Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2008

Μπουρδελοκατάσταση

Δόξα τω Θεώ, το ίντερνετ είναι γεμάτο σάιτ, φόρουμ, μπλογκ που ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του στο μπινελίκωμα.
Όποιος γουστάρει τέτοιες φάσεις το μπλογκ αυτό δεν είναι για αυτές τις δουλειές.
Εδώ για τον Παναθηναϊκό γουστάρουμε να μιλάμε και μέσα όλα είναι και καμιά βρισιά θα πούμε και θα ξεφύγουμε και κάπου, αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή που αν ξεπεραστεί το όλο ζήτημα γίνεται μπουρδέλο.
Μπουρδέλο εδώ δεν θα γίνει.
Πριν λίγο μόλις καιρό είχα εμποδίσει τον Κουτόχορτο να μην επιτρέπει «ανώνυμα» σχόλια.
Θεωρώ ήττα να υπάρχει η οποιαδήποτε προϋπόθεση, έστω και η πιο απλή, για να ειπωθεί ελεύθερα η γνώμη του καθενός.
Πιθανόν να έκανα λάθος.
Τον Τουρτούρα τον έχω συναντήσει στο άσχετο σε σπίτι κοινού φίλου και μου φαίνεται αξιολογότατο άτομο.
Λοιπόν όποιος δεν τον γουστάρει μπορεί να φύγει από εδώ, γιατί εμείς τον γουστάρουμε.
Σε κάθε περίπτωση, υποβάλλω τελευταία φορά παράκληση να μην ξεφεύγουμε σε προσωπικούς πολέμους, ειδάλλως η μόνη λύση είναι ή το απόλυτο ξενέρωμα και το παράτημα του μπλογκ ή περιορισμοί στα σχόλια και απαγορεύσεις.

40 σχόλια:

Blackangel είπε...

Το ότι "παίρνεις θέση" (αξιολογότατο άτομο) χωρίς να ξέρεις τα γεγονότα πως να το χαρακτηρίσω?

Όσο για την ταμπακιέρα, ΣΥΜΦΩΝΩ. Βέβαια μην περιμένεις από μένα μετριοπαθείς θέσεις.

Αν το ποστ σου φωτογραφίζει εμένα απλά μου το λες και δεν ξαναποστάρω (σου έχω δώσει και το mail μου). Αν είμαι δηλαδή εγώ το πρόβλημα. Γιατί αν τόσο καιρό τα είχατε βρει μεταξύ σας μην σας το χαλάσω εγώ.

Προτείνω αποστείρωση με μπεταντίν και ειδικά γάντια. Και τα κεφάλια βαθιά μέσα στην άμμο. Μην τα βγάλετε ποτέ. Ο εγκέφαλος δεν κάνει να αερίζεται.

Μπορώ να κάνω μια αφιέρωση στον Τουρτούρα?

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΚΑΤΩ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Υ.Γ.1 Άντε Τουρτούρα, έβαλες τα φιλαράκια σου να "καθαρίσουν" για σένα. Δεν αντέχεις την αντιπολίτευση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Υ.Γ.2 ΟΡΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Αλλιώς θα σε κατηγορήσω για "εμπάθεια".

Ανώνυμος είπε...

Tι έγινε θα φτιάξουμε και χαρακώματα γύρω απ' τη Λεωφόρο; Γιατί τόσο μίσος; Και γω αντιβαρδινογιαννιγκοτζιλικός είμαι. Απλά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ξέρουν ότι το τέλος είναι κοντά και αυτές είναι οι τελευταίες αναλαμπές, ο περισσότερος κόσμος που ήταν χθες Σκωτία είναι πιο κοντά στις θέσεις του φορέα.. φάνηκε κι αυτό απ' τα συνθήματα καθ'όλη τη διάρκεια του ματς. Οι άλλοι απλά είναι ανύπαρκτοι, όπως και οι Τιμισουάρες. Αλήθεια χθες που ήταν αυτοί να κρεμάσουν πανό;

Ανώνυμος είπε...

ο αποπάνω ανώνυμος είμαι εγώ, όποτε έχω γράψει το κάνω ως κρητικός, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται και δεν το έπερνε το σχόλιό μου με αυτό το "νικ", όπως και να 'χει...


Κρητικός

Old Boy είπε...

Βlackanangel, να γράφεις όσο θέλεις. Και να του την λες. Και αν δεν του αρέσει του Τουρτούρα, να μην γράφει αυτός. Αλλά ότι δεν πιστεύω ότι θα έγραφε τις χυδαιότητες που περιγράφεις. είναι η αλήθεια ότι δεν το πιστεύω.
Εγώ εκείνο που ζητάω είναι να μην ξεπερνιέται ένα όριο το οποίο δεν θέλει και πολλή σκέψη, όλοι καταλαβαίνουμε ποιό είναι.
Και το οποίο αφορά τους πάντες βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

henriksen


η αλήθεια είναι ότι νοσταλγώ την παλιά ατμόσφαιρα του μπλογκ, χωρίς τα μπινελίκια και με ωραία συζήτηση.
Ας το λήξουμε εδώ να γυρίσουμε στα παλιά.

Μπράβο στον Γκαλίνοβιτς για χθες. Ο Πεσέιρο για άλλη μια φορά έδειξε ότι ή δεν κάνει αλλαγές ή κάνει άσχετες αλλαγές. Χάλια σύστημα και γενικά παίρνει "χαρτάκι" και βάζει τα βύσματα βρέξει χιονίσει (Πουστίγκα, Τζιώλη).

από σάιτ οπαδών του ΟΦΗ

"ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ voetbal international ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΑΣΤΟΝ ΤΑΟΥΜΕΝΤ (ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 99-00). Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ > '' ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ? Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ''"

Ανώνυμος είπε...

@blackangel:

...φίλτατε, αν όντως ο τορτούρας ήταν ο τύπος που χυδαιολογεί εναντίον σου, προφανώς μαζί με το "ανώνυμα" comments θα post-αρε και comment με υπογραφη "τορτούρα" έστω για το ξεκάρφωμα. και μόνο από αυτό, δεν πιστεύω ότι ειναι ο τορτούρας. άλλωστε, παρακολουθώ καιρό το blog [πάνω από 13 μήνες] και απο την συνολική του εικόνα, [από τα γραφόμενά του δηλαδή] δεν πιστεύω ότι είναι τέτοιος άνθρωπος. όπως και να'χει, ας λήξει εδώ αυτό.


ΥΓ1: κι εγω αριστερός ειμαι φίλε! λαέ ξύπνα, ο δικομματισμός μας παρασέρνει σε μια καθοδική δίνη χωρίς τέλος... :)



ΥΓ2: κρίμα που χάσαμε στο basket αλλά με την υπερομάδα που εχουμε δεν ανησυχώ...

ΥΓ3: ελπίζω ο γκαλινοβιτς να συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις και να μας αναγκασει να 'αποσύρουμε' τον χαρακτηρισμο "γκαφίνοβιτς" και να επαναφέρουμε τον "super mario"!

ΥΓ4: παίδες μην βρίζετε άλλο τον βύντρα. ειναι φιλότιμος, παίζει όπου του πει ο προπονητης, τρέχει, σκίζεται...και ΔΕΝ ειναι ακραιο μπακ. ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ. όχι μόνο γιατι εκεί έπαιζε στον πανηλειακό πριν ερθει στην ΠΑΝΑΘΑ αλλα γιατι και τα προσοντα του ειναι πιο καταλληλα για την θεση του σεντερ μπακ. για φανταστειτε τον γιαννη γκουμα να παιζει στα άκρα...θα τα κατάφερνε; ο βύντρα έχει καλά στοιχεία. απλά δεν διαθέτει καλή σεντρα [ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ].

ΥΓ5: το σύστημα στα χαφ ήταν για γέλια και για κλάματα μαζί! τζιόλης στα άκρα; που ακούστηκε ρε πεσέιρο;;;;;; [αν και το έχει κανει αλλη 1 φορά τουλάχιστον]

ΥΓ6: δεν έχω κατι εναντιον του ποστιγκα, μακαρι να βαζει 5 γκολ σε καθε ματς, αλλα απο όταν ηρθε στην ομαδα ειπα σε φιλο μου "αυτος δεν θα βαλει ουτε 1 γκολ, ούτε στο πρωταθλημα ουτε στο ουεφα"
μακαρι να με διαψευσει ο ποστιγκα!

ΥΓ7: ΠΕΣΕΙΡΟ ΠΕΣΕΙΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΝΙΝΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ

:)

Ανώνυμος είπε...

Μπουρδέλλο γίναμε, ούτε να υπογράφω πλέον σαν madboy 13 δεν μπορώ, τι κατάντια είναι αυτή

squarelogic είπε...

Καιρός ηταν ρε ολντ μποϋ!Ποσο παρακατω δηλ.έπρεπε να φτασει θεμα για να ενεγοποιηθει καποιος απ τους διαχειριστές?
Σιγά την ήττα,να σβήσεις κανενα μπινελίκι,να βρασω τις "δημοκρατικες μας ευαισθησιες"...
Στο σπιτι μας ο καθενας,επιτρεπει να του μιλανε οπως θελει ο x αγνωστος?οταν τα πραγματα παρεκτρεπονται δεν βαζουμε ολοι ενα οριο?Γιατι δηλ.ειναι αντιδημοκρατικο να γινει κι εδω?το οριο ολοι μεχρι τωρα μια χαρα το αντιλαμβανομασταν.
Λιγο η εκρηκτικοτητα του "παυλοθεεέ",λιγο η ειρωνια του ΤΤ,και γιναμε εδω "μπουρδ.."που εγραψες και συ.
Επι του προκειμένου,και οι 2 νομιζω βλεπουν φαντασματα:
και γω δεν πιστευω οτι ο ανωνυμος υβριστης ειναι ο ΤΤ,αλλά δεν πιστευω επισης οτι ο blackangel βριζει τον εαυτο του για δημιουργια εντυπωσεων.Δεν παιζει η πιθανοτητα καποιοι εγκαθετοι να θελουν να απαξιωσουν το παλαι ποτέ αξιολογώτατο αυτο μπλογκ?

Λοπον,θα ζητησω και γω απ'ολους αυτοσυγκρατηση και στοιχειωδη σεβασμό στο αναφαιρετο δικαιωμα καθενός μας στην διαφορετική γνωμη,και πιο ενεργό περιφρούρηση απ τους διαχειριστες του ιστολογίου,καποιοι εκ των οποιων βεβαια ειναι πολυ καιρο ανενεργοι,χωρις να εχει γινει το απαραιτητο,ισως,ανοιγμα προς καποιους αλλους για ανανέωση.
Αντε,και με την προκριση...

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Συμφωνώ με τα παρπάνω που γράφτηκαν στο αρχικό post αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας, τι πάει να πει ανώνυμα? Μιλάει για επωνυμία κάποιος που υπογράφει ως Old Boy(ή ως Thodoras13, ως Madboy13, ως pavlothee η δεν ξέρω και γω πως). Είμαι εναντίον των προσωπικών επιθέσεων και των υβριστικών χαρακτηρισμών αλλά την άποψη μας επώνυμα καταλαβαίνετε πως αδυνατούμε να την καταθέσουμε.Εκτός και αν ως επωνυμία εννοείτε το nick.

Blackangel είπε...

Μου θυμίζετε αυτό που λένε δημοσιογράφοι για την εύνοια του Ολυμπιακού. Ότι δεν επιτρέπετε να μιλάνε οι μεγάλες ομάδες για διαιτησία, ισοψηφίζοντας δύο πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ με 123466725622 υπέρ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Θα σας ξαναθυμήσω - γιατί μερικοί έχετε επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία (πχ ορκα) και πέρα από στρουθοκαμηλισμό, διακατέχεστε και από ιδιάζων ρατσισμό («μια χαρά είμασταν παλιά εμείς οι καλοί») – ότι, όταν πρωτοπόσταρα εδώ, δεν ήξερα τι εστί ο καθένας σας. Ο μόνος που αντέδρασε στις θέσεις μου με ακραίο τρόπο ήταν ο ΤΤ (αρκεί μια ματιά σε παλιές δημοσιεύσεις για του λόγου τα αληθές). Άρχισε να λέει ότι «δεν θέλουμε ανάμεσα μας χουλιγκανάκια» και μετά άρχισε μια σειρά ειρωνειών. Ε, σε αυτή τη συμπεριφορά ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑΡΡΩ, ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ και εγώ με τον δικό μου ακραίο τρόπο (δεν έχει χριστιανική συμπεριφορά από μένα, είμαι ΑΘΕΟΣ).

Δεν είδα όμως κανέναν σας να στηλιτεύει αυτή τη συμπεριφορά. Έπεσε κο-κο-κο. Τώρα που το πρόβλημα γιγαντώθηκε άρχισαν οι «ενοχλήσεις». Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει κάτι, στηλιτεύεται η οποιαδήποτε αντί-συμπεριφορά από την αρχή.

Τέλος πάντων, ειλικρινά και εγώ κουράστηκα μια και η συμμετοχή μου στο παρόν blog είχε σημασία από τη στιγμή που θα μιλάγαμε για την αγαπημένη μας ομάδα.

Ας μιλήσουμε για τον ΠΑΟ μας και ας εφαρμόσουμε το αυτονόητο: ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ (για τις απόψεις είναι αυτονόητο). Απομονώστε τους υβριστές. Δημιουργικό διάλογο για το καλό της ομάδας μας.. Είμαι σίγουρος ότι και ο Τουρτούρας θα έχει καταλάβει ότι δεν φέρθηκε καλά. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Για μένα το θέμα λήγει εδώ.

Δημήτρης

Old Boy είπε...

«Εκτός και αν ως επωνυμία εννοείτε το nick».
Ναι, αυτό εννοώ. Όσο αστείο κι αν ακούγεται.
Squarelogic, έχεις δίκιο σε πολλά. Ίσως χρειάζεται ένα γενικό ρεκτιφιέ η όλη κατάσταση.

Thrass είπε...

Old Boy,
Συμφωνώ απολύτως.


Kris,

ο βύντρα έχει καλά στοιχεία. απλά δεν διαθέτει καλή σεντρα [ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ].

....και τρίπλα ...και πάσα... και κεφαλιά. Πάντως έχεις δίκιο, σέντερ μπακ είναι το παιδί.


Blackangel,
Άκου μια γνώμη και κάνε την ό,τι θες. Όπου και να πηγαίνεις, όπου κι αν βρεθείς, να σέβεσαι τους "παλιότερους". Ακόμα κι ο Τουρτούρας να ήτανε ο ανώνυμος, ο Τουρτούρας μάς έχει κρατήσει παρέα πολύ πριν εμφανιστείς εσύ. Μπερδεύεις το "ρατσισμό" (όπως τον εννοείς τέλος πάντων) με το σεβασμό.
Από εκεί και πέρα, φυσικά και είσαι καλοδεχούμενος αν πέσουν οι τόνοι και μακάρι να γίνεις κι εσύ "παλιοσειρά".

Τέλος, το nick φυσικά και δεν είναι ανωνυμία, όταν κουβαλάει ιστορία πίσω του. Εκτός αν εσύ χρειάζεται να ξέρεις ΑΦΜ για να θεωρείς κάποιον επώνυμο.

Blackangel είπε...

thrass άκου τη γνώμη μου και βάλτην όπου θες:

Επειδή είναι παλιός ο Τουρτούρας μπορεί να λέει στη νεκρή μου μάνα ότι τρίζουν τα κόκκαλα της και ότι φτύνει χώμα?

Τότε όποιος νέος μπαίνει εδώ μέσα και δεν μου αρέσει η γνώμη του, να του ρίχνω "αι γαμήσου" και μετά να βγαίνουν "έξυπνα" παιδιά σαν και σένα και να μου λένε και μπράβο και από πάνω.

Έχει και άλλα έξυπνα παιδιά σαν και σένα η "μαμά" σου?

Υ.Γ.1 ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?

Υ.Γ.2. old boy έχω διάθεση να ρίξω τους τόνους αλλά αν διαβάζω μαλακίες θα απαντάω αναλόγως. Πως πάει εδώ μέσα? ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ? Βάζει ο Τουρτούρας τα "κολητάρια" του να καθαρίσουν για αυτόν? ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Λοιπόν επειδή το κουράσατε. Ότι έγινε-έγινε και αποτελεί παρελθόν. Τορτούρα και blackangel δεν με νοιάζουν άλλο οι αιτιάσεις και λοιπά σχόλια. Το θέμα είναι η ομάδα και τέλος. Όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και το εννοώ. Τα προσωπικά σας καυγαδάκια αλλού. Κάθε σχόλιο για το πως ξεκίνησε η κόντρα ή με προσωπικούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θα διαγράφεται άμεσα. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. Ξεκάθαρο?

Blackangel είπε...

Ωραία τα λες αλλά τι θα γίνετε όταν θα μπαίνουν τα "φιλαράκια" του ΤΤ και θα με "συμβουλεύουν"?

Πρέπει να πάρεις "θέση" και για αυτή την ειδική κατηγορία.

Δεν είμαστε μόνο εμείς οι δύο. Υπάρχουν και οι καλοθελητές.

Γιατί εγώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Αλλά όταν προκαλούμε θα ΑΠΑΝΤΩ.

Δεν έχω κολητούς εδώ μέσα να τους σπείρω να την "λένε" δεξιά και αριστερά.

Αυτά δεν είναι αντρίκια πράγματα.
---------------------------

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.

Περιμένω το κυριακάτικο ντέρμπυ με τον γαύρο με αγωνία. Αναφέρομαι στο άθλημα που μας κρατάζει ζωντανούς. Η έξοδος στο ΣΕΦ και την άλλη κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Αν ο ΠΑΟ κερδίσει στο ΣΕΦ ακόμα και με ήττα στον ΑΡΗ, θα είναι πρώτος.

Για τη μπαλίτσα είπαμε. Δεξί μπακ, σέντερ Μπακ (και 2 αν γίνετε), αμυντικό χαφ (εννοείται ότι πρέπει να μείνει ο Μάτος που δεν το βλέπω), αριστερό και δεξί χαφ (μια και ο Νίνης δε θα ανανεώσει με τους όρους που του επιβάλουν) και ένας σέντερ φορ σαν τον Μανούτσο αλλά ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ.

ΑΥΤΑ........

Blackangel είπε...

Α, ξέχασα να αναφέρω ότι χρειαζόμαστε και αλλαγή διοίκησης.

:-))

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ.

Το blog ξεκίνησε και θα παραμείνει-είτε κάποιοι το καταλαβαίνετε είτε όχι-πεδίο ανταλλαγής απόψεων περί της ομάδας και σκεπτικισμού. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ.

ΞΑΝΑΛΕΩ

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Blackangel είπε...

Παιδιά ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Αλλά.....εδώ και κάποια χρόνια η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και επιθυμεί να αλλάξει.

Από την άλλη μια μικρή μερίδα οπαδών, επηρεασμένη από την προπαγάνδα των επικοινωνιολόγων της διοίκησης προσπαθεί με ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ να υποστηρίξει ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, αλλά το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Αυτή είναι η ρίζα του κακού και η αρχή του "πράσινου εμφυλίου".

Και ο "καυγάς" που λαμβάνει χώρα σε αυτό το blog, πάνω σε αυτή τη θεωρία "πατάει".

Η διαφωνία του ΤΤ μαζί μου ξεκίνησε όταν εγώ εναντιώθηκα στις θέσεις της διοίκησης και πρότεινα δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΑΡΑ?

Τι συμπέρασμα βγάζεις?

Εναντιώθηκε στις δικές μου θέσεις μόνο και μόνο επειδή είναι αντίθετες από τις δικές του.

Να σεβαστώ που είναι παλιός και τι να κάνω?

Να λέω ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ?

Δεν είναι λίγο αφελές?

Thrass είπε...

Ποιός έσβησε το σχόλιό μου; Κουτόχορτε, εσύ;

Δεν είναι ευγενικό να σβήνεις την απάντησή μου (η οποία ήταν μάλιστα απολύτως ψύχραιμη), ενώ παραπάνω μού απευθύνεται σχόλιο με προσβολές. Επίσης, εδώ μέσα είμαστε ισότιμοι (αν δεν έχω καταλάβει καλά, να μού το εξηγήσετε), σε εκτιμώ, αλλά δε σού επιτρέπω τέτοιες πρωτοβουλίες χωρίς να με ρωτήσεις. Τέλος, το σχόλιό μου είναι κάτω από ένα ποστ που δε μιλάει για Παναθηναϊκό, μιλάει για προσωπικές διενέξεις. Επομένως ήμουν εντός θέματος.

Το σχόλιό μου πίσω, παρακαλώ.

Blackangel είπε...

Χαλάρωσε ρε "δεν τρώμε κουτόχορτο" γιατί με τρομάζεις. :-)

Καταρχήν το ίδιο το θέμα του blog σημάνει τη αρχή μιας συζήτησης την οποία εγώ προσπαθώ με επιχειρήματα να την "βγάλω" από το καλούπι της προσωπικής ατιπαράθεσης και να της προσδώσω πιο γενικό χαρακτήρα.

Διάλογο κάνουμε. Δεν χρειαζόμαστε μπαμπούλες.

Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για τη σέντρα του Βύντρα. Το "πρόβλημα" είναι εξωαγωνιστικό.

Και αυτό αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης.

Blackangel είπε...

Συμφωνώ με τον thrass.

Δεν είπε τίποτα το προσβλητικό απλά απάντησε στην δική μου θέση.

Δεν χρειάζεται κατά τη γνώμη μου να σβήνεται κανένα ποστ.

Μεγάλα παιδιά είμαστε και θα τα βρούμε μεταξύ μας.

Σε παρακαλώ επέστρεψε το ποστ του πίσω.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Blackangel αν υπάρχει κάποιος που σιχαίνεται τον ραλίστα και διαφωνεί μόνιμα με τον Τορτούρα, αυτός είμαι εγώ. Ουδέποτε όμως ανταλλάξαμε μπινελίκια ή κατηγορίες. Και σε αυτά τα πλαίσια πρέπει να παραμείνει κάθε ιδεολογική διαφορά. Γράψε ότι γουστάρεις, ότι πιστεύεις και σκέφτεσαι αλλά μην απαιτείς να συμφωνούν οι άλλοι μαζί σου. Και κυρίως μην στοχοποιείς και προσβάλεις όσουν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις. Και σου μιλάει ένας άνθρωπος που συμφωνεί απόλυτα μαζί σου στα περί ιδιοκτησίας.

thrass@
ναι εγώ έσβησα το σχόλιο προκειμένου αφ'ενός να μην συνεχιστεί μια συζήτηση για 10η μέρα που έχει κουράσει και αφ'ετέρου χάριν ισονομίας. Ζητώ συγγνώμη αν σε πείραξε, δεν είχε χαρακτήρα λογοκρισίας ή επιβολής.

Blackangel είπε...

Είναι περιττό να πω ότι όσες φορές "παρεκτράπηκα" ήμουν σε "νόμιμη άμυνα".

Υπάρχουν οι δημοσιεύσεις (αυτός είναι και ένας λόγος που δεν θέλω να σβήνονται) μπορεί να δει κανείς ποιός το ξεκίνησε.

Και εξάλλου εγώ είμαι ΕΔΩ και απαντώ σε όλους.

Η "αλλη" πλευρά απαντάει μέσω αντιπροσώπων.

Είπες κάτι που για τη δική μου κοσμοθεωρία είναι προσβλητικό:

"......μην απαιτείς να συμφωνούν οι άλλοι μαζί σου."

Συγνώμη αλλά από που προκύπτει αυτό?

Άλλο διαφωνώ και άλλο εξυβρίζω.

Και για να το κλείσω εδώ το θέμα δεν με ενδιαφέρει να συμφωνούν μαζί μου, ούτε και να να με "υποστηρίζουν".

Αφού βλέπεις ότι -μέχρι τη δική σου παρέμβαση- μια χαρά έπαιζα το "μόνος μου και όλοι σας". :-)

Όσο για τις αντβαρδινογιαννικές μου θέσεις ΝΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΜΗΝ. :-)

Thrass είπε...

Κουτόχορτε, σαφώς και είχε χαρακτήρα επιβολής. Και δεν είχε καμιά σχέση με ισονομία, καθώς εγώ δε σού έχω σβήσει ποτέ σχόλιο, ούτε σού έχω πει ποτέ τι μπορείς να γράφεις και τι όχι. Τέλος πάντων, δεκτή η συγγνώμη, να μην επαναληφθεί, παρακαλώ.

Blackangel είπε...

thrass ισονομία όσον αφορά το σβήσιμο και δικού μου ποστ εννοεί ο moderator.

Γιατί μπερδεύεστε?

:-)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ROTATION ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο
Ο ΝΙΝΗΣ Ο ΔΑΡΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΤΙΣ?

scarface είπε...

Μπορεί να θέλει 10 αγώνες ακόμα για να το τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα αλλά εγώ πιστέυω ότι οι αγωνιστικές που μένουν είναι τρεις για το Παναθηναικό.

Η πρώτη είναι μεθαύριο στο Περιστέρι.
Η δεύτερη με το άρθρο 44.
Και η τρίτη με τη Ξάνθη.

Για αυτό αφήστε τους διαξιφισμούς και πάμε με θετική αύρα για το διπλό μεθαύριο.

υ.γ. Δεν παίζει ο Ανατολάκης. Τεράστια απώλεια...για το Παναθηναικό.

Pappas10 είπε...

Είμαι πολύ απογοητευμένος από την ομάδα στο παιχνίδι στο Άιμπροξ. Όχι γιατί το παιχνίδι ήταν εύκολο - κάθε άλλο - αλλά γιατί δεν το "χτύπησε" και κατέβηκε να παίξει ταμπούρι με σύστημα 7,5 - 0,5-2 (όπου "0,5" στο κέντρο ο "Κάρα"... το άλλο μισό ήταν άμυνα).

Βέβαια, θα μπορούσαμε να ανοιχτούμε και να μετράμε ακόμα. Δεν ξέρω, δεν είμαι προπονητής, αλλά στην τελική το τελευταίο 15λεπτο λίγο ανεβήκαμε και πήγαμε να το κλέψουμε το Ματσάκι με το σουτ του Μαύρου, του αράπη του ταμ ταμ ταμ (δεν το λέω εγώ. Ο Ζαμπέτας το λέει).

Όσο για το πόσο θα έπρεπε να προφυλάξουμε την άμυνα... ας μην ήταν ο Γκάλι σε μέρα και θα σου έλεγα εγώ.

Τέλος πάντων, κακή περένθεση. Θεωρώ καλό προπονητή τον Πεσέιρο και ας με εκνευρίζει η επιμονή του στο ροτέισιον.

Για τον Νίνη εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα υγείας. Θα το πω για πολοστή φορά, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΜΥΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟ (δηλαδή το ότι είναι "ιατρικά" εντάξει) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ.

Αυτά, περιμένω από τον Πεσέιρο να μη φοβηθεί άλλη φορά ένα ματς έτσι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 8Α ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΑΡΤΖ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@blackangel

"Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για τη σέντρα του Βύντρα. Το "πρόβλημα" είναι εξωαγωνιστικό"

επειδή το πιάσαμε το υπονοούμενο, κανε τον κοπο να δεις προηγουμενα post μου, οπου αναφερομαι ΚΑΙ στο προβλημα με την διοικηση της ΠΑΕ. αλλα δεν θα γραφω καθε μερα στο blog, ειδικά για θέματα που θελουν καιρο για να δρομολογηθουν, και ειδικοτερα για θεματα που αναμοχλευουμε συνεχεια. τον σεβασμο που απαιτεις, δείξε τον κι εσυ και ασε τοις καθοδηγησεις για το ποια θεματα θα συζηταμε.

και επιτελους ας ληξει εδω η ολη φαση με "τορτουρα" κλπ

Blackangel είπε...

Kris εγώ δεν έκανα υποδείξεις ΠΟΥΘΕΝΑ για ποιό θέμα θα συζητάμε (μπορείς να μου εντοπίσεις το "σημείο" όπου εγώ το έπαιξα καθοδηγητής της συζήτησης?).

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΖΙΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. :-)

Απλά απάντησα σε κάποια παιδιά που θεώρησαν ΚΑΛΟ να ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με τα αθλητικά δρώμενα ότι αθλητισμός δεν είναι μόνο τα εντός του αγωνιστικού χώρου. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ.

Ο καθένας λέει ότι θέλει. Ότι είμαι οπαδός της απόλυτης ελευθερίας δεν το διάβασες ΠΟΥΘΕΝΑ? Εδώ σβηστήκανε ποστ μου (που δεν περιείχαν βρισιές) εκεί θα κόλαγα?

Αλλά μάλλον δεν αρέσουν οι θέσεις μου (i really dont care about). Δεν εξηγείτε αλλιώς γιατί συνεχίζετε το "μόνος μου" και "όλοι σας".

Α και δεν ΑΠΑΙΤΩ σεβασμό. Η προστατική από που πηγάζει? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Αν θέλετε να έχετε τον τελευταίο λόγο πείτε μου να κάνω αυτή την υποχώρηση.

Είπα ας μην βρίζουν την μάνα μου που δεν είναι και μαζί μας.

Εμένα ας με βρίζουν. Έχω γερό (και μεγάλο) στομάχι και αντέχω.

Ποιός Τουρτούρας? :-)

Ας λήξει εδώ το θέμα και εγώ βαρέθηκα και έχουμε και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

Θα ήθελα βέβαια - κλείνοντας - να μην παρεξηγιούνται ΤΟΣΟΟΟΟ τα λόγια μου (γιατί κάποιος άλλος ανέφερε ότι δεν ανέχομαι τον αντίλογο, εσύ τώρα ότι απαιτώ σεβασμό και κάνω υποδείξεις, κάποιος άλλος θα πει κάτι άλλο). Και έτσι διαιωνίζεται κάτι που - και καλά - θέλετε να λήξει. Αν θέλετε να λήξει χαλαρώστε και εσείς λίγο. Δεν μπορεί κάποιος να πυροβολάει και μετά που θα πέσουν και άλλες πιστολιές να λέει "ποιός πούστης πυροβόλησε?" :-)

Αν είμαι λάθος "διόρθωσε" με.

Who's next? :-)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Thrass,
μου άρεσε πολύ η αντίδρασή σου μετά τη συγγνώμη του κουτ. Το ίδιο περιμένω και από το Blackangel.
Νομίζω ότι μετά τις αντιδικίες, που κατά κάποιο τρόπο τις θεωρώ εύλογες εφ όσον το blog λειτουργεί με ελευθεροστομία και ελετυθεροκρισία, πρέπει να μπεί ένα τέλος.
Πάνω απ' όλους και από όλα η ομάδα.
Συμφωνώ με όποιον είπε ότι το Πρωτάθλημα είναι τρείς αγώνες. Περιστέρι, #44 και άλλος ένας. Ας δόυνε επιτέλους τη πλάτη μας.
Καλή νίκη

Ανώνυμος είπε...

μια απλή ερώτηση. Με δεδομένο ότι ο χοσέ, σπάνια χρησιμοποιεί τους νεοφερμένους παίκτες αμέσως, και με δεδομένο ότι ο μανούτσο έχει μόνο μία προπόνηση, για πόσους αγώνες τελικά τον φέραμε ρε πούστη μου??

MADBOY13

Ανώνυμος είπε...

@blackangel

...το σημείο είναι το εξής ["το μάρκαρα" και στο προηγουμενο σχολιο μου]


"Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για τη σέντρα του Βύντρα. Το "πρόβλημα" είναι εξωαγωνιστικό"


...φίλε, ο καθένας ας γράφει σε αυτο το blog για όποιο θέμα γύρω απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ μας θέλει. άλλος θα γράφει για το πρόβλημα της διοίκησης της ΠΑΕ, αλλος για την αγωνιστικη μετριοτητα του ποδοσφαιρικου τμηματος, άλλος για το πως συνδυάζονται τα 2 παραπάνω, άλλος για το προβλημα του ερασιτεχνη, αλλος για την υπερομαδα του basket...εγω προσωπικα ΔΕΝ γραφω καθε μερα στο blog, αλλα οποτε το κανω, ασχολουμαι σχολιαζοντας την επικαιροτητα. έχω σχολιασει ΚΑΙ το θεμα με τους βαρδινογιαννηδες και μαλιστα οι θεσεις μου ειναι ρητες. για καιρο εγραφα ως επιλογο των comments μου: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ. όπως επίσης σχολίασα θετικά την εμφάνιση της ΠΕΚ και εθεσα το ερωτημα αν οσοι γραφουν εδω ενδιαφερονται για τα ΚΙΝΗΤΡΑ της ΠΕΚ ή για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που θα έρθει αν συμμετάσχουν στην παε [εγω τάσσομαι με τους 2ους] ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. "ΤΖΙΓΚΕΡ ΦΥΓΕ" "Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, 1 ΠΛΑΓΙΟ" ΚΛΠ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. κόσμια φυσικά. και δεν νομιζω οτι εισαι μονος σου και όλοι μας. εννοειται πως όλοι μας καταδικαζουμε αυτον που χυδαιολογεί εναντίον σου. απλα διαφωνουμε στο οτι ειναι ο τζονυ τορτούρας.

φιλικά,
Kris

Ανώνυμος είπε...

@ All,

ευχαριστώ τον Old Boy για την παρέμβασή του και ελπίζω, όπως το εύχεται, να μην χρειαστεί να ξαναπαρέμβει για τέτοιους θλιβερούς λόγους. Θα προσπαθήσω και από τη δική μου πλευρά να βοηθήσω σε αυτό.

Ευχαριστώ θερμά επίσης όσους (παρ' όλο που δεν με γνωρίζουν προσωπικά και συχνά διαφωνούμε έντονα) εκφράστηκαν θετικά για την παρουσία μου σ' αυτήν εδώ την παρέα.

Θεωρώντας πως θα ήταν αγένεια προς όλους αυτούς να εξακολουθήσω να σιωπώ, επανέρχομαι λοιπόν στις συζητήσεις μας, που άλλωστε μου αρέσουν πολύ.

---

Ούτε εμένα μου άρεσε η εμφάνισή μας στη Γλασκώβη. Ή μάλλον, μου άρεσε μόνο το πείσμα της ομάδας και φυσικά ο Γκαλίνοβιτς!

Πιστεύω, πως η ομάδα έμπαζε από τα άκρα αλλά γι' αυτό δεν φταίνε τόσο οι Βύντρα-Νίλσον όσο το γεγονός, ότι δεν είχαν ουσιαστικά κανέναν μπροστά τους.

Αρχικά τα έβαλα με τον Πεσέιρο, πιστεύοντας πως εάν έβαζε τους ΕΚΙ και ΙΒΑΝΣΙΤΣ στο 60'-65' ίσως και να το κερδίζαμε το παιχνίδι. Όμως το ξανασκέφτηκα. Π.χ. ο Αντρέας δεν έκανε τίποτα, όταν τον είχε βάλει με την Ατλέτικο.

Νομίζω λοιπόν, ότι ο Πεσέιρο θεώρησε σωστά πως το παιχνίδι θα πήγαινε στη δύναμη και την ταχύτητα (όπως και έγινε). Μην ξεχνάμε, ότι ούτε η ΜΠΑΡΤΣΑ τα κατάφερε μέσα στο Άιμπροξ: η Ρέιντζερς είναι και δυνατή αλλά και αρκετά τεχνική ομάδα. Γι' αυτό ο Ζοζέ απέκλεισε τους Φύσσα, Ίβανσιτς και Έκι (που ακόμα δεν είναι έτοιμος για τόσο δυνατά παιχνίδια).

Σίγουρα πάντως ο Ν'ΝΤΟΙ στα δεξιά είναι κακή επιλογή. Άφηνε τον ΝΙΛΣΟΝ ολομόναχο αμυντικά και δεν συνενοούνταν γενικότερα.

Μακάρι να προκριθούμε στη Λεωφόρο!

Για το αυριανό με ΑΤΡΟΜΗΤΟ, πιστεύω πως θα το πάρουμε, αρκεί να παίξουμε δυνατά.

ΗΡΘΕ Ο ΜΑΝΟΥΤΣΟ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Blackangel είπε...

ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ
---------------------------------------------------------------------------------
"Κriton the Athenian είπε...

Αγαπητέ Thrass,
μου άρεσε πολύ η αντίδρασή σου μετά τη συγγνώμη του κουτ. Το ίδιο περιμένω και από το Blackangel".

Τι περιμένεις από μένα? Σβήστηκε ποστ μου και δεν διαμαρτυρήθηκα. Σβήστηκε ποσt του thrass και ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. Και μάλιστα εγώ είπα ότι ήταν άδικο να σβηστεί ποστ του thrass και δεν έκανα αναφορά στο δικό μου ποστ. Κάτι που δεν έκανε ο thrass για λόγους ευγένειας. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΤΕ? Κατά τα άλλα δεν "ασχολείστε" αλλά οι προσωπικές αναφορές συνεχίζονται. Μην κατηγορηθώ ότι το διαιωνίζω. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ. Η γνωστή θεωρία με τον "πυροβολισμό".

-------------------------------------------------------------------------------------

"Ο/Η kris a.k.a. δεν τρώμε τζιγκερ-οσαρμά είπε...
@blackangel

...το σημείο είναι το εξής "Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για τη σέντρα του Βύντρα. Το "πρόβλημα" είναι εξωαγωνιστικό"

Μα για να ενισχύσω τον δικό μου λόγο το είπα αυτό, δεν έκανα υπόδειξη. Και άντε ας παραδεχτώ ότι δεν ήταν καλά διατυπωμένο και παρεξηγήθηκα, εδώ σε αυτή την θέση σου:

"ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. "ΤΖΙΓΚΕΡ ΦΥΓΕ" "Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, 1 ΠΛΑΓΙΟ" ΚΛΠ."

δεν κάνεις αυτό που με κατηγορείς? Μου υποδυκνείεις να μην αναμασάω τα ίδια? ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΛΕΩ. ΑΝ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Και δεν έχω γράψει μόνο Τζίγγερ φύγε.Ούτε πόσους παίκτες χρειαζόμαστε. Έχω κάνει και ανάλυση του συστήματος του ΠΑΟ κλπ αλλά εγώ δεν έχω "κολητάρια" να βγαίνουν να με υποστηρίζουν. ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΈ. ΠΟΛΥ.

Next? :-)

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ MODERATORS TOY BLOG: Προτείνω το συγκεκριμένο thread να μετονομαστεί στο "Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ BLACKANGEL". Του μαλάκα που είπε κακά λόγια για τον πρόεδρο μας. Τζιζ κακα.

Blackangel είπε...

Πάλι με τη σφυρίχτρα στον κώλο κέρδισε ο γαύρος.

Ο Κόκκαλης συνεχίζει την επίδειξη δύναμης.

Ο Βαρδινογιάννης συνεχίζει να μας αποδυκνείει πόσο μικρός είναι για πρόεδρος του ΠΑΟ.

Έχει δουλειές βλέπετε. Πρέπει να "φάει" το νέο γήπεδο.

Συγνώμη παιδιά που βρίζω τον αγαπημένο σας πρόεδρα. :-)

Σας υπόσχομαι ότι......θα το ξανακάνω.

Blackangel είπε...

Ο αγώνας του ΟΑΚΑ αναβλήθηκε λόγω πτώσης...χιονιού.

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:

Στο Περιστέρι δεν ΧΙΟΝΙΖΕΙ?

Αν παίξει σήμερα ο ΠΑΟ κάτω από αυτές τις δυσμενείς συνθήκες ποιός θα ευθύνεται?

ΜΟΝΟ Η ΛΙΓΚΑ?

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΕ?

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ?

Ποιός μωρό μου, ποιός?

Ανώνυμος είπε...

@blackangel:

...το κείμενο

"ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. "ΤΖΙΓΚΕΡ ΦΥΓΕ" "Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, 1 ΠΛΑΓΙΟ" ΚΛΠ."

δεν το χρησιμοποίησα για να σχολιασω δυσμενώς εσενα, αλλα για να ισχυροποιησω την θεση μου οτι ασχολουμαι σφαιρικα με τον ΠΑΟ και οχι μονο με τα αγωνιστικά [όπως υπονόησες με το 1ο σου σχολιο για την σεντρα του βυντρα κλπ]

προσωπικα δεν εχω τπτ μαζι σου οπως και με κανενα παλικαρι που γραφει στο blog. και αυτο που λες με τα κολληταρια καθιστα εσενα άδικο, διοτι δεν υπερασπιζομαι κανεναν εδω μέσα παρα μονο τα λεγομενα μου.

και συμφωνουμε στα περισσοτερα...και εγω δεν αντεχω τζιγκερ, δεν αντεχω τις μετριες εμφανισεις, και επισης ειμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ οπως και εσυ.

από τη μερια μου, όλα κομπλε και no problem!

Blackangel είπε...

Και από μένα φίλε Kriss όλα κομπλέ μην ανησυχείς.

Δεν είναι κακό οι άνθρωποι να συζητούν και να διαφωνούν.

Θα ήταν βαρετό να συμφωνούσαμε σε όλα.

Εδώ υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα και δεν μπορούμε να τα βρούμε.

;-)

Τα λέμε.

Υ.Γ. Καλά που ανέβαλλε ο διαιτητής τον αγώνα γιατί ο ΠΑΟ κατέβηκε για να παίξει. Είναι συνηθισμένη η ομάδα να παίζει σε τέτοια κλίματα μωρέ. Δεν πτοούμαστε με ένα χιονάκι. ΕΧΟΥΜΕ ΒΥΝΤΡΑ ΕΜΕΙΣ. ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ :-)