Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

Καληνύχτα και καλή τύχη...


Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει οτι η γιορτή φέτος θα σχόλαγε τόσο νωρίς...
Τις ανακολουθίες τις είχαμε επισημάνει αρκετοί εδώ μέσα,αλλά το να είμαστε εκτός στόχων απ το τέλος Οκτώβρη κανείς δεν θα ήθελε να το πιστέψει.Κι όμως,ο βιαστικός και απρόσεχτος σχεδιασμός του καλοκαιριού απ τον Αντωνίου με τις χτυπητές ελλείψεις και η αλλοπρόσαλη διαχείρηση του υλικού απ τον Τεν Κάτε πληρώθηκε στο μέγιστο βαθμό.
Το χαρτί Τεν Κάτε καλώς ή κακώς πλέον είναι καμμένο,και με τα ματς -φωτιά που ακολουθούν κινδυνεύει να αποπεμφθεί ως ο πιο αποτυχημένος (σε αποτελέσματα) τεχνικός μαζί με τον Μπάκε.Κρίμα,γιατί έφερνε ένα ευρωπαικό "άρωμα" και μια "τζαζ" τρέλλα στο γκρίζο τοπίο των αφόρητα σοβαροφανών προπονητών του ελλην.χώρου.Φαίνεται όμως ότι "έχασε" την καλή διάθεση των παικτών με τα ξεσπάσματα του,μαζί με την ασυλία που του παρείχε το βιογραφικό του σε οπαδούς και Τύπο λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων.Από δω και πέρα είναι μόνο κατήφορος για τον Χενκ,κάτι που φαίνεται να κατανοεί και ο ίδιος...

"Παίρνω αποκλειστικά την ευθύνη για ό,τι έγινε. Αναλαμβάνω όλο το εύρος των ευθυνών, με όσες συνέπειες συνεπάγεται αυτό. "

Και καπως έτσι,4 μόλις μήνες μετά τα ήξεις-αφήξεις του θέρους, ο "αιώνιος μνηστήρας" Ντούσαν προβάλλει πάλι ως η μόνη λύσις.Αλλά κι αυτός,πέρα απ τους μισούς που δεν θέλουν να τον δουν ζωγραφιστό λόγω της αγαστής συνεργασίας του με την Παράγκα,έχει κρυώσει και τους αρχικούς υποστηρικτές του με τις συνεχείς παλινωδίες του στο θέμα της συνεργασίας με τον ΠΑΟ.Και επιπλέον,πως θα συνεργαστεί με 5 Βραζιλιάνους μέσα στην ομάδα?Το ότι μπορεί να καθιστά περιττό τον Αντωνίου δεν είναι απαραίτητα κακό...

Εναλλακτική λύση?
Το θέμα "ξένος,μεγάλο όνομα" ξεχάστε το...Κόστισε και δεν απέδωσε...
Καλύτερα ίσως στα γνωστά και σίγουρα που δεν πρόκειται να διδάξουν total football αλλά τουλάχιστον θα κάνουν ορθολογική διαχείρηση του υλικού και θα βοηθήσουν στο ξεσκαρτάρισμα για του χρόνου.Ένα δίδυμο Ρότσα-Φυλακούρη ίσως?
ΥΓ 1. Εννοείται ότι οπωσδήποτε πρέπει ν'αποκτηθούν 2,αν όχι 3(κι ένας για τον πάγκο..) σέντερ μπακ πολύ καλύτεροι των υπαρχόντων.
ΥΓ 2.Τόχω ξαναπεί: ο Παναθηναικός έπρεπε να προετοιμάζει ήδη τους μελλοντικούς του προπονητές.Π.χ. Χένρικσεν,να θητεύει στον Άγιαξ, Βαζέχα δίπλα στον Βενγκέρ ή τον Φέργκιουσον,Νιόπλιας στην Ιταλία κλπ.Όλοι αυτοί έπρεπε με χορηγία και διαμεσολάβηση της ΠΑΕ να έχουν ενταχθεί στο τεχνικό τημ κορυφαίων ομάδων για να συλλέγουν εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον.Το θετικό τους είναι οτι θα γνωρίζουν άριστα την ελλην.πραγματικότητα.
ΥΓ 3. ...Και πραγματική Ferrari μπροστά,όχι ιμιτασιόν VW,τύπου Σόουζα...
Αυτός ο Μάντζιος δεν πρόκειται ποτέ να βάλει μυαλό.Δεν μπορεί ένας ΠΑΟ να βασίζεται σε τέτοιους παίκτες.
ΥΓ.4 Το μαγαζί θέλει αφεντικό που να ασχολείται και να ξέρει και λίγο μπάλα,ώστε όταν κάποιος Αντωνίου του λέει ότι "είμαστε πλήρεις πίσω με Βύντρα-Σαριέγκι-Γκούμα" και τον "10 Μποτινελλιδες" Μελίσση,να τον στέλνει την ίδια στιγμή σπίτι του,είτε ως άσχετο,είτε ως λαμόγιο.Με Πρόεδρο που βρυχάται χωρίς να σκοπεύει να δαγκώσει,και που θέλει μόνο να κάνει την λεζάντα του, δεν γίνεται τίποτε...


28 σχόλια:

squarelogic είπε...

Να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη απ τους παλιότερους συντελεστές του μπλογκ που ανέβασα πάλι ποστ,αλλά νομίζω οτι απο δω και πέρα οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα...

Στο βαθμό που αυτό το μπλογκ επηρεάζει ένα μέρος της κοινής γνώμης
έχει σημασία να δώσουμε το πιο σωστό στίγμα που μπορούμε.

Διαφορετικές απόψεις λογικό είναι να υπάρξουν,αλλά όλοι οφείλουμε να βουτήξουμε τη γλώσσα στο μυαλό μας πριν γράψουμε εν βρασμώ ψυχής.

Ανώνυμος είπε...

squarelogic συγγνωμη κιολας που δεν εχω χειροπιαστες αποδειξεις..και δεν ξερω αν θεωρεις χαζομαρες αυτα που θα γραψω και αν πιστευεις οτι δεν τα εχω σκεφτει..αλλα εγω ειμαι σιγουρος..

σημερα ειδαμε πως οι παικτες τρωνε εναν προπονητη..με μπροσταρη τον ''αρχηγο'' το ''τοτεμ'' που χαρισε 2 γκολ και αξιο συμπαραστατη τους μαντζιο-βυντρα-τζιολη.η γνωστη κλικα το εκανε το εργο της..

πρωτα ηταν καποια παραπονα για την ενταση και τη συχνοτητα των προπονησεων..για το θεμα των αρχηγων και για τις συμμετοχες μερικων παικτων

αργοτερα ηταν μερικες υποπτες δηλωσεις..
''λαθος τακτικη..επρεπε ζωνη οχι μαν του μαν στον ζλαταν''
ποιος..ο γιαννακης που δεν εχει σχολιασει προπονητη ξανα στη ζωη του..
καθως και
''δεν χρειαζεται επιθετικο ποδοσφαιρο και το 1-0 καλο ειναι επρεπε να το σκεφτουμε καλυτερα''
απο την ετερη ''ψυχαρα''(μη χεσω)τον γκουνη...

και καπακι καποιες περιεργες αποδοσεις..βλ 3 απιστευτα γκολ στην ανορθωση και αλλα 3 σημερα..
αχαστα τετ-α-τετ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στα 2 τελευταια ματς..που δε θελουν -κανενα- σοβαρο προπονητη για να μην γινουν...

ολα αυτα φυσικα πηραν την απαιτουμενη διασταση απο τα δημοσιογραφικα κονε της γνωστης κλικας..εκτος αν ειναι φυσιολογικο να ξερουν οι αρδ ολους τους διαλογους στις προπονησεις καθως και το τι ειπε ο τεν κατε στα αποδυτηρια 10 λεπτα μετα το ματς..

λοιπον ας μη γελιομαστε το σκηνικο θυμιζει εποχη μουνιοθ μετα το 2πλο στο καραισκακη..

αυτη ειναι η ελλαδα αυτο το ελληνικο ποδοσφαιρο και δυστυχως αυτος ο παναθηναικος του τζιγγερ των τσατσων της κλικας και των δημοσιων υπαλληλων φυσικα δεν εχει κανενα μελλον..εκτος του θανατου..

εναν ξενο προπονηταρα(εστω και 2ο) με ευχαριστη αυρα ,περγαμηνες και ορεξη για δουλεια τον καναμε ενα με τα σκατα που εχουμε εδω στην χωρα μας..μιζερο να ξεσπαει στα αποδυτηρια και να τους ρωταει στα ισια ''θελετε να φυγω ?'' που σημαινει ''δεν χρειαζεται να με φατε..παραιτουμε και μονος μου αμα το θελετε'΄..
κριμα τελικα οι τοκογλυφοι και μιζαδοροι μπαγεβιτς και ζαετς μας αξιζουν...
θα δω τι θα λετε οταν θα κουβαλαν τους σαριτς και τους γιαρνι για να περνουν τις μιζες τους,οταν θα στηνουν παιχνιδια,οταν θα κανουν το ασπρο μαυρο μεσα απο τις εκατονταδες γνωριμιες μεσα στα μμε,οταν θα κανουν καψωνια σε οτι ελπιδοφορο παμε να βγαλουμε οταν ο κοσμος θα διχαστει και παλι εξαιτιας του αεκτση προπονητη και θεμελιωτη της κοκκινης παραγκας..

εκει θα καταλαβουμε ποσο λαθος ειμασταν στο θεμα τεν κατε..και τι ευκαιρια χασαμε για να γινουμε ευρωπαικη και σοβαρη ομαδα..

αλλα τι γραφω εσεις κολλησατε στην αλλαγη του τζιολη..
δυστυχως αυτα μας αξιζουν μιζεριες ''ελληνικη πραγματικοτητα'' και εσωστρεφειες..

υ.γ.αμα θεωρειτε ''χαζο'' το ποστ μου διαγραψτε το..εχω απογοητευτει τοσο πολυ απο αυτα που εγιναν και καταλαβα σημερα σtην ομαδα που και ''μαλακιες λες'' να μου πειτε δεν προκειτε να αντιδρασω..

Ανώνυμος είπε...

Από πού καί ώς πού τόν κάναμε προπονητάρα τόν κύριο 10κάτε?
Τί περίμενες δηλαδή?

Βοηθός ήτανε,καί στή Τσέλσι είχε καθήκοντα φουσκωτού( μπουνιές μέ τό Τέρρυ). Στόν Άγιαξ τόν διώξανε μετά από ένα ( αποτυχημένο) χρόνο.

Τόν έφερε ό τοποοτηρητής τού Τζίγκερ, πού είμαι σήγουρος πώς πείρε καί τήν μίζα του, όπως σημβαίνει συχνά στήν Ελλάδα.

Τόν Πεσέιρο τόν βρίζανε όλοι οί οργανωμένοι, αλλά σέ ένα ολόκληρο γύρο η ομάδα δέν έφαγε τόσα γκόλ όσα σέ 7 αγωνιστικές μέ τόν "μεγάλο" τεχνικό καί"δάσκαλο" τού ποδοσφαίρου.

Αιδώς αργείοι.

Filippos είπε...

Συμφωνώ με το Πρόβατο.Πλέον σκέφτομαι 2 τινά.1ον κάποιον να στήνει παιχνίδια για να τα βγάλει στο στοίχημα και 2ον οι παίχτες να θέλουν να φάνε τον προπονητή(βλ.Σάντος το 2002).
Αν και οι χθεσινές αλλαγές του ήταν επιεικώς ανόητες,εγώ εξακολουθώ να σέβομαι και να στηρίζω τον 10Κ.Του χρεώνω βέβαια το ότι δεν έφερε κανέναν παίχτη επιλογής του,ενώ έβλεπε τις αδυναμίες μας ακόμη κια απο το παιχνίδι με την Ντινάμο Τυφλίδας.Ομάδα η οποία όμως αποτελείται από τη γενιά των looser(Κάρα,Γκούμας),των μέτριων Ελλήνων(Βύντρα,Μάντζιος,Τζιόλης),του κάθε άμπαλου που μας έφερναν τόσα χρόνια(Γκαλίνοβιτς,Νίλσον,Σαριέγκι) και των φετινων αποκτημάτων,είναι ομάδα mutant και δεν έχει μέλλον.Διώξτε τους όλους τον Ιανουάριο πλήν Σαλπιγγιδη,Ρουκάβινα,Τζόρβα,Σπυρόπουλου,Μάττος,Ζιλμπέρτο,
Ίβανσιτς,Νίνη,κάντε 3-4 γερές μεταγραφές τον Ιανουάριο και ανεβάστε κανέναν από τα τσικό.Ας μην πάρουμε τίτλο,ας μη βγούμε κάν Ευρώπη,ας φτιάξουμε όμως μια ομάδα με νέα νοοτροπία.
Υ.Γ.ΉΜΑΡΤΟΝ με τον Μπάγεβιτς,που κρεμόμαστε συνέχεια απο τ'αρχίδια του.Ποιός είναι;Ποιούς παίχτες δημιούργησε τα τελευταια χρόνια;Που αλλού προπονεί εκτός από την Ελλάδα;Εδώ έφυγε κλωτσηδόν από τον Ερυθρό Αστέρα.Ποιά ήταν η Ευρωπαική του υπέρβαση;Ακόμα τον θέλετε;
Υ.Γ.2 Με τα μυαλά μας,και ο Μουρίνιο να έρθει θα τον βγάλουμε άμπαλο μέσα σε 2 μήνες.
Υ.Γ.3Φίλε ανώνυμε,μη ξεχνάς ότι με τον Πεσέιρο δε τρώγαμε εντός έδρας γκόλ,αλλά ούτε βάζαμε.Κάτι μικρομεσαίες ομάδες με το ζόρι τις κερδίζαμε.
Υ.Γ.4 Εκθει΄ζουμε όλοι την ομάδα του Κυράστα...ο "Κάρα",η ψυχάρα που έφαγε κίτρινη κάρτα χθές όπως ο Βύντρα πρόπερσι,δεν ήταν δανεικός εκείνη τη χρονιά στον Απόλλωνα Αθηνών;
Καλό κουράγιο και καλή υπομονή συναγωνιστές,προβλέπω να την χρειαζόμαστε...

σχολιαστής είπε...

Του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να δυσαρεστώ κάποιους αλλά θα πω και εγώ πως το πρόβλημα δεν είναι αυτός ο προπονητής. Ο 10Κ κάνει λάθη στην προσπάθειά του να φτιάξει κάτι, και αυτό φαίνεται, αλλά θέλει χρόνο. Ταυτόχρονα όμως κάποιοι παίκτες δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και αυτό "κρεμάει" την όλη προσπάθεια. Τελευταία λύση ίσως θα ήταν να απομακρυνθούν το προσεχές καλοκαίρι και οι τελευταίοι παίκτες που συνδέονται με το αποτυχημένο παρελθόν όπως Βύντρα, Τζιόλης, Γκούμας, Μάτζιος ακόμα και Κάρα θα έλεγα εγώ. Αλλά επιτέλους, ας αφήσουν έναν προπονητή να δουλέψει 2 και 3 χρόνια με όποιο κόστος και αφού του έχουν εκπληρώσει τις επιθυμίες του ως προς τις μεταγραφές.
Πολύ φοβάμαι πως ο Τεν Κάτε δεν είναι διατηθημένος να "προσγειωθεί" στην ελληνική πραγματικότητα και καλά κάνει αφού του ζητήθηκε να αλλάξει τα πράγματα. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να παραιτηθεί -από αηδία και σεβασμό στα πιστεύω του- πριν τον παραιτήσουν.
Το θέμα "Αντωνίου" σηκώνει μεγάλη κουβέντα (η επιλογή του έγινε για να ελέγχει το περιβάλλον αλλά στην ουσία την "πληρώνει" ο μεταγραφικός σχεδιασμός), όπως και αυτό του Μπάγεβιτς (ουουου, six-six-six!!)

Karma

Πανάθας είπε...

Squarelogic προσυπογράφω την δημοσίευση σου.

Ο Τεν Κάτε είναι πλέον καμμένο χαρτί.

Όπως και ο Αντωνίου.

Όπως και οι Βύντρα - Τζιόλης - Μάντζιος - Σιαρέγκι (άλλα και τα άλλα σαπάκια που μας έφεραν την εποχή Τζίγγερ).

Όλα αυτά στη συνείδηση της πλειοψηφίας των οπαδών του ΠΑΟ (και όχι στους κατευθυνόμενους Γκοτζαλικούς).

Η χρονιά έτσι και αλλιώς - όπως γράφεις και εσύ - χάθηκε από τον Οκτώβρη.

Ας κάνουν λοιπόν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Έχουν μπροστά τους 2 μετεγγραφικές περιόδους υπεραρκετές για να "σχολάσουν" το σάπιο υλικό και να καλύψουν τους κρατήρες. Αλλά προς θεού. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Αυτόν τον αριστεροπόδαρο αριστερό χαφ του Εργοτέλη πρέπει να τον αποκτήσει.....ΧΘΕΣ.

Όπως και προπονητή (δεν ξέρω ποιόν άσχετα αν η λύση Μπάγεβιτς προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο).

Συμφωνώ επίσης ότι ο ΠΑΟ πρέπει να δουλέψει και με τις ακαδημίες παικτών αλλά και να δημιουργήσει ακαδημία προπονητών (το γεγονός ότι ήταν καλοί προπονητές δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι και ικανοί προπονητές).

Τέλος για τη διαιτησία και τα συνεχόμενα "μπλόκα" (δεν πας μπροστά χωρίς τον έλεγχο του θεσμικού πλαισίου που περιβάλλει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο), την αστεία Αθλητική δικαιοσύνη κλπ έχεις τον χρόνο να την αντιμετωπίσεις (ένας τρόπος υπάρχει) πλέον. Δεν ξηλώνεται η σαπίλα σε μία μόνο χρονιά αυτό είναι αλήθεια. Αλλά τουλάχιστον ας ξεκινήσει μια προσπάθεια.

Ελπίζω να γίνει και μία ανδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου και να αποκατασταθούν οι ισσοροπίες που αυτή την στιγμή είναι ΥΠΕΡ του Τζίγγερ.

Όπως βλέπουμε τα μέτωπα είναι πολλά.

Ας γίνει μία αρχή.

Υ.Γ.1 Θεωρώ ανυπόστατες τις γνώμες που θέλουν κάποιους παίκτες να φάνε τον Τεν Κάτε. Ο Γκούμας δεν έπαιζε σε όλες σχεδόν τις γκέλες της ομάδας με εξαίρεση το χθεσινό παιχνίδι. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος. Δεν δημιούργησε έναν κορμό, έχασε την εμπιστοσύνη των παικτών του, έκανε συνεχόμενες αλλαγές και αλλοπρόσαλλο rotation με αποτέλεσμα την πλήρη αποδιοργάνωση του Τζιγγεριακού.


Υ.Γ.2 Αυτή η ομάδα έχει ταβάνι και είναι χαμηλοτάβανο. ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΟΥ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

apo sinenteyxi toy rotsa prox8es

- Ας περάσουμε στα δικά μας. Βλέποντας τον Παναθηναϊκό και κυρίως τα προβλήματα στην άμυνα, σκέφτεστε όσα έγιναν το καλοκαίρι; Ο Πεγεράνο θα ήταν ο άνθρωπος που θα έδινε μια διαφορετική εικόνα στον ΠΑΟ;


“Ο Πεγεράνο ήταν πολύ κοντά, όμως ένας λάθος χειρισμός έγινε η αιτία να πάει στην Αλμερία. Ο Μπλένχιο ήταν, επίσης, μια πρότασή μου, όμως λόγω προβλήματος με τα διαβατήρια δεν ήρθε. Είδα τον Πεγεράνο σε παιχνίδια και σε προπονήσεις. Είναι ένας ηγέτης στην άμυνα, γρήγορος και με καλή τεχνική κατάρτιση. Ονειρεύτηκα έναν Παναθηναϊκό με τέσσερις-πέντε Αργεντινούς, αλλά τελικά δεν πήραν κανέναν”.


- Προφανώς κάποιος σάς έδωσε το δικαίωμα να έχετε τέτοιο όνειρο; Θα υπήρχε μια ένδειξη πως θα γίνουν τέτοιες κινήσεις.


“Πήγα με αυτό τον σκοπό στην Αργεντινή. Έβλεπα δέκα ώρες την ημέρα παιχνίδια, όχι από DVD, αλλά από κοντά. Παρακολουθούσα αγώνες όλων των κατηγοριών, έβλεπα προπονήσεις. Να φανταστείτε ότι τη μάνα μου την είδα τον δεύτερο μήνα που ήμουν στην Αργεντινή. Ήξερα ότι οι παίκτες που θα έφερνα, δύσκολα θα αποτύγχαναν. Ήταν εγγυημένα “προϊόντα”. Και θα έπαιρνα την ευθύνη από την πρώτη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε γνώμη και πήρε Βραζιλιάνους. Τώρα που δεν πάνε καλά, κανείς δεν λέει εγώ τους πρότεινα... Μόνοι τους ήρθαν; Αν είχαν καλή απόδοση, όλοι θα έβγαιναν μπροστά. Εγώ θα το έλεγα από την αρχή. Και όποια κι αν ήταν η εξέλιξή τους, θα είχα την ευθύνη”.


- Ποιους είχατε προτείνει τελικά;


“Οι πρώτοι στη λίστα ήταν ο Ιγνάσιο Πιάτι της Χιμνάσια, ο Ματίας Αμπελάιρας της Ρίβερ Πλέιτ, ο Νταμιάν Εσκουδέρο της Βελέζ, ο Λαουτάρο Ακόστα, που τώρα είναι στη Σεβίλλη. Σχεδόν όλοι έχουν αποκτηθεί τώρα από ομάδες της Primera Division. Κι υπήρχαν ακόμα ο Βάλτερ Ασεβέδο της Σαν Λορέντζο, ο Γκάμπριελ Άουτσε της Αρχεντίνος Τζούνιορς και ο Μπλένχιο της Τίγκρε. Εκείνον τον πρότεινα στο τέλος, γιατί ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία και θεωρητικά δεν είχε μεγάλη μεταπωλητική αξία. Τέλος, υπήρχε και μια λίστα με 22 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 χρονών, που θα αποτελούσαν επένδυση για το μέλλον. Και μια λίστα με παίκτες εγνωσμένης αξίας, που ενδεχομένως δεν θα είχαν δυνατότητα πώλησης στο μέλλον”.


- Η συνεργασία σας με τον Παναθηναϊκό πώς ήταν γενικά;


“Στην αρχή πολύ καλή. Μου ζήτησαν να προτείνω και προπονητή! Τους είχε πει για τον Ντιέγκο Κάνια της Τίγκρε, που διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Αργεντινή. Είναι ο καλύτερος προπονητής της Αργεντινής αυτή τη στιγμή. Είναι 36 ετών και υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έπαιξε στην καλή Βιγιαρεάλ και στην Μπόκα Τζούνιορς. Τρομερή καριέρα ως παίκτης. Τον είχα ρωτήσει πόσα θέλει με το επιτελείο του για να πάει στον Παναθηναϊκό και ήταν πολύ μικρό μπάτζετ σε σχέση με το τώρα. Πίστευα ότι με τον Κάνια, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά”.


- Τελικά, τι εξήγηση πήρατε μετά που γυρίσατε από την Αργεντινή; Σας είπαν γιατί δεν προχώρησαν οι εισηγήσεις σας;


“Δεν υπήρχε εξήγηση. Μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία. Ό,τι ειπώθηκε ανάμεσα σε μένα και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα μείνει ανάμεσα σε εμάς τους δύο. Θέλω, όμως, να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν πρότεινα παίκτες που αξίζουν πάνω από 10 εκ. Ευρώ, όπως είχε γραφτεί. Ούτε τον Ρικέλμε, ούτε τον Παλάσιο, ούτε τον Παλέρμο, ούτε τον Μπουονανότε! Και θα έπαιρνα την ευθύνη για όλες τις κινήσεις ακόμα κι αν δεν πήγαιναν καλά. Πρώτη φορά μιλάω για όλα αυτά, γιατί κατά καιρούς γράφτηκαν διάφορα. Και κυρίως από εφημερίδες που είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Σκέφτηκαν να δώσω συνέντευξη Τύπου, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό. Κάποια μέρα θα δώσω στην δημοσιότητα και τη λίστα των 22 ποδοσφαιριστών, να δούμε πού θα είναι ο καθένας. Γιατί για μένα στην Αργεντινή είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο ποδοσφαιριστών. Αν τους πιάσεις σε καλή ηλικία, μπορείς να πάρεις μέχρι και 200 φορές τα λεφτά σου”.


- Κι αν το καλοκαίρι σας ζητήσει ο Παναθηναϊκός να συνεργαστείτε ξανά...;


“Θα ήμουν στη διάθεσή τους ακόμα και αύριο! Είμαι 29 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Είμαι Παναθηναϊκός, τι να κάνουμε; Ονειρεύτηκα έναν Παναθηναϊκό με τον Πεγεράνο, τον Πιάτι, τον Εσκουδέρο, τον Αλμπεραΐρας και τον Άουτσε... Μια ομάδα που δύσκολα θα είχε αντίπαλο”

mia xara texnikos dieu8intis 8a itan.

Ανώνυμος είπε...

to parapano apo tin gazeta

http://www.gazzetta.gr/content/view/14288/1/

@squarelogic
o antoniou kaike sigoura. o ten kate mallon to idio.

an kai pistevo me tous katalilous paiktes 8a eftiaxne kati kalo.

ton santos persi ton krazan, sto tsak so8ike o paok, o zagor den ton edioxe kanan ipomoni ena xrono, kai me petiximenes pros8ikes ta pane mia xara mexri tora

ok, an 8eloun kapoios na plirosei tin nifi, as figei o 10kate.
alla poios na er8ei?
o bagievic? gia na kanoume ti?
einai paromoia lisi me otan legame pare xristodoulopoulo kleiton.
exoun tabani ola auta. xamilo. den se kanoun megali omada. alla topiko protagonisti.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες, αν δεν φύγει ο Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα η ομάδα. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Αλλιώς, τσάμπα ασχολούμαστε και χάνουμε το χρόνο μας. Από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε.

Πολυμετοχικότητες και τέτοια είναι σαχλαμάρες. Η ομάδα πρέπει να πουληθεί σε έναν, ο οποίος θα κάτσει να ασχοληθεί 100%. Δεν γίνεται αλλιώς. Κανένα μαγαζί δεν πάει μπροστά χωρίς σταθερό ιδιοκτήτη ο οποίος να ασχολείται ο ίδιος με την επιχείρηση. Αν υπήρχε ιδιοκτήτης της προκοπής σήμερα θα πήγαινε και θα τραβούσε αυτιά. Οι δικοί μας μόνο στις επιτυχίες θα στριμώχνονται να βγάλουν φωτογραφίες. Στις δύσκολες στιγμές περιμένουν όλοι από τον άλλο να βγάλει το φίδι από τη τρύπα.

Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Μόνη λύση είναι να πουληθεί το 100% της ομάδας σε κάποιον (όχι Βαρδινογιάννη βέβαια). Όμως, επειδή υπάρχει και το γήπεδο και έχουν βγάλει όλοι τις κουτάλες ... φοβάμαι ότι δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο...

Ανώνυμος είπε...

Οποιος εχει ελαχιστο μυαλο και λιγη μνημη

καταλαβαινει οτι βρισκομαστε και παλι, ναι και παλι,

μπροστα σε ενα ξεκαθαρο σαμποταρισμα, ναι σαμποταρισμα,

του προπονητη απο κλικες παιχτων !


Οπως εγινε και περσι με τον πεσειρο

και προπερσι με το μουνιοθ

το συνθημα εδωσαν οι λεγομενοι αρχηγοι :

ο παπαδοπουλος με μουνιοθ και πεσειρο

ο γκουνης κι ο γιαννακης με τενκατε

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Το συνθημα που θ ακουγεται απο δω και περα στο γηπεδο ειναι ενα :

ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !

green fan

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη δεν λέω ότι αυτό που λες δεν έχει κάποιο point (δεν αναφέρομαι στην "φυγή" Τζίγγερ στην οποία ΣΥΜΦΩΝΩ 100% αλλά στην πολυμετοχικότητα) αλλά δεν θεωρώ "καμμένο χαρτί" την πολυμετοχικότητα. Προσωπικά θα ήθελα τον Γιαννακόπουλο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Θα είχαμε κάνει ομάδα αντίστοιχη του μπάσκετ (το τι έγινε στο μπάσκετ θα μπορούσε να αποτελέσει "οδηγό"). Αλλά όλα αυτά είναι ικασίες.

Στον Βαρδινογιάννη πρέπει να γίνει μια πρόταση εξαγοράς των μετοχών του και να μας αδειάσει την γωνιά. Αρκετό κακό έχει κάνει. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Και οι εναπομείναντες μεγαλομέτοχοι να κάτσουν να δουλέψουν ΜΑΖΙ για το καλό της ομάδας. ΜΠΟΡΟΥΝ.

Ξέρεις ότι αυτή την στιγμή στο διοικητικό συμβούλιο (βαρέθηκα να το γράφω) οι Βγενόπουλος - Γιαννακόπουλος έχουν σχεδόν μηδαμινή εκπροσώπηση? Φυσικά φταίνε και οι ίδιοι που βάλανε τα λεφτά τους καλή την πίστη. Αλλά το διοικητικό συμβούλιο αυτή την στιγμή "γέρνει πατόκορφα" υπέρ Τζίγγερ.

Θα δρομολογηθούν εξελίξεις σίγουρα μια και οι σφαλιάρες κάτω από αυτές τις συνθήκες θα συνεχιστούν.

Πανάθας είπε...

green fan ή αλλιώς άνθρωπε με τα 1000 πρόσωπα, οι παίκτες ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΙΑ.

ΑΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΟΜΑΔΑ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε, δεν καταλαβαίνεις ότι και δίκιο να έχεις το πρόβλημα είναι στον ιδιοκτήτη που δεν μπορεί να βάλει σε τάξη το μαγαζί του;

Άντε να φύγουν όλοι οι παίκτες. ΟΛΟΙ! Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με το δικό σου το σενάριο οι καινούριοι δεν θα κάνουν τα ίδια; Το ξαναείδαμε το έργο άλλωστε. Και για τη Ριζούπολη πάλι μόνο οι παίκτες έφταιγαν. Έφυγαν όλοι και φτιάξαμε ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Πανάθα, βασικά εγώ νομίζω ότι ΔΕΝ έχουμε πολυμετοχικότητα.

Πολυμετοχικότητα έχει η Μπαρτσελόνα. Ψηφίζουν ένα πρόεδρο για 5 χρόνια και σ' αυτά τα χρόνια κάνει ότι θέλει αυτός χωρίς να ρωτά κανένα.

Πολυμετοχικότητα θα είχαμε επίσης αν ήταν 5 μέτοχοι με 20% ο καθένας. Κάτι τέτοιο είχε παλιότερα η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αλλά είχε διάφορα προβλήματα, και άλλωστε ο Φέργκιουσον έκανε κουμάντο ούτως ή άλλως.

Δεν καταλαβαίνω τι σόι πολυμετοχικότητα έχουμε όταν ένας έχει το 51%. Αυτό δεν είναι πολυμετοχικότητα, αυτό είναι σαν να προσθέσαμε γλάστρες. Και οι γλάστρες δέχτηκαν να μπουν για να μη χάσουν από την πίτα του γηπέδου. Δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Γενικά, στην ελλάδα αν δεν κάνει κουμάντο ένας δεν γίνεται δουλειά, έτσι νομίζω εγώ. Αν αυτός ο ένας αφοσιωθεί και είναι ικανός θα πάμε μπροστά. Αλλιώς θα πηγαίνουμε γύρω-γύρω, όπως πάμε 12 χρόνια τώρα.

Filippos είπε...

Όσο υπάρχουν συμβόλαια με μπονους συμμετοχών,θα υπάρχει rotation.Τέλος.

Πανάθας είπε...

Ξανθιώτη δεν συμφωνώ με την απαξίωση της πολυμετοχικότητας, ΣΥΜΦΩΝΩ όμως 100% (και το είχα γράψει μάλιστα και το καλοκαίρι και είχα δεχψτεί σχόλια του τύπου: "είναι μαλάκες οι μέτοχοι και βάζουν τα λεφτά τους χωρίς εξασφάλιση?" = αποδείχτηκε ότι ήταν μαλάκες τελικά) με το άνισο ποσοστό που ανέφερες και εκεί εντοπίζω κα το κύριο πρόβλημα.

Του βγάζω το καπέλλο του Τζίγγερ (μάλλον του Βαρδή) για αυτήν την κίνηση γιατί:

1. Αν πήγαινε καλά η ομάδα θα λέγανε ΟΛΟΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ "ΠΟΡΤΕΣ" ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ

2. Αν "στράβωνε" το κλίμα (όπω έγινε) θα ήταν στο απυρόβλητο.

3. "Έπεσαν" χρήματα και δεν έβαλε μία, ενώ κονόμησε κανα δεκάρι μύριο από το CL.

4. Τα έκανε όλα αυτά και ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.

Πάντα αυτοι οι άνθρωποι (οι Βαρδινογιανναίοι) ήταν εσωστρεφείς τύποι. Όχι ότι δεν ήταν ικανοί. Απλά διοχέτευαν ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ προς τα "μέσα".

warzycha είπε...

Συμφωνώ με πρόβατο και φίλιππο. Είμαστε σοβαροί ότι χρειάζεται προπονητής για να μη χάσει μια ομάδα με ρόστερ 50 και βάλε μυρίων από τον Εργοτέλη εντός; Όσα λάθη και αν έκανε ο προπονητής, οι παίκτες θα μπορούσαν να κερδίσουν ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν λοιπόν:

α) το ρόστερ να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ για τα μπάζα
β) Να θέλουν να διώξουν τον προπονητή.

Δια της ατόπου απαγωγής λοιπόν, συμπεραίνω ότι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ (επειδή ΜΟΝΟ η άμυνα είναι για τα μπάζα)

Ας φέρετε λοιπόν τον Μπάγεβιτς να δω τι θα καταφέρετε.

Δεν λέω ότι ο Τεν Κάτε δεν έκανε ή δεν κάνει λάθη. Χθες χρησιμοποίησε όποιον είχε και δεν είχε. Και Σαλπι, και Μάντζιο, και Σόουζα, και Ρουκάβινα, και Χριστοδουλόπουλο, και Κλαίητον. Και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορούσε να μας ξελασπώσει; ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά.

Εγώ από την αρχή είπα ότι θα ήθελα να τον δω να δουλεύει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και μετά θα κρίνω. Και με παίκτες που ΔΕΝ φύτεψαν άλλοι. Προφανώς δεν θα αφήσουν τα κυκλώματα και τα πρόβατα να γίνει αυτό. Λυπάμαι.

Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Είμαστε άξιοι της τύχης μας, επειδή δεν γουστάρει ο μπαρμπα-Γιάννης και ο Κάρα-ψυχάρα. Βρε ουστ όλοι σας στα τσακίδια....

Καληνύχτα και καλή τύχη.

Πανάθας είπε...

Φοβερός προπονητής ο Ολλανδός συμφωνώ.

Ιδίως η αλλαγή του Τζιόλη στο 2-3 για να αλλάξει την ροή του παιχνιδού ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ξέρετε τι του πέρασε από το μυαλό εκείνη την ώρα ε? Ένα βλήμα ΝΑ).

Η αλλαγή του μοναδικού αξιόπιστου σκόρερ (Σαλπιγγίδη) επίσης ήταν κορυφαία κίνηση βγαλμένη από το Championship Manager.

Όπως επίσης και η μη χρησιμοποίηση του πάντα ψυχωμένου και καμικάζι Καραγκούνη ήταν πολύ σωστή. Ιδίως εκεί που αναζητούσες την ανατροπή με.....την κορμοστασιά του Τζιόλη. Έλα τσολιά μου.

Βαζέχα συμφωνώ μαζί σου μόνο σε ένα πράγμα.

ΣΤΟ ΟΥΣΤ.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ.....ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑ.
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΑΤΣ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!!

warzycha είπε...

Πανάθα,

καταλαβαίνω ότι πονάς και είναι η γνώμη σου. Να συμφωνήσω ότι ήταν λανθασμένες οι περισσότερες κινήσεις (γιατί για μένα ο Σάλπι ήταν εμφανώς κουρασμένος και σωστά βγήκε.) Στο κάτω κάτω ανακάτεψε την τράπουλα βάζοντας ό,τι έχει. Αν έχει τον Σόουζα με τόσα εκατομμύρια, να το σκεφτούν κάποιοι άλλοι.... Για μένα καλά έκανε και τους έβαλε. Τον Τζιόλη δεν τον πάω γενικώς, οπότε εδώ πάω πάσο... Για τον Κάρα, υποψιάζομαι ότι το έκανε λόγω τον δηλώσεών του, όπως είχε γίνει και με τον Γκούμα. (Εδώ δεν μου πέφτει λόγος, όμως πολύ σωστά ο προπονητής δεν τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά).

Εγώ όμως, ακόμη και αν συμφωνήσω σε όλα αυτά μαζί σου, επαναλαμβάνω ότι κατά τη γνώμη μου, αυτό το roster θα έπρεπε με κάτω τα χέρια να ξεμπερδεύει, είναι αστείο να τα ρίχνουμε ΟΛΑ στον προπονητή.

Έβλεπα πάλι τα γκολ, στο δεύτερο του Κουτσιανικούλη τον κοιτάνε, εδώ δηλ. τι φταίει ο Τεν Κάτε, επειδή δεν μπαίνει μέσα να μαρκάρει;

Και ναι, να δεχτώ ότι είναι απειθαρχία των παικτών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Με σκοπό αυτό που προείπα. Να τον 'φάνε', να τον διώξουν.... Για μένα είναι πολύ προφανές. Κρίμα που δεν είναι και για εσάς, εφόσον δηλώνετε υποψιασμένοι και σκεπτόμενοι. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά...

Και ένα quiz που βρήκα στο δίκτυο και αντιγράφω με επιφύλαξη... προς επίρρωσιν ίσως αυτών που λέω....

"Γνωστός τηλεσχολιαστής συνέτρωγε με γνωστό βάτραχο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, εχτές, 5 ώρες πριν τον αγώνα.

Ποιοι είναι;"

Filippos είπε...

Να έρθει ο Ντουσαν και μακάρι να μη σταυρώσουμε νίκη με αυτον,για να τελειώσει μια και καλή το παραμύθι με τον βάτραχο.Μετά να πάρουμε Μπιγκόν ή Λεμονή ή τον Σεκούρα...

squarelogic είπε...

όποιος διαβάσει προσεκτικά το ποστ θα δει ότι αποφεύγω να πάρω θέση για το αν ο Τεν Κάτε είναι καλός προπονητής.Οχι τυχαία.
Δεν θεωρώ λογικό να κρίνω εναν προπονητή του δικού του βιογραφικού μετά απο 7 αγωνιστικες.Λάθη έχει κάνει σίγουρα και δεν είναι λίγες οι φορές που σε κάνει να αναρωτηθείς τι στο διάολο σκέφτεται.Μπροστά στις εναλλακτ.λύσεις της εσωστρέφειας όμως,θεωρώ οτι μακροπρόθεσμα ίσως θα ήταν χρησιμότερο να στηριχθεί no matter what.
Το πρόβλημα είναι οτι τα 3 προσεχή ματς δεν επιτρέπουν αυτή την πολυτέλεια.Αντικειμενικά μιλώντας,δυστυχώς,θεωρώ ότι έχει καεί η αξιοπιστία του.
Επιπλέον,αυτό το σενάριο θα είχε νόημα αν ο έβγαινε μπροστά κι αναλάμβανε προσωπικά κάποιος εκ των Βγενόπουλου-Γιαννακόπουλου(όπως έγραψαν και οι Πανάθας/Ξανθιώτης),ώστε ο καθένας που κανει προσωπικά παιχνιδάκια στην πλάτη της ομάδας να λάβει αυτό που του πρέπει,είτε λέγεται Αντωνίου,είτε Βυντρα-Γκούμας-Μάντζιος.
Πρόβατο αυτό που λες το σκέφτηκα κι εγώ κι ας μην είδα τη χθεσινή τραγωδία.Υπάρχει όμως και ευθύνη του 10Κάτε με τον τρόπο που τους φερόταν,και σ'αυτό έκανα αναφορά.Σε κάθε περίπτωση μπορείς να φανταστείς να κάνουν κάτι τέτοιο στον Κόκκαλη?

Φίλιππε,
σωστό αυτό που έγραψες.Η άλλη όψη όμως είναι περιπτώσεις τύπου Βίκτορ-Σόουζα-Κονσεισάο που κάθισαν πάνω στα παχιά τους συμβόλαια προσφέροντας δυσανάλογα λιγα.

squarelogic είπε...

Καλιτζάκης:
"Δεν γίνεται να έχεις μια ομάδα που να μην έχει πάθος. Ορισμένοι λένε ότι έχουν τα συμβόλαια τους και δεν τους ενδιαφέρει το καλό της ομάδας. Δεν έχει κανένας φιλοδοξία. Έχουν τα συμβόλαια των 600 χιλιάδων και δεν τους ενδιαφέρει."

Για μένα και λόγω παρουσιαστικού,ο ιδανικός για γεν.αρχηγός,για τοποτηρητής των αποδυτηρίων.

Αλήθεια,ο Αντωνίου δεν θάπρεπε έστω και τυπικά να έχει υποβάλλει σήμερα την παραίτηση του,έστω και αν οι μεγαλομέτοχοι δεν την έκαναν αποδεκτή?

κ.Πατέρα,μιλήσατε για προστασία της ομάδας,για το ότι δεν είσαστε σαν τον "άλλον",και κάθε Κυριακή τα κοράκιασας κάνουν γραφικό.
Συνεργαστήκατε αποκλειστικά με τον Αντωνίου και καταφέρατε να χάσετε τον Πεγεράνο που είχε ήδη προβεί σε δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟ, και μας πρήξατε τα ούμπαλα 2 μήνες στις διαπραγματεύσεις με τον Ζιβέ για 200χιλ/χρόνο,αφήνοντας την ομάδα γυμνή πίσω.Έτσι κάνουν οι επιχειρηματιες με @@?
Η αλήθεια είναι οτι την ομάδα την έτρεξαν άνθρωποι του περιβάλλοντος Τζίγγερ(καλή τη πίστει,πιστεύω των υπολοίπων) και κουβάλησαν μαζί τους κάποια απ την παθογένεια του παρελθόντος.
Μια και δε θέλω να κατακρημνιστει το μπάσκετ,θέλω να δω τον Βγενό να βγαίνει μπροστά,έστω βάζοντας σε ισότιμο ρόλο πχ.τον Νίκα.
Όχι να φύγει κι ο Φάδερ τώρα 1 μήνα στην Αμερική αφήνοντας τον εκ των πραγμάτων τραγικά αποτυχημένο Αντωνίου να τρέξει την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

μαγκες γεια και χαρα. η αποψη μου ειναι οτι ο 10κατε παρα τα οποια προπονητικα του λαθη δεν ευθυνεται για την αμπαλη εικονα της ομαδος. τι να κανει ο 10κατε αν ολοι οι επιθιτικογενείς παικτες -και δεδομενα μπαλαδοροι- δεν μπορουν να νικησουν τις αλλαγες του εργοτελη; ποιος φταιει που ο μαντζιος ενω ξερει πολυ μπαλα ειναι αδιορθωτος [και πχ. δεν πασαρει στον σαλπι να πας αποδυτηρια με 2-0] ποιος φταιει που ο λαζ σημαδευει δοκαρι; ποιος που ο κλειτονιδης δεν πλασαρει σωστα; ο σαλπι ειναι καταβεβλημενος και για μενα κακως αρχισε βασικος. δεν ξερω αν υπαρχει κλικα, καθαρα αγωνιστικα παντως καποιοι δεν μπορουν. εξω τωρα βυντρα/τζιολης/μαντιος/σαριεγκι. αγορα 2 σεντερ μπακ στυλ/χημειας αλανι-χενρικσεν και 2 σεντερ φορ στυλ νταρκο κοβασεβις.


σαλονικα φαν

Pappas10 είπε...

Για εμένα οι παίκτες θέλουν να φάνε τον Τεν - Κάτε. Είχε φανεί από τα δημοσιεύματα πριν από κανένα μήνα όπου "... άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα επισημαίνουν την κούραση των παικτών από το σύστημα προπόνησης που ακολουθεί ο Τεν Κάτε..." (sic).

Τα επιχειρήματα τα έγραψαν κι άλλοι. Εγώ βαριέμαι να γράφω... είμαι πολύ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ και ΚΥΡΙΩΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

pensierix είπε...

Δεν μπορώ να κρίνω μια νέα προσπάθεια μετά απο 4 μήνες. Νέοι παίκτες, νέος προπονητής, νέα διοίκηση κτλ κτλ. Έχουν γίνει λάθη από όλους, λόγω απειρίας (ίσως και ανικανότητας) αλλά δεν περίμενα ο ΠΑΟ να γίνει υπερομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη. Ίσως τα χαστούκια που τρώει τώρα να αποδειχθούν ευεργετικά. Αν και προβλέπω ότι θα πάμε στη γνωστή εύκολη λύση της αναζήτησης ενόχων και το κρέμασμά τους και μετά θα δώσουμε το κοριτσάκι στον έμπειρο Μπάγεβιτς για να το κάνει γυναίκα. Όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Βλέπω "βαρδινογιαννικούς" να τα χώνουν στη νέα διοίκηση και "πολυμετοχικούς" να βλέπουν παντού το φάντασμα του Τζίγκερ και ανησυχώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βγενοπουλος παιρνει θεση επιβεβαιωνοντας την green fan : ουτε να τον κοροιδευουν οι υπαλληλοι του γουσταρει, ουτε τον Τεν Κατε προκειται να τζασει.

Παρτε ματι.

«Στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό έχουμε υιοθετήσει ομόφωνα ένα πρόγραμμα ώστε το πολύ σε μια διετία να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους. Έχουμε προσλάβει έναν καταξιωμένο προπονητή με σύμβαση δύο ετών ο οποίος προφανώς θα παραμείνει στη θέση του και θα κριθεί στο τέλος αυτής της περιόδου. Άλλα στελέχη της ΠΑΕ έχουν συμβάσεις μικρότερης διάρκειας και θα κριθούν αναλόγως. Οι ποδοσφαιριστές εφ΄όσον αποδίδουν με πάθος το 100% των δυνατοτήτων τους, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, πρέπει να νιώθουν ασφαλείς και να ωφελούνται από τα πλουσιοπάροχα συμβόλαιά τους. Εάν όχι, είμαστε έτοιμοι με εισήγηση του προπονητή να τους αλλάξουμε μέχρις ενός."

ΩΡΑΙΟΣ!

green fan