Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2008

Τζίγγερ Ξύπνα

Ξύπνα, μαλάκα Τζίγγερ, που αφήνεις την ομάδα απροστάτευτη και γίνεται το αγωνιστικό της πρόγραμμα μπουρδέλο.
Ξύπνα, μαλάκα Τζίγγερ, που εκτός από τον Κόκκαλη σε έχει πάρει παρτούζα κι ο καιρός.
Ξύπνα, μαλάκα Τζίγγερ, που σε έπιασε πάλι ο άλλος κότσο και έπαιξε πριν πιάσουνε τα χιόνια.
Την ΕΜΥ δεν την συμβουλεύεσαι, καραγκιοζάκο;
Και μην ακούσω περί ανωτέρας βίας και άλλες φτηνές δικαιολογίες.
Δηλαδή στο Φάληρο σήμερα δεν θα χιονίζει;
Γιατί ο Παύλος προστατεύει την ομάδα και της έχει εξασφαλίσει συνθήκες τέτοιες, ώστε το χιόνι να μην επηρεάζει τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο παίζει;

22 σχόλια:

Θωμάς είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Blackangel είπε...

Ειρωνεία, ξειρωνεία εγώ ξέρω ότι το μπάσκετ μας κρατάει ζωντανούς.

OLD BOY είδες ο Παυλάρας? Παίξανε σε στεγνό γήπεδο και πέρασε τον γαύρο στεγνό καθάρισμα. :-)
--------------------------

Για την ειρωνεία, ΝΑΙ έχει ευθύνη ο πρόεδρος της ομάδας σου όταν σε ΟΛΗ την ΑΤΤΙΚΗ έχουν αναβληθεί τα ματς δύο ώρες πριν ξεκινήσουν και στο Περιστέρι περιμένουμε να πει τη γνώμη του ο διαιτητής.

Αυτό δείχνει απλά ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Και δυστυχώς στο ποδόσφαιρο εξωαγωνιστικά είμαστε ΑΟΡΑΤΟΙ.

Και ως προσφάτως και εσωαγωνιστικά.

;-)

Pappas10 είπε...

Αααααααααααααααααααααααααααχ... ωραία να εκσπερματώνεις εντός του ερυθρόλευκου πρωκτού.

Να' ναι καλά τα παληκάρια για τους πούτσους που ρίχνουν στις γαβριέλες...

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Επί του θέματος εισαγωγής... τι να πω. Ν' αρχίσει ο Τζίγγερ τον Χορό της ηλιοφάνειας γύρω από το τοτέμ του Γκαγκάτση;

Έλεος ρε παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

old boy και blackangel, συμφωνώ. δεν ειναι μονο θεμα καιρού, είναι οτι ο τζιγκερ ειναι διορισμενος καρπαζοεισπρακτορας. και απο την αλλη βλεπεις την ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ σε ολους τους τομεις ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ του basket και φουσκώνεις απο περηφάνια. στα χερια των παικταραδων μας ειναι να τελειωσουν την σεζον αήττητοι και να καταρρίψουν και αυτο το ρεκορ.

ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ "ΣΤΡΑΒΩΣΕ" ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΠΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 18. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως τη μεγαλύτερη αλήθεια την ανέφερε ο kris a.k.a Αυτ'ο το στράβωμα του Αλβέρτη είναι η κομβική διαφορά μεταξύ μίας ομάδας που σκέφτεται και λειτουργεί εμποτισμένη με το πνεύμα του νικητή, απέναντι σε 11 μίζερα, ηττοπαθή ανδρείκελα που γνωρίζουν μόνο να κάνουν δηλώσεις. Αχ Τζιγκεράκο, είσαι τόσο καταδικασμένος και συ και μεις να στερηθούμε επί της ιδιοκτησίας σου τέτοιες τεράστιες ηδονές,ενα ΣΕΦ να αδειάζει 5' πριν τη λήξη. Καρπαζοεισπράκτορες φύγατε μέσα στο χιονιά βρε ατιμούτσικα, τα τρένα θέλατε να προλάβετε??

Ολοι το απόγευμα στον "Τάφο". Η τσόντα έχει και συνέχεια, αφού το ορεκτικό περιελαμβάνει γαβρίνες μαρινάτες στο βόλεϊ.

MADBOY 13

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία είναι η αίσθηση να πηγαίνεις σε ένα ματς στο ΣΕΦ και να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις!
Τι ωραία είναι η αίσθηση να σε πλησιάζει ο αντίπαλος στον πόντο, και πάλι, να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις!
Πολύ κάθησαν οι γαύροι στο ΣΕΦ, ας ξαναγυρίσουν στο Κοκκαλισκάκη, εκεί που ξέρουν να "κερδίζουν".
ΣΑΣ (ξανά)ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Από τις 11 κατηγορίες της στατιστικής, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ λέει ήταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ στις 9.

Κάναμε προπόνηση και ξεχάσαμε να το πούμε τους γάβρους...

Έρε γλέντια.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Thrass είπε...

Madboy13, διαφωνώ ότι είναι θέμα ηττοπάθειας της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι θέμα ποιότητας, ωριμότητας και εμπειρίας. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα είναι νεαρή και άπειρη και φυσικά η αξία των παικτών της δε φτάνει την αντίστοιχη αυτών τού μπάσκετ.

Ανώνυμος είπε...

Απειρος ο Σέριτς και ο Νίλσον? Απειρος ο Καραγκούνης? απειρος ο Σαριέγκι, ο Μόρις και ο Γιαννάκης -call me captain- ? Απειρος ο Σαλπιγκίδης και ο Πόστιγκα??
Πτο είδες αυτό φίλε thrass για να τοκαταλάβω και γώ. Απλά όλοι τους γαλουχούνται σε αποδυτήρια όπου ξέρουν πως και με μία δύο ήττες δεν θα πεθάνουμε κιόλας, δεν θα μας την πει κανείς, και στην τελική σιγά μην έχουμε τον ίδιο προπονητή και του χρόνου για να στεναχωριόμαστε.
Εξάλλου, και τον ίδιο προπονητή να έχουμε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ήμαστε εμείς του χρόνου στην ομάδα γιατί μπορεί να ζητήσουμε κανένα συμβόλαιο χωρίς "πριμ συμμετοχών" ή μικρότερο από 6ετούς διάρκειας, οπότε θα φύγουμε.
Απλά πράγματα, βιωμένα την τελευταία 15ετία κατά κόρον.

MADBOY13

Blackangel είπε...

Παιδιά συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟ έχει μια πολύ ισχυρή διοίκηση που δεν φείδεται χρημάτων και αγοράζει ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από Ελλάδα (ο ΠΑΟ είναι η βάση της Εθνικής) και από Ευρώπη (βλ. Γιασικεβίτσιους κλπ), έχοντας καταστήσει ένα ρόστερ που το ζηλεύουν ομάδες επιπέδου Cska, Barcelona, Real M κοκ. Έχει στις τάξεις της τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ προπονητή της Ευρώπης τον Ζέλικο με ένα επιτελείο ικανών ανθρώπων να τον πλαισιώνουν και το πιο σημαντικό μια τέτοια προσωπικότητα που δεν θα ανεχόταν ποτέ «χαρτάκι». Από την άλλη οι επιτυχίες αλλά και το ισχυρό παναθηναϊκό φρόνημα αυτής της ομάδας έχουν φέρει κοντά της όλους τους φιλάθλους σε όποιον χώρο και αν ανήκουν και μάλιστα χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Και όλα αυτά χρεώνονται στους Αφους Γιαννακόπουλους και στην παναθηναϊκή τους τρέλα. Μια «τρέλα» με εγωισμό που στρέφεται στους αντιπάλους και όχι στην ομάδα. Δε ξέρω αν νιώθετε και εσείς το ίδιο αλλά όταν πχ παίρνει ο Ολυμπιακός έναν καλό παίκτη ή όταν χάνεται ένας τίτλος νιώθω μια σιγουριά ότι αυτοί οι άνθρωποι θα καλύψουν το χαμένο έδαφος, θα σκυλιάσουν όπως σκυλιάζω και εγώ όταν χάνει η ομάδα μου και γενικά θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση κατάματα και την επόμενη μέρα θα είμαι πάλι με ψηλά το κεφάλι. Γιατί έτσι πρέπει να είναι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ (άσχετα πως μας κατάντησαν οι Βαρδινογιανναίοι).

Η ομάδα μετράει (και συνεχίζει) 4 ευρωπαϊκά τα τελευταία 12 χρόνια (ανά 3 χρόνια κούπα δλδ) και ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στην Ελλάδα από το 1997 και μετά (11 χρόνια χαρές και γλέντια επί του αντιπάλου). Χαίρομαι το καλοκαίρι με τις μεταγραφικές νίκες, χαίρομαι και τον χειμώνα με τις αθλητικές νίκες. Ένα χαζό παιδί χαρά γεμάτο είμαι χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους.

Από την άλλη το απόλυτο ξενέρωμα. Παίκτες μικρής αξίας, διοίκηση της μόνιμης καρπαζιάς από τον αιώνιο αντίπαλο (πχ η φετινή τεσσάρα στα 100 χρόνια δεν θα ξεχαστεί ποτέ) και όχι μόνο. Απώλεια τίτλων στο Κύπελλο από Πανιώνιο και Λάρισα σε τελικούς και μάλιστα σε χρονιές χωρίς άλλη επιτυχία. Συνεχόμενες ήττες από τον αιώνιο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του τα τελευταία 12 χρόνια.

ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?

Άντε ρε παιδιά να βάλουμε ένα χεράκι να πάρει κούτσα κούτσα μερικές νίκες η ομάδα μήπως και χαρούμε ένα πρωταθληματάκι στο ποδοσφαιράκι. Σε μια χρονιά που κυριότεροι στόχοι είναι: να γίνει το γήπεδο για να τα κονομήσουμε, να εξοστρακιστεί ο φορέας από το γήπεδο γιατί μας την «λέει», να αντιμετωπίσουμε την ΠΕΚ, να πάρουμε δανεικούς μέχρι το καλοκαίρι μήπως και πάρουμε (επιτέλους) τον τίτλο και μπούμε απευθείας σε όμιλο και τα κονομήσουμε (θεμιτό αυτό, μη θεμιτό οι δανεικοί), να συνεχίσουν οι επικοινωνιολόγοι την αισχρή τους προπαγάνδα γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη και μέσα σε όλα αυτό το φαιδρό σκηνικό έχουμε έναν αντίπαλο που μας κάνει πλάκα. Παίρνει συνεχόμενα μαιμού πέναλτυ, κερδίζει αγώνες στα χαρτιά, κατακτά τον τίτλο τα τελευταίας 12 χρόνια ανελλιπώς κλπ κλπ.

ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.

ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς!!!Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός...Μπουρδελότσαρκα για τον νεαρό Ταταρούνη αποτέλεσε η χθεσινοβραδυνή εξόδος του τριφφυλιού μεσα στο κρύο και ξενέρωτο ΣΕΦ.26 εκατοστά η πούτσα του Winston!Δυστυχώς όμως για εμάς επιβεβαιώνεται ότι δεν εχουμε αντίπαλο στο άθλημα που παίζεται με τα χέρια και την πούτσα...Το σύστημα το Ζέλιμιρ απλό "Γαμήστε τους".

Ανώνυμος είπε...

Τζίγγερ μαλάκα σε παίζουνε για πλάκα.Παλικάρια εγώ σας το λέω δεν θα υπάρξει παιχνίδι που θα πάρουν δίκαια οι Γαβριέλες..Αυτή η βρομωκαφρομάδα γενήθηκε άτιμη και θα πεθάνει άτιμη...Ετοιμαστήτε λοιπόν παίδες για την κηδεία το καλοκαιράκι μες' στην αμμουδιά Θεέ μου ενα γαυράκι με τα κολομέρια ανοιχτά ...Εμείς και εμείς εμείς και εμείς ........ΟΟΟΟΟΟΟ ο ΟΟΟΟΟΟ

Blackangel είπε...

Τι τσιγάρα καπνίζουν οι ολυμπιακοί?

:-))

Ανώνυμος είπε...

old boy νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός φίλε.Δεν φταίει ο Τζίγκερ για την ανυπαρξία του μηχανισμού καθαρισμού του ξένου γηπέδου,Και να άρχιζε το ματς στο ημίχρονο θα σταματούσε γιατί θα είχε πρόβλημα και πάλι με το χιόνι.Είδες τί έριχνε;

Μπορεί όμως να μας βολεύει αυτή η κατάσταση.Θα περιμένουμε ξεκούραστοι την Ρέιντζερς θα έχουμε λιγότερο κόπο για το μάτσ της Κυριακής και από την κούρασή τους οι γαβριέλες θα δεις που θα σκοντάψουν αυτό το ΣΚ.Πιστεύω ότι είναι υπέρ μας και στο τέλος θα είναι κα στα πόδια μας ο τίτλος μιας και θα έχουμε ένα μάτς λιγότερο.

Δεν βλέπω πολλά άσχημα από αυτήν την αναβολη...

Old Boy είπε...

Island, πλάκα έκανα στο ποστ.

Ανώνυμος είπε...

XEXEXEXEXEXEEEXE ωχ παναγια μου βοήθα να βγει κι αυτή η μέρα

madboy13

Blackangel είπε...

Φίλε island εμένα ήθελα να σατυρίσει ο φίλος old boy, μην ανησυχείς. Το έγραψα εξάλλου (Ειρωνεία, ξεειρωνεία εγώ ξέρω ότι το μπάσκετ μας κρατάει ζωντανούς.)
αλλά μάλλον γράφουμε μόνο και ΔΕΝ διαβάζουμε. Είναι το δεύτερο ποστ του old boy που με "φωτογραφίζει".

Προσωπικά νιώθω χαρά γιατί αυτό δείχνει ότι είμαι "pain in the ass" για κάποιους που είχαν μάθει να "κάνουν παιχνίδι μόνοι τους".

Α και για όσους ακόμα έχουν χιούμορ και δεν έχει χειμωνιάσει και η καρδιά τους, το αστείο έχει ως εξής:

-Τι μάρκα τσιγάρα καπνίζουν οι γαύροι?

-WINSTON σκληρά.

Υ.Γ. Μη αφήνετε κανέναν να γίνει το τσοπανόσκυλο σας. :-)

fpboy είπε...

Είναι πάντα ωραία στο εξοχικό μας στο Φάληρο.....

Old Boy είπε...

Blackangel, το προηγούμενο ποστ πράγματι είχε αφορμή συγκεκριμένο καυγά στον οποίο πήρες μέρος αλλά αφορμή μόνο και όχι αιτία, αφού αφορούσε τη γενικότερη κατάσταση του μπλογκ.
Το ποστ αυτό όμως δεν ήθελε να αστειευτεί με εσένα αλλά μια γενικότερη στάση που έχει μεγάλο ποσοστό Παναθηναϊκών.
Και την οποία στάση συμφωνώ ότι δεν την γέννησαν μόνοι τους για να περνάνε την ώρα τους, αλλά τους την προκάλεσε ο Τζίγγερ, όπως ο Τζίγγερ ευθύνεται εν τέλει και για όλο το νοσηρό εμφυλιοπολεμικό κλίμα γύρω από την ομάδα.
Κι εγώ αναφανδόν κατά του Τζίγγερ είμαι.
Αλλά μπορώ να κάνω που και που και πλάκα με τις υπερβολές.

Blackangel είπε...

Δεν υπάρχει πρόβλημα old boy καλά έκανες. Όπως κα εγώ που το "τόνισα".

Ελευθερία λόγου έχουμε και είναι φυσιολογικό και να συμφωνούμε, διαφωνούμε, μάλωνουμε μερικές φορές, αστειευόμαστε, χαιρόμαστε, στεναχωριόμαστε, αλληλοσατυριζόμαστε και άλλα ωραία ρήμματα. :-)

Το έχω ξαναπεί. Αυτό είναι δείγμα υγείας. Νοσηρό κλίμα είναι οι ανώνυμες βρισιές (χτυπάω ξύλο εκλείπουν τον τελευταίο καιρό).

Τα λέμε.

Black

Υ.Γ. "Αναφανδόν"? Γουαου!!!!! χαχαχα :-))))

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Ρε παίδες το ματς με Rangers είναι στις εφτά το απόγευμα? είναι σοβαροι? Δηλαδή τα παιδιά που εργάζονται πως θα μπορέσουν να παν στο γήπεδο? Πραγματικά απορώ, με ποιο σκεπτικο βάλαν το ματς στις 7...έλεος πια με τα τηλεοπτικά!!!