Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2007

Βάλε όλο το Ticket Club στον κώλο!!!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ...Αυτές είναι εμφανίσεις...Αυτά ειναι αποτελέσματα...Αυτή είναι βελτίωση και άνοδος...Αυτοί είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά...Αυτό είναι το εξάμβλωμα που μας προσφέρει ο ραλίστας στα 100 χρόνια του συλλόγου. Αυτή η ομαδούλα με τα πράσινα που κάνει τον Αστέρα Τρίπολης-και κάθε υποβιβασμένο, νεοφώτιστο, άσχετο, μικρό, άπειρο και φτωχό-να μοιάζει με Μίλαν. Η ανάλυση του ματς είναι ανούσια. Μια ομάδα που έπαιζε Α Εθνική για πρώτη φορά, μια ομάδα με 15 νέους παίκτες, μια ομάδα που δεν είχε σκοράρει στις 3 πρώτες αγωνιστικές κέρδισε-ποιόν?ποιόν?-τον Παναθηναϊκό!!! Δυστυχώς δικαιώνομαι και αν νομίζετε οτι το απολαμβάνω έχετε λάθος. Είμαι απίστευτα οργισμένος σε βαθμό που αναρωτιέμαι αν αξίζει να χαλάω την υγεία μου για το μαγαζάκι/μπακάλικο του ραλίστα. Μήπως φταίει ο Γιαννακόπουλος ρε παραπληγικέ για τα χάλια τα χτεσινά? Μήπως φταίνε οι φίλαθλοι κύριε σωφέρ που η ομάδα δεν έχει ούτε έναν καλύτερο τεχνικά απο τους λατίνους του Αστέρα? Μήπως φταίει ο διατητής κύριε Πρόεδρα που έχεις για μπακ τον Βύντρα που δεν πούλησες για 1.8 εκ ευρώ? Μήπως φταίνε οι εσωχθόνιοι ή οι υποχθόνιοι (μεγάλε Φουράκη) ρε εγκάθετε που αυτή η καρικατούρα ομάδας αδυνατεί να κάνει ευκαιρία, πόσο μάλλον να παίξει μπάλα? Πεσέϊρο...άντε αγόρι μου στην Σαουδική Αραβία να προπονείς στο Πρωτάθλημα Βεδουίνων. Που είναι το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας? Που είναι η μη προβλέψιμη ανάπτυξη?-βέβαια έχεις δίκιο ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ήταν πραγματικά απρόβλεπτο. Που είναι τα μεγάλα σκορ και το θεαματικό ποδόσφαιρο? Μία απο τα ίδια και φέτος. Η γνώμη μου και προτροπή μου...ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ. Αυτό το αίσχος ούτε βλέπεται, ούτε αντέχεται. Βάλε όλο το Ticket Club στον κώλο...αυτόν που σου γλύφει η Ντέρμπι και οι Γκοντζό-Κόντηδες.

71 σχόλια:

kornass είπε...

Σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα DERBY, για το χτεσινό φταίει η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ.....

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

@ Kουτόχορτε,

δεν μου απάντησες όμως, εάν πιστεύεις πραγματικά εκείνα πολύ περιέργα (ή "προχωρημένα" κατά τον Squarelogic) που έγραψες πριν λίγες μέρες για τους Γιαννακόπουλους - ότι δηλαδή, εν όψει του νέου γηπέδου, επιχειρούν να πάρουν την ΠΑΕ χρησιμοποιώντας "πλάγιες και όχι αντρίκειες μεθόδους", μεταξύ των οποίων και το να "εξωθούν τον κόσμο εναντίον της ΠΑΕ".

Καταλαβαίνεις πως μέσες-άκρες τους παρουσίασες σαν υπονομευτές;

Περιμένω επίσης απάντηση την αγαπητή Gatti, που με τη δική της ("από πληροφορίες", όπως είπε) τοποθέτηση ενίσχυσε τα παραπάνω περίεργα γραφόμενά σου.

Περιμένω επίσης απαντήσεις από τους Old boy και Shogun.

Διότι, ναι μεν η ήττα από τον Αστέρα είναι επίκαιρη - ήττα δίκαιη με βάση την άθλια εμφάνιση της ομάδας -, πλην όμως ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΖΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (μια και είμαστε άλλωστε ακόμα στην 4η αγωνιστική και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο) ΟΣΟ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

TT όχι δεν τους θεωρώ υπονομευτές. Αυτό γιατί 1οναν δεν είχαν σκαρφιστεί κάποιοι την κομπίνα με την Ticket Club δεν θα συνέβαινε τίποτα. 2ον Γιατί δεν φέρουν καμία ευθύνη για την κατάντια της ομάδας. Άλλωστε 3 χρόνια η ομάδα παραπαίει και δεν το εκμεταλλεύτηκε. Θεωρώ λοιπόν οτι είναι ένας συνδυασμός αγανάκτησης για τις πρακτικές της ΠΑΕ και την παρακμή της ομάδας(Παναθηναϊκοί είναι οι άνθρωποι και μάλιστα τρελοί)και της χρονικής συγκυρίας που εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τις φιλοδοξίες τους. Μίλησα για στρατηγικό παιχνίδι όχι υπονόμευση. Άλλωστε υπομονομευτής είναι εκείνος που έχοντας άμεσο επηρεασμό/συμμετοχή σε καταστάσεις λειτουργεί αντίθετα με τα συμφέροντα της εταιρείας για ιδίον όφελος. Ο Γιαννακόπουλος δεν έχει συμμετοχή στην ΠΑΕ, δεν ευθύνεται για το μίζερο ρόστερ, δεν επινόησε το Ticket Club, δεν έφερε τους Πεσέϊρο-Βέλιτς, δεν επηρεάζει ή καθορίζει την απαράδεκτη πολιτική της ΠΑΕ απέναντι στους φιλάθλους-πελάτες. Τώρα το οτι πάει να εκμεταλλευτεί τα πολλαπλά αυτογκόλ των γιάππηδων της ΠΑΕ, τα οποία δε οδηγούν την ομάδα σε μαρασμό-αν όχι αφανισμό-είναι πολυ λογικό και θεμιτό. Όταν ελέγχεις μια εφημερίδα, σαφώς και εξωθείς τον κόσμο με εμπρηστικά πρωτοσέλιδα. Όταν όμως δεν ψεύδεσαι, πόσο μάλλον όταν δικαιώνεσαι απο την συνεχή κατρακύλα της ομάδας, δεν υπονομέυεις αλλά καταδεικνύεις. Απλά θα περίμενα κάτι πιο ξεκάθαρο, πιο θαρρετό...ξαναλέω ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ? Άλλο αυτό και άλλο η υπονόμευση. Δεν χρειάζονται οι μαλάκες της ΠΑΕ βοήθεια, διαλύουν την ομάδα και μόνοι τους.

@petrosskl είπε...

μας έκοψες το γήπεδο...τώρα μας έκοψες και τη τηλεόραση... αυτή είναι ομάδα...κάνει καλό στην υγεία!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Δυστυχώς η χθεσινή εμφάνιση έρχεται να πιστοποιήσει αυτό που κι εγώ πεισματικά αρνιόμουν να παραδεχτώ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας πλέον έχει μικρύνει πολύ σαν μέγεθος.

Και λέω,

Παίκτες έχουμε αλλάξει
Προπονητές έχουμε αλλάξει
Ανθρώπους σ' όλα τα πόστα έχουμε αλλάξει
Ακόμα και φορέα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος έχουμε αλλάξει.

Το μόνο που ΔΕΝ έχουμε αλλάξει είναι διοίκηση...

Ευχαρίστως να δώσω πίστωση χρόνου. Αλλά να μου ζητηθεί ΑΝΤΡΙΚΙΑ. Όχι παραμύθι ότι πάμε για πρωτάθλημα... αυτό ο ψυχισμός του μέσου φιλάθλου - πιστεύω ότι - το βλέπει σαν κοροϊδία.. και μάλιστα αναίσχυντη.

Φοβάμαι πλέον τις αντιδράσεις...

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Για την όλη εικόνα της ομάδας μαζί σου 100%.

Αλλά όσον αφορά την κόντρα μεταξύ των οικογενειών, εάν έχουν κάτι να πουν οι Γιαννακοπουλαίοι, να βγουν ανοιχτά, με συγκεκριμένη προσφορά με νούμερα και να μιλήσουν. Το αντάρτικο μέσα από το φερέφωνο δεν λέει τίποτα. Και κάτι άλλο: αναγνωρίζω την μεγαλοκαρδία και την μαγκιά του Παύλου, αλλά ο Παναθηναικός είναι μαγαζί γωνία- και έαν φύγουν και οι δύο κάποιοι άλλοι θα έρθουν (δεν είμαστε ΠΑΟΚ και Ηρακλής. Ας μην μπαίνει ο κόσμος του Παναιθαηναικου στην μέσα των ξεκάθαρων επιχειρηματικών συμφερόντων των δύο οικογενειών (βλ. Βοτανικός, εκμετάλευση κοινών χρήσεων για multiplex κτλ)

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε,

Πρώτον: Γενικά η υπονόμευση δεν είναι καθόλου ξένη προς το "στρατηγικό παιχνίδι", που λες. Ίσα ίσα, η υπονόμευση του αντιπάλου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τακτικές κάθε στρατηγικού παιχνιδιού, ειδικά όταν αυτό αφορά στην "κατάληψη θέσεων".

Δεύτερον: Δεν είναι διόλου απαραίτητο ο υπονομευτής να βρίσκεται ο ίδιος μέσα στο κάστρο που θέλει να καταλάβει. Μπορεί λ.χ. να "εξωθεί τον ήδη εξοργισμένο κόσμο εν πλήρη γνώσει".

Τρίτον: Πρέπει να γνωρίζεις, ότι μια τακτική υπονόμευσης στηρίζεται κυρίως στην εκμετάλλευση (μέσω υπερβολικής διόγκωσης π.χ.) και των παραμικρότερων σφαλμάτων ή ελλειμμάτων ή αδυναμιών του αντιπάλου - και είναι βασικά μια "σιωπηρή" μέθοδος, δηλαδή δεν βγαίνεις να πεις ανοιχτά στον άλλον "φέρε μου το κάστρο σου", αλλά αυτό (ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ δηλαδή!) το αποσιωπάς και κινείσαι ακριβώς με πλάγιες μεθόδους. Αυτό άλλωστε το καταλαβαίνεις κι εσύ, όταν λες πως πρέπει να ΒΓΟΥΝ και να ζητήσουν ΑΝΟΙΧΤΑ την παε.

Και τέταρτον: καθόλου δεν ενδιαφέρουν τα όποια συγκινησιακά ή μη, ταπεινά ή όχι, όμορφα ή πονηρά κίνητρα κάποιου, για να αποφανθούμε ότι χρησιμοποιεί ή όχι υπονομευτικές τακτικές. Άλλο τα κίνητρα και άλλο οι μέθοδοι!

It is as clear as that mr Watson!

Όταν λοιπόν έχεις γράψει για τους Γιαννακόπουλους, επακριβώς ότι:

1. "Χρησιμοποιούν το διχασμό για να πετύχουν το στόχο τους", που είναι "να πάρουν την ΠΑΕ".
2. Χρησιμοποιούν "πλάγιες μεθόδους" γι' αυτό, και
3. "Εξωθούν τον ήδη εξοργισμένο κόσμο εν πλήρη γνώση",

τότε πολύ απλά φίλε μου λες, ότι χρησιμοποιούν ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ για να πετύχουν το στόχο τους!

Και σε ξαναρωτώ: θεωρείς λοιπόν ότι ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

@TT
μου φαίνεται οτι αγωνιωδώς επιδιώκεις μια συγκεκριμένη απάντηση ενώ ήδη ήμουν απόλυτα σαφής και κατηγορηματικός. Η πλάγια μέθοδος δεν είναι a priori δόλια, απλά δεν είναι κατά μέτωπο, άμεση. Μια άμεση πρόταση μομφής στηρίζω εγώ. Ο διχασμός υπέβοσκε ΑΝΕΚΑΘΕΝ. Απλά πλέον το ποτάμι της οργής ξεχύλισε. Πάντα υπήρχαν τα συνθήματα υπέρ των Γιαννακοπουλαίων, όπως πάντα υπήρχαν αυτοί που συνιστούσαν υπομονή και έβλεπαν την νύχτα-μέρα υπέρ της οικογένειας. Πάντα υπήρχαν δυο πόλοι στον Παναθηναϊκό. Όμως πλέον η καταστροφή της ομάδας έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η ομάδα έχει μικρύνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Αν δεν υπήρχαν οι φανέλες θα έπαιρνα όρκο οτι έβλεπα μια ομάδα Δ Εθνικής με πράσινα. Καταλαβαίνεις? Οι Γιαννακοπουλαίοι δρουν με βάση τις εξελίξεις, χρησιμοποιούν τα δεδομένα, δεν τα κατασκευάζουν. Όταν λοιπόν βλέπουν αυτή την κατάντια-ξαναλέω ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ, δεν είναι επενδυτές, είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ- όταν βλέπουν το κόσμο ανάστατο, στεναχωρημένο, απυβδησμένο, όταν μέσα σε όλα οι υπεύθυνοι για την κατάσταση του ΚΛΕΒΟΥΝ χρησιμοποιώντας ελεεινές τακτικές, τοςυ κλέβουν αυτοί στους οποίους παραχωρούν το γήπεδο αλλιώς θα έπαιζαν στο ΟΑΚΑ ή σε αλάνα...τι θέλεις να κάνουν? Εσύ δηλαδή τι θα έκανες? Μην τρελαθούμε. Η μόνη μου ένσταση είναι η μη απευθείας ρήξη και προσπάθεια απεγκλωβισμού της ΠΑΕ απο τους επικίνδυνους ιδιοκτήτες της.

Να στο πώ και αλλιώς...Οι Γιαννακόπουλοι πονάνε αυτήν την στιγμή. Δεν τρίβουν τα χέρια τους. Η φετινή χρονιά δεν είναι μια κακή παρένθεση που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν σαν άλλοι Βενιζέλοι.Είναι άλλη μία ΤΡΑΓΙΚΗ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ χρονιά. Η οποία εμπλουτίζεται με φρικαλέες πρακτικές και απατεωνίστικες μεθόδους. Και μιλάμε-κάποιοι αρνείστε να το κατανοήσετε-για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Δεν αντιλαμβάνεσαι οτι δεν πάει άλλο???

shogun είπε...

TT δεν εχω καταλάβει για ποιο πράγμα περιμένεις απάντηση. Σχετικα με αυτά που λέει ο κουτοχορτος, συμφωνώ εν μέρει. Δηλαδή θα ήθελα η κοντρα μεταξυ των αδελφών και του ραλίστα αν είναι να γίνεται να γινεται ξεκάθαρα προς τον κόσμο και με βάση τα πραγματικά συμφέροντα που παίζονται κι όχι με αφορμές και σπασμωδικές αντιδράσεις. Επισης θα ήθελα οπως σωστά ανέφερε ο πατερ, να μας μιλήσει ο ραλιστας ξεκάθαρα και να ζητήσει πιστωση χρόνου και να αφήσει τις μαλακίες για πρωτάθλημα και ευρώπη, καθώς τα χειρότερα δεν εχουν έρθει ακόμα. Αν τωρα περιμένεις απάντηση για κάτι άλλο πες μου να σου απαντήσω.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και εν κατακλείδι δεν είναι θέμα Γιαννακόπουλου, Βγενόπουλου, του Μπαινάκη και του Βγαινάκη. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ...ΤΕΛΟΣ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!! Δεν τον θέλουμε, δεν μπορεί το παληκάρι...

gatti είπε...

@τζόνι τουρτούρας: Νομίζω ότι ο "δεν τρώμε κουτόχορτο" με κάλυψε πλήρως.
Σαφώς και δεν τους θεωρώ υπονομευτές, πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που σου είπα πως αρχικά "σύρθηκαν" σ΄ αυτό το παιχνίδι, άλλο που μετά αποφάσισαν να το παίξουν. Δεν το παίζουν ενδεχομένως καλά; Και ποιος σου είπε πως το δικαίωμα να έχει δίπλα του κακούς συμβούλους είναι αποκλειστικότητα του Τζίγγερ;

Κι εγώ θεωρώ ότι είναι αγανακτισμένοι - και δικαίως - από όσα συμβαίνουν όπως θα ήταν ο καθένας στην θέση τους, όταν γνώριζε πως ένας άχρηστος διοικεί ένα τμήμα το οποίο αν είχαν εκείνοι θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα.
Είναι εντελώς ανθρώπινο και έχει συμβεί στον καθένα μας ακόμα και μέσα στις δουλειές μας. Δεν σημαίνει πως σε όλους όσους συμβαίνει κάτι αντίστοιχο έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια υπονόμευσης και τρικλοποδιάς.
Ασε που στην δική τους περίπτωση
δεν πρόκειται για μια απλή επαγγελματική σχέση αλλά είναι στη μέση και το συναίσθημα επομένως δεν μπορούν να χαρούν με ό,τι κακό συμβαίνει.

Μίλησες για έτοιμο πλάνο διαχείρισης με βάση τα όσα ανέφερα.
Οι λέξεις όμως είναι πολύ ζόρικο πράγμα και οδηγούν πολύ εύκολα σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Πολύ δε περισσότερο όταν κάποιος μεταφέρει σε κάποιον άλλο κάποιες "πληροφορίες" και εκείνος με τη σειρά του τις διοχετεύει αλλού.
Αν για παράδειγμα έγινε στους
Γιαννακόπουλους από το φιλικό τους περιβάλλον μια απλή υποθετική ερώτηση για το πώς θα διοικούσαν τον Παναθηναϊκό στην περίπτωση που είχαν και το τμήμα ποδοσφαίρου και οι άνθρωποι απάντησαν π.χ. "ο αδερφός μου το μπάσκετ, εγώ το ποδόσφαιρο" δεν σημαίνει ότι έχουν έτοιμο το πλάνο διαχείρισης έτσι όπως το εννοείς εσύ. Οτι δηλαδή έχουν ήδη "μοιράσει την πίττα".
Στο κάτω κάτω δεν είναι κακό να
κάνει κανείς όνειρα.

Και βέβαια το σημαντικότερο επιχείρημα του "κουτόχορτου" με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.
Δεν μπορεί να ευθύνονται οι Γιαννακόπουλοι για τα πολλαπλά "αυτογκόλ" της ΠΑΕ. Ούτε χρειάζεται η ΠΑΕ την βοήθεια υπονομευτών, για να διαλύσει την ομάδα.

Εννοείται βέβαια ότι είμαι υπέρ των καθαρών λύσεων. Γι΄ αυτό και πιστεύω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για τους Γιαννακόπουλους να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά. Αν βγάλουν πάλι κάποια ανακοίνωση περί ενότητας, χωρίς να "ακουμπήσουν" το φλέγον ζήτημα εμένα θα με χαλάσουν πολύ.

pepe είπε...

Παντως παιδια αν θυμαμαι καλα τη χρονια που πηρε το νταμπλ ο Παναθηναικος ασχημα ειχε ξεκινησει. Με τρεις ηττες (?).

Υπομονη και στηριξη στην ομαδα. Οι παικτες μπορει να μην ειναι παικταραδες αλλα δεν ειναι κατωτεροι των παικτων του Ολυμπιακου και της ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι ύστερα από μήνες επίτηδες για να βρω και να συμφωνήσω με τον κουτόχορτο και τους λοιπούς Παναθηναϊκούς που τσακωνόμουνα παλιά και να πως πως είχαν δίκιο! Νυσάφι πια! Έδωσα πολλά συγχωροχάρτια στον Βαρδινογιάννη, τον δικαιολόγησα, τον κάλυψα, αλλά πλέον δεν πάει άλλο. Δε μπορώ να βλέπω να φοράνε τη φανέλα μας και να την ξεφτιλίζουν παιχτάκια επιπέδου Β' εθνικής, όπως ο Τζιόλης, ο Σαριέγκι, ο Παπαδόπουλος και ο Μόρις και να χάνουν από Κέρκυρα, Τρίπολη και Εργοτέλη. Αρκετά! Έχω δει στη ζωή μου Σαραβάκο, Βαζέχα, Ζάετς, Ρότσα, περάσανε Δομάζος, Γραμμός, Αντωνιάδης και κάτι Αστέρες Τρίπολης τις πετάγαμε 4 μέσα-έξω παλιά... Αρκετά πια! Αν μας διαβάζει κανείς από εκεί απ'την ΠΑΕ και έχει τσίπα επάνω του, αει στο καλό και ας μας πάρει και ο Ψωμιάδης... Δε θα μπω σε διλήμματα με ενδιαφέρει κανένας Γιαννακόπουλος ή Βαρδινογιάννης. Με ενδιαφέρει να έρθει ένας αληθινός Παναθηναικός ΤΩΡΑ (όχι αύριο, ούτε τέλος της χρονιάς) και να ξανακάνει την ομάδα μεγάλη! Αει στο διάολο όλοι οι άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτος,

ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ αλλά ΕΣΥ, ότι οι Γιαννακόπουλοι "χρησιμοποιούν το διχασμό για να πετύχουν το στόχο τους", με "πλάγιες μεθόδους" και "εξωθώντας τον ήδη εξοργισμένο κόσμο εν πλήρη γνώσει"!

Αυτά τα θεωρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ για να γράφονται και να μένουν χωρίς απάντηση και διευκρινήσεις.

Πολύ σωστά λοιπόν διέγνωσες, ότι απαίτησα "αγωνιωδώς" να δώσεις τις οφειλόμενες διευκρινήσεις - για τις οποίες και σε ευχαριστώ.

Διαβάζοντας την τελική σου απάντηση, για λόγους τακτ και μόνον αποφασίζω να συγκρατήσω:
- ότι διαφωνείς με τον τρόπο με τον οποίο έχουν (ή θεωρείς ότι έχουν) κινηθεί έως τώρα οι Γιαννακόπουλοι απέναντι στην ΠΑΕ,
- και ότι, για σένα ο μόνος σωστός και ηθικά αδέκαστος τρόπος είναι να βγουν και να ζητήσουν ΑΝΟΙΚΤΑ να τους πουληθεί από τους τωρινούς ιδιοκτήτες της.

Με αυτά εννοείται και το γνωρίζεις, ότι συμφωνώ.

...

@ Shogun,

για να μην κατάλαβες, μάλλον δεν διάβασες καλά το σχόλιό μου, όπου ζητούσα απαντήσεις. Ο Κουτόχορτος κατάλαβε πάντως και απάντησε.

Εάν βαριέσαι να το ξαναδιαβάσεις, ρίξε μια ματιά στην πρώτη παράγραφο αυτού εδώ του σχολίου.

Σου ζήτησα λοιπόν να μου διευκρινήσεις, εάν συμφωνείς με τον Κουτόχορτο ότι οι Γιαννακόπουλοι "χρησιμοποιούν το διχασμό για να πετύχουν το στόχο τους", "πλάγιες μεθόδους" και "εξωθώντας τον ήδη εξοργισμένο κόσμο εν πλήρη γνώσει".

...

@ Gatti,

ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Κι εγώ είμαι υπέρ των καθαρών λύσεων.

Ήρθε η ώρα;

doudis είπε...

Το κακο ειναι οτι οι αντιβιωτικοι ειναι κυριοι , αν ηθελαν να εκμεταλευθουν την κακη κατασταση στο ποδοσφαιρο σε συναρτηση με την τελεια κατασταση του τμηματος που ηγουνται θα το ειχαν κανει περυσι μετα την ευρωκουπα που επεσε την επομενη μερα απο την ηττα στον τελικο απο τη λαρισα .
Συμφωνω με οσους λενε οτι πρεπει να βγουν μπροστα με ευθεια προταση για την παε ομως ο αλλος δεν θα πουλησει και το ξερουν καλα , πιθανον να σκεφτουν τον σιγουρο εμφυλιο γιατι αυτοι αγαπανε τον παναθηναικο.
Παντως η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο , το ποδοσφαιρικο τμημα ειναι υπο σκλαβια και μαρασμο και δεν τα λεω αυτα επειδη χασαμε απο τον αστερα , μπαλα ειναι και γυριζει , περσι στο μπασκετ ειχαμε χασει απο την ολυμπιαδα , επιμενω οτι θα παρουμε το πρωταθλημα αλλα αυτο δεν μου λεει τιποτα απολυτως .
το ποδοσφαιρο νοσει θανασιμα , δεν υπαρχει αλλη λυση , σωστα ειπωθηκε οτι εχουμε αλλαξει τα παντα εκτος απο διοικηση , παραλειφθηκε και κατι αλλο ομως που δεν εχουμε αλλαξει , οπαδους , ειμαι σιγουρος οτι ή το ενα θα μεινει ή το αλλο

squarelogic είπε...

TT
νομιζω πως αδικα κολλας σε συγκεκριμενες εκφρασεις του Κουτ.που οπως λεει κι η gatti θα μπορουσαν να εχουν διατυπωθει κι αλλιως.

Εγω ζητησα διευκρινηση αν ολα αυτα ειναι καθαρα αποτελεσμα εμβριθους συλλογισμου ή βασιζονται και σε καποιες πληροφοριες.

Η ουσια ειναι οτι τη φωτια φαινεται να αναψε ο Θερμοαιμος Δημητρακης,πιθανον χωρις να υπαρχει οργανωμενο σχεδιο(οποτε τσαμπα η "σφαγή" του κοσμου και οι αδελφοι Γ.θα χασουν ποντους),τη νομιμοποιησε η ΠΑΕ απαντωντας επισημα σε δημοσιευματα,φουντωσαν και τα αδελφια απ τη λογιστικη απατη της ΠΑΕ(και με το δικιο τους ρε παιδια),και να δουμε πως θα συνεχισει σημερα ο Ερασιτεχνης...

Παντως,μια ξεκαθαρη "αυτοκρατορικη"τοποθετηση των Γιαννακοπουλων(ποσα θελεις να τελειωνουμε) στριμωχνει ασχημα στην γωνια τον Τζιγγερ,με μοχλο την πιεση του κοσμου,που σιγουρα θα ξεσηκωθει:αν ζητησει τον ουρανο με τ'αστρα θα βρει τον κοσμο απεναντι του.
Ολο αυτο παντως εχει νοημα,και κανει το κοστος(αγωνιστικο κλπ) ανεκτο,μονο στην περιπτωση που τ'αδελφια ειναι αποφασισμενα για ΟΛΑ!

Παντως με μπασκετικο προυπολογισμο 25 εκ.+ κοστος αγορας ΠΑΕ+ κοστος των πρωτων εντυπωσιακων κινησεων που θα θελησουν να κανουν,αρχιζω να αμφιβαλλω αν μπορουν να ανταπεξελθουν.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

@Doudis
Η τελευταία σου πρόταση ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Πέρα απο την έλλειψη νέων φιλάθλων/οπαδών- καθώς η ομάδα δεν έχει ούτε την λάμψη, ούτε την αίγλη, ούτε τις επιτυχίες του παρελθόντος- απομακρύνονται αηδιασμένοι και ένθερμοι Παναθηναϊκοί σαν την αφεντιά μου. Η αγάπη μου για την ομάδα είναι προφανής, αλλιώς δεν θα ξόδευα τόσο χρόνο γράφοντας σε αυτό το ιστολόγιο. Και πίστεψέ με δεν μου περισσεύει. Όμως αρνούμαι να συμμετάσχω με την παρουσία μου και τον οβολό μου, σε αυτό το ανοσιούργημα του ραλίστα. Αν πάει έτσι, θα πείσω τον εαυτό μου οτι δεν υπήρξα ποτέ ποδοσφαιρόφιλος και θα αποφεύγω τις αθλητικές εκπομπές. κάτι τέτοιο θα είναι επώδυνο μεν, λιγότερο όμως απο αυτό που βιώνω τώρα. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά οτι η δύναμη της ομάδας είναι οι οπαδοί της. Και βέβαια δεν μιλώ για καταστάσεις κάφρων και λοιπά οπαδικά αίσχη. Μιλάω για την σκέψη, τις ευχές, την αγωνία, τις ελπίδες και την αγάπη των οπαδών που συντροφεύουν μια ομάδα σε κάθε αγώνα, εντός ή εκτός έδρας, εντός ή εκτός συνόρων. Είμαστε στην φάση της απογοήτευσης που φέρνει οργή. Αν το ζήτημα δεν λυθεί οριστικά και αποτελεσματικά-και μιλάω πάντα για αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος-θα περάσουμε στην απάθεια και την απόσυρση. Μετά έρχεται η λησμονιά, η συρρίκνωση, και ακόμα χειρότερα, ο αφανισμός. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη μπράβο για το σχόλιό σου, συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι που βλέπεις τα πράγματα όπως είναι. Και δυστυχώς δικαιώνεσαι για τον Κάρα προς το παρόν.

Οι άλλοι αφήστε προς το παρόν τους Γιαννακοπουλαίους, ας δούμε πρώτα τις εξελίξεις, αν και κατά την γνώμη μου τσάμπα ασχολούμαστε. Με νέο γήπεδο δεν θα φύγει ΠΟΤΕ (ίσως δούμε ομάδα τότε όμως) και έχει αποδείξει ότι όσο κράξιμο τρώει τόσο πεισμώνει. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, δεν εκνευρίζεται που τον πιάνουν όλοι μαλάκα? Από τον Λιβαθηνό, τον Βέλιτς, τον Κλωνόπουλο, τον Ευαγγελάτο, τον Μπάκε, τον Πεσέιρο, τον Σκάζνι, τον Κόκκαλη(κολλητάρια πλέον), τον Ντέμη, τον Γκαγκάτση (που τον στηρίζει κιόλας!), τον Κασναφέρη, τον Ζωγράφο, και όλα τα σαπάκια και τις μίζες που πληρώνει (και ας έχει κέρδος στην τελική σούμα).

Έχετε δίκιο. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΙΚΡΥΝΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!! 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ! Έβλεπα τα DVD με την ομάδα του Σαραβάκου, το Γουέμπλεϋ και τις άλλες πορείες και με έπιασε κατάθλιψη. Ρε καταλαβαίνετε ότι πριν 5 χρόνια κάναμε την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να παίζει κατενάτσιο και καθυστερήσεις ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ? Για να μην πω τι κάναμε στο Αμστερνταμ Αρενα. Που διάβαζα συνέντευξη Ιρακινού ποδοσφαιριστή και έλεγε ξέρω τον φανταστικό Παναθηναϊκό της Ευρώπης!!
Και τώρα ο Αστέρας Τριπόλεως (ω, ναι) κάνει την πρώτη νίκη της ιστορίας του κόντρα στον πελάτη των νεοφώτιστων.
Μη μου πείτε είναι νωρίς ακόμα, εγώ πιστέυω 100% ότι θα βγούμε το πολύ τρίτοι. Κάτω από τον γαύρο των καλύτερων παικτών (ποιος διαφωνεί) και την ΑΕΚ του καλύτερου προπονητή. Μην κινδυνέψουμε και από τον βάτραχο στο τέλος. Ας βγω ψεύτης θα χαρώ να διαψευστώ. Αλλά με ποιον? Τον (Κουτ)σαριέγκι? Μπορεί να είναι χειρότερος και από τον Καρχαρία! Και στην τελική δεν φταίει αυτός, ούτε ο Σέριτς, ούτε ο Γκαλίνοβιτς, ούτε ο Νίλσον ούτε κανείς. Κριτική αξίζουν αυτοί που τους φέρανε και από τους παίκτες κυρίως οι Παπαδόπουλος, Βύντρα (ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ θα πάρουν πια?), Τζιόλης, Μόρις, Μάντζιος. Εξαιρώ τους Μάτος, Μάλαρτζ, Νντόι (σε 5' τι να κάνει ακριβώς?), Δημούτσο-Νίνη, Σάλπι και από σεβασμό και μόνο τον Κάρα. Ορίστε μαγιά υπάρχει, βάλε και Ίβανσιτς-Έκι, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ να αγοράσει κάποιους καλούς παίκτες-ονόματα και προπονητή? Ό,τι πληρώνεις παίρνεις (Γκαλέτι, Ριβάλντο, Σαλπιγγίδη, Αρουαμπαρένα, Κοβάσεβιτς). Βαζέχα και Χένρικσεν κάθε 10 χρόνια. 3 χρόνια κακοποιούμε το ποδόσφαιρο. Τα μπακ μας είναι για λύπηση. Το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας μας μάρανε, με τον κορδελάκια στο κέντρο και τον Κάρα να βολτάρει, να φωνάζει και να μην αφήνει να χτυπήσει στημένα κανείς άλλος.

Και αντί να ευχαριστούμε τον θεό που στο μπάσκετ ζούμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, έτοιμοι να ξεπεράσουμε Γιουγκοπλάστικα, Ρεάλ, Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ και να καθιερωθούμε ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ως η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (μπορείτε να το διανοηθείτε αυτό?), ασχολούμαστε με το αν είναι υπομονευτές ή όχι. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. Στον ΠΑΟ μόνο καλό έχουν κάνει.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, και στο βόλεϋ, έχουμε παίκτες επιπέδου Ροναλντίνιο και Μέσι (Ντάντε, Μαρσελίνιο κ.α.)

Δεν ζητάω αυτά από τον Τζίγγερ, αλλά τα μίνιμουμ αυτονόητα που αρμόζουν στο όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Είναι ντροπή να φοράνε κάποιοι παίκτες από αυτούς την φανέλα του ΠΑΟ, είναι ντροπή να έχουμε προπονητή από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Είναι ντροπή να χρυσοπληρώνουμε για να μπούμε στο μαυσωλείο, να μην βλέπουμε και όταν βλέπουμε να προτιμάμε να τυφλωνόμαστε.

Το πε ο Κουτόχορτος: Την Ντέρμπυ (και τα 2,500 φύλλα) και το Τίκετ Κλαμπ στον κώλο σου. Εγώ τέρμα. Δεν ξαναπάω γήπεδο το 2007. 3 χρόνια με πιάνουν μαλάκα,πηγαίνω μέσα στην βροχή και χάνουμε από τον Εργοτέλη, τον Ατρόμητο και τον Ιωνικό. Κουράστηκα πια. Μπάσκετ και βόλευ.
ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Κατα τη γνώμη μου ο τζίγκερ πεισμώνει περισσότερο κάθε φορά που οι φιλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ καταφερόμαστε εναντίον του. Δεν πεισμώνει όμως επεικοδομητικά, σκεπτόμενος δηλαδή ποια πράγματα πρέπει να αλλάξει ώστε να χαροποιήσει τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ, αλλά πεισμώνει στο να μην πουλήσει την ΠΑΕ, πράγμα που ούτως ή άλλως πολύ δύσκολα θα κάνει [ως και καθόλου]. Είναι σίγουρο ότι οι Γιαννακόπουλοι στεναχωριούνται να βλέπουν έτσι καταντισμένο τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ. Όσοι πιστεύουν ότι οι Γιαννακόπουλοι χαίρονται επειδή έτσι ο τζίγκερ θα πουλήσει, κάνουν λάθος και για το 1ο και για το 2ο. Όσον αφορά τον αγώνα με τον αστέρα τρίπολης, πραγματοποιήσαμε την χειρότερή μας επίσημη φετινή εμφάνιση. Κι αυτό εμένα μου αρκεί, κι ας μην δώθηκε πεντακάθαρο πέναλτυ στον Σάλπι. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ οφείλει αγώνες με -έστω και θεωρητικά μόνο- υποδεέστερους αντιπάλους να τους καθαρίζει από νωρίς και όχι να περιμένει πέναλτυ στο 93 για να αποσπάσει την ισοπαλία. Πιστεύω πως το καλύτερο μας παιχνίδι επί Πεσέιρο είναι το φιλικό με τη λάτσιο: Ένας ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ βγαλμένος από τα παλιά, που έπαιζε με πάθος, τσαμπουκά και είχε συνοχή στις γραμμές. Σε κανένα επίσημο παιχνίδι δεν παρουσιάσαμε ανάλογη εικόνα με διάρκεια. [αρτμέντια σαφώς κατώτερη και στην Λεοφώρο έπαιζε με 10 για 1 ημίχρονο, όπως έγινε και με τον εργοτέλη. ο παοκ ήταν τραγικός και γι'αυτο επικρατήσαμε τόσο εύκολα.] Ο Πεσέιρο είναι προπονητής με πολλά καλά στοιχεία, παρόλο που χτες μπορούσε να προβεί και σε 3η αλλαγή καθώς ο Τζιόλης είχε κουραστεί απ'το 60', αλλά και σε πιο ουσιαστικές αλλαγές, πχ Ίβανσιτς ή Ρομέρο αντί για τον Σέριτς αφού είμασταν πίσω στο σκορ και έπρεπε να το ανατρέψουμε, αρα χρειαζόμασταν πιο επιθετικογενείς παίκτες. Για μένα το ζητούμενο ήταν να μην υπάρξει καμία βαθμολογική απώλεια στα ματς με αστέρα, βέροια, ατρόμητο, λεβαδειακό, [ομάδες που άλλοτε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ τις είχε για πρωινό] ώστε να αντιμετωπίσουμε την αεκ στη Λεοφώρο [8η αγωνιστική] με momentum, καλή ψυχολογία και μηδενικές βαθμολογικές απώλειες. Ας ελπίσουμε πως με την επιστροφή των Έκι και Νίνη θα επανακτήσει βάθος και ποιότητα η ομάδα.

σχολιαστής είπε...

O Tζίγκερ είναι σαν τον Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ. Ενω δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά, επιμένει να ξεφτιλίζεται. Το θεωρεί βλέπετε όπως ο Γιώργος, οικογενειακό μαγαζί.

pepe είπε...

Για τον Παπαδοπουλο ομως ειχε γινει χαμος οταν ακουστηκε πως θα φυγει και θα παει στον Ολυμπιακο. Οι πλειονοτητα των οπαδων εκραζε τον Τζιγγερ γιατι δεν τον κρατα, και τον κρατησε.
Επισης βγηκαν αχρηστοι παιχτες που δωσανε μεγαλη βοηθεια, οπως Λεοντιου και Τζιωλης. Δηλαδη τωρα που ειναι ντεφορμε δεν κανουν για τον Παναθηναικο? Αν ειναι ετσι, ουτε οταν ηταν σε πληρη φορμα κανανε. Γιατι αλλο αν ενας παιχτης ειναι φορμαρισμενος η οχι και αλλο αν ειναι καλου επιπεδου η κατωτερου.

kornass είπε...

3 χρόνια τώρα ντεφορμέ είναι όλη η ομάδα....άρα κάτι δεν πάει καλά έτσι?

warzycha είπε...

Πολύ εύστοχος ο παραλληλισμός του Σχολιαστή. Μόνο που στο ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει (τουλάχιστο στη θεωρία) η βάση. Αν δεν τους κάνει ο Παπανδρέου θα εκλέξουν κάποιον άλλο. Ενώ στο δύσμοιρο ΠΑΟ κανείς οπαδός δεν μπορεί να ψηφίσει για να απομακρύνει την ιδιοκτησία. Είναι Ανώνυμη Εταιρία και δεν υπάρχουν -φυσικά- δημοκρατικές διαδικασίες.

Προβλέπω ότι ο κόσμος θα αντισταθεί με το μόνο μέσο που του έχει απομείνει: Την αποχή. Θα μου πείτε, σιγά την πρόβλεψη, τρεις και ο κούκος είναι στη Λεωφόρο. Νομίζω όμως ότι τα χειρότερα τώρα θα τα δούμε, με το ζόρι θα έχει 2-3 χιλιάδες στο επόμενο εντός (αλήθεια με ποιον είναι και πότε;). Βέβαια είναι τόσο ισχυρογνώμων και πεισματάρης ο Τζίγγερ που κάτι τέτοια τον κάνουν να σκληραίνει ακόμα πιο πολύ τη στάση του.

Ίσως, λέω ίσως, αν η ζημιά στη δημόσια εικόνα των Βαρδινογιάννηδων αποβεί μεγαλύτερη από τα κάθε λογής οφέλη, τότε και μόνο τότε μπορεί να πάρουν την απόφαση να πουλήσουν. Με δεδομένο όμως ότι σε 2 χρονάκια θα υπάρχει γήπεδο, οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι από ελάχιστες έως μηδενικές.

Στο άλλο μέτωπο τώρα, προβλέπω ότι οι Γιαννακόπουλοι (για τους λόγους που παρέθεσα παραπάνω) θα ανακρούσουν πρύμναν, θα μαζέψουν το γιόκα τους και θα προσπαθήσουν να συμβιβάσουν τα πράγματα. Αυτό όμως θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

gatti είπε...

Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου γυρνώντας λίγα χρόνια πίσω;
Μήπως τελικά μας έκανε κακό ο Μαλεζάνι; Ναι, ο Αλμπέρτο που μου ήταν εξαιρετικά συμπαθής και που απ΄ ό,τι διάβαζα τον πήγαινε πολύ και ο Τζίγγερ και του άρεσε να συζητάει μαζί του. Αλλο όμως η συζήτηση και άλλο η ομάδα.
Μήπως όλη αυτή η "νέα φουρνιά ταλέντων" του Μαλεζάνι ήταν τελικά ένα πυροτέχνημα;

Ποιους παίκτες ανέδειξε ο Μαλεζάνι; Δάρλα, Μάντζιο, Λεοντίου, Τζιόλη.
Ποια είναι η πρόοδος αυτών των παικτών με εξαίρεση τον Λεοντίου (που και γι΄ αυτόν έχω τις αμφιβολίες μου).
Πού είναι ο Δάρλας; Και δεν μιλάω για τον τραυματισμό του. Ούτε για αυτά που κατά καιρούς ακούμε για "κολοπαιδισμό", "κακή ζωή", "καβάλημα καλαμιού" κ.λπ. Στο κάτω κάτω μπορεί να αποτελούν πρώτης τάξεως δικαιολογία για τη μη εξέλιξή του, αλλά εγώ κοιτάζω το αποτέλεσμα.
Τι έχει κάνει ο Μάντζιος; Ναι, όλοι μιλάμε για τα φυσικά του προσόντα,
για την τεχνική του κατάρτιση που δεν συναντάται εύκολα στη θέση που παίζει, όλοι προσδοκούσαμε να γίνει ο σέντερ φορ που περιμέναμε, αλλά τι έγινε τελικά; Μια τρύπα στο νερό.
Μήπως ο Τζιόλης; Πόσες φορές μας έχει σπάσει τα νεύρα ο τρόπος που παίζει, η στατικότητά του, οι λάθος μεταβιβάσεις του κ.λπ. Επί της ουσίας ποια είναι και η δική του βελτίωση;

Χώρια τώρα το γεγονός της παρουσίας του Σέριτς που μην ξεχνάμε ήταν "ιδεολογική προσφορά" του Τζίγγερ στον Μαλεζάνι. Και εντάξει,
συνηθίζεται σε κάθε ομάδα να φέρνει έναν τουλάχιστον παίκτη ο προπονητής) αλλά να διαφημιστεί και ως "νέος Μινχ" (οποία ιεροσυλία) είναι τεράστια η απόσταση. Χώρια που είναι από τα πιο ακριβά παλτά που έχει η ομάδα.

Αν προσθέσεις τώρα σ΄ αυτούς, Βύντρα, Νίλσον, Μόρις και το κακό συναπάντημα, αν βάλεις και τις μεταγραφές περιορισμένων δυνατοτήτων που έγιναν επειδή στοίχιζαν λίγο, έχεις ένα ολοκληρωμένο σκηνικό για το πώς επιχειρείς τόσο καιρό να χτίσεις στην άμμο.

Τι θέλω να πω με τα παραπάνω; Εχουμε πολλούς παίκτες που δεν κάνουν για την ομάδα και βαυκαλιζόμασταν τα προηγούμενα χρόνια πως διαθέταμε τη φουρνιά που
πάνω της μπορεί να στηριχθεί μια ομάδα δεκαετίας.

Δεν το πίστεψε μόνο ο Τζίγγερ (που κακώς το πίστεψε κι εδώ αποδεικνύεται η ακαταλληλότητά του για την θέση που έχει), αλλά δυστυχώς το είχαμε πιστέψει κι εμείς οι ίδιοι.

Η ομάδα δεν χρειαζόταν απλές προσθήκες, χρειαζόταν σχεδιασμό εκ νέου. Και από αυτούς που διαθέτουμε ελάχιστοι είναι οι παίκτες που αντέχουν όχι απλώς στην 11άδα αλλά έστω και για αναπληρωματικοί. Αν θέλουμε να μιλάμε για τον Παναθηναϊκό που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε και όχι για το συνονθύλευμα που παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

αγαπητή gatti
συμφωνώ με τα περισσότερα. Οφείλω όμως να διαχωρίσω την θέση γιατί τα έλεγα και με λέγατε εμπαθή και όλα τα σχετικά. Στο προκείμενο τώρα. Κάποιοι παίκτες δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό, είναι προφανές. Οι πάικτες αυτοί είναι οι Σέριτς, Μόρρις, Ενακαρίρε, Βύντρα, Δάρλας, Ρομέρο, Τσίγκας, Σαριέγκι, Γκαλίνοβιτς. Όταν λέμε δεν κάνουν, εννοούμε ούτε για καθαρίστριες. Οι Τζιόλης, Μάντζιος, Λεοντίου, Δημούτσος, Νίνης, Μάτος, Εντόι είναι καλοί παίκτες αλλά για να υποβοηθούν τα μεγάλα ονόματα. Ίσως οι Νίνης, Εντόι να έχουν ακόμα περισσότερα φόντα, αλλά για τώρα πρέπει να μάθουν δίπλα σε παίκτες κλάσης. Δες την Μπαρτσελόνα έβγαλε τον Μέσι, ανεβάζει κανα-δυο ακόμα αλλά ο Μέσι-όπως και οι υπόλοιποι τώρα-στηρίχτηκαν και έμαθαν δίπλα σε Ντέκο, Ρόνι και Ετό..ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η Άρσεναλ τα ίδια, έχει πιτσιρικάδες και αποδίδει αλλά έμαθαν δίπλα σε Ανρί, Λιούνμπεργκ, Πιρές, Κόουλ κτλ. Δεν στηρίχτηκε η ομάδα πάνω τους. Η ομάδα στερείται ποιότητας και ποδοσφαιρικής κλάσης. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ. Και επειδή κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τον όρο ποιότητα. Πέρσι 90+ και είμαστε Χ με την Λάρισα. Τακουνάκι-ασίστ Έκι και 1-0. Άλλος θα είχε κοντρολάρει, θα πήγαινε να γυρίσει, θα έδινε πίσω, δεξιά, στο πουθενά κτλ. Αυτό κοστίζει. Γιατί μία κίνηση κερδίζει παιχνίδια. Επίσης η ομάδα είναι λάθος φτιαγμένη. Καραγκούνης, Έκι, Ίβανσιτς παίζουν στην ίδια θέση. Κανένας τους δεν είναι διεισδυτικός και γρήγορος. Τα άκρα είναι ακρωτηριασμένα καθώς δεν υπάρχει ποιότητα και ταχύτητα. Ομάδα έτσι δεν προχωράει. θα μπορούσα να γράψω πολλά αλόμα αλλά δεν έχει νόημα. Η ουσία είναι οτι οι μισοί δεν κάνουν και οι άλλοι μισοί θέλουν 3-4 παικταράδες (τύπου Γκαλέτι) για να βγάλουν το κάτι παραπάνω.

Α...κάτι ακόμα. Αν ο Μάλαρτζ συγκρίνεται με Βάντσικ, Σαργκάνη, Μήνου και μέλος....ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ. Μόνο ρεφλέξ έχει.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι έχουμε ελαφρώς αποπροσανατολιστεί. Κατά τη γνώμη μου, τα σημαντικά είναι τα εξής:

1. To ρεπορτάζ της Πράσινης, από το οποίο ξεκίνησε όλη η φιλολογία των τελευταίων ημερών, είναι ακριβές ή όχι; Αν όχι, τότε πρόκειται για δημοσιογραφία του κώλου - κι αν μάλιστα εμπνευστής είναι ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος, ντροπή και αίσχος, 1000 φορές. Αν όμως είναι αληθές, τότε πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός, ενδεικτικό μιας διαχειριστικής νοοτροπίας αδιανόητης για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Σε αυτή την περίπτωση, πολύ καλά κάνει η εφημερίδα και το βγάζει στη φόρα και δεν χρειάζεται να αναζητηθούν hidden agendas των Γιαννακουλαίων και άλλα τέτοια συνωμοτικά. Υποτίθεται ότι από το σημερινό ΔΣ του Ερασιτέχνη θα προκύψουν συυγκεκριμένα στοιχεία. Εγώ περιμένω.

2. Η χθεσινή σφαλιάρα απλώς επιβεβαίωσε τα προφανή. Και χαίρομαι που λίγο-πολύ όλοι συγκλίνετε στην αδιαμφισβήτητη πλέον διαπίστωση: o ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός μικραίνει. Και δεν μικραίνει επειδή έχασε από τον Αστέρα. Μικραίνει γιατί, ως αποτέλεσμα των επιλογών της Διοίκησής του τελευταία χρόνια, απομακρύνεται σταθερά από τον "φυσικό του χώρο", που είναι το Champions League, το καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, οι μεγάλες προσωπικότητες στο χορτάρι, τα γεμάτα γήπεδα, η αναγνώριση φίλων και εχθρών.

Ο σημερινός ΠΑΟ δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. 'Οσοι εξ υμών έχετε εμπειρία από management πολυεθνικών, θα αναγνωρίσετε το τί ακριβώς συμβαίνει: κάποιοι άχρωμοι διαχειριστές, έχουν αναλάβει να ελαχιστοποιήσουν το κόστος μιας δραστηριότητας η οποία, στο πλαίσιο του Ομίλου, προφανώς θεωρείται αναγκαίο κακό. Όλες οι κινήσεις αυτό δείχνουν. Δεν υπάρχει καμία αναπτυξιακή λογική, δεν υπάρχει κανένα (επιχειρηματικό, έστω) όραμα, δεν υπάρχει στοιχειώδης επαφή με την "πελατεία" - όλους εμάς, δηλαδή.

Ένας ψυχρός παρατηρητής θα μπορούσε να μου απαντήσει το εξής: πολύ καλά κάνει ο επιχειρηματίας. Περιμένει να γίνει το γήπεδο (το οποίο χρονικά όλο και απομακρύνεται), προκειμένου να υπάρχει σταθερό μοντέλο εσόδων και μόνον τότε θα δικαιολογηθούν μεγαλύτερες επενδύσεις και ιδιαίτερο focus από την πλευρά του Ομίλου.

Εδώ ακριβώς είναι το κομβικό σημείο. Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά clubs, είναι πανίσχυρα brands, με ιστορία, με αξίες, με χαρακτηριστικά, με δυναμική. Μπορεί να έχουν, αγωνιστικά, τα πάνω τους και τα κάτω τους - όμως κάποια στοιχεία πρέπει να παραμένουν αναλοίωτα, γιατί είναι συνώνυμα του brand. Η Ρεάλ οφείλει να αποκτά τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, κι ας μην παίρνει το πρωτάθλημα. Η Μπάρτσα οφείλει να παίζει φουλ επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο, εντός και εκτός έδρας. Είναι στο DNA της. H Λίβερπουλ, ανεξαρτήτως θέσης και τίτλων, οφείλει να μην τα παρατάει ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Και πάει λέγοντας: η Πόρτο να μπαίνει σφήνα στους πρωτοκλασάτους, η Μίλαν να μην διανοείται ότι δεν θα παίξει τελικό Ch.L., η Μπάγερν ότι δεν θα ισοπεδώσει τον αντίπαλο κ.ο.κ.

Ας δούμε τις αντίστοιχες αξίες στον μικρόκοσμό μας: o γαύρος, οφείλει να κερδίζει με πολλά γκολ τους αντιπάλους του, να θεωρεί φυσιολογική την εύνοια της διαιτησίας και να ονειρεύεται ότι θα ξεπεράσει τα κόμπλεξ του στην Ευρώπη. Ο γαύρος θεωρεί εαυτόν αιώνιο νικητή στην Ελλάδα και μ΄αυτή τη λογική οι παίκτες του μπαίνουν στο γήπεδο και οι οπαδοί του κάθονται στην εξέδρα. Αντίστοιχα, η ΑΕΚ, οφείλει να παίζει ωραία, "συναισθηματική" μπάλα. Η έννοια του "διαφορετικού" και ελαφρώς αδικημένου club ενυπάρχει σε διοίκηση παίκτες και οπαδούς και αυτό είναι κάτι που διαχρονικά καθορίζει τις επιλογές.

Εμείς; Εμείς, ήμασταν ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός. Θεωρούσαμε ότι το εγχώριο πρωτάθλημα μας ανήκει δικαιωματικώς, ανεξαρτήτως του αν το κατακτάμε ή όχι και η καύλα μας είναι η Ευρώπη. Ζούσαμε για τις ευρωπαϊκές βραδιές (και για να πηδάμε τον γαύρο στα μεταξύ μας) και είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε εξαιρετικούς παίκτες με το τριφύλλι στο στήθος - παίκτες με εμβέλεια που ξεπερνούσε τα σύνορα. Αυτό είναι το DNA μας! Όχι χθες και προχθές - εδώ και δεκαετίες!!!

Ε λοιπόν, τα τελευταία χρόνια, το DNA μας παθαίνει μετάλλαξη. Μπορεί 1, 2, 3 χρονιές να μην είναι καλές αγωνιστικά. Όμως η βασική στρατηγική και η κατεύθυνση του club δεν μπορεί να αλλάζουν. Τουλάχιστον, δεν μπορεί να αλλάζουν προς το χειρότερο. Κατά τη γνώμη μου, αυτό συμβαίνει τώρα. Αυτό εισπράττουμε σήμερα. Και ξαναλέω τη μεγάλη μου ανησυχία:

Όταν συμβαίνει τέτοια μετάλλαξη, το come back είναι πολύ δύσκολο. Κάντε όλοι μια αναδρομή στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θα βρείτε αρκετά παραδείγματα του τύπου "περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...". Λυπάμαι, αλλά αυτή τη στιγμή, το momentum είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Και ασφαλώς δεν φταίει σε τίποτα ούτε ο Παύλος, ούτε ο Θανάσης...

Η κατάσταση είναι πραγματικά ανησυχητική λοιπόν. Η γνώμη μου είναι ότι η πώληση είναι πολύ μακρινό έως απίθανο ενδεχόμενο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Οπότε, όλα τα σχετικά, είναι ευσεβείς πόθοι. Και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι, δυστυχώς, ο μόνος τρόπος να δούμε σοβαρές αλλαγές και πρωτοβουλίες, είναι η διαφαινόμενη μεγάλη ζημιά στη δημόσια εικόνα των Βαρδινογιάννηδων...

@gatti

Μια που πιάσαμε και τα Πασοκικά, η θέση σου για τις ευθύνες Μαλεζάνι μου θυμίζει τη θεωρία ότι για την ήττα του 2007 φταίει η διακυβέρνηση Σημίτη 1996-2004. Ο Αλμπέρτο, με τα καλά του και τα κακά του, αυτό το υλικό είχε, με αυτό δούλεψε. Αν αυτός αποφάσισε να επενδυθούν τα μεγάλα ποσά σε Κονσεϊσάο και Μπίσκαν, τότε φταίει. Πολύ αμφιβάλλω όμως... Ο Μουνιόθ, επίσης, όταν ζήτησε ενίσχυση, τον έστειλαν αδιάβαστο. Όσο για τον Πεσέϊρο, προφανώς έχει συμφωνήσει με τις βασικές προδιαγραφές του project - γιατί όχι εξάλλου, ήταν ένας προπονητής χωρίς δουλειά και προφανώς χωρίς σοβαρές προτάσεις, ο οποίος έψαχνε μια ευκαιρία να καθίσει σ΄ έναν πάγκο με κάποια ιστορία και αναγνωρισιμότητα, προκειμένου να επιστρέψει στην αγορά. Στο βωμό αυτού του στόχου, "χτίζει" με Ενακαρίρες, Βύντρες, Παπαδόπουλους και λοιπόν "πελέδες"...

@petrosskl είπε...

ρε παιδια, αφού ο άνθρωπος πάει να κάνει ομάδα με τα ψέμματα.
Με ελεύθερους και πεινασμένους. Έχει κάθε χρόνο 5 σοβαρά τραυματίες εκτός ομάδας.
Τι να σου κάνει και ο κάθε Πασέιρο;
Για παίξε εσύ με Τζιόλη, Βύντρα, Παπαδόπουλο, Σέριτς να σου πω τι θα κάνεις. Η ομάδα είναι για πέμπτη (με την ανάλογη συνέχεια και συνέπεια σε περνάει ΑΝΕΤΑ ο Άρης - του προπονητή που ΔΕΝ θέλατε!!! μαλάκες βάζελοι!- και ο Πανιώνιος).
Χωρίς πρόγραμμα και προοπτική.
Είδατε τη φόρμουλα του δαφνοστεφανομένου gay; Εντάξει αρ@#@δια ράλλυ αλλά τα κοτόπουλα πουλάνε τη φίρμα. Άλλο ένα βήμα μπροστά σου τζίγγερ. Άντε πιαστους τώρα!
Ο Γιανακόπουλος ΤΤ είναι κότα! Αν δεν ήταν τόσα χρόνια θα είχε ζητήσει την ομάδα. Το εξαντλήσαμε αυτό. Και τώρα που είναι ευκαιρία του δεν θα το κάνει (πάλι).
ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...pappas10 ακούς;
ΚΑΝΕΙΣ! αλλά που... τρέχουν (και έτρεξα- ευτυχώς που με φώτισε ο Θεός να μην πάρω) για διαρκείας να στηρίξουν την ομάδα (βλ. Τζίγγερ) και ο κύριος ξεκινάει τη χρονιά με θετικό προϋπολογισμό όσο αξίζουν τα διαρκείας! κατάλαβες; ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...αλλά αποδεδειγμένα δεν έχετε μυαλό να μην πάτε!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα παιδιά,

Είναι το πρώτο μου post και μπαίνω στην διαδικασία να γράψω γιατί μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραμένω απαθής σε όσα γίνονται και γράφονται.

Ο Παναθηναικός μας δυστυχώς περνάει μια περίοδο όπου δεν παίρνει τίτλους. Ως εκ τούτου η γκρίνια είναι δεδομένη. Κανέναν δεν νοιάζει αν παίζουμε ή δεν παίζουμε καλή μπάλα. Τα αποτελέσματα μετράνε και δυστυχώς δεν έρχονται.

Ποιός φταίει γι' αυτό? Μάλλον όλοι. 1. Ο πρόεδρος για προφανείς σκοπούς. Όχι όμως μόνο αυτός ο πρόεδρος. Αλλά και ο θείος του που τόσα χρόνια που έπαιζε μπαλλα μόνος του ούτε γήπεδο έφτιαξε, ούτε πρωταθλήματα πήρε και την ρετσινιά μας άφησε. Ως εκ τούτου πρόβλημα. 2.Οι προπονητές που ήρθαν δεν ήταν οι καλύτεροι. Τι να λέμε τώρα... Σκάζνι? Μαλεζάνι? Χάλια. Κανείς δεν μπόρεσε να κάνει το αυτονόητο. Να προστατέψει την ομάδα από τους εξωτερικούς παράγοντες (αντίπαλοι, διαιτησία, ΜΜΕ). Αυτό μπορεί να γίνει διασφαλίζοντας την ηρεμία στην ομάδα και συνεχίζοντας την απρόσκοπτη δουλειά που δεν μπορεί να επηρεαστεί από ένα ή δύο αποτελέσματα. 3.Παίκτες. Εδώ δεν θα χρειαστεί ανάλυση. Όποιος πληρώνει κάνει κουμάντο. Απλά θα πρέπει να πούμε ότι ο Βύντρα δεν είπε ποτέ ούτε έπαιζε ποτέ σαν τον Μιτσελ Σαλγκάδο και ο Τζιώλης σαν τον Ντιαρά. Κανείς που έφυγε όμως δεν έκανε καριέρα αλλού. Ποτέ! 4. Κόσμος. Γιατί? Γιατί θέλουμε από τον Πεσέιρο ότι δεν κατάφερε ο Σκάζνι αλλά το θέλουμε χθες.Δεν μπορεί να γίνει έτσι δουλειά. Θέλει υπομονή και χρόνο. Αν δεν έχουμε να βρούμε... Πως θα γίνει διαφορετικά?

Καταλήγοντας θέλοντας να πω ότι η ομάδα περνάει κρίση. Φταίνε(με) πολλοί και πολλά. Βρίζοντας δεν βγάζουμε άκρη...

Ανώνυμος είπε...

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ σε κάποιες ραδιοφωνικές εκπομπές τους δημοσιογράφους να επικρίνουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι δεν ήταν κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και θέτοντας αυτό ως "ζήτημα" να επιρρίπτουν ευθύνες και στους φίλους της ομάδας για το κακό πρόσωπο της ομάδας.
Πραγματικά αυτό εμένα μου φαίνεται ανήκουστο. Προφανώς αν πιάσει κανείς να μετρήσει τους μέσους όρους εισιτηρίων στο γήπεδο του ΠΑΟ, δεν είναι μεγάλοι και όσο περνάνε τα χρόνια μειώνονται. Όπως παρουσιάζεται όμως φαίνεται ότι δύο τινά μπορεί να ισχύουν, ή οι φίλοι της ομάδας δεν είναι κοντά στην ομάδα να την υποστηρίξουν ή η ομάδα δεν έχει αρκετούς φιλάθλους!
Μα πάνε καλά μερικοί;
Όταν δηλαδή ηγείται της ομάδας ένα πρόσωπο το οποίο αμφισβητεί η πλειοψηφία των φιλάθλων και συγχρόνως αυτό το πρόσωπο δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει που μας έχει όλους γραμμένους, τι ακριβώς θέλουν να κάνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού;
Είπαμε "κερδίζεις χάνεις εγώ θα τραγουδάω", εντάξει, αλλά στην κοροϊδία πως πρέπει να απαντήσεις;
Όταν πέρσι με τον Ηρακλή φώναζαν οι θεατές "Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω" πάλι σπεύσαν όλοι οι δημοσιοκάφροι να κράξουν τους συγκεκριμένους φιλάθλους.
Πιστεύω ότι ένας στόχος του Τζίγγερ ήταν να κάμψει το ηθικό των φίλων του Παναθηναϊκού και σε μεγάλο ποσοστό το έχει καταφέρει. Για κακή του τύχη τον ίδιο καιρό η ΚΑΕ έχει μετατραπεί σε αυτοκρατορία ενώ και στο βόλεϋ έπεσε αρκετό χρήμα.
Πλέον ελπίζω σε ένα θαύμα από τους ΑΦΟΥΣ αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο για να δούμε κάτι καλό.
Τον Πεσέιρο προσωπικά τον εκτιμώ αλλά με αυτό το ρόστερ τι να κάνει;
Περιμένω με ανυπομονησία τα αποτελέσματα του ΔΣ!

Old Boy είπε...

Τζόνι, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ερμηνεύσω εγώ τον Κουτόχορτο. Ούτως ή άλλως γενικά είμαι σε άλλη φάση από αυτόν παγίως ως προς την μουρμούρα του. Αλλά αφού επιμένεις η θέση μου είναι η εξής:
Όσο απεχθής μου είναι η φερεφωνική «δημοσιογραφία» του Ντέρμπι άλλο τόσο απεχθής μου είναι η φερεφωνική «δημοσιογραφία» της Πράσινης. Είναι κατάντια για τον Τύπο να λειτουργεί ως όργανο εκτέλεσης συμφερόντων.
Και δίκιο να έχει ο Γιαννακόπουλος στο συγκεκριμένο θέμα είναι προφανές ότι αν δεν είχε σκοπό την ρήξη και την μανούρα δεν θα το δημοσιοποιούσε έτσι.
Από εκεί και πέρα όμως μιλάμε αφενός για μια οικογένεια συγκινητικής προσφοράς και αφετέρου με μια οικογένεια που παρά και τη δική της προσφορά τα τελευταία χρόνια μάς πάει σταθερά από το κακό στο χειρότερο.
Και αν δεχθούμε ότι είναι χυδαίο να γίνονται επιθέσεις όπως αυτή της Πράσινης, εξίσου χυδαίο είναι και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ντέρμπι περί «Πράσινης» τρικλοποδιάς.
Τον βρήκαμε τον υπαίτιο και για φέτος λοιπόν, η Πράσινη φταίει για την ήττα από τον Αστέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ...ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΟΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ
ΓΡΑΤΣΙΑΣ Β

Ανώνυμος είπε...

@ All,

το σημερινό έκτακτο ΔΣ του Ερασιτέχνη ολοκληρώθηκε και με ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ διαπιστώνω, ότι ο αγαπητός Κουτόχορτος φαίνεται να έχει πέσει ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ σε ΟΛΕΣ τις εκτιμήσεις του για τα κίνητρα, τις προθέσεις και τις μεθοδεύσεις των Γιαννακόπουλων!

Από όσα τουλάχιστον δήλωσε εκεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αλλά και από τις αντιδράσεις του σε κάποιες στιγμές, έγινε λοιπόν φανερό ότι το όλο θέμα ήταν μια (σημαντική κατά τον Ερασιτέχνη) οικονομική διαφορά με τις αποδόσεις της ΠΑΕ και ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν σε μια στιγμή ένας από τους παριστάμενους οπαδούς μας κάλεσε (όπως ο Κουτόχορτος) τους Γιαννακόπουλους να πάρουν την ΠΑΕ, ο Θανάσης ΕΞΕΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΠΑΡΑΥΤΑ δηλώνοντας με οργή πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.

Μάλιστα, ήταν έκδηλη και ρητά δηλωμένη η διάθεση του Θανάση να τα βρει ο Ερασιτέχνης με την ΠΑΕ και να μην υπάρξει μεταξύ τους η παραμικρή ρήξη.

Επομένως, τελείως αντίθετα από όσα έγραφε και γράφει ο φίλος Κουτόχορτος (που μάλλον περνάει τις προσδοκίες του για πραγματικότητα):

1. ΟΥΤΕ οι Γιαννακόπουλοι "θέλουν να πάρουν την ΠΑΕ και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί εν όψει του νέου γηπέδου".
2. ΟΥΤΕ "χρησιμοποιούν το διχασμό για να πετύχουν το στόχο τους αυτό".
3. ΟΥΤΕ "χρησιμοποιούν πλάγιες μεθόδους".
4. ΟΥΤΕ και "εξωθούν τον ήδη εξοργισμένο κόσμο εν πλήρη γνώσει".

Κοντολογίς,

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

Και ευτυχώς έπεσα μέσα εγώ, όταν έλεγα πως "ΑΛΛΟΙ επιδιώκουν τον εμφύλιο πόλεμο στον Παναθηναϊκό".

ΥΓ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!

...

@ Old Boy,

Ασφαλώς και δεν σου ζήτησα να ερμηνεύσεις τον Κουτόχορτο! Πού το είδες αυτό φίλε;

Σου ζήτησα απλώς να πεις, εάν συμφωνείς με τα συγκεκριμένα χοντρά που έγραψε για τους Γιαννακόπουλους.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.

Ανώνυμος είπε...

Επισυνάπτω link με το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη.

http://www.sport.gr/news/071008/football_pao.asp

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος, σύμφωνα με τον οποίο ο Θανάσης δήλωσε: "Δεν είμαστε μαλάκες!"

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κουτόχορτε,
Εδώ δε δίνει 1000 € στον Ερασιτέχνη για νάχει την αξιοπρέπειά του, θα δώσει για τόνους βαζελίνη που χρειάζεται αν κάνει πράξη αυτό που τον προτρέπεις?
Πέρα από το καλαμπούρι υπερθεματίζω όλων των απαισιόδοξων γνωμών που έχουν εκφραστεί απ' όλους σας.
Ο κουτόχορτος έχει σαφώς εκφράσει τα συναισθήματα όλων μας περί θυμού και ανείπωτης οργής απέναντι στους Διοικούντες, στη τεχνική ηγεσία και τους παίκτες.
Με επικοινωνιακά τρύκ και δηλώσεις που μεταστρέφουν το ενδιαφέρον από τη ταμπακιέρα δε πάει μπροστά ο Σύλλογος.
ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ! Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση στη κοροϊδία. ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ!
ΌΠως είπε και ο Θανάσης προ ολίγου στη ΓΣ "δεν είμαστε μαλάκες".
Η αρχή ας γίνει από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.
Με θερμούς Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς.

doudis είπε...

Μύδρους κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος, στο περιθώριο του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που συγκλήθηκε για το φλέγον ζήτημα των εισιτηρίων από τους εντός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας των πρασίνων. "Δεν είναι δυνατόν η εκκαθάριση από 4 ματς να είναι 1.783 ευρώ. Δεν είμαστε μαλάκες, ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται", τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος, ενώ σε παρότρυνση κάποιων φίλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στον χώρο, να αγοράσει την ΠΑΕ, πρόσθεσε: "Δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι, που ο ιδιοκτήτης του δεν το πουλάει".

"Κάναμε αυτή τη διαδικασία, ώστε να βγει όλη η αλήθεια στην επιφάνεια μέσω των ΜΜΕ", τόνισε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. "Υπάρχει μια διάσταση απόψεων μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. Σε όλα τα επίπεδα, οι σχέσεις μας ήταν θαυμάσιες, όμως τώρα υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν θα ανεχθούμε πια.

"Ημουν πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της ΕΠΟ για πολλά χρόνια και ξέρω τι συμβαίνει. Οι τελευταίες εκκαθαρίσεις των εισιτηρίων στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Αρτμέντια και στο φιλικό με την Κατάνια ήταν μηδενικές, ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν 1.783 ευρώ.

"Δεν είμαστε μαλάκες ούτε τρελοί, ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Πήγαμε να βρούμε την ΠΑΕ γι` αυτό το απαράδεκτο θέμα και μας είπαν: `Αυτά είναι και αν δεν σας αρέσουν, να πάτε στα δικαστήρια`. Εγώ, σαν Θανάσης Γιαννακόπουλος, δεν θα πάω ποτέ άλλο κομμάτι του Παναθηναϊκού στα δικαστήρια.

"Μας αντιμετώπισαν με ειρωνεία, τη στιγμή που δεν ζητάμε δωρεά, αλλά αυτά που δικαιούμαστε. Δεν λέω ότι κλέβουν, αλλά 1.783 ευρώ σε 4 ματς δεν γίνεται. Δεν είναι δυνατό με τον Ολυμπιακό να κόβονται 13.000 εισιτήρια και στις εκκαθαρίσεις να φαίνεται ότι όλα τιμώνται προς 10 ευρώ το ένα, ενώ στο επίσημο site της ομάδας να υπάρχουν εισιτήρια με τιμές 30, 50, 80 και 100 ευρώ".

Στη συνέχεια, ο κ. Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι ο Ερασιτέχνης θα ψάξει να βρει το δίκιο του με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτει.

"Θα κάνουμε μηνυτήρια αναφορά στην οικονομική επιτροπή της Super League. Δεν μπορεί ο υπεύθυνός της να υπογράφει και να νομιμοποιεί αυτά τα πράγματα. Αν δεν κάνει κάτι για το θέμα η Super League, τότε θα πάμε το Δ.Σ. της στα δικαστήρια και στον εισαγγελέα".

Εξω από το κτίριο που έλαβε χώρα το ΔΣ του Ερασιτέχνη, ήταν συγκεντρωμένοι περίπου 100 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, μερικοί από τους οποίους παρότρυναν τον κ. Γιαννακόπουλο να αγοράσει την πράσινη ΠΑΕ, για να λάβουν την εξής απάντηση: "Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να αγοράσει μια ανώνυμη, κερδοσκοπική εταιρία, αν δεν θέλει να την πουλήσει ο ιδιοκτήτης της".

τζονι τορτουρα νομιζω οτι απεχει παρασσαγγας η τελευταια δηλωση του θαναση απο αυτο που λες εσυ χαρακτηριστικα οτι εξεμανη με την ερωτηση περι αγορας παε κλπ .
οποτε ή το ρεπορταζ ψευδεται ή δεν τα ακουσες καλα

Ανώνυμος είπε...

Σε καταγγελλίες εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος, στο περιθώριο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που συγκλήθηκε σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων από τους εντός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού».

«Δεν είναι δυνατόν η εκκαθάριση από 4 ματς να είναι 1.783 ευρώ. Ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, κάνοντας ωστόσο άνοιγμα προς την ΠΑΕ -δεν παρέστη εκπρόσωπός της- να καθίσουν στο ίδιο τραπέζει προκειμένου να τα βρουν.

Περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στον χώρο, παροτρύνοντας τον να αγοράσει την ΠΑΕ. Ο ίδιος απάντησε: «Δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι, που ο ιδιοκτήτης του δεν το πουλάει».

«Κάναμε αυτή τη διαδικασία, ώστε να βγει όλη η αλήθεια στην επιφάνεια μέσω των ΜΜΕ. Το θέμα έχει δύο σκέλη και το πρώτο αφορά τα εισιτήρια από τους αγώνες της Super League», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ερασιτέχνη.

«Ημουν πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της ΕΠΟ για πολλά χρόνια και ξέρω τι συμβαίνει. Οι τελευταίες εκκαθαρίσεις των εισιτηρίων στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Αρτμέντια και στο φιλικό με την Κατάνια ήταν μηδενικές, ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν 1.783 ευρώ.

Δεν είμαστε μ.....ς, ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Πήγαμε να βρούμε την ΠΑΕ γι` αυτό το απαράδεκτο θέμα και μας είπαν: `Αυτά είναι και αν δεν σας αρέσουν, να πάτε στα δικαστήρια`. Εγώ σαν Θανάσης Γιαννακόπουλος, δεν θέλω ποτέ να πάω άλλο κομμάτι του Παναθηναϊκού στα δικαστήρια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας αντιμετώπισαν με ειρωνεία, τη στιγμή που δεν ζητάμε δωρεά, αλλά αυτά που δικαιούμαστε. Δεν λέω ότι κλέβουν, αλλά 1.783 ευρώ σε 4 ματς δεν γίνεται. Δεν είναι δυνατό με τον Ολυμπιακό να κόβονται 13.000 εισιτήρια και στις εκκαθαρίσεις να φαίνεται ότι όλα τιμώνται προς 10 ευρώ το ένα, ενώ στο επίσημο site της ομάδας να υπάρχουν εισιτήρια με τιμές 30, 50, 80 και 100 ευρώ».

Επιπλέον, ο κ. Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι ο Ερασιτέχνης θα ψάξει να βρει το δίκιο του με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτει. «Θα κάνουμε μηνυτήρια αναφορά στην οικονομική επιτροπή της Super League. Δεν μπορεί ο υπεύθυνός της να υπογράφει και να νομιμοποιεί αυτά τα πράγματα. Αν δεν κάνει κάτι για το θέμα η Super League, τότε θα πάμε στα δικαστήρια και στον εισαγγελέα».

Πάντως όσον αφορά την πρόοδο των εργασιών στο θέμα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, ο ισχυρός άνδρας του ερασιτχένη, ξεκαθάρισε ότι όλα τα παραπάνω δεν επηρεάζουν αρνητικά το θέμα.

Θ. Γιαννακόπουλος: «Παράνομο και αντισυνταγματικό»
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος, είχε μιλήσει στο «Αθλητικό Metropolis»: «Η διαφορά μας είναι οι τιμές των εισιτηρίων. Είναι απαράδεκτο όταν σε ντέρμπι οι τιμές των εισιτηρίων αντί για 50 ευρώ να κοστίζουν 10. Αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό. Δε γίνεται να μας κλέβουν χρήματα και να μη μας δίνουν το νόμιμο 10% που δικαιούμαστε. Σαν πρόεδρος του ΑΣ Παναθηναϊκός θα ζητήσω εξηγήσεις από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν είναι μόνο θέμα για τον Παναθηναϊκό, αν σκεφτείτε πως η ΑΕΚ είναι ένα χρόνο στα δικαστήρια για αυτό το θέμα. Σήμερα γίνεται μία συνεδρίαση, όπου μπορούν να έρθουν και οι δημοσιογράφοι. Όποιος θέλει να έρθει ας έρθει, η πόρτα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο».

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου είπε χαρακτηριστικά: «Όλα βαδίζουν μέλι γάλα», ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την ομάδα μπάσκετ: «Ευελπιστούμε να είμαστε συνέχεια στην κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτω από αυτό το στόχο βάζουμε τα χρήματα, κάνουμε τα πλάνα μας και με τον προπονητή μας να καθοδηγεί την ομάδα προσπαθούμε για το καλύτερο. Εφόσον 9 χρόνια ο κ. Ομπράντοβιτς εκπληρώνει τους στόχους μας, δεν υπάρχει λόγος να τον αφήσουμε να φύγει».

Τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα «από καρδιάς», όπως είπε, στη Θεσσαλονίκη: «Εμείς, τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι, τη Θεσσαλονίκη τη λατρεύουμε».

Ανώνυμος είπε...

opoios eksakolouthei na thewrei iponomeutes tous giannakopoulous... mallon einai epeidi etsi THELEI na einai. ksipnate...

Ανώνυμος είπε...

@ Doudis,

μετέφερα εδώ αυτά ακριβώς που είπε το απόγευμα, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, ο δημοσιογράφος της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Γιώργος Σαριδάκης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Τίνος είναι το ρεπορτάζ που μεταφέρεις εσύ εδώ;

...

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝΤΩΣ,
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ο Θανάσης διέψευσε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ όσους θέλουν τους Γιαννακόπουλους να εποφθλαμιούν την ΠΑΕ - πολύ δε περισσότερο διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι "χρησιμοποιούν το διχασμό", "πλάγια μέσα" και "τον ήδη εξοργισμένο κόσμο" (Κουτχ).

Κοντολογίς,
Κουτόχορτε, Gatti και λοιποί φίλοι,

δεν φαίνεται να "ήρθε η ώρα" ...

... ούτε νομίζω πως θα έρθει ποτέ.

Έχετε διαφορετική γνώμη ή πληροφορία;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι: πως στο καλό γίνεται να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες από την ΠΑΕ; Μόνο με ΑΠΟΧΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

doudis είπε...

ολα τα αθλητικα site εχουν αναφερει το ιδιο ακριβως ρεπορταζ με τις ιδιες ακριβως λεξεις , το δικο μου ειναι απο το sport.gr , υπαρχει και στο sport-fm.gr αλλα και σε ολα .
συμφωνω οτι δεν τιθεται θεμα πλαγιων και δολιων μεσων για να πιεσουν για την αποκτηση της παε , εξαλλου ανεφερα και πριν οτι ειναι πολυ κυριοι για κατι τετοιο , αλλα η δηλωση του θαναση μεταφραζεται και ως ας ορισει τιμη η οικογενεια και την πηραμε .
βεβαια πριν κατι χρονια ειχε γινει κατι τετοιο και αν δεν κανω λαθος ειχε ζητησει τα αντερα του και χωρις να περιλαμβανεται η παιανια στηο υπερογκο για την εποχη ποσο .
τωρα ομως οι συνθηκες ειναι πιο ωριμες απο ποτε , απλα δεν παει αλλο .
να πληροφορησω μονο οτι υπαρχει και αλλος παικτης πλεον στο παιχνιδι που αν βγει μπροστα θα γινει το ελα να δεις .

ps Αν οντως ηταν δηλωσεις του σαριδακη αυτες που μετεφερες υπαρχει ή θεμα ή καθαρη βλακεια

Nikos είπε...

Να φύγει εδώ και τώρα η παρακμιακή διοίκηση που κατάντησε οργανωμένα και συστηματικά τον Παναθηναϊκό ομαδούλα της καρπαζιάς. Είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τον ατελείωτο εφιάλτη που ζούμε την τελευταία δεκαετία.

Η ομάδα καρκινοβατεί και δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν φύγουν ΑΥΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

@ Doudis,

όχι φίλε μου, η δήλωση του Θανάση ΔΕΝ μεταφράζεται οπωσδήποτε όπως λες!

Έτσι μπορεί να τη μεταφράζεις εσύ, και δικαίωμά σου, αλλά - όπως και ο ίδιος αναγνωρίζεις - σε διαψεύδει το σχετικά πρόσφατο (2003) παρελθόν.

Θα έλεγα λοιπόν να ΠΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ αυτά που λένε ή δεν λένε οι Γιαννακόπουλοι ...

... γιατί στην τελική και βγαίνουμε μονίμως "χαμένοι στη μετάφραση" αλλά και ...

... ΑΔΙΚΟΥΜΕ τους Γιαννακόπουλους, θεωρώντας τάχα πως ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ!

Επιτέλους!

Βαρέθηκα να ακούω ότι οι Γιαννακόπουλοι "ναι δεν το είπαν έτσι αλλά εννοούσαν αυτό"! Το σιχάθηκα ρε παιδιά αυτό!΄

ΔΕΝ ΤΙΜΑΜΕ ΕΤΣΙ τους Γιαννακόπουλους, δεν το καταλαβαίνετε επιτέλους;

Και δεν βλέπετε πως, με όλα αυτά τα "μεταφραστικά" φτάνουν κάποιοι (Κουτχ) να γράφουν ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ, όπως ότι τ' αδέρφια "χρησιμοποιούν το διχασμό", "πλάγιες μεθόδους" και "εξωθούν τον ήδη οργισμένο κόσμο";

ΕΑΝ ΤΙΜΑΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ"!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

doudis είπε...

τελος παντων και για να κλεισω το θεμα απ'τη μερια μου , νομιζω οτι ειναι προς τιμην τους αυτη η δηλωση.
ειναι οσο πιο κατευναστικη θα μπορουσε να ειναι προς τον κοσμο του παναθηναικου και παραλληλα πεταει και το μπαλακι στην οικογενεια .
ιδωμεν , νομιζω οτι ο καιρος γαρ εγγυς

squarelogic είπε...

Αναμενομενα κατ εμέ τα δεδομενα απ το σημερινο ΓΣ του ερασιτεχνη.

Για αυτο επεμεινα να ρωτω αν ο Κουτ.ειχε καποια εσωτερικη πληροφορηση ή οδηγηθηκε στα συμπερασματα του μεσα απο μια λογικη διαδικασια(και απαντηση δεν πηρα...)

Το κενο στο reasoning του Κουτ.εντοπιζεται στα εξης:

-αν οι Γιαν/λοι εβλεπαν τη δημιουργια του γηπεδου ως ταφοπλακα
στα "υπογεια" σχεδια τους για κατακτηση της ΠΑΕ θα ειχαν σαμποταρει τη διαδικασια με καθε τροπο.Οι εξασφαλισεις που ηθελε ο Θανασης ηταν απολυτως ευλογες δεδομενου οτι ο Ερασιτεχνης παραχωρει το μοναδικο περιουσιακο στοιχειο του για να παρει ΧΡΗΣΗ γηπεδου η ΠΑΕ!

-αν σκοπευαν να ανοιξουν πολεμο για την ΠΑΕ ,ποια καλυτερη ευκαιρια απ τη μερα που οι ιδιοι σηκωσαν το 4ο ευρωπαικο και η ομαδα του αλλου εχανε το Κυπελλο Hellas on Line απ τη ΛΑΡΙΣΑ!Δεν το εκαναν ομως!

-αν ετοιμαζονταν να αγορασουν την ΠΑΕ δυσκολα θα εβαζαν 25 εκ.στο μπασκετ!(εδω αναγνωριζω και τη σημασια του να κερδιζεις τις εντυπωσεις με μεταγραφη τυπου Σαρας,αλλα οπως ειχα γραψει και παραπανω το κοστος ολων αυτων πλησιαζε επικινδυνα τα 100 εκ!!!)

-Τελος δεν μας εχουν δειξει τοσα χρονια οτι θα εβαζαν τις πσοσωπικες τους φιλοδοξιες πανω απ το συμφερον του ΠΑΟ,εστω και του τμηματος που ανηκει στον "ανταγωνιστη".Ειναι πανω απ'ολα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και η καρδια τους πονα οταν βλεπουν την ομαδα να διασυρεται σε καθε ραχούλα.

-Μονη περίπτωση να αναγκαζονταν ξαφνικα να αναζητησουν αφορμη για πολεμο,ειναι να μαθαιναν οτι συζητιεται πωληση της ΠΑΕ σε ΤΡΙΤΟ προσωπο.
Γι'αυτο ειχα ρωτησει "ειστε σιγουροι οτι ολο αυτο ειναι ασχετο με το Βγενοπουλο?"

Συνεπως και χωρις εσωτερικη πληροφορηση,μπορουσε κανεις να προβλεψει με σχετικη αυτοπεποιθηση οτι το θεμα προκληθηκε απο τη δικαιολογημενη αγανακτηση τους για τις λογιστικες αλχημειες της ΠΑΕ,και υποδαυλιστηκε απ το θερμοαιμο υιο(ο οποιος ειναι βεβαιο οτι θα κανει πολλες κουταμαρες αν αφεθει να παιρνει πρωτοβουλιες).

Βεβαια,καταλαβαινετε οτι αν η ΠΑΕ αντιμετωπιζει ετσι το μητρικο σωματειο που της διαθετει και το γηπεδο του,πως θα αντιμετωπιζει ολους εμας,τους διαφορους ποδοσφαιρανθρωπους(παραγοντες,διαιτητες,αξιωματουχους) και τους αντιπαλους.
Γι'αυτο πηγαινουμε οπως πηγαινουμε...

squarelogic είπε...

...Κι επειδη βλεπω οτι αρκετοι ερχεστε στην παλια μου προταση περι αποχής,να την κανω λιγο πιο σφαιρικη:

Οχι αποχη μονο απ το ΓΗΠΕΔΟ!
ΑΠΟΧΗ και ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ολων των επιχειρησεων συμφεροντων της οικογενειας!Δηλ.AVIN,STER CINEMAS,STAR channel κλπ(συμπληρωστε τον καταλογο...).

Επισης θιξιμο στο φιλοτιμο(το ποιο?) και τον εγωισμό(εδω μαλιστα!) του Τζιγγερ:
σχεδον αδειο γηπεδο μεσα και 200 πανώ απεξω με τιτλους "Γεννηθηκες για τριτοτεταρτος","Εξω οι αχρηστοι","Ποσο ασχετοι εισαστε" και αλλα σχετικα.

Ειμαι πεπεισμενος οτι μονο εαν το κοστος για την Οικογενεια αρχιζει να ειναι δυσαναλογο με τα οφελη,υπαρχει περιπτωση να απεμπλακουμε...

Αν λοιπον υπηρχε θεμα με τα αδερφια Γ.και ειμασταν αποφασισμενοι να κανουμε μια επωδυνη αυτοκαθαρση,καπως ετσι θα επρεπε να κινηθουμε.

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic,

χαίρομαι που (επιτέλους!) έρχεσαι στα λόγια μου αναφορικά με την πολύ λανθασμένη άποψη του Κουτόχορτου για τους Γιαννακόπουλους.

Γενικότερα, με αυτή την αφορμή, εφιστώ και πάλι την προσοχή όλων στο θέμα Γιαννακόπουλοι-ΠΑΕ:

ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ορισμένοι, ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - αδικείτε έτσι και τους Γιαννακόπουλους!

...

Eπειδή όμως διαπιστώνω, πως πάμε να ξαναπιάσουμε τις ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ και λάου λάου να ξεχάσουμε το λόγο για τον οποίο έγινε και η βαβούρα και το έκτακτο συνέδριο του ΔΣ του Ερασιτέχνη ...

... σημειώνω πως το θέμα αυτό, των οικονομικών διαφορών, θα λυθεί μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Άλλωστε παρόμοιο θέμα απασχολεί και τον Ερασιτέχνη της ΑΕΚ, που μάλιστα νομίζω πως έχει κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον της (κατά ορισμένους εδώ μέσα "πρότυπο διοίκησης" - remember Squarelog?) ΠΑΕ ΑΕΚ του Ντέμη.

squarelogic είπε...

Δεν φανταζομαι να διανοεισαι να συγκρινεις Ανατολιωτακη με Γιαννακοπουλο!!!!

θα πεσουν τα τσιμεντα!

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic said: "Δεν φανταζομαι να διανοεισαι να συγκρινεις Ανατολιωτακη με Γιαννακοπουλο!!!!
θα πεσουν τα τσιμεντα!".

- Are you talking to me? Με αλλουνού τα λόγια για τους Γιαννακόπουλους πέσανε τα τσιμέντα φίλε, και ήμουνα ο μόνος εδωμέσα που του έβαλα χέρι, όταν εσύ λ.χ. έβρισκες τις χοντράδες του απλώς "ενδιαφέρουσες και προχωρημένες σκέψεις"!

Προσοχή λοιπόν τι λες και σε ποιόν το λες!

SniperAthens είπε...

@sq & ττ: αυτή η προσβολή μόνο με μονομαχία μπορεί να ξεπλυθεί. To be precise, μαγκουρομαχία.


Πλάτη με πλάτη και μετρήστε 10 βήματα κύριοι. Οι συμβολαιογράφοι στις θέσεις τους (προσοχή στην ορθογραφία, s n i p e r, έτσι?)

doudis είπε...

μονομαχια στον πρασινο βαλτο

Ανώνυμος είπε...

Ένα σχόλιο για τα αποτελέσματα της κλήρωσης του UEFA:
ΩΧ!

SniperAthens είπε...

okra, περίμενε να βγεί το πρόγραμμα αλλά αναλογίσου ότι περνάνε 3 από τον όμιλο

Ανώνυμος είπε...

"O πραγματικός Παναθηναϊκός, περνάει". Αργύρης Μήτσου, σχολιάζοντας την κλήρωση.

Χαίρουμε πολύ. Για τον πραγματικό, το ξέρουμε ότι περνάει. Ο σημερινός, ο "ιμιτασιόν", είναι το πρόβλημα....

shogun είπε...

Ενα λίγο άσχετο με το θέμα σχόλιο. Τις τελευταίες μέρες έγινε η μεταφορά του επίσημου domain του blog στο www.gatezero.gr . Μπορείτε να έχετε πρόσβαση πλέον και απο την διεύθυνση απευθείας (www.gatezero.gr) αλλά και απο την παλιά (panathinaikoi.blogspot.com). Παρακαλώ αν κάποιος αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσβασης να μας ενημερώσει.
Επίσης προστέθηκε στην σελίδα πάνω δεξιά ένα ticker που δείχνει άρθρα που περιέχουν τις λέξεις ΠΑΟ, Παναθηναϊκός και παναθηναϊκός από όλες τις ελληνικές εφημερίδες μέσω google news. Αν δε, δεν σας αρέσει να παρακολουθείτε τα νέα να σκρολλάρουν μπροστά σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο link Παναθηναϊκά Νέα και να τα δείτε όλα μπροστά σας. Οποιαδήποτε σχόλια για τα παραπάνω (θετικά και αρνητικά) είναι ευπρόσδεκτα. Και τώρα για να κάνω το σχόλιο μου λίγο εντος θέματος, έχετε δεί τι έχει γραφτεί γενικά για το θέμα στις εφημερίδες;

1

2



3

4

5

squarelogic είπε...

Τζονυ εισαι σιγουρος οτι ηθελες να ακουστεις τοσο απειλητικος απεναντι μου?

Οσον αφορα το "προχωρημενο" ειχε την εννοια οτι το θεωρησα ενα λιγο ακραιο σεναριο και γι'αυτο ζητησα διευκρινηση αν βασιζεται και σε καποιες πληροφοριες εκτος απο λογικη επεξεργασια.

Το γιατι το ανελυσα παραπανω...

Χαλαρα φιλε μου,ολοι στην ιδια πλευρα ειμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Μετά και την ανακοίνωση του προγράμματος και εν αναμονή του νέου "ευρωπαϊκού" ποστ, θέλει κανείς να ρισκάρει μαζί μου πρόβλεψη για τα εισιτήρια που θα κόψει ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός;
Με Αμπερντίν τέλη Οκτώβρη πιστεύω θα είναι μια από τα ίδια (Αρτμέντια). Με Λοκόμοτιβ αν και είναι αργά (αρχές Δεκέμβρη) επειδή ούτε αυτή η ομάδα είναι κράχτης επίσης τα ίδια, εκτός αν έχει μεσολαβήσει τίποτα ξεχωριστό.
Ευτυχώς η δυστυχώς με την ομάδα του Γιούρκα θα παίξουμε τελευταία, οπότε ή θα χρειαζόμαστε τους βαθμούς και θα πάμε να χτυπήσουμε το ματς έχοντας ως φίλαθλοι την ευκαιρία να θυμηθούμε Πανάθα από τα παλιά ή θα έχουμε ήδη προκριθεί και θα πάμε να θαυμάσουμε το Βιθέντε Καλντερόν! Το απευκταίο να έχουμε ήδη αποκλειστεί το θέτω εκτός τάπητος!

@greenheart
Το ότι περνάνε οι 3 από τους 5 δείχνει πόσο επιτακτικό είναι το να προκριθούμε και τα μονά παιχνίδια δε δίνουν περιθώρια για λάθη.

ΥΓ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνιά με το ελληνικό παράρτημα παγκόσμοιου κολοσσού στον χώρο των ασφαλίσεων και από την σεζόν 2007/08 θα παρέχει ασφάλιση στους κατόχους εισιτηρίων (ή καρτών κατά ΠΑΕ) διαρκείας για το διάστημα που αυτοί θα βρίσκονται στο γήπεδο της ομάδας παρακολουθώντας παιχνίδια της.

Ανώνυμος είπε...

@shogun
Το να βάλετε το news ticker ήταν πολύ εύστοχο, μπράβο. Επί τη ευκαιρία να πω πως το link για το site των Madboys δεν λειτουργεί καθώς το site τους τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει.
Θα μπορούσατε να βάλετε κάποιο άλλο ή αντικαθιστώντας το ή συμπληρωματικά. Θα ξέρετε για το site που αποτελεί τη φωνή του Ενιαίου Φορέα αλλά και για ένα άλλο το οποίο απ'ότι έχω αντιληφθεί υπερασπίζεται την άλλη πλευρά των οργανωμένων (ίσως κάνω και λάθος)

SniperAthens είπε...

@greenheart: αισιόδοξος ων, πιστεύω ότι περνάει. Σκέψου επίσης ότι μετά τους ομίλους, τα παιχνίδια "σταυρώνουν" ως εξής: Ο πρώτος με τον τρίτο κι ο δεύτερος με κάποιον από το Ch. L. Πέρυσι που όλοι λέγαμε ότι το υλικό ήταν χειρότερο, πέρασε πρώτος με 7 βαθμούς.

shogun είπε...

Διάβασε κανείς το άρθρο της ελευθεροτυπίας;

Old Boy είπε...

Σογκούν, είσαι ο αναμορφωτής του μπλογκ το οποίο χθες έκανε ρεκόρ αναγνωστών, είτε επειδή το αναμόρφωσες είτε επειδή όταν αδειάζει η Λεωφόρος γεμίζουν τα μουρμουροσάιτ :)

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic said: "Τζονυ εισαι σιγουρος οτι ηθελες να ακουστεις τοσο απειλητικος απεναντι μου?".

- Όσο σίγουρος ήσουν εσύ, φίλε μου, όταν έγραφες ότι θα μου περνούσε από το μυαλό να συγκρίνω τους Γιαννακόπουλους με τον Ανατολιωτάκη :-p

Πάντως ο Sniper έδωσε τη λύση: μονομαχία ... αλλά με αλκοολούχα, όπως συνήθως!

...

@ Shogun,

μια χαρά το έφτιαξες το blog - τα links πολύ χρήσιμα. Μπράβο και σε ευχαριστούμε για την καλή φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

@ Shogun,

Πολύ ευχάριστη ... οπτικά η 5η παραπομπή σου προς ανάγνωση! Καλά, έτσι τσοντάρουν (ακριβώς!) πάντα τα κειμενά τους σ' αυτή την ιστοσελίδα; Δεν την είχα υπ' όψη μου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 10/10:

"Έχει δίκιο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ό,τι εισπράξεις θέλουν δηλώνουν οι περισσότερες ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και κανείς δεν τις ελέγχει. Και φυσικά εξαιρούν τα εισιτήρια διαρκείας (που είναι βέβαια εισιτήρια κανονικότατα και όχι ... κάρτες, όπως τις βάφτισαν). Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και άλλες ΠΑΕ. Ο ερασιτέχνης ΟΦΗ π.χ. είχε διαμαρτυρηθεί πριν από δυο χρόνια κατά του Φανούρη Βατσινά και της ΠΑΕ ΟΦΗ. Επομένως πολύ καλά κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος που καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά της Σούπερ Λίγκας συνολικά. Αυτές οι 'αρπαχτές', όπως τις χαρακτήρισε, πρέπει να σταματήσουν. - ΔΑΝΔ".

ΑΡΑ το πρόβλημα είναι γενικότερο και δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό...

---

σημ. 1. Ο "Δανδ" ασχολείται κυρίως με θέματα του ΟΦΗ στην εφημερίδα αυτή.

σημ. 2. "Εισιτήριο" είναι το (επί πληρωμη) αποδεικτικό εισόδου σ' ένα ματς. Διαφέρει από τις "κάρτες διαρκείας" με το εξής κόλπο: οι κάρτες, εκτός από την είσοδο στα ματς, παρέχουν και άλλες, επιπλέον υπηρεσίες. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΚΙΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το να μην εισπράττει δεκάρα ο όποιος Ερασιτέχνης από τα διαρκείας!!! Θαυμάσια θα μπορούσαν να αφαιρούν ένα ποσόν από αυτές (το σχετικό με τις εξτρά παροχές) και να δίνουν το ποσοστό από το υπόλοιπο.

Ανώνυμος είπε...

http://politicsgr.blogspot.com/2007/10/2.html

Oikofobikoi theloun na swsoun ton skoupidotopo...

@petrosskl είπε...

ρε παίδες...
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύει κανείς ότι ο Βατσινάς βγάζει τόσα λεφτά από την εμπορία στρωμάτων ώστε να αγοράσει μια ΠΑΕ και να τη συντηρεί;
Είναι γνωστό πόσο του κόστισε η αγορά των μετοχών, κοντολογίς και στον ΟΦΗ οι ίδιοι "σοφοί" σκαρφίστηκαν το κόλπο!
ΔΑΝΔ for Δανδουλάκης!
Την πιο εύστοχη παρατήρηση την έκανε ο Θανάσης στη συνέλευση του Ερασιτέχνη και υπάρχει και σε κάποιο από τα links του shogun.
"Αν η ΠΑΕ είχε πουλήσει όλα τα εισιτήρια του γηπέδου ως διαρκείας, ο Ερασιτέχνης δεν θα έπαιρνε τίποτα;"
Οι "σοφοί" που επινόησαν την ανάγνωση των διαρκείας ως καρτών (αλλά και οι προσκείμενοι σ'αυτούς δημοσιογράφοι) υποστηρίζουν ότι οι ερασιτεχνικές των ομάδων δε δικαιούνται ποσοστά από τα διαρκείας διότι η διαδικασία πώλησής τους είναι μια επιχειρηματική κίνηση που απαιτεί κόστη όπως αρμόδιοι υπάλληλοι-έξοδα προώθησης/διαφήμισης κλπ, και από τη στιγμή που οι ερασιτεχνικές δε συμμετέχουν σε αυτά τα έξοδα δε δικαιούνται τα ποσοστά τους.

@petross
Τα ματσάκια θα τα δείξει η ΕΤ1!

@petrosskl είπε...

Thanx okra!
Μεγάλες στιγμές... ΠΑΟ NBA!
ΑΚΟΥΣ ΜΗΤΣΟΥ;;;;

Ανώνυμος είπε...

@ Okra said: "Οι 'σοφοί' που επινόησαν την ανάγνωση των διαρκείας ως καρτών (αλλά και οι προσκείμενοι σ'αυτούς δημοσιογράφοι) υποστηρίζουν ότι οι ερασιτεχνικές των ομάδων δε δικαιούνται ποσοστά από τα διαρκείας...".

- Δεν ξέρω ποιούς δημοσιογράφους εννοείς "προσκείμενους σε αυτούς". Να σε πληροφορήσω όμως, ότι π.χ. ο Χρήστος Κοντός (που γράφει στο φτου-κακά Derby) έχει επανειλημμένα (και σήμερα το πρωί) δηλώσει από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι στο συγκεκριμένο σημείο η ΠΑΕ (και γενικά οι ΠΑΕ) έχουν χοντρό λάθος και χρωστάνε στον Ερασιτέχνη.

...

Μια ερώτηση: μια και φαίνεται ότι ξέρεις πράγματα, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ο ΟΦΗ έχει γίνει ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΥ ΛΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ;

Ή μήπως διαφωνείς με αυτό;

Ανώνυμος είπε...

@TT
-Όσον αφορά στους δημοσιογράφους που συντάσσονται με τη θέση που ανέφερα δεν μιλάω για εκείνους της Derby. Τους ακούω σπανιότατα και δεν τους διαβάζω.
-Για τα του ΟΦΗ που ανέφερες δυστυχώς δεν έχω κάποια απάντηση!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο ΟΦΗ απλά ακολουθεί το γενικότερο ρεύμα, δεν κάνανε καμία συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Αν παρατηρήσετε η πλειοψηφία των ομάδων της ΣούπαΛίγκα έχουν αυτή την συμπεριφορά απέναντι στον Ολυμπιακό, ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχουμε χάσει αρκετό από το φόβητρό μας και αγωνιστικά (η χαρά του νεοφώτιστου) και παρασκηνιακά (λόγω ραλίστα). Εκτός από τα κλασικά παραρτήματα τύπου Λεβαδειακός, Ιωνικός, Αιγάλεω, "χάρες" του έχουν κάνει η Ξάνθη (εκτός από το κύπελλο που το θέλει λυσσασμένα ο Πανόπουλος, πρέπει να άφρισε πέρυσι με τη Λάρισα), η Κέρκυρα, ακόμα και ο Άρης με τον Πανιώνιο. Πληρώνουν τον φόρο τους στον ισχυρό. Απλά τείνει να συρρικνωθεί ο πράσινος πόλος και γίνονται πλειοψηφικά αυτά τα φαινόμενα. Ο ΟΦΗ ειδικότερα, λόγω του αμαρτωλού παρελθόντος με τον ΠΑΟ, ανοίγει πιο πολύ τα πόδια του (ειδικά εκτός) για να αποδείξει ότι την προθυμία του πιο έκδηλα. Εντός δεν μπορεί, θα τους πάρουν στο κυνήγι στο τέλος οι Snakes.

Αν και δεν γουστάρω παραρτήματα, προ ετών "είχαμε" ΟΦΗ, Καλλιθέα, Κέρκυρα (όχι βέβαια με την ίδια σχέση ΟΣΦΠ-Ιωνικού π.χ.). Κάτι δείχνει αυτό.

Πρέπει πάντως να εξαιρέσω τον Ατρόμητο και την Λάρισα, άντε και τον Ηρακλή. Και ο Εργοτέλης, αν και "κουμπάρος" του Γκαγκάτση, με τους μεγάλους έχει την ίδια συμπεριφορά, αφού επιβραβεύεται με βαθμούς σε άλλα ματς, πιο σημαντικά.

Διαφωνείτε με τον Καρπετόπουλο (που πρέπει να παραδεχτούμε ότι γνωρίζει τα της διαιτησίας), ότι ο ΠΑΟ στο πρωτάθλημα της διαιτησίας, είναι πολύ μικρότερο μέγεθος από Εργοτέλη, Βέροια, Λεβαδειακό, Αστέρα. Δεν ζητάω εύνοια, αλλά ισονομία και σεβασμό στο τριφύλλι.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε ότι ο ΟΦΗ "επιβραβεύτηκε" με τον δανεισμό του Λεοζίνιο (του καλύτερου του παίκτη), πούλησε και τον ανεπιθύμητο Σηφάκη 600 χιλιάρικα.

Και εμείς οι μαλάκες τους δώσαμε δύο πολύ ελπιδοφόρους νέους, Γκάντσεφ και Πλιάγκα, που η άποψή μου είναι ότι έχουν θέση στην 22άδα του ΠΑΟ (ειδικά τώρα με τους τραυματισμούς) και ένα παιδί που αγαπάει τον Παναθηναικό, τον Τζόρβα.