Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2008

13 λεπτά σε 21 αγωνιστικες!

Αν υπάρχει κατι που να αποκρυσταλλώνει με τον καλύτερο τρόπο την σατραπική νοοτροπία των διοικούντων την ΠΑΕ Παναθηναικος,φέτος ειναι η συμπεριφορά τους προς το Νίνη.Μετά την ανάρρωση απ την εγχείρηση κοιλιακών ο Τεσειρο τον έθεσε για καιρό στο ψυγείο λέγοντας του "δεν σε υπολογίζω ακόμα".Ο μικρός συνέχισε να δουλεύει,άρχισε να περιλαμβάνεται επιτέλους στις αποστολές(όπερ σημαίνει οτι θεωρείται σχετικα ετοιμοπόλεμος),κι όμως το μεγαλυτερο ταλέντο της χώρας εχει αγωνισθεί συνολικα 13 λεπτά σε 21 αγωνιστικες!
Απο αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχει λογικη εξηγηση για τον παραγκωνισμό του,ειδικα απ τη στιγμή που τελευταία κι ο αλλος ελπιδοφόρος καθαρός δεξιός χαφ(Δημούτσος) βρισκεται κι αυτος στην εξέδρα.Ψιθυρίζεται έντονα ότι ο μικρος "πληρώνει" οτι δεν συμφωνεί απο τώρα να υπογράψει 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο όταν θα συμπληρώσει τα 18,προφανώς με τα λίγα που (καλώς προς το παρόν)του δίνουν τώρα.
Απ την άλλη βέβαια,η ίδια διοίκηση που προφανώς εχει δωσει την εντολή "κατάψυξης" του ανυπάκουου παίκτη,δεν εχει κανένα πρόβλημα να εκμεταλλεύεται την δημοτικότητα του σέρνοντας τον σε καθε εκδήλωση των χορηγών της,αποκομίζοντας εμπορικά κέρδη απ την εξωαγωνιστική παρουσία του,ενώ αφηνει τα παπαγαλάκια της να διαρρέουν λάσπη για "καβάλημα καλαμιού" .
Κι ο Νινης,φροντίζει να τους διαψεύσει οταν την επομένη του καψωνιού του Τεσειρο δηλώνει "Εγώ προσπαθώ καθημερινά και δουλεύω για το καλύτερο. Προσπαθώ πάρα πολύ και περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία"

Ακόμα κι αν πρόκειται για παραξενιά του Τεσειρο,ο οποίος δεν γουστάρει να δέχεται υποδείξεις,είναι νομίζω δουλειά του τεχν.Δ/ντη,δηλ.του Βελιτς να εφιστήσει στον εκλεκτό του προπονητή την προσοχή για το πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση,πρόβλημα που έχει λύση με ονοματεπώνυμο που δικαιούται να δοκιμαστεί σε ματς επιπέδου Λεβαδειακού ,Βέροιας,Εργοτέλη πριν του ζητηθεί να βγάλει τα κάστανα απ την φωτιά στο τελευταίο 10λεπτο του ντέρμπυ με την ΑΕΚ.
Ειναι θεμιτό η ΠΑΕ να διερευνήσει τις προθέσεις του παίκτη ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της.Απ την άλλη ο Νίνης είναι εύλογο να μην θέλει να δεσμευτεί απο τώρα για ψιχία όταν ανοίγονται τέτοιες προοπτικές μπροστα του.Απο κει και μετα ειναι θέμα φιλοσοφίας το αν η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να δελεάσει από τώρα χρηματικά τον παίκτη(με πιθανή παρενέργεια την ελλάττωση των κινήτρων του) ή θα αφήσει να συζητησει το θέμα σε ρεαλιστική βάση όταν θα έρθει ο καιρός του.Σε καμια όμως περίπτωση δεν νομιμοποιείται να τον απαξιώνει καταδικάζοντας τον σε αναίτια απραξία,την στιγμή μάλιστα που η ομάδα εχει ανάγκη τις υπηρεσίες του ή να διαρρέει κακοήθειες.Γιατί έτσι,σιγουρα θα μιλάμε του χρόνου και πάλι για "αλλον εναν αγνώμονα παίκτη",που παράτησε τον πράσινο "Παράδεισο" γιατί αγάπησε ,κι αυτός,την προδοσία...

82 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν χρησιμοποιείται ο Νίνης...Το γεγονός ότι ζούμε στην Ελλάδα πρώτον και το ότι είμαστε Παναθηναϊκοί δεύτερον, μας κάνει να θεοποιούμε ένα 17χρονο.Τι πάει να πει δεν συμφωνεί να υπογράψει συμβόλαιο?Μιλάμε για ένα δεκαεφτάχρονο που θα πληρωθεί τόσα πολλά όσα δεν θα πάρουμε εμείς σε όλη μας την ζωή.Και μάλιστα, χωρίς να έχει προσφέρει τα ανάλογα.Ο Νίνης πρέπει να ευγνωμονεί τον ΠΑΟ και όχι το αντίστροφο.
Οπότε ας μην θεοποιούμε τον ελπιδοφόρο μικρό.

Απο την άλλη μεριά, θα μπορούσε ο Πορτογάλος να τον χρησιμοποιήσει σε ματς όπως αυτά με την Βέροια, την Λειβαδιά, τον Εργοτέλη ούτως ώστε και να τον κρατάει σε εγρήγορση και φόρμα, και να μην ακούει μουρμούρες απο την εξέδρα.


ΥΓ:Την επόμενη φορά, πέρα απο τις γιούχες και την χολή που θα βγάλουμε στην ομάδα ας φροντίσουμε να την στηρίξουμε και λιγάκι.

Το έχει ανάγκη.

Πανάθας είπε...

thodoras 13 δεν έχεις καταλάβει ότι η πλειοψηφία (πλέον) των οπαδών του Παναθηναικού ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ και δεν την νοιάζει ένα πρωτάθλημα?

Προσωπικά όχι μόνο απέχω από το γήπεδο, δε αγοράζω Derby ths Ion, το Παναθηνακό Τριφύλλι, είδη της Μπουτίκ, αλλά πανήγυρισα το γκολ της Ρέιντζερς και ευχόμουν να ισοφαριστεί από τον Λεβαδειακό όχι γιατί δεν αγαπώ τον ΠΑΟ ΜΟΥ, αλλά επειδή θέλω ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Και θα φύγουν όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και όταν (επιτέλους) ο κόσμος του ΠΑΟ οργανωθεί και κινητοποιηθεί (με κάθε μέσο) εναντίον της ΠΑΕ ακόμα και αν αυτό προβεί (για ένα μικρό χρονικό διάστημα) κατά της ομάδας του.

Όταν αυτό γίνει κατανοητό, τότε θα πάψουν και οι φωνές απόγνωσης περί μιζέριας και άλλων γραφικών.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΘΑ ΑΚΟΥΝ ΓΚΡΙΝΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ..........πάρουν 10 σερί πρωταθλήματα, το Champions League, ότι καλύτερο έχει η Ελληνική αγορά από πλευράς παικτών και πολύ καλούς Εςυρωπαίους παίκτες, επιστρέψουν οι Μπασινάς, Κυργιάκος, Σειταρίδης και σταματήσει αυτή η εσώστρεφεια της ΠΑΕ ενάντια στα δικά της παιδιά.

Όλοι αυτοί που ανέφερα, συν τους Νικοπολίδη - Κωνσταντίνου εμείς τους κάναμε γενίτσαρους.

Κατάλαβες γιατί είναι ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ?

Πανηγυρίστε ένα σικέ πρωταθληματάκι και μείνετε μετά στην ξεραίλα για άλλα 10 χρόνια κορόιδα.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΕΡΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ (γήπεδο) ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟ πήρε νταμπλ το 2003-2004 με παίκτες και προπονητή χειρότερους σε σχέση με φέτος. Το Σεπτέμβριο του 2004 ο γαύρος μπήκε στο κωλογαυρόσπιτο και πήρε Ριβάλντο. Ήταν χρονιά που έπρεπε να κάνει εκτατεμένη ανανέωση αλλά τελικά επανέφερε Μπάγιεβιτς και έκανε μικρές αλλαγές.

Δεδομένης της ψύχωσης του γαύρου, αν παίρναμε τελικά το πρωτάθλημα του 2005 η πίεση θα μεταφερόταν στον Πειραιά κι ενδεχομένως να ακολουθούσαν υστερικές αντιδράσεις σαν κι αυτές που έχουμε συνηθίσει στην ομάδα μας τα τελευταία 3 χρόνια. Αντ' αυτού ο γάυρος πήρε το πρωτάθλημα χάρη στις λαλακίες του Μαλεζάνι και τους χαμένους βαθμούς στη Λεωφόρο κι ο γαύρος έκανε την αναέωσή του με την άνεση των πρωταθλημάτων.

Αν η ομάδα μας στεφθεί φέτος πρωταθλήτρια σε πείσμα πολλών οπαδών της (?), ο γαύρος, εφόσον πάρει τη δεύτερη θέση θα αναγκαστεί να δώσει προκριματικούς αγώνες για το τσάμπιονς ληγκ ήδη από τον Ιούλιο. Δεδομένης της κακής οργάνωσης και της πρωτοφανούς για τα δεδομένα του γαύρου υποχρέσωσης ν'αρχίσει αγωνιστικές υποχρεώσεις νωρίς, και με ορατή την ανάγκη για πολλές και καλές (άρα ακριβές μεταφραφές) δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την αρχή του τέλους της παντοκρατορίας του γαύρου.
Αν δει κανείς μάλιστα την αβάντα που έχει και φέτος χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να περιορίσουμε την ισχύ του.

Επομένως, μπορείτε να γκιρνιάζετε όσο θέλετε, να επιθυμείτε τη διάλυση/εξευτελισμό/ κατάρρευση/κατασυκοφάντηση της φετινής ομάδας με την ελπίδα να φύγει ο Τζίγκερ, αλλά είτε με Νίνη είτε χωρίς, η ομάδα είναι πρώτη.

Κι επιτέλους από που προέρχονται οι πληροφορίες περί συμβολαίων που υποχρεώνονται να υπογράψουν οι πάιχτες; Ο Νίνης έχει ρήτρα 14 μύρια, αν αγωνίζεται και βγάζει μάτια τα λεφτά στην τσέπη του Τζίγκερ θα καταλήξουν.

Ανώνυμος είπε...

@ΠΑΝΑΘΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

scarface είπε...

Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι έχουν μπερδέψει τον Παναθηναικό με τους Βαρδινογιάνηδες.
Μπορείτε , ξέρετε, να αντιμετωπίζετε και διφορετικά τον μεν και τους δε.
Μα, θα μου πείτε οι Βαρδινογιάννηδες επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα αφού χειρίζονται τις τύχες της κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.
Και στο ποσοστό, το μικρό , που αναλογεί σε εμάς τους οπαδούς αναρωτιέμαι αν την επηρεάζουμε θετικά?

υ.γ. Ο Νίνης είναι η αδυναμία μου και ο μόνος καλός λόγος να θυμάται κανείς την πανάθλια περσινή χρονιά.
Είναι προιόν της ακαδημίας και φορτωμένος τόσο πολύ από τη υπερβολική του χρησιμοποιήση πέρυσι που βγήκαν οι τραυματισμοί στους κοιλιακούς κλπ.
Η μη χρησιμοποιήση του έως σήμερα είχε κάποια λογική (αποθεραπεία , επαναπροσαρμογή κοκ).
Αν από δω και πέρα συνεχιστεί ο παροπλισμός του , τότε μαζί σας και εγώ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Και ενώ εμείς, καταγγέλοντας πολύ σωστά την εσωστρέφεια, τρωγόμαστε με τον Πεσέιρο ...

... δυο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και ΠΟΛΥ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ γεγονότα συνέβησαν σήμερα:

1. Υπογράφτηκε η τελική σύμβαση μεταξύ Δήμου και ΠΑΕ για την κατασκευή όχι μόνο ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό!

και

2. Ο εισαγγελέας ξεκίνησε επιτέλους την οριστική πλέον δικαστική δίωξη εναντίον των δολοφόνων του Μιχάλη Φιλόπουλου πέρσι στη Λαυρίου!

Μήπως θα έπρεπε λοιπόν να χαρούμε λιγάκι γι' αυτά τα δυο;

squarelogic είπε...

Λεάνης στη σημερινη sportday
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=121401

"Η λογική λέει ότι ο Νίνης, ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός σημαντικού παιχνιδιού, όπως αυτό με τη Ρέιντζερς στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αποκλείεται ύστερα από τόσο καιρό να μην είναι στοιχειωδώς επαρκής για ένα ματς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ακόμα κι αν δεν συμπεριλαμβάνεται λόγω πλάνων στην αρχική ενδεκάδα, θεωρώ αδιανόητο αυτός ο παίκτης να μην μπορεί να προσφέρει μπαίνοντας ως αλλαγή. Εστω για ένα τέταρτο ή ένα εικοσάλεπτο. Οταν, μάλιστα, οι περισσότεροι βασικοί παίκτες του Πεσέιρο μετά το 70ό λεπτό παρουσιάζουν εμφανή σημάδια κόπωσης από τον αγώνα με τους Σκωτσέζους, τι πιο λογικό από το να χρησιμοποιήσεις έναν ποδοσφαιριστή φρέσκο και ξεκούραστο; Εναν παίκτη που έχει κίνητρο να αποδείξει ότι αξίζει και πάλι την καθιέρωσή του στην αρχική ενδεκάδα των «πρασίνων»

Διαβάστε και το υπόλοιπο...
(το δικο μου γραφτηκε χτες βραδυ)

squarelogic είπε...

...και βεβαια,πραγματι χαιρομαστε για τις 2 σημαντικες ειδησεις που ανεφερε ο Τουρτουρας.

Αντε ,να δουμε και τη συνεχεια...

Ανώνυμος είπε...

@ ΠΑΝΑΘΑΣ

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ 1000 ΠΡΟΣ ΘΛΙΨΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ .

GreenWeb-London

Πανάθας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πανάθας είπε...

Η περίπτωση Νίνη έρχεται να προστεθεί στο αμέτρητο κατάλογο εκδικητκότητας και εσωστρέφειας της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Το σόι πάει από Πάππου προς Πάππου.

Προσωπικά πάντοτε ήμουν με το μέρος των εργαζομένων (παικτών) και όχι των εργοδοτών (Βαρδινογιανναίοι).

Η περίπτωση Νίνη ενεργεί περισσότερο ώς μοχλός πίεσης στον μάνατζερ του παρά τον ίδιο τον παίκτη (θαρρώ).

Ο εκβιασμός είναι απλός:

1.Δέχεσαι το αποικιακρατικό συμβόλαιο που προσφέρουμε στον πελάτη σου (θυμάται κανείς που πρόσφερε στον Γιαννακόπουλο ένα μαγαζί στον Παγκράτι που έκλεισε? ή που ήθελε να πάρει τον παίκτη επειδη ο μπαμπάς του ήταν παλιός παίκτης του ΠΑΟ καί είχε κάνει αποθεραπεία στην Παιανία? ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΗΞΗ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΞΈΡΟΥΜΕ. Ένας από τους μεγαλύτερους γενίτσαρους της ιστορίας του ΠΑΟ και άλλη μία ήττα της κωλοοικογένειας).

ή

2.Μας φέρνεις τα λεφτά της ρήτρας και ο παίκτης φεύγει.

Είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθεί ένα μεγάλο ταλέντο.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΕΡΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ (γήπεδο) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Από την στιγμή που η ομάδα είναι πρώτη, είναι φυσικό να δημιουργούνται τεχνητές κρίσεις». Tάδε έφη Ιωάννης Βαρδή Βαρδινογιάννης ή Τζίγγερ ή μίλα μας να γελάμε.

Και πως γίνεται αυτό ρε προεδράρα, ο φορέας λείπει, οι ανεξάρτητοι λείπουν, οι μόνοι που σε βλέπουν πια στο γήπεδο, είναι ένα τάληρο χιλιάδες μαζόχες, και αυτοί εγκάθετοι??? δλδ πόσο άρρωστη είναι η φαντασία σου ρε άνθρωπε.
Αντε γερά, το γήπεδο και η κονόμα είναι κοντά, ουστ λαμόγιο

GreenWeb-London

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα άθλιο πρωτάθλημα όπως το φετινό η ομάδα είναι πρώτη. Σε ποιον αξίζουν λοιπόν τα συγχαρητήρια γι'αυτό το επίτευγμα; Στον Πεσέιρο; Στον Τζίγγερ; Μήπως στο γαύρο και στο αεκάκι; Εγώ θέλω να πάρουμε τον τίτλο, για να δω αν θ'αλλάξει τίποτα, αλλά εξακολουθώ να στηρίζω αναφανδόν ΠΕΚ.

Αφού φτάσανε κι όσοι αντέχουν και πηγαίνουν γήπεδο, να κράζουν, άρχισε η ΠΑΕ να μιλά δημόσια για εσωτερικούς εχθρούς. Σήμερα τα'πε κι ο Τζίγγερ, δεν μίλησε όμως ανοιχτά, δεν είπε κάτι συγκεκριμένο, μόνο αόριστες μαλακίες. Η κωλοφυλλάδα του άρχισε πάλι τις προσταγές, χωρίς να λέει συγκεκριμένα σε ποιον αναφέρεται.
Και τι να πουν; Πλέον η πλειοψηφία των φίλων της ομάδας είναι εναντίον της διοίκησης. Δεν μπορούν να το πουν αυτό ανοιχτά, οπότε θα βγαίνει ο Γκότζος και θα καταγγέλλει τον Φορέα.

Ο Πεσέιρο το έχει χάσει προφανώς. Ξεχνάμε πως τα ματς που έπαιξε καλά η ομάδα είναι μονοψήφια σε πλήθος. Και το ανέκδοτο με την άμυνα μας να τελειώσει. Πέρα από ικανότητα, υπάρχει και ο γκολκίπερ και η πολλή τύχη.

Οι ίδιοι άνθρωποι που πέρσι παράγγελναν του Μουνιόθ να βάζει συνεχώς τον μικρό για να μετριαστούν τα παράπονα του κόσμου, φέτος "και καλά" δεν έχουν συμμετοχή στις τρελλές αποφάσεις του Πεσέιρο που αφορούν στον μικρό.
Του Νίνη του είχε βρει μάνατζερ η διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο μικρός δεν είχε. Αυτός ο μάνατζερ βέβαια είναι τώρα άφαντος, δεν ψάχνει να βρει τι φταίει στην περίπτωση του πελάτη του. Δεν αποκλείω να μην τον εμπιστεύεται ο Νίνης και να έχει νταραβέρια με άλλους.
Ο Νίνης θα κλείσει σε λίγο καιρό τα 18, οπότε και παύει να ισχύει η ρήτρα των 15 μυρίων. Μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο (αφού κλείσει τα 18 τον Απρίλη), άντε να παίξει μια φορά. Τα πράγματα είναι απλά, γι'αυτό είναι μαλάκας ο Πεσέιρο, γιατί κάθεται και μας αραδιάζει μαλακίες.

ΥΓ.Μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα στον Βοτανικό, εγώ δεν πείθομαι ότι θα γίνει το γήπεδο...

ΥΓ2.Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Φιλόπουλου.

squarelogic είπε...

okra
εισαι σιγουρος οτι παυει να ισχυει η ρητρα των 14 εκ.τον Απρίλιο που κλεινει τα 18?
η δικη μου εντυπωση είναι οτι περσι ειχε δικαιωμα και υπέγραψε για 3 χρόνια,δηλ.πρεπει να εχει ακομη 2 χρονια συμβολαιο...Το καυτο ζητημα είναι αν θα δεχθει να υπογράψει 5ετές συμβολαιο απ τον Απριλιο που εχει το δικαίωμα,δηλ.στην ουσία να επεκτείνει το υπάρχον κατά 3 χρόνια ακόμα,διασφαλίζοντας με την τεράστια ρήτρα την τσέπη του Τζιγγερ.
Ομολογω οτι δεν ειχα συνειδητοποιήσει οτι η ωρα φτάνει...Αλλά και πάλι,προτιμώ να "κερδίσω" εναν παικτη που θα μείνει με την καρδιά του κι οχι να καταστρέψω ενα λαμπρο ταλέντο ώστε να αναγκαστει να μείνει ως "χθεσινά νέα".

Ανώνυμος είπε...

square,
όχι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Το έχω ψάξει πολύ στα sites της FIFA, της UEFA και της ΕΠΟ αλλά δεν έχω βρει ακριβή διατύπωση.
Πιστεύω όμως το εξής: όταν ένας παίκτης είναι ανήλικος δεν μπορεί να υπογράψει ο ίδιος ένα συμβόλαιο, αλλά ο γονέας ή ο κηδεμόνας του.
Μπορεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να μην συμφωνεί και γι'αυτό να του δίνεται το δικαίωμα, μόλις ενηλικιωθεί, να διακόψει το συμβόλαιό του χωρίς κυρώσεις.

Κάποιος νομικάριος να δώσει τα φώτα του;

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας δημοσιογράφος δεν έχει κάτσει να ψάξει το συγκεκριμένο θέμα και να δώσει μια οριστική απάντηση.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

"αλλά πανήγυρισα το γκολ της Ρέιντζερς και ευχόμουν να ισοφαριστεί από τον Λεβαδειακό "

Μπράβο φίλε μου, συγχαρητήρια.Αλλο Παναθηναϊκός και άλλο Βαρδινογιάννης. Έχεις αναφθαίρετο δικαίωμα να κρίνεις, να απέχεις,να γκρινιάζεις, να γιουχάρεις, αλλά να υποστηρίζεις την αντίπαλη ομάδα?

Κρίμα ρε @Παναθας ή αλλιώς pavlothee..κρίμα και στον @μπορέλι και στον @ανώνυμο που συμφωνούν μαζί του.Δικαίωμα σας αλλά είστε πολύ λάθος.

Θα ήθελα οι υπόλοιποι που γράφουν στο blog να πάρουν θέση στα λεγόμενα του pavlothee(@πανάθας)

Για να ξέρουμε ποιοι είναι με την Πανάθα και ποιο απέναντί της.

Πανάθας είπε...

thodoras13 όταν συσταθεί το δικαστήριο και βγει η ετυμογορία στείλτε την μου σπίτι οκεικ?

Να κάνεις συλλαλητήρια εναντίον ομοιδεατών σου ξέρεις. Εναντίον του Τζίγγερ όμως κο κο κο ε?

Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνεις ΕΣΥ κακό στην ομάδα με την απάθεια σου?Ο ΠΑΟ υπάρχει 100 χρόνια και όχι μόνο 30.

Και να σου πω και κάτι γιατί μερικοί έχετε πάθει παράκρουση. Η ομάδα που υποστηρίζεις τα τελευτία δέκα χρόνια δεν λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αλλά τζιγγεριακός.Εσείς αυτή την ομάδα υποστηρίζετε γιατί είστε γνήσια τέκνα του Γκοτζίλλα.

Δεν είναι η ομάδα που εγώ αγάπησα.Μέχρι και φούξι φανέλλα φόρεσε. Είναι μια επιχείρηση ενός μαλάκα που προπαθεί να κερδίσει από αυτήν εις βάρος της αγάπης μας.

Πρόβατο δεν γίνομαι.

Επαναλμβάνω Άξιότιμοι Κοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ ότι έγραψα αυτολεξί (στην 2η παράγραφο είναι το ζουμί γκοτζαλάκια):

"Προσωπικά όχι μόνο απέχω από το γήπεδο, δε αγοράζω Derby ths Ion, το Παναθηνακό Τριφύλλι, είδη της Μπουτίκ, αλλά πανήγυρισα το γκολ της Ρέιντζερς και ευχόμουν να ισοφαριστεί από τον Λεβαδειακό όχι γιατί δεν αγαπώ τον ΠΑΟ ΜΟΥ, αλλά επειδή θέλω ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Και θα φύγουν όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και όταν (επιτέλους) ο κόσμος του ΠΑΟ οργανωθεί και κινητοποιηθεί (με κάθε μέσο) εναντίον της ΠΑΕ ακόμα και αν αυτό προβεί (για ένα μικρό χρονικό διάστημα) κατά της ομάδας του."

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ εμείς αγωνιζόμαστε κατά της εσωστρέφειας χτυπώντας τον Πεσέιρο ...

... ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ έκανε μια συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την εκδίκαση της έφεσής του για τη γνωστή υπόθεση με τη Ροζούλα, όπου κατέθεσε μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρο:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΝΟΪΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ!

Συγκεκριμένα, στον αγώνα Λαμία-Πρέβεζα 1-1 (1η αγωνιστή Γ΄Εθνικής) η Λαμία χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή Φυτανίδη, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Η Πρέβεζα έκανε ένσταση, αλλά οι δικαστές ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ επειδή η αρμόδια Αρχή είχε αμελήσει να την ειδοποιήσει για το αντικανονικό της συμμετοχής του ποδοσφαιριστή της.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΖΟΥΛΑ!

Ενδιαφέρον έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αντιβαρδινογιαννικός κάργα είμαι κι εγώ όπως έχω ξαναπεί εδώ μέσα αλλά, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΠΟΤΕ!!! αν είναι δυνατόν ρε παιδιά να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να παρακαλάμε να φάμε φκολ να φύγουν οι βρωμιάρηδες, ας βρούμε άλλους τρόπους...

Όσον αφορά τη γιούχα συμφωνώ, όσον αφορούσε τα γεγονότα πέρσυ στην Πάτρα πάλι σύμφωνω με βρίσκανε, αλλά ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΦΑΜΕ ΦΚΟΛ ΠΟΤΕΕΕΕ!!!!

κρητικός

Pappas10 είπε...

@Panathas,

Θα ευλογήσω λίγο τα γένια μου ως Παππάς και θα πω ότι ενώ όλοι επιζητάτε "κινητοποίηση" του κόσμου εναντίων των Βαρδινογιάννηδων, κανένας - πλην εμού του "Γκοντζικού" και των τόσων άλλων χαζοχαρούμενων χαρακτηρισμών που έχω ακούσει εδωμέσα- δεν έχει καταθέσει πρόταση τέτοιων κινητοποιήσεων. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, η αποχή και το γιουχάρισμα δεν επηρρεάζουν ΜΟΝΟ τον Βαρδινογιάννη ( μη σου πω ότι έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα στον συγκεκριμένο). Επηρρεάζουν ΣΑΦΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Όπως ακριβώς θα επηρρέαζε αρνητικά τον οποιονδήποτε, αν έβλεπε κόσμο να γιουχάρει τον Ιδιοκτήτη της εταιρίας στην οποία εργάζεται και τον Μάνατζερ του.

Θα σου πω κάτι ειλικρινά. Όποιος έχει "μπάλες" ας πάει να χτυπήσει τον Βαρδινογιάννη στα ίσα. Αλλά κανένας δεν τολμάει να "την πέσει" ευθέως στους Βαρδινογιάννηδες. Έτσι βαράνε το σαμάρι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με την ελπίδα να ξεκινήσει ο γάιδαρος.

Για εμένα όποιος έρχεται στο γήπεδο και γιουχάρει κρυμμένος στο Πλήθος ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ τον Βαρδινογιάννη ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Η ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.

Όσο για αυτούς που ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, απλά να πω ότι επαναστάσεις και ανατροπές από τον καναπέ δεν γίνονται. Σόρρυ κι όλας.

Ως προς το θέμα Νίνη. Ειλικρινά ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι και λόγοι πρόληψης που τρώει πάγκο ο μικρός. Αλλά αυτό το υποθέτω μόνο. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο του και δεν μπορώ - ή έστω δεν θέλω - να πιστέψω ότι είναι οικονομικό το θέμα.

Πάντως με ενοχλεί που βλέπω πολλούς ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ να τρελαίνονται με τον Νίνη των 10 παιχνιδιών και να λοιδωρούν συστηματικά τον Τζιώλη ή τον Βύντρα των 110. Και για να μη παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι Τζιώλης και Βύντρα έχουν δώσει δείγματα ΠΑΙΚΤΑΡΑ όπως ο πιτσιρικάς, αλλά ακόμα και ο Νίνης πέρυσι (ίσως από κούραση) έκανε και όχι τόσο καλά παιχνίδια.

Γενικά πάντως με ενοχλεί να βλέπω έναν ολόκληρο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να σφάζεται για χάρη του Νίνη. Όσο κι αν θεωρώ τον πιτσιρικά ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Μου τη σπάει που δεν παίζει, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν λόγοι.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Μπορεί να κάνω και λάθος. Φτάνει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

@ττ

μακαρι να δικαιωθει η καλαμαρια και να μην παρει αλλο ενα πρωταθλημα στα χαρτια ο gay-ρος.

@παναθας

Αλλο Παε και αλλο Παο. Ειναι λαθος να φτανουμε στο ακραιο σημειο να ευχομαστε να χασουμε βαθμους για να φυγουν οι ανικανοι. Και εγω θελω οσο τιποτε αλλο να φυγουν αλλα μην φτασουμε στο αλλο ακρο.


@pappas

Συμφωνω οτι χρειαζονται συνεχομενα δυναμικα και οργανωμενα συλλαλητηρια.


@thodoras

Με την παναθα ειμαστε ολοι.
απλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Αυτο που βλεπουμε 10 χρονια τωρα δεν ειναι ο Παναθηναικος που ονειρευομαστε.Και εγω δεν σου λεω για τους οργανωμενους.
Ο απλος φιλαθλος του Παναθηναικου γιατι δεν παει πλεον στο γηπεδο?
Διοτι εχει ξενερωσει.
Διοτι του προκαλει αηδια το θεαμα που προσφερει αυτη η ομαδα εδω και αρκετα χρονια.
Διοτι βλεπει οτι καθε χρονο η διοικηση της ομαδας που υποστηριζει τον κοροιδευει με τις επιλογες που κανει και την ποιοτητα των ποδοσφαιριστων που φερνει.
Αυτος ο κοσμος δεν θα γυρισει στο γηπεδο οσο συνεχιζεται αυτη η κοροιδια.
Το ποδοσφαιρο ειναι πανω απ'ολα θεαμα και ο κοσμος της ομαδας μας ηταν,ειναι και 8α ειναι απαιτητικος.

Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι,

μακάρι! Πάντως, έπειτα από αυτό το δεδικασμένο υπέρ της Λαμίας νομίζω πως θα ήταν σκάνδαλο να μην δικαιωθεί η Καλαμαριά.

Για να δούμε... Ακούγεται κάτι για νέα αναβολή της υπόθεσης πάντως.

ΛΥΣΣΑΞΕ ο Γάβρος να πάρει το πρωτάθλημα με κάθε μέσον και τρόπο, ακόμα και τελείως φανερά στα χαρτιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολλα τα λεφτα του CL.
Ο κοκκαλης θα προσπαθησει να τα διασφαλισει με καθε τροπο.
Ακομα και παιρνοντας το πρωταθλημα στα χαρτια.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ειχαμε και νεα ανακοινωση της ΠΕΚ:


"Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράστασή σας και τα μηνύματα που μας στέλνετε με τις απόψεις και τις υποδείξεις σας.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι, ενώ σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουμε περίπου τις ίδιες απόψεις, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και λειτουργεί, μαζί με τα έντυπα και τους δημοσιογράφους που την υποστηρίζουν, σε μια δική της εικονική πραγματικότητα, αποκομμένη από τις αρχές, τις παραδόσεις και τις επιθυμίες του Παναθηναϊκού κόσμου. Είναι απίστευτο ότι φθάσαμε στο σημείο η ΠΑΕ να αποφασίζει ποιοι φίλαθλοι θα μπουν ή δεν θα μπουν στο γήπεδο, που πρέπει να καθίσουν και τι πρέπει να λένε! Ακόμη, ο προπονητής της ομάδας μας θέλει να μας υποδείξει αν, πως και σε ποιο λεπτό του αγώνα θα πρέπει να εκφρασθούμε, και όχι όπως θέλουμε εμείς, αλλά όπως θέλει αυτός!

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης, αιχμάλωτος της εικονικής πραγματικότητας που ο ίδιος συντηρεί, συνεχίζει να αντιδρά υπεροπτικά σε οποιαδήποτε κριτική και προσφορά συνεργασίας και προσπαθεί να βαφτίσει την αγάπη και την αγωνία των φιλάθλων μας σε συνομωσία. Προφανώς εμείς και άλλα δύο εκατομμύρια Παναθηναϊκοί δεν θέλουμε να πάρει η ομάδα το Πρωτάθλημα, διότι τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε χορτάσει τίτλους και διακρίσεις! Επίσης, τελικά είμαστε όλοι μάλλον αντί-Παναθηναϊκοί και οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί είναι ο κ. Βέλιτς, ο κ. Πεσέϊρο, ο κ. Βαρδινογιάννης και οι εντός και εκτός της ΠΑΕ υπάλληλοί του.

Και επειδή περνάμε μια περίοδο στην ιστορία του Συλλόγου μας γεμάτη διασκέδαση, όπως ισχυρίσθηκε ο κ. Βαρδινογιάννης, η κατάσταση έγινε πράγματι διασκεδαστική όταν δήλωσε ότι «στα δύσκολα την ομάδα δεν τη φοβάμαι»! Ευτυχώς, γιατί στα εύκολα ο Ολυμπιακός μας κέρδισε 4-0 και η Ρέηντζερς μας απέκλεισε από τους 16 του ΟΥΕΦΑ.

Φίλες και Φίλοι,

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, με τη συμπαράστασή σας που διαρκώς μεγαλώνει, είναι ο εγγυητής του οράματος και των ονείρων των Παναθηναϊκών φιλάθλων. Θα πετύχουμε τους στόχους μας όσος καιρός και όσες προσπάθειες και αν χρειασθούν.

Υ.Γ. Προς κ. Γ. Βαρδινογιάννη:

1. Συγχαρητήρια για το γήπεδο. Έχετε όμως αντιληφθεί ότι αν δεν αλλάξετε νοοτροπία θα είναι το πιο άδειο μοντέρνο γήπεδο στην Ευρώπη;

2. Πρέπει να δεχθείτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων, υπεράνω όλων μας. Μήπως πρέπει για το καλό του Παναθηναϊκού να μιλήσουμε; Ο διάλογος δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν και τον αρνούνται μόνον οι δικτάτορες".


@Δημιουργους του Blog

Τοσο κακο θα κανει ενα λινκ της ΠΕΚ...

Ανώνυμος είπε...

@Δημιουργους του Blog

Τοσο κακο θα κανει ενα λινκ της ΠΕΚ...?

Πανάθας είπε...

GreenWeb-london ειδες πως λειτουργεί ο μηχανισμός προστασίας του Βαρδινογιάννη?

Αμέσως ευαισθητοποιήθηκαν τα γκοτζαλάκια.

Κάτσε και θα δεις και άλλες "δίκες" και άλλα ωραία. Τους ενοχλεί η αντιπολίτευση.

Μπρε συ Μιχάλη δεν με ενδιαφέρει ο Βαρδινογιάννης ως επιχειρηματίας ή στην προσωπική του ζωή τι κάνει για να πάω να του την πέσω. Με ενδιαφέρει ως πρόεδρος της ομάδας και δυστυχώς με αυτή του την ιδιότητα η οποιαδήποτε αντίδραση θα έχει αντίκτυπο και στην ομάδα. Για ένα βραχύ χρονικό διάστημα. Γιατί μετά θα έρθει η λύτρωση και η ομάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο της. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ. Η οποιαδήποτε στήριξη σε αυτόν τον άνθρωπο κάνει κακό στην ομάδα δεν το καταλαβαίνετε? Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι επί του καναπέως δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις ανατροπής.

Ρε παιδιά μήπως αυτοί της ΠΕΚ (με τους οποίους συντάσσομαι ΑΠΟΛΥΤΑ, δεν είναι Παναθηναικοί?

:-))

Pappas10 είπε...

Ρε ΠΑΝΑΘΑ,

ο Βαρδινογιάννης εξακολουθεί να είναι πρόεδρος της Ομάδας και έξω από τη Λεωφόρο.

Με το να τον Χτυπάς μέσα στη Λεωφόρο, καταφέρνεις τα κάτωθι:

1. Δημιουργείς πρόβλημα στην ομάδα την οποία λατρεύεις και ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ

2. Δίνεις το δικαίωμα στον εκάστοτε "Τζιγγερικό" να σου λέει ότι στρέφεσαι ΚΑΙ κατά της ομάδας - και έως ένα σημείο έχει δίκιο.

3. Ανάγεις τον Τζίγγερ ως κυρίαρχο του παιχνιδιού γιατί του δίνεις το δικαίωμα να σε γράφει στ' αρχίδια του.

Και κάτι τελευταίο. Τόσα χρόνια, τόσο "κράξιμο" και τόση "μουρμούρα" και τόση "αντίδραση" μέσα στο γήπεδο ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ?

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τον Τζίγγερ προσωπικό. Δεν τον ξέρω στην τελική. Ούτε φυσικά έχω επιχειρηματικό πρόβλημα μαζί του μιας και η τελευταία μου επένδυση ήταν τα 2 ευρώ που έδωσα για να παίξω ένα Τζόκερ.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΝΕΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ;;; ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΪΚΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.

Θα σου πω κάτι και θα σου φανεί λίγο περίεργο, αλλά εγώ πιστεύω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή η αντίδραση παραμένει εντός του γηπέδου, τα αποτελέσματα είναι τόσο πενιχρά.

Γιατί υπάρχουν πολλοί σαν κι εμένα που ενώ δεν τρέφουν και καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στους Βαρδινογιάννηδες για το πως χειρίζονται τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, δεν θέλουν και δεν μπορούν στην τελική να γιουχάρουν την ομάδα επί μονίμου βάσης. Και πιστεύουν οτί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να γιουχάρει ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Χώρια το ότι - αν θέλεις να γίνω και λίγο συνομοσιολόγος - η πλήρης "ασυλία" που απολαμβάνουν οι Βαρδινογιάννηδες από τον "διαμαρτυρόμενο" κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στις εκτός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δραστηριότητες τους εμένα με πονηρεύει.

Και με πονηρεύει γιατί ενώ φαίνεται να ξεχωρίζουν τον Βαρδινογιάννη ως πρόεδρο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από τον Βαρδινογιάννη γενικώς, μολονότι είναι το ίδιο πρόσωπο ή έστω σόι, τους είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ απ' τον Βαρδινογιάννη.

Δεν είναι λίγο περίεργο; Και λέω εγώ τώρα, μήπως, επαναλαμβάνω ΜΗΠΩΣ, τελικά ένα μέρος - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ - των αντιδράσεων δεν έχει στόχο τον Βαρδινογιάννη αλλά την ΠΑΝΑΘΑ;

Ή μήπως, επειδή δύσκολα μπορούν να "χτυπήσουν" τον Βαρδινογιάννη, χτυπάνε το "σαμάρι" του ΠΑΝΑΘΗΝΪΚΟΥ;

Και στις 2 περιπτώσεις είμαι απέναντι και όχι δίπλα τους. Διοτί φίλε, αν θέλεις να χτυπήσεις τον Βαρδινογιάννη, μπορεί και να είμαι μαζί σου αλλά ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΑΣ' ΤΗΝ ΑΠ' ΈΞΩ. Αν πάλι θες να χτυπήσεις την ΠΑΝΑΘΑ, τότε ρε πούστη μη μου το παίζεις Αντιβαρδινογιαννικός και με χώνεις σ' αυτό το τρυπάκι. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.(Το 1ο πρόσωπο είναι ακαδημαϊκό, δεν απευθύνομαι σε εσένα ή σε όποιον άλλο).

Και ναι, κάπου με πονηρεύει που πολλοί "διαφωνούντες" και κυρίως "σωτήρες" εμφανίστηκαν ΜΕΤΑ τη δρομολόγηση του θέματος του γηπέδου, ένα γήπεδο το οποίο θα αυξήσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Και να επαναλάβω και κάτι τελευταίο τελείως προσωπικό. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αν αύριο ο Βγενόπουλος πάρει την ΠΑΝΑΘΑ πάλι θα είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Αν την πάρειο Παυλάρας ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Προτιμώ 1000 φορές να ακούω τον καθένα να με λέει "Γκόντζο" και ό,τι άλλες μαλακίες έχω ακούσει κατά καιρούς παρά 1 στο εκατομμύριο να κάνω κάτι που θα κάνει κακό στην ΠΑΝΑΘΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Old Boy είπε...

Μπορέλι, μπήκε το λινκ.
Για το θέμα του Νίνη εκείνο που έχω να πω είναι ότι ξεπερνά κάθε φαντασία ότι κατάφερε αυτή η τόσο άρρωστη ομάδα να τον μετατρέψει τόσο σύντομα από (αν όχι σίγουρα αγωνιστικό πάντως σιγουρότατα) επικοινωνιακό ατού, σε πρόβλημα και αιτία μουρμούρας.
Αν και το παιδάκι το 17χρονο που σου ρχεται μια φορά στα πενήντα χρόνια, που ντρέπεται να σε κοιτάξει, το κάνεις πρόβλημά σου, τότε μπράβο σου είσαι πολύ μπροστά.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Φίλε @pappas10
συμφωνω μαζί σου σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμο.

Φίλε @panathas(pavlothee)
Προσπαθώ να αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς και το ίδιο θα ήθελα να κάνεις και εσύ.Δεν είναι δυνατόν χωρίς να μας ξέρεις(ή έστω χωρίς να έχεις μπει στον κόπο να διαβάσεις τα γραφομενα μας) να μας αποκαλείς γκοτζαλάκια, υπάλλλους κτλ.

Αν υπάρχει ένας τυλφός υπάλληλος εδώ μέσα, όλοι έχουμε καταλάβει ποιος είναι απο το nick που χρησιμοποιούσε και τώρα το άλλαξε, δεν ξέρω για ποιο λόγο.Έστι δεν είναι pavlothee?

Καιεπειδή είσαι πάνω απο όλα Παναθηναϊκός,τον "Θεο" σου γιατί δεν τον κριτικάρεις? Που στο πόλο είμαστε ομάδα ανσανσερ,στο μπάσκετ γυναικών βολοδέρνουμε,στη πυγμαχία, την άρση βαρών, το πινγκ-πονγκ άστα να πάνε.

Γιατί δεν σε άκουσα ούτε μια φορά να κρίνεις τον "Θεο" σου??

ΥΓ:Την προηγούμενη εβδομάδα που πανηγύριζες το γκολ του Novo, πως ένιωθες στην ιδέα ότι πανηγυρίζουν μαζί σου μερικές χιλιάδες γαύροι?

ΥΓ2:Ο εχθρός είναι εντός, αυτό πια είναι ολοφάνερο.Αν όχι σε επίπεδο ατόμων(το απεύχομαι) τότε σίγουρα σε επίπεδο νοοτροπίας.

Ανώνυμος είπε...

@old boy

thnx για το link!!

Νομιζω ή οντως ακουσα να σε αναφερει ο Οικονομέας σημερα το πρωι στην εκπομπη του για κατι που διαβασε απο το blog σου???

Old Boy είπε...

Eκ παραδρομής δεν είχε μπει τόσο καιρό το λινκ, φίλε Μπορέλι.
Για τον Οικονομέα για τη χθεσινή εκπομπή μου είπαν ότι ανέφερε κάτι. Ανέφερε και στη σημερινή;

Ανώνυμος είπε...

Σωστα ακουσα λοιπον. Στην σημερινη ελεγε για κατι που διαβασε στο blog σου.

Old Boy είπε...

Θενκς

Πανάθας είπε...

thodoras13 κάνεις σύγκριση Βαρδινογιάννη-Γιαννακόπουλου?

Πες μου ότι αυτό κάνεις για να ευθυμήσουμε και λίγο χαχα.

Τα ερασιτεχνικά τμήματα δεν ανήκουν στην οικογένεια Γιαννακόπουλου κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εκλεγμένος πρόεδρος είναι ο Θανάσης και απλός διαχειριστής των εσόδων του ερασιτέχνη από τον οποίο η ΠΑΕ αν θυμάσε πήγε να μην δώσει το μερίδιο που δικαιούται (ο ερασιτέχνης) μέσω της ticket club.

Δεν άλλαξα κανένα νικ. Έγραφα από την αρχή ως pavlotheeparetinpae αλλά ανώνυμα γιατί δεν είχα κάνει λογαριασμό (με αυτό το νικ) στο goggle. Έκανα και here i'am. Τι άλλο θες να μάθεις για τη ζωή μου? Άμα θες πολύ ευχαρίστως να σου δώσω και συνέντευξη από κοντά. :-)

Όσο για το πανηγύρισα με τους γαύρους κλπ είναι το ίδιο γραφικό όσο εκείνο που από ολόκληρο κείμενο απομόνωσες το "πανηγύρισα".

Πάρε γραμμή και έλα να μου την ξαναπείς........Θοδωράκη. :-)

Πανάθας είπε...

Φίλε Μιχάλη, η δική σου πρόταση οδηγεί σε αδιέξοδο, η δική μου όχι.

Εδώ είμαι για να στο κάνω πιο clear αν θες.

Πολύ φιλικά (μαζί σου).

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩςΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ, Ο ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

GreenWeb-London

Ανώνυμος είπε...

@ pappas

1. Δημιουργείς πρόβλημα στην ομάδα την οποία λατρεύεις και ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ

2. Δίνεις το δικαίωμα στον εκάστοτε "Τζιγγερικό" να σου λέει ότι στρέφεσαι ΚΑΙ κατά της ομάδας - και έως ένα σημείο έχει δίκιο.
---------------
Αυτά είναι διλήμματα της πλάκας, ο καθένας έχει ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει ότι θέλει κι οπως τοθέλει, έχεις κανένα παναθηναϊκό-μετρο εσυ φίλε μου καλέ?? δεν νομίζω, αφήστε την καραμελίτσα της διχόνοιας και πάση φύσεως τέτοιες παιδικές επιχειρηματολογίες, έχετε τελειώσει αν δεν το καταλάβατε

greenWeb-London

Πανάθας είπε...

Μην λες τέτοια GreenWeb-London, εδώ είναι γκοτζική "φωλιά". θα βάλουν τους φίλους τους ο Θοδωράκης και οι άλλοι να σου χέσουν τις γλάστρες.

Κάθησε και απόλαυσε το έργο. Είναι της Audio Visual. :-)

Έχει την πλάκα του.

ΤΖΙΓΓΕΡ* ΓΕΡΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ (γήπεδο) ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ (και πολλά).

*τον απολαμβάνω τον μπαγάσα πως ξερογλύφεται όταν αναφέρεται στο γηπεδο.

squarelogic είπε...

"Η μεγάλη έκρηξη έγινε από τον Πέτρο Καϊμακάμη, τον δικηγόρο της Καλαμαριάς, όταν άκουσε τον ομόλογό του, του Ολυμπιακού, να ζητά να θεωρηθεί εκπρόθεσμη η ένσταση της ΠΑΕ Καλαμαριάς, επειδή όπως είπε κατατέθηκε το βράδυ και όχι το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Θα γίνει αίμα και άμμος», είπε ο Πέτρος Καϊμακάμης όταν άκουσε το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός"

Πόσο χαμηλότερα θα πέσουν ακόμα τα γαυρόσκυλα!Ίχνος τσίπας δεν έχουν πλέον.Μια απορία:
τους σκεπτόμενους(εχουν και καποιους τετοιους εκ παραδρομης)οπαδούς τους,τους ρωτησαν αν θελουν ενα τετοιο πρωτάθλημα?

Pappas10 είπε...

@Green Web London,

Mate, συγνώμη που θα στο πω στεγνά αλλά για να με τελειώσεις εσύ σου λείπουν μερικά κιλά ανδρισμός.

Εγώ μιλάω για την πάρτη μου και όποιος έχει τα @@ να με "τελειώσει" ας έρθει να το κάνει. Αυτό ως προς τις εκ του ασφαλούς μαγγίτσες πίσω απ' το πληκτρολόγιο από 400.000 miles μακριά.

Και φυσικά το ποιός λειτουργεί διχαστικά από τους δύο μας, ας μη το σχολιάσω ψευτόμαγγα. Γιατί δεν θα βρεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΑΠΕΙΛΗ για "τελείωμα" κανενός. Οπότε τράβα σε κάνα ZOO Club μπας και βρεις τίποτα από τον ανδρισμό σου και άσε τις απειλές σ' εμένα. Ο.Κ. mate??

Από εκεί και πέρα, εντάξει τα δικά μου είναι ψευτοδιλήματα (γιατί;.. ή απλά κάποιος σου σφύριξε τη λέξη και την επαναλαμβάνεις)εσύ τι ακριβώς προτείνεις;;; Η δική σου η θέση ρε φίλε ποια είναι για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Το "να φύγει ο Βαρδινογιάννης" δεν είναι θέση... είναι επιθυμία.

Ακούω, ακούω, ακούω για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και δεν βλέπω κανέναν να έχει ένα σχέδιο. Ο Βγενόπουλος μόνο το ξεκίνησε κάπως κι αυτός το άφησε μισό.

Τι προτείνεις ρε φίλε; Γιατί αφού ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει και να λέει ό,τι θέλει τότε δικαίωμα και του κάθε - πρόσεχε ΚΑΘΕ - Τζίγγερ είναι να σε λέει εγκάθετο, υπάλληλο αντιπαναθηναϊκών δυνάμεων και να σε διώχνει από το γήπεδο και να γαμάει την ομάδα αφού αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος.

Οπότε τι σκούζεις;

Ρε σοβαρευτήτε γαμώ το φελέκι μου. Άλλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, άλλο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. Στο ξαναλέω, όποιος θέλει να την πέσει στον Βαρδινογιάννη ας του την πέσει αλλά να αφήσει απ' έξω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ολόκληρο κείμενο έγραψα. Τίποτα δεν κατάλαβες;

Τι φοβάστε ρε και δεν του την πέφτετε εκτός γηπέδου; Θέλεις να σου πω τι φοβάστε; Ότι αν σας τσιμπήσει κανας μπασκίνας ή κανένας φουσκωτός θα σας κάνει ασήκωτους. Οπότε ως γνήσιες κότες κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία και τα πληκτρολόγια και πουλάτε μαγκίτσες.

Χέσε μας ρε κουμπάρε... από μάγκες και "επαναστάτες" αυτού του είδους είναι γεμάτα τα παρθεναγωγεία.

Αν έχεις κάτι να πεις, πεσ' το. Κατέθεσε ένα επιχείρημα, μία πρόταση, κάτι. Έτσι απλά αυτοαποκλείεσαι. Πέρα δηλαδή από βλάκας γίνεσαι και άχρηστος.

Αυτά έχω να σου πω. Δεν σκοπεύω να ακολουθήσω προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά μαγκιές δεν γουστάρω να μου πουλάνε. Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

@Panathas,

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι κινητοποιήσεις έξω από το γήπεδο κατά του ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ είναι αδιέξοδες;

Γιατί αυτή είναι η πρόταση μου.

Εσύ τι ακριβώς προτείνεις; Εξηγησέ μου και ίσως να υπάρχει πεδίο σύγκλισης. Αλλά μη μου λέτε συνθήματα και στρουχτούρες. Έφαγα πολλά τέτοια στο ΑΣΕΠ... κατάλαβες; ;)

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelog,

τσίπα; Τι είναι αυτό; Λες να μην κάνει ακόμα και τον ... τραβεστί κλόουν ο Σωκράτης, ώστε να πάει η ομάδα του κατευθείαν στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, όπως έχει συνηθίσει τόσα χρόνια;

Ας τα βλέπουν απλώς αυτά μερικοί δικοί μας (;) οπαδοί, που αναπαράγουν τις βλακείες του απίθανου Μύρτσου, περί "χαρισμένου πρωταθλήματος".

Ανώνυμος είπε...

"Πανάθα" εσύ και οι ομοίοι σου εκφράζετε την πλειοψηφία των Παναθηναικών, που όπως λες " ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ";
Λοιπόν σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι έχουμε αηδιάζει με όσους πηγαίνετε στο γήπεδο και βρίζετε την ομάδα. Εάν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε καθίστε σπίτι σας, όπως κάνουμε και εμείς. Άντε μπράβο, αργόσχολοι γκρινιάρηδες...

Ανώνυμος είπε...

Mate, συγνώμη που θα στο πω στεγνά αλλά για να με τελειώσεις εσύ σου λείπουν μερικά κιλά ανδρισμός.
---------------------------------------
ΙΔΡΩΣΑ ΓΚΟΝΤΖΙΛΑΚΙ, ΙΔΡΩΣΑ.....ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΡΙΛΑ, ΓΟΥΑΟΥ

Οσο κι αν δεν γουστάρετε, επιμένω πως τελειώνετε, οι μέρες σας λίγες, έχετε γαμήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και η μόνη τσίπα που σας έχει μείνει είναι να ανακαλύπτετε εχθρους εντός των πυλών. Τόσο ανδρισμό κουβαλάτε, αντί να συνειδητοποιήσετε τη ξεφτίλα που έχετε φτάσει το σύλλογο.
Μονοπώλιο παναθηναϊκοφροσύνης ούτε είστε ικανοί ούτε έχετε κανένα διακίωμα να μοιράζετε, είστε η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, οι 5.000 εκελεκτοί του αποτυχημένου, που ούτε εσείς αντέξατε, και στο τέλος την ακούσατε κιόλας από τον μέντορα σας.
Αλλά ξέχασα θα σας πάρει το πρωτάθλημα κι όλα καλά.

ps Γκόνζο νούμερο, χτες οι παλαίμαχοι ήταν καλοί και άξιοι έτσι??? Τα χρεή σου στου Ζωγράφου να πληρώσεις νούμερο που σε ψάχνεουν 50 άτομα, σκυλευτή του παναθηναϊκού

GreenWeb-London

Pappas10 είπε...

Mate,

Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις όλο το κείμενο ή γενικά τι γράφω εδω μέσα θα είχες καταλάβει 5 πράγματα. Και μόνο οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς δείχνουν ότι τα φυστίκια έχουν υψηλότρο I.Q από εσένα.

Από εκεί και πέρα, να με τελειώσεις δεν μπορείς και είναι εμφανές. Πούλα λοιπόν απειλές και μαγγίτσες και τις ειρωνίες πίσω από το πληκτρολόγιο σου και άσε με εμένα να φωνάζω για την ομάδα.

Α' και που'σαι πιτσιρίκο. Το ξέρω ότι δεν έχεις αντρισμό. Φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις. Κατάλαβες;... μάλλον όχι.

Άσε με τώρα ήσυχο γιατί βαριέμαι να ασχολούμε με χαζοχαρούμενα πιτσιρίκια.



Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Μην μαλώνετε ρε παιδιά.

Αν θέλετε να βρίσετε κανέναν υπάρχει και ο Τουρτούρας. :-))

ή ανώνυμα στο blog μου. :-))))
---------------------------------

Μιχάλη ότι συλλαλητήριο και να γίνει δεν αγγίζει τον αλητήριο.

Εκείνο που τον πονάει (μας το έχει αποδείξει τόσα χρόνια) είναι το οικονομικό.

ΑΡΑ?

Σκέψου λίγο, τι θα τον "ενοχλούσε" πραγματικά.

Στα βάζω με την σειρά δικού τους ενδιαφέροντος:

1.ΓΗΠΕΔΟ (και χορηγοί κατά συνέπεια)
2.ΧΡΟΗΓΟΙ γενικά.
3.ΟΜΙΛΟΙ του Champions League
4.ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
5.ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
6.ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
7.ΜΠΟΥΤΙΚ
8.ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
9.DERBY ΤΗΣ ΙΟΝ
--------------------------------

Μπορεί να υπάρχουν και άλλα,αλλά αυτά μου ήρθαν πρόχειρα στο μυαλό.

Σε πόσα από αυτά μπορείς ΕΣΥ ως απλός φίλαθλος να επέμβεις?

Σε πόσα από αυτά μπορούμε ΟΛΟΙ οργανωμένα να επέμβουμε?

Και κλείνω με το καίριο ερώτημα:

Δεν υπάρχει νόημα να τα κάνουμε όλα αυτά αν θεωρείς (εσύ και κάποιοι άλλοι) ότι ο Βαρδινογιάννης είναι μια χαρά για πρόεδρος του ΠΑΟ και δεν χρειάζεται αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

ΑΥΤΑ.

:-)

Ανώνυμος είπε...

Παρά το ότι ο "PAPPAS 10" από τον τρόπο που γράφει δείχνει πιο... άντρας και από τους άντρες, όσοι έχουμε διαφορετική άποψη (και για τον ΠΑΟ και για τον ανδρισμό του PAPPAS) δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε εδώ μέσα.

Υ.Γ. Πές μας (κατά κόσμον) Μιχάλη: τι σε κάνει πιο άντρα από εμάς και μιλάς σαν να έπιασες τον ΠΑΠΑ(S)από τα... φρύδια;

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω: Μπορεί ο pappas10 να το παίζει "πιο άντρας" αλλά συμφωνώ με τις απόψεις του και τα επιχειρήματά του. Ο "Πανάθας" μου φαίνεται πως είναι ο πιο μαλάκας από όλους (μας)!

Ανώνυμος είπε...

@ λουγκρίτσα των γνωστών φόρουμ

αν ενδιαφέρεσαι Παναθηναϊκού 1, κάθε τρίτη και τετάρτη μετά τις 7 μμ, έρχεσαι με ζητάς με το nick μου, και συζητάμε τα περί ανωνυμίας μου- αλλιώς mate είσαι άλλος ένας ακόμα από τους ελάχιστους με τα πολλά nicks που έχουν αυτοσκοπό να κάνουν τον παναθηναϊκό prive-club.
Είναι όμως αξιοπερίεργο κοινωνιολογικά, πως μόλις σας τσιγλάνε λίγο, παρατάτε το μανδύα της παναθηναϊκής ενότητας και διανόησης και γίνεστε χουλιγκανάκια της χειρίστου κιόλας ποιότητας, τρελλά μου γκοντζαλάκια εσείς...

GreenWeb-London

Pappas10 είπε...

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα ανώνυμε,

1. Δεν είπα ποτέ και σε κανέναν να μην γράφει ούτε είπα σε κανέναν ότι είναι λιγότερο ή περισσότερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από εμένα. Άλλο όμως ανταλάσσω απόψεις και άλλο ανταλάσσω ύβρεις και απειλές επί προσωπικού.

2. Ποτέ δεν προσέβαλα πρώτος κανέναν. Το να θίγει κάποιος την προσωπικότητα του άλλου αποκαλώντας τον "Γκόντζο" ή ό,τι άλλο όπως και το να τον απειλεί ότι θα τον τελειώσει πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι δείγμα θρασυδειλίας και εξ' ορισμού έλειψης ανδρισμού.

Pappas10 είπε...

Ρε ΠΑΝΑΘΑ,

Μα εκεί ακριβώς δεν εστιάζεται η ώς τώρα αντίδραση;

Στο γήπεδο έχουμε μείνει 7.000 βία, αλλά οι χορηγείες συνεχίζονται.

Τσου λου δεν βγήκαμε 2 συνεχόμενα χρόνια και ούτε που κλονίστηκε.

Τα τηλεοπτικά πάντα θα τα πουλάει και μάλιστα όσο λιγότερος κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο τόσο περισσότερος κόσμος θα βλέπει τηλεόραση.

Η Μπουτίκ θα πουλάει ό,τι πουλάει ούτως ή άλλως.

Ο Κόσμος εδώ και καιρό δεν πάει στο γήπεδο.

Τα διαρκείας είναι το 7% των εσόδων.

Το Ντέρμπυ είναι του Δελατόλλα. Δεν ξέρω αν " βάζει " ο Βαρδινογιάννης στο Ντέρμπυ αλλά σίγουρα δεν βγάζει από το Ντέρμπυ.

Εγώ πιστεύω ότι τον Βαρδινογιάννη δεν τον νοιάζουν τα λεφτά αλλά η φήμη του. Γι' αυτό, κατά τη γνώμη μου πάντα, όσο το πρόβλημα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν επηρρεάζει τη φήμη και την εν γένει εικόνα του Βαρδινογιαναίικου και των επιχειρήσεων του, δεν πρόκειτε να γίνει τίποτα.

Αντίθετα, αν καταλάβει ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ίσως και να αλλάξει στάση και να μη μας το παίζει ο Καίσαρας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Δεσ' το και αλλιώς. Το ίδιο είναι ο Τζίγγερ να τα ακούει κάθε Κυριακή στο γήπεδο, και το ίδιο να τα Ακούει Ο Βαρδής κι ο Γιώργος, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Κατάλαβες που είναι το θέμα μου;

Παππάς10 ή κατά Κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Ο ανώνυμος γράφει ανώνυμα γιατί:

1.Δεν θα τον λέγαμε ανώνυμο μαλάκα, αλλά σκέτο μαλάκα.
2.Είνα η φωνή του Θεού. Τεά, τεά, του λέγανε και αυτός το πίστεψε.
3.Είναι psycho και δεν του φτάνουν οι 34807545268498873712 καθημερινές βρισιές που ρίχνει στο blog μου.
4.Είχε ατύχημα (και χάρηκε) με το φακό-στυλό που είχε η DERBY το προηγούμενο Σάββατο.
5.Φταίει ο ΟΤΕ.
6.Είναι υιοθετημένος και το έμαθε μόλις πριν λίγες μέρες.
7.Είναι ο γιος της Κάτια της τραβέστως.

Επειδή βαριέμαι, συμπληρώστε την λίστα περικαλώ.
--------------------------

Μιχάλη μια μικρή διόρθωση. 5.000 έχετε μείνει και πάει ακόμα πιο κάτω το νούμερο από ότι φαίνεται, μια και οι λίγοι «πιστοί» έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν. Πάμε παρακάτω.

Δεν μου απάντησες αν θεωρείς ότι πρέπει να φύγει ο Βαρδινογιάννης. Από εκεί ξεκινούν όλα.

Καλά άσε που το derby είναι του Δελατόλλα. Όπως και ο ΟΦΗ είναι του Βαλτινού (ρε μεταξύ μας δεν θα λέμε ψέματα).

Κοίτα Μιχάλη. Αν πάνε κάποιοι όπως λες και κράξουν τον Βαρδινογιάννη έξω από τις επιχειρήσεις του δεν θα συμβεί τίποτα. Το κράξιμο δυστυχώς πρέπει να συνδεθεί με τον ΠΑΟ γιατί το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό κίνημα. Και ακόμα και δικτάτορες (όπως αυτός) φοβούνται τη μήνη του λαού (έχεις παρατηρήσει σε μερικές στραβές πως την κάνει πριν τελειώσει το ματς?). Άσε που όταν το γήπεδο είναι άδειο (όπως προχθές) βλέπεις πόσους φουσκωτούς σικιουριτάδες έχει ακροβολήσει γύρω από την επισήμων. Αν φοβάται ένας απλός οπαδός του ΠΑΟ να πάει να τον βρίσει όπως λες (και ισχύει φυσικά) να δεις πως φοβάται αυτός το οργισμένο πλήθος.

Η φήμη του έχει πέσε πολύ χαμηλά. Όταν βλέπεις γαύρους και τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να φύγει το μόνιμο θύμα από την ομάδα μας καταλαβαίνεις σε τι υπόληψη τον έχουν όλοι.

ΑΡΑ? Εδώ σε θέλω μάστορα (μπομπ).
:-))

Ανώνυμος είπε...

...ρε σεις πως τον αντέχετε τον παπα-ρα; γράφει λες και ειναι ο μοναδικός παναθηναικος επι γης. χαλάρωσε αγορίνα και κατούρα και λίγο γιατι απο το πολύ γαμήσι θα πάθεις τπτ [το λέει και ο ασκητής]

για χαλαρωσε λιγο το υφος σου. ποιος νομιζεις οτι εισαι; και μην αρχισεις παλι να μας την λες σ'εμας τους ανωνυμους γιατι κι εσυ ανωνυμος εισαι εδω μεσα, απο τη στιγμη που δεν σε γνωριζει κανεις προσωπικα. και ασε τα "να βρεθουμε να σας δειξω ανδρισμο" κλπ αυτα ειναι για τα 12χρονα που μαλωνουν στις αλανες. αιντε επιτελους το 'χετε χεσει το blog.

αντε να πουμε, εχουμε καταληξει στο "βγαλτε να τις μετρησουμε" [τις παναθηναικοφροσυνες μας]

ξεκολληστε

GREENFAN26

squarelogic είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ρε κορίτσια,δεν αφήνετε τους κουτσαβακισμούς και τις αλληλοπροκλήσεις γιατί στο τέλος θα καταλήξει το μπλόγκ να βρίζεστε 3 άτομα με 2-3 nicks ο καθένας,και θα βρίζει καθένας σας το δικό του nick για να κρατιέται κάποιο ενδιαφέρον?

Αντε μπράβο,γιατί κι όταν γράφετε κάτι με στοιχειώδες ενδιαφέρον χάνεται μέσα στον οχετό
(π.χ παππάς έφη:
Το ίδιο είναι ο Τζίγγερ να τα ακούει κάθε Κυριακή στο γήπεδο, και το ίδιο να τα Ακούει Ο Βαρδής κι ο Γιώργος, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ)

Πανάθας είπε...

Προς ανώνυμη μικρή λουλού:

Αυτό που προτείνει ο Παππάς και εσύ με την σειρά σου είναι ανέφικτο.

Το ξαναματαεπαναλαμβάω.

Ο Παναθηναικός είναι ο κόσμος του.

Οι Βαρδινογιάννηδες έχουν απλώς το πλειοψηφικό πακέτο.

Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟ χωρίς κόσμο.

Είμαστε ΔΥΝΑΜΗ αρκεί να το αποφασίσουμε.

Ο Βαρδινογιάννης τρέμει την λαική κατακραυγή και ουχί μόνο. Για αυτό έχει γεμίσει σικιουριτάδες το γήπεδο.

Το ποδόσφαιρο είναι λαικό άθλημα και η οποιαδήποτε αντίδραση του κόσμου μέσω του αθλήματος έχει άλλη δυναμική. Είναι αντίστοιχη ενός λαικού κινήματος.

Το θέμα είναι, θέλουμε?

Και για να σε προλάβω.

ΝΑΙ μπορεί να έχει κόστος στην ομάδα για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά το κέρδος σε βάθος χρόνου θα είνα μεγάλο.

Οκεικ μικρούλα μου?

Ανώνυμος είπε...

Αγόρια, κορίτσια, αναποφάσιστοι και πολύ αποφασισμένοι (που λέει ο Ζαραλίκος),

προσέχτε ρε σεις τα ... φραστικά επεισόδια ...

... επισύρουν πρόστιμα!

Δεν είδατε τι έπαθε ο Αντωνάκης;

80 (ογδόντα) ολόκληρα ευρά θα πληρώσει, που πλακώθηκε ... φραστικά με τον Κονσεϊσάο!

Θα μείνει στον άσο ο (πολυλατρεμένος από κάποιες ψυχές που δεν λένε να τον ξεχάσουνε) ασπρομάλλης τερματοφύλαξ!

Γι' αυτό σας λέω, προσέχτε!

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που όλοι κρύβεστε πίσω από ένα ψευδόνυμο δεν σας αρέσει όταν γράφει κάποιος "Ανώνυμος". Είμαι ο "Ανώνυμος" που δεν συμφωνώ με τον τρόπο που εκφράζεται ο Pappas10 αν και διορθώνοντας είπα πως πολλά από αυτά που λέει είναι σωστά. Θα συνεχίσω να (σας) σχολιάζω πάντα με επιχειρήματα πιστεύοντας πως αυτή τη φορά δεν θα "πετάξετε" έξω -χρησιμοποιώντας κωδικούς- όσους σας ενοχλούν. Το είχατε κάνει στο παρελθόν όταν αποκαλούσα έναν "Κουτόχορτο", "Βλακόχορτο" δικαιολογώντας γιατί αυτά που έλεγε ήταν μαλακίες.
Στο εξής "Karma" και μόνο λοιπόν!

Pappas10 είπε...

@ Ανώνυμους,

Το θέμα περί "ανωνυμίας" δεν σχετίζεται με το πόσο υπάρχουν στοιχεία ταυτότητας στο διαδικτυακό πρόσωπο κάποιου αλλά στο κατά πόσο δύναται ένας συμμετέχον να δει την συνέχεια και συνέπεια των γραφόμενων του.

Εγώ παντού και πάντα γράφω ως "Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης". Άρα ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορεί να δει ΚΑΙ αν είμαι συνεπής στις θέσεις μου αλλά και ποιες είναι συνολικά οι θέσεις μου.

Αυτό ως προς την ανωνυμία και το γιατί δεν τα πάω καλά με τους ανώνυμους.

Στο θέμα της επιθετικότητας, λυπάμαι αλλά όταν με προκαλούν αποκαλόντας με ό,τιδήποτε αντιδρώ έτσι όπως αντιδρώ. Ποτέ δεν έβρισα ή αποκάλεσα πρώτος κάποιον οτιδήποτε και από τη στιγμή που μπορεί κάποιος να ανατρέξει σε όλα τα κείμενα μου μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει.

Επίσης σε κανέναν δεν είπα ότι εγώ είμαι μέντορας του ανδρισμού. Κουτσαβάκικες όμως συμπεριφορές αλά "τελείωσες" πίσω από το πληκτρολόγιο είναι εξ' ορισμού άνανδρες και θρασύδειλες. Το ότι εντοπίζω σε κάποιον έλλειψη ανδρισμού δεν σημαίνει ότι δηλώνω Ο Άνδρας.

Τέλος φυσικά και δεν είμαι εγώ αυτός που λέει "έλα να με βρεις". Και κατουράω αρκετά ώστε να μην έχω πρόβλημα προστάτη. Ακόμα τουλάχιστον.

Από εκεί και πέρα, μαγγίτσες και απειλές δεν γουστάρω. Όποιος με προκαλεί θα λαμβάνει την αντίστοιχη απάντηση. Η λύση δεν είναι να μην απαντάω νομίζω. Η λύση είναι να μην προκαλούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ΠΡΟΣΩΠΑ μ' αυτά που γράφουν.

Αυτά για την ώρα.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

@Panathas,

Ναι θέλω να φύγει ο Βαρδινογιάννης τώρα που υπάρχει διάδοχη κατάσταση που φαίνεται ικανή να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Ο Τζίγγερ πολύ δύσκολα μπορεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΩ είναι να γίνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αεκ44 ή γάβρος του Κοσκωτά ή και του Κρόκους. Και δεν μιλάω μόνο σε οικονομικό επίπεδο (ή χρεωμένος ή κρατικοδίαιτος δηλαδή) αλλά και σε επίπεδο αισθητικής. Γι' αυτό και πάντα ήμουν λίγο επιφυλακτικός απέναντι στον Γιαννακόπουλο.

Από εκεί και πέρα, σε συνάρτηση με τις αντιδράσεις, για άλλη μία φορά θα σου πω ότι ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα γίνει τώρα;

Αυτό που προτείνω εγώ δεν έχει γίνει ποτέ. Και να σου πω και κάτι. Κάπου ίσως να βολεύει τους Βαρδινογιάννηδες το ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με τον Τζίγγερ μόνο. Ίσως μερικά άλλα μέλη της "οικογένειας" να γουστάρουν κι όλας που ξεφτυλίζεται ο Γιαννάκης.

Αν φάνε όμως την χλέμπα όλοι, τα πράγματα είναι πιθανότερο να αλλάξουν. Γιατί οι Βαρδινογιανναίοι μπορεί να είναι ξεροκέφαλοι και αλαζόνες αλλά - λογικά - είναι και υπερήφανοι.

Και μπορεί να απαξιώνουν το ποδόσφαιρο θεωρώντας ότι απευθύνονται σε κάφρους και να εφευρίσκουν θεωρίες συνομοσίας αλλά το σίγουρο είναι πως αν δουν τους "κάφρους" να τους παίρνουν γενικά με τις λεμονόκουπες Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ "ΚΑΦΡΟΙ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ μπορεί και να κλονιστούν.

Και κάτι τελευταίο. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα της παρωδικής και βραχυπρόθεσμης απώλειας για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σε συνάρτηση με τους στόχους του, που ενδέχεται να πορκύψει από μία αλλαγή ιδιοκτησίας. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε νέα ιδιοκτησία θα έχει πολύ μικρότερη περίοδο χάριτος όσο πιο βίαια γίνει η μεταβίβαση. Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.

Για άλλη μία φορά, η έως τώρα τακτική ΔΕΝ έχει αποδώσει. Θέλω να πιστεύω ότι μία διαφορετική αντίδραση ΙΣΩΣ και να έχει αποτέλεσμα και γι' αυτό προτείνω ό,τι προτείνω.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

@GreenFan26,

Όπως είπα και παραπάνω, όποιος προκαλεί θα λαμβάνει απάντηση αντίστοιχα προκλητική. Αν εσύ αρέσκεσαι να μένεις απαθής όταν γράφει ο οποιοσδήποτε πως "τελείωσες" και να σε αποκαλούν ό,τιδηποτε επειδή αυτά που γράφεις δεν συμφωνούν με τα δικά τους, συγνώμη αλλά είναι δικό σου πρόβλημα.

Μαγγίτσες δεν πουλάω - ανταποδίδω απλώς - και δεν σηκώνω. Το να με εγκαλείς σε συνάρτηση με την ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ξανά ΑΠΑΝΤΗΣΗ, στον mate είναι εκ των ουκ άνευ. Δεν ασχολήθηκα μαζί σου ούτε με τον δικό σου ανδρισμό. Τι είσαι; Υπερασπιστής του ανδρισμού του mate;

Επειδή ΔΕΝ είμαι ανωνυμος ως προς την διαδικτυακή μου ταυτότητα, ανέτρεξε ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΝΑ ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΑΛΑ "ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ". ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και μετά μίλα μου για "χαλάρωμα".

Άντε μπράβο... νουθεσίες εκεί που πρέπει μα μεν.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Πανάθας είπε...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Στο θέμα «Μιχάλη».

Το παιδί είναι ΠΟΛΥ ΟΚ. Ποτέ δεν προκάλεσε και πάντα όλες οι τοποθετήσεις του ήταν κόσμιες και με επιχειρήματα. ΑΡΑ?

Άδικη η επίθεση προς το πρόσωπο του μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνούμε με τις θέσεις του.

Τώρα αν «ποδοσφαιροποιείται» λίγο η κατάσταση και βγάζουμε και τα τσουτσούνια μας λίγο έξω, ε έχει και την πλάκα του. Μην το κάνουμε και blog του golf και μιλάμε με το «σεις» και με το «σας».

Πήρα θέση ως όφειλα γιατί και μένα με ενοχλούσε η άδικη επίθεση στον Μιχάλη.

Πάμε παρακάτω.

Μιχάλη (σε εισαγωγικά οι θέσεις σου),

"αι θέλω να φύγει ο Βαρδινογιάννης τώρα που υπάρχει διάδοχη κατάσταση που φαίνεται ικανή να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ."

Εδώ συμφωνούμε 100% (αν και παρακάτω θα σε διαψεύσω).

"Ο Τζίγγερ πολύ δύσκολα μπορεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ."

ΓΕΙΑ στο στόμα σου. :-)
Το έχει χάσει το παιχνίδι ΟΤΙ και να κάνει.

"Αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΩ είναι να γίνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αεκ44 ή γάβρος του Κοσκωτά ή και του Κρόκους. Και δεν μιλάω μόνο σε οικονομικό επίπεδο (ή χρεωμένος ή κρατικοδίαιτος δηλαδή) αλλά και σε επίπεδο αισθητικής. Γι' αυτό και πάντα ήμουν λίγο επιφυλακτικός απέναντι στον Γιαννακόπουλο."

Εδώ είσαι διπλό οφσάιντ. Ο ΠΑΟ έχει από πίσω πολύ ισχυρούς επιχειρηματίες και δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει κρατικοδίατος. Μην μας συγκρίνεις με τα λαμόγια σε παρακαλώ. Συμφωνώ ότι το μόνο που σου πρόσφεραν οι Βαρδινογιάννηδες ήταν αυτή η ασφάλεια. Και αυτό προβάλανε και οι ίδιοι ιδίως σε περιόδους που οι άλλοι βολόδερναν. Ο Γιαννακόπουλος που κολάει? Α ρε Μιχάλη, εγώ είμαι σίγουρος ότι αν μας είχε ο Παύλος θα είχαμε από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρώπη. Που δεν ήταν φερέγγυος? Σε παρακαλώ κρίνε τον ως ιδιοκτήτη του μπάσκετ γιατί στον ερασιτέχνη είναι λάθος να τον κρίνουμε (τον Θανάση). Εκλεγμένος πρόεδρος είναι και διαχειριστής των εσόδων.

"Από εκεί και πέρα, σε συνάρτηση με τις αντιδράσεις, για άλλη μία φορά θα σου πω ότι ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα γίνει τώρα;"

Δεν έγινε γιατί δεν υπήρχαν ούτε οι κατάλληλες συνθήκες, ούτε η οργάνωση, ούτε μια έτοιμη διάδοχη κατάσταση. Είναι ή τώρα ή ποτέ.

"Αυτό που προτείνω εγώ δεν έχει γίνει ποτέ. Και να σου πω και κάτι. Κάπου ίσως να βολεύει τους Βαρδινογιάννηδες το ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με τον Τζίγγερ μόνο. Ίσως μερικά άλλα μέλη της "οικογένειας" να γουστάρουν κι όλας που ξεφτυλίζεται ο Γιαννάκης. Αν φάνε όμως την χλέμπα όλοι, τα πράγματα είναι πιθανότερο να αλλάξουν. Γιατί οι Βαρδινογιανναίοι μπορεί να είναι ξεροκέφαλοι και αλαζόνες αλλά - λογικά - είναι και υπερήφανοι. Και μπορεί να απαξιώνουν το ποδόσφαιρο θεωρώντας ότι απευθύνονται σε κάφρους και να εφευρίσκουν θεωρίες συνομοσίας αλλά το σίγουρο είναι πως αν δουν τους "κάφρους" να τους παίρνουν γενικά με τις λεμονόκουπες Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ "ΚΑΦΡΟΙ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ μπορεί και να κλονιστούν."

Δεν γίνεται αυτό ρε Μιχάλη. Ξέρεις τι λες τώρα? Να μαζευτούμε ένα τσούρμο Παναθηναϊκοί και να πάμε στην Κόρινθο πχ και τον βρίζουμε έξω από τα διυλιστήρια. Είναι αστεία και γραφικά πράγματα αυτά. Το γήπεδο έχει δυναμική. Είναι λαϊκή κατακραυγή που δεν θα περάσει απαρατήρητη και από τα ΜΜΕ. Θα πέσει πολύ χρήμα στην τσέπη τους τώρα με το γήπεδο Μιχάλη και δεν φεύγουν με τίποτα. Δεν ιδρώνει το αυτί τους.

"Και κάτι τελευταίο. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα της παρωδικής και βραχυπρόθεσμης απώλειας για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σε συνάρτηση με τους στόχους του, που ενδέχεται να πορκύψει από μία αλλαγή ιδιοκτησίας. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε νέα ιδιοκτησία θα έχει πολύ μικρότερη περίοδο χάριτος όσο πιο βίαια γίνει η μεταβίβαση. Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου."

Τριπλό οφσάιντ. Καλύπτεις με τις θέσεις σου ανομβρία τόσων χρόνων και δεν θα δώσεις χρόνο σε μια νέα διοίκηση που θα μπεί με όρεξη και διάθεση να προσφέρει? Γιατί ρε συ Μιχάλη δύο μέτρα και δύο σταθμά? Εδώ –καθώς και στις αμφιβολίες σου για τον Γιαννακόπουλο, καθώς και ο φόβος του «κρατικοδίαιτου ΠΑΟ»- σε προδίδει και φανερώνει ότι ουσιαστικά «ποντάρεις» στον Βαρδινογιάννη.

Έτσι δεν είναι?

Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια.
:-)

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ.

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?

squarelogic είπε...

Επιτέλους!Είδατε που μπορείτε να κανετε γονιμο διαλογο,Παναθας και Παππάς,απαντώντας σημείο προς σημείο?
Προς τι λοιπόν να βριζομαστε μεταξυ μας?Ενταξει να ηντο κανουμε μπλογκ του"γκολφ",αλλά να μη γίνει και διμοιρία νεοσυλλέκτων βλαχόμαγκων!

ΤΤ
και γω ελεγξα πολλαπλώς μηπως ειχαν ξεχασει τιποτε μηδενικα στο προστιμο του Νικοπολιδη!Οταν σιγουρεύτηκα οτι είναι 80 ευρώ,αναζήτησα την κλήση που μου δωσανε για παρκάρισμα "σε θεση μόνιμου κατοίκου"(μη χέσω) χωρίς να φαίνεται πουθενα καν η σχετικη πινακιδα(ηταν 30 μετρα πιο πισω,στην αρχη του τετραγωνου πισω απο ενα δεντρο+ περίπτερο!!!):
80 ευρω!
Μαλλον είναι πιο διασκεδαστικο να τα "φαει" κανεις ανταλλάζοντας "γαλλικά"στην φυσούνα με γνωστό ξένο ποδοσφαιριστη!

Πανάθας είπε...

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο ΠΟΤΕ δεν έχω βριστεί με τον Μιχάλη. Έχει κερδίσει τον σεβασμό μου με το ΣΠΑΘΙ του (χωρίς βοήθειες όπως κάτι άλλες μουσίτσες).

:-))

Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι οι βρισιές δεν βοηθάνε. Γεμίσαμε τσάμπα μάγκες.

Σαν τον τύπο που με απειλεί κα με βρίζει καθημερινά μέσω του blog μου.

Πανάθας είπε...

Φίλε Μπορέλι ΕΓΩ προσωπικά δεν έχω πειστεί ότι θέλουμε ΟΛΟΙ να τον διώξουμε.

Βρήκα πολλές αντιφάσεις ή αν θες ενδοιασμούς στα γραφόμενα πχ του Μιχάλη (ένα παράδειγμα δεν είναι μόνο ο Μίκαελ) και τις επισημανα.

Pappas10 είπε...

@Πανάθας,

Μου αρέσει πολύ αυτός ο επιχείρημα - αντεπιχείρημα διάλογος και συνεχίζω σ' αυτό το μοτίβω.

"Εδώ είσαι διπλό οφσάιντ. Ο ΠΑΟ έχει από πίσω πολύ ισχυρούς επιχειρηματίες και δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει κρατικοδίατος. Μην μας συγκρίνεις με τα λαμόγια σε παρακαλώ. Συμφωνώ ότι το μόνο που σου πρόσφεραν οι Βαρδινογιάννηδες ήταν αυτή η ασφάλεια. Και αυτό προβάλανε και οι ίδιοι ιδίως σε περιόδους που οι άλλοι βολόδερναν. Ο Γιαννακόπουλος που κολάει? Α ρε Μιχάλη, εγώ είμαι σίγουρος ότι αν μας είχε ο Παύλος θα είχαμε από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρώπη. Που δεν ήταν φερέγγυος? Σε παρακαλώ κρίνε τον ως ιδιοκτήτη του μπάσκετ γιατί στον ερασιτέχνη είναι λάθος να τον κρίνουμε (τον Θανάση). Εκλεγμένος πρόεδρος είναι και διαχειριστής των εσόδων."

Το ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει πίσω του πολλούς εύπορους το ξέρω. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο όλοι αυτοί θα έβαζαν το χέρι στην τσέπη αν τα πράγματα στράβωναν. Θυμίσου και τον γάβρο που είναι η κατ' εξοχήν ομάδα του κεφαλαίου (παρά τα "παραμύθια" περί "λαϊκής ομάδας" κλπ) που τελικά κατέληξε στον Κρόκους με τις εγγυήσεις του κράτους. Αν ο Κρόκους είχε πάρει υπό τις ίδιες προϋποθέσεις τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, να είσαι σίγουρος ότι θα πέφταμε 3η Εθνική. Γιατί καμία "ΘΥΡΑ 13" δεν θα εξέδιδε ανακοίνωση συλλαλητηρίου για διαγραφή των χρεών της ομάδας αλλά και να εξέδιδε - απ' ό,τι φάνηκε από το κάλεσμα συλλαλητηρίου για το γήπεδο - ελάχιστοι θα ανταποκρίνονταν.

Το ότι δεν είμαστε Γάβροι στην Νοοτροπία και τη δράση, προσωπικά με γεμίζει υπερηφάνια αλλά την ίδια στιγμή στερεί δύναμη από τις διεκδικήσεις μας. Μην ξεχνάς ότι το Ελλαδιστάν είναι το κατ' εξοχήν κράτος του "Φωνάζει ο Κλέφτης για να φοβηθεί ο Νοικοκύρης".

Στο θέμα Παυλάρα έχω ξανακαταθέσει τις θέσεις μου. Και αν πρόσεξες και στο κείμενο που σχολιάσες γράφω ότι ΔΕΝ μιλάω μόνο σε συνάρτηση με τον οικονομικό παράγοντα αλλά και ως αισθητική.

Οικονομικά ο Παυλάρας 2 φορές κινδύνεψε να μην πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπάσκετ λόγο χρεών. Τελευταία φορά το 2005 (η πρώτη ήταν το 2002 αν δεν κάνω λάθος).

Τις κάλυψε τις διαφορές με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Με δεδομένο ότι το μπάσκετε δεν έχει τα ΈΞΟΔΑ - ξανά.. ΕΞΟΔΑ όχι προϋπολογισμό - του Ποδοσφαίρου, αυτό με φοβίζει λίγο. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ Ή Ό,ΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Το θέμα "αισθητική" δεν είναι επιχείρημα οπότε δεν το καταθέτω ως τέτοιο αλλά ως άποψη μου. Δεν μου αρέσει η αισθητική του Γιαννακόπουλου, έτσι όπως αυτή φανερώνεται τόσο μέσα από την "πράσινη" όσο και με κινήσεις όπως αυτή του Βίντεο με τον Γκέρσον και μουσική υπόκρουση καραγκιόζη.

Για εμένα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι ιδεολογία. Και για να σε προλάβω, το ίδιο ξενέρωσα με το "γεια" της Βανδή τότε στο Ντέρμπυ με το αεκάκι.

Για να τελειώνω μ' αυτό το θέμα, το να συγκρίνει κάποιος τις επιτυχίες που έφεραν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ο Γιαννακόπουλος και ο Βαρδινογιάννης είναι το λιγότερο ανούσιο.

Σαφέστατα και οι Γιαννακόπουλοι προσέφεραν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ (και ό,τι αυτές συνεπάγονται) στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ απ' ό,τι οι βαρδινγιάννηδες. Διατηρώ όμως - δικαιολογημένα για ΕΜΕΝΑ - τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο έχουν τόσο το οικονομικό όσο και - κυρίως - το αισθητικό / ηθικό ανάστημα να αναλάβουν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Το έχω ξαναγράψει. Αυτό που με κάνει να γουστάρω Βγενόπουλο είναι το ότι δεν είναι τόσο βλαχοτηνέιτζερ όσο τα αδέλφια. Βγάζει ένα επίπεδο όταν μιλάει και αυτό μου αρέσει. Γιατί μου αρέσει που ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.

"Δεν γίνεται αυτό ρε Μιχάλη. Ξέρεις τι λες τώρα? Να μαζευτούμε ένα τσούρμο Παναθηναϊκοί και να πάμε στην Κόρινθο πχ και τον βρίζουμε έξω από τα διυλιστήρια. Είναι αστεία και γραφικά πράγματα αυτά. Το γήπεδο έχει δυναμική. Είναι λαϊκή κατακραυγή που δεν θα περάσει απαρατήρητη και από τα ΜΜΕ. Θα πέσει πολύ χρήμα στην τσέπη τους τώρα με το γήπεδο Μιχάλη και δεν φεύγουν με τίποτα. Δεν ιδρώνει το αυτί τους. "

Κατ' αρχάς τα γραφεία των επιχειρήσεων είναι στο Μαρούσι. Την έχω ψάξει την δουλειά :) ;). Κατά δεύτερον, δεν είμαι σίγουρος ότι οι αντιδράσεις στο γήπεδο είναι λιγότερο γραφικές. Και τρίτον, η δυναμική του γηπέδου είναι μάλλον απαξιομένη αφού α. Ο Κόσμος δεν ξεπερνά τις 5.000, β. έως τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα γ. δημιουργεί το αντεπιχείρημα ότι στρέφεσαι (όχι εσύ, οι αντιδράσεις) ΚΑΙ κατά της ομάδας και δ. δίνει το δικαίομα στον Τζίγγερ να φεύγει και να σε γράφει (όχι εσένα πάλι, γενικά μιλάω) στ' αρχίδια του.

Τέλος, δεν θεωρώ απαραίτητο ότι θα πρέπει η αντίδραση στα γραφεία των Βαρδινογιάννηδων να είναι απαραίτητα "γηπεδική". Θα μπορούσαμε κάλιστα να κάνουμε την κινητοποίηση η οποία να κωλήσει στην καγκελόπορτα της εταιρίας ένα κείμενο με τις θέσεις μας αλλά και το όνειρο μας για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, εγκαλόντας τον Τζίγγερ ή να το ενστερνιστεί και να το πραγματοποιήσει ή να σηκωθεί να φύγει. Προειδοποιόντας αντίστοιχα ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.


"Τριπλό οφσάιντ. Καλύπτεις με τις θέσεις σου ανομβρία τόσων χρόνων και δεν θα δώσεις χρόνο σε μια νέα διοίκηση που θα μπεί με όρεξη και διάθεση να προσφέρει? Γιατί ρε συ Μιχάλη δύο μέτρα και δύο σταθμά? Εδώ –καθώς και στις αμφιβολίες σου για τον Γιαννακόπουλο, καθώς και ο φόβος του «κρατικοδίαιτου ΠΑΟ»- σε προδίδει και φανερώνει ότι ουσιαστικά «ποντάρεις» στον Βαρδινογιάννη."

Έβαλα μία παράμετρο σ' αυτό που είπα σχετικά με την "περίοδο χάρητος" που μάλλον δεν την πρόσεξες. Είπα ότι ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΙΑΙΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΗΤΟΣ.

Υπάρχει πολύ οργή στον κόσμο η οποία θα ξεσπάσει - και ξεσπά ήδη... φαίνεται και εδωμέσα - κατά δικαίων και αδίκων. Όσο πιο δυνατό θα είναι το ξέσπασμα, τόσο περισσότερο θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις αντεκδίκησης και υπονόμευσης της προσπάθειας της Νέας Διοίκησης.

Τέλος, η δική μου περίοδος χάρητος δεν είναι σε συνάρτηση με την διοίκηση αλλά τις επιτυχίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Αν με έναν μαγικό τρόπο ο Τζίγγερ έκανε αύριο τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όπως αυτόν του Μπάσκετ, δεν θα με πείραζε που το έκανε ο Τζίγγερ. Αντίστοιχα, αν ο οποιοσδήποτε καινούργιος πρόεδρος συνεχίσει να έχει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μακριά από τίτλους, θα μου είναι τόσο αντιπαθής όσο και ο Τζίγγερ. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που δεν θα έχει ΟΥΤΕ τα ελαφρυντικά του τζίγγερ περί παράγκας και άνισης μεταχείρησης μιας και αυτά πλέον θεωρούνται ξεπερασμένα. Ή μήπως δεν είναι οπότε η κουβέντα είναι χωρίς ουσία;

Τέλος πάντων, για να απαντήσω στον επίλογο σου, ούτε εξωραΐζω ούτε προσεγγίζω κανέναν Βαρδινογιάννη. Προσωπικά όμως, θέλω ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να έχει τον Βαρδινογιάννη ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ - ΞΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ - παρά απέναντι του.

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Βαρδή, Βαρδή μάζεψε την καταστροφή

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο του X-Ray για τις δηλώσεις Καραγκούνη:

"Μετά και τις δηλώσεις Καραγκούνη χάθηκε πλέον κάθε ελπίδα να υπάρξει έστω και ένας σε αυτή την ομάδα με ενωτική διάθεση.

Επειδή βλέπω ότι του αρέσει του Καραγκούνη η σύγκριση με την Μπενφίκα, θα ήθελα να παραθέσω κάποια στοιχεία που αφορούν την Μπενφίκα πέρα από το ότι είχε μείνει χωρίς τίτλο για 11 χρόνια.

Η Μπενφίκα λοιπόν είναι η ομάδα με τα περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη από το 2006, αριθμεί 160.000 μέλη και κατέχει το ρεκόρ Γκίνες. Ο Πρόεδρος της Μπενφίκά Luis Filipe Vieira εκλέχθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες από τα μέλη της το 2003 και η συνδεδεμένη εταιρεία Sport Lisboa e Benfica SGPS, S.A. είναι εισηγμένη στο Euronext που είναι το χρηματιστήριο της Λισσαβόνας με free float 33% (είναι το ποσοστό που διαπραγματεύεται καθημερινά στο χρηματιστήριο). Όταν η εταιρεία εισήχθη στο χρηματιστήριο, μπήκε με ονομαστική αξία μετοχής τα 5 ευρώ. Στην συνέχεια η μετοχή υποχώρησε σημαντικά μέχρι και τα 2,69 ευρώ (τώρα είναι κοντά στα 2 ευρώ), τότε ο Πορτογάλος επιχειρηματίας Joe Berardo ζήτησε από τον Πρόεδρο να αγοράσει ένα πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (60%) της εταιρείας έναντι 3,5 ευρώ. Ο Luis Filipe Vieira αρνήθηκε να δώσει το πλειοψηφικό πακέτο σε έναν επιχειρηματία και δήλωσε ότι το πλειοψηφικό πακέτο θα πρέπει πάντα να ανήκει στον σύλλογο της Μπενφίκα.

Αναλύοντας λοιπόν την Μπενφίκα βλέπουμε ότι έχει ένα πολυμετοχικό σχήμα με τον πρώην πρόεδρο Manuel Vilarinho να κατέχει το 12%, τον νυν πρόεδρο Luis Filipe Vieira 5%, 33% free float (χρηματιστήριο) και το υπόλοιπο 50% ανήκει στον σύλλογο της Μπενφίκα ενώ αριθμεί 51.000 μετόχους."

Ανώνυμος είπε...

Το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο της ομάδας που δεν έχει προσφέρει ούτε το 30% σε σχέση αμοιβής-αποδοσης σε ρόλο γραφέιο τύπου, την επομένη ρης θρυλικής κωλοτούμπας της αιωνίας των Βαλκανίων "αθλητικής ηχούς"
Ε ρε Βγενόπουλε τι δουλειές τον βάζεις και ανοίγει.....

GreenWeb-London

Πανάθας είπε...

Μιχάλη αυτό που κάνουμε, μου θυμίζει το ρητό «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα». ΤΕΣΠΑ που λένε σε slang γλώσσα οι νέοι μας σήμερα.

Μπρε Μιχάλη αφού δεν θες αλλαγή γιατί το κουράζουμε. Μου έβγαλες ένα σωρό δκαιολογίες και αναλήθειες όπως ότι ο μπασκετικός ΠΑΟ κινδύνεψε να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2002 και 2005 λόγω χρεών (δεν ισχύει κάτι τέτοιο), ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν σου αρέσουν αισθητικά κλπ κλπ, ότι θες τους Βαρδινογιάννηδες ΔΙΠΛΑ στον ΠΑΟ (αρκετά δίπλα δεν τους είχαμε ρε Μιχαλη? Πόσο ακόμα δίπλα και στους άλλους τους κρίνουμε πριν καν τους δούμε). Σε λίγο θα μου βρεις δικαιολογία ότι δεν τους πας επειδή είναι κοντοί. Προσωπικά προτιμώ το λαϊκό προφίλ των Γιαννακοπουλαίων από το ατσαλάκωτο –λες και έχει καταπιεί μπαστούνι- στυλ του Τζίγγερ. Ας είχε τις επιτυχίες του μπάσκετ ο ΠΑΟ και είχε και πρόεδρο τον Κατμαν. Εξάλλου από ότι έχω καταλάβει της ΠΕΚ ηγείται ο Βγενό και ένα τσούρμο επιχειρηματίες από πίσω. Και μιλάμε για μεγάλα ψάρια. Άρα και αυτό το επιχείρημα «πέφτει» στο κενό.

Κάνεις λάθος να υποστηρίζεις ότι «Αν ο Κρόκους είχε πάρει υπό τις ίδιες προϋποθέσεις τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, να είσαι σίγουρος ότι θα πέφταμε 3η Εθνική. Γιατί καμία "ΘΥΡΑ 13" δεν θα εξέδιδε ανακοίνωση συλλαλητηρίου για διαγραφή των χρεών της ομάδας αλλά και να εξέδιδε - απ' ό,τι φάνηκε από το κάλεσμα συλλαλητηρίου για το γήπεδο - ελάχιστοι θα ανταποκρίνονταν.». Μην γελιόμαστε Μιχάλη, δεν έκανε τίποτα η Θύρα 7 στην περίπτωση Κόκκαλη. Ήταν μεγάλο τα πολιτικό κόστος, ο ΟΣΦΠ ήταν μαγαζί γωνία και έπρεπε να σωθεί. Δόθηκαν όλες οι αβάντες (πολιτικές, οικονομικές και θεσμικές) στον «Θείο» και το πράμα τελείωσε ωραία και καλά για αυτούς. Άσε την 7 και τη 13 απέξω. Η 7 χρησιμοποιήθηκε ως πολεμική μηχανή για την άλωση δύσκολων εδρών και στήριξη στον Κόκκαλη αν συνέβαινε καμιά στραβή.

Για το θέμα της διαμαρτυρίας στα γραφεία τους και κατά πόσο αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει στην ανατροπή της διοίκησης έχω τις επιφυλάξεις μου. Αν όμως είναι να γίνουν μια σειρά κινητοποιήσεων και γίνει ΚΑΙ αυτό δεν με χαλάει. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, είναι κουτό και ανούσιο.

Αυτό το «ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΙΑΙΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΗΤΟΣ.» δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Μπορείς να ρίξεις ένα explain please?

«Αν με έναν μαγικό τρόπο ο Τζίγγερ έκανε αύριο τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όπως αυτόν του Μπάσκετ, δεν θα με πείραζε που το έκανε ο Τζίγγερ.»

Δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ αυτό και το ξέρεις. Οι άνθρωποι πέρα από επιχειρηματίες έχουν αποδείξει ότι δεν αγαπούν τον ΠΑΟ. Ότι και να γίνει θα κοιτάξουν την τσέπη τους. Κάποτε είχε πάει ο Γκμοχ (επί νταμπλ και πορεία στους 4 του Πρωταθλητριών) και είχε ζητήσει αύξηση λόγω των επιτυχιών στον Βαρδή και εκείνος του είχε απαντήσει «εμείς είμαστε επιχειρηματίες Κύριε Γκμοχ και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα» (τα γράφει στο βιβλίο του, διάβασε το να δεις τι μαλάκες είναι σαν άνθρωποι).

Και για να το κλείσω επειδή η συζήτηση μας είναι ακαδημαϊκή μια και δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουν τον ΠΑΟ, θα σου πω ότι οι σχέσεις οπαδών και Βαρδινογιάννη δεν πρόκειται ποτέ να εξομαλυνθούν γιατί οι τύποι ασκούν μια φεουδαρχικού τύπου πολιτική του στυλ «αποφασίζομεν και διατάζομεν». Το παιχνίδι είναι χαμένο και δυστυχώς θα την πληρώσει ο ΠΑΟ.

Πανάθας είπε...

Φίλε GreenWeb-London, το ότι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ μετά το κλείσιμο της πέρασε στα χέρια του Βαρδινογιάννη δεν χρειαζόταν το χθεσινό φύλλο για να το καταλάβουμε. Είναι γνωστό τοις πάσοι.

Είναι πολλά τα λεφτά φίλε μου. Ποτέ ο Βαρδινογιάννης δεν ενδιαφέρθηκε για τα μήντια. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως για το γηπεδικό κυρίως έχει ξαμολύσει τα τσιράκια του Αθανασόπουλου για να «χτυπήσει» τις φωνές αντιδρασης. Ο φορέας γιατί είναι εκτός γηπέδου? Γιατί ασκεί αντιπολίτευση. Την παλιά 13 γιατί την είχε διαλύσει ο καπετάνιος? Γιατί φώναζαν οι φίλαθλοι στα πέτρινα χρόνια «Βαρδινογιάννη πουσταρά βάλε στον κώλο τα λεφτά». Εμείς οι παλιοί το έχουμε ξαναδεί το έργο. Το θέμα είναι να μην περνάνε και για μαλάκες. Ευτυχώς όμως ο κόσμος του ΠΑΟ αρχίζει και ξυπνάει.

Πανάθας είπε...

Και μην ξεχνάμε παιδιά ότι σήμερα το Βόλλευ είναι έτοιμο για την πρώτη πράσινη κούπα (20.30).

ΤΕΛΙΚΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ KAI ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:

ΑΜΑΡΑΛ ΝΤΑΝΤΕ: είδα το πανό και συγκινήθηκα. Αφιερώνω την νίκη στον Αντόνιο και στους οπαδούς μας. Τους ευχαριστώ πολύ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ: σκαλώσαμε με τον κόσμο αλλά την επόμενη φορά που θα γεμίσουν την Γλυφάδα δεν θα χάσουμε ούτε σετ. Τους ευχαριστούμε. ΜΑΟΥΡΟ ΜΠΕΡΟΥΤΟ: ο κόσμος ήταν φοβερός. Απίστευτη ατμόσφαιρα. Όνειρο μου τέτοια Γλυφάδα. Από τον κόσμο παίρνουμε δύναμη. Τους χρειαζόμαστε σε όλα τα ματς.

ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ:

«ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ 2.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ…»
«ΛΑΒΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ: τα χρωστάω όλα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και στον κόσμο του. Χωρίς αυτόν δεν θα έκανα τίποτα, ούτε εγώ αλλά ούτε η ομάδα.
ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: σήμερα (μετά από το ματς με την Παρτιζάν) μας βοήθησαν πολύ οι φίλαθλοί μας και τους ευχαριστούμε πολύ.

ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ:

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ…»
«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ….ΤΑ 8.500 ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ»
«ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ 12.000 Μ.Ο. ΣΤΗΝ EUROLEAGUE, 9.500 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ:

«…καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας, δεν μας υποστηρίζει ο κόσμος μας….»
«….στην Λεωφόρο νιώθουμε εξόριστοι…»
«…δεν είναι εικόνα αυτή της Λεωφόρου…»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:

«...ο κόσμος μπορεί να αποδοκιμάζει όταν ο αγώνας έχει τελειώσει...»
«...Κάποιοι μέσα και έξω από την ομάδα δεν είναι ευχαριστημένοι που είμαστε πρώτοι....»!!!

ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ:

« Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΙΟΥΧΑ»
« ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;»
« Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
« ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ»

GREENWEB-LONDON

Πανάθας είπε...

Greenweb-london έτσι είναι. Και φυσικά ο προβληματισμός έγκειται στο γιατί ο κόσμος του ΠΑΟ έχει εγκαταλείψει την ομάδα? Όλη αυτή η "πύρινη λάβα" άλλαξε ομάδα? ΟΧΙ. Είναι απογοητευμένοι που ο ΠΑΟ είναι πρώτος? ΟΧΙ.

Τους απομάκρυνε η ασυδοσία του Βαρδινογιάννη και η χωρίς όραμα και προοπτική οδήγηση της ομάδας σε ένα αβέβαιο και στείρο μέλλον.

Τι έπαθε το μπάσκετ ρε παιδιά?

Το ματιάσαμε.

Προσωπική εκτίμηση ότι με τον Γιασικεβίτσιους ο ΠΑΟ έχασε την αμυντική ισορροπία και προσανατολισμό που είχε ως ομάδα. Σαν να υπάρχουν δύο ψυχές στον ΠΑΟ. Μία του Ζέλικο με το σετ παιχνίδι και κοντρόλ μπάσκετ και μία του Λιθουανού με το run and gun αλλά NBA παιχνίδι.

Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλα νομίzω πως μπλέξαμε.

Είδομεν.

Ανώνυμος είπε...

...πανάθα, πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου. είναι δεδομένο πως ο σάρας είναι παικταράς, όμως ακόμα και όταν χάνουμε με διαφορά, αυτός επιμένει στις "περίεργες-τυφλές" πάσες και γενικότερα στο "θέαμα" και όχι στην "ουσία". βέβαια είναι τεράστια απώλεια οι τσαρτσαρής/τομάσεβιτς, πράγμα που έχει επιρεάσει αρκετά το στυλ ανάπτυξης στην επίθεση. εδώ και καιρό η επίθεση μας είναι μονότονη: σπανούλης μπουκάρει στην ρακέτα και βγάζει έξω στην περιφέρεια για σουτ-τρίποντο. ευτυχώς υπάρχει και ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαικ μπατίστ με το ανάλθαστο hooks. προσωπικά με έχει απογοητεύσει ο ζίζιτς, ο οποίος είναι παικταράς αλλά φέτος που αγωνίζεται στον ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, εκτός απο 2-3 παιχνίδια που ήταν καταιγιστικός [πχ. εντός με ρόμα που σημείωσε 26 πόντους]. κάνει πολλά λάθη στα pick-n-roll και στα σκριν. εν τούτοις, σαφώς ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ είναι υπερομάδα και μόνο απο αυτοκτονία θα χαθεί το φετινό TRIPLE CROWN.


...στα του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ: έχουμε ίδιους βαθμούς με τον γαύρο και 2 ματς λιγότερα. προχτές η FIFA εκδίκασε υπόθεση ίδια με της καλαμαριάς-βάλνερ και δικαίωσε την "αντίστοιχη καλαμαριά" κατοχυρώνοντας ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ το αποτέλεσμα του αντίστοιχου αγώνα. συνεπώς, προφανώς θα δικαιωθεί η καλαμαριά και έτσι το πρωτάθλημα θα κριθεί από τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας και τις επιλογές του πεσέιρο. είναι αδιανόητο να μην αγωνιστεί αύριο ο μανούτσο. ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος. ας ελπίσουμε ότι σ'αυτά τα κρίσιμα ματς ο πεσέιρο θα διαχειριστεί σωστά τους παίκτες...

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Παραλίγο να παίξω ξύλο στο "Διον" στο Χαλάνδρι σήμερα. Είχα πάει για μπιλιάρδο μετά της παντοφλοβόλου μου και στο Γκολ του Αστέρα έκανα φωνητική μονοστεκιά.

Τέλος πάντων...

Για το μπάσκετ σόρρυ αλλά... δεν ανησυχώ. Σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνουμε την "κοιλιά" μας. Είμαι σίγουρος ότι ο Ζοτς θα έχει την ομάδα φορμαρισμένη όταν πρέπει για ένα ακόμα τριπλ-κράουν.

Συμφωνώ με τον "Πανάθα" για τον "Σάρας" αλλά... θα τον δέσει κι αυτόν ο Ζέλικο.

Στα της μπάλας τώρα, μεγάλη η απώλεια του Ίβανσιτς και μου "ξυνίζει" λίγο το ότι ο Πεσέιρο δεν παίρνει ούτε Ρομέρο ούτε Δημούτσο στην αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι από πλαγιοκόπηση θα είμαστε... ανύπαρκτοι αφού και ο Νίνης δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Ουσιαστικά μόνο ο Σπυρόπουλος από όσους έχει στην αποστολή μου φαίνεται ικανός να δημιουργήσει ρήγματα από τα πλάγια και αυτό με ανησυχεί.

Βέβαια δεν είμαι προπονητής και μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Τέλος, οι απαντήσεις για τον φίλο Πανάθα.

1. Θέλω να φύγει ο Βαρδινογιάννης από τη στιγμή που υπάρχει διάδοχη κατάσταση που προσφέρει τις εγγυήσεις που θέλω.

2. Η ΘΛ7 άσκησε πίεση και για την διαγραφή των χρεών (θυμήσου τα πανό στο γήπεδο τους στο διάστημα έως ότου αναλάβει ο "Κρόκους") και στο θέμα του γηπέδου όταν ήταν στημένει έξω από το κτίριο της ΕΟΑ με την σαφή προειδοποίηση μέσα από τις πουστοεκπομπές τους "αν δεν δωθεί το Καραϊσκάκη δεν φεύγει κανείς από εδώ μέσα". Για να μην πω για την αντίδραση απέναντι στον Συρίγο.

Προσωπικά το λατρεύω το ότι δεν είμαστε γάβροι. Από εκεί και πέρα όμως, νομίζω ότι είμαστε λίγο περισσότερο του καναπέ απ' όσο θα έπρεπε σε μία χώρα-Μπουρδέλο όπως η Ελλάδα.

3. Το 2005 υπήρξε πρόβλημα με την ΚΑΕ ΠΑΟ. Δεν είναι αναληθές και μάλιστα είχε δημοσιευθεί και στην Ελευθεροτυπία αν θυμάμαι καλά. Στο στυλ, ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛ, μεταξύ Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου προτιμώ... Βγενόπουλο. Ο Βγενό μου θυμίζει λίγο Καπετάνιο, γι' αυτό γουστάρω. Οι Γιαννακόπουλοι - επαναλαμβάνω ΣΤΟ ΣΤΥΛ - μου θυμίζουν λίγο... Σαλιαρέλη γι' αυτό δεν πολυγουστάρω. Επαναλαμβάνω όμως ότι η αισθητική μου δεν είναι επιχείρημα. Είναι απλά θέση μου.

4. Όσο κι αν η ανομβρία των τίτλων μας κάνει να μη τους γουστάρουμε - και δικαιολογημένα, γιατί μία ομάδα είναι ΚΑΙ οι τίτλοι της αλλά ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ- οι Βαρδινογιαναίοι είναι ένα κεφάλαιο όχι για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μόνο αλλά και για την Ελληνική κοινωνία γενικότερα. Καλό θα ήταν να μην τους βρεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ απέναντι του γιατί έχουν αρκετά ερίσματα και στην Ελληνική Κοινωνία και στα ΜΜΕ.

Θα συμφωνήσω ότι δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει προς όφελος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κατά του.

Μία αλλαγή ιδιοκτησίας που θα τους "στείλει" ως αποτυχημένους και εν μέσω ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ - πρόσεχε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ - απαξιωτικών χαρακτηρισμών, εγώ πιστεύω ότι θα τους πεισμώσει στο στυλ "μου έκανες τον μάγγα στην απ' έξω... για να σε δω τώρα". Αυτό θα κάνει κακό στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που δεν του περισεύουν σύμμαχοι. Αυτή είναι η αποψή μου και θα την υποστηρίζω πάντα. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΥΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γουστάρω τον Τζίγγερ γιατί κρατάει μακριά ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και κάποια στιγμή ενδέχεται να τους βρει και απέναντι του (Τρανό παράδειγμα ο Τσακίρης του Πανιωνίου αλλά ΚΑΙ ο Βγενόπουλος με την χορηγεία στην ΑΕΚ).

Τέλος, για το θέμα των αντιδράσεων, θα το επαναλάβω. Οι αντιδράσεις μέσα στο γήπεδο ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και είναι εμφανές. Οι Βαρδινογιάννηδες θα πρέπει να δεχθούν πίεση έξω από το γήπεδο και με τακτική που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΤΗΚΕΣ.

Προσωπικά θα ήθελα να κλιμακωθεί η ένταση ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ αλλά και ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ. Αυτό γιατί δεν θέλω επ' ουδενί να κινδυνέψει το θέμα του γηπέδου. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αυτό το θέμα.

Γι' αυτό και εμφανίζομαι "λάιτ" απέναντι στους Βαρδινογιάννηδες. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, το θέμα του γηπέδου είναι στα χέρια τους. Με τους άστοχους χειρισμούς του Γιαννακόπουλου, το ανέλαβε προσωπικά ο Τζίγγερ (Μάλλον ο Βαρδής το ανέλαβε γιατί τον Τζίγγερ δεν τον έχω) και τώρα κρέμεσαι από τ' αρχίδια του Βαρδινογιανναίικου για να σου χτίσει γήπεδο.

Έχω μία πληροφόρηση από γνωστό μου που ξέρει πράγματα και γενικά δεν μου λέει μαλακίες. Κατά τα λεγόμενα του, ο Βαρδής είχε συμφωνήσει με τον Βγενόπουλο στην μεταβίβαση μετοχών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στα χέρια της Κίνησης. Αντέδρασε όμως ο Τζίγγερ με το επιχείρημα πως η αξία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σαν επιχείρηση θα εκτιναχθεί με την κατασκευή του γηπέδου και θα ήταν ασύμφορη η όποια μεταβίβαση μετοχών.

Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι το θέμα "Τζίγγερ" στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ είναι ήδη τελειωμένο. Απλά θέλει να φύγει με το κεφάλι ψηλά, ισχυριζόμενος ότι έφτιαξε γήπεδο, ακαδημίες, παιανίες και δεν ξέρω κι εγώ τι. Και φυσικά, να αφήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ οπουδήποτε αλλού πλην των Γιαννακόπουλων που τους έχει στην μπούκα γιατί τον γαμάνε.

Αυτό πιστεύω εγώ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Φυσικά κύριο θέμα για αύριο ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ αεκάκι.

Πάμε μωρή ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα...


ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Και του χρόνου ΣΕΝΤΟΝΙ... πάμε ρε πούστη μου εκεί που είναι η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΕΡΕΑ, ΘΥΜΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ αεκάκι. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.
Κατά τη γνώμη μου όλα γίνονται για την υπεραξία της ΠΑΕ και για τίποτα άλλο. Η δουλειά είναι ότι ο Τζί πουλάει και πρέπει να σηκώσει τη τιμή της μετοχής για να συμμετέχει οποιοσδήποτε(αυτό συμβαίνει σε όλες τις ΑΕ του κόσμου)με όσο το δυνατό με μεγαλύτερο premium και ο ΑΒ προσπαθεί ν' απαξιώσει το προιόν για ν' αγοράσει φτηνά.
Στις business δεν υπάρχει άλλη αξία (ηθική, συναισθηματική κ.α.) πλήν της αγοραίας. Είναι λοιπόν φυσικό ο ένας να χρησιμοποιεί το έμψυχο υλικό της ομάδας (παίκτες και προπονητές) γιατί είναι υπάλληλοί του (Δηλώσεις Πεσέιρο για εχθρούς της ομάδας και Καραγκουνη για οπαδούς που δε πανηγυρίζουν τα γκόλ)θέλοντας να αυξήσει τη δημοφιλία του που έχει καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι ο διχασμός και οι αντιδικίες μεταξύ των οπαδών μας. Το μόνο που μένει μεταξύ μας είναι τα λόγια και οι ανοίκειοι χαρακτηρισμοί. Σκεφτείτε το ψυχρά και υπολογιστικά.
Ο ΑΒ επενδύει στο καινούργιο που έχει σαφές προβάδισμα γιατί η προσδοκία είναι η τροφή της ελπίδας. Ο άνθρωπος πιστεύει ότι το καθεστώς του αναμενομένου τρέφει καλύτερα την ελπίδα του από ότι το ήδη υφιστάμενο καθεστώς που έχει ενεργήσει και είναι γνωστές οι πενιχρές επιδόσεις του τη τελευταία δεκαετία.
Θεωρώ ότι είναι φρόνιμο λοιπόν να περιμένομε το αποτέλεσμα αυτής της επιχειρηματικής αντιδικίας και παρακαλώ μέσα μου η ομάδα να κάνει το χρέος της νικώντας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ μέχρι το τέλος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Γιατί άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Πάμε για το διπλό σήμερα και την Τετάρτη και το πήραμε το πρωτάθλημα. Το κυριότερο αυτό που είπε ο παππάς: Επιτέλους πίσω στο Τσ-Λου, εκεί που ανήκουμε. Βγάλανε γλώσσα και οι γαύροι φέτος.

υγ.μην χαίρεστε για την ένσταση. Θα δικαιωθεί ο γαύρος. Αυτό που είπε ο φίλος ήταν για την περίπτωση Μεγιόνγκ Ζε, στην Πορτογαλία. Η ομάδα δεν δικαιώθηκε, είχε χάσει το παιχνίδι απλά δεν της αφαιρέσανε βαθμούς. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η Φούλαμ έχασε την δική της αντίστοιχη υπόθεση και ο Κουζέν έμεινε στους Ρέιντζερς. Η διαφορά: στην πρώτη περίπτωση ήταν απόφαση της Πορτογαλικής ομοσπονδίας, στην δεύτερη της ΦΙΦΑ. Οπότε..

Αλλά ας νικήσουμε σήμερα και στα παπάρια μας.