Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2007

ΠΑΥΛΟ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ...

Παύλο πάρε ξεκάθαρη θέση. Πες "Εγώ δεν αντέχω την κατάντια της ομάδας, πόσα θέλετε κύριε για να μας απαλλάξετε απο την παρουσία σας"?

Όσο για το πάπλωμα...ποιός είναι κιμπάρης, ανοιχτοχέρης, πετυχημένος και μάγκας είναι γνωστό. Ποιός είναι τσιφούτης, ευρωφονιάς και άχρηστος είναι επίσης γνωστό. Ποιός βγάζει απο την μύγα ξύγκι, ποιός μειώνει μόνος του τα πριμ, ποιός αυξάνει τις τιμές στα ΠΑΝΤΑ, ποιός μειώνει το μπάτζετ κτλ είναι επίσης γνωστό. Και κάτι τελευταίο... Ας καταλάβουν οι όψιμοι Παναθηναϊκάρες της ΠΑΕ, οτι η πορεία, οι επιτυχίες και η αγάπη των Γιαννακοπουλαίων για τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να σβηστεί, να κηλιδωθεί ή να αμφισβητηθεί με τα κουρελόχαρτα ανακοινώσεων που βγάζουν. Τους κυρίους Γιαννακόπουλους τους ξέρουμε χρόνια κύριοι...πολλά χρόνια τώρα. Ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί. Έχουν μοχθήσει για τον Παναθηναϊκό, στις ερασιτεχνικές εποχές έχουν χαρίσει λεφτά στην ομάδα χωρίς κανένα όφελος, στην εποχή μπάσκετ μάτωσαν οικονομικά πάλι χωρίς οικονομικό όφελος ή προσδοκία και μας έχουν χαρίσει ανείπωτες στιγμές ευδαιμονίας. Είναι γνωστοί και παραδοσιακοί Παναθηναϊκοί. Έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με έργα και την αγάπη τους για την ομάδα και την ικανότητά τους.

Είστε απίστευτα λίγος, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, κύριε Τζίγγερ για να πιάνετε στο στόμα τους αδελφούς Γιαννακόπουλους.

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!

Εσύ αγαπητέ Κουτόχορτε βγήκες μπροστά ... και μάλιστα για μια ακόμα φορά. Δήλωσες ξεκάθαρα τη θέση σου και με όλη την πολεμική διάθεση που της αρμόζει.

Θα σε ακολουθήσει όμως ο Παύλος;

Ή μήπως όχι;

Κι αν όχι, τότε τι θα μας μείνει σαν συμπέρασμα;

Αναρωτιέμαι ειλικρινά. Και περιμένω με αγωνία.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Εννοείται ΤΤ...
1ον γιατί μου αρέσουν οι ξεκάθαρες θέσεις και σαφέστατα δηλώνω την προτίμηση και εμπιστοσύνη μου στα αδέρφια.
2ον Ξέρω πάρα πολύ καλά την πορεία αυτών των δυο ανθρώπων. Ξέρω επίσης οτι ο μεγαλύτερος καημός στην ζωή τους είναι η ΠΑΕ. Και αν την πάρουν θα δώσουν όλο τους το είναι-ήδη το κάνουν στο μπάσκετ.

Και αυτά δεν συγκρίνονται με τον γιάπη-κληρονόμο, όψιμο Παναθηναϊκό και την αυλή του. Καθαρές κουβέντες απο μένα.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

Συντάσομαι με τον Τζόνυ Τουρτούρα και περιμένω κι εγώ. Αν έχει τις "μπάλες" ο Παύλος και ο Θανάσης να βγούνε ΜΠΡΟΣΤΑ και αντρίκεια. Αυτή η κίνηση με τον Ερασιτέχνη για εμένα είναι λάθος για λόγους που δεν θέλω να αναλύσω επί του παρόντος.

Επαναλαμβάνω. Για εμένα τον Μιχάλη Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. Είτε Ποδόσφαιρο, είτε Μπασκετ, είτε Βόλεϊ είτε τάβλι, από τη στιγμή που υπάρχει φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

Αλήθεια, όπως λέει και ο ΤΤ, αν ΔΕΝ βγουν μπροστά οι Γιαννακόπουλοι... τι γίνεται;

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτος,

επομένως φίλε μου περιμένουμε τι θα κάνει ο Παύλος, αν θα σε ακολουθήσει ή όχι.

Και ασφαλώς θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Ελπίζω ότι το ίδιο θα πράξεις και εσύ. Γραπτά εννοώ. Εδώ μέσα. Όπως πρέπει άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

@ All,

με την ευκαιρία του θέματος που έβγαλε η ΠΡΑΣΙΝΗ (αν και δεν το έβγαλε πρώτη, όπως μου είπαν), θα ήθελα να θέσω υπ' όψη μας μερικά πράγματα που πρόσεξα και μου δημιουργούν απορίες.

1. Στα φωτοαντίγραφα που δημοσιεύει σήμερα η ΠΡΑΣΙΝΗ ως αποδείξεις, και συγκεκριμένα στο φωτοαντίγραφο της Εκκαθάρισης από το ματς με τον ΟΣΦΠ, διαβάζω στη δεξιά στήλη: "Β. ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ. 1. Ποσοστό για χρήση Γηπέδου 15% = 18.963,30 ευρώ".

ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ: Σε ποιόν καταβάλλεται από την ΠΑΕ αυτό το 15% για χρήση γηπέδου; Νομίζω στον Ερασιτέχνη - ή κάνω λάθος;

2. Το Ticket Club δεν πρωτοεμφανίστηκε φέτος. Υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια.
ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ: Τι γινόταν τότε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που έβγαλε η ΠΡΑΣΙΝΗ; Κάτι άλλο; Τα ίδια; Γιατί δεν ανακινήθηκε τότε;

3. Η απαντητική ανακοίνωση της ΠΑΕ προς την ΠΡΑΣΙΝΗ αναφέρει, ότι στον Ερασιτέχνη έχουν καταβληθεί τα ποσοστά κατόπιν "κοινής συμφωνίας για τον τρόπο καταβολής", στον οποίο (τρόπο) "συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή εταιρείας της μορφής της Ticket Club". Και συνεχίζει, διευκρίνοντας ότι στα χρήματα που έλαβε ο Ερασιτέχνης από το ματς, "συμπεριλαμβάνεται και το ρητά συμφωνημένο ποσοστό του Ερασιτέχνη EΠΙ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ TICKET CLUB από την πώληση των εισητηρίων στους φιλάθλους".
ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ: Αυτό σημαίνει, πως
ο Ερασιτέχνης γνώριζε για την Ticket Club ή κάνω λάθος; Επίσης, σημαίνει ότι λαμβάνει ποσοστό επί των εισπράξεων ΤΗΣ TICKET CLUB ή κάνω λάθος;

4. Μια εφημερίδα, η ΠΡΑΣΙΝΗ, ανακίνησε το ομολογουμένως καυτό αυτό θέμα. Η ΠΑΕ απάντησε, επίσημα.
ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ: Δεν οφείλει να δώσει τη δική του απάντηση και θέση επί του θέματος και ο Ερασιτέχνης;

Αυτά προς το παρόν κι όποιος μπορεί και θέλει, με βοηθάει στις απορίες μου.

@petrosskl είπε...

κοίτα να δεις που συμφωνώ πρώτη φορά με τον κουτόχορτο...
Άντε Παύλο τέρμα τα κοκοκο!
Έτσι όπως τα έκανες τελείωσε το!
Αλλιώς ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!

τουρτούρα συμφωνό με αυτά που γράφεις.
Και ι ερασιτέχνης (Θανάσης) πρέπει να απναντήσει αν και νομίζω ότι δεν θα το κάνει κρατώντας τη σημαία της ενότητας και τέτοιες Γιαννακοπουλοπαπαριές!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά το θέμα δεν βγήκε τυχαία.
Μιλάμε πως αυτό που γράφει ο ΤΤ για την σημερινή απόδειξη είναι σοβαρά.
Πέρυσι τι γινόταν;
Το δικαίωμα γηπέδου τι είναι; Εκεί δεν πάει;
Άρα κάποιος θέλει την κόντρα για να μπουν οι φίλαθλοι στο παιχνίδι.
και κάτι άλλο μάγκες. ερασιτέχνης δεν είναι μόνο το μπάσκετ.
Άρα; Μπαίνουμε στο παιχνίδι τσιμπώντας και αρχίζει ο εμφύλιος. Αυτό θέλουν; Ποιός θέλει να τα χώνω στον κουτόχορτο ή σε όποιον άλλον; (λέω τον κουτόχορτο γιατί συνήθως συμφωνώ μαζί του)
Και δηλαδή γιατί ο κάθε κουτόχορτο να γίνει εκπρόσωπος του Παύλου θεέ; Και καλά ο συγκεκριμένος (το έχει αποδείξει εδώ μέσα) και σοβαρός είναι και λογική σκέψη έχει.
Στο γήπεδο σκέφτεστε τι θα γίνει;
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Στην παρούσα φάση το να ακουστεί ξανά το «Παύλο Θεέ...» στην Λεωφόρο θα μας κάνει καλό;
Τα γράφω εγώ που τόσα χώνω κάθε μέρα στον ραλίστα.
Το θέμα είναι απλό. Μιλάμε για μια ΠΑΕ και μια ΚΑΕ. Πας λοιπόν, κάνεις την πρότασή σου και αυτό είναι όλο.
Δεν σου φταίει ο κόσμος να χωριστεί στα δύο.
Και ρωτώ και εγώ:
1. Γιατί να βγουν στην δημοσιότητα οι επιστολές; Ποιόν εξυπηρετούν; Ποιός κερδίζει από την κόντρα;
2. Αν οι αφοι Γιαννακόπουλοι δεν απαντήσουν τι θα γίνει; Θα πλακωνόμαστε για το αν θα έπρεπε ο ερασιτέχνης να πάρει πιο πολλά, αφού το θέμα δεν είναι αυτό. Ποιός μας δείχνει μόνο το δέντρο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΕΣ 2.

@ All,

αυτή τη στιγμή συνδριάζει εκτάκτως ο Ερασιτέχνης, για να εξετάσει το θέμα και να πάρει θέση.

Στο μεταξύ φαίνεται να μου λύθηκε κάποιες από τις απορίες, που διατύπωσα λίγο πιο πάνω με αφορμή το δημοσίευμα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ.

Λοιπόν, σύμφωνα με όσα άκουσα, ο Ερασιτέχνης λαμβάνει από την ΠΑΕ:

1. Το 15% των εισπράξεων "για χρήση γηπέδου" (το οποίο παρεπιπτόντως είχε μεταβληθεί σε χωράφι και ανακαίνισε η ΠΑΕ).

2. Το 10% από τα εισητήρια που βγαίνουν από την ΠΑΕ (αυτά με την εικονική τιμή, που αναφέρει η ΠΡΑΣΙΝΗ) και

3. Το 15% από τα εισητήρια ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Η TICKET CLUB στην αναγραφόμενη τιμή, στην οποία τα αγοράζουμε εμείς οι οπαδοί.

Οπότε, εάν κι εφόσον ισχύουν αυτά, δεν υπάρχει θέμα "ριξίματος" του Ερασιτέχνη από την ΠΑΕ ...

... και σ' αυτή την περίπτωση φαίνεται να παίζεται ένα ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ παιχνίδι από την ΠΡΑΣΙΝΗ ή από κάποιους εντός αυτής, που πιθανόν να παρέσυραν και τους ανωτέρους τους.

Όπως και να 'εχει, κοντά ζυγά είν' τα Γιάννενα και το τι συμβαίνει αληθινά, θα μαθευτεί.

...

Και περιμένουμε και τον Παύλο να ακολουθήσει τον Κουτόχορτο, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Όπως εύστοχα επισημάνθηκε από τον τζόνιυ, δεν τιμά τους διοικούντες τον ερασιτέχνη να χρησιμοποιούν την "Πράσινη" για το διάλογό τους με την ΠΑΕ. Στο κάτω κάτω, ο Τζίγγερ απάντησε άμεσα και όχι μέσω του "Ντέρμπυ".
Δεν έχω στα χέρια μου τη σημερινή "Πράσινη" για να δω τα αποκόμματα των αποδείξεων αλλά έχω διαβάσει το κείμενο.
Μην ξεχνάμε ότι το 10% επί των εισιτηρίων επιβάλλεται με νόμο του κράτους, και δεν πρόκειται απλώς για διμερή συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ - Ερασιτέχνη! Αν πάντως ο Ερασιτέχνης υπέγραψε μια διμερή συμφωνία, η οποία μέσα στ'άλλα αναφερόταν και στις συγκεκριμένες εισπράξεις επί των εισιτηρίων, θέλω να πιστεύω ότι υπέγραψε για το ποσοστό και όχι για το ποσό!
Για την αιτιολογία ότι τα εισιτήρια διαρκείας είναι...κάρτες και γι'αυτό δεν εμπίπτουν στο 10%, δε βλέπω να λέτε κάτι...
Επικοινωνιακό φάουλ από τους ΑΦΟΥΣ η κίνηση μέσω της "Πράσινης", ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει κάποια ολοκληρωμένη στρατηγική και να μη βγαίνει το θέμα στην επιφάνεια ελέω γηπέδου και αντικρουόμενων συμφερόντων Βαρδινογιάννη - Γιαννακόπουλων.

ΥΓ.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει πολύ χούμορ! Αν και χαρτογιακάδες, ξέρουν από ανέκδοτα...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Η κατάσταση είναι απλή. Δυο οικογένειες με δύναμη έχουν τον ίδιο στόχο: την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ορίζοντα το νέο γήπεδο. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Απλά κάθε πλευρά έχει διαφορετικά κίνητρα. Η μεν Βαρδινογιάννηδες το κέρδος, κάτι που αποδεικνύεται απο την συνετή έως σπαγγοραμένη οικονομική τους πολιτική απο το 79 έως σήμερα, οι δε Γιαννακόπουλοι την πραγματοποίηση του υπέρτατου πόθου τους, του παιδικού ονείρου. Η στιγμή που αρχίζει να γιγαντώνεται η αντιπαράθεση είναι επίσης ευκόλως εξηγήσιμη. Οι μεν Γιαννακόπουλοι έχοντας στην κατοχή το μοναδικό προς ανταλλαγή περιουσιακό στοιχείο της Λεωφόρου-πάνω στο οποίο δομήθηκε η συμφωνία για το νέο γήπεδο-θεωρούν αχρείαστο και λίγο ένα γήπεδο μπάσκετ μπροστά σε αυτό που παραχωρούν. Γνωρίζουν δε οτι εάν το γήπεδο κατασκευαστεί θα τεθούν για πάντα στο περιθώριο, εννοώντας οτι θα μηδενιστεί κάθε πιθανότητα για την απόκτηση της ΠΑΕ. Αυτό γιατί το νέο γήπεδο θα φέρει κύμα ενθουσιασμού, ήτοι πελατεία και κατ'επέκταση κέρδη, τα οποία δύναται να μεγιστοποιηθούν αν η οικογένεια ρίξει και κάποια λεφτά και δεν συνεχίσει την πολιτική λιτότητας. Όλα αυτά δύναται λοιπόν να αποκαταστήσουν την δημοτικότητα της οικογένειας που βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο απο τότε που ανέλαβαν τις τύχες του συλλόγου. Στην παρούσα φάση λοιπόν το περιουσιακό στοιχείο Λεωφόρος, με την γενικευμένη δυσαρέσκεια του κόσμου έναντι των ιδιοκτητών-τόσο για τις ανύπαρκτες επιτυχίες, όσο και για την εν γένει πολιτική/στάση τους καθώς και το πενιχρό ρόστερ-φαντάζει ιδανική συγκυρία για διεκδίκηση. Οι Βαρδινογιάννηδες απο την πλευρά τους προσπαθούν να μειώσουν το κύρος των αντιπάλων τους που απολαμβάνουν την καθολική αποδοχή του Παναθηναϊκού λαού, κατηγορώντας του για προσπάθεια πόλωσης. Και οι δύο χρησιμοποιούν τον διχασμό για να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι σαφές οτι η απόκτηση του Σάρας εξυπηρετούσε την γιγάντωση του προφίλ των αδερφών έναντι της μίζερης ΠΑΕ. Ο κόσμος λοιπόν παίζει αποφασιστικό ρόλο. Αν συνεχιστεί η αποχή οι συνέπειες είναι προφανείς.
α)Το περιουσιακό στοιχείο ΠΑΕ χάνει σε εμπορικότητα και αξία.
β)Κανείς δεν επιθυμεί-φαντάζομαι να τον βρίζουν και να τον καταριούνται καθημερινά-οπότε η οικογένεια θα πιεστεί. Ενδέχεται να φτάσει στο οριακό δίλημμα "Να πουλήσω τώρα και να ησυχάσω ή να συρθώ αργότερα σε ξεπούλημα καθώς καθημερινά φθείνει η αξία της ΠΑΕ"? Εκεί νομίζω ποντάρουν και οι Γιαννακόπουλοι. Το λάθος-ένα απο τα πολλά-της ΠΑΕ, είναι οτι επέλεξε την δημόσια και επίσημη(όχι μέσω φυλλάδων δηλαδή) αντιπαράθεση. Δυστυχώς γι'αυτούς τον αντίπαλον δέος απολαμβάνει σεβασμό και αγάπη ενώ οι ίδιοι προκαλούν οργή και αγανάκτηση στον κόσμο για την οποία ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι. Δεν μπορείς να ποντάρεις στον κόσμο που εσύ διώχνεις με την αλαζονική στάση σου και που αποκαρδιώνεις σταθερά κάθε χρόνο. Το λάθος των Γιαννακοπουλαίων είναι οτι μεταχειρίζονται πλάγιες μεθόδους και εξωθούν το ήδη εξοργισμένο κόσμο εν πλήρη γνώση. Θα θεωρούσα πιο αντρίκιο και θαρρετό να κατακρίνουν τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, να αναδείξουν την ανεπάρκειά τους και να ζητήσουν ανοικτά έναντι του αντίστοιχου τιμήματος την ηγεσία. Η λογική που είπα "Πόσα θες να τελειώνουμε". Εδώ όμως είναι το κρίσιμο. Εάν η οικογένεια διπραγματευτεί, έστω και εγείροντας παράλογες απαιτήσεις, μπορεί να βρεθεί άκρη. Αν πεί "δεν πουλάω" το θέμα χοντραίνει. Χοντραίνει γενικά. Λεωφόρος, ιδιοκτησίες, Βοτανικός, ποσοστά και πάει λέγοντας. Στρατηγική είναι παιδιά. Ο λόγος που δεν κακίζω τόσο τα αδέρφια είναι ένας. Τους ευνοούν αν θέλετε οι συγκυρίες και η αναποτελεσματικότητα του Τζίγγερ. Η φράση "τώρα που η ομάδα πάει καλά" μόνο σαν χιούμορ μπορεί να σταθεί. Δεν παέι καλά φίλε μου.Μπουρδέλο την έχει κάνει. Οπότε η άλλαξε στάση και κάνε την ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ή αν συνεχίσεις να την διοικείς σαν μπακαλικάκι σου, θα υπάρξει πρόβλημα. ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Συγγνώμη αν σας κούρασα.

@petrosskl είπε...

Αν μπορώ να βρω κάτι θετικόαπό αυτή την ιστορία είναι το εξής.
Ο Γιαννακόπουλος (εγώ το λέω δύο χρόνια βέβαια, το έχω ξαναγράψει εδω μέσα αλλά δεν δόθηκε συνέχεια) ήταν στο απυρόβλητο.
Με αυτή τη κίνηση για ΠΡΩΤΗ ίσως φορά κρίθηκε και αυτός από τον κόσμο. Ίσως αυτό τον οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό της αλλαζονικής συμπεριφοράς του ιδίως προς την ΠΑΕ σαν θεσμό.
Τζίγγερ σκατά τα έκανες ρε πούστη μου! Γαμώτο!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Προς ενημέρωση βάζω τα άρθρα και τα στοιχεία που παρουσιάζει η Πράσινη. Νοήμονες είστε, μπορείτε να καταλάβετε.

Το χθεσινό δημοσίευμα της «Πράσινης»

Η κόντρα που έχει κάνει την εμφάνισή της το τελευταίο διήμερο (όσον αφορά πάντα τα όσα βγαίνουν προς τα έξω), έκανε την εμφάνισή της με ένα δημοσίευμα της «Πράσινης» (στο πρωτοσέλιδο μάλιστα είχε την λέξη «Σκάνδαλο») η οποία ανέφερε πως η ΠΑΕ κατέβαλε μόλις 1.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη από την εκκαθάριση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ΠΑΕ διαθέτει τα εισιτήρια στην Ticket Club έναντι τριών έως πέντε ευρώ το ένα κι εκείνη το πουλάει από 20 έως 100 ευρώ, αλλά ο Ερασιτέχνης εισπράττει από την εκκαθάριση, των τριών και πέντε ευρώ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται, μάλιστα, ότι τόσο η ΠΑΕ, όσο και η Ticket Club, αλλά και άλλες γνωστές εταιρίες του ομίλου Βαρδινογιάννη, στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Η «Πράσινη» στο ρεπορτάζ της χρησιμοποίησε σκληρό λόγος όπως: «εν έτει 2007, κάποιοι εγκέφαλοι στην ΠΑΕ, που θέλουν να λέγονται και Παναθηναϊκοί, βρήκαν την φόρμουλα, για να... μειώσουν και άλλο το 10% της εκκαθάρισης των εισιτηρίων προς τον Ερασιτέχνη»...

... «Στη ζωή μας μπήκε η Ticket Club, που ναι μεν μπορεί να ταλαιπωρεί τον κόσμο με το σύστημά της, αλλά ο λόγος ύπαρξής της δεν είναι αυτός, αλλά άλλος, πολύ πιο σκοτεινός και πιο αντι-Παναθηναϊκός, που ούτε η ίδια η Θύρα 7 δεν θα το σκεφτόταν».
-----------------------------------
Με σημερινό της δημοσίευμα η «Πράσινη» συνεχίζει την επίθεση και με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σήμερα πέφτουν οι μάσκες» δίνει τις δικές της απαντήσεις στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα εστιάζει σε τέσσερα σημεία έχοντας φωτοτυπία του εγγράφου εκκαθάρισης των εισιτηρίων των αγώνων με τον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αρχικά αναφέρει πως ο Ερασιτέχνες έλαβε 1.783 ευρώ και 69 λεπτά.

Στη συνέχεια άφησε υπονοούμενα για την ηθική του όλου θέματος, καθώς ανέφερε πως ενώ ο Παναθηναϊκός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια είχαν από 30 έως 100 ευρώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ στην επίσημη εκκαθάριση ανέφερε πως πουλιόντουσαν 10 και 20 ευρώ, καθώς τόσο τα είχε δώσει στην Ticket Club. Μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ, ο Ερασιτέχνης δεν πήρε καθόλου χρήματα από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς η εκκαθάριση του έβγαλε 0 ευρώ.

Όσον αφορά το τέταρτο σημείο, είχε να κάνει με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, περί καταβολής στον Ερασιτέχνη 30.000 ευρώ. Για το παραπάνω ποσό η «Πράσινη» τονίζει πως είναι το ελάχιστο ανά μήνα δικαίωμα επί των σημάτων, εισιτηρίων κλπ.

Τα στοιχεία είναι απο το www.sportdog.gr

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ κουτόχορτε αδελφέ....


... το ότι εν γένει συμφωνώ μαζί σου και με την ανάλυση που έκανες στο τελευταίο σου κείμενο, λές να επιφέρει κατάρευση όσων φούρνων την γλίτωσαν μόνο με ρογμές από το 2πλο της γαβριέλας.

Κοίτα να δεις ρε που σε στιγμές κρίσης όλοι οριμάζουν και μένω μόνος μου να λέω μαλακίες.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Σωστό κι αυτό που λένε ΤΤ και Πέτροσς. Καιρός να κριθεί και λίγο ο Παυλάρας, έξω από το Μπασκετικό
"στεγανό" του.

Ανώνυμος είπε...

Μη ξεχνάμε ότι άλλα τα μεγέθη του μπάσκετ και άλλα του ποδοσφαίρου.
Επίσης μη ξεχνάμε τι έπαθε πόλο για να πάρουμε τον Φράγκι (και με αυτό δεν εννοώ ότι κακώς τον πήραμε, προς θεού).
Επίσης μη ξεχνάμε τι έχει γίνει στον στίβο και τα άλλα τμήματα.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, δεν είναι άσπρο-μαύρο.

Και ναι, αν όντως έχουν τα .... ας του πούνε πάρε τόσα [όσα και να πει] και ξεκουμπίσου ;)

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτος,

τρελάθηκα με το περί "πολέμου δυο οικογενειών" comment σου! Τέτοιο θάψιμο στους Γιαννακόπουλους δεν το περίμενα από σένα!

Διότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, λες ότι:
1. χρησιμοποιώντας "πλάγια και όχι πολύ αντρίκεια μέσα" (!),
2. μεταξύ των οποίων μέσων και "ο κόσμος του Παναθηναϊκού" (π.χ. με την "αποχή που άμα συνεχιστεί θα φέρει σε άσχημη κατάσταση τους Βαρδινογιάννηδες"),
3. και πατώντας στο ότι κατέχουν, αυτοί, τη Λεωφόρο, αυτό το "ερείπιο", όπως την έχεις αποκαλέσει πάμπολλες φορές,
4. και την βλέπουν σαν το "τελευταίο τους χαρτί ενόψει του νέου γηπέδου".
5. πάνε να φάνε την ΠΑΕ από τους εδώ και 27 χρόνια νόμιμους ιδιοκτήτες της για να εκπληρώσουν ένα "παιδικό τους όνειρο"!!!

Καλά, τα σκέφτηκες όλα αυτά πριν τα γράψεις;

Πιστεύεις δηλαδή ότι δίνουν μια καλή (δεν λέω καν ακριβή) εικόνα για τους Γιαννακόπουλους;

Και ότι τους προσφέρουν καλή υπηρεσία;

Γιατί εμένα όλα αυτά, μου ακούγονται σαν ΠΟΛΥ χοντρό θάψιμο των αδελφών!

...

@ All,

για να δούμε τι θα ξημερώσει.

Ανώνυμος είπε...

@ All,

συνέχεια από το ακριβώς προηγούμενό μου, σαν ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ μου πάνω στο "να δούμε τι θα μας ξημερώσει":

για φανταστείτε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟ μας να καταντήσει σαν τη ΜΑΚΑΜΠΙ, που σκίζει στο Ισραήλ και πανευρωπαϊκά στο μπάσκετ, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι για κλάμματα!!!

Είπα, εφιάλτης είναι.

Ίσως όμως μερικοί ανώριμοι, θα πρέπει να τον ονειρευτούν ένα βράδυ για να ξυπνήσουν ουρλιάζοντας και να ξανασκεφτούν ορισμένα πράγματα.

Bollocks! είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
@petrosskl είπε...

και καλά έκανε ΤΤ. κάποια στιγμή πρέπει να λέμε και τα σύκα σύκα...
Δεν είναι αμοιροι ευθυνών οι Γιαννακόπουλοι. Το εξαντλήσαμε αυτό στο προηγούμενο post νομίζω.
Τα καλά τα έχουμε χιλιοπει όλοι στον Παναθηναϊκό και τους έχουμε τιμήσει πιο πολύ και από την ίδια την Ελλάδα! Αλλά ως εδώ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ! και μέρων των όλων είναι ΚΑΙ αυτοί!

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic, Greenheart, Warzycha, Shogun και Old Boy,

συμφωνείτε με την άποψη του φίλου Κουτόχορτου, ότι οι Γιαννακόπουλοι, (1) "γνωρίζουν οτι εάν το γήπεδο κατασκευαστεί θα τεθούν για πάντα στο περιθώριο, εννοώντας οτι θα μηδενιστεί κάθε πιθανότητα για την απόκτηση της ΠΑΕ" - και σε συνάρτηση με αυτό, (2) "μεταχειρίζονται πλάγιες μεθόδους και εξωθούν το ήδη εξοργισμένο κόσμο εν πλήρη γνώση";

Θα ήθελα να απαντήσετε σε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

sniper, από ότι βλέπεις οι γέροι έχουν κάνει λόμπι και δεν τους νοιάζουν οι σκέψεις μας...

Σοβαρά τώρα, εννοείται ότι αν χτιστεί γήπεδο, τότε το 2057 πρόεδρος θα είναι ο εγγονός του Τζίγκερ

squarelogic είπε...

ΤΤ εγω τωρα διαβαζω το θεμα-καθυστερημενα,στις 930μμ.
Δεν εχω δει τις φυλλαδες,δεν εχω ακουσει ραδιοφωνα,η ενημερωση μου ειναι απο δω.

Το σεναριο με τον Βγενοπουλο μου το μετεφερε παλαιος Παναθ/κος,υψηλου επιπεδου ανθρωπος προ 10 μερου και σκοπευα να σας το μεταφερω οταν το διασταυρωνα.Ειστε σιγουροι οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟ με το παρον θεμα?

Τωρα,αν οντως εγινε τετοια εκκαθαριση των εισπραξεων,μιλαμε για white collar απάτη καραμπινάτη,που μου προκαλεί απεχθεια.

Το σχολιο Κουτοχορτου 13.48(διορθωστε καποιος εκ των administrators την ωρα του μπλογκ!)ειναι πολυ σημαντικο και προχωρημενο.Δεν ξερω αν βασιζεται σε "εσωτερικη πληροφορηση" ή αποτελει απλα προιον προσεκτικης εκτιμησης.Θα ηθελα μια τοποθετηση επ αυτου...

Τωρα δε νομιζω οτι ισχυει οτι "Γνωρίζουν δε οτι εάν το γήπεδο κατασκευαστεί θα τεθούν για πάντα στο περιθώριο, εννοώντας οτι θα μηδενιστεί κάθε πιθανότητα για την απόκτηση της ΠΑΕ."
Αν ηταν ετσι,θα ζητουσαν μεγαλυτερο μεριδιο εμπορικων εξαρχης ή δεν θα υπεγραφαν.
Παντως,μονο καλο δεν κανει και στα 2 τμηματα αυτος ο εμφυλιος.Ειδικα για το ποδοσφ.τμημα που φαινεται φετος να λειτουργει με μεγαλυτερη υγεια και πλανο,μπορει να ειναι ολεθριος ο σπαραγμος στις εξεδρες.
Αλλα ξεχασα,το προβλημα αυτο εχει λυθει,οι εξεδρες ειναι σχεδον αδειες.

Δεν ειμαι καθολου πεπεισμενος οτι υπαρχει σχεδιο μετωπικης συγκρουσης εκ μερους των αδελφων Γ.
Πιο πιθανο θεωρω να τα πηραν στο κρανιο με τις αθλιες λογιστικες αλχημειες της ΠΑΕ Τζιγγεριακος.

Αναμενουμε....

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelg,

το κουτοχόρτειο "σημαντικό και προχωρημένο" σχόλιο, που λες, είναι εκείνο το οποίο μεταφέρει το σενάριο της υπονόμευσης της ΠΑΕ δια "πλαγίων μεθόδων", κ.λπ., από τους Γιαννακόπουλους - σενάριο το οποίο δεν σε πείθει, όπως επίσης λες.

Επομένως;

ΥΓ Να υποθέσω ότι δεν διάβασες καθόλου τις δικές μου λογικές απορίες και πληροφορίες επί του θέματος εισητήρια και Ερασιτέχνης;

...

Περιμένω απαντήσεις κι από τους υπόλοιπους.

squarelogic είπε...

τις διαβασα..σημαντικο το εκρινα λογω της προχωρημενης λογικης του-δεν λεω οτι αποδεχομαι οτι ετσι εχουν τα πραγματα.Αλλωστε ζητησα διευκρινηση αν βασιζεται σε καποια πληροφορηση ή αποτελει λογικη εκτιμηση του ιδίου(και παλι τη θεωρω εξαιρετικη αναλυση).

Εδω
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=61412

εχει μερικες ενδιαφερουσες ερωτησεις για μενα που δεν εχω προλαβει να παρακολουθησω εκ του συνεγγυς τα γεγονοτα.Οψομεθα...
(ειδες εμεις οι ...αρχαιοι?
ο sniper παλι θα ψαχνει το λεξικο του...)

Ανώνυμος είπε...

@ Squarelogic + others,

το πολύ βρετανικό "δεν λέω ότι αποδέχομαι", τι ακριβώς σημαίνει εδώ στο ελλαδιστάν; :-p

...

Η πλάκα είναι πάντως, ότι πριν λίγες μέρες έγραφα εδώ πως η εμφυλιοπολεμική ατμόσφαιρα δεν καλλιεργείται από τις εφημερίδες των Γιαννακόπουλων και των Βαρδινογιάννηδων. Να υποθέσω, ότι με διάβασαν στην ΠΡΑΣΙΝΗ και θέλησαν να με διαψεύσουν;

...

Μήπως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός μια σεζόν καλύτερα από τη δαφνοστεφανωμένη Λουλού της Παραλίας;

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέέέέέ,

η Πανάθα έπαθε ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ!

Κανένα φάρμακο;

Βρεμμένη σανίδα ας πούμε;

Ανώνυμος είπε...

να φυγει ο καρκινος ΤΩΡΑ, πριν κανει μετασταση σε ολο το συλλογο

warzycha είπε...

Προσωπικά δεν πολυδιαβάζω αθλητικές εφημερίδες, οπότε δεν ξέρω και πολλά παρασκήνια, ό,τι διαβάζω εδώ και στα site στο internet.
Αυτά που λέει ο Κουτόχορτος θα μπορούσαν πράγματι να έχουν λογική βάση. Είναι όμως αρκετά τραβηγμένα, για δύο λόγους κατά την άποψή μου:
α) Ο ερασιτέχνης έχει συναινέσει στη μοιρασιά του νέου γηπέδου, οπότε για ποιό λόγο να κάνουν οι Αφοι όσα κάνουν εν'όψει της μετάβασης εκεί;
β) Οι Γιαννακόπουλοι ξέρουν ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ, δεν νομίζω να είναι τόσο αφελείς να πιστεύουν ότι μπορούν, ασκώντας την πίεση που ασκούν, να τους αναγκάσουν να τα παρατήσουν. Ξέρετε πόσο αγύριστο κεφάλι είναι ο Τσίγγερ; Η μέχρι σήμερα πορεία του σας έχει δώσει την εντύπωση ότι τον ενδιαφέρει η αντίδραση του κόσμου; Αν τον ενδιέφερε αλλιώς θα φερόταν και όλα θα ήταν πολύ καλύτερα.

Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής: Ναι, θα προτιμούσα τους Αφους στο τιμόνι της ΠΑΕ, βέβαια αυτό θα ήταν άσχημο για το μπάσκετ, νομίζω όμως ότι με το υψηλό προφίλ της ΚΑΕ όλο και κάποιος θα ενδιαφερόταν...
ΟΜΩΣ, η ΠΑΕ δεν πουλιέται και οι Βαρδινογιάννηδες έχουν χίλιους λόγους να θέλουν τον Παναθηναϊκό. Οπότε, ας μην μπαίνουμε στο τριπάκι, μόνο κακό θα μας κάνει. Ας πορευτούμε ως έχει. Και ας ελπίσουμε ότι ο Τζίγγερ θα ταρακουνηθεί λίγο -ή Θα του τραβήξουν λίγο το αυτάκι ο πατέρας με το θείο του- με αποτέλεσμα να βάλει λίγο νερό στο κρασί του αφουγκραζόμενος τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Αν η Λεωφόρος παραμένει άδεια, θα αναγκαστεί να το κάνει, ΟΧΙ όμως να πουλήσει.

Τώρα, αν οι Γιαννακόπουλοι προσπαθούν υπόγεια να βάλουν χέρι στην ΠΑΕ είναι λάθος τους. Δεν νομίζω (για τους λόγους που προανέφερα) να το πετύχουν και το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να χάσουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και να κάψουν το όποιο χαρτί τους για το μέλλον.

Εν κατακλείδι, ο διχασμός μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στην ομάδα. Προτείνω, ως εχέφρονες άνθρωποι, να παρακολουθούμε, να σχολιάζουμε ενίοτε, αλλά να μην υψώνουμε και πολύ του τόνους. Όχι ότι επηρεάζουμε καμιά κατάσταση, αλλά τουλάχιστο ας μην πλακωθούμε μεταξύ μας και ας μη χωριστούμε σε "Τζιγγερικούς - Γιαννακοπουλικούς". Απλά, δεν έχει νόημα. Και ας ελπίζουμε να μη δούμε χειρότερα αν και φοβάμαι ότι μπήκαμε στο δρόμο του διχασμού. Ας δούμε και την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη τη Δευτέρα και τα ξαναλέμε.

zouk είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον Βαζεχα.

gatti είπε...

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ο "εμφύλιος" στον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο πράγμα που μας χρειάζεται αυτή την στιγμή. Οχι επειδή "η ομάδα πάει καλά" όπως ...βαυκαλίζεται η ΠΑΕ, αλλά επειδή οι διχαστικές τάσεις οπουδήποτε υπήρξαν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μόνο κακό έκαναν και όχι καλό.
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω με κάποια ανάλυση, αφού τα είπατε (γράψατε) ήδη όλα.
Εκείνο που μπορώ μόνο να προσφέρω είναι κάποιες "πληροφορίες" από "πηγές" στον μπασκετικό Παναθηναϊκό
(μεγάλη πληγή οι "πηγές" αλλά απαραίτητες, ενίοτε). ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι
αφού δεν μπορώ να τις διασταυρώσω,
δεν τις υιοθετώ (παρόλο που προέρχονται από αξιόπιστο άτομο που ό,τι μου έχει πει, έχει "βγει") αλλά τις παραθέτω χάριν της συζήτησης.

Να σας πω λοιπόν ότι ο Γιαννακόπουλος δεν ήθελε εξαρχής τη δημιουργία μιας τρίτης "πράσινης" εφημερίδας γιατί πολύ απλά δεν ήθελε να χαλάσει τις (όποιες) σχέσεις του με τους Βαρδινογιάννηδες και τον υπόλοιπο κόσμο που τυχόν θα έμπαινε στο στόχαστρο της εφημερίδας. (Και να που τείνει να αποδειχτεί ...προφήτης). Εκανε διάφορες κινήσεις (δεν είναι του παρόντος) για να αποτρέψει την έκδοσή της, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί πολύ απλά έχει και μεγάλη αδυναμία στον γιο του, τον Δημήτρη και δύσκολα μπορεί να του πει "όχι". Η εφημερίδα είναι του Δημήτρη, οπότε αφού δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο αρκέστηκε να παρακολουθεί από ...μακριά (το πόσο μακριά συζητείται).
Στο θέμα του ρεπορτάζ για τον Ερασιτέχνη, δεν είχε από την αρχή γνώση και αν είχε μπορεί να μην έβλεπε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ετσι εξηγείται και το γεγονός ότι άργησε χαρακτηριστικά όπως γράψατε οι περισσότεροι να αντιδράσει στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Εννοείται βέβαια ότι στη συνέχεια το θέμα προχώρησε και με τη δική του συναίνεση.
Τώρα το πώς ξεκίνησε; Ο Δημήτρης έκρινε πως είναι η κατάλληλη εποχή
να δημιουργήσει θέμα τώρα που οι οπαδοί με τη μεταγραφή του "Σάρας" συζητάνε ξανά πόσο ωραία θα ήταν να είχε την ΠΑΕ ο Παύλος (τελικά ...μισές δουλειές κάνει αυτός ο Ράτζα!).
Βέβαια, από ένα σημείο και πέρα και οι Γιαννακοπουλαίοι (Παύλος και Θανάσης) είναι "τραβάτε με κι ας κλαίω". Δηλαδή μπορεί οι ίδιοι να μην έκαναν θέμα, αλλά από την στιγμή που ανακινήθηκε δεν στενοχωρήθηκαν κιόλας.

Γνωρίζουν ότι είναι οι τελευταίοι στους οποίους θα πουλούσε ο Τζίγκερ, ενώ θεωρούν ότι υπάρχει όντως θέμα με Βγενόπουλο και Marfin.
H οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει θέσει ως μεγάλο "στοίχημα" το θέμα του γηπέδου. Αν το κερδίσει σαφώς και δεν πουλάει, και οι Γιαννακόπουλοι γνωρίζουν ότι με τη δημιουργία γηπέδου θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Αν το γήπεδο καθυστερήσει περισσότερο από τα δικά της χρονοδιαγράμματα και όρια αντοχών η οικογένεια θα πουλήσει, αλλά πάλι πολύ δύσκολα θα πουλήσει στον Γιαννακόπουλο.

Οι Γιαννακόπουλοι έχουν ήδη σκεφτεί πώς θα διοικούσαν αν είχαν στα χέρια τους όλο τον Παναθηναϊκό χωρίς να ρίξουν κάποιο τμήμα προς όφελος του άλλου. Ο θανάσης θα αναλάμβανε το μπάσκετ και ο Παύλος το ποδόσφαιρο. Πακέτα να σπρώξουν υπάρχουν υπερβολικά πολλά, ειδικά τώρα με την μεγάλη μπίζνα με το
εμβόλιο του τραχήλου της μήτρας, για το οποίο είναι οι αποκλειστικοί προμηθευτές. Αν πουλούσε ο Τζίγγερ θα αγόραζαν ...χθες. Πώς όμως να σπρώξεις χρήμα όταν ο άλλος δεν πουλάει;

Λέγεται ότι θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις στο Εκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας, αλλά για το ποιες μπορεί να είναι αυτές θα πρέπει να περιμένουμε.
Το μόνο βέβαιο είναι πως θα γίνει κάποια κίνηση από πλευράς Ερασιτέχνη γιατί όπως ειπώθηκε και εδώ βγήκαν πια στη ...σέντρα και όσο κι αν ο Παναθηναϊκός κόσμος τους υπεραγαπά κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν υπονομευτές της ενότητας της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς με τι ασχολείται ο Τζίγγερ όταν δεν ασχολείται με τον Παναθηναϊκό;
Και δεν εννοώ αν έχει γραφείο στην Motor Oil και απλά πάει και κάθεται, αλλά αν έχει κάποια συγκεκριμένη ενασχόληση.

Ανώνυμος είπε...

ιππόδρομος και formula 1

Ανώνυμος είπε...

Αν είχες δει την γυναίκα του δεν θα ρώταγες.

υγ. Πάμε γερά στο β'

zouk είπε...

Το τσιμπισαμε.Τωρα θελω να δω την αντιδραση μας.Στα δυσκολα,που φυσικα δεν θα επρεπε να ειναι με τον Αστερα.

zouk είπε...

Χαλια εμφανιση.Η χειροτερη φετος.

Ανώνυμος είπε...

ntropi

warzycha είπε...

Καμία εμφάνιση δεν μου άρεσε φέτος (πλην Εργοτέλη, που έπαιζε με 10). Όταν το λέω, όλοι οι φίλοι μου Παναθηναϊκοί μου λένε "μα γιατί το λες, κερδίσαμε". Δεν ξέρω αν είμαι τόσο απαιτητικός, ήθελα όμως να βλέπω λίγη μπάλα. Γιατί και με ΠΑΟΚ (ήμουν μέσα και δεν βλεπόμασταν), αλλά και με Αρτμέντια, δεν με έπεισε καθόλου η ομάδα. Τώρα λοιπόν που χάσαμε, ίσως προσγειωθούμε (παρότι κατά την ΠΑΕ η ομάδα είναι έτοιμη να "απογειωθεί"). Με ενοχλεί που και φέτος συνεχίζουμε να είμαστε η "πόρνη" των αδυνάτων και νεοφώτιστων. Όλοι μπορούν να μας κερδίσουν πια -και το χειρότερο- το ξέρουν... Θα πάρει χρόνο, φοβάμαι, να αλλάξει αυτό το πράγμα. Όταν όμως ο καλύτερος -η έστω πιο επικίνδυνος- παίκτης σου, ο Ν΄Ντόι, συνεχίζει να μπαίνει αλλαγή κάπου στο Β', είσαι άξιος της μοίρας σου.

squarelogic είπε...

Μηπως οι παικτες γουσταρουν "Παυλο θεέ" και προσγειωσαν την "ομάδα που απογειώνεται"?

Ανώνυμος είπε...

@ Gatti,

αυτά που ανέφερες εδώ "από πληροφορίες", όπως λες, ουσιαστικά επιβεβαιώνουν και ενισχύουν αυτά που είπε (από πληροφορίες ή όχι, δεν το διευκρίνισε στον Squarelogic που του το ζήτησε) ο αγαπητός Κουτόχορτος: ότι δηλαδή οι Γιαννακόπουλοι προσπαθούν "με πλάγιες μεθόδους" να υπονομεύσουν και να πάρουν την ΠΑΕ!!!

Εντάξει, στις δικές σου πληροφορίες παίζει ένα ρόλο και ο (σύμφωνα με την εικόνα του, που εσύ έδωσες) λιγάκι ατίθασος και πολύ χαϊδεμένος γιός Δημήτρης, όμως - μ' εκείνο το "τραβάτε με κι ας κλαίω αλλά δεν στεναχωρήθηκε κιόλας" που λες - οι Γιαννακόπουλοι επιδοκιμάζουν τελικά το διχαστικό παιχνίδι, αρπάζοντας (όπως λένε οι πληροφορίες σου) την ευκαιρία που τους σέρβιρε ο άτακτος Δημήτρης!!!

Προσθέτεις μάλιστα σε όλη αυτή την ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ εικόνα, ότι οι Γιαννακόπουλοι έχουν κιόλας έτοιμο πλάνο διαχείρισης της κατάστασης "μετά" (ο Παύλος την ΠΑΕ, ο Θανάσης την ΚΑΕ, όπως λες)!!!

Θα σε ρωτήσω λοιπόν, όπως ρώτησα και τον Κουτόχορτο πάνω στα ίδιου περιεχομένου λεγόμενά του: ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Πιστεύεις πως έχουν έτσι όπως λες κι εσύ μετά τον Κουτόχορτο τα πράγματα με τους Γιαννακόπουλους;

Ο Κουτόχορτος δεν μου απάντησε... Ίσως μου απαντήσεις εσύ;

...

@ Warzucha,

με όλα αυτά, η κατάσταση έχει ξεφύγει ή μου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

KAI FETOS 3 THA TERMATISOUME STIN SUPER FUSKA. PARTE TO XAMPARI NWRIS GIA NA MIN STENAXWRIOMASTE STO FINALE. O ALLOS EXEI PAIKTARADES, I AEK SINOLO DEMENO KI EMEIS . . .ντροπη σου τσικερ. . . φερε κανα παικτη ρε και ασε το λαο να γυρισει γηπεδο. . .

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ τα παναθηναϊκά αδέρφια, πρώτη φορά που γράφω στο blog εδώ.

Καταρχάς να πω ότι έχω να πάω γήπεδο 10 χρόνια περίπου. Αυτό δεν είναι τυχαίο, μιας και πήγαινα πολύ μαζί με τον πατέρα μου τότε που είχαμε Σαραβάκο, Ζάετς, Ρότσα κτλ... Όπως καταλαβαίνετε, είμαι ΠΟΛΥ απαιτητικός και θεωρώ κοροϊδία να πάω να δω τον σημερινό ΠΑΟ που χάνει από Εργοτέληδες, Ακράτητους και Αστέρες, ενώ νικάει την Αρτμέντια και είναι σαν να'χει νικήσει την Ρεάλ.

Anyway, ο μόνος τρόπος να ξεκουμπιστούν οι Βαρδινογιάννηδες από την ΠΑΕ, είναι η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΟΧΗ. Ήδη αυτό έχει αρχίσει να γίνεται, αλλά εάν συνεχιστεί όσο περισσότερο γίνεται, δεν μπορεί, οι Βαρδινογιάννηδες επειδή είναι άνθρωποι περήφανοι δεν θα αντέξουν τέτοιο ρεζιλίκι μιας και θα μείνουν στην ιστορία ως αυτοί που θα χουν διαλύσει τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστό ότι την ΠΑΕ τον έχουν για λόγους image και κάτι τέτοιο θα τους χτυπούσε πολύ.

Πάντως, εάν οι Γιαννακόπουλοι έβγαιναν και έλεγαν δημόσια ότι θέλουν την ΠΑΕ, ο Τζίγκερ θα ερχόταν σε πολύ δύσκολη θέση. Μπορεί να λέει «δεν πουλάμε», αλλά θα είχε να σκεφτεί και την αντίδραση του κόσμου ο οποίος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ξεσηκωνόταν.

Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι Αφοί θα το κάνουν, όταν η Πανάθα θα έχει πέσει ακόμα χαμηλότερα και η ανοχή του κόσμου θα έχει πέσει σε μηδενικό επίπεδο. Μέχρι τότε, όσο ο κόσμος ανέχεται να βγαίνουμε συνέχεια 3οι, να χάνουμε από τον κάθε τυχαίο και δεν αντιδράει, οι Σπάγγοι δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουν.

Για αυτό, ΑΠΟΧΗ.