Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2007

KOYTOXOΡΤΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά απο τις συγκινητικές παραινέσεις των μελών του μπλογκ, επανέρχομαι στον επικοδομητικό σχολιασμό των Παναθηναϊκών δρώμενων. Τα ανώνυμα σχόλια δεν επιτρέπονται πλέον, ώστε να είναι εύκολος ο αποκλεισμός ατόμων που διατυπώνουν προσβλητικά σχόλια. Όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες, άλλωστε η πλήρης ταύτιση απόψεων θα ήταν ανιαρή. Ευχαριστώ άπαντες για τα καλά τους λόγια. Προς αποφυγή παρερμηνειών, δεν είμαι-ούτε το παίζω-έξυπνος, επαναστάτης, παντογνώστης ή ηγέτης. Είμαι απλά άρρωστος Παναθηναϊκός που αγωνιά για την τύχη της ομάδας του. Θα είμαι ο πρώτος που θα επαινέσει τον ραλίστα αν η ομάδα ορθοποδήσει. Έως τότε, θα ασκώ κριτική για την κατάντια της ομάδας. Τσάτσος δεν ήμουν, ούτε θα γίνω. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κουτόχορτε,

χαίρομαι που επέστρεψες και που μάλλον είμαι ο πρώτος που σε χαιρετίζει!

Συμφωνώ με την απόφασή σου/σας να μη δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια. Θα έλεγα μάλιστα, ότι καιρός ήταν.

Όπως καταλαβαίνεις, θα συνεχίσω να σου τα χώνω όπως παντα :-)

Καλή δύναμη! :-))

ΥΓ Πες αλεύρι, ο Πεσέιρο σε γυρεύει :

greenheart είπε...

Κουτόχορτε, καλωσόρισες στο σπίτι σου!

Κρίμα που ο online κόσμος δεν προσφέρεται για γκλαμουράτα comeback: να προσγειωθεί το αεροπλάνο, να κατέβεις τη σκάλα, να σε περιμένουν οι fans στην αίθουσα υποδοχής...

Έστω κι έτσι, welcome back!

shogun είπε...

Εγω πιστεύω πως πρέπει να στρώσουμε ένα κόκκινο χαλί (άντε πράσινο λόγω των περιστάσεων).

Επίσης προτείνω την δημιουργία νέου ιστοχώρου με domain www.koutoxortosreturns.com

Καλως ήρθες κουτόχορτε!

ΥΓ: Στην συγκινητική σου επιστροφή, συνέβαλλε και η πρόκριση της χώρας μας στο EURO μέσα στην πόλη, η είναι άσχετα χρονικά τα γεγονότα;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Άσχετα εντελώς. Βέβαια τώρα μου δίνεις τροφή με το σχόλιο σου. Είδατε χτες την απόδοση κάποιων πρώην πράσινων. Η σύγκριση με τους νυν είναι καταλυτική. Το πλέον όμως εντυπωσιακό είναι το θάψιμο του Καραγκούνη στα άκρα του κέντρου απο τον Γκουρού Πεσέϊρο. Καλά δεν βλέπει οτι ο άνθρωπος μεγαλουργεί παίζοντας στον κεντρικό άξονα? Αλλά βέβαια αν το έβλεπε θα ήταν πραγματικός προπονητής και σαφώς δεν θα προπονούσε (λέμε τώρα) το μαγαζάκι του ραλίστα.
Υ.Γ Η απόδοση του Άντζα δικαιώνει την επιμονή του Μουνιόθ στο προσωπό του. Αλλά κάτι τέτοια τον έφαγαν, ήταν απαιτητικός. Ενώ ο φίλος μου ο Ζοσέ, δεν ζητά τίποτα. Έναν μισθό και μερικά αρτημελή σαπάκια. Είναι να μην τον λατρέψεις? Ε ραλίστα?

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΗΡΗΣΕΣ . ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΙΧΑ ΧΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ .
1)ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΟΥΜΟΚΑΡΑΓΚΟΥΝΟΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ;
2)ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ;

greenheart είπε...

Από το στόμα μου το πήρες ρε Κουτόχορτε!

Χθες, σε μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ η Εθνική Ελλάδος, έπαιξαν: Χαλκιάς, Γιούρκας, Κυργιάκος, Καραγκούνης, Μπασινάς, Γκέκας, Λύμπε. Δεν μιλάω για τον πάγκο, στον οποίο κάθονταν παιδιά που παίζουν ακόμα στον Παναθηναϊκό, μαζί με το μέλος.

Και ρωτάω: έχει σήμερα ο ΠΑΟ χαφ σαν τον χθεσινό Μπασινά; Την είδατε τη μπαλιά που έβγαλε στην αντεπίθεση στον Σαμαρά, που κατέληξε τελικά σε σουτ-άουτ; Έχει σήμερα ο ΠΑΟ Σωτήρη Κυργιάκο, που τους κατάπιε όλους αμάσητους; Έχει Γιούρκα; Δεν πάω παρακάτω, γιατί θα αναγκαστώ να συγκρίνω Γκέκα με Παπ, Λύμπε με Μάντζιο και δε συμμαζεύεται...

Κι είναι σωστό το σχόλιο του Κουτόχορτου για τον Άντζα, ο οποίος, μας αρέσει-δεν μας αρέσει, είναι σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κατάσταση και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν στα 31 του κάνει μετεγγραφή στο εξωτερικό. Όσο για τον Τοροσίδη (τον μόνιμο... καημό μου), συγκρίνετέ τον με τον Λουκά...

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αυτά τα παιδιά δεν έπρεπε να φύγουν ποτέ από την Πανάθα. Εγώ δεν λέω αυτό. Λέω ότι, από τη στιγμή που κάποιος αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγουν, όφειλε να εγγυηθεί ότι οι αντικαταστάτες τους θα ήταν τουλάχιστον αντιστοίχων δυνατοτήτων. Ε, νομίζω ότι και οι πέτρες γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε κατά διάνοια...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Για να είμαι δίκαιος, κατηγορύσα τότε τους Γκουμο-Μπασινάδες (βέβαια με τον Μπασινά δεξί μπακ που κοντεύαμε να τρελαθούμε). Η λογική των ταλέντων είναι λάθος όταν αποσκοπεί αποκλειστικά στην φτήνια. Είναι η καλύτερη όταν οι Γκουμο-Μπασινάδες και οι Δημουτσο-Νίνηδες έχουν δίπλα 3-4 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ απο τους οποίους θα μάθουν πολλά περισσότερα. Το ίδιο λέω και τώρα. Ναι στα ελληνικά ταλέντα αλλά με ποιοτικούς ξένους κολώνες της ομάδας. Για το ποιοί χάλασαν την δουλειά το 90 δεν το γνωρίζω. Αυτό όμως που ξέρω είναι οτι ο Βοτανικός δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα. Ο Καπετάνιος έφτασε κοντά σε γήπεδο στο Γουδί. Συνεπώς είμαι επιφυλακτικός στο σχόλιο αυτό γιατί ποτέ δεν θυμάμαι project για Βοτανικό αλλά Γουδί. Ο Καπετάνιος, ειδικά όταν πρωτοανέλαβε, έδωσε πολλά λεφτά. Έφερε παίκτες μεγάλης κλάσης που δεν χρειάζεται να αναφέρω εκ νέου. Συνεπώς το πρόβλημά μου δεν είναι με την οικογένεια αλλά με τον συγκεκριμένο ανίκανο Τζίγγερ. Όταν λέω οτι πρέπει να πουλήσει δεν το λέω γιατί έχω συμφέρον. Αν είχα, δεν θα έγραφα σε μπλογκ, θα έπαιζα μπάλα σε άλλα σαλόνια. Εφ'όσον η οικογένεια του έχει δώσει την διοίκηση της ομάδας 3 είναι οι λύσεις.
1) Αλλάζει στάση και σταματάει το υφάκι που έχει όντας ο χειρότερος Πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας. Ρίχνει λεφτά για παίκτες.
2) Κάνει στην άκρη να αναλάβει κάποιος ικανότερος απο την οικογένεια.
3) Πουλάνε την ΠΑΕ.
Πάντως αυτός δεν κάνει. Είναι άσχετος και ανίκανος. Σε τελική ανάλυση θέλω απλά την ομάδα μου μεγάλη και ανταγωνιστική, όχι αυτό το μίζερο και άθλιο κατασκεύασμα του ραλίστα και των αυλικών του. Όποιος το κάνει αυτό, είμαι μαζί του. Και δεν με ενδιαφέρει ποιός θα το κάνει αλλά να γίνει.

doudis είπε...

ναι ρε παιδια δικιο εχετε , οι γκουμομπασιναδες και λοιποι που χουν περασει απο την παναθα , παιξανε μπαλαρα ψες και θαμπωσαν την γιουροπα αλλα και τα ρεστα της γκλομπας .
μωρε ζουρλαθηκατε τελειως ?
επειδη βρηκανε τα μεμετια σε κατασταση χειροτερη του ιστορικου απολλωνα χαλανδριου ?
αλλα με τετοια που βλεπουμε φιλοι παναθηναικοι καθε αγωνιστικη απο την αρμαδα του πεσειρο λογικο ειναι να ξεχασουμε και την λιγη μπαλιτσα που ξερουμε και να θεοποιουμε τα παρταλια με την παραμικρη επιτυχια .
να ευχαριστησω μονο το υπερτατο ον που διεπει το συμπαν για το γεγονος οτι ο αχρηστεας δεν εχει φορεσει ΑΚΟΜΑ το τριφυλλι στο στηθος . αυτο απομενει για να ντυθω σουλιωτισσα και να αρχισω τον καρτζιλαμα σε κανα ξηγημενο γκρεμο με πεινασμενα λυκορνια απο κατω .

υγ γουελκαμ μπακ κουτοχορτε , χωνε αβερτα λεβεντη μ'

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΠΙ ΜΕΛΙΝΑΣ

squarelogic είπε...

...Στο πριβε δωματιο του Πεντελικου ο Τζιγερ ανοιγε τη μια Dom Perignon πισω απ την αλλη,γιορταζοντας την νικη του με την παρεα του.
Οχι,η ομαδα του δεν ειχε περασει στους ομιλους του Τσαμπιονς Ληγκ,ουτε ο κοσμος τον αποθεωνε φωναζοντας "Τζιγγερ θεε,παρε την ΚΑΕ"...
Ο Γκοντζος του γεμιζε το ποτηρι,ενω ο Κοντός σε σταση-σκαμνακι βοηθουσε το αφεντικο του να κανει φλεβικη επαναφορά στα κουρασμενα του ποδια.Μολις ειχε ληξει το 5χ5 που ειχαν παιξει με τον Βελιτς και τους βοηθους του Πεσειρο,και σοφα ποιωντες οι "ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ" ειχαν χασει(ή τουλαχιστον δεν ειχαν προσπαθησει φανατικα να κερδισουν),γεγονος που παντα του εδινε μια αισθηση κυριαρχου του κοσμου.Ναι,ηταν ο Πρωτος!
Και επιτελους,μαθαινε οτι αυτη η ενοχλητικη φωνη που τον περναγε γενεές δεκατεσσερεις στο Παναθηναικο φορουμ ειχε σιγησει!
Κατι καποια ανωνυμα σχολια για τα οποια ειχε φροντισει καποιος παρατρεχαμενος,κατι η εμμονη καποιων "τζιγγερικων"σχολιαστων με το "Πνευμα και Ηθικη",σαν τον Αυλωνιτη,και αυτος που σηκωνε την αντιτζιγγερικη σημαια ειχε απηυδησει.
Επιτελους,τωρα το ενοχλητικο μπλογκ θα μαραζωνε,αφου οι αλλοι συντελεστες του εγραφαν πιο αραια,και χωρις τα "μπουρλοτιερικα ποστ" του Κουτοχορτου,το μπλογκ θα εχανε την ιδιαιτερη γευση του.

Ναι,ηταν μια ωραια μερα για τον Τζιγγερ!
(συνεχιζεται...?)

Κουτοχορτε welcome back!
Συνεχισε να τους προκαλεις εφιαλτες!

:-))))

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι, ευκαιρία για εσωτερική γκρίνια και φαγωμάρα με την πολύ καλή χτεσινή εμφάνιση και νίκη της Εθνικής! Tι κακό σπυρί είν' αυτό;

Να ρωτήσω μηπως τι λέγατε για τους ίδιους παικταράδες, όταν φάγαμε τα 4 τεμάχια από την Τουρκία στο Καραϊσκάκη; Ή μήπως δεν έπαιζαν τότε ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης και τ' άλλα τα καλά παιδιά;

Ή μήπως εκείνα τα 4 δεν τα έφαγε όρθιος ο "Αντώνη ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα";

Ε, ρε αρρώστια! Μαζοχισμός κανονικός ρε αδέρφια!

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε και ν' αφήσουμε λιγάκι τον καρκίνο, χτες είδαμε ωραία μπάλα. Κάπου ήμασταν προετοιμασμένοι κιόλας, από την κάκιστη πορεία της Τουρκίας (ε, δεν είμαστε οι μόνοι που της κλείσαμε το σπίτι εσχάτως!) και από τα καλά παιχνίδια των δικών μας παιδιών.

Φυσικά, παιχταράδες είχαν και έχουν και οι Τούρκοι. Εξαιρετικούς μάλιστα, που ακόμα και χτες, μέσα στο ναυάγιο, φαινόντουσαν από κάποιες ατομικές ενέργειες.

Ποιά ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφορά χτες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας; Όχι βέβαια οι παικταράδες-μονάδες: αυτή η διαφορά έπαιξε σε άλλα ματς, π.χ. με τη Βοσνία.

Η διαφορά ήταν πως εμείς ήμασταν ΟΜΑΔΑ, παίζαμε ΟΜΑΔΙΚΑ, ενώ οι Τούρκοι όχι` ήταν ξεκάθαρο πως τρώγονται μεταξύ τους.

Αυτό και για όσους νομίζουν πως το θέμα είναι οι παικταράδες στο ποδόσφαιρο.

Το έχω ξαναπεί: όταν έχεις ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ο παίκτης του 4 ανεβαίνει στο 6 - ενώ όταν τρώγεσαι με τα ρούχα σου, ο παίκτης του 8 κατεβαίνει στο 3.

Και κάτι ακόμα: ομαδικό πνεύμα σημαίνει επίσης και ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ καθώς και ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ.

Υ.Γ. Οι Τούρκοι φίλαθλοι άψογοι, μάς παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμού! Να τους βλέπουν οι δικοί μας κάφροι και να μαθαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Dear Mr. Koutohortos,
well comeback at home. Every one of us is satisfied that you are in the green blog spot again to make your special comments against the management of our beloved foot ball club.
Αγαπητέ φίλε,
γράφοντάς σου το καλώς όρισες στα Αγγλικά νομίζω ότι σε καλοσορίζω πρωτότυπα αφού οι άλλοι φίλοι τα είπανε όλα και δεν αφήσανε κάτι για μένα.
Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Με το Τριφύλλι στην Καρδιά

Old Boy είπε...

Φασιστόχορτε, τα σχόλια ξανάνοιξαν. Και μην τα ξανακλείσεις γιατί ξέρω που μένεις και θα πάθεις ό,τι και το μαγαζί του αδελφού του Μπλάθρα (έτσι τον έλεγαν);

kornass είπε...

Ενας εσύ και ένας ο Αλογοσκούφης με την συνέπεια σας (πλάκα κάνω).

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες πίσω παναθηναϊκέ αδελφέ, χαίρομαι που δεν άφησες 2-3 κρετίνους να μας χαλάσουν το μπλογκ. Και επίσης που ξανανοίξατε τα σχόλια, γιατί βαριέμαι να κάνω account

SniperAthens είπε...

Κρίμα... το blog είχε μπει σε τροχιά απογεροντοποίησης (1 down, 1 silent - greenheart - 3 to go), αλλά...το διαβολικό σχέδιο απέτυχε...


Henriksen, τελείωνε με τους μαγουλάδες κι έλα...


Όσο για το χθεσινό, σε όσο καλή κατάσταση ήταν η Ελλάδα, σε τόσο κακή ήταν η Τουρκία (η οποία είναι σε κακό φεγγάρι εδώ και αρκετό καιρό). Σε ό,τι αφορά στη θέληση (εκεί το εντοπίζω εγώ κι όχι στο ότι έμαθαν μπάλλα overnight) των Ελλήνων ποδοσφαιριστών παρατηρείται ένα παγκόσμιο παραδοξολόγημα: παίζουν καλύτερα στην Εθνική απ' ότι στους συλλόγους τους. Η εξήγησή μου: ο Γερμανός τους στήριξε και τους στηρίζει. Ξέρουν διαπιστωμένα ότι ακόμα κι αν δεν παίζουν στους συλλόγους τους, θα παίξουν στην Εθνική.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ΚΟΥΤΧ και πάλι.
Καλά κάνατε και ανοίξατε τα σχόλια.
Είμαστε όλοι έτοιμοι για την Κυριακή;

gatti είπε...

Να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου τον Κουτόχορτο και πάλι πίσω στο σπίτι του!
Καλώς επέστρεψες και εύχομαι να είσαι το ίδιο ...γκρινιάρης όσο σε "κατηγορούσαν" ότι ήσουν και πριν.

Για την Εθνική πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι, πολλοί από τους παίκτες που παίζουν σ΄ αυτήν και τους έχουμε διώξει εμείς έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και η Τουρκία ήταν σε άθλια κατάσταση, οπότε ο συγκεκριμένος αγώνας δεν μπορεί να αποτελέσει μπούσουλα.

Και βέβαια εμάς μας ενοχλούν οι επιδόσεις τους, επειδή οι αντικαταστάτες τους είναι αναιμικοί. Αν μπορούσαν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και του μεγέθους του Παναθηναϊκού, δεν θα ασχολιόμασταν με κανέναν από τους "διωγμένους".


square: Η εικόνα με Γκόντζο σερβιτόρο και Κοντό σκαμνάκι του Τζίγγερ "όλα τα λεφτά". Α ρε Κουτόχορτε ακόμα και τις εμπνεύσεις τους καταθέτουν οι συν-βάζελοι για πάρτη σου. (Στο Πεντελικό συχνάζει; Γι΄ αυτό χάνουμε συνέχεια. Είναι γκαντεμοξενοδοχείο, όποια ευρωπαϊκή ομάδα έχει καταλύσει εκεί χάνει τα παιχνίδια της - πρόσφατα η
Λίβερπουλ, πιο παλιά η Μπάρτσα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ).

sniper: Σταμάτα να παριστάνεις το ...τζόβενο, όπως ανακάλυψα (άτιμα σχόλια στα blogs...) τα έχεις κι εσύ τα χρονάκια σου...

Ανώνυμος είπε...

δε θα γίνουμε vegeterians ποτέ!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Κουτόχορτε αδελφέ,

Υπάρχει πάλι λόγος συμμετοχής μα μεν...

Επί του προκειμένου.

1. Καραγκούνης, Μπασινάς, Κυργιάκος, Σεϊταρίδης... εγώ θυμάμαι ένα γήπεδο την μία χρονιά να κάνει "όλε" σηκώνντας τα χέρια ψηλά και την επόμενη μουτζόνοντας ειρωνικά.

2. Ο Βύντρα είναι καλύτερος του Σεϊταρίδη, αλλά δεν έχει μπροστά του Μικέ. Όταν παίζει με Νίνη (και γενικότερα χαφ που μαρκάρει κι όλας) μπροστά του ο Βύντρα είναι πολύ καλύτερος.

3. Ο Τοροσίδης είναι καλός παίκτης μόνο από θέση οφ-σάιντ ή όταν όλη η ομάδα παίζει γι' αυτόν. Τα κενά που αφήνει πίσω του είναι απίστευτα.

4. Η προηγούμενη Εβδομάδα σήμανε το τέλος του Ραμαζανιού. Οι Τούρκοι είναι όλοι μουσουλμάνοι. Και δεν είναι όλοι "ευρωπαίοι" τούρκοι.

5. Ο Καραγκούνης ΔΕΝ ταλαιπωρει την μπάλα με την Εθνική γιατί στην Εθνική δεν έχει την "ασυλία" που του παρείχαν κάποιοι από την πρώτη μέρα της επιστροφής του. Και με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ρε Κουτόχορτε στο κέντρο τραβιέται.

6. Ο Άντζας πήγε στην Ξάνθη κι έμαθε μπάλα... αυτό ως απόδειξη του τι ομάδα είναι οι γαβριέλες και το πως παίρνουν τα "πρωταθλήματα" τους.

*. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΚΑΙ 8

8. Η Εθνική βγάζει αυτόν τον "αέρα" της ομάδας γιατί ακόμα και στις "Στραβές" της η ιδιοκτησία της - ΕΠΟ και ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ - και ο Προπονητής - Ότο Ρεχάγκελ- γράφουν ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΤΟΥΣ όλους τους διαμαρτυρόμενους. Εγώ προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου πει ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΝ ΕΧΑΝΕ 1-4 ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΒΡΙΕΛΕΣ. Γιατί το ίδιο ακριβώς έγινε με τους Τούρκους. Χάσαμε 1-4 αλλά αντί για την συντέλεια του κόσμου ήρθε η στήριξη και κατ' επέκταση η επάνοδος.

9. Το ίδιο προκαλώ και τον οποιονδήποτε να μου πει αν θα έμενε προπονητής ή παίκτες μετά από μία χρονιά που η ΠΑΝΑΘΑ δεν θα έβγαινε Ευρώπη, ενώ την προηγούμενη είχε κάνει πορεία στο ΟΥΕΦΑ. Γιατί αυτή είναι η αναλογία της αποτυχίας μας να προκριθούμε στο Μουντιάλ.

Για να μην τα πολυλογούμε, αν ο Ρεχάγκελ και οι παίκτες της Εθνικής ήταν Προπονητής και Παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αντίστοιχα, θα είχαν φάει σουτ από το Φιλικό με την Φινλανδία 5-0.

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως κανείς δεν θυμάται - ή καλύτερα όλοι προτιμούν να ξεχνάνε-μία από τις πρώτες δηλώσεις του Ρεχάγκελ. "Θέλουμε να παίζουμε σαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στην Ευρώπη"

Αυτόν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πρώτοι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ τον λοιδώρησαν. Το να γινόμαστε τώρα τιμητές του είναι το λιγότερο υποκριτικό.

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@gatti

Έπρεπε να μπει μια κυρία στο blog, για να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας και να ξεμπροστιάσει το κρυφο-πουρό sniper!

@pappas

Πάτερ μου, μήπως είσαι λίγο υπερβολικός με τον Λουκά και τον Τοροσίδη; Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι! Όσο γι αυτούς που λοιδωρούσαν την τότε ομαδάρα, μην γενικεύουμε: δεν ήταν όλοι οι Παναθηναϊκοί, ήταν κάποιοι.

Τα σχόλιά σου 8 και 9 είναι σωστότατα. Το μεγαλο-λαμόγιο που λέγεται Γκαγκάτσης, χειρίστηκε ορθότατα το συγκεκριμένο θέμα. Αν ο Παναθηναϊκός υιοθετούσε μια τέτοια στρατηγική στήριξης κάποιων από τους προπονητές του πρόσφατου παρελθόντος, ενδεχομένως η μοίρα της ομάδας να ήταν διαφορετική.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ πρασινόκαρδε αδελφέ,

Εγώ για τον Λουκά δεν θα πάψω να επιμένω. Θυμήσου πως ήρθε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τις πρώτες του εμφανίσεις (γκολ με Αρσεναλ κλπ). Ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση (και για εμένα ΚΑΛΥΤΕΡΗ) με τον Γιούρκα. Μην ξεχνάς ότι και ο Γιούρκας μετά το γκόλ με την Μάντσεστερ χρειάστηκε 1 χρόνο για να ξαναπαίξει και άκουσε πολυ μπινελίκι.

Αλλά με τον Γιούρκα είχες και αντικαταστάτη του και Μικέ μπροστά. Έτσι, ούτε έφαγε όλη τη μουρμούρα της εξέδρας όταν ήταν ντεφορμέ γιατί ΔΕΝ έπαιζε, αλλά και πολλές από τις μαλακίες του τις "έσωζε" είτε ο Μικές είτε η Άμυνα με Ρενέ και Κυρίακο. Ούτε ο Γιούρκας είχε σέντρα και εξαιρετικές προωθήσεις. Και σέντρα ακόμα δεν έχει, φάνηκε άλλωστε και στο παιχνίδι με την Τουρκία. Και ο Λουκάς ΑΜΥΝΤΙΚΑ είναι καλύτερος του Βύντρα για εμένα.

Αμυντικά με την ένοια του ότι κρατάει και χώρο και παίκτη με την ίδια αποτελεσματικότητα, δεδομένου ότι είναι ΠΑΝΤΑ μόνος του (εκτός από το όταν παίζει ο Νίνης).

Να σου πω τη γνώμη μου. Εκείνος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του Γιούρκα έκανε μάγκες πολούς παίκτες γιατί λόγο της καταπληκτικής ομαδικής του λειτουργίας, δεν φαινόντουσταν οι όποιες ατομικές αδυναμίες των παικτών του. Την ίδια στιγμή όμως, ακριβώς επειδή λειτουργούσε σαν ΟΜΑΔΑ, δύσκολα διέκρινες και τον "Παικταρά".

Αντί όμως να αναγνωρίσουν όλοι το ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ήταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκείνη την περίοδο, από τη μία η παράγκα που έδινε τους τίτλους στον γαύρο και από την άλλη οι ΠΟΥΣΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ των μουνοχειλάκηδων, καραπουστόπουλων κλπ, σου μίλαγαν για τις Γαβριέλες και τους "μάγους" αλά Τζιοβάνι.

Έτσι μπήκες κι εσύ στο τρυπάκι της απόκτησης του "Παικταρά" και προσπάθησες ν' αλάξεις τελείως την φιλοσοφία και τον προγραμματισμό της ομάδας. Αυτά πληρώνεις τώρα.

Τέλος, για τους φιλάθλους μας Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πρασινόκαρδε αδελφέ, λυπάμαι αλλά δεν έχω και την καλύτερη άποψη. Πάρα πολλοί - δυστυχώς - φάγανε τις παπαριές των δημοσιογράφων και παίζοντας το "σκεπτόμενοι" γιουχάριζαν μία ομάδα που ήταν (για την ομάδα του Κυράστα Μιλάω) από τους Καλύτερους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ που έχω δει από το 84 και μετά που παρακολουθώ ανελειπώς την ΠΑΝΑΘΑ.

Αυτό, δεν θα μας το συγχωρήσω ποτέ φίλε μου. Αντί να βγούμε απέναντι στους Πουστογκαγκάτσηδες και το Κοκκαλιστάν, με 2-3 δημοσιεύματα από ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥΣ όπως ο Καραπουστόπουλος βρεθήκαμε απέναντι στην ίδια μας την ομάδα.

Εμείς βρεθήκαμε απέναντι στην ομάδα μας αρχικά. Και μάλιστα απέναντι σε μία από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ομάδες μας γαμώ την αγανάκτηση.

Τα υπόλοιπα είναι φυσικά επακόλουθα για εμένα...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ μου,

Πέρα από τη διαφωνία μου σε σχέση με τον Λουκά (η γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ μέτριος, κυρίως ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα και όχι ως αθλητής), συμφωνώ με την -ιδιιατέρως... γλαφυρή- ανάλυσή σου, αν και επιμένω ότι δεν υιοθετήσαμε όλοι τέτοια στάση.

Έχω μόνο διαφορετική άποψη σε σχέση με το επιχείρημα "...Έτσι μπήκες κι εσύ στο τρυπάκι της απόκτησης του "Παικταρά" και προσπάθησες ν' αλάξεις τελείως την φιλοσοφία και τον προγραμματισμό της ομάδας. Αυτά πληρώνεις τώρα..." Η διάλυση και η απαξίωση της συγκεκριμένης ομάδας δεν νομίζω ότι έγινε υπό το πρίσμα μιας τέτοιας "στρατηγικής".
Άλλες ήταν οι αιτίες - τις έχουμε συζητήσει κατά καιρούς.

Κατά τα άλλα, η... ορολογία "Μουνοχειλάκηδες" είναι αριστούργημα!

shogun είπε...

@pater

" Και ο Λουκάς ΑΜΥΝΤΙΚΑ είναι καλύτερος του Βύντρα για εμένα. "

Αυτός ο Βύντρα είναι τόσο παιχταράς που ξεπερνάει και τον εαυτό του ώρες ώρες...

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Σογκούν...

Πέρα του ότι ο Λουκάς ξεπερνάει τον Εαυτό του, για εμένα πριν από τον Βύντρα δεν υπήρξε παίκτης στη θέση του που να αξίζει το όνομα του μνημόνευση.

Η θέση και το "Βύντρα" είναι το ίδιο...

Πέρα από τις μαλακίες που γράφω, εντάξει ρε φίλε.. κάναμε ένα λάθος πως κάνεις έτσι;;;

Φυσικά και μιλούσα για τον Βύντρα ότι είναι καλύτερος του Σεϊταρίδη. Ή για να ακριβολογώ, ότι είχε καλύτερες προοπτικές από τον Γιούρκα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Πρασινόκαρδε αδελφέ,

Ουδεμία αντίρρησις επί του προκειμένου.

Δεν ήταν όλη μα μεν αλλά ήταν η πλειοψηφία.

Η διαφορά μας είναι νομίζω στο ότι εσύ εξωραΐζεις περισσότερο τον κόσμο ενώ εγώ εξωραΐζω περισσότερο τον Τζίγγερ.

Ή κάνω λάθος;;

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@Παππάς

Χαχα! Καλό πάτερ μου! Μπορεί να έχεις και δίκιο!

Υ.Γ. Κάποια στιγμή, δώσε στίγμα στη Θ10.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να οξύνω τα πνεύματα αλλά μήπως διαβάσατε στις σημερινές δηλώσεις του κόουτς, την αναφορά του στο επίμαχο σχόλιο για τον ocfp;

"Ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟ είναι ένα σκαλί παρακάτω"

Ο 47χρονος έδωσε διευκρινίσεις και για τη συνέντευξή που παραχώρησε στην "Α Βola": "Η ερώτηση που μου έγινε ήταν να συγκρίνω το πορτογαλικό με το ελληνικό ποδόσφαιρο και η απάντηση που έδωσα ήταν: Οι μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, έχουν μεγαλύτερα μπάτζετ από τους ελληνικούς συλλόγους, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική ποιότητα από τη στιγμή που η Ελλάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχω παρατηρήσει και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες δυνατότητες να αγοράσει παίκτες. Πούλησε τον Καστίγιο, έχει δικό του γήπεδο, παίζει στο Champions League και είναι φυσιολογικό να καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Ποτέ δεν είπα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα σκαλί παρακάτω. Από τη πρώτη στιγμή που ήρθα το καλοκαίρι είχα πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα και διαθέτει τους καλύτερους παίκτες. Άλλωστε το καλοκαίρι αρκετοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων όμως δεν πουλήσαμε κανέναν, δείγμα της αξίας τους. Πιστεύω ότι και στο τέλος της σεζόν, θα υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που θα θέλουν ποδοσφαιριστές μας".


Δηλαδή από ποιον έχει περισσότερες δυνατότητες (λεφτά) ο ocfp;

Ανώνυμος είπε...

@greenheart,
Πρεέπει να παραδεχτείς ότι τα άστρα του Πατρός Μιχαήλ ήταν σε συναστρία διότι αφ' ενός έχει κάνει μία άκρως εμπεριστατωμένη ανάλυση περί του ταλέντου του συμπαθούς νέου Λουκά (όστις παρεπιπτόντως είχε την ονομαστική του εορτή χθές), όσον και δια τον εξαίρετον χαρακτηρισμόν όστις αφορά το απαύγασμα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας κον. Γεώργιον Μουνοχειλάκην.
@Κον Κουτόχορτον
Αγαπητέ μου, εις ποίαν άλλην ηλεκτρονικήν ιστοσελίδαν θα εμπλουτίζατε τας γνώσεις σας περί του ταλέντου του Λουκά καθώς και το λεξιλόγιόν σας, από το ιδιότυπον, κατα πατέρα Μιχαήλ λεξικόν?
Με ακραιφνώς Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς.

@petrosskl είπε...

Κουτόχορτε, έπρεπε να αφήσεις λίγο καιρό και να επιστρέψεις μετά τη γκέλα στη Βέροια ;)
Γκαγκάτση θεέ πάρε τη ΠΑΕ!

Ανώνυμος είπε...

papa poion ennoeis legontas "mike"

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ ανώνυμε αδελφέ,

Μικές = Μακάελσεν.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική η ανάλυσή σου Πάτερ Μιχαήλ!

Κυρίως για την οπτική γωνία από την οποία την έκανες, με την οποία ως γνωστόν συντάσσομαι απόλυτα.

Ναι, επιτέλους, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μόνο μέσα από το πρίσμα της ομαδικότητας μπορεί να προσεγγίσει κανείς και τις ομάδες αλλά και τις μονάδες.

Η ομαδικότητα άλλωστε ήταν αυτή που διέκρινε ανέκαθεν τον Παναθηναϊό από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες - και χάρη σε αυτήν πέτυχε πράγματα αδιανόητα για αυτές σε πανευρωπαϊκή κλίμακα.

Τώρα, το αν π.χ. ο Βύντρα είναι παίκτης του 5 ή του 8 έχει πραγματική πολύ λίγη σημασία για τους λόγους ακριβώς που ανέλυσες.

...

Κάτι διέψευσε ο Πεσέιρο, νομίζω...
Αλλά τι σημασία έχει; Η ρετσινιά έμεινε και ίσως το νέφτι πέφτει σκληρό για τα απαλά χεράκια.

Ανώνυμος είπε...

pou tha paei auti i katastasi?
i pio kwlofardi elliniki omada [aek] kerdise tin pio atixi [ael] agwnizomeni me 10 paiktes gia 80 lepta. o gayros sinetripse ton paniwnio [o opoios stathike arketa kala] dil. tin pio texniki kai sklirotraxili omada edw kai 10 mines. ki emeis xanoume apo tin tripoli, dexomenoi to goal sto 51 kai ta ipoloipa 40 lepta den kaname oute 1 fasi...dropi...i grinia tha sinexizetai mexri na ginei kati ousiastiko stin omada pou agapame! sorry gia ta greeklish

@petrosskl είπε...

Είναι η πέμπτη αγωνιστική που το ΑΕΚ44 παίρνει σφύριγμα... Πόσες έχουμε παίξει μου θυμίζετε;
Αλλά μην σας νοιάζει, έχουμε τον πρόεδρο της λίγκας να μας προστατεύσει!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι στύβουν το κεφάλι τους πώς να διασπάσουν τις κλειστές άμυνες ...

... την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι είτε βρίσκουν μπροστά τους αντίπαλους αμυντικούς πρόθυμους να βάλουν αυτογκόλ, να κάνουν αστεία πέναλτι, να δώσουν πάσες σε αντίπαλους επιθετικούς μπροστά στο τέρμα, είτε πάλι δεν βρίσκουν μπροστά τους καμμιά άμυνα, διότι ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας είχε τη θεία έμπνευση να παίξει ορθάνοιχτα ...

... ενώ κάποιοι άλλοι κερδίζουν τα πέναλτι με το κουτάλι (9 υπέρ 0 κατά πέρσι = 7 ματσάκια καθαρισμένα) χωρίς να σφυρίζεται σε βάρος τους κανένα.

Κατά τα άλλα, ο προπονητής των πρώτων είναι "προπονητάκος" και οι παίκτες του "από τα καλάθια".

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

...

Κάτι διέψευσε ο Πεσέιρο, νομίζω...
Αλλά τι σημασία έχει; Η ρετσινιά έμεινε και ίσως το νέφτι πέφτει σκληρό για τα απαλά χεράκια.

Ανώνυμος είπε...

Η πολλή κλαψομουνιά της ΑΕκ απέδωσε. Έχει παρατραβήξει πλέον το σχοινί. Δεν πάει άλλο το σπρώξιμο.

Ο Πεσέιρο φίλε ΤΤ επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός ξοδεύει περισσότερα. Επίσης είπε χαρακτηριστικά ότι "έκανε ακριβές μετεγγραφές όπως του Νούνιεζ επειδή πούλησε τον Καστίγιο". Μετά επιβεβαίωσε την πίστη του στους παίκτες του και ότι θα μπορέσουμε να πουλήσουμε αρκετούς από αυτούς. (για αγορές τσιμουδιά όμως).

Δεν τον κατηγόρησε κανείς ότι δεν πιστεύει στην ομάδα που προπονεί ούτε ότι είναι ο Τσουκαλάς. Πάλι ρόμπα βγήκε ο Τζίγκερ. Μα ψέμματα να πει? Αφού ξοδεύει περισσότερα. Το αρνείται κανείς? Έχει και παραπάνω έσοδα τι να κάνουμε.

Και αρκετά πλέον να ψάχνουμε φαντάσματα και οτιδήποτε άλλο για να μην βλέπουμε τα χάλια μας. Κάθε φορά που νικάει ο γαύρος στο Καραισκάκη, ο Γκόντζος ανακαλύπτει και ένα πουλημένο ποδοσφαιριστή. Είπαμε τον "σπρώχνουν" αλλά δεν χρειάζεται τον Πλετς (τον οποίο έχω σε εκτίμηση), τον Σιντιμπέ και τον Μπεκιάι για να κερδίσει εντός τηγανιού Πανιώνιο, Κέρκυρα, Ιωνικό. Πέρυσι ο Γκόντζος είχε βγάλει πουλημένους 7 τερματοφυλακες. Πες για Κασναφέρη, πες για Ζωγράφο, πες για Αμανατίδη, πες για Νταμπίζα. Όχι για τον Λίνεν. Χάνεις και το δίκιο σου με αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Πες για το αυτονόητο. Ότι δεν του δίνουν πέναλτυ (3 με ΟΦΗ, ένα χθες) για να μπορούν να κλαίγονται και αυτοί. Στρατηγική ΑΕΚ.

In other news, βλέπω διπλό το απόγευμα

zouk είπε...

Ψιλοχαλια ειμαστε παλι,αλλα Ι-Ι-Ιβανσιτς.

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen,

φίλε μου πάω πάσο εάν βρίσκεις, ότι ο Πεσέιρο είχε πει τα ίδια με αυτά που του αποδόθηκαν (και τα οποία, αν δεν τα θυμάσαι καλά, μπορείς να τα βρεις εδώ, στο 3ο comment του post "5 γκολ σε 9 λεπτά", αντιγραμμένα από τον Sportdog, που τα είχε αντιγράψει από το e-ΕΘΝΟΣΠΟΡ).

Για το άλλο όμως που λες συμπληρωματικά, ότι δηλαδή: "Δεν τον κατηγόρησε κανείς ότι δεν πιστεύει στην ομάδα που προπονεί"...

... ε, εδώ θα μου επιτρέψεις να σου θυμίσω ότι σε κάάάάποιο blog γράφτηκε ένα post-κατεβατό προσβλητικών εκφράσεων κατά του "κακόμοιρου προπονητάκου" Πεσέιρο, ξεκινώντας με την εξής πρόταση:
"Τι είπε λοιπόν ο προπονηταράς μας; Ότι έχουμε χειρότερο υλικό από τη Γαβριέλα, που έδωσε λεφτά για μεταγραφές".

Αν πάλι βρίσκεις τούτη την πρόταση ίδια με αυτό που είπε ο Πεσέιρο, τότε ξαναπάω πάσο και σε καληνυχτίζω γλυκά.

---

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εννοούσα ότι δεν τον κατηγόρησε για αυτό ο μη φιλοολυμπιακός τύπος.

Τέλος πάντων, παίξαμε άθλια μπάλα, δεν βλεπόμασταν, αλλά τουλάχιστον νικήσαμε.

Ο Κάρα θα αφήσει κανέναν άλλο να βαρέσει κανά φάουλ?

Ρομέρο, Παπ, Τζιόλης ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ! Μα είναι δυνατόν να έχει στον πάγκο τον Σάλπι και όχι τον Παπ?

Ν'Ντόι ντεφορμέ, Μάτος Δημούτσος προσπάθησαν, Ίβανσιτς τελικά καθοριστικός.

Και θα ήθελα την κριτική του Μιχάλη για την σημερινή απόδοση του Βύντρα. ΑΘΛΙΟΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. Ντρέπομαι που παίζει με οτ τριφύλλι στο στήθος

Old Boy είπε...

Προσυπογράφω το προτελευταίο σχόλιο του Ρενέ. Εσένα σε εκφράζει ρε Τζόνυ αυτή η ιστορία σχεδόν κάθε σεντερ μπακ και κάθε τερματοφύλακας που παίζει με τον γαύρο να στιγματίζεται απ' το Ντέρμπυ;
Και θεωρείς ότι κακό στην ομάδα κάνει μόνο η γκρίνια και η φαγωμάρα και όχι και τα αποπροσανατολιστικά άλλοθι τύπου Πλετς;

Pappas10 είπε...

Καλημέρα αδέλφια,

Ως προς τον Βύντρα, για άλλη μία φορά θα πω πως το παιδί το έχουμε κάψει. Από εκεί και πέρα, όταν έχει Ρομέρο μπροστά κάνει ούτως ή άλλως λίγα επιθετικά. Αμυντικά - αν θυμάμαι καλά το παιχνίδι - δεν έκανε κανένα λάθος.

Τέλος να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο Βύντρα ΔΕΝ είναι παικταράς. Απλά για εμένα ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΪΤΑΡΙΔΗ. Αλλά ο Σεϊταρίδης βοηθήθηκε πολύ ενώ ο Λουκάς αφέθηκε βορά στα θηρία των Εφημερίδων και της εξέδρας.... αυτή είναι η άποψη μου.

Ως προς το ότι το "Ντέρμπυ" βγάζει "πουλημένους" ομάδες και παίκτες... τέλος πάντων το πόσο εύκολα γίνονται λάθη απέναντι στον Γαύρο είναι απίστευτο. Κάποιος μπορεί να πει ότι τα λάθη γίνονται επειδή ο γάβρος πιέζει σωστά... αλλά πως διάολο νοήται σωστή πίεση όταν ο αντίπλος αμυντικός αντί για τους 3 δικούς του βρίσκει τον 1 γάβρο που στέκεται στο ύψος της περιοχής, ακόμα δεν το έχω εξηγήσει εγώ στον εαυτό μου.

Για το παιχνίδι εχθές, εγώ γκρινιάζω για τον Καραγκούνη από την ημέρα που τον πήραμε πίσω. Θεωρώ ότι το παληκάρι το έχει πάρει πιο πατριωτικά απ' όσο θα έπρεπε.

Για εμένα μας λείπει τρελά ο Έκι ΚΑΙ φέτος. Ομάδα με Ιβανσιτς, Έκι, Μάτος και Νίνη ή Δημούτσο έχει πολύ ποιότητα στο κέντρο. Με Τον μαύρο τον σκύλο τον αράπη τον ταμ ταμ ταμ (Δεν το λέω εγώ... ο Ζαμπέτας το Λέει) και Τετράδα ή τριάδα στην Άμυνα Από Γκούμα, Νασίφ, Ζόσου, Τάκαρο, Μίκαελ, Τριακαρίρε κλπ. θα είσαι μία χαρά.

Πιστεύω ότι η ομάδα έχει προοπτική. Αρκεί να υπάρξει σωστή χρήση των ποδοσφαιριστών, ορθότερος καταμερισμός ρόλων (όπως σωστά επισήμανε κάποιος ο Καραγκούναρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτός που πρέπει να εκτελεί τα στημένα) και περισσότερο "Δέσιμο" αγωνιστικό.

Δεν πιστεύω ότι έχουμε τόσο σοβαρό έλλειμα ποιότητας.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης...

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

ειλικρινά απορώ για την ερώτησή σου. Και διότι εννοείται πως δεν με εκφράζει η τακτική του Derby, που αναφέρεις, αλλά και επειδή δεν κολλάει με εκείνο που έγραψα - όπως δεν κολλούσε και το σχόλιο του Henriksen.

Καταρχήν λοιπόν, τι είχα γράψει; Ένα δηκτικό σχόλιο με τίτλο "Πώς ανοίγουν οι κλειστές άμυνες".

1. Έχεις καμμιά αντίρρηση ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε ΠΑΛΙ από τη διαιτησία και πήρε ένα ματς, στο οποίο ΠΑΛΙ έπαιξε άθλιο ποδόσφαιρο; - Την ίδια στιγμή που ΠΑΛΙ σ' εμάς δεν δόθηκε πέναλτι υπερ μας; Δε νομίζω να έχεις αντίρρηση.

2. Διαφωνείς ότι κάμποσες φορές η Γαβριέλα ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ με τρόπους, που έτσι και γίνονταν μ' εμάς θα είχε γίνει η Μεγάλη του Γένους των ΜΜΕ Επανάσταση; Τι γουστάρεις να σου πρωτοθυμήσω. Τα 6 περσινά ΑΥΤΟΓΚΟΛ αντιπάλων με τα οποία άνοιξε το σκορ (κι όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι ν' ανοίξεις το σκορ απέναντι σε μια κλειστή άμυνα, διότι έτσι την ανοίγεις και αυτήν). Τα ΑΠΕΙΡΑ φαουλάκια έξω από την περιοχή, δώρο για τον μαέστρο Ρίμπο; Τα πέναλτι του Τζόρτζεβιτς; Ή τη φετινή "άμυνα" του ΟΦΗ;

Αυτά είναι γεγονότα καταμετρημένα και δεν βλέπω γιατί απαγορεύεται να τα θυμίζουμε, με το έωολο επιχείρημα ότι δήθεν αποτελούν αυτά δικιολογίες για τη δική μας ομάδα!!!

Όχι, δεν δικιολογούν αυτά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας μας.
'Αλλο όμως αυτό και άλλο το γεγονός ότι π.χ. η ΑΕΚ με εντελώς άθλια μπάλα έχει 6 νίκες σε 6 ματς, χωρίς οπωσδήποτε να τις δικαιούται μιας και η διαιτησία έβαλε κι αυτή κάπου το χεράκι της. Μην τα μπερδεύεις λοιπόν.

Όπότε: ναι φίλε μου, θεωρώ ότι το να βρίζεις αλύπητα και ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ την ομάδα σου (όχι την ΠΑΕ, την ομάδα σου: τον προπονητή σου, τους παίκες σου), είναι τετράκις χειρότερο του να πεις ότι π.χ. η ΑΕΚ ευνοήθηκε με τη Λάρισα ή ότι ο Τοροσίδης επί Ξάνθης χάρισε ένα αυτογκόλ κι ένα πέναλτι στη Γαβριέλα!

Γιατί ο αποπροσανατολισμός αντιμετωπίζεται, φίλε μου, με αναπροσανατολισμό, με σωστή κριτική ...

... αλλά το να μην στηρίζεις την ομάδα σου, το να ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ την ομάδα σου, δεν είναι απλά αποπροσανατολιστικό: είναι διχαστικό και ο διχασμός δεν αντιμετωπίζεται.

Κι αν το θέλεις: η ισοπέδωση είναι τόσο "άποψη" όσο και ο αποπροσανατολισμός. Δηλαδή ΔΕΝ είναι άποψη! Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ.

Ε, εδώ ακριβώς οι ισοπεδωτές της ομάδας συναντιούνται με το Derby, όσο κι αν αυτό δεν τους αρέσει,

Old Boy είπε...

Φυσικά και δεν είμαι θιασώτης της λογικής ότι δεν μας αφορά τι κάνουν οι άλλοι. Στο ίδιο πρωτάθλημα συμμετέχουμε κι αν μια ομάδα σπρώχνει η διαιτησία και μια άλλη την σταματάει παίζει τεράστιο ρόλο. Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στη στοχοποίηση σέντερ μπακ και τερματοφυλάκων. Ο Πλετς είναι δυο μέρες τώρα πρωτοσέλιδο στο Ντέρμπυ. Εκτός αν θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός φροντίζει να πιάνει πριν το ματς με τον ΟΦΗ τον Μάουρερ, πριν το ματς με τον Πανιώνιο τον Πλετς και πάει λέγοντας.

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

καλώς αλλά γιατί αυτά τα λες σε εμένα; Πήγαινε και πες τα στον Γκόντζο! Εγώ τι δουλειά έχω να σου απαντάω για πράγματα που δεν έχω πει;

Old Boy είπε...

Ε, δεν είχα τον Γκόντζο εύκαιρο και τα είπα σε σένα :)