Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2008

Καλυτερα να μασάς,παρά να μιλάς...


Όταν την περασμένη χρονιά ο Κώστας Αντωνίου εκτελούσε χρέη "εγκεκριμένου" (απ την ΠΑΕ) τηλεσχολιαστή στην ΕΤ1 ούτε ο ίδιος δε μπορούσε να φανταστεί τι θα του επεφύλασσε η επόμενη σεζόν.Η διογκούμενη οργή των Παναθηναικών που κορυφώθηκε στο συλλαλητήριο του Απριλίου οδήγησε στην ιστορικη απόφαση της οικ.Βαρδινογιάννη για άνοιγμα σε νέους μετόχους,και απ την στιγμή που το νέο μοντέλο δεν μπορούσε πλέον να βασιστεί στο πρότυπο του Προέδρου-πατερούλη,προέκυψε η ανάγκη ενός τεχνοκράτη ποδοσφαιράνθρωπου με πράσινες περγαμηνές και αισθήματα που θα" έτρεχε" την καθημερινότητα της ομάδας.Πιθανότατα κανείς δεν ταίριαζε στο job description καλύτερα απ τον Κώστα:ιστορικός παίκτης του ΠΑΟ,με πανεπιστημιακή μόρφωση και ηθος αδιαμφισβήτητο,που επιπλέον φάνηκε συχνά να εκφράζει το κοινό αίσθημα των οπαδών,έστω και με τις "στρογγυλεμένες" τοποθετήσεις του στην tv.
Απ την αρχή η χρονική συγκυρία έκανε το έργο του πολύ δύσκολο.Απ τη στιγμή που η υπόθεση Μπαγεβιτς ναυάγησε για μια ακόμα φορά, ξαφνικά έπρεπε να καταρτίσει λίστα υποψηφίων προπονητών-αναγκαστικά με ηχηρά ονόματα-να κάνει τις επαφές,να προκρίνει τον πιο κατάλληλο,να τον κλείσει,και μετά ν'ασχοληθεί με το μεταγραφικό κομμάτι,υποτίθεται σε συννενοηση μαζί του.Φυσικά όλα αυτά κανονικά απαιτούν προεργασία πολλών μηνών για να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες αστοχιών.Ο Αντωνίου δεν είχε τέτοιες χρονικές πολυτέλειες.Απ την άλλη αν έκανε κανείς ενα γκάλοπ ανάμεσα σε 12 χρονους μαθητές ποιά κατά τη γνώμη τους ήταν η θέση που πονούσε περισσότερο ο ΠΑΟ,θα προέκυπτε με πλειοψηφία ανατολικών καθεστώτων η θέση του κεντρικού αμυντικού.
Η απώλεια του Πεγεράνο μπορεί να πιστωθεί στην απειρία των νέων αφεντικών ως προς το πως λειτουργούν τα ποδοσφαιρικά παζάρια,και στην απροθυμία του Αντωνίου να πρέπει να δικαιολογήσει την πληρωμή ενός παίκτη ακριβότερα απ'οτι υποτίθεται ότι 'άξιζε" σε 4 αφεντικά.Επιχειρηματίες του βεληνεκούς του Βγενόπουλου ή του Γιαννακόπουλου ξέρουν βέβαια πολύ καλά στις επιχειρήσεις τους οτι για να επιτύχουν τον ευρύτερο στόχο τους χρειάζεται μερικές φορές να "χρυσώσουν" κάποιον άνθρωπο-κλειδί.Η έλλειψη προσωπικής τους ενασχόλησης δεν επέτρεψε αυτή η γνώση να λύσει τα χρονίζοντα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναικού.
Η ίδια ατολμία και αν θέλετε ευθυνοφοβία δεν επέτρεψε να τελεσφορήσουν και οι άλλες περιπτώσεις ξένων σέντερ μπακ για να φτάσουμε στην απόκτηση Μελίσση με ανακοινωθέν κόστος περί τα 2 εκ.ευρώ!Υποτίθεται βέβαια οτι όταν κλείνεις εναν παίκτη αυτού του κόστους σε μια θέση που την ψάχνεις απ την αρχή του μεταγραφικού σου σχεδιασμού έχεις την σύμφωνη γνώμη του προπονητή των επίσης 2 εκ!Υποτίθεται επίσης ότι αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος,κρύβεις λόγια,και δεν λες οτι "ο Μελίσσης είναι 10 φορές καλύτερος απ τον Μποτινέλι" ο οποίος τελικά μεταγράφηκε στην Ιταλία.
Τώρα που ο προπονητής δείχνει να μη συμμερίζεται τη σιγουριά σου αφήνοντας μόνιμα εκτός 11άδας τον "10 φορές καλύτερο",και η ομάδα πληρώνει σε κάθε-μα σε κάθε- αναθεματισμένο αγώνα την έλλειψη ψηλού ποιοτικού σέντερ μπακ (και αξιόλογου σέντερ φορ βεβαια...),πως να αισθάνεται ο κ.Αντωνίου?Λάθη γίνονται,το θέμα είναι να μη μπούμε και πάλι σε λογικές άρνησης της πραγματικότητας ή αποδοχής εικονικών πραγματικοτήτων.
Ξέρετε,σαν εκείνες που μας παρουσίαζαν σαν υπερπαίκτες κάτι Πόλλακ,Καρβάλιο και ....Ιρισμέτωφ.
Μια δημόσια συγγνώμη νομίζω απαιτείται...Απο κει και πέρα αν οι μεγαλομέτοχοι ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους ας συνεχίσει με σαφώς μεγαλύτερη άνεση προεργασίας.
Και μια ερώτηση προς Τεν Κάτε μεριά:
πόσους αγώνες πρέπει να χάσουμε για να δοκιμαστεί το εναλλακτικο κεντρικο δίδυμο?
Δε λέω οτι Βύντρα και Σαριέγκι δεν προσπαθούν φιλότιμα...Όμως,απο τη στιγμή που οτι και να κάνουν τελικά βρίσκονται ηττημένοι,μήπως τελικά η οροφή των δυνατοτήτων τους είναι πολύ χαμηλή για τον ΠΑΟ?


27 σχόλια:

doudis είπε...

Δυστυχως ο βαρδινογιαννισμος ειναι ακομα υπαρκτος , υπο αλλες συνθηκες θα μιλουσαμε για το πιο ευκολο πρωταθλημα της εικοσαετιας και το μονο που θα εμενε θα ηταν να δουμε που θα φταναμε στην αγαπημενη μας διοργανωση , τωρα θα μας βγει η ψυχη και μαλλον παλι θα ψησουνε αρνια οι ανυπαρκτοι , ξετε εσεις , οι φιλοι του γκαγκατση και στο τσουλου θα τρεμει η καρδουλα μας μην και ισοφαρισουμε αγαπημενα ρεκορ στην προσπαθεια μας να ξεπερασουμε την υπερομαδα του κολοσσου για την θεση στο ουεφα , γιουπιιιιιι και να την βρασω τη συγνωμη του τιγκα στην παναθηναϊκοφροσυνη κωστακη , εγω ξερω οτι ο μονος κλαδος που ενω δεν κανεις σωστα τη δουλεια σου και ζημιωνεις την επιχειρηση αλλα παρολαυτα εξακολουθεις και παραμενεις ακλωνητος και ξυνεις την πατουσα ειναι το δημοσιο , ντεζα βου αγαπη μου εν ολιγοις και εις αλλα με υγεια παναθες μου , το μονο καλο μετα απο κεινη τη μερα που τραβηξαμε την ανηφορα της λεωφορου και φαγωμενοι κι ολας ειναι οτι ασχολουμαστε τουλαχιστον πλεον με αγωνιστικα θεματα ετσι για να μην ειμαι μες τη μαυριλα πρωινιατικα και μερα κι ολας επι της ευκαιριας

Πανάθας είπε...

Μην γκρινιάζετε. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. Μια τιμητική ισοπαλία αποσπάσαμε. Η ομάδα δείχνει σημάδια προόδου. Σημασία έχει να μείνει η ομάδα έτσι όπως είναι και ο Τεν Κάτε βεβαίως βεβαίως γιατί.....έχει πλάκα. Μην λέτε τέτοια επίσης γιατί θέλετε το κακό του Παναθηναϊκού (δεν έχω διαβάσει ακόμα και Γκότζο για να πάρω γραμμή). Μην λέτε τέτοια γιατί θα βγει το ανώνυμο πρόβατο και θα σας κατακεραυνώσει λίγο πριν πάει φροντιστήριο. Μην λέτε τέτοια γιατί θα βγει ο Μιχάλης και θα σας πει ότι για τα αμυντικά λάθη δεν φταίνε οι αμυντικοί αλλά τα παιδιά της μπάλλας. Μην λέτε τέτοια γενικώς και αορίστως γιατί μπορείτε να ξυπνήσετε κάποιους.

Α και κάτι τελευταίο (σοβαρά τώρα). Καλό είναι να τα λέμε όταν όλα φαίνονται καλά και όχι όταν τρώμε τις σφαλιάρες. Δεν πειράζει ας μας κακολογούνε. Αλλά τουλάχιστον θα έχουμε τη συνείδηση μας ήσυχη και ας βγαίνει μετά ο Μιχάλης να σας λέει ότι δεν διακιωθήκατε (α και ο Μπορέλι ότι η ομάδα προσφέρει θέαμα - γέλιο θα έλεγα εγώ).

Περαστικά μας αδέλφια.

Υ.Γ.1 Squarelogic ο Βαρδινογιαννισμός είναι εδώ, ενωμένος δυνατός. Μόλις "ξηλωθεί" μαζί με τα τσιράκια του, θα αναστηθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο ΠΑΟ.

Υ.Γ.2. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν ότι ο Ολλανδός δεν κάνει για την ομάδα και τον στείλουν σπίτι του ίσως προλάβουμε την συμμετοχή μας....στο Ουέφα της νέας περιόδου (για τον παραγκωνισμο του Μάτος, του καλύτερου μας παίκτη δεν διάβασα τίποτα).

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά πάλι ο 'βαρδινογιαννισμος' φταίει??

Πάλι δικαιολογίες ψάχνουμε? Τον Αντωνίου ο Πρόεδρος και το ΔΣ δεν τον επέλεξεαν? Το προπονητή?

Στην διαιτησία και στην Super League ο Πατέρας δεν μας εκπροσωπεί?

Μην ψάχνουμε τις ευθύνες αλλού. Όσο υπεύθυνος είναι ο Τζίγκερ, είναι κ ο Πρόεδρος και ο Βγενό και τα αδέλφια.

Ας καθήσουν όλοι μαζί να δουν τα λάθη και να κάνουν ότι μπορούν τον Δεκέμβρη για να φτιάξει η κατάσταση και να προετοιμαστούν για το καλοκαίρι που οι δυνατότητες είναι περισσότερες.

Χάσανε την ιστορική ευκαιρία να σαρώσουν τα πάντα με το καλημέρα. Ο θρήνος και τα κλαψιαρο-χανούμια είναι για τα μπάζα.

Ο κόσμος του ΠΑΟ έδωσε και πάλι τις απαντήσεις του, με 20.000 άτομα με τον τελευταίο ΗΡΑ. Ας κάνουν και αυτοί αυτά που πρέπει και πάνω από όλα ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ.

Χρόνος υπάρχει ακόμα, αλλά πρέπει να αντέξουμε ενωμένοι και όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά να περιμένουμε για τα 'δώρα'...

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα
αντε παναθα πανυγηρισε ρε..
2-2 φεραμε

ο τεν κατε φταιει ναι..
ο τεν κατε φταιει που ολα σου τα σεντερ μπακ ειναι για τα πανηγυρια ο νιλσον τρωει τριπλα σαν παιχτης ερασιτεχνικου και ο βυντρα δεν ξερει ποτε να παιζει το τεχνητο οφσαιντ (2ο γκολ)..
ο τεν κατε φταιει που 3 φορες περασαν το κεντρο και βαλανε 2 γκολ
ο τεν κατε φταιει που εκανες 7-8 απιστευτες ευκαιριες και οι επιθετικοι σου εβαλαν μονο 2 γκολ
ετσι..

εσυ παλί χτες δεν ειδες ουτε στρωτο ποδοσφαιρο -εκτος απο το τελευταιο 5λεπτο-ουτε οτι βγαλαμε οσες φασεις βγαζαμε τις προηγουμενες χρονιες σε 3 αγωνιστικες,ουτε σωστη αναπτυξη χωρις γιομες ουτε μερικους πολυ καλους συνδυασμους (πρωτο ημιχρονο)ουτε οτι κατω απο πιεση και το αγχος του 1-2 καναμε 3-4 ευκαιριες που δυστυχως δεν ειχαμε παικτη να τις τελειωσει..οταν τα αλλα χρονια βλεπαμε γιομες και 1-2 ευκαιριες..

ειδες μια ομαδα για γελια..οκ

να μπει ο ματτος στην θεση ποιου ?
του σιμαο που ειναι και γαμω στα 2-3 τελευταια ματς?
η του σιλβα που μολις βγηκε χτες λογω τραυματισμου χασαμε την ηρεμια στο κεντρο(εκτος αν ουτε αυτο το ειδες) ?
μηπως θες να παιξουμε με 3 αμυντικα χαφ κοντρα στον ηρακλακο..

ειπαμε οποιος δεν παιζει ειναι παντα ο καλυτερος παικτης..

ακομα περιμενω ουσιαστικες απαντησεις στα ποστ μου και οχι αερολογιες και μπαρουφες..
καλα για τα προηγουμενα 2-3 ποστ που σε εκθετω..ακομα δεν πηρα απαντηση..αλλα δεν πειραζει εσυ εισαι ο σκπετομενος παναθηναικος..

υ.γ.παρτο χαμπαρι ο μπαγεβιτς ΠΟΤΕ δεν θα ερθει σε εμας..
πρωτον γιατι οι οργανωμενοι δεν θα το δεχτουν και δευτερον γιατι τον κοβω να πηγαινει σε καμια αεκ μεσα στον επομενο μηνα...
γι'αυτο συμβιβασου.
ο βγενοπουλος το ειπε..ο προπονητης θα κριθει του χρονου που θα κανει αυτος τον σχεδιασμο της ομαδας φετος θα κριθουν αλλοι.οποτε θες δεν θες 2 χρονια θα τον ''υποστεις''

υ.γ. τον μπαγεβιτς τον προπονηταρα τον εδιωξαν και απο τον ερυθρο αστερα...ναι προπονηταρα..
τελειως παλαιας κοπης προπονητης που εφαγε τα ψωμια του υστερα και απο τον δευτερο διωγμο του απο την αεκ (2003-2004 νομιζω)
.εκει τελειωσε.

Ανώνυμος είπε...

"Πας σχολείο ρε? ή είσαι σαν το δικό μου? Δώδεκα, δώδεκα, συνέχεια"

Επώνυμος

Old Boy είπε...

O Σαριέγκι: οι γκέλες του Μόρις μείον την κλάση του Μόρις.

Ανώνυμος είπε...

Hi everybody!

Βρήκα σύνδεση για λίγο και έχω να πω:

Η ομάδα έχει εμφανώς πρόβλημα στην άμυνα αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ περισσότερο έχει πρόβλημα στην ΕΠΙΘΕΣΗ!

Φυσικά τα "τσαφ" των αμυντικών είναι πιο ορατά στους ημισχετικούς, ειδικά όταν είναι τόσο γελοία όπως αυτά που έγιναν και σε τούτο το ματσάκι.

Ωστόσο τα "τσουφ" των επιθετικών μας, αυτή η ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ αδυναμία τους να μετουσιώσουν σε γκολ μια σειρά από ευκαιρίες (έως και τετ-α-τετ!!!), είναι εκείνα που βαραίνουν ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΛΟΓΟ τον Παναθηναϊκό του ΤενΚάτε και ευθύνονται για μια σειρά από κακά αποτελέσματα έως τώρα ...

... έστω κι αν αυτά τα "τσουφ" δεν τα πολυπαίρνουν χαμπάρι οι ημισχετικοί.

Έτσι, τη στιγμή που μπροστά χάνονταν σωρηδόν τα άχαστα και που η επίθεση διαχειριζόταν το έργο της με σκέψη επιπέδου Γ' Εθνικής (ατομισμός, σουτ του ολέθρου, ο ένας δεν έβλεπε πού ήταν ο άλλος, κ.ο.κ.), ...

... για μια ακόμα φορά όλα τα βέλη της κριτικής πέφτουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην άμυνα της ομάδας ...

... και μάλιστα, με μπροστάρη εδώ στη λαλακία τον από σπόντα αρχηγό ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (που δήλωσε, ότι μετά το 1-0 θα έπρεπε να παίξουμε "πιο πονηρά" ώστε να το βαστήξουμε!!!), φαίνεται να επικρατεί η ανεκδιήγητη ιδέα, ότι ήταν λάθος του ΤενΚάτε να βγάλει τον ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ και να παίξει στο β' ημίχρονο με ένα (1) αμυντικό χαφ κόντρα στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ!!!

Αχαχούχααα! Ούτε να γελάσω δεν μπορώ με τόση μαλακία!

Διότι φαίνεται, δυστυχώς, ότι στον Παναθηναϊκό έχουμε εθιστεί τόσο πολύ στη ΜΙΖΕΡΙΑ, ώστε δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν αγώνα να λήγει π.χ. με 5-2 (ΠΕΝΤΕ-ΔΥΟ) υπέρ της ομάδας μας.

Δεν μπορούμε δηλαδή να φανταστούμε την ομάδα μας να ξεκολλάει από την αμυντικοπάθεια και να γίνεται επιτέλους ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ!

Κρίμα. Τελοσπάντων.

Όλα αυτά, τόσο σαν γεγονότα όσο και σαν συζήτηση επί των γεγονότων, καταντούν πλέον τελείως βαρετά.

Σας καληνυχτίζω.


ΥΓ 1. Ίσως μου δωθεί ευκαιρία να τα ξαναπούμε από το Δεκέμβρη.

ΥΓ 2. Για τη ΣΦΑΓΗ από το κοράκι δεν θα πω τίποτα. Ας μιλήσουν όσοι, όταν τα περασμένα χρόνια μιλούσα και για τις διαιτητικές αθλιότητες, ισχυρίζονταν ότι για τέτοια πράγματα μιλάνε μόνο οι "μικρές ομάδες".

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ 3. Και για να το πω όσο απλούστερα γίνεται: Με τις ΓΡΙΕΣ φάγαμε το πρώτο γκολ στο 62'. Μέχρι τότε προηγούμασταν με 1-0. Όποιος λοιπόν θεωρεί "νορμάλ" ή (ακόμα χειρότερα κύριε ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ) "ικανοποιητικό" να προηγούμαστε επί ΜΙΑ ώρα ΜΟΝΟ με
1-0 (αντί για 3-0 τουλάχιστον!) επί της ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ομάδας του βαθμολογικού πίνακα ...

... ε, αυτός ας πάει καλύτερα σπιτάκι του να κάνει μαμ, κακά και νάνι.

Έλεος με την αμπαλοσύνη πια!

Πανάθας είπε...

Που'σαι βρε Τουρτούρα? Γιατί χάθηκες? Μια μικροστέρηση την έχω ψιλοπάθει το ομολογώ. ;-)

Φυσικά και διαφωνώ μαζί σου και συμφωνώ με τον Καραγκούνη.

Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα φίλε Τζόνι. Και από την στιγμή που είσαι μεγάλη ομάδα και λες ότι πας για πρωτάθλημα τέτοια ματσάκια τα "κλειδώνεις" με τον έναν (επιθετικό) ή με τον άλλον (αμυντικό) τρόπο. Αφού είδε λοιπόν ο πανμέγιστος (σας λέω μπλέξαμε με τον Μολούκο) αυτός προπονητής ότι δεν μπαίνει γκολ με ΤΙΠΟΤΑ και ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι στην άμυνα έχει τους Άμποτ και Κοστέλο τότε έπρεπε να το πάρει το ματς με 1-0 ακριβώς όπως είπε και ο Καραγκούνης (ο οποίος άσκησε κριτική στον προπονητή του όπως έκανε και ο παραγκωνισμένος Γκούμας αλλά δεν "άνοιξε μύτη" επειδή τα "ψωμιά" του Ολλανδού είνα μετρημένα στην ομάδα). Δεν έχεις το υλικό να υπερσκελίσεις τις αμυντικές σου αδυναμίες με επιθετικό παιχνίδι. Οι ομάδες χτίζονται πρώτα από την άμυνα. Αλλιώς χτίζεις παλάτια στην άμμο.

Με κίνδυνο να λάβω την απάντηση σου σε κανα δίμηνο (ή ποτέ) θέλω να σε ρωτήσω (τα ίδια ρώτησα και σε ένα άλλο blog και έλαβα ως απάντηση "λόγια στήριξης") μερικά πράγματα για τον Μολούκο:

1.Πως βλέπεις τον παραγκωνισμό του Μάτος και την "εμμονή" του Τεν Κάτε στο ίδιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο τη στιγμή που έχει αλλάξει όλη την ενδεκάδα?

2.Πως βλέπεις επίσης την χρησιμοποίηση κατά 9/11 της περισινής ομάδας, παρόλες τις πολλές φετινές μεταγραφές?

3.Πως κρίνεις πως μετά την τιμητική ισοπαλία με τον Ηρακλή, έβγαλε στην "σέντρα" ΜΟΝΟ τον Νίλσον και "κάλυψε" τους Σιαρέγκι - Βύντρα?

(απαντά και όποιος άλλος θέλει βέβαια).

σχολιαστής είπε...

Τον Αντωνίου τον πληρώνουν; Πως στο διάολο καταφέραμε να μην δουλεύει σωστά ούτε η άμυνα, ούτε το κέντρο, ούτε η επίθεση;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:

ΑΕΚ-ΠΑΟ.
Ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟ έδωσε ο Βασσάρας δίνοντας στην ΑΕΚ την ευκαιρία να κλείσει το ματς, κάνοντας το 2-0 στο 45ʼ.

ΠΑΟ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
Στο 20ʼ ο Ζαπρόπουλος ρίχνει αγκωνιά τον Νίνη αλλά ο διαιτητής Λαμπρόπουλος κοιμάται. Φυσικά υπάρχει και η φάση του 77' με τον Ρουκάβινα και τον Τροϊσε.


ΠΑΟ-ΑΡΗΣ.
Εδώ έδρασε ο επόπτης Τρύφων. Δυο φορές σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ παίκτες του ΠΑΟ.


ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.
Ο Κύρκος δεν σφυράει τίποτα σε πέναλτι-μαρς που έκανε το 53ʼ ο Σνάουτσερ στον Μάντζιο.

ΠΑΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ.
Μπλακ Πιτ Κωνσταντινέας! Δεν δίνει δυο φορές πέναλτι σε ανατροπές του Μάντζιου και του Σαλπιγγίδη.

ΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;

Pappas10 είπε...

Κατ' αρχάς να πούμε μερικά πράγματα.

Η περσινή ομάδα έως και την τετράδα αγώνων με Ξάνθη, όφη, ηρακλή και δεν θυμάμαι ποια άλλη ομάδα, είχε φάει όλα κι όλα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και φιγουράριζε ανάμεσα στις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης.

Διώξαμε έναν αμυντικό - τον Μόρις - και πήραμε 3 (Γκάμπριελ, Μουν, Μελίση). Η κίνηση είχε λογική. Το ότι δεν μας βγήκε μπορεί να το πιστωθεί ο Τεν Κάτε αλλά είναι το λιγότερο άμπαλο, κατά τη γνώμη μου, να τα χώνουμε όλα στους παίκτες.

Αλήθεια, για την έξοδο του Μεσολογγίου του Τζόρβα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή γιατί δεν είπε κανείς τίποτα; Θα πω κάτι και ας είμαι "αντίθετος στο ρεύμα" αλλά για εμένα ο Βύντρα εκεί κάνει αυτό που πρέπει. Γυρνάει την μπάλα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στον Τερματοφύλακα του... μόνο που ο τερματοφύλακας του δεν είναι εκεί που θα έπρεπε.

Πέραν αυτού, ο Τεν Κάτε ακόμα δοκιμάζει. Για εμένα, επαναλαμβάνω, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, καλά κάνει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αφήσουμε έναν προπονητή να εξετάσει όλο το υλικό σε κανονικές συνθήκες και να διαλέξει αυτούς που του κάνουν.

Όσον αφορά τα "3 ερωτήματα" του ΠΑΝΑΘΑ, η άποψη μου. Δεν είμαι ούτε προπονητής ούτε "γκουρού" του ποδοσφαίρου.

1. Ο Μάτος δεν έχει "παραγκονιστεί" κατά τη γνώμη μου. Απλά ο Τρόπος παιχνιδιού του δεν έχει ακόμα συγχρονιστεί με αυτόν του Ζιλμπέρτο (πολλές φορές οι 2 τους στην ενδεκάδα λειτουργούν αμυντικά ή επιθετικά ταυτόχρονα και αυτό αφήνει κενά).

Θέλω να πιστεύω ότι ο Τεν Κάτε δουλεύει αυτούς τους δύο και ο Μάττος θα ξαναμπεί όταν θα είναι σε θέση να προσφέρει αυτό που θέλει ο Προπονητής.

Όσον αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πιστεύω για άλλη μία φορά ότι οι πειραματισμοί εκεί είναι οι πιο δύσκολοι και γι' αυτό ο Τεν Κάτε επιμένει στις "δοκιμασμένες" λύσεις έστω και αν αυτές είναι μέτριες.

2). Είναι θέμα δεσίματος της ομάδας. Η περισυνή ομάδα ήταν καλή και οι αποτυχίες της δεν ήταν τόσο απόρροια αγωνιστικών προβλημάτων. Χώρια το ότι οι "ενδεκαδάτες" μεταγραφές θέλουν ειδική μεταχείριση μιας και ο Σόουζα ήρθε από τη Βραζιλία και είναι γνωστό ότι τους παίρνει χρόνο προσαρμογής, ενώ οι Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος και Κλέυτον από μικρότερες ομάδες.

Θεωρώ ότι ο Τεν Κάτε στηρίζεται λογικά στον περσινό κορμό και κοιτάζει πως να αξιοποιήσει στο έπακρο τις μεταγραφές.

3. Γιατί και ο Τεν Κάτε θεωρεί ότι για τα γκολ η κύρια ευθύνη δέν είναι των Σαριέγκι - Βύντρα.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

Οσο κι αν ο ΤΤ έχει δίκιο για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της επίθεσης
αυτό εν μέρει είναι τεχνητό-προκύπτει απ την πολύ μεγαλύτερη παραγωγή φάσεων σε σχέση με πέρσι,γεγονός που πρέπει να πιστωθεί στον Τεν Κάτε και τους μεσοεπιθετικούς.
Η ουσία είναι οτι ο ΠΑΟ αρχίζει τα ματς ανάμεσα στο 0-1 και στο 0-2 λόγω της αστείας αμυντικης λειτουργίας!
Και δεδομένου οτι δεν είναι Μπαρτσελόνα μπροστά η νίκη καθίσταται δύσκολη υπόθεση,ειδικά απέναντι σε ομάδες με καλή επίθεση(πχ.τα επόμενα ματς με Πανιωνιο-Γαύρο).
Με άλλο κεντρικό αμυντ.δίδυμο θα μιλάγαμε για μια άλλη ομάδα(φανταστείτε πχ.Πεγεράνο-Κυριάκο!)
Ο Αντωνίου ασχολείται όλη την ημέρα με την ομάδα και ως εκ τούτου θα έπρεπε να πληρώνεται και μάλιστα καλά.Το θέμα είναι οτι οι συγκεκριμένες επιλογές για το κέντρο της άμυνας(κυρίως),αλλά και η συσσώρευση 4 δεξιών μπακ κανένας εκ των οποίων δεν πληρεί τον μοντέρνο ορισμό της θέσης,μπορούν να γίνουν μόνο από τυφλό ή άνθρωπο που δεν ξέρει να "βλέπει" ποδόσφαιρο.'η άνθρωπο που βραχυκυκλώνει μπροστά στις εναλλακτ.λύσεις.
Σ'όλες τις περιπτώσεις δεν προιωνίζεται κάτι καλό για τις επόμενες επιλογές.

ΥΓ.Φαντασθείτε λίγο τι θα εκανε ο Κόκαλης αν ο τεχνικός του διευθυντής του είχε αφήσει την ομάδα με κεντρικό αμυντ.δίδυμο Βύντρα-Σαριέγκι...
Στην καλύτερη,θα τον έβαζε να ξεσκονιζει τα καλώδια των servers στα υπόγεια της ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Πανάθας είπε...

Squarelogic ΣΥΜΦΩΝΩ 100% με όσα είπες.

Να προσθέσω κάτι για τον Αντωνίου παραθέτοντας αυτό που έγραψε σήμερα ο Πανούτσος για τον γιο του Θεοδωρίδη (που ανέλαβε τα ίδια "χρέη" με τον Κωστάκη):

"Αν του παιδιού του αρέσει το Ευρπαϊκό Ποδόσφαιρο, ας του πάρουν μια μεγάλη δορυφορική κεραία, η θέση αυτή απαιτεί άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία.."

Δεν ταιριάζει "γάντι" η δήλωση αυτή για τον Κωστάκη?

Ο ΠΑΟ πρέπει παράλληλα με τα άλλα μέτωπα να κοιτάξει να βρει έναν έμπειρο και ικανό τεχνικό διευθυντή και να οργανώσει ΚΑΛΥΤΕΡΑ το τμήμα scouting (όχι να έχουμε τον Ρότσα 6 μήνες στην Αργεντινή και να αγοράζουμε παίκτες από την Βραζιλία).

Μετά πρέπει να βρούνε έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προπονητή και τέλος να κοιτάξουν να προστατεύσουν την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Απίθανα κι άσχετα πράματα διαβάζουμε τη σήμερον ημέρα.

Απίθανα: Φιλαράκια άμα η Πανάθα χρειάζεται να ναι Μπαρτσελόνα μπροστά για να βάλει στο Οακα δεύτερο γκολ στο πάτο Ηρακλή μέχρι το 60', κλάφτα Χαράμπαλε που λένε και στο χωριό μου. Μπας κι ήταν Μπαρτσα η ομάδα όταν γύρισε το 0-1 σε 2-1 με τον Άρη στη Σαλόνικα; Κι αν ήτανε τότε, τώρα πως ξανάγινε Μπραχάμι;

Άσχετα: Άμα εξαιρέσεις το ναυάγιο με την Ανόρθωση, όπου δεν είχαμε ούτε άμυνα, ούτε επίθεση, ούτε κέντρο, ούτε πάγκο, τα ματς που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν με Άρη έξω, και με Βέρντερ και Ίντερ μέσα. Με τον Άρη γίναμε Μπαρτσελόνα και το γυρίσαμε. Με τη Βέρντερ το 0-1 δεν το φάγαμε από λάθος της άμυνας αλλά από λάθος του διαιτητή, που δεν είδε ότι ο Μερτεσάκερ κατέβασε τη μπάλα με τον αγκώνα του. Με την Ίντερ πάλι, είχες να κάνεις με Ιμπραϊμοβιτς στα ντουζένια του αλλά και πάλι για τα γκολ του δεν έφταιγαν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι Βίντρα-Σαριέγι αλλά ο Σιμάο.

Ο Τενκάτε έχει δίκιο. Όλη αυτή η αιώνια κουβέντα για την άμυνα είναι για τους άσχετους.

Αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του.

Περιστεριώτης

Ανώνυμος είπε...

...TO IDIO SKHNIKO: ΣΤΟ 62 ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ 1 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΗ+ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 1 ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 1-0 Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ 5-5 ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ 3 ΣΟΥ. ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 6 -ΔΕ-ΔΟ-ΜΕ-ΝΟΥΣ- ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ 3 ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΓΑΥΡΟ. ΠΑΛΙ.

ΠΕΤΑΣ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΙΣ ΠΤΑΙΕΙ.


ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι εφημερίδες έγραφαν ότι ο Πατέρας ζήτησε το 3x3. Όμως οι ανίκανοι επιθετικοί μας δεν κατάφεραν να βάλουν το τρίτο γκολ και έτσι μείναμε στο 2-3!!!

Δεν πειράζει όμως. Τον Φεβρουάριο με τον Μακάι θα βάζουμε τουλάχιστον 5 τεμάχια ανά παιχνίδι!

Πανάθας είπε...

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.

Πάλι με τους 2000 αναγνώστες του DERBY THS ION θα παίζει ο ΠΑΟ.

"ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ"

Ο νέος ύμνος του ΠαναθηναΪκού.

ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ:

1.Βαρδινογιάννης
2.Διοικητικό συμβούλιο που ελέγχεται από αυτόν.
3.Αντωνίου
4.Τεν Κάτε
5.Αποδόμηση του Τζιγγεριακού μέχρι το καλοκαίρι (έτσι και αλλιώς σε λίγο θα είμαστε εκτός όλων των στόχων).

(Άντε πάρτε γραμμή τώρα από τον Γκότζο ορισμένοι και ελάτε αύριο να δικαιολογήσετε τα αδικαιόλογητα).

Κράτησε πολύ αυτή η μαλακία δεν νομίζετε?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως όμως ήταν λάθος των δημοσιογράφων και ο Πατέρας με το 3x3 απλά πρόβλεψε ότι στα επόμενα τρία ματς θα πάρουμε το ... τρίτο το μακρύτερο;

Πάντως, έρχονται Βρέμη εκτός, Ίντερ εκτός, Πανιώνιος εκτός, γαύρος εντός ... και αρχίζω να ανησυχώ μήπως σπάσουμε κανένα μυθικό ρεκόρ (πχ. seven!)...

Πανάθας είπε...

Εγώ δεν ανησυχώ. Αφήνω την ομάδα στα "στιβαρά" χέρια του Αντωνίου και του Τεν Κάτε.

Φέτος είπαμε. Θα προσφέρουμε θέαμα.

Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ο Βίντρα κι ο Σαριέγι φταίξανε φιλαράκια;

Περιστεριώτης

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχουν λογια..οτι και να πω ειναι λιγο..
κριμα δυστυχως το πρωταθλημα χαθηκε σημερα..αλλα το κακο ειναι οτι χαθηκαν και πολλα περισσοτερα..

ελπιζω να καταλαβαινετε ομως οτι το προβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ..

δεν εχω κανενα λογο να τον υπερασπιζομαι
(εν αντιθεσει με σενα παναθα που εξ'αρχης στραβωσες μαζι-χωρις να του δωσεις καν πιστωση χρονου λες και ζει χρονια στην ελλαδα- του επειδη δεν ηρθε ο μπαγεβιτς και βγαζεις εμπαθεια και αυτο στο λεω φιλικα και χωρις καμια διαθεση κοντρας)
..η θεση μου ειναι αυτη γιατι βλεπω οτι η ομαδα εχει βελτιωση σε πολλα αγωνιστικα κομματια που πονουσε χρονια τωρα και γιατι πιστευω οτι με καταλληλο υλικο και λιγο χρονο να περασει την φιλοσοφια του μπορει να μας οδηγησει μακρυα..

και τελοσπαντων αμα θελουμε να διωξουμε τον προπονητη καλο θα ηταν πρωτα να διωχναμε ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ που ακομα υπαρχει στην ομαδα.

δεν ειναι δυνατον να κανεις 5 πρωτοκλασσατες ευκαιριες για γκολ στο 1-0 του πρωτου ημιχρονου και να τις πετας στα σκουπιδια..
σημερα τελειωσε μια και καλη ο μαντζιος που απεδειξε γιατι ειναι ενας πολυ μικρος παικτης..καθως και ο χειροτερος παικτης που εχει αγωνιστει ποτε με το τριφυλλι στο στηθος..ο βυντρα..

δυστυχως - και το επαναλαμβανω -

δεν φταει ο τεν κατε αν στο 1-0 δεν μπορει ο μαντζιος να τελειωσει 2 γελοιες φασεις η εστω να δωσει πασα..δεν φταιει αν ο κλειτον δεν μπορει να βαλει ενα απλο τετ α τετ..δεν φταιει αν ο χριστοδουλοπουλος σουταρει με το καλαμι...και σε κενο τερμα το στελνει δοκαρι
δεν φταιει αν ο βυντρα καλυπτει και στις 2 αντεπιθεσεις τον επιθετικο..δεν φταιει αν ο γκουμας παει να κανει τριπλες στο κεντρο κα βγαινουν οι αλλοι στην αντεπιθεση..(δεν ξερω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θελουν να τον φανε οι ιδιοι οι παικτες)
φταιει αυτος ο τηλεσχολιαστης και κυριως το αφεντικο του που -πρωτιστως - τους εφερε και εν συνεχεια τους κρατησε στην ομαδα..
ζηταμε κιλλερ στραικερ και φερνει τον..σοουζα
ζηταμε σεντερ μπακ ηγετη και φερνει..μελισση..

εγω -και ας με κραξετε- ειδα εναν πολυ καλο παναθηναικο στο πρωτο ημιχρονο με συνδυασμους και πιεση που αν εχει βαλει αυτα τα ΑΠΛΑ 1-2 τετ α τετ θα μιλαγαμε για αλλα πραγματα τωρα..το δευτερο ημιχρονο ηταν αλλη υποθεση..τρως 2 γκολ σε 5 λεπτα..τι συστημα να εφαρμοσεις με τετοιους απειρους και περιορισμενων δυνατοτηων παικτες..

σιγουρα τραγικες οι αλλαγες του τεν κατε..αλλα σας ειπα εγω θα κρινω τον προπονητη οταν

-φυγουν οι αντωνιου-βελιτς και τοποθετηθει ενας σοβαρος τεχν.διευθ.
-φυγει η γνωστη γκοτζοκλικα..βυντρα-τζιολη-γκουμα-μαντζιου-γκαλινοβιτς που ακομα βασιλευει(και σημερα επιβεβαιωθηκα..ετσι κυριε γκουμα?)
-ερθουν σοβαροι παικτες στην ομαδα και οχι παικτακια τυπου σοουζα και χριστοδουλοπολος

ναι τοτε να μιλησω για λαθη τεν κατε αλλα τωρα οχι.

ολοι διαβασατε την σημερινη συνεντευξη του ροτσα..
ε λοιπον απαντηστε στα ισια..
πιστευετε οτι με 2-3 απο τους πολυ καλους παικτες που ανφερε και ενα καλο σεντερ μπακ θα ημασταν στο σημειο που ειμαστε τωρα ?
οχι.δεν φταιει ο προπονητης..καταλαβετε το..παιζουμε μπαλα μετα απο καιρο κανουμε φασεις στρωτο ποδοσφαιρο..ΑΛΛΑ....

τελος..
.ζητουσαν ολοι να δουν γκουμα μελισση..ο ενας κλασσικα δεν μπορουσε να στριψει και εκανε τριπλες στο κεντρο και γιομες και ο ''23 μποτινελι'' προσπαθουσε.. αλλα εδειξε οτι χαμερ δεν ειναι..το κοντερ παλι 3 εγραψε
.κραζαν περυσι που παιζαμε με κατι εργοτεληδες και λεβαδειακους με 2 αμυντικα χαφ..και φετος κραζουν που παιζουμε με 1..
.θελαν ματος..μπηκε ο ματος επαιξε καλα στο πρωτο ημιχρονο και στο δευτερο δεν εδωσε ουτε μια σωστη πασα...
.φωναζαν που χαθηκε ο κλειτον..σημερα στο 2ο ημιχρονο νομιζες οτι ηταν παικτης του εργοτελη..(φαντασου να παιζε και 3 μερες νωριτερα τι θα εκανε..)
.λεγαν για τον ιβ..μπηκε στο προηγουμενο ματς και φοβοταν να βαλει το ποδι του(χαρακτηριστηκη μια φαση στο 91 που χανει την μπαλα για να τραβηξει το ποδι του απο το τακλιν)

υ.γ.καλο θα ειναι να κανετε μια βολτα απο ολα τα ''αντικειμενικα'' σαιτ που τοσα χρονια μας εχουν ποτισει με διχονοια και να δειτε τους τιτλους..
καποιον(τεν κατε) προσπαθουν να φανε η ειναι ιδεα μου?ειδικα το σπορ φμ(νο1 γαβρικος σταθμος) οργιαζει..
ολοι αυτοι θελουν το καλο μας η απλα βρηκαν αφορμη απο τα αποτελεσματα να φανε τον ολλανδο?σκεφτειτε λιγο πριν κραξετε..
υ.γ.2 ο τζιγγερ τα βλεπει και γελαει..
υ.γ.3 σορρυ για το μεγαλο σχολιο.

Πανάθας είπε...

Πρόβατο, δεν φταίει μόνο ο Ολλανδός για αυτά τα χάλια αυτό είναι σίγουρο.

Αλλά για την κατάντια να μην μπορείς να κερδίσεις τον τελευταίο της Βαθμολογίας Ηρακλή και τον ερχόμενο από πεντάρα στην έδρα του Εργοτέλη, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ.

Δεν μπορεί το ρόστερ του Ηρακλή και του Εργοτέλη να είναι καλύτερο από του Παναθηναϊκού όσο στεναχωρημένος και να είσαι. Κάποιος λοιπόν δεν κάνει καλά την δουλειά του.

Θες και κάτι άλλο? "Κάηκε" το χαρτί του Τεν Κάτε.

Βλέποντας τους πραγματικά αστείους Μάντζιο και Σόουζα, σκεφτόμουν πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είσαι για να διώξεις τον Ντόυ το καλοκαίρι.

Μπάγεβιτς εδώ και τώρα. Να σουλουπώσει την ομάδα. Και μεταγραφές τον δεκέμβρη.

Διώξιμο τα παλτά.

Έλεγχος της διαιτησίας.

Μπορούν να το κάνουν?

Αν δεν μπορούν ας δώσουν τα κλειδιά της ομάδας σε κάποιον που ΣΙΓΟΥΡΑ μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

Breath in, Breath out...

Breath in, Breath out...

Breath in, Breath out...

Breath in, Breath out...

Breath in, Breath out...

Breath in, Breath out...

Πανάθας είπε...

Take in, Take out

Take in, Take out

Take in, Take out

Take in, Take out

Take in, Take out

Take in, Take out

Πανάθας είπε...

"Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη εξαπέλυσε βολές κατά πάντων που συμμετέχουν στα κοινά της ΠΑΕ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αυτό δεν ήταν θέαμα. Αυτό δεν είναι ομάδα, είναι συνονθύλευμα».

Την ώρα εκείνη, ορισμένοι από τους εξαγριωμένους φίλους των «πρασίνων» του ζήτησαν να επέμβει για να καλυτερέψει την κατάσταση. Η απάντησή του; «Τι θέλετε να κάνουμε εμείς; Όσοι έχουν τα γένια, έχουν και τα χτένια και πρέπει να καθαρίσουν την ομάδα. Δεν ξέρω τι να πω»."


Αυτό εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους τόσο καιρό μας τα είχαν πραγματικά πρήξει με επιχειρήματα του στυλ "ενωμένος Παναθηναϊκός", "είναι βλάκες αυτοί οι επιχειρηματίες να βάλουν τα λεφτά τους και να τα ελέγχει άλλος" και αλλα πολλά και ωραία που συζητάγαμε ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟ αδέλφια. Θα ξεβρωμίσει. Θα δούμε ΠΟΙΟΙ κάνουν πραγματικά κουμάντο στην ομάδα.

Αν και με ένα διοικητικό σχήμα ελεγχόμενο κατά τα 11/17 από τον Τζίγγερ, με έναν τεχνικό διευθυντή διορισμένο από τον Τζίγγερ, με έναν προπονητή επιλογή της επιλογής του και τέλος με έναν πρόεδρο φίλο του Τζίγγερ, δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΟΣ.

Σερβιρισμένος ζεστός ζεστός στο πιάτο.

Ανώνυμος είπε...

Περιστεριώτη
(ή μήπως Τουρτούρα?)
Άσχετα κι απίθανα?
το ότι με αυτή την επίθεση δε μπορείς να ποντάρεις οτι θα βάζεις πάντα 3 αν τρώς 2,και 4 αν έχεις φάει 3,το θεωρείς άσχετο?
Πάρε σήμερα το 2-3 απ τον Εργοτελάκο και ξανασκέψου το...
Άσχετα και τα περί αμύνης?
Περίμενε και τα ματς με Πανιώνιο-Βέρντερ-Ολυμπιακό και ετοιμάσου να σπάσεις το γαυρορεκόρ της 7άρας.
Τότε ίσως ξυπνήσεις...

Αμπελοκηπιώτης