Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2007

Αποχώρηση

Έχοντας ακούσει τα άπειρα λόγω της κριτικής που ασκώ στην διοίκηση για την κατάντια της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων υπαινιγμών για την ηθική μου υπόσταση και περί εξυπηρέτησης συμφερόντων, αποχωρώ απο το blog. Μακάρι η ομάδα να βρεί τον δρόμο της αν και δεν το βλέπω πιθανό. Τουλάχιστον όχι με την παρούσα πολιτική της διοίκησης. Να θυμάστε οτι η ομάδα που υποστηρίζετε είναι τεράστιο μέγεθος με μεγάλη ιστορία. Όντας το τελευταίο μου σχόλιο στο παρόν ιστολόγιο, θα κάνω μια συνοπτική σύγκριση του Παναθηναϊκού που θυμάμαι, με αυτόν που κάποιοι ανέχονται-δεν πάω σε ομάδα Γουέμπλεϊ, είναι ιεροσυλία.

Τερματοφύλακας: Μάλαρτζ - Μήνου, Σαργκάνης, Βάντσικ, μέλος.
Δεξί μπακ: Βύντρα, Νίλσον - Χατζηαθανασίου, Αποστολάκης, Γ.Σ Γεωργιάδης, Γιούρκας.
Αριστερό μπακ: Σέριτς, Δάρλας - Καρούλιας, Καπουράνης, Φύσσας, Μινχ
Κεντρικός αμυντικός/λίμπερο: Μόρρις - Κυράστας, Ζάετς, Μαυρίδης, Χένρικσεν, Ουζουνίδης.
Στόπερ: Σαριέγκι, Ενακαρίρε - Καψής, Καλιτζάκης, Κυργιάκος, Βόκολος.
Κέντρο: Μάτος, Ίβανσιτς, Καραγκούνης, Νίνης, Έκι, Ρομέρο, Τζιώλης.
Ρότσα, Αντωνίου, Γεωργακόπουλος, Μίκλαντ, Μικάελσεν, Κόλλκα, Μάρκος, Δώνης, Μπασινάς, Ασάνοβιτς, Λιβαθηνός, Γ.Χ Γεωργιάδης, Μπορέλι, Σόουζα, Βλάχος, Γεωργαμλής, Μαραγκός.
Επίθεση: Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Εντόι, Μάντζιος.
Σαραβάκος, Βαζέχα, Δημόπουλος, Λυμπερόπουλος, Ολισαντέμπε, Βλάοβιτς, Κύπριος, Γαλάκος, Ντόκεν.

Προφανώς οι τωρινοί σας αρέσουν καλύτερα. Να είστε πάντα καλά.

Υ.Γ Για κάποιους ηλίθιους, υπενθυμίζω οτι οι ανωτέρω παίκτες επί ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη ήρθαν. Άρα δεν είναι θέμα αντιπολίτευσης σε κάποιον. Απλά ο συγκεκριμένος Βαρδινογιάννης (Τζίγγερ) είναι άσχετος και επικίνδυνος και κυρίως...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε,

εγώ τουλάχιστον δεν έκανα "υπαινιγμούς" για την ηθική σου υπόσταση!

Σου είπα ευθέως, ότι στο συγκεκριμένο θέμα - όπου καθύβρισες τον Πεσέιρο για και με αφορμή πράγματα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στην Α ΒOLA, δλδ εκεί απ' που υποτίθεται πως τα αλίευσε το όποιο αντι-παναθηναϊκό σκυλί -, και εφόσον επιμένεις ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Και κάτι ακόμα:

Μήπως νομίζεις ότι με το να αλλάζεις στα γρήγορα γρήγορα ... σεντόνια, κρύβονται οι κηλίδες;

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Οταν διαβαζεις Στέλιο Σαρέσκο και «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» που έχουν να γράψουν καλή είδηση για τον παναθηναϊκό εδώ και χρονιά .
Και τον …αντικειμενικό αεκτζης ...κύριο Κώστα Κοφινά ΚΚofina@dolnet.gr

Το αποτελεσμα ειναι να γινεσαι απο βλακοχορτος ποιο βλάκας
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Βάζελος αυτοαποκαλείσαι εσύ ηττοπαθή πανίβλακα. Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι Παναθηναϊκός. Κάτι μαλάκες σαν εσένα έχουν φέρει την ομάδα στην καταστροφή. Δυστυχώς η βλακεία είναι ανίκητη, γι'αυτό και οι νοήμονες Παναθηναϊκοί έχουν γυρίσει την πλάτη στο έκτρωμα του Τζίγγερ. Αυτό είναι και το τελευταίο σχόλιο. Γράψτε οτι θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΚΟΥΤΧ, τώρα το blog ποιος θα το τροφοδοτεί με συχνά ποστς;
Όπως και να'χει σεβαστή η απόφασή σου, εφόσον χαλιέσαι.
Πάντως εγώ συμφωνούσα σε κάποια απ'όσα έγραφες.
Οι ακραίες (μερικές φορές) παρατηρήσεις σου δεν έκαναν κακό γιατί αυτές υπάρχουν παντού, και στο blog και στο γήπεδο και στο καφενείο.
Αντίο!

kornass είπε...

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν γράφεις. Δικαιωμά σου φυσικά και δεν με καίει κιόλας απλώς μου φαίνεται περίεργο που αποχωρεί μια φωνή 'αντίστασης' στον Τζίγγερ επειδή κάποιοι σε κατηγορούν και σε βρίζουν

Στα παπάρια σου ρε φίλε. Εσύ λες την γνώμη σου και σε όποιον αρέσει. Εγώ πάντως είμαι μαζι σου, ασχέτως αν συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, αλλά και να μην συμφωνούσα πάλι θα υποστήριζα να έλεγες ΔΥΝΑΤΑ την άποψη σου

Ανώνυμος είπε...

Κοτόχορτε, νομίζω ότι δεν πρέπει να αποχωρήσεις.

Η αποχώρησή σου -ανεξαρτήτως συμφωνίας ή διαφωνίας μαζί σου- θα δικαιώσει τους διάφορους "ανώνυμους" που παρεπιδημούν εσχάτως blog με προφανείς σκοπούς.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Κουτόχορτε αδελφέ,

Κάτσε εδώ που κάθεσαι μα μεν γιατί η Κατάσταση είναι αβαβά. Μπορεί στο 99,9% να διαφωνώ μαζί σου αλλά μην τρελαθούμε. Επειδή στην είπανε μερικοί δηλαδή πας να φύγεις;


Ο Τζίγγερ λένε να την κάνει επειδή του την λένε ρε όχι εσύ...

Ρε πας καλά; Κάτσε εδώ που κάθεσαι ρε μαν.. εγώ μετά με ποιόν θα συφιλιάζομαι;

Ανώνυμος είπε...

H ΔΗΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ .
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΝΑΑΝΘΗΝΑΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΕΣΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙΣΑΡΗ.
ΕΠΗΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ

pepe είπε...

Παιδια ηρεμια και στηριξη στην ομαδα. Εχετε και εναν δυσκολο αγωνα στη Βεροια να δωσετε.

squarelogic είπε...

Κουτοχορτε και γω δε βρισκω κανενα λογο να αποχωρησεις και θα με χαλασει ιδιαιτερα κατι τετοιο-ειδικα αφου εκτος του "παρορμητικου"στους χαρακτηρισμους ΤΤ τα 'ακουσες"βασικα απο ανωνυμους,που για μενα ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Δε μπορει ρε φιλε καποιος που μπαινει μια μερα στο μπλογκ και βριζει στοχευμενα, να ληφθει υποψιν απ τους σταθερους αναγνωστες/σχολιαστές.Εχουμε δει πολλα τετοια(θυμιζω πριν την ανακοινωση του διαζυγιου με Μουνιοθ τι γινοταν εδω μεσα).

Who gives a damn?

Μεινε λοιπον στην παρεα μας,γιατι χρειαζεται η διαπεραστικη σου ματια κι ο οξυς λογος σου.

Unknown είπε...

Δηλαδή, αντί να φύγει ο ραλλίστας φεύγει ο Κουτόχορτος...
Λοιπόν, για τα χάλια του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού φταίει ο Κουτόχορτος και 5 -6 «αντιπαναθηναϊκοί» δημοσιογράφοι. Η τζιγγεριακή λογική επιβάλλεται και στο blog, δυστυχώς, μέσω κάποιων ανώνυμων, επώνυμων και γενικώς υπαλλήλων.

Υ.Γ. Εκείνη η σύμβαση ΠΑΕ - Δήμου τί λέει τελικά, θα μάθουμε άραγε;

zouk είπε...

Θα συμφωνησω με τους περοσσοτερους,οτι δεν υπαρχει λογος να φυγεις.Μπορει να διαφωνουμε καποιοι μαζι σου αλλα αμα λεγαμε ολοι τα ιδια δεν θα υπηρχε διαλογος.
Τωρα αν καποιοι δεν εχουν ωραιο τροπο και ειναι και ανωνυμοι,μην δινεις σημασια.
Τουλαχιστον αν δεν γραφεις ποστ,να μπαινεις και να αφηνεις σχολια.
Αν δεν μπεις,καλα να περνας και ευχομαι τα πραγματα να αλλαξουν
προς το καλυτερο για τον Παναθηναικο.

warzycha είπε...

Και εγώ διαφωνώ με την αποχώρησή σου, αλλά είναι δικό σου θέμα. Μπορεί να διαφωνώ συχνά με αυτά που λες, μπορεί να διαφωνώ με τα περισσότερα που λες, αλλά υπάρχουν και σωστά πράγματα σε αυτά που λες.
Έχεις την τάση να γίνεσαι ακραίος, αλλά εμένα δεν με χαλάει καθόλου αυτό. Δεν τραβάω τέτοια ζόρια... Πιο πολύ με ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύουν κάποιοι παρά αυτά που γράφεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Δεν έχω πρόβλημα ούτε τον Πέπε να διαβάζω, εφ'όσον ο άνθρωπος είναι κόσμιος. Αγνόησε τους ευκαιριακούς υβριστές. Και πρέπει να πω εδώ στον Τουρτούρα, with all respect, κούλαρε και συ λίγο... Δεν σου έβρισε δα τη μάνα. "Ντροπή σου και Ντροπή σου..." Ήρεμα πια.
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι στο ίδιο επίπεδο παναθηναϊκοφροσύνης με κάποιους από σας, αλλά δεν θα απολογηθώ γιαυτό. Γουστάρω τη μπάλα, τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι λίγο πιο χαλαρός βρε αδερφέ. Αν υποστηρίζουμε πράγματι την ίδια ομάδα όλοι, ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας και ας σταματήσουμε τις προσωπικές επιθέσεις και αιτιάσεις (σε τέτοιο υπερθετικό βαθμό).

Κοινώς: Προτείνω να κουλάρουμε και χώρος υπάρχει για όλους. Και τους Κουτόχορτους και τους Τουρτούρες και όποιον θέλει να είναι κόσμιος.

Αυτά. Ξανασκέψου το Κουτ και κάνε ό,τι νομίζεις...

Κάγγελος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κάγγελος είπε...

Το να αποχωρεί κάποιος είναι θεμιτό και κατανοητό. Μπορεί όμως να συνεχίζει να εκφράζεται από κάποιον άλλον (ιστο)χώρο. Πολύ εύκολα... Πες μας όμως πού...