Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2007

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Το σωτήριον έτος 2007 επί προεδρίας Ιωάννη Βαρδινογιάννη, κατά κόσμον Τζίγγερ, Ραλίστα ή απλώς ΜΑΛΑΚΑ, την ίδια ώρα που η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν έχει γήπεδο, βγαίνει κάθε χρόνο 3η στο πρωτάθλημα, δίνει μτέρμπι με Ζαπορίζιες και Αρτμέντιες στην Ευρώπη και βλέπει το Champions League απο την ΝΕΤ, παρουσιάζει το πιο φτηνό υλικό που είχε ποτέ ενώ διέθεσε δυο μισθούς δημοσίου υπαλλήλου για μεταγραφές, οι φίλαθλοι απέχουν αηδιασμένοι λόγω της πολιτικής, των οικτρών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, οι αντίπαλοι ενισχύονται με μεταγραφές εκατομμυρίων ευρώ...η Γαβριέλα έκανε διπλό στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός λαός απώλεσε και το τελευταίο ατού που είχε έναντι των απογόνων του στόλου. Η ώρα που φοβόμασταν ήρθε. Το 8ο θαύμα έγινε. Θλίψη και οργή. Δεν γράφω άλλο...

60 σχόλια:

dora είπε...

Φίλε τα λες μια χαρά...Που είναι οι εποχές που ο τρελλός ο Γιώργος αλώνιζε την Ευρώπη και μας έκανε να τρέχουμε κάθε λίγο στην Ομόνοια;

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κουτόχορτε αδελφέ,

Έλα ρε μην κάνεις έτσι. Δεν απώλλεσες τίποτα ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, οι γαβριέλες κερδίσαν μία εκτός έδρας νίκη. 1 στα 37.

Πάλι πρώτη Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη είσαι, μακράν από τη 2η.

Κουράγιο αδελφέ.. θα το ξεπεράσουμε κι αυτό.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι πως κέρδισε, αφού ίσως δεν πάρει άλλο βαθμό μέχρι το τέλος, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα πως φέτος έπιασαν οι μεταγραφές του.
Ξέρετε γιατί; Γιατί αγόρασε παίκτες με συμβόλαιο και όχι ελεύθερους. Όχι πως διασφαλίζεσαι σίγουρα έτσι αλλά έχεις πιο πολλές πιθανότητες να σου βγει ένας παίκτης με συμβόλαιο από έναν ελεύθερο.
Τι να πω... Να πω ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ;
Τουλάχιστον να φέρει στο γήπεδο τα ξέκωλλα που βγάζει στο κανάλι του στο ΣΤΑΡ να πηγαίνουμε να βλέπουμε κανα κώλο...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Είχα πεί η ποιότητα κοστίζει αλλά αποδίδει. Να τα τώρα. Όσο για το θέμα με το μερίδιο του Ερασιτέχνη απο τα εισιτήρια που κάποιοι αρνούνταν οτι υπήρχε, αποκαλύφθηκε το αίσχος. Η ΠΑΕ πουλάει τα εισιτήρια στην Ticket Club για 3-5 ευρώ, και απο τα μηδαμινά αυτά έσοδα(λογίζοντας την κίνηση ως πρωτογενή πώληση) δίνει το ποσοστό του Ερασιτέχνη. Με την σειρά της η Ticket Club αργότερα αποδίδει και τα υπόλοιπα 20-30-40-50-90 ευρώ, τα οποία όμως δεν φαίνονται στην εκκαθάριση. Μιλάμε για απίστευτη κλεψιά ή καλύτερα ΠΟΥΣΤΙΑ. Γι'αυτό και μόνο δεν πρόκειται να δώσω ποτέ τα ωραία μου λεφτάκια στους απατεώνες της ΠΑΕ. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών που περιγράφω στα ποστ μου. ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ-ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡΙΑΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, το πράγμα φαινόταν και δεν μπορούσε να κρυφτεί από τις εμφανίσεις "τύπου Κλεάνθης Βικελίδης". Η Γαυριέλλα έχει πλέον στο ρόστερ μια σειρά παικτών πάνω από τον μέσο όρο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα γήπεδά μας. Παίκτες οι οποίοι, ακόμα και μ΄ έναν πολύ μέτριο προπονητή στον πάγκο, μπορούν να υπερβούν τα συνήθη στάνταρντς της "ευρωπαίας πουτάνας".

Όπως λέει κι ο Κουτόχορτος, η ποιότητα δεν κρύβεται. Και η εμπειρία επίσης. Και οι παραστάσεις από ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι ο γαύρος έκανε συνολικά καλύτερες μεταγραφές. Πήρε παίκτες πιο έτοιμους, πιο "ψημένους", πιο "πρωτοκλασσάτους". Καλός ο Νταμέ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι Λούα-Λούα. Ο ένας έπαιξε 1-2 χρόνια στην Ακαντέμικα κι ο άλλος έχει πίσω του μια επτατετία στην Πρέμιερσιπ. Πολύ καλός και φέρλπις ο Δημούτσος, ο Νίνης εξίσου και ακόμα περισσότερο, αλλά καμία σχέση -ακόμα- με τον φτασμένο Γκαλέτι, με τα "παράσημα" της Πριμέρα. Θαυμάσιος ο Μάτος, αλλά εξίσου καλός ο Λεντέσμα, ο οποίος συνεπικουρείται από τον Στολτίδη, τον Πάτσα και πάει λέγοντας. Συμπαθής ο Σαριέγκι, καλός δείχνει, αλλά ο Ραούλ Μπράβο έπαιζε στη Ρεάλ... Και ο Κοβάσεβιτς (που πίσω του έχει το "παλτό" και πιο πίσω τον Μήτρογλου), που πολλοί τον έχουν υποτιμήσει έως και λοιδωρήσει ξεχνώντας τα ένσημά του στο καμπιονάτο και την πριμέρα, είναι μάλλον καλύτερη λύση όταν έρχεται από τον πάγκο σε σχέση με τον Βαγγελάκη τον Μάντζιο - σόρρυ! Γκαφαδόρος, λέει, ο Σέζαρ... Ενώ ο Νασίφ;

Όσο για τους υπόλοιπους Έλληνες, ας μην κρυβόμαστε: o Γκούμας τους, είναι ο Άντζας. Ποιος είναι σήμερα καλύτερος, αντικειμενικά; Ή, υπάρχει κάποιος που να ισχυρίζεται βάσιμα ότι ο Τοροσίδης (που τόσες "έριδες" προκάλεσε μεταξύ μας), δεν είναι καλύτερος παίκτης από τον Λουκά; Και πάει λέγοντας!

Άρα λοιπόν, υπάρχει διαφορά. Είναι καθαρά θέμα επενδυτικής λογικής. Ο Κρόκους αποφάσισε να φτιάξει μια δυνατή ομάδα σήμερα. Κι αν δεν είχε τα κολλήματά του με τον sir Takis, ίσως είχε ακόμα καλύτερες προοπτικές. Απ΄ την άλλη, ο κύριος Τσίκερ "πάει στοίχημα" - άμα βγει, βγήκε.

Έχω ξαναπεί τη γνώμη μου. Ο κύριος Τσίκερ και οι περί αυτόν, έχουν αποφασίσει ότι, μέχρι να υπάρξει γήπεδο που να δημιουργεί προοπτικές για σοβαρότερα έσοδα, θα κινηθούν με αυτή τη λογική. Ψυχρά, μπορεί να έχουν δίκιο. Όμως, ένα club όπως το δικό μας, έχει κάποιες αντικειμενικές προδιαγραφές κάτω από τις οποίες δεν μπορεί να πέφτει. Γιατί όπως εξελίσσεται σήμερα το ποδόσφαιρο, το "come back" στην ελίτ γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Με δυο λόγια, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει αυτο-εγκλωβιστεί στο θέμα του γηπέδου, το οποίο, όπως ορθώς έχει επισημανθεί, δεν πρόκεται να επιβαρύνει επενδυτικά την ΠΑΕ... Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Και όσοι, όπως εγώ, δεν μπορούν να αποχωριστούν τη διαδικασία και την παρέα του γηπέδου, θα συνεχίσουν να πηγαίνουν, βρέξει-χιονίσει. Οι υπόλοιποι, θα συνεχίσουν να απομακρύνονται...

SniperAthens είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΓΑΛΙΛΑΙΟ ΩΣ ΨΕΥΤΗ.

Η ΓΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Αν δεν είχαν τον τσαρλατάνο στον πάγκο, θα πήγαιναν ακόμα καλύτερα. Πρώτη φορά έπαιξε στην φυσική του θέση ο Τοροσίδης (δεξί μπακ) και είδατε. Το ίδιο και αριστερά που έπρεπε να τραυματιστεί ο Ντομί για να παίξει στην θέση του ο Μπράβο. Οι δυο αυτοί απέχουν δισεκατομμύρια έτη φωτός απο Βύντρο-Σέριτς. Για τις άλλες θέσεις με κα΄λυψε ΑΠΟΛΥΤΑ ο greenheart. Παράλληλα με τα έσοδα απο το χαρισμένο τηγάνι και άλλες κρατικές μπίζνες ξοδεύουν. Θυμηθείτε οτι θα γίνουν η νέα Λιόν. Έχουν γήπεδο, παίκτες και φράγκα. Όσο για τον μαλάκα τον δικό μας, αν δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον κρατικό προμηθευτή (γιατί κάποιοι θα σταθούν σε αυτό) ας φύγει να ησυχάσουμε. Υπάρχουν μπόλικοι τρελοί, φραγκάτοι και Παναθηναϊκοί.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ-ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ-ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ

Αυτό πρέπει να δονήσει την Λεωφόρο. Ακόμα και το ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ...

Και βέβαια ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ-ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.

Πρέπει να καταλάβει οτι δεν το θέλουμε άλλο. Η θα πουλήσει ή θα πηγαίνουν 100 άνθρωποι. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ...

Thrass είπε...

Έχουν να πέσουν πολλά διπλά φέτος, από όλες τις ελληνικές ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

...ζούμε ιστορικές στιγμές!! ο οσφπ σημείωσε την 1η του εκτός έδρας νίκη στην κορυφαια ευρωπαική ποδοσφαιρική διοργάνωση, στην οποία λαμβάνει μέρος επί 11 συναπτά έτη και μέσα στα οποία είχε δώσει 31 εκτός έδρας αγώνες και μόλις χτες, στον 32ο αγώνα, κατάφερε να σημειώσει νίκη... αυτή η μέρα θα μνημονεύεται για πάντα από τους απογόνους...



ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

1) 1/10/97, Ρόζεμπουργκ - Ολυμπιακός 5-1
2) 22/10/97, Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 5-1
3) 27/11/97, Πόρτο - Ολυμπιακός 2-1
4) 16/9/98, Πόρτο - Ολυμπιακός 2-2
5) 4/11/98, Άγιαξ - Ολυμπιακός 2-0
6) 9/12/98, Κροάσια - Ολυμπιακός 1-1
7) 3/3/99, Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-1
8) 21/9/99, Πόρτο - Ολυμπιακός 2-0
9) 20/10/99, Μόλντε - Ολυμπιακός 3-2
10) 26/10/99, Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 3-0
11) 12/9/00, Βαλένθια - Ολυμπιακός 2-1
12) 17/10/00, Χέρενφεν - Ολυμπιακός 1-0
13) 7/11/00, Λυών - Ολυμπιακός 1-0
14) 18/9/01, Λα Κορούνια - Ολυμπιακός 2-2
15) 25/9/01, Λιλ - Ολυμπιακός 3-1
16) 23/10/01, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 3-0
17) 24/9/02, Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός 3-0
18) 1/10/02, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 4-0
19) 29/10/02, Λεβερκούζεν - Ολυμπιακός 2-0
20) 17/9/03, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ολυμπιακός 1-0
21) 21/10/03, Γαλατά Σαράι - Ολυμπιακός 1-0
22) 10/12/03, Γιουβέντους - Ολυμπιακός 7-0
23) 15/9/04, Λα Κορούνια - Ολυμπιακός 0-0
24) 19/10/04, Μονακό - Ολυμπιακός 2-1
25) 8/12/04, Λίβερπουλ - Ολυμπιακός 3-1
26) 28/9/05, Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 2-1
27) 19/10/05, Λυών - Ολυμπιακός 2-1
28) 23/11/05, Ρόζεμπουργκ - Ολυμπιακός 1-1
29) 27/9/06, Σαχτιόρ Ντόνετσκ - Ολυμπιακός 2-2
30) 31/10/06, Ρόμα - Ολυμπιακός 1-1
31) 22/11/06, Βαλένθια - Ολυμπιακός 2-0
32) 03/10/07, Βέρντερ - Ολυμπιακός 1-3

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE: 11
ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΙΛΟΥΣ: 1
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ: 32
ΝΙΚΕΣ: 1
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 7
ΗΤΤΕΣ: 24
ΓΚΟΛ: 73 - 24
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ: 2,28 - 0,75
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ: 28
ΓΚΟΛ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ: 1

squarelogic είπε...

Ωστε απωλεσαμε χτες και το τελευταιο οχυρο,χαρη στο οποιο καναμε καζουρα στους γαυρους...

Και δε μιλαμε για μια "κλεμμενη¨νικη,αλλα για μια εντυπωσιακη εμφανιση,ενα ματς run and gun στο 2ο ημιχρ.οπου ο Ολυμπιακος επικρατησε καθαρα επι μιας αχρωμης Βερντερ.

Ειναι σαφες οτι ξοδευοντας γενναια το καλοκαιρι,ο Κοκκαλης κι ο Ιβιτς αλλαξαν το ηττοπαθες DNA του γαυρου.Κια οποιος δε φορα παρωπιδες ειδε χτες οτι παικτες σαν τον Γκαλετι,τον Λουα,τον Τζολε(αληθεια τι Κεντεροζουμο πινει αυτος?)και τον Κοβασεβιτς ακομα,δεν υπαρχουν σ'εμας.

Ετσι,παρα το γεγονος οτι κι ο Παο εμφανιζεται ενισχυμενος και οι μεταγραφες του φαινονται να "βγαινουν",η ψαλιδα στην διαφορα κλασης ανοιξε.Αν παρουν και Σωτο ή αλλο καλο σεντερμπακ το χειμωνα,andios amigos!

Τελος,μια παρακληση στον Κουτοχορτο...απ τη στιγμη που ο pepe εκφραζεται κοσμια και ενδιαφερεται να επικοινωνησει,δε νομιζω οτι θαπρεπε να σβηνονται τα σχολια του.Οποιος δε γουσταρει να του απαντησει,ας προσπερνα!

Χαιρετω τωρα γιατι πρεπει να εξετασω τον sniper,που απο χτες το βραδυ δε νιωθει καθολου καλα!Ο γουρλης!....

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

@Squre
Θα δεχόμουν τα αίτημά σου αλλά να ανεχτώ υπεράσπιση του ραλίστα απο γαύρο είναι εξοργιστικό. Θα μπορούσαν άλλωστε να μην τον υπερασπίζονται, όντας ο ευεργέτης τους που διαλύει συστηματικά -και εν πλήρη γνώση-τον αντίπαλό τους? Είναι σαν να θέλει ο Κωστάκης να αλλάξει ο Γιωργάκης. Γίνεται? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ισόβιος Πρωθυπουργός θα είναι.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Όσο για τα υπόλοιπα...προσυπογράφω. Η απόσταση είναι χαοτική και μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο. Και ξέρεις οτι τα έλεγα το καλοκαίρι και κάποιοι έλεγαν "Ποιός Γκαλέτι και ποιός Μπράβο"...Και ξαναλέω...είναι έτοιμοι για νέα ενίσχυση τον Δεκέμβριο.

@petrosskl είπε...

Μετά και τα της "Πράσινης" σύμερα έχω να πω τούτο:
Συνεχίζεται η προσωπική κόντρα του Γιαννακόπουλου με τον Τζίγγερ σε βάρος του Παναθηναϊκού και ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΙ τσιμπάνε!
Ως πότε κ. Γιαννακόπουλε!
ΠΑΥΛΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)ΖΗΤΑ ΤΗ ΠΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Γιατί όταν το έκανε του ζήτησαν 20 δις χωρίς-επαναλαμβάνω-ΧΩΡΙΣ την Παιανία. Το δεν πουλάω θα ήταν πιο έντιμο. 20 δις για ένα brand-name χωρίς γήπεδο και χωρίς προπονητήριο???ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? Και επειδή χοντραίνει το πράγμα, οι γνωρίζοντες ξέρουν πολύ καλά πως η οικογένεια πήρε την ΠΑΕ. Και πως η "Παναθηναϊκή Κίνηση" την οποία αποτελούσαν επιφανείς Παναθηναϊκοί, των Γιαννακοπουλαίων συμπεριλαμβανομένων, έμεινε στα κρύα του λουτρού.

@petrosskl είπε...

Καλά σοβαρά μιλάς τώρα; Βρες μου ΕΝΑ πρωτοσέλιδο ή μία φωτογραφία από τη συνάντηση που του ζήτησε την ομάδα! Δεν υπάρχει. Αυτά είναι για τα παιδάκια φίλε και δυστυχώς είστε όλοι θύματα μιας προσωπικής κόντρας η οποία έχει βουλιάξει την ομάδα. Και η Παναθηναϊκή κίνηση ήταν για τα μάτια του κόσμου. Γιατί δεν συνεχίστηκε; Επειδή το είπε ο...Τζίγγερ; Αυτός είναι μαλάκας. Δεν το υπολογίζει κανένας.
Θεωρώ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να μην ζητάει ΕΠΙΣΗΜΑ (με κάμερες και επιστολές) τον Παναθηναϊκό (που όποτε σε συμφέρει είναι ιδέα και όποτε θες είναι brand name) και από την άλλη να έχει budjet για ένα άθλημα (συγγνώμη κι όλας) ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ 20εκ. γιούρο!
Εγώ κουτόχορτε ξέρω πως αν θες πραγματικά να διεκδικήσεις μια γκόμενα την κυνηγάς όπου πάει, δεν ρίχνεις λάσπη στον γκόμενο γιατί έτσι δυναμώνεις τη σχέση σου και γίνεσαι εσύ ο μαλάκας!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Αγαπητέ μου έχεις πλήρη άγνοια, ίσως επειδή είσαι νεαρός στην ηλικία. Η Παναθηναϊκή Κίνηση έγινε το 1979. Υποψήφιοι για την αγορά της ΠΑΕ ήταν η οικογένεια και η Παναθηναϊκή κίνηση, ο Τζίγγερ τότε μπουσούλαγε. Αν δεν ξέρεις μην μιλάς.

@petrosskl είπε...

Ναι έχεις δίκιο με την Παναθηναϊκή κίνηση. Το μπέρδεψα γιατί με ανάβετε εδω μέσα και ας μην είμαι όσο μικρός φαίνομαι. Για την ταμπακιέρα όμως δεν ακούω.
Πούστικη κίνηση να βάλει το φερέφωνο να γράψει για τον Ερασιτέχνη (που έχει -μεταξύ μας- διαλύσει). Κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει πόλεμο στον Τζίγγερ προσωπικά και όχι ενδιαφέρον για τον ΠΑΟ. Και εσύ τσιμπάς (κι ας είσαι και μεγάλος). Λίγο ωριμότητα δεν βλάπτει...

Ανώνυμος είπε...

@petross

Λυπάμαι, αλλά δεν είθισται οι προτάσεις εξαγορών να γίνονται μπροστά στα φώτα και δημοσίως - εκτός αν πρόκειται για επιθετικές εξαγορές εισηγμένων εταιρειών. Πρώτα λοιπόν γίνονται οι διαπραγματεύσεις και κλείνονται οι συμφωνίες και μετά έρχονται οι κάμερες.

Θυμίζω σε όλους ότι η μόνη δημόσια δήλωση που έχει καταγραφεί από την πλευρά των Γιαννακοπουλαίων σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, είναι η εξής: "Δεν μπορεί κανείς να αγοράσει κάτι το οποίο δεν πωλείται". Από κει και πέρα, όλοι έχουμε ακούσει τη φήμη για τα 20 δις (πριν από αρκετά χρόνια) - πιθανόν να είναι κοντά στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι και "αρβύλα".

Επίσης petross, σε παρακαλώ να μην ξανα-αποκαλέσεις το μπάσκετ "άθλημα του κώλου". Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι έχει τη δημοτικότητα ή την εμβέλεια του ποδοσφαίρου, όμως συγκινεί πάρα πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα συνδέεται με μεγάλες επιτυχίες της Ελλάδας και της Πανάθας. Και εν πάση περιπτώσει, η διατύπωση είναι προσβλητική για όλους εμάς που το αγαπάμε και το παρακολουθούμε. Για να μη σου βάλω στοίχημα για τον φετεινό μέσο όρο εισιτηρίων στο κλειστό ΟΑΚΑ και στη Λεωφόρο, αν πάει έτσι το πράγμα...

Όσο για τα λεφτά που βάζουν οι Γιαννακόπουλοι - δικαίωμά τους μάλλον, ε;

Τελικά, νομίζω ότι κακώς ξανανοίγουμε την κουβέντα για την "κόντρα" Βαρδινογιάννηδων - Γιαννακοπουλαίων. Θα είχε νόημα αν υπήρχαν πραγματικές ενδείξεις ότι οι πρώτοι ενδιαφέρονται να πουλήσουν τον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά. Προσωπικώς το θερωρώ απολύτως απίθανο για το ορατό μέλλον.

Και να πω και κάτι άλλo: αν οι νυν ιδιοκτήτες θεωρούν ότι οι "κοντοί" παίζουν παιχνίδι σε βάρος τους "σπεκουλάροντας", ας βγουν εκείνοι κι ας δηλώσουν "δεν πουλάμε στον αιώνα τον άπαντα...".

Old Boy είπε...

Κουτόχορτε, σταμάτα να σβήνεις σχόλια γιατί θα φέρω στο φως ντροπιαστικές πτυχές της προσωπικότητάς σου και θα απελαθείς από τη χώρα.

Old Boy είπε...

Για τον Pepe λέω. Τον άλλο που σε λέει mounopana σβήστον (όχι ότι έχει και εντελώς άδικο δηλαδή, χαχαχα)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω, τη στιγμή που η ομάδα μας προσπαθεί να κάνει ένα (ακόμα) νέο ξεκίνημα εμείς ασχολούμεθα με τη σύγκρουση Τζίγκερ-Παύλου; Δηλάδη έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας; Σύμφωνοι, (και) οι φετινές μεταγραφές δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ναι, ορισμένες από τις κινήσεις της διοίκησης είναι ακατανόητες...Αλλά τη στιγμή που η ομάδα δείχνει ότι αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται αντί να σταθούμε δίπλα της τρώμε τις σάρκες μας; Δείτε λίγο το πρόγραμμα: Έχουμε 4 εύκολους αγώνες μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έχουμε επίσης την ευκαιρία να παίζουμε μέχρι το Φλέβαρη στο Ουέφα. Η ομάδα είναι καινούργια και ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς. Ναι, η σύγκριση με το γαύρο αποβάινει εις βάρος μας. Και ναι, η πρώτη εκτός έδρας νίκη του γαύρου και οι υποσχέσεις που αφήνει για τη συνέχεια μας αφαιρούν και τα τελευταία μας επιχειρήματα. Μήπως όμως είναι καιρός να ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με τα του οίκου μας; Και για να μην κουράζω άλλο, όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο οι συσχετισμοί θα αλλάξουν...Θυμηθείτε τι επενδύσεις έκανε ο Κόκαλης τη διετία 2002-2004 όταν κατασκεύααζε το κωλογυαρόσπιτο με τις ευλογίες του κράτους. Με τα ψίχουλα και με τα αίσχη της Ριζούπολης στεκόταν όρθιος Μόνο όταν μπήκε στο κωλογαυρόσπιτο ανοίχθηκε. Επομένως ας κάνουμε λίγο υπομονή και ας σταθούμε δίπλα στην ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

agaphtoi as riksoume ligo tous tonous!!

Thrass είπε...

Θυμίζω σε όλους ότι η μόνη δημόσια δήλωση που έχει καταγραφεί από την πλευρά των Γιαννακοπουλαίων σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, είναι η εξής: "Δεν μπορεί κανείς να αγοράσει κάτι το οποίο δεν πωλείται". Από κει και πέρα, όλοι έχουμε ακούσει τη φήμη για τα 20 δις (πριν από αρκετά χρόνια) - πιθανόν να είναι κοντά στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι και "αρβύλα".

Χλωμό να ήταν "αρβύλα", το είχε γράψει ο Συρίγος (είχε καταγράψει τη συζήτησή του με τον Παύλο) και δε διαψεύστηκε από καμιά μεριά.

@petrosskl είπε...

"Επίσης petross, σε παρακαλώ να μην ξανα-αποκαλέσεις το μπάσκετ "άθλημα του κώλου""
ταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν είναι αυτό που πιστεύω, απλά ήθελα να δώσω το εύρος της διαφοράς ανάμεσα σε αυτό και το ποδόσφαιρο.
Και εμένα μου αρέσει το μπάσκετ πιο πολύ από ότι δείχνω και το τιμώ που με έχει κάνει περήφανο αν και τη νίκη στο Αμ'νταμ, το Γουέμπλεϊ και το γκολ του Κωνσταντίνου στη Βαρκελώνη δεν τα ξεπερνάνε και 15 ευρωπαϊκά. Άλλο ο τίτλος στη Φ3000 και άλλο στη Φ1.
Από την άλλη είναι πράγματι δικαίωμα οποιουδήποτε να βάζει όσα λεφτά θέλει όπου θέλει. Αλλά να μην προκαλεί όταν βρίσκεται σε θέση που επηρρεάζει εκατομμύρια κόσμου με κινήσεις που δείχνουν οτιδήποτε άλλο παρά τη πρόθεση να βάλει τα λεφτά του για να δυναμώσει τη θέση του εκεί που είναι. Και κυρίως να μην χρησιμοποιεί τη θέση του σε βάρος της Παναθηναϊκής ενότητας όπως έκανε στην υπόθεση Γιασικεβίτσιους.

Αμφιβάλλει μήπως κανείς ότι η απόσκηση του "Κακά" του μπάσκετ δεν είναι σχεδιασμένη κίνηση ενίσχυσης της ομάδας παρά επείδιξη δύναμης στους οπαδούς σε βάρος της "οικογένειας"? Ή ότι η κίνηση της "Πράσινης" να χτυπήσει πισώπλατα τον Τζίγγερ την ημέρα που ο βασικός αντίπαλος βγαίνει δυνατός όσο ποτέ θυμήζει λίγο κίνηση Βενιζέλου το βράδυ των εκλογών στο Ζάππειο;

Ανώνυμος είπε...

@petross

Ειλικρινά, δεν μπορώ να αισθανθώ αρνητικά απέναντι στην απόκτηση του Γιασκεβίτσιους, σκεπτόμενος ότι ενδεχομένως έγινε για να πικάρουν οι "κοντοί" την "οικογένεια". Προτιμώ να σκέφτομαι ότι ο Γιασκεβίτσιους είναι μια κορυφαία μορφή του μπάσκετ, φέτος θα φοράει το τριφύλλι με τα 4 αστέρια στο στήθος και θα καθοδηγείται από τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης. Δεν βλέπω την ώρα να τον δω στο παρκέ.

zouk είπε...

Θεωρω μεγαλη βλακεια να καθομαστε πανω σε μια εκτος εδρας νικη του Ολυμπιακου και να μας περνει απο κατω.
Το Σαββατο εφερε ισοπαλια με τον Αρη.
Η φυση απο μονη της θα εδινε καποια στιγμη στον Ολυμπιακο ενα διπλο.Ας ειναι καλα ο τερματοφυλακας τους,που γαλουχηθηκε στα μεγαλα ευρωπαικα βραδια του Παναθηανικου και τους κρατησε μεσα στο παιχνιδι.Ποιος πιστευει πως αμα ειχε γινει το 0-2 θα ειχε γυρισει το παιχνιδι ο Ολυμπιακος?Εγω παντως οχι.
Ειχαν μεινει μεσα στο παιχνιδι με το 1-0 και η τυχη ηταν μαζι τους.

Για την συζητηση με τους Γιαννακοπουλους δεν θα πω πολλα,απλα δεν παιζει να παρουν την ΠΑΕ γιατι δεν την δινει η οικογενεια και για μενα τελειωνει εκει το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω τα γραφόμενα της σημερινής "Πράσινης". Αν κάποιος έχει άλλα στοιχεία στη διάθεσή του, ιδού η ρόδος...
Θέλω λοιπόν να θέσω το εξής:
Αν όντως τα πράγματα έχουν όπως γράφτηκαν, τι θα ήταν φρονιμότερο να κάνει ο Ερασιτέχνης;

α)Την πάπια;
β)Να βγει δημόσια ο πρόεδρός του και να κράξει την ΠΑΕ;
γ)Να το αφήσει να διαρρεύσει στα δημοσιογραφικά "πηγαδάκια" και να δημοσιευτεί αφού ακολουθήσει την μέθοδο σπασμένο τηλέφωνο (και αν);
δ)Να δημοσιεύσει μέσω της Γιαννακοπουλικής εφημερίδας το ρεπορτάζ;

Από τη στιγμή που υφίσταται τέτοιο θέμα, νομίζω ότι καλά έκανε ο Γιαννακόπουλος. Δεν την θεωρώ ύπουλη κίνηση. Το συγκεκριμένο πρόβλημα φαίνεται να δημιουργήθηκε από την πονηρή ΠΑΕ, οπότε πριν σπεύσουν μερικοί να κράξουν τους ΑΦΟΥΣ για υποκρισία, ας κρίνουν πρώτα τις πράξεις των χαρτογιακάδων της ΠΑΕ. Η κόντρα Βαρδινογιάννη - Γιαννακόπουλων δεν έγκειται μόνο στο δίπτυχο ΠΑΕ - ΚΑΕ αλλά και στο ΠΑΕ - Ερασιτέχνης. Αν θεωρήσουμε ότι για το πρώτο δεν υπάρχει εμφανής λόγος φόρτισης, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το δεύτερο. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η ΠΑΕ βάζει συνέχεια τρικλοποδιές στον Ερασιτέχνη.

ΥΓ. Έχει πάρει κανενός τ' αυτί, τις εικασίες για Βγενόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

@okra

Ναι, έχω ακούσει τις εικασίες. Φοβάμαι ότι κινούνται στο πλαίσιο των "ευσεβών πόθων..."

@petrosskl είπε...

@ra

να κάνεις μήνυση στην ΠΑΕ και όχι να βγει στον τύπο!

Ναι και εγώ έχω ακούσει για Βγενόπουλο... συμφωνώ με greenheart για ευσεβείς πόθους αλλά είναι καλό που επιτέλους υπάρχει όνομα στην πιάτσα με λεφτά για τον ΠΑΟ.

ρε ανώνυμε που βρίζεις...www.transsex.com...άντε αγόρι μου άσε μας ήσυχους!

greenheart, κι εγώ δεν βλέπω την ώρα να τον δω στο παρκέ! άλλο το ένα και άλλο το άλλο όμως.

zouk είπε...

Καλη επιτυχια στον Πανιωνιο και στις αλλες ομαδες.
Αντε γιατι πολυ πισω εχουμε μεινει στην βαθμολογια του γουεφα.

Ανώνυμος είπε...

"να κάνεις μήνυση στην ΠΑΕ και όχι να βγει στον τύπο"!

Πέτρο δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το σχετικό ρεπορτάζζζ, αλλά γράφει χαρακτηριστικά "Νόμιμο; Ναι! Ηθικό; Ό,τι πιο ανήθικο έχει ζήσει η οικογένεια του Παναθηναϊκού στα 100 χρόνια ζωής της"
Άρα που θα στηρίζεται η μήνυσή; Όλα έχουν γίνει νομότυπα!
Άσε που αν χρησιμοποιηθούν ένδικα μέσα, η ρήξη στην "οικογένεια" του Παναθηναϊκού θα είναι οριστική και αμετάκλητη!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου,
(προσφωνώ ακόμα και τον νεαρό που το κείμενό του εκφράζει τα ατέρμονα αδιέξοδά του), νομίζω ότι πολλές φορές στη προσπάθειά μας να εξηγήσομε κάτι πρωτόφαντο κάνομε τη τρίχα τριχιά. Ε λοιπόν να κι αν νίκησε ο Ολυμπιακός. Τις Ευρωπαικές ομάδες τις χαρακτηρίζει η συνέχεια. Μεγάλη ομάδα ήταν κάποτε και η Χόνβεντ Ουγγαρίας ή η Σλόβαν Μπρατισλάβα. Τις έχει ακούσει σήμερα κανένας? Κάποτε όμως είχαν απασχολήσει το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Άλλο είναι το πρόβλημα με τον ΟΛυμπιακό. Ότι δύο μεταγραφές (Τουρέ και Καστίγιο) του φέρανε λεφτά για να κάνει αυτές τις μεταγραφές που έκανε. Ενώ εσύ ούτε στο purchase ούτε στο sales είσαι καλός. Νομίζω ότι επειδή εκ της φύσεώς μου είμαι εγκρατής και θέλω να πιστεύω ότι η εγκράτεια σε κάνει συνετό για άλλη μια φορά συνιστώ υπομονή και ψυχραιμία. Δεν έγινε τίποτα άν δεν προκριθεί ούτε στο UEFA. Απεναντίας θα τον δουλεύεις για την αποκοτιά του να πανηγυρίζει πρόωρα μία νίκη χωρίς αντίκρυσμα.
Πιστεύετε ότι με αυτή τη νίκη καταξιώνεται στη συνείδησή μας σαν Ευρωπαικός σύλλογος? Φούμαρα. Τουλάχιστον εμείς έχομε συνειδητοποιήσει ποιοί είμαστε και τι θέλουμε. Γιαυτό δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά αυτού του παιδιού που παίζει με τα αυτοκινητάκια.
Όσον αφορά τη κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του συλλόγου, (γιατί για μας τους παληούς ο συχωρεμένος ο Μωράκης που έγραψε τον ύμνο μας και που όλοι τραγουδάμε δεν είχε στο μυαλό του τον Παναθηναίκό του Τσίκερ ή του Παύλου παρά "το σύλλογο το μεγάλο που δεν υπάρχει άλλος")νομίζω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος από μας δύναται να αντιληφθεί τις βουλές του ενός ή του άλλου. Απλώς εικοτολογούμε.
Να κριτικάρουμε τα πεπραγμένα τους και τις συμπεριφορές τους ναι. Όχι να ασκούμε κριτική με εικασίες και σοφιστείες.
Στέλνω σε όλους σας Παναθηναικούς χαιρετισμούς και καλώ την "Πράσινη καρδιά" να μας φέρει σε επαφή σε Πράσινι στέκι της αρεσκείας σας για να κεράσω και γώ μία "στράτα" ούζα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια.

1. Με τον γαύρο δεν τρέχει τίποτα, Εγώ πιστεύω ότι ή τρίτοι ή τέταρτοι θα βγούν. Το χθεσινό 1 ημίχρονο 2 τελικό και ο τρόπος που έγινε με κυριολεκτική καθύζηση της βέρντερ εμένα μου βρωμάει στοίχημα. Μπορεί να λέω και αρλούμπες.

2. Καμία ποιότητα και νίκη δεν έδωσαν οι μεταγραφές της Γαβριέλας Ο Λούα Λούα ΔΕΝ σκόραρε ενώ το παιχνίδι γύρισε χωρίς τον Γκαλέτι. Το ότι ο τερματοφύλακας της Βέρντερ ήταν για τα πανηγύρια φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Απλά ο Κοβάσεβιτς είχε την εμπειρία να το καταλάβει. Στα καλά του χθεσινού παιχνιδιού το ότι μάλλον θα παραμείνει ο Λεμονής.

3. Για τους Γιαννακόπουλους η θέση μου είναι σαφής. Τους τιμώ, τους σέβομαι αλλά λειτουργούν υπονομευτικά για το ποδόσφαιρο. Το ότι η "δική τους" Πράσινη δημοσιεύει ΣΗΜΕΡΑ το θέμα με την ΠΑΕ είναι λίαν ύποπτο. Το τι ΘΑ μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν προσφέρει σηκώνει πολύ συζήτηση.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τα της "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Κίνησης" γιατί το 79 ήμουν πολύ πιτσιρικάς για τέτοια αλλά ο Βαρδινογιάννης τότε φαινόταν πολύ καλύτερη λύση νομίζω. Και ο Γιώργος ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Για άλλη μία φορά να πω ότι οι Γιαννακόπουλοι σίγουρα αγαπούν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αλλά τα του μπάσκετ διαφέρουν πολύ από τα του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Πιστεύω ότι έχουν πλάνο απόκτησης της ΠΑΕ αλλά ο Τρόπος που το προωθούν ίσως να μην είναι και ο Καταληλλότερος, τουλάχιστον σε συνάρτηση με την ενότητα που όλοι θα θέλαμε ανάμεσα στα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ τμήματα.

Διαφωνώ με το ότι οι κάμερες έρχονται μετά τις υπογραφές, στην προκειμένη περίπτωση θα ξέρανε ότι θα είχαν τον κόσμο μαζί τους. Το ότι δεν διαψέυστηκε ο Συρίγος δεν λέει κάτι, αλλά νομίζω ότι τον διέψευσε ο Γιαννακόπουλος ο ίδιος σχετικά με την Συζήτηση, και μάλιστ τότε είπε το περίφημο "... δεν μπορούμε να αγοράσουμε κάτι που δεν πωλείται".

Τέλος, ας μην ξεχνάμε τις πρώτες αποτυχίες των Γιαννακόπουλων και την στήριξη που αυτοί είχαν από το Ποδόσφαιρο, όπως και την διάλυση του τμήματος Πόλο για την Ενίσχυση του Μπάσκετ. Η αναλογία Μπάσκετ - Πόλο είναι, κατά τη γνώμη μου, ίδια με την αναλογία Ποδόσφαιρο-Μπάσκετ. Δεν θα ήθελα να δω το μπάσκετ μας διαλυμένο, και στην προκειμένη περίπτωση δεν θα αρκούσε για να μας κάνει πρώτους στην ευρώπη ούτως ή άλλως.

Αυτά πιστεύω.. μπορεί να κάνω και λάθος. Εγώ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τον στηρίζω ανεξάρτητα από τον Πρόεδρο του. Στον Τζίγγερ θα την "πέσω" μόνο αν πει κάποιος ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι μέσω του οποιουδήποτε Συρίγου ότι "εγώ θέλω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ" και με πείσει ότι μπορεί να καλύψει τα έξοδα του και να κάνει καλύτερη δουλειά από τον Τζίγγερ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Η ρήξη υφίσταται. Και δυστυχώς επεκτείνεται καθημερινά. Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας έχουν σιχαθεί την ηγεσία της ΠΑΕ. Όταν μία πλευρά έχει πρόβλημα με τους φιλάθλους(τους απλούς), έχει πρόβλημα με τους παλαίμαχους, έχει πρόβλημα με τους οργανωμένους, έχει πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη τότε είναι αδύνατον να έχει δίκιο. Δεν μπορεί όλοι να είμαστε τρελοί και εμπαθείς και η ΠΑΕ σωστή. Συμβιβαστική λύση δεν υπάρχει. Πρέπει να αλλάξουν ολοκληρωτικά την νοοτροπία τους και να ρίξουν πραγματικά λεφτά στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός μικραίνει καθημερινά. Αν αυτό δεν γίνει και μάλιστα ΑΜΕΣΑ, το χάσμα θα μεγαλώσει σε βαθμό που θα είναι αγεφύρωτο. Αν θέλετε την γνώμη μου, ίσως ήδη να είναι αργά. Όταν ραγίζει το γυαλί λέει ο λαός...Καλύτερα να πουλήσουν, να τσεπώσουν τα φράγκα της πώλησης και να μας μείνουν οι καλές αναμνήσεις. Όσο περνάει ο καιρός, ο κόσμος εξαγριώνεται και περισσότερο. Δεν θα ήθελα να δώ σκηνές με επιστήμονες ή καφριλίκια εποχής Ψωμιάδη. Είναι κρίμα.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Η ρήξη είναι οριστική παιδιά. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ...

"Σε σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας “Η ΠΡΑΣΙΝΗ”, γίνεται λόγος για “σκάνδαλο ολκής” σε βάρος του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το υποτιθέμενο σκάνδαλο προσδιορίζεται και εστιάζεται στην εταιρεία ticket club, η λειτουργία της οποίας – όπως το δημοσίευμα προσπαθεί να παρουσιάσει – έχει ως δήθεν στόχο την εξαπάτηση του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο..

Στο δημοσίευμα αυτό αναγράφεται ανακριβώς ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. έλαβε το ποσό των €1.000, αριθμός που διαρρέεται εντέχνως τον τελευταίο καιρό διά του Τύπου, ως αποτέλεσμα της εκκαθάρισης του αγώνα με τον ΟΣΦΠ.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχουν εγγράφως και από κοινού συμφωνήσει τον τρόπο που θα αποδίδονται τα ποσοστά από τις εισπράξεις των αγώνων, στον οποίο ρητά συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή εταιρείας της μορφής της ticket club.

Στην πραγματικότητα, και σε αντίθεση με τα αναγραφόμενα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. έχει ήδη εισπράξει το ποσό των €30.000 από τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ρητά συμφωνημένο ποσοστό του Ερασιτέχνη επί των εισπράξεων της ticket club από την πώληση των εισιτηρίων στους φιλάθλους.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους η εφημερίδα – η οποία είναι “φιλική” προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου – επιχειρεί επανειλημμένως να εκφράσει τις απόψεις του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. υποκαθιστώντας ουσιαστικά την επίσημη, και τυπικά και ηθικά ορθή, σχέση και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή η μέθοδος επικοινωνίας και η διασπορά ψευδών ειδήσεων έχουν ως μοναδικό στόχο την δημιουργία προβλημάτων στις σχέσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. , και εμφανώς αποσκοπούν στην δημιουργία κακού κλίματος στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Η σημερινή τοποθέτηση της εφημερίδας και η διασύνδεση του δήθεν προβλήματος στην εκκαθάριση των εισπράξεων του ντέρμπι, αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία η εχθρική αντιμετώπιση του συστήματος της γενικότερης διάθεσης των εισιτηρίων στους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από συγκεκριμένη μερίδα οπαδών της ομάδας μας. Από σήμερα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτή την αντιμετώπιση υποδεικνύουν και ενισχύουν και άλλοι.

Φέτος, που η μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν επιτρέπει την χρήση πρακτικών του παρελθόντος για την δημιουργία προβλημάτων, είναι προφανές ότι το μόνο σημείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς την κατεύθυνση αυτή είναι ένα: η ticket club.

Ο στόχος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι μοναδικός και ξεκάθαρος: η δημιουργία μίας δυνατής ομάδας για την κατάληψη των σκήπτρων στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο και για την συνέχεια των ευρωπαϊκών εμφανίσεων που εδώ και δεκαετίες κατέστησαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ γνωστό στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Στην επίτευξη του στόχου αυτού, ενέργειες όπως οι παραπάνω, κάθε άλλο παρά συμβάλουν".

Για μένα ποιός αγαπάει και ποιός όχι την ομάδα είναι προφανές. Ποιός ξοδεύει και ποιός όχι. Ένα πράγμα δεν είναι οι Γιαννακόπουλοι...ψεύτες. Δυστυχώς για τους εμπνευστές της ανακοίνωσης δεν έχουν αυτό το ταλέντο. Αντίθετα με άλλους που τάζουν, λένε και διαψεύδονται απο τα οικτρά αποτελέσματα. Αν η ισχυρή ομάδα είναι με αυτό το ρόστερ, σε αυτό το γήπεδο και με άδειες κερκίδες λυπάμαι αλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν ισχυρή ομάδα είναι το δευτερο-τρίτος πραγματικά απορώ με την βλακεία τους. Μια τέτοια αιχμηρή ανακοίνωση θα μπορούσε να βγάλει μόνο κάποιος πετυχημένος. Κάποιος που δεν έχει να επιδείξει ΚΑΜΙΑ επιτυχία και που τον καταριούνται χιλιάδες κόσμου είναι απλά επικίνδυνα αφελής.

@petrosskl είπε...

τετοιες σκηνες δεν θα δεις γιατί η ποιότητα των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη.
Και εμένα με έδιωξε η ΠΑΕ από το γήπεδο γιατί μου έδειξε ότι δεν με θέλει σαν οπαδό αλλά σαν καταναλωτή. το να γίνει η Λεωφόρος old trafford (γνωστή η περίφημη δήλωση του Φέργκι "οι φίλαθλοι μας νομίζουν ότι πάνε σε θέατρο") είναι το χειρότερο. ο παναθηναϊκός ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ O τεραστιος κόσμος του και όσο πιο γρήγορα του συμπεριφερθούν ανάλογα με την ιστορία του συλλόγου (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ) τόσο πιο γρήγορα θα γίνει ο παναθηανϊκός ξανά αυτός που μεγαλώσαμε...
και για όσους θέλουν να παρηγορηθούν να θυμήσω κάτι που θα μείνει αξεπέραστο
ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ
Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

Το άκουγες αυτό Τζίγγερ ή είχε πολύ φασαρία στο κόκπιτ;

@petrosskl είπε...

έτσι έπρεπε να κάνει...
κίνηση "Βενιζέλου" ήταν από τον Γιαννακόπουλο και ο Θεός να βάλει το χέρι του!
Για να δω θα απαντήσει που τον κατονομάζει η ΠΑΕ ή (ως συνήθως) θα κρυφτεί περιμένοντας το χέρι των οπαδών που θα πάνε στην Τρίπολη;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ρε συ petross θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση, έτσι μια που είμαστε οι δυο μας για την ώρα. Έχεις καμία αμφιβολία για το ποιός μπορεί να διοικήσει καλύτερα, να φέρει παίκτες και επιτυχίες? Έχεις έστω και έναν ενδοιασμό για το ποιός πονάει πραγματικά την ομάδα? Ρωτώ λοιπόν...Γιαννακόπουλοι ή ραλίστας. Ποιόν εμπιστεύεσαι περισσότερο? χωρίς περιστροφές και θεωρίες...

Ανώνυμος είπε...

"Φέτος, που η μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν επιτρέπει την χρήση πρακτικών του παρελθόντος για την δημιουργία προβλημάτων, είναι προφανές ότι το μόνο σημείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς την κατεύθυνση αυτή είναι ένα: η ticket club..."

Τελικά, αυτοί που περιτριγυρίζουν τον Τσίκερ είναι απύθμενοι μαλάκες. Σιγά ρε μάγκες! Σιγά την αγωνιστική εικόνα!

Απ΄ αυτό και μόνο καταλαβαίνετε με τί έχουμε να κάνουμε...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και να σου πώ και κάτι? Ξέρεις γιατί γουστάρω με τρέλα τα αδέρφια? Γιατί στο μάτι τους βλέπω παιδική αφέλεια και ενθουσιασμό, βλέπω άδολη αγάπη χωρίς ισολογισμούς κτλ, βλέπω πάθος και κάψα σαν την δική μου. ΒΛΕΠΩ 2 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ. Στο πρόσωπο του άλλου βλέπω έναν αυθεντικό, ανίκανο μαλάκα. Έναν άνθρωπο πραγματικά άσχετο. Κάποιον που δεν του αρέσει αυτό που κάνει. Γι'αυτό και δεν θα πετύχει ποτέ.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Έλα ντε ρε greenheart...λες και βλέπουμε Μπαρτσελόνα κάθε Κυριακή και δεν το έχουμε καταλάβει. Μάλλον βλέπουν τον Ενακαρίρε για Πουγιόλ, τον Καραγκούνη Μέσι και τον Δημούτσο για Ρόνι...ΗΜΑΡΤΟΝ.

@petrosskl είπε...

λοιπόν κουτόχορτε να σου πω στα ίσια όπως λες
1) Να διοικήσει μπορεί καλύτερα ο καθένας. Άρα:Παύλος
2) Να στηρήξει την ομάδα εκτός των αγωνιστικών χώρων μπορεί ένας:Παύλος
3) Να εμπνεύσει ο Παύλος
4) Να πάρει παίκτες (φάνηκε τώρα πια) μπορεί ο Παύλος...
5) Πανάει την ομάδα: αμφιβάλλω ότι ο Παύλος τη πονάει πιο πολύ όσο εγώ γιατί ποτέ δεν θα μαχαίρωνα δεύτερη φορά έναν πληγωμένο
(1-4)
Γιατί κάθεται; Και πάνω απ'όλα και το ξαναγράφω να το εμπεδώσουμε:
Γιατί δεν βγαίνει μπροστά να ξεκαθαρίσει πράγματα και πέφτει στο επίπεδο αντιπαράθεσης μέσω εφημερίδων; Αν είναι να έχει γίνει όλο αυτό με πρόφαση να ξεκινήσει πόλεμο (έστω κι έτσι) ας είναι. Αν είναι να βγάλει τον κόσμο στο δρόμο και να κάνει τη 13 πάλι 13 ας είναι. Αν είναι σε 3 χρόνια να παίζω στον 4 του Ch.L. ας είναι.
Αν είναι όμως να κάτσει στο καβούκι του (ΠΑΛΙ) και να έχει κάνει μέσω φυλλάδας την ομάδα ΠΟΥΤΑΝΑ τότε αυτός είναι δύο φορές υπόλογος από τον Τζίγγερ...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Μαζί σου ρε συ αλλά τι να πεί...Κύριοι πουλάτε ή όχι και πόσο? Και αν ακόμα το κάνει και ο άλλος βάλει τιμή για Ρεάλ ή ξεκόψει οτι δεν πουλάει? Ξέρεις τι θα γίνει μετά? ΣΦΑΓΗ! Γιατί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αμφιβολία οτι όλοι θέλουν,αγαπούν και εμπιστεύονται τους Γιαννακόπουλους. Τι θα κάνουμε? ΣΧΙΣΜΑ? ΠΑΟ 1908 απο Α Αθηνών? Και αυτό θα το δεχόμουν και θα περίμενα. Αλλά με Τζίγγερ δεν παέι άλλο. ΠΕρίμενα, περίμενα, υπέμεινα, επέμεινα...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

zouk είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα σου Κουτοχορτε.Πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι η ΠΑΕ δεν αλλαζει χερια.
Δεν νομιζω οτι ο Τζιγκερ δινει σημασια στο τι λες εσυ και εγω η καποιος αλλος(Ουτε που τα μαθαινει λογικα).


Εγω συνεχιζω να πιστευω σε αυτη την ομαδα που εχουμε,και στους Ελληνες παιχτες.Αυτοι για μενα μπορουν να κανουν τον Παναθηναικο οπως ηταν παλια και οπως τον θελουμε.Δημουτσος,Νινης,Παπαδοπουλος,
Σαλπιγιδης,Βυντρα(χαχαχα),Ματζιος(αμα του ριξει καποιος 2 σφαλιαρες να κατεβει απο το καλαμι)Τζιολης,Γκουμας,Φυσσας και περιμενω να παρουν κι αλλους.Ατομα που ξερουν και καταλαβαινουν τι σημαινει Παναθηναικος.Σωστος κορμος απο Ελληνες με λιγες προσθηκες ξενων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα να απαντήσει η ΠΑΕ στο δημοσίευμα. Στο σχολιασμό της ανακοίνωσης συντάσσομαι με τα όσα εύστοχα γράψατε.
Θέλω όμως να πω κάτι. Το κακό για τον Βαρδινογιάννη είναι πως η οικονομική επιφάνεια της οικογένειάς του είναι πασίγνωστη, γι' αυτό τον λόγο όλοι απορούμε γιατί, ενώ δεν πάει καλά η ομάδα, δεν ρίχνει παραπάνω λεφτά.
Πριν από δύο χρόνια, όταν φτάσαμε να παλεύουμε με το αεκάκι για τη 2η θέση, προτιμούσα να φάμε μεγάλο στραπάτσο γιατί πίστευα ότι θα αναγκαζόταν ο τζίγκερ να βάλει πολύ χρήμα. Όταν πέρσι επαναλήφθηκε το σκηνικό, ήλπιζα πάλι να φάμε μεγάλη ήττα μπας και...! Δυστυχώς τα πράγματα έγιναν όπως φοβόμουν (χωρίς να εννοώ ότι "τα' λεγα εγώ"), ο ΠΑΟ σιγά σιγά θεωρείται η 3η ομάδα στην Ελλάδα και ότι πλέον εμείς είμαστε μόνο για UEFA. Οι αγωνιστικές συγκρίσεις έμμεσα γίνονται μόνο με αυτά τα 2 προηγούμενα χρόνια, και υπάρχει μια υφέρπουσα προσπάθεια να μειωθούν οι προσδοκίες από την ομάδα.
Η ΠΑΕ δείχνει ότι θέλει να κάνει τα οικονομικά της αυτοτροφοδοτούμενα, για πχ. να δίνει για μεταγραφές από τα κέρδη της και όσο γίνεται να μην ρίχνει πολύ χρήμα η ιδιοκτησία. Βέβαια βασική προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι να έχεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΗΠΕΔΟ. Αν παίζεις και στην μικροσκοπική Λεωφόρο...Γι' αυτό πιστεύω βάζουν τσιμπημένα τα εισιτήρια. Εκείνοι λοιπόν αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτήν την οικονομική πολιτική (και να την συνεχίζουν) χωρίς να είναι ακόμα έτοιμος ο βασικός πόρος εσόδων. Ήμουν πάντα διατεθειμένος να δώσω πίστωση χρόνου στη διοίκηση Τζίγγερ γιατί ήλπιζα στο μεγάλο πορτοφόλι τους, αλλά πλέον είναι εμφανές πως θα την πάνε μακριά τη βαλίτσα. Έχω βαρεθεί πια ρε γαμώτο...
Δεν ξέρω αν ο Παύλος θα έκανε τις τρελές επενδύσεις και τις σωστότερες επιλογές αλλά ένα είναι σίγουρο, δεν έχει ενδοιασμούς στο να βάλει πολύ χρήμα από την τσέπη του κι ας μην το πάρει πίσω. Εμένα αυτό μου αρκεί! Δυστυχώς ή ευτυχώς, το κόβω χλωμό, ειδικά με το τρελό χρήμα που έσμπρωξε φέτος, δεν μπορεί να φύγει έτσι (γιατί δεν θα μπορούσε να κρατήσει και ΚΑΕ και ΠΑΕ)

zouk είπε...

Δυστηχως ειχαμε την γκαντεμια οταν ο Τζιγκερ εβαλε καποια λιγα χρηματα περνοντας Φλαβιο και Μπιστσαν,να μην βγει ουτε ο ενας απο τους δυο.Τον Σαλπιγγιδη που πηραμε περσι ξεχναμε οτι εδωσε χρημα και ανταλαγματα.
Πρεπει να περιμενουμε το νεο γηπεδο η να βγουμε φετος πρωταθλητες οποτε να εχει το δελεαρ του Τσαμπιονς Λιγκ(και τον χρηματων του)για να παρει καποιο ονομα.

SniperAthens είπε...

@all:

O Γιαννακόπουλος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ζήτησε να αγοράσει, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα. ΓΙΑΤΙ? γιατί ξέρει ότι ΔΕΝ πωλείται, οπότε αποφεύγει τη χυλόπιττα (he saves face). Τα άλλα όλα είναι αέρας φρέσκος. To να συνηγορεί (έως και σιγοντάρει) μέσω της εφημερίδας του τη μήνι εναντίον της ΠΑΕ "σπρώχνοντας" τον κόσμο να κράξει με τη φρούδα ελπίδα να τρομάξει ο Τσίκερ και να πουλήσει, πείτε του να αλλάξει πλευρό. Σε κάθε περίπτωση είναι ανήθικο. Τέλος.


Ο Γιαννακόπουλος έχει σπρώξει ένα container λεφτά και μας έχει κάνει να παραληρούμε και πρώτους μάγκες στην Ευρώπη κλπ. Κι όταν πεθάνει, τι θα αφήσει? Γήπεδο (btw γιατί αφού τα σπρώχνει δε το έφτιαχνε τόσα χρόνια?), υποδομές (τι λέω τώρα..), τι? Εκτός από τίτλους, ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ????? Ποιός θα αναλάβει? Ο υιός? Είσαστε σίγουροι ότι υπάρχει διοικητική συνέχεια?



Ο πλέον δυστυχής άνθρωπος στον κόσμο από χτες είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης. Κάντε το connection και θα καταλάβετε.

zouk είπε...

Το connection που κανω εγω ειναι οτι η οπαδοι σημερα θα φωναζουν:
"Τακη θεε παρε την ΠΑΕ" και "Κατω οι τσατσοι του Ιβιτς".

Ανώνυμος είπε...

@sniper

Κατ΄ αρχήν το θέμα είναι αν στο ζήτημα με τα εισιτήρια και τα έσοδα, έχει δίκιο ή όχι. Αν έχει δίκιο, καλώς δημοσιεύεται το ρεπορτάζ. Αν όλα είναι ανακρίβειες, τότε συμφωνώ μαζί σου.

Στο θέμα "διαδοχής" πάντως, θα διαφωνήσουμε. Από που κι ως που αποτελεί υποχρέωση του όποιου Γιαννακόπουλου να εξασφαλίσει διοικητική διαδοχή μέσω της οικογένειάς του; Και ναι, κληρονομιά του είναι οι τίτλοι και η σταθεροποίηση στην κορυφή της Ευρώπης. Όσο για το γήπεδο, ας είμαστε αντικειμενικοί, το κλειστό ΟΑΚΑ είναι μια χαρά έδρα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, τώρα και στο μέλλον. Αυτή είναι η σύγχρονη φυσική του έδρα - έχει φτιαχτεί με χρήματα των ελλήνων πολιτών, είναι διαθέσιμο, ο Παναθηναϊκός συμβάλλει μια χαρά στη συντήρησή του, είναι σούπερ-μοντέρνο. Κανέναν πραγματικό λόγο δεν είχαν οι Γιαννακόπουλοι να φτιάξουν ένα κλειστό από την αρχή. Αν προχωρήσουν τα πράγματα στον Βοτανικό, τότε είναι άλλο θέμα: δημιουργείται ένα συγκρότημα που στεγάζει τον "όλο Παναθηναϊκό" (πώς λέει κι ο Μπένι, "το όλον ΠΑΣΟΚ"...).

Για τις υποδομές, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Ειλικρινά δεν ξέρω τί γίνεται κάτω από την πρώτη ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

@sniper

A! Το connection σου είναι πραγματικά προχωρημένο...

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Κατ' αρχάς στην "κόντρα" ή "ρήξη" ή "εμφύλιο" Τζίγγερ - Γιαννακόπουλοι, εγώ ψηφίζω ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Θα πηγαίνω στο Μπάσκετ για να βλέπω Σπανούλη και Διαμαντίδη και Γιασκεβίτσιους και θα πηγαίνω και λεωφόρο και θα φωνάζω για τον Βύντρα και τον Μάτος και τον Αράπη.

Στα ερωτήματα του Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφού Κουτόχορτου ο Πέτροσς με καλύπτει σχεδόν απόλυτα.

Και υπερθεματίζω σε αυτό που είπε ο Πέτροσς. Αν είναι η στιγμή του Γιαννακόπουλου, τότε πρέπει να το κάνει ΤΩΡΑ. Η ΠΑΕ του έριξε για άλλη μία φορά το Γάντι... ή το σηκώνει ή είναι κότα. Ο Κόσμος είναι στο πλευρό του από τη στιγμή που ο ίδιος θα βγει μπροστά και θα πει στα ίσα "Κύριοι, θεωρώ ότι το έργο σας έχει αποτύχει και θέλω να αναλάβω την ΠΑΕ αλλά και την Κατασκευή του γηπέδου ΕΓΩ". Να είναι στην τελική υπόλογος αυτός για την ΠΑΕ και τις συμπεριφορές των οπαδών.

Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι ζήτησαν οι Βαρδινογιαναίοι και πόσα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν οι Γιανακοπουλαίοι, οπότε το να λέμε για 20, 30 ή 10 δις είναι εκ των ουκ άνευ μιας και επίσημα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί.

Λοιπόν, αν ο Γιαννακόπουλος αναλάβει πραγματικά τις ευθύνες του απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τότε είμαι μαζί του. Αν απλώς προσπαθεί να μειώσει την αξία του προϊόντως για να το αγοράσει κοψοχρονιά τότε τα καταφέρνει αλλά αυτό δεν φανερώνει αγάπη για τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αλλά για την ματαιοδοξία του.

Ακριβώς όσο ματαιόπονος είναι ο Τζίγγερ που πιστεύει ότι θα φτιάξει Μπαρτσελόνα με τις ακαδημίες και μεταγραφές τύπου Βύντρα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πλέον η ρήξη είναι οριστική και έρχεται στην χειρότερη περίοδο, πριν χτιστεί το γήπεδο. Μόνο κακό θα γίνει στον ΠΑΟ. Όσο δεν έχουμε γήπεδο δεν θα σπρώξει λεφτά. Γιατί με λεφτά και Τσ-Λου έρχονται όλοι. Εδώ ο Ζαράτε πήγε 22 χρονών στο Κατάρ, το 2ο αστέρι της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής. Πάντως εξοργίζομαι με το timing της κόντρας, όποιος και να έχει δίκιο. Ο κόσμος πρέπει να δείξει την δύναμη του ρε γμτ. Ενότητα χρειάζεται, ο Τζίγκερ δεν θα ξεκουμπιστεί ποτέ ούτως ή άλλως.

Για το χθεσινό θαύμα:
Ο γαύρος έσπρωξε κάποια λεφτά γιατί βρέθηκε ξαφνικά με
15 μύρια από Καστίγιο
4 από Τουρέ
7 από ληγμένα συμβόλαια
4 από ΝΕΤ
1,5 από Βόνταφον
10 από εισιτήρια και βάλε
+++ ΟΠΑΠ, άλλοι χορηγοί

Από αυτά δεν έδωσε ούτε τα μισά, αλλά έδωσε υπεραρκετά για ελληνικό σύλλογο, γιατί είχε αρχίσει να τρώει άγριο κράξιμο. Και δυστυχώς, αν συνεχίσουν τουλάχιστον στο ΟΥΕΦΑ (αρκετά πιθανό) φοβάμαι μην πάρουν κανά Ντελγάδο, Κυργιάκο, Μποτινέλι ή άλλον και πραγματικά φτιάξουν ομάδα για τα επόμενα χρόνια.
Χαίρομαι που το αντιμετωπίσαμε χωρίς να τους θεοποιούμε αλλά και χωρίς παρωπίδες (πλην παππά, ο οποίος λέει για στημένο στοίχημα, όπως λέγανε οι τσουκαλάδες ότι ήταν στημένο το Μακάμπι-ΟΣΦΠ, σε έχω για πιο ευφυή-πραγματιστή από τους υπανθρώπους).
Και αντικειμενικά από όσα έχουμε δει συμφωνώ απόλυτα με την παικτική ανάλυση του greenheart. Κακά τα ψέμματα, ο Γκαλέτι είναι παιχταράς και τους κράταγε μαζί με τον Νικοπολ μόνοι τους στο α'ημ. Όπως και υπερχρήσιμοι είναι ο έμπειρος γκολτζής Κοβάτσεβιτς και ο μαύρος.

Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω φυσικά, ούτε θα γίνει Λυών ο γαύρος(έλεος). Φέτος υπάρχει μια βελτίωση απο πέρυσι αλλά δεν είναι αρκετά. Πρέπει να υπάρξει σοβαρή επένδυση. Εδώ σοβαρεύτηκαν οι λιμανίσιοι. Και μην ξανακούσω ότι οι αποτυχημένες αγορές Φλάβιο, Μπίστσαν δικαιολογούν το να μην βάζουν χρήματα στο μέλλον.

Και σαν να μην εφταναν αυτά έκαψαν τον καημένο το Νίνη και σκάει και το πρωτοσέλιδο η Πράσινη.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ (οέεεεε Ρένε) Χένρικσεν εχθές ήταν η χαρά του ΟΠΑΠ.

Ας δούμε που θα τερματίσουν και τα λέμε.

Οι γερμανοί είχαν τρελό ύφος και τρελή καθύζηση (είμαι πολύ ανορθόγραφος το ξέρω). Ακριβώς επειδή είμαι πραγματιστής, η "συμπεριφορά" της ομάδας μου έκανε τρελή εντύπωση.

Τώρα, μπορεί απλά να τον υποτιμήσανε. Πάντως εμένα ο χθεσινός γάβρος ΔΕΝ με ενθουσίασε. Στοιχειωδώς καλός για μπουντεσλίγκα να ήταν ο τερματοφύλακας τους 1-0 θα τελείωνε (στο σούτ του "Πάτσα" είναι εκτός θέσης ανεξάρτητα από την κόντρα).

Ο Γκαλέτι και ο Λούα-Λούα νομίζω ότι είναι υπερεκτιμημένοι. Η πορεία θα δείξει.

Το ξέρω ότι ακούγομαι "γραφικός" αλλά η απόδοση της Βέρντερ ήταν ΠΟΛΥ κατώτερη του αναμενόμενου. Και η μεταμόρφωση του Γάβρου από "Παναχαϊκή" σε "Ευρωθρήνο" κάπως δεν μου βγαίνει νορμάλ ρε παιδιά....

Συμφωνώ στο ότι ο Κοβάσεβιτς φαίνεται καλύτερη λύση για ένα ημίχρονο απ' ό,τι ο Μάτζιος. Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει τον Βαγγελάκη. Η ΠΑΕ καλά κάνει και δεν παίρνει παίκτες ενός ημιχρόνου κατά τη γνώμη μου.

Αυτά.. μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

SniperAthens είπε...

@zouk: είσαι μακριά...

@green: Α) εισιτήρια-έσοδα, δε ξέρω, δεν έχω ενημερωθεί, δε παίρνω θέση.
Β) 'Οχι "δεν είναι υποχρέωση του όποιου Γιαννακόπουλου να εξασφαλίσει διοικητική διαδοχή μέσω της οικογένειάς του". θα μπορούσε κάποιος που θα το θεωρούσ ευποχρέωση του κατ' αντιστοιχία να τον μεμφθεί. Εγώ πάντως δεν τον βλέπω να έχει κάνει κάτι περί αυτού. Αν είναι τόσο "άρρωστος" ας τον κληρονομήσει όχι ο υιός αλλά ο Ομπράντοβιτς μέσω ενός trust fund να τελειώνουμε με τη διοικητική σταθερότητα. Η οικογένεια Τσίκερ παραμένει σταθερή και θα μας θάψει όλους (εμένα τελευταίο).

Αλλιώς κινδυνεύεις να καταντήσεις ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, gay-ρος κλπ φτωχοί συγγενείς αναμένοντες την κρατική ελεημοσύνη και διαπλοκή.

ΤΟ ΟΑΚΑ κάνει, αλλά ΔΕΝ ανήκει. Όλος ο "χαβαλές" γίνεται για το ιδιόκτητο. Αντίστοιχα ούτε ο gay-ρος έχει αλλά είναι δίπλα στο τηγάνι οπότε οι εμπορικές χρήσεις είναι ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ.

ο Παναθηναϊκός συμβάλλει μια χαρά στη συντήρησή του Αυτό είναι concern ενός Έλληνα πολίτη, όχι απαραίτητα ενός Παναθηναϊκού (δε διαφωνώ, αλλά επανέρχομαι στις εμπορικές χρήσεις)

Υποδομές: 0 επί 0 = 0

Mark my words για το Σωκράτη...

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου,

συμφωνώντας με τον ΚΡΙΤΩΝΑ, προσθέτω ότι θεωρώ καταρχήν ΞΕΠΕΣΜΟ και δείγμα τρομακτικής πτώσης του επιπέδου κάποιων Παναθηναϊκών όλη αυτή την υπέρμετρη, αγχωμένη και κατινιασμένη βουή κι αντάρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της Γαβριέλας επί μιας ξεδοντιασμένης Βέρντερ!

ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ;

Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ είναι αυτό που βγάζετε κ.κ. Κουτόχορτε και Σια;

ΕΛΕΟΣ! Ειλικρινά, δεν μπορούσα να φανταστώ Παναθηναϊκούς οπαδούς με τέτοια συμπλέγματική συμπεριφορά απέναντι στη Λουλού της Παραλίας!

Λυπάμαι πολύ.

...

Για την κόντρα Ερασιτέχνη-ΠΑΕ προτιμώ να μην πω τίποτα αυτή τη στιγμή.

Οδυνηρή ιστορία για εμάς τους ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΥΣ ...

... και πολύ φοβάμαι πως δεν είναι καθόλου μα καθόλου οδυνηρή για κάποιους.

...

ΥΓ Old boy, σου έχω μια απάντηση στο προηγούμενο post.

tom είπε...

Re malaka ti nomizeis oti kaneis me to na mplokareis to anonymous?? Nomizeis oti ekanes kati sovaro??? Paliopousta!!!

mirka είπε...

NAI RE TO ARXIDI TWRA MAS MPLOKARE. MAS EKLSASE TA ARXIDIA O KARAGIOZHS.

tses είπε...

KAI GIA NA TELEIWNOUME. DEN PROKEITAI NA KSANAMPOUME STO MPOURDELO SOU, 8ELAME APLA NA DOUME POSO MALAKAS MPOREIS NA GINEIS. KAI AN DEN HSOUN TOSO KARAGIOZHS WSTE NA VRIZEIS MANES DEN 8A EIXES TALAIPWRH8EI NA SVHNEIS. ALLA OPWS OLOI SAS ETSI KAI ESY, POUSTAKI KAI PSEUTOMAGAS, OTAN KAPOIOS SE VRISEI TOU VRIZEIS TH MANA, ALLA PISW APTO PLHKTROLOGIO MPOREIS NA PEIS POLLA, POIOS 8A TO MA8EI, MONO H MAMA SOU POU EINAI STO DIPLA DWMATIO MPOREI NA SE DEI. ALLA PANTA ETSI HSASTAN LAGOUDAKIA KAI XESTES. APLA NA KSEREIS OTI DEN EINAI SWSTO NA MILAS ETSI GIA MANES, NA MILAS GIA STOLOUS KAI OTI ALLA EIPES, DEN EINAI OLES H MANES SAN THN DIKIA, YPARXOUN POLLES KALYTERES APTHN DIKIA SOU, AN OXI OLES!