Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2008

Τζιγγεριακός-Κατσαπλιάδες 1-1

Νέο ρεσιτάλ προπονητικής του αραβολάγνου γκουρού...Κρατήστε τον με νέο ηγεμονικό συμβόλαιο. Αν όχι, υπάρχουν πολλά σαπάκια να βαφτίσετε προπονητές. Γρήγορα νέα ρήτρα στον Εντόϊ μην χάσουμε το κελεπούρι...Αποδοτικές οι μεταγραφές του Ιανουαρίου: ο Ποστίγκα δεν βλέπεται, ο Σπυρόπουλος δεν βλέπει εντεκάδα ακόμα, και ο Μανούτσο ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα στα ντέρμπι με την ΔΕΗ. Μιλάμε για σχεδιασμό και προοπτική. Γρήγορα ένα μίνι Κόπα Άφρικα μπας και ξεκουμπιστεί ο Μόρρις, ωραία πάσα στο γκολ. Νίνη θα υπογράψεις το αποικιοκρατικό συμβόλαιο γιατί αλλιώς δεν έχει ενδεκάδα. Απαραίτητη η κλωνοποίηση Βύντρα, για παίκτης δεν ξέρω αλλά σαν εραστής πρέπει να είναι καυτός. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι παίζει αυτό το όργιο στον Παναθηναϊκό. Νίλσον τώρα κατάλαβα γιατί τα καλοκαίρια οι Σουηδέζες επιλέγουν Ελλάδα, τόση μαλθακότητα δεν αντέχεται. Ίβανσιτς πόσο μαζοχισμό κουβαλάς ώστε να θέλεις να μείνεις? Τζιόλη άλλαξε επάγγελμα. Καραγκούνη ακόμα δεν είδες τίποτα, μέχρι και τερματοφύλακας θα παίξεις μετά την φαεινή ιδέα του γκουρού να σε κάνει εξτρέμ στα 30φεύγα-έλεος Παναγία μου...Σάλπι-Γκούμα-Μάττος σας συμπονώ...ειλικρινά. Ραλίστα κάνε καμιά εταιρεία και σήκω φύγε...
Υ.Γ Τώρα το γνωστό ¨πάμε για πρωτάθλημα" και το καλοκαίρι την άλλη καραμέλα ¨φέτος είναι η χρονιά μας, δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη". Έκι σε ξέχασα...Άκουσα πως καταφέρθηκες ενάντιον της μετενσάρκωσης του Ιπποκράτη. Δεν χρειάζεται να σου πώ ότι την έκατσες. Αυτά πληρώνονται στο Τζιγγεριστάν. Για τους υπόλοιπους...Περαστικά!

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πω και εγώ τα δικά μου.Σάλταρα χθες.Αν κοιτάξουμε τα πράγματα από ψηλα θα πούμε δικαίως ότι ο Παναθηναϊκός έχει να κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη 5 χρόνια.Εμένα δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και το λέω εδώ και μια δεκαετία.Εγώ θέλω να βγάζω το λάδι σε ευρωπαϊκές ομάδες.Το πρωτάθλημα είναι όμορφη τσίχλα αλλά όταν παίζεις εναντίων 11 πίσω από τη σέντρα τί μπάλα να δεις.

Χθες με πείραξε.Και πολύ.Όμως δεν μπορώ να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι.Και ειδικά τον Βύντρα όπου έκανε φανταστικό παιχνίδι.Έτρεχε να καλύψει τα ακάλυπτα.Και ειδικά τον ιβ που χθες δεν γύριζε πίσω ούτε με αλυσοπρίονο στην πλάτη.Είχε και την έμπνευση με το μπάσιμο και το σούτ την ώρα όπου οι κεντρόοι μας φοβόντουσαν να κάνουν παιχνίδι.Μέτρα μόνο πόσες επιθέσεις στα δύο ματς ξεκίνησαν από τον Βύντρα.

Ο Πεσέιρο είναι στον κόσμο του σίγουρα..όμως...
Είναι ο πρώτος προπονητής μετά τον Κυράστα ο οποίος έχει κάνει την ομάδα να έχει κατοχή μπάλας πάνω από 60% κατά μέσο όρο.Την ώρα που οι άλλοι φωστήρες που είχαν έρθει την είχαν την ομάδα ταμπουρωμένη.Εγώ θέλω να μείνει.Εξ΄λλου δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο στην ομάδα και πάλι και με τόσο λίγο καιρό την έχει πρώτη.Χθες χάσαμε από ατυχία γιατί δεν μπήκαν οι φάσεις(που ήταν και αρκετές για τέτοιο παιχνίδι).Αν ήμασταν λίγο τυχεροί σήμερα θα έσκουζαν όλοι για την μεγάλη ευρωομάδα.Φυσικά ούτε τέτοια είμαστε αλλά ούτε και πουθενάδες.Κα΄που στην μέση είμαστε.Ας αφήσουμε λίγο χρόνο στον προπονητή.Δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα.Εξάλλου είναι ο μόνος που έχει έρθει στην ομάδα και έχει κάνει δήλωση ότι μπορούμε τον ευρωπαϊκό τίτλο.Όλοι οι άλλοι ήταν στο θα πάμε και όπου βγει.Αν είχε μεταγραφές ίσως και το όραμά του και να έβγαινε.

Ο Τζίγγερ το καλύτερο που έχει να κάνει είναι αντρίκιες δηλώσεις ή όξω από την πόρτα.Ας το έλεγε από την αρχή ότι δεν τον ενδιαφέρει η Ευρώπη παρά μόνο το πρωτάθλημα.Εφόσον βροντοφωνάζει και για τα δύο θα έπρεπε να βάλει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη.Και όχι να μου παίρνει τον Σπυρόπουλο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ας ξεκουράσουν λίγο τον Τζιόλη.Το παλληκάρι μετά το 60 κατεβάζει μπαταρίες με τα τόσα παιχνίδια που έχει παίξει.Κακό θα ήταν να παίξει ο Γκονζάλες από την αρχή;

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ
@old boy

Σόρρυ για το σχόλιό μου στο πρό-προηγούμενο πόστ...δεν το είχα πιάσει το χιούμορ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!!!
ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΥΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΣΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟ /YES SIR ΤΟΥ ΡΑΛΙΣΤΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ 8Α ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ.

ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΥΠΕΡΟΧΟ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΑΣ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΠΑΛΙ....

Ανώνυμος είπε...

...δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω παίκτες/προπονητή/διοίκηση, άλλωστε οι περισσότεροι εδω μέσα γνωρίζουν τις απόψεις μου και για τους 3 προαναφερθέντες τομείς της ποδοσφαιρικής ομάδας. μόνο σε 1 φάση θέλω να σταθώ: 79ο λεπτό, ο ιβανσιτς επιχειρεί σέντρα-σουτ. η μπάλα κοντράρει και κατευθύνεται παράλληλα προς την εστία των αντιπάλων. ο μάτος έρχεται με φόρα προς την αντίπαλη εστία. αρκεί να συνεχίσει αυτή την πορεία για να ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, Ο ΜΑΤΟΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Α-ΝΕΚ-ΜΕ-ΤΑΛ-ΛΕΥ-ΤΗ. ΑΡΚΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ.

ΥΓ: όσοι δεν το κατάλαβαν, δεν θίγω την αξία του παίκτη. ειναι πολυ καλος ο ματος, το λέμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

henriksen


"Ο αποκλεισμός από τους Ρέιντζερς, εκτός από απογοήτευση, έφερε και εκνευρισμό στον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ Γκονζάλες και Νίνη, με αφορμή ένα «λάθος», κατά τον Έκι, του 17χρονου. Από το στόμα του Αργεντίνου ακούστηκαν ακατονόμαστες φράσεις στη μητρική του γλώσσα αλλά και στα αγγλικά, ενώ στη συνέχεια που τους φώναξε ο Πεσέιρο, ο 28χρονος μέσος ζήτησε συγνώμη. Από το συμβάν φέρεται ενοχλημένος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, λόγω του... πρότερου βίου του Γκονζάλες, τον οποίο περιμένει βαρύ πρόστιμο. "Μοναδικό αντίδοτο η κατάκτηση του πρωταθλήματος" λένε στην Παιανία. "Koιτάμε μπροστά" λέει ο Πεσέιρο. Διαβάστε στο Sportime.gr τα ευρωπαϊκά χαστούκια της τελευταίας δεκαετίας.

Έντονο φραστικό επεισόδιο δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Έκι Γκονζάλες με τον Σωτήρη Νίνη για να βαρύνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα μετά τον αποκλεισμό από τους Ρέιντζερς. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Αργεντίνος μέσος έβαλε χέρι στο νεαρό άσο για μια λανθασμένη μεταβίβαση του τελευταίου και μάλιστα δεν έλειψαν και τα... γαλλικά.

Ο Νίνης από τη μεριά του δεν έδωσε συνέχεια και το επεισόδιο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων έλαβε τέλος. Πάντως, όπως και να έχει το επεισόδιο αυτό είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Παιανία και πλέον περιμένουμε την αντίδραση του Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος έχει δείξει ότι είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός φώναξε τον Αργετίνο προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις, με τον τελευταίο να ζητάει συγγνώμη."

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μια σφαλιάρα για το Τζίγγερ που κανονικά δε θα πρεπε να λέγεται Βαρδινογιάννης αλλά Τζανετάκος.
Κατά το Derby βέβαια φταίει ο Θεός που κοιμήθηκε.
Και σα να μη συμβαίνει τίποτα θα αρχίσουν πάλι το παραμύθι πάμε για πρωταθλημα και παπαριές. Μέχρις ότου σταματήσουν οι νίκες 1-0 με τα χίλια ζόρια και γίνει η πρώτη και καθοριστική γκέλα. Οπότε και θα αρχίσουν να διαμορφώνουν τα πλάνα για την επόμενη χρονιά, όπου ποιος ξέρει ποιον τυχάρπαστο ληγούρη θα φέρουν πάλι να του αναθέσουν το χτήσιμο της νέας ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Και μην ξεχαστούμε, όλοι με τη Λειβαδιά, η μεγάλη αντεπίθεση για το πρωτάθλημα δεν πρέπει να σταματήσει, έτσι κωστάκη???

madboy13

Pappas10 είπε...

Μόνο μία ερώτηση (την άποψη μου για το ματς την κατέθεσα)

Πέρα από το γνωστό προβοκατόρικο σπορτντέι, επιβεβαιώνεται από πουθενά το θέμα Έκι - Νίνη;

Ανώνυμος είπε...

προβοκατόρικο φαντάζομαι επιδή φιλοξενεί δηλώσεις του Δομάζου, έτσι??

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=120929
και εδώ http://www.sport24.gr/html/ent/939/ent.220939.asp

αρα μιλάμε για συνωμοσία μαύρων ινστρουχτόρων που θέλουν να χτυήσουν τη λαβωμένη από τον αποκλεισμό ομάδα μας.
Αν για κάθε σφαλιάρα που είχε ρίξει ο αρχοντομαλάκας στις προπονήσεις είχε παίξει και ένα αντίστοιχα καλό παιχνίδι, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα τώρα

MADBOY13

squarelogic είπε...

Πεσειρο:
"Θα ήθελα να προχωρήσουμε και στο ΟΥΕΦΑ, είμαστε λυπημένοι που δεν τα καταφέραμε. Όσο για το πρωτάθλημα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κατακτήσουμε, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Κατά την προσωπική μου άποψη δύσκολα αλλά μπορούμε..."
Αρχισε η αυτογνωσία Ζοσε?Μετά βεβαια θα λες "ηθελα να κατακτησουμε το πρωταθλημα,ειμαστε λυπημένοι που δεν τα καταφεραμε

"...Δεν βάλαμε γκολ στην Σκωτία, σήμερα βάλαμε ένα και δεχθήκαμε ένα, όμως στο μυαλό μου είχα ότι έπρεπε να σημειώσουμε δυο. Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να δεχθούμε γκολ στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο..."

Γιατι ρε Ζοσε?ειχατε κανει κανα συμβολαιο οτι θα βαλεις 2 και αυτοι απαγορευεται να σκοραρουν στο τελευταιο 10 λεπτο?ή οτι εχεις στο μυαλο σου,νομιζεις οτι θα γινει no matter what?

"..Εμένα μου άρεσε η απόδοση του Παναθηναϊκού γιατί δεν έπαιξε απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το τελικό αποτέλεσμα»

Τώρα έκανες τη μεγάλη δήλωση!5 καθηγητές φιλοσοφίας και 3 σημειολογιας την ξεψαχνιζουν για να βρουν τα...κρυμμένα νοήματα!
Συμπέρασμα?
Αν δεν ευθύνεται εν μερει τουλάχιστον η μετάφραση ή η φόρτιση της στιγμής,για την απέραντη κοινοτοπία και εγκεφαλική ρηχότητα που δείχνουν οι δηλώσεις(οι οποίες παντως ταιριάζουν πλήρως με το coaching που (...δεν) εκανε στη διάρκεια του αγώνα),την ξέρουμε την μοίρα μας.
Εννοείται βέβαια οτι δεν θεωρώ τον Πεσειρο μοναδικό υπαίτιο της απωλειας αλλης μιας καλης ευκαιριας ευρωπαικης διακρισης,αλλά απο αντιδράσεις την ώρα του παιχνιδιού συναγωνίζεται τον Μπαγεβιτς...
Αν ειχε το ματι του Μουνιοθ μεσα στον αγώνα θα ήταν πολύ καλυτερα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Μπα αδελφέ ο Μουνιόθ δεν μας άρεσε γιατί από το Δεκέμβρη και μετά όταν ο Βέλιτς του ξέκοψε το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην ομάδα, τα έγραψε όλα.
Λες και ο οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα έκανε κάτι άλλο, σε όποια άλλη δουλειά.
Αλλα καλά να πάθουμε, άξιοι της μοίρας μας από όλες τις προοπτικές...
madboy13

Thrass είπε...

Ούτε ατυχία ούτε τίποτα. Η κωλοομάδα που είχαμε τη χρονιά τού νταμπλ τούς είχε ρίξει τρία μέσα στο Άιμπροξ. Τώρα τούς παίξαμε δύο φορές και δεν καταφέραμε να τούς κερδίσουμε. Ας μη γίνουμε γαύροι που νομίζανε ότι 10 συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη ήταν άτυχοι.

Ο Μάττος γιατί να βάλει το κεφαλάκι του, καλέ; Για να φάει καμιά δυνατή και να χάσει τη μεταγραφή το καλοκαίρι;

Όπως είναι φανερό, συμφωνώ με Κουτ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Thrass,

τον αδικείς νομίζω τον Μάττος, όταν του αποδίδεις πρόθεση στη συγκεκριμένη φάση: όπως είδα μετά στα ριπλέι, η κίνησή του να αποφύγει την κλωτσιά (την ώρα που έτρωγε σπρωξιά) ήταν εντελώς ενστικτώδης.

---

@ Squarelogic,

όταν έχεις υπερασπιστεί έως τέλους (όχι μόνο εσύ, οι ΠΑΝΤΕΣ εδωμέσα, και εγώ επίσης) τον Μουνιόθ, δηλαδή ένα προπονητή με τον οποίο όχι απλώς ήρθαμε πέρσι 3οι στο πρωτάθλημα αλλά και με διαφορά 17 (!) πόντων από τον πρώτο` με τον οποίο χάσαμε το κύπελο από την Λάρισα (!)` και με τον οποίο, σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (και πριν από το Γενάρη που ας πούμε ότι πείσμωσε), φάγαμε 4 από τη χειρότερη Παρί Σεν Ζερμέν όλων των ετών ...

... ε, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο πολύ είρωνας και τόσο κάθετα απορριπτικός με τον Πεσέιρο.

Τελοσπάντων, η γνώμη μου για τον Πορτογάλο είναι πως του λείπει ο απαραίτητος ποδοσφαιρικός ρεαλισμός. Το απέδειξε με το πώς έστησε την ομάδα στο Τηγάνι μετά το 1-1 του πρωταθλήματος, αλλά και πώς δεν κοίταξε να βαστήξει ούτε στιγμή το 1-0 επί της Ρέιντζερς αλλά συνέχισε τη φουλ επίθεση και μετά το 70΄.

Κατά τα άλλα (βλ. αν θέλεις και κάτι που γράφω στο blog μου γι' αυτόν), νομίζω ότι προσπαθεί να μας ξεκολλήσει από το ... πατροπαράδοτο "τσούκου-τσούκου", θέλει να παίξουμε φουλ επίθεση, δεν γουστάρει που δεν μας βγαίνει, αλλά είναι αρκετά απρόσεκτος, ορμητικός, ίσως και βιαστικός.

squarelogic είπε...

Αν διαβασεις ππροσεκτικα την κριτικη μου ΤΤ,θα δεις οτι καθολου καθετα απορριπτικος δεν ειμαι με τον Πορτογαλο.Τις δηλωσεις του αποκωδικοποιω λιγο ειρωνικά,αλλα ειλικρινά δεν σηκώνουν καμιά αλλη θέαση.Αφηνω οπως προσεξες κι ενα παραθυρο να φταιει η μεταφραση για τα..αυτονόητα που εκστόμισε.Θεωρώ οτι εχει κανει κάποια δουλειά ως προς το να διδάξει κατοχή μπάλλας,αλλά την ακυρώνει με το να εχει αποδεχτεί ακατάλληλους παικτες,με το να μην βαζει καποιους (Νινη πχ)για εξωαγωνιστικους λογους(γεγονός που εχει γενικότερο αντίκτυπο στο τι εμπιστοσύνη θα του δείξουν οι παίκτες),και με το να μην εχει ενα σταθερό κορμό στην ομάδα,συν την έλλειψη ποδοσφ.ρεαλισμού που λες εσυ(ή οξυδερκειας την ωρα του αγώνα που λεω εγω).

ΥΓ.Θυμασαι τι ειχα πει μετα το 1ο ματς?
οτι το 0-0 δεν μας παει, κι οτι θελει προσοχη ο Νοβο.Δυστυχως έπεσα μεσα και στα 2!

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelog,

όπως νομίζεις... Πάντως, υλικό για ειρωνικές "αποκωδικοποιήσεις" είχε προσφέρει άφθονο και ο Μουνιόθ (όπως και ΚΑΘΕ προπονητής: να σου φέρω πράμα από Φέργκιουσον π.χ., να γελάμε βδομάδες), όμως απέφυγες να το αξιοποιήσεις. Σωστά;

Τελοσπάντων, οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες είναι δεκτές, ειδικά σε ένα το συναισθηματικό άθλημα, απλώς δεν συμβαδίζουν ιδιαίτερα με την ευθυκρισία και τη δικαιοκρισία.

Τουλάχιστον ας το ξέρουμε αυτό.

Υ.Γ. Και ποιός δεν το έλεγε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Από GOAL (είναι προβοκατόρικο κι αυτό pappa? Αλήθεια το Derby που γράφει για αύπαρκτο επεισόδιο, τί είναι? Σύνελθε!)

H ήττα φέρνει γκρίνια. O Παναθηναϊκός βέβαια δεν ηττήθηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια με τη Pέιντζερς, έχασε όμως την πρόκριση και φαίνεται πως η αδρεναλίνη ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα και τα νεύρα «τεντώθηκαν».

Tην επομένη του αγώνα με τους Σκωτσέζους στη Λεωφόρο, ο Eκι Γκονζάλες και ο Σωτήρης Nίνης ήταν οι πρωταγωνιστές ενός φραστικού επεισοδίου, στο οποίο είχαν συμμετοχή και οι Tάκης Φύσσας και Φίλιππος Δάρλας.

Eπεισόδιο απ' αυτά που συμβαίνουν άπειρες φορές σε μία ομάδα, αλλά που εν προκειμένω ήρθε να «δέσει» ως προς τη χρονική του στιγμή με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου OYEΦA. Tι ακριβώς συνέβη;

Kατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, στο οποίο ο Γκονζάλες ήταν στην ίδια ομάδα με τον Nίνη, ο Aργεντινός έκανε μία μπαλιά προς τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, που δεν πάει γρήγορα στην μπάλα, τη χάνει και η ομάδα τους δέχεται γκολ...

Γκονζάλες: «E, Nίνη, ξύπνα! Tι κάνεις; Γιατί δεν τρέχεις;».

Nίνης: «Γιατί μου φωνάζεις; Δεν σε καταλαβαίνω...».

Γκονζάλες: «Tι κάνεις εκεί; Γιατί είσαι αδιάφορος; Tρέξε ρε... (στο σημείο αυτό ο Eκι είπε ορισμένα «γαλλικά» στη μητρική του γλώσσα στον Nίνη).

O Nίνης δεν απάντησε εκ νέου και έσκυψε το κεφάλι. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Φίλιππος Δάρλας και κατόπιν ο Tάκης Φύσσας.

Δάρλας: «Eκι, κοίτα τον εαυτό σου και μη μιλάς. Παίξε μπάλα, ασχολήσου με την προπόνηση και άσε τις παρατηρήσεις...».

Φύσσας: «Σταμάτα Δάρλα. Mη μιλάς. Προπόνηση κάνουμε, μη μιλάτε! Eκι, έχεις δίκιο αλλά ο Nίνης είναι 17 ετών, είναι πιτσιρικάς και δεν πρέπει να του μιλάς έτσι...».

Γκονζάλες: «Nαι, είναι 17 ετών, αλλά είναι παίκτης του Παναθηναϊκού...».

Φύσσας: «Eάν έχεις πρόβλημα με τον Nίνη να τον πιάσεις τετ α τετ μετά την προπόνηση και να του κάνεις ό,τι παρατηρήσεις θέλεις. Oχι μπροστά σε όλη την ομάδα και τον προπονητή. Tι κερδίζεις με αυτό;».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη «πυροσβεστικά» ο Zοσέ Πεσέιρο. Φώναξε κοντά του τους Γκονζάλες και Nίνη, συνομίλησε μαζί τους και αμφότεροι έδωσαν τα χέρια. Tο επεισόδιο τελείωσε και η προπόνηση συνεχίστηκε κανονικά.

Oύτε χειροδικία από κανέναν υπήρξε ούτε έγινε κάτι πολύ «χοντρό» για να σηκώνει... συγγνώμες ενώπιον της ομάδας ή πρόστιμο, όπως διέρρευσε λανθασμένα...

Aυτό που είπε ο Πεσέιρο ήταν ότι «ο Nίνης είναι μικρός και εάν κάνει λάθη θα πρέπει να του γίνονται παρατηρήσεις, αλλά ο Eκι δεν έπρεπε να του φωνάξει».

Tι προηγήθηκε...
Πριν από το ματς με τη Pέιντζερς ο Nίνης είχε αργήσει λίγα λεπτά στην ομιλία. O Πεσέιρο του είχε «βάλει χέρι» για την αργοπορία του. «Γιατί άργησες; Oλοι περιμένουμε εσένα για να ξεκινήσουμε» του είπε και ο Nίνης δικαιολογήθηκε: «Συγγνώμη, αλλά πήγαινε λάθος το ρολόι μου». Aργότερα ο Γκονζάλες πήγε στον Nίνη και του έκανε συστάσεις, ενώπιον αρκετών συμπαικτών του, αλλά όχι του Πεσέιρο:

«Eίμαστε όλοι εδώ και σε περιμένουμε; Eίσαι μόλις 17 ετών και αντί να έρχεσαι πρώτος έρχεσαι τελευταίος;». O μικρός δεν αντέδρασε. Δύο μέρες μετά, στην Παιανία, ο Πεσέιρο έκανε ομιλία αφιερωμένη στον Nίνη, ζητώντας να μη «βγει» προς τα έξω. Kαι είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Eίναι 17 ετών και πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Oχι λέγοντας μπράβο όλη την ώρα. Oταν χρειάζεται πρέπει να γίνονται και παρατηρήσεις...».


Όπως το κόβω εγώ, τον Σωτήρη όχι μόνο δεν τον βάζει ο Ζοσέ να παίξει, αλλά έδωσε και την άδεια σε ολόκληρη την ομάδα να τον κατσαδιάζει αν γουστάρει. Είναι δυνατόν ρε πούστη μου;
Τι άλλο θα κάνει για να του χαλάσει την ψυχολογία ο μαλάκας;

ΥΓ. Άι γαμήσου Γκότζο

scarface είπε...

Δεκάδες μην πω εκατοντάδες φορές έχω βριστεί με συμπαίκτες μου σε προπόνηση ή και σε αγώνα.

Αυτά γίνονται και μετά δε τρέχει τίποτα.

Μην είμαστε υπερβολικοί και ψάχνουμε να βρούμε θέμα.

Οι δημοσιογράφοι ,η δουλειά τους είναι, να γράφουν και να δημιουργούν εντυπώσεις.

Μάθετε επιτέλους να φιλτράρετε τι διαβάζετε και ποιους εξυπηρετούν.

scarface είπε...

ο Έκι και ο Νίνης είναι οι δυο παίκτες που γουστάρω περισσότερο στη Πανάθα.

Για αυτό τα πήρα με τα πρωτοσέλιδα που είδα σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

henriksen

από goal:

Eνα από τα «κλειδιά» σε αυτή την ιστορία είναι και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Mάτος το περασμένο καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό. Tο «Goal» σας είχε παρουσιάσει στις 24 Nοεμβρίου όλες τις «πράσινες» ρήτρες, αλλά και την ιδιαίτερη περίπτωση του Mάτος. Στις πολυήμερες συζητήσεις που είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, την MSI (εταιρεία που έχει τα δικαιώματά του) και την Kορινθίανς, όλες οι πλευρές προσπάθησαν να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό. Tον παίκτη διεκδικούσαν πολλοί σύλλογοι και οι «πράσινοι» φρόντισαν να προχωρήσουν σε μια συμφωνία που κάλυπτε τους πάντες.
Tο «Goal» λοιπόν σας παρουσιάζει σήμερα όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου 4ετούς διάρκειας του Bραζιλιάνου ποδοσφαιριστή (που υπέγραψε στις 13 Iουλίου 2007), αλλά και το τι περιλαμβάνεται στη ρήτρα εξαγοράς του.
Aναλυτικά η 3η παράγραφος στους πρόσθετους όρους του συμβολαίου αναφέρει: «O ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα εξαγοράς του συμβολαίου του εφόσον προσκομίσει προσφορά από ομάδα του εξωτερικού (εξαιρούνται οι ελληνικές) της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ ή και μεγαλύτερη. Aπό αυτό το ποσό ο ποδοσφαιριστής ή η ομάδα που θα κάνει την πρόταση πρέπει να καταβάλει στην ΠAE Παναθηναϊκός 1,5 εκατ. ευρώ, όπως επίσης κι ένα επιπλέον 25% του οποιουδήποτε ποσού πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ. Tο παραπάνω δικαίωμα ο παίκτης μπορεί να το εξασκήσει από τη θερινή μεταγραφική περίοδο 2008. Mε την υποχρέωση από τον Mάτος να ενημερώσει την ΠAE Παναθηναϊκός εγγράφως 15 μέρες νωρίτερα».
Kάτι που ζητήθηκε κι έγινε πριν από λίγες εβδομάδες και από τον Σαλπιγγίδη.
Ποσοστιαίως λοιπόν φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει «πάρει» το 40% των δικαιωμάτων του, ενώ σε ένα άλλο σημείο του συμβολαίου αναφέρει:
«Πέραν από το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που ο παίκτης εξαγοράσει το συμβόλαιό του, τότε υποχρεούται να δώσει στην ΠAE Παναθηναϊκός: Aν εξαγοράσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2008 άλλες 200.000 ευρώ, τον Iανουάριο του 2009 άλλες 200.000 ευρώ, το καλοκαίρι του 2009 άλλες 150.000 ευρώ, τον Iανουάριο του 2010 άλλες 150.000 ευρώ, το καλοκαίρι του 2010 άλλες 100.000 ευρώ και τον Iανουάριο του 2011 άλλες 100.000 ευρώ».


1,5 εκατομμυριάκι φίλοι μου η ρήτρα. Και άσε τον Γκοντζαλάκο να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του..

Pappas10 είπε...

@Madboy,

Προβοκατόρικο γιατί έχει δημιουργήσει θέματα εκ' του μηδενός ουκ ολίγες φορές. Και κατά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (θυμήσου δημοσιεύματα για το γήπεδο στο Ελληνικό 3εις εβδομάδες πριν την υπογραφή με τον ΔΑ) και υπέρ φυσικά των πούστηδων. Μην ξεχνάς ότι τόσο ο ραδιοσταθμός με τον οποίο συνδέεται όσο και η ίδια η εφημερίδα πρωτοστάτησαν και ουσιαστικά πρκάλεσαν την ένσταση της γαβριέλας στο ματς με τους Πόντιους.

Τώρα για τον Έκι, Σφαλιάρα δεν έριξε... απ' ό,τι διάβασα και τα ίδια τα δημοσιεύματα λένε ότι απλά φώναξε. Τώρα αν για εσένα φωνές και σφαλιάρες είναι το ίδιο πράγμα...οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση είναι άχρηστη.

Τώρα το γιατί το να φωνάξει ένας σε κάποιον συμπαίκτη του στην προπόνηση δημιουργεί προϋποθέσεις επέμβασεις της διοίκησης, ας μας το εξηγήσουν οι δημοσιευτές του άρθρου. Άλλο ένα δείγμα προβοκατόρικης και ξεχειλωμένης "αντικειμενικής" δημοσιογραφίας.

Για τα καταφανέστατα μπινελίκια του Καραγκούνη ακόμα και μέσα στον αγώνα κανείς δεν λέει κουβέντα. Όπως και ο Νίνης δεν είπε κουβέντα. Κάποιοι όμως προθυμοποιήθηκαν να που αντ' αυτού.

Βέβαια, το πρότυπο Έκι δεν μας αρέσει και καλά επειδή έχει τσακωθεί δύο φορές με συμπαίκτες του αλλά και 100 με άλλους. Έχει βλέπεις τσαμπουκά. Για να μη σου πω ότι και με τους 2 που πλακώθηκε είχε δίκιο (Παπαδόπουλος και Μάτζιος αν θυμάμαι καλά). Αν εσύ προτιμάς Αντωνάκη ή Άγγελο δικαίομα σου. Εγώ γουστάρω Έκι και εύχομαι να μείνει στην Ομάδα αρχηγός μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Όσο βλέπω αυτά τα μουνόπανα να χτυπάνε συγκεκριμένους παίκτες, τόσο θέλω να μη φύγουν ποτέ από την ΠΑΝΑΘΑ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Pappas10 είπε...

@OKRA,

Το Ντέρμπυ γράφει επί λέξη:

"Ο Έκι ζήτησε - σε έντονο είναι η αλήθεια ύφος - από τον Νίνη να κυνηγήσει την Μπάλα, ο Μικρός δεν αντέδρασε καθόλου και το θέμα έληξε εκεί. Το συζήτησαν και οι δύο μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης..."

Και στην τελική ρε φίλε να ρωτήσω κάτι. Ήταν ανοιχτή η προπόνηση; Πως διάολο βλέπεις "ΚΑΡΜΠΟΝ" ρεπορτάζ από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ από ένα επεισόδιο ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ.

Εσένα αυτό δεν σε προβληματίζει; Δεν σου κάνει εντύπωση; ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ;;;

Εγώ είμαι ο κοιμισμένος που θεωρώ φυσιολογικό το να φωνάξει ένας συμπαίκτης σ' έναν άλλο, οι αυτοί είναι προβοκάτορες που αναγάγουν σε "επεισόδιο με προεκτάσεις" ένα καθημερινό περιστατικό. Απλά τα ονόματα Έκι και Νίνης είναι για διαφορετικό λόγο το καθένα στο στόχαστρο και δημιουργούν συγκεκριμένες αντιδράσεις στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Βλέπεις ο Έκι είναι δημοφιλής και μόνο αν τον δείξεις να βάζει χέρι στον Μικρό μπορεί να αρχίσει μουρμούρα. Γιατί για τις φάπες σε Μάτζιο και Παπαδόπουλο μάλλον πόντους πήρε.

Όσο για το "Γκολ", απλά πες μου αντίστοιχα θέματα του γάβρου πως τα έχει καλύψει;. Αντίθετα το Ντέρμπυ, το "τσάτσικο" και δεν ξέρω κι εγώ τι, ακόμα και επεισόδια μεταξύ παικτών σε άλλες ομάδες τα αντιμετωπίζει - ως επί το πλείστον - ως φυσιολογικά.

Συγνώμη που θα στο πω και με πάσα σεβασμό αλλά μάλλον είσαι πολύ αφελής να νομίζεις ότι είναι τυχαία τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα με τους συγκεκριμένους παίκτες. Από το να λειτουργώ μέσα σε ένα τέτοιο "ξύπνημα" προτιμώ να κοιμάμαι. Ακόμα και στον ύπνο μου σκέφτομαι περισσότερο και βλέπω και κάνα καλύτερο όνειρο που μπορεί να γίνει και ονείροξη στην τελική.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Και για να καταθέσω και την τελευταία μου θέση, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρθηκε από εμάς να βρει τον ρουφιάνο που έδωσε τις λεπτομέρειες του "επεισοδίου".

Εκτός και αν εσείς νομίζετε ότι ΠΟΤΕ δεν την έχει "πει" ο Στολτίδης στον Λεντέσμα ή ο Λύμπε στον Μπλάνκο για παράδειγμα.

Αλλά αν φάει ο Στολτίδης (παραδειγματικά μιλάω) ή ο Λύμπε μπλάνκο δεν μιλάει κανείς. Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όμως, όποιος φάει πάγκο γίνεται "ο Παικταράς που του κάνουν καψώνια γιατι δεν ανανεώνει το συμβόλαιο" ή ό,τι άλλο. Και ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΟΝ ΝΙΝΗ μ' αυτό που γράφω αλλά τον Εμπέντε παλιότερα.

Άντε με τις μαλακίες των κωλοδημοσιογράφων για να τρωγόμαστε μεταξύ μας. ΞΥΠΝΑΤΕ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

pappas

σταματήστε μωρέ να βλέπετε μονίμως φαντάσματα για τη στειρότητα της ομάδας, δεν φταίνει μια ζωή οι άλλοι, μια ζωή εφιάλτες, εχθροί, δοσίλογοι και μαύρα συμφέροντα. Τα χάλια τα αγωνιστικά και τα διοικητικά δεν ενοχλούν, τα δημοσιεύματα μας πείραξαν.

τορτούρας

αν εσύ αυτό που παίζει η ομάδα μας το θεωρείς total football τότε να το πούμε και στον Βενγκέρ μπας και μάθει τπτ. Συνέλθετε μωρέ, μια ζωή σε κάθε μυρωδιά άφεση αμαρτιών, δικαιολογίες και άλλοθι. Που είδες και σε ποιό παιχνίδι επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής με φάσεις από την ομάδα?? σε ποιό??? από τον ιούνιο πρπονητής και μία φάση δουλεμένη στις προπονήσεις δεν έχει βγάλει η ομάδα. Ουτε καν στα στημένα.

madboy13

squarelogic είπε...

ΤΤ
απαντηση στο ΥΓ:
...Τουλαχιστον ο Πεσειρο,δεν το έλεγε αυτό! -))))

Ανώνυμος είπε...

@pappa

1) Το δημοσίευμα το έκανα ολόκληρο copy/paste έτσι, για να μην βάλω τρεις τελείες στην αρχή [...], σε περίπτωση που ήθελε να διαβάσει κανείς όλο το κείμενο.
Εγώ στέκομαι στο κομμάτι με την έντονη γραμματοσειρά και όχι στα προηγούμενα.
Στο καταληκτικό μου σχόλιο αναφέρθηκα στον Πεσέιρο και όχι στον Έκι.
Εκείνο που με εκπλήσσει είναι ότι ο Νίνης δεν έχει καμία στήριξη φέτος, θα προτιμούσα να πει ο Ζοσέ "και να κάνει καμιά μαλακία, give him a break, με μένα τον κολλημένο που έμπλεξε".

2) Συμφωνώ ότι το παρεάκι SportDay/SportFM είναι γαύρικο και αντιπαναθηναϊκό, το έχω ξαναγράψει άλλωστε. Αλλά γιατί ο δικός σου δέχεται να κάνει εκπομπή στον σταθμό τους; Αντί να επιτίθεται στην Πράσινη ας στρέψει αλλού τα πυρά του.

3) Η χρήση της λέξης "αφελής" για τρίτους, αντίκειται της ανάγνωσης DERBY.

Pappas10 είπε...

@Όκρα,

Δεν είμαι ψυχολόγος να ξέρω πως πρέπει να συμπεριφέρονται στον Νίνη και αν πρέπει να του δείχνουν περισσότερη επιείκεια ή όχι. Και μιλάω πολύ σοβαρά. Εξακολουθώ όμως να απορώ για το πως έφτασαν όλες αυτές οι λεπτομέριες στους ρεπόρτερ του Γκόλ. Γιατί εμένα μου μυρίζει πολύ "ξεχείλωμα" η ιστορία και πολύ ράδιο αρβύλα.

Όσο για την αφέλια, αυτή αναφερόταν στο ότι φαινόμαστε όλοι να θεωρούμε ότι οι εφημερίδες γράφουν την αλήθεια και αντικειμενικά. Αυτό ισχύει ΚΑΙ για το Ντέρμπυ το οποίο πολλές φορές γράφει αρλούμπες.

Και για να ξεκαθαρίσω για άλλη μία φορά την θέση μου, προσωπικά θεωρώ ότι ΟΛΕΣ οι εφημερίδες υπηρετούν σκοπούς, είτε προσωπικούς είτε της διοίκησης που υπηρετούν. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΤΕΡΜΠΥ. Το ξέρω ότι μου γράφει πολλές φορές μαλακίες και εξωραΐζει καταστάσεις, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι το κάνει στην προσπάθεια του να προστατέψει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Με έχει πείσει το Ντέρμπυ ότι η ΠΡΟΘΕΣΗ, επαναλαμβάνω Η ΠΡΟΘΕΣΗ, του είναι να υπερασπιστεί τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αντίθετα οι προθέσεις των "αντικειμενικών" είναι να δημιουργούν αναταραχή, γκρίνια, μιζέρια και εμφύλιο, ακόμα μεγαλύτερο από αυτόν που δικαιολογεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Για το θέμα μας τώρα, νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Ο Έκι είπε κάτι στον Νίνη σε έντονο ύφος, ο Νίνης δεν αντέδρασε, του την είπαν και οι συμπαίκτες του του Έκι, του την είπε και ο Προπονητής του και τελείωσε, ενώ ΚΑΙ οι παίκτες τα βρήκαν μεταξύ τους.

Προς τι η ενασχόληση αν δεν είναι εκ του πονηρού και αν δεν αποσκοποεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΧΗΜΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ????

@Μαντμπόι,

Δεν βλέπω κανένα φάντασμα. Πρόσεξε τις λεπτομέρειες και τον τρόπο που παρουσιάζεται το θέμα και μάλλον είναι μία πραγματικότητα που θέλει όλα αυτά τα δημοσιογραφάκια να παίζουν μπιλιάρδο στην πλάτη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Το μεγαλύτερο μερίδιο το φέρνει η διοίκηση που δεν έχει κόψει τους κώλους που πρέπει. Ένα όμως μέρος έχουμε κι εμείς που καταπίνουμε αμάσητες σχεδόν όλες τις μαλακίες που μας σερβίρουν.

Για εμένα το θέμα δεν αξίζει σχολιασμού σε συνάρτηση με την ομάδα. Είναι μόνο δείγμα καθοδηγούμενου σχολιασμού για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.

Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις, δικαίωμα μου να πιστεύω ότι θέλεις. Δεν βλέπω περισσότερα φαντάσματα απ' ό,τι βλέπεις εσυ αντιΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ Βαρδινογιαννικές συνομοσίες.

Παππάς10 ή κατά Κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

και όμως: το έλεγε και ο Πεσέιρο, πρώτος και πριν από όλους!

Όταν επέμενε, πριν από το πρώτο ματς, ότι στο Άιμπροξ πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε γκολ` και όταν μετά το 0-0 επαναλάμβανε, ότι θα ήθελε να είχαμε βάλει ένα γκολ` και όταν παραμονές της ρεβάνς θύμιζε και πάλι, ότι το 0-0 ήταν "πονηρό" σκορ.

Εντάξει, δεν σου λέω να τον συμπαθήσεις πολύ-πολύ ... λιγουλάκι όμως;

:-)

Ανώνυμος είπε...

Torturas

μια που εσύ συμπαθείς τον πανμέγιστο αυτό μαλάκα, μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις τον Μανούτσο τον αφήνει εκτός για να εμπεδώσει τα συστήματα??

Συνεχίστε παπαγάλοι, κάνετε καλή δουλειά.
madboy13

Πανάθας είπε...

Νομίζω πως η απάντηση για το φετινό έκτρωμα είναι η απουσία του κόσμου από τη Λεωφόρο.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΕΡΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ (γήπεδο) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Υ.Γ. Η ψυχολογία της μάζας. Πρέπει ο ΠΑΟ να αποκλειστεί από τους ξυλοκόπους για να μην πάει ο κόσμος γήπεδο? Δεν μπορεί να το κάνει μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση πχ το 1-0 με τη Βέροια?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ μαλάκα άοσμε και άχρηστε, εκτός από το να μας ταλαιπωρείς απέδειξες και πόσο εμπαθής είσαι βρε σούργελο. Εχεις τον Νίνη βρε έκτρωμα των εμιράτων για ζέσταμα 20 λεπτά, και κάνεις αλλαγή ρε αχρείε, ρε φερέφωνο λιγούρη της διοίκησης τον Τζιόλη για να κρατήσεις το αποτέλεσμα με τα σουβλάκια, ρε looser που στη Λισσαβόνα ακόμα με τις πέτρες σε περιμένουν μετά από τον τελικό.
Αυτό είναι βρε σαλτπάγκο το "επιθετικό ποδόσφαιρο με 4-2 και 5-4" που μας έλεγες πως θα παίζουμε ρε τραχανά?? Με τα σουβλάκια που έχουν 3 μ.ο γκολ σε κάθε παιχνίδι και έκανες καθυστέρηση βρε μαλάκα, βρε νούμερο που έχετε βαλθεί όλοι να μας στείλετε στον τάφο πριν την ώρα μας??
Αλλά ξέχασα απανταχώθεν ρουφιανάκια : H ομάδα νίκησε και είναι πρώτη οπότε όλα καλά. Ρε ουστ όλοι έχετε κάνει την ομάδα τόσο μικρή που και γάβροι να ήσασταν δεν θα το είχατε καταφέρει τόσο καλά.

madboy13

Ανώνυμος είπε...

-Γκολ από στημένη φάση
-Με δύο αμυντικά χαφ στο β' ημίχρονο
-Με τρία αμυντικά χαφ από το 85'
-Αλλαγή του ΠΑΠ, που αν και του'λειψε το γκολ, ήταν πολύ δραστήριος
-Σέριτς προθέρμανση!!!!!
-Καψόνι στον Νίνη
-Φωνές στον Σάλπι γιατί δεν μαρκάρει!!!
-Γιούχα από όσους αντέχουν και πηγαίνουν γήπεδο

Και όλα αυτά απέναντι στη Λειβαδιά;;;
Πάει κι ο Ζοσέ.
Ευτυχώς που πετυχαίνουμε το αεκάκι σε κακή περίοδο, για να δούμε...

ΥΓ.Είναι πλέον επίσημο, όσο νωρίτερα βάζουμε γκολ, τόσο γρηγορότερα ταμπουρωνόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

θα μας πει τελικά κάποιος ποιοι ήταν αυτοί ακριβώς που έκραζαν σήμερα μετά τη λήξη του ματς και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του σωτηράκη κατά τη διάρκειά του; Ο φορέας ΔΕΝ ήταν σήμερα μέσα, άρα; αρχίζει και κράζει τη πλέμπα και ο απλός κόσμος πλέον. ΤΕΛΟΣ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!

κρητικός

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ.
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 9 ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΑΜΙΕΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.
Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.

ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΝΙΚΗ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ !!
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ
----------------------------------------------------

αυτά ήταν 3 μόνο από τα σχόλια στο γνωστό φόρουμ του γκοντζάκου, το επίπεδο και τα όνειρα των τελευταίων εναπομείναντων ρουφιάνων είναι πλέον προφανή. Ειστε τόσο ξεφτίλες όλοι όσοι έχετε τέτοια άποψη, που ούτε φτύσιμο δεν σας αξίζει.

madboy13

Ανώνυμος είπε...

...συμφωνώ με madboy και okra για το σημερινό παιχνίδι. έχω αρχίσει και αγανακτώ με τον πεσέιρο. η πρόκριση στους 16 του ουέφα χάθηκε ΚΑΘΑΡΑ απο τον πεσέιρο. και για σήμερα τι να πω....εντελώς λανθασμένη η κίνηση του να βγάλει τον παπ τον εξωγήινο. ήταν πιο φιλότιμος και δραστήριος απ'ότι τον έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο [βέβαια για κανα 2 καλες φασεις που έχασε ευθύνεται ίσως και το γεγονος οτι ειχε να παιξει καιρό]. απεναντίας ο ndoye είναι μακριά από τον καλό του εαυτό εδώ και αρκετές αγωνιστικές. και κουρασμένος επίσης. ίσως δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει. όσο για την επιμονή του να μην βάζει τον νίνη, τι να πω...ίσως τελικά να είναι και εξωαγωνιστικοί οι πράγοντες. πιστεύω πως αφου το ματς δεν ξεκόλλαγε απο το 1-0, έπρεπε να βάλει πιο επιθετικους παικτες [νίνης] για να μπει και το 2ο γκολ και να ηρεμήσουμε όλοι. αντ'αυτού, βγάζει τον έκι για να βάλει τον αμυντικογενή μάτος και στο τέλος το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ μέσα ο τζιόλης....τι να πει κανείς...σκεπτικό "ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 1-0 ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ" δεν ταιριάζει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΕΣΕΙΡΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ? καλή η κατοχή μπάλας αλλα θέλουμε να βάζουμε και γκολ, όχι να νικάμε με το στανιό. όσο για το πότε θα χρησιμοποιηθεί ο μανούτσο...εδώ είχε 1 μήνα να χρησιμοποιήσει τον σπυρόπουλο. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ 1 ΠΑΙΚΤΗ. ΞΥΠΝΑ ΠΕΣΕΙΡΟ!!! ελπίζω ο μανούτσο να παίξει βασικός μεσα στον ατρόμητο και φυσικά μέσα στην αεκ. μέσα σε 3 μέρες παίζεται ολόκληρο το πρωτάθλημα...

YΓ1: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΩ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΣΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΥΓ2: ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 1 ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα ΣΙΧΤΙΡΙΣΜΕΝΟ 1-0 απέναντι σε μια πολύ κατώτερη ομάδα, που στον α' γύρο την πήραμε άνετα στην έδρα της με 4-0!

Κι αυτή την φορά χωρίς τη δικιολογία, ότι βρήκαμε κλειστή άμυνα-ταμπούρι! Αντίθετα, η Λειβαδιά έπαιξε μια χαρά και αξιοπρεπέστατη μπαλίτσα.

Ευτυχώς που όλος ο κόσμος, αντιδρώντας υγιώς στο χάλι που αναγκάστηκε να βλέπει, έπιασε τα σφυρίγματα και τις γιούχες.

Μακάρι να φιλοτιμηθεί κανένας, να τους τραβήξει σε ΟΛΟΥΣ, παίχτες και προπονητή, τ' αφτιά και να μην ξαναδούμε τέτοιες εμφανίσεις!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ "ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ" ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΩΣ ΟΜΑΔΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΠΕΣΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεσκίσαμε και ταπεινώσαμε και τον Λειβαδιακό 1-0!

Το τραίνο δεν σταματάει πουθενά! Το πρωτάθλημα είναι στο τσεπάκι μας!

Μεγάλε σοφέρ! Έφτιαξες ομαδάρα!


Ελπίζω ο μικρός Μανούτσος να παρακολουθεί με προσοχή πως ελίσσεται η ομαδάρα μέσα στο χορτάρι, έτσι ώστε και να συνεισφέρει όποτε είναι έτοιμος, αλλά και να μάθει του χρόνου τίποτα και στον Σερ Άλεξ (διότι υποστηρίζουμε και τη Man Utd!).




(Ναι ... ειρωνεύομαι τους άχρηστους... αφού κι αυτοί μας κοροϊδεύουν ρε σεις! Ειδικά αυτός ο σοφέρ...)

squarelogic είπε...

Δεν ξέρω αν ο Πεσέιρο ειναι "μυρουδιάς"-σίγουρα όμως είναι βολικός στο να παίρνει "χαρτάκι"απ την διοίκηση...

Εχοντας μεσα τον Εκι που γυρίζει σε 5 τμ περιξ του εαυτού του,τον Καραγκούνη να ταλαιπωρεί με τον γνωστο τροπο την μπάλλα και ν'αποδεικνύει οτι τοσα χρονια εξω δεν εμαθε πως ρίχνουν μια πάσα υπό γωνία σε σχεση με τη φορά του σωματος,τον Ιβ μαλλον ανορεχτο και τον Σιμάο να πρεπει να προσεχει τα μετόπισθεν σαν μοναδικο αμυντικο χαφ,κρατά 20 λεπτα το Νινη στην προθερμανση για να βαλει τελικα τον Τζιόλη!!!Δηλαδη αν ηθελε να του τσακισει το ηθικό (και να τιμωρήσει καποιον για το μινι επεισοδιο της προπονησης)τι παραπάνω θα εκανε?
Ταυτοχρονα βεβαια εχει εκτος αποστολης το αλλο καθαροαιμο δεξι χαφ που διαθετει,τον Δημούτσο.Αληθεια γιατι τον εχει φαει το σκοταδι κι αυτον?
Ποσο μυαλό χρειαζεται για να δει κανεις οτι με την προσθηκη Σπυροπουλου αριστερα,αν εχεις κι ενα δεξι χαφ να πλαγιοκοπει,αυξανεις πολυ την παραγωγη φασεων?
Και μια και μιλαμε για φασεις,γιατι ο Μανουτσο που ηρθε σαν τρενο απ το Κοπα Αφρικα να μην βρισκεται ουτε ως αλλαγη?
Με την καλη και ανοικτη μπαλιτσα που επαιζε ο Λεβαδειακος δεν ηθελε πολυ να φαμε κανένα παστέλι στο 80+ και να μας λεει παλι ο Πεσειρο "δεν περιμενα να δεχθουμε γκολ σε κεινο το σημειο".Και ναστε σιγουροι,οτι με πιο αποτελεσματικες ομάδες αυτο θα γινει οπως απεδειξε η Ρειντζερς προχτες.

Ανώνυμος είπε...

http://img301.imageshack.us/my.php?image=derby1lh2.png


αυριανό εξώφυλλο του Derby, σε αποκλειστικότητα

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΟΠΟΛΙΔΗΣ

Είναι εκπληκτική η μεταμόρφωση του κάποτε ήσυχου και σοβαρού ποδοσφαιριστή Αντωνάκη από τη στιγμή που πήγε στην ομάδα της καρδιάς του.

Από την πρώτη-πρώτη σεζόν του στο Λιμάνι, τότε που βρίζοντας πέταξε τα γάντια του στον αλήστου μνήμης επόπτη Μπλάθρα, μέχρι χτες, που μετά το πέναλτι άρχισε στο βρισίδι τον Κονσεϊσάο και στη συνέχεια πλακώθηκε μαζί του στη φυσούνα ...

... ο τερματοφύλακας-μέλος απελευθέρωσε από μέσα του όλη την παραδοσιακή ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της ομάδας με σήμαδι το κεφάλι.

Και να φανταστείς ότι κάποτε πλακωνόμασταν για πάρτη αυτού του ατόμου και θέλαμε να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζοντας στα γραφόμενα του ΤΤ, κι εγώ το ίδιο σχόλιο κάνω από το Σάββατο με όσους πιάνω κουβέντα για μπαλίτσα.
Είναι το περιβάλλον που μετάλλαξε και το μέλος, η αίσθηση ατιμωρησίας.
Θυμάμαι στο πρόσφατο παρελθόν είχε γίνει ένα επεισόδιο σε φυσούνα και τελικά δεν τιμωρήθηκε κανείς εκ των πρωταγωνιστών με την αιτιολογία πως ούτε ο διαιτητής το είδε, ούτε υπήρχε βίντεο. Τώρα; Φυσικά και δεν περιμένω ότι θα τιμωρηθεί το μέλος, αφού είναι ο καλύτερός τους παίχτης. Οι γαύροι μόνο κερδίζουν στα χαρτιά - δεν χάνουν τίποτα.

Επίσης, ο Καστίγιο έδωσε το Σάββατο μια συνέντευξη στον Real FM. Το τί είπε... έδωσε άνετα στους δημοσιοκάφρους δουλίτσα για ένα μήνα. Απ'ότι παρατηρώ πάντως όλοι το κάνουν γαργάρα. Η πειθαρχική επιτροπή, όμως, δεν πρέπει να φωνάξει τον Καστίγιο για όσα είπε για το ματς με Λεβαδιακό;

Ο πρόεδρος της Super League κοιμάται;

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΟΙ GAY-ΡΟΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙ'ΆΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΜΙΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ,
ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

@ Μπορέλι,

νομίζω ότι δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα για τον Αντωνάκη. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του τότε ο Ελευθερόπουλος (και άλλωστε επιβεβαιώνεται και από άλλα
"σημάδια" εκείνη την εποχή), ο Αλητοπολίδης είχε κλείσει με την ομάδα της καρδιάς του ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΝ καθήσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την πράσινη ΠΑΕ.

Η περαιτέρω "εξέλιξη" αυτού του ποδοσφαιριστή στον τομέα του ΗΘΟΥΣ αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ποιά ήταν η αγαπημένη του ομάδα.

Εννοείται ότι δεν τον κατηγορώ, που ήταν γαβρόπουλο. Δικαίωμά του. Απλώς, μην παραμυθιαζόμαστε ότι καιγόταν να μείνει στον Παναθηναϊκό! Ο άνθρωπος ήθελε διακαώς να παίξει στο Λιμάνι και άρπαξε την ευκαιρία αμέσως μόλις του δόθηκε, χωρίς καν δεύτερη σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

και δεν μου λες φίλε Τορτούρα, αφού είχε κλείσει τόσοοο παλιά η πούστρα, γιατί ο πορόεδρος σου και οι επικοινωνιολόγοι του, άφηναν μία ολόκληρη κατάμεστη Λεωφόρο να χλευάζει και να μέμφεται τον Χαλκιά που ξεκίναγε βασικός, φωνάζοντας συνθήματα "αντώνη ψυχάρα κλπ κλπ", και δεν βγήκε ένα όμορφο πρωί του χειμώνα να μας πει "μάστορες, ο νικοπολίδης δεν μας γουστάρει και το καλοκαίρι θα πάει στον περαία να τον παίρνουνε παρέα" ???

Γιατί άφησε να καεί στην παναθηναϊκή συνείδηση επί ένα 3μηνο ένας παίκτης -Χαλκιάς- που στην τελική δεν έκανε και τπτ μεμπτό??
Γιατί δεν έβαλε τα ρουφιάνια του -βλέπε Γκοντζάκο- να αφήσουν υπονοούμενα όπως κατά κόρον έκανε με τον μιχαλάκη??

Οσο για τον "αληταρισμό" του από τότε που μετακόμισε, ένα σχόλιο Που το έχω ακούσει πολύ κι από άλλους.
Το ότι στον παναθηναϊκό ήταν κότα, το θεωρώ λογικό. Οπως κότα είναι τα αποδυτήρια εδώ και χρόνια. Πες μου μία , 1, περίπτωση, πλην Ασάνοβιτς-Ανατολάκη στο ΟΑΚΑ, όπου παίκτης του παναθηναϊκου έχει παίξει ξύλο για την ομάδα με αντίπαλο, που έχει τσαμπουκαλευτεί όταν προπηλακίζουν συμπαίκτη του, που την έχει πέσει κατάμουτρα σε διαιτητή όταν τον σφαγιάζουν εν ψυχρώ.
Αυτή τη γνωστή σας τακτική φίλε, να μεμφόμαστε άλλους επειδή κάνουν κατά βάθος αυτά που θα χαιρόμασταν να βλέπουμε κι εμείς από τους δικούς μας, είναι καιρός να τη σταματήσετε όλοι. Εκτός αν τη βρίσκετε να σας δίνουν πέναλτι μαϊμού στο 95' και να βλέπετε το γιαννάκη με τα χέρια πίσω από την πλάτη να κάνει διάλογο θεάτρου με τον ρέφερι.

MADBOY13

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Madboy said: "Αυτή τη γνωστή σας τακτική φίλε, να μεμφόμαστε άλλους επειδή κάνουν κατά βάθος αυτά που θα χαιρόμασταν να βλέπουμε κι εμείς από τους δικούς μας, είναι καιρός να τη σταματήσετε όλοι.".

Και απαντώ:

Πρώτα-πρώτα εντάξει, είμαι μεγαλύτερός σου αλλά δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό αγαπητέ! Είμαι κατά βάση απλός άνθρωπος και αποφεύγω τις τυπικότητες...

Δεύτερον, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Αντωνάκης είχε κλείσει το λιμάνι από αρχές Δεκέμβρη.

Τρίτον, αν θυμάμαι κανένα παίκτη μας να τσαμπουκαλεύεται για την ομάδα; Λοιπόν θυμάμαι: ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ! Π.χ. ένα ματσάκι με το Άρθρο44 σού λέει τίποτα;

Αλλά θυμάμαι και κάτι ακόμα: πόσο τον ξέσκισε τον ΕΚΙ ο Τύπος και πόσο τον ... στήριξαν κάποιοι οπαδοί μας, που "ρουφιάνο" τον ανέβαζαν, "ρουσόπουλο" τον κατέβαζαν!

Θυμάσαι;

Και επιτέλους φίλε, ηρέμησε και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο.

Ανώνυμος είπε...

@ΤΤ

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΜΕΡΙΑ.

ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΡΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΑΣ ΕΒΑΖΕ Ο ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΤΕ,ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

εύγε μου ανέφερες παράδειγμα ενός παίκτη στα τόσα χρόνια, ο οποίος by the way έχει χόμπι να πλακώνει στις σφαλιάρες κόσμο, αλλά κυρίως συμπαίκτες του...
Οσο για την ταμπακέρα δεν πήρα απάντηση. Οχι πως περίμενα δλδ

MADBOY13

squarelogic είπε...

ΤΤ

μου φαινεται οτι σαν παλιος... λικβινταριστής που είσαι,ξερεις καλά να τα παρουσιάζεις οπως θελεις..
περα απο τις ευλογες απορίες του madboy,και γω δεν θυμάμαι τον τυπο της εποχης(οποιασδηποτε αποχρωσης)να τον εχει προγράψει εξαρχής,πράγμα που σημαίνει οτι το θεμα ηταν σε εκκρεμοτητα.
Επιπλέον,ακομα και γαύρος απο κούνια να ηταν ο Αντωνης,είναι αλμα στο κενό,μετά απο 15 χρόνια στον ΠΑΟ,να πας στα 33 στον ΟΣΦΠ!Τίποτε δεν εγγυάται οτι θα σε αποδεχθούν,τιποτε δεν εγγυάται οτι δεν θα πεσουν να σε φανε στην πρωτη γκέλα.Ο Αντώνης εγινε μέλος ακριβώς για να γίνει αποδεκτός!Και η πιο προκλητική συμπεριφορά του προεκυψε αφενός από την ασυλια που παραδοσιακά εχουν οι γαύροι,αλλά κυρίως γιατί αυτού του είδους ο ψυχισμός θεωρείται αρετή στο Πασαλιμάνι,ενώ στην Παιανία,κακα τα ψεμματα,θα λεγανε οτι "δεν συνάδει με το ήθος της ομάδας".
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ο Νικοπολιδης(ναι,μπορω να τον λεω με τ'ονομα του ακομα!)εφυγε γιατι ηθελε "να παει στην ομαδα της καρδιας του".Εφυγε πικραμένος και ρίσκαρε για να εκδικηθει,γιατι επι της ουσίας ο Τζιγγερ απαξιωσε να διαπραγματευθει μαζί του:μετά 15 χρονια προσφοράς(10 απ τα οποια υπομένοντας αγόγγυστα στη σκιά του Βαντσικ)δεχθηκε μια προσφορά 400χιλ,δεν συμφώνησε,και αφέθηκε μετέωρος ...για να βαλει μυαλό,να συνθηκολογησει δηλ.με τους ορους του αφεντικου.Με συγχωρείς,φιλε και γω θα έφευγα,απ'οπου κι αν προερχόταν τετοια συμπεριφορά.Μπορει να μην πηγαινα στον κυριο ανταγωνιστή,αλλά δεν θα έμενα "δαρμένος" στο "σπιτι" που βοηθησα να χτιστει τοσα χρόνια.
Αυτη είναι η αληθεια αν εχεις ματια που πορουν να την κοιτάξουν κατάματα.
Και,ναι,μας τσούζει,γιατι στα 37 του ειναι ο πολυτιμοτερος παικτης του γαυρου!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

1. Ο Νικοπολίδης είχε κλείσει ήδη στον γάβρο. Αυτό το έχει πει και ο Ελευθερόπουλος. Το αν θα τα έπαιρνε ή όχι από τον "Καβούρια" είναι σχετικό. Ο Κολητός του ο "Παπ" τα πήρε πάντως.

Οποιοσδήποτε δεν αισθάνεται προδομένος από τη στάση του και γίνεται υπερασπιστής του "επαγγελματισμού" του, τότε ας σκεφτεί πόσο ΓΚΑΣΜΑΣ ήταν όταν φώναζε "Αντώνη ψυχάρα... για πάντα ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ" ή αντίστοιχα "ΣΟΥΜ γερά παρ' τους τα λεφτά".

Προφανώς στην πρώτη περίπτωση φώναζε για "ψυχάρες" που δεν υπάρχουν αφού σκέφτονται επαγγελματικά ενώ στην δεύτερη φώναζε για το αυτονόητο άνευ λόγου και αιτίας. Βέβαια εκτός από λεφτά ο Σουμ πήρε κι ένα Νταμπλ αλλά τέλος πάντων.

Σε αντίθεση με αυτό που έγραψε ο Μαντ-Μπόι, εγώ δεν έχω δει ποτέ το Ντέρμπυ να βγάζει "βρώμα" για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ακόμα και όταν ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ. Οπότε η ερώτηση έχει μία απλή απάντηση. Ο Βαρδινογιάννης με όλα του τα στραβά, δεν βγάζει "βρώμες" για παίκτες ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και αυτό δεν το έκανε ούτε για τον Αντωνάκη. Τουλάχιστον όχι μέσα από το Ντέρμπυ. (για αλλού πραγματικά δεν ξέρω). Εδώ τον κάλεσε στην Φιέστα του 04.

2. Τις "φάπες" του Έκι σε συμπαίκτες του, όλως τυχαίως τις ανακάλυψαν ΑΦΟΥ είχε δείξει σαφή δείγματα τσαμπουκά στο γήπεδο εναντίων αντιπάλων. Φυσικά ούτε κουβέντα για τις φάπες του Λύμπε παλιότερα ή κάποιον άλλων. Χώρια το ότι και στον Μάτζιο και στον Παπ... κατά τη γνώμη μου πάντα καλά έκανε.

3. Άλλο Τσαμπουκάς, άλλο αλητεία και θρασυδειλία. Τσαμπουκάς ή είσαι ή δεν είσαι. Θρασύδειλος και αλήτης (αθλητικά) είσαι μόνο εκεί που σε παίρνει.

4. Δεν θα υπερασπιστώ την πολιτική του Βαρδινογιάννη στις μεταγραφές. Συμφωνώ ότι σπάνια προσφέρει το "κάτι παραπάνω" για τους παίκτες που διεκδικεί ή θεωρούμε ότι πρέπει να κρατήσει. Πάντως κάποιους παίκτες όπως τον Μιχαλάκη ή τον Σάλπι ή τον Σπυρόπουλο, με πλειστηριασμούς ή όχι, τους πήρε. Κάποιους άλλους σαν τον Τζόρτζεβιτς, τον Γιαννακόπουλο, τον Στολτίδη ή τον Γκαλίτσιο τους έχασε.

Πάντως θεωρώ τον Αντωνάκη αγνώμονα. Στην τελική, απ' ό,τι ακούστηκε, η διαφορά ήταν 50.000 ευρώ και αυτά μάλιστα σε πριμ.

Μπορεί να κάνω και λάθος.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Square,

Η Αβάντα από τον τύπο της εποχής αλλά και η υποστήριξη που του παρείχε όταν δεν έκανε και τόσο καλές εμφανίσεις ήταν η μεγαλύτερη εγγύηση ότι το άλμα του δεν ήταν στο κενό.

Μην κοροϊδευόμαστε. Ο Αντωνάκης προτίμησε την ασυλία των υποτακτικών του Μεγάλου Επενδυτή παρά την προσπάθεια που, εξακολουθει να, χρειάζεται η παρουσία στην ενδεκάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Εκεί φταίει 1000 φορές ο Βαρδινογιάννης. Αλλά όχι και να μου βγαίνει αδικημένος ο Αντωνάκης. Δεν θα υπήρχε ο Νικοπολίδης χωρίς τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Όσο καλό τερματοφύλακα κι αν τον θεωρούν κάποιοι, καλύτερος από τον Βάντζικ δεν ήταν... και έχω ζωηρές αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι καλύτερος του Χαλκιά.

Ο Νικοπολίδης έκανε τις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Τόσο το να μείνει στη σκιά του "Βουνού" για 10 χρόνια όσο και το να πάει στον "αιώνιο" στα 33 του κρίνονται κάτω από αυτό το πρίσμα.

Επαγγελματικά μπορώ να δεχτώ την κίνηση του. Εγώ όμως δεν είμαι επαγγελματίας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Και αν ήθελε να είναι ο ίδιος σωστός απέναντι σ' αυτούς που ξελαριγκιάζονταν για πάρτη του, θα έπρεπε να είχε την ευθυξία να πει ένα "Ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε".

Αλλά ούτε αυτό δεν είπε...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Η "ΥΠΕΡΟΧΗ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Pappas δεν έχεις δει ποτέ τπτ, ούτε επεισόδιο Γκονζάλες -Νίνη ούτε τπτ, ο εθελοτυφλισμός σας πάει κι έρχεται, συνεχίστε να λατρεύετε έναν παίκτη που ζήτημα είναι να έχει παίξει 3 καλά παιχνίδια στον παναθηναϊκό, κρατήστε τον στη γυάλα απυρόβλητο, ψάξτε να βρείτε νέα νεκροταφεία οραμάτων. Αρχηγός ο Γκονζάλες, έκλασε η χάιδω και έβγαλε παπάκια..... γαμώ το ποδόσφαιρο που μας έκαναν να βλέπουμε.Ο άνθρωπος που έχει να ακουμπήσει τόπι 2 χρόνια και χθες έκανε βόλτες στο κέντρο του γηπέδου, αλλά εκεί κίχου , ο παπ σας έφταιγε γιατί αυτή τη γραμμή έχετε πάρει.

Α, και που είσαι, χάρισμα σας ο μαλάκας, του έχουν ήδη κάνει αφίσα στο ΑΪΜΠΡΟΞ. http://xray.yooblog.gr/2008/02/25/248/

MADBOY13

Pappas10 είπε...

@Madboy,

Μα μεν, το "επεισόδιο" Έκι-Νίνη μόνο με νοητικό ξεχείλωμα μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο. Και φυσικά το σχολίασα.

Από εκεί και πέρα, αν εσένα σε χαλάει που ο παίκτης μας πλακώνεται με οπαδούς του πούστη στα σουπερ-μάρκετ, μάλλον προτιμάς τον τσαμπουκά του Κυριάκου που ήπιε τ' αρχίδια του Βούλη επειδή τον άφησε απροστάτευτο η διοίκηση. Αναρωτιέμαι ποια διοίκηση προστάτεψε τον Έκι αλλά τέλος πάντων.

Για το ότι ο Έκι έχει να παίξει 2 χρόνια μπάλα το ξέρω. Λογικό όμως είναι με τους τραυματισμούς που πέρασε και τους οποίους αντιμετόπισε με αξιοπρέπεια και χωρίς μομφές για "χειρούργους". Το ότι όταν εχθές βγήκε ο μέτριος - πραγματικά για τις δυνατότητες του- Έκι το κέντρο σου έπεσε 2 κλάσεις δεν σου λέει τίποτα πάλι.

Τέλος για άλλη μία φορά, μην μιλάς για "γραμμές" και άλλα τέτοια γιατί απλά εμφανίζεσαι να κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια. Τον Παπ και το πόσο μαλάκας έχει σταθεί το λέω εδώ και 2 χρόνια, τότε που το 90% των ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ουρλιάζανε "Μείνε στην ΠΑΝΑΘΑ ΠΑΠΑ-ΔΟ-ΠΟΥΛΕ", εγώ φώναζα "ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑ-ΔΟ-ΠΟΥΛΕ".

Κόψε λοιπόν σ' εμένα τις παπαρίτσες και κοίτα να μιλάς σοβαρά. Ό,τι έχω να πω το στηρίζω στην δική μου κρίση απ' αυτό που βλέπω στο γήπεδο - κυρίως - και όχι από το τι μου λένε ή τι διαβάζω.

Έχω ανεχτεί πολλές φορές να μου πουλάς πνεύμα και συκοφαντία περί γραμμής. Προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο στην κουβέντα από σεβασμό στους υπολοίπους. Αλλά στο λέω στα ίσα ότι μαγκιές και πνεύμα του κώλου πίσω από το πληκτρολόγιο δεν ανέχομαι να μου πουλάς.

Κόψε τις παπαρίτσες γιατί προσωπικά δεν σε έχω προκαλέσει και όταν το έκανα (απαντώντας σου) σου ζήτησα συγνώμη. Επειδή όμως το τραβάς πάλι, αν θέλεις πραγματικά να μάθεις το είδος της γραμμής που ακολουθώ, κανονίζουμε να βρεθούμε να τα πούμε μία και καλή.

Είναι η τελευταία φορά που σε παρακαλώ να μου συμπεριφέρεσαι με το σεβασμό που σου συμπεριφέρομαι. Το ότι δεν σου πουλάω μαγκιές ηλεκτρονικά μη το λαμβάνεις ως αδυναμία.

Αυτό και τέλος για την ώρα από εμένα.

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπήρχε περίπτωση να σου πουλήσω μαγκιά ποτέ, ούτε σε έχω αποκαλέσει ποτέ με τις εκφράσεις που με αποκαλείς εσύ καθ'έξιν. Το προσπερνάω, όπως προσπερνάω και τα καουμποϊλίκια σου, τα οποία έχουν μεν πλάκα αλλά δεν με αφορούν. Εγώ λοιπόν θα επιμένω ότι ακολουθείτε συγκεκριμένη γραμμή, ότι κάνετε κακό στον παναθηναϊκό, ότι θυσιάζετε την ιστορία και την τιμή του συλλόγου με αντίτιμο ένα γαμω-πρωτάθλημα, και ότι ανήκετε στη συντριπτική και φθίνουσα μειοψηφία. Και όπως όλες οι μειοψηφίες, αργά ή γρήγορα θα ξεχαστείτε κι από την ιστορία.

MADBOY13

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, πώς και γιατί την αναφορά μου στη χτεσινή αλήτικη συμπεριφορά του Αντωνάκη και τη σύνδεσή της με τα ήθη που καλλιεργούνται και επικρατούν ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ - συμπεριφορά και ήθη καταδικαστέα ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ από κάθε Παναθηναϊκό! -, εσύ την πήρες σαν αφορμή για να τα χώσεις ... σε εμένα!!!

Θρασίμεψε ή δεν θρασίμεψε (εκ του θρασίμι: θρασύδειλος, θρασύς όταν γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθεί) ο Αντωνάκης μόλις πήγε στο Λιμάνι;

Μα είναι δυνατόν, ακόμα και σε κάτι στο οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ - και εννοώ τη "μεταμόρφωση" του Αντωνάκη
στο Λιμάνι και το ότι τέτοιες θρασύτητες είναι ξένες προς το ΣΥΛΛΟΓΟ που λέγεται Παναθηναϊκός -, είναι δυνατόν ακόμα και σε αυτό εσύ να δημιουργείς αντιπαράθεση μεταξύ μας;

Γι' αυτό σου λέω, ξεκόλλα, ηρέμησε και μην επιμένεις να φτιάχνεις "κλίμα" από το τίποτα.


@ Squarelogic,

είναι τουλάχιστον αστείο να λες, ότι ο Αλητοπολίδης μεταμορφώθηκε σε θρασίμι ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να γίνει αρεστός στα μέλη! Μα φίλε μου, ήταν δεδομένο ότι θα ήταν αρεστός διότι απλούστατα ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, διότι πήγε ΣΑΝ Ο ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ EURO (σε μια ομάδα με διαχρονικό κενό σε αυτή τη θέση) και φυσικά διότι την απόκτησή του τη θεώρησαν ΕΞΑΡΧΗΣ σαν ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΥ!

Δεν είχε λοιπόν κανένα τέτοιο πρόβλημα και καμμιά ανησυχία μήπως και δεν γίνει αποδεκτός, όπως λες!

Επομένως, μάλλον εσύ και τα γεγονότα αγνοείς, και προσπαθείς να γυρίσεις τα πράγματα όπως θέλεις...

ΝΟΠΟ 13 είπε...

TORTOYRAS

Από τη στιγμή που δεν βρίζω, το τι καλλιεργώ και το τι δεν καλλιεργώ είναι δικό μου ζόρι, και από εκεί και πέρα ο καθένας συμφωνεί ή διαφωνεί. Αν δεν σου κάνει λυπάμαι, αν πάλι δεν έχεις θέσεις -που δεν έχεις- και ενοχλείσαι, είναι άλλο θέμα. Οπως και να έχει εγώ θα συνεχίσω...

madboy13

Pappas10 είπε...

@MadBoy,

Για πες μου με τι εκφράσεις σε χαρακτήρισα καθ' έξιν ρε μαν;

Όσο για τα "καουμποϊλίκια" μου, προφανώς εσύ τυγχάνεις θαυμαστής του "της κακομοίρας"...

- Παλεύεις ρε;
- Ναι ρε... παλεύω
- Λέγε ρε παλεύεις
- Ναι ρε παλεύω λέμε
- Ρε σοβαρά παλεύεις;
- ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΛΕΥΩ
- Ε δεν παλεύω εγώ... σε ξεφτύλισα !!!

Και δεν στη λέω καθ' έξιν αλλά κατά Ζήκο.

Όσο για το θέμα γραμμής, και μόνο το ότι το μόνο σου επιχείρημα στηρίζεται σε ποσοστά θα έπρεπε να σε προβληματίζει.

Εκτός και αν νομίζεις ότι οι "γραμμές" είναι για τις μοιοψηφίες.

Αντιλαβού μα μεν;

Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

δεν καταλαβαίνω σε τι απαντάς αλλά έχω μια ερώτηση:

Εσύ είσαι τελικά ο "νοπο13", που πρωτοεμφανίστηκε εδωμέσα με σχόλιό του την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, 06:56:00 (στο post του Old Boy, "Σχετικά με την πρόταση καμπάνιας", Σαβ. 19/1) ...

... πέφτοντάς την μάλιστα από το πουθενά στον τότε υπογράφοντα ως
"pavlotheeparetinpae";

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί, αυτός ο Βλακόχορτος πρέπει να είναι γαύρος! Δεν εξηγείται τέτοια εμπάθεια για όλους και για όλα. Απορώ γιατί γράφει σε ένα τέτοιο blog που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι ένας χώρος ανταλλαγής σοβαρών προβληματισμών για την ομάδα/.