Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2007

Ο 'ενιαίος και αδιαίρετος ΠΑΟ' διαιρείται για να πάει στα δικαστήρια


Άπλωσε χείρα βοηθείας, αλλά δεν θα είχε και κανένα πρόβλημα να σπάσει το σκοινί. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν Dr. Jekyll και Mr. Hyde απέναντι στον ερασιτέχνη στην ίδια συνέντευξη Τύπου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αφού έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την Ticket Club και τη Λεωφόρο, αναρωτήθηκε "τι είναι ο ερασιτέχνης; Λαϊκό δικαστήριο" και κάλεσε τον Θανάση Γιαννακόπουλο να λυθεί το πρόβλημα δικαστικά. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι "η ΠΑΕ δεν πωλείται. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες", ενώ έκανε δημόσια κριτική για τον τρόπο που διοικείται ο ερασιτέχνης. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να δηλώσει την παρουσία του για τα μικρά τμήματα και την ελπίδα να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι για το γήπεδο "το οποίο είναι εκτός χρονοδιαγράμματος, αλλά στο σωστό δρόμο".

(Συνέχεια)

32 σχόλια:

@petrosskl είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ!
Πόλεμο χωρίς αιτία (άσχετο από το αν έχει δίκιο ή όχι) άνοιξε ο Γιαννακόπουλος με.."Βενιζέλεια" μέσα. Και έχει χάσει από την ιστορία.
Είναι καλός στα λόγια ο πούστης ο ραλλίστας! ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

gatti είπε...

Οπως έγραψε και στο παρακάτω θέμα ο zouk και όπως λέει και ο petross εδώ η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος του Τζίγγερ. Ηταν πειστικός σε όλες τις απαντήσεις του, συναινετικός εκεί που έπρεπε, απειλητικός εκεί που οι περιστάσεις το απαιτούσαν και στρίμωξε τους Γιαννακόπουλους στα σχοινιά.
Στο τέλος το έπαιξε και εν δυνάμει ευεργέτης και άνθρωπος που νοιάζεται για το καλό του Ερασιτέχνη. Και όπως ο καθένας - κακά τα ψέμματα - γνωρίζει πως το μεν μπάσκετ μεσουρανεί, τα δε υπόλοιπα αθλήματα που ανήκουν στον Ερασιτέχνη φυτοζωούν ή αποτελούν
είδος προς εξαφάνιση, δεν μπόρεσε να μην κάνει τους απαραίτητους συνειρμούς.
Οντως τα καταφέρνει στα λόγια ο Τζίγγερ πολύ καλύτερα από τους Γιαννακοπουλαίους που έχουν να αντιτάξουν μόνο την αγάπη τους για την ομάδα.
Κι αυτό το "δεν πωλείται ο Παναθηναϊκός" ήταν τόσο κάθετο που δεν αφήνει περιθώρια για σκέψεις του τύπου "ας γίνει η πρόταση κι αν είναι γενναία πού ξέρεις μπορεί και να...".
Μ΄ αυτόν λοιπόν και την οικογένεια θα πορευτούμε, θέλουμε δεν θέλουμε και το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι κάποια στιγμή να μάθει μπάλα ή να γίνει λιγότερο αλαζόνας μπας και καταφέρει να φτιάξει ομάδα.

doudis είπε...

ρε φιλε τι λες ?
δεν ειναι αιτια το να σε κλεβουν ?
ποια ιστορια μας λες και ποια λογια του γιαννακη ?
και η ομαδα που δεν μπορει να φτιαξει ειναι το θεμα ή η ολη αρρωστημενη νοοτροπια που πηγαζει απο αυτην την οικογενεια ?
ρε παιδια ημαρτον , εχουμε χασει το νοημα τελειως ?

zouk είπε...

Αμα δεν δω τι ακριβως δινει η ΠΑΕ στον ερασιτεχνη,δεν μπορω να πω ποιος κλεβει ποιον.Που ειναι η συμβαση που εκαναν στην αρχη της σεζον?
Οπως εχουμε δει εχουν και αλλα σωματεια το ιδιο προβλημα.

Για την πωληση,ειπε και ο ιδιος οτι θα αλλαξει η δυναμικη της ομαδας οταν θα φτιαχτει το νεο γηπεδο.Οποτε λογικο ειναι να μην υπαρχει ουτε για πλακα η σκεψη πωλησης.Τωρα αν θα δουμε τρομερα πραγματα τοτε,δεν το ξερω.Σιγουρα θα θελει να γεμισει το γηπεδο.Αλλα μεχρι τοτε μου φαινεται πολυ μακρινο το μελλον.Σε τι κατασταση θα εχει φτασει μεχρι τοτε η ομαδα?
Ελπιζω να ηταν πραγματικα μια κακη παρενθεση το παιχνιδι με τον Αστερα τριπολης.

@petrosskl είπε...

αιτία ΕΙΝΑΙ να σε κλέβουν...
αλλά (όπως σωστά είπε ο Τζίγγερ) ας το έκανε εσωτερικά και όχι με τη Λαμπίρη και τη Τατιάνα παρέα!
Εκεί τη πάτησε...άσε που δεν ξέρω τελικά αν όντως τον κλέβει.
Όσο για τη αρρωστημένη νοοτροπία τα έχουμε πει και ξαναπει.
Καλός στα λόγια κακός (κάκιστος!) σε έργα και αποτελέσματα!
Και φυσικά ο Γιαανακόπουλος ΔΕΝ έχει κάνει πρόταση... άλλο φάουλ το οποίο φτιάχτηκε μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον της οικογένειας με στυλ "μαγαζάκι", ιδιωτική ομάδα" και τέτοια.
ΠΑΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ!

doudis είπε...

παιδια δεν ξερω που το πατε αλλα αν ειστε παναθηναικοι ή ειστε ανημερωτοι ή ειναι πολυ στεναχωρη η σταση και σκεψη σας

@petrosskl είπε...

doudis γιατί είμαστε ανενημέρωτη... επειδή ο Παύλος (το οποίο τιμώ όσο κανέναν για τα ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ επιτεύματα του) τόσα χρόνια είχε το αλάθητο το Πάπα και δεν είχε κριθεί ποτέ για τις πρακτικές του;
Κακό είναι να λέμε ότι δυστυχώς πατάει πάνω στη διοικητική ανεπάρκεια του Τζίγγερ και έχει κάνει την ομάδα πουτάνα; είναι που είναι έχει ανάγκη και τέτοια; Αν η ομάδα έπαιρνε κάθε χρόνο πρωτάθλημα θα έκανε τέτοια; Όχι βέβαια... ποιος θα του έδινε σημασία; Αυτό είναι το μεμπτό!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στέκομαι στην προστασία που έδωσε στους πάικτες. ΣΩΣΤΟΣ!!!
Αλλά...
Στην Τρίπολη που ήταν; Εκεί έπρεπε να είναι πρωτος ή αν όχι εκεί το ίδιο βράδυ τον περίμενα να κάνει αυτό που έκανε ο Ζαγοράκης χθες βράδυ. Τότε πραγματικά θα ήταν μάγκας σε αυτό το σημείο.
Κατά τα άλλα το έχω γράψει ξανά. Οι αφοι έπρεπε να πάνε να το δουν το θέμα (αν υπάρχει θέμα) εσωτερικά.
Αλλά διάλεξαν να βάλουν στο παιχνίδι τους οπαδούς. Πολύ λάθος σε κάθε περίπτωση. να δείτε μέσα στη Λεωφόρο τι γκρίνια θα υπάρξει...
Και κάτι άλλο. Δεν νομίζω πως πιστεύει κάποιος πως θα πουλήσουν τώρα οι Βαρδινογιάννηδες. Δεν πουλάνε πριν το νέο γήπεδο. Σιγά ρε παιδιά. ¨ολοι γνωρίζουμε πως σε λίγους μήνες (το πολύ 2 χρόνια) θα έχεις γήπεδο με καταστήματα, κινηματογράφους ίσως κτλ. Πως να πουλήσεις;

zouk είπε...

Νομιζω οτι δεν πηρες χαμπαρι τι κινηση ματ του εκανε ο Τζιγγερ.
Ο Θανασης βγηκε και ειπε οτι ζηταει τα λεφτα για να μπορει να συντηρει τον ερασιτεχνη.Βγηκε ο τζιγγερ και ειπε οτι σαν Βαρδινογιαννης και οχι σαν ΠΑΕ εγω αμα μου το ζητησουν θα βοηθησω.Κοινος εγω(ο Τζιγγερ δλδ) που ειμαι πιο βαζελος απο τον θαναση αμα υπαρχει προβλημα βαζω λεφτα για τον ερασιτεχνη απο την τσεπη μου και οχι απο την ΠΑΕ,ενω εσυ που το παιζεις ανοιχτοχερης βγαινεις και κανεις ολη αυτη την μανουρα.Αμα σε κλεβω υπαρχουν και τα δικαστηρια.

Ξερω οτι δεν εχει τα αλλα τμηματα οπως το μπασκετ ο Γιαννακοπουλος γιατι αυτο του δινει προβολη.Ετσι τα βλεπω εγω.Αμα δω οτι πραγματικα η ΠΑΕ κλεβει θα βγω να το πω,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αυτη την στιγμη.

zouk είπε...

Στο σχολιο μου απο πανω αναφερομαι στον Doudi

Ανώνυμος είπε...

Ενημέρωνα πριν λίγο για το "θέμα" της κόντρας έναν φίλο στην εταιρεία που ήταν ανημέρωτος. Ξέρετε τι έκανε; Γέλασε και μετά μου λέει: Υπάρχει σίγουρα και δράκος στο παραμύθι. Αυτό το "θέμα" λύνεται από τα μολύ μεσαία στελέχη των εταιρειών...
Έχει άδικο;

doudis είπε...

ρε παιδια , ενταξει το καταλαβα που το πηγαινε ο γιαννακης αλλα ειναι ολα λογια , λογια , λογια .
η ουσια ειναι οτι επι των ημερων του ο παναθηναικος εχει μικρυνει οσο ποτε αλλοτε ενω στην αντιθετη πλευρα εχει γιγαντωθει .
ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε , ηδη βγηκαν και τα παπαγαλακια που τον λιβανιζουν και το βραδυ ερχεται το τελειωτικο χτυπημα απο τον γνωστο αυλοκολακα που σιγουρα του εκανε φροντιστηριο σημερα του γιαννακη .
οσο για την προστασια στους παικτες και αυτες τις μαγκιες , στην ριζουπολη που ηταν ?
ή μηπως τοτε δεν ηταν δικια του η ομαδα και ηταν του φιλιππιδη ?
μην ξεχναμε παιδια γιατι η μνημη σε λιγο θα ειναι το μονο που θα μας μεινει οσο αναφορα το ποδοσφαιρικο τμημα .
οσο για τις επιυχιες που θα ανετρεπαν το κλιμα , το ειδα το 2004 , νταμπλ και μαλιστα εναντι του απατ-αιωνιου και ?
ειναι ηδη βαθυ το φαραγγι και επικινδυνο , ας μην το κανουμε και σκοτεινο

Ανώνυμος είπε...

Έχω να πω τα εξής:

1. Συμφωνώ με τον ραλίστα στα περί βίας και Θ13.
2. Συμφωνώ με το γεγονός ότι η μεθόδευση των Γιαννακοπουλαίων στα περί Ερασιτέχνη ήταν ατυχής.
3. Για την ταμπακέρα όμως; Τίποτα. Είναι προφανές ότι στα θέματα των ποσοστών οι Παυλοθανάσηδες έχουν δίκιο, αλλά με την τρελάρα που τους διακρίνει τα έκαναν όλα μπάχαλο. Ας κοιτάξουμε όμως και την ουσία: αν πραγματικά η ΠΑΕ μεθόδευσε αυτή την "αλχημεία", πρόκειται για πραγματική ξεφτίλα.
4. Μου αρέσει η ξεκάθαρη δήλωση "Δεν πουλάμε". Δεν με ικανοποιεί το περιεχόμενό της, αλλά με καλύπτει η σαφήνειά της.
5. Ωραία η πρόταση για τα μέλη στον Ερασιτέχνη! Ειλικρινά. Να το πάμε και λίγο παρακάτω; Να "ανοίξουμε" και την ΠΑΕ στον κόσμο του Παναθηνάϊκού και να τον κάνουμε Ρεάλ με 100.000 μέλη, που θα πληρώνουν τις συνδρομές τους, θα έχουν τις μετοχούλες τους και θα συμμετέχουν στις διαδικασίες; Και μιλάω για μέλη πραγματικά, όχι για "μέλη-μαλάκες" όπως αυτά του γαύρου... Πώς θα έβλεπε μια τέτοια προοπτική η οικογένεια;
6. Όσον αφορά στο γήπεδο, πέρα από ευχολόγια, δεν μάθαμε κάτι καινούργιο. By the way, η τεκμηρίωση της επιστροφής στη Λεωφόρο "επειδή είναι δυνατότερη έδρα", μου φαίνεται απελπιστικά "πασέ". Ελπίζω απλά να είναι πρόσχημα, γιατί αν ο Τσίκερ την πιστεύει πραγματικά, είναι "αλλού". Η ιστορικά ισχυρότερη έδρα του ΠΑΟ ήταν το ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΟΑΚΑ, μέσα στο οποίο κατέρρευσαν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου - επειδή βεβαίως απέναντί τους είχαν ομαδάρα με παιχταράδες. Τα υπόλοιπα είναι για φτηνή κατανάλωση. Αλλίμονο αν ο ΠΑΟ χρειάζεται τη "στρούγκα" για να κερδίσει τις "Τραχανοπλαγιές".
7. Όλα αυτά τα ζητήματα είναι σημαντικά μεν, περιφερειακά δε. Η ουσία είναι η στρατηγική για την "αγωνιστική ανάσταση" του Παναθηναϊκού, στην οποία θα στηριχθεί η όποια εμπορική μεγέθυνση. Γι αυτό, δεν ακούσαμε τίποτα, παρά μόνο τα περί προστασίας των παικτών, τα οποία είναι γενικώς αποδεκτά - αλλά αν η ομάδα διαρκώς φθίνει σε ποιότητα, ο κόσμος θα βαρεθεί ακόμα και να κράζει...

Ανώνυμος είπε...

Από λόγια ξέρω να πω κι εγώ πολλά!
Μπορώ επίσης να σας πω ότι θα την κάνω μεγάλη την ομάδα. Θα μαμάω και θα δέρνω, θα κόψω πόδια, θα...θα...θα...
Οι πράξεις του στα χρόνια που πέρασαν και στο παρόν που ζούμε δε δικαιολογούν τέτοιο υφάκι!
Την ομάδα την βλέπει σαν απόλυτη ιδιοκτησία του και μας έχει όλους γραμμένους!
Τι κρίμα ρε γαμώτο, που έχουμε μπλέξει!
Πάει η Πανάθα, είμαι πολύ στενοχωρημένος.
Η μοναδική μου ελπίδα είναι αυτόν του τον εγωισμό να τον διοχετεύσει στην ομάδα και όχι στους οπαδούς.
Ίσως κάποτε αλλάξουν τα πράγματα αλλά μέχρι τότε μόνο πίκρες από το ποδόσφαιρο.
Ευτυχώς υπάρχει και το μπάσκετ και γλυτώνω την κατάθλιψη.

Unknown είπε...

Ξυπνήστε! Ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα, για τα δικαιώματα στο καινούργιο γήπεδο δηλαδή! Η ΠΑΕ θέλει να φτιάξει δικό της γήπεδο με αντάλλαγμα το γήπεδο του ερασιτέχνη, πώς να μη βγαίνουν από τα ρούχα τους οι Γιαννακοπουλαίοι. Φτηνός ο λαϊκισμός του Τζίγγερ. Αν θέλει να πιστέψουμε τα «αγνά του αισθήματα» γιατί δε δίνει στη δημισιότητα τη σύμβαση ΠΑΕ - Δήμου;

BTW, η ΠΑΕ είναι που πρέπει να δίνει το μερίδιο των εισπράξεων στον ερασιτέχνη ως ενοίκιο, και όχι ο κ. Βαρδινογιάννης παριστάνοντας τον φιλάνθρωπο.

doudis είπε...

ρε παιδια εσεις που ξερετε τον κουτοχορτο , δειτε μηπως πηρε υπερβολικη δοση τζιγγερ και εχει πεσει σε κωμα .

οχι τιποτα αλλο αλλα περιμενω τρελο αρθρο που θα κατακεραυνωνει τζιγγερ , οικογενεια , πολιτεια , κυβερνηση , ευρωπαικη ενωση , νατο , σιωνιστες , νεα ταξη πραγματων , ελ και ανουνακι ταυτοχρονα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως επιμένω! ΑΠΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Οι άνθρωποι αν κατάλαβα καλά θέλουν πέρα απο το φτηνό λαικισμό που προσπαθούν να πουλήσουν να πουλήσουν και μία ιδεοληψία η οποία είναι φανερό ότι έχει ένα και μόνο σκοπό: Να επηρεάσει το DNA κάθε Παναθηναικού φιλάθλου με στόχο να διχάσει. Στούς Γιαννακοπουλαίους μπορείς να προσάψεις ένα άδολο και αγνό φιλο-Παναθηναϊκισμό αλλά στους Βαρδινογιανναίους ένα άκρατο μέχρι δολιότητος συμφεροντολογισμό. Συμφωνώ με τον αγαπητό φίλο που μίλησε ότι ο καυγάς γίνεται προκειμένου και οι δύο πλευρές να έχουν εμπράγματα δικαιώματα στη χρήση και τη νομή του γηπεδικού και όχι μόνο χώρου. Ο καυγάς γίνεται σε μια περίοδο που μία παραφιλολογική δημοσιογραφική επιφυλλίδα σχολίασε τη περίπτωση ανάθεσης και όχι διαγωνισμού σχετικά με τη κατασκευή γηπέδου. Οι Γιαννακοπουλαίοι ακολούθησαν σα γνήσιοι παθιασμένοι και παραδοσιακοί Παναθηναϊκοί το "ας το πούμε μείς, να μετρήσομε αντιδράσεις". Ο κόσμος πήρε το μέρος τους γιατί οι άνθρωποι αυτοί λειτρουργούν με το συναίσθημα όπως ο κάθε αγνός φίλαθλος. Όμως θεωρώ ότι η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση.
Καταλήγοντας κρίνω απαραίτητο ν' αναφέρω ότι ο Βαρδινογιάννης για να ήταν απολύτως ειλικρινής επ' αυτού έπρεπε να δώσει στη δημοσιότητα τα σχετικά συμφωνητικά για να βγάλει ο κόσμος ασφαλή συμπεράσματα.
1) Γιατί αφού θέλει να μας πείσει ότι δύναται να ενισχύσει τον ΅Ερασιτέχνη με κάποια κονδύλια δεν ενισχύει την ΠΑΕ? Εάν είχε κάνει καλύτερες μεταγραφές δε θα γκρίνιαζε κάθε Παναθηναϊκός.
2) Ο Π. Γιαννακόπουλος ακόμα και χθές δήλωσε ότι δε προτίθεται να τροφοδοτήσει με τη στάση του και τις ενέργειές του φήμες και σενάρια που θέλουν τον Παναθηναικό να σύρεται στα Δικαστήρια.
Γιατί ο Τσικεροσαρμάς μας απειλεί ότι θα πάει τον Ερασιτέχνη στα Δικαστήρια?
3) Σε κάθε περίπτωση σιχαίνομαι ελεεινές συμπεριφορές απέναντι σε ευαίσθητους ανθρώπους που πολλάκις γίνονται αδύναμοι εξαιτίας του πάθους των. Στη προκειμένη περίπτωση πρέπει να αναγνωρίσομε ότι ο Βαρδινογιάννης μιλάει εκ του ασφαλούς γιατί ο Π.Γ. ουδέποτε θα πήγαινε τη ΠΑΕ στα Δικαστήρια. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ένα πρώτο συμπέρασμα:

1. Ο κύριος Τσίκερ κέρδισε τις εντυπώσεις κυρίως ως προς το ότι επέμεινε πως την ανοιχτή αυτή κόντρα - το ξαφνικό άνοιγμα στα ΜΜΕ των όποιων διαφορών - δεν την ξεκίνησε αυτός, αλλά οι Γιαννακόπουλοι.

Με άλλα λόγια, έδειξε πως δεν έσπασε αυτός αλλά οι Γιαννακ. το "οικογενειακό κλίμα" στο Σύλλογο. Από εδώ θα πήρε ίσαμε 10 "σημεία".

Μάλλον λοιπόν πρέπει να πως, πως είχε δίκιο η Gatti, ότι σ' αυτή την ιστορία οι Γιαννακόπουλοι παρασύρθηκαν από τον υιό Δημήτρη.

Σ' αυτό συνηγορεί και το γεγονός, ότι ΔΣ του Ερασιτέχνη για το θέμα "εισιτήρια-ΠΑΕ" είχε γίνει μέρες πριν το βγάλει φόρα η ΠΡΑΣΙΝΗ και ότι γενικά το θέμα επαιζε ήδη από την εκκαθάριση του φιλικού με Κατάνια.

Συνηγορεί επίσης το ΑΓΑΡΜΠΟ της κίνησης, που δεν συνάδει με τους Γιαννακόπουλους (άγαρμπη ήταν και η ξαφνική και άκρως επιθετική στάση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ, όπως και η ιδέα του "ανοιχτού ΔΣ" σε στιλ "λαϊκό δικαστήριο" με τους 400 οπαδούς τριγύρω].

Οπότε δεν πιστεύω καθόλου αυτό που γράφτηκε και εδωμέσα, ότι δηλαδή οι Γιαννακόπουλοι είχαν στο νου τους το καινούργιο γήπεδο. Ίσως ο υιός Δημήτρης, οι ίδιοι όμως όχι.

Άλλωστε βρε παιδιά, μη γελιόμαστε επιτέλους: το ότι η ΠΑΕ δεν πουλιέται, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ οι αδελφοί και άλλωστε δε χρειαζότανε να το πει ο Βαρδινογιάννης` το λέει ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.

2. Κέρδισε τις εντυπώσεις επίσης, ως προς το ότι φάνηκε αμείλικτος πολέμιος της οπαδικής βίας.


3. Ο Τσίκερ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ, πως υπάρχει ένα πρόβλημα ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Αλλά μόνο με αυτές. Διευκρίνισε πως σε όλα τα άλλα εισιτήρια, ο Ερασιτέχνης παίρνει τα ποσοστά που δικαιούται βάσει των συμφωνιών (δλδ και επί της ονομαστικής τους αξίας, στην οποία τα πουλάει η Ticket Club).

Οπότε, όσο δεν παρουσιάζουν τις υπογεγραμμένες συμβάσεις, εμείς τι να λέμε; Για ποιά "κλεψιά" κι "απάτη" να μιλάμε, άμα δεν γνωρίζουμε τι έχει υπογραφεί από κοινού;

Κι επαναλαμβάνω: τις συμφωνίες αυτές οφείλει να τις δημοσιεύσει η ΠΡΑΣΙΝΗ, που ξεκίνησε την κόντρα. Θα το κάνει;

Ανώνυμος είπε...

μια απορία.
τελικά τι ηταν χειροτερο?
να πηγαινε ο ερασιτεχνης στα δικαστηρια οπως τον προετρεπαν απο την παε ή να βγει το ολο θεμα μεσω μιας εφημεριδας για να μη συρθει η παναθηναικη οικογενεια σε μια δικη?

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι το παίζεις...

Κυβερνητικός εκπρόσωπος του Τζίγγερ;

Ας μη τη πουλήσει τη ΠΑΕ. Να πηγαίνει μόνος του με τη παρέα του να χαίρεται την ομαδάρα που έφτιαξε και φέτος. Ετσι θα ληθει και η διαφορά με τον ερασιτέχνη μια και τα εισητήρια δε θα τα αγοράζει κανείς και έτσι έσοδα δε θα υπάρχουν και δε θα χουν να χωρήσουν και τίποτα.

Γιατί προφανώς προτιμάει ένα άδειο γήπεδο από το ένα γήπεδο γεμάτο και ζωντανό από κόσμο που θα έχει απαιτήσεις για την ομάδα που πονάει.

Ανώνυμος είπε...

μινχ, σε ποιον απαντας?

Κάγγελος είπε...

Συγνώμη, αλλά εγώ θα κάνω ένα σύντομο σχόλιο μόνο και θα παραθέσω ένα δίστιχο από τραγούδι του Γκότση...
Ο Παυλάρας και ο Θανασάρας είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!
Του Βαρδινογιάννη ο γιος είναι Ολυμπιακός (έχει και συνέχεια...)
ΦΥΓΕ ΒΟΥΛΙΝΕ

Κάγγελος είπε...

Επίσης, αν ο κ. Τζίγγερ ενδιαφέρεται για τον ερασιτέχνη, ας τον πάρει έπ’ ωμού και να αφήσει τη Π.Α.Ε. σε αυτούς που έχουν τη φιλοδοξία να κάνουν τον Παναθηναϊκό Ρεάλ. Και τότε θα λατρέψουμε και τον Τζίγγερ. Άντε, γιατί παρά έγινε το κακό με τα δακτυλίδια… μια το ένα παιντί και μια το άλλο…

squarelogic είπε...

Συγγνωμη, αλλα αναθεμα αν βγαινει πολλες φορες νοημα απ τα λογια του Τζιγγερ...συχνα διατυπωνει ταυτοχρονα εκ διαμετρου αντιθετες θεσεις.
Παραθετω παραδειγματα με σχολιασμό δικό μου...

1." Η Ticket Club έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ, δεν το κρύψαμε ποτέ αυτό. Δεν επιτρέπεται η ΠΑΕ να έχει εταιρία που να διαχειρίζεται τα εισιτήρια"

τωρα αυτα τα 2 πως συμβιβαζονται?

2.παλι για ticket club:
"Έχει στόχο την καλή διαχείριση των εισιτηρίων και την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Θέλαμε όσοι είναι μακριά από το κέντρο της Αθήνας ή ακόμα και στην επαρχία να βρίσκουν εισιτήρια. "
και παρακατω...
"Δεν είχαμε καλή συννενόηση με τους οργανωμένους που θέλησαν να ακολουθήσουν όλες τις ιδέες μας"

Μα γι'αυτο δεν ειπες οτι την δημιουργησατε?

3.για Ερασιτεχνη
"Πώς γίνεται να έχει μόνο μερικές εκατοντάδες μέλη; Γιατί να μην μπορεί να γραφτεί κάποιο απλό μέλος. Κάνω μια πρόταση αυτή τη στιγμή. Να ανοίξουμε τις πόρτες εδώ και τώρα."

προτιθεται να κανει το ιδιο και για την ΠΑΕ οπως ειπε ο γκρην,με μελη-μετόχους?

4.για το γηπεδο
"Είμαστε εκτός χρονοδιαγραμμάτος, αλλά στο σωστό δρόμο".
και παρακατω...
"Δεν θα υπάρχει θέμα αρχαίων. Έχουν γίνει μελέτες. Είμαστε αισιόδοξοι. Θα χάσουμε 5 εκ. ευρώ αν δεν πάνε καλά οι μελέτες. Δεν έγινε και τίποτα όμως"

εσεις τι καταλαβαινετε?
ειμαστε στο σωστο δρομο ή κινδυνευει να χασει και τα χρηματα των μελετών?
και αφου "δεν εγινε τιποτε" για 5 εκ,γιατι δεν τα εδινε να παρει ενα σεντερ μπακ της προκοπης και 2 πλαγιους μπακ και θα την βγαλουμε με Ενκαριρε και Βυντρα-Σεριτς?

5.παλι σχετικα με Ερασιτεχνη
"Δεν είμαι εδώ για να ελέγξω τον ερασιτέχνη"
και αμεσως συνεχιζει..
."Είναι λάθος ένα ερασιτεχνικό σωματείο να περιορίζει τον αριθμό των μελών του"

Νομιζω οτι τα παραδειγματα αυτα εικονογραφουν πολυ ζωντανα την τρικυμια εν κρανιω του Τζιγγερ,και το λογο που παρα τις ενδεχομενως καλες προθεσεις του,δεν μπορει να φερει αποτελεσματα.
Κατι μου θυμιζει αυτη η εγκεφαλικη συγκροτηση,να δειτε πως τον λενε,πως τον λενε,α,ναι

George W.Bush!

Ανώνυμος είπε...

"Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε ένα νέο γήπεδο, θα ανοίξουν άλλες προοπτικές. Θα γίνει ο Παναθηναϊκός μεγαλύτερος και θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη."

Αυτλη η δήλωση του Τζίγγερ, νομίζω τα λέει όλα. Η οικογένεια δεν έχει όρεξη να ρίξει χρήματα αυτό το διάστημα γιατί περιμένει να αλλάξει άρδην η δυναμική του συλλόγου με το νέο γήπεδο. Μάλλον πιστεύουν πως επιτυχία στην Ευρώπη με έδρα τη Λεωφόρο δεν αξίζει.

Υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

@ All,

Να λοιπόν γιατί η ΠΡΑΣΙΝΗ απέφευγε να δημοσιεύσει τα συμφωνητικά μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.
"1. Η σύμβαση μεταξύ Παναθηναϊκού ΑΟ και ΠΑΕ προβλέπει, τα ποσοστά του Ερασιτέχνη να υπολογίζονται από τα πάσης φύσεως και κάθε τύπου εκδοθέντα εισητήρια και επί της ονομαστικής αξίας των εισητηρίων προς τους φιλάθλους, ανεξάρτητα από ποιό πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, διατίθενται αυτά - δηλαδή στις τιμές 30, 35, 60, 80, 100 ευρώ που τα πωλεί η Ticket Club. Η προαναφερόμενη σύμβαση βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου".

Ώστε λοιπόν ήξεραν πολύ καλά, ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν! Η σύμβαση ήταν στη διάθεσή τους! Και έλεγε αυτά ακριβώς, που ισχυρίστηκε ευθύς εξαρχής η ΠΑΕ!

Κι όμως, παρουσίασαν τα πράγματα έτσι, ώστε ο απληροφόρητος οπαδός να θεωρήσει πως η ΠΑΕ έφτιαξε την Ticket Club για να κάνει κομπίνα σε βάρος του Ερασιτέχνη!

Μιλάμε για καραμπινάτη παραπληροφόρηση! Και δυστυχώς, στο "ανοιχτό ΔΣ" ο Θανάσης δεν το ξεκαθάρισε αυτό το πράγμα, αλλά άφησε κι αυτός την ίδια εντύπωση, ότι η Ticket Club φτιάχτηκε για να κλέβει η ΠΑΕ λεφτά από τον Ερασιτέχνη!

...

Το 2ο σημείο της ίδιας ανακοίνωσης, λέει ότι "στις εκκαθαρίσεις που έχει στείλει η ΠΑΕ για τους 4 μέχρι τώρα διεξαχθέντες αγώνες, τα ποσοστά έχουν υπολογιστεί με την τιμή του εισιτηρίου 10 ευρώ".

Τι σημαίνει όμως αυτό; Σημαίνει πως η ΠΑΕ δεν έχει ακόμη αποδόσει τα σύμφωνα με τις συμβάσεις οφειλόμενά της από 4 ματς προς τον Ερασιτέχνη.

ΚΑΚΩΣ! Αλλά αυτό μπορεί να είναι ένα απλώς τεχνικό-διαδικαστικό θέμα. Εφόσον άλλωστε έχει υπογραφτεί σύμβαση, δεν γίνεται να μην αποδώσει τα οφειλόμενα.

Και πάντως είναι ΑΛΛΟ αυτό, ότι δεν έχει ακόμα αποδώσει τα οφειλόμενα από 4 ματς, και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ εκείνο που η ΠΡΑΣΙΝΗ έσπειρε σαν εντυπώσεις όλο το προηγούμενο διάστημα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

...

Το 3ο σημείο της Ανακοίνωσης δεν λέει απολύτως τίποτα, είναι καθαρά για λόγους εντυπώσεων.

Ανώνυμος είπε...

@ Shogun,

και τι να πει το παλικάρι ο Κουτχ δηλαδή;


Εδώ, ο ίδιος ο Ερασιτέχνης (βλ. ανωτέρω) απέδειξε πως η ΠΡΑΣΙΝΗ ήταν ... ΚΙΤΡΙΝΗ στη συγκεκριμένη υπόθεση, και μάς παραπληροφόρησε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Βλακόχορτε, λες ότι "Ο Παναθηναικός είναι στην καρδιά και όχι στην τσέπη" αλλά θέλεις απεγνωσμένα για πρόεδρο της ΠΑΕ τον Γιαννακόπουλο! Γιατί άραγε; Για τη μεγάλη του καρδιά ή για τη μεγάλη του τσέπη; Αυτό το "κανείς στο γήπεδο" να το κάνουμε, αλλά όχι για τους λόγους που έχεις εσύ στο μυαλουδάκι σου. Να το κάνουμε -και ΜΟΝΟ για αυτό- γιατί η ομάδα δεν παίζει μπάλα. Με όλα τα άλλα που λες... ούτε τσάτσος του Γιαννακόπουλου δεν θα έκανε έτσι.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ηλίθιε ανώνυμε, δεν με νοιάζει ποιός θα είναι Πρόεδρος. Με νοιάζει να φύγουν οι άχρηστοι και να έρθει κάποιος πραγματικός Παναθηναϊκός. Δυστυχώς προσωπικά δεν ξέρω άλλους που να έχουν εκδηλώσει επιθυμία. Με λίγα λόγια, όχι ο Τζίγγερ και όποιος να 'ναι. Παίκτες θέλω, θέαμα και τίτλους. Αν αυτά γίνονταν, δεν θα είχα κανένα θέμα με την παρούσα διοίκηση. Αλλά η κοροϊδία έχει όρια.

SniperAthens είπε...

@all:

είναι πλέον κάτι περισσότερο από εμφανής η μαλακία με το μαστίγιο που δέρνει το υιό Γιαννακόπουλο.


Ανακινεί ένα θέμα για λόγους ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ - ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ - και μη ψήνεστε ότι ενδιαφέρεται για τα χ,ψ ευρώ. Και στην τελική, αν ενδιαφέρεται και πιστεύει ότι τον κλέβουν, ας πάει στα δικαστήρια. Όχι στη φυλλάδα του. Όχι τα άπλυτα στα fora.


Όλο αυτό το διχασμό θα τον χρεωθεί αυτός. Καλά ξεμπερδέματα.

Και ξαναρωτάω: Αυτός είναι η διάδοχη κατάσταση? Τι προτίθεται να κάνει ο μπαμπάς του με αυτόν?

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Είναι κατανοητή η ανησυχία σου για το ενδεχόμενο διαδοχής στην ΚΑΕ από τον υιό Γιαννακόπουλο.

Είναι όμως ένα θέμα που θα μας απασχολήσει στο μέλλον -ελπίζουμε στο απώτερο-, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή έχουμε άλλες προτεραιότητες: αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες της διαδοχής του Καπετάνιου στην ΠΑΕ...

SniperAthens είπε...

@greenheart: δε βλέπω όμως και τη ίδια αντίδραση έναντι του υιού. Κι αν υποθέσουμε ότι τα τεκταινόμενα είναι αυτά, οφείλουμε να δράσουμε τώρα για να μη βρεθούμε στο μέλλον να τρέχουμε. Kαι μη το πα΄ρεις προσωπικά - σε καμμία περίπτωση δε το εννοώ έτσι. Και το διευκρινίζω γιατί είναι προφανές ότι τα νεύρα είναι τεταμένα και η κατάσταση άσχημη.

Τα δε κύρια επιχειρήματα έναντι της ιδιοκτήτριας της ΑΕ οικογένειας είναι ότι ΔΕΝ ξοδεύει χρήματα και ΔΕΝ παίρνει τίτλους.

Αναληθές το ότι δεν ξοδεύει χρήματα. Απλά δεν τα ξοδεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τίτλοι: Από τη στιγμή που μεμφόμαστε τον Κρόκους για τη διαπλοκή, θα έπρεπε να έχουμε κάνει τα ίδια στα 23 πρώτα χρόνια επί Καπετάνιου? Μα αν μας έχει ξεχωρίσει κάτι από τους άλλους είναι ΚΑΙ αυτό.

Κοιτάξτε σήμερα τι γράφουν οι εφημερίδες για το ότι εξέπεσε η τιμωρία της ΚΑΕ στη 1 από 3 αγωνιστικές...