Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2007

Πες μας τι πίνεις...

Αγαπητέ Ζοσέ...δεν με αφήνεις να αγιάσω. Μία οι συγκλονιστικές εμφανίσεις της ομάδας, μία οι δηλώσεις σου, είσαι πρώτη είδηση. Κάλεσες λοιπόν τον κόσμο στο γήπεδο και αν δεν τους αρέσει το θέαμα-το ποιό?-να σας αποδοκιμάσουν. Μάλλον αγνοείς οτι για να έρθει ο κόσμος, πρέπει να κάνει τα εξής: Να δηλώσει τα στοιχεία του στους ταγματασφαλίτες της ΠΑΕ, να πληρώσει ένα διόλου αμελητέο ποσό για να έρθει στο πλέον απαρχαιωμένο γήπεδο με μηδέν ανέσεις, να αποκτήσει κίνητρο με βάση την ήττα στην Τριπολιτσά και το ντέρμπι με Βέροια-πώς?- να λησμονήσει την απουσία ποιτικών παικτών και την αλαζονική έως εχθρική συμπεριφορά του μαγαζάτορα. Συνήθως δε, όταν κάποιος θέλει τα λεφτά σου προσπαθεί, ανεξάρτητα με το προϊον που πουλάει, να είναι εξυπηρετικός και ευγενής. Στην περίπτωση του αφεντικού σου η ταλαιπωρία μέσω του Ζούλα Club είναι απίστευτη σε βαθμό που θα εγκληματούσε ο Ιώβ ενώ ο ίδιος, ως αυτοκράτορας-θεός, αντιμετωπίζει τον κόσμο της ομάδας ως υπανθρώπους. Και εκτός αυτών, σε ρωτώ καλέ μου Ζοσέ-δυστυχώς όχι Μουρίνιο....Θα μάθει μπάλα ξαφνικά ο Βύντρα? Ο Δημούτσος θα γίνει Ρομπίνιο ή έστω Γκαλέτι? Ο Τζιόλης θα γίνει κινητήριος μοχλός με κάθετες πάσες και βιρτουόζικες ενέργειες? Ο Μυτόγκας θα γίνει Πελέ μετά απο 3 χρόνια κακοποίησης του αθλήματος? Ο Νίλσον θα γίνει αριστεροπόδαρος- εκτός απο παίκτης της προκοπής- ή μήπως θα κόψει τις γκάφες ο Μόρρις? Θα βάλεις τον Ίβανσιτς με την προσδοκία να κάνει όσα αδυνατούν να κάνουν οι άλλοι ή θα επιλέξεις δυο κεντρικούς μέσους για τα άκρα, σκίζοντας όλα τα προπονητικά διπλώματα. Αν η ομάδα δεν τραβήξει θα σε βαρύνει το πάπλωμα στο πάγκο ή λες να κοουτσάρεις κιόλας? Και αν τελικά το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο με βαση την πανδαισία ποδοσφαίρου που βλέπουμε 3 χρόνια τώρα απο τους τσουρουκάδες αυτούς, τι εννοείς ας μας αποδοκιμάσουν? Εννοείς να πηδάνε πάνω στον πάγκο ουρλιάζοντας όπως με την Λίτεξ? Εννοείς να γιουχάρουν μέχρι να κλείσει ο λαιμός τους? Μήπως εννοείς να το κάνουν οικόπεδο? Και σε τελική ανάλυση, εσύ λες μια μαλακία που δεν κοστίζει. Τον ρώτησες τον άλλον που θα φάει την ταλαιπωρία, που θα του ανέβει το αίμα στο κεφάλι, που θα βραχεί και θα ξεπαγιάσει, που θα χάσει 3 ώρες, για ποιό λόγο να τα κάνει όλα αυτά? Λόγω Παναθηναϊκοφροσύνης? Ας την βρεί πρώτα ο ραλίστας. Λόγω προσμονής? Τόσα χρόνια με την προσμονή τρεφόμαστε και κάθε φέτος και χειρότερα. Για να σκοτώσει την ώρα του? Μάλλον τα εγκεφαλικά του κύτταρα θα σκοτώσει. Εν ολίγοις μικρέ μου Σαουδαραβοκαταροπορτογάλε, όταν καλείς κάποιον πρέπει και κάτι να τον τρατάρεις. Εν φοντανάκι βρε αδερφέ, το κατιτίς του. Εσύ και ο Τζιγγεριακός μέχρι τώρα κερνάτε μόνο ντροπή και πίκρα. Εύχομαι να αλλάξει. Εύχομαι σήμερα να δούμε την Μπαρτσελόνα που έταζες ντάλα καλοκαίρι. Μέχρι τότε, καλύτερα να μασάς.

Y.Γ Το ατυχές σχόλιο με τον τελικό ΟΥΕΦΑ στα 100 χρόνια της ομάδας τι το ήθελες βρε κακομοίρη? Εδώ χάνεις από ομάδες Β' Εθνικής, αδυνατείς να κάνεις έστω και μία ευκαιρία για γκόλ, θες και τελικό ΟΥΕΦΑ? Είσαι καθόλου με τα καλά σου? Μήπως δεν έφερες μόνο κρασί απο το Οπόρτο? Λυπήσου μας άνθρωπε του θεού. ΗΜΑΡΤΟΝ. Και η μαλακία έχει όρια.

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θα πάω γήπεδο σήμερα.

Σαν κατάσκοπος του Ατρόμητου, εννοείται!

:-)

...

Ωραία μέρα σήμερα. Το φάντασμα της Ρεάλ έριξε 4 συν ένα χαμένο πέναλτι. Ξέρω, ξέρω, κάποιοι από σας προβληματίζεστε αλλά εγώ τα απολαμβάνω αυτά τα "κρίίίίμα" με βαθιά ξεφυσήματα κι όλα τα "πίκρα, άξιζε περισσότερα", που ακούγονται από χτες βράδυ!

Και θα το απολάμβανα ακόμα περισσότερο, αν ήταν 2-2 μέχρι το 93' και η Λουλού της Παραλίας έτρωγε στο 94' το τρίτο!

Ακόμα πιο πολύ θα το απολάμβανα μάλιστα, αν αυτό το 3ο ερχόταν από πέναλτι-μούφα, με το Ρομπίνιο να πέφτει α λα Τζόρτζεβιτς 2 μέτρα ΕΞΩ από την περιοχή και το Νορβηγό να δείχνει την άσπρη βούλα!

Η τέλεια ηδονή μάλιστα, θα ήταν να απέκρουε το πέναλτι ο Αντωνάκης και ο Νορβηγός να σφύραγε ξεδιάντροπα επανάληψη!

Πωπωπώ φανατίλαααα ο άθλιος!

:-) :-)) :-)))

----

μότο και γαμώτο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

(κατάσκοπος του Ατρόμητου)

Ανώνυμος είπε...

Κάλα ολα αύτα που λες.Μαζι σου
αλλα....

δεν λες όμως οτι παίζανε με 10 παικτες για 80 λεπτα στο μπερναμπέου, χασανε του κόσμου τις ευκαιρίες και την ρεαλ την εσωσε στο τελος ο κασίγιας.

Μεταξύ μας θα κρυβόμαστε?

Χωρίς παικταράδες παιδιά, ομάδα καλή δύσκολα θα φτιάξουμε. Αυτή είναι η μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Με 11 μπορεί και να κέρδιζαν. Έπαιξαν πάρα πολύ καλά, ενώ έβγαιναν με 3 μπαλιές στην αντεπίθεση, όπως οι καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι που θεωρούσαν αστείες τις μεταγραφές τους. Παίκτες με προϋπηρεσία σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα πήραν όχι τα σαπάκια-λαχεία που πήραμε εμείς. Ο Γκαλέτι σε κάθε ματς είναι σούπερ. Ναι, αυτός που δεν ερχόταν λέει στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Μόλις τα έσκασαν, ενώ εμείς πέρσι όχι, ήρθε χαλαρά. Ο Εντόι εδώ και 3 αγώνες δεν βλέπεται. Αυτή είναι η διαφορά του μεγάλου ποιοτικού παίκτη με τα φιλότιμα καλά παικτάκια. Παίζει πάντα και παίρνει παιχνίδια. Μπαίνει μέσα ο Κοβάσεβιτς και γυρνάει παιχνίδια ενώ εμείς έχουμε επίθεση πυγμαίων, φώναζε ο Ισπανός αλλά κανένας δεν άκουγε. Και για να λέμε αλήθειες. Έχεις καλύτερο τέρμα?Δεν νομίζω. Έχεις καλύτερα άκρα (Βύντρο-Νίλσον) απο Τοροσίδη και Ραούλ Μπράβο??? Ας είματε σοβαροί. Μήπως ο Καρχαρίας, ο Μόρρις και ο Βάσκος είναι καλύτεροι απο Άντζα και Σέζαρ? Πλάκα κάνετε? Καλά για κέντρο ας το αφήσουμε. Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτε, Λεντέσμα, Στολτίδης με Τζιόλη(ως αμάν), Μάτος, Δημούτσο και Καραγκούνη. Πάλι καλά που υπάρχει και ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ίβανσιτς να δώσει λίγο ποιότητα. Επίθεση...τι να λέμε. Ο Κύπριος που τόσο θα θέλαμε σαν αγωνιστικά χαρακτηριστικά, είναι παγκίτης. Απορώ πως θέλετε και πρωτάθλημα, όταν στις 8 απο τις 11 θέσεις-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-υπερτερούν ΧΑΛΑΡΑ. Το ίδιο και η ΑΕΚ. Μήπως έχουμε καλύτερους απο Αρουαμπαρένα, Ράμος, Μαντούκα, Σέζαρ και λοιπούς. Συν προπονηταρά στον πάγκο. Άντε ραλίστα καληνύχτα. Παίξε playstation γιατί στην πραγματικότητα είμαστε για Β Εθνική.

Ανώνυμος είπε...

"Μακάριοι οι αμνήμονες, διότι αυτοί θα κληρονομήσουν τη Βασιλεία της Intralot" - από τα Χειρόγραφα της Νεκράς Παραλίας.

Γιατί μασάτε άνθρωποι;

Δεν πάνε και πολλά χρόνια από τότε που, πάλι, η Λουλού της Παραλίας "τρόμαξε τους Μαδριλένους" κι έχασε "την ύστατη στιγμή" κάνοντας "την Ευρώπη να παραμιλάει" με την "ποιότητα των παικταράδων της", που όλοι τους ήταν βέβαια "επένδυση του Προέδρου που ξοδεύει αλόγιστα για την ομάδα του".

Τότε, είχε χάσει 2-1 και πάλι στο 1-1 είχε μια καλή ευκαιρία. Τώρα έχασε 4-2 συν ένα χαμένο πέναλτι υπέρ του φαντάσματος της Ρεάλ.

Έπαιζε με 10; Γιατί δηλαδή, το φάντασμα της Ρεάλ με πόσους έπαιζε; Ο Σαλγάδο ήταν από απλά απών έως επικίνδυνος για την ομάδα του σε όλο το ματς, ενώ ο Ρομπίνιο άφαντος για ενάμιση ημίχρονο. Δηλαδή με ... εννιάμιση παίκτες!

Έκανε ευκαιρίες; Μα αφού το φάντασμα της Ρεάλ έπαιζε πρακτικά χωρίς άμυνα και μάλιστα αυτη τη δήθεν άμυνα που είχε, την είχε μόνιμα παραταγμένη στη γραμμή της σέντρας, άντε 5 μέτρα παραπίσω. Επόμενο λοιπόν οι αντεπιθέσεις να φτιάχνουν ευκαιρίες.

Ο Γκαλέτι; Ναι, πολύ καλός - αλλά όχι φίλε Κουτόχορτε, σ' εμάς δεν ήρθε επειδή δεν του δίναμε φράγκα αλλά επειδή τραυματίστηκε ο Μάξι Ροντρίγκεζ και την τελευταία στιγμή η ομάδα του τον κράτησε. Το ξέρεις καλά, όπως και ξέρεις καλά ότι δεν ειπώθηκε ποτέ κι από κανέναν πράσινο για την περίπτωσή του το περί "υποβαθμισμένου ελληνικού πρωταθλήματος".

Ο Λούα Λούα; Καλός αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε, ότι η Λουλού ανέβηκε και έκανε 3 ευκαιρίες μετά που βγήκε ο Κωλοτούμπας.

Ο Ραούλ Μπράβο; Μα το φάντασμα της Ρεάλ γινόταν επικίνδυνο μόνο όταν αναπτυσσόταν από τα άκρα.

Ήρεμαααα.

Δε χρειάζεται να γλύφουμε τη Λουλού για να θάψουμε την ομάδα μας! Μπορούμε κι αλλιώς.

---

μότο και γαμώτο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

(κατάσκοπος του Ατρόμητου)

Ανώνυμος είπε...

Κουτ θα βγάλουν και σένα γαύρο σε λίγο..

Ήταν που έλεγε ο μιχάλης ότι ο γκαλέτι είναι απάτη. Τέτοιο παίκτη δεν έχουμε, δυστυχώς. Πήρανε παίκτες και κάνανε μάγκα ακόμα και τον Τάκη. Αυτή είναι η αλήθεια. Κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλο σας τώρα περί φαντασμάτων ρεάλ. Λες και ο γαύρος που τον έχει αρπάξει από Μόλντε, Μακάμπι κτλ θα ειχε τύχη με το φαντασμα της Ρεάλ. 80' με 10 παίζανε, το αντιλαμβάνεστε?

Όσο για τα χανούμια, όλα για όλα στη Λεωφόρο το Νοέμβρη. Έτσι και χάσουμε, φινίτο. Τέρμα οι παραισθήσεις περί πρωταθλήματος. Οπότε ας γίνει μια επανάληψη του περσινού (του β'γύρου φυσικά) κι ας μαίνονται οι διαφωνίες στο μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ΤΤ:
Γράφεις συνέχεια "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!"

Για μένα ισχύει το εξής:
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΛΙΑ!
Έστω ότι ισχύουν όλα όσα λες και στην πραγματικότητα δεν έπαιξε τίποτα ο γαύρος. Εσένα τι σε νοιάζει? Δες σήμερα την πραγματικά ευρωπαία ομάδα και τα λέμε πάλι αύριο.

Ανώνυμος είπε...

TT ούτε χρειάζεται να θάβουμε και να μην αναγνωρίζουμε κάποια αντικειμενικά πράγματα αλα Γκοντζέ, για να νιώσουμε καλύτερα για τα χάλια μας.

Ο Γκαλέτι δεν ήρθε επειδή δεν παίζαμε ΟΥΕΦΑ και επειδή η Ατλέτικο δεν τον έδινε δανεικό. Αυτή είναι η αλήθεια. Δανεικό γυρεύανε, όχι να δώσουν 2,5 μύρια. Ή μήπως πιστεύεις ότι θα αγοράσουμε τον Ιβανσιτς το καλοκαίρι

Και οι αερολογίες ότι η Ρεάλ έπαιζε με 9 παίκτες (βγάζεις και τον Ρομπίνο μάλιστα) είναι κατώτερες του επιπέδου σου και δεν σε κολακεύουν.

Κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλο σας και από φαντάσματα. Ο Λούα Λούα μια χαρά παίκτης είναι, έμπειρος και πήγε πολύ καλά χθες. Από τον Ραούλ Μπράβο έχουμε καλύτερο μπακ και δεν το ξέρω? Από τον Τοροσίδη (ναι μιχάλη, εκτός Βύντρα)?
Η πλεόν χαοτική διαφορά είναι στην απόδοση των κεντρικών αμυντικών ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Τα σχόλια περιττεύουν.

Για να μη μιλήσω για Γκαλέτι (αλλά και Κοβασεβιτς ως προς αποτελεσματικότητα)

(και Λεντέσμα αλλά είμαι προκατειλημένος επειδή είναι Αργεντίνος. Ο Ρομέρο συμβάλλει αποφασιστικά να αντιστραφεί αυτή η προκατάληψη όμως)

SniperAthens είπε...

Copy-paste & συμπληρωματικά: (όχι ότι θα μου απαντήσει ο henriksen, αλλά λέω τώρα...). Και για να το ξεκαθαρίσω, ΔΕΝ συγκρίνω τα δικά μας χάλια με αυτούς, αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μη βλέπουμε και θηρία λες και είμαστε με το LSD στην κωλότσεπη.


I stand corrected, ΔΕΝ ήταν η χειρότερη Ρεάλ της δεκαετίας αλλά της 100ετίας ("νεοσσέ" square :-ppp).


Δεν είδα στις gay-ροφυλλάδες καμμία αναφορά στις ελλείψεις της Ρεάλ. Θυμήσου το αυτό στον επόμενο αγώνα του gay-ρου που θα απουσιάζει ο Τοροσίδης και θα αναδειχθεί σε μέγα θέμα για τη ραχοκοκαλιά του gay-ρου.


Αντίθετα είδα κάτι σχόλια περί διαιτησίας, επειδή εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Έτσι είναι όμως όταν έχεις μάθει να σε παίζουν 100-0. Γκρινιάζεις.


Αν ήθελε ο διαιτητής να σπρώξει τη Ρεάλ, θα είχε δώσει άλλο ένα πένταλτυ στη Ρεάλ (κι άντε κάνε του μήνυση μετά) και θα είχε αποβάλλει κι άλλους παίκτες του gay-ρου - δικαιώματα του έδωσαν, π.χ το Γκαλέττι - όχι ότι θα άλλαζε το χθεσινό αποτέλεσμα, αλλά μη ξεχνάς ότι την επόμενη αγωνιστική παίζει μέσα με τη Ρεάλ


Ποδοσφαιρικό αξίωμα: Η απόδωση του ενός εξαρτάται από την απόδωση του άλλου. Όταν ο ένας είναι σε κακή κατάσταση, ο άλλος φαίνεται περισσότερο.


O Νικοπολίδης τα δύο από τα τρία τα έφαγε όρθιος - αντίθετα ο Κασίγιας έπαιξε πολύ καλά, όπως (σχεδόν) πάντα - σαν οπαδός της Ρεάλ τον βλέπω από το πρώτο παιχνίδι. Από πότε ο τερματοφύλακας ΔΕΝ αποτελεί μέλος της αγωνιζόμενης ομάδας?


Καρπετόπουλος: Είπε: "ανέβηκε ο πήχης". Αυτά γιατί δε τα έλεγε παλαιότερα που εμείς αλώναμε τις έδρες τη μία μετά την άλλη, αντιθέτως υποβάθμιζε τις "πορείες" και επικεντρωνόταν στο αποτέλεσμα? Αυτό ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τη θεωρία περί των "αντικειμενικών" εχθρών που είναι απέναντι.

Λεντέσμα: που ήταν χτες?



Αξίωμα ζωής: Το αποτέλεσμα μετράει.


ΑΝ μου απαντήσεις, επί συγκεκριμένων παρακαλώ

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Κατ' αρχάς ο Γάβρος ήταν καλός εχθές, ανεξάρτητα αν έπαιξε ΌΝΤΩΣ με την χειρότερη Ρεάλ.

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Μετά τη Βρέμη οι γαύροι απέβαλαν το κόμπλεξ και παίζουν χωρίς φόβο.

Τώρα για τον Γκαλέτι δεν θα τον κρινω από ένα παιχνίδι. Στο παιχνίδι με τη Βρέμη το γύρισαν όταν βγήκε και στο παιχνίδι με την Λάτσιο δεν ξέρω αν έπαιξε. Σε παιχνίδια τσου-λου ακόμα και ο ΒΥΝΤΡΑ (ναι εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ (οεεεεε Ρενε) Χένρικσεν, ο Βύντρα) έχει πετύχει σούπερ γκολ (με Άρσεναλ) και έχει σβήσει τον ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ (Στο ΟΑΚΑ με Μπάρτσα).

Προσωπικά με προβλημάτισε ο γάβρος ως ομάδα. Δείχνει απίστευτη συνοχή με δεδομένο πως οι παίκτες του είναι όλοι καινούργιοι. Αυτό πιστώνεται στον Λεμονή και προσωπικά με έχει ψιλοκουφάνει.

Πριν μου πεταχτεί κανείς και μου μιλήσει για "ποιότητα παικτών", εγώ θα πω ότι την διαφορά την έκανε ο... Τζόλε εχθές. Εντάξει ρε παιδιά.. το ξέρουμε ότι όταν θυμηθεί να παίξει είναι παιχταράς.

Επίσης μου φαίνεται ύποπτη η εξ' ίσου εντυπωσιακή φυσική κατάσταση της γαβριέλας.

Μ' αυτά και μ' αυτά, όντως καλή εμφάνιση, (η σύγκριση με την εμφάνιση στο Καμπ-Νου είναι Ιεροσυλία... δεν πετάγαν οι Μαδριλένοι κοτόπουλα μέσα και τους έπαιζαν στα ίσα, ούτε χάσανε πέναλτι οι Καταλανοί μ' εμάς έτσι;) χωρίς όμως καμία κόντρα διαιτησία και μην ακούω κουλά.

Εμένα ακόμα δεν μου έχει δείξει και κάτι το τρελό ο γάβρος. Στην τελική στο πρωτάθλημα σέρνεται και περνάει με τους γνωστούς τρόπους από τις ομάδες που ανήκουν "...στην ευρύτερη Ολυμπιακή οικογένεια..." για να μην ξεχνιόμαστε.

Ένα τσου λου έχουν να σκεφτούν, είναι και λίγο δυνατοί, έχουν πέσει και σε μούφα όμιλο (πέρα από την Αδύναμη Ρεάλ που παραμένει Ρεαλ, Βέρντερ και Λάτσιο είναι για τα πανηγύρια έτσι) αν ΔΕΝ τα καταφέρουν ούτε και τώρα είναι για τα πανηγύρια.

Τα του ομίλου τα έλεγα από την πρώτη μέρα της κλήρωσης και παραπέμπω σε παλαιότερα ποστ μου εδωμέσα.

Αυτά... δεν βλέπω λόγο πανικού. Δεν έχει δείξει τίποτα "άπιαστο" ο γάβρος ακόμα.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ακροβολιστή απαντώ εγώ, αν δε σε πειράζει. ΝΑΙ ήταν η χειρότερη Ρεάλ ever. Όμως μιλάμε για μια ομάδα που έχανε απο Μόλντε και καρδούλες. ΝΑΙ ο Ερπετόπουλος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι σιχαμένος. Τότε προσπαθούσε όντως να υποβαθμίσει τις επιτυχίες, τώρα δεν χρειάζεται γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΝΑΙ το αποτέλεσμα μετράει και έως τώρα έχουν μαζέψει όσους πόντους μάζευαν μάξιμουμ κάθε χρόνο. Τώρα αν δεν θές να δείς την πραγματικότητα είναι άλλο θέμα. Η Γαβριέλα είναι απείρως καλύτερη απο σένα και θα ενισχυθεί κι άλλο. Έχει αρχίσει-ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΤΙΓΙΟ-να ξεφεύγει απο τα ελληνικά δεδομένα. Έχει-και θα πάρει κι άλλους-παίκτες πρ'ωτης γραμμής. Βγάζει έναν αέρα ποιότητας και υπεροχής. Εσύ βγάζεις μιζέρια και κλωτσοπατινάδα. Η αλήθεια πονάει αλλά ως Παναθηναϊκός έχω μάθει να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος. Επι σειρά ετώ κέρδιζαν με παράγκες και ξεφτιλιζόντουσαν έξω. Τώρα κερδίζουν γιατί απλά είναι καλύτεροι. Και κάτι τελευταίο. Ο Παναθηναϊκός την χρυσή τριετία ήταν μέλος της ευρωπαϊκής ελίτ. Εκεί ήθελε ένα κλικ να γίνει ισότιμο μέλος των μεγάλων ομάδων. Αντί γι'αυτό έφτασε σε επίπεδο Ζαπορίζια και χάνει απο κάθε πικραμένο. Οι παλικτες που μεγαλούργησαν με την ομάδα και την Εθνική, δεν υπάρχουν, και αντικαταστάθηκαν απο άσχετους ή λίγους. Νομοτελειακά έγινες καφενείο, ομαδούλα της σειράς. Και να πώ και κάτι άλλο. Στο μπάσκετ χτες ήμασταν ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ. Έφτανε λίγη απο την κλάση Διαμαντίδη και Σάρας για να κερδίσουμε. Η ποιότητα κοστίζει αλλά αποδίδει.ΠΑΝΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει καμμιά σημασία που έχασε χθες η Λουλού; Βρίσκεται εύκολα στους 16 και με λίγη τύχη και στους 8.

Ελπίζω να μην κάνω εξυπηρέτηση μ' αυτά που λέω

Ανώνυμος είπε...

Χωρις φραγκα ομαδα δεν φτιαχνεις
τζιγγερακο. Ουτε παιρνεις τιτλο στην ελλαδα με τις σφεντονες οταν ο αλλος εχει πυρηνικα.

Καταντησες τον Παναθηναικο ομαδιτσα της σειρας.

Ξυπνα συντομα ή αδειασε μας την γωνια.

Ανώνυμος είπε...

Οι παλαιότεροι εμού και του Τζόνυ, επικαλούνταν τη σοφή παροιμία:

"Το φτηνό το κρέας, το τρώνε τα σκυλιά".

Αυτή ακριβώς είναι η σημερινή αναλογία μεταξύ ημών και της Γαβριέλλας. Εμείς, προσπαθούμε να τη βγάλουμε με τα ψέμματα, μέχρι να φτιαχτεί (λέμε τώρα...) το γήπεδο. Και υποβαθμίζουμε τη νοημοσύνη και την όρασή μας.

Οι απέναντι, για πολλούς και διαφόρους λόγους, επενδύουν περισσότερα και σωστότερα.

Η διαφορά είναι εμφανής στον αγωνιστικό χώρο. Και ο Όσιος Περιβόλας μας φύλαξε χθες και δεν ισοφάρισαν - ή δεν νίκησαν. Μαύρη μέρα θα ήταν αυτή η επέτειος.

Ας μην εθελοτυφλούμε λοιπόν - γιατί δεν αρμόζει ούτε στην ιστορία ούτε στην ποιότητά μας.

Και τώρα σας αφήνω, ξεκινάω για την Περιβόλα, για να στηρίξω την αρμάδα του Ζοσέ στην προαιώνια μάχη με τους απογόνους του Γουάλας! Και για να κατασκοπεύσω τους κατασκόπους του Ατρομήτου!

Ανώνυμος είπε...

Αν και με καλύψανε οι προλαλήσαντες, θα απαντήσω γιατί δεν κατάλαβα το επιθετικό υφάκι εναντίον μου από τον sniper. Δηλαδή γιατί να μην απαντήσω δεν κατάλαβα.
Μάλλον από τότε που αποκαλύφθηκε ότι είναι τελικά μέλος της γερουσίας, ξεκίνησε πογκρόμ εναντίον ημών των νεανίων.

Δεν είδα κανένα θηρίο, ούτε είπα ότι έγιναν Σεβίλλη. Αν επιμένεις ότι είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο ή ότι δεν έπαιξαν καλά χθες ή ότι έχουμε καλύτερους παίκτες τι να πω. Σέβομαι την άποψή σου αλλά διαφωνώ κάθετα.

Ναι προφανώς η Ρεάλ δεν είναι φορμαρισμένη και είναι χειρότερη από εποχή 2002 π.χ. (από παίκτες βέβαια είναι πολύ δυνατή). Τι πάει να πει αυτό η Ρεάλ είναι Ρεάλ, είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας, κέρδισε και την Σεβίλλη και το Μπερναμπέου είναι στις 3 πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Αν περίμενες εσύ ο γαύρος να πάρει διπλό από μια φορμαρισμένη Ρεάλ, ή να κάνει καλύτερη εμφάνιση από την χθεσινή ας πάρει το Διηπειρωτικό τότε. Όπως είπε μιλάμε για την ομάδα που έχανε παντού 9/10 χρόνια. Που ξεφτιλιζόταν πανευρωπαικώς. Μιλάμε για τρομερή βελτίωση, πολύ φοβάμαι ότι αν είναι λίγο τυχεροί θα προκριθούν κιόλας. Σου θυμίζω ότι έπαιζαν με 10 παίκτες 80' και μέχρι το 93 έκαναν ευκαιρίες. Αυτό δεν μπορούσα να πιστεψω καθώς και την συνοχή και τη νοοτροπία που είπε ο Παππάς. Φέρανε παίκτες από πρωταθλήματα κορυφαία και δεν κωλώνουν στο Μπερναμπέου, προφανώς επειδή έχουν ξαναπαίξει εκεί 15 φορές.
Απάντα μου κι εσύ συγκεκριμένα. Πόσο θα ερχόταν αν παίζαμε εμείς στο Μπερναμπέου με 10 παίκτες και τι εικόνα θα είχαμε.
Επίσης πες μου αν έχουμε καλύτερους παίκτες.
Επίσης πες μου αν σε ικανοποιεί η εικόνα του Παναθηναικού.
Υποθέτω παραδέχεσαι ότι ο γαύρος είναι καλύτερος από ότι τα τελευταία 5 χρόνια.
Η δικαιολογία Ρεάλ-Φάντασμα δεν στέκει εντός Μπερναμπέου για τον πελάτη της Ευρώπης, τον αιώνιο λούζερ χωρίς φανέλα.

Για τις ελλείψεις της Ρεάλ sorry κιόλας αλλά μόνο ο Καναβάρο και ο Ντιαρά έλειπαν ουσιαστικά (ο Πέπε θα ήταν πάγκο πιστεύω), 2 σημαντότατες απουσίες, αλλά είδες 11άδα? Ραούλ, Ρούουντ, Σνάιντερ, Γκούτι, Κασίγιας, Ράμος, Ρομπίνιο, Μέτζελντερ, Σαλγκάδο, Γκάγκο, Μαρσέλο. Αυτούς τους παίκτες τους θεωρείς ανεπαρκείς να ρίξουν 7 στον κλασικό γαύρο? Έλεος.

Για την διαιτησία δεν είπα τίποτα, ήταν μια χαλαρή διαιτησία έδρας. Πάντως δεν ήταν υπέρ τους.

Ποδοσφαιρικό αξίωμα: η απόδοση της μίας ομάδας εξαρτάται από τον αντίπαλό της. Η Ρεάλ δεν έπαιζε μόνη της, ακόμα και ο μιχάλης το αναγνώρισε.

Ο Νικοπολίδης έχει αποσοβήσει στα 3 ματς τουλάχιστον 4-5 άπιαστα γκολ και είναι από τους καλύτερους. Φυσικά και ο τερματοφύλακας παίζει ρόλο, γι αυτο ο Κασίγιας, ο καλύτερος στον κόσμο έκανε την διαφορά. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου, σου θυμίζω δεν είμαι γαύρος.

Ο Ερπετόπουλος παραμένει σίχαμα, μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.

Ε αν δεν σου άρεσε ο Λεντέσμα που πάλευε μόνος του να κόψει 2 και τρεις παίκτες και κράτησε και την μπάλα έχω να πω ότι είσαι στανταρ φιλοβραζιλιάνος. Αν δεν έκανε και λάθη θα έπαιζε στην Μπάρτσα. Και στη Βρέμη έσβησε τον Ντιέγκο και έβγαλε ασίστ. Έχεις δίκιο, ο Τζιόλης είναι καλύτερος.

Και στο ότι το αποτέλεσμα μετράει έχεις πάλι δίκιο. Αλλά παίζει να περάσουν πολύ άσχημα. Επίσης το αποτέλεσμα 2 χρόνια τώρα λέει ότι είμαστε ΤΡΙΤΟΙ. Συμφωνείς??

Για την φυσική κατάσταση δεν τρελάθηκα, στο τέλος ψόφιοι ήταν. Και συμφωνώ ότι ο Τζόλε ήταν ο καλύτερος, θα είχε κάνει μισό πακέτο χθες αντί για 2.

Λοιπόν αρκετά με τον γαύρο ,σημασία έχει η ομάδα μας. Το μόνο που διαφωνώ είναι να μην βλέπουμε την άνοδο των απέναντι για να εφησυχαζόμαστε στα χάλια μας.

Και τα λέω τώρα, μετά πολύ καλή εμφάνιση με την Αμπερντίν και ηγετική παρουσία του Ίβανσιτς.

Είναι ένα βήμα μπροστά, πρέπει να λέω τα αυτονόητα γιατί με έχουν βγάλει γαύρο κάποιοι εδώ μέσα

Ανώνυμος είπε...

βλεπεις μπαλα

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ .
ΧΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥΤΣΙΚΩΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΤΟ ΒΟΛΕΕΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ...ΠΛΗΡΩΝΗ

SniperAthens είπε...

@henriksen: για τη λάσπη των γέρων δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ. Σε δηλητηριάζουν για να σε στρέψουν εναντίον μου - κρίνοντας από την απάντησή σου, το κατάφεραν μιά χαρά.

Επί του τύπου, επιθετικό ύφος βλέπεις εσύ που αισθάνεσαι αμυνόμενος. Αναρωτήθηκα αν θα απαντήσεις γιατί έχω παρατηρήσει ότι σε μία σειρά θέματα που τίθενται συγκεκριμένες απαντήσεις ΔΕΝ δίνονται, αλλά πέφτει το ποίημα.

Επί της ουσίας:
Πρόσεξε τι έγραψα: "Και για να το ξεκαθαρίσω, ΔΕΝ συγκρίνω τα δικά μας χάλια με αυτούς" Μη παραβιάζεις ανοιχτές θύρες γιατί θα χαρακτηριστείς προπέτης και επιλεκτικός αναγνώστης. Κουτόχορτε, that goes for you as well - θα σου απαντήσω ξεχωριστά.

Η Ρεάλ σε σύγκριση με αυτό που έχει υπάρξει, με αυτό που έχουμε δεί, με το σύνολο που κάποτε είχε (και την οποία έχουμε αντιμετωπίσει εμείς και το αεκ), είναι σήμερα επιεικώς ....... (συμπλήρωσε όποιον αρνητικό χαρακτηρισμό θέλεις). Επίσης, η Ρεάλ σε σύγκριση με αυτό που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αναμένεται να παράγει ΣΗΜΕΡΑ λόγω ονομάτων, πάλι είναι ...... Συν το γεγονός ότι ο προπονητής της είναι ο Γερμανός Herr Takis. "Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, έλα το Berndt και πάρε". Αυτό είναι το point μου. Και ΔΕΝ νομίζω να αμφισβητείται από κανέναν νουνεχή και εχέφρονα.


Σε υποθετικές ερωτήσεις ΔΕΝ συνηθίζω να σου απαντώ, αλλά I'll humor you.Πόσο θα ερχόταν αν παίζαμε εμείς στο Μπερναμπέου με 10 παίκτες και τι εικόνα θα είχαμε.
Θα χάναμε, εικόνα NTSC 4.43, pinp, σάρωση 100Hz, dobly stereo surround. Το πόσο θα χάναμε, πέραν της όποιας καζούρας, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ, είναι το ίδιο, είτε φας 1, είτε 7. Βαθμοί 0. Πάντως ακόμη και στα 5 στο Manchester επί Σουμ, ΔΕΝ παίξαμε ΠΟΤΕ άθλια σε ΑΠΑΡΤΕΣ ΕΔΡΕΣ στην Ευρώπη αντίθετα από τους gay-ρους.

Επίσης πες μου αν έχουμε καλύτερους παίκτες. έχει απαντηθεί από το copy-paste κείμενό μου σε italics στην αρχή.

Επίσης πες μου αν σε ικανοποιεί η εικόνα του Παναθηναικού. Όχι, αλλά εξαρτάται με ποιά οπτική βλέπει κανείς τα πράγματα και ποιά είναι η ιδιοσυγκρασία του. Η πάγια θέση μου είναι ότι είναι Α.Ε., έχει στόχο το υπερκέρδος και ανήκει και χρηματοδοτείται από άλλον. ΔΕΝ έχω λόγο για το balance sheet. Eίμαι πολύ ψυχρός και ρεαλιστής αλλά that's life. When life gives you lemons, you make lemonade. Για τα χρήματα που κοστίζει το roster, είναι ΟΚ.

Υποθέτω παραδέχεσαι ότι ο γαύρος είναι καλύτερος από ότι τα τελευταία 5 χρόνια. και Αλλά παίζει να περάσουν πολύ άσχημα. Διάβασε παρακάτω τι γράφω στον Κουτ.


Μου απαντάς για τις ελλείψεις της Ρεάλ τις οποίες τις θεωρείς αμελητέες. Αν πάσχει από κάτι η Ρεαλ είναι το ακριβώς αντίθετο σύνδρομο του ΠΑΟ (το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο - καμμία συνοχή ως ομάδα), γεμάτη αστέρια ΠΑΝΩ στα οποία βασίζεται μπας και κερδίσει από την Μπαρτσελόνα μέχρι το gay-ρο. Και το τόπι, last time I checked, είναι ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα εκτός αν είσαι ο Μαραντόνα των '90 στη Νάπολι. Δεν το έθεσα ΜΟΝΟ του ως θέμα, αλλά το έθεσα ως αντιδιαστολή στην επερχόμενη έλλειψη του Τοροσίδη. Σκέψου: Αν ο gay-ρος "κατέβαινε" χωρίς 4 βασικούς χτες, πόσες μέρες κλαψομουνία θα είχαμε? quiz

Δικαίωμά σου να θεωρείς το Νικοπολίδη τερματοφύλακα κλάσσης σε αυτή την ηλικία. Ο άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί σχεδόν 2 χρόνια τώρα, λίγο μετά το Euro άρχισε η κάθοδος.

Τα περί Καρπετόπουλου και διαιτησίας ΔΕΝ τα πίστωσα σε εσένα, αλλά για να δώσω την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των "αντικειμενικών" απέναντι και της ισονομίας. Με το γράμμα του νόμου, ο gay-ρος ευνοήθηκε. Έπρεπε να έχει αποβληθεί ο Γκαλέττι στο 3-2 και να έχει χρεωθεί ακόμη ένα πέναλτυ κατά του gay-ρου.

Ο Λεντέσμα ΔΕΝ είναι ούτε ποτέ θα γίνει ΚΑΡΕΜΠΕ. Γνωρίζοντας το στόχο με τον οποίο αγοράστηκε, σου λέω ότι είναι λίγος. Γιατί τον συγκρίνεις με το Τζιώλη κι όχι με το Μάτος? Μήπως επειδή ο Μάτος το ξέρει καλύτερα το τόπι από το Λεντέσμα και δε σου βγαίνει η σύγκριση? Όσο για το φιλοβραζιλιάνος δε θα το σχολιάσω γιατί δε θέλω να σε προσβάλλω.

Και σαν ψυχρός ρεαλιστής, επανέρχομαι και λέω: Το αποτέλεσμα μετράει. Εμείς, κουτσά-στραβά (που σήμερα ΔΕΝ ίσχυσε) κερδίσαμε. Και (πρόσεξε τη διατύπωσή μου) ΔΕΝ το λέω σε εσένα, αλλά το λέω για τους "αντικειμενικούς" που πιπιλάνε την καραμέλα των πόντων. Αν ΔΕΝ ήταν ο ΠΑΟ, ο gay-ρος θα έπαιζε 10 χρόνια προκριματικά.

@Kουτόχορτο:Τώρα αν δεν θές να δείς την πραγματικότητα είναι άλλο θέμα. Η Γαβριέλα είναι απείρως καλύτερη απο σένα Είπαμε, ΔΕΝ το τρώς, αλλά το καπνίζεις. Κοίτα τι έγραψα: "Και για να το ξεκαθαρίσω, ΔΕΝ συγκρίνω τα δικά μας χάλια με αυτούς" Όπως παραπάνω.

Σίγουρα, για μία ακόμη φορά, ως συνήθως διεκδικείς πρωτεία Παναθηναϊκοφροσύνης "αλλά ως Παναθηναϊκός έχω μάθει να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος" Εγώ τι είμαι? Υποκειμενικός και άδικος, άρα "λιγότερο" Παναθηναϊκός κατά Κουτόχορτον. Αυτά τα επιχειρήματα, του ποιός είναι τι, ξέρεις ποιοί τα χρησιμοποιούν. Πάντως, by any standard αντικειμενικά και υποκειμενικά, εσύ είσαι Grande Maitre της γκρίνιας, της μουρμούρας και της δυσθυμίας.


Έχει αρχίσει-ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΤΙΓΙΟ-να ξεφεύγει απο τα ελληνικά δεδομένα.

Στην Ευρώπη φαίνεται να, (γιατί στην Ελλάδα ο Κασναφέρης και οι λοιποί νάναι καλά) αλλά ας αφήσουμε το χρόνο να κρίνει. Αν αυτό που βλέπουμε φέτος διαρκέσει όσο διήρκεσε και η δική μας πορεία, τότε το ξανασυζητάμε. Όχι επειδή βρήκαμε παπά (όχι Μιχάλη, δεν εννοώ εσένα) να παντρέψουμε 5-6.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι σήμερα: Διέκρινα ψήγματα ψυχής και διάθεσης. It's a start.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιβ είναι ακόμα δανεικός;

Ανώνυμος είπε...

@ Henriksen, Κουτόχορτοι, Ανώνυμοι και λοιποί αναξιοπαθούντες αδελφοί,

ρε σεις έχετε μπει σε ένα τριπάκι άσχημο και κυρίως πολύ βαρετό ...

... με αποτέλεσμα να βγάζετε κι ένα απίστευτο κόμπλεξ με ολίγο από τρελό πανικό απέναντι στον Απατεώνα Ψαροκασέλα!

Ναι, αυτή την ... υπερομάδα που έχει να σας κερδίσει εδώ και δυόμιση χρόνια, που πέρσι την πήρατε μέσα-έξω και που φέτος, παρά την ... άάάάάπειρη διαφορά της και τους ποιοτικούς παιχταράδες της, σας πήρε ισοπαλία ελέω ΕΠΟ, που σας έφερε να παίξετε χωρίς τον Σαλπιγγίδη, και Κασναφέρη, που όταν τους είχατε καταπιεί στο β' ημίχρονο έκανε το παν για να έρθει Χ.

Ηρεμείστε λοιπόν αγόρια μου, ηρεμείστε.

Επαναλαμβάνω: όλα αυτά τα διθυραμβικά για τη Λουλού τα ακούμε απαράλλαχτα χρόνια, ακόμα κι αν το τελικό σκορ είναι με 2, 3 ή και 4 γκολάκια σε βάρος της!

Φυσικά κι έπαιξε καλά η Λουλού απέναντι στο φάντασμα της Ρεάλ. Όπως επίσης, φυσικά, έφαγε ΤΕΣΣΕΡΑ συν ένα χαμένο πέναλτι σε βάρος της.

Ξεκολλάτε από τη μιζέρια!

Εγώ και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι πάντως περάσαμε μια χαρά σήμερα στην Περιβόλα...

... ειδικά στο β' ημίχρονο.

Η αποχή είχε μάλλον ... αποχή.

:-)

---

1. σπέσιαλ αφιερωμένο στον Ανώνυμο:

ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ, ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΜΙΖΕΡΙΑ.

---

2. μότο-περγαμότο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

(σκάουτερ της Αμπερντίν και part-time κατάσκοπος του Αtromitos)

Old Boy είπε...

Εγώ πάντως, όσο και να τη βρίσκω να δουλεύω τον γάυρο, το μόνο που μπορώ να πω είναι και στην καλύτερη εμφάνιση της ιστορίας του 4 έφαγε. Ό,τι άλλο πω εις βάρος του για να μειώσω την εμφάνισή του θα είναι εθελοτυφλία. Όσο για σήμερα μία ήταν η μεγάλη καύλα: το ότι μπόρεσα να ξαναουρλιάξω μετά από 3 1/2 χρόνια: ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια δεν αλλαζει τιποτα μετα την νικη με την Αμπερντιν. Η ομαδα ποναει σε πολλες θεσεις. Πρεπει να γινουν μεταγραφες 2-3 παιχταραδων για να εχουμε ελπιδες για το πρωταθλημα.

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy,

ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα φίλε μου; Δεν είναι ούτε η καλή εμφάνιση της Γαβριέλας, ούτε η εθελοτυφλία. Οπαδοί είμαστε άλλωστε και η μπάλα θέλει και πολλή πλάκα για να είναι υγιής ενασχόληση και όχι ψυχαναγκασμός.

Το πρόβλημα είναι, ότι βρίσκονται οπαδοί του Παναθηναϊκού που, αντί να κάνουν την ΥΓΙΗ ποδοσφαιρική πλάκα ακριβώς με αυτό που λες - ότι δλδ στην καλύτερη εμφάνισή του ο Απατεώνας εισέπραξε 4 γκολάκια: τι καλύτερο για να πεθάνεις στα γέλια και να τους ψοφήσεις στην καζούρα; - ...

... αντί λοιπόν να κάνουν υγιή ποδοσφαιρική πλάκα, κάθονται και κλαψουρίζουν σαν τις χήρες για τον χ Γκαλέτι και τον ψ Λούα Λούρα, μιζάροντας στη μιζέρια και στην ψοφοκλάψα! Κλαίγονταν παλιότερα για τους Ζιοβάνι-Καρεμπέ, μετά για τους Ριβάλντο-Καστίγιο, τώρα για τους Γκαλέτι-Λούα Λούα! Δυό δυό!

Ε, δεν βγάζει υπερβολικά πολλή μιζέρια αυτή η κατάσταση; Και μη μου πεις, ότι φταίει αποκλειστικά και μόνον η κατάσταση της ομάδας μας γι' αυτό. Την ίδια μιζερολογία και θρηνωδία τη βλέπαμε και την ακούγαμε ακόμα και τη χρονιά που πήραμε το Νταμπλ.

Νικάμε; Ναι, αλλά δεν ήταν καλή η εμφάνιση. Παίζουμε καλά; Ναι, αλλά ο Βύντρα ήταν άθλιος. Πάμε καλά στο πρωτάθλημα; Τι να το κάνεις, άμα δε σκίζουμε στην Ευρώπη, ή, αίσχος με την Τίκετ Κλαμπ. Παίζουμε καλά στην Ευρώπη; Ναι, αλλά στο πρωτάθλημα είμαστε χάλια, ή σιγά τον αντίπαλο. Στεκόμαστε καλά και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα; Ναι, αλλά αν δεν αγοράσουμε τώρα τον Ίβανσιτς είμαστε για φτύσιμο ...

... και πάει λέγοντας.

Πολλή υγεία, έτσι;

Ε, γι' αυτό κι εγώ τα πειράζω τα παιδιά.

---

Αλλά είπαμε:

ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ, ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΜΙΖΕΡΙΑ.

---

μότο-περγαμότο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

(ο σκάουτερ της Αμπερντίν και part-time κατάσκοπος του Αtromitos)

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

1. Δεν έπαιζε ο Γιώργαρος κι έβαλες 3. Τα 2 από φάσεις (στημένες μπάλες) που ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα πήγαινε να χτυπήσει ο Γιώργαρος με το τουπεδάκι του "ηγέτη". Τον αγαπάω τον Γιώργο αλλά τον έχω βάλει στο μάτι γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ.

2. Τάκης Φύσσας οε οε οε...

3. Ο Ίβανσιτς είναι ποιότητα. Άμα γυρίσει κι ο Γκονζάλες με τριπλέτα στα χαφ Ιβ, Έκι, Νίνη.... θα έχει ΠΟΛΥ ΣΕΞ στους αντιπάλους.

4. Θα ήταν καλό αν ΔΕΝ κάψουμε τον Δημούτσο.

5. Θα ήταν ακόμα καλύτερο αν ΚΑΨΟΥΜΕ τον Τζιόλη. Βέβαια το παιδί για αμυντικό χαφ νομίζω τον πήραμε και ΌΧΙ για επιτελικό μέσο. Είναι μέτριος παίκτης, καλός για αλλαγή.

6. Ο Παπ ξέρει τη θέση του και προφανώς δεν ήταν μπουζούκια προχθές οπότε το έριξε το παστελάκι του. Το κακό είναι ότι με τα παστέλια που ρίχνει δεν τον βλέπω στον πάγκο για πολύ ακόμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΚΑΙ 8

8. Ο Μάτος είναι επίσης Κλάση.

9. Ο Νίλσον είναι καλός παίκτης. Χρειάζεται γρήγορο κέντρο όμως και όχι το στυλ του Γιώργαρου.

10. Αν φάει άλλα 4 η Γαβριέλα στο Καρατηγάνι τους τι θα λέμε; Για την μεγαλειώδη εμφάνιση;; Εγώ θυμάμαι την ΠΑΝΑΘΑ με την Πόρτο να την ΚΕΡΔΙΖΕΙ με 10 παίκτες πριν από μερικά χρόνια.

Και να πω και κάτι; Η Ρεάλ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε να "αγχώνεται". Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Μ' ΕΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 70. ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΣΠΡΟΚΕΦΑΛΑΚΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ. ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΤΣΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ναι εντάξει.. άλλοι καιροί και άλλο είδος παιχνιδιού αλλά και πάλι. Ο Γαύρος ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ δεν προκαλεί... ίσως λίγο περισσότερη προσοχή.

11. Εχθές πήγα με την καλή μου στο γήπεδο. Και σκάμε μύτη Ψυχιατρείο - εγώ κουστουμάτος λόγο δουλειάς. Και βλέπω φίλο και μου κάνει "Τι έγινε ρε; Τελευταία φορά σε είδα με την Αρτμέντια"... και παίρνει ο έρωτας το παντοφλολμικό βλέμα και μου λέει "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ;;;"

Και λέω "Ομάδα από την Τσεχία Αγάπη μου " και γλίτωσα την δημόσια παντόφλα... 2 βασικές παρατηρήσεις.

1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.

2. ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ. Φαντάζεστε τι σαμπό θα έπεφτε αν έλεγα "Μία Τσέχα που την πήραμε μέσα έξω";;;; Ακόμα θα έτρωγα ξύλο.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

«H αλήθεια πάντως είναι, ότι τα τέσσερα τα έφαγε ... δύσκολα!».

(από τα Χειρόγραφα της Νεκράς Intralot)

---

@ Πάτερ,

είναι το δεύτερο ματσάκι που δεν παίζει ο Γιώργαρος και ρίχνεις 3.
Τροφή για σκέψη λοιπόν.

Ο Καραγκούνης επιμένω: είναι παιχτάρα, με πάθος, με σουτ-κεραυνό, με ντρίμπλα, με τα όλα του και μπροστά του δεν πιάνουνε μπάζα όλοι μαζί οι αγαπητικοί της Γαβριέλας, που θαυμάζουνε μερικοί κλαψουνούνηδες δικοί μας.

Δύο ή μάλλον δυόμιση είναι, κατά τη γνώμη μου, τα προβλήματα με τον Κάρα.

Το ένα: έχει και τον έχουνε φορτώσει την ιδέα, ότι αυτός και μόνο θα σώσει την Πανάθα, με αποτέλεσμα να βγάζει απίστευτη νευρικότητα στο παιχνίδι του και να χαλάει την οργάνωση του παιχνιδιού.

Το άλλο: κλήθηκε από ανάγκη, λόγω της κατάρας που έπεσε σε όλη την αριστερή πλευρά της ομάδας, να παίξει πιο πολύ αριστερά από όσο του πάει ― με αποτέλεσμα να αφήνει τη μεριά που όφειλε να καλύπτει και να συγκλίνει μόνιμα προς το κέντρο, τρακάροντας πότε με τον Τζιόλη, πότε με τον Ματος, πράγμα που (συν το παραπάνω) πολλαπλασίαζε την αποδιοργάνωση του παιχνιδιού μας.

Και μισό: πέφτει κάτω λίγο παραπάνω απ' όσο χρειάζεται και ναι μεν κερδίζει (αλλά όχι πάντα!) φάουλ, πλην όμως απορρυθμίζει το παιχνίδι. Αλλά πιστεύω, πως και οι δυόμιση αυτοί λόγοι μπορούν θαυμάσια να εκλείψουν και τότε να δούμε τον Γιώργαρο να ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ. Πώς;

1. Με την ανασύνταξη της αριστερής πλευράς μπορεί να μετακινηθεί στον άξονα, πίσω από ταην επίθεση, π.χ. σε ένα σήμα ΙΒΑΝΣΙΤΣ (αριστερά)-ΜΑΤΟΣ (άξονας πίσω)-ΚΑΡΑ (άξονας μπροστά)-ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ή ΡΟΜΕΡΟ (δεξιά), με Τζιόλη αναπληρωματικό. [όπως βλέπεις, δεν βάζω ακόμα ούτε ΕΚΙ, ούτε ΝΙΝΗ].
2. Με το να του φύγει από το κεφάλι, ότι είναι Ο-Σωτήρας-της-Πανάθας και να γίνει πιο ουσιαστικά ομαδικός στο πνεύμα του.

---

μότο:

ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΙΖΕΡΟΛΟΓΟΥ-ΛΙΚΒΙΝΤΑΡΙΣΤΗ:

"Νικάμε; Ναι, αλλά δεν ήταν καλή η εμφάνιση. Παίζουμε καλά; Ναι, αλλά ο Βύντρα ήταν άθλιος. Πάμε καλά στο πρωτάθλημα; Τι να το κάνεις, άμα δε σκίζουμε στην Ευρώπη, ή, αίσχος με την Τίκετ Κλαμπ. Παίζουμε καλά στην Ευρώπη; Ναι, αλλά στο πρωτάθλημα είμαστε χάλια, ή σιγά τον αντίπαλο. Στεκόμαστε καλά και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα; Ναι, αλλά αν δεν αγοράσουμε τώρα τον Ίβανσιτς είμαστε για φτύσιμο ... και πάει λέγοντας".

(το Νεφελίμ της γειτονιάς σας)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τα 2 τελευταία ποστ Μιχάλη, ΤΤ. Καλά αυτό με την Αρτμέντια με έκανε να διπλώσω στα γέλια.

Λοιπόν για να κλέισω το θέμα επειδή το κουράσαμε, και επειδή προφανώς υπάρχει γεροντικός δάκτυλος θα λήξω την γαυροσυζήτηση με sniper.

Με κάλυψες που λες ότι δεν συγκρίνεις τα χάλια μας με αυτούς, αυτό ήταν το θέμα μου, ότι μειώνουμε τους γύρω για να καλύπτουμε τις δικές μας αδυναμίες.

Δεν μιζεριάζω, τα καλά τα λέω. Αν ήταν θα έλεγα για κατσαπλιάδες Σκωτσέζους και καφενεία. Γι αυτό και λέω η Ρεάλ είναι Ρεάλ. Κάποτε την νίκησε η ΑΕΚ λόγω λακούβας, αλλά έγραψε τι να κάνουμε. Προχθές αν ήταν π.χ η Ρόζενμποργκ/Αντερλεχτ και όχι ο γαύρος που αυτόματα με αηδιάζει, θα είχα πορωθεί υπέρ των φιλοξενουμένων, λόγω προσπάθειας και 10 παικτών.

Και ούτε έκανα τον Λεντέσμα Καρεμπέ (εννοείται, δες τι είχε κερδίσει ο μαύρος και τι αέρα είχε) ούτε τον θεωρώ κατώτερο του Μάτος. Τον θεωρώ πολύ καλό για τον γαύρο και χρήσιμο για ομάδες του επιπέδου μας. Τον Τζιόλη με όποιον και να τον συγκρίνω (Στολτίδη, Ζήκο, Νσαλίβα) δεν έχει νόημα γιατί με έχει εκνευρίσει οπότε άστο.

"ΔΕΝ παίξαμε ΠΟΤΕ άθλια σε ΑΠΑΡΤΕΣ ΕΔΡΕΣ στην Ευρώπη αντίθετα από τους gay-ρους."
Αυτό ακριβώς λέω,ότι οι ψαροκασέλες βελτιώθηκαν, μακάρι παροδικά. Λες να αμφισβητώ την ευρωπαική ανωτερότητά μας ή τους βαθμούς που έχουμε προσφέρει?
Ή λες να αμφισβητώ την κλαψομουνιά των γαύρων?
Ή λέτε να μην δούλεψα τους γαύρους φίλους μου?

Και ναι παραδέχομαι ότι ήμουν από τους "Αντώνη ψυχάρα" και μετά πήρα τα αρχίδια μου. Και ναι έχει πέσει πολύ, αλλά στα ματς του Τσ-Λου φέτος τους έχει σώσει, αντικειμενικά. Θα είχαν φάει 4 και στην Βρέμη και διπλό από την Λάτσιο.

Οπότε τέλος, ας ασχοληθούμε με τον μαέστρο κτλ. Πόσο δίκιο είχε ο Παππάς με τον Κάρα. Του φορτώσαν πολλές ευθύνες. Αν γυρίσει ο Εκι θα αποφορτιστεί (δε νομίζω να φαγωθούν όπως λένε). Αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να ρίξουμε λίγο την μύτη της "αρμάδας του Φερέρ"
Μην ανοίγετε αυτονόητα θέματα.

Ανώνυμος είπε...

@Παπάς

Απολαυστική η περιγραφή σου! Οι κουστουμάτοι χθες στη θ10 ήταν 3-4... Ένας απ΄ αυτούς ήμουν κι εγώ πάτερ μου...

@all

Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σχόλιο του Ρενέ.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με προβληματίζει λίγο ο Ν' Ντόι. Ενώ είναι παικταράς και φαίνεται, κάτι ρε γαμώτο δεν κάνει σωστά. Πρέπει να του μάθουν να ξεμαρκάρεται και να πηγαίνει σε ανοικτούς χώρους για να μπορεί να δράσει, πράγμα που έκανε άριστα ο Μυτόγκας στην φάση του 2ου γκολ, που ανοίχτηκε και το έβαλε. Σε κάτι τέτοια είναι καλός ο Παπ (θυμηθείτε και γκολ στον γαύρο πέρισυ), αν όμως χρειαστεί να κάνει και ντρίμπλα χαθήκαμε....
Λοιπόν σε 2-3 παρόμοιες φάσεις ο Μαυρούκος στο 1ο ημίχρονο, δεν ξεμαρκαρίστηκε, και ή κουτούλησε στους αμυντικούς, ή κλείστηκε και χάθηκε η φάση. Έτσι είναι ή κάνω λάθος;

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια και συγκεκριμένα

@Πρασινοκάρδιο αδελφό,

Κάθομαι σειρά 8 όπως έχεις την είσοδο πλάτη δεξιά. Πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και αφού μου την γλίτωσε φέτος ο Λεμονής είμαι ένας ατιμασμένος. Συνήθως κοντά μου κάθεται ένα παιδάκι (όχι δικό μου) και γι' αυτό όταν φωνάζω αλλά δεν βωμολοχώ. Εχθές σηκώθηκα 2-3εις φορές και τσακώθηκα με έναν που μου είπε το φοβερό "φωνάζεις πολύ".

Στο γήπεδο είμαι ρε φίλε... αν δεν θέλεις φωνές δεσ' το στην τηλεόραση.

Του δείχνω μάλιστα δίπλα μου τον έρωτα και του κάνω "ε μα... αφού με τρελαίνει στο ξύλο στο σπίτι τι να κάνω ρε μάγκα.. κάπου πρέπει να ξεσπάσω κι εγώ".

Ψιλοχαμογέλασε (στη μαλακία που του είπα; στον έρωτα; Θα σε γαλάσω μα μεν...) και έληξε εκεί.

@Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Τουρτουριστέ και(οέεεεεε Ρενέ)Χένρικσεν αδέλφια,

Εγώ ψιλοφοβάμα ενδοοικογενειακή κόντρα Έκι-Κάρα από τη μία, αλλά από την άλλη ο Κάρα έχει αποδείξει ότι κάνει πίσω (όπως στην περίπτωση Μπασινά).

Το ότι τον έχω στο μάτι δεν σημαίνε ότι δεν τον θεωρώ καλό παίκτη. Δεν είναι απλώς καλός, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ποδοσφαιριστής αλλά ΌΧΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Δέχομαι την θέση των φίλων που λένε ότι ουσιαστικά ΔΕΝ παίζει στη θέση του. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την συνεχή καθυστέρηση που "χρεώνει" στην ομάδα με το άσκοπο κουβάλημα.

Όπως επίσης, ας με συγχωρέσουν οι πιστοί του φίλοι, θεωρώ ότι ο Γιώργαρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ την "στόφα" του ΗΓΕΤΗ. Είναι πολύ καλός παίκτης αλλά ηγέτης δεν είναι. Και πρέπει να τον αποσυμφωρήσουν τόσο ο προπονητής του όσο - κυρίως - τα ΜΜΕ.

Μακάρι όταν Γυρίσει ο Έκι να βρει χώρο και να παίξει μαζί του. Πιστεύω ότι με κέντρο από Μάτος, Κάρα, Έκι Ίβανσιτς και Νίνη στο 3-5-2 ή και στο 4-5-1 σκοράρουν ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΦ (γιατί και ο Μάτος μοιάζει να το "έχει" το παστέλι) και μαρκάρουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι 3εις από τους 5 (Ίβανσιτς και Έκι δεν πολυμαρκάρουν).

Και μετά βάζεις Βασκουά Κέντρο άμυνας και σε ρόλο "τελάρων" Τάκαρο και Σουηδέζα στα άκρα και ότι μικρό κινείται το πηγαίνεις πίπα-κώλο-ντραμπουί στο 3-5-2.

Ή Μόρις-Γιαννάκη(Βασκουά) δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και Τάκαρο και Σουηδέζα στα άκρα σε 4-5-1 για το παιχνίδι με την Μπάγερν στον Τελικό.

Και τους πετάει ο Σκύλος, ο Μαύρος ο Αράπης ο Ταμ Ταμ Ταμ (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο Ζαμπέτας το λέει) ένα παστέλι στο πρώτο και οι Έκι - Ίβανσιτς - Κάρα από ένα στο 2ο (που θα έχουν ανοιχτεί) και Σηκώνεις την Μικρή την Κούπα με 4-0 και γίνεται της πουτάνας...

Και άσε τους άλλους (που θα έχουν φάει 2 παστελάκια από Νίνη-Σάλπι μέσα στο καρατηγάνι) με τα άρθρα του Μουνοχελάκη για το πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο Γκαλέτι και τα "ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟΣΗ ΑΤΥΧΙΑ - ΠΑΛΙ 4ος ο ΘΡΥΛΟΣ στον Όμιλο" εξώφυλλα του Πουσταθλητή.

Όσο για το Χανουμάεκ, μετά την πρώτη 3άρα από κανέναν "Αστέρα" θα συνέλθουν κι αυτοί. Και ό,τι θα συνέρχοντα και θα αρχίσουν να ψελίζουν τα περί "τίτλου" θα μπούνε Λεωφόρο 2οι και θα βγούνε ξεφτυλισμένοι.

Και θα κάνεις ΠΑΛΙ φιέστα στη Λεωφόρο και θα στήσεις τις 2 κούπες (το κύπελλο Ελλάδος θα το πάρει ο ΟΦΗ γιατί γουστάρουμε θυγατρική)και στους τριαξονικούς σου όρχεις όλοι οι άλλοι.

@Αλέφαντος (Δεν ξέρω αν είσαι εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφός... πιστοποιήσου παρακαλώ),

Θέλει δουλειά ο Μαύρος ο Σκύλος ο Αράπης ο Ταμ ταμ ταμ (δεν το λεω εγώ, ο Ζαμπέτας το λέει). Είναι αλήθεια ότι δεν έχει καλή κίνηση για να ξεμαρκαριστεί αλλά ας θυμηθούμε ότι το παληκάρι δεν είναι κλασικό φορ. Για χαφ εξτρέμ τον πήραμε.

Απλώς, επειδή ο Βαγγελάκης - μετά το γκολ με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο πέρισυ στο κύπελλο- είναι μεν αθληταράς αλλά φαίνεται να μην θυμάται τι άθλημα παίζει, βάζεις τον Μαύρο μπροστά μπας και την δει κανένας να κουνιέται και τον αφήσει να περάσει από δέος και σεβασμό.

Επίσης επειδή είναι λίγο άλογο ο Μαύρος, θα πρέπει να εκπαιδευτεί κατάληλα ώστε 1ον να μην βγαίνει οφ-σάιντ (Πως λέμε Ιμπ Σαούντ;;;... καμμία σχέση) και 2ον να βγαίνει πιο γρήγορα πάνω στην "τρύπα". Να μπαίνει ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ τρυπα,, προφανώς ξέρει.

Αυτά...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππας10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ιερέα, μ' έκανες και γέλασα πολύ με το σχόλιό σου. Με τέτοια κηρύγματα σε βλέπω Μακαριώτατο, μια και οι διαδοχή στο χώρο σας, λόγω Χριστόδουλου είναι της μόδας. Εν πάση περιπτώσει έχεις μία γλαφυρότητα όταν εκφράζεις τους πόθους σου που με έκανες πραγματικά να χαρώ το χειμαρώδες ύφος σου.
@ Πρασινόκαρδε ευτυχώς που βγάζεις τη γραβάτα, όταν πας στο γήπεδο.
Εκείνο που θέλω να σχολιάσω είναι ότι πήγα στο μπασκετάκι τη Τετάρτη και είδα όλους τους καλούς μου φίλους πάλι να περιμένουν το triple crown πάλι φέτος. Αυτό έχουν καταφέρει ρε παίδες οι αδελφοί Παυλοθανάσηδες. Να γεμίσουν με προσδοκίες και ελπίδες το Πράσινο Λαό, που αν δεί κανείς ακόμα και με αντίπαλο βλέμμα το ρόστερ τους, παραδέχεται ότι ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΕΣ. Μόνο γιαυτό τους οφείλω από τη μεριά μου μέγιστη ευγνωμοσύνη. Γιατί μου καλλιεργούν την ίδια και μεγαλύτερη προσδοκία με αυτή που έχει ο φίλαθλος της μπασκετικής Real ή της Barcelona ή της Macabbi ή της CSKA ή της Dynamo που είναι δυνάμεις στο Παγκόσμιο στερέωμα.
Ακόμα έχουν κάνει να σιγήσουν κάποιες "χοληδόχοι κύστεις" της δημοσιογραφίας και να έχουν κάτσει απάνω στους κοντυλοφόρους τους. Αντίθετα στο ποδόσφαιρο, "η οικογένεια" έχει να μου χαρίσει αυτό το αίσθημα τουλάχιστον πέντε χρόνια.
Δεν νομίζω λοιπόν αγαπητοί μου ότι ιδρώνει το αυτί τους από οποιαδήποτε λοιδωρία ή μομφή τους εξακοντίζεται.
Αντίθετα επειδή πιστεύουν ότι έχουν αφαιρέσει από μάς το impression feeling θεωρώντας μας μόνο "πελάτες τους", μας γράφουν "όπου δε πιάνει μελάνι".
Ε! αυτό δε θα τους το συγχωρήσω ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Pappas10:
"Πιστεύω εις έναν Παναθηναϊκό (ενιαίο & αδιαίρετο...) Πατέρα Παντοκράτορα, Κυπελλούχο και Πρωταθλητή ημών, και πάντων των Ευρωπαίων..."
Να συνεχίσω;

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ,

κι εγώ ψιλοφοβάμαι κόντρα με Έκι. Θα ήταν ανοησία μεγάλη κιόλας. Λες να αρχίσει σιγά σιγά να γυρίζει τον Κάρα τώρα δεξιά; Για να δούμε.

Συμφωνώ ότι δεν έχει στόφα ηγέτη. Αλλά είναι τέτοιος παικταράς, που τρελαίνομαι όταν τον βλέπω να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Μόλις ξεφορτώσει, έχουν να γίνουν θαύματα στην ομάδα.

....

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα λοιπόν ...

... ε, άντε, πότε θα ξαναγκελάρει η ομάδα να πάρουνε φωτιά τα μπλόγκια;

:-) :-))

---

χωρίς μότο σήμερα.

(λόγω 28ης το Νεφελίμ έχει ρεπό)

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια και συγκεκριμένα,

@Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Αλέφαντο αδελφό,

Ζητώ ταπεινά συγνώμη για τις αμφιβολίες, ήταν λόγο Αλεφάντου, Αλιφαντάκη, Αλιφέρη..."...σας αγαπώ.." έλα μωρή ΠΑΝΑΘΑ με Κάλυψες πλήρως Μα Μεν.

@ Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφό Κρίτων ο Αθηναίος

Επειδή είμαι Μικρασιατικής Καταγωγής εγώ είμαι πατριαρχικός. Πέραν της στάσης μου απέναντι στους διαδόχους, μ' αρέσει να γίνομαι γλαφυρός - έως και γραφικός - στις περιγραφές μου γιατί καλό είναι να χαμογελάμε που και που.

@ Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Τουρτουριστό Αδελφό...

Ναι μα μεν συμφωνώ. Κι αν πέσει ξύλω ανάμεσα στον Αργεντίνο και τον Χόμο Ερέκτους... άστα να πάνε.

Ανώνυμος είπε...

ο πεσερο δεν πινει τιποτα. τρωει καβουροπατυ. ξερω τι λεω τον εχω δει πολλες φορες. και γιαυτο θα σας παρει να σοβρακα.

zouk είπε...

Ουτε εγω ξερω τι πινει,αλλα τουλαχιστον τον Εργοτελη τον κερδιζει,χαχαχαχα.
Ας κερδισει και τον Ατρομητο σημερα να ξαναπερασουμε τον Ολυμπιακο και βλεπουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥ! 2-0!

Γκέλα δεν έγινε, κερδίσαμε και τον Ατρόμητο, οπότε μάλλον δεν έχουμε τίποτα να πούμε ...

... πλήξη.

:-) :-p

Ααααα, ευτυχώς, μου ήρθε έμπνευση:

ΑΙΣΧΟΣ!

Ένα ματσάκι απέναντι σε μια ανύπαρκτη ομάδα, που έπαιζε και με 10 παίκτες για 80 λεπτά, αντί να το λήξουμε 6-0, το κερδίσαμε με μόλις 2-0!

ΝΤΡΟΠΗ!

ΑΣΤΕΙΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΚΟ ΠΕΣΕϊΡΟ, ΕΤΣΙ ΟΝΕΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟ ΜΑΣ;

Και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό:

ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Τέτοιες νίκες-ξεφτίλες μόνο ΠΙΚΡΑ και ΒΑΘΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ πρέπει να γεννούν σε όσους Παναθηναϊκούς έχουν ένα δράμι μυαλό!

:-) :-p

---

μότο:

Από το Εγχειρίδιο του Καλού Μ-Λ (Μιζερολόγου-Λικβινταριστή):

"ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΝΟ, ΠΙΚΡΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΚΕΨΗ, ΑΓΧΟΣ, ΑΓΩΝΙΑ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΤΡΟΜΟ, ΦΟΒΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ".

(part time σκεπτόμενος)

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

SniperAthens είπε...

@ττ: εγκάθετε τουρτούρα, τζάμπα η κατασκοπία


Και συνεχίζω να επιμένω: διακρίνω ψήγματα ψυχής και διάθεσης

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα γραφόμενα από όλους σας και εμπεριέχουν όλα τους ψήγματα λογικής, ακόμα και αν είναι αντιμαχόμενα "πιστεύω". Αυτό που δυστυχώς όμως δεν έχουν αντιληφθεί οι 5.550-6.000 ερωτοτρόποι της οικονομικής υγείας του ιδιοκτήτη μας, οι οποίοι ακόμα συρρέουν στον ιερό ναό -αμόλυντο πλέον από τα κατακάθια της βίας που μέχρι πέρσι ήταν ευλογημένα- είναι το εξής: το ποδόσφαιρο είναι πρωτίστως θέαμα. Το θέαμα επιτυγχάνεται- σε οποιαδήποτε επιχείρηση- είτε αποκτώντας ανθρώπους που δεδομένα το κατέχουν ή όταν το εμπιστεύεσαι στην θετική αύρα ανθρώπων που έχουν τουλάχιστον διάθεση και ΟΡΑΜΑ. Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν θα ήθελα κάποιον σας να μου πει εναν (1) ποδοσφαιριστή του ρόστερ μας ο οποίος πληρεί τα ανωτέρω. Εναν ποδοσφαιριστή που την ώρα που αγοράζετε το εισιτήριο σας από την "ΚΟΝΟΜΑ ΚΛΑΜΠ" θα σας κάνει να σκεφτείτε από μέσα σας" ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ". Ομάδα που έχει χάσει την ταυτότητα της,τον προσανατολισμό της και κυρίως τον καλώς εννούμενο ΕΓΩΙΣΜΟ της.Και το πλέον θλιβερό αγαπητοί αιμοδότες της σπείρας της λήθης, δεν είναι αυτό. Το πιο θλιβερό είναι πως δεν υπάρχουν σημάδια και προοπτικές ανάταξης, ήμαστε αυτόπτες μάρτυρες ενός ζωντανού πτώματος, όσο και αν διαφοροι επαγγελματίες σηψο-λάτρες εξ επαγγέλματος προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα του φιλου απο πανω.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Madboy προσκυνώ. Τα είπες όλα και μάλιστα με γλαφυρότατο τρόπο. Δεν έχω λόγια.

SniperAthens είπε...

Αυτό που δυστυχώς όμως δεν έχουν αντιληφθεί οι X.XXX-X.XXX γκρινιάρηδες του παρεχόμενου θεάματος, οι οποίοι πλέον δεν (?)συρρέουν στον τόπο παραγωγής του θεάματος, είναι το εξής: η εταιρία ανήκει σε άλλον. Άλλος πληρώνει και όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο Κανελάκης (ο μόνος άλλος ιδιοκτήτης που πλήρωνε στην ώρα του και δεν άφηνε την ομάδα-εταιρία έκθετη και δεν έτυχε ποτέ χαριστικών ρυθμίσεων): ο πλερώνων (sic) έχει πάντα δίκιο


Eναλλακτικά, όταν η ομάδα κερδίζει, ας σταματά η γκρίνια για λίγο. Δοκιμάστε το, μπορεί και να σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολυ σωστά λοιπόν η γκρίνια δεν πρέπει να μεταφέρεται στον χώρο θεάματος έτσι ώστε να μην διαταράσσονται και οι εμπλεκόμενοι στο θέαμα, η συντριπτική πλειοψηφία των "πελατών" απαξιώνει το καστ του θιάσου αγαπητέ μου. Εκτός αν νομίζουμε πως όλος ο λαός του Παναθηναικού ο οποίος με την απουσία του περνάει κάποιο μήνυμα άγεται από τον Φορέα και τον Γιαννακόπυλο. Θα ήταν βολική ερμηνεία,έχει επιχειρρηθεί αλλά είναι αστεία. Οσο για την αναφορά περί καλοπληρωτών και μη, θα ήταν κάτι το οποίο θα με ενδιέφερε αν ήμουν συναλλασόμενος με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, και όχι τωρα που είμαι οπαδός-πελάτης. Επίσης ουδόλως με απασχολούν οι κακοήθειες του παρελθόντος περί "μηδενικών συμβολαίων", ή "5ετών συμβολαίων με ποσά του 1 εκατ.δρχ. τον χρόνο" ή "οι καθυστερήσεις μέχρι και ένα χρόνο στα οφειλόμενα πριμ" και οι οποίες αφορούν τον άνθρωπο που αναφέρεις ως υπόδειγμα εχεγγυοσύνης. Κακοήθειες που δεν αρμόζουν σίγουρα σε έναν...καλοπληρωτή τέτοιου μεγέθους.

ΥΓ. Μπορεί να έχει όπως λες το πλειψηφικό πακέτο των μετοχών, όμως η έννοια ενός αθλητικού συλλόγου είναι εντελώς διαφορετική από μία ανώνυμη εταιρέια καφέ, ή παπουτσιών. Εμπλέκονται και αλλοι παράμετροι πολύ διαφορετικοί που έχουν να κάνουν με την λαική ταύτιση και την οπαδικότητα, και την ιστορία. Αρα είναι απλά ένας ακόμα από τους οικονομικούς διαχειριστές του συλλόγου. ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

squarelogic είπε...

επιτελους και καποιος καινουριος να λεει αυτα που εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να λεμε ο greenheart κ γω...

καλως ορισες madboy.

SniperAthens είπε...

@madboys:
Ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψα και διαπιστώνω ότι πουθενά ΔΕΝ έγραψα ή υπενόησα ότι ο λαός του Παναθηναικού ο οποίος με την απουσία του περνάει κάποιο μήνυμα άγεται από τον Φορέα και τον Γιαννακόπυλο. Θα ήταν βολική ερμηνεία,έχει επιχειρρηθεί αλλά είναι αστεία.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στην απουσία του κόσμου επαναλαμβάνω αυτό που έχω γράψει παλαιότερα: Όταν σε ένα στρεβλά δομημένο οικονομικό οικοδόμημα, όπως το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, τα έσοδα των εισιτηρίων αντιπροσωπεύουν το 7-8%, πιστεύεις ότι "ιδρώνει το αυτί" του ιδιοκτήτη καθ' οιονδήποτε τρόπο?

περί καλοπληρωτών και μη Καταδεικνύει ότι ΚΑΙ σε αυτό το επίπεδο το Πρωτάθλημα διεξάγεται με διαβλητούς όρους. Κι όσο και να μη το δέχεσαι είναι μία πραγματικότητα. ΠΟΤΕ KAI TIΠΟΤΕ ΔΕΝ μας χαρίστηκε, σε αντίθεση με πλείστους όσους άλλους.

Σε ό,τι αφορά στα συμβόλαια, όποιος μπορεί να "κλείσει" ένα συμβόλαιο με καλύτερους γι' αυτόν όρους το κάνει. Είναι η πραγματικότητα της αγοράς. Προσφορά και ζήτηση.

όμως η έννοια ενός αθλητικού συλλόγου είναι εντελώς διαφορετική από μία ανώνυμη εταιρέια καφέ, ή παπουτσιών. Παρελθόν χρόνος. Ήταν, όχι πλέον εφόσον το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό. Τουτέστιν, "αφεντικό" είναι ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, είτε συμφωνεί κανείς είτε όχι. Διαχειριστής ήταν ο Φιλιππίδης και ο κάθε manager.

Και τελικά, σε όποιον ΔΕΝ αρέσει το προσφερόμενο θέαμα, ΔΕΝ το παρακολουθεί. Γιατί ΑΝ το παρακολουθεί ενώ ΔΕΝ του αρέσει, είναι μαζόχας. Πολύ περισσότερο αν το πληρώνει κιόλας (άμεσα, πηγαίνοντας στο γήπεδο - γιατί έμμεσα όλοι το πληρώνουν μέσω εισφοράς στην ΕΡΤ είτε το βλέπουν είτε όχι).

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλτατε αυτό είπα και εγω ακριβώς εκτός αν δεν συνεννοούμαστε. Είπα ότι είναι ο "οικονομικός διαχειριστής" της ομάδας-εκτός αν θεωρείς τον όρο προσβλητικό, αλλά σε αυτόν απευθύνεται. Αυτό το γεγονός λοιπόν δεν τον κάνει και θεματοφύλακα της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Διαχειριστής είναι και ο Γκλέιζερ στην Μάντσεστερ και οι οπαδοί της δεν τον θέλουν ούτε φτυστό.Αλλο το ένα άλλο το δύο.
Το αν σου χαρίστηκε ποτέ το οτιδήποτε όπως αναφέρεις, θεωρώ πως ούτε εσύ το πιστεύεις. Αν το πιστεύεις και το έχεις παράπονο τότε κατά βάθος ταυτίζεσαι με αυτούς που λοιδωρείς. Επειδή εγώ όμως δεν το πιστεύω, πάρε μία μέρα που θα έχεις χρόνο και διάβασε την σύμβαση του νέου γηπέδου μας. Ισως εκεί διαπιστώσεις αν σου χαρίστηκε κάτι και αν έγινε κάποια εκ των έσω παραχώρηση.
Για να το κλείνω καλέ μου ομοϊδεάτη. Εχω φτάσει στα 40 μου και κάνω βουντού πριν από κάθε παιχνίδι μας να χάσουμε.Το λέω και ντρέπομαι, το λέω και ας δεχτώ κράξιμο και χέρια. Εκεί με έχει καταντήσει -όχι μόνο εμένα πίστεψε με- η θεώρηση αυτού του ανθρώπου. ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ ΧΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μα φίλτατε αυτό είπα και εγω ακριβώς εκτός αν δεν συνεννοούμαστε. Είπα ότι είναι ο "οικονομικός διαχειριστής" της ομάδας-εκτός αν θεωρείς τον όρο προσβλητικό, αλλά σε αυτόν απευθύνεται. Αυτό το γεγονός λοιπόν δεν τον κάνει και θεματοφύλακα της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Διαχειριστής είναι και ο Γκλέιζερ στην Μάντσεστερ και οι οπαδοί της δεν τον θέλουν ούτε φτυστό.Αλλο το ένα άλλο το δύο.
Το αν σου χαρίστηκε ποτέ το οτιδήποτε όπως αναφέρεις, θεωρώ πως ούτε εσύ το πιστεύεις. Αν το πιστεύεις και το έχεις παράπονο τότε κατά βάθος ταυτίζεσαι με αυτούς που λοιδωρείς. Επειδή εγώ όμως δεν το πιστεύω, πάρε μία μέρα που θα έχεις χρόνο και διάβασε την σύμβαση του νέου γηπέδου μας. Ισως εκεί διαπιστώσεις αν σου χαρίστηκε κάτι και αν έγινε κάποια εκ των έσω παραχώρηση.
Για να το κλείνω καλέ μου ομοϊδεάτη. Εχω φτάσει στα 40 μου και κάνω βουντού πριν από κάθε παιχνίδι μας να χάσουμε.Το λέω και ντρέπομαι, το λέω και ας δεχτώ κράξιμο και χέρια. Εκεί με έχει καταντήσει -όχι μόνο εμένα πίστεψε με- η θεώρηση αυτού του ανθρώπου. ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ ΧΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ.

Πεμ Νοε 01, 10:42:00 μμ

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

δεν είναι για χέρια και για κράξιμο, είναι απλά θλιβερό ότι έχεις φτάσει να κάνεις βουντού για να χάσει η ομάδα που αγαπάς.

Είναι θλιβερό να έχεις μπλεχτεί, έτσι, σε έναν αγώνα χωρίς αύριο - διότι δεν φαντάζομαι να διανοείσαι ότι μπορεί, ειδικά αυτή τη στιγμή και για τα επόμενα 50 χρόνια, να πουλήσει ο Ραλίστας την ΠΑΕ, μια και πάει για καινούργιο γήπεδο.

Είναι μάλιστα διπλά θλιβερό, όχι μόνο να έχεις μπλεχτεί εσύ ο ίδιος σε ένα αγώνα χωρίς αύριο, αλλά και να κάνεις βουντού ώστε να μην έχει αύριο η ομάδα που αγαπάς.

Όσα δίκια κι αν έχεις, θεωρώ ότι έχεις χάσει το δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή λοιπόν εγω μπορεί να έχω χάσει τον δρόμο και να έχεις δίκιο ας δούμε τι έγινε σε ένα ακόμα ταξίδι του μαζοχισμού μου, εκει που κάποιος είχε πει πως θα έρθει αλλά είχε σοβαρότερες ασχολίες να κάνει. Για το ακριβές της αντιγραφής ας μου δώσουν την άδεια κάποιοι φίλοι.


"""Κυριακή 21/10/2007 και ώρα 10:00 το πρωί το πράσινο κομβόι του ενιαίου φορέα που αποτελείται από περίπου 50 αυτοκίνητα και γύρω στα 10 van ξεκινάει το μακρινό ταξίδι για την Μακεδονία μας. Η εθνική οδός έχει πρασινίσει και η πορεία μπροστά μας είναι μεγάλη (510 χλμ.), μέχρι να φθάσουμε στον τελικό προορισμό μας στην Βέροια. Κάνουμε κάποιες στάσεις και μετά από αρκετές ώρες φθάνουμε στις 15:00 στην όμορφη πόλη που θα φιλοξενήσει το τριφύλλι μας. Έχουμε μπροστά μας περίπου 4 ώρες μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι, και έτσι βρίσκουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις βόλτες μας μέσα στην Βέροια για να φάμε, να πιούμε καφέ και γενικότερα να ξεκουραστούμε, γιατί έπρεπε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για φωνάξουμε και να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Η Βέροια έχει πρασινίσει , ο λαός της πραγματικής Θύρας 13 έχει διασκορπιστεί μέσα στην πόλη και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος γιατί έχουμε καταφέρει παρόλο τον πόλεμο που βιώνουμε από πληρωμένους δημοσιογράφους , ασχέτους επικοινωνιολογους και κάτι «κατίνες» του ραδιόφωνου, να είμαστε εκεί ώστε να μπορέσουμε να σπρώξουμε την ομάδα μας στην νίκη. Στις 17:00 έχουμε ραντεβού για να κατηφορίσουμε όλοι μαζί για το γήπεδο. Συγκεντρωνόμαστε και η πράσινη πορεία ξεκινάει. Με κόσμιο τρόπο φθάνουμε έξω από το γήπεδο και εκεί τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια άλλη τροπή.

Δεν μπαίνετε στο γήπεδο γιατί τα εισιτήρια δεν είναι ονομαστικά , αποκρίνονται προς τον κόσμο του ΠΑΟ κάποιοι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που μόλις έχουν φθάσει στο γήπεδο. Έχει δώσει εντολή ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟ να μην σας αφήσουμε να μπείτε μας λένε κάποιοι αστυνομικοί. Ο κόσμος αρχίζει να βράζει …..και τα γεγονότα το ένα πίσω από το άλλο αρχίζουν να οδηγούν σε μια κατάσταση που μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Φτυσιές και καφέδες αρχίζουν να εκτοξεύονται προς τον διαχειριστή εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΟ ο οποίος φυγαδεύεται σε ένα δωμάτιο στο χώρο του γήπεδου. Ευτυχώς με την παρέμβαση του εκπροσώπου του φορέα και κάποιων ανθρώπων του συμβουλίου μας, βρισκόμαστε μέσα στο δωμάτιο που έχουν κρύψει τον διαχειριστή των εισιτηρίων. * Εγώ είμαι μαζί σας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας δεν σας θέλει και έχει στείλει μια λίστα με 300 ονόματα για να μπουν στο γήπεδο και τα δικά σας ονόματα δεν είναι στη λίστα, μας λέει.

Η απάντησή μας ήταν η εξής:

Έχουμε αφήσει τις οικογένειες μας, έχουμε πληρώσει σχεδόν 200€ ο καθένας για να φθάσουμε ως εδώ,έχουμε εισιτηρια για να στηρίξουμε την ομάδα μας και μας λες ότι δεν μπαίνουμε;

Ο άνθρωπος έχει τρομάξει γιατί μάλλον κατάλαβε ότι τον έστειλαν για να ξεσπάσει ο κόσμος πάνω του, να πληρώσει αυτός για τα «εσκεμμένα» λάθη κάποιων άλλων. Στη συνέχεια και μετά από συνάντησή μας με τον παρατηρητή του αγώνα αλλά και με αξιωματικούς της αστυνομίας αποφασίστηκε να μας επιτραπεί η είσοδος. Ο φασισμός δεν περνά, και αυτές οι γκάφες που κάνουν κάποιοι υπάλληλοι του ΤΖΙΓΓΕΡ ίσως να οδηγήσουν σε περίεργες καταστάσεις στο μέλλον. Εκτός και αν θέλουν να προκαλούν τον κόσμο για να επαληθευτούν σ’ αυτά που είπαν πριν από λίγο καιρό, ότι δηλαδή περιμένουν επεισόδια. Μήπως τα προκαλούν αυτοί με την συμπεριφορά τους;

Θα θέλαμε να σημειώσουμε και κάποια τραγελαφικά γεγονότα; Υπάρχει site στο internet της νεοσύστατης 13-1966 που αναφέρει ότι στείλανε 800 άτομα στη Βέροια. ΨΕΜΑΤΑ….. την ώρα που μπαίναμε στην θύρα 6 του σταδίου , κάποιοι αστυνομικοί των ΜΑΤ (από Θεσσαλονίκη) φώναζαν κάποιους ανθρώπους του ενιαίου φορέα με τα μικρά τους ονόματα!!! (αλήθεια που τα ήξεραν; μήπως έχουν στείλει και φωτογραφίες μας;) Εκείνη την ώρα ακούσαμε και το ποιο τρελό από τους αστυνομικούς που συζητούσαν – λίγο δυνατά ευτυχώς – μεταξύ τους : Μήπως να τοποθετήσουμε ένα παραπάνω κυκλίδωμα για να βάλουμε τους 300 της ΠΑΕ ; είναι για γέλια και για κλάματα οι υπάλληλοι σου πρόεδρε. Διαχωρίζουν τους φίλους του ΠΑΟ και σε κάνουν ρεζίλη πανελλαδικά.

Όσο για τα 800 άτομα που έστειλε η 13-1966 αυτοί ήταν όλοι και όλοι γύρω στους 10 ανθρώπους που ανεβήκαν με 4 αυτοκίνητα και μάλιστα δεν μπήκαν στην εξέδρα μας, αλλά στην επισήμων. Νικήσαμε και πιστεύουμε ότι η βοήθειά μας ήταν ότι καλύτερο για τους παίκτες μας που μας άκουγαν 90λεπτα να τους ενισχύουμε. Ο γυρισμός ήταν δύσκολος λόγω καιρού, μα γλυκός μέσα στο μυαλό μας γιατί κατατροπώσαμε όλους τους αντιπάλους. Εσωτερικούς και εξωτερικούς. """"

Οπότε βλέπεις φίλε μου, πως μπορεί να είμαι σε λάθος δρόμο όμως εκει που με θέλει η ομάδα είμαι πάντα δίπλα της. Απλά. Το ζήτημα είναι πως αυτοί που πρέπει να ειναι ΑΠΕΧΟΥΝ.

SniperAthens είπε...

@madboy: από το περιεχόμενο της απάντησής σου, αναρωτιέμαι αν διαβάζεις τι γράφω...

επαναλαμβάνω (copy-paste) λοιπόν και παρακαλώ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ για να είμαστε στην ίδια πλατφόρμα:


ΠΟΤΕ KAI TIΠΟΤΕ ΔΕΝ μας χαρίστηκε, σε αντίθεση με πλείστους όσους άλλους.


Τουτέστιν, "αφεντικό" είναι ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, είτε συμφωνεί κανείς είτε όχι. Διαχειριστής ήταν ο Φιλιππίδης και ο κάθε manager.


Σε ό,τι αφορά στη δυσάρεστη εμπειρία σου στη Βέροια, λυπάμαι.


Δύο παρατηρήσεις:


Πρώτον, γράφεις: φτυσιές και καφέδες - δε συμφωνώ, αλλά έτσι έκρινες έτσι έκανες. Άλλωστε είσαι ενήλικος και φέρεις ακέραια την ευθύνη των πράξεών σου. Υποθέτω ότι αν άρπαζες καμμιά ψιλή, θα το ξανασκεφτόσουν.


Δεύτερον, το παιχνίδι το είδες. Το αποτέλεσμα μετράει, ο στόχος επετεύχθει. Αν όπως διαφαίνεται, και δεν το αμφισβητώ, είσαι διατεθειμένος να υποστείς τα πάνδεινα προκειμένου να συμμετάσχεις σε κάτι που εξ' ορισμού (και δικού σου) σε καθιστά μαζόχα, τι κλαίγεσαι για την ταλαιπωρία? Μέσα στη διαδικασία του μαζοχισμού είναι με μοναδικό στόχο να το χαρείς περισσότερο. Γι' αυτό και μόνο θα έπρεπε τα εισιτήρια να είναι ακριβότερα, επιβαρυμένα με "τέλος μαζοχισμού".
Γράφεις ένα ακόμα ταξίδι του μαζοχισμού μου. Σου το είχα ήδη πει ξεκάθαρα στο προηγούμενο comment μου, γράφοντας Γιατί ΑΝ το παρακολουθεί ενώ ΔΕΝ του αρέσει, είναι μαζόχας. Πολύ περισσότερο αν το πληρώνει κιόλας (άμεσα, πηγαίνοντας στο γήπεδο - γιατί έμμεσα όλοι το πληρώνουν μέσω εισφοράς στην ΕΡΤ είτε το βλέπουν είτε όχι). Μόνο ΕΔΩ συμφωνούμε.


ΥΓ Να ξανακοιτάξεις τα voodoo σου, είναι αναποτελεσματικά.

Ανώνυμος είπε...

@ Madboy,

τι θα μπορούσε ένας λογικός άνθρωπος να σου απαντήσει φίλε, όταν από τη μια μεριά έχεις πει, ότι κάνεις βουντού για να χάσει η ομάδα που αγαπάς ...

κι από την άλλη λες, ότι ταξίδεψες έως τη Βέροια και ταλαιπωρήθηκες για να στηρίξεις την ίδια αυτή ομάδα ...

...για την οποία κάνεις βουντού ώστε να χάσει;

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσίου.