Παρασκευή, Φεβρουαρίου 01, 2008

Δάνεισε με καλέ κύριος ...

Ελεήστε τον αόματο...Ότι έχετε ευχαρίστηση....Και δανεικούς παίρνω και κουτσούς δέχομαι....Δώστε κόσμε, δώστε να βγάλω την χρονιά...Κύριος δώσε κάτι δανεικό και στο επιστρέφω...Έχω ομάδα πρωταθλητισμού, δώστε κάτι...τόσα στόματα να θρέψω, τόσα πριμ να πληρώσω...έλα παιδιά δώστε κάτι στον καρμοίρη....
Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός σήμερα κύριοι....Δανεικοί, ελεύθεροι και ψίχουλα. Με τα ψέμματα ομάδα για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το μόνο μεγάλο όνομα που μπορεί να έρθει με αυτόν τον τσιγγούνη είναι ο Σπανοβαγγελοδημήτρης. Πολλές οι συλλαβές...και βέβαια με 1285 δόσεις, παζάρια και πρωτοσέλιδο Ντέρμπι " Ο ΝΕΟΣ ΚΑΚΑ". Και μετά τα κάναμε πάνω μας. Ου να χαθείτε ξεφτίλες...

114 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ειναι ο "Τζιγκεριακος" και οχι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ που ονειρευομαστε.....Φυγε ρε λαθρεπιβατη των ονειρων μας

sniper13

Ανώνυμος είπε...

Χε χε και η μεγαλύτερη πλάκα είναι να ακούς Γκόντζο και τους κατ' εξακολούθηση 5 ρουφιάνους που βγαίνουν στην εκπομπή του να λένε πως η ομάδα δεν είχε ανάγκη μεγάλου ονόματος στα χαφ.
Συνεχίστε μαλάκες θα μείνετε 1000 άτομα όλοι και όλοι, Παναθηναϊκος με δανεικούς, αν είναι δυνατόν ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλη καρπαζιά σήμερα από το Κοκκαλαίικο!
Τί το ήθελες ρε κακομοίρη το σύνθημα στο κοπί τι πίτα;
Πάλι η ΠΕΚ θα πρέπει να απαντήσει;

ΥΓ. Ο Γκότζος άφησε υπονοούμενα για την ημ/νία δημοσίευσης των λεγομένων του Γιούρκα, πως ενώ η συνέντευξη δόθηκε στο έντυπο εδώ και 20 μέρες, περίμεναν και καλά στραβοπάτημα στην Τούμπα και μετά θα έβγαινε στη φόρα.
Τι μαλάκας! Ξέχασε ότι η συνέντευξη δόθηκε σε μηνιαίο περιοδικό και όχι σε καθημερινό έντυπο... Ε ρε προπαγάνδα.

squarelogic είπε...

Οπως καταλάβατε το σκεπτικό του αφεντικου ειναι "δωσ' ημίν σήμερον" με στοχο τον φετινό τιτλο ώστε να φιμώσει την φωνή της ΠΕΚ...

Το προβλημα θα είναι το καλοκαιρι οποτε Ποστιγκα και Μανούτσο θα παρουν τον δρομο για τον αληθινο προορισμό τους και θα μείνουμε με Πετροπουλο και (ισως) Μαντζιο...

Οπότε ενας αληθινός Παναθηναικός βρισκεται ενωπιον ενός ασυνηθιστου διλήμματος :
να επιθυμήσει και να πανηγυρίσει ενα πιθανό τιτλο(που ομως θα τον καταδικάζει σε μια διαιώνιση της σημερινης τελματωμενης κατάστασης)
ή
να ευχηθεί την απώλεια του τίτλου μήπως και γίνουν πραξη τα 5 σημεία της ΠΕΚ?

Ήδη ο συνεταίρος Πετράκης του κάνει (δικαιολογημένα)πλάκα για τους δανεικούς.Αφου εκανε τη σωστη κινηση με τον Σπυρόπουλο(ασχετα απ το κόστος),γιατι δεν ειχαν ψαξει και για ενα αντιστοιχο δεξι μπακ,(να ειναι κι ο Βυντρα διαθεσιμος για το κεντρο της αμυνας οπου ενδεχομενως να αποδιδει καλυτερα),και ν'αποκτησουμε επιτελους ισορροπημενη αναπτυξη κι απ τα 2 ακρα?

Ανώνυμος είπε...

Πηρε τον Σπυροπουλο και κατι εγινε.

Τζιγγερ ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ.
Ο αλλος συζηταει απο τωρα για αβρααμ παπαδοπουλο και κυργιακο.

Εσενα δεν σου κανει κανενας απο τους 2?

Ξυπνησαμε ρε αποτυχημενε.

ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτχ,

πού το θυμήθηκες τον
εκπληκτικό Βασίλη
"Σπανοβαγγελοδημήτρη" Αυλωνίτη;!
Μια από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές του κινηματογράφου η κατάθεσή του στο δικαστήριο!

.....

@ Squarelogic,

πολύ λάθος το δίλημα που αναφέρεις - αν και νομίζω, ότι το είπες σχηματικά, έτσι δεν είναι; Πανηγυρίζουμε κάθε τίτλο του Συλλόγου, αυτό είναι αυτονόητο.

Άλλωστε η ΠΕΚ δήλωσε με κάθε βεβαιότητα σήμερα, ότι θα προχωρήσει ανεξάρτητα από επιτυχίες ή αποτυχίες. Άρα μια επιτυχία δεν συνεπάγεται αναγκαστικα αυτό που φοβάσαι. Σωστά;

....

@ All,

Αλήθεια, δεν είδα κανέναν να σχολιάζει εδώ τη σημερινή Ανακοίνωση της ΠΕΚ! Μήπως δεν αξίζει τον κόπο; Πώς σας φάνηκε;

Λοιπόν, εγώ τη βρήκα ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΕΡΗ και από τη συνέντευξη Τύπου του Βγενόπουλου. Πρώτον επιβεβαίωσε ότι εννοεί την ενότητα στο Σύλλογο. Δεύτερον ξαναβάζει πάγο στα χουλιγκάνια. Κυρίως όμως,
χάρηκα ιδιαίτερα που το "δεν ήξερα γιατί δεν διάβαζα αθλητικές εφημερίδες" μετουσιώθηκε τόσο σύντομα σε άμεσο ενδιαφέρον για τον Ερασιτέχνη, που πραγματικά, όπως είπε και ο Θανάσης τον Οκτώβρη, έχει τεράσια ανάγκη βοήθειας.

Μου άφησε και μια μικρή απορία, που ίσως δεν είχα καταλάβει από τις προηγούμενες ανακοινώσεις: εκεί που λέει, ότι οι προτάσεις της ΠΕΚ είναι ίδιες και για την ΚΑΕ, εννοεί ότι οραματίζεται πολυμετοχική ΚΑΙ την ΚΑΕ;

Και κάτι ακόμα, που δεν είδα να σχολιάζουμε εδωμέσα, παρ' όλο που είναι νομίζω ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ όσο και ΘΕΤΙΚΗ είδηση και έχει, πιστεύω, να κάνει με την εμφάνιση της ΠΕΚ.

Εννοώ την πρόταση του συνδέσμου "Θύρα 13-1966" προς τον "Ενιαίο Φορέα" να καθίσουν από εδώ και πέρα ΜΑΖΙ στη θύρα 13!

Το βρίσκω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, να γίνει κάτι τέτοιο. Στις λεπτομέρειες μπορεί η πρόταση να θέλει διορθώσεις, όμως είναι καλή σαν χειρονομία. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο και ότι θέλει θυσίες και προσπάθεια για να γίνει, διορθώσεις στο εγωισμό όλων, κ.λπ.
Μακάρι όμως να γίνει!

Ανώνυμος είπε...

@ τορτουρας
Δεύτερον ξαναβάζει πάγο στα χουλιγκάνια.

δεν μας το κάνεις και λίγο πιο λιανά σε εμάς που δεν ήμαστε του πανεπιστημίου??

Ανώνυμος είπε...

@ madboy,

ειικρινά συγγνώμη αν σε έθιξα ... εννοώ που μία φρασούλα μου, την είπα πολύ "πανεπιστημιακά" για σένα και δεν την κατάλαβες.

Τα υπόλοιπα τουλάχιστον που έγραψα, τα κατάλαβες;

Αν ναι, ας αρχίσουμε από αυτά που κατάλαβες και μετά πάμε σιγά-σιγά και στα πανεπιστημιακά.

Τι έχεις να πεις γι' αυτά;

Με ενωτική διάθεση,

ΤΤ

Ανώνυμος είπε...

αμφιβάλλω απεριόριστα για το αν έχεις "ενωτική διάθεση" , είναι άλλωστε αυτό ξεκάθαρο στο κείμενο σου

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τουρτουρα μου φαινεται απτο πολυ τουρτουρισμα χαζεψες...

Η ΠΕΚ δεν βαζει σε κανενα παγο τα χουλιγκανια γιατι τα χουλιγκανια ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Και προτεινει να γινουν ΟΛΑ πολυμετοχικα και να ξεκινησει αυτο απο τα αποτυχημενα τμηματα. Δλδ τον ΑΟ και την πολυαγαπημενη σου ΠΑΕ.

Αλλα εδω, ακομα την αποκωδικοποιουν την συνεντευξη, την ανακοινωση θα σχολιασουν? Btw h ΝΟVA εβαλε 49Ε τον αποκωδικοποιητη, ελπιζω να τους βοηθησει να καταλαβουν καποτε τη συνεντευξη.

Οσο για την ανακοινωση του Στεφανου αμα ξερεις αναγνωση προτεινει να δωσει στη ΘΥΡΑ13 τα μισα εισιτηρια....Δλδ τα 10000 θα μοιραστουν τα 13 με 163 ατομα τα οποια ειναι ανυπαρκτα.Και αν δεν ανηκεις σε καποιο κλαμπ ειτε της 13 ειτε στη ΠΑΛΕΦΙΒ ειτε στου Στεφανου τοτε να μη σχολιαζεις πραγματα που δεν γνωριζεις γιατι η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας.

sniper13

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σας παρακαλώ μην τα βάζετε με τον ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ-ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ.

Τουρτούρας-Τουρτούρας είναι ένας και μοναδικός.

ή

είναι ένας και δανεικός?

Ιδού η απορία.

Περιμένω εναγωνίως και άλλες "ενωτικές" θέσεις σου ΤΤ.

Τουρτούρα ζεις εσύ μας οδηγείς.

Υ.Γ. Πόσοι είναι εδώ μέσα οι "ενωτικοί" + "yes boss"? Ο Τουρτούρας, ο Μιχάλης, άλλος (για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη)?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως προχθές που άκουγα τον επικοινωνιολόγο με ανησύχησε ιδιαίτερα όταν σε ερώτηση ακροατή αν θα φύγει ο Μάτος απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού σε περίπτωση πώλησης του η ΠΑΝΑΘΑ και η μεγάλη μας διοίκηση τον αντικαθιστά στο πι και φι αν όχι με ισάξιο σίγουρα με καλύτερο.

:-)

ΑΡΑ?

Πάει και ο Μάτος (τον θέλει ο Βενγκέρ).

Κανένας δανεικός αμυντικό χαφ ρε παιδιά?

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

δικαίωμά σου φίλε να αμφιβάλλεις αλλά πρώτα άκουσε καλά τι σου λέει ο άλλος.

Εξαρχής έχω πει εδωμέσα (και, αν το θες, μάρτυρές μου όλοι οι παλιότεροι από σένα), ότι είναι λαθεμένη τόσο μια αντιπολίτευση στην ΠΑΕ που στηρίζεται απλά σε φήμες και όχι σε ανοιχτά δηλωμένες προτάσεις ...

... όσο και μια ισοπεδωτική αντιπολίτευση, που μηδενίζει τα πάντα.

Καλώς ή κακώς αυτή ήταν πάντοτε η γνώμη μου.

Αν θυμάσαι λοιπόν, αυτό που είπα μόλις εμφανίστηκε η ΠΕΚ, ήταν ότι μόνο καλό θα κάνει στον Παναθηναϊκό έστω και μόνο επειδή επιτέλους είναι μια ανοιχτή, δημόσια και καθαρή πρόταση-πρόκληση προς την ΠΑΕ (=τέρμα στις φήμες)...

... και μάλιστα κινείται με σαφή ενωτική διάθεση βαστώντας αποστάσεις από και αποδοκιμάζοντας τις ακραίες-ισοπεδωτικές εκδηλώσεις.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αυτές "γραμμές", που φάνηκαν σε εκείνες πρώτες εκδηλώσεις της ΠΕΚ ήταν στο πνεύμα τους ΣΥΜΦΩΝΕΣ με τις απόψεις που και εγώ (αλλά και άλλοι, χωρίς αυτό να τους κάνει τσάτσους!) είχα εκφράσει για το είδος της αντιπολίτευσης στην ΠΑΕ.

Γι' αυτό και γράφτηκα, παρ' όλο που είχα και επιφυλάξεις (βλ. το blog μου).

Η χτεσινή Ανακοίνωση της ΠΕΚ με έκανε, όπως έγραψα πιο πάνω, ακόμα πιο αισιόδοξο και με χαροποίησε ακόμα πιο πολύ, διότι:

(1) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ "ΓΡΑΜΜΕΣ", που προανέφερα (από όπου και το: "Πρώτον επιβεβαίωσε ότι εννοεί την ενότητα στο Σύλλογο. Δεύτερον ξαναβάζει πάγο στα χουλιγκάνια.", που έγραψα), και
(2) ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ (ενίσχυση του Ερασιτέχνη ειδικά), πέρα από τις απλές εξαγγελίες.

ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ: δεν γίνεται φίλε να υποστηρίζει κανείς αληθινά την ΠΕΚ και ταυτόχρονα να υποστηρίζει πράξεις όπως λ.χ. ανθρωποκυνηγητά και αναποδογυρίσματα αυτοκινήτων (=χουλιγκανιές)!

Ή το ένα θα υποστηρίζει κανείς, ή το άλλο! Και αν τυχόν υποστηρίζει και τα δυο, τότε σε κάποιο από τα δυο υποκρίνεται.

Σαφές και κατανοητό;

Τέλος δυο λόγια για την ευκολία με την οποία πέφτουν διάφοροι χαρακτηρισμοί, και που για μένα είναι "γκοντζισμός" από την ανάποδη.

Όταν π.χ. ο Δομάζος υποστήριζε ένθερμα την επιλογή του απίθανου Μπάκε, ήτανε τσάτσος; Και έγινε σωστός τώρα που τα χώνει στο Ραλίστα; Κι όταν λ.χ. ο Βασίλης ο Κωνσταντίνου τα έχωνε στο Ραλίστα, ήτανε σωστός, ενώ τώρα που είπε (στον Alpha) κάποια όχι θετικά για την ΠΕΚ, έγινε τσάτσος; Ή μήπως είναι τσάτσικη η ΠΕΚ, επειδή π.χ. λέει στο Ραλίστα πως σε 2-3 πράγματα κινείται στη σωστή κατεύθυνση;

Ανώνυμος είπε...

Του Ματος ακουγεται πολυ...

Αν ειναι να πουλαμε τους καλυτερους παικτες μας απο την πρωτη καλη χρονια που εκαναν τοτε συγγνωμη, αλλα αυτο σιγουρα δεν λεγεται οραμα διοικησης που θελει να φτιαξει ομαδα για Πρωταθληματα και καλες ευρωπαικες πορειες.

Ανώνυμος είπε...

@ τορτουρας

Αν εσύ κατάλαβες ως ενωτικο το ΣΑΦΕΣ υπονοούμενο στην τελευταία ανακοίνωση της φράσης
" Θα συναντηθούμε με εκπροσώπους του ΠΑΟ για να μας παρουσιάσουν την κατάσταση, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου ώστε να συνδράμουμε για μια ακόμη καλύτερη πορεία."

το οποίο σε απλά ελληνικά σημαίνει , θα πάρω το 10% του ερασιτέχνη και θα σου κάνω τη ζωή μαύρη μλκ Τζίγκερ, τότε μάλλον είσαι και συ ένας από αυτούς που αποκωδικοποιούν ακόμα την συνέντευξη

Ανώνυμος είπε...

@ madboy13:

+13 :-)

----------------------

Πως λέγεται αλλιώς ο.......κωλοτούμπας?

Αυτός που είναι με την εξουσία αλλά καλού κακού έχει και ένα ανοιγματάκι με την αντιπολίτευση?

--------------------

Παιδιά πάει ο Μάτος.

Καλοκαράκι μας βλέπω με μεταγραφή ειπέδου Σκοπελίτη για να καλύψουμε το κενό του.

Εντωμεταξύ ο Κρόκους πήρε και τον Παπαδόπουλο και είναι πολύ κοντά στον έτερο ΠΑΠ.

Βέπω τα γκοτζαλάκια να ευαγελίζονται τη μεταγραφή Σπυρόπουλου για τα χρόνια που θα είναι στον ΠΑΟ μέχρι το παιδί να "δέσει", να γίνει διεθνής και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ (όπως ο Κωνσταντίνου). Ο Κόκκαλης είναι εγωιστής. Κάθε μικρή "νίκη" του ΠΑΟ έναντι του αιωνίου αντιπάλου την πληρώνουμε ακριβά. Ο Κρόκους είναι εγωιστής. Εξάλλου το ρητό των Βαρδινογιανναίων είναι το "ΜΟΝΑΣΤΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ". Ένα μοναστήρι χωρίς μοναχούς και πιστούς. Αλήθεια πόσους καλούς παίκτες του ΟΣΦΠ πήραμε τα τελευταία 12 χρόνια?

ΠΟΣΟΥΣ?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ?

ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστικά σήμερα στο DERBY το παρασκήνιο της δανεικής μεταγραφής θρίλερ του Πανούτσου στον ΠΑΟ για 3μήνες.

Ρε σεις, μέχρι Λιαρ Τζετ ναύλωσε ο Βαρδινογιάννης.

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

Η ίδια εφημερίδα - το έντυπο όλων των υποανάπτυκτων Παναθηναικών - "βαφίζει" την φιλική σχέση Πεσέιρο-Κειροζ, ως συνεργασία ΠΑΟ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΠΑΟ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΓΙΝΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ, ΖΗΤΩ Ο ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΔΛΠ* ΚΑΙ ΜΕ ΔΛΠ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥ ΡΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥ.

*ΔΛΠ= ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ PANATH

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Κατ' αρχάς με τους δανεικούς, ο "Τρίφυλλος Βαρβάτος και ωραίος" εχθές στην "Πράσινη" γράφει κατά γράμμμα.

Τίτλος: "Όταν έχεις όραμα δεν δανείζεσαι"

Κείμενο:

"Από τη μία ο Πόστιγκα και από την άλλη ο Μανούτσο. Και δεν είναι μονάχα αυτοί. Βάλτε στη σούμα επίσης τον Ίβανσιτς, αλλά και τον Ενακαρίρε που έφυγε, αλλά μπορεί να ξανάρθει. Έχουν ένα κοινό όλοι τους. Είναι καλοί Ποδοσφαιριστές. Ειδικά οι τρεις πρώτοι δεδομένα. Για τον τελευταίο αμφιβάλουμε. Ποιο είναι το κακό στην Ιστορία. Ότι δεν είναι δικοί μας. Είναι δανεικοί.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε πρόσφατα ότι έχει όραμα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Για να το λέει σίγουρα κάτι θα ξέρει. Οι κινήσεις του όμως δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Όταν έχεις όραμα δεν... δανείζεσαι. Εφόσον έχεις πειστεί ότι σου κάνειο παίκτης, πληρώνεις και τον παίρνεις. Τον αρχηγό της εθνικής Αυστρίας δηλαδή γιατί να τον πάρεις δανεικό. Τον Πόστιγκα επίσης. Αφού ξέρεις ότι είναι αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε τέτοια λογική. Ο ΟΦΗ μπορεί να δανείζεται. Ακόμη και η ΑΕΚ του Ντέμη. Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όμως της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό. Μία δύο φορές εντάξει, όχι όμως με τέτοια συχνότητα."

Απαντάει και ρωτάει ο Παππά-Μιχάλης

1. Ο Ίβανσιτς έχει buy out option. Δηλαδή με συγκεκριμένο ποσό μετά τη λήξη του δανεισμού ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει δικαίωμα να τον αγοράσει. Που είναι το κακό να "Δοκιμάζεις" έναν παίκτη;

2. Νομίζω το ίδιο ισχύει και με τον Πόστιγκα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Η ερώτηση - εφ'όσον δεν κάνω λάθος - είναι η ίδια.

3. Ο Μανούτσο είναι της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. Η κίνηση είναι σωστή με την έννοια του ότι ανοίγεις παρτίδες με μία μεγάλη ομάδα και βρίσκεσαι σε θέση να έχεις παίκτες που έχει επιλέξει το δικό της "σκάουτινγκ" έστω και σαν δανεικούς. Είναι κακό αυτό;

4. Ο Τριακαρίρε είναι δανεικός; Πάλι δεν ξέρω, διαφωτίστε με παρακαλώ.

5. Ο Μάτζιος πήγε δανεικός επίσης στην Άιντράχτ. Αν λοιπόν είναι "υποτιμητικό" για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να παίρνει δανεικούς από την Μάντσεστερ, φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και για την Άιντραχτ ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα παίρνει δανεικούς.

Σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συμφωνώ επί της Αρχής με το ότι ΠΡΩΤΙΜΩ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΕΣΤΙΖ. Πέραν αυτού όμως, δεν υπάρχει λόγος "Γκρίνιας" για κάτι το τόσο κοινό στον χώρο του Ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι η θέση μου.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΒΓΕΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΠΑΥΛΑΡΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΤΖΙΓΓΕΡ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Για άλλη μία φορά παρακαλώ να μην μπαίνουμε ούτε σε διαδικασία ύβρεων ούτε σε "ταμπέλες". Είναι αστείο να ζητάμε από ΠΑΥΛΑΡΑ - ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ - ΤΖΙΓΓΕΡ να τα "βρούνε" μεταξύ την στιγμή που δεν μπορούμε εμείς ρε Παιδιά. Το ίδιο λέω και για την κίνηση της "Θύρας 13 1966". Ας προσπαθήσουμε να επιβάλουμε ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΟΧΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ.

Υ.Γ.2 Η παράθεση του κειμένου της "Πράσινης" δεν έγινε για να αποδώσω "Πρασινισμό" σε κανέναν. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και το έχω δηλώσει. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που προτιμώ το "Ντέρμπυ" ρε παιδιά. Δεν με μιζεριάζει. Εντάξει, θα μου πείτε ότι δεν είναι μιζέρια αλλά ρεαλισμός. Μα και ο ρεαλισμός έχει 2 πλευρές ρε γαμώτο. Αυτή του "Τρίφυλλου" και αυτή που παραθέτω εγώ. Γιατί δηλαδή να λειτουργώ μόνο με γνόμωνα την "μαύρη πλευρά του φεγγαριού";;;

Ανώνυμος είπε...

το υπ αριθμ 5 επιχείρημα σου ήταν ακριβώς ότι είπε και ο Γκόντζος στην επομπή του υπερασπιζόμενος τις μεταγραφές του αφεντικού του.

Αν εσύ θεωρείς πως οι δανεισμοί μας γίνονται για να...δοκιμάσουμε τους παίκτες πριν τους αγοράσουμε, μάλλον αυταπατάσαι. Εκτός αν έχεις τόσο γαμάτο ρόστερ οπότε επειδή φοβάσαι μη σου βγουν παλτά ο αρχηγός της εθνικής Αυστρίας και ο φορ της εθνικής Πορτογαλίας, είπες να τους ψήσεις πρώτα πριν τα χώσεις.
Αδελφέ, μεγαλύτερο κατάντημα δεν είναι να βασίζεσαι σε δανεικούς.
Μεγαλύτερο κατάντημα είναι να διαβλέπεις όραμα και προγραμματισμό σε αυτές τις κινήσεις και να προσπαθείς να τις δικαιολογήσεις.

Slash είπε...

1.ο Ιβανσιτς δεν εχει buy out option
2.o Ποστιγκα δεν εχει buy out option
3.Δεν ειναι κακο αν δεν ειναι ο κανονας που ειναι πλεον..ο Παναθηναικος θα επρεπε να ειναι σε ενα επιπεδο Πορτο και παραπανω..αυτη ειναι η δυναμικη του..
4.ο ενακαριρε ειναι/ηταν δανεικος απο τσσκα μοσχας..
γενικα απο βαρδινογιαννη εγω δεν περιμενω τιποτα περισσοτερο..δεν προκειται να αλλαξει και το απεδειξε μετα το νταμπλ του 2004..μιτου,αντριτς,γκαλινοβιτς,
σκατσελ(δανεικος),μπικοφσκι..γαμω τα οραματα τζιγγερ..περαστικα μας

Pappas10 είπε...

@ Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφό Madboy13,

Εντάξει ρε μαν, το 5 το λέει ο Γκόντζος. Τι να κάνω εγώ τώρα; (απροπώ δεν το έχω διαβάσει κάπου αλλά τέλος πάντων...αν το είπε στην εκπομπή του δεν τον ακούω γιατί τα πρωϊνά ξυπνάω νωρίς αλλά και γιατί πέφτει παντόφλα από το αίσθημα).

Με την ίδια λογική καιη εισαγωγή του παρόντος ποστ -αλλά και η αναφορά σου στο "Όραμα" - είναι αντιγραφή του κειμένου που παρέθεσα. Προφανώς σκέφτεστε το ίδιο. Τι να κάνουμε τώρα;

Για τον Ίβανσιτς έχω μία εξήγηση. Δεν τον πήρες για τα αριστερά αλλά για να αντικαταστήσεις τον ΕΚΙ. Απλώς ο Μουνιόθ τον έβαλε αριστερά και ο τύπος - ενίοτε - "κεντάει". Απ΄' ότι γράφει σήμερα το "Ντέρμπυ" θα τον αγοράσει.
Τέλος πάντων, λογικά δεν "χώνεις" για να πάρεις έναν στη θέση ενός άλλου που είναι παικταράς.

Πέραν αυτού μη μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Δεν είπα τίποτα εγώ για "όραμα" ούτε για "ψήσιμο". Η Αυστρία πάντως, δεν είναι δα και Ισπανία ώστε ο Αρχηγός της να είναι απαραίτητα Ο Παικταράς. Κατά τη γνώμη μου καλά έκανε.

Το θέμα μου όμως είναι γιατί να γκρινιάξω; Δεν το καταλαβαίνω ρε παιδιά πραγματικά. Αν πάρει τον τίτλο, τον πήρε με δανεικούς. Καλά έκανε. Να γκρινιάξω για τον Σέριτς ναι, να γκρινιάξω για τον Βύντρα ναι, να γκρινιάξω για τον Παπ ναι. Αλλά οι δανεικοί τι με πειράζουνε;

@ Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφό Slash,

Εγώ ήμουν σίγουρος ότι για τον Ιβ είχε buy out option. Βέβαια σήμερα το "Ντέρμπυ" γράφει απλά ότι θα τον αγοράσει και δεν λέει τίποτα οπότε μάλλον έκανα λάθος. Συγνώμη.

Για τον Ποστίγκα και τον Ενακαρίρε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν έχω ιδέα με τι συμβόλαιο παίζει ο καθένας.

Δεν νομίζω ότι είναι κανόνας. 3εις παίκτες δανεικούς έχουμε. Θα μου πεις, είναι πολλοί για ομάδα με το μέγεθος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Σ' αυτό έχεις δίκιο. Θα προτιμούσα όμως τον Ρ. Κάρλος στα ντουζένια του Δανεικό παρά τον Σέριτς δικό μου. Θα μου πεις, "μα το θέμα είναι να αγοράσεις τον Ρ. Κάρλος στα ντουζένια του". Ναι αλλά μπορείς να τον αγοράσεις; Και δεν μιλάω μόνο για λεφτά.

Εγώ περιμένω από τον Τζίγγερ αρχικά να απαντήσει επί της ουσίας στην πρόταση Βγενόπουλου. Θεωρώ ότι πριν το Γήπεδο ΔΕΝ θα σπρώξει πολλά λεφτά και κάπου είναι λογικό.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Και το 3 είναι αναπαραγωγή του Γκότζου.

Τέλος πάντων ο αδελφός Μιχάλης παρότι λέει ότι είναι μόνο ΠΑΟ, πρέπει να παραδεχτεί ότι και είναι Βαρδινογιαννικός.

Έτσι για τα στατιστικά δηλαδή.

Τώρα αυτό το "πριν το γήπεδο δε θα σπρώξει τίποτα και αυτό είναι λογικό" δε το καταλαβαίνω.

Ρε συ Μιχάλη μήπως είσαι ο ΤΖΙΓΓΕΡ?

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ. ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ (εκτός των άλλων).

Από την τσέπη σου θα τα δώσεις και τα τσιγγουνεύεσαι?

ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΧΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

ΕΤΣΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΩΝΟΥΝ".

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΧΕΡΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.

ΘΕΛΌΥΜΕ ΠΡΟΕΡΔΡΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΟΠΩς Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ.

Δυστυχώς Μιχάλη αλλά κάποιοι οπαδοί σαν και εσένα μικραίνετε τον ΠΑΟ.

Οπαδοί χωρίς όραμα.

Το όραμα σου εξαντλείτε στην συντηρητική λογική του Τζίγγερ.

Ρε μπαγάσα μήπως ψηφίζεις και ΝΔ?

:-)

ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

μωρέ ας φτιάξει τον Ερασιτέχνη και του αλλουνού ας του αλλάξει και τα ... πετρέλαια!

Pappas10 είπε...

Eν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Παύλο Θεε,

ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΟΥΔΙΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΙΣ ΓΑΒΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ.

Πέραν αυτού, δεν θα τα βάλω από την τσέπη μου, απλά λέω τι θεωρώ πως είναι λογικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το επιθυμώ όμως.

Δεν ξέρω αν η θέση μου είναι "συντηριτική" ή μικραίνει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά λέω τι μου φαίνεται λογικό.

Τέλος, μακάρι να είχαμε πρόεδρο με την τρέλα του Παυλάρα και τα φράγγα του Βαρδινογιάννη να διοικεί τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αν ο Βγενόπουλος είναι τέτοιος και δεν κρύβονται άλλα από πίσω μακάρι. Αλλά θα πρέπει να το αποδείξει με κάποιες πράξεις. Αυτό με τον ερασιτέχνη είναι μία κίνηση.

Ούτε "Βαρδινογιαννικός" είμαι. Απλά εξακολουθώ να θεωρώ ότι οι Βαρδινογιάννηδες προσέφεραν πολλά στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και - προσωπικά - τους δίνω πίστωση χρόνου.

Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι οι θέσεις μου σε συνάρτηση πάντα με την ενημέρωση που έχω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@μιχαλη

και αλλη πιστωση χρονου?

Ελεος!!Ποσες δεκαετιες χωρις τιτλους χρειαζεσαι ακομη εσυ?????

Ανώνυμος είπε...

Ή ΒΛΑΚΑΣ είσαι, ή ΣΤΗΜΕΝΟΣ, ή ΓΑΥΡΟΣ.

Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, ...: Αγορασμένοι με... «ψίχουλα», κατά τον Κουτοχορτοφάγο. «Κουτσοί» Σπανοβαγγελοδημήτρηδες για τον Κουτοχορτοφάγο.

Άντε γαμηθείτε, καρκινώματα της ομάδας, πεμπτοφαλαγγίτες. Πηγαίνετε στον «θείο Σωκράτη» που «πονάει την ομάδα» και σας ταΐζει εκλεκτό κουτόχορτο για να βελάζετε στον ρυθμό των δημοσιογράφων-υπαλλήλων του θρήνου, και αφήστε τους παίκτες μας, τους οποίους δεν σέβεστε ούτε λίγο, να παλέψουν για το πρωτάθλημα, αντί να υπονομεύετε την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Πιο ξεκάθαρη ομολογία ότι είστε στημένα τσατσόνια του θείου Σωκράτη, για να υπονομεύσετε την ομάδα και να μας στερήσετε το πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει:

At Παρ Φεβ 01, 10:56:00 μμ, Blogger squarelogic said...
«Οπότε ενας αληθινός Παναθηναικός βρισκεται ενωπιον ενός ασυνηθιστου διλήμματος :
να επιθυμήσει και να πανηγυρίσει ενα πιθανό τιτλο(που ομως θα τον καταδικάζει σε μια διαιώνιση της σημερινης τελματωμενης κατάστασης)
ή
να ευχηθεί την απώλεια του τίτλου μήπως και γίνουν πραξη τα 5 σημεία της ΠΕΚ?»


'Αντε γαμηθείτε πεμπτφαλαγγίτες. Βγάλτε τις πράσινες κουκούλες κάτω από τις οποίες κρύβεστε και φορέστε τα κόκκινα κασκόλ που σας αρέσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τζιγκεριακος και τιποτα αλλο αντε και γαμησου ρε...

Πρωτοι που κλαιγαν στη Κατοχη οταν φυγαν οι Ναζι ηταν οι μαυραγοριτες, οι δοσιλογοι και οι γερμανοτσολιαδες...Ετσι και εσας κουφαλες θα σας κρεμασουμε οπως σας αξιζει...

Μουνοπανα...Ηδη ο Βγενο θα μπει στον ΑΟ και θα βαλει δαχτυλο στο κωλο του Τζιγκερ...Και τοτε τα λεμε γκοτζαλακια ανωνυμα και ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩ αδελφέ Μπορέλι,

Ναι ρε φίλε. Δίνω χρόνο. Γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΩΝ.

Δεν θέλω να γίνω κρατικοδίαιτος.
Δεν θέλω να με στηρίζει η διαιτησία, θέλω να παίζω στα ίσα
Δεν θέλω να κάνω μεταγραφές σάπιων και τα πρωτοσέλιδα των "αντικειμενικών" να με ταΐζουν κουτόχορτο για "παιχταράδες".
Δεν θέλω να έχω "πράσινη στρατιά" πειθήνια στρατιωτάκια του "Προέδρου".

Θέλω να ξεχωρίζω πέρα από τις αγωνιστικές μου επιτυχίες ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩ ΩΣ ΟΜΑΔΑ.

Όταν απέναντι σου έχεις την απατεωνιά, την απάτη, την κλεψιά και την ασυλία του Κρόκους, για να ανατρέψεις την κατάσταση με θεμιτά μέσα θέλεις ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.

Έτσι πιστεύω εγώ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ρε παιδιά... ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝΕ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος θελει να δει αμα ειμαστε γαυροι, αυριο να παμε για ενα καφε πριν το ματς...Να γνωριστουμε ρε παιδι μου....

Αλλα μονο ΑΝΩΝΥΜΑ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ...

Γκοτζαλακια, γερμανοτσολιαδες δοσιλογοι....GAME OVER...για τα καλα

Ανώνυμος είπε...

Μην βριζετε!!
Αλλο ΠΑΕ , αλλο ΠΑΟ.

Με τον ΠΑΟ ειμαστε ολοι.

@μιχαλη

Κανενας δεν θελει κατι τετοιο.
Αλλα η μονη λυση για να αντιμετωπισεις τον απατεωνα ειναι να φτιαξεις ομαδαρα.

Να χτυπας παντα εσυ πρωτος τους καλυτερους ελληνες παικτες και να τους αγοραζεις. Αν ειναι στον ενα Σπυροπουλο ο αλλος να παιρνει τρεις ,δεν εχεις μελλον.
Αν ειναι στον ενα ματος (που εσυ μαλλον θα δωσεις το καλοκαιρι) ο αλλος να φερνει 3 παλι δεν εχεις μελλον.

Συνοπτικα, με τον Βαρδινογιαννη για διοικηση ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ.

Τωρα αν εσυ με εναν Σπυροπουλο
δινεις πιστωση χρονου σε αυτην την ανυπαρκτη και χωρις κανενα οραμα διοικηση, μετα απο μια δεκαετια με μολις ενα Πρωταθλημα τοτε πραγματικα εισαι ΤΕΡΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Θανασάκη Τσίγκα! Τι γκολάρες έβαλες αγόρι μου! Ευτυχώς που έφυγες για να σώσεις την καριέρα σου.

Έχω μείνει έκπληκτος με τα μπινελίκια που γράφονται στο blog.
Όχι τίποτα άλλο, πολύ φοβάμαι ότι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουμε είναι να ξανάκλείσει το ανώνυμο σχόλιο και τρέχα γύρευε.

Ό,τι και να πιστεύει ο καθένας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είτε έρθει ο Βγενό στην ΠΑΕ είτε μείνει ο καβούριας, θα πρέπει να συνυπάρχουμε σαν οπαδοί ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις μας.

Τα μπινελίκια κι οι κατάρες στον Τζίγγερ και τος υποτακτικούς που πληρώνει. Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ό,τι γουστάρει

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια...

Σε οσους δεν θυμουνται ο Παναθηναικος Αθλητικος Ομιλος εορταζει 100 χρονια...

Το οραμα του Γ.Καλαφατη και των υπολοιπων πιτσιρικαδων που εκαναν την καυλα τους, και δημιουργησαν το ονειρο μας.....

Και σημερα αντι να πινουμε και να γλενταμε, η καρδια μας ειναι καταμαυρη....

Αυτο εκανε ο Βαρδινογιαννης...

Γιωργο Καλαφατη ξερω οτι μας βλεπεις απο κει πανω....

Σου ζηταμε ταπεινα συγγνωμη...Δεν μας αξιζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....

sniper13

Ανώνυμος είπε...

03/02/1908..-..03/02/2008....

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος
δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός
και χιλιάδες φίλοι, μόλις δουν τριφύλλι,
ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.

Σ' έχουνε δοξάσει οι γνωστοί σου άσσοι
που λεβέντες είναι όλοι με καρδιά.
Χαίρεται η Ελλάδα που 'χει τέτοια ομάδα,
που της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.


Γιωργο Καλαφατη εδωσες νοημα στη ζωη μου

sniper13

Pappas10 είπε...

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος
δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός
και χιλιάδες φίλοι, μόλις δουν τριφύλλι,
ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.

Σ' έχουνε δοξάσει οι γνωστοί σου άσσοι
που λεβέντες είναι όλοι με καρδιά.
Χαίρεται η Ελλάδα που 'χει τέτοια ομάδα,
που της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τουρτούρα μην βρίζεις ανώνυμα λέμε.

:-)
-------------------------

Φίλε Μιχάλη, η υπομονή εξαντλήθηκε, σόρυ mate.

Δεν μπορεί να είσαι με τον Βαρδινογιάννη και να του δίνεις άφεση αμαρτιών και να περιμένεις έργα από τους άλλους που δεν έχουν και πόστα. Για δε τους Γιαννακοπουλαίους αυτό είναι ΑΣΕΒΕΙΑ μια κα αυτοί σε κρατάνε ΖΩΝΤΑΝΟ (ποδοσφαιρικά είσαι διασωληνομένος αν δεν το έχεις καταλάβει και ένα πρωτάθλημα δεν αλλάζει και τίποτα).

Έχετε φτάσει σε ένα σημείο εσείς οι Βαρδινογιαννικοί και περιμένετε από την ΠΕΚ (που έχει πρόσφατα εμφανιστεί στην ζωή μας)να κάνει ΤΑ βήματα και για τον "δικό" σας που έχει την ΠΑΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ λέτε "υπομονή".

Είναι σαν να λες σε έναν που ξέρει ότι θα πεθάνει σε ένα μήνα, "κάνε υπομονή δύο χρόνια, τότε υπολογίζουμε ότι θα βγει το φάρμακο για την σωτηρία σου".

Για την ΝΔ έκανα πλάκα. ;-)

Και ΠΑΣΟΚ να είσαι το ίδιο είναι.

Αν είσαι αριστερός ή αντιεξουσιαστής μόνο σε δικαιολογώ.

;-)

Σε συμπαθώ ρε μπαγάσα γιατί έχεις επίπεδο.

Αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ "ΣΤΗΝ ΛΕΩ" ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ.

:-)

Πάντα φιλικά ιδίως με σένα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Παναθηναϊκοί που διατηρείτε blog.

Μιλήσαμε με τον laplace περί λαμογιάς και ψέυδους κατά της ομάδας μας και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ως ΜΠΛΟΓΓΕΡΣ και ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΒΙΑΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ,
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008, ΚΑΙ ΩΡΑ 00:00 (ΜΟΛΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ), ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥ LAPLACE ΚΑΙ ΤΟΥ GOTHANGEL, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΝΕΡ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ BLOG!

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!




Λοιπόν αφήστε από τις 12:00 της 02/02 και για το επόμενο 24ωρο έως τις 12:00 της 03/02 τα φαγώματα, γιατί γιορτάζει ο παναθηναϊκός μας... ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 100 ΕΤΩΝ! Το παραπάνω κείμενο το ψάρεψα από http://cyberlife.8.forumer.com/viewtopic.php?t=43
είναι ένα κάλεσμα ουσιαστικά. Γράψτε 2 αράδες για την κοινή αγάπη μας και αφήστε για ΜΙΑ γαμημένη μέρα τα μίση. Αυτά μπορούν να περιμένουν δε χάλασε κι ο κόσμος. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΟΛΕ...

Ανώνυμος είπε...

...παιδες, δεν υπάρχει λόγος να αντιδικούμε μεταξύ μας με τέτοιο τρόπο. ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΙ είμαστε και θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας. το θέμα είναι ΠΩΣ θα έρθει αυτό το καλο για τον ποδοσφαιρική ομάδα. το είχα γραψει ξανά, αν ειναι να συμμετάσχουν στην ΠΑΕ και οι επιχειρηματιες με μπροσταρη τον βγενόπουλο, ΤΙ θα σας νοιάξει:

1) ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ [για βιτρινα/ξέπλυμα ή απλή ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΦΡΟΣΥΝΗ] ή
2) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ [οτι θα μπουν πολλά λεφτά για μεταγραφες αντάξιες της ιστορίας του ΠΑΟ] ?

...τα κίνητρα φαίνονται "αγνά" αλλά και έτσι να μην είναι, το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρείται δεδομένο [έλευση παικταράδων]. ούτως ή άλλως, επειχειρηματίες είναι όλοι τους και -όπως πολύ σωστά έγραψε και ένας φίλτατος που δεν θυμάμαι ποιος ήταν- είναι δείγμα υγείας να επιθυμούν την κερδοφορία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, πιστεύω οτι ο τζιγκερ δεν πολυνοιάζεται για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ. τον χρησιμοποιεί για βιτρινα κλπ και δεν βάζει λεφτά για την ομάδα γιατι αρκείται να την βλέπει τριτοδεύτερη, αφού νοιάζεται περισσότερο για τις "ΑΛΛΕΣ" ασχολίες του...

...Στον τζιγκεράκο έχουν δώσει τον ΠΑΟ για να ασχολείται, στην μαριάννα τις "φιλανθρωπίες" για να ασχολείται...έτσι λειτουργει η οικογενεια βαρδινογιάννη. χρησιμοποιει βιτρινες για τις βρωμοδουλειες τους.

ΕΓΩ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΘΕΣΗ.

ΑΛΛΑ αν ειναι να τον χρησιμοποιουν ΚΑΙ ως ΒΙΤΡΙΝΑ, [γιατί τα πράγματα είναι καθόλα στυγνά, άσχετα από το πόσο ρομαντικά θέλουμε να τα βλέπουμε εμεις οι φίλαθλοι] ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, "ΚΥΡΙΕ" ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ "ΚΥΡΙΕ" ΓΚΟΤΖΙΛΑ [που χρωστας σε όποιον μιλά ελληνικά και γι'αυτο σ'εκανε παπαγαλάκι του ο τζιγκερ, για να σε "σώσει"]



...Οσον αφορά στο θέμα με τους δανεικούς, εν-νο-ει-ται πωσ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ να ΑΓΟΡΑΖΕΙ παίκτες επιπέδου πόστιγκα και μανούτσο και μεγαλύτερου επιπέδου, αλλά ας το δούμε κι έτσι: δώσαμε δανεικούς 2 επιθετικους που δεν υπολογίζονταν άμεσα και πήραμε δανεικούς 2 πιο έμπειρους και ετοιμοπόλεμους. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ-ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ, δηλ. ας βγάλουμε κουτσά-στραβά την χρονιά και απο καλοκαίρι ΒΛΕΕΕΕΕΠΟΥΜΕΕΕΕΕΕ.....




ΥΓ1: μπραβο Τσίγκα, σου ευχόμαστε τα καλύτερα λεβέντη μου. έχεις πολλές δυνατότητες, κρίμα που δεν "χώρεσες" στην ομάδα...

ΥΓ1: Τζόρβα τα καλύτερα και σ'εσένα παλίκαρε. αξίζεις πολλά, δεν αξίζεις να παίζεις 3ος τερματοφύλακας αλλά 1ος. έχεις το μέλλον μπροστά σου.

Ανώνυμος είπε...

O OLYMPIAKOS EXEI GEMISEI TIS MISES OMADES ME DANEIKOYS PAIKTES DIKOYS TOY KAI TORA MILAEI KAI APO PANO.

squarelogic είπε...

Καλά που βρέθηκε 'ενας Παναθηναικός και τιποτε άλλο" να μας πει μετά 1,5 χρόνο καθημερινης ενασχόλησης με το παρόν μπλογκ οτι ειμαστε 'στημένα τσατσόνια του θείου Σωκράτη"!

Ορμητικε μου "νέε",έτσι μπαινεις εσύ για 1η φορά σε ξένα "σπιτια"?

Το διλημμα που μετέφερα,είναι αυτό που μου εχουν πει 3-4 φιλοι μου,βαμμένοι Παναθηναικοι,οι οποίοι,απηυδισμένοι πια απ την κοροιδια τοσων χρόνων θέλουν να αλλάξει η κατάσταση.
Αν ρωτάς εμένα,θα χαιρόμουν για την κατάκτηση του τίτλου στα 100 μας χρόνια,αλλά δεν θα αφηνα το δεντρο να μου κρύψει το δάσος.

Προσωπικα λυπάμαι,γιατι περσι τετοια εποχή γινονταν υψηλού επιπέδου συζητησεις εδω με πνεύμα σεβασμού ανάμεσα μας,και τώρα εχουμε κατακλυστεί απο ανώνυμα χουλιγκανάκια...

Ανώνυμος είπε...

...γεια σας μαγκες. έβλεπα κάτι video της ομαδαρας μας, παλιοτερα γυρω στο 2005 νομιζω...μπορει κανεις σας να με διαφωτίσει για σκατσελ και μπικοφσκι; ποτε τους πηραμε, απο ποια ομαδα και ποσο έμειναν σ'εμας; thanks!

Thrass είπε...

Μιχάλη, ο γαύρος έχει γεμίσει με παιχτες-ονόματα που ακόμα κι αν δεν παίξουν θα χρυσοπουληθούν, κι εμείς γεμίζουμε δανεικους. Λοιπόν, όχι, δεν μπορούμε να κοντράρουμε έτσι το γαύρο, αυτή η στρατηγική σίγουρα δεν οδηγεί σε σύγκλιση.

Καθόμαστε και μιλάμε για Σπυρόπουλο (πολύ καλός, βέβαια), όταν ο άλλος όμως έβαλε στη μηχανή του ολόκληρη Μόνικα (ίδιο στιλ με τον Έκι, αλλά μια κλάση πάνω, αυτή είναι η εκτίμησή μου μέχρι τώρα).

Γενικά αυτήν τη στιγμή δεν είμαστε ομάδα επιπέδου γαύρου. Αν ρίξεις μια ματιά στο τι μετράνε οι παίκτες τού ενός και τι τού άλλου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, θα βάλεις τα κλάματα. Με το γήπεδο, τα έσοδα του CL, το πολύ ανώτερο marketing, και την -από φέτος- καλή οργάνωση σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, ο γαύρος έχει ξεφύγει κατά πολύ.
Όποιος και να πάρει το πρωτάθλημα φέτος, γεγονός παραμένει ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω. Αυτό φάνηκε φέτος που ο γαύρος οργανώθηκε. Δεν έχουμε την ίδια δυναμική με τον αίωνιο πια, έχουμε κατώτερο potential, λες και είμαστε το ΑΕΚάκι ή ο ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη τού Βαρδινογιάννη.


ΥΓ. Ο Ίβανσιτς έχει ρήτρα 4Μ. Αν τον αγοράσουμε απλώς, σημαίνει ότι θα τον πάρουμε με λιγότερα από όσα απαιτεί η ρήτρα του, that's all. Ο Ενακαρίρε είχε ρήτρα 6Μ.

Thrass είπε...

Γιώργο, ο Σκάτσελ και ο Μπικόφσκι έπαιξαν για μια χρονιά, την επόμενη του νταμπλ, αν θυμάμαι καλά. Ο Σκάτσελ (αριστερός μεσοεπιθετικός/εξτρέμ) είχε έρθει δανεικός (δε θυμάμαι από πού). Το βασικό του πρόβλημα ήταν ότι είχε μόνο αριστερό πόδι και έτσι η τρίπλα του ήταν προβλέψιμη (ίδιο πρόβλημα με Σέριτς). Εξελίξιμος αλλά ανέτοιμος, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά σε κανένα ματς. Καλύτερή του στιγμή, όταν σκόραρε στο Ρόζενμπποργκ-Πανάθα 2-2, σε ένα ματς όπου χάσαμε την πρόκριση στον επόμενη γύρο τού CL.

Ο Μπικόφσκι ήταν σέντερ φορ που τον πήραμε με 100K από τον ΟΦΗ. Οπτικά ήταν μπούλης, ήξερε λίγο τόπι. αλλά ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων. Νομίζω ότι τώρα αγωνίζεται στη Βέροια. Ο Ζάετς είχε δηλώσει αργότερα ότι με αυτά τα 100Κ ίσως να μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο. Καλύτερή του στιγμή, όταν έβαλε δυο γκολάκια σε ένα 3-0 εναντίον τού Ηρακλή.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΝΑΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

...ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

...δυνατή ομάδα η τρίπολη [και καλή στο "ταμπούρωμα" εκτός έδρας]
αλλά σήμερα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άνετη νίκη της ομάδας μας με "επετειακό" σκορ.
συνδυάστε τα "λέιζερ" κλπ με καλή εμφάνιση και νίκη.

Pappas10 είπε...

Όπως λέει και ο Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφός ΠαύλοΘεε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ

ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΕΣ...

Μιχάλης.

Blackangel είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Αλλά αυτός είναι ο λόγος που προτιμώ το "Ντέρμπυ" ρε παιδιά. Δεν με μιζεριάζει. Εντάξει, θα μου πείτε ότι δεν είναι μιζέρια αλλά ρεαλισμός. Μα και ο ρεαλισμός έχει 2 πλευρές ρε γαμώτο".

Φαντάζομαι τότε οτι ούτε η τεσσάρα σε μιζέριασε.
Και ότι όταν βγήκε ο Γκόντζος και είπε "άντε, ισοβαθμίσουμε πρώτη θέση, να πάμε μπαράζ, να τους ρίξουμε εμείς τέσσερα" στο ράδιο αισθάνθηκες μια σιγουριά και μια αισιοδοξία για το μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ο γαύρος είναι πολύ μπροστά από την ομάδα μας...Πράγματι ο Γκαγέτι, ο Λεντέσμα και ο Κοβάσεβιτς έχασαν από την Καλαμαριά. Πράγματι οι εξαιρετικές επενδύσεις αποδίδουν. Μιζεριάστε κι άλλο, μπορείτε

Ανώνυμος είπε...

Γκοτζίλα άκου να δεις τι γίνεται, ρε συ. Άμα είσαι περήφανος για αυτή την ομάδα μετά την τεσσάρα, βγες και πες το και μην κοροϊδεύεις τις επενδύσεις των βρωμιάρηδων, γιατί τουλάχιστον αυτοί είναι αγορασμένοι και όχι δανεικοί.
Άμα κι εσύ και το αφεντικό σου δε θες να μιζεριάζουμε δώστε την ΠΑΕ σε καναν άλλο να δούμε άσπρη μέρα.
Ο μόνος τρόπος να αναπληρώσει ο ραλίστας τα σκατά που έχει κάνει στην ομάδα είναι να πάρει δέκα σερί πρωταθλήματα συν ένα ΟΥΕΦΑ για ψυχική οδύνη, αφού διώξει τους Βυντροτζιολοσεριτσογκαλίνοβιτς και τη λοιπή σαπίλα. Και με δύο τεσσάρες μέσα στη δεκαετία παρακαλώ, γιατί το 89 είναι μακριά...
Aλλιώς κρυφτείτε στο λαγούμι σας.

V for Vintra

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορέλι και που σαι ακόμα. Ακόμα και τη γιορτή των 100 χρόνων μας θρίλερ την κάναμε. Και έχεις τους γκοτζίλες να σου πουλάνε και μούρη γιατί έχασε ΟΣΦΠ. Ρε που καταντήσαμε...
ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ

V for Vintra

Ανώνυμος είπε...

Γκοτζίλας εδώ,

τα λένε οι σιχαμένοι στα δικά τους σάιτ, ότι μας το κάνανε δώρο, για τα γεννέθλιά μας κλπ. Εγώ ξέρω ότι είμαστε πρώτοι.
Ξέρω ότι αυτό δε φτάνει, ότι μέχρι τα 10 πρωταθλήματα, τις 2 τεσσάρες και το ουέφα έχει πολύ δρόμο αλλά αν σας δυσαρεστεί μπορείτε να τα αναπαράγετε κι εσείς!

Για την αντιγραφή,

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΒΥΝΤΡΑ, ΤΖΙΩΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,
Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ
ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ)!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΥΓ:
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ "ΦΩΝΑΖΕΙ" ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΗΓΕΤΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Μετά την 4άρα ήμουν ήδη μίζερος. Δεν περίμενα το "Ντέρμπυ". Τι σχέση έχει αυτό ρε μαν; Απροπώ, δεν ακούω Γκόντζο στο ράδιο - την εκπομπή του - γιατί το πρωί ξυπνάω νωρίς.

Για το Αεκάκι λένε ότι τους αδίκησε η διαιτησία. Και το αναπαράγουν οι "Αντικειμενικοι".

Χωρίς να έχει καταθέσει καμία ένσταση το μπουρδέλο του πειραιά βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και λένε ότι κακώς έπαιξε ένας παίκτης της καλαμαριάς γιατί είχε ήδη κάνει 2 μεταγραφές και μάλιστα λένε ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα μπορεί να κάνει ένσταση, προσκαλώντας τες ουσιαστικά να το κάνουν για τον "Μεγάλο Αδελφό". Και αμέσως ψάξανε και είπαν ότι έχει παίξει στις 2 ομάδες κι έχει βάλει γκολ και έχει φάει και κάρτα.

Κατά τα άλλα σου φταίει ο Γκόντζος εσένα;

Έχεις μία ΓΑΜΩ ΤΙΣ 13 μετά από καιρό.
Έισαι πρώτος στη Βαθμολογία
Συμπληρώνεις 100 χρόνια κι έχεις γενέθλια.
Παίζεις καλή μπάλα και κερδίζεις το παιχνίδι με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Και ασχολείσαι με τον Γκόντζο; Έλεος πια ρε παιδιά...

Ξεκολάτε

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Δεν είναι ώρα για γκρίνια αλλά ρε Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Μπορέλι, αυτός ο Τζιώλης στο στομάχι μου κάθεται.

Για τον Βύντρα... δεν ξέρω ρε μαν. Μπορεί να είμαι βιτσιόζος αλλά δεν τον θεωρώ τόσο άχρηστο.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

"Την ευκαιρία να διεκδικήσει στα χαρτιά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει ο Ολυμπιακός ελέω... Βάλνερ.

Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ποντίων, που αγωνίστηκε την Κυριακή κόντρα στους Πειραιώτες, έχει παίξει ήδη σε δύο ομάδες φέτος εκτός του Απόλλωνα, άρα η συμμετοχή του ήταν παράνομη.

Ο Αυστριακός επιθετικός στην αρχή της χρονιάς αγωνίστηκε με τη Φόλκερκ, όπου είχε δύο συμμετοχές και στη συνέχεια πήγε δανεικός στη Χάμιλτον όπου είχε τέσσερις συμμετοχές. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ρόμαν Βάλνερ δεν είχε δικαίωμα να παίξει με τη φανέλα της Καλαμαριάς και μένει πλέον να δούμε αν το θέμα θα πάει στον αθλητικό δικαστή καθώς τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και άλλες ομάδες που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία με τους "ροσονέρι" (βλέπε Λεβαδειακό, Εργοτέλη) έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση.

Σε περίπτωση που γίνει αυτό και δικαιωθούν, ο Ολυμπιακός θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων θα μηδενιστεί και ίσως του αφαιρεθούν βαθμοί. "


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!

ΡΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ??

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ!!!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Μπορέλι,

Να πάρουμε τον Κάμπος... λέει ότι θα πάρει μαζί μας το Τσου-λου

Έλα μωρή ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτός ο Τζιόλης με μέσον παίζει? Μήπως τον γαμάει τον Πεσέιρο και τον βάζει σε κάθε ματς? ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΛΑΓΚΟΥΡΟ.

Καλά για τον Βύντρα δεν λέω τίποτα γιατί απαλάσσεται λόγω αμπαλοσύνης.

Γέλαγα όταν Βύντρα και Τζιόλης προσπαθούσαν να ντριπλάρουν και έχαναν την μπάλλα.

Παιδιά θέλω να πω κάτι για τον Ίβανσιτς. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς τον πάτε αλλά για μένα είναι ένας Τσιαρτάκος. Ένα καλό αριστερό και τεχνικό πόδι στα στημένα μόνο έχει και μια καλή σέντρα με φάλτσο. Είναι πολύ αργός και το χειρότερο είναι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ. Έχω παρατηρήσει ότι όταν το παιχνίδι παίζεται δυνατά ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

Ο Καραγκούνης δεν είναι δεξί χαφ. Είναι κεντρικό.

Ο Postiga δεν έχει προσαρμοστεί αλλά δεν μου δείχνει φορ κρούσης. Μοιάζει πολύ με τον Μάντζιο.

Τον Γκαλίνοβιτς δεν τον πάω. Έχει προσόντα αλλά ξέρω ότι μπορεί να μου κάνει την μαλακία ανά πάση στγμή. ΘΕΛΏ MALARZ.

Siarregi ρε παιδιά. Σε κάθε ματς έχει και μία πάσα-γκολ στον αντίπαλο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

Nilsson λίγος.

Που είναι ο Simao, ο Νίνης, ο Malarz, ο Σπυρόπουλος?

Για τον Νίνη φήμες θέλουν την διοίκηση να τον τιμωρεί γιατί δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του όπως επιθυμεί η ΠΑΕ.

Για τον Malarz, φήμες επίσης θέλουν το θέμα να έχει να κάνει με έναν όρο στο συμβόλαιο του όπου με έναν αριθμό πιχνιδιών θα πάρει κάτι λεφτάκια πραπάνω.

Τον Matos (έπρεπε να είχε ξεκινήσει αντί του Τζιόλη) λέγεται ότι έχει ήδη κλείσει στην Arsenal. Για αυτό και ο Γκοτζίλα έλεγε προχθές ότι θα τον αντικαταστήσει ΑΝΕΤΑ (χαχαχα) ο ΠΑΟ.

Αν μπουν στην ενδεκάδα οι παίκτες που απυσίαζαν, ο ΠΑΟ χρειάζεται:

Malarz - Τζιόρβας (του ΟΦΗ)
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
Σπυρόπουλος - Δάρλας
Νίνης - Αναπληρωματικό δεξί χαφ
Simao - Καραγκούνης
Matos(αν πουληθεί γάμησε τα)- Gonzales
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ - Λεοντίου
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ - Ndoey
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΨΗΛΟΣ (θυμίζω ότι ο Πουστίγκα δεν είναι τέτοιος πάικτης, ούτε ο Μάντζιος, ούτε ο N Doy, ούτε ο Παπδaόπουλος, ενώ ο Πανούτσο θα πάει Μάνστεστερ μετά από 3 μήνες).

5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Αν θέλει να φέρει τώρα και έναν καλό αμυντικό χαφ δίπλα στον Μάτος ακόμα καλύτερα. Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛAΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ.

O PESEIRO ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ. Μόνο και μόνο που ακολουθεί γραμμή από ότι δείχνει (Malarz - Matos -Νίνης), η εμμονή στον Τζιόλη, η εμμονή στον Γκαλίνοβιτς και στον Πουστίγκα.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΒΕΛΙΤΣ.

Ο ΠΑΟ ήταν χάλια σήμερα. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ.

Κρατάμε βέβαια το γεγονός ότι νικήσαμε και ότι γκελάρανε οι άλλοι και έτσι είμαστε πρώτοι.

Ο γαύρος πάει να παίξει Νέα Σμύρνη την άλλη εβδομάδα. Αν όλα πάνε καλά και δεδομένου ότι ο Πανιώνιος δείχνει ανεβασμένος και ότι ο ΠΑΟ θα παίξει εντός με Βέροια, η διαφορά μπορεί να αυξηθεί.

Η ΑΕΚ δεν θυμάμαι που παίζει. Πάντως σίγουρα εκτός. Ελπίζω να έχει δύσκολο ματς.

Έίναι σημαντικό να πάρουμε διαφορά γιατί πάμε ΟΑΚΑ.

Είδομεν.

Ανώνυμος είπε...

"Έχεις μία ΓΑΜΩ ΤΙΣ 13 μετά από καιρό.
Έισαι πρώτος στη Βαθμολογία
Συμπληρώνεις 100 χρόνια κι έχεις γενέθλια.
Παίζεις καλή μπάλα και κερδίζεις το παιχνίδι με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ "

-------------------------

Ρε Μιχαλη θες και τα λες ή τα λες απλα για να πεις κατι? Εγω που το ειδα απτη τηλεοραση μας πηραν τη κερκιδα οι οπαδοι του Αστερα και φωναζαν ενα μπουρδελο εισαστε μεσα στη ΛΕΩΦΟΡΟ....

Οσο για τον αγωνα απλα ο Πεσειρο ειναι ΛΙΓΟΣ....Και πολλα αλλα ειναι αλλα το ΛΙΓΟΣ ταιριαζει γαντι

sniper13

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν πολύ μερικοί παίκτες που πάιζουν σε άλλες ομάδες και που θεωρώ ότι δεν είναι ακριβοί για να αποκτηθούν.

Αυτοί είναι:

Τζιμπούρ (Πανιώνιος). Τον λατρεύω αυτόν τον παίκτη. Δεν έχει έναν τέτοιο φορ ο ΠΑΟ.

Καρντόσο (Αστ. Τρίπολης). Αμυντικό χαφ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ορισμός του ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ. Είναι και τεχνίτης και είναι πολύ μυαλωμένος. Δεν ξέρω ηλικία.

Φερναντες (Πανιώνιος). Αμυντικό φαχ, αριστεροπόδαρος, μοιάζει πολύ (ιεροσυλία ξέρω απλά ενδεικτικά να δείξω το στυλ του) με τον Νέντβεντ. Παίζει και από τα αριστερά, άρα για τον ΠΑΟ μας μαζί με τον Τζιμπούρ θ κλείνανε σημαντικές τρύπες (εκτός από αυτές που έχει στο κεφάλι του ο τζίγγερ).

Γκαρσία (ΑΡΗΣ). Μεγάλη παικτούρα. Ισπανός, αμυντικό χαφ ΔΥΝΑΜΗ. Γεμίζει το κέντρο με την σωματοδομή του, με μόνο μειονέκτημα του την έλειψη ταχύτητας (φυσιολογικό για ψηλό παίκτη). Και κεφαλοσφαιριστής για στημένες φάσεις.

Χριστοδουλόπουλος (ΠΑΟΚ). Σέντερ Φορ παλιάς κοπής με πολύ καλά στοιχεία. Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΟΣ για τον σημερινό ΠΑΟ. Μοιάζει πολύ με τον καλό παλιό Λυμπερόπουλο μια και είναι πολύ τεχνίτης για το ύψος του. Και ΚΕΦΑΛΟΣΦΑΡΙΣΤΗΣ, κάτι που λείπει από τον σημερινό ΠΑΟ.

Είναι και άλλοι παίκτες βέβαια αλλά τους πήρε ο ΟΣΦΠ.

Αναφέρομαι στον Γκαλίτσιο (δεξί μπακ), στον πιτιρικά τον Παδαδόπουλο (αμυντικό χαφ) και φυσικά στον Παπαδόπουλο (Στόπερ) του ΑΡΗ.

Θα χαρώ να μου πείτε και εσείς παίκτες που σας αρέσουν.

Ανώνυμος είπε...

@ ΠΑΠΑΣ

Αν αυτό είναι η γαμώ θύρα 13, μάλλον φίλε ήσουν τόσα χρόνια σε άλλο γήπεδο.

Που είναι ο Νίνης ρε Χοσέ? Πείραξε που πέταξε αφιερώνοντας τη φανέλα στο Φορέα στην 7 μετά το ματς με τη Ξάνθη??

Pappas10 είπε...

Ρε ΠαύλοΘεε,

Έπαιζε και η άλλη ομάδα. Τόσο σίγουρος είσαι ότι θα καθαρίσουν οι υπόλοιποι; Εγώ το ματσάκι το φοβόμουν πολύ. Πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, τρέχει ακατάπαυστα και παίζουν και πολύ ξύλο οι τύποι.

Τώρα που φαίνεται να αγοράζεται ο Ιβ το λές; Είναι καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει. Δεν έχει τόσο δύναμη, συμφωνώ, αλλά δεν είναι αργός, εδώ διαφωνώ. Εκρηκτικός δεν είναι, ενώ η έλειψη δύναμης αντικαθίσταται από το πολύ καλό του πόδι. Για εμένα με ένα καλό χαφ στα δεξιά, βλέπε Νίνη, θα κάνει θαύματα.

Ο Έκι για εμένα κακώς αντικαταστάθηκε, έπρεπε να φύγει ο Κάρα που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Μπάλα. Αργεί πολύ την ανάπτυξη της ομάδας ο Κάρα. Στριφογυρίζει, δεν παίζει ΠΟΤΕ με την μία. Ο Έκι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Στο μόνο που υπερτερεί ο Κάρα είναι στο ότι μαρκάρει περισσότερο.

Κατά τη γνώμη μου επίσης ο Πεσέιρο το πήρε το ματσάκι.

Φίλε, δεν είναι εύκολη ομάδα ο Αστέρας... για εμένα ήταν καλή νίκη και το ποδόσφαιρο που παίξαμε απέναντι στο ξυλίκι τους ήταν μάλλον καλό.

Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τόσο απαισιόδοξοι κατά τη γνώμη μου.

Για τον Τζιώλη συμφωνώ. Θέλεις χαφ εκεί. Ο Σιμάο μπορεί αν "δέσει" με τον Μάτος να κάνουμε θαύματα.

Για τον Σαριέγκι... δεν ξέρω. Κάνει κάτι τρομερά πράγματα και κάνει και κάτι απίστευτες πατάτες. Μάλλον υποτιμά την ποιότητα των παικτών που παίζουν στην Ελλάδα.

Για τον Βύντρα - αν και είναι το πουλέν μου - είναι εμφανές ότι αν δεν έχει μπροστά του χαφ αξιώσεων είναι επικίνδυνος. Θυμήσου τον Βύντρα με τον Νίνη Μπροστά.

Τις φήμες δεν τις ξέρω και δεν με νοιάζουν.

Αυτά από εμένα...

ΟΕΕΕΕΕΕ.. ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΟΟΟΟΣ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Η Θύρα13 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.

Pappas10 είπε...

@Madboy,

Γιατί τι σε χάλασε στη θ13 σήμερα δηλαδή. Ότι δεν είχε χωρογραφίες; Που να προλάβουν αφού προχθές - απ' ό,τι καταλαβαίνω - τα βρήκαν.

Εντάξει.. θα ήθελα κανένα καπνογόνο αλλά τι να κάνουμε;

Εμένα μου άρεσε.. όντας στο γήπεδο για αρκετά χρόνια.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πες μου όμως τι δεν σου άρεσε στη Θ13; Ήσουν στο γήπεδο;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

@Σνάιπερ,

Η Λεωφόρος είναι μικρή και ακούγονταν... δεν μας πήραν καμία εξέδρα... όταν ξεσηκονόταν το γήπεδο και η 13 λούφαζαν σαν κότες. Απλά η ομάδα δεν κέρδιζε και οι άλλοι του Αστέρα χαίρονταν ενώ οι δικοί μας μουρμουρούσαν.

Αλλά όταν τραγουδούσαμε όλοι τον Ύμνο εγώ ανατρίχιασα... είχα χρόνια να το ζήσω αυτό.

Είχα χρόνια να δω το γήπεδο να φωνάζει "ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ" όταν το ματσάκι είναι στο 0-0 στο 65.

Εμένα αυτό με ενθουσιάζει ρε φίλε. Αυτό με σηκώνει από την θέση μου όταν δεν μπορεί η ομάδα. Και το ξαναλέω, αν η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την Επιστροφή της Θ13 στην Λεωφόρο, τότε τα καλύτερα έρχονται.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

το ότι τα βρήκαν ποιος στο είπε, ο bristol ή ο glory days??? γιατί πολύ αμφιβάλλω να έχει γίνει κάτι τέτοιο

Pappas10 είπε...

@Madboy,

Δεν μου το είπε κανένας. Άλλωστε είπα ότι "φαίνεται" και "αν". Είδα πάντως κάποιες φάτσες που είχα καιρό να δω.

Εμένα αυτό μου αρέσει. Πες μου εσύ τι δεν σου άρεσε ρε φίλε σήμερα από τη 13 δηλαδή;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν εσύ αρέσκεσαι να παίρνει "γραμμή" αλλά εμένα δεν μου λέει κανένας τίποτα. Για ό,τι λέω και γράφω φέρω εγώ την ευθύνη. Αν κάποιος μου "λέει" κάτι το γράφω επίσης. Κόψε τις παπαρίτσες λοιπόν σε παρακαλώ. Το μόνο που καταφέρνεις με αυτό είναινα δίνεις την εντύπωση ότι εσύ ανήκεις σ' αυτούς που αναπαράγουν ό,τι τους λένε.

Εντάξει μα μεν;

Pappas10 είπε...

Ανασκευάζω την φράση προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Όταν κάποιος μου "λέει" κάτι το γράφω ότι μου το λέει κάποιος. Ενίοτε και ποιος.

Ανώνυμος είπε...

xexexexexexexexexexexe τεράστιος, γλώσσα λανθάνουσα................
my man

Pappas10 είπε...

Στην προκειμένη περίπτωση είναι δάχτυλα... οπότε πάλι λάθος κάνεις.

Οπότε άσε τις παπαρίτσες πάλι. Αν δεν θα το είχα πει αμφιβάλω αν θα το είχες προσέξει. Είναι εμφανές ότι ελάχιστα καταλαβαίνεις από αυτά που γράφω. Κι ακόμα λιγότερα δύνασαι να απαντήσεις.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσεις, όσο περισσότερο πιέζεσαι τόσο περισσότερο πετάς από πάνω σου το Image του ανοιχταγκαλιασμένου παναθηναϊκο-πατέρα, και δίνεις το στίγμα σου. Βλέπεις ότι όσο και αν αρκετές φορές με έχεις προσβάλλει λεκτκά, δεν έχω απαντήσει,είσαι αρκετά ερμαφρόδιτη περίπτωση για τα γούστα μου. Αλλά κούλαρε το λίγο, γιατί δείχνει αδυναμία. Οταν θα λες κάτι, θα το υποστηρίζεις με επιχειρήματα.

"4. Ο Τριακαρίρε είναι δανεικός"
2. Νομίζω το ίδιο ισχύει και με τον Πόστιγκα.
Ότι δεν είχε χωρογραφίες; Που να προλάβουν αφού προχθές - απ' ό,τι καταλαβαίνω - τα βρήκαν.

Αυτά είναι μερικά από τα αρκετά έως πολλά "λάθη" που έχει εν γνώση σου υποπέσει.
Yours faithfully

Pappas10 είπε...

@Madboy13,

Και κάτι τελευταίο. Η εν γένει συμπεριφορά σου, δηλαδή η παντελής έλειψη επιχειρηματολογίας, η διακριτική ή άγαρμπη προσπάθεια να ονομάσεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου "τσάτσο" ή "φαιρέφωνο" - αλήθεια, ξέρεις τι σημαίνει αυτή η λέξη; - καθώς και η υποστήριξη "δυναμικών" αντιδράσεων χουλιγκανισμού απλά σε κάνουν ομοίομα γάβρου ή μΠΑΟΚΤΖΗ με πράσινο κασκόλ.

Θα στο πω μία φορά και αν θέλεις το καταλαβαίνεις. Για εμένα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν ξεχωρίζει μόνο από το σήμα στην Φανέλα και το πράσινο χρώμα.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για εμένα μα μεν είναι ΙΔΕΑ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Δεν έχει απλά οπαδούς, έχει ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ. Και οι ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ στην πλειοψηφία τους είναι διαφορετικοί από τους οπαδούς που έχουν οι άλλες ομάδες. Μπορούν να σκεφτούν, μπορούν να συζητήσουν και το ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ, δεν την έπεσαν ποτέ με κορνέδες σε προπονητή ή παίκτες. Ακόμα και το "ντου" στην Παιανία μετά τη Ριζούπολη ήταν πολύ πιο δικαιολογημένο από τα αντίστοιχα των "επιστημώνων". Είναι ΚΑΙ αυτός ένας από τους λόγους που υποστηρίζω την ομάδα.

Πες μου εσύ σε τι είσαι διαφορετικός από τον μέσο γάβρο; Δεν σου λέω ότι είσαι γάβρος στο κασκόλ που φοράς. Αλλά είσαι γάβρος στην Νοοτροπία. Κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο μα μεν.

Κατάλαβε τι σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ενστερνίσου τις ΑΞΙΕΣ και την ΗΘΙΚΗ αυτής της ομάδας. Και οι αξίες αυτής της ομάδας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η Θ13 ΚΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Θ13 ΚΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑΝΤΑ" ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ". Είναι τόσα περισσότερα πράγματα που φαίνεται να αγνοείς.

Αυτό μόνο. Δεν πρόκειτε να ασχοληθώ ξανά μαζί σου αν συνεχίσεις αυτές τις αναφορές. Προτιμώ όταν τσακώνομαι με την νοοτροπία των γάβρων και των ΜΠΑΟΚτζήδων να το κάνω μ' αυτούς που φοράνε και τα κασκόλ τους.

Φιλικά ακόμη,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

"Μ' αρέσεις, όσο περισσότερο πιέζεσαι τόσο περισσότερο πετάς από πάνω σου το Image του ανοιχταγκαλιασμένου παναθηναϊκο-πατέρα, και δίνεις το στίγμα σου. Βλέπεις ότι όσο και αν αρκετές φορές με έχεις προσβάλλει λεκτκά, δεν έχω απαντήσει,είσαι αρκετά ερμαφρόδιτη περίπτωση για τα γούστα μου."

Δεν διεκδικώ κανένα τέτοιο ίματζ. Ουδέποτε είπα κάτι περισσότερο. Και πίστεψε με δεν με στριμώχνεις εκτός αν το να αυτοβαυκαλίζεσαι είναι άλλο ένα γνήσιο γάβρικο στοιχείο σου με πράσινο κασκόλ. Δεν σε έχω προσβάλει σχεδόν ποτέ. Το ποιός ξεκίνησε τις ύβρεις περί φεραίφωνου και "Γκόντζου" θεωρώντας ότι αυτά που λέω είναι copy / paste είναι εμφανές. Αν για εσένα το να σου αποδίδουν τον τίτλο του "φαιρεφώνου" δεν σε προσβάλει, προφανώς ή είσαι ή δεν ξέρεις τι σημαίνει.


"Αλλά κούλαρε το λίγο, γιατί δείχνει αδυναμία. Οταν θα λες κάτι, θα το υποστηρίζεις με επιχειρήματα."

Είμαι ιδιαίτερα κουλ. Νομίζω τα επιχειρήματα μου είναι σαφή. Τώρα αν εσύ διακρίνεις αδυναμία κάνεις λάθος. Είναι προφανές ότι η μόνη αδυναμία μεταξύ σου είναι η αδυναμία σου να αντιληφθείς ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει άποψη διαφορετική από τη δική σου χωρίς απαραίτητα να παίρνει "γραμμή" από κάπου ή να είναι εγκάθετος ή φαιρέφωνο ή "τσάτσος" ή αντιγραφέας ή όλα αυτά που εμμέσως πλην σαφώς μου έχεις αποδώσει.

Τέλος, για άλλη μία φορά, ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΩ ΕΑΥΤΟΝ ΑΞΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ. Οπότε ούτε "πατέρας" το παίζω. Έχω όμως μία άποψη για το πως θεωρώ ότι είναι ο Σωστός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

"4. Ο Τριακαρίρε είναι δανεικός"
2. Νομίζω το ίδιο ισχύει και με τον Πόστιγκα.
Ότι δεν είχε χωρογραφίες; Που να προλάβουν αφού προχθές - απ' ό,τι καταλαβαίνω - τα βρήκαν.

Αυτά είναι μερικά από τα αρκετά έως πολλά "λάθη" που έχει εν γνώση σου υποπέσει.
Yours faithfully"

Φυσικά, απομονώνεις φράσεις για να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Στην πρώτη περιπτώση ρωτάω. Ο Ποστίγκα νόμιζα ότι έχει buy out option και ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ. Τον Τριακαρίρε τον λέω έτσι γιατί τα τρία... ξέρεις... και δεν ήξερα ότι ήταν δανεικός.

Είναι λάθος το να ρωτάω; Περίεργη αντίληψη περί λάθους έχεις. Όπως και γενικότερα περίεργη - ενίοτε και επιλεκτική - αντίληψη.

Και το άλλο ήταν ένα ερώτημα που απέφυγες να απαντήσεις. Και το "απ' ότι καταλαβαίνω" προφανώς ορίζει δική μου υπόθεση. Ούτε δήλωση ούτε φυσικά συμπέρασμα.

Τελικά το επιχείρημα σου ποιο είναι ακριβώς; Για εξήγησε το λίγο καλύτερα; Αν μπορείς...

Απαντήσεις από αύριο ελπίζω. Έχω και δουλειά. Απλά είσαι διασκεδαστικός και με καθυστέρησες ρε μπαγάσα.

Goodnight Mate...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ναι έχεις δίκο. Σε προσέβαλα και ζητάω συγνώμη για τις μομφές περί αντίληψης. Αλλά δεν ξεκίνησα εγώ τις προσβολές.

Ή το κόβουμε και οι δύο και συνεχίζουμε να μιλάμε, ή το συνεχίζεις μόνος σου. Μόνο μη θεωρήσεις ότι η ενίοτε άρνηση μου να σου απαντάω είναι αδυναμία. Αδιαφορία θα είναι.

Ακόμα φιλικά

Μιχάλης

Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη ο Ιβ είναι αργός παίκτης. Και το κυριότερο είναι του βάθους και του.....μέσου, με μία φορά τον χρόνο του ύψους. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

Το πρόβλημα του ΠΑΟ στην Λεωφόρο με τις ομάδες που στήνονται πολύ αμυντικά είναι τα άκρα και ο Ψηλός ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ που θα ανοίξει χώρους.

Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα που είχαμε από ελάχιστες ως καθόλου πλαγιοκοπήσεις, ενώ το γκολ το έβαλε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με σωματοδομή σέντερ φορ (δεν είναι όμως).

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, έχουμε αριστερά τον Ιβ, έχουμε δεξιά τον Νίνη (αν δεχτεί να υπογράψει το πενταετές που τον εκβιάζουν) ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου για το που θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟ.

Εγώ παραπάνω έκανα μια σταχιολόγηση της ενδεκάδας (και των αναπληρωματικών)και μίλησα για 5 παίκτες:

Δεξί Μπακ, 2 στόπερ, Αριστερό Χαφ, Σέντερ Φορ Κρούσης. Ένας ακόμα παικταράς στην θέση του αμυντικού χαφ, δίπλα στον Μάτος θεωρώ ότι θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Δεν ακούς τις φήμες ε?

Οκεικ δεκτό.

Πως εξηγείς τον παραγκωνισμό των Νίνη, Μάλαρτζ και Μάτος?

Διαφωνώ επίσης ότι ο Πεσέιρο κέρδισε το ματς.

Απλά διόρθωσε την λανθασμένη αρχική ενδεκάδα. Ο Μάτος είναι αναντικατάστατος ενώ σου λείπει ένας ψηλός σέντερ φορ να παλεύει με τα θηρία κάτι που σου έδωσε ο Ντοι.

Συνεχίζω να τον θεωρώ λίγο για τον ΠΑΟ τον ΠΕΣΕΙΡΟ.

Υ.Γ. Δεν θα με πείραζε να μείνει ο Ιβ με την προυπόθεση ότι θα αγοραζόταν ένας παικταράς αριστερός χαφ και ότ θα έπαιζε αλλαγή του. Έχουμε να δούμε καλό αριστερό χαφ από την εποχή του Ρότσα.

Ανώνυμος είπε...

""φαιρέφωνο" - αλήθεια, ξέρεις τι σημαίνει αυτή η λέξη; "

εγώ πάντως όχι, γιατί αυτή η λέξη δεν υπάρχει στα ελληνικά. Υπάρχει η λέξη φΕρέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

@ papas

Οκ.

Ανώνυμος είπε...

"Η Θύρα13 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ"

...ούτε η Θ13 ήταν συγκλονιστική, ούτε η ομάδα, όπως ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται ΠΑΝΤΑ και ειδικά ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Εννοείται πως δεν μου έλειψαν μόνο οι χορογραφίες...έλειψε ο παλμός, η ψυχή...βέβαια την κατάσταση την γνωρίζουμε και απ'το ολότελα, καλό και το σημερινό, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!


...στα αγωνιστικά, η ομάδα πέτυχε μια ΑΚΟΜΗ αγχωτική νίκη αλλά το πιο ευχάριστο είναι οτι συνδυάστηκε με "στραβοπάτημα" των άλλων 2...:

γαύροι αφήστε τις τσατσιές με τον παίκτη "που δεν έπρεπε να αγωνιστει", η συμμετοχή του είναι κανονική σύμφωνα με την uefa. φέτος εκτός έδρας είστε ΚΑΚΙΣΤΟΙ. μην ψάχνετε δικαιολογίες.

ο ντέμης μάλλον ξεχνάει οτι η αεκ ήταν η πιο ευνοημενη ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ομαδα του α' γύρου. πιο κραυγαλέες περιπτώσεις με πανιώνιο [ανύπαρκτο πέναλτυ με τον σέζαρ να βουταει μόνος του] , βέροια [γκολ offside του blanko] και λαρισα [έπρεπε να δωθει απευθειας κοκκινη και πέναλτυ σε μαρκαρισμα του αρουαμπαρενα στον μπακα-yoko-choko, με την αεκ να παιζει ηδη με 10 λογω αποβολης του μαχο]. συνεπώς με βεροια και αελ υπήρξε ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ [σε αμφοτερα τα ματς η αεκ κέρδισε 1-0]
το έχω ξαναγράψει, η αεκ ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. 2-3 παικτες μονο ξεχωριζουν απο την υπολοιπη σαβουρα, κι αυτοι δεν ειναι σταθεροι: καλό το παπασταθόπουλο αλλά μικρό, όχι μονο σε ηλικια αλλά σε ψυχη και ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ-ΔΕΝ πας μπροστα ετσι μικρέ-,χρήσιμος ο λύμπε αλλά δεν παίζει πάντα καλά, μορφή ο ρίμπο αλλά κουρασμένος...ο ζορο-μπλανκο έχει το εύκολο γκολ αλλά ΜΟΝΟ αυτό. δεν έχει ουσία, δεν έχει τεχνική...μέτριος παίκτης. βάλτον οριακά offside να βάλει γκολ. αυτο, τιποτε αλλο. ινζάγκι γ' κατηγορίας.
Βέβαια ο σάλπι -τεράστια αδυναμία μου εδώ και πολλά χρόνια, όσο κι αν δεν γουσταρω μπαοκ- δεν μπορεί να πλασάρει. αν είχε και το πλασέ, θα ήταν κομπλέ, γιατί το εύκολο γκολ γενικά το έχει και ειναι παικταράς. και φιλότιμος είναι και σκίζεται σε κάθε ματς και τιμά την φανέλα με το τρυφύλλι. γι'αυτο σε κάθε ματς φωνάζουμε ρυθμικά το όνομά του και του χαρίζουμε standing ovation, γιατί ενώ είναι δηλωμένα παοκ [αυτός ειναι παοκ, όχι μπαοκ σαν τους αλλους...] παίζει με παθος για την φανελα με το τρυφιλλι...εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια στην ΠΑΝΑΘΑ.

...ΠΛΕΟΝ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα+την αεκ την πατάμε για πλάκα με καμιά 4άρα πάλι. αρκεί να έχουμε διάρκεια και να πραγματοποιήσουμε εμφανίσεις σαν αυτή με τη αεκ εντος, τον παοκ εκτος και τον θρηνο εκτος. γιατί αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες. 3-4 προσθήκες παικταράδων χρειάζεται. όχι όμως δανεικών.....

1.δεξι μπακ [με αλλαγη νίλσον]
2.δεξι χαφ [με αλλαγή νίνη -είναι πολύ καλος και εξελίξιμος αλλα δεν γινεται να περιμενεις απο ενα 18χρονο παλικαρι, όσο παικτουρα κι αν ειναι, να βγαζει τα καστανα απο τη φωτια. ούτε απο τον δημουτσο, που κι αυτος ειναι καλος και τον παω]
3.σεντερ μπακ στυλ κυργιακου [και τον ιδιο αν γινεται...]
4.σεντερ φορ στυλ kovasevic [τον ιδιο δεν γινεται...]

5.εναν ματος στην θεση του ματος ΑΝ φυγει. αν δεν φυγει ειμαστε κομπλε, ο σιμαο σπερνει. ο τζιολης ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να στρωσει.

6.διώξιμο ΤΩΡΑ ρομερο και σεριτς. ούτε θέση στην 26αδα δεν θέλω να πιάνουν. [δεν φταινε αυτοι βεβαια, τοση μπαλα ξερουν τόση παίζουν, οι ανθρωποι που τους εφεραν στην ομαδα φταινε] και αν δεν συμμορφωθει ο παπ, δηλ. να παιξει με φιλοτιμο την μπαλα που ξερει [θυμηθειτε τις 2 πρωτες χρονιες του στην ομαδα, ειδικα τον 2ο γυρο της 2ης χρονιας με τριπλετα παπ-γκεκα-κυπριο] ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ πριν 1,5 χρονο.


..πλακα πλακα, τζιγκερ κανε προταση στον ζαγορ: παπ-σεριτς-ρομερο με ανταλλαγμα χριστοδουλοπουλο. ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΟ.




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

..και για να μην παρεξηγηθώ, εννοειται πως με τα τωρινά δεδομένα ο νινης ΠΡΕΠΕΙ να παιζει βασικος δεξι χαφ. ο καρα δεν ειναι δεξι χαφ. [και μεχρι στιγμης δεν ειναι ο καρα που ξερουμε και αγαπαμε].

...παντως αν ισχυουν αυτες οι φημες για νινη και μαλαρζ, τοτε τι να πω...ΝΤΡΟΠΗ στον τζικερ-οσαρμα για ακομη μια φορα. αποδεικνυεται πως ισως τελικα δεν ειναι ανικανος οπως τον θεωρουμε, αλλα ΤΣΑΤΣΟΣ. οχι απαραιτητα του κροκους. ΤΣΑΤΣΟΣ απο μονος του. δεν σκεφτεται πως θα παει μπροστα την ομαδα αλλα πως θα γινει να δωσει τα λιγοτερα χρηματα. κι αυτο ειναι χειροτερο...


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

...ο ιβανσιτς ειναι παικταρας. έχει πολυ καλη σεντρα/φαουλ/μεταβίβαση/καθετη πάσα και πολυ καλη διεισδιτικότητα. επίσης είναι σχετικά γρήγορος, αλλά μάγκες μεταξυ μας πιστευω πως ειναι λίγο φλώρος. και παικτης ψυχολογιας. γι'αυτο "εξαφανιζεται" συχνά πυκνά και δεν έχει σταθερότητα. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ; λένε πως σε 2 βδομαδες το πολυ τον αγοράζουμε. με δεδομενο οτι τον αγοραζουμε τωρα, αν η διοικηση [μπεχμ....γκουχ...ΠΟΙΑ???] παρει καποιον καλυτερο το καλοκαιρι, ας παιζει ο καλυτερος βασικος και ο ιβανσιτς αλλαγη. αλλιως, ο ιβ βασικος και ο λεοντιου αλλαγή. [ΓΥΡΝΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ]



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο Ιβ δεν είναι αριστερός χαφ.

Είναι σαν λες τον Τσιάρτα αριστερό χαφ μόνο και μόνο επειδή έχει αριστερό πόδι.

Η κανονική του θέση είναι επιτελικός μέσος.

Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ.

Εγώ επιμένω ότι θέλουμε και αριστερό χαφ, χωρίς να εντοπίζω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ το πρόβλημα.

Μίλησα εξάλλου για 5 παίκτες.

Μιλάμε για μισή ομάδα.

Ο Μάλαρτζ πρέπει να επανέλθει κάτω από τα γκολπποστ και το καλοκαίρι να επιστρέψει ο Τζόρβας για 2ος.

Ο Μάτος το επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ (δεν το συζητάω ότι πρέπει να ξεκινάει ΒΑΣΙΚΟΣ).

Γιατί ρε παιδιά πάνω που πας να κάνεις έναν κορμό, τον διαλύεις και γίνεται ένας φαύλος κύκλος που έχει στοιχίσει στον ΠΑΟ.

Μένει ο κορμός:

Malarzt - Τζόρβας - Καρνέζης
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ - αναπληρωματικός του
Σπυρόπουλος - Δάρλας
Σέντερ Μπακ - Γκούμας
Σέντερ Μπακ τύπου Κυργιάκος συμφωνώ - Morris ή Δ. Παπαδόπουλος αν γίνεται
-----------------------------
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ - Λεοντίου
Mattos - Simao - άλλο ένα καλό αμυντικό χαφ
Gonzales - Καραγκούνης
Νίνης - Μία καλή επιλογή για αλλαγή ή και για βασικός
-----------------------------
Σαλπιγγίδης - Ndoye
Ψηλός Σέντερ Φορ - Αναπληρωματικός του

ΦΕΥΓΟΥΝ (13):
Galinovic - Nilsson - Βύντρα -Φύσσας - Seric - Sarriegi - Enakarire - Romero - Ivanswitz - Τζιόλης - Παπαδόπουλος - Μάντζιος -Postiga.

Φεύγουν 13 και έρχονται 5 με τα δικά μου δεδομένα. Άρα πρέπει να γεμίσεις το ρόστερ σου και με άλλους 8 παίκτες. Καμιά φορά αυτές οι επιλογές οι δεύτερες κάνουν και τη διαφρορά.

Ανώνυμος είπε...

Τον Manucho δεν το υπολογίζω καν.

Μιλάμε για 3 μήνες είναι αστείο να το συζητάμε, πέρα από ντροπή.

Ο Πουστίγκα είναι ο νέος Μάντζιος.

Άρα τον Δεκέμβρη μόνο του Σπυρόπουλου ΑΞΙΖΕ.

Ξοδεύτηκες πάλι ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ.

Δεν έκανε και ο μαλάκας ο Βγενόπουλος και μία 2η συνέντευξη τύπου για να πάρει και κανα άλλον παίκτη?

:-))

Υ.Γ. Που είναι κρυμμένος ο Τουρτούρας? Δεν πιστεύω να μου τον "πείραξε" κανείς? ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ. Πως κάνουν στις φυλακές όταν έρχονται οι "νέοι"? :-)

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε, σ' ευχαριστώ, το ξέρω ότι είμαι ανορθόγραφος. Όχι όμως και σε σημείο να μη γίνονται αντιληπτά τα κείμενα μου ελίζω.

@Παύλοθεέ

1. Συμφωνώ απόλυτα στην εστίαση σου περί ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ότι οι παίκτες μας δηλαδή πρέεπι να έχουν διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση τους. Γι' αυτό ο Βύντρα είναι παικταράς :ρ :ρ (έλα ρε μη βρίζεις πλάκα σου κάνω).

2. Ο Υβ είναι αργός στο τρέξιμο αλλά ταχύς στις μεταβιβάσεις και στο άνοιγμα του παιχνιδιού. Νομίζω ότι το πρόβλημα του είναι η έλειψη ταχύτητας στον άξονα ώστε να έχει επιλογή στην πάσα. Πιστεύω ότι όταν ο Έκι θα είναι 100% έτοιμος η τριπλέτα ΙΒ - ΕΚΙ - Νίνη στα χαφ θα είναι "Θάνατος" (όχι του Αναστασιάδη... για τους αντιπάλους".

3. Το τι παίκτες χρειάζεσαι κάπου εξαρτάται και από το σύστημα που παίζεις. Θυμίσου ότι ακόμα και ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΕΝΕ στην ζώνη δυσκολευόταν.

4. Με γνώμονα το 3, αμυντικά θεωρώ ότι είμαστε πλήρεις. Μας λείπει ίσως ένα ψηλό σέντερ μπακ αλά Κυριάκος για το ψηλό παιχνίδι. Θα μιλάω με ονόματα παικτών για να καταλαβαίνουμε τα στοιχεία που θέλω. Στα μπακ λοιπόν ο 1ος, ένας αλά Κυριάκος.

5. Με την έλευση του Σπυρόπουλου που είναι αυτό που ήθελα, δηλαδή ακραίο ΜΠΑΚ με χαρακτηριστικά ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΙΝΧ (μιλάμε για έρωτα με τον παίκτη) Νομίζω ότι έχουμε κλείσει στην Άμυνα. Τα 2 ακραία μπακ που ανεβαίνουν δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί αφήνουν μεγάλα κενά αν ανεβαίνουν και οι 2 σε πιθανή αντεπίθεση. Αυτό με δεδομένο ότι παίζεις ζώνη. Τη χρονιά του Ντάμπλ που ανέβαιναν Μινχ, Σεϊταρίδης, Είχες πίσω το Κομπιούτερ και καθάριζε.

6. Επειδή ο Σπυρόπουλος ανεβαίνει από τα αριστερά θα μου απελευθερώσει περισσότερο τον Υβ που δεν θα είναι αναγκασμένος να κινείται τόσο πολύ πάνω στη γραμμή για να "κουβαλήσει" μπάλα και θα μπορεί να συγκλίνει προς το κέντρο και να κάνει και το Σουτ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΟ 8.

8. Στα χαφ ο Τζιώλης Πούλο, εφ' όσον έχω ψηλό σέντερ μπακ. Μάτος - Σιμάο φαίνονται αρκετοί για αμυντικά χαφ. Εφ' όσον θέλει να παίζει με 2 αμυντικά χαφ τότε - για εμένα - Βάζει Αραπάκο λίγο πιο πίσω, Μάτος λίγο πιο μπροστά και Έκι μπροστά τους. Ο Κάρα αλλαγή όταν θα θέλουμε να κρατάμε μπάλα για να παγώσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει να ετομαστώ για το γραφείο. Έχουμε να συζητήσουμε κι άλλα, ιδίως σε συνάρτηση με την περιορισμένη συμμετοχή Μάλαρτζ, Μάτος και Νίνη.

Μία τελευταία παρατήρηση. Καλός παίκτης ο Καρντόσο (εγώ όταν άκουσα ότι τον πήρε ο Αστέρας δεν το πίστευα) αλλά πολύ αλήτης και επιρεπής στην κάρτα.

Καλημέρα πρώτε...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

A.. απλά για να μην παρεξηγούμαστε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Απλά τη γνώμη μου λέω.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Πάντως ο Όγιος που είναι προπονητής είπε ότι με τους παίκτες που έχουμε χτυπάμε τσου-λου. :) :) :)

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη ΔΙΑΦΩΝΩ (αλοίμονο).

Την ομάδα μου την έβγαλες ΠΛΗΡΗ.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ?

ΣΤΟΠΕΡ αλά Κυργιάκος συμφωνώ αλλά με ποιόν θα παίζει παρέα? Με τον Γκούμα? Τον Σιαρέγκι-θανατος?

Ο Υβ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΜΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. :-)

ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ. :-)

ΨΗΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ?

Έναν στόπερ λες, 5 παίκτες λέω εγώ.

Είασι λίγο τσιγγουνάκος, πρέπει να το παραδεχτείς.

Αν βγάλεις γκόμενα έξω βόλτα την κερνάς ρε μπαγάσα ή μισά μισά?

:-)

Ανώνυμος είπε...

"
Στα δικαστήρια θα κριθεί ο αγώνας της Καλαμαριάς με τον Ολυμπιακό και κατ’ επέκταση η σειρά των ομάδων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Κατόπιν συζήτησης με το νομικό τμήμα, οι παράγοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ κατέληξαν στην απόφαση να υποβάλλουν ένσταση για την συμμετοχή του Βάλνερ, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα. Ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο 48 ωρών για να υποβάλει ένσταση κι όλα δείχνουν ότι θα το πράξει...

Να σημειωθεί πως έννομο ενδιαφέρον από την υπόθεση αυτή έχουν και οι τρεις ομάδες που παλεύουν με την Καλαμαριά για την παραμονή στην κατηγορία. Η Βέροια, ο Λεβαδειακός και η Καλαμαριά θα σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού και θα ζητήσουν την τιμωρία των «Ποντίων», θεωρώντας αντικανονική την συμμετοχή του Αυστριακού στο παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες το σκέφτηκαν αρχικά, αλλά ενημερώθηκαν πως αν δεν υποβάλουν ένσταση οι ίδιοι που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, τότε ότι και να κάνουν οι άλλες ομάδες μπορεί να μην έχει καμία ισχύ.

Από την άλλη, στην Καλαμαριά δηλώνουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία και πως η συμμετοχή του Βάλνερ είναι νομότυπη. Δηλώνουν μάλιστα με σιγουριά πως είχαν πάρει τη διαβεβαίωση της ΕΠΟ και τη FIFA προτο΄λυ αποφασίσουν να υπογράψουν τον Αυστριακό επιθετικό."


ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ!!!

ΤΖΙΓΓΕΡ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι Μπορέλι.

Αν πάρει το ματς στα χαρτιά ο ΟΣΦΠ θα είναι εξωαγωνιστική του νίκη-ξεφτίλα και ήττα του Τζίγγερ.

Ήδη οι ΠανουτσοΚαπερπετόπουλοι δημιουργούν κλίμα ότι θα τιμωρηθεί ΣΙΓΟΥΡΑ η Καλαμαριά.

Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια όταν και ο ΟΣΦΠ είχε χάσει στα χαρτιά ένα ματς με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, είχαν ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ότι ηθικά δεν είναι σωστό και λοιπές μαλακίες. Τώρα επιτάσσουν το γράμμα του νόμου (δεν ξέρω κιόλας νομικά τι συμβαίνει).

Θυμίζω, ότι στο τέλος, εκείνη την χρονιά, πήρε το πρωτάθλημα ένα βαθμό πάνω από τον ΠΑΟ. Ήταν το πρωτάθλημα μετά το Double.

Προσωπικά θέλω να το πάρει στα χαρτιά ο ΟΣΦΠ μια κα θα μου αποδείξι ότι δεν υπάρχει πρόεδρος του ΠΑΟ (να θυμήσω την δυναμική παρουσία Παυλάρα σε αντίστοιχες περιπτώσεις) αλλά και θα είναι και ξεφτίλα του ΟΣΦΠ που θα την κουβαλάει ΜΙΑ ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

@Μιχάλη....

"5. Με την έλευση του Σπυρόπουλου που είναι αυτό που ήθελα..."


ΟΡΙΣΤΕ??? πέρυσι χτυπιόμουνα οτι πρεπει να πάρουμε τον Σπυρόπουλο πάσει θυσία και απαντούσες:

"1) δεν θελω παικτες που ντοπαρονται στην ΠΑΝΑΘΑ
2) δεν τον έχω δει αλλα δεν μπορει να ειναι τοσο καλυτερος απο το αριστερο μπακ του ηρακλη"



......?????.............?????

Ανώνυμος είπε...

...και επέμενα πως το παλικαρι δεν ειχε ντοπαριστει [το καλοκαιρι του 2005 που θα ερχοταν πακετο με τζιολη-μαντζιο] απλα εχει υψηλα επιπεδα τεστοστερονης και σε συνδυασμο με καποιες πρωτε'ι'νες που επαιρνε παρουσιαστηκε το συγκεκριμενο προβλημα....και επεμενα οτι ειναι παικταρας...και επεμενες στις θεσεις σου, τις 2 που προανέφερα.....

Ανώνυμος είπε...

"ΦΕΥΓΟΥΝ (13):
Galinovic - Nilsson - Βύντρα -Φύσσας - Seric - Sarriegi - Enakarire - Romero - Ivanswitz - Τζιόλης - Παπαδόπουλος - Μάντζιος -Postiga".

Να αγιάσει το χέρι σου παλικάρι μου. Και άσε τους στημένους να σου λένε "εμένα πάντως ο Βύντρα δε μου φαίνεται και τόσο κακός". Ούτε ο Πάντος, φαντάζομαι...ε;

V for Vintra

Pappas10 είπε...

@ Den Trwme Tzigerosama...

Ως παίκτης είναι αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφού έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ. Εξακολουθεί να με "ξυνίζει" το ότι βρέθηκε ντοπέ κάποια στιγμή. Αυτά για εκ φύσεως αυξημένη τεστοστερόνη τα ψιλο-ακούω βερεσέ. Δεν μας έφτανε ο Ζαγοράκης, έχουμε και το Σπυρόπουλο. Για εμένα δεν ήταν εκ φύσεως... εκ χρήσεως μπορεί.

Για το αγωνιστικό του προφίλ, Προφανώς έχει βελτιωθεί αρκετά από πέρθσι. Κάτσε να τον Δούμε στην ΠΑΝΑΘΑ. Το καλό είναι ότι έρχεται στη θέση του Βύντρα. Τέλος πάντων, ως προς την αγωνιστική του ικανότητα προφανώς έκανα λάθος πέρυσι. Άλλωστε δεν πολυπαρακολουθούσα τον Πανιώνιο.

Τέλος, άπαξ και φόρσεσε την φανέλα με το Τριφύλλι, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ. ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.

@Παύλο Θεέ,

Με την γυναίκα δεν είμαι τσιγγούνης. Δεν με παίρνει χειρίζεται την παντόφλα όπως ο Ντιέγκο την στρογγυλή θεά. Έχω επανειλημένως (τη "σκότωσα" τη λέξη ε;) γράψει περί του θέματος εδωμέσα.

Στο θέμα Μάτος, πιστεύω ότι δεν τον χρησιμοποιεί λόγω... Λατινικής Αμερικής. Ήρθε ήδη βεβαρυμένος από φουλ σεζόν στην πατρίδα του και νομίζω ότι χρειαζόταν "ανάσες".

Για τον Νίνη θα μιλήσω από προσωπική μου εμπειρία τραυματισμού σε ηλικία 18 χρονών. Μου πήρε πάνω από έναν χρόνο να ανανύψω και και μου είπαν ότι θα μου πάρει πάνω από 6 επιπλέον μήνες να επανέλθω σε φουλ ρυθμό... πράγμα που με ώθησε στο να τα παρατήσω. Ο Νίνης είναι πιτσιρικάς και η εγχείρηση στους κοιλιακούς είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ. Το σώμα του "χτίζεται" αυτή τη στιγμή και ένας τόσο ύπουλος (βλέπε μυϊκούς) τραυματισμός μπορεί να του στοιχίσει την καριέρα.

Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει και τον κρατάει στον πάγκο. Ειλικρινά, προτιμώ να χάσω ένα πρωτάθλημα από το να χάσω τον Νίνη. Όχι μόνο γιατί φαίνεται τρομερή παικτούρα αλλά και επειδή φαίνεται καλό παιδί. Και μου θύμισε τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΤΣΟ στον πανηγυρισμό του στο γκολ με το αεκάκι.

Πραγματικά θεωρώ ότι η ομάδα είναι ΣΧΕΔΟΝ πλήρης, πάντα σε συνάρτηση με το είδος του ποδοσφαίρου που παίζει (ζώνη στην άμυνα, πρεσάρισμα το κέντρο και τρίγωνη ανάπτυξη στην επίθεση με Ψηλό, κοντό και διεμβολιστή). Για ψηλός μου κάνει και ο Μαύρος και ο Πόστιγκα. Απλά ο Πεσέιρο έχει το κόλημα να τους τραβάει πολύ στα άκρα κι παγιδεύονται.

Κοντός ο Σάλπι είναι παικταράς. Για διεμβολιστής μου κάνει και ο Έκι (αν και δεν είναι τόσο γρήγορος, αλλά έχει γρήγορη πάσα) και ο Κάρα (το ίδιο αργός) και ο Ιβ υπό προϋποθέσεις (καλό μπακ πίσω του που να ανεβαίνει... βλέπε Σπυρόπουλο).

Ο Ιβ δεν ήρθε ως αριστερό χαφ, το είπα κι εγώ αλλά παίζει καλά σ' εκείνη την θέση. Θέλει σταθερότητα, αλλά και στήριξη και γρήγορη εναλαγή.

Προσωπικά το μεγαλύτερο πρόβλημα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το εντοπίζω στον Γιώργαρο τον Καραγκούνη. Είναι καλός παίκτης αλλά ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ το παιχνίδι στριφογυρίζοντας. Και για κάποιο λόγο δεν πασάρει και πολύ (σε αντίθεση με την προηγούμενη θητεία του που μάρκαρε περισσότερο και απελευθέρωνε την μπάλα στον Μπασινά.. συνήθως).

Για τον Μάλαρτζ δεν ξέρω, αν δεν είναι θέμα Rotation για να τους έχει και τους 2 σε εγρήγορση, τότε ο Πεσέιρο είναι λίγο κουκουρούκου. Αν και ο Γκαλίνοβιτς έχει καλύτερη έξοδο και για ομάδες με ψηλούς και καλά στημένα ίσως να είναι καλύτερος. Ίσως.

Τέλος δύο λόγια για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Το παιχνίδι έτσι όπως το είδα εγώ δεν ήταν εύκολο. Πέρα από το σφιχτό δέσιμο της ομάδας της Τρίπολης, παίζει και πολύ δυνατά έως βρώμικα μερικές φορές. Θεωρώ ότι αν έπαιζε με τον γάβρο θα είχε τελειώσει με 9 παίκτες, και μάλιστα το 3 τους (δεν ξέρω το όνομα του) θα είχε φύγει από το 1ο ημίχρονο.

Οι τύποι κάνανε το εξής κουλό... μαρκάρανε τον παίκτη χωρίς μπάλα. Δηλαδή, έπαιρνε ο Έκι (πχ)την μπάλα και φεύγαν μπροστά Ιβ, Σάλπι, Πόστιγκα και Κάρα... Το κέντρο του Αστέρα στο μέσο μεταξύ κέντρου και μικρής περιοχής έριχνε στάνταρ κάτω τον έναν, είτε με τζαρτζάρισμα είτε με χαλαρή τρικλοποδιά και σπάνια δινόταν φάουλ γιατί ο Διαιτητής, αφού η μπάλα παιζόταν μακριά και ήταν στην κατοχή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, άφηνε πλεονέκτημα.

Στο 5-4-1 του Αστέρα όμως, με τον έναν κάτω, η επίθεση κατέληγε ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ 3 με 5 ή και παραπάνω. Φοβερά πονηρή και ίσως και βρώμικη μέθοδος που κάνει πολύ δύσκολο το παιχνίδι για μία ομάδα που παίζει με κίνηση.

Για τον Πεσέιρο, πιστεύω ότι το μόνο του λάθος ήταν το ότι τράβηξε τον Πόστιγκα μακριά. Πολύ έξυπνη κίνηση το ανέβασμα του Σαριέγκι στα στημένα, πήρε 2 κεφαλιές αλλά δεν του βγήκαν.

Στον Τζιόλη δεν καταλαβαίνω ούτε κι εγώ γιατί επιμένει. Ίσως επειδή είναι βαρύ κορμί και "γράφει" χιλιόμετρα. Είναι όμως απελπίστικά αργός και άτεχνος, ενώ συχνάκις χάνει και τις δυνατές μονομαχίες.

Αν οποσδήποτε χρειάζονται 2 αμυντικά χαφ, προτιμώ τον Μάτος (συμφωνώ.. αναντικατάστατος, ιδίως όταν παίζεις επιθετικά) με τον Αραπάκο τον Σιμάο που φαίνεται παικτούρα και έχει τσαμπουκά σε αντίθεση με τον άψυχο Τζιώλη.

Τώρα για τον Πεσέιρο... εμένα μου αρέσει σαν προπονητής. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον πούστη(που κρίθηκε για εμένα στην χαμένη ευκαιρία του Σάλπι και το από μαλακία μας γκόλ του μαλακοκαβλόσεβιτς) Συνήθως έχει τις σωστές αλλαγές αν δεν του βγεί το παιχνίδι.

Με τον Αστέρα, πιστεύω ότι θέλησε να δώσει ταχύτητα στην επίθεση με τον Ποστίγκα και τον Σάλπι, θεωρώντας "βαρείς" τους ψηλούς αμυντικούς του Αστέρα.

Όταν συνειδητοποίησε το λάθος του, διακινδύνεψε την αλλαγή του Έκι (που κρατούσε 2 παίκτες κι έτσι ο Αστέρας δεν είχε αντεπίθεση)με τον Σιμάο που είναι πιο αμυντικογενής και έβαλε μέσα τον Μαύρο που είναι εξίσου δυνατός στο ψηλό παιχνίδι αλλά λιγότερο εύκολος στο Τζαρτζάρισμα.

Εγώ γουστάρω τους προπονητές που μπορούν να δουν τι κάνουν λάθος και να το διορθώσουν με αλλαγή. Τους προτιμώ από εκείνους που "δένουν" 11 ή 15 παίκτες αλλά αν δεν τους βγει το παιχνίδι μπλοκάρουν.

Τέλος, με το υπάρχον υλικό η Ιδανική ενδεκάδα για εμένα, ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Διάταξη 4 - 4 - 2 με άμυνα ζώνης και 1 αμυντικό χαφ.

Τερματοφύλακας: Μάλαρτζ

Αριστρό Μπακ: Σπυρόπουλος (για αλλαγή καλός είναι ο Σωτήρης ή ακόμα και ο Βύντρα)

Δεξί Μπακ: Νίλσον (Αλαγή του είτε ο Βύντρα ή ακόμα και ο Μόρις αν Χρειαστεί, με δίδυμο Βύντρα Γιαννάκη στα σέντερ Μπακ)

Σέντερ Μπακ1. Γιαννάκης (Εδώ μου λείπει ο Ψηλός Μπακ)

Σέντερ Μπακ 2. Μόρις (Σαριέγκι)

Αμυντικό Χαφ: Μάτος (Σιμάο και αν κερδίζουμε 3-0 Τζιόλης. Επίσης γι' αυτή τη θέση θα μου άρεσε ο Κάρα...)

Δεξί Χαφ: Νίνης (Εδώ ίσως θέλεις κάτι καλύτερο από Ρομέρο για να μην κάψεις τον Μικρό)

Αριστερό Χαφ: Υβ Υβ Υβ Υβ Υβ (Αν γυρίσει ο Λεοντίου πιστεύω ότι μπορεί να παίξει κι εκεί. Επίσης, αν και δεν είναι αριστεροπόδαρος, πιστεύω ότι και ο Κάρα μπορεί να καλύψει τη θέση.)

Επιτελικός: Έκι (Αν παίζεις με 2 αμυντικά χαφ (Μάτος Σιμάο) τότε δεν έχεις χώρο για Έκι, Βάζεις μπροστα τους τον Κάρα αναγκαστικά και μετά "χαραμίζεις" τον έναν επιθετικό στα άκρα (Ν' Ντόι ας πούμε ή Πόστιγκα με τον Αστέρα) και παίζες αναγκαστικά με 1 "καθαρό" επιθετικό και 1 χαφ-εξτρεμ όπως λέγαμε. Σ' αυτή τη θέση μου κάνει πολύ και ο Νίνης και Ο Δημούτσος).

Στράικερ: Σάλπι (Είχες και Γκέκα αλλά γαμώ το κέρατο μου. Εδώ θέλεις αλλαγή αφού τον Παπ δεν τον Βλέπω για πολύ στην Πανάθα εκτός και αν σοβαρευτεί. Θα μου άρεσε ο Τζιμπούρ, που μολονότι είναι μάλλον βαρύς, έχει ταχύτητα).

Βαρύ Σέντερ Φορ: Ντάμε ή Πόστιγκα αλλά να παίζει πιο κοντά στην περιοχή. (Είχες και Τσίγκα αλλά τον αποδέσμευσες. Α... και τον Αγκολέζο αλλά δεν σου ανήκει. Επίσης Τζιμπούρ μου κάνει).

Μιλάμε μόνο ο Αλέφαντος κάνει τέτοιες αναλύσεις.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Σόρυ, φυσικά δεν έβαλε τον Σιμάο... τον Μάτος έβαλε στην θέση του Έκι.

Σόρρυ, γραφώ σε συνέχειες από το γραφείο και μερικές φορές δεν βγάζω ίσως νόημα.

Όσο για τον Σπυρόπουλο, το ξέρω ότι επέμενα και για το θέμα "Ντόπινγκ" είμαι λίγο καχύποπτος. Για την απόδοση του προφανώς έχεις καλύτρο μάτι από εμένα ρε μαν. Λάθος, σόρρυ. Μακάρι να είναι Μάρκους Μίνχ το παληκάρι. Εγώ εξακολουθώ να περιμένω να "δείξει" πρώτα.

Άλλο Πανιώνιος, άλλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην τελική. Σκέψου πόσες παιχτούρες σε άλλες ομάδες ήρθαν σ' εμάς και δεν έκαναν τίποτα.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

θα ενστερνιστώ την άποψη του πραγματικού αδελφού madboy13, εξάλλου το club των παιδιών τόσα χρόνια έχει δείξει τι αξίζει, δεν χρειάζεται να αναφερόμαστε ξανά και μόνο ότι υπάρχει λινκ στο blog αυτό που οδηγεί στο site τους, αρκεί, για να μην επεκταθώ στο κυνηγητό που έχουν φάει εδώ και μια δεκαετία απ' το σίχαμα τη παέ αλλά κρατάνε, κρατάνε κόντρα στους τσάτσους και το σπίτι τους το έχουν φτιάξει έξω απ' τη 13! όχι σαν κάποιους άλλους που είναι μέσα στη 13(;) και το 'χουν ξορίσει στην πιο αστυνομοκρατούμενη περιοχή του λεκανοπεδίου. Λοιπόν όπως έλεγα συμφωνώ με την άποψή του και η εξέδρα χθες ήταν πραγματικά Α-Θ-Λ-Ι-Ο-Τ-Α-Τ-Η. Ας μου πει ο γνωστός και μη εξερετέος κύριος που αρθρογραφεί στο φόρουμ συμφερόντων υπουργού προπαγάνδας! αν χθες απ' την κατά τ' άλλα φαντασμαγορική 13 ακούστηκε ΕΝΑ (1) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σύνθημα, μονάχα αντιγαυρικά και υβριστικά! (το "ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ" εμπεριέχει ύβρεις, έτσι δεν είναι;). Κατά τ' άλλα η αγαπητή μας παέ έχει πετάξει έξω τα "βρώμικα στόματα" για να μην ακούν οι κόρες των πατεράδων παναθηναϊκών τις βωμολοχίες τους. Η ομάδα μακάρι να συνεχίσει έτσι και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έδειξε καλή αντίδραση μετά την 4άρα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τη ξεχάσαμε και τη συγχωρούμε.

Pappas10 είπε...

Και για να λυθεί η Παρεξήγηση, εγώ δεν παρακολουθώ τον Πανιώνιο. Για την θέση δήλωσα ότι θέλω τον Μάρκους Μίνχ σαν στυλ ποδοσφαιριστή. Ο Σπυρόπουλος είναι τέτοιος;

Αν είναι, όπως λένε, είναι αυτό που ήθελα. Εξ' ου και η αλλαγή στη θέση μου. Διατηρώ επιφυλάξεις όμως μέχρι να τον δω με την ΠΑΝΑΘΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Φίλε Κρητικέ,

Τραγουδήσαν και τον Ύμνο, και το "ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ" και το "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ" και το "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ" και κάποια που προσπάθησαν να συγχρονιστούν με την 7. Εμένα μου άρεσε γιατί υποστήριζαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ενώ το ματσάκι δεν πήγαινε καλά. Εξ' ου και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να είναι.

Τέλος, για πολοστή φορά, δεν είμαι καμίας κυβέρνησης εκπρόσωπος. Δεν αναγνωρίζω κανέναν ως κυβέρνηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πλην του κόσμου του. Έχω καταθέσει και πρόταση αντίδρασης που κανείς δεν σχολίασε. Αντίδρασης που δεν θα μπορέσει να υπονομευθεί ή να κατηγορηθεί ως "χουλιγκανισμός" και άλλες τέτοιες παπαριές αλλά και θα αποδείξει πόσο διαφορετικοί είμαστε φύση και θέση από τους υπόλοιπους οπαδούς.

Ας Εκδώσουμε ανακοίνωση ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (π.χ. πολυμετοχικότητα και αύξηση του μπάτζετ), να μαζέψουμε υπογραφές, να κάνουμε διαδήλωση έξω από τη Βαρίνα (ή πως αλλιώς λένε την εταιρία του Τζίγγερ).

ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΠΟΤΕ. Έτσι είμαι. Λυπάμαι αν δεν συμφωνούμε αλλά δεν το αλλάζω. Άλλωστε, τόσα χρόνια με τέτοιου είδους αντιδράσεις παίρνουμε τα 3 μας (το "παιρνουμε" δεν είναι τυχαίο... όλοι θέλουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ δυνατό) από τον Τζίγγερ.

Και δείτε το και λίγο έξω από την συνθηματολογία. Τόσα χρόνια προσπαθούν οι Γιαννακόπουλοι με τον Τσαμπουκά και με όπλο τον κόσμο να βάλουν χέρι στην ΠΑΕ και τι κατάφεραν? Ενώ ο Βγενόπουλος, με μία εξ' ίσου δυναμική όχι όμως και βίαια παρέμβαση, τουλάχιστον τον έκανε τον άλλονα να φέρει και 2 παίκτες (έστω τον έναν δανεικό).

Ό,τι δεν κατάφεραν οι Γιαννακόπουλοι σε 10 χρόνια το κατάφερε ο Βγενόπουλος με 1 ανακοίνωση. Και ξέρεις γιατί κατά τη γνώμη μου; Γιατί ο Βγενόπουλος τον παίζει στο στυλ του. Ο Τζίγγερ είναι εμφανές ότι είναι υπερόπτης. Δεν έχει δουλέψει ποτέ του και είναι ένα πλουσιόπαιδο που θεωρεί πως ό,τι κάνει το κάνει σωστά.

Όσο απέναντι του έχει είτε οργανομένες (ή ανοργάνοτες) μαζικές ύβρεις είτε τους Γιαννακόπουλους που το στυλ τους παραπέμπει σε μπαστουνόβλαχους με λεφτά (ξανά ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥΣ... οι άνθρωποι είναι αξιόλογοι) θα μουλαρώνει. Γιατί θεωρεί τον κόσμο χουλιγκάνια και τους Γιαννακόπουλους νεόπλουτους φαρμακοποιούς.

Θα μου πεις "ρε μεγάλε... ο Τζίγγερ είσαι και το ξέρεις;" Όχι ρε φίλε, δεν είμαι ο Τζίγγερ αλλά είναι φως φανάρι.

Γι' αυτό και γράφτηκα στην ΠΕΚ. Γιατί μ' αρέσει το Στυλ του Βγενόπουλου που είναι ανάμεσα σ' αυτό των Γιαννακόπουλων και του Τζίγγερ. Μπορεί να τον "παίξει" σαν επιχειρηματίας αλλά την ίδια στιγμή να ρίξει και το μπινελίκι του εκεί που χρειάζεται.

Η εξέδρα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, είχε και έχει παιδιά που μπορούν να συντάξουν μία ανακοίνωση. Που μπορούν να μιλήσουν όμορφα και να καταθέσουν προτάσεις.

Δεν θέλω να μπω σε Ονοματολογία αλλά όταν πριν από μερικά χρόνια, σημαίνων στέλεχος της Θ13 έδωσε συνέντευξη με φράσεις όπως "είναι για κλωτσιές" και διάφορα άλλα τέτοια, μπορεί να έβγαλε τσαμπουκά αλλά την ίδια στιγμή - παρά τα ανοίγματα του προς την διοίκηση - φάνηκε πως δεν είναι σε θέση να αρθρώσει μία σωστή επιχειρηματολογία.

Μακρυγωρώ, με συγχωρείς. Για εμένα μία πρώτη κίνηση θα είναι ο Συνδεσμιακός πυρήνας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παρατήσει τα συνθήματα και να καταθέσει προτάσεις. Εφόσον το σύστημα μέχρι στιγμής ΔΕΝ αποδίδει θέλει αλλαγή. Ίσως τότε να αλλάξει και ο Τζίγγερ..

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Α Κρητικέ,

Το φόρουμ συμφερόντων υπουργού προπαγάνδας είπες. Δεν με είπες κυβερνητικό εκπρόσωπο. Σόρρυ παρεξήγησα την φράση σου, βάζε κανένα κόμμα ρε αδελφέ.

Τέλος πάντων, αρθρογραφώ κι εδώ. Κακό είναι;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια εχω την αισθηση οτι αυτος ο Μανουτσο θα βοηθησει πολυ στην επιθεση. Για να δουμε....

Αυριο θα μιλησει ο αποτυχημενος που
διοικει(λεμε τωρα...) την ομαδα μας.

Αν δεν δεχτει την βοηθεια της ΠΕΚ
θα υπαρξουν μεγαλυτερες αντιδρασεις
απο τον κοσμο.

Τελειωσαν τα ψεμματα ραλιστα!!

Pappas10 είπε...

Συμφωνώ με τον εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφό Μπορέλι (αύριο δεν έχει τυρόπιτα.. τέρμα οι φούρνοι). Αν ΔΕΝ δεχτεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Αν και δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αίσθηση ότι θα παρουσιάσει τον Σπυρόπουλο και τον ξέρω γω ποιον και θα μιλήσει για τον Μανούτσο.

Δεν τον έχω να λέει κάτι για την ΠΕΚ.

Εκτός και αν προκυρήξει ανοικτές εκλογές σαν τον Γιωργάκη και πάνε όλοι οι γάβροι να ψηφίσουν "δαγκωτό" Τζίγγερ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μιχάλη, λυπάμαι που θα σε (ξανα)στεναχωρήσω, αλλά ο ΠΑΟ - της μιας μεταγραφής ακόμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου - που ονειρεύεσαι είναι πολύ μικρός.

Πανευρωπαϊκά με άριστα το 10, αυτός ο ΠΑΟ πιάνει μετά βίας 3,5. Εγώ ονειρεύομαι έναν ΠΑΟ του 10.

Το καλό είναι αυτό θέλει και η πλειοψηφία των Παναθηναικών Οπαδών.

Αυτών που δεν μπαίνουν σε καλούπια που ορίζουν συλλογικά έντυπα ελεγχόμενα από την ΕΞΟΥΣΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Φυσικά αυτή την ομάδα δεν μπορεί να την φτιάξει ο καρκίνος. Άλλοι ναι, ο καρκίνος ΟΧΙ. DE FACTO.

Και κάτι άλλο. Όλοι οι φιλοΒαρδινογιαννικοί βγήκατε την επομένη του Δελτίου Τύπου της ΠΕΚ και μιλήσατε (μάλιστα μερικοί λαλάκες* το είχαν και στο blog τους) για bad timing.

Αν αύριο στη συνέντευξη τύπου ο Καρκίνος του ΠΑΟ μιλήσει για την ΠΕΚ, ενώ ο ΠΑΟ είναι 1ος (χάρη στις γκέλες των άλλων κυρίως) θα το χαρακτηρίσετε bad timing ή θα παίξει κοκοκο?

*που είναι ο Τουρτούρας ρε παιδιά? :-)

Ανώνυμος είπε...

Έγινε η κλήρωση της Ευρωλίγκας.

Παρακάτω οι όμιλοι και οι διασταυρώσεις:

1ο
Παναθηναϊκός
Σιένα
Εφές Πίλσεν
Παρτιζάν

2ο
Λιέτουβος Ρίτας
Ταουγκρές
Φενέρμπαχτσε
Άρης

3ο
Ρεάλ Μαδρίτης
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ζαλγκίρις Κάουνας
Ολυμπιακός

4ο
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μάλαγα
Μπαρτσελόνα
Ρόμα

Τo πρόγραμμα του Τοp 16 έχει ως εξής:

1η αγωνιστική 13-14/2

Εφές Πίλσεν – Παναθηναϊκός
Σιένα – Παρτιζάν

Λιέτουβος Ρίτας – Ταού
Άρης – Ούλκερ

Ρεάλ – Ζαλγκίρις
Ολυμπιακός – Μακάμπι

ΤΣΣΚΑ – Ρόμα
Μπαρτσελόνα – Μάλαγα

2η αγωνιστική 20-21/2

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν
Εφές Πίλσεν – Σιένα

Ταού – Ούλκερ
Λιέτουβος Ρίτας – Άρης

Ζαλγκίρις – Μακάμπι
Ρεάλ – Ολυμπιακός

Ρόμα – Μάλαγα
ΤΣΣΚΑ – Μπαρτσελόνα

3η αγωνιστική 27-28/2

Σιένα – Παναθηναϊκός
Παρτιζάν – Εφές Πίλσεν

Άρης – Ταού
Ούλκερ – Λιέτουβος Ρίτας

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις
Μακάμπι – Ρεάλ

Μπαρτσελόνα – Ρόμα
Μάλαγα – ΤΣΣΚΑ

4η αγωνιστική 5-6/3

Παναθηναϊκός – Εφές Πίλσεν
Παρτιζάν – Σιένα

Ταού – Λιέτουβος Ρίτας
Ούλκερ – Άρης

Ζαλγκίρις – Ρεάλ
Μακάμπι – Ολυμπιακός

Ρόμα – ΤΣΣΚΑ
Μάλαγα – Μπαρτσελόνα

5η αγωνιστική 12-13/3

Παναθηναϊκός – Σιένα
Εφές Πίλσεν – Παρτιζάν

Ταού – Άρης
Λιέτουβος Ρίτας – Ούλκερ

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός
Ρεάλ – Μακάμπι

Ρόμα – Μπαρτσελόνα
ΤΣΣΚΑ – Μάλαγα

6η αγωνιστική 19-20/3

Παρτιζάν – Παναθηναϊκός
Σιένα – Εφές Πίλσεν

Ούλκερ – Ταού
Άρης – Λιέτουβος Ρίτας

Μακάμπι – Ζαλγκίρις
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μ.

Μάλαγα – Ρόμα
Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ

Προημιτελικά:

(1) Πρώτος 1-Δεύτερος 2
(2) Πρώτος 2-Δεύτερος 1
(3) Πρώτος 3-Δεύτερος 4
(4) Πρώτος 4-Δεύτερος 3

Final 4

Νικητής (1)-Νικητής (3)
Νικητής (2)-Νικητής (4)
---------------------------------

Μας βλέπω στους 8 με TAU πάλι.

Πάντα γίνεται στους 8 μία έκπληξη. Ελπίζω να μην είμαστε εμείς αυτοί.

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

@Μιχαλη

ok φίλτατε, έγινες κατανοητός.
πράγματι παρακολουθώ τακτικά πανιώνιο και πέρυσι ο σπυρόπουλος έβγαζε μάτια, παρά την αγωνιστική του απραξια για 1 χρονο [αποκλειστηκε λογω του θέματος doping]. και τρελαινόμουν που θα μας τον έπαιρνε ο γαύρος, ενώ ο παικτης έπρεπε να ηταν ΗΔΗ δικος μας.

...δεν θελω να μπω απο τωρα σε συγκρίσεις γιατι σπυροπουλο-μινχ τους χωριζει μια καποια διαφορα ηλικιας και εμπειριας. πιστευω ομως πως μονο σε αυτά υστερει ο σπυρό. μακάρι να παίζει για την ΠΑΝΑΘΑ εξίσου καλά και ακόμη καλύτερα απ' οσο έπαιζε στον πανιώνιο.

Ανώνυμος είπε...

Ελαβον:
pappas10 20 comments in last 40!
pavlothee ,τζιγκεροσαρμας,madboy απο 10 σχολια
μπορελι μονο 5-6...

Μηπως να σας μιλησει καποιος για το MSN messenger να τα λετε μεταξυ σας?

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω την "προτροπή" σου.

Μήπως και εγώ να σου μιλήσω για το "σερφάρισμα"?

Πες ελεύθερα κα χωρίς φόβο και πάθος τη γνώμη σου και άσε τις μαλαγανιές-προτροπές.

Ελέυθερο βήμα είναι και συζητάμε για την αγαπημένη μας ομάδα.

Από την διοίκηση, μέχρι την σέντρα φαρμάκι του Βύντρα (ελάτε ρε παιδιά, λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα).

Ότι μονοπολούμε "κάποιοι" την κουβέντα έχεις δίκιο.

Δεν φταίμε εμείς όμως. Φταίτε εσείς που δε συμμετέχετε.

Που'ναι πχ ο Τουρτούρας?

Δεν μπορώ, είναι το alter ego μου.

Αν δεν διαβάσω Τουρτουριά δεν πάω για νάνι. :-)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Έχουμε μάθει οι Έλληνες και δη οι Παναθηναικοί στα "λίγα".

ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

(εκτός του Τουρτούρα που λαμβάνει και άλλα πράγματα).

KISSES ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΠΑ. :-)

Υ.Γ. Τώρα που σας βρήκα, δεν ξεκολλάω. Εκτός και αν πάρει ο Βαρδινογιάννης το CL, οπότε δεν θα μπορώ και να γκρινιάξω. Γύρνα πλευρό Μιχάλη ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ. :-)

Pappas10 είπε...

@Paulo8ee

Γιατί ρε φίλε με ξύπνησες; Μιά χαρά κοιμόμουν και έβλεπα τον Βύντρα να σηκώνει την Μεγάλη Κούπα... τέλος πάντων.

Επί του θέματος μας, θα το πω για άλλη μία φορά. Είμαι αρκετά Ρεαλιστής στα όρια του κυνικού. Ο Κακά και ο Μέσι και ο Σαβιόλα και ο Ροναλντίνιο δεν θα έρθουν στην Ελλάδα και 40 μύρια να τους δώσεις. Οπότε σε επίπεδο ξένων, νομίζω ότι το επίπεδο μας είναι μάλλον καλό - σαν βιογραφικά τουλάχιστον - άσχετα αν Σέριτς και Ρομέρο μας βγήκαν μάπα.

Και να πω ρε παιδιά και κάτι. Εγώ τον Ρομέρο δεν τον ήξερα. Και όταν τον πήραμε - ή τον "ήπιαμε" κατά πως το βλέπει ο καθένας - ένας φίλος με έβαλε στο u-tube και μου έδειξε βιντεάκια και ο τύπος φαινόταν Ο υπερπαίκτης. Και μας βγήκε μάπα.

Και έχεις και τον πρόεδρο της πρώην ομάδας του απ' ό,τι μου λέει ένας φίλος μου και βγήκε με την υπόσχεση ότι θα τους φέρει τον Ρομέρο. Ε δεν είναι να τρελαίνεσαι;

Το ίδιο και ο Σέριτς. Έπαιζε όλη την πλευρά της -καλής- Λάτσιο γαμώ την αγανάκτηση και εδώ δεν μπορεί να σταυρώσει σωστή επίθεση. Τον Σέριτς τον ήξερα κι όλας για πολύ καλό παίκτη.

Τέλος πάντων... αυτά με την μπάλα που ξέρω. Μπορείς να μου δώσεις μια ενδεκάδα με ονόματα παικτών που να πιάνει το 10. Μιλάω για εφικτούς παίκτες.

Ως προς τα πολλά κείμενα... πέραν της αεριοθούμενης παντόφλας έχω άλλη μία καψούρα. ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ. Και όταν μπορώ και προλαβαίνω της αφιερώνω χρόνο.

Ως προς τον Βγενόπουλο, προσωπικά δεν θυμάμαι να εξέφρασα καμία μομφή για τον χρόνο της κίνησης. Λογικά μία τόσο ντροπιαστική για την ομάδα μας ήττα επιτάχυνε τις εξελίξεις.

Βέβαια από το Ντέρμπυ μου απάντησαν ότι αν ήθελε να ΜΗ δημιουργήσει αναταραχή θα έπρεπε να εκδηλωθεί το καλοκαίρι που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εγώ με τη σειρά μου πιστεύω ότι και τότε να το έκανε θα λέγανε πως μία τέτοια κίνηση είναι τροχοπέδη στην προσπάθεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για ανασύνταξη και πως βάζει φρένο στις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης κλπ.

Μετά, είπαν πως ο Βγενόπουλος ασχολείται τώρα λόγο της προοπτικής τεραστίων κερδών που μπορεί να δημιουργήσει το γήπεδο.

Η προσωπική μου θέση είναι απλή. ΣΤ' @@ μου ποιος θα εκμεταλευτεί το γήπεδο και ποιος θα τα "πάρει" από το γήπεδο, από τη στιγμή που το γήπεδο θα ανήκει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και όχι σ' έναν άνθρωπο. Εμένα με ενδιαφέρει να δω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να γαμάει σ' Ελλάδα και Ευρώπη...

ΠΑΟ ΟΛΕ.. ΠΑΟ ΟΛΕ... ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ... ΠΑΟ ΟΛΕ... ΠΑΟ ΟΛΕ... ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ...

Α... και κάτι τελευταίο. Δεν περιμένω να μιλήσει ουσιαστικά ο Τζίγγερ σήμερα. Μακάρι να με διαψεύσει και να μας κάνει ένα πραγματικό δώρο για τα 100 χρόνια. Ένα δώρο που θα γεμίσει ελπίδα τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και θα σημάνει το τέλος της ενδο-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ μιζέριας και φαγωμάρας.

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ.

Θα με ικανοποιούσε και η απάντηση πως προτίθεται να συζητήσει με τη λήξη του πρωταθλήματος. Ναι εντάξει, κερδίζει χρόνο και - ενδεχομένως - ποντάρει στην ισχυροποίηση της θέσης του αν π.χ. πάρει το πρωτάθλημα. Κάπου αυτό είναι λογικό (δεν λέω ότι το υποστηρίζω αλλά είναι λογικό). Πάντως μία παραπομπή της κουβέντας μετά το τέλος του πρωταθλήματος, τουλάχιστον είναι πιο ελπιδοφόρα από το γνωστό "δεν πουλάω" και θα διαφανεί ότι μοιράζεται ένα μέρος από το όραμα του ΕΝΟΣ, ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΥ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη μου συμφωνώ με το 99% ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΨΕΣ (πως το έπαθα) και η μόνη διαφωνία έχει να κάνει με την κυνικότητα που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Διαφωνώ με το αυτοχαρακτηρισμό σου ως "ΚΥΝΙΚΟ".

Θα σε χαρακτήριζα "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ".

Για να στο αποδείξω σου μεταφέρω από το Λεξικό Μπαμπινιώτη τον ορισμό της λέξης "ΚΥΝΙΣΜΟΣ" (με κεφαλαία γράμματα τα "σημεία" που δεν έχεις):

"ΛΟΓΟΣ, ΠΡΑΞΗ ή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, που χαρακτηρίζεται από ωμή ειλικρίνεια, ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΏΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ".

Συντηρητισμός (με μικρά γράμματα τα "σημεία" που έχεις):

"....η γενικότρη στάση ζωής που υπαγορεύει εμμονή σε παλιές ιδέες, στη διατήρηση της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων και στην αποστροφή προς κάθε τι νέο ή νεωτεριστικό".

ΕΙΔΕΣ? :-)

Είσαι συντηρητικός και όχι κυνικός. Είναι σαν το ανέκδοτο που λέει κάποιος ευτραφής τύπος: "δεν είμαι χοντρός, είμαι κοντός". :-)

Για να το πετύχεις πρέπει να "σκοτώσεις" τον μεσοαστό εαυτό σου και να οδηγηθείς σε μια αντισυμβατική στάση ζωής (εγώ το παλεύω δεν το έχω καταφέρει ακόμη). Τότε μόνο θα απορρίψεις τον Τζίγγερ. :-)

Εξάλλου ρε συ Μιχάλη, ζούμε σε όλα τα "επίπεδα" μια γκρίζα και συμβατική ζωή. Θά είμαστε και στις ομάδες μας έτσι, γαμώ τα πέτσινα αυτιά του Τουρτούρα γαμώ. :-)

Τα όνειρα δεν έχουν όρια Μιχάλη. Εγώ στον ύπνο μου μέχρι και την Σκλερανίκοβα έχω γαμήσει (όταν έπαιζε ο Καρεμπέ στον Θρήνο.).

Στην ζωή μου ακολουθώ ότι έλεγε ο δικός μου Χριστός, ο Ernesto Che Guevara, μότο του οποίου ήταν ότι: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ".

Ζητείτε μαρξιστική σκέψη και εκεί οδηγείται το πράμα μετά από την πρόταση της μεγάλης Liverpool από τους οπαδούς του.

Ζητείτε ΑΝΑΤΡΟΠΗ, που απαιτεί επαναστατική καρδιά.

Για αυτό από την πρώτη στιγμή παρουσίας μου εδώ, μίλησα για κοινωνιολογικά φαινόμενα, για κοινωνικά κόμπλεξ, για σταθερές συμπεριφορών κλπ και χλευάστηκα ως....χούλιγκαν. Δεν είμαι χούλιγκαν....μαρξιστής είμαι. :-)))

Εν κατακλείδι:

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ "ΧΡΩΜΑ" ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

*ΔΙΟΡΘΩΣΗ:

Ζητείτε μαρξιστική σκέψη και εκεί οδηγείται το πράμα μετά από την πρόταση απόκτησης ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ της μεγάλης Liverpool από τους οπαδούς του.

Δύσκολο ναι, ανέφικτο ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Γιατί στην σημερινή συνέντευξη του άχρηστου είχε backround φώτο της 13 από παλιότερη χρονιά και δείχνει τη χωρογραφία που έκαναν αυτοί που τώρα είναι έξω; Γιατί δεν έβαλε κάποια φώτο φετινή αφού τόοοοοοοοοσο πολύ του αρέσουν οι εξέδρες των γνήσιων-ανύπαρκτων; Εκμαυλιστή και λασπολόγε της ιστορίας της 13 και του παναθηναϊκού ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

υγ. Για να μην μιλήσω για αυτά που είπε, οι δηλώσεις του κι αν χρειάζονται αποδικοποίηση, σαν προγραμματικές δηλώσεις προ ημηρεσίας συζήτησης στη βουλή μου φάνηκαν. Δλδ ξύλινη γλώσσα και από ουσία ΜΗΔΕΝ (0)!!!! ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΕ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κρητικέ έχεις δίκιο.

Η παρατήρηση σου, με έκανε να φανταστώ μια σουρεάλ σκηνή, όπου ο ραλίστας να δίνει συνέντευξη και από πίσω του να είναι ένα τριφύλι αλυσοδεμένο και καταξυγμένο με τις παγοκολώνες σε στυλ σταλακτίτων από τις εξωτερικές κάτω πλευρές του σήματος, ενώ εκεί που γράφει 13να γράφει 30.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ?

:-)

Pappas10 είπε...

@Paulo8ee,

Είπα ιδίως ρεαλιστής ΣΤΑ ΟΡΙΑ του κυνικού. Δεν υποστηρίζω την καθεκυστία (σωστά το έγραψα;) ούτε είμαι εναντίων του Νεοτερισμού. Απλά παλεύω ως την Τελική νίκη (Hasta la victoria siempre) με τη συμβουλή του Μάο.

"Όταν κάποιος πεινάει, δως του ένα ψάρι και θα χορτάσει για μία μέρα. Μάθε τον να ψαρεύει και δεν θα ξαναπεινάσει ποτέ".

Και λέω, δεν πρέπει να μάθει και ο Βγενόπουλος - για παράδειγμα - αλλά ΚΑΙ ο Τζίγγερ το ποδοσφαιρικό "Ψάρεμα";;; Όπως έμαθε και ο Παυλάρας το Μπασκετικό;

Αφού επιμένεις να μου δώσεις μία ιδεολογικοκοινωνικη ταυτότητα, μ' αρέσει να αυτοαποκαλούμαι "ερωτοσοσσιαλιστής". Αφού ο έρωτας είναι πάθος, κάθε τι πρέπει να το κάνεις με πάθος αλλά παράλληλα να σέβεσαι και να μοιράζεσαι με το υπόλοιπο της κοινωνίας τόσο τα πάθη της όσο και τους καρπούς των δικών σου παθών.

Κουλό ε;;;

Όσον αφορά τον Μπαμπινιώτη, καλό το λεξικό του αλλά έχει πολλά λανθασμενα λήμματα, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος. Τέλος πάντων.

Για ιδεολογικοπολιτικοκοινωνική κουβέντα είμαστε σε λάθος μπλόγκ νομίζω. Πάντως θεωρώ το ποδόσφαιρο "λαϊκοαστικό" άθλημα. Ψιλο-λούμπεν δηλαδή, οπότε τα πράγματα είναι λίγο αβαβά.

Τέλος πάντων.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα Μαοϊκέ μου τύπε εσύ. :-))

Διαφωνώ βέβαια με τη σύγκριση Μάο -Τζίγγερ (κάτω από τη σκιά του Μάο, sic) για έναν και απλούστατο λόγο.

Ο ΠΑΥΛΟΣ "ΕΧΩΣΕ" ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ "ΧΩΝΕΙ".

Ο Τζίγγερ διαχερίζεται ένα budget που του δίνει ο μπαμπάς του.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Pappas10 είπε...

Παύλοθεε,

Αφού με εξώθησες στο να δώσω ιδεολογικό στίγμα, απλά θα σου υπενθυμίσω ότι ο Τζίγγερ δεν έφαγε όλες του τις φάπες από τον κρόκους μόνο λόγο μπάτζετ.

Τις περισσότερες - για εμένα - τις έφαγε στο παρασκήνιο το οποίο μας πήγαινε γαμιόντας.

Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Θυμίσου όμως τις δηλώσεις του "Καπετάνιου" στην συνέντευξη τύπου όταν αποχώρησε από την ΠΑΕ.

"Φωνάζω αλλά τα αυτιά δεν θέλουν να ακούσουν. Το ποδόσφαιρο βάλεται από αλλώτρια συμφέροντα και το κράτος αδιαφορεί"

Αλλά και την δήλωση του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ότι "τώρα έρχονται τα "πέτρινα χρόνια" (απροπώ...φοβερή ταινιά) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ" εκείνη την εποχή.

Το πράγμα ήταν φως φανάρι για αυτούς που ξέρανε μα μεν...

Και ο Τζίγγερ κλήθηκε να αντιπαλέψει αυτήν την κατάσταση που "παραίτησε" τον - πολύ πιο έμπειρο θείο του.

Εγώ γι' αυτό του δίνω ακόμα πίστωση χρόνου.

Πες' με βλάκα, αλλά φαντάσου πόση πίστωση χρόνου έχω δώσει στο να περιμένω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και θα καταλάβεις.;)

Μιχάλης.