Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2008

Υποχρέωση απέναντι στην ιστορία


«Οι αγώνες και τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους»
(Από παλαιότερο ψήφισμα, που είχαν εκδώσει κάποιοι λάτρεις του φερ πλέι)
---
«Υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του Ολυμπιακού» χαρακτήρισε κατά λέξη ο Πέτρος Κόκκαλης την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ (στο οποίο συμμετείχε προφανώς και ο υπεράνω πάσης υποψίας, ειρηνιστής και έμπρακτος πολέμιος της βίας, Μιχάλης Κουντούρης) να υποβληθεί ένσταση, για να πάρει ο Ολυμπιακός πίσω τους τρεις βαθμούς που έχασε στην Καλαμαριά.
Μερικές φορές η απύθμενη βλακεία μερικών ανθρώπων όχι απλά δεν μπορεί να κρυφτεί, αλλά κραυγάζει τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να μην σου αφήνει περιθώριο να σαρκάσεις: μερικοί άνθρωποι σε εξουδετερώνουν ειρωνικά με τα ίδια τους τα σοβαρολογούμενα. Τι παραπάνω να πεις;
Τα έχει πει όλα ο Πέτρος για λογαριασμό σου.
---
Εν τω μεταξύ, ανύπαρκτη χαρακτήρισε την Πολιτεία ο Ντέμης Νικολαϊδης, σε χθεσινοβραδυνές του δηλώσεις, κουνώντας μάλιστα εύγλωττα με (ιδιαίτερα) μεγάλη στεναχώρια το κεφάλι. Ζητήσαμε από τον μπαφιασμένο και απηυδισμένο Ντέμη να μας εξηγήσει πού στηρίζεται για να αποδώσει έναν τόσο βαρύ χαρακτηρισμό και στάθηκε αμείλικτος, αναφερόμενος στην ερημοδικία του Δημοσίου στη σχετική δίκη, προκειμένου να εισαχθεί η ΑΕΚ στο άρθρο 44 και να χαριστούν τα χρέη της. Τόσο ανύπαρκτη είναι η Πολιτεία, συνέχισε, που αφού χάρισε τα χρέη στην ΠΑΕ, τώρα με βοηθάει με οικόπεδα για να χτίσω και γήπεδο. «Πού θα πάει αυτή η ιστορία;», κατέληξε με ένα ρητορικό ερώτημα έμπλεο πίκρας και γαμώτου ο Δον Ντεμώτης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

17 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Καλά για τον κ. Πέτρο Κόκκαλη τι να πούμε;που τολμάει και μιλάει για την ιστορία του Ολυμπιακού, δέκα χρόνια συμπόρευσης με την διαιτησία και όλα τα διοικητικά όργανα του ποδοσφαίρου.Το Πρωτάθλημα είναι δικό μας και ας αφήσει ο Ολυμπιακός τα γνωστά του κόλπα, να κλέβει βαθμους με αγώνες στα χαρτιά κτλ.

Πάμε γερά, το Σάββατο όλοι Λεοφώρο για το ματς με την Βέροια!

Thrass είπε...

Τελικά όσα εκατομμύρια γιούρο και να ξοδέψουν εκεί σοτ λιμάνι, ίδιοι [[δεν μπορώ να βρω κατάλληλη λέξη χωρίς ρατσιστικό περιεχόμενο στην πλούσια γλώσσα μας]] παραμένουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.....ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ.

Pappas10 είπε...

1ον. Ό,τι και να κάνει ο λιμανόπουστας, πάλι μικρός, κομπλεξικός και μόνο εκτός γηπέδου θα κερδίζει τους τίτλους που του απονέμονται. Η παρουσία του μέσα στο γήπεδο θα είναι για τα μάτια του κόσμου και των κάφρων που αποτελούν την οπαδική του ταυτότητα. Όσο για το αεκάκι44... καλά τους είπε η "ΗΧΩ"... Βροχοπούλου. Ρε τι κλάμα ήταν αυτό του Ντέμυ; Τώρα δεν σου αρέσει το κράτος... όταν στα χάριζε ήταν καλό ε;

2. Ο Βαρδινογιάννης τι ακριβώς είπε ρε παιδιά; Το μόνο που μου άρεσε σαν ΠΟΛΙΤΙΚΗ κίνηση είναι ότι ουσιαστικά προ(σ)καλεί τον Βγενόπουλο να αποδείξει ότι δεν θέλει αντάλαγμα για τα 40 μύρια ή τα πόσα είπε που θέλει να "σπρώξει" στην ΠΑΝΑΘΑ. Η πρόταση του όμως - κατά τη γνώμη μου- μεταφράζεται ως "τα δικά σας δικά μου και τα δικά μου δικά μου".

Πρότεινε ρε Τζίγγερ την PANATHINAIKOS HOLDINGS να ξεφύγουμε...

Αυτό πιστεύω. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ο τζίγγερ σήμερα απλά Θεός...Ξεπέρασε τον εαυτό του.Αν αυτά που είπε ήταν αυτά που ήθελε να πει κ δε τα μπέρδεψε,λέει ουσιαστικά το εξής.Τα βασικά έξοδα της ΠΑΕ που είναι οι μεταγραφές τα αναλαμβάνουμε από κοινού με άλλους επιχειρηματίες μέσω αυτής της εταιρείας.Τα έσοδα(πλην μιας πιθανής πώλησης παικτών) παραμένουν σε αυτόν(γήπεδο,εισιτήρια,τηλεοπτικά,διαφημίσεις κτλ) μέσω της ΠΑΕ.Δλδ στο ενδεχόμενο που ο ΠΑΟ π.χ 4πλασιάσει το budget για μεταγραφές(με τα λεφτά των άλλων πάντα)κ κάνει πορείες στο C.L αυξάνοντας τα έσοδα του,τα έσοδα αυτά θα πάνε στη γνωστή τσέπη των Β.Ο άνθρωπος είναι πραγματικά ΑΣΤΕΙΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.

Είνα αστεία πρόταση.

Γνωστά Τζιγγεριακά κόλπα.

Ουσιαστικά λέει ότι η ΠΑΕ δεν πωλείται και ότι αν θέλετε να δώσετε τα λεφτά σας δώστε τα μέσω αυτης της "εταιρείας". Τα μείον της πρότασης τα εντόπισε πολύ σωστά ο "ανώνυμος".

Μοναδικός σκοπός που έγινε είναι να "αποδείξει" - με το φτωχό του το μυαλό - ότι σκοπός της ΠΕΚ ήταν μακροπρόθεσμα η απόκτηση της διοίκησης.

Κανείς σοβαρός επιχειρηματίας δεν πρόκειται να "επενδύσει" και την "επένδυση" του να την ελέγχει ο κύριος ανταγωνιστής του.

Εξάλλου στο ποδόσφαιρο το κέρδος από την αγοραπωλησία ποδοσφαιριστών είναι σχετικό μια και απαιτεί ότι αγοράζεις φτηνά και πουλάς ακριβά. Αυτό μετατρέπει αυτόματα την ομάδα σου σε "φυτώριο".Τα κέρδη έρχονται από όλες τις "άλλες" χρήσεις.

Οι επιχειρηματίες από αλλού θα "κερδίσουν" και όχι αό την πώληση ποδοσφιαριστών.

Αναμένετε σίγουρα απάντηση από την ΠΕΚ.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΡΙΜΑ.

Δεν πωλείται η ΠΑΕ δυστυχώς παιδιά.

Θα φάμε τους καρκίνους στην ΜΑΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο δικτατορας Τζιγγεροπουλος ηταν ΑΠΟΛΥΤΟΣ και μας δουλευει πλεον και επισημα:

«Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται βοήθειες»

και η χουντα συνεχιζεται !!!!

- 1/11 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
- ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΥΝΤΡΑ,ΣΕΡΙΤΣ,ΡΟΜΕΡΟ,ΓΚΑΦΙΝΟΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Στήριξη Παπανικολάου σε ΠΕΚ

(Πηγή: Sportgay)

05/02/2008, 12:38


Ο μεγαλύτερος αθλητής Στίβου, που έχει αναδείξει ο Παναθηναϊκός, Χρήστος Παπανικολάου, που κατείχε το Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ και τώρα εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής εξέφρασε την στήριξή του στην Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση (ΠΕΚ) εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

«ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, Γιατί συμφωνώ με τις απόψεις τους κυρίου Βγενόπουλου. Μετά την παρουσίαση των προτάσεων από τον κύριο Βγενόπουλο, πείστηκα ακόμα περισσότερο πόσο σημαντική είναι η κίνηση αυτή για το μέλλον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Ιδού γιατί:

• Εμείς οι αθλητές, οι παίχτες των ερασιτεχνικών και των επαγγελματικών τμημάτων πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟ:
• Πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σχεδόν σε όλα του τα τμήματα, σε όλους τους αθλητικούς και κοινωνικούς στόχους, πρωταγωνιστής στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη.
• Έχουμε συναίσθηση τι σημαίνει αυτό, πόσο δύσκολο είναι, άρα δεν το αναφέρουμε για λόγους εντυπωσιασμού η Λαϊκισμού…
• Εμείς οι αθλητές θέλουμε να είναι κοντά μας η τεράστια δύναμη που είναι οι φίλαθλοι, τα εκατομμύρια των φιλάθλων του ΠΑΟ, για να ενισχύουν τις προσπάθειές μας, για να χειροκροτούν τις επιτυχίες, για να αισθάνονται υπερήφανοι για τις διακρίσεις.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΙ, ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

• Όταν θα υπάρχουν άτομα, Διοικήσεις, που θα έχουν ΣΥΝΕΧΩΣ την οικονομική δυνατότητα, για να στηρίζουν κάθε αθλητικό στόχο ξεχωριστά, και για κάθε τμήμα.
• Όταν στις διοικήσεις, στις τεχνικές επιτροπές, θα υπάρχουν αθλητές, παίχτες, καθηγητές σωματικές αγωγής, προπονητής, επιστήμονες περί τα αθλητικά, δηλαδή άτομα με γνώση που θα σχεδιάζουν τους στόχους, θα τους κοστολογούν, θα σχεδιάζουν τρόπους και μεθόδους εξέλιξης.
• Διαφορετικά οι διακρίσεις θα είναι ευκαιριακές, εξαρτώμενες κάθε φορά από την γενναιοδωρία κάποιου που υποστήριξε οικονομικά ένα τμήμα, προσέλαβε άτομα με γνώση και πέτυχε τους στόχους.


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

Μπορεί να κάνει άλλα 8 χρόνια να το ξαναπάρει, έτσι θα είναι η πορεία του ΠΑΟ, ευκαιριακή, εάν δεν υπάρξει επαγγελματικός σχεδιασμός με ξεκάθαρους στόχους.
Μπορεί φέτος ένα τμήμα να πάει καλά, ενώ τα υπόλοιπα, θα κινούνται στην μετριότητα. Αυτό συμβαίνει σήμερα στον ΠΑΟ, με φωτεινή εξαίρεση το μπάσκετ, το οποίο πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη.
Ο λόγος που έχει αυτή την εξέλιξη όλοι τον γνωρίζουμε: είναι η οικονομική δύναμη του τμήματος, η αθλητική υποδομή σε παίχτες και επιστημονικό δυναμικό, όλοι γνωρίζουμε την σοβαρή και επαγγελματική οργάνωση από την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ιδού το αποτέλεσμα.
Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός.
Να μην παρασυρόμαστε από ευκαιριακές επιτυχίες, γιατί αυτές απλά καλύπτουν την πραγματική κατάσταση, και φρενάρει την εξυγίανση, φρενάρει την επαγγελματική δομή του συλλόγου, τον κρατάει στην μετριότητα.

Ο ΠΑΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ:

• Όταν επανασχεδιαστούν οι αθλητικοί και οι κοινωνικοί στόχοι των τμημάτων του.
• Όταν κοστολογηθούν
• Όταν πλαισιωθούν τα τμήματα με ικανά στελέχη
• Όταν σχεδιαστούν οι τρόποι επίτευξης των στόχων
• Όταν προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα για την επίτευξη των στόχων, κλπ.


• Αυτό το σκεπτικό στηρίζει η ΠΕΚ
• Τα δύο εκατομμύρια φιλάθλων του ΠΑΟ
• Οι εκατοντάδες αθλητές του ΠΑΟ
• Οι έχοντες σπουδάσει τα αθλητικά και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν
• Οι παράγοντες που πλαισιώνουν τα τμήματα του ΠΑΟ
• Ενωμένος ο ΠΑΟ, μπορεί να εξασφαλίσει την διαρκή πρωταγωνιστική του ικανότητα
• Σκεφτείτε με την οικονομική της ΠΕΚ, τι θα συμβεί;
• Σκεφτείτε πόσο γρήγορα θα έρθει η άνθιση στον ΠΑΟ, σε όλα του τα τμήματα , ερασιτεχνικά και επαγγελματικά.

Σκεφτείτε την οικονομική δύναμη του ΠΑΟ
1. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
2. ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
3. ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΓΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΗΝ ΠΕΚ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ οι οποίοι με τόσο αγνό τρόπο αναφέρθηκαν.

Ως καθηγητής σωματικής αγωγής, σπούδασα την επιστήμη που λέγεται αθλητισμός σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο, και μετά από τόσα χρόνια πρωταθλητισμό, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο δρόμος για να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός είναι ότι ανέφερα πιο πάνω.
Ο κύριος Βγενόπουλος μπορεί να προσφέρει αυτό που δεν έγινε μέχρι τώρα στον σύλλογο.
Πιστεύω ότι μπορώ να διακρίνω τους στόχους του, πιστεύω ότι το επαγγελματικό και το οικονομικό πακέτο θα απογειώσει τον ΠΑΟ, σε όλους τους αθλητικούς στόχους αλλά και τους κοινωνικούς, αφού ένας μεγάλος σύλλογος δεν είναι μόνο αθλητισμός, αλλά και κοινωνική προσφορά, μέσω της άθλησης, του πολιτισμού, της δημιουργικής απασχόλησης των νέων, και των φιλάθλων του. Πιστεύω ότι με ένα επιτελείο, με γνώστες, θα προσφέρει αυτό που όλοι προσδοκούσαμε εδώ και δεκαετίες.

Στην προσπάθειά του αυτή
Εγώ δηλώνω δημοσίως ότι θα είμαι στο πλευρό του,
Τον στηρίζω, και επικροτώ τις προτάσεις του,
Έτσι θα γνωρίζει από την αρχή με ποιον έχει να κάνει, που συμφωνώ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ SAN JOSE STATE COLLEGE USA.

ΤΗΛ: 210- 7232237 ΦΑΞ: 210- 7239528
Για τους φίλους του ΠΑΟ εάν θέλουν να ζητήσουν διευκρινήσεις για την απόφασή μου αυτή»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

--------------------------------

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.......

Η ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ (Παπνικολάου, Δομάζος κλπ) παίρνει θέση).

ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ:

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ (λάθη λόγω βιασύνης). :-)

squarelogic είπε...

Καλά,ο Τζιγγερ πρέπει να νομίζει οτι ειναι πολύ έξυπνος και οτι απευθύνεται σε πολυ χαϊβάνια!
Τι ειπε παλι ο γιγαντας σημερα?
Οτι θα κανει ενα ...αμοιβαιο κεφαλαιο οπου ολοι θα μπορουμε να βαζουμε χρηματα για να επενδυει αυτος(με την γνωστη του απαράμιλλη ευθυκρισία)σε παικτες,που μπορει να αξιοποιηθούν απο τον Παναθηναικο ή -να πωληθούν...

Δηλαδή εχει την εντύπωση οτι εχει επιδείξει τοσο αξιόλογη διαχειριστική ικανοτητα και τοσο καλό σκαουτινκ,που θα του εμπιστευτεί ο κοσμος τα λεφτά του είτε για να εχει προσβαση σε αποδόσεις ανώτερες άλλων επενδύσεων(εδώ γελάνε δυνατά) είτε απο αγνά πράσινα αισθήματα?

Μιλάμε για τον ιδιο άνθρωπο που
-εχασε τον Κυριάκο με το κολπο που του εκαναν οι Ρειντζερς χωρις δραχμη
-ψωνισε τελειωμένους τυπου Κονσεισαο,Βικτορ κλπ
-καταφερε να μην πουλησει τον Βυντρα με 1,8 εκ,τον Σεριτς με 1,5 εκ
-καταφερε να δωσει τον Γκεκα με μολις 1εκ,για να κανει την αμεσως επομενη χρονια μεταγραφη με 3,5 εκ
-εδωσε το μεγαλυτερο ταλεντο της Ελλαδας, Σειταρίδη πριν αρχισει το EURO 04(παγκοσμια πρωτοτυπία ή ακλονητη εμπιστοσύνη στην αποτυχια της μετεπειτα πρωταθλητριας?),λες και θα επεφτε η αξια του
-εχει γεμισει την ομάδα με δανεικους εκ των οποίων δεν εχει μεχρι τώρα κρατησει ουτε εναν(πραγμα που κατι λεει για την ποιοτητα των επιλογών του ή την διαθεση του να την βγαλει φτηνά)
-παρέλαβε μια ομάδα που εκανε καθε χρόνο αξιολογες πορείες στο Τσαμπιονς Ληγκ,και την κατέληξε μονιμη τρίτη...

Και ολο αυτό το σχεδιο,λεει,οτι το επεξεργαζόταν απ το 2004!!!
(286 επεξεργαστή έχει στο κεφάλι του?)

Κι αυτό το πλασάρει σε ποιον,στον Βγενόπουλο,τον μαγο των deals!!!

Καποιος να τον επαναφέρει στην πραγματικοτητα ρε παιδια!

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ, squarelogic ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ κείμενο.

Αφού να φανταστείς το έκανα copy paste και το πρίνταρα για να το δώσω σε κάτι γκοτζαλάκια.

Περιττό να πω ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια, το παρακάτω κείμενο το δημοσίευσα σε συνάρτηση με την πρόταση Τζίγγερ και σε άλλο σάιτ. Για να μη γράφω τα ίδια, το αντιγράφω και εδώ.

Μετά από πολλές συζητήσεις με φίλους και γνωστούς που ξέρουν και 5 πράγματα παραπάνω από εμένα σε συνάρτηση με τα οικονομικά, νομίζω ότι ο Τζίγγερ αφήνει "παράθυρο" αν όχι στην πώληση, σίγουρα στην απόδωση μετοχών στους επενδυτές της νέας εταιρίας με τον εξής τρόπο (το εξηγώ όσο πιο απλοϊκά μπορώ).

Ο Τζίγγερ είπε ότι θα καλύπτει το 50% του κεφαλαίου των αγορών της νέας εταιρίας. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι πάμε να πάρουμε δεξί μπακ.

Η λίστα έχει 15 Αθλητές. Ο Πιό ακριβώς κάνει 17 μύρια και ο φθηνότρος 1.

Αποφασίζουν να πάρουν αυτόν με τα 17.

Ο Τζίγγερ λέει πως το μπάτζετ που έχει (σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΕ) για τον παίκτη δεν ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια. Πρέπει όμως να καλύψει τα υπόλοιπα 5,5 μύρια που στοιχίζει ο παίκτης. Πως το κάνει;

Μήπως μοιράζοντας μετοχές στους "συνεπεδυτές" της εταιρίας.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν θέλει κάποιος να δει θετικά την πρόταση Τζίγγερ, υπάρχουν κάποια σημεία που μπορεί να εστιαστεί.

1. Συζητάει και δεν μένει "κολημένος" στο "δεν πουλάω".

2. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις να μπουν χρήματα στην ομάδα από "φραγκάτους" ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ, διατηρώντας όμως κάποιες δικλείδες ασφαλείας ως προς το τι μπαίνει και το πως αυτό διαχειρίζεται ώστε να μην βρεθεί η ομάδα χρεωμένη. Το να βρεθεί η ομάδα σε κατάσταση αεκ44 ή κρατικοδίαιτου πούστη είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος.

3. Προκαλεί τις εστιάσεις "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟφροσύνης" της ΠΕΚ. Θεωρώ ότι είναι "πολιτική" κίνηση, χωρίς όμως να με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της γιατί όπως έχω δηλώσει δεν με νοιάζει ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τι εφ' όσον ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα βγει κερδισμένος και όχι χρεωμένος σαν το αεκάκι44 ή τον κρατικοδίαιτο πούστη. Είναι όμως έξυπνη κίνηση πρό(σ)κλησης στον Βγενόπουλο να "αποδείξει" τα αισθήματα του.

4. Με τον τρόπο που είπα παραπάνω (κάλυψη της "διαφοράς" μεταξύ μπάτζετ της ΠΑΕ και δυνατότητας της εταιρίας) μπορεί σταδιακά να "πολυμετοχοποιήσει" την ΠΑΕ, εξασφαλίζοντας όμως ότι θα μπουν πραγματικά λεφτά με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και όχι "αέρας".

Αυτή είναι η θετική πλευρά του θέματος. Την αρνητική την παρουσίασα προηγουμένως.

Περιμένω να δω και την αντίδραση Βγενόπουλου και εδώ είμαστε να τα συζητάμε.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

"
Δηλαδή εχει την εντύπωση οτι εχει επιδείξει τοσο αξιόλογη διαχειριστική ικανοτητα και τοσο καλό σκαουτινκ,που θα του εμπιστευτεί ο κοσμος τα λεφτά του είτε για να εχει προσβαση σε αποδόσεις ανώτερες άλλων επενδύσεων(εδώ γελάνε δυνατά) είτε απο αγνά πράσινα αισθήματα?"

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ME TON SQUARE

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ
ΣΕ ΑΥΤΟΝ??? ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΛΑΦΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ !!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Μπορέλι,

Αν το δεις καθαρά σε επίπεδο χρημάτων, κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι οικονομικά υγειής...

... κατάλαβες το χαρτί του Τζίγγερ; Δεν είναι άεκακι44 που ψάχνει να πιαστεί από τα μαλιά του. Κι αυτό το ξέρουν και οι άλλοι.

Σαν πρόεδρο ΠΑΕ σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα της, τον Τζίγγερ μπορείς να τον πεις όσο μαλάκα θέλεις κι εγώ - σε κάποια πράγματα - μαζί σου.

Αλλά όταν μιλάει για γκαφρά μάλλον δεν μιλάει μόνος του...

Σ' αυτό ελπίζω. Ας περιμένουμε όμως και την αντίδραση Βγενόπουλου.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ GAY-ΡΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙ-ΛΑΓΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΕΝΩ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΩΝ!!!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Μπορέλι,

Ας δούμε πρώτα τι θα γίνει. Αν απορριφθεί η ένσταση θα γίνουν πολύ ρόμπες. Τι σχέση έχει ο Τζίγκερ με τις απατεωνιές του Κόκκαλη και τις αβλεψίες της ΕΠΟ; Εάν και εφ΄όσων αυτές υπάρχουν.

Γιατί σαν να άκουσα εχθές ότι η ένσταση δεν έχει τύχη.

Κάτσε ρε να δούμε τι θα γίνει. Γιατί αν φάνε καμμία πούτσα από την εκδίκαση, μετά θα τους δουλεύουμε χοντρά για την ξεφτίλα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

Ο Γαύρος δεν θα εκανε ενσταση αν δεν ειχε παρει εγχωριες διαβεβαιώσεις οτι θα την κερδίσει.
Το θεμα είναι ομως μπλεγμένο και οπως φαίνεται την τελική ετυμηγορία θα δωσει η ΦΙΦΑ.Τουτέστιν θα αργήσει,και μπορεί πραγματι να είναι απονομή του πρωταθλήματος αν την κερδίσει...

Οπως και ναχει ειναι ντροπη τους!
Το ερωτημα είναι αν στο ονομα της "νομιμοτητας" που επικαλείται ο γνωστός φανατικός της νομιμότητας Πετρος- Μίζερμαν -Κοκκαλης,θα εκαναν την ενσταση αν ειχαν κερδίσει τον αγώνα ωστε να αφαιρεθει -1 β.επιπλεον απ την Καλαμαριά.Δε νομίζω...