Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2007

Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι...

Μετά απο μία ακόμη μεγαλειώδη εμφάνιση της ταξιαρχίας του Ζοσέ, μπορούμε να αισιοδοξούμε οτι το 2013 εκτός απο γήπεδο (λέμε τώρα) μπορεί να δούμε και μπάλα. Ο αραβόφιλος μετρ της προπονητικής παρουσίασε κάτι ανάμεσα σε ποδοβόλλευ, κλωτσοπατινάδα, ποδόσφαιρο και μήλα. Ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς υποψία ευκαιρίας. Ένα ολόκληρο ματς που χρειάστηκα πέντε καφέδες, 10 red bull και 30 γραμμάρια κόκα για να μείνω ξύπνιος. Αν αυτό Ζοσέ είναι το ποδόσφαιρο που γνωρίζεις, εάν αυτά τους μαθαίνεις απο το καλοκαίρι έως σήμερα, τότε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δεί ο κόσμος είναι ο Γρίμπιλας. Και καλά την ελληνική γλώσσα δεν την μιλάς, συνεπώς δεν πιάνεις τα καντήλια και τα εξαπτέρυγα που ακούς σε κάθε ματς, αλλά τηλεόραση βλέπεις. Αυτόν τον Καραγκούνη στα πλάγια γιατί τον βάζεις και τον εκθέτεις τον χριστιανό? Αυτό το κορμί λαμπάδα, το σέξι αγόρι με τη στέκα, τον διάδοχο όχι απλά του Ζαγοράκη αλλά του Μάουρο Σίλβα, τι τον βάζεις? Δεν βλέπεις οτι σέρνεται? Πέρνα τον Καραγκούνη εκεί που παίζει απο βρέφος-δηλαδή στον άξονα-και βρες άλλη λύση για τα άκρα απο το ποιοτικό σου ρόστερ(χα χα χα, καλό ε????). Αυτό αγόρι μου δεν είναι μπάλα, είναι βιασμός του αθλήματος και των τηλεθεατών. Βέβαια θα μου πείς αυτούς έχεις, με αυτούς παίζεις. Καμία αντίρρηση αλλά πρώτον εσύ τους επέλεξες ή τους δέχτηκες χωρίς δυσφορία, και δεύτερον εσύ άρχισες να τάζεις -σαν άλλος Μαυρογιαλούρος- μπαλάρα με θέαμα και γκολ. Δεν είχες δεί άραγε τι μπαλαδόρους θα έχεις υπό τις οδηγίες σου ή απλά διάβασες το χαρτάκι που σου δώσανε? Όπως και να έχει, αυτό το πράγμα δεν βλέπεται και δεν είναι Παναθηναϊκός. Αν δε, περιμένετε να γεμίσετε την Λεωφόρο με αυτό το ποδοσφαιρικό τρολ, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε την πολιτική σας στα εισιτήρια. Με 10 ευρώ αμοιβή για την υπομονή και το ψυχολογικό αυτομαστίγωμα, μια κόκα-κόλα και ένα call-girl για επιτόπια ανακούφιση...μπορεί και να χαραμίσει κάποιος τον χρόνο του.

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απολαυστικός ο κουτόχορτος! Παιδιά δεν πάει άλλο!
Αυτός ο Τζιόλης πίτες τους κάνει και παίζει? Έλεος πια! Αυτός δεν είναι ούτε για τον Ακράτητο στο περιφερειακό...

@petrosskl είπε...

Καλά που είχε και F1 από το άλλο και έμενα ξύπνιος. Αφού να φανταστείς στο γκολ του Ίβανσιτς έβλεπα αν θα περάσει ο Κιμι τον Μασα στα πιτς και το έχασα...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!!

ps. γιατί παίζει ο Τζιόλης;
γιατί παίζει ο Παπ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

φιλε petross οντως! Παπ, Τζιόλης, Βύντρα, Μόρις, Ρομέρο, Μάντζιος είναι όλοι τους για πέταμα! Ούτε για τον ΟΦΗ, που λέγαμε παλιά!

Ανώνυμος είπε...

Χτες τη νύχτα ξαγρύπνησα! Μάτι δεν έκλεισα ώς το πρωί!

Από τη μια μεριά οι δαιμονισμένες σειρήνες της Δίωξης Ναρκωτικών, που κυνηγούσε τον Κουτόχορτο στα στενά της κόκας ...

... κι απο την άλλη οι θρηνωδίες χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ, που είδαν την ομάδα τους να παίζει για μια ακόμη φορά άθλιο ποδόσφαιρο - και φυσικά, επειδή οι ΑΕΚτζήδες είναι απαιτητικοί φίλαθλοι, με μυαλό και δεν τρώνε κουτόχορτο, ουδόλως μπορεί να τους παρηγορήσει το ότι η ομάδα τους είναι στην κορυφή της βαθμολογίας: κάτι τέτοια άλλωστε τα υποστηρίζουν μόνον οι τσάτσοι του Ντέμη, ως γνωστόν.

Τι άγρια νύχτα η χτεσινή θεέ μου.

...

@ Old Boy σου έχω μια απάντηση στο προηγούμενο post.

---

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

agiannis είπε...

Ξαναφέρτε τον sanmartean reeee...
Γιατι με αυτά τα τσουρούκια δεν πρόκειται να δούμε ποτέ μπάλα...

@petrosskl είπε...

Η μεγαλύτερη χαρά των αντιπάλων μας ΤΤ είναι ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
(δυστυχώς)...

Ανώνυμος είπε...

Έλεος παιδιά, 1 αξιοπρεπής σέντρα (από τον Δημούτσο) έγινε σε όοοοολον τον αγώνα, και μπήκε γκολ! (Ρε μάγκες, μήπως πρέπει να δοκιμάσει το παλληκάρι που φαίνεται ότι ξέρει μπάλα σαν μπακ;)

-Ρε Βύντρα, άει πήγαινε μόνος σου στη Χέρτα να βρούμε την υγεία μας...
- Μπήκε ο Σάλπι, και μέσα σε 25 λεπτά έκανε τόσες φάσεις και προσπάθειες, όσες δεν έχει κάνει ο Μυτόγκας σε 3 αγώνες....
- Αυτός ο Τζιώλης γίνεται ανυπόφορος γιατί εκτός από άσχετος, έχει και ένα υφάκι λές και είναι ο Μπεκενμπάουερ.
- Ο Ρομέρο δεν κάνει ούτε για τα μπάζα, γαμώ το σκάουτιγκ σας γαμώ...

Αυτό δεν είναι ομάδα, χτικιό είναι... Το 1ο ημίχρονο ήταν δοκιμασία νεύρων και υπομονής.

Δεν μπορώ να καταλάβω, ο γαύρος τόσο ομαδάρα είναι που βάζει άνετα 4 γκολάκια στον Πανιώνιο; - Αυτός ο Γκαλέτι είναι όλα τα λεφτά. Γρήγορος, τεχνίτης, απρόβλεπτος, τσαμπουκάς, μαχητής. Απ΄αυτόν ξεκίνησε το 2ο γκολ του γαύρου, και καθάρισε το ματσάκι.
- Και τον είχαμε πλησιάσει πρώτοι από πέρσι λέει, αλλά μετά αδιαφορήσαμε και γι΄αυτό δεν προχώρησε το πράγμα. Αυτός δεν είχε κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα όπως φάνηκε. Ρε ζώα, μήπως έχουμε κανέναν καλύτερο απ' αυτόν, ή ακούσατε την τιμή και λακίσατε;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Η στήριξη ΤΤ δεν είναι δεδομένη, ούτε αυτονόητη. Αυτό το μπουλούκι που εμφανίζεται κάθε Κυριακή δεν είναι όχι Παναθηναϊκός, αλλά ούτε καν ομάδα. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν έχει προσωπικότητα, δεν έχει ποιότητα, δεν έχει φιλοσοφία. Είναι το απόλυτο ποδοσφαιρικό ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Δεν οφείλω ΚΑΜΙΑ στήριξη στο έκτρωμα του ραλίστα. Στήριξα αρκετά τα προηγούμενα χρόνια. Έκανα απίστευτη υπομονή. Και τι πήρα πίσω? Εξευτελιστικές ήττες, άθλιο ποδόσφαιρο, παίκτες Β Εθνικής, αλαζονική συμπεριφορά, ακριβά εισιτήρια και υποβάθμιση του συλλόγου σε ομαδούλα Ουέφα. Επίσης όταν τα βρίσκεις σκούρα όλο αναφέρεσαι σε άλλες ομάδες. Δηλαδή άμα πηδάνε την γυναίκα σου, αντί να την λιώσεις ή να την στείλεις, θα παρηγορηθείς με το οτι δεν είσαι ο μόνος κερατάς ή οτι άλλοι κερατάδες δεν το ξέρουν? ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ.
Σαφέστατα ευνοήθηκε η ΑΕΚ. Από ποιόν? Από το σύστημα που στηρίζεις ως καλό συνεταιράκι?. Ποιός προεδρεύει και νομιμοποιεί τα αίσχη? Ο ίδιος ανίκανος που έχει κάνει την ομάδα μπουρδέλο. Ποιός αδικείτε μόνιμα? Ο ίδιος βλάκας που μιλάει, τάζει, εκφοβίζει και κάθε χρόνο είναι ακόμα ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ και η κατάσταση και η ομάδα του.

Ανώνυμος είπε...

Μαυρα χαλια ρε παιδια. Ας την δωσει την ομαδα σε καποιον που εχει οραμα.
Ο κοσμος του παναθηναικου ειναι απαιτητικος και δεν μπορει να βλεπει τετοιο θεαμα.

Την φανελα του παναθηναικου πρεπει να φορανε πρωτοκλασσατοι παικτες και οχι τζιοληδες ,βυντρες και αλλες μετριοτητες. Παιδια πολυ φοβαμαι οτι φετος μπορει να πεσουμε πιο κατω και απο την τριτη θεση.
Ο Ντουσκο κανει δουλεια(οπως αναμενοταν) στον Αρη. Εμας δεν μας εκανε γιατι ο ανθρωπος θα ειχε απαιτησεις.... ενω η διοικηση ηθελε προπονητη-πιονι.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ο Τζιγγερ συνεχιζει τα πειραματα με τους προπονητες. Αυτο το κανουν οι προεδροι ετοιμων ομαδων-δουλεμενων.

Οι υπολοιπες που ΔΕΝ εχουν ΟΜΑΔΑ φερνουν προπονητες δοκιμασμενους,γνωστες της ελληνικης πραγματικοτητας και εργατες για να φτιαξουν ΟΜΑΔΑ....

Ακουει κανεις εκει στην Π.Α.Ε??

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο αλέφας, ο κουτόχορτος και κυρίως έγραωψε ο πέτροςς: "Η μεγαλύτερη χαρά των αντιπάλων μας ΤΤ είναι ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
(δυστυχώς)...". Είναι η πικρή αλήθεια.

Επίσης ΤΙ ΒΥΣΜΑ έχουν οι Παπ, Βύντρα, Τζιόλης και δεν ξεκουνάνε από 11άδα? Να μένει ο Σάλπι, πάγκο, ο μόνος που έχει εύκολο γκολ?

Τα 4-3 και το θεαματικό ποδόσφαιρο σε μαράνανε ρε Πρωκτογάλε.

Να απαντήσω και για τον Βύντρα από το προηγούμενο ποστ. Το άτομο δεν έκανε ούτε μία σωστή πάσα, απομάκρυνε λες και παίζει στην Προοδευτική (για εκεί είναι βέβαια, όχι Χέρτα). Καλά για σέντρα δεν το συζητάμε, εδώ δεν κάνουν οι "ποιοτικοί". Δηλαδή σε ικανοποιεί αυτή η απόδοση? Μακάρι όταν με το καλό ξεκουμπιστεί να πάρει Χρυσή Μπάλα με την Χέρτα, προς το παρόν ΔΡΟΜΟ! Τουλάχιστον τα έλεγες για Κάρα.
Ρε μήπως να δοκιμάσει το Δημούτσο δεξί μπακ, ειδικά όταν επιστρέψουν Νίνης, Έκι και υπάρξει συνωστισμό στο κέντρο. Βέβαια μετά θα έχουμε και άμυνα πυγμαίων..

Καλά για τον Ρομέρο ό,τι και να πω είναι λίγο.. Κάποιοι στη Ρασίνγκ ακόμα γελάνε με τα κορόιδα από την Αθήνα. Το καλύτερο είναι ότι σε λίγο θα γελάει και ο Μπέος, αν δεν γελάει ακόμα, για Κάιζερ Τζιόλη, Μαντζίνιο. Ο Τζιόλης δεν είναι για βασικός (και αναντικατάστατος) στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Για πάγκο και πολυ του είναι, μην πω μόνο για το Barmacy, το Egomio και το Liz στην Γλυφάδα όπου χτυπάει κάρτα κάθε Σαββατοκύριακο όταν παίζουμε εντός, ή Σάββατο.

Ευτυχώς στην καφετέρια που ήμουν έβλεπα στις άλλες τηλεοράσεις φόρμουλα και τα σκουλήκια να ατάνε τα μπαόγκια. (Μια χαρά δεμένη ομάδα είναι) Αλλιώς ποια κόκα, ένεση αδρεναλίνης στην καρδιά αλα Pulp Fiction με έσωζε.

http://naxios.blogspot.com είπε...

Ο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΣ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΩΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡ ΛΑΧΑΝΙΑΣΕ .
ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ Η ΑΕΚ ΕΠΕΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΑΡΑ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΔΩΡΑ .ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

@ Petross, Henriksen,

βαριέμαι να ξαναλέω όσα έχω πει για την ανάγκη να μη συγχέουμε την ομάδα μας (παίκτες, προπονητή) με την ΠΑΕ, για την ανάγκη να στηρίζουμε βρέξει-χιονίσει την ομάδα και να μη βγάζουμε πάνω της τα όσα έχουμε να σύρουμε στην ΠΑΕ.

...

@ Κουτόχορτος,

εφόσον τη στήριξη ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (επαναλαμβάνω: όχι στην ΠΑΕ, στην ομάδα) δεν τη θεωρείς "ούτε δεδομένη, ούτε αυτονόητη", να συμπεράνω ότι π.χ. στα πρώτα 10τόσα χρόνια που, επί Γιαννακόπουλων, η ομάδα μας του μπάσκετ δεν έκανε τίποτα - αλλά και όταν έχανε ημιτελικούς Ευρώπης από τις ψαροκασέλες τότε - εσύ τής συμπεριφερόσουνα όπως τώρα στην ποδοσφαιρική ομάδα;

Ξαναλέω: η κριτική είναι άποψη. Η ισοπέδωση δεν είναι άποψη.

---

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φυσικά και ΟΧΙ ΤΤ. Ακόμα να καταλάβεις οτι δεν είναι θέμα αποτελέσματος. Η διοίκηση τότε στο μπάσκετ έκανε τα πάντα, ξόδευε αμύθητα ποσά, έφερνε τεράστιους παίκτες και βλέπαμε φανταστικό μπάσκετ. Αυτό το όραμα, αυτή προσπάθεια και αυτή η ποιότητα άξιζαν και είχαν την στηριξή μου, και νομίζω όλων. Δεν κορόϊδευαν οι Γιαννακόπουλοι τον κόσμο με παικτάκια της σειράς.
Δεν υποχρεούμαι και ούτε θα το κάνω ποτέ, να στηρίζω ντροπιαστικές πρακτικές που μειώνουν την ομάδα. Επίσης δεν θα στηρίξω ποτέ, παικτάκια της πλάκας που είναι ντροπήκαι αίσχος να φορούν την τιμημένη φανέλα. Τέλος δεν θα στηρίξω ποτέ προπονητάκους, αχυρανθρώπους (yes sir) στα πλαίσια της Παναθηναϊκοφροσύνης. Αν είσαι πραγματικός Παναθηναϊκός, δεν δέχεσαι τίποτα απο τα παραπάνω. Έχεις μυαλό, έχεις ποιότητα, έχεις απαιτήσεις. Η λογική που πρεσβεύεις είναι για ομαδούλες τύπου Ατρόμητος. Συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ποιόν σύλλογο υποστηρίζεις.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΝΑΞΙΩΤΗ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ.
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΚ.

ΦΙΛΕ ΤΤ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΑ Η' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ?

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ ΠΕΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

apo tin www.goalday.gr

"Στο πρώτο μέρος οι δύο αμυντικοί χαφ του Παναθηναϊκού, Τζιόλης και Μάτος, ήταν μέτριοι. Και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Βέροια να βγαίνει πολλές φορές μπροστά και να μπορεί να περνάει με ευκολία την μπάλα στην επίθεση. Κυρίως με τον πολύ καλό και μπαλαδόρο Ζουλίνιο, αλλά και με τους ακραίους αμυντικούς Πετκάκη και Κόλτζο.Ο Τζιόλης όμως του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ό,τι ο Γκούμας στο πρώτο μέρος. Ανασταλτικά έδωσε σπουδαίες λύσεις. Ανεξάντλητος σε δυνάμεις, καθάριζε τις φάσεις και ψηλά και χαμηλά με αυτοθυσία και δύναμη"

squarelogic είπε...

Κουτοχορτε
το κωλ γκερλ θα αμειβεται με κανονικη τιμη ή με την εικονικη τιμη της Τικετ Κλαμπ?
(γιατι στην 1η περιπτωση χαρισμα τους τα 10 ευρω!,αντε κι η κοκα κολα).
Απολαυστικο το ποστ...
δεν μπορω να πω το ιδιο για την ομαδα.Δυστυχως σαν ποιοτητα ειμαστε πολυ πισω απο Ολυμπιακο,ΑΕΚ(που αστεια-αστεια εχει 5-6 παικτες ποιοτητας που καθενας τους μπορει να καθαρισει ενα ματς που δεν παιζουν καλα),και σαν συνολο πιθανως πιο πισω απο Αρη,Πανιωνιο,και θυμηθειτε το,καποιος απ τους 2(τουλαχιστον...) θαναι πανω απο μας στο τελος!

ΤΤ να στηριξεις την ομαδα οταν βλεπεις καποια προσπαθεια και συναισθηση του αν η προσφορα τους αρμοζει στην ομαδα για την οποια παιζουν.
Οταν βλεπεις οτι πρωτο μελημα του Τζιολη πχ.ειναι να μη χαλασει η στεκα,οταν τον βλεπεις να σερνεται με υφακι λες και ειναι ο Μακελελε,πως να μην τα παρεις?
Αμ,ο αλλος,το πουλεν του πατερ-Μιχαηλ,ο (αν)οσιος Λουκας,τι πραγμα ειναι αυτο?
Αν διασυρεται απο τους επιθετικους του Αστερα Τριπολης και της Βεροιας,πως φιλοδοξει να παιξει Μπουντεσλιγκα?

Καλα για Γκαλετι ας μη μιλαμε καλυτερα...πως να ενδιαφερθουν σοβαρα οι φραγκοφονιαδες?αυτοι θελουν ο παικτης να πληρωνει για την τιμη να παιζει στον Τζιγγεριακο!

Ανώνυμος είπε...

"Ανεξάντλητος σε δυνάμεις, καθάριζε τις φάσεις και ψηλά και χαμηλά με αυτοθυσία και δύναμη"

Εγώ πάντως δεν είδα κάτι αξιόλογο από Τζιώλη. Δεν φταίει αυτός όμως που βρίσκεται στο ρόστερ ομάδας που κάνει
πρωταθλήτισμο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, μην παίζετε με την αϋπνία μου! Γιατί, εντάξει, ο Κουτόχορτος ξεγλύστρησε σαν χέλι από τα δίχτυα του νόμου, αλλά οι ΑΕΚτζήδες ακόμα θρηνούν για την άθλια απόδοση της ομάδας τους!

Κι έκανα και μια μαλακία: πήγα και τους είπα, ότι και Νταμπλ να πάρουνε δεν θα πρέπει να το χαρούν, γιατί με τέτοιες τραγικές εμφανίσεις μόνο χώρος για βαθύ προβληματισμό και πολλή αγανάκτηση χωράει ...

... οπότε, πέρα από τις οιμωγές, άρχισαν να βαράνε και τα κεφάλια τους στους τοίχους!

Λογική "γκαντούπ-γκαντούπ", you know.

Γι' αυτό σας λέω, μην παίζετε με την αϋπνία μου αδέρφια!

Η γκέλα δεν έγινε, τι να κάνουμε;

Ε, κι αφού δεν έγινε η γκέλα, πιανόμαστε τώρα απ' όπου βρούμε για να απαξιώσουμε και να ισοπεδώσουμε την ομάδα που αγαπάμε - ή μάλλον που αγαπάμε ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ... σωστά δεν το λέω φίλε Squarelg;

Γιατί τι σημασία έχει που λ.χ. στην Εθνίκή ο Κάρα παίζει με τους ίδιους συμπαίκτες 10 χρόνια και βρίσκονται με κλειστά μάτια, ενώ στον ΠΑΟ είναι μαζί μόλις 3μιση μήνες;

Ήμαρτον και να το σκεφτεί κανείς αυτό! Θου Κύριε από τέτοιες δικιολογίες.


---

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

(ένας οπαδός του Ατρόμητου)

Ανώνυμος είπε...

Όπως και ο petross το είχα γυρίσει κι εγώ στην F1, κι έκανα και ζάπινγκ στο μπασκετάκι. Από το ποδόσφαιρο είδα σκάρτα 50 λεπτά, οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα.
Αυτό είναι που με λυπεί εμένα. Μέχρι πρότινος καθόμουν να δω την μπάλα με ανυπομονησία, πάντα έλεγα σήμερα θα αλλάξει η εικόνα...τώρα θα παίξουμε καλή μπάλα...δεν γίνεται να πάμε χειρότερα...θα παίξουν τουλάχιστον για τον εγωισμό τους, ήμουν προκατειλημμένος και σπανίως χαιρόμουν, πέρσι από τον χειμώνα και μετά το μόνο ενδιαφέρον μου ήταν ο Νίνης (πάει κι αυτός).
Χθες το θέαμα ήταν αποκαρδιωτικό δυστυχώς. Ας σταματήσουν πια οι Παναθηναϊκάρες τις διδαχές περί στήριξης στην ομάδα.
Αυτό είναι μετριότητα ρε, στήριξη σε τι ρε; Υπάρχει σχεδιασμός ρε; Όταν μερικοί κατάπιαμε τα περί πενταετούς πλάνου τι καταλάβαμε;
Να υπομείνω αυτή την ανέχεια με έναν και μόνο όρο, να βγει η διοίκηση και να πει τι σχεδιάζει να κάνει, να βγει και να πει ότι οι στόχοι είναι αυτοί κι αυτοί και αν δεν τους κατορθώσουμε η χρονιά θα είναι (σσ.πάλι) αποτυχημένη.

Μια ερώτηση, ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού Π. Βόγλης (νομίζω) είπε πως ο Πεσέιρος έχει σαν όρο πως όποιος χάνει προπονήσεις δεν παίζει (τουλάχιστον βασικός).
1) Το έχετε ακούσει; Ψάχνω επιβεβαίωση
2) Όπως και ο Βόγλης αναρωτήθηκε, γιατί έπαιξε ο Καραγκούνης; Το απαίτησε ο ίδιος ή πιέστηκε;

ΥΓ. Ρε ΤΤ τίποτα άλλο για την ΑΕΚ έχεις να μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ττ ειμαστε παναθηναικοι και δεν μας ενδιαφερει τι κανει το Αεκ.
Σε αυτους μπορει να αρκει ενα πρωταθλημα καθε 15 χρονια.

Τι σχεση εχει η ιστορια του Παναθηναικου με του Αεκακίου????????

Εσυ αν θες συνεχισε να συγκρινεις.

Η πραγματικοτητα φιλε μου ειναι αυτη που μετραει και αυτη ειναι:

Θεαμα: Υπο του μηδενος
Ποιοτητα παικτων: Επιπεδου αιγαλεω
Ομαδα: Αορατη
Προπονητης : "Ακόλουθος"
Διοικηση : ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ
Τιτλοι: 1/11
Υπομονη Κοσμου : Εξαντληθηκε...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, η αλήθεια δεν κρύβεται.

Ο σημερινός Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μέτρια ομάδα. Αντικειμενικά. Η χωρίς κριτήρια στήριξη μιας τέτοιας ομάδας, το πολύ-πολύ να δώσει μια παράταση χρόνου. Αργά ή γρήγορα, οι αδυναμίες θα βγουν στην επιφάνεια.

Είμαι εκ φύσεως κατά του κραξίματος και των υπερβολών. Από την άλλη, μάτια έχω και βλέπω - και δυστυχώς, είμαι και pourager και βλέπω μπάλα επί 3 δεκαετίες. Πώς να "καταπιώ" εμφανίσεις σαν τη χθεσινή; Και σαν αυτή με την Τρίπολη; Και σαν τις περσινές με τους Ιωνικούς και τους Εργοτέληδες; Και σαν τις προπέρσινες... - και πάει λέγοντας. Ψάχνω με το τουφέκι να βρω ένα στοιχείο ταύτισης με αυτή την ομάδα - και δεν βρίσκω τίποτα! Έναν παίκτη, τον προπονητή, το team spirit, το πάθος - κάτι βρε αδερφέ! Αν εξαιρέσεις την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι, το κενόν σύνολον!

Ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο; Αυτό που είπε ο σύντροφος okra. Για πρώτη φορά στη φίλαθλη "καριέρα' μου, κάθομαι να δω την Πανάθα με βαριά καρδιά. Και ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι.

Ανώνυμος είπε...

@ Okra και Χουάν Χοσέ,

συμπαθάτε με, αλλά εμείς οι (τουλάχιστον σε επίπεδο λογικής, όπως είπε ο γιατρός) οπαδοί του Ατρόμητου έχουμε την τάση να λέμε διάφορα για το ΑΕΚ-44 και για τις άλλες ομάδες, πλην της δικής μας.

Εντάξει, ξέρω και καταλαβαίνω, ότι οι πραγματικοί και γνήσιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν λέτε τίποτα για τις άλλες ομάδες, γιατί φαίνεται πως η δική σας παίζει ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΑ και όχι σε πρωτάθλημα με αντιπάλους, που έχει νόημα να ξέρεις τι κάνουν ...

Πάντως, να σας πω κάτι και για την ομάδα σας, αφού φαγωθήκατε: ήταν ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ χτες στην όμορφη Βέροια.

Ικανποιηθήκατε;

Ωραία, γιατί έχει και συνέχεια:

Παρ' όλα αυτά όμως νίκησε με 2-0 (και μάλιστα δεν της έδωσαν πέναλτι).

Καταλαβαίνω βέβαια ότι, για μια ομάδα που παίζει ΕΝ ΚΕΝΩ, όπως η δική σας, αυτό αποτελεί σοβαρότατη αιτία για να τη θάψετε και να την ισοπεδώσετε.

Τώρα που το σκέφτομαι: ευτυχώς τελικά που η δική μου ομάδα
παίζει ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

----

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

(ένας οπαδός του Ατρόμητου)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Τζόνυ,

Ως οπαδό της ιστορικής ομάδας του Περιστερίου, με μεγάλη χαρά θα σε υποδεχθούμε την ερχόμενη αγωνιστική στή θρυλική Λεωφόρο. Θα μπορέσουμε μάλιστα να κάτσουμε παρέα, γιατί στις θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας όπου κάθομαι, υπάρχουν αρκετές κενές καρέκλες, από συντρόφους οι οποίοι, καίτοι έδωσαν ένα σκασμό λεφτά, αποφάσισαν ότι η συστηματική θέαση αυτής της συγκεκριμένης ομάδας τους στέλνει κατευθείαν στον square με διαταραχές στην όραση.

Εγώ, επειδή είμαι αετομάτης, αντέχω ακόμα, οπότε με χαρά θα σε φιλοξενήσω για να δούμε μαζί το μεγάλο ντέρμπυ.

kornass είπε...

Κι όμως ρε μάγκες πάμε στοίχημα οτι όλα αυτά τα σαπάκια που βρίζετε και βρίζω αν φύγουν κ πάνε σε καμιά άλλη ομάδα θα είναι οι καλυτεροι παίχτες;

Όταν έρχονται στην Παιανία ποδοσφαιριστές δεν ξέρω τι σκατά παθαίνουν και την βλέπουν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι και μεγάλοι κ τρανοί και νομίζουν οτι παίζουν μόνο οι φανέλες.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Εγώ την θέση μου την έχω γράψει πολλάκις και λίγο πολύ συμφωνώ με τον Τουρτούρα.

Και μην ακούω για στήριξη γιατί θα με πιάσουν τα γέλια. Πάω γήπεδο και μην ακούω κουλά γιατί τα περί "στήριξης" μόνο οι καναπέδες τα λένε.

Ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει την ΟΜΑΔΑΡΑ του Κυράστα... άντε τώρα μην τα θυμάμαι γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Τελικά τι έγινε με τους Γιαννακόπουλους. Είπαν "θέλουμε να αγοράσουμε" ή μας έκαναν μπουρδέλο με την πουστοφυλλάδα τους (την οποία επίσης διαβάζω) και μετά κοκοκό;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είχε ακουστεί κατι για συλλαλητήριο κατα της διοίκησης.
Ξέρει κανείς αν θα γίνει τελικά
και ποτέ?

Θεωρώ πως θα ήταν σωστή κίνηση αφού
οι Βαρδινογιάννηδες όσο ο κόσμος της ομαδας δεν αντιδρά μαζικά θα συνεχίσουν να την εκμεταλεύονται καθαρα και μόνο για το κέρδος
τους. Είναι πλέον ευκολονόητο οτι το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει, είναι τι θέση θα κατακτήσει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

"Είναι πλέον ευκολονόητο οτι το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει, είναι τι θέση θα κατακτήσει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα."

Αυτό αρχίζουν να το πιστεύουν όλο και πιο πολλοί. Ένα επιχείρημα υπέρ τους? Η διαιτησία. Μην ξαναμιλήσει κανείς ότι μας σφάζει η διαιτησία και ότι δεν μας δίνουν πέναλτυ.

Θυμίζω ότι ο Τζίγγερ είναι πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, υποστήριξε επανεκλογή Γκαγκάτση (απίστευτο), και συναντιόταν το καλοκαίρι στα κρυφά με Ψυχομάνη. Ε, ή είναι ΤΟΣΟ μαλάκας και κορόιδο, ή κάτι άλλο έχει συμφωνήσει. Ακούω αντεπιχειρήματα.

squarelogic είπε...

sportime.gr:
"ΟΊγκλι Τάρε σε δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης της Λάτσιο με τη Βέρντερ υποστήριξε ότι προτίμησε να παραμείνει στους "λατσιάλι" το καλοκαίρι από το να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό. Ο Αλβανός επιθετικός σημείωσε: "Είμαι εδώ και περιμένω την ευκαιρία μου, πιστεύω ότι θα μου τη δώσει ο προπονητής. Το καλοκαίρι θα μπορούσα να είχα πάει στον Παναθηναϊκό, όμως εγώ προτίμησα να παραμείνω εδώ. Είμαι 34 ετών όμως θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο για ακόμα δύο σεζόν".

Στο βαθμο που κατι τετοιο αληθευει δειχνει ποσο εχει μικρυνει η ομαδα!
Ουτε 34χρονος αναπληρωματικος Αλβανος δεν θελει να ερθει...

Επισης αν αληθευει,δειχνει τι "ποιοτητας" λυσεις εψαχνε η διοικηση...

ΤΤ το σπαταλας το χρονο σου για να επισημαινεις τις αιτιες των δεινων της ομαδας ΔΕΝ νομιζω να δειχνει αγαπη ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ.Ετσι δεν ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητότατε φίλε Greenheart,

σ' ευχαριστώ θερμά για την ωραία πρόσκληση!

Έτσι θα μπορέσουμε να βρίζουμε παρέα και εν συγχορδία την ομάδα σου, φτιάχνοντας μια ωραία ατμόσφαιρα υπέρ της δικής μου.

Κι αφού είναι τόσες οι κενές θέσεις, δεν προσκαλείς και τον Κουτόχορτο με τον Squarelogic και δυο-τρία ακόμα παλικάρια από εδώ να φτιάξουμε "κερκίδα";

:-) :-))

...

@ Pappas10,

πολύ φοβάμαι πως οι Γιαννακόπουλοι δεν διαβάζουν αυτό εδώ το blog και ειδικά τον φίλο Κουτόχορτο. Έτσι δεν φαίνεται να πήραν πρέφα το ηρωικό του κάλεσμα να βγουν μπροστά και να πάρουν την ΠΑΕ. Αυτοί χάνουν!

---

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

(ένας οπαδός του Ατρόμητου)

Ανώνυμος είπε...

Ενας λιγούρης είναι ο Πεσέιρο που μέχρι να λήξει το ματς με τη βασίλισσα του βορρά (έτσι δε τη λένε...) του χε φύγει το σκατό. Δεν είναι να το παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Η Βέροια μετά το ένα μηδέν και για ένα πεντάλεπτο δημιουργούσε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Και μακάρι να έβαζε ένα γκολάκι γιατί μερικοί αν δε δουν την ήττα στα αποτελέσματα της τηλεόρασης δε μπορούν να συναισθανθούν το ξεπεσμό αυτής της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

@ "μινχ" said: "Η Βέροια μετά το ένα μηδέν και για ένα πεντάλεπτο δημιουργούσε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Και ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛΑΚΙ γιατί μερικοί αν δε δουν την ΗΤΤΑ στα αποτελέσματα της τηλεόρασης δε μπορούν να συναισθανθούν το ξεπεσμό αυτής της ομάδας".

- Τα είπες όλα αδερφέ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛΑΚΙ!

Έτσι πρέπει να σκέφτεται ένας αγνός παναθηναϊκός, που διαθέτει παναθηναϊκή λογική και όχι λογική ... Ατρόμητου, όπως λέει κι ο γιατρός.

Αχ, είναι τόσο ωραία η στιγμή και το αίσθημα να εύχεσαι να χάσει η ομάδα που αγαπάς. Γαλήνη με πλημμυρίζει και ηθική αγαλλίαση.

Με μια μικρή διόρθωση: με ΕΝΑ γκολάκι, το ματς θα ερχόταν Χ, οπότε δεν θα βλέπαμε ήττα για να συνειδητοποιήσουμε βαθιά τον ξεπεσμό της ομάδας.

Ήθελες λοιπόν να πεις αδερφέ: "Μακάρι η Βέροια να έβαζε ΔΥΟ γκολάκια (και άνω)"!

Κανείς άλλος να κάνει παιχνίδι τώρα που γυρίζει;

Πόσα γκολάκια έπρεπε να βάλει η Βέροια ώστε να ... οξυνθεί η ρημάδα η "συνειδητοποίηση";

Και για να το κάνουμε πιο αγωνιώδες:

Πόσα γκολάκια πρέπει να ρίξει η Ατρομητάρα μέσα στη Περιβόλα;

Ώστε να φτάσει η ... συνειδητοποίηση στα ουράνια, πάντοτε, εννοείται.

Faites vos jeux, faites vos jeux!

---

Μότο-γαμώτο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

(Ατρομητάρα ολέ!)

Ανώνυμος είπε...

@Τζόνυ

Όλοι θα χωρέσουμε!

Y.Γ. Στην Περιβόλα! Απίθανο ρε φίλε! Δεν θα μας καταλαβαίνουν οι νέοι όμως...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ττ δεν χρειαζεται να τρωει πολλα γκολ η ομαδα για να καταλαβουμε οτι ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα νομιζω πως η διαφορα θα μεγαλωσει τον Ιανουαριο.
Θα δεις τι "παικταραδες"
θα φερει παλι ο Τζιγγερακος
και τι θα φερουν οι βασικοι ανταγωνιστες μας, που ηδη ακουγονται ονοματα ποιοτικων παικτων.

Ποσα χρονια χωρις τιτλους και χωρις θεαμα χρειαζονται ακομα για να αντιδρασεις?

Εσενα σου αρκει να νικαει η ομαδα με την ψυχη στο στομα ,να μην μπορει να αλλαξει μια σωστη μπαλια, να προσπαθεις να μεινεις ξυπνιος απο το "θεαμα" και να μετρας της ευκαιριες με το σταγονομετρο? Αυτος ειναι ο Παναθηναικος που ονειρευεσαι?

Να παω να δω στο γηπεδο τι? Τον βιασμο του ποδοσφαιρου?

Κουραστηκα ρε φιλε με τα πενταετη προγραμματα και τα λογια τα ωραια. Το αποτελεσμα παραμενει ομως κατω του μετριου και δεν με τραβαει πλεον οπως και πολλους αλλους.

Το χειροτερο απ'ολα ομως ειναι
οτι δεν βλεπουμε οραμα απο την διοικηση για να προσμενουμε σε κατι καλυτερο και αυτο δεν κρυβεται με τιποτα....

Ανώνυμος είπε...

@ φίλε Χουάν Χοσέ,

να με συγχωρείς αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω με μια ήττα σε 7 αγώνες (πρωτάθλημα και ουέφα) ότι αυτή η ομάδα δεν τραβάει και δεν έχει μέλλον ...

... κι έτσι (αν βεβαίως ήμουνα αγνός παναθηναϊκός και όχι Ατρόμητος στο μυαλό), θα προσπαθούσα να στηρίξω αυτή την ομάδα όπως μπορώ και δεν θα έπαιρνα e-κασμά να γκρεμίσω παίκτες και προπονητή ...

... ούτε και θα ευχόμουνα να έχανε.

Αλλά να σου πω την αλήθεια, εμένα κάτι άλλο μου τρώει τα σωθικά αυτή τη στιγμή: τι θα γίνει με την Ticket Club, θα υπάρξουν πάλι ουρές και ταλαιπωρία;

Γιατί βλέπεις, έχει 2 ματς αυτή η βδομάδα ...

... και μόλις χτες βράδυ έπαψαν τα "γκαντούπ" των ΑΕΚτζήδων!

Πώς έπαψαν; Χάρη σε μια αγαστή σύμπνοια ρεπόρτερς της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ (Παπανικολάου π.χ.), που τους διαβεβαίωσαν επί λέξη ότι "ακριβώς επειδή η ΑΕΚ πάει φέτος για πρωτάθλημα, γι' αυτό και δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο"!!!

Τώρα, τι με νοιάζει, θα μου πεις. Ε, είπαμε, η δική μου ομάδα δεν παίζει σε ΚΕΝΟ ΑΕΡΑ αλλά σε πρωτάθλημα.

Κι ας παίζει και ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΙΑ, όπως είπα.

---

Μότο-γαμώτο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

(Ατρομητάρα ολέ!)

Ανώνυμος είπε...

παιδια τετοια κλαψα που εχει πεσει εδω μεσα ουτε η Μαρθα Βουρτση στα καλυτερα της!

Ανώνυμος είπε...

@ "Ειδήμονα της μπάλας",

πράγματι, αλλά παρέλειψες την ηχητική μπάντα: Βούλα Πάλλα δαγκωτό!

Ε, είναι όπως το λέει ένας άνθρωπος:

"Άμα θέλεις σίγουρη επιτυχία, δώσε κολακείες στο Γάβρο, ελπίδες στα Χανούμια και μιζέρια στους Βαζέλες"!

:-)

Να, για παράδειγμα, μια και είσαι ειδήμων της μπάλας: ο Πεσέιρο έκανε στη Βέροια 3 αλλαγές, Σαλπιγγίδης-Ίβανσιτς-Δημούτσος, που έσωσαν την παρτίδα, μιας και τα γκολ μπήκαν από αυτούς.

Λοιπόν, γι' αυτό το πράγμα μπορεί κανείς να πει πάρα πολύ εύλογα: μπράβο στον Πεσέιρο για τις αλλαγές που έκανε, τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, διάβασε σωστά το πρόβλημα, κ.ο.κ.

Ε, αυτό δεν θα το διαβάσεις από τους περισσότερους φίλους εδωμέσα, προεξάρχοντος του Κουτοχόρτου! Αντίθετα, θα διαβάσεις την άλλη εκδοχή: μαλάκας και κακόμοιρος προπονητάκος ο Πεσέιρο που δεν ξεκίνησε το ματς με αυτούς τους τρεις!

Όπως και το άλλο με τον Καραγκούνη. Μαλάκας ο Πεσέιρο που τον βάζει αριστερά, να πάει να μάθει από τον χερ Ότο που παίζει ο Τυπάρας!

Ότι όλη η αριστερή πτέρυγα του Παναθηναϊκού (Δάρλας, Σέριτς, Λεοντίου, Ίβανσιτς) είναι εδώ και μήνες νοσοκομείο, δεν μετράει ΕΔΩΜΕΣΑ καθόλου για το τι επιλογές διαχείρισης μπορεί να έχει ο προπονητής.

Ούτε και μετράει, ότι ο Κάρα παίζει 10τόσα χρόνια με τα άλλα παλικάρια της Εθνικής και επομένως βρίσκονται με κλειστά μάτια, ενώ στον Παναθηναϊκό παίζει μόλις 3μιση μήνες (όπως και ο Μάτος κι ο Δημούτσος = όλο το κέντρο!).

Αλλά είπαμε: Άμα θέλεις σίγουρη επιτυχία, δώσε στο Γαύρο κολακείες, στα Χανούμια ελπίδες και στους Βαζέλες μιζέρια!

----

Μότο-γαμώτο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

(Ατρόμητο Μυαλό χλωμά πρόσωπα! Ουγκ!)

Ανώνυμος είπε...

@Τζόνυ

Μετά την Περιβόλα, μας χάρισες άλλη μια ΜΕΓΑΛΗ "ατάκα": Βούλα Πάλλα! Τρο-με-ρό!

gatti είπε...

Το χάλι της ομάδας τους έχει κάνει όλους τους Παναθηναϊκούς, ποιητές,
λογοτέχνες και ατακαδόρους.

Κοίτα έμπνευση που γεννάει η παρακμή!

Pappas10 είπε...

Gatti,

Οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ όντως ακολουθούν εκφραστικά την - όποια - παρακμή της ομάδας τους. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που η παρακμή τους είναι οι ίδιοι οι βλάκες που τις υποστηρίζουν χωρίς ίχνος πνεύματος, ατάκας, λογοτεχνίας και ποίησης.

Άντε τράβα στην απάτη με δημόσιο χρήμα που υποστηρίζεις και άσε μας εμάς. Τουλάχιστον έχουμε την υπερηφάνια να λέμε ότι δεν μας χαρίστηκε τίποτα.

Άντε θλιβερά πτωματοφάγα σκουλήκια... πίσω στα συνειδησιακά φέρετρα που αντιπροσωπεύουν οι κρατικοδίαιτες ομάδες σας...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

gatti είπε...

@Pappas10:
προσπαθώ εδώ και ώρα να καταλάβω αν η δεύτερη παράγραφος απευθύνεται σε μένα και δεν βρίσκω άκρη.

Αν απευθύνεται σε μένα η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν έκανα καλή διατύπωση. Ενα κόμμα που λείπει, ίσως άλλαξε το νόημα όσων έγραψα.

"Το χάλι της ομάδας, (ΚΟΜΜΑ)
τους έχει κάνει όλους
τους Παναθηναϊκούς,
ποιητές, λογοτέχνες
και ατακαδόρους.

Αυτό εννοούσα, αν δεν ήταν σαφές ζητώ συγνώμη (και παύω να αναρωτιέμαι).

Αν πάλι δεν απευθύνεται σε μένα, ξέχνα ακόμα και ότι το ανέφερα.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τη γνωστή ρήση-κλισέ, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα...

Διαφωνία, λέει, προέκυψε μεταξύ διοίκησης και παικτών για τα πριμ!

Άνευ σχολίων, σας παραπέμπω στο σχετικό ρεπορτάζ.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=842766&lngDtrID=246

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια δεν κανουμε εμεις εναν ερανο να μαζεψουμε τα λεφτα για τα πριμ?

Αυτος ακομα και αυτα τσιγγουνευεται να δωσει.

Α ρε καβουροβαρδινογιαννοσαυροι....

SniperAthens είπε...

Στο πνεύμα του post περί call-girl, σήμερα αγωνίζεται το call-girl (το "c" στο Ελληνικό πληκτρολόγιο αντιστοιχεί στο "ψ" - κάντε το συνειρμό) του λιμανιού με τη χειρότερη Ρεάλ της δεκαετίας.

Χωρίς προπονητή (ο Σούστερ είναι χειρότερος κι από το Ράϊκαρντ - και δήλωσε "Με προβληματίζει το γεγονός ότι η μπάλα δεν φτάνει τόσο εύκολα στην επίθεση, στους Φαν Νίστελροϊ και Ραούλ. Αυτό δεν έχει λειτουργήσει πολύ καλά, αλλά είναι ένα θέμα που μπορεί να διορθωθεί".), με απουσίες λόγω τραυματισμών (Ντιαρά, Καναβάρο, Χάϊντσε και Ρόμπεν)και "αλητείας" (δήλωση Σούστερ "Δεν πρέπει να τον φορτώνουμε με πίεση και ευθύνες. Ακόμα δεν έχουμε δει τον πραγματικό Ρομπίνιο" ), με ηγέτη το Γκούτι (decadence) ο οποίος δήλωσε "Ο κ.Σούστερ... μόλις ήρθε στην ομάδα και πάντα οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο, κάτι όμως που είναι δύσκολο να γίνει στην ομάδα".

Ιn a few words, είναι πρόσφορο το έδαφος για κηδεία της Ρεάλ ή όπως έλεγε ο Εlvis:
"It's now or never,
come hold me tight
Kiss me my darling,
be mine tonight
Tomorrow will be too late,
it's now or never
My love won't wait"

Ανώνυμος είπε...

@ Greenheart,

Πάλλα και το φοβερό τραγούδι-λυγμός, που απευθύνει στον καρδιολόγο [όταν είχε πρωτοσκάσει η ιστορία των μεταμοσχεύσεων με τον plau-boy Κρίστιαν Μπάρναρντ] ζητώντας του να της αλλάξει καρδιά και να της βάλει "είτε άσπρη, είτε μαύρη / για να πάψει να πονά"!

Ε, κάπως έτσι βλέπω να την έχουνε πάθει και μερικοί φίλοι εδωμέσα, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. :-)

...

@ Pappas10,

πάτερ μου, την παρεξήγησες την Gatti. Εντάξει, είναι βασικά με τους ρεβιζιονιστές του λικβινταριστικού Κουτοχορτισμού και έτσι κιντυνεύει να κουβαλήσει νερό στο μύλο της αντίδρασης, μα ακόμα δεν έχει περάσει στην αντίπερα όχτη! Στους παραπλενεμένους σύντροφους κι ειδικά στις παραπλανεμένες συντρόφισες πρέπει να φερόμαστε με πολλή αγάπη και κατανόηση.

...

@ συντρόφισα Gatti,

ο χρόνιος, όπως φαίνεται, συγχρωτισμός σου με τη λικβινταριστική και ντεφετίστικη τάση σε οδηγεί σε αντιδιαλεχτικά ολιστήματα ρομαντικού τύπου, σαν κι ετούτο που 'γραψες για τη σχέση τέχνης και παρακμής. Παρότι δηλαδή συχνά η υπανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων συνδέεται με άνθιση της τέχνης και με της αιστητικής προχωρήματα εντυπωσιακά, μολοντούτο δεν πρέπει να πέφτουμε στη ρομαντικιά παγίδα και να κάνουμε κανόνα τούτη τη περίπτωση. Παράδειγμα η αρχαία ελληνική κλασική τέχνη, που σίγουρα δε μπορεί να αποδοθεί σε παρακμή. Επόμενα, συντρόφισα, η άνθιση της παναθηναϊκής ποίησης μπορεί να συνδεθεί με το ξάνοιγμα των ελπίδων και το φτερούϊσμα μιας μεγάλης εποχής, που βγαίνει μες από τους κοιλόπονους της παλιάς.
Το ζήτημα είναι: θα 'σαι με τους κοιλόπονους του παλιού ή με του καινούργιου τους παιάνες;

---

Μότο-γαμώτο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

(διαλεχτικός Ατρόμητος)

gatti είπε...

@τζόνι τουρτούρας: Λικβινταριστές, ρεβιζιονιστές, αντίδραση, σύντροφοι και συντρόφισσες, μου φαίνεται πως πρέπει να ξεσκονίσω στη βιβλιοθήκη
μου το φιλοσοφικό λεξικό των Ρόζενταλ - Γιουντίν.

Μια διαπίστωση έκανα με αγαθές προθέσεις βρε παιδιά, πού να φανταστώ τέτοια κατάληξη. Μέχρι και τα παναθηναϊκά μου αισθήματα αμφισβητήθηκαν.

Μάλλον είμαστε όλοι τσιτωμένοι λόγω της εικόνας της ομάδας και ο γραπτός λόγος δημιουργεί έτσι κι αλλιώς παρεξηγήσεις (όταν βέβαια
ξεχνάς και τα κόμματα, όπως έκανα εγώ, το ζητάει και ο οργανισμός σου).

Θα ήθελα να ακολουθήσω τους παιάνες αλλά πούντοι; Βρες μου έναν λόγο αισιοδοξίας στην τωρινή μας ομάδα και θα "απαρνηθώ" τον ...Κουτοχορτισμό.

ΥΓ. Επί της ουσίας πολλά μεγάλα έργα τέχνης και λόγου έχουν γεννηθεί σε περιόδους παρακμής. Δεν είναι κανόνας αλλά απέχει πολύ από το να αποτελούν εξαίρεση.

ΥΓ1. Τον Σουσλόφ τι τον είχες;

squarelogic είπε...

Τζωνυ
σαν ...νεοσσος χρειαζομαι διευκρινησεις περι Περιβολας,Βουλας Παλλα κλπ.Τα παλαιοκομμουνιστικα που φαινεται να κατεχεις αριστα,μου φανηκαν δυσκολη γλωσσα:στραμπουληξα τα ματια μου!

ε,οχι να αφισβητουνται και τα πρασινα αισθηματα της gatti για ενα κομμα!Ουτε ο Βενιζελος να ηταν!

green ηθελα και γω να επισημανω το νεο σηριαλ με τα πριμ.Ωχ,ωχ,ωχ!

Ατρομηταρα ολε!
(παρενεργειες της αναγνωσης Τουτρουρικης)

Ανώνυμος είπε...

...Ας ενημερώσει κάποιος την Ναζιστική Ερυθρόλευκη Τηλεόραση [Ν.Ε.Τ.] ότι ΔΕΝ υποστηρίζει όλη η Ελλάδα τον Ολυμπιακό, ούτε αγωνιζόταν η Εθνική μας ομάδα, ώστε να δικαιολογείται η χρήση του α' πληθυντικού από τους κώστα βερνίκο και τάκη γκώνια. ["παίζουμε καλά" , "επισκέπτονται συχνά την περιχή μας" και άλλα πολλά αίσχη]

Ανώνυμος είπε...

@ Kris,

το απίστευτο του μίστερ "ωχ, τώρα είναι τα δύσκολα" (πέρσι), σήμερα: "Τι; Φάουλ; Ο διαιτητής συνεχίζει να σπρώχνει όπως μπορεί τη Ρεάλ, να την κρατάει συνέχεια μέσα στα καρέ του Ολυμπιακού"!

Έχουμε ν' ακούσουμε αύριο για ήρωες (που φάγανε τέσσερα από το φάντασμα της Ρεάλ), θα πήξουμε!

....

@ συντρόφισα Gatti,

πρώτον, ο Σουσλόφ ήταν παιδί μου.

Δεύτερον, δεν αμφισβητούνται τα παναθηναϊκά σου αιστήματα, μόνο που η σπέκουλα της ρεβιζιονίστικης λικβινταριστικής και ντεφετίστικης φράξιας...

... που άμα η ομάδα νικάει και παίζει και ωραία μπάλα τα βάζει με την τίκετ κλάμπ, άμα νικάει απλώς γκρινιάζει με την εμφάνιση, άμα χάνει τσιρίζει με όλα μαζί, ενώ στα ενδιάμεσα τα χώνει πότε στο Βέλιτς, πότε στο Βύντρα, πότε στον Πεσέιρο και γενικά όπου κάτσει η μπίλια...

... τούτη η φράξια λοιπόν σε σπρώχνει να βλέπεις με μελανά χρώματα το παρόν και το μέλλον, είτε νικάμε, είτε χάνουμε, είτε γενικώς υπάρχουμε!

Τι άλλο είναι συντρόφισα ο νιχιλισμός πέρα από συνώνυμο του κουτοχορτισμού;

:-)

Μην ξεχνάς λοιπόν τα λόγια του Μεγάλου Τιμονιέρη: ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ, ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΜΙΖΕΡΙΑ!

Τα λόγια τούτα θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο, άμα τα επαναλαβαίνεις πρωί-μεσημέρι-βράδι.

:-)

...

Μότο-γαμώτο:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

(Ατρόμητος Κα Γκε Μπέ)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην κάνετε όπως οι γαύροι όταν κάναμε πορείες και έλεγαν όλες τις ομάδες καφενεία. Τζόνυ πιστεύω αύριο το πρωτοσέλιδο της Ντέρμπυ θα σε ευχαριστεί απόλυτα.

Εγώ θα μιλήσω καθαρά και ας με βγάλετε σαν την γκαττι φιλομαουνιέρη.
Ο γαύρος έπαιξε σαν ΟΜΑΔΑ χθες και έπαιξε μπάλα με 10 παίκτες σε όλο το ματς, μέσα στο Μπερναμπέου (αφήστε τα περί χειρότερης Ρεάλ κτλ, μόνος του τους έπαιζε ο Ρομπ και αν δεν ήταν ο παμμέγιστος Ίκερ θα είχε μπεί και του Τζόλε και του Κοβάσεβιτς) και με εχθρική διαιτησία. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ένταση, ανατροπές, και με έκανε να μελαγχολήσω που λείπουμε 2 χρόνια από αυτην την γιορτή και πάμε φουλ για τρίτο.
Πείτε με σκατύγαυρο αλλά κάποτε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έκανε τους οπαδούς άλλων ομάδων να τους παραδέχονται κ ο γαύρος έτρωγε 7.
Πληρώσανε και πήρανε παίκτες και αν δεν ήταν ο Κασίγιας θα παίρνανε αποτέλεσμα με Τάκη και 10 παίκτες

SniperAthens είπε...

I stand corrected, ΔΕΝ ήταν η χειρότερη Ρεάλ της δεκαετίας αλλά της 100ετίας ("νεοσσέ" square :-ppp).


Δεν είδα στις gay-ροφυλλάδες καμμία αναφορά στις ελλείψεις της Ρεάλ. Θυμήσου το αυτό στον επόμενο αγώνα του gay-ρου που θα απουσιάζει ο Τοροσίδης και θα αναδειχθεί σε μέγα θέμα για τη ραχοκοκαλιά του gay-ρου.


Αντίθετα είδα κάτι σχόλια περί διαιτησίας, επειδή εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Έτσι είναι όμως όταν έχεις μάθει να σε παίζουν 100-0. Γκρινιάζεις.


Ποδοσφαιρικό αξίωμα: Η απόδωση του ενός εξαρτάται από την απόδωση του άλλου. Όταν ο ένας είναι σε κακή κατάσταση, ο άλλος φαίνεται περισσότερο.


Αξίωμα ζωής: Το αποτέλεσμα μετράει.

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen

εγώ πάντως τα απολαμβάνω αυτά τα "κρίίίίμα" με βαθιά ξεφυσήματα, που ακούγονται σήμερα!

Και θα το απολάμβανα ακόμα περισσότερο, αν ήταν 2-2 μέχρι το 93' και έτρωγε στο 94' το τρίτο!

Ακόμα πιο πολύ θα το απολάμβανα μάλιστα, αν αυτό το 3ο ερχόταν από πέναλτι-μούφα, με το Ρομπίνιο να πέφτει α λα Τζόρτζεβιτς 2 μέτρα ΕΞΩ από την περιοχή και το Νορβηγό να δείχνει την άσπρη βούλα!

Η τέλεια ηδονή μάλιστα, θα ήταν να απέκρουε το πέναλτι ο Αντωνάκης και ο Νορβηγός να σφύραγε ξεδιάντροπα επανάληψη!

:-) :-)) :-)))

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω απολυτα με τον Henriksen.

O γαυρος επαιξε σαν ΟΜΑΔΑ. Με τους παικτες που ΠΛΗΡΩΣΕ και εφερε η διοικηση του Gay-roy ,παιζει οπως καποτε παιζαμε και εμεις.
Οταν δεν ειχαμε βυντρες , τζιωληδες και τα λοιπα παλτα. Οι καλοι παικτες κοστιζουν κυριε τζιγγερ.....Εδω και χρονια τα πραγματα εχουν αλλαξει στο ποδοσφαιρο κυριε Τζιγγερ....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ κυριε Τζιγγερ....

Ανώνυμος είπε...

Καλά παιδιά ξυπνήστε και δείτε ότι αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές θα μείνουμε πολύ πίσω. Αφήστε τις παλαι ποτε γαυρικες αναλύσεις περί καφενείων, έλεος η Ρεάλ ήταν.

Ρε καταλαβαίνετε ποια ομάδα έπαιζε χθες? Η πουτάνα της Ευρώπης! Και έκανε 60,000 κόσμο να φωνάζουν Ικερ Ικερ παίζοντας με 10 παίκτες 80' μέσα στο Μπερναμπέου. Εγώ χθες είδα τον Παναθηναϊκό στο Καμπ Νου. Συκρίνετέ τον με τον Τζιγγεριακό της Βέροιας και της Τρίπολης