Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2007

Πήραμε τα πέντε

Λάρισα - Μπλάκμπερν 2-0
ΑΕΚ - Σάλτσμπουργκ 3-0
Σοσό - Πανιώνιος 0-2
Αρτμέντια - Πανάθα 1-2
Άρης - Σαραγκόσα 1-0

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο Τζέκος;


ΥΓ. Να δω πότε θα βουτήξουμε τους Γουνδουλάκη και Μάκο.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω πως χρειαζόταν ο Τζέκος για να νικήσουμε ομάδες όπως η Σάλτσμπουργκ, Αρτμέντια και Σοσό.

ΑΡΑ ο Τζέκος πρέπει να βρίσκεται κάπου βόρεια :-)

....

Με την ευκαιρία, πού βρίσκεται ο φίλος ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΣ;

Τι; Διαλέγει δικιολογίες μετά το χτεσινό post του;

Ε, δε χρειάζεται και πολύ ψάξιμο.

Τη ... δικιολογία την έχουν έτοιμη στο MAGIC και τις λοιπές παραλιακές δυνάμεις: "Σιγά τα ωά, η Αρτμέντια είναι καφενείο"!

...

Πέρα από την πλάκα πάντως, με την πολύ καλή εμφάνισή της η ομάδα μας διέψευσε τις ανησυχίες μου κι επιβεβαίωσε τις ελπίδες μου.

Πρεσάραμε ασφυκτικά κι αρκετά ψηλά ανά μεγάλα διαστήματα, είχαμε απλότητα και καλή κυκλοφορία, φτιάξαμε - αλλά και χάσαμε - ένα τσουβάλι ευκαιρίες.

Ο ΜΑΤΟΣ αποδεικνύεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μεταγραφή, όπως και ο ΝΤΟΓΙΕ.

Για μένα, υστέρησαν δυο. Κυρίως ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ. Δυστυχώς το παιχνίδι του εξακολουθεί να είναι χαοτικό [μα δεν έμαθε τίποτα έξω;] κι ελάχιστα δημιουργικό - με εξαίρεση το ότι κερδίζει πάρα πολλά φάουλ και σε καλές θέσεις (αλλά δυστυχώς έχει τη μανία να τα εκτελεί αυτός). Από δική του ευθύνη, και του ΝΙΛΣΟΝ, φάγαμε το γκολ μιας και "κρέμασαν" την άμυνα - ο ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ θα μπορούσε να μην είχε αφήσει τη θέση του, όμως δεν ήταν και τελείως τρελό το ότι έτρεξε να καλύψει το κενό στο άκρο.

Και ο ΠΑΠ, που ναι μεν έτρεχε φιλότιμα, αλλά χαοτικά, ακοντρολάριστα και με τα γνωστά του άτεχνα κι άμπαλα κατέστρεψε περί τις 4-5 πολύ καλές επιθέσεις μας. Πάλι καλά που σούταρε δυνατά το πέναλτι, γιατί από εκτέλεση ήταν περιφερειακού πρωταθλήματος.

Άντε, πότε θα είναι πανέτοιμος ο ΝΤΟΓΙΕ (10 λεπτά μπήκε το παλικάρι και μάς ανέβασε 3 σκάλες, έβαλε και γκολάρα!), να ξεκουραστεί λιγάκι ο Δημητρός.

...

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΕ, περιμένεις νέα ευκαιρία με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ;

:-)

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Τουρτουριστέ αδελφέ,

Τουρτούρα προχώρα σε θέλει όλη η χώρα...

Ρε συ, έχω μία αδελφή καρακουκλάρα, φυσική ξανθιά με πράσινα μάτια (καμία σχέση μ' εμένα... όλη την ομορφιά του σογιού την πήρε εκείνη. Εγώ πήρα τα τρια(καρίρε) τους).

Όποιον μας έχει φέρει σπίτι ή αλλόθρησκος θα ήταν (οπότε θα το βάραγα) ή γκρινιαρογκαντεμόσαυρα (οπότε θα τον έβριζα). Να σου κάνω καμία γνωριμία μα μεν.

Καραγκούνης πάγκο μέχρι να βάλει μυαλό και να καταλάβει ότι ο ηγέτης πρώτα κόβει και μετά μιλάει. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αυτός που μιλάει και δεν κόβει.

Παπαδόπουλος το ίδιο μέχρι να κόψει τα μπουζούκια.

Ν'Ντόε να τον πετάμε μέσα χωρίς το σορτσάκι.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Δηλαδή σας άρεσε η ομάδα...Μάλιστα. Όπως είπαν και άλλοι, αυτήν την ομάδα ο πραγματικός Παναθηναϊκός την έχει για 5 γκολ. Χτες κέρδισε με στημένη φάση στο 89. Δηλαδή αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ και ερχόμασταν Χ, θα μιλάγατε για τιμητική ισοπαλία? Όταν ομάδες υπερέβαλαν εαυτόν (Λάρισα, Πανιώνιος, Άρης) και κέρδισαν ομάδες με καλύτερους παίκτες, πολλαπλάσιο μπάτζετ κτλ, εσείς είστε ικανοποιημένοι με μια νίκη στο 89 απέναντι στους ανύπαρκτους? Η άμυνα, και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις, είναι για τα πανηγύρια. Βύντρα, Νίλσον και Ενακαρίρε είναι ντροπή να φορούν την φανέλα. Αν απέναντι τους δεν ήταν ο ψαράς της Σλοβακίας αλλά ένας απλά καλός παίκτης, ακόμα θα μετράγαμε. Η ανάπτυξη ήταν πιο αργή και απο το ριπλέι. Ώρες-ώρες κόντευα να κοιμηθώ. Σας είπα και άλλες φορές, καλά τα συστήματα όμως οι παίκτες καλούνται να τα εφαρμόσουν. Τρανό παράδειγμα η φάση που αναπτυσόμαστε ωραία, ανεβαίνει το μπακ (ποιός άλλος? ο πανηλίθιος Βύντρα) και στέλνει την μπάλα στην κερκίδα. 2 φορές έγινε αυτό. Την μία μάλιστα, ο βλάκας Σωτηρακόπουλος μίλησε για σέντρα-σουτ. Να μην πώ για την φάση του γκόλ. Δέκα φορές να βγεί σε θέση για σέντρα, έντεκα φορές άουτ θα την στείλει. Το μόνο θετικό ήταν η εμφάνιση Δημούτσου και Μάτος. Πραγματικά εξαιρετικοί. Όσο ο Καραγκούνης παίζει στα πλάγια και καθυστερεί να δώσει την μπάλα, είναι ζημιά για την ομάδα. Ξαναλέω, αυτή η ομάδα με ποιοτικά ακραία μπακ και ένα βαρβάτο σέντερ-φορ, δεν θα είχε ΠΟΛΥ καλύτερη τύχη? Απο πέρσι φώναζε ο Μουνιόθ, αλλά...ΚΑΒΟΥΡΙΑ! Όσο για τον Μάλαρτζ, βιδωμένος στην γραμμή του τέρματος δεν καθαρίζει καμία σέντρα. Σε κάθε σέντρα με αυτήν την άμυνα, βγάζουμε εξαπτέρυγα και κομποσκοίνια. Χθες μπαλώθηκε. Αύριο θα ανακαλύψετε την Αμερική.

Ανώνυμος είπε...

@ Pappas,

ΝΑΙ, ΤΕΛΕΙΟΣ: τον Ντογιέ να τον ρίχνουμε μέσα χωρίς το σορτσάκι!

Χαχαχαχαχαχαχά!

Υ.Γ. για το άλλο, μη με κολάζεις πάτερ μου παντρεμένο άνθρωπο και με παιδί ...

... πώς το είπες; Κουκλάάάάρα και με πράσινα μάτιααααααααα;;;

Ανώνυμος είπε...

@ Christopher Colombus alias Κουτόχορτος,


Εσύ δεν μίλαγες χτες για "πολύ κλάμα";

Τι έγινε;

Έκλαψες;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τέτοια χαρά για μια αναιμική νίκη απέναντι στην πιτσαρία της Μπρατισλάβα...δεν πάτε καλά κάποιοι. Και Τζόνυ δεν έκλαψα χτες, κλαίω χρόνια τώρα με το εξάμβλωμα που βαφτίζουν κάποιοι Παναθηναϊκό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ κουτόχορτε αδελφέ...

ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ 5 ΡΕ ΜΑΝ.

Ποιός είπε ότι τρελαθήκαμε από τη χαρά μας ρε φίλε; Ο Λαρισαίος και ο Πανιώνιος σαφώς και θα είναι πιο χαρούμενοι.

Ασκήσαμε και την κριτική μας στον Καραγκούνη.

Έχεις δει Star Wars την καινούργια τριλογία??? Στο τελευταίο επεισόδιο, όταν το dark side of the force κερδίζει, έχεις την ΕΠΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ Obi One Kenobi VS Darth Vader. O Obi one Kenobi λοιπόν λέει στον Darth Vader κάποια στιγμή "... only a sith deals in absolutes..." SEATH είσαι κι εσύ ρε και χρειάζεσαι Jedi μπας και στρώσεις.

Δηλαδή πρέπει ή να πετάμε από τη χαρά μας ή να τα βλέπουμε όλα μαύρα. Απαγορεύεται να χαίρομαι δηλαδή που κέρδισε η ομάδα; Ή θα πρέπει να χαίρομαι μόνο όταν ρίχνει από 3 παστέλια και πάνω.

Κατάλαβες που είναι η διαφορά της κριτικής από την γκρίνια; Τώρα γκρινιάζεις.

Δες τον αράπη πως σηκώνεται και το καρφώνει ρε φίλε... σαν τσόντα ήταν. Και στον 2ο γύρο θα το ξανασηκώσει και θα το φορμάρει στον γαύρο... κι εκεί ΘΑ ΕΙΝΑΙ τσόντα.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα....

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Ά.. και κάτι ακόμα.

Όποιος ξέρει μπάλα καταλαβαίνει ότι για το γκολ φταίει μόνο ο Καραγκούνης.

Μου φαίνεται πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πως "κρεμάει" τον δυοΚαρίρε όταν ξαφνικά σταματάει το μαρκάρισμα και αρχίζει το λογύδριο. Τι έλεγε ρε παιδιά εκεί; Λόγο έβγαζε;;;;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ρε συ πάτερ...έχω γράψει πάνω απο 150 άρθρα...που σημαίνει αρκετός χρόνος. Λες να με νοιάζει να γκρινιάζω ή να βλέπω την ομάδα όπως της αξίζει? και κυρίως όπως ΜΑΣ αξίζει. Λες να μ'αρέσει να χάνω? Λες να μ'αρέσει η καζούρα στην δουλειά? Λες να έχω κουραστεί απο κούπες και να μην θέλω επιτυχίες? Με κόφτει και με πονάει αυτή η ομάδα, γι'αυτό και γράφω, επισημαίνω, φωνάζω και τα χώνω. Λες χθες να μην πανηγύρισα τα γκόλ? Αλλά δεν θα κλείσω τα μάτια σε λάθος πράγματα, ούτε σαν τους γαύρους θα βγάλω μεγάλη νίκη την δύσκολη επικράτηση επί μιας πιτσαρίας. Αρνούμαι να ρίξω τις απαιτήσεις μου. Γιατί η ομάδα που υποστηρίζω απο παιδί είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ομάδα. Είναι τεράστιο μέγεθος, που δεν συγκρίνεται ούτε με Θρήνους, ούτε ΑΕΚάκια και βέβαια Ζαπορίζιες και Αρτμέντιες. Απλά...

Ανώνυμος είπε...

Oτι ο Βύντρα είναι ντροπή να φοράει τη φανέλα μια ομάδα με σοβαρό σχεδιασμό θα το είχε ανακαλύψει κανα δυό χρόνια πριν.
Ο Ντογέ είναι σίγουρο οτι δεν είναι έτοιμος ή κάνει ο,τι να ναι ο Πεσέιρο;
Γιατί εμένα μου φάνηκε πολύ πιο "έτοιμος" απο το φάντασμα του Παπαδόπουλου, που βλέπουμε τα τελευταία δύο χρόνια.

V

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Δηλαδή εάν στο δοκάρι της πιτσαρίας έμπαινε γκόλ, τα ίδια θα λέγανε σήμερα κάποιοι? ή μήπως μια ήττα / ισοπαλία με τους άμπαλους θα ήταν τιμητική για την ιστορία του Παναθηναϊκού? Για να μην το χοντρύνω και πω πώς αν παίζαμε εμείς με Μπλάκμπερν, Σαραγόσα και Σοσό ακόμα θα σκούζαμε. Δεν είναι επιστήμη ρε παιδιά η μπάλα, απλά πραγματάκια είναι. Έγραψα χτες για κάποιους παίκτες. Δεν σας κάνει εντύπωση που ο περσινός Νο1 μεταγραφικός στόχος για την άμυνα, φέτος δεν μας έκανε και πήγε ελεύθερος αλλού? Δεν σας κάνει εντύπωση που μας έδιναν 1,8 για να πάρουν αυτό το ζώο τον Βύντρα και είπαμε όχι? Τώρα θα μάθει μπάλα?

Ανώνυμος είπε...

Παίδες,

Στο κλίμα των ημερών θα το "παίξω" Άννα Διαμαντοπούλου και θα συστήσω αυτογνωσία και αυτοσυγκράτηση!

Αυτογνωσία, γιατί ναι μεν η εμφάνιση είχε θετικά στοιχεία σε επίπεδο συνολικής λειτουργίας, αλλά παίξαμε με μια πολύ μέτρια ομάδα (μάλλον την χειρότερη απ΄ όσες αντιμετώπισαν χθες οι ελληνικές ομάδες). Ούτε άσπρο, ούτε μαύρο. Σε γενικές γραμμές πάντως, αυτά που λέει ο Κουτόχορτος για την εμβέλεια των παικτών μας ισχύουν. Θέλω να πιστεύω ότι όταν σ΄ αυτή την ομάδα ξαναμπούν ο Ίβανιστς, ο Έκι (αν...) και ο Νίνης, θα δούμε κάτι σημαντικά καλύτερο.

Και αυτοσυγκράτηση, γιατί όσο κι αν χάρηκα τη νίκη, συνειδητοποιώ ότι με αυτή την άμυνα και με αντίπαλο που θα διαθέτει δύο καλά φορ, θα έχουμε πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα δυστυχώς...

Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσω είναι ότι η ομάδα δείχνει να έχει ένα "σχέδιο" στον αγωνιστικό χώρο (που λέει κι ο Καρπετόπουλος...) και αυτό φυσικά πιστώνεται στον Πεσέϊρο. Ο οποίος όμως θα πρέπει να μας αποδείξει στα πολύ πιο δύσκολα που έρχονται αν αυτό το σχέδιο μπορεί να αντέξει και να προσαρμόζεται στο υλικό που διαθέτουμε όσο θα αυξάνεται η πίεση. Εκεί θα κριθεί ο συγκεκριμένος κόουτς.

Όσον αφορά στη "διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού", έχω 3 απορίες:

1. Γιατί δεν παίζει από την αρχή ο Νταμέ; Για ποιο λόγο είναι "ανέτοιμος" και δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά; Απ΄ ότι θυμάμαι, έκανε κανονικότατη προετοιμασία από την πρώτη μέρα και δεν είχε κανένα τραυματισμό (πλην της ίωσης που τον κράτησε εκτός προπονήσεων για 3-4 μέρες). Τα περί ραμαζανίου, τα ακούω βερεσέ, ασφαλώς...

2. Γιατί δεν παίζει ο Σαριέγκι; Όταν ήλθε, ξέραμε ότι έκανε φουλ προετοιμασία με την ομάδα του στην Ισπανία και δεν είχε πρόβλημα ετοιμότητας. Με βάση τα credentials που τον συνοδεύουν και τα λίγα που έχουμε δει, θα έπρεπε να είναι βασικός. Αν κρίνεται υποδεέστερος του Ενακαρίρε, τότε έχουμε χοντρό πρόβλημα.

3. Τί θα γίνει επιτέλους με την περίπτωση Παπ; Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!

Ανώνυμος είπε...

@ Κουτόχορτέ μου,

όχι και πιτσαρία η Αρτμέντια! Θα σε μηνύσει η Pizza Hut! Magic δεν βλέπεις;

Η Αρτμέντια είναι κλασική καφετέρια, σαν ας πούμε τη ΣΟΝΙΑ του παλιού καιρού με ολίγον από SELECT της Φωκίωνος Νέγρη, του παλιού καιρού επίσης!

Εμείς πάλι, είμαστε, όπως γνωρίζεις, παραδοσιακό καφενείο με την κλασική γωνιά για σκάκι, όπως το παλιό Κοραή και Πανεπιστημίου γωνία, συν τους αραπάκους που πουλάνε cd λόγω 21ου αιώνα.

Επομένως, το αποτέλεσμα είναι ΔΙΚΑΙΟ.

Όπως ΔΙΚΑΙΟ ήταν και το αποτέλεσμα μεταξύ των δυο ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ, της ΤΡΟΥΜΠΑΣ και του ιταλικού ΣΑΛΟΝ ΚΙΤΥ προχτές.

Γενικώς η ζωή είναι ΔΙΚΑΙΗ, αν δεις πίσω απ' την επιφάνεια...

... ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΗ μας! :-) :-))

Ανώνυμος είπε...

Τζόνυ, είσαι θεός!

Η αναφορά σου στα καφεποτεία με συγκλόνισε! Ως κωλόγερος, θέλω να προσθέσω το ιστορικό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ, στις παρυφές του Χημείου, με τους φανατικούς σκακιστές και ταβλαδόρους. Όμως σε ότι με αφορά, θα αφήσω τα Εξάρχεια και θα ανηφορίσω τη Σκουφά για να φτάσω στο διαχρονικό ΦΙΛΙΟΝ (πρώην Dolce, για τους παλαιότερους). Πιο κουλτουριάρικο, λίγο πιο κυριλέ, εναλλακτικό αλλά ταυτόχρονα δημοφιλές, με φανατικούς θαμώνες, εξέφραζε τέλεια τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό που ζήσαμε και αγαπήσαμε.

Δυστυχώς, η σημερινή μας εικόνα μου θυμίζει κάποιον που οραματίζεται την αρχοντοβλαχιά του DA CAPO, αλλά επειδή δεν τον παίρνει για την Πλατεία Κολωνακίου, περιορίζεται σε "μεταμοντέρνα" καφετέρια στην Πλατεία Μπουρναζίου... (no offence για τους φίλους Μπουρναζιώτες...).

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τζόνυ το κλείσιμο με τα δυο μπουρδέλα ήταν απολαυστικό. Γέλασα με την καρδιά μου. Αυτό ακριβώς είναι βέβαια που με κάνει πιο έξαλλο, το ότι δεν ποδοπατάμε αυτό το τρι-μπούρδελο όργιο που ξεφτιλίζει επί δεκαετία το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης θα συμφωνήσω με τον greenheart, το θέμα είναι αν οι παίκτες σου μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που θες να παίξεις. Το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Πεσέϊρο με την Σπόρτινγκ ήταν πραγματικά πολύ θελκτικό. Είχε όμως τρομερά τεχνίτες και γρήγορους ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Όπερ σημαίνει πολύ λιγότερες λάθος μεταβιβάσεις, γρήγορη ανάπτυξη και ποικιλία παιχνιδιού. Λέω και πάλι, καταπληκτικά αναπτυχθήκαμε τις δυο φορές που το ζώο έστειλε την σέντρα στην κερκίδα. Με πραγματικό μπακ μπορεί να είχες κάνει ένα γκολ σε αυτές τις 2 φάσεις. Ναι βλέπω να υπάρχει λογική. Ναι βλέπω προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας (κάτω η μπάλα, κίνηση, τριγωνάκια κτλ). Δεν διαφωνώ παιδιά. Εκεί που τρελαίνομαι είναι με το οτι οι παίκτες που έχουμε είναι πολύ λίγοι για να εφαρμόσουν αυτό το στυλ παιχνιδιού. Αν για παράδειγμα είχαμε για μπακ-που έχουν αδυναμίες αλλά τονίζω το στυλ- σαν τον Νέτο του Άρη ή τον Σίλβα της ΑΕΚ, και αριστερά σαν τον Σπυρόπουλο ή κάποιον άρτιο τεχνικά, γρήγορο με καλή σέντρα....θα ήμασταν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική ομάδα. Ο Ενακαρίρε δεν κάνει...Δεν μπορεί το παληκάρι, δεν το έχει ρε παιδί μου. Επειδή λοιπόν βλέπω προοπτικές, γκρινιάζω με την ανεπάρκεια του υλικού. Η ανάγκη για ψηλό σέντερ φορ είναι εξώφθαλμη απο τότε που έφυγε το Κυπριακό ζώο. Εκεί έγκειται και η απόλυτη καθίζηση του Παπαδόπουλου. Με τον Σάλπι δεν συμπληρώνονται όπως θα έπρεπε, έχουν απολύτως ίδια χαρακτηριστικά. Διαφωνεί κανείς? Ε ρε γαμώτο αυτά τα προφανή, κανείς πούστης δεν τα βλέπει? Ούτε ο προπονητής, ούτε ο Τεχνικός Δ/ντής, ούτε κανένας? Σε τελική δεν είπαμε να βάλει λεφτά ο σπάγγος. Πάρε το 1,8 για το ζώο και πάρε ένα αξιοπρεπές μπακ. Με 1 εκ δεν βρίσκεις απο ένα καλό μπακ για κάθε πλευρά? Μην τρελαθούμε. Τον Νίλσον δεν τον ήθελε η Ρεν με 1 εκ? Άλλα τόσα δεν έδιναν πέρσι για τον Σέριτς? ε απο αυτά ρε παιδιά, κάνε μια διαχείριση και πάρε κάποιον καλύτερο απο τον Καρκίνο...Που και να ρίξει φράγκα δεν θα χάσει. Περισσότερο χάνει όσο ξεφτιλίζεται η αξία του περιουσιακού στοιχείου και όσο δεν πατάει ο κόσμος. Ελπίζω την Κυριακή να μην κάνουμε γκέλα. Το φοβάμαι πολύ σας το λέω. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια είμαστε εκτός πρωταθλήματος απο Νοέμβριο μήνα, δεν θα μου έκανε εντύπωση.

kornass είπε...

H Αρτμέντια είναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ που κερδίσαμε στο 87 με το ζόρι (χέστηκα αν είχαμε κατοχή).

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Δεν θέλω να προδικάσω τίποτα ακόμα. Είναι πολύ νωρίς. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε κατά πάρα πολύ αν θέλουμε φέτος να μην γίνουμε για ακόμα μια χρονιά περίγελος...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Παρεπιπτόντως και μόνο αυτή η δήλωση, που άλλοτε δεν θα τολμούσε να ξεστομίσει, λέει πολλά...γιατί έχουμε κάνει μάγκα κάθε απίθανο και έχουμε μικρύνει ΠΟΛΥ...
http://www.sportdog.gr/new/article.
aspx?id=44479

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε.

1. Η Ομάδα έχει προβλήματα

2. Χαιρόμαστε όταν κερδίζει η ΠΑΝΑΘΑ από τη στιγμή που κερδίζει ΔΙΚΑΙΑ.

3. Επισημαίνουμε τα προβλήματα της ομάδας αλλά μέχρι εκεί.

4. Η Αρτμέντια δεν είναι τόσο κακή ομάδα. Οι Γαβριέλες θα είχανε φάει 3 γκολάκια και η ΑΕΚ με το ζόρι θα έφερνε Χ.

5. ΑΕΚ, Πανιώνιος και Λάρισα - από τις ομάδες που είδα - είναι πολύ φορμαρισμένες για αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου. Η ΑΕΚ λόγο Τσου-Λου προφανώς (Που δεν της έκατσε τελικά) και οι άλλοι 2 προφανώς με την Προοπτική να έχουν το μάξιμουμ των πόντων που μπορούν να έχουν από τον 1ο γύρο ώστε να παίζουν σίγουρα.

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι μάλλον θα κάνουν μεγάλη "κοιλιά" προς το τέλος του 1ου και την αρχή του 2ου γύρου.

6. Ο Άρης ήταν η μόνη ομάδα που θύμισε Ελληνική ομάδα του 80. Σύστημα "Βαστάτε τούρκοι τ' άλογα δεν είναι εδώ το Σούλι" και ταμπούρομα μετά το γκολ, κανονικά θα έπρεπε να έχει φάει 5.

Το είδος του ποδοσφαίρου που έπαιξε σε συνδυασμό με την νίκη του Άρη, για εμένα, απλά συνειγορούν στην διαπίστωση που θέλει τον Μπάγεβιτς μέτριο πλην όμως αστείρευτα κωλόφαρδο προπονητή.

Δεν υπάρχει αριθμός ανάμεσα στο 6 και το 8

8. Ο Βύντρα είναι καλός παίκτης. Αν ήταν μπάκ με δυεισδυτικότητα και καλή σέντρα δεν θα ήταν βύντρα αλλά Ρομπέρτο Κάρλος. Με εξαίρεση τον Μινχ, εγώ δεν έχω δει τέτοιο ακραίο μπακ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, συγνώμη δηλαδή. Είναι φερέγγυος και καλός παίκτης και όχι η δουλειά του δεν είναι να βγάζει σέντρα διαβήτη. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίλσον. Θα το φωνάζω και θα το λέω, ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ.....

9. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ. Ναι τον έχουμε δει καλύτερα, αλλά ΤΑ καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουν έρθει.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ κουτόχορτε,

Με τι προφορά τα είπε αυτά ρε μαν ο Καραγεωργίου, με την δική του ή με αυτήν που χρησιμοποιεί για να τον καταλαβαίνει το υπόλοιπο 99,9% του Ελληνικού Πληθυσμού που ΔΕΝ είναι τυρογαλάδες;

Και στην τελική τι να έλεγε ο Καραγεωργίου ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα;;;

Θα φάει 3 παστελάκια από τον αράπη και τους άλλους και θα το βουλώσει κι αυτός.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Νικήσαμε αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Αυτά είναι συνηθισμένα για τον παναθηναικό οπότε δεν πρέπει να παραβλέπουμε μερικά πράγματα:

1. Γιατί, ω γιατί δεν πουλήσανε τον Βύντρα 1,8 εκ?

2. Ο Καρχαρίας με κάνει να ντρέπομαι για λογαριασμό του

3. Στο γκολ η άμυνα ήταν εντελώς αλλού γι αλλού, αλλά φταίει και ο Κάρα. Έχει δίκιο ο mike, πρέπει να χαλαρώσει λίγο

4. Γιατί δεν ξεκινάει ο Νταμ(άρι παλαμάρι) και παίζει αυτό το φάντασμα που δεν μπορεί να βαρέσει ούτε πέναλτυ? Πόσο δίκιο είχε ο ΤΤ τότε τελικά..

5. Ο Μάτος με κερδίζει όλο και πιο πολύ, ο Δημούτσος είναι αγωνιστής. Ο Ρομέρο δεν πρόλαβε να μου γυρίσει τα άντερα στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Σάλπι απαραίτητος αλλά βάλτε του ένα γομάρι δίπλα ρε πουστη μου να βάλει 25 γκολ.

6. Κοντά στην ομάδα, είναι χρονιά ιωβηλαίου, μακάρι να πάμε καλά και να διορθώσουν μερικά προφανή λάθη. Δεν έχει άδικο ο Κουτόχορτος και μπράβο του που τα είπε πριν το ματς.

7. Δεν υπάρχει Αρτμέντια Πετρζάλκα ρε παιδιά. Ας είμαστε σοβαροί. Και εμείς και ο Σωτηρακό με τον Μένιο, το παραγαμήσανε. Μπυραρία β'διαλογής ήταν

υγ. @sniper: ρε θα με βγάλεις και γαύρο στο τέλος επειδή τόλμησα να πω ότι ο Λεντέσμα έπαιξε καλά στο ντέρμπυ? Λες να στεναχωρήθηκα που δεν πήγε καλά με Λάτσιο? Παρ'όλ'αυτά δεν είναι ντροπή να λέω ότι μου άρεσε ένας παίκτης του γαύρου, ειδικά αν είναι και στην εθνική αργεντινής. Εδώ ακόμα και ο Παππάς γουστάρει τον Στολτίδη ας πούμε. Πάντως δεν το περίμενα από σένα, εμείς οι νέοι του βλογ πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη, ως μειοψηφία εν μέσω της υπέργηρης καταδυνάστευσης των greenheart,squarelogic,TT ktl.

SniperAthens είπε...

@henriksen: Φυσικά και δεν είναι ντροπή. Απλά, προϊόντος του χρόνου, θα δικαιωθώ διότι θα αποδειχθεί ότι ΔΕΝ υπάρχει ποδοσφαιριστής Λεντέσμα (όπως ΔΕΝ υπάρχει και Ντ' Αλεσσάντρο). Κι αν στενοχωριέσαι μία φορά με την κατάντια της Αργεντινής, εγώ στενοχωριέμαι πολύ περισσότερο, believe you me.


Ο Παππάς δικαιολογείται εν μέρει διότι πρόσφατα του έπεσε ένα container παντόφλες πάνω στο κεφάλι. Άσε που έχει περίεργα γούστα. Σκέψου ότι θέλει τον TT για γαμπρό!!!


Περί αλληλεγγύης: Το δέχομαι at face value. Μένει να αποδειχθεί, την επόμενη φορά που θα βγάλω τους παππούδες βόλτα, να έρθεις για βοήθεια. Eπίσης, θεωρώ ότι είσαι στην ομάδα των "αδέσποτων" για το 5χ5.


Έχουμε: τους άλλους (old boy, square, green, tt - άλλους δε ξέρω, ο Κουτ.??) κι εμάς (gatti, εσύ, ο Πάτερ κι εγώ-μέχρι στιγμής)

Ανώνυμος είπε...

@ Greenhrt,

ναι, βέβαια το Πανελλήνιον και το Dolce ... Τώρα, άμα πω και το ΡΩΣΣΙΚΟΝ (προσέχεις το διπλό σ) - εκεί στα Χαυτεία, άλλη φάση, με τα πιροσκί - θα διαδοθεί ότι διαμένω στη twilight zone, που δεν αληθεύει: εκεί πήγαινα με τον παππού μου!

Κι όποιον αρχίζει να λέει κάτι ειρωνικά του στιλ "παιδιά σάς μυρίζει μούχλα;", τον συγχωρώ.

@ Κουτόχορτε και Ηenriksen,

θα δείξει. Είναι πολύ νωρίς και σίγουρα είμαστε όλοι δύσπιστοι, γιατί το έργο το έχουμε ξαναδεί. Δουλειά βάσει σχεδίου πάντως, γίνεται. Ίσως αυτό βοηθήσει ν' ανέβουν κάποιοι παίκτες.

Ανεξάρτητα από αυτά όμως, ο παπα-Μιχάλης έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο για τη στάση που είναι καλό να κρατάμε.

@ Snip,

ζήλεψες νεανία μου; :-)

squarelogic είπε...

sniper
εσεις οι "νεοι" βγαζετε ημιχρονο?

επιπλεον,επιασες επαφη με τον γαμπρο(old boy)?

Για το ματς συμφωνω με τον Κουτοχορτο οτι δεν ειναι μετρο συγκρισης για τον ΠΑΟ,οτι το κεντρο της αμυνας αποτελει εγγυηση για...ναυτιες,και με ολους σας οτι ο ΠΑΠ ειναι καιρος να γυαλισει παγκο.Το κακο ειναι οτι φαινεται κι ο Σαλπιγγιδης να εχει κολλησει την αρρωστια και να μην μπορει να κανει ενα κοντρολ της προκοπης.

Η ομαδα με ενα σοβαρο κεντρ.αμυντικο,2 καλα πλαγια μπακ(που πολυ σωστα λεγεται θα μπορουσαν να ειχαν αποκτηθει με τα χρηματα που τους προσφερανε για τους ανυπαρκτους Σεριτς-Βυντρα)και ενα δυνατο φορ που να ξερει και λγιο μπαλα θα ηταν 3 κλασεις καλυτερη και τοτε θα αποκτουσε νοημα η καλη διδασκαλια του Πεσειρο.(hint:τετοιος ειναι ρε παιδια ακομη κι αυτος ο Τζιμπουρ του Πανιωνιου.Δεν ξερω αν ειναι δυσκολος χαρακτηρας,παντως το παιδι ειναι κλαση κι ας μην εχει ακομη ονομα που να γεμιζει το ματι)

Για τον Πεσειρο να πω οτι ακομη δεν εχω δει τι ψαρια πιανει στο κοουτσαρισμα μεσα στο παιχνιδι(τομεα στον οποιο τα πηγαινε πολυ καλα ο Μουνιοθ),αλλα σιγουρα εχει κανει δουλεια ως προς την αναπτυξη της ομαδας,και μαλιστα με "λαθος εργαλεια" .

Ελπιζω στην επανοδο Ιβανσιτς(πρεπει να αποκτηθει το ταχυτερο),Νινη,Εκι και στο να συνεχισουν ετσι Ματος,Ελινι και Νταμε.

Πραγματι ενα κεντρο με Ιβανσιτς,Ματος,Εκι ή Καρα,Νινη με Νταμε,Σαλπι μπροστα μπορει να διαλυσει πολλες ομαδες.

squarelogic είπε...

Παντως το προηγουμενο ποστ του Κουτοχορτου ΠΡΙΝ τον αγωνα με τοσες ειρωνιες κρινεται ατυχες!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Κατ αρχάς διαψεύδω την καθόλα ψευδή και ανυπόστατη φήμη της καταπλάκωσης μου από κοντέινερ με περιεχόμενο παντόφλας.

Μετά από ώρες επιστημονικής έρευνας ανέπτυξα μαζί με έναν πρώην συμφοιτητή μου από την Αυστραλία την ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚΟΠΑΝΤΟΦΛΑ, δίνωντας στην μιγκάτο σχήμα ημισελήνου και αεροδυναμική μπαμπού.

Άρα μετά από κάθε χτύπημα, η παντόφλα επιστρέφει μόνη της και η την αρπάζετε για άλλο χτύπημα ή την κοντρολάρετε με το πόδι σας.

Λόγο της τελευταίας απαίτησης, το προϊόν δεν πωλείται σε ποδοσφαιριστές με το όνομα Παπαδόπουλου.

Επίσης, ο ΤΤ επιλέχθει δια το προξενιόν, καθώς μόνο ένας άνθρωπος με την Ιώβια Υπομονή ενός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ οπαδού που εξακολουθεί να υποστηρίζει με θέρμη το διοικητικό πλάνο της ομάδας, μπορεί να υπομείνει και τον Χαρακτήρα της αδελφής μου.

Διότι ο ορισμός "καρακουκλάρα" όπως γνωρίζετε Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφοί, ιδίως όταν συνοδεύεται από φυσικό ξανθό μαλί και πράσινα μάτια, κουβαλάει και όλα τα σπαστικά της εν λόγω γυναικείας - ενίοτε και αντρικής - κατηγορίας.

Ως εκ' τουτου, πέραν εμού (που όμως τυγχάνω εξ' αίματος συγγενής και θέλω παιδιά και όχι τον εφιάλτη απ' τους "300") μόνο ο ΤΤ έχει επιδείξει, με την στάση του απέναντι στην ομάδα, την απαιτούμενη υπομονή και επιμονή που χρειάζεται.

Για τον "μείνε στην ΠΑΝΑΘΑ" είχα και εγώ τις ίδιες θέσεις με τον ΤΤ. Και ο Νίλσον και ο Βύντρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και τόσο κακοί παίκτες. Θα πάρει παιχνίδια ο Νίλσον και θα δείτε.

Άμυνα βλέπω τον Βάσκο να μας "δένει". Σου λείπουν πολλοί παικτουά, πολύ περισσότεροι απ' ό,τι σ' οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Τέλος, στο 5Χ5, η ομάδα της οποίας θα υπερασπιστώ την εστία μπορεί να κοιμάτε ήσυχη... κι εγώ αυτό θα κάνω στο τέρμα. Αρκεί μη ξυπνήσουμε και δούμε το σκορ απότομα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

gatti είπε...

Τελικά όπως βλέπω το πρόβλημα
επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες θέσεις όπου δεν διαθέτουμε παίκτες επιπέδου Παναθηναϊκού. Εννοείται πως όλες οι κριτικές είναι καλοπροαίρετες, κανείς δεν θέλει να χάνει η ομάδα, απλώς μερικοί (και η αφεντιά μου μέσα) προσπαθούμε να δούμε παρακάτω και αυτό το παρακάτω μας φαίνεται αβέβαιο. Μπορεί να προτρέχουμε, μπορεί να βιαζόμαστε και να πέφτουμε έξω. ΜΑΚΑΡΙ να πέφτουμε έξω.

Προσωπικά, πάντως, Βύντρα, Νίλσον, Σέριτς, Τζιώλης και Μάντζιος και δυο τρεις ακόμα δεν αισιοδοξώ πως θα βελτιωθούν όσος καιρός κι αν περάσει. Οπως είπε κι ο Λαζόπουλος για τον Παπανδρέου με αφορμή το γεγονός ότι στο ΠΑΣΟΚ χαίρονταν με τη βελτίωση που έδειχνε προεκλογικά σε σχέση με το 2004 "...χαίρεσαι αν το παιδί αρχίσει να μιλάει καλά όταν είναι 2-3 χρονών, όχι όταν φτάσει τα ...55". Κατ΄ αντιστοιχία αν ήταν να δείξουν κάτι οι συγκεκριμένοι παίκτες θα το είχαν δείξει εδώ και καιρό. Πότε σκοπεύουν να βελτιωθούν; Και πόσο καιρό είναι διατεθειμένος να τους περιμένει ο Παναθηναϊκός.
Κακώς δεν πουλήθηκαν, συμφωνώ με τον "δεν τρώμε κουτόχορτο" όταν τους ζήτησαν. Οπως έλεγε σε μια ταινία ο Βογιατζής (ήταν επιπλοποιός) "...στη δουλειά μας το σκάρτο εμπόρευμα το διώχνουμε αμέσως και χωρίς πολλά πολλά".
Κι εμείς τους κρατήσαμε μη χάσουμε τις ταλεντάρες.
Τέλος πάντων, θα δούμε. Θα αρχίσουμε να βλέπουμε από την Κυριακή.


@snip: Ποιο 5Χ5 ρε συ; Αφού σου είπα πως είμαι γιαγιάκα. Κανα ...γκολφ στα μεγάλα κέφια μου και με το φόβο να μείνω με κανα λουμπάγκο. Και πολύ μου είναι...

@Παππας10 (Μιχάλης): Είσαι ρατσιστής με τις ξανθιές (κι ό,τι σκεφτόμουν να ξανθύνω...).


ΥΓ. Αν κρίνω από την παράθεση των "καφεποτείων" εσείς (μερικοί έστω...) είστε πιο ...αρχαίοι από μένα...

squarelogic είπε...

μπα,gatti μην μασας,μας μεγαλωνει ο sniper για να αισθανεται αυτος νεος!

Βρηκα και ονομα γα την ομαδα:
Ι giovani di ieri!

Ανώνυμος είπε...

@square

Σε ομάδα με τέτοιο όνομα, θα αισθάνομαι τουλάχοστον... (v)ieri!

@gatti

Αρχαίοι δε λες τίποτα - αν και εσύ έχεις δώσει hint με τον καθηγητή σου Γιαννάκη Μεταξά...

@τζόνυ

Συνχίζεις τις θεϊκές αναφορές! Ναι, ως παιδάκι(!), έτρωγα ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ πιροσκί από το ΡΩΣΣΙΚΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά sniper ούτε ταξί δεν γεμίζουμε οι νεανίες, μετά τις αποκαλύψεις gatti, pappas.

Για την μπιανκοσελέστε δεν αντέχω άλλο να μην κερδίζουν αυτοί οι παικταράδες τίποτα, χάρις στο φάντασμα του Ντιέγκο, τη λούζερ νοοτροπία (λες να φταίει το ισπανικό DNA?) και κάτι απίστευτους, τύπου Μπιέλσα, Πέκερμαν. Οι δύο που είπες υπάρχουν, αλλά μπροστά σε κάτι Μαστσεράνο, Καμπιάσο κτλ πραγματικά ΔΕΝ υπάρχουν.

Αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να κάνομε επιτέλους την πρώτη νίκη από τότε με τον γαύρο, βαρέθηκα πια. Και χρωστάμε και κάτι στον Εργοτέλη από τα 2 τελευταία χρόνια. Ελπίζω να δω βασικό Ν'Ντόι (όπως τον λένε τελικά)

Thrass είπε...

Δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τη λέμε στο Βύντρα, τον Παπ και το Σάλπι. Κι οι τρεις τους κάνανε πολύ συμπαθητικό παιχνίδι.

Με τον Ν'Ντόι ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει, σκέφτομαι διάφορα: ότι για να μπει πρέπει να βγει κάποιος που δε γίνεται να βγει, είτε λόγω συμβολαίου είτε επειδή θα ήταν ένας εκ των Παπ, Σάλπι, Δημούτσος, Καρά. Τέλος πάντων, ποιός ξέρει, θα δούμε.

Gatti, για τον Τζιόλη διαφωνώ τελείως, έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει και το θεωρώ απαραίτητο να μείνει στην Πανάθα.
(αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να βελτιώσει ένα-δυο πραματάκια, βεβαίως)

zouk είπε...

O Εντοι ειχε προβλημα στους κοιλιακους μετα την ιωση και ειχε χασει προπονησεις.

Θα μπει 11αδα χαλαρα σε λιγο(και απο Εργοτελη δεν θα με χαλαγε),αλλιως θα παω στο Πεσειρο με 10 αφρικανους οπαδους Βαζελους,και θα γινει η επθυμια μας διαταγη :-P.

Και αντε να τελειωνουμε με τα εκτος εδρας παιχνιδια γιατι θελω να παω και γηπεδακιιιιιιι.

SniperAthens είπε...

O Εντόϊ είναι μουσουλμάνος και λόγω ραμαζανιού είναι σε κακή κατάσταση.

Ο Τζιώλης, τον οποίον είχα πιστέψει και επέμενα να έρθει από τον ΠΓΣΣ και τον στήριζα... με απογοητεύει. Έχει κρεμάσει ο ποπός του και τον πατάει λες και είναι ο Αλεξαντρής (sic) στα τελειώματά του.

Ο Καραγκούνης άμα δε σταματήσει το μπίρι-μπίρι θα τσακωθεί (πρόβλεψη)με τον Γκονζάλες (αν ξαναπαίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων - πρόβλεψη).

Η καθίζηση του Παπαδόπουλου οφείλεται πολύ ΛΙΓΟΤΕΡΟ στο ότι ΔΕΝ έχει partner σωματότυπου Κωνσταντίνου και πολύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στο ότι έχει πάρει αέρα ο ποπός του παίζοντάς το αρχηγός. Άμεσος κίνδυνος να καταντήσει 2ος Λυμπερόπουλος (δε συγκρίνω ποδοσφαιρικές ικανότητες αλλά νοοτροπίες).

Ο Μάντζιος (και το έχω ξαναγράψει) ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βελτιώθηκε σε τίποτε από τότε που ήρθε. Ίδιο ισχνό κορμί και όλο γύρω-γύρω από την περιοχή. Δαντέλα και φρού-φρού.

Για το Μάτος τα έχω γράψει επίσης νωρίς. Είναι πολύ καλό αμυντικό χαφ αλλά χωρίς βοήθειες θα γίνει ο Στολτίδης (αν και νεότερος, πόσο θα αντέξει να τραβήξει το κάρο μόνος του δηλαδή - φυσικά και ξέρει πολύ καλύτερη μπάλλα από τον Στολτίδη).

Με αυτό το υλικό πάντως θα έπαιζα 3-5-2 (παρότι σε σύγκριση με την ομάδα του Κυράστα και του Μρκαριάν ΔΕΝ τρέχει το ίδιο) ως εξής: Μάλαρτζ (αμετακίνητος), Δάρλας-Γκούμας (Σαριέγκι)-Νίλσον, Τζιώλης-Μάτος-Δημούτσος (δεξιά)-Κάρα (αριστερά)-Ίβανσιτς (trailer πίσω από)-Σάλπι (αρ)-Ντόϊ(δεξ). Πυκνότερες γραμμές από το 4-4-2 και με δεδομένη την κακή κατάσταση των επιθετικών ΔΥΟ παίκτες "μπουκαδόρους" περιοχής: κορυφή (Ίβα) δεξιά (Δημούτσο). Ο Κάρα έτσι κι αλλιώς πλαγιοκοπεί από αριστερά γιατί ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ έπαιζε στη γραμμή.

Επίσης θα πειραματιζόμουν (στις προπονήσεις και σε εύκολα παιχνίδια) και στα εξής: Βύντρα και Τζιώλης εναλλάξ σαν σέντερ-μπακ.

@henriksen: εύκολα, θα τους απλώσουμε τα πιροσκί στον πάγκο και θα τους κρύψουμε τα πι.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε όλα όσα είπε ο sniper (ειδικά για τους παίκτες) αν και προτιμώ 4 στην άμυνα, αλλιώς στο 3-5-2 λίγο πιο αμυντικά, δλδ εκτός ο Δάρλας και μέσα καθαρό σέντερ μπακ, στην χειρότερη Βύντρα, γιατί με μόνο ένα καθαρό σέντερ μπακ θα μαζεύεις πολλά. Άσε που το 3-5-2 είναι πιο απαιτητικό τακτικά για να το μάθουν τα φυντάνια μας. Ειδικά με την διάθεση που δείχνουν κάτι Μάντζιοι. Πάντως είναι αλήθεια ότι αφού η καλύτερη μας γραμμή είναι το κέντρο πρέπει να την φορτώσουμε.

Για Μάντζιο, Δάρλα και δευτερευόντως Τζιόλη (που έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ) θα κριθούν πολλά φέτος. Ή βάζουν μυαλό ή φεύγουν. Κρίμα κιόλας γιατί η νέα φουρνιά του Πανιώνιου είναι πολέον πολύ ακριβή λόγω Τσακίρη/Λίνεν. Πολύ θα γούσταρα στην Πανάθα όμως κάποιους από τους Μάκο (κυρίως), Γουνδουλάκη (τον περσινό των 12 γκολ και πόσων ασίστ), Σπυρόπουλο, (μη σου πω και Μανιάτη) κυρίως γιατί τα γαυροχανούμια έχουν μετρημένους Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΛΑΨ-ΛΥΓΜ!*

* Μετά το κλάμα που έριξα έπειτα από το ματσάκι με το CAFE ART+MEDIA (το γνωστό Da Capo των περιχώρων της Μπρατισλάβα), και πάνω που πίστευα πως θα γελάσει λίγο το χειλάκι μου, ήρθε το σημερινό με τον ψαροκαφενέ του Μαρτινέγκου για ν' αποτελειώσει όλες τις προμήθειες μου σε χαρτομάντηλα - και πιστέψτε με, έπειτα από τις προφητείες του καλού μου ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ, ήταν γύρω στα τρία ράφια!!!

Άντε τώρα να βρω δικιολογίες... Ίσως η συνέντευξη του ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με βοηθήσει. Υποθέτω ότι, σαν σεφ καφέ-ουζερί με κρητσικιές ρατσές, θα έχει να πει πολλά - εννοώ: και μετά το ματς, όπως είπε πριν.

Τιι; Είμαι πειραχτήρι; Μπαααα, σάς φαίνεται. :-D

...

Λοιπόν,

η ομάδα ήταν σήμερα όπως ΠΡΕΠΕΙ (κι ευχόμουν μαζί σας και μαζί με όλους τους παναθηναϊκούς) να είναι: ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ!

Ισοπεδωτική ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ και ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 94'!!!

Και το ακόμα πιο ευχάριστο; Ότι και τα 3 γκολ τα βάλαμε ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ και όχι από στημένες φάσεις! Όχι πως σνομπάρω τα γκολ από στημένες φάσεις, αλλά καταλαβαίνετε.

Κρίμα μόνο που χάσαμε 5-6 ευκαιρίες για μερικά ακόμα γκολάκια.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ πιάσε τα ρακόμελα από τώρα, να γλυκάθείς και να ξεχάσεις.

...

@ Πάτερ,

με τιμάς κι ειλικρινά σ' ευχαριστώ. Όμως αδερφέ, οφείλω να σου εκμυστηρευτώ πως η υπομονή μου οφείλεται στο ότι έχω παντρευτεί (ναι!) πρασινομάτα.

Ρε, μάς τρέλανε σήμερα η ΠΑΝΑΘΑ!!!

@ Greenh,

βίοι παράλληλοι! Θυμάσαι μήπως και του ΤΣΙΤΑ;

[Μην πιάσουμε και το ΣΙΝΕΑΚ, έτσι;]

@ Snip and all,

πιαστείτε χέρι χέρι και τραγουδήστε "άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρονες"!

ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΝΑΘΑ!!!

Α,

είδα και την ΚΟΜΕΝΤΙ στο Καραϊταβλάρ Μπερντέ με τα ΟΦΗ = ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΦΙΔΙΑ (snakes) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ... Άλλος ένας "θρίαμβος" ΠΡΟΚΑΤ μετά από ευρωπαϊκό στραπάτσο του ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΟΥ ... Γελοιτότητες.

Ανώνυμος είπε...

etsi gamaei i panatha

Ανώνυμος είπε...

...η ομάδα έπαιξε πολύ καλά σήμερα, όπως θέλουμε να τη βλέπουμε. με τη μπάλα κάτω, με αυτοματισμούς, με "τριγωνάκια" και "1-2"... φυσικά μην ξεχνάμε ότι για 60 λεπτά ο εργοτέλης έπαιζε με 10, αν και οι παίχτες μας έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα αποφασισμένοι για τη νίκη. ο μάτος πιστοποίησε για ακόμη μια φορά ότι ξέρει πολύ μπάλα και είναι πολύ έξυπνος παίχτης...θετικότατη η παρουσία του ρομέρο...ο δημούτσος θα πάει μπροστά το παλικάρι, έχει ταλέντο και δεν κωλώνει...ο τζιώλης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και αν "ιδρώνει" περισσότερο θα γίνει ακόμα καλύτερος...ο ivanschitz διστακτικός, πράγμα λογικό, αλλά όλοι θέλουμε να βρει γρήγορα τα "πατήματα" του...επιπλέον, γίνεται προφανές ότι ο σάλπι με τον ντάμε δίπλα του θα κάνουν θαύματα. αυτοί πρέπει να ξεκινούν βασικοί και ο παπ να έρχεται αλλαγή όποτε χρειάζεται...