Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2007

Να πούμε καμιά μαλακία να περάσει κι η ώρα:

1) Αν υπάρχει κάτι αληθινά αισιόδοξο είναι ότι σχεδόν κανείς δεν είναι αληθινά αισιόδοξος πως θα πετύχουμε κάτι φέτος. Μόλις αυτή η ομάδα κάνει να αισιοδοξήσει, εφησυχάζει και τρώει σφαλιάρες. Ας παραμείνουμε απαισιόδοξοι λοιπόν, μπας και γίνει κάτι.
2) Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τι σου έχει κάνει ο Ανατολάκης και κάθε χρόνο τον διακορεύεις έτσι; Προσωπικά έχετε;
3) Πόσα γκολ μπορεί να φάει γνωστός διεθνής τερματοφύλακας μέσα σε 4 μέρες; 2; 4; 7;
4) Ποιός είναι ο κομμωτής του Αρκάδιου Μάλαρτζ και πώς καταφέρνει να είναι τόσο μοδάτος;
5) Γνωρίζει κανείς αν πουλιέται πουθενά η φανέλα GKALITSIOS;

37 σχόλια:

hopkins είπε...

Όντως, αυτό με την φανέλα του Γκαλίτσιου είναι όλα τα λεφτά!

Unknown είπε...

Είναι η κατά ISO/ΕΛΟΤ μεταγραφή του ονόματος με λατινικούς χαρακτήρες (όχι, δεν κάνω πλάκα)!!!! Ο Γκούμας, ας πούμε, θα έπρεπε να γραφει στην φανέλλα ...GKOUMAS!!!!! Για να δείτε ότι γελοιότητες (και γελοίους) δεν βρίσκεις μόνο στη μπάλα!

Ανώνυμος είπε...

@ (πρώην) Γεροντοπαλίκαρο,

1. εφόσον η ομάδα που βλέπουμε είναι, ως γνωστόν, ο Τζιγγεριακός, υπονοείς μήπως ότι οι απαισιοδοξούντες Μ-Λ είναι ... τσάτσοι του Βαρδινογιάννη;

Κουτόχορτε, τ' ακούς;

:-) :-))

2. Μήπως κάτι από την εποχή του ΠΑΟΚ;

3. Ασφαλώς 7 και άνω. Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι, πόσα από αυτά μπορεί να φάει ΟΡΘΙΟΣ;

4. Conan the ... Barberis μήπως;

5. Κι όμως φίλε, στη συγκεκριμένη φανέλα το GK είναι σωστό και μάλιστα επιβάλλεται! Ο λόγος; Ότι το ΓΚ είναι ΛΑΡΙΣΙΝΟ, βαρύ-βαρύ, και επομένως δεν μπορεί να αποδοθεί με το ελαφρύ G σκέτο.

---

μότο της Δευτέρας:

"ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε που νικήσαμε την αστεία ομαδούλα του Περιστεριού. Θα πρέπει μάλιστα να ντρεπόμαστε που δεν της ρίξαμε τουλάχιστον 15".

(ΚΚΕ Μ-Λ = κουτοχορτικόν κόμμα ελλάδος, μιζερολόγοι-λικβινταριστές)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Αρχικά να δηλώσω οτι δεν αντιλαμβάνομαι την ειρωνική διάθεση κάποιων. Επίση δεν κατανοώ αυτά τα αστεία περί μιζερολογίας. Δεν μιζεριάζει κανείς όταν αναφέρεται σε αυταπόδεικτες καταστάσεις. Αλλά φαίνεται κάποιοι έχετε μανία καταδίωξης. Εν ολίγοις, η ομάδα παίζει άθλια αλλά κερδίζει. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ. Οι άλλοι παίζουν καλύτερα και απο τους 2 αλλά δεν κερδίζουν. Αυτό που παίζει η ομάδα δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά αποκρουστικό. Η δε άμυνα είναι για τα πανηγύρια. Στα θετικά, εκτός των αποτελεσμάτων, η διάθεση των παικτών και η μη ενασχόληση με την διαιτησία που είναι απροκάλυπτα εχθρική σε κάθε παιχνίδι. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός οτι σε κάθε παιχνίδι η ομάδα αδικείται. Αντίθετα κάποιοι άλλοι ευνοούνται συστηματικά. Ας τα βλέπει αυτά ο Πρόεδρας της Σούπερ-Μπόχας. Κλείνοντας, η μισή χρονιά είναι το εντός με την ΑΕΚ. Αν δεν κερδίσουμε η χρονιά σχεδόν τελειώνει, θα πρέπει μετά η ΑΕΚ να αυτοκτονήσει και εμείς να πάρουμε όλα τα ντέρμπι εκτός (Γαβριέλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ). Βέβαια αν δεν αυτοκτονήσουν στην Λιβαδειά.

Υ.Γ Σε έναν αγώνα δεν έπαιξε ο άχρηστος-Αberdeen-και κάναμε την καλύτερη ανάπτυξη απο τα πλάγια. Και μας πλήρωναν κιόλας για να τον πάρουν...ΗΜΑΡΤΟΝ!

doudis είπε...

ρε παιδια εχθες ακουσατε και σεις το γνωστο με τον φουστη που τα πηρε κι αυτα ή εχω τιποτα παρενεργειες απο τις συνεχεις επιτυχιες σε ολα τα σπορ και δη σ'αυτο που συστηματικα κακοποιει ο εχθρος του κουρεα που κρυβεται πισω απο τις λεξεις ?

Thrass είπε...

Οι άλλοι παίζουν καλύτερα και απο τους 2 αλλά δεν κερδίζουν.

Νομίζω πως είναι πλέον φανερό: ο γαύρος έχει την ποιοτικότερη πρώτη ενδεκάδα φέτος, αλλά δεν έχει πάγκο. Θα δείξει αν θα αντέξει ή όχι, ήδη φαίνεται να κλατάρει. Κι αντί να κυνηγάνε τον Ίβιτς, κυνηγάνε το Βασσάρα.

Εμείς χρειαζόμαστε κάνα-δυο παίκτες στην άμυνα και είμαστε κομπλέ, πιστεύω.

Old Boy είπε...

Vrennus, σοβαρολογείς; Τι είναι ο ΕΛΟΤ;
Τζόνι, γαμάτο αυτό για το Κουτοχορτικο Κόμμα Ελλάδας, αλλά αυτός ο λικβινταρισμός τι σκατά είναι;
(σήμερα είναι μέρα αποριών).

gatti είπε...

O Λικβινταρισμός ήταν ένα οπορτουνιστικό πολιτικό ρεύμα μέσα στις τάξεις του Κομμουνιστικού Κόμματος που πρέσβευε πως οι σκοποί της επανάστασης μπορούν να επιτευχθούν σε συνεννόηση με την αστική τάξη, με αποδοχή του κοινοβουλευτισμού και όχι με επαναστατικές πρακτικές. Κατηγορήθηκε για επιχείρηση διαλυτικών - διασπαστικών κινήσεων και αρνιόταν το επαναστατικό πρόγραμμα. Η λέξη χρησιμοποιείται σήμερα για όσους προσπαθούν να εκφράσουν μια διαφορετική άποψη από αυτήν που αποτελεί την γραμμή του κόμματος.

Η δική μου απορία είναι άλλη: OK,
δέχομαι ότι ο ...κουτοχορτισμός εκφράζει μια άλλη άποψη. Υποθέτω ότι ο Τζόνι μ΄ αυτή την έννοια χρησιμοποιεί τη λέξη.
Αλλά από πού κι ως πού
αυτή η άποψη μπορεί να χαρακτηριστεί οπορτουνιστική; Εδώ αν κάποιος έχει σηκώσει παντιέρα
επανάστασης, αυτός είναι ο
Κουτόχορτος!

Old Boy είπε...

Mα μπλογκ οπαδών είναι αυτό ή πράσινη wikipedia; Προστίθεται αμέσως η λέξη λικβινταρισμός στην επικεφαλίδα.
Θενκς Γατί.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτε και γενικώς,

εγώ πάλι δεν αντιλαμβάνομαι την ευθιξία ορισμένων απέναντι στην ειρωνία, ειδικά όταν οι ίδιοι είναι είρωνες πρώτου μεγέθους.

Σοβαρούλια τώρα, ασφαλώς η ομάδα δεν έπαιξε ομαδικά (με 5 αλλαγές, πάλι καλά!), βεβαίως και θέλει πολλή δουλειά ακόμα, σίγουρα χρειάζεται κάποιες προσθαφαιρέσεις παικτών ...

... αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ εκείνο που χρειάζεται είναι Η-ΡΕ-ΜΙ-Α, ώστε να μπορέσει να αναπτύξει τις όποιες αρετές της, να μειώσει τα ελαττώματά της και να προσμετρήσει νηφάλια τις δέουσες επόμενες κινήσεις της.

Διότι και η φετινή, σίγουρα πιο αξιόλογη από την περσινή και την προπέρσινη ομάδα, σηκώνει ένα μεγάλο και ΑΔΙΚΟ φορτίο: το βάρος των αποτυχιών των προηγούμενων ομάδων μας...

... με την υπέρμετρη και συχνά τελείως παράλογη ένταση που το συνοδεύει: π.χ. οι αντιδράσεις μετά την ήττα από τον Αστέρα, τη μοναδική έως τότε σε αγώνες εντός κι εκτός πρωταθλήματος, είχαν μια ισχυρή δόση "θολωμένου ματιού".

Τώρα, η ίδια η ομάδα ΟΦΕΙΛΕΙ να κερδίσει την ζητούμενη αυτή ηρεμία ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ...

... και μάλιστα ασχέτως του αν θα τα πάρει παίζοντας καλή μπάλα ή όχι: διότι χρειάζεται πρώτα τα αποτελέσματα, ώστε να ηρεμεί, και να παίξει στη συνέχεια καλύτερη μπάλα (όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ομάδα, όταν π.χ. άμα ρίξει και 2ο γκολάκι και ηρεμήσει, ξάφνου αρχίζει και πιάνει απόδοση καλύτερη από πριν - ειδικά εάν είναι βασικά ΝΕΑΝΙΚΗ, όπως ο ΠΑΟ τώρα).

Από τη δική μας πλευρά, πάλι, σαν ομαδοί οφείλουμε να δώσουμε στην ομάδα ένα κλίμα ηρεμίας, δείχνοντάς της εμπιστοσύνη και πουσάροντάς την όσο γίνεται ...

... και όχι να τσιρίζουμε με κάθε στραβοπάτημα ...

... ούτε να ουρλιάζουμε συντονισμένοι με κάθε ιπτάμενη παπαριά, όπως λ.χ. οι (ήδη αλήστου μνήμης) παπαριές περί την ticket club, ή οι παπαριές περί των δηλώσεων Πεσέιρο.

Καταλαβαρδούγκος;

...

@ (πρώην) Γεροντοπαλίκαρε,

ο όρος λικβινταρισμός βγαίνει από το ρήμα liquider=καταλύω, διαλύω, εξοντώνω. Αναφέρεται στις πολιτικές εκείνες (οπορτουνιστικές ή άλλες), που αρνούνται την αυτονομία/αυτοτέλεια ενός κόμματος και πρακτικά το οδηγούν στη διάλυση (π.χ. λικβινταριστής θεωρήθηκε ο Πάμπλο όταν διέλυσε τη Δ' Διεθνή όντας γενικός γραμματέας της).


---

μότο:

Από το εγχειρίδιο του Γκρινιάρη:

"ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΝΟ, ΠΙΚΡΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΚΕΨΗ, ΑΓΧΟΣ, ΑΓΩΝΙΑ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΤΡΟΜΟ, ΦΟΒΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ".

(part time σκεπτόμενος, full time λικβινταριστής)

shogun είπε...

Εγώ έχω μια άλλη απορία:

Την περασμένη χρονιά ότι και αν λέγαμε ΟΛΟΙ εδώ μέσα αντιμετωπιζόταν απο τον Πάτερ με εκκλήσεις για ηρεμία. Φέτος όμως, ακόμα και ο Πάτερ έχει ενδώσει σε κάποιας μορφής γκρίνια (πάντα βέβαια πιο συγκρατημένη) και ξαφνικά ο ΤΤ από το πουθενά συνιστά συνέχεια ηρεμία στο ίδιο μοτίβο.

Η απορία μου: Εγιναν εσωτερικές εκλογές για το ποιος θα το παίζει ψύχραιμος και τις έχασα;

Ανώνυμος είπε...

Ισχυρίζεται κανείς ότι σε κάθε νέα σεζόν μηδενίζεται το κοντέρ και ξεκινάμε από την αρχή;
Για ποιο λόγο δικαιούται το φετινό ρόστερ να αθωωθεί για τα προηγούμενα "τρανά" επιτεύγματα;
Επίσης, υπονοεί κάποιος ότι το θέμα με την Ticket Club έχει (κάπως) λυθεί, επειδή ήταν μέσα στις προθέσεις της διοίκησης και όχι επειδή το έκραξε όλος ο κόσμος;
Οι ήρεμοι χρειάζονται όσο χρειάζονται και οι οξύθυμοι.
Δεν χρειάζεται ούτε οι μεν να μαλώνουν τους δε για ανυπομονησία και επί τούτου κριτική, ούτε οι δε να επιτίθενται στους μεν για ανυπαρξία.
Η επιτυχία του ότι μια άμυνα που μπάζει έχει δεχτεί τόσα λίγα γκολ πιστώνεται σε κάποιον;
Συμφωνώ με ΚΟΥΤΧ πως το ματσάκι με ΑΕΚ είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς, μέχρι το επόμενο.

SniperAthens είπε...

Απαντήσεις
2) Όλοι έχουν διακορεύσει την κυρία του (ρωτήστε κανένα Γλυφαδιώτη να σας πεί), ζήλεψε κι αυτός και "τρίβεται" στο Σάλπι.


3) Ο αριθμός των λαμβανομένων τεμαχίων είναι ευθέως ανάλογως με το ρυθμό αναπτύξεως των αλάτων στις κλειδώσεις.


4) Ο Αρκάντιος κουρεύεται εν χρω από τον κηπουρό της Παιανίας.

Πότε θα σταματήσει το αεκ να έχει την εύνοια της διαιτησίας?
2) Πότε θα ξεφουσκώσει ο gay-ρος? Αν ποδοσφαιριστής φυσουναρισμένος τραυματιστεί, πόσος χρόνος χρειάζεται να επανέλθει?


Κουτόχορτε τα περί διάθεσης τα έχω γράψει από το παιχνίδι με την Αμπερντήν.


Το ότι επιρρίπτεις ευθύνες στον κύριο Τσίκερ για την διαιτησία φανερώνει εμπάθεια. Αν κάτι πιστώνεται στη Super League είναι ότι ενώ ΔΕΝ είχε (και ακόμη ΔΕΝ έχει) ουσιαστικά καμμία ανάμιξη με τη διαιτησία, φέτος είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που κατορθώνει και περνά τη γραμμή της (σαν αρχή ενός μακρόπνοου πλάνου για την ουσιαστική διαχείριση της διαιτησίας, τους οποίους διαιτητές πληρώνει έτσι κι αλλιώς) με την τοποθέτηση του Μπίκα στην Επιτροπή της ΕΠΟ. Όπως Aγγλία. Έχω ξαναγράψει ακροθιγώς στο παρελθόν το πως βλέπει το οργανωτικό-διοικητικό κομμάτι του ποδοσφαίρου. Και συμφωνώ.


@doudis: σε απλά Ελληνικά?

Ανώνυμος είπε...

@ Shogun,

αχ, αλήθεια δεν το ήξερες;

Τι κρίμα.

Δεν πειράζει, θα ξαναγίνουν εκλογές. Σε 4 χρόνια.

Υπομονή.

---

@ Okra,

δεν πειράζει αδερφέ. Εσύ κράζε ...

... ας πούμε τον Μάτος για τα χάλια του Μπόβιο ...

... αφού κατά τη γνώμη σου το φετινό ρόστερ οφείλει να πληρώσει το μάρμαρο για τα περσινά σπασμένα.


---

Από το εγχειρίδιο του Γκρινιάρη:

"ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΝΟ, ΠΙΚΡΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΚΕΨΗ, ΑΓΧΟΣ, ΑΓΩΝΙΑ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΤΡΟΜΟ, ΦΟΒΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ".

(ένας από το πουθενά)

warzycha είπε...

"... ούτε να ουρλιάζουμε συντονισμένοι με κάθε ιπτάμενη παπαριά, όπως λ.χ. οι (ήδη αλήστου μνήμης) παπαριές περί την ticket club"

Αν καταλαβαίνω καλά, μας τη λες που διαμαρτυρηθήκαμε για τις απαράδεκτες πρακτικές με την ticket club? Δηλαδή έπρεπε να κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο που μια Α.Ε. μας εμπαίζει τη στιγμή που μας πουλάει εισιτήριο υπερτιμημένο (σε σχέση με το ρόστερ και τις ανύπαρκτες ανέσεις στο απαρχαιωμένο γήπεδο;) Συγνώμη φίλε μου, εγώ πάντως μάλλον δεν θα ψωνίσω άλλο για φέτος. Και στην τελική, τα όποια θετικά μέτρα που πάρθηκαν από τότε, είναι μάλλον αποτέλεσμα των διαμαρτυριών μας. Γιατί να είναι στο απυρόβλητο δηλαδή η δήθεν τεχνοκρατική διοίκηση Τζίγγερ; Επειδή μας κάνει υπερήφανους; Εδώ δύο γαϊδάρων άχυρα δεν μπορούν να μοιράσουν ακόμα και στο οργανωτικό - γραφειοκρατικό επίπεδο. Έχω βαρεθεί να με δουλεύουν φίλοι και γνωστοί τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και για το τραγουδάκι που είχε αντικαταστήσει τον ύμνο μετά τα γκολ έφαγα καζούρα. Αμελητέο, θα μου πεις, όμως και εκεί το κράξιμο τελικά έπιασε τόπο.

Δεν μεμφόμαστε δα τα ιερά και τα όσια όταν θίγουμε τα κακώς κείμενα μιας αποτυχημένης -αντικειμενικά- σε όλους τους τομείς, διοίκησης. Όπως μπορούμε -και πρέπει- να λέμε και τα καλά, έτσι πρέπει και να αντιδρούμε για τα κακώς κείμενα, μήπως και αλλάξει κάτι.

Old Boy είπε...

Sniper, δεν θέλω να το παίζω δασκάλα του χωριού και το γράφω ακριβώς επειδή σε εκτιμώ: νομίζω ότι είναι καλύτερα τα σχόλια μας να μην επεκτείνονται σε συγγενικά πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ εδώ και ώρα να αναρτήσω σχόλιο και με πετάει έξω. Για να δούμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ηelp! Ενώ κατάφερα τελικά να αναρτήσω το παραπάνω μικρούλι σχόλιο, μόλις πήγα να βάλω το κανονικό (απάντηση στον "Βαζέχα") με ξαναπέταξε έξω. Τι να κάνω;

shogun είπε...

TT πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα το blogger γιατί εγώ βάζω κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι παίχτες προφανώς δεν ευθύνονται για τα παρελθόντα αποτελέσματα της ομάδας.
Η φετινή ομάδα όμως είναι συνέχεια των προηγουμένων, αυτό ισχύει κάθε χρόνο. Είμαι κάθετα αντίθετος με οποιαδήποτε λογική θέλει τους φιλάθλους να ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους κάθε χρόνο. Πως να το κάνουμε...δεν μπορώ να κάνω delete τα προηγούμενα χρόνια.
ΤΤ να σε ρωτήσω κάτι; Εσύ δίνεις εκ των προτέρων την εμπιστοσύνη σου στην ομάδα; Υπάρχει κάτι θεωρητικά που μπορεί να κλονίσει αυτή σου την εμπιστοσύνη; Για μένα η εμπιστοσύνη των φιλάθλων δεν είναι προαπαιτούμενη αλλά ζητούμενη. Η διοίκηση, οι παίχτες και οι λοιποί εμπλεκόμενοι οφείλουν να κερδίσουν τον κόσμο και όχι οι φίλοι της ομάδας να δίνουν λευκή επιταγή. Αν δεν υπάρχουν απαιτήσεις μπορούμε να περηφανευόμαστε για πράγματα όπως τα ισοσκελισμένα οικονομικά της ΠΑΕ. Πάμε καλά; Εκτός και αν προτιμούμε να κινούμαστε στη σιγουριά της μετριότητας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Warzycha,

όχι φίλε μου, δεν κατάλαβες καλά τι έγραψα. Μάλλον επειδή δεν θυμόσουνα τι είχα γράψει εδώ ― εναντίον της ΠΑΕ ― τόσο για τις τιμές των εισιτηρίων όσο και για τις ταλαιπωρίες με το κακώς οργανωμένο (αν και απαραίτητο λόγω ονομαστικών εισιτηρίων) σύστημα πώλησης της Τicket Club.

Οι «ιπτάμενες παπαριές περί την T.C.» λοιπόν, στις οποίες αναφέρθηκα σε προηγούμενο σχόλιο και σε έκαναν να διαμαρτυρηθείς, αφορούν προφανέστατα (και σε παραπέμπω στα όσα έγραψα τότε) την ιστοριούλα, που ξεκίνησαν προ μηνός τα αλήστου μνήμης δημοσιεύματα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ και τα οποία δημιούργησαν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα για 2 βδομάδες.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα περί «απυρόβλητου της ΠΑΕ», που λες: αν μιλάς γενικά, τότε μάλλον σε κάποιαν άλλη ΠΑΕ αναφέρεσαι ― και αν μιλάς ειδικά, τότε σίγουρα δεν εννοείς τη δική μου στάση απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Σε παραπέμπω λοιπόν σε όσα έχω εξαρχής και κατά καιρούς γράψει για την ΠΑΕ και τον Ραλίστα (μεταξύ άλλων και για τη λεπτομέρεια, που αναφέρεις, σχετικά με τον ύμνο της ομάδας μετά από κάθε γκολ).

Βέβαια, δεν θα βρεις σε αυτά αποκλειστικά και μόνο ειρωνείες και βρισίδια κατά της ΠΑΕ, ούτε και θα δεις να τη θάβω για ανύπαρκτες μαλακίες της. Κυρίως όμως, δεν πρόκειται να βρεις στα γραφόμενά μου 10 ειρωνείες ανά παράγραφο εναντίον της ΟΜΑΔΑΣ (παικτών, τεχνικού διευθυντή και προπονητή) του Παναθηναϊκού. Ναι μεν έχω κάνει σκληρή κριτική στον Παπαδόπουλο, πλην όμως έχω καταθέσει και τις κατά τη γνώμη μου αρετές του. Δηλαδή, ακόμα και στην περίπτωση Παπ (που εδώ και δυόμιση χρόνια μου τη σπάει ανελέητα!), δεν νομίζω να πέρασα το κατώφλι από την κριτική στην συστηματική εμπαθή εκμηδένιση και το συνεχόμενο τσαλαπάτημα.

Ούτε πάλι θα με δεις να μην έχω τίποτα θετικό να πω, ή να μη βγάζω χαρά, έπειτα από νίκες της ομάδας. Διότι, το επαναλαμβάνω: επιμένω να διαχωρίζω την ΟΜΑΔΑ από την ΠΑΕ και να θεωρώ λάθος να την πέφτουμε στην ομάδα, επειδή μας τη δίνει η ΠΑΕ! Αυτό ήταν άλλωστε το νόημα και του προηγούμενου σχολίου μου, για την ηρεμία στην και γύρω από την ομάδα (όπου τόνισα, ότι αυτή την ηρεμία οφείλει πρώτα να την κερδίσει η ίδια η ομάδα, νικώντας στους αγώνες).

Κλείνεις το σχόλιό σου γράφοντας: «Όπως μπορούμε -και πρέπει- να λέμε και τα καλά, έτσι πρέπει και να αντιδρούμε για τα κακώς κείμενα, μήπως και αλλάξει κάτι». Σωστά! Δεν βλέπω λοιπόν πού μπορεί να διαφωνούμε επί της ουσίας.

...

@ Okra,

όπως εξηγώ εδώ, δεν συγχέω την ομάδα με την ΠΑΕ...

... και όπως και να το κάνουμε, θεωρώ άρρωστο να μη χαιρόμαστε έπειτα από τις οποιεσδήποτε νίκες της ομάδας και, αντίθετα, να μιζεριάζουμε ακόμα και με αυτές (ή πάλι να εξαφανιζόμαστε, για να εμφανιστούμε ξανά φορτσάτοι όποτε υπάρξει γκέλα).

Σαφές;

warzycha είπε...

@ Τουρτούρα: Εξηγήσεις δεκτές. Ναι, πράγματι, δεν διαφωνούμε επί της ουσίας ;-)

Ανώνυμος είπε...

@ΤΤ
Σαφές!
Εγώ δεν θα το χαρακτήριζα άρρωστο, απλά είναι απόρροια της απογοήτευσης.
Πάντως στην ίδια μοίρα βάζω και εκείνα τα σχόλια μετά από νικηφόρους αγώνες που αντί να "χαίρονται" με το αποτέλεσμα, την πέφτουν στους αμφισβητίες λέγοντας ότι κρύβονται.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απαντήσεις μάλλον συνειγορεί στο ότι τα πράγματα με την ΠΑΝΑΘΑ πάνε καλά.

Ωραία...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΤΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΣΙ. ΟΥΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ ανώνυμε αδελφέ,

Οι 2 έρχονται ήδη... Έκι, Νίνης είναι στο στάδιο της αποθεραπείας.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνώντας από τον λήθαργο που προκάλεσε η μεθυστική νίκη...
Α ρε Βαγγέλη, είχα τόσα όνειρα για σένα...πάνω που σε είχα ξεγράψει κατάφερες να κάνεις κάτι απλό, αυτό που δεν πίστευα ότι μπορείς να κάνεις, να βάλεις ένα απλό γκολ, απέριττο, χωρίς φρου φρου. Και το έκανες δις. Βαγγέλη το κάνεις επίτηδες; Αν το κάνεις επίτηδες δεν θα σε μαλώσω, απλά θα σου ζητήσω να πράξεις ό,τι πράττει και ο συμπαίχτης σου ο Σεμπαστιάν ο Αριέλ ο "Τσιρόλα" ο Ρομέρο. Με το που είδε ότι ο κόσμος ενθουσιάστηκε με μια του εμφάνιση, έσπευσε να μας βάλει στην θέση μας και να μας θυμίσει τον παλιό "καλό" εαυτό του. Βαγγέλη πρόσεξε, θα σε παρακολουθώ...μη δω άλλο τατού μετά τα δύο γκολ κατά του Crvena Zvezda Καισαριανής.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος Ανώνυμε,

για να πάρουμε τίτλο θέλουμε 5-6 καλές μεταγραφές παικταράδων που να φοράνε ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ με αξεσουάρ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ και ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, όπως έχει κάνει για μια δεκαετία ο Απατεώνας και πρόσφατα το ΑΕΚ-44 ...

... που χρειάστηκε να ζωγραφίσει ο ανεκδιήγητος Ζωγράφος, αφήνοντας τον Φωστήρα με 10 παίκτες επειδή ο Δημόπουλος διαμαρτυρήθηκε απολύτως δίκαια για ανάποδο σφύριγμα και στη συνέχεια, με ανάποδο σφύριγμα στο καπάκι, να σταματήσει επίθεση του Φωστήρα, να χαρίσει τον αιφνιδιασμό στο ΑΕΚ-44 ώστε να σκοράρει επιτέλους ...

... έπειτα από μια ώρα και βάλε κακοποίησης του αθλήματος.

Αλλά τι λέω;

Ο φταίχτης και γι' αυτό είναι γνωστός και φυσικά δεν βρίσκεται απέναντι.

Ανώνυμος είπε...

Έφτασα στο συμπέρασμα ότι ο sniper και ο μιχάλης είναι τρελές μαύρες γάτες. Το είχα υποψιαστεί μετά την περσινή πρόβλεψη για πρωτιά του μιχάλη, όταν και ακολούθησαν 5 ήττες και μία ισοπαλία, αλλά σήμερα βεβαιώθηκα.

Sniper: "ποιος λεντέσμα?"

Τραυματίζεται και χάνει Ρεάλ.

pappas: "ύποπτη η φυσική τους κατάσταση"

Δύο ματς τώρα ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ από την κούραση, δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, φωνάζαν από τον πάγκο "κουράγιο, Άκη λίγο ακόμα"

sniper: "Να δεις πως θα μας τα πρήζανε αν είχε απουσίες ο γαύρος"

Τραυματίες Άντζας, Λεντέσμα, Ντομί, ενοχλήσεις ο Κοβάσεβιτς, κόκκινη ο Τοροσίδης

Ρε παιδιά πείτε τίποτα και για το ΑΕΚ44 (δίνει και πριμ τώρα που του τα χαρίσανε) παίζουμε σε 10 μέρες.

Κατά τα άλλα είχε δίκιο ο ΤΤ, μέχρι και τον Φωστήρα σφάξανε, δεν πίστευα αυτά που έβλεπα από την αποβολή ως το γκολ.

Μακάρι η Ρεάλ να κατέβει αλά Βαλένθια.


υγ. κοντεύει η ώρα του Έκι

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ: ΗΜΟΥΝ ΕΓΩΙΣΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ!

Πολύ πρόσφατα σ' αυτό εδώ το blog οι γνωστοί θαυμαστές των Προέδρων-Επενδυτών που (αντίθετα από κάποιους άλλους) "πονάνε την ομάδα τους", με κατακευραύνωναν επειδή είχα τολμήσει ο αδαής να ειρωνευτώ και να "υποτιμήσω" την πειραιώτικη υπερομάδα των "πολλών ποιοτικών παικταράδων" ...

... η οποία, ως γνωστόν, ΔΥΣΚΟΛΑ έφαγε 4 γκολ στη Μαδρίτη ...

... και που, ως γνωστόν επίσης, βρίσκεται κάμποσα κλικ πάνω από τη δική μου φτωχομπινεδιάρικη ομάδα με τον "κακομοίρη προπονητάκο" της.

ΛΟΙΠΟΝ,

έπειτα από τη μεγαλειώδη εμφάνιση της παραλιακής ομαδάρας με τον Εργοτέλη, άρχισα να λυγίζω και να σκέφτομαι πως οι τιμητές μου είχαν δίκιο.

Αλλά δεν τολμούσα ακόμα να το παραδεχτώ. Υπάρχει κι αυτός ο άτιμος ο εγωισμός, βλέπετε...

Ώσπου ήρθε η χτεσινή συγκλονιστική εμφάνιση του Κοκκαλιακού για να με κάνει να ομολογήσω δημόσια:

ΗΜΟΥΝ ΤΥΦΛΟΣ!

Είχατε δίκιο ω πάνσεπτοι θαυμαστές των προέδρων που "πονάνε την ομάδα τους": ο ΚΟΚΚΑΛΙΑΚΟΣ δεν παίζεται!

Μια διαστημική ομαδάρα του Βορρά, που η δική μου ψτωχομπινεδιάρικη ομάδα με τον "κακόμοιρο προπονητάκο" της ΙΔΡΩΣΕ να νικήσει με 2-0 ...

... ο ΚΟΚΚΑΛΙΑΚΟΣ τη συνέτριψε με το φανταστικό 2-1 και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!

Πού να κρυφτώ ο δόλιος;

Θα με συγχωρήσετε άραγε ποτέ για τις βλασφημίες μου εναντίον του Ποιοτικού Πειραιώς;

SniperAthens είπε...

@henriksen:

ποιός Λεντέσμα? Πάμε πάλι...

Ο Λεντέσμα παρουσιάστηκε από τους απέναντι και τους "αντικειμενικούς" γραφιάδες τους σα διάδοχος του Καρεμπέ. Δεν έχει όμως ούτε την ικανότητα, ούτε την αύρα, ούτε την... Αντριάννα. Ο Μάτος είναι πολύ καλύτερος τεχνίτης, άρα και καλύτερος στη δημιουργία από το Λεντέσμα.


Ο gay-ρος κέρδισε τον κρατικοδίαιτο αδελφό του εκ Βορρά με την σφυρίχτρα. Το χθεσινό παιχνίδι, έως το σημείο της παρέμβασης του κόρακα, ήταν "καθρέφτης" προηγουμένων αγώνων τους - που και πάλι ο Κωνσταντινίδης τους έκλεινε το σπίτι. Σε ότι αφορά στο παιχνίδ με τη Ρεάλ, περίμενε τα φύλλα από Δευτέρα που θα παίζουν το γοερό κλάμα των απουσιών. Αυτά παθαίνεις άμα δεν έχεις πάγκο και σε παραμυθιάζουν (βλέπε παραπάνω) ότι θα "σαρώσεις" σε όλα τα μέτωπα. Και σου το λέω τώρα, για να σε προλάβω. Επί Μαρκαριάν, με 14 παίκτες φτάσαμε στον ημιτελικό του UEFA με Πόρτο και μας έκλεψαν το Πρωτάθλημα. Μπορεί ο gay-ρος να το κάνει αυτό με το υλικό που έχει σήμερα και για το οποίο σας έχουν "πρήξει" (βλέπε παραπάνω) ότι είναι κορυφαίο?


Δικαίως γράφεις και για το αεκ44 - κι εκεί με τύχη και σφυρίχτρα πάει η δουλειά, αλλά σήμερα... τελείωσαν και τα δύο.


Το ότι ο gay-ρος έτρεχε σα δαιμονισμένος και τώρα φαίνεται σα να ξεφούσκωσε, ΔΕΝ είναι ψέμματα. Ξεχνάς τη λάσπη που είχε ρίξει ο Κρόκους στο Βαζέχα με την ανακοίνωσή του? Δε διάβασα καμμιά δική μας ανακοίνωση στα ΜΜΕ...


"Μαύρες γάτες-voodoo-μαντζούνια-κόκκαλα αγίων-φυλαχτά έχω λέγετε": (δες προηγούμενο post) o madboy έχει μπερδέψει τις ΠΑΕ μου φαίνεται. Πάντως, είδες που με το που έγραψες αεκ, έχασε σήμερα?
Στείλε μου μιά τούφα μαλλιά σου να βρίσκεται :-ppppppppppppppppp


@tt: Εσύ κι ο Eddie Murphy: "Ι can see, I can walk"!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε sniper μπερδεύτηκες και άδικα επιχειρηματολογούσες. Τα έχουμε ξαναπεί και συμφωνήσαμε. Πλάκα έκανα επειδήτον μελέταγες και τραυματίστηκε, όπως και για τις απουσίες. Έγινε και αυτό με το ΑΕΚ, φαρμακόγλωσσοι στο μπλογκ

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Εγώ πάντως αποδέχομαι τον τίτλο της "μαυρόγατας - γκαντεμόσαυρας" και - όπως έχετε παρατηρήσει - αποφεύγω τα σχόλια.

Έχει και μπασκετικό ντέρμπυ με τις γαβριέλες και δεν λέει...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα