Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007

Είναι αργά για δάκρυα...Ζοσέ

Τι μας είπε λοιπόν ο προπονηταράς μας? Ότι έχουμε χειρότερο υλικό απο την Γαβριέλα, που έδωσε πολλά λεφτά για μεταγραφές. Αν σου πήρε 2 μήνες για να δείς το προφανές, δεν αναρωτιέμαι πλέον γιατί κοιμάσαι στον πάγκο και δεν έκανες ούτε μία σωστή αλλαγή στην Τρίπολη. Είσαι λίγο αργός αλλά τα πιάνεις. Το εντυπωσιακό όμως φίλε Ζοσέ, Χοσέ ή όπως αλλιώς σε φωνάζαν στην αραπιά απ' όπου μας ήρθες ως Μεσσίας, είναι οτι πιστεύεις πως η ομάδα σου έκανε μεταγραφές. Βέβαια σε κατανοώ γιατί πριν μερικούς μήνες θεωρούσες παίκτες τους Βεδουίνους, δεν θα θεωρείς λ-ο-γ-ι-κ-ό-τ-α-τ-α ποδοσφαιριστή τον Ενακαρίρε ή τον Βάσκο αυτονομιστή? Το ακόμα όμως πιο εντυπωσιακό, είναι οτι κλαίγεσαι ενώ δεν σε είδαμε ή ακούσαμε το καλοκαίρι να παραπονιέσαι. Δέχτηκες τα πανέρια χωρίς ίχνος προβληματισμού και μάλιστα έκανες προγραμματικές δηλώσεις για Μπαρτσελόνα που θα δούμε στο γήπεδο (πλουραλισμό επιθέσεων, κατοχή μπάλας, γρήγορη ανάπτυξη, πολλά γκολ κτλ). Μάλλον έχεις φέρει καμιά εικοσαριά κάσες απο το φημισμένο κρασί του Οπόρτο και ήσουν σε παράλληλο σύμπαν. Οι σωστοί και μεγάλοι προπονητές κύριε Λόρενς του Κατάρ, όταν η ομάδα χρειάζεται παίκτες τους απαιτούν. Δεν περιμένουν τι τζόκερ θα χτυπήσει ο Βόσνιος Βελζεβούλ με την λογική της φτήνιας. Όταν βλέπουν οτι το υλικό τους είναι για τα μπάζα, απαιτούν παίκτες συγκεκριμένης ποιότητας για συγκεκριμένες θέσεις. Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, προκειμένου να μην διακινδυνέψουν το όνομά τους (που ΔΕΝ διαθέτεις), αποχωρούν με συνοπτικές διαδικασίες. Εσύ όμως δύσμοιρε, οικειοθελώς, έγινες ο απόλυτος προστατευτικός σάκος για τον ραλίστα και την παρέα του. Άσε λοιπόν το τι μεταγραφές έκανε η Γαβριέλα, και πες μας που βρήκες όλους αυτούς τους απίθανους άμπαλους και επίσης πως κράτησες τα λοιπά παλτά που βρήκες (Σέριτς, Βύντρα, Ρομέρο-είναι πολλά μην τα πώ όλα). Επιπλέον κακόμοιρε προπονητάκο, υπέπεσες σε τρομακτικό ολίσθημα και η παρέλαση δεν βλέπω να σε βρίσκει στον Τζιγγεριακό. Ποιό είναι αυτό? Απλούστατα ξεμπρόστιασες το αφεντικό σου το οποίο πιστεύει 1) ότι είναι απόλυτα επιτυχημένος 2) ότι οι πάικτες που έφερε είναι Πελέ και κάνουν διαφορά και 3) ότι έχει το αλάθητο του Πάπα και βεβαίως δεν του αρέσει η κριτική. Μικρέ μου και ανυποψίαστε Πορτογάλε....δεν ήξερες, δεν ρώταγες??? Και κυρίως...τα έβλεπες, δεν μίλαγες???

33 σχόλια:

Old Boy είπε...

«Ο Λόρενς του Κατάρ» είναι μνημειώδης ατάκα :)Διαφωνώ για την ισοπεδωτική κριτική κατά Πεσέιρο, συμφωνώ ότι τον ήπιε με τη δήλωσή του. Ο Μαρκαριάν έλεγε ότι «Εγκώ δεν έκω Ντέκο» και ο Γκόντζος μας το επαναλαμβάνει ακόμα για να καταλάβουμε δηλαδή ποιό είναι το ατόπημά του. Επίσης ο αίφνης απολυθείς Σουμ μετά από μια ήττα 1-0 από την Αιντχόβεν έκανε το έγκλημα να πει ότι η Αιντχόβεν είχε καλύτερο υλικό ή κάτι τέτοιο.

Old Boy είπε...

ποιό ήταν το ατόπημά του.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βγούμε και φέτος τρίτοι να μην ξεχάσουμε να ψάχνουμε το γιατί.

V

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΤΑΞΕΙ .ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΛΙΦΕΤΕ
Β.Γ

Ανώνυμος είπε...

Πωπώ δηλητήριοοοοο!

Φέρτε τις ατροπίνες!

Καλέστε το 166!

Φωνάχτε μας τον Τζάκη!

Ψάχτε για χολές και σ'κώτια!

Χαχαχαχαχαχα!

Κουτόχορτε, είσαι πραγματικά αμίμητος στις κακίες αδερφέ!

---

@ Squarelogic,

σου έχω μια απάντηση στις 4 ερωτήσεις σου στο παραπροηγούμενο post (εδώ πέφτουν τα posts σαν πολυβόλα ... και έχουμε και διακοπή πρωταθλήματος!).

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλε απο πανω που λες εμας τους υπολοιπους λαμογια, εισαι ή αποτυχημενος γενικα στην ζωη σου και δεν σε νοιαζει καθολου το 1/11 της "αρμαδας" του Τζιγγερακου ή τσατσος του Βαρδινογιαννη εισαι ή τελος Gay-ros.

Αρκετη υπομονη καναμε με τον αποτυχημενο. Τζιγγερ αδειασε μας την γωνια και αγορασε καναν Εργοτελη. Στην παναθα μονο πρωτη αρμοζει να ειναι!

Ανώνυμος είπε...

APO TO "VIMA"

Από το 1996, όταν το Τριφύλλι ανθούσε παντού (πρωτάθλημα και ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον του Αγιαξ με Κριστόφ Βαζέχα και Γιόζεφ Βάντσικ στο ποδόσφαιρο, πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκής κούπας με Ντομινίκ Ουίλικινς και Στόγιαν Βράνκοβιτς στο μπάσκετ) πέρασαν έντεκα χρόνια. Με δέκα πρωταθλήματα και άλλα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό που ταξίδεψε στις ΗΠΑ για φιλικούς αγώνες με την αφρόκρεμα του ΝΒΑ! Με μόλις ένα νταμπλ και αμέτρητες περιόδους κρίσεις για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό που την ίδια περίοδο χάνει από τον Αστέρα Τρίπολης. Η ψαλίδα έχει ανοίξει περισσότερο από ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ......

ΣΕ 3/4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ Ο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 15ΕΤΗ ΣΑΣ ΝΑΡΚΗ.

ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.....

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΛΑΒΑ....

zouk είπε...

Περιμενω να δω τι θα κανει τελικα αυτη η λαβα του κοσμου.Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι δεν μπορει να κανει τιποτα και γι αυτο εχει κλωνιστει.
Εγω που το εχω παρει χαμπαρι εχω την ησυχια μου με λιγη πικρα βεβαια οταν τρωμε ηττες σαν του Αστερα.

Με τα εισητηρια εγινε η πρωτη προσπαθεια να φτιαξει λιγο το συστημα και μπορει καποιος να παρει 2.Ειναι μια αρχη και αυτο.Οπως και το πακετο για τρεις αγωνες.Ας πουμε οτι κανει μια προσαπθεια η ticket club.
Αλλα ξερω,θα πεσει αποχη απο μερικους.Ελατε γηπεδακι ρε,θα παιξει μπαλα ο Βαζελος.

squarelogic είπε...

ΤΤ απαντω εδω για να μη σε κουραζω...

λες ΟΡΘΑ οτι ο Ερασιτεχνης πρεπει να παρει βασει της συμβασης 15 % απ την τιμη πωλησης της Τικετ Κλαμπ.
Ελα,ομως που οπως λενε οι του Ερασιτεχνη,ΑΚΟΜΗ δεν εχουν δει παραστατικο της εν λογω εταιρειας...και ο Ραλιστας πουθενα δεν ειπε 'Μην βιαζεστε ρε παιδια-εκκρεμει και η εκκαθαριση της Τικετ Κλαμπ".
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Τωρα για το νεο ποστ,ναι,θα εχει ενδιαφερον να δουμε αν θ'αρχισει το ροκανισμα του Πορτογαλου απ τα γνωστα "κεντρα".Οχι,δεν θα με χαροποιησει αυτο... αν και διατηρω ζωηρες αμφιβολιες για τα αντανακλαστικα του μεσα στους αγωνες,δε μπορω να μην αναγνωρισω οτι εχει γινει προσπαθεια στην εκμαθηση τροπου αναπτυξης,εστω και μ'αυτο το λειψο υλικο που εχει στα χερια του.Επιπλεον,ο αντικαταστατης του κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι χειροτερος.

SniperAthens είπε...

@ανώνυμος Δευ Οκτ 15, 07:08:00 μμ: αν ήμουν ο κύριος Τσίκερ πάντως, με τέτοια επιμονή από μέρους σου κι άλλων να πουλήσω τη στιγμή που είναι πανκοίνως γνωστό (παλαιόθεν αλλά και προσφάτως) ότι ΔΕΝ πουλάω, ΔΕ θα σε φοβόμουν καθόλου. Γιατί? γιατί φωνάζεις και επιμένεις σε κάτι που ΔΕΝ πρόκειται να γίνει. Άρα η στείρα επιμονή σε αυτό ΔΕΝ οδηγεί σε κάτι πρακτικό.


@square: και ο Ραλιστας πουθενα δεν ειπε 'Μην βιαζεστε ρε παιδια-εκκρεμει και η εκκαθαριση της Τικετ Κλαμπ". ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! Ναι, ΔΕΝ το είπε αλλά είναι και το αυτονόητο ότι ο ίδιος ΔΕΝ θα ασχοληθεί με την εκκαθάριση per se.


O κύριος Τσίκερ πρέπει να ψέγεται για το εξής απλό: Γιατί κύριε Τσίκερ ενώ στις ΑΛΛΕΣ εταιρίες σου ΑΛΛΑ και στο χόμπυ σου (το WRC) είχες και έχεις συνεργάτες μεγάλου βεληνεκούς ενώ στην Π.Α.Ε. ΔΕΝ έχεις ανάλογους?

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic said: "Τωρα για το νεο ποστ,ναι,θα εχει ενδιαφερον να δουμε αν θ'αρχισει το ροκανισμα του Πορτογαλου απ τα γνωστα 'κεντρα'".

- Υποκλίνομαι στην αίσθηση χιούμορ που έχεις, αφού γράφεις τα παραπάνω σαν σχόλιο σε ένα post που καθυβρίζει χυδαία και πατόκορφα τον Πεσέιρο!

Χαχαχαχαχά!

Μήπως υπονοείς, ότι ο ροκ-ροκανιστής του Πορτογάλου Κουτόχορτος ανήκει σ' αυτά τα "κέντρα", που λες;

Χαχαχαχαχαχά!

Υ.Γ. για το άλλο: το ένα θέμα είναι οι υπογεγραμμένες συμφωνίες - το άλλο (για το οποίο μίλησα) είναι η απόκρυψή τους και η στρεβλή παρουσίαση του θέματος. Σ' αυτό δεν θα δώσεις απάντηση; Καλά, δεν πειράζει, κάνει και κρύο σήμερα. Ωραίο όμως κρυάκι, ό,τι έπρεπε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν συμφωνώ με την επίθεση στον Ζοσέ.
Δεν σας κρύβω ότι μου είναι αρκετά συμπαθής και πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής, βέβαια είναι ακόμα νωρίς και κάνω απλά υποθέσεις.
Για τον ίδιο ήταν μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟ για να επιστρέψει στην Ευρώπη με μια ομάδα που θα παίξει και μερικούς ευρωπαϊκούς αγώνες.
Προφανώς δεν γκρίνιαξε το καλοκαίρι φοβούμενος μην χάσει την δουλειά του. Είναι επίσης προφανές ότι τα είπε σε εφημερίδα της πατρίδας του γιατί δεν τον άκουγε κανείς από την ΠΑΕ και επίσης διότι δεν θα εμπιστευόταν τα ελληνικά φύλλα.
Δεν νομίζω ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις για να προστατεύσει το κύρος του γιατί όπως είπε και ο ΚΟΥΤΧ, δεν διαθέτει κανένα ειδικό βάρος. Από την άλλη δεν μπορώ να είμαι σίγουρος σε τι αποσκοπεί.
Σίγουρα πρόκειται πάντως για έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Τζίγγερ και θα επαναλάβω ότι αν ο σοφέρ δεν σκοπεύει να μας αδειάσει την γωνιά, η μόνη ελπίδα είναι να διοχετεύσει τον υπέρμετρο (και αηδιαστικό) εγωισμό του στην ομάδα και όχι στους οπαδούς. Επίσης αν διώξει τον Πορτογάλο τα πράγματα θα χειροτερέψουν.

ΥΓ.Άκουσα σήμερα για πρώτη φορά την ραδιοφωνική εκπομπή του Γ.Καραλή, είχε καλεσμένους παιδιά που ανήκουν στον φορέα. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

Ανώνυμος είπε...

11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΡΙΤΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΡΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ...

ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ
ΖΟΡΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΤΛΠ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΜΗΔΕΝ.

ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ,ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ
ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΣ. ΠΟΙΟΙ??? ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ......

ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ!

SniperAthens είπε...

@ανώνυμο Δευ Οκτ 15, 10:23:00 μμ: ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ


προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο gay-ρος είναι παθητικός κάθε χρόνο και "κλείνει" την τρύπα με αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (δηλαδή ο Κόκκαλης πληρώνει τα σπασμένα του). Μόνο φέτος που πούλησε τον Καστίγιο θα ισοσκελίσει.

Ανώνυμος είπε...

Οι "τζιγγερικοί" εδώ μέσα πέρα από την πλάκα, δεν μας είπαν την άποψή τους για αυτές τις δηλώσεις. Θα μου πεις είπε και τίποτα που δεν ισχύει ο Ζοζέ? Εγώ συμφωνώ με όκρα (για τους λόγους που δεν μίλησε το καλοκαίρι) και όπως πάντα βρίσκω τον Κουτ στην σωστή κατεύθυνση αλλά λίγο υπερβολικό.
Το Λώρενς του Κατάρ έγραψε πάντως.

sniper ο Κόκκαλης μια χαρά λεφτά βγάζει απο την Θρύλος Α.Ε., Καραϊσκάκη ΑΕ και Sportsunited, που δεν μετράνε στα οικονομικά της ΠΑΕ

SniperAthens είπε...

@henriksen: που είχες εξαφανιστεί εσύ? μαγουλάδες πέρναγες?

ο Κόκκαλης μια χαρά λεφτά βγάζει κλπ
Ναι, αλλά αυτές είναι ξεχωριστές εταιρίες. Η Π.Α.Ε. είναι παθητική.

Κι ένας από τους λόγους που βγάζει είναι επειδή ο χώρος παροχής του προϊόντος (τηγάνι) είναι κοινός με τις άλλες εταιρίες (Θρύλος Α.Ε., Kαραϊσκάκη Α.Ε. και Sportsunited), που παράγουν και εκμεταλλεύονται τις συμπληρωματικές (complementary)υπηρεσίες και προϊόντα (εισιτήρια, εστιατόρια, μπουτίκ & merchandising, ενοίκια μαγαζιών κλπ).

Γι' αυτό είναι σημαντικό ο χώρος παροχής να είναι κοινός.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

@ Koυτόχορτε + all,

Μαθαίνω σήμερα - τόσο από το "βαρδινογιαννικό" DERBY όσο και από τη "γιαννακοπουλική" ΠΡΑΣΙΝΗ - ότι στη συνέντευξη του στην A BOLA ο Πεσέιρο ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ αυτά που του αποδόθηκαν περί Ολυμπιακού, που σπρώχνει φράγκα κι αγοράζει παικταράδες που - δήθεν - δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε οι μεγάλες πορτογαλικές ομάδες.

Με άλλα λόγια, κάποια σκυλιά προσπάθησαν με ΨΕΜΜΑΤΑ να αναστατώσουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που μόλις είχαν συνέλθει από τη βαβούρα της περασμένης βδομάδας.

Κοντολογίς: αίσχος!

Επειδή λοιπόν, φίλε Κουτόχορτε, στήριξες το χτεσινό σου post εναντίον του Πεσέιρο πάνω σε πράγματα που ο άνθρωπος δεν είπε - και παρ' όλο που δεν ευθύνεσαι εσύ για τα συγκεκριμένη δημοσιογραφική ΠΟΥΣΤΙΑ -, νομίζω πως έχεις την ηθική υποχρέωση να πάρεις πίσω όσα έγραψες επ' αυτών.

Βρίσε τον Πεσέιρο (κι όποιον άλλο γουστάρεις) όσο θέλεις, αλλά όχι για πράγματα ή με αφορμή πράγματα που δεν έχει πει!

Πιστεύω πως θα κάνεις αυτό που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτά Τζων τούρτουρα ο κουτόχορτος θέματα
ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ δεν έχει διότι είναι
ΈΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε ΤΤ

Απο την στιγμή που δεν έχω ακούσει διάψευση απο τον ίδιο τον Λόρενς του Κατάρ, δεν ανασκευάζω. Οι προσκείμενες εφημερίδες-και ιδιαίτερα οι Ντέρμπι-έχουν κάθε λόγο να αμβλύνουν τις εντυπώσεις. Φαντάζομαι οτι κάθε άνθρωπος που πέφτει θύμα τέτοιου κιτρινισμού, αντιδρά δυναμικά. Επιπρόσθετα, δυστυχώς διαθέτω μνήμη, δεν είναι η πρώτη φορά που προπονητής της ομάδας κάνει λόγο για τον άθλιο ρόστερ που του έδωσαν. Θυμίζω:
Όσιμ: Η Πόρσε και ο σκαραβαίος
Σουμ και Μαρκαριάν: όπως το έγραψε ο Old Boy.
Μουνιόθ: Θέλω παίκτες, τουλάχιστον έναν σεντερ-φορ. Αυτόν που ακόμα ψάχνουμε με την επίθεση πυγμαίων.
Είτε αρέσει, είτε όχι το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι της πλάκας. Δεν υπάρχει ποιότητα, δεν υπάρχει ποδοσφαιρική κλάση. Εδώ και χρόνια οι παίκτες που φορούν την φανέλα είναι για Δ' Εθνική. Δεν είναι δε τυχαίο, οτι όσοι έφυγαν απο τα κατά καιρούς φυντάνια δεν υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Αναφέρω ενδεικτικά Κονσεϊσάο, Βίκτορ (πήγε Β'Εθνική Ισπανίας), Μπόβιο (μέχρι και η Μάλαγα τον άφησε ελεύθερο), Θεοδωρίδης, Σαπάνης (ούτε στην ΑΕΚ δεν έπαιζε), Άντερσον (τον οποίο εμείς καταστρέψαμε), Μίτου, Μπίσκαν(απο πρωταθλητή Ευρώπης τον κάναμε μηδέν), Χαραλαμπίδης (Β' Γερμανίας), Τόργκελε (Β' Γερμανίας, ούτε στον ΠΑΟΚ δεν έκανε), Άντριτς και άλλοι πολλοί. Κοινός παρανομαστής....όλοι αυτοί παρουσιάστηκαν σαν μεταγραφάρες για τίτλους και πορείες. Τα αποτελέσματα γνωστά. Όπως δε διαπιστώνεις για τους παραπάνω, αλλά και πολλούς άλλους, δεν πληρώθηκαν χρήματα για την απόκτησή τους. Έχω κουραστεί να λέω οτι η ποιότητα κοστίζει. Αυτό το όργιο που βλέπουμε είναι ομαδούμα του σωρού και όχι Παναθηναϊκός. Χρόνια τώρα. Δεν υπάρχουν παίκτες αστέρια με ειδικό βάρος, δεν υπάρχουν παίκτες να πάρουν ένα παιχνίδι, να κάνουν την διαφορά. Τα αποτελέσματα μιλούν απο μόνα τους. Όλα τα άλλα που λές, είναι ιστορίες για μικρά παιδιά. Ο Παναθηναϊκός δεν μετράει πλέον σαν ομάδα ούτε εντός γηπέδου, ούτε εκτός. Είναι απελπιστικά λίγος.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βλακόχορτε! Βλέπω συνεχίζεις με θαυμαστό τρόπο το -εντεταλμένο- έργο σου. Εσύ παιδί μου είσαι ή τσάτσος, ή γαύρος. Πως αλλιώς να εξηγήσω αυτή τη λύσα που σε διακατέχει και σε κάνει να τα βρίσκεις όλα στραβά σε αυτή την ομάδα. Από το ότι δεν ανταποκρίνεται -μέχρι στιγμής- αυτή η ομάδα στις προσδοκίες μας μέχρι όσα εσύ καταλογίζεις σε διοίκηση, παίκτες, προπονητές, κ.α. (δεν έχεις αφήσει και κανένα!) υπάρχει μεγάλη απόσταση μεγάλε και μόνο ύποπτα μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει τα όσα λες. Στο κάτω-κάτω, εάν τα πάντα στην ομάδα μας είναι υποδεέστερα από τον Ολυμπιακό γιατί δεν προσκυνάς τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο να τελειώνουμε;
Εγώ πιστεύω ότι ο απλός φίλαθλος του ΠΑΟ -πρέπει να- στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα. Ναι στην κριτική με επιχειρήματα, όχι στην αλόγιστη γκρίνια, που εσύ βλακόχορτε "παρασύρεις" στο blog σου τους αναγνώστες.
Είμαι σίγουρος δε ότι όταν φύγει-διώξουν τον Πεσέιρο θα είσαι από τους πρώτους που θα κατηγορήσουν τη διοίκηση ότι δεν αφήνει έναν προπονητή να δείξει τη δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, μέρος Β'

@ Κουτόχορτε,

λυπάμαι για λογαριασμό σου φίλε. Πέρα από το ότι (ως συνήθως) απαντάς με ένα ρητορικό σεντόνι κατά το 95% εντελώς άσχετο με το θέμα ...

... από το υπόλοιπο 5% φαίνεται, πως η ανάγκη σου να βρίζεις οτιδήποτε έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, σού έχει καταπιει ακόμα και το στοιχειώδες ηθικό κριτήριο.

Μήπως θα έπρεπε δηλαδή να κάνει μήνυση ο Πεσέιρο, να γίνει το δικαστήριο έπειτα από τα συνήθη ... 3-4 χρονάκια και να τον δικαιώσει, για να είσαι εντάξει;

Ντροπή μωρέέέέέ!!!

...

Υ.Γ. Ακόμα και το ΦΩΣ μωρέ, πήγε να τα πάρει ολίγον πίσω με το δικό του βεβαίως μοναδικό τρόπο: ο ρεπόρτερ του Πάνος Βόγλης αναφέρει το κουφό, ότι πήρε (λέει) τηλέφωνο τον Πορτογάλο δημοσιογράφο της A BOLA και αυτός τού είπε (λέει) πως ο Πεσέιρο τα είπε έτσι ακριβώς, αλλά (λέει) δεν μπήκαν στην εφημερίδα γιατί (λέει) δεν είχε ... χώρο!

Θέλεις να σε θυμόμαστε σαν χειρότερο και από το ΦΩΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΌΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΖΩΝ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ Ο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΣ ΘΕΜΑΤΑ
ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΈΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΟΧΟΡΤΟΣ
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ .
ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗ.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΈΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑ Ο ΈΜΜΙΣΘΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΟΠΩΣ
ΛΕΕΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ .
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΜΕΤΡΟ
Β. Γ.
Υ.Γ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ το 1990

Ανώνυμος είπε...

Μην βιαστούμε να πούμε ότι όντως οι δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν!
Μην το καταπιούμε και αυτό αμάσητο.
Για δείτε:

Από sportdog.gr

Από tanea.gr

Από Εθνοσπόρ

Ανώνυμος είπε...

@ Okra,

κάνε πλάτες στον Κουτοπονηρόχορτο εσύ.

ΑΦΟΥ οι "δηλώσεις" αυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ Α BOLA!!!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ!!!

Πόσο εύκολα μασάτε σε ό,τι πάει ενάντια στην ομάδα μας μωρέ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
Δηλαδή την καλύτερη ατάκα του Πεσέιρο "έκοψαν", για τεχνικούς λόγους μας ο Μιγκέλ Κορέια που όλος τυχαίος είναι ανταποκριτής του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» στην Πορτογαλία
Σημ . ο Στέλιος Σαρέσκος και το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» έχουν να γράψουν καλή είδηση για τον παναθηναϊκό εδώ και χρονιά .
Τελικά όλα έχουν την σημασία τους κάτι τέτοιους διαβάζουν οι βλακοχορτοι και γίνονται ποιο βλάκες
Έγραψε και ο …αντικειμενικός αεκτζης ...κύριος Κώστα Κοφινά ΚΚofina@dolnet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ "Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ".

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΘΕ
ΒΑΜΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΝΤΕΡΜΠΥ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ...

ΒΛΕΠΩ ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΜΑΔΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!!!

ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ, ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ.

11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!!
ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ?

ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ.

ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΦΕΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????????????

ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ
(ΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ) ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΡΙΤΣ,ΒΥΝΤΡΑ ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΕΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ GAY-ΡΟ Η ΤΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΩΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ???

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ , ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΥΜΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑΞΑΜΕ??

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΥΤΟ.

ΕΜΕΙΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΙΤΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί την "A Bola" να μην την ενδιέφερε το περίφημο σχόλιο περί μπάτζετ, αλλά ο Πορτογάλος δημοσιογράφος φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα όλη την συνέντευξη διότι στην Ελλάδα ένα τέτοιο σχόλιο θα έκανε εντύπωση. Τηλεφωνικά το όλο περιεχόμενο μεταφέρθηκε σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία.
Δεν ξέρω τι γράφουν DERBY και ΠΡΑΣΙΝΗ για το θέμα, αλλά αν στηρίζουν τη διαστρέβλωση των λεγομένων του Πεσέιρο βασιζόμενοι στο τι τελικά δημοσίευσε το πορτογαλικό έντυπο, πολύ απλά αυτό δεν φτάνει!
Επίσης να πω ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη έγινε μετά τον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ με αφορμή την αναμέτρηση των δύο Πορτογάλων τεχνικών και όχι μετά τον Αστέρα.
Εγώ να παραδεχτώ ότι δεν είμαι σίγουρος ότι έγιναν τελικά οι δηλώσεις, αλλά οι υπόλοιποι πως είστε τόσο απόλυτοι ότι δεν έγιναν;

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

1. Οι δηλώσεις ΔΕΝ έγιναν έτσι και μου το επιβεβαίωσε άνθρωπος που μιλάει πορτογαλικά (Βραζιλιάνος). Κανείς δεν έβαλε τον δημοσιογράφο για Πηγή, όλοι στην εφημερίδα αναφέρθηκαν. Αν κάτι θα έπρεπε να μας προβληματίσει είναι η ευκολία με την οποία υιοθετήται κοινή αντι-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ γραμμή στον τύπο, ιδιαίτερα όταν αυτή η γραμμή εμφανίζει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κατώτερο του πούστη.

2. Ο Λούα-Λού και ο Γκαλέτι είναι τόσο παικταράδες που μόνο αφότου βγήκαν κατάφερε ο πούστης να γυρίσει το παιχνίδι απέναντι στους πεθαμένους της "Βέρντερ". Απέναντι σε αμυντικούς που ΔΕΝ κάνουν τους κώνους της τροχαίας, αυτοί οι παίκτες δεν υπάρχουν. Ο Κοβάσεβιτς είναι για ένα 20λεπτο. Ο Μόνος παίκτης του γαύρου που κάτι λέει για εμένα είναι ο Λεντέσμα και ο... Άτζας.

3. Όποιος υποστηρίζει την αποχώρηση του Τζίγγερ, παρακαλώ πολύ όπως προσκομίσει και σχέδιο της επόμενης διοίκησης. Ούτε καν οι Γιαννακόπουλοι δεν έχουν τέτοιο, παρόλο που του προκάλεσε ο Τζίγγερ με τις μομφές του περί του τρόπου διοίκησης του Ερασιτέχνη.

4. Ο Γαύρος δεν ξέρει που χρωστάει και οι αυξήσεις του μετοχικού του κεφαλαίου είναι τόσο πραγματικές όσο και οι ικανότητες του Κίανου Ρηβς στο "Μάτριξ".

5. Όποιος δεν θέλει να έρθει και να στηρίξει ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και όποιος αρέσκεται να την αποκαλεί "Τζιγγεριακό" τότε 1ον να μην έρθει και 2ον τι φωνάζει;

6. Ο Εχθρός είναι απέναντι και φοράει κόκκινα...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Novalis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Novalis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Novalis είπε...

Κάπως αργά, βρήκα το φύλλο της συνέντευξης εδώ. Μετάφραση από το google εδώ.

ΝΟΠΟ 13 είπε...

Οποιος στερημενος βλεπει στις αντιδρασεις του κοσμου του Παναθηναικου το φαντασμα των γιαννακοπουλαιων παντα απο πισω, να του υπενθυμισω κατι. Οικογενεια Βαρδινογιαννη: 27 χρονια ιδιοκτησιας- 7 τιτλοι. Αυτό ονειρευονται ολοι οι στερημενοι γκοντζοπληκτοι παναθηναικοι της Θ3Ε???? Ουστ ρε