Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2008

Θα ξανακάνει τον επόπτη;

Στο πνεύμα του προηγούμενου ποστ, εμφανίσεις σαν τη σημερινή πείθουν ότι αν η ομάδα παίζει μπάλα θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Μέχρι και το ματς με την ΑΕΚ η ανάπτυξη της ομάδας ήταν κάτι το εξαιρετικά ακαθόριστο, στα τρία τελευταία ματς όμως επιθετικά η εικόνα διαρκώς και βελτιώνεται.
Το οφσάιντ όμως του Κλέιτον (και δεν μιλάω καν για ένα ακόμη ανύπαρκτο οφσάιντ του ίδιου επόπτη) φέρνει την νέα διοίκηση και το νέο ιδιοκτησιακό σχήμα προ των ευθυνών του.
Δεν ξέρω πόσο εφικτή είναι η ανατροπή του Γκαγκάτση, δεν ξέρω καν πόσο εφικτός ήταν ο παροπλισμός του Σαραϊδάρη για το μούφα πέναλτι με την ΑΕΚ.
Αν όμως αυτός ο επόπτης που σφύριξε αυτό το εντελώς κραυγαλέο πράγμα ως οφσάιντ συνεχίσει να κάνει τον επόπτη και δεν κοπεί οριστικά και αμετάκλητα από τους πίνακες, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Δεν θέλω ούτε ανακοινώσεις ούτε δηλώσεις: αποτέλεσμα απαιτώ και αν συνεχίσει να παριστάνει τον επόπτη αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος που δεν δίστασε να σηκώσει τη σημαία του σε αυτή τη φάση, τότε κοροϊδευόμαστε όλοι μας και μάλιστα άγρια.
UPDATE: Η απάντηση στην ερώτηση του ποστ είναι ότι φυσικά και θα τον ξανακάνει. Μόλις άκουσα ότι ο Μπριάκος τον βαθμολόγησε με 8,3.
Προσωπικά προτιμάω να σηκώσει ο Παναθηναϊκός τον κόσμο ανάποδα για αυτήν την πρόκληση, από οποιαδήποτε «ψύχραιμη» ή «μετρημένη» αντιμετώπιση. Οτιδήποτε λιγότερο από το να σηκωθεί ο κόσμος ανάποδα, δεν θα είναι δείγμα ούτε μεγάλης ομάδας ούτε σιγουριάς για τον εαυτό της ούτε τίποτα, θα είναι για πολλοστή φορά το «σφάξε με, πασά μου, ν' αγιάσω».

65 σχόλια:

squarelogic είπε...

Συμφωνώ απολύτως!
Αυτόδεν ήταν 'ανθρώπινο λάθος"!
Ήταν δήλωση-πρόκληση στα μούτρα της νεας διοίκησης!
Κι επειδή κουβέντες ειπώθηκαν,ήρθε η ώρα να επικυρωθούν από πράξεις.
-)

Old Boy είπε...

Υπάρχουν τα λάθη,
υπάρχουν τα «θέλω να σε σφάξω»
και υπάρχει και ΑΥΤΟ το σφύριγμα, που είναι μια κατηγορία μόνο του.

hopkins είπε...

Ήταν όντως προκλητικό αυτό το σφύριγμα! Περιμένουμε την απάντηση της διοίκησης!

Πανάθας είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Αν ο ΠΑΟ δεν κερδίσει τις εκλογές της ΕΠΟ, πρωτάθλημα δεν παίρνει. Ο Γκαγκάτσης στέλνει συνέχεια τα μηνύματα του.

Το θέμα είναι πως ανατρέπεται. "Κατέχει" την πλειοψηφία των ενώσεων (με λεφτά του "Θείου" προφανώς). Προλαβαίνει ο ΠΑΟ να πάρει την πλειοψηφία των ενώσεων πλειοδοτώντας έναντι του "Θείου"?

Θα δείξει.

Πάντως από εκεί θα ξεκινήσει ουσιαστικά η "νέα εποχή".

Α και για να μην ξεχνιόμαστε και με μεταγραφές για να βουλώσουμε τους κρατήρες που έχουμε και να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο UEFA.

;-)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ομάδα!

Μπράβο στον ΤενΚάτε!

Ίσως τώρα ο φίλος Πανάθας τού επιτρέψει να παραμείνει μέχρι την ... πρώτη παρέλαση.

:-)

Η νίκη είναι πολύ σημαντική ΚΑΙ επειδή το γνωστό Κύκλωμα έκανε - ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! - το παν ώστε να πάμε Θεσσαλονίκη έχοντας έχοντας το νου μας, ΟΧΙ στο ματς ΑΛΛΑ στη συνήθη εσωστρεφή και αυτοκαταστροφική μουρμούρα:

-απέραντη σαχλο-"Κυργιακολογία" (βοηθούντος, δυστυχώς, του Ψηλού)`
-τραβηγμένη από τα μαλλιά "Γκουμολογία": αν διαβάζατε τι έγραφε υπέρ του Γιάνναρου ο εσχάτως αναβαθμισμένος
Α(ντώνης) Φ(ουντής) στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, χτυπώντας μάλιστα χυδαία τον Αντωνίου...`
-ολίγη "Νινολογία" (π.χ. η ΕΞΕΔΡΑ του ΔΟΛ έριχνε το γνωστό τσάμικο για το συμβόλαιο του Νινάκου μας)...

... και τα γνωστά χιλιοσερβιρισμένα και κακομαγειρεμένα ζαρζαβατικά ("γιατί εκτός αποστολής ο Ρουκάβινα;", κττ).

ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΝΑΘΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!


Συμφωνώ βεβαίως με τους προλαλήσαντες, ότι είναι ΚΡΙΣΙΜΟ το θέμα της ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!

Ανέκαθεν άλλωστε το υποστήριζα αυτό!

Ακόμα και τότε, που ορισμένοι ισχυρίζονταν πως δεν πρέπει να μιλάμε για διαιτησία και πως, αν έχουμε καλή ομάδα, καμιά διαιτησία δεν μπορεί να τη σταματήσει.

Πιστεύω πως φέτος θα φύγει ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ Γκασκάτσης.

Μακάρι να μην τον διαδεχτεί κανένας "Γκαγκά 2".

...

Υ.Γ. Δεν αντέχω, θα το πω: Τι ωραία που αναπτυσσόμαστε επιθετικά όταν δεν παίζει ο Καραγκούνης, ε;

Ανώνυμος είπε...

Α,... και για να ξέρουμε από πού ΔΕΝ πρέπει να ενημερωνόμαστε για τα της ομάδας μας:

Η ιστοσελίδα Contra.gr ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για το ανύπαρκτο οφσάιντ του 75' (ούτε και για το άλλο)!!!

Στη μαύρη λίστα παρακαλώ!

Πανάθας είπε...

Ο Ντάμε ξανασκόραρε σήμερα. Το "βέλος" θα ήταν πολύ χρήσιμο στον φετινό ΠαναθηνΪκό του 1,5 επιθετικού. ΜΕΓΑ λάθος του Μουλούκου που τον παραχώρησε. Πίστεψε ότι θα του έπαιζαν μπάλα οι Μάντζιος, Πετρόπουλος και σου λέει θα μου πάρουν και ένα μεγάλο σέντερ φορ περιοχής όπως μου έχουν υποσχεθεί (ακουγόταν τότε έντονα το όνομα του Πιζάρο αν θυμάστε)και την πάτησε (που να περιμένουν ότι θα του φέρουν τον Σόουζα).

Μπορούμε να τον φέρουμε πίσω τον Δεκέμβρη?

Πανάθας είπε...

Αυτόν τον διαβολάκο με το θανατηφόρο αριστερό πόδι:

http://www.sport24.gr/html/ent/124/ent.253124.asp

δεν αξίζει να τον έχει ο ΠΑΟ αντί της μικρής Λουλούς?

Είδα το ματς με τη Ρόμα και ο τύπος πέρα από τα γκολ, μάρκαρε, μοίραζε, έτρεχε, μόνο καφέ δεν έψησε.

Πόσο να κοστίζει άραγε?

Pappas10 είπε...

Επιγραμματικά τα δικά μου συμπεράσματα

1. Όντως πήγαμε με την "περιρεουσα ατμόσφαιρα" άσχημη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και η νίκη ήταν ένα καλό δείγμα διαφορετικής ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ από αυτή που είχαμε τόσα χρόνια.

2. Η ομάδα χωρίς τον "Κάρα" είναι 3 φορές πιο γρήγορη στην ανάπτυξη και 10 φορές καλύτερη στην απόδωση.

3. Η ομάδα φαίνεται να κερδίζει ΚΑΙ την διαιτησία. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται αντίδραση της διοίκησης ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Έχω ξαναγράψει κι εδώ κι αλλού ότι τον επόπτη δεν τον "τρως" με ανακοινώσεις. Φροντίζεις απλά να μην ξαναεποπτεύσει.

4. Δεν διαπίστωσα ΑΤΟΜΙΚΟ αμυντικό πρόβλημα. Το πρόβλημα - για άλλη μία φορά - για εμένα, ήταν πρόβλημα συννενόησης και αλληλοκάλυψης. Η μαλακία του Ζιλμπέρτο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να καλυφθεί αλλά άργησε η αντίδραση της ομάδας.

Περιμένω να δω την συνέχεια. Οι γαβριέλες πάλι με τα στημένα γίνανε "πρώτοι".

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μιχάλη δεν διαπίστωσες ατομικό αμυντικό πρόβλημα ε?

Προτείνεις να μείνουμε με τους αμυντικούς που έχουμε έως το τέλος της χρονιάς? Γιατί σου θυμίζω ότι ο Γκούμας είναι persona non grata, ο Μελίσης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, οι Μουν και Γκάμπριελ μας βγήκανε.....χαφ και έχεις Νίλσον, Βύντρα, Σιμάο, Σιαρέγκι, Σπυρόπουλο για 4 θέσεις που θα έπρεπε να έχεις 8 παίκτες εκ των οποίων οι δύο κετρικοί αμυντικοί (τουλάχιστον) θα έπρεπε να ήταν μεγάλης κλάσης.

Εγώ από την δική μου την πλευρά, εντόπισα πολλά αμυντικά λάθη και μπορώ να στα απαριθμήσω αν θέλεις. Θα σου θυμίσω μόνο το ανόητο φάουλ που κάνει ο Σιαρέγκι προς το τέλος του ματς και ενώ ο παίκτης του Άρη πάει παράλληλα προς την περιοχή, ο Βύντρα στην φάση του δοκαριού του Κόκε ξεχνάει.....να βγάλει οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή ενώ παραλίγο να κάνει και ένα πέναλτυ σε τάκλιν μέσα στην περιοχή, ο Σπυρόπουλος έχασε τον Χαβίτο στην φάση του γκολ ενώ γενικά είχε αμυντικά προβλήματα από την πλευρά του, ο Σιμάο τρακάριζε με τον Σιαρέγκι και άλλα πολλά.

Pappas10 είπε...

Πανάθα μα μεν,

Το "παραλίγο να κάνει πέναλτυ" δεν είναι λάθος ατομικό. Συμφωνώ με το φάουλ του Βάσκου (κι εγώ έβριζα) αλλά ποιός παίκτης είναι Αλλάνθαστος ρε Δημήτρη; Και ο Σπυρόπουλος δεν ήταν καλός εχθές συμφωνώ αλλά στο γκόλ έχει αντίθετη φορά γιατί τρέχει να γυρίσει.

Για τον Μελίσση δεν νομίζω ότι δεν υπολογίζεται από τον Τεν Κάτε. Απλά είναι ακόμα νωρίς και τον περιμένει να δέσει κατά τη γνώμη μου.

Σ' αυτό το θέμα δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε ποτέ γιατί είναι εμφανές ότι έχουμε διαφορετική αντίλληψη για το ποδόσφαιρο. Για εμένα η άμυνα είναι ΚΥΡΙΩΣ θέμα συστήματος και αλληλοκάλυψης. Όπως λέει και ο Γκόντζος - ναι ναι ο Γκόντζος ... σόρρυ δηλαδή αλλά συμφωνώ μαζί του - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΠΛΑ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΟΦ-ΣΑΙΝΤ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΦΑΟΥΛ.

Θα μου πεις, "ναι αλλά υπάρχουν αμυντικοί που δεν τα κάνουν με τη συχνότητα τη δική μας". Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα μου. Για εμένα η άμυνα είναι ομαδικό θέμα γιατί θα πρέπει όταν ο ένας θα φάει την ΤΡΙΠΛΑ να τον "ντουμπλάρει" ο άλλος.

Και είναι και θέμα συστήματος γιατί όταν θα μάθει ο Σιμάο ή ο Βύντρα ή όποιος άλλος την κίνηση των συμπαικτών του η γραμμή του οφ-σάιντ θα προκύπτει... αυτόματα.

Θα στο πω για άλλη μία φορά... θυμίσου τον Ρενέ στις αρχές. Θυμήσου τον Τάκη. Θυμήσου τον Γιούρκα. Θυμήσου πόσο καιρό τους πήρε να "δέσουν" σαν άμυνα. Σίγουρα περισσότερο από 3εις μήνες.

Ναι θα ήθελα έναν ψηλό αμυντικό για την "αεροπορία" αλλά δεν τον θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γιατί δεν έχουμε κινδυνέψει ακόμα από την "αεροπορία".

Και να σου πω και κάτι που πιστεύω; Όλοι βρίζουν την Σκατόφατσα (Τεν Κάτε) γιατί έπαιξε μαν του μαν τον Ιμπραήμοβιτς. Για εμένα ο Τεν Κάτε σκέφτηκε ορθολογικά στο εξής πλαίσιο. Αν πάω να τον παίξω με σύστημα, δεδομένου ότι η άμυνα δεν είναι δεμένη θα με σμπαραλιάσει. Ας του βάλω κάποιον πάνω και πόσες φορές θα του "φύγει";

Να σου πω που κάναμε την Μαλακία κατά τη γνώμη μου; Στο μαρκάρισμα του Ζανέτι που κατέβαινε ανενόχλητος μέχρι και μπροστά από το κέντρο ενώ ΣΠΑΝΙΩΣ του μαρκάραμε την πρώτη πάσα.

Και για άλλη μία φορά ναι χρειαζόμαστε αμυντικό. Αλλά δεν είναι ΚΥΡΙΩΣ αυτό το πρόβλημα στην άμυνα μας.

Πάντα με την μπάλα που αντιλαμβάνομαι.

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Βαζελάκια φαίνεται πως δε διαβάζετε τι λένε οι δικοί σας.

Πριν από 3-4 μέρεες ο Βγενόπουλος είπε σε συνέντευξή του ότι κατά την προηγούμενη δεκαετία δεν υπήρξε καμιά αδικία σε βάρος του Παναθηναϊκού και ότι το μόνο που έφταιγε ήταν τα λάθη της βαρδινογιάννικης διοίκησης.

Για δέκα χρόνια καμιά αδικία! Το ακούσατε καλά; Και τώρα κλαίτε για τη διαιτησία πριν καλά καλά αρχίσει το πρωτάθλημα;

Έχετε πλάκα τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Στον Πρωταθλητή το διάβασες αυτό??????

Πανάθας είπε...

Γαβρήλε αυτή είναι η διαφορά των κόκκινων από τους πράσινους φιλάθλους. Σε εσάς απουσιάζει εντελώς η αυτοκριτική και η προπαγάνδα έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Για αυτό "φωνάζω" και σε κάποιους εδώ μέσα, μην πέσουν "θύματα" της πράσινης έντυπης (προσφάτως και ερτζιανής) προπαγάνδας ότι όλα βαίνουν καλώς. Εσείς περηφανεύεστε για τα κάλπικα πρωταθλήματα, εμείς για το ανεξάρτητο πνεύμα μας (άσχετα αν τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια γαυροποίησης, η οποία όμως δεν θα περάσει).

Α και 3η συνεχόμενη αγωνιστική αδικούμαστε. Αν αυτό σου λέει κάτι.

---------------------

Μιχάλη το ξέρω ότι το παραλίγο πέναλτυ δεν είναι λάθος. Το ανέφερα μόνο και μόνο για την τρομάρα που πήρα αλλά και για να επισημάνω ότι το παλικάρι δεν έχει καθόλου μυαλό.

Μην συγκρίνεις σε παρακαλώ, Ρενέ, Γιούρκα, Σότο, Αντώνη με τους αντιστοιχους παίκτες που διαθέτουμε σήμερα. ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

Μα βρε συ Μιχάλη οι Σιαρέγκι, Σιμάο, Βύντρα κλπ είναι από πέρισυ μαζί. Τι 3 μήνες μου λες????? Σε λίγο θα κλείσουν δύο χρόνια. Αν περιμένεις να βελτιωθούν......θα περιμένεις πολύ. :-)

-------------------------

Επεκτείνουν το συμβόλαιο το Τζιόλη για άλλα 3 χρόνια?

ΓΙΑΤΙ?

------------------------

8,5 πήρε ο επόπτης του αγώνα με τον Άρη ε?

Πάρης στις επάλξεις και γρήγορα. Δεν μου αρέσει μόνο που έχει στο ψηφοδέλτιο του τον Μητρόπουλο. :-(

-------------------

Ανανέωσε και ο Νίνης. Άντε να τον ξαναδούμε στην ενδεκάδα (μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, ιδίως αν διαθέτεις κάτι παραπάνω από το 50%). ;-)

-------------------

Δεν μπορούσε ο ΠΑΟ να παίξει με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο? Γιατί να μείνει άπρακτος μία αγωνιστική?

--------------------

Συλλαλητήριο λέει των οπαδών του ΟΦΗ κατά του Βατσινά στο οποίο όμως συμμετέχουν οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Χαχαχα έχουν πλάκα. Και όλα αυτά πριν το ματς με τον Γαύρο. Το ίδιο είχε γίνει και πέρισυ. Σύμπτωηση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. ;-)

-------------------

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ....SKODA ΞΑΝΘΗ :-))

Ανώνυμος είπε...

Στην εφημερίδα Εξέδρα το διάβασα "ανώνυμε". Συνέντευξη του δικου σας στις 10/9. Που λεει καθαρα οτι η ομαδα σας δεν αδικήθηκε αυτή τη δεκαετία.
Εσύ δεν τη διάβασες. Ούτε ο "Πανάθας".

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι,
με συγχωρείτε αλλά θα το εκστομίσω΅: "άει......... χάσου γαβριλάκη"

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι εδω εχουμε επικληση στην αυθεντια!!!Η εξεδρα de la Serra to εγραψε?Προφανώς παντως μονο εσυ τη διαβασες αυτη την ερμηνεια των δηλώσεων..στο ρεπορταζ του γαύρου ήταν?Α, και αποφασισε αυτήν ή την προηγούμενη δεκαετία? Ο ιδιος ανωνυμος ειμαι(Τα εισαγωγικα υποτιθεται θα με προσεβαλλαν?)

Πανάθας είπε...

Γαβρήλε δεν διάβασα τίποτα τέτοιο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ειπώθηκε ποτέ.

Δεν ξέρω τι λένε τα άλλα "μέλη" του blog αλλά εφόσον εκφράζεσαι χωρίς βωμολοχίες προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να γράφεις εδώ.

Είναι βέβαια λίγο αδόκιμο και "αντιδεοντολογικό".

;-)

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΓΕΝΟ ΣΤΗΝ "ΕΞΕΔΡΑ"

Επειδή ο "γαβρήλος" με ιντριγκάρισε από τη στιγμή που ανέφερε συγκεκριμένα εφημερίδα και ημερομηνία, αποφάσισα να το ψάξω - κι έφτασα έως τα Αρχεία του ΔΟΛ στη Χ. Λαδά για να βρω το φύλλο της "Εξέδρας" με τη συνέντευξη του ΒΓΕΝΟ!

Ήταν συνέντευξη στον Γ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ με τίτλο: "ΤΟ GREEN DREAM ΤΟΥ MR MIG". Λοιπόν, το μόνο σημείο της που έχει σχέση με τα λεγόμενα του "γαβρήλου" είναι κάτω-κάτω στη σελίδα 34 και λέει τα εξής:

«- Για ποιο χαμένο πρωτάθλημα αισθανθήκατε ως Παναθηναϊκός αδικημένος;
Δεν έχω αισθανθεί ποτέ αδικημένος, τα αποτελέσματα μπορούν να εξηγηθούν από διοικητικές ανεπάρκειες ή από άλλες συγκυρίες, οι οποίες έχουν σχέση με τον προγραμματισμό και τη δουλειά. Εάν η ομάδα μας είναι καλή στον βαθμό που απαιτείται, δύσκολα κάποια ή κάποιες αδικίες μπορούν να της στερήσουν τις διακρίσεις που οραματιζόμαστε».

Χμμμ...

Η αλήθεια είναι, ότι αυτό το "δεν έχω αισθανθεί ποτέ αδικημένος", είναι μάλλον ατυχές, ειδικά όταν αναφέρεται ένας Παναθηναϊκός σε χαμένα πρωταθλήματα επί Κοκκαλοχούντας. Αδικημένος ποτέ;!

Όμως πιστεύω, πως αυτό που ήθελε μάλλον να τονίσει είναι πως μια ισχυρή ομάδα μπορεί να ξεπερνάει ακόμα και τα φαλτσοσφυρίγματα ...

... κάτι που, για μένα, ισχύει σε ένα βαθμό αλλά όχι απόλυτα.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ, για εμάς τους Παναθηναϊκούς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΘΕΣΦΑΤΟ ό,τι λέει ο Βγενό ή ο οποιοσδήποτε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ!

Θέσφατα είναι μόνο αυτά που λέει ο Πράκτορας και μόνο για τους λάτρεις του.

Pappas10 είπε...

Γαβρίλε μα μεν,

1ον. Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο από τον Βγενό. Προφανώς ανήκει και αυτό στα κατά καιρούς μυθεύματα της ολυμπιλαγικής προπαγάνδας.

2ον. Ως γάβρος δεν γίνεται να ξέρεις από ποδόσφαιρο οπότε σεβαστές οι απόψεις σου αλλά λίαν αστήρικτες.

3ον. Φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα να συμμετέχεις στο μπλογκ. Αρκεί να σέβεσαι τους στοιχειώδεις κανόνες διαλόγου και λόγου.

4ον. Ο Σάββας σας γιατί φωνάζει;

5ον. Ο Τσιρώνης και ο Μπαλόκας υπάλληλοι σας; 4εις υπάλληλοι της Ιντρακόμ στην Λίστα των κατηγορούμενων για τον θάνατο του Φιλόπουλου; Αλήθεια, πόσο περήφανο σε κάνουν όλα αυτά;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Πανάθας είπε...

Good work Johnny. ;-)

Συμφωνώ απόλυτα με Τουρτούρα και Μιχάλη. Δεν συμφωνώ με Βγενό φυσικά. Ατυχής η δήλωση του.

Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι κωλοτούμπες από τους Ολυμπιακούς.

Τόσα χρόνια κλαίγονται ότι αδικούνται στο μπάσκετ, ενώ στο ποδόσφαιρο εμφανίζονται με ένα αφ'υψηλού στυλάκι του στυλ "αν έχεις ομάδα κερδίζεις και τη διαιησία", "σταματήστε την καραμέλα" και άλλα ωραία και γλαφυρά, με αποτέλεσμα ο θρήνος να μετράει συνεχόμενα πρωταθλήματα, κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στο.....Αζερμπαϊτσάν.

Θέμα κωλοτούμπας. Θυμίζω τον Κωνσταντίνου που παλτό τον ανέβαζαν, μπουφάν τον κατέβαζαν και όταν τον απέκτησαν (μια μεταγραφή που αποδείχθηκε μόνο επικοινωνιακή) τον βάφτισαν τάνκερ. Να θυμίσω επίσης πως έκαναν σαν τρελοί να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ που ανήκαν στη γενιά των losers και των πτηνών (απέκτησαν Νικοπολίδη, Κωνσταντίνου, ενώ ήθελα διακαώς τους ΣεΪταρίδη, Κυργιάκο, Μπασινά). Την μισή ομάδα δηλαδή.

Και άλλα πολλά παραδείγματα που βαριέμαι να αναφέρω.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ SKODA ΞΑΝΘΗ (αλήθεια κανένα συλλατήριο δεν θα γίνει εκεί? Όπως και στον Λεβαδειακό και άλλες ομάδες δορυφόρους του ΟΣΦΠ).

Old Boy είπε...

«Επειδή ο "γαβρήλος" με ιντριγκάρισε από τη στιγμή που ανέφερε συγκεκριμένα εφημερίδα και ημερομηνία, αποφάσισα να το ψάξω - κι έφτασα έως τα Αρχεία του ΔΟΛ στη Χ. Λαδά για να βρω το φύλλο της "Εξέδρας" με τη συνέντευξη του ΒΓΕΝΟ»
Καλά, είσαι πολύ προχωρημένος :))))

Pappas10 είπε...

Η πρώτη κίνηση έγινε,

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση που γράφει

Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες σημειώθηκαν σοβαρά διαιτητικά σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας δεν προβήκαμε σε κάποια επίσημη ενέργεια, αποφεύγοντας να επιβαρύνουμε την ήδη «φορτωμένη» με δυσπιστία ατμόσφαιρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά και την 3η αγωνιστική, στον αγώνα της οποίας συγκεκριμένες υποδείξεις του βοηθού κ. Τρύφωνα ήταν εξόφθαλμα λανθασμένες περιμέναμε το λιγότερο τη δέουσα αξιολόγηση εκ μέρους του παρατηρητή, κ. Μπριάκου. Αντʼ αυτού, ο τελευταίος επιβράβευσε με τη βαθμολογία του (8,30) το βοηθό διαιτητή!

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, χθες αποφασίστηκε από τις αρμόδιες αρχές να τεθούν σε διαθεσιμότητα ο παρατηρητής και οι βοηθοί διαιτητές άλλου αγώνα για συμπεριφορά ανάλογη των αντίστοιχων του δικού μας. Θεωρούμε τη συμπεριφορά αυτή, δηλαδή τη μη τιμωρία και των παρατηρητή και βοηθού του δικού μας αγώνα, τόσο εκ μέρους της ΚΕΔ και του κ. Ψυχομάνη, όσο και εκ μέρους της ΕΠΟ και του κ. Γκαγκάτση εχθρική προς τον Παναθηναϊκό.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιδιώκει ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα παίζεται επί ίσοις όροις και θα κρίνεται από τις προσπάθειες ποδοσφαιριστών και προπονητών στο γήπεδο. Οποιαδήποτε νοοτροπία ή σκοπιμότητα αντιστρατεύεται αυτήν την επιδίωξη θα μας βρει σθεναρά και αμετάκλητα απέναντί της.

Για αυτούς τους λόγους θέτουμε τους παραπάνω κυρίους στην κρίση της φίλαθλης κοινής γνώμης."

Το έγραψα και σε άλλο Σάιτ και θα το γράψω σε όσα σάιτ συμμετέχω. Για εμένα στον επόμενο αγώνα θα πρέπει να υπάρχει πανό που θα γράφει

"Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΥΕΛΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ"

Και μετά βλέπουμε.

Άντε με τα μουνόπανα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μια και μίλησα για προπαγάνδα και στημένο έντυπο τύπο, πάρτε μια γεύση:

http://sport24.yooblog.gr/2008/09/24/464/#more-464

Πανάθας είπε...

Μιχάλη δεν φτάνουν οι ανακοινώσεις. Το ξέρεις πολύ καλά αυτό.

Pappas10 είπε...

To ξέρω ότι δεν φτάνουν οι ανακοινώσεις. Άλλωστε τέτοιες έβγαζε και ο Τζίγγερ μόνος του. Απλά είναι μία αντίδραση, μία αρχή. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να με ικανοποιεί ή να με προβληματίζει η σιωπή. Αν δουλεύουν "υπόγεια" για να γαμήσουν και να δείρουν καλά κάνουν και δεν μιλάνε. Αν πάλι είναι απόρροια άγνοιας και εκπληξης, τότε φοβάμαι ότι θα βρεθούμε για άλλη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Όσο για το κείμενο, δεν ξέρω τι είναι στημένο. Η άποψη του συντάκτη που ασπάζομαι εν πολλοίς - στην τελική οι γαβριέλες έχουν περάσει "αέρα" περισσότερες φορές από τον ΟΦΗ παρά εμείς - ή αυτοί που κάνουν σχόλια με quotes του Καρερπετόπουλου.

Θα στο πω για άλλη μία φορά. Η μυθολογία των γάβρων δεν με αγγίζει.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

Σ' ένα πρωτάθλημα που σίγουρα δεν παίζεται στα 3-4 ντέρμπι, αλλά στα πολλά ματς με ομάδες που παίζουν σκληρό "κατενάτσιο" με αντεπιθέσεις, η διαιτησία μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά τη ροή ενός αγώνα ΧΩΡΙΣ να καταφύγει σε "χοντροκοπιές", όπως αυτές που είδαμε με ΑΕΚ και ΑΡΗ.

Υπάρχει ως γνωστόν και το σφάξιμο με το γάντι. Για παράδειγμα:

Α'. Μπορεί θαυμάσια να παίζει υπέρ της αμυνόμενης ομάδας ανεχόμενη το σκληρό παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να αδυνατεί η επιτιθέμενη ομάδα να βρει δρόμους και διαδρόμους ... ούτε καν με στημένες φάσεις.

Ή πάλι:

Β΄. Μπορεί να κάνει το αντίθετο: να σφυρίξει όλα τα φάουλ και να κιτρινίσει με το καλημέρα 2-3 παίκτες της αμυνόμενης, αναγκάζοντάς την έτσι (με το φόβο της κόκκινης κάρτας) να "ανοίξει" το παιχνίδι της, πράγμα που ασφαλώς θα διευκολύνει την επιτιθέμενη να βρει δρόμους και διαδρόμους.

Εξαρτάται βέβαια ΠΟΙΑ είναι η επιτιθέμενη ομάδα - π.χ. όλα τα προηγούμενα χρόνια: ο Παναθηναϊκός στην Α' περίπτωση, η Γαβριέλα στη Β'.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ το θέμα διαιτησία ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, δηλαδή με την τιμωρία διαιτητών και παρατηρητών! Τέτοια μέτρα είναι βεβαίως απαραίτητα και η Διοίκηση πράττει άριστα που χτυπάει το καμπανάκι επικεντρώνοντας, από πρόπερσι (αν δεν το θυμάστε), στους ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ και τις βαθμολογία τους.

Ωστόσο δεν αρκούν αυτά τα μέτρα. ΓΙ' ΑΥΤΟ το λόγο και δεν αρκούν οι Ανακοινώσεις (συμφωνούμε όλοι σ' αυτό).

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ χρειάζονται ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ και ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στο χώρο της ΕΠΟ και της ΚΕΔ !!!

Μακάρι η Νέα Διοίκηση να κινείται ενεργητικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

Btw η ΕΠΟ σκέφτεται να στείλει τον Παναθηναϊκό στην Πειθαρχική Επιτροπή για την Ανακοίνωσή του ... ειδικά για την έκφραση "εχθρική στάση εκ μέρους του Ψυχομάνη και του Γκαγκάτση".

Πανάθας είπε...

Άσχετο με τη διαιτησία αλλά άκρως ποδοσφαιρικό:

http://www.sport-fm.gr/article/147960

Προς μίμηση και παραδειγματισμό.

Ανώνυμος είπε...

Παράδειγμα για μίμηση φίλε είναι όλο το εγγλέζικο πρωτάθλημα κι ο τρόπος που οι οπαδοί αγαπάνε τις ομάδες τους.

Εδωπέρα έχει γίνει ένα πανηγύρι ολόκληρο για το συμβόλαιο του Νίνη, μέχρι και γκάλοπ βγάλανε στα σάιτς, για ποιο πράγμα; Για ενα παιδί, ταλέντο ναι αλλά παιδί 18 χρονών, που του ανανέωσαν 4 φορές το συμβόλαιο σε 1 χρόνο και που σήμερα παίρνει όσα κανένας μας φίλε, 20.000 ευρώ το μήνα, άκου το μήνα!, έχοντας παίξει ελάχιστα παιχνίδια!!!!

Όχι πως δεν έκανε καλά η Πανάθα που του έφτιαξε τέτοιο συμβόλαιο αλλά εδώ μιλάμε για πανηγύρι. Έχεις δει κάτι τέτοιο στην Αγγλία φίλε; Ή τους λείπουνε εκεί οι ταλεντάρες;

Τι να λέμε τώρα. Τι εγγλέζικο και τι ελληνικό πρωτάθλημα!

Έχεις δει ποτέ στην Αγγλία οι τιποτένιοι δημοσιογράφοι της φακής να ξεσκίζουν έτσι ένα προπονητή αναγκάζοντάς τον να βγει από τα ρούχα του;

http://www.youtube.com/watch?v=9esB5Z2BdeA&feature=related

Μακάρι να μη ξαναδούνε ποτέ τέτοια τα μάτια μας.

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση: Ο ΟΦις πως βλέπετε να κάθεται να τον πηδήξει ο γαβρος το Σάββατο, στα 'τέσσερα' ή θα αλλάξουν στάση για να μην βαριούνται?!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, τα τελευταία νέα λένε πως μόνο 700 (εφτακόσιοι!) οπαδοί του ΟΦΗ έχουν πάρει εισιτήριο για να πάνε στο ματς με τη Γαβριέλα. Μόνο 700! Κι από απέναντι θα έχουν κάπου 5.000 αφιονισμένα μέλη!

Με λίγα λόγια τα κατάφεραν και πάλι τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΦΙΔΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κι έτσι η αγαπημένη τους ομάδα, η Γαβριέλα, θα παίξει άνετα στην Κρήτη.

Προβλέπω πολλές και διάφορες "στάσεις", για να δουλέψει και η Diogomania.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΦις είναι σαν τα παρατημένη γκόμενα, θα κάτσει να πηδηχτεί μπροστά μας για να μας πληγώσει πιο πολύ...

Για μενα τα σενάρια για τον ΟΦι είναι δύο:

1. Είτε να τον αφήσουν να πέσει στο Α' τοπικό κρήτης, να παίζει μπάλα με τον ΑΟ Ζωνιανών΄

2. Να τον αγοράσει ο Βγενό και να πέσει το γέλιο της αρκούδας!

Πανάθας είπε...

Δεν έκανα σύγκριση Αγγλικού/Ελληνικού πρωταθλήματος (δεν μπορείς να συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα) αλλά στην "οργάνωση" μιας ομάδας που μεταμορφώθηκε από το 1996 και τον ερχομό του Βενγκέρ (και πριν Αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν, αλλά.....καμία σχέση).

Καλό είναι λοιπόν να παραδειγματιζόμαστε εμείς εδώ στο....Ελλαδιστάν.

--------------------

Τώρα για τα λεφτά που παίρνει ο κάθε ποδοσφαιριστής που πάντοτε αποτελεί κοινωνική πρόκληση για κάποιους, την ίδια στιγμή που τα λεφτά αυτών που τα δίνουν δεν αποτελεί, έχω να σου πω, πως ο ποδοσφαιριστής ως εργαζόμενος σε ένα σύστημα που ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ λεφτά και διάρκεια "ζωής" τα 30+ χρόνια ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ (να ξέρεις ότι οι ποδοσφαιριστές που αμοίβονται καλά είναι μειοψηφία σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους που αμοίβονται οικτρά).

Πανάθας είπε...

ΘΕΜΑ ΟΦΗ:

Κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Κάνει περισσότερο κακό και στις δύο ομάδες παρά καλό.

Διαφωνώ με τους "ξεσηκωμούς" πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό από τη μία, αλλά θέλω την απεμπλοκή της ομάδας μου από τους Κρητικούς από την άλλη.

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο ΟΦΗ είναι δορυφόρος μόνο και μόνο επειδή ήταν ΟΦΗ ο συγχωρεμένος. Η ομάδα παραμένει "δέσμια" αυτής της "συγγένειας".

Και μια και μιλήσαμε σε προηγούμενη κουβέντα για προηγμένα πρωταθλήματα, καλό θα ήταν να "πέσει" η ΕΠΟ αλλά και να τελειώσει και αυτή η κωμική ιστορία που επαναλαμβάνω μόνο κακό κάνει.

Τώρα αν ο ΟΦΗ χωρίς τους Βαρδινογιάννηδες θα έπαιζε πιθανότατα στο τοπικό ή θα ήταν δορυφόρος άλλης ομάδας δεν αποτελεί άλλοθι για να τον "έχουμε" εμείς.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ, ΣΤΟΝ ΟΦΗ, ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Βασικα σύμφωνοι και για τα δυο που λες Παναθα.

Όμως μην ξεχνάμε πως τον Βενγκέρ τον αφήσανε να δουλέψει και δεν τον ξεφτιλίζανε σε κάθε στραβή (κι έκανε πολλές!!!!!!) οι άμπαλοι δημοσιογράφοι.

Πού να τολμήσει εδώ να κατέβει η Πανάθα με νεότατους παίχτες - παρόλο που έχει ομάδα με πολύ χαμηλό μ.ο. ηλικίας εδώ και χρόνια!!!! - όπως η Άρσεναλ του Βενγκέρ και να χάσει παιχνίδι;
Αμέσως τα πρωτοσέλιδα θα ξεσκίσουν τον προπονητή και τη διοιίκηση που αφήνει τέτοιους πειραματισμούς!!!!!
Κι οι οπαδοί θα ξαναρχίσουν να τρώγονται για τα χαμένα πρωταθλήματα και τους ανίκανους!!!!

Γιαυτό είπα για το εγγλέζικο πρωτάθλημα. Είναι ένα άλλο περιβάλλον που βοηθάει σαν περιβάλλον τύπους σαν τον Βενγκέρ. Ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα, τέτιους τύπους τους ξεφτιλίζει. Λες και δεν το έχουμε δει!!!!!!!


Ο Νίνης ας πάρει όσα μπορεί. Μόνο μη φύγουνε τα μυαλά του και τα ψάχνουμε. Γιατί δε θέλει και πολύ να καταστραφεί από το εύκολο χρήμα και την πρόωρη δόξα ένα πιτσιρίκι!!!

Δε θα είναι κι ο πρώτος που θα χαθεί έτσι και θαναι κρίμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΣΟ Ο ΟΦΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ!!!!!!!!!!!!!

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ!!!!

Πανάθας είπε...

Βρε συ "ΚΡΗΤΗ" για αυτό είπα ότι κάνει κακό και στους δύο.

Ότι τον ΟΦΗ τον έχουν οι Βαρδινογιάννηδες επειδή ήταν Οφητζής ο αδελφός τους και Κρητικοί οι ίδιοι, το αμφισβητείς?

Έχω μία πρόταση.

Να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες από τον ΠΑΟ και να αναλάβουν επίσημα τον ΟΦΗ. :-)))

----------------------

ΨΩΟΡΟΚΩΣΤΑΙΝΕΣ :-)) ΣΥΜΦΩΝΩ. Δεν θα τον αφήνανε να εργαστεί. Σε αυτό ΝΑΙ. Υπάρχει διαφορετική κουλτούρα και αθλητική παιδεία πως να το κάνουμε.

Αλλά και ο Αλσατός έβαλε τους μικρούς στο Ληγκ Καπ νομίζω (διόρθωσε με αν κάνω λάθος). Δεν υπάρχει στην Ελλάδα μια αντίστοιχη διοργάνωση. Είναι και θέμα θεσμικό εκτός των άλλων. ;-)

Πανάθας είπε...

Α....και κάποια στιγμή το άτομο που υποδύεται την.....Κρήτη, την Μύκονο, τα επτάνησα τον ανώνυμο κλπ κλπ ας γίνει.....ένα. ;-)

Καταντάει κουραστικό και.....όλοι καταλαβαίνουμε από τον γραφικό του χαρακτήρα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ;-)

Εκτός και αν υπάρχει τριχασμός (sic!!) προσωπικότητας. Οπότε ας παραμείνει ως έχει.

:-)))

Αν θέλετε το κάνω και εγώ. Θα δείτε ότι από ένα σημείο και μετά δεν έχει πλάκα και "χαλάει" και τον "χαρακτήρα" του blog.

Ποιά είναι η γνώμη σας?

Ανώνυμος είπε...

Καλή ιδέα να φύγουν οι Β. και να πάρουν μόνο τον Οφι!

Λες;

Ανώνυμος είπε...

Grow Up!!!!

Its time to leave your mam's house.

squarelogic είπε...

"Να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες από τον ΠΑΟ και να αναλάβουν επίσημα τον ΟΦΗ."

όλα τα λεφτά η πρόταση!

Πανάθας είπε...

squarelogic ;-)

Θεωρώ ότι είναι ικανοί να.....τον κρατήσουν στη κατηγορία.

:-)

Α και να πάρουν και τον Γκότζο μαζί τους. Εκεί να δεις γλέντια με τους Κρητκούς. Τρελά γούστα που λένε και οι Σαλονικιοί.

Γκοτζαλάκης.

:-)

Πανάθας είπε...

Επειδή ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν ΠαναθηναΪκοί:

http://www.youtube.com/watch?v=_4WUaY-Szi4

και

http://www.youtube.com/watch?v=mOmjdhdTbmE

Περιμένετε λίγο για να επιβραβευτείτε.

;-)

(από τον σημερινό Freddo)

Πανάθας είπε...

Είδατε - στα περισσότερα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα - την υποδοχή του επεφύλαξαν οι SNAKES στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου χθες?

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ, ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ".

Ανώνυμος είπε...

Α ρε βαζελάκια μόνοι σας παραδεχτήκατε πως δε χάσατε κανένα πρωτάθλημα με αδικία και μόνοι σας παραδέχτεσε πως ο Οφη εινε παράρτημα.

Καλά το είπα, έχετε πολλή πλάκα.

Αντε γειά!

Ανώνυμος είπε...

Φωνέεεεεες...

Ακούω φωνέεεεεεες...

Ποιά το έλεγε αυτό, η Μαντώ ;;;

Πάντως σου ταιριάζει γάντι γαβράκο !!!

Ο Τρίφυλλος

Πανάθας είπε...

Τους έπαιζε ο Ντάμε μόνος του σήμερα. Και η φάση με τον Άντζα - που βγαίνει τετ α τετ με τον Νικοπολίδη - δεν είναι φάουλ.....και άλλα πολλά (70/30 υπέρ γαύρου έπαιξε ο Μαζαράκος).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΑΜΕ (τουλάχιστον) το καλοκαίρι.

Ε ρε και να πέσει η ΕΠΟ, γλέντια που θα έχουμε.

Η διαφορά μειώθηκε στον 1 βαθμό από ΟΣΦΠ -ΑΕΚ.

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΣΠ.

:-)

Ανώνυμος είπε...

Γι' άλλη μια φορά, μαζί με τον ΠΑΝΑΘΑ, ρε παιδιά: τι ΜΑΛΑΚΙΑ ήταν αυτή, να δώσουνε τον Ν'ΝΤΟΪ και να κρατήσουνε τον Μάντζιο!

:-(

Τελοσπάντων, τα πορδοπροωθούμενα έχασαν 2 βαθμούς στην Κρήτη και κυρίως έδειξαν και πάλι ότι δεν έχουν ούτε ομάδα, ούτε πάγκο.

Υ.Γ. Φιρί φιρί το πάει ο "γαβρήλος" να ψάξω αρχεία με όλα τ' αποτελέσματα της ομάδας του και του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ τα τελευταία 10 χρόνια, να του τα τρίψω στη μούρη.

Πρόχειρα πάντως ξέρω, ότι στους 6 τελευταίους αγώνες με 0ΦΗ εμείς μετράμε μόνο 1 νίκη και 1 ισοπαλία!

Αυτό θα πεί ... παράρτημα. Μόνο που μάλλον η Πανάθα μοιάζει πιο πολύ παράρτημα του Φίδουλα!

Ανώνυμος είπε...

Y.Γ. 2

Οι Γαβριέλες παραπονιούνται, λέει, πως ο Μαζαράκος δεν τους έδωσε ... μπενάλτι στο 39'.

Μπα, "γαβρήλο", ξεχάσατε πάλι ότι ... οι μεγάλες ομάδες δεν μιλάνε για διαιτησία;

Α ρε κωλοτούμπες!

Ευκαιρία είναι όμως ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ!!!

ΑΥΤΟ θα είχε πλάκα, "γαβρήλο"!

:-pppp

Πανάθας είπε...

Ήμουνα σίγουρος για αυτό που θα διάβαζα στον σημερινό αθλητικό τύπο.

Οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό (Πρωταθλητής, Φως των Σπορ, Sportday, Goal, Η Γάτα) έκαναν σημαία την ΔΗΘΕΝ αδικία του γαύρου και ξέχασαν τα περί "καραμέλας για τη διαιτησία", "αν έχεις ομάδα κερδίζεις και τους διαιτητές", "ασχοληθείτε με τη μπαλίτσα" και άλλα ωραία και γραφικά που αποδυκνείουν πόσο κωλοτούμπες και παρτάκηδες είναι οι Ολυμπιακοί (κάτι που έχει αποδειχτεί εξάλλου με τη στάση τους στα δρώμενα του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια).

Πόσο κακό έχουν κάνει τα media στη διατήρηση όλης αυτής της άρρωστης κατάστασης. Οι υποταγμένοι δημοσιογράφοι στο σύστημα του Socrates είναι άξιοι του μισθού τους. Για μένα δεν είναι μόνο συνυπεύθυνοι, αλλά βασικοί συντελεστές του άρρωστου οικοδομήματος που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ (και δήθεν αντικειμενικό) ΤΥΠΟ.

ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ

:-))

---------------

Γαυρήλο, είμαι σίγουρος ότι εσύ θα μιλήσεις για μπάλα και όχι για την διαιτησία. Πως την είδες την ομάδα σου χθες?

:-))

Ανώνυμος είπε...

ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ!

Όλα τα λεφτά είναι αυτό που γράφει το Sportdog:

"Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι αποφασισμένος να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του και δεν αποκλείεται να δώσει το παρών την Πέμπτη (02/10) στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας".

Το γνωστό χιλιοειπωμένο εικόνισμα
του ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΠΡΟΣΤΑΤΗ ξαναλουστράρεται, τη στιγμή που προς στιγμήν κινδύνεψε να θαμπώσει από την ιστορική δήλωση του κυρ-ΣΑΒΒΑ:

"Φεύγουμε και οι μισοί παίκτες μας κρατάνε τα πόδια τους από τα χτυπήματα που δέχτηκαν. Η ομάδα ήταν ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ".

Οι άνθρωποι έχουν τέτοιο θράσος λόγω παρατεταμένης ατιμωρησίας, που τα λένε απροκάλυπτα!

Υ.Γ. Ρε "γαβρήλο" πού χάθηκες;
Εσείς ξεφωνίζεστε από μόνοι σας!

:-pppppp

Pappas10 είπε...

Νομίζω πως για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πόσο ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ είναι οι γαβριέλες. 60-40 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ έπαιξε η διαιτησία και επειδή δεν τους έδωσε "μπενάλντι" αλά Παπουτσέλης και γκολ-(καραμπινάτο)φάουλ, μιλάνε για διαιτησία που οι μεγάλες ομάδες δεν ασχολούνται.

Οι Τύποι είναι ΑΣΤΕΙΟΙ πέρα από ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Όσο για τον Κυργιάκο... μεγάλο πλασέ το παληκάρι... αλλά σε λάθος τέρμα. Εντάξει... καλός για κανένα στημένο όταν είναι αμαρκάριστος.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

http://www.derby-sports.gr/sthles_details.asp?d_id=12&comment_id=830

Ανώνυμος είπε...

http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayColumn.aspx?2021

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;

Μόλις άκουσα συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ του Παπακαλιάτη, διεκδικητή του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΦΗ.

1. Αρνήθηκε ότι προσέγγισε τον ΠΑΤΕΡΑ, παρ' ότι του έλεγαν ότι "έτσι γράφτηκε".

2. Σχετικά με τη σχέση των Βαρδινογιάννηδων με τον ΟΦΗ, είπε: "Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια σχέση, έχω απλώς ακουστά (!!!) ότι υπήρχε κάποια (!!!) σχέση ΠΡΙΝ ο Βατσινάς αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο".

3. Ενώ γράφτηκε ότι "δεν μπορεί να μιλήσει με τον Βατσινά", στη συνέντευξη είπε και ξαναείπε: "Ιδιοκτήτης του ΟΦΗ είναι ο κ. Βατσινάς και με αυτόν θα μιλήσουμε για το πλυμετοχικό σχήμα που θέλουμε".

4. Όταν του είπαν, "μα η διαδήλωση έγινε βασικά για την απεξάρτηση του ΟΦΗ από την Αθήνα, δηλαδή την οικογένεια Βαρδινογιάννη", άρχισε τα "ναι, ίσως, δεν ξέρω" και λοιπά τρελά.

Τελικά ΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;

Πανάθας είπε...

Παιδιά όλα αυτά είναι επικοινωνιακά της μία και της άλλης πλευράς. Εμείς ως φίλαθλοι οφείλουμε να απεμπλακούμε από αυτές τις λογικές και πρακτικές "κάποιων". Προσωπικά εύχομαι ο ΟΦΗ να ανεξαρτηποιηθεί γιατί η "σχέση" αυτή έχει κάνει κακό και στις δύο ομάδες (μεταξύ μας πιστεύω περισσότερο στον ΠΑΟ). Είπαμε ας πάνε οι Βαρδινογιάννηδες εκεί και να γλιτώσουμε και εμείς μία και καλή. Γιατί το καλοκαίρι δεν έβαλαν μία, αλλά τσέπωσαν (ως κάτοχοι του 50%) τα μισά λεφτά από την είσοδο της ομάδας στο CL (πάνω από 10 μύρια ευρώ). Και μετά λέμε γιατί δεν πήραμε σέντερ μπακ.

Και μια και αναφέρθηκα στις μεταγραφές, πλάκα πλάκα, από τους 35 παίκτες που πήραμε το καλοκαίρι, μόνο ο Ζιλμπέρτο και ο Κλέιτον πάιζουν έτσι?

Όταν λέμε ότι μαλακίστηκαν στις καλοκαιρινές μεταγραφές, μας λένε ότι γκρινιάζουμε.

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΟΥΣΟΥΠΟΥ. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Διάβαζα αυτό το γαβρήλο και αναρωτιέμαι τι δουλειά έχει εδώ μέσα με το παγωτό στον κώλο? Βγάλτο ρε φίλε να αισθανθείς καλύτερα και να μη σε τσούζει τόσο ο ΟΦΗ
ΠΑΟ- ΟΦΗ ΑΔΕΛΦΙΑ 13!
Βγάλε κάνα εισιτήριο για σινεμά σήμερα γιατί εγώ και η Ανόρθωση παίζουμε Τσάμπιονς Ληγκ, μαλάκα, και άμα μας δεις θα σου'ρθει κάπως...

Pappas10 είπε...

Φίλε Δημήτρη,

Όταν βρεθούμε θα σου φέρω το Introduction to Economics του Sloman για να καταλάβεις πως "μπαίνουν" και ποιοι "παίρνουν" τα λεφτά και πως σε μία πολυμμετοχική εταιρία.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, θεωρώ ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει απεμπλακεί. Αν είναι να σταματήσουμε να δίνουμε ή να πέρνουμε παίκτες τότε ας μη βγάζει καλούς παίκτες ο ΟΦΗ ή ας μη ζητάει τους δικούς μας.

Δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να αποκλειστεί μία ομάδα από τους δυνητικούς αγωνιστικούς συνεργάτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ επειδή κάποιοι κυνηγάνε φαντάσματα. Ας σταματήσουν όλες οι Ελληνικές ομάδες να κάνουν μεταγραφές μεταξύ τους για να τελειώνουμε άμα είναι.

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Πανάθας said:

1. "Παιδιά όλα αυτά είναι επικοινωνιακά της μία και της άλλης πλευράς".

- Μόνο που ακούμε μόνο τα της μίας πλευράς, δηλαδή των κατά του Βατσινά (διαδήλωση, Παπακαλιάτης). Σε αυτά άλλωστε αναφέρθηκα.

Άσε που, το βασικότερο, τι διάολε θα κερδίσει "επικοινωνιακά" ο Παπακαλιάτης βρε Πανάθα, όταν κάνει κοκοκό, δηλαδή όταν την επομένη μιας διαδήλωσης υπέρ της "ανεξαρτησίας του ΟΦΗ" βγαίνει στο ραδιόφωνο και διαψεύδει (ή έστω αποφεύγει να επιβεβαιώσει) ότι υπάρχει εξάρτηση;

2. "Προσωπικά εύχομαι ο ΟΦΗ να ανεξαρτηποιηθεί γιατί η 'σχέση' αυτή έχει κάνει κακό και στις δύο ομάδες".

- Αν όμως δεν είναι εξαρτημένος πραγματικά, κάτι που φαίνεται να παραδέχεται και ο Παπακαλιάτης, τότε από τι να ανεξαρτητοποιηθεί;

Μήπως τελικά το "επικοινωνιακό" παιχνίδι με τα πολλά τα ψέμματα παίζεται από την πλευρά των
... "αντιστασιακών";

3. "πλάκα πλάκα, από τους 35 παίκτες που πήραμε το καλοκαίρι, μόνο ο Ζιλμπέρτο και ο Κλέιτον πάιζουν έτσι?".

- Εννοείς, προφανώς, παίζουν βασικοί. Μα αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για τον Ζιλμπέρτο! ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι έχουν βέβαια παίξει. Όλοι! Άλλος πολύ, άλλος λιγότερο, αλλά σε όλους δίνονται ευκαιρίες και παιχνίδια.

Μέχρι και την επόμενη που έγραφες (μετά του Squarelog, αν θυμάμαι καλά), ότι δεν βάζει τον ΜΕΛΙΣΣΗ, ο μπαγάσας ο Ολλανδός, λες και σε άκουσε κι ήθελε να σου τη σπάσει, τον έβαλε κι έπαιξε βασικός! :-)

Όμως τι φαντάζεσαι; Πώς θα μπορούσαν να παίζουν βασικοί και οι ... 35; Μόνο με τα κεφτεδάκια του Αλέφαντου θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Και για λίγο, διότι αμέσως θα καταβρόχθιζε 5-6 ο Βαμβακούλας!

:-)))

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή: Ανόρθωση - ΠΑΟ 3-1. Θέλει άλλα 5 λεπτά για να λήξει, αλλά δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα!

Όταν στις 1 Σεπτεμβρίου έλεγα ότι αυτή η διοίκηση το καλοκαίρι ΑΠΕΤΥΧΕ, κάποιοι διαφωνούσατε. Μα αφού τους ξέραμε τους αμυντικούς μας, δεν τους ξέραμε; Τι περιμένατε δηλαδή να γίνει; Ξαφνικά να γίνουν παικταράδες και να μην κάνουν γκάφες;

Δεν γνωρίζω αν η διοίκηση θα πετύχει τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι. Μακάρι! Μέχρι τώρα πάντως μας κοροϊδέψανε στεγνά. Δήθεν σαράντα εκατομμύρια, δήθεν οι Αμπράμοβιτς της Ελλάδας ... και ο μόνος αμυντικός που έφεραν ήταν ο Μελίσσης που δεν έπαιξε ποτέ!

Δεν φταίει ο προπονητής. Αυτός πρέπει να μείνει. Δεν φταίνε οι παίκτες. Αυτοί τόσο ξέρουν τόσο παίζουν.

Φταίει η διοίκηση και μόνο αυτή. Και σε δεύτερο βαθμό φταίνε όσοι τρώνε τα παραμύθια που μας σερβίρουν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όσοι βλέπουν το ποτήρι πάντα μισογεμάτο και ενθουσιάστηκαν με την ήττα 2-0 εντός έδρας από την Ίντερ (που ποτέ δεν κερδίζει με πάνω από 2 γκολ διαφορά), μπορούν να βρουν ένα λόγο να πανηγυρίσουν και σήμερα:

Χάσαμε μόνο 3-1 σε μια έδρα που ο γαύρος διαλύθηκε 3-0! Άρα είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος! :-(

Ανώνυμος είπε...

"Δεν φταίει ο προπονητής. Αυτός πρέπει να μείνει. Δεν φταίνε οι παίκτες. Αυτοί τόσο ξέρουν τόσο παίζουν. Φταίει η διοίκηση και μόνο αυτή. Και σε δεύτερο βαθμό φταίνε όσοι τρώνε τα παραμύθια που μας σερβίρουν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ..."

Πάλι τα ίδιαααααααααααααααα! Ρε αλλάξτε τροπάρι μερικοί, κόλησε η βελόνα! Φταίει η διοίκηση; Μα διοίκηση είναι Βαρδινογιάννης+Γιαννακόπουλοι+Βγενόπουλος+Πατέρας+κα. Να τους διώξουμε κι αυτούς όλους; Για να αγοράσει την ομάδα ποιός; Ο Κρόκους; Αυτόν θέλεις μωρέεεεε;
Και ποια είναι τώρα τα κατευθυνόμενα μμε; Μέχρι πέρσι ήταν τα γκοτζαλάκια. Φέτος είναι και τα πρασινάκια και τα πρασινοτυπάκια; Ήρεμα ντε!

Παίξαμε σκατά και χάσαμε. Άμυνα τρύπα αλλά και επίθεση νούλα. Και βέβαια φταίει και ο προπονητής!!!!
Τι δουλειά ήθελε ο Λάζαρος; Ο Νίνης πού είναι; Ο Ίβανσιτς; Μέχρι το 65' ένα σωστό κόρνερ και φάουλ δεν χτυπήσαμε!!!!! Σουτ κάναμε; Κανένα!!!!

Πανάθας είπε...

Μιχάλη το βιβλίο που θες να δώσεις σε μένα, δεν το δίνεις καλύτερα στον Αντωνίου? "Πως με 20 εκατομμύρια ευρώ, φτιάχνεις μια από τις χειρότερες ομάδες που είχε ποτέ ο ΠαναθηναΪκός", "Πως την αφήνεις χωρίς Τερματοφύλακα, Δεξί μπακ, 2 σέντερ μπακ, δύο ακραία χαφ και σέντερ φορ περιοχής", "πως δίνεις το μισό σου μπάτζετ σε έναν παίκτη που αγοράστηκε - από ότι φαίνεται - για να πουλήσει φανέλες η μπουτίκ, έναν παίκτη όχι καλύτερο του.....Κονσεϊσάο","Πως από το σκάουτινγκ προπονητών κατέληξες στη χείριστη επιλογή......μην μου πει κανείς για τον Μουλούκο, ομάδα άνευρη, παίζει ΜΟΝΟ με γιόμες και άλλα πολλά (μετά την ήττα στην Τούμπα - τη θεωρώ σίγουρη - να πηγαίνει σπιτάκι του μαζί με τον Κωστάκη).

Φωνάζω από το καλοκαίρι αλλά......επί ματαίω.......

Τουρτούρα (τα ίδια ισχύουν και για τον Μιχάλη) με όλη τη συμπάθεια αλλά όπως υποστηρίζεις τώρα τις επιλογές της δικοίκησης και του προπονητή, τα ίδια έλεγες και πέρισυ με τον Τζίγγερ και τον Πεσέιρο. Είσαι ΠαναθηναΪκός, αγαπάς αναμφίβολα την ομάδα σου, αλλά αυτή η "σχέση" δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά. Αν εσένα σε ευχαριστεί αυτή η ομάδα πάω πάσο. Τι να κάνουμε όμως και οι υπόλοιποι (οι περισσότεροι) που κάθε φορά που είναι να δούμε τον ΠΑΟ, παίρνουμε χάπια για το στομάχι και σακούλες εμετού?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.

Υ.Γ.1 ΤΡΕΙΣ μπαλιές στο κέντρο της άμυνας, ΤΡΙΑ γκολ. Δηλαδή πόσο πρέπει να ξευτιλιστούμε ακόμη για να δούνε ότι ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (θα στεναχωρεθεί ο ραλίστας μια και είναι άνθρωπος του αλλά τι να κάνουμε.....thats life).

Υ.Γ.2. ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ.

Υ.Γ.3 Θυμάστε φέτος καμία απόκρουση του....Γκαλίνοβιτς? ή ότι πάει στο τέρμα είναι και γκολ?

Υ.Γ.4. ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ (πόσες ευκαιρίες είχε χάσει στο ΟΑΚΑ θυμάστε?)

Υ.Γ.5 ΣΕΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ ΜΠΑΚ.

Υ.Γ.6 ΑΠΟΧΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

Υ.Γ.7 ΞΑΝΘΙΩΤΗ (παρεπιπτόντως συμφωνώ μαζί σου 1000%) ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Ο greenfan 13 ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Ο ΚΛΟΥΖΩ ΤΟΥ BLOG. ;-)

Ανώνυμος είπε...

greenfan13, ο Τζίγκερ έχει την πλειοψηφία και σε οποιοδήποτε μαγαζί αυτός που έχει την πλειοψηφία κάνει και κουμάντο. Αυτό δεν άλλαξε. Οι άλλοι, πήραν ποσοστό από το γήπεδο και έτσι όλοι τους είναι ευχαριστημένοι!

Ιδιαίτερα χαίρονται επειδή για 2-3 χρόνια μπορούνε να πουλάνε παραμύθια στους οπαδούς και θα βγαίνουν κάποιοι σαν εσένα να λένε ότι πρέπει να έχουμε υπομονή με τους ... Αμπράμοβιτς.