Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007

5 γκολ σε 9 λεπτά

Δεδομένου ότι το blog τούτο ασχολείται -εκτός από την Πανάθα- και με το μεξικάνικο σινεμά, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω φύλλο αγώνος:

Θρασύβουλος – Αγιος Δημήτριος 3-2
(85' Μπαριέντος, 87' Ρόκας, 93' Αναστασάκος - 86' Πέτκοβιτς, 91' Ζαίμι)
(από contra.gr)

Και ερωτώ εγώ ο αδαής: από το 88' μέχρι το 90' τι κάνανε τα παλικάρια, απεργία;!

Όπως και να έχει, ελπίζω να ήταν κάποιος scout τής Πανάθας σε αυτόν τον αγώνα, μήπως τσιμπήσουμε κανένα ταλεντάκι για την ταλαίπωρη αμυντική μας γραμμή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλός οιωνός αυτό το 3-2.

Φαίνεται πως το μικρό πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει γίνει ... ΑΓΓΛΙΚΟ, με τις γνωστές τρομερές ανατροπές, και οι ομάδες έχουν αποκτήσει ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ νοοτροπία, δλδ παλεύουν το ματς μέχρι και το 94' !!! :-)

...

Για το άλλο 3-2 (της Εθνικής) τι να πει κανείς; Ήμουν μέσα και από τη μια μεριά ευχαριστήθηκα γκολ, αλλά από την άλλη μου φάνηκε υπερβολικά "επαγγελματική" η διεκπεραίωση του ματς από τα παλικάρια μας - γι' αυτό όμως έφαγαν το 2ο γκολ στο ρελαντί (αλλά ευτυχώς όταν είχε λήξει το ματς).

Αλλά κατανοώ απόλυτα ότι έχουν να παίξουν εκτός με Τουρκία την Τετάρτη και έκαναν, πολύ έξυπνα μάλιστα (από τη στιγμή που "αναγνώρισαν" τον αντίπαλο και τον βρήκαν "λίγο") οικονομία δυνάμεων.

...

@ Okra,

ο Μπασινάς ήταν ίσως ο χειρότερος παίκτης του ματς και σε όλο το ματς - εκτός από την εκπληκτική ασίστ στο Γκέκα, που έφερε το 2ο γκολ.

Α, σου έχω και μια μικρή απάντηση στο προηγούμενο post.

Ανώνυμος είπε...

"Είναι πολλά τόσα χρόνια για τον Παναθηναϊκό και για την ιστορία του να μείνει μακριά από τους τίτλους. Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι διαθέτει περισσότερα χρήματα και έχει τη δυνατότητα να παίρνει παίχτες της αξίας του Κοβάσεβιτς και του Λούα Λούα. Αμφιβάλλω αν ακόμα και οι μεγάλες ομάδες της χώρας μου θα μπορούσαν να αγοράσουν τέτοιους ποδοσφαιριστές", είπε χαρακτηριστικά o Ζοσέ Πεσέϊρο, σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα A Bola.

Χαχαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Από τον Sportdog τα αποσπάσματα της συνέντευξης του ΠΕΣΕϊΡΟ στην A BOLA:

«Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι διαθέτει περισσότερα χρήματα και έχει τη δυνατότητα να παίρνει παίχτες της αξίας του Κοβάσεβιτς και του Λούα Λούα. Αμφιβάλλω αν ακόμα και οι μεγάλες ομάδες της χώρας μου θα μπορούσαν να αγοράσουν τέτοιους ποδοσφαιριστές...», είπε, ΑΡΧΙΚΑ ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ο προπονητής του «Τριφυλλιού» τόνισε πως οι «πράσινοι» μπαίνουν σιγά σιγά στη φιλοσοφία του: «Σύντομα ο Παναθηναϊκός θα παίζει όπως θέλω εγώ. Είναι θέμα χρόνου οι παίχτες να εφαρμόσουν στους αγώνες όσα δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις. Κατανοούν όλο και περισσότερο τη φιλοσοφία μου . Στόχος μας είναι να είμαστε στην κορυφή στο τέλος του πρώτου γύρου».

Ο Πεσέιρο επεσήμανε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάρει ξανά το πρωτάθλημα: «Δεν κάνω διακρίσεις. Εχουμε αρκετούς νέους παίχτες, Όλους τους βλέπω με το ίδιο μάτι... Θέλουμε να επιστρέψουμε στους τίτλους. Ενα τρόπαιο τα τελευταία 11 χρόνια είναι πολύ φτωχή συγκομιδή για την ιστορία και το όνομα του ΠΑΟ»,

ενώ δεν παρέλειψε να εξηγήσει και τον λόγο που αποφάσισε να αναλάβει το «Τριφύλλι»:

«Μετά τη Σπόρτιγκ και τη Ρεάλ αποφάσισα να πάω σε μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να κερδίζει κάθε Κυριακή».

Για τον κόσμο: Ο «Ζοσέ» περιμένει την έλευση περισσότερου κόσμου στη «Λεωφόρο» στους επόμενους αγώνες της ομάδας:

«Οι φίλοι της ομάδας θα δημιουργήσουν και πάλι ζεστή ατμόσφαιρα. Είμαι σίγουρος».

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αντιτζιγγερικός, αλλά μου κάθεται πιο καλά ο Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ.
Κάθομαι λοιπόν και βλέπω όλο αυτό το σκηνικό των τελευταίων ημερών, και αφού ο Τζίγγερ λέει ότι ΔΕΝ πουλάει, προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο για να κάνει ξεκάθαρες ο Παύλος τις προθέσεις του.

Αν λοιπόν θέλει πραγματικά να αγοράσει ο Παύλος την ΠΑΕ, πρέπει να δείξει ξεκάθαρα στον κόσμο ότι θα προσφέρει πολλά περισσότερα στην ομάδα από τους Βαρδινογιάννηδες.

Συμφώνησε λοιπόν Παυλάρα με κάποιον παικταρά, (μπακ ας πούμε, στην θέση του Βύντρα που θέλει να φύγει για να γλυτώσουμε...), φέρτον στην Αθήνα, και πες στον Τζίγγερ ότι τον κάνεις δώρο στην ΠΑΕ για τα 100 χρόνια της ομάδας...!!!

Τι θα κάνει τότε ο Τζίγγερ;
α)Αν τον δεχτεί, για να μην ξεφτιλιστεί και για λόγους εγωισμού θα πρέπει να απαντήσει με κάτι αντίστοιχο, αφού αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδος. Και ο Παύλος θα μπορεί να πει "Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι εδώ, όποτε βλέπουμε ότι η ΠΑΕ χρειάζεται βοήθεια θα το κάνουμε χωρίς να μας το ζητήσουν, κινούμενοι μόνο από Παναθηναικά αισθήματα!" Θα ανεχτεί ο Τζίγγερ τέτοιο καπέλωμα;
β) Να μην το δεχτεί, και τότε θα έχει να κάνει ανοικτά με όλον τον κόσμο του Παναθηναικού που φαντάζομαι θα αντιδράσει...!!!

Τι λέτε, μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Ανώνυμος είπε...

@ Αλέφα,

λιγάκι δουλοκτητικό το σενάριό σου: σκλαβάκια είναι οι παίκτες, για να τους αγοράζει όποιος θέλει και να τους κάνει δώρο σε όποιον θέλει; !!!

Πέρα από αυτό όμως:

Ο Ραλίστας έχει δηλώσει, ότι η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν πουλιέται ...

... και οι Γιαννακόπουλοι έχουν δηλώσει, ότι δεν αγοράζουν επιχείρηση που δεν πουλιέται.

Και οι δυο παραπάνω δηλώσεις, του μεν και των δε, είναι επιτέλους ρητές, μαγνητοφωνημένες και βιντεοσκοπημένες - δηλαδή ΔΕΝ αποτελούν πλέον "διαδόσεις", ούτε και λόγια "μέσω τρίτων".

ΕΠΟΜΕΝΩΣ,

τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε πως το σενάριο "πώληση της ΠΑΕ από το Ραλίστα και αγορά από τ' αδέλφια" ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;

Τώρα, αν παίζει στα μυαλά ΑΛΛΩΝ ... τι να πει κανείς; Δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας μπορεί να σκέφτεται και να ονευρεύεται ό,τι γουστάρει.