Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2008

Ανεκδοτάκι

Ήταν ένας Σουηδός, ένας Νοτιαφρικανός, ένας Βάσκος, δύο Κροάτες, ένας Βραζιλιάνος, ένας Αργεντινοϊταλός, ένας Αυστριακός, ένας Σενεγαλέζος, ένας Πορτογάλος κι ένας Έλληνας από το Καζακστάν. Και κερδίσαν 1-0 τη Βέροια.

89 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ BLOG


ΣΤΑ LINKS ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ LINK ΓΙΑ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΕΚ?

Ανώνυμος είπε...

Και μην βγούνε οι μυρωδιάδες της πρασινοπύλης να μας πούνε για το σύστημα της Βέροιας, το παραμύθι έχει και δράκο, ήμαρτον με τον καρκίνο σας, κωλόγαβροι καταντήσατε, "αφού πήραμε το τρίποντο στα αρχίδια μας". Εχετε κάνει τον Παναθηναϊκό τσίτι παλιοπουλητάρια

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο παιχνίδι σήμερα στο ΟΑΚΑ, εκπληκτική ατμόσφαιρα, εκπληκτικός κόσμος. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και τα χάπενινγκς ήταν ευχάριστα.

Στα του καρκίνου:
Άλλη μια συνηθισμένη εμφάνιση και σήμερα με τη Βέροια.
Κακοποίηση του ποδοσφαίρου από μια ομάδα που εμφανώς θέλει να κερδίσει αλλά εμφανέστερα δεν ξέρει πως.

Ξεκινάμε από τους παίκτες.
Ο Σέριτς δεν έχει καμία θέση στο χόρτο, μόνο για αναπληρωματικός στα οικογενειακά διπλά κάνει. Αυτός ευθύνεται για την μοναδική φάση της Βέροιας, καθώς ενώ βλέπει τον Σαριέγκι να τρέχει να μαρκάρει τον πασαδώρο/βγάλει οφσάιντ τον επιθετικό, ο Τσουλούφιας τρέχει προς το τέρμα δείχνοντας εμφανέστατα ότι δεν έχει συναίσθηση του τί κάνουν οι συμπαίχτες του. Αυτό σημαίνει πως αν ο Σπυρόπουλος μένει πάγκο γιατί δεν έχει μπει στην λογική της ομάδα ακόμα, τότε ο Σέριτς δεν πρέπει να περνά έστω για βόλτα από την Λεωφόρο.

Αν ο Νίνης δεν μπαίνει ούτε για 5 λεπτά επειδή είναι ανέτοιμος, ο Παπαδόπουλος γιατί παίζει ακόμα;

Ο Ποστίγκα είναι εκτός τόπου και χρόνου και είναι λογικό γιατί είναι νέος, τώρα θα μου πείτε, οι παλιοί έχουν αφομοιώσει την τακτική της ομάδας; Προφανώς όχι, γι'αυτό παίζουμε όπως παίζουμε. Ο Σαλπιγγίδης μόνο αν κουτσαθεί βγαίνει εκτός ενδεκάδας.

Μπορεί να τον πήραμε για χαφ τον Ν'ντόι, αλλά μόνο για χαφ δεν κάνει. Από την άλλη, ο Ζοσέ έκανε πειραματισμούς με το γάβρο, στη Βέροια θα κολώσει;

Πριν τραυματιστεί ο Έκι, φωνάζαμε όλοι επειδή γύρναγε πολύ πίσω για να πάρει την μπάλα. Ο νέος Έκι έχει μεταμορφωθεί σε ένα αμυντικό χαφ που κινείται πάντα γύρω από τη γραμμή της σέντρας, μαρκάρει λίγο και κάνει λίγες πάσες. Από πότε ο Έκι έγινε αμυντικό χαφ;

Επίσης να σταματήσει η καραμέλα με τις κλειστές άμυνες. Στο πρώτο ημίχρονο την καλύτερη φάση την είχε η Βέροια που έπαιζε με 11 πίσω από την σέντρα...

Συνεχίζουμε με τον προπονητή.
Ειλικρινά τον θεωρούσα καλό. Δεν ξέρω τι να πω, έχω απογοητευτεί τόσο από τη στρατηγική της ομάδας, όσο και από τη διαχείριση του ρόστερ.
Άλλη μια αλλοπρόσαλλη βασική ενδεκάδα.
Άλλο ένα χαμένο πρώτο ημίχρονο.
Μια νίκη από στημένη φάση που με τίποτα δεν πιστώνεται στον προπονητή.
Πότε θα βάλεις μέσα τον Νίνη ρε μαλάκα;

Και τέλος στην εξέδρα.
Πόσοι ήταν σήμερα; 5 χιλιάδες; 6;
Ε ρε μεγαλεία στα 100 χρόνια! Θα το ξαναπώ, η μεγαλύτερη πίεση στη διοίκηση είναι ένα άδειο γήπεδο, αλλά και μια μισογεμάτη Λεωφόρος κατά μέσο όρο σε όλη τη σεζόν δεν είναι άσχημα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό τουλάχιστον τους πονάει του Βαρδινογιάννηδες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε okra δυστυχώς δεν τους πονάει, και είσης με βρίσκεις σύμφωνο 100% με τον Πεσέιρο. Ο άνθρωπος εκτός από κακή διαχείριση του υλικού, καίει και τους παίκτες. Αφού ρε τσάτσε δεν θα τον βάλεις τον Νίνη γιατί στο έχουν διατάξει να το κάνεις, γιατί τον γαμάς 35' στο ζέσταμα?
Και επίσης, βρε μαλάκα, δεν το πήρες γραμμή και στην τρούμπα, πως ο μαύρος δεν είναι εξτρέμ??

Ανώνυμος είπε...

1-0 με γκολαρα του Ιβανσιτς

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Αίνιγμα:
ποιοι απο δω μέσα το παίζουν επαναστάτες χωρίς αιτία και γκρινιάζουν ακόμα και όταν η ομάδα νικάει;Ποιοι απο δω μέσα είναι μπολιασμένοι με την μιζέρια του νεοΠαναθηναϊκού;

Όποιος το βρει κερδίζει έναν ακρούδο στρουμφάκι "Ο Γκρινιάρης" και δέκα πακέτα χαρομάντηλα για να κλαίει αόμα και όταν η ομάδα κερδίζει.

PS Η κριτική για να έχει ουσία πρέπει να γίνεται στο σωστό timing.Αλλιώς είναι γραφικότητα.

Ανώνυμος είπε...

gkotzilaki, pisw sti fwlia sou min katevasoume ton king kong...
tha mas kaneis kai mathimata grafikotitas, grafike.

Ανώνυμος είπε...

@θοδωρα

Ολοι Παναθηναικοι ειμαστε και ολοι θα χαρουμε αν παρουμε το πρωταθλημα στο τελος και θα πανηγυρισουμε για την ομαδα μας, αλλα.......

Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να εθελοτυφλουμε.
Ματια εχουμε και βλεπουμε και αυτο που βλεπουμε ΜΠΑΛΑ σιγουρα ΔΕΝ λεγεται. Δηλαδη πηραμε την νικη και ολα οκ???
Αυτα που κοροιδευαμε στους γαυρους, με αυτα βολευομαστε τωρα??

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Αν εσυ βολευεσαι με αυτο δεν σημαινει οτι το ιδιο πρεπει να κανουν και ολοι οι υπολοιποι...

ΥΓ:
Αν καποιοι ειναι επαναστατες
οπως λες τοτε να εισαι σιγουρος οτι ειναι ΜΕ αιτια και μαλιστα σοβαρη.
Λεγεται οραμα για εναν πραγματικα μεγαλο Παναθηναικο και οχι γι'αυτο το "πραγμα" που μας σερβιρει εδω και 10 χρονια ο Τζιγγερ.

hopkins είπε...

Για κλάματα ήμασταν πάλι σήμερα. Έβλεπες από την μία την γιορτή στο μπάσκετ και από την άλλη την τραγωδία στο ποδόσφαιρο. Φοβερά αντικρουόμενα συναισθήματα. Ένιωθα λύπηση για την ομάδα του ποδοσφαίρου, έχοντας πρώτα δει την ομάδα του μπάσκετ.

squarelogic είπε...

Τι όνειρο είδε παλι ο Πορτογάλος σημερα?εξω ο Σαλπι,Μεσα ο ΠΑΠ,εξω δεξιά ο Ντοι(δηλ.αχρηστεμένος),και το κλού,αντι για τον πόλο έλξης,Σπυρόπουλο βαζει αυτόν τον 'απατεώνα ποδοσφαιριστή",τον Σέριτς!
Ημαρτον ανθρωπέ μου!Ως πότε νομιζεις οτι θα σε ξελασπώνει μια ατομικη ενεργεια?Την προηγουμενη φορά ηταν η κεφαλιά του Νταμε,σήμερα το φαουλ του Ιβ.Δεν είδα ομως ουτε μια ευκαιρια αποτέλεσμα οργανωμένου συνδυασμού,ουτε μια εξυπνη επίθεση που να φαίνεται δουλεμένη στην προπόνηση.Είναι δυνατόν να σου κανουν "δώρα" οι αντιπαλοι σου και να μας πιάνει καθε φορά η ψυχη μας μπροστα στο φασμα της "αυτοχειριας"?
Και αυτή η πλάκα με το Νινη ως πότε θα κρατήσει?Εδω εχουν παίξει ολοι οι άμπαλοι κι επειδη το παιδι δεν υπογράφει (με ψιχουλα να υποθεσω..)νεο,μεγαλυτερο συμβολαιο,ο ΠΑΟ τον "χανει" για εναν απ τους 2 εναπομείναντες χρονους του συμβολαίου του?Τι σόι λογική ειναι αυτή και ποιος του είπε του σατραπίσκου οτι είναι διακαίωμά του να παροπλίζει οποιο κεφάλαιο του ελλην.ποδοσφαίρου δεν του κάνει τα καπρίτισια?

Αντε γυρνα στα ζαντολάστιχά σου ψευτοεπιχειρηματία -ουφο!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως δεν είναι η άδεια Λεωφόρος το υπέρτατο όπλο πίεσης. Η γεμάτη είναι αυτή που τρομάζει. Φανταστείτε τη γεμάτη με ΄κόσμο να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα και να φωνάζει "πούλα, πούλα, πούλα"

@Theodora. Ήμουν και θα είμαι πάντα της άποψης πως η κριτική γίνεται όταν κάποιος προχωράει καλά. Στις ήττες όχι μόνο δεν προλαβαίνεις το κακό αλλά ουσιαστικά είσαι και μετά χριστού προφήτης. Δηλαδή τώρα πρέπει να πούμε όλα καλά και στο πρώτο 0-0 να αρχίσουμε να ξαναφωνάζουμε; Γιατί μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη τρεις και η κακή του μοίρα. Και δεν θα είναι πάντα ένας Ολιζαντέμπε να σε ξελασπώνει όπως το 04.

Ανώνυμος είπε...

Χάνει ο Παναθηαναϊκός;
-Μην κάνετε κριτική αλλά στηρίξτε την ομάδα!

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός αλλά δε βλέπεται;
-Μην κάνετε κριτική αφού κέρδισε η ομάδα!

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός με μπαλάρα;
-Πως τολμάτε κωλοτούμπες να χαίρεστε με την νίκη της ομάδα;

Αλήθεια ρε ΘΟΔΩΡΑ13 εσύ όταν συζητάς για μπάλα και αναφέρεσαι στον φετινό Παναθηναϊκό, τι λες;
Λες για τον τρόπο με τον οποίο διδάσκει ποδόσφαιρο η ομάδα;
Μήπως λες για την εκπληκτική κερκίδα και το αδιαχώρητο που συμβαίνει στην Λεωφόρο;
Ή μήπως λες για τους άλλους τους μαλάκες που δεν στηρίζουν την ομάδα;
Τι σε απασχολεί εσένα;

PS. Το να υποστηρίζεις την ομάδα σου σημαίνει (και) να τραβάς το αυτάκι σε εκείνον που (εσκεμμένα ή μη) μειώνει το μέγεθος της και όχι να μειώσεις την αγάπη σου. Αντιλαβού;

Ανώνυμος είπε...

Θόδωρε, θοδωρή ή όπως αλλιώς, δεν πειράζει, έτσι σε έχουν μάθει οι ρουφιάνοι, έτσι πράττεις και λές, μόνο να προσέχεις τις παρέες σου, γιατί αυτές βγάζουν τλχν μεροκάματο.

ΠΕΣΕΪΡΟ: Αν ήμουν σίγουρος ότι με 6-7 παίκτες στην περιοχή θα σημειώναμε 4 γκολ και θα δεχόμασταν το πολύ τρία θα το έκανα, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Απόφθεγμα μεγάλου ανδρός. Προς γνώση και συμμόρφωση της ατέλειωτης μαλακίας που αιωρείται πλέον σε αυτό το σύλλογο.
Αλήθεια να το ξαναρωτήσω, μπας και τα παπαγαλάκια έχουν καλύτερες inside info. Ο Νίνης, δεν είναι έτοιμος, πληρώνει το ματς με τη Ξάνθη, ή υπάρχει κάτι άλλο?? Αντε παιδιά μου, πρασινοπυλίτες και μη, δεν μπορεί, θα ξέρετε κάτι περισσότερο εσείς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΕΪΡΟ: Αν ήμουν σίγουρος ότι με 6-7 παίκτες στην περιοχή θα σημειώναμε 4 γκολ και θα δεχόμασταν το πολύ τρία θα το έκανα, αλλά το χαρτί που μου έχει δώσει ο Velic έχει 2 επιθετικούς μόνο και κάποια πλην (-) στον Νίνη και στον Μάλαρτζ.

:-))

Υ.Γ.Ρε συ Θόδωρα μήως σου περισσεύει κανα κωλόχαρτο γιατί μου τελείωσαν τα χαρτομάντιλα? Γκοτζαλάκια ε γκοζαλάκια. Ψευτοπαναθηναικάκια.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Συμφωνώ με τον συνονόματο. Η κριτική πρέπει να γίνεται όταν κερδίζει η ομάδα. Αλλά στον εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφό όκρα απαντάω ότι στις στραβές πιστεύω ότι θέλει στήριξη η ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το χθεσινό παιχνίδι είναι ανάξιο σχολιασμού. Χάσαμε ένα ημίχρνο με τις αλχημείες του Πεσέϊρο και στο 2ο τρέχαμε και δεν φτάναμε... φτάσαμε τελικά από την ενέργεια ενός πραγματικά ποιοτικού παίκτη που ΠΡΕΠΕΙ να κρατήσουμε.

Δεν κατάλαβα γιατί έπαιξε ο Σέριτς. Ακόμα κι αν δεχτώ ότι ο Σπυρόπουλος είναι ανέτοιμος, Ο Τάκης δεν υπάρχει; Είναι εμφανές ότι ο Σέριτς ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Μου άρεσε πολύ η συνύπαρξη Μάτος - Έκι. Ο Έκι κέρδισε το φάουλ για το γκολ αν δεν κάνω λάθος. Επίσης για πρώτη φορά μου άρεσε ο Γκουσγκούνης - Καραγκούνης γιατί 1. δεν πήγαινε ετσιθελικά στα στημένα, 2. έδωσε τον απαραίτητο ενθουσιασμό σε ένα παιχνίδι που φαινόταν να στραβώνει.

Η ομάδα έχει πρόβλημα όταν ο αντίπαλος παίζει 11-0-0. Αυτό με προβληματίζει, αν και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση "επιβαρύνεται" από την Λεωφόρο.

Απογοητευτικός ο κόσμος, ιδίως σε συνάρτηση με τα διαδοχικά "πάρτι" στο Μπάσκετ.

Πάντως έφαγα πολύ κρύο εχθές...

Αυτά από εμένα. Κρατάω το γεγονός ότι είμαστε στην κορυφή και τίποτ' άλλο.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Πείτε μου ό,τι θέλετε αλλά εγώ πιστεύω ότι για τον Νίνη καλά κάνει γιατί είναι πολύ ύπουλος ο Τραυματισμός στους κοιλιακούς και ιδίως για την ηλικία του.

Φοβάμαι πολύ μη το κάψουμε το παιδί. Τώρα αν είναι θέμα συμβολαίου όπως λέτε, αφού ούτως ή άλλως δεν μπορεί να τον "κλεισει" πριν τα 18 γιατί να του κάνει τέτοιο καψόνι;;;

Δεν ξέρω... μου φαίνεται ηλίθιο να "κάψει" τον Νίνη.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Για τον Μάλαρτζ αν ισχύει αυτό που λέτε για τις συμμετοχές είναι μαλακία...αλλά ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα ρε παιδιά;;;

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη, να σου θυμίσω είμαστε με αστερίσκο στην κορυφή.
Εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς, και ο γάβρος να σκοντάψει.

Pappas10 είπε...

Καλομελέτα κι έρχεται... Τζιμπούρ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι και αν σκονταψει να περιμενουμε και το αποτελεσμα της επαναληψης του καθε αγωνα. Γιατι στον ΟΣΦΠ οποτε θα χανει βαθμους σε παιχνιδι θα του δινουν αλλη μια ευκαιρια να τους κερδισει.

Α ρε Τζιγγερ ανυπαρκτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικολογιάννης γράφει για 7000 κόσμο χθες στην λεωφόρο. Μα καλά δεν ντρέπεται λίγο?

scarface είπε...

Παιδιά τρια συμπεράσματα από το χθεσινό ματς
α) ο Πεσέιρο πρέπει να καταλάβει ότι έμειναν 10 αγώνες και να σταματήσει τα πειράματα (rotation)

b) o Καραγκούνης απέδειξε και χθες πόσο χρήσιμη ήταν η επιστροφή του στην ομάδα, όχι μόνο για το τι μπορεί να προσφέρει "παικτικά" αλλά για το τσαμπουκά και την αφύπνιση που μεταφέρει και στην υπόλοιπη ομάδα.

γ) Το γήπεδο είχε 5000 κόσμο πέντε μόλις ημέρες αφού περάσαμε πρώτοι στη βαθμολογία. Οι αντιρρήσεις για τη διοίκηση είναι δεκτές αλλά αν νομίζετε ότι με την αποχή κάνετε καλό μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Ανώνυμος είπε...

"Μου άρεσε πολύ η συνύπαρξη Μάτος - Έκι".
Αφού τον κάναμε κι αμυντικό χαφ, και μας αρέσει κιόλας, μπράβο.
Άντε και ο Σέριτς σέντερ φορ.

Ανώνυμος είπε...

Παντως αν δεν προσφυγουμε στην fifa για αλλιωση πρωταθληματος ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΤΖΙΓΓΕΡ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ??

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τέλειωσε το ματς των απογόνων, οι οποίοι και με λίγο σπρώξιμο αλλά και έχοντας καλύτερους παίχτες κέρδισαν.
Θα σας μεταφέρω ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.
Φίλοι του Πανιωνίου περνώντας μπροστά από τον κοκκάκια τον μικρό Κόκκαλη άρχισαν να τον βρίζουν.
Εκείνος αντέδρασε δείχνοντας τα τέσσερα δάχτυλα κοροϊδευτικά και χαμογελώντας ειρωνικά. Ρε ΟΥΣΤ κωλόπαιδο.
Ο πρέσβης του ήθους Καραλής, μίλησε για "ποδοσφαιρόπλακα", αθώα πειράγματα, κινήσεις που δεν έχουμε συνηθίσει από παράγοντες του ποδοσφαίρου αλλά όχι κάτι εξεζητημένο για να το κάνουμε θέμα.
Ρε που θα πάει αυτή η ιστορία με το μπουρδέλο τη Σούπερ Λίγκα;
Αυτόν δεν πρέπει να τον καλέσει κάποιος; Ο πρόεδρος της S.L. θα επιληφθεί ή μπα;

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Μια φορά να είμασταν ενωμένοι, μια φορά να άκουγα ένα "μπράβο" για την ομάδα.Νικήσαμε την ΑΕΚ, νικήσαμε τον ΠΑΟΚ δυο φορές, νικήσαμε τον Άρη έξω, στην Ευρώπη τα πηγαίνουμε καλά μέχρι στιγμής.
Δεν σας ζήτησα να στηρίξετε την διοίκηση, δεν με ενδιαφέρει η διοίκηση.Να στηρίξουμε την ομάδα είπα τώρα που είναι στα πάνω της και να μην λέμε αστειάκια για Αυστριακούς και Αργεντίνους κτλ.

Χθες στην λεωφόρο είμασταν 5000 άτομα,σας ικανοποιεί αυτό? Μια ζωή μιζερια και γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια.Μια ζωή μουρμούρα και παντογνώστες που χωρίζουν τους Παναθηναϊκούς σε Βαρδινογιαννικούς και μη.

Τα βαρέθηκα όλα αυτά. Βαρέθηκα τους κάθε λογής Παναθηναϊκάρες να περιμένουν στην γωνία για να κραξουν και να βουλιάξουν την ομάδα ακόμα περισσότερο στο βούρκο και στην μιζέρια.

Που ήταν οι 2.000.000 πράσινες καρδιές το Σάββατο. Εντάξει, οι 10.000 του Φορέα είναι (δυστυχώς) ανεπιθύμητοι απο την διοίκηση. Πες ότι άλλοι 5.000 ήταν στο μπάσκετ?
οι υπόλοιποι που ήσασταν?

Αλλά έτσι είναι στην φιέστα θα τα ξεχάσουμε όλα και θα τρέξουμε...Τότε θα χομε βγάλει όλη μας την χολή και θα χουμε ξεθυμάνει.

Και γω δεν είμαι ικανοποιημένος απο την διοίκηση, εννοείτε πως ο ΠΑΟ είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα.1 πρωτάθλημα σε 11 χρόνια είναι πάρα πολύ μικρή συγκομιδή.Και ήττες σαν και αύτές απο Κέρκυρα,Λάρισα,Ατρόμητο κτλ είναι όντως εξευτελιστικές.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κράζω συνέχεια.Δεν σημαίνει ότι την στιγμή που η ομάδα μου διεκδικεί Πρωτάθλημα εγώ θα το παίζω επαναστάτης και θα της γυρίζω προκλητικά την πλάτη.

Αυτή είναι η αγάπη για την ομάδα?

ΥΓ Όσο για τους χαρακτηρισμούς, θα τους δεχόμουν αν είχαν υπόσταση με επιχειρήματα.Στο blog μου φαίνεται αν είμαι "υπάλληλος", "γκοντζιλάκιας" κτλ. Μη βλέπετε φαντάσματα.και σκεφτείται πριν ταμπελοποιήσετε κάποιον.

ΥΓ2 Δεν μιλώ για τα παιδιά του Φορέα.Είμαι σίγουρος πως η Θύρα τους θα ήταν γεμάτη σε κάθε ματς αν η διοίκηση δεν τους άφηνε απ'έξω.

Όλα τα παραπάνω πηγαίνουν στους μίζερους νεοΠαναθηναϊκούς κράχτες του καναπέ.

Ανώνυμος είπε...

@ θόδωρε ή όπως σε λένε

"νεοΠαναθηναϊκούς κράχτες του καναπέ."
-------------------------------
Τυπάκο, Νεοπαναθηναϊκοι είστε όλοι εσείς που με τα σάλια σας και το ραγιαδισμό σας στον τζίγκερ έχετε κάνει την ομάδα μπουρδέλο. Οσο και αν δεν γουστάρετε, όσο και αν σας χαλάμε το μεροκαματάκι, εμείς το κεφάλιστο αφεντικό σας δεν θα το σκύψουμε, για αυτό τράβα βρες κανένα blog που ανθούν "αποτυχημένοι ινστρούχτορες" όπως εσύ.
7 στα 27 κοιμήσου και σκέψου το έμμισθε.

Thrass είπε...

Όκρα, στο χθεσινό ματς με πόνεσε πάνω από όλα που κατεβάσαμε ένα Έλληνα παίκτη στη βασική ενδεκάδα. Εσένα μπορεί να μη σε πειράζει αυτό, εμένα με πειράζει και πολύ μάλιστα. Δεν είναι θέμα εθνικισμού μου, btw, αφού σχεδόν δεν είμαι καν πατριώτης. Είναι ότι δε με εκφράζει μια ομάδα γεμάτη ξένους. (και τουλάχιστο να παίζαμε διαστημική μπάλα, θα έλεγα να πάει στο διάλο, αλλά έτσι...)

Thrass είπε...

Δεν απευθυνόμουν στον Όκρα, αλλά στο Θόδωρα, σόρρυ παίδες.

squarelogic είπε...

ΒΗΜΑ:
"...Ολα αυτά βεβαίως αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποδεχθεί την απόφαση χωρίς να προσφύγει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, όπως έχει το δικαίωμα και αναμένεται να πράξει. Σε αυτή την περίπτωση η οριστική απόφαση είναι απίθανο να έχει εκδοθεί πριν από τον Μάιο, σενάριο εφιαλτικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια και ο πρωταθλητής θα έχει αναδειχθεί από τις 13 Απριλίου, οι επόμενες τέσσερις ομάδες θα έχουν «μοιράσει» στους μεταξύ τους αγώνες μπαράζ το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το δεύτερο εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA, ενώ όλοι θα γνωρίζουν τις τρεις ομάδες που υποβιβάζονται."

Υπο αυτό το πρίσμα μηπως θα πεσουν πανω στην Καλαμαριά να μην κανει προσφυγη υποσχόμενοι να της "δωσουν τους βαθμούς" σε καποιο άλλο παιχνίδι?


Για να δουμε όμως να σφιγγουν μερικοί κ..λοι,θα ηθελα το τελος του πρωταθληματος να μας βρει 2π.μπροστα απ τον Ολυμπιακο,και να δούμε τότε αν τολμούν να κανουν απονομή πρωταθλήματος στις δικαστικές αιθουσες!Αντε,γιατι πολυ συναίνεση εχει πέσει...

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

@Thrass
Σε αυτό συμφωνούμε, μια ενδεκάδα γεμάτη ξένους δεν είναι η πιο όμορφη εικόνα για τον Παναθηναϊκό.Και δεν είναι θέμα εθνικισμού, όντως χτυπάει κάπως.Αν εννοούσες αυτό στο αρχικό post, τότε κατάλαβα λάθος και παραδέχομαι αυτό το λάθος μου.

@madboy13
Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται.Αν υποστηρίζω τον Βαρδινογιάννη, μπες sto blog μου, στο λογαριασμό μου στο youtube για να καταλάβεις ποιον υποτηρίζω.Εγώ δεν θα χαρακτηρίσω εσένα προσωπικά, γιατί δεν είναι του επιπέδου μου να στέλνω ανώνυμα μέσω Διαδικτύου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς αγνώστους.

Όσο για το "κράχτες του καναπέ" πήγαινε στην πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟ, μεταξύ αυτών συγκατελέγω και τον εαυτό μου που πολλές φορές λειτούργησα με αυτόν τον τρόπο.

Κρίμα που δεν κατάλαβες τίποτα απο όσα έγραψα παραπάνω. Κανείς δε σου ζήτησε να μην κριτικάρεις την ομάδα και την διοίκηση της, είναι δικαίωμα σου και δικαίωμα όλων μας η κριτική αλίμονο, αλλά όχι συνεχεια πάνω απο τα κεφάλια μας μπουρου-μπούρου στην πλατεία Κουμουνδούρου.Όχι ακόμα και όταν νικάμε μια ομαδα που όπως προανέφερε κάποιος έπαιζε σύστημα 11-0-0 να γκρινιάζουμε.Πες ένα μπράβο,όχι σην διοίκηση μέχρι στιγμής δεν της αξίζει, αλλά στους παίκτες που παραμενουν αήττητοι για 8 αγωνιστικές(7 νίκες, μια ισοπαλία στο Καραϊσκάκη).

Πλάϊ στην γιούχα-που πολλές φορές την αξίζουν όπως σto 4-0- δώσtους και ένα χειροκρότημα, ένα καλό λόγο...

Ανώνυμος είπε...

@Θόδωρα

Είσαι αισθηματίας, έχεις τα δίκια σου, αλλά φίλε μου δεν μπορείς να δεις πέρα από την μύτη σου.
Πως να μην ασχολείται ο κόσμος με τη διοίκηση όταν η διοίκηση αντιμετωπίζει την ομάδα σαν το μαγαζάκι της και τους φίλους του ΠΑΟ σαν άβουλους πελάτες;
Μερικοί αρκούνται στα λίγα, δεκτόν, όμως πολλοί έχουμε κουραστεί. Αφού με βλέπει σαν πελάτη έ δε θα του δώσω τα λεφτά μου.
Τελευταία φορά που πήγα στο γήπεδο ήταν πριν από ένα χρόνο με την Λανς σε ένα σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ. Φέτος αν γινόταν το ματς με την Ρέιντζερς στο ΟΑΚΑ, θα ήταν γεμάτο; Και πέρσι τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα. Άρα τα περί δόλιας αγάπης δεν στέκουν.
Φέτος που ο κόσμος είναι ξενερωμένος φρόντισε η διοίκηση να κάνει και δύσκολη την απόκτηση των εισιτηρίων. Λαμπρά!
Ξεχνάς μου φαίνεται και τα άδεια λευκά καθισματάκια των διαρκείας!
Επίσης υποτιμάς τη νοημοσύνη μου όταν γράφεις για κωλοτούμπες και φιέστες. Αλήθεια το πιστεύεις αυτό; Με ένα πρωτάθλημα όλα αλλάζουν;
Έχουμε και την ανεπίσημη φυλλάδα της ΠΑΕ να αναλώνεται (και) φέτος στις επιθέσεις σε Παναθηναϊκόυς.
Γι'αυτό πρέπει να φύγει η οικογένεια, γιατί είναι εγωιστές άνθρωποι. Τώρα λοιπόν βλέπουν και τον εγωισμό των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, μένει να δούμε ποιος θα κερδίσει.

ΥΓ.Το Δέρβι σήμερα γράφει για το μαεστρικό κοουτσάρισμα του Ζοσέ, ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ C.L. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,
ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

από αναξιόπιστη γαύρικη πηγή:

Έμαθα, λοιπόν, ότι αυτή η περίφημη εταιρεία… ειδικού σκοπού είναι σκέψη του Πίνι Ζαχάβι και βρίσκεται υπό δημιουργία. Δεν είναι ακριβώς αυτό που είπε ο κ. Βαρδινογιάννης. Πρόκειται για μια τεράστια, ομολογουμένως, επένδυση του Ισραηλινού μάνατζερ, ο οποίος έχει στα… σκαριά την ίδρυση της πλέον άρτιας -μακράν από τη δεύτερη- εταιρείας μάνατζερ του πλανήτη. Ο «Πίνχας», ο οποίος έφερε στον Παναθηναϊκό τον Μαρσέλο Μάτος και πιθανότατα θα τον πάρει το καλοκαίρι για να τον δώσει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ήρθε στις αρχές του Γενάρη στη χώρα μας και συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, και με τον κ. Βαρδινογιάννη. Εκεί τον ενημέρωσε για την ιδέα η οποία καλάρεσε στους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ, αφού θα μπορούν μέσω αυτής της εταιρείας να εντοπίζουν τους αξιόλογους πιτσιρικάδες σε ολόκληρη τη γη, χωρίς να… κρέμονται από τις «ορέξεις» του κάθε σκάουτερ ή του κάθε τυχάρπαστου που δηλώνει σκάουτερ ή μάνατζερ ή ξέρω γω τι… Υπάρχει, βέβαια, και το κόστος σε όλη αυτή την υπόθεση. Όπου κόστος βάλτε «μίζα». Δεν μπορεί μια εταιρεία μάνατζερ, με παρακλάδια σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, να λειτουργεί χωρίς «αιμοδότες». Μεταξύ άλλων, οι ομάδες που θα συνάψουν συνεργασία με την υπό σύσταση εταιρεία του Ζαχάβι θα υποχρεούνται βάσει συμβολαίων να παραχωρούν ποσοστά των δικαιωμάτων των παικτών τους της τάξης του 20%-40%. Δηλαδή, με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα που θα μπει στο… κόλπο, θα πληρώνει 2.000.000 ευρώ για έναν παίκτη και αυτός, κατά το παραπάνω ποσοστό, θα ανήκει αυτόματα στον Ισραηλινό. Κατά πόσο συμφέρει ή όχι μια τέτοια κίνηση θα φανεί στην πράξη. Για την ιστορία, ενήμεροι για το εγχείρημα του Πίνι Ζαχάβι είναι και στον Ολυμπιακό, όμως εκεί η θέση τους για την ώρα είναι ξεκάθαρη: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε…».
Η… νέα ιδέα εφαρμόζεται -με επιτυχία- στην Ολλανδία!

Ανώνυμος είπε...

@henricksen
Η… νέα ιδέα εφαρμόζεται -με επιτυχία- στην Ολλανδία!

εκεί νομίζω αγαπητέ είναι και όλο το ψωμί. Αν πραγματικά θέλεις σαν ομάδα να έχει πρώτη άποψη από τις φλέβες χρυσού σε όλη τη γη, κάνεις το απλό που έχει κάνει και ο Αγιαξ εδω και χρόνια. Φτιάχνεις ή βρίσκεις και αγοράζεις δύο ομάδες στην Αφρική ή όπου αλλού νομίζεις πως κυκλοφορούν ταλέντα, και μέσα από διαρκές follow up, διαλέγεις τον αφρό και είσαι πάντα όχι μόνο δυνατός αλλά και κερδοφόρος
Benni McCarthy
Aaron Mokoena
Steven Pienaar
Yakubu
Mido
Babangida
Kanu
Oliseh

Ολα τα άλλα ειναι αρπακτές

Ανώνυμος είπε...

"
Το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού και ειδικότερα των αγγλικών έχει τραβήξει ο Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο «μικροσκόπιο» της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι «πολίτες», όσο και η ομάδα του Λονδίνου θα έχουν απεσταλμένους στη Γλασκώβη την Τετάρτη (13/2) για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τους Ρέιντζερς, οι οποίοι θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους κυρίως στον Μάτος που σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ κοστολογείται γύρω στα 3,5-4 εκ. ευρώ."

Αυτο ειναι το οραμα της οικογενειας
βαρδηνογιαννη για τον Παναθηναικο!!

Πουλανε οτι καλυτερο εχουμε για να βγαλουνε φραγκα απο το μαγαζι τους

Πως θα φτιαξουμε ομαδα συνεχιζοντας
την ιδια τακτικη εδω και 10 χρονια?
Πως θα ερθουν οι τιτλοι??

Τα ειπε και η Πεκ στην τελευταια ανακοινωση της αλλα αυτος δεν καταλαβαινει τιποτα.

Εχει γραμμενους στα @@ του και την ΠΕΚ και τον κοσμο του Παναθηναικου.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

@madboy13 & μπορέλι

συμφωνώ φυσικά και με τους 2

Ανώνυμος είπε...

@henriksen

Κάπου το'χα ακούσει πως πίσω από την ιδέα για την εταιρία ειδικού σκοπού κρύβεται δάκτυλος Ζάχαβι, ως θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και προσφέρεται για κουβέντα.

Η ιστορία με την συνιδιοκτησία ενός παίκτη στην Ευρώπη είναι πολύπλοκη. Από τη μια υπάρχουν οι κανονισμοί των κατά χώρα ομοσπονδιών και από την άλλη η UEFA. Στην Αγγλία για παράδειγμα, και μετά την φαρσοκομωδία με Τέβες-Μαστσεράνο, κατέστη σαφές ότι απαγορεύεται δια ροπάλου να έχει δικαιώματα σε έναν παίκτη ένας μάνατζερ ή μια εταιρία.
Τι ισχύει στην Ολλανδία δεν τον γνωρίζω, πάντως μετά το φιάσκο με την West Ham, ο ιδιοκτήτης της Πόρτο που είχε μια τέτοια εταιρία, αποφάσισε να την θέσει σε αχρηστία.

Το θέμα είναι το εξής: στην Ελλάδα δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα μπορούσε άνετα να κάνει παιχνίδι μια τέτοια εταιρία, θα αλλάξουν και τους νόμους αν χρειαστεί. Τι θα γίνει όμως αν η UEFA αποφασίσει να πατήσει πόδι και απαγορεύσει την λειτουργία τέτοιων εταιριών;

Θα ήθελα να σε ρωτήσω τί εννοείς όταν λες για μίζες και αιμοδότες;
Απ'ότι κατάλαβα το κέρδος της εταιρίας θα είναι ότι θα έχει λαμβάνειν από την ρήτρα, σωστά; Πέρα από τα χρήματα που παίρνουν από τον παίκτη όπως γίνεται τώρα και από τα έξτρα χρήματα που δίνει ο αγοραστής στον μάνατζερ. Αν κάποιος πληρώσει την ρήτρα για έναν παίκτη που είναι πχ 10 μύρια και η εταιρία έχει το 40% του παίκτη, τότε ο Ζάχαβι θα πάρει 4 μύρια. Αυτή είναι η μίζα;

Επίσης να συμπληρώσω κάτι που έχω διαβάσει σχετικά με το σκάουτινγκ και το μανατζεριλίκι παικτώνε.

-Η Τσέλσι έχει τον Κένιον σωστά; Ε, αυτός βρήκε μερικούς καλούς σκάουτερς τους οποίους η Τσέλσι απασχολεί με αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας. Επίσης υπάρχουν μερικοί freelance σκάουτερς οι οποίοι θέλοντας να έχουν συνεργασία με την Τσέλσι και να υπογράψουν αποκλειστικά συμβόλαια (ώστε να έχουν μερικά σίγουρα χρήματα) πλησιάζουν τον Κένιον και τον ενημερώνουν για κάποια καλά παικτάκια (πλησιάζουν προφανώς πολλές ομάδες και όποιος κάτσει). Τέλος πολλοί μάνατζερς κάνουν μια επίσκεψη στον Πίτερ και τον ενημερώνουν για τον πελάτη τους.
Ο Κένιον έχει μια τεράστια λίστα με όλους αυτούς τους παίκτες και ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει είτε δικούς του σκάουτερς να ελέγξουν κάποιον παίκτη, είτε κάποιο μέλος της ομάδας.

-Ομάδες που δεν έχουν τα ατελείωτα χρήματα, ασχολούνται με μια συγκεκριμένη αγορά επισταμένως. Όπως γράφτηκε ο Άγιαξ είναι μια από αυτές. Έχει αρκετές ομάδες δορυφόρους σε άλλες ηπείρους, μεταξύ αυτών στην Αφρική. Εκεί έχει ρίξει την προσοχή του φτιάχνοντας ομάδα και ακαδημία και ουσιαστικά φτιάχνει ο ίδιος τους παίκτες, οπότε τα λεφτά που γλιτώνει από μάνατζερς τα ρίχνει στην εκπαίδευση των παικτών.
Υπάρχει και η πρακτική των ομάδων της Πορτογαλίας που προσανατολίζονται στη βραζιλιάνικη αγορά λόγω της πληθώρας ταλέντου αλλά και της γλώσσας.
Έχουν σκάουτερς να παρακολουθούν όλα τα πρωτθλήματα της Βραζιλίας (εθνικό, Σάο Πάουλο κλπ) και όλες τις κατηγορίες. Τους καλούς τους παίρνουν (κυρίως) σχεδόν τσάμπα και μερικές φορές δίνουν κάτι παραπάνω. Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος οι Βραζιλιάνοι στην Πορτογαλία δεν λογίζονται ως ξένοι.

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο είναι απο γαυροεφημερίδα.

Εμένα δε μου γεμίζει το μάτι όλη αυτή η ιστορία, θα συμφωνούσα με μια ιδέα σαν αυτή του Άγιαξ, σε χώρες όπως Σερβία, Κύπρος, Αυστραλία, ΗΠΑ, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια.

Τώρα αν δεν δω απτά πράγματα για την "ιδέα" του Τζίγγερ που την "τρέχει" 4 χρόνια... φέξε μου και γλίστρησα.

Τα σημαντικά νέα είναι ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της κατασκευαστικής ΆΚΤΩΡ, το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 19 μήνες από την έκδοση άδειας. Ας ελπίσουμε να το δούμε ως το 2010. Βέβαια τότε θα ριζώσει για τα καλά ο καρκίνος

Ανώνυμος είπε...

"Σταματήστε τον πόλεμο..."
εκτύπωσέ το

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι "Παναθηναϊκοί Γιατροί Τιμισοάρας Ρουμανίας" εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου και των αδερφών Γιαννακόπουλου! "Διαβάζοντας την ανακοίνωση της "ΠΕΚ", αναρωτηθήκαμε για πολλοστή φορά αν αυτή κίνηση είναι ενωτική, ξεκινάει η ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της «ΠΕΚ», αναρωτηθήκαμε για πολλοστή φορά αν αυτή κίνηση είναι ενωτική. Ή αν μέσω του κ. Βγενόπουλου κάποιοι άλλοι οι οποίοι από το 1979 έχουν απωθημένο τους την ΠΑΕ προσπαθούν δια πλαγίου τρόπου να την αποκτήσουν.

Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε προς τον κ. Βγενόπουλο και του θέτουμε τα εξής ερωτήματα.

1) Πόσο πολύ γνωρίζει από ποδόσφαιρο γενικώς; Και πόσες φορές έχει βρεθεί στη Λεωφόρο ή στο ΟΑΚΑ την τελευταία 12ετία τουλάχιστον; Σας απαντάμε μόνοι μας, ποτέ! Γιατί εάν ερχόσασταν κάποιος από εμάς θα σας είχε δει, ακόμη και οι δημοσιογράφοι που αναφέρουν ποιοι επώνυμοι βρίσκονται στο γήπεδο κανείς δεν σας έχει αναφέρει αντιθέτως επανειλημμένος έχει γραφτεί ότι παρακολουθήσατε αγώνα Μπάσκετ. Aρα, προς τι το όψιμο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό; Μήπως μόνο για να ξεσπάσει πόλεμος στο όνομα της ενότητας; Είστε λάθος κ. Βγενόπουλε, γιατί αν πονούσατε τον Παναθηναϊκό και προπάντων εάν τον γνωρίζατε, θα ξέρατε ότι εκτός της πορείας στον τελικό του 1971 έχει να επιδείξει άλλες επίσης μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη όπως του ’84 στους «4», του ’87 στους «8», του '96 στους «4» και τις μεγαλειώδεις πορείες του 2000, 2001, 2003, που μόνος του έφερε στην Ελλάδα σε τέτοια εξέχουσα θέση, ώστε η ΕΠΑΕ να στέλνει τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρη του Παναθηναϊκού και φυσικά της Παιανίας. Αλήθεια πιστεύουμε να γνωρίζετε τουλάχιστον ότι η Ελλάδα βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004 από αυτά τα παιδιά της Παιανίας. Δεν είναι λίγο κ. Βγενόπουλε! Να έχεις εννέα ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα σου στο Εθνικό μας συγκρότημα. Σεις όμως είστε τόσο ενημερωμένος ως προς τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στον ΠΑΟ που δεν γνωρίζατε ούτε για το νέο Γήπεδο! Το οποίο ίσως να μην σας ενημέρωσαν σωστά ξεκινά η ανέγερσή του με χρήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τις όσες τρικλοποδιές προσπάθησε να βάλει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Και ειδικώς για το γήπεδο ας πάψει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη να λέει ότι θα το κτίσει! Αυτό το έχει αναλάβει ήδη η ΠΑΕ. Τέλος αφήστε τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη να χειριστεί τα του οίκου του. Την ΠΑΕ την αγόρασε και υπογείως κανείς δεν θα βάλει χέρι στην εταιρεία, σε μία εταιρεία υγιέστατη που την ζηλεύουν όλες οι ΠΑΕ.

Η Ομάδα πάει για Πρωτάθλημα. Παρακαλούμε σταματήστε τον πόλεμο εσείς και οι συνεργάτες σας. Ειλικρινά πιστέψτε μας δεν έχουμε τίποτα μαζί σας, σαν αθλητή του Παναθηναϊκού μας σας τιμούμε, όπως σας τιμούμε σαν επιχειρηματία. Είναι λοιπόν κρίμα για σας να μπαίνετε μπροστάρης στο απωθημένο κάποιων (το μίσος τους φαίνεται και από την εφημερίδα που εκδίδουν).

ΥΓ: Κανείς δεν πουλά την ιδιοκτησία του, ούτε και την υποθηκεύει, πολύ περισσότερο δεν χρειάζεται τοποτηρητή! Όσο για τον Φορέα που σας ακολουθεί, ελπίζουμε να βάλει τέλος ο Υπουργός Πολιτισμού, καθώς και ο Υπουργός Αθλητισμού με το νομοσχέδιο των Λεσχών.

Είμαστε Γιατροί γνωστοί μέσα στο φίλαθλο κόσμο της Ομάδας μας με το club που είχαμε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό του Παναθηναϊκού και η ηρεμία του, ιδίως τώρα που πάει για πρωτάθλημα και UEFA. Αυτά κι αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

ΥΓ2: Προσωπικά προς κ. Βγενόπουλο: ξεχνάτε ότι πίσω από την ΠΑΕ υπάρχει ο Όμιλος Βαρδινογιάννη. Ξεχνάτε ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αγοράστηκε από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη αντί 132.300.000 δραχμών εκείνης της εποχής; Τώρα θα θέλαμε και εμείς να μάθουμε με πόσα αγοράστηκε η ΚΑΕ. Και τέλος που χρωστά ο Ερασιτέχνης. Απαντήστε μας μιας και μιλάτε για διαφάνεια! Τέλος θα θέλαμε να ξέρουμε αν εσείς που φημίζεστε για καταπληκτικό μυαλό στις μπίζνες αν θα παραχωρούσατε έστω και μία μετοχή ανωνύμου εταιρείας όταν, όπως συμβαίνει με την ΠΑΕ, θα ήταν τελείως υγιής».
-------------------------------

ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ:

"Κανείς δεν πουλά την ιιδοκτησία του".......

Από πότε οι γιατροί της Τιμοσάορα κόπτονται για την "ιδιοκτησία" του Βαρδινογιάννη?

Παιδιά έχουμε πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

Pavlothee

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, μία γκόμενα σφυριγμένη είναι που πριν από χρόνια είχε κάνει και ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ FAN CLUB, κάτι σαν την Κάτια, desperate housewives

squarelogic είπε...

Βρηκε κι ο Τζιγγερ γιατρούς ιμιτασιόν απ την Τιμοσοάρα(!) να βγαλουν ανακοινωση για πάρτη του!Ξερετε τι εστί συνηθως (ελληνας)γιατρός made in romania?
Ασε,πεθαίνω και μονος μου!

Ανώνυμος είπε...

@ madboy13: α 'ωστε έτσι ε? Βρε τι μαθαίνει κανείς. Ρε πιδιά η....Κάτια δεν είναι τραβέστω? Σοβαρά δεν κάνω πλάκα. Μεσημεριανό θα το καταντήσω στο τέλος χεχε.

@ scuarelogic: "πεθαίνω και μόνος μου"? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ.

Ρε τους μαλάκες.

Τι τραβάει και αυτός ο......κροίσος με 7 γράμματα.

:-))

Υ.Γ.Θόδωρα, προτιμώ γκρινιάρης παρά...στρουθοκάμηλος. Ε, έχει διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

H gkomena pou tin egrapse tin anakoinwsi , tin partoyzwsan Basinas kai alloi

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα.....

Πλάκα πλάκα,σ' αυτή την ομάδα του "παίζω παράλληλο ποδόσφαιρο μέχρι να σιχαθώ το ποδόσφαιρο" ο Μπασινάς με την κάθετη του πάσα και το μακρυνό του σουτ θα ήταν υπερπολύτιμος.

Αν υποψιαστώ ότ ο Χοσέ τους λέει να αναπτύσσονται παράλληλα (και όχι κάθετα όπως επιτάσσει το σύγχρονο ποδοσφαιρο) θα πεθάνωωωωωω.

Pappas10 είπε...

Αν είναι μάγκας ο Βγενόπουλος πρέπει να βρει τον "Σύλλογο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ Βουσμάνων Θεραπευτών" και να τους βάλει να γράψουν αυτοί ανακοίνωση υπέρ του.

Από μαλακία σε μαλακία πάει αυτή η κατάσταση...

Βαρέθηκα ρε πούστη μου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται ο Βγενό και ο Γιαννακό καμία υποστήριξη τραβεστί συλλόγων.

ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.

ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.

Ενώ ο ραλίστας.

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.

Το θέμα είναι ΑΝ ΑΡΚΕΙ.

squarelogic είπε...

Παει κι ο Φερέρ απο το ΑΕΚ!
Το στοίχημα του Ντέμη δεν βγήκε και το διαζυγιο αναμενεται να του στοιχίσει πανάκριβα,στερωντας του πολυτιμους πόρους.
Σα να δικαιωνονται Κοκκαλης και Τζιγγερ που αλλάζουν προπονητές και δεν δεσμεύονται με μεγάλα συμβολαια.
Τελικά η μονιμότητα δεν κάνει κακό μονο στο Δημόσιο,αλλα σε ολους τους χωρους...

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο και σχετικό.

Ο Νίνης ενηλικώνεται τον Μάρτη.

Οπότε θα ξεκαθαριστεί και αυτό το θέμα.

Ο παραγκωνισμός του είναι σίγουρα εξωαγωνιστικός και αυτό αποτελεί επιπλέον ξεφτίλα για τον Χοσέ Χαρτάκια Παράλληλα Πεσέιρο κυρίως.

Έτσι και αλλιώς ο πρόεδρας είναι ξεφτίλας.

Υ.Γ.1 Δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟ να προτείνει στον Νίνη κλειστό 30ετές και με ΤΡΕΛΟ πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του......διηπειρωτικού. Ο παίκτης δε, θα πληρώνεται με σοκολατάκια και καραμέλες. Στο Derby πρόκειται να διαβάσουμε ότι αυτόν τον αλήτη (τον Νίνη) τον έκανε παίκτη ο ΠΑΟ και δεν δέχεται να ανανεώσει με αυτούς τους ευνοικούς όρους.

Υ.Γ.2. Ο Μανούτσος, πόσα ματς πρόκειται να παίξει ακριβώς? (βέβαια η ίδια ερώτηση ισχύει και για τους Μάλαρτζ, Σπυρόπουλο). Για τον Πουστίγκα δεν ανησυχώ. Έχει τη διαβεβαίωση του συμπατριώτη του ότι θα χρησιμοποιηθεί σε όλα σχεδόν τα ματς έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας.

Υ.Γ.3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ? ΟΕΟ

Υ.Γ.4 ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@pavlo κλπ.... ε όχι και να μιλάς εσύ για τραβεστί...

σκοτεινέ άγγελε, των τραβεστί βασίλισσα

Ανώνυμος είπε...

το nick name "ανώνυμος" εκτός από τρόπος ζωής που σας έχει κατατάξει στη μόνιμη εγκεφαλική σαπίλα και στον καθ' έξιν αυνανισμό, , υποδηλώνει και κάτι άλλο ρε χρέπια??

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ:
---------------------------

Έλα ρε Τουρτούρα μην γράφεις ανώνυμα.

ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?

Εγώ σε αγαπάω.

Και αν ποτέ σε συναντήσω από κοντά θα στο αποδείξω..........

:-))

Υ.Γ. Αφού ξέρεις ποιός είμαι....θα είδες και τις....διαστάσεις μου ;-)

Ανώνυμος είπε...

Άστον madboy13.

Ο Τουρτούρας είναι.

Είναι "προσωπικό".

Αποδυκνείει την ανυπαρξία του.

Ανώνυμος είπε...

Τεσπά, τα λέμε, ξημερώματα φεύγω για Γκλασκώβη, ελπίζω να κάνουμε κάτι, τα λέμε πρώτα ο θεός από Πέμπτη

Ανώνυμος είπε...

madboy13 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και με τη ΝΙΚΗ.

Έστω και ισοπαλία με γκολ.

Pappas10 είπε...

@Madboy13... Με τη Νίκη μα μεν... αν δεν είχα θέμα στη δουλειά θα ήμουν εκεί.

@ Παύλοθεε...

Τα σενάρια που παίζουν είναι τα ακόλουθα.

1. Ο Νίνης δεν υπογράφει επέκταση και γι' αυτό δεν παίζει.

2. Ο Σέριτς παίζει γιατί τον "πάει" ο Βέλιτς γι' αυτό δεν παίζει ο Σπυρόπουλος.

3. Ο Μάλατζ είναι με συμβόλαιο που έχει μπόνους συμμετοχών γι' αυτό παίζει ο Γκαλίνοβιτς.

4. Ο Κόκκαλης έχει συμφωνήσει με τον Τζίγγερ για να πάρει η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ το πρωτάθλημα.

Και λέω εγώ τώρα.

1. Ο Νίνης προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό και κυρίως ΥΠΟΥΛΟ μυϊκό τραυματισμό και καλό είναι να προσέχουμε. Επίσης, απ' όσο ξέρω, διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 ώστε να μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

2. Ο Σπυρόπουλος είναι βία 2 εβδομάδες στην ομάδα. Πέρα από το θέμα "εγκλιματισμού" του, μήπως ο Πεσέιρο σκέφτηκε να κρατήσει τον Σέριτς μιας και έχουμε παιχνίδι ΟΥΕΦΑ όπου ο Σπυρόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής;

3. Στα τελευταία 4 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Γκαλίνοβιτς δεν έχεις φάει γκολ. Έστω και ότι αυτό ΔΕΝ έχει σημασία, που το κακό να κρατάει τον Τερματοφύλακα; Μου φαίνεται και εμένα "περίεργο" που ο Μάλαρτζ δεν παίζει, αλλά ΓΙΑΤΙ να είναι αναγκαστικά θέμα συμβολαίου;

4. Αν είναι έτσι γιατί οι ψαροκασέλες έχουν λυσάξει να πάρουν το παιχνίδι με την Καλαμαριά στα χαρτιά;

Τέλος, όλα αυτά τα σενάρια προκύπτουν από το ρεπορτάζ; Τα συμβόλαια των παικτών - απ' όσο ξέρω - κατατίθενται στην ΕΠΟ και δημοσιεύονται. Έχει δει κανένας το συμβόλαιο του Μάλαρτζ (για παράδειγμα);

Προσωπικά σ' αυτά τα πράγματα κλείνω τα αυτιά μου. Όπως κλείνω τα αυτιά μου και στο σενάριο που θέλει η συνάντηση Θανάσαρου - Νίκα και Ξυλά την Παρασκευή να είναι με φόντο το θέμα του γηπέδου και τα αναχώματα που μπορεί να εγείρει ο Ερασιτέχνης στην Κατασκευή του. Γι' αυτό και αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα η τελική συμφωνία.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

pavlo, το ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ το έγραψες ανορθόγραφα...


αγραμματοσύνη και ταραχή... για να βλέπεις τον τουρτούρα... κορόϊδάρα προβοκατορίσκο της δεκάρας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη, δεκτές οι παρατηρήσεις-ενστάσεις σου.

Αλλά μπορώ να συμφωνήσω μόνο με το 2 (Seric).

Τα άλλα είναι "περίεργα" και ξέρεις πολύ καλά πως "λειτουργεί" αυτή η οικογένεια. Έχουν ένα εσωστρεφή εγωισμό, ενώ έχουν αποδείξει τόσα χρόνια ότι δεν τους αγαπούν τους παίκτες (Γεωργακόουλος, Μαραγκός, Σαραβάκος κλπ κλπ).

Παρόμοια περίπτωση με τον Νίνη έγινε και με έναν άλλο πιτσιρικά σέντερ μπακ που οι γνώστες της παιανίας μιλάγανε για μεγάλο ταλέντο. Δεν δέχτηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και ο παίκτης εξαφανίστηκε (δεν θυμάμαι το όνομα του παρόλο που είχε "παίξει" πολύ μια περίοδο.).

Για τον Μάλαρτζ ήταν περίεργο που ο Γκαλίνοβιτς "καθιερώθηκε" αφού είχε φάει τα 4 από τον γαύρο και όχι που δεν βγαίνει τώρα που δεν έχει δεχτεί γκολ. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι είχε βγει ο Νικολαγιάννης και είχε μιλήσει για rotation με 5 παιχνίδια έκαστος. Δεν έχουν περάσει τα 5 παιχνίδια?

Για "συμφωνία" Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη δεν έχω αναφέρει τίποτα παρόλο που έχω ακούσει και εγώ αυτό το σενάριο. Δεν το πιστεύω αυτό γιατί είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ (του CL).

Και μια που το ανέφερες, δεν είναι ανυπαρξία της διοίκησης το πόρισμα της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας? O ΟΣΦΠ δεν με ενδιαφέρει. Δεν είναι η ομάδα μου. Εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει πρώτα να "λύσω" το εσωτερικό μου πρόβλημα και μετά να ασχοληθώ με τους εξωτερικούς μου αντιπάλους.

Αυτά.

Καλή σου μέρα.

Δημήτρης :-)

Ανώνυμος είπε...

* ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ

Το θυμήθηκα το όνομα.

:-)

Pappas10 είπε...

Ναι για το θέμα του Τριποτσέρη το έχω ακούσει κι εγώ... αλλά δεν θυμάμαι να έχει γίνει τόσος ντόρος για τον Τριποτσέρη. Αν δεν κάνω λάθος πήγε στον ΟΦΗ, έπαιξε, δεν έπιασε και χαίρετε.

Η οικογένεια έχει αποδείξει πολλές φορές ότι τα ΣΚΑΤΩΝΕΙ με την διαχείρηση των παικτών. Γι' αυτό και οι περισσότεροι Έλληνες φεύγουν βρίζοντας. Αλλά για τον Νίνη μου φαίνεται "τραβηγμένο" γιατί, στην τελική, οι ίδιοι τον "ανέβασαν" τόσο ψηλά δινοντάς του ευκαιρίες.

Πες με καλόπιστο ή βλάκα αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι θέμα τραυματισμού και ψυχολογίας. Ο Νίνης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και το βλέπω ανόητο να ρισκάρει.

Στην τελική, ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεί ομάδα σε έναν χρόνο κι ας μη πάρει παιχνίδι στα πόδια του. Οπότε περισσότερο διακινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να πάρει φράγγο, παρά να τον "δέσει" με πενταροδεκάρες.

Για το θέμα Μάλαρτζ-Γκαφίνοβιτς... εντάξει... κι αν είναι 7 αντί για 5 τι έγινε; (απροπώ.. δεν το έχω ακούσει αυτό από τον Νικολακόπουλο). Κι εγώ προτιμώ τον Μάλαρτζ αλλά ρε Δημήτρη, αν είναι να μην τον Χρησιμοποιεί τότε γιατί τον πήρε; Του έσκασε γκαφρά, δεν τον πήρε Τζάμπα.

Όσο για το θέμα του γάβρου... συμφωνώ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη συγνώμη αλλά η δημοσίευση σου κάλυψε το ποστ του Τουρτούρα και έτσι δεν του απάντησα.

"Μπαμπινιώτη μου εσύ, μωρό μου, ανυπομονώ να σε συναντήσω. Εσυ θα με διορθώνεις και εγώ θα σε γλεντάω".

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ. :-)

Μιχάλη μου οι "διαφωνίες" μας περιορίστηκαν στον Νίνη. Κοντός ψαλμός αληλλούια (ελπίζω να το έγραψα σωστά, δεν θα το αντέξω να με ξαναδιορθώσει το μωρό μου).

Καλή σου μέρα.

Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

pavlo ή Δημήτρη,
διαβάζοντας τα γραφόμενά σου είναι πασιφανές ότι διαφωνείς με την διοίκηση και θες κάτι ν'αλλάξει και καλείς τον κόσμο σε πανστρατιά και άλλα τέτοια.
Δεν μου αρέσει να μου κάνουν υποδείξεις και γι'αυτό σε παρακαλώ μην λάβεις αυτό που θα σου πω ως υπόδειξη, αντιθέτως το λέω με καλή πρόθεση.
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος να απευθύνεσαι σε άλλους χρησιμοποιώντας βρισιές, αισχρά και καθόλου αστεία υπονοούμενα και να επιτίθεσαι προσωπικά όταν διαφωνείς αντί να επιτίθεσαι στις απόψεις τους έστω και χωρίς επιχειρήματα;
Στο κάτω κάτω δυσκολεύεις όποιον έχει τη διάθεση να διαβάσει αυτά που γράφεις.
Δεν είμαι σεμνότυφος απλά μερικές φορές δεν πρέπει να ξεχνάμε και την λογική μας.
Ελπίζω να μην λάβεις ως πατρονάρισμα τα όσα λέω.

Καλή επιτυχία στην ομάδα απόψε!
Πάμε σαν άλλοτε!

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία στην ομαδα και μακαρι να κανει και ενα καλο παιχνιδι ο σεριτς σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε okra ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Δεν σε παρεξηγώ.

Αλλά από ένα σημείο και μετά πίστευα ότι καταλάβατε (τόσο εσύ όσο και οι άλλοι) τι ακριβώς "παίζει".

Όταν προωτοέγραψα εδώ, αμέσως εναντιώθηκα στις θέσεις της διοίκησης (με κομψό ή άκομψο τρόπο αυτό είναι το δικό μου ύφος).

Από την αρχή σχεδόν, υπήρχε ένα άτομο που προσπάθησε να με προβοκάρει. Φυσικά ανήκε στην "αλλη" πλευρά χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Μπορείς να ρωτήσεις και τον Μιχάλη με τον οποίο επίσης διαφωνώ.

Ο αγαπητός Τουρτούρας λοιπόν, άρχισε να μπαίνει ανώνυμα και να βρίζει εμένα, τη μάνα μου (που δεν είναι μαζί μας) κλπ κλπ. Μπήκε μέχρι και στο blog μου και άρχισε να βρίζει. Είμαι μέλος της antifa. τα έχω "βάλει" με χρυσαυγίτες και δεν ξέρω γω τι άλλο και βρίζομαι με έναν βάζελο. ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

Είναι καθαρά προσωπικό το θέμα.

Αλλά είμαι "ανοιχτός" σε προτάσεις.

Περιμένω δε και ανάλογη "ευαισθησία" όταν προβοκάρομαι ανώνυμα από τον Τουρτούρα.

Πολύ φιλικά και φυσικά και με τις νίκες σήμερα (μην ξεχνάμε και το άθλημα που μας κρατάει "ζωντανούς", το ΜΠΑΣΚΕΤ).

Ανώνυμος είπε...

Το "καλώ σε πανστρατιά" που ανέφερες δεν σημαίνει ότι (in case) θα ηγηθώ κιόλας.

Προτάσεις για την ομάδα που αγαπώ έκανα.

Απλώς δεν είμαι μετριοπαθής. Σε κανένα τομέα της ζωής μου, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Όσο για τα επιχειρήματα, έχω "ξεσκιστεί" να γράφω εδώ μέσα.

Σε λίγο θα εκδοθεί και βιβλίο.

Α και προτιμώ το Δημήτρης. Το pavlo είναι απλά ένα nick. Όπως και το John. :-)

Pappas10 είπε...

@Paulo8ee ή κατά κόσμον Δημήτρη,

Με όλο το σεβασμό αλλά δεν νομίζω ότι ο υβριστής είναι ο Τουρτούρας. Και η ευαισθησία όλων μας εκδηλώθηκε ουκ ολίγες φορές απέναντι στους ανώνυμους υβριστές.

Από εκεί και πέρα, δεν βλέπω λόγο γιατί να συνεχίζεται αυτή η άνευ ουσίας "κόντρα". Προσωπικές επιθέσεις δέχτηκα κι εγώ αλλά πάνω απ' όλα είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE στην Σκωτία για τον PANATHINAIKOS λοιπόν.

Και να κανονίσουμε 5Χ5 "Τζιγγερικοί - Αντιτζιγκερικοί" να γίνει Μπρόνξ (αρκεί να βρούμε 5 "Τζιγγερικούς"). Και να δεις ότι από τον Μάλαρτζ και τον Γκαφίνοβιτς ο καλύτερος τερματοφύλακας ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

Κάθε γκολ που θα μου βάζεις θα φωνάζω "Γαμιέται ο Τζίγγερ" και κάθε σουτ που θα πιάνω θα φωνάζεις εσύ "Ζήτω ο Τζίγγερ".

Πάει;

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ... ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΙΛΤ (που λέει και ένα παιδί στην "πράσινη πύλη".

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

@Paulo8ee ή κατά κόσμον Δημήτρη,

Με όλο το σεβασμό αλλά δεν νομίζω ότι ο υβριστής είναι ο Τουρτούρας. Και η ευαισθησία όλων μας εκδηλώθηκε ουκ ολίγες φορές απέναντι στους ανώνυμους υβριστές.

Από εκεί και πέρα, δεν βλέπω λόγο γιατί να συνεχίζεται αυτή η άνευ ουσίας "κόντρα". Προσωπικές επιθέσεις δέχτηκα κι εγώ αλλά πάνω απ' όλα είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE στην Σκωτία για τον PANATHINAIKOS λοιπόν.

Και να κανονίσουμε 5Χ5 "Τζιγγερικοί - Αντιτζιγκερικοί" να γίνει Μπρόνξ (αρκεί να βρούμε 5 "Τζιγγερικούς"). Και να δεις ότι από τον Μάλαρτζ και τον Γκαφίνοβιτς ο καλύτερος τερματοφύλακας ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

Κάθε γκολ που θα μου βάζεις θα φωνάζω "Γαμιέται ο Τζίγγερ" και κάθε σουτ που θα πιάνω θα φωνάζεις εσύ "Ζήτω ο Τζίγγερ".

Πάει;

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ... ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΙΛΤ (που λέει και ένα παιδί στην "πράσινη πύλη".

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τουρτούρα ςείναι φίλε Μιχάλη μην την ψάχνεις.

Προσφάτως ανακάλυψα ότι πέρα από αδελφή είναι και.....χρυσαυγίτης.

:-))

Αν χρειαστεί μπορώ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

Όποιος θέλει ας μου στείλει mail στο blackangel@freemail.gr κα θα του εξηγήσω γιατι είναι ο Τουρτούρας.

Ανώνυμος είπε...

το μόνο που μπορείς να αποδείξεις είναι ότι είσαι ένας λοβοτομημένος βλάκας


φιλάκια στη μαμά σου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη, κοίτα ποστ του Τουρτούρα στο blog μου:

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ρε συ, όταν γαμάω τη μάνα σου γιατί τρίζουν τα κόκκαλα της και ξερνάει χώμα?"

Και κατάλαβε το ποιόν αυτού του ανθρώπου.

Φίλε okra περιμένω να πάρεις θέση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανωνυμε ετσι δειχνεις τον ανδρισμο
σου?
βριζοντας τους αλλους κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια σου?

Ανώνυμος είπε...

pavlo κότα λυράτη, το δικό σου σχόλιο που με προβοκάρισε να σου το γράψω αυτό, γιατί δε το έκανες copy-paste εδώ?

Μα γιατί είσαι αδερφή, απλό. Με γειά τα τακούνια και τα κουδούνια λουγκρίτσα

Blackangel είπε...

Εγώ σου πρότεινα να συναντηθούμε.

Επώνυμα και ωραία.

Και έχω μάρτυρες και τα παιδιά.

Τουρτούρα ο μόνος που ήξερε ότι ο "blackangel" ήταν ο "pavlotheeklp" ήσουν εσύ.

Ο ΜΟΝΟΣ.

Μην γράφεις ανώνυμα γιατί εκτίθεσαι.

Ήδη κάποια παιδιά μου είπαν ποιός είσαι.

Για αυτό watch out.

Πρώην pavlotheeklp νυν BLACKANGEL (σαν τον Batman νιώθω) :-))

Ανώνυμος είπε...

Αρτι αφιχθείς, ελπίζω να ακουγόμασταν.....
Αγωνιστικά, λυπάμαι που θα ξενερώσω τις απόψεις σας, αλλά επιμένω και πλέον κατηγορηματικά, πως ο Χοσέ είναι ΜΥΡΩΔΙΑΣ. Το ότι δεν χάσαμε χθες οφείλεται στο ο Σμιθ είναι μεγαλύτερος μυρωδιάς και έβαλε τον Μπερκ στο 80'. Που πας ρε αγόρι μου, με 1 επιθετικό, με 3 αμυντικά χαφ, που πας, στο Μπερναμπέου?? Που είναι ο Ιβ να βγάλει εκρηκτικότητα και πάσες, που είναι οι πτέρυγες σου που αν σε έπαιζαν χθες από τα άκρα θα σε είχανε κάνει κασέρι. Αλλά είπαμε είδε ο τρελός το σουρωμένο και χάρηκε.
Δυστυχώς στη δυάδα μηδαμινής ιδιοκτησίας και προβληματκού ρόστερ, προστέθηκε και ο κρίκος που ονομάζεται Χοσέ-κοιμάμαι- και όλο και κάτι καλό θα βγει.

MADBOY13

SIBERIAN RAIN είπε...

Kαι επίσης αφήστε τα μίση και τα ξεκατινιάσματα

Blackangel είπε...

Εγώ παιδιά στεναχωρέθηκα πολύ με την ήττα στο basket. Δεν θέλω να φανώ μάντης κακών αλλά πιστεύω πως αυτή η ήττα θα μας στοιχίσει. Μιλάμε για άλλα 5 ματς. Όπου η efes πρέπει να κάνει 2 ήττες για να χάσει την πρώτη θέση, ή μία από εμάς αλλά με διαφορά άνω των 10 πόντων που χάσαμε. Η απουσία του Τσαρτσαρή εμφανής. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, στην διοίκηση της, στον προπονητή της και ελπίζω την επόμενη αγωνιστική να έχουμε νίκη εμείς και ήττα οι Τούρκοι από τη Σιένα.

Για την μπαλίτσα εντάξει καλό το Χ δεν λέω αλλά επικύνδινο. Εγώ θα διαφωνήσω με τον madboy13 μόνο στην χρησιμοποίηση του Ιβανσιτς. Το ματς ήταν αρκετά σκληρό και ο Ιβ με την πρώτη κλωτσιά θα έχανε τα αυγά και τα καλάθια. Άσε που το ματς ήταν αρκετά γρήγορο για τον Αυστριακό. Θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΑΦ. Δύο ακραίους γρήγρους και διεμβολιστές. Διαφωνώ με την μανία αγοράς ενός επιτελικού μέσου. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτοί μας τελείωσαν. Προτιμώ ένα αμυντικό χαφ τύπου Μάτος δίπλα στον Μάτος.
Μην τα ξαναλέω έχουμε σοβαρές ελλείψεις. Θέλουμε και ένα δεξί μπακ, ένα σέντερ μπακ και ένα ψηλό και γρήγορο γκολτζή μπροστά. Ο Ποστίγκα είναι κλώνος του Μάντζιου. Τσαλιμάκια, τακουνάκια, αγερωχο ύφος και ουσία ΜΗΔΕΝ. Ευτυχώς που το καλοκαίρι είναι κοντά.

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΛΕΦΙΑ.

Blackangel είπε...

Α ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ. ΤΟ 0-0 ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

Προσωπικά είμαι από τους επικριτές τους αλλά τον τελευταίο καιρό κάνει φοβερές εμφανίσεις.

Μέχρι να κάνει τη σούπερ γκάφα δηλαδή. :-)

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή εξέδρα χθες, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η τοποθεσία των μικροφόνων (δεν νομίζω) αλλά ειδικά από το 70 και μετά μόνο Παναθηναϊκό ακούγονταν. Εύγε!

Στα του αγωνιστικού χώρου τώρα.
Πως γίνεται να κατεβάζεις την ομάδα με 4-4-2 με δύο κεντρικούς παίκτες στα άκρα, και να ξεκινάνε οι επιθέσεις της ομάδας από τα πλάγια μπακ; Από την στιγμή που τους έχεις βάλει όλους στο κέντρο ε τότε από το κέντρο πρέπει να ξεκινά η επίθεση.
Όσες φορές γινόταν λάθος (στην πρώτη πάσα) έπρεπε να βγει στο άκρο το σέντερ μπακ για να μαρκάρει με αποτέλεσμα να μένουν 2 αμυντικοί μπροστά από την περιοχή.
Στο β' μέρος ευτυχώς άλλαξε κάπως η τακτική.

Επίσης, πως γίνεται μέχρι το 30 και ανά τακτά διαστήματα στην συνέχεια να γίνεται η πρώτη πάσα από τον πιο επιρρεπή στο λάθος ποδοσφαιριστή (Βύντρα);

Στο σκληρό παιχνίδι των Σκωτσέζων ο αρχηγός της ομάδας που ήταν να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή; Μόνο οι τσουρουκάδες με τα μπλε ζήταγαν να βγάλει κάρτες ο διαιτητής (ήμαρτον). Λίγο νεύρο ρε παιδιά!

Ο Τζιόλης ούτε για 2 μέτρα δεν μπορεί να τρέξει. It's official!

Ο Ζοσέ δήλωσε ότι προτιμούσε μια ήττα με 2-1 από το 0-0. Ε τότε, αγαπητέ μου, γιατί κατέβασες έτσι την ομάδα; Αλλά θα μου πεις "Defense wins Championships".

Στην φετινή Λεωφόρο μπορεί να τρομάξει κανένας αντίπαλος; Εδώ μας λένε οι δημοσιοκάφροι ότι η Λεωφόρος αγχώνει τον Παναθηναϊκο, οπότε στον επαναληπτικό όλα τα πλεονεκτήματα τα έχουν οι Ρέιντζερς.

Τέλος, το 0-0 το κράτησε ο Γκαλίνοβιτς και όχι ο Πεσέιρο με τις εμπνεύσεις του. Ο Ζοσέ κράτησε το 0 στην εστία των Ρέιντζερς.

ΥΓ.Για το μπάσκετ δεν υφίσταται άγχος, όταν έχει υπάρξει η πρόκριση του 2006.
ΥΓ. pavlo/δημήτρη/blackangel
Αφού έχεις δικό σου blog δεν βρίσκω τον λόγο να μεταφέρεις εδώ τις κόντρες σου.
Αυτό το κλίμα που δημιουργείται είναι άνευ ουσίας, και το μόνο που ήθελα, ήταν να υπερασπιστώ την αισθητική μου.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

shogun είπε...

εγω πάντως δεν βρίσκω κανένα λόγο να δεχόμαστε ανώνυμα σχόλια. Είμαστε αρκετοί επώνυμοι ήδη και μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που δεν καταλαβαίνει πως να φτιάξει ενα google account. Επιπλέον μπορει κανείς να κάνει σχόλειο με openid. Προσωπικά δεν έχω καμμίά όρεξη να διαβάζω ανώνυμα μπινελίκια σε αυτό το blog.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ
ex madboy13

Blackangel είπε...

Φίλε okra δεν μετέφερα εγώ εδώ τις κόντρες μου. Από ΕΔΩ ήρθαν στο blog μου.

ΥΠΑΡΧΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Και επιλεκτική ευαισθησία.

Γιατί εξυβρίζομαι και δεν ενοχλεί την "αισθητική" σου.

Blackangel είπε...

Φίλε shogun και blog να φτιάξεις πάλι ανώνυμα δεν θα είναι?

Εσένα πχ σε λένε shogun ή εμένα blackangel?

Το θέμα είναι να απομονωθούν οι υβριστές. Και φυσικά αν γίνεται να ταυτοποιηθούν. Εγώ είπα ότι ξέρω ποιός είναι και λίγοι ενδιαφέρθηκαν.

ΑΡΑ?

Μήπως υπάρχει και μια υποκρισία στην όλη ιστορία?

Όπως την επιλεκτκή ευαισθησία του φίλου ορκα. Που την αισθητική του πείραξε μόνο η δική μου συμπεριφορά και όχι των υβριστών μου.

Δεν "κλαίγομαι" όπως αναφέρει στις βρισιές του ο "ανώνυμος", απλά λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

:-)

shogun είπε...

φίλε blackangel:

Ναι δεν μιλάμε για ταυτοποίηση φυσικά τα blogs είναι ανώνυμα. Μιλάμε απλά πως αν σταματήσουμε τα ανώνυμα σχόλια αυτά θα πρέπει να είναι 'επώνυμα' χρησιμοποιόντας μία απο τις μεθόδους που επιτρέπει το blogger. Αν λοιπόν κάποιος 'επώνυμα' συμπεριφέρεται με τρόπο που ενοχλεί / προσβάλει σημαντικό αριθμό αναγνωστών απλά μπορεί να γίνεται ban απο έναν administrator. Θα μου πείς, ωραία πάει και φτιάχνει νέο google account και εμφανίζεται ξανά με νέα 'επώνυμη' ταυτότητα... Αν συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά απλά το ίδιο θα ξανασυμβεί. Ε δεν νομίζω τωρα πως κάποιος θα συνεχισει να φτιάχνει google accounts μόνο για να έρχεται σε αυτό το blog να ρίχνει μπινελίκια!

Ανώνυμος είπε...

Ontws exei ksefugei h katastash me ta yvristika sxolia, kontevei na ginei meshmerianadiko.

An den htan o Galinovits ex8es 8a mazevame temaxia k meta as evgaine o peseiras na mas pei tis protimhseis tou, se merika paixnidia einai entelws ektos xronou o an8rwpos.
O postiga einai poly argos k se ena tetoio paixnidi h xrhsimopoihsh toy entelws akyrh.

Asxeto, exoume kapoio paikth me to onoma Ninhs???

Blackangel είπε...

Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Έχει γίνει κάτι?

Δεν είναι ο Μαραντόνα αλλά ήταν ένας μαχητικός πιτσιρικάς που τα έδινε όλα.

Α και μην ξεχνάμε και τις απεργοσπαστικές κινήσεις τόσο του Mega όσο και του ANT1 χθες, βάζοντας στη μετάδοση των αγώνω Κύπριους δημοσογράφους.

ΝΤΡΟΠΗ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ MEDIA.

Ανώνυμος είπε...

Όρκα; Όρκα; Εννοείς τύπου Free Willy όρκα; Μήπως πατώντας λάθος τα πλήκτρα, υπαινίχθηκες κάτι για το βάρος μου; Αστειεύομαι.

Εγώ όταν εντόπισα το παρόν blog, έμεινα και για τις απόψεις που διατυπώνονταν που τις βρήκα ενδιαφέρουσες, αλλά και γιατί μπορούσα να σχολιάζω κι εγώ χωρίς να κάθομαι να φτιάχνω account.
Πιστεύω πως έτσι πρέπει να παραμείνει, αλλά οι κτήτορες μπορείτε να πράξετε όπως νομίζετε.

Αν και ειλικρινά δεν θέλω να το συνεχίσω, απευθύνθηκα σε σένα blackangel (formerly known as pavlo...) με αφορμή την "κόντρα" σου με τον ΤΤ. Εσύ την ξεκίνησες, αυτός έφυγε, αλλά εσύ συνέχισες το κράξιμο. Τι παίζει με τα ανώνυμα σχόλια εναντίον σου και με τα ανώνυμα σχόλια που υπήρξαν κατά του ΤΤ δεν ξέρω.
Και επαναλαμβάνω ότι δίσταζα να αναφερθώ στο θέμα, γιατί δεν ήθελα να νιώσεις ότι σε θίγω. Αλλά δεν μου άρεσε που συνεχιζόταν αυτή η στάση σου.
Στο κάτω κάτω αφού γούσταρες να μπινελικώνεις, τώρα γιατί μιλάς για υποκρισία και ανωνυμίες; Ας το λήξουμε το θέμα. Αν είμαστε κόσμιοι μεταξύ μας, τα υβριστικά σχόλια θα είναι σπάνια και μπορούν να διαγράφονται.
Αυτά.-

Blackangel είπε...

Φίλε shogun, προσωπικά είμαι κατά των μέτρων. Είμαι ΥΠΕΡ της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Προφανώς ένα άτομο που εξυβρίζει εχει προσωπικό πρόβλημα και χρήζει ψυχατρικής βοήθειας.

Μόνο συμπάθεια λοιπόν στον ανώνυμο υβριστή και ουχί αντίμετρα.

Έχει τη συμπάθεια μου και τη συμπαράσταση μου.

Εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε?

Υ.Γ. Όκρα εγώ ακόμη περιμένω.

Pappas10 είπε...

Τώρα θα το παίξω λίγο "πατριάρχης" - να χει να μου την λέει και ο Μαντ - αλλά ρε γμτ, ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

Κοινή παραδοχή είναι ότι όλοι είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ. Το ποιος ξεκίνησε την όποια κόντρα πλέον λίγη συμμασία έχει. Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται χωρίς λόγο.

Ξεκολάτε γιατί θα τα πάρω κράνα και θα γράψω ποιήμα....

Εχθές ήταν σκέτη απογοήτευση στο Ποδόσφαιρο. Σύστημα 8 - 0 - 2... Τα πήρα κράνα.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Blackangel είπε...

Μιχάλη να σου πω ένα αστείο?

Μέσα από το blog μου τα "έχω βάλει" κατά καιρούς με την αστυνομία, τα ΜΑΤ, την χρυσή αυγή κλπ κλπ. Κατά καιρούς έχω λάβει απειλητικά μηνύματα ή και βρισιές τόσο για μένα όσο για την οικογένεια μου (έχω τρία πιτσιρίκια), αλλά αυτό το πράμα να μου την λέει ένας Παναθηναικός μόνο και μόνο επειδή δεν γουστάρω τον Βαρδινογιάννη δεν το περίμενα.

Αυτό δείχνει ότι ο αθλητικός φανατισμός ξεπερνάει τον πολιτικό και θρησκευτικό.

Βέβαια εγείρει και ερωτήματα.

Αν πχ παραδεχτούμε ότι το εν λόγω άτομο είναι ψυχικά υγιή, τότε αυτός ο "φανατισμός" μπορεί και να είναι "ύποπτος" έως και κατευθυνόμενος.

Γιατί έχω δει και σε άλλα fora, blogs κλπ άτομα που αντιπολιτεύονται τον Βαρδινογιάννη να προβοκάρονται.

Ασχολούμε με τον αντεξουσιαστικό χώρο ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (είναι η δουλειά μου). Προσωπικά δεν ανήκω εκεί μια και είμαι αριστερός. Αλλά όλο αυτόν τον καιρό κατάλαβα ότι αν δεν ασκήσεις ΕΣΥ βία στην εξουσία θα ασκήσει ΑΥΤΗ σε σένα. Δεν υάρχει τρίτος δρόμος.

Και το πρόβλημα στην ομάδα μας δεν είναι αθλητικό δυστυχώς. Έχει να κάνει με μεγάλα συμφέροντα. Οι καιροί είναι χαλεποί έως και ύποπτοι. Για αυτό χρειάζεται επαγρύπνηση.

Αναφέρομαι σε σένα γιατί σε ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΥ.

Α και αν κάποια στιγμή ανέβασα τον τόνο σε μια πιθανή μας αντιπαράθεση σου ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Δημήτρης