Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2007

Crossfire

Άντε τώρα, να είσαι ο Τζίγγερ και να ξέρεις ότι αυτή την Δευτέρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις τον Θανάση Γιαννακόπουλο στη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη και το νέο πυρινοπύρινο ποστ του Κουτόχορτου για το Έπος της Τριπόλεως.
Κουράγιο, Γιάννη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατα τη γνώμη μου ο τζίγκερ πεισμώνει περισσότερο κάθε φορά που οι φιλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ καταφερόμαστε εναντίον του. Δεν πεισμώνει όμως επεικοδομητικά, σκεπτόμενος δηλαδή ποια πράγματα πρέπει να αλλάξει ώστε να χαροποιήσει τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ, αλλά πεισμώνει στο να μην πουλήσει την ΠΑΕ, πράγμα που ούτως ή άλλως πολύ δύσκολα θα κάνει [ως και καθόλου]. Όσον αφορά τον αγώνα με τον αστέρα τρίπολης, πραγματοποιήσαμε την χειρότερή μας επίσημη φετινή εμφάνιση. Κι αυτό εμένα μου αρκεί, κι ας μην δώθηκε πεντακάθαρο πέναλτυ στον Σάλπι. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ οφείλει αγώνες με -έστω και θεωρητικά μόνο- υποδεέστερους αντιπάλους να τους καθαρίζει από νωρίς και όχι να περιμένει πέναλτυ στο 93 για να αποσπάσει την ισοπαλία. Πιστεύω πως το καλύτερο μας παιχνίδι επί Πεσέιρο είναι το φιλικό με τη λάτσιο: Ένας ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ βγαλμένος από τα παλιά, που έπαιζε με πάθος, τσαμπουκά και είχε συνοχή στις γραμμές. Σε κανένα επίσημο παιχνίδι δεν παρουσιάσαμε ανάλογη εικόνα με διάρκεια. [αρτμέντια σαφώς κατώτερη και στην Λεοφώρο έπαιζε με 10 για 1 ημίχρονο, όπως έγινε και με τον εργοτέλη. ο παοκ ήταν τραγικός και γι'αυτο επικρατήσαμε τόσο εύκολα.] Ο Πεσέιρο είναι προπονητής με πολλά καλά στοιχεία, παρόλο που σήμερα μπορούσε να προβεί και σε 3η αλλαγή καθώς ο Τζιόλης είχε κουραστεί απ'το 60', αλλά και σε πιο ουσιαστικές αλλαγές, πχ Ίβανσιτς ή Ρομέρο αντί για τον Σέριτς αφού είμασταν πίσω στο σκορ και έπρεπε να το ανατρέψουμε, αρα χρειαζόμασταν πιο επιθετικογενείς παίκτες. Για μένα το ζητούμενο ήταν να μην υπάρξει καμία βαθμολογική απώλεια στα ματς με αστέρα, βέροια, ατρόμητο, λεβαδειακό, [ομάδες που άλλοτε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ τις είχε για πρωινό] ώστε να αντιμετωπίσουμε την αεκ στη Λεοφώρο [8η αγωνιστική] με καλή ψυχολογία, momentum και μηδενικές βαθμολογικές απώλειες. Ας ελπίσουμε πως με την επιστροφή των Έκι και Νίνη θα επανακτήσει βάθος και ποιότητα η ομάδα.

hopkins είπε...

Μα είναι εξωφρενικά τραγικό! Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός διασύρεται από κάποιον Αστέρα Τρίπολης, την στιγμή που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να παίξει με Χιούστον και Σαν Αντόνιο! Τι να λέμε τώρα; Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν ντρέπεται ο Τζίγκερ!!! Τόσο στον πούτσο του μας έχει όλους γραμμένους;;;