Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2007

Αυτό το έργο είναι μακέτο...


Ένα πράγμα είχαν να κάνουν οι άχρηστοι...Για ένα πράγμα είχαν δεσμευθεί...Για το ίδιο που κατηγορούσαν έντεχνα τον Ερασιτέχνη για να καλύψουν την δικιά τους ανεπάρκεια...Μία μέρα μετά την παρουσίαση του σήματος για τα 100 χρόνια ήρθε η κρυάδα...Γήπεδο? Last year...'Οταν ΠΑΛΙ τα έλεγα ήμουν εμπαθής, κακοπροαίρετος και τα σχετικά...2009/10 λέει θα είναι έτοιμο. Καλά κρασιά...Είναι που φέτος το καλοκαίρι θα έμπαιναν οι μπουλντόζες...Είναι που το μόνο πρόβλημα ήταν ο Ερασιτέχνης...Είναι που έχουν άκρες σε Κυβέρνηση και ΥΠΕΧΩΔΕ...Είναι τα πρωτοσέλιδα "ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ"...Βρε ουστ απο δω καραγκιόζηδες...δυο γαϊδουριών άχυρα δεν μπορείτε να χωρίσετε, θέλετε και γήπεδο Ντραγκάο. Πάλι καλά που γυρίσατε την ομάδα Λεωφόρο για μοχλό πίεσης. Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ...

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

agapite malakako, prin laliseis, fae prota mia kali dosi eksipnoxorto na kselampikareis. to xronodiagrama twn axriston tis pae poy dilitiriazoun ta oneira mas elege oti ta erga tha ksekinisoun ton oktobrio 2007 kai tha diarkesoun 18 mines. diladi oti to gipedo tha itan etoimo tin aniksi tou 2009. me alla logia eksarxis itan programatismeno i xrisi tou na arxisei tin podosfairiki xronia 2009-2010.
me tis kathisteriseis pou anakoinosee o mpexrakis, milise oti efiktos stoxos einai na paradothei to gipedo gia xrisi to 2009-2010.
me alla logia i kathisterisi, theoritika, einai entos anekton orion.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Κουτόχορτε Αδελφέ,

Συμφωνώ μ' αυτά που λέει ο άνωθεν, όχι όμως και με τον τρόπο που τα λέει.

Μπορεί να μας τη σπας με την γκρίνια σου αλλά δεν σε βρίζουμε... μην τρελαθούμε κι όλας.

Τέλος πάντων, το χρονοδιάγραμμα δεν έχει και τίποτα τρελές υπερβάσεις. Κάνα - Δύο μήνες καθυστέρηση έχει. Κι εγώ αυτό ξέρω. Ούτως ή άλλως, 18 μήνες από τον Οκτώβριο του 2007 = Απρίλιος 2009. Άρα για το πρωτάθλημα 2009 - 2010 θα παίζαμε.

Το ότι τα κάνανε σκατά και ότι δεν πρόκειται να γιορτάσουμε τα 100 μας χρόνια στο γήπεδο είναι σωστό και κατακριτέο. Αλλά γι' αυτό ευ8ύνεται (πρόσεξε.. δεν λέω φταίει.. λέω ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ο ερασιτέχνης και η στάση του, άσχετα αν σε ορισμένα πράγματα ήταν δικαιολογημένη.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε μου τριμάλακα, για να ανταποδώσω το μπινελίκι, το γήπεδο ήταν να παραδοθεί 2008. Και επειδή πάντα μιλάω με στοιχεία, αν ξέρεις να διαβάζεις ορίστε...
----------------------------------
ΕRΤ.GR
29 Ιουν. 06

Λεπτομέρειες μένουν για να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, μετά την συνάντηση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά

Στο "σπίτι" του, τον Βοτανικό, αναμένεται να κάνει τα γενέθλια των 100 χρόνων από το έτος ίδρυσης του ο Παναθηναϊκός. Οι τελευταίες λεπτομέρειες συζητήθηκαν σε σημερινή συνάντηση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά περισσότερες πληροφοριέςμε τον δήμαρχο Αθηναίων Θ. Μπεχράκη και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Βαρδινογιάννη και αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή η τροπολογία για το νέο γήπεδο της "πράσινης" ΠΑΕ που προβλέπει διπλή ανάπλαση στην περιοχή του Ελαιώνα και στη λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Βαρδινογιάννης, τα έργα αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο 2007 και το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2008, τότε που ο Παναθηναϊκός θα κλείσει 100 χρόνια ζωής. , Η πλευρά του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της για τους χειρισμούς του υπουργού, ενώ ο κ. Σουφλιάς -γνωστός για τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα- απευθυνόμενος στον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη του είπε με νόημα: "Και τώρα δώστα όλα και φέρε τον Σαβιόλα". Αμέσως μετά την συνάντηση, ο κ. Σουφλιάς δήλωσε ότι σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τους πολίτες της Αθήνας, για την Παναθηναϊκή οικογένεια αλλά και για το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Πάρε και ένα ακόμα...
----------------------------------
Η αναπροσαρμογή του χρονοδιαγράμματος προβλέπει ότι η (τεχνική, ηλεκτρομαγνητική κλπ), μελέτη που θα γίνει με έξοδα του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2006, αρχές του 2007.

Θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του έργου, και όπως αναφέρεται στην υπ’ αριθμόν δύο απόφαση ο μειοδοτικός διαγωνισμός. Βάσει του χρονοδιαγράμματος, οι εργασίες πρέπει να έχουν ξεκινήσει το αργότερο μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2007 και το γήπεδο να παραδοθεί προς χρήση (στη χειρότερη περίπτωση) 18 μήνες αργότερα.

Αυτό εξαρτάται εν πολλοίς και από τον εργολάβο που θα αναλάβει την αποπεράτωσή του και ο οποίος μπορεί να «τρέξει» το έργο ακόμα πιο γρήγορα. Θεωρείται ότι αν δεν αντιμετωπιστούν περαιτέρω δυσκολίες, το έργο μπορεί να παραδοθεί και σε λιγότερο από 1,5 χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται απολύτως εφικτό να προλάβει ο Παναθηναϊκός έστω και οριακά να γιορτάσει την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυσή του στο γήπεδο του Βοτανικού. Η φράση «χωρίς όμως να αλλάζει ο αρχικός χρονικός στόχος για την υλοποίηση του έργου» δεν αναφέρεται τυχαία στο κείμενο. Στο τελικό συμφωνητικό που έχουν συνάψει ερασιτέχνης και ΠΑΕ αναφέρουν ότι το έργο πρέπει να παραδοθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2008. Μεταξύ Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2008 είναι ο ρεαλιστικός στόχος.
-----------------------------------
Άρθρο της εγκυρότατης Καθημερινής 11 Μαρτίου 2007

Γήπεδο ΠΑΟ έτοιμο έως τέλος 2008
Κρίσιμο εξάμηνο

Αποφασιστικής σημασίας για την υλοποίηση της μεγάλης πολεοδομικής επέμβασης στον Βοτανικό είναι οι αμέσως επόμενοι μήνες.

Η αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Αθηναίων προκάλεσε μικροκαθυστερήσεις στις διαδικασίες, ενώ η πολυπλοκότητα του εγχειρήματος απαιτεί εντατικοποίηση των ρυθμών προόδου από όλες τις πλευρές, προκειμένου οι εργασίες κατασκευής να αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού να είναι έτοιμο έως το τέλος του 2008.
----------------------------------

Σου φτάνουν ή θες κι άλλα...???

SniperAthens είπε...

@κουτόχορτο: 'Οταν ΠΑΛΙ τα έλεγα ήμουν εμπαθής, κακοπροαίρετος και τα σχετικά

Και λίγα λες, να σου τα πω κι εγώ ένα χεράκι? :-pppppp

δυο γαϊδουριών άχυρα
παρακαλώ να διευκρινίσεις άμεσα αν είναι ΚΟΥΤΑΧΥΡΑ ή σκέτα


Πέραν του αστείου το κόστος κατασκευής είναι τεράστιο κι εφόσον δεν το επωμίζεται η ΑΕ και περιμένει (δικαίως αφού είναι κοινή πρακτική - ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ αφού όλοι έτσι κάνουν) τη βοήθεια του Κράτους (ΠΕΧΩΔΕ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ) τότε οι καθυστερήσεις είναι αναμενόμενες. Δεν πίστεψα ΠΟΤΕ ότι θα ήταν έτοιμο για τα 100 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κουτόχορτε αδελφέ,

1ον. Ελπίζω ότι το "τριμαλάκας" δεν πάει σ' εμένα. Δυομαλάκας μπορεί, τριμαλάκας με τίποτα μη γίνει του Τριακαρίρε εδωμέσα.

2ον. Κρατικό ΜΜΕ (Άρα "ό,τι θέλει ο λαός ώστε να στηρίξει την Κυβέρνηση) και "Καθημερινή" που παρόλλη την εγκυρότητα της, δεν φημίζεται για το αθλητικό της ρεπορτάζ.

Ο Τζίγγερ δεν θυμάμαι ποτέ να δήλωσε για 2008 τίποτα, πέρα από το ότι "ήλπιζε" να κυλήσουν όλα ομαλά... που δεν κύλησαν. Και ένα από αυτά που ΔΕΝ κύλησαν ήταν η υπογραφή των Γιαννακοπουλέων για να τα λέμε όλα. Για άλλη μία φορά ΔΕΝ στρέφομαι εναντίων τους, αλλά έχουν κι αυτοί τις ευθύνες τους.


Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Σαρούνας.. εεεε.. σόρρυ.. Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πάτερ σαφέστατα και δεν πήγαινε για σένα...φαντάζομαι το ξέρεις. Όσο για τα σχόλια έχω να πώ το εξής απλό. Η διαφορά ανάμεσα σε έναν μεγάλο παράγοντα και έναν αποτυχημένο παράγοντα είναι η αποτελασματικότητα. Το μέγεθος Παναθηναϊκός είναι τεράστιο. Κάποιοι μπορούν να το επωμιστούν και κάποιοι όχι (παράγοντες, παίκτες κτλ). Δεν με νοιάζει τι φταίει, με νοιάζει το αποτέλεσμα. Σε τελική ανάλυση αν δεν ήθελαν την βοήθεια του κράτους (πατέντα Ελλάδας) θα είχαμε αποφύγει όλη την γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις. Αλλά ο ραλίστας θέλει γήπεδο με 200376026 δόσεις και λοιπές διευκολύνσεις. Ε έτσι δεν γίνεται, ιδιαίτερα αν επείγεσαι όπως εμείς. Για να αντλήσει κεφάλαια δεν είχε πρόβλημα λόω οικονομικής επιφάνειας. Αν δυσκολευόταν ας πούλαγε την ονομασία (όπως Allianz Arena, Emirates κτλ). ΑΥτό που γίνεται είναι αίσχος και ανεπίτρεπτο. Χρόνια τώρα ακούμε μόνο υποσχέσεις και γήπεδο δεν βλέπουμε. Αν μάγκα δεν μπορείς, κάνε στην άκρη να μπορέσει κάποιος άλλος πιο φραγκάτος, πιο έξυπνος και πιο αποτελεσματικός. Θυμάμαι ακόμα τα ταυτόχρονη και ισότιμη λύση. ΠΟΥ είναι? Θυμάμαι ακόμα την άρνηση Φιλιππίδη για Ελαιώνα-δηλαδή την ίδια περιοχή που πέρνουμε και τώρα. Ποιός Φιλιππίδης? Ο κολλητός και συμμαθητής του ραλίστα.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κουτόχορτε αδελφέ,

Όλα καλά - και συμφωνώ ότι ο Τζίγγερ δεν έχει δείξει ούτε την αποτελεσματικότητα ούτε την οξύνεια των Γιαννακόπουλων - μέχρι τη φάση Φιλιππίδης - Ελαιώνας.

Ο Ελαιώνας ήταν Η ΑΡΧΙΚΗ πρόταση του Φιλιππίδη η οποία αντιμετωπίστηκε με τα γνωστά "στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο Αιώνα" μίας μερίδας της Εξέδρας. Η ίδια μερίδα που τώρα σιωπά, όπως σιωπούσε και όταν κάναμε τις διαδηλώσεις για το γήπεδο στο Γουδί.

Αν είχαμε ακούσει τον Φιλιππίδη μα μεν - ο οποίος κατά τη γνώμη μου ήταν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

Ας' τον τον Φιλιππίδη. Στο θέμα του γηπέδου και δη της καθυστέρησης ευθύνεται πολύ ΚΑΙ ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που αντιδρούσε στις προτεινόμενες εφικτές λύσεις. Ο Φιλιππίδης είναι ο μόνος που όχι μόνο δεν φταίει αλλά δικαιώθηκε κι από τις εξελίξεις, παρότι είχε αντιμετωπίση την χλεύη και την αντίδραση μιας μερίδας του κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Και μάλιστα η οργάνωση της αντίδρασης εμένα προσωπικά μου μύριζε κατευθυνώμενη αντίδραση.

Ας μην ξύσουμε πάλι αυτήν την πληγή. Ενάντια σε λύσεις πήγαν πολλοί. Προτάσεις και πάλη για να γίνει το γήπεδο λίγοι - έως ελάχιστοι - προσέφεραν.

Και στην Τελική, πες μου ποια ήταν η πρόταση του υπόλοιπου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για το γηπεδικό; Γιατί - αν δεν κάνω λάθος - μόνο η ΠΑΕ την έψαχνε την δουλειά...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Διαμαντίδης... εεε.. σόρρυ... Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πάτερ οκ, ξέχνα τον Φιλιππίδη. Γιατί κάποιος κύριος που θέλει να ηγείται μιας τόσο μεγάλης ομάδας, χρειάζεται την ελεημοσύνη του κράτους για να κάνει γήπεδο? Γιατί φταίει ο Ερασιτέχνης όταν το μόνο περιουσιακό στοιχείο, μεγάλης αξίας, σε τελική ανάλυση είναι δικό του? Και πάλι το δίνει για να γίνει ολόκληρο project, όχι μόνο ένα γήπεδο μπάσκετ. Άσε λοιπόν τις ζητιανιές, πουλήστε σε ιδιώτη την Λεωφόρο(φιλέτο είναι), πουλήστε την ονομασία του νέου γηπέδου και αντλείστε τα λεφτά για την ανέγερση.Δύσκολο? Αν πάλι χρειάζεσαι οπωσδήποτε για έργα υποδομής και λοιπά την βοήθεια του κράτους, περιόρισε τον ρόλο του σε αυτά και πλήρωσε τα πάντα για την κατασκευή, χωρίς χρήση για 50 χρόνια και μαλακίες. Δικό σου για πάντα όπως το θές και με δικό σου πρόγραμμα. Επειδή έχεις λεφτά είσαι φίλε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό αλλιώς θα ήσουν στην κάτω ραχούλα. Κόψε λοιπόν την πλάκα και κάνε πραγματικότητα το ονειρό μας. Κανένας και ποτέ δεν έχασε απο νέο γήπεδο.ΠΟΤΕ!!! Άρα εφ'όσον αυτό είναι κοινώς ςποδεκτό και δεδομένο, είναι καθαρά θέμα τσιγκουνιάς, ανικανότητας και έλλειψης πυγμής. Σε τελική ανάλυση δεν μπορούν να έχουν την απόλυτη συνεργασία του κράτους, όντας η μοναδική ΠΑΕ που ποτέ δεν ευεργετήθηκε και έχοντας την Λεωφόρο ως περιουσιακό στοιχείο(του ενιαίου ΠαναθηναΙκού)? Μην τρελαθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κουτόχορτε αδελφέ, μη με τρελαίνεις τώρα ρε μαν.

1. Εδώ τους πήρε 2 χρόνια για να συμφωνήσουν με τον ερασιτέχνη για τους όρους της ανταλαγής, θα συμφωνούσαν στην πώληση και στο όνομα του χορηγού;

2. Σε όλη την Ευρώπη ή το κράτος ή μεγάλοι χορηγοί δίνουν τα μπικικίνια. Δεν είσαι Άρσεναλ να στο σπονσονάρει όμως η Έμιρατς το γήπεδο. Ούτε είσαι πρέμιερ λιγκ για να επενδύουν σπόνσορες τόσα λεφτά. Μην ακούω κουλά.

3. Δεν επαίτησε τίποτα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δια στόματος Τζίγγερ. Μάλλον απαίτησε αυτό που είχε υποσχεθεί ούτως ή άλλως το κράτος. ΙΣΟΤΙΜΗ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ λύση. Μόνο που στην περίπτωση της ΠΑΝΑΘΑΣ απαιτούσε μόνο ο Τζίγγερ ενώ οι άλλοι απαιτούσαν με 300 τρελαμένους έξω από το κτήριο της ΕΟΑ. Ή μήπως ξεχνάς τι έγινε.

4. Αν έδινε ο Τζίγγερ και ο Γιαννακόπουλος τα μπικικίνια που λες για την κατασκευή του γηπέδου, όχι Ν' Ντόι και Γιασκεβίτσιους δεν θα έβλεπες για μεταγραφή αλλά ούτε Δημούτσο και Περπέρογλου.

Χώρια το ότι με την προσέλευση που έχει το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, απόσβεση θα έκαναν τα εγγόνια του. Και μη μου πεις "Να φτιάξει ομάδα να πηγαίνουν και οι φίλαθλοι" γιατί μπαίνουμε σε φαυλοκυκλική διαδικασία και μην ξεχνάμε ότι ούτε η υπερομάδα του Μπάσκετ δεν παίζει σε γεμάτες εξέδρες. Ούτε να μου πετάξεις κανένα "θα γέμιζε το γήπεδο γιατί θα ήταν καινούργιο" γιατί 1 και 2 χρόνια με γεμάτο γήπεδο δεν φτάνουν για την απόσβεση.

5. Επιτέλους, για το γήπεδο τις μικρότερες ευθύνες τις έχει ο Τζίγγερ. Μην ξεχνάμε πόσες τρικλοποδιές χρειάστηκε να ξεπεράσει, τόσο από το κράτος, όσο και από τον ίδιο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Να τον βρίζουμε εκεί που κάνει μαλακίες, δεκτό. Όχι όμως και εκεί που δεν φταίει. Και ο Τζίγγερ αλλά και η ΠΑΕ φταίνε λιγότερο απ' όποιονδήποτε άλλον. Και έχουν επενδύσει και τα περισσότερα φράγγα (για μελέτες, σχέδια, παρουσιάσεις κ.λ.π.) από οποιονδήποτε άλλον.

Να ξέρουμε τι λέμε...

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Σπανούλης.. εεε.. σόρρυ... Μιχάλης.

zouk είπε...

Καλησπερα σας.Συμφωνω σε ολα με τον Μιχαλη.Δυστηχως ειμαστε στην Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαμαρτύρεστε;
Αφού σε όλα τα posts συνέχεια ο καθένας γράφει "επιβεβαιώθηκα", "τα 'λεγα εγώ" κ.α.
Ευχόσασταν να γίνει αυτό για να έχετε άλλη μια ευκαιρία επιβεβαίωσης.
Ορίστε λοιπόν!
Εγώ εύχομαι να γίνει, έστω και τότε, το νέο γήπεδο και να είναι και σένιο!

Ανώνυμος είπε...

papa mas exeis prixei t'arxidia nomizeis oti ta xereis ola kai oti o pao einai dikos sou. ksipna zwo.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

Ουκ αν πρήξω παρά του μή έχοντος...

Και δεν ξέρω τίποτα... λέω αυτά που αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω. Έστω και στον ύπνο μου.

Ανώνυμος είπε...

are dismoire kretinouli... mou "etripses" tria arthra "egkuron" pigon ap;o tin epoxh ton MNOMONION, ton diloseon euforias kai ton proforikon desmeuseon kai nomizeis oti me taposes... Mprabo sou, telika eisai gatos...
giati ego (pou se teliki analusi den exo tin dikia sou magia na kratao arxeio) thimamai oti o apo tin arxi fainotanai oti to pragma tha mpleksei me prosximata tou tipou "prepei na psaksoume to nomiko plaisio me kathe leptomeria, oti nomothetisoume na einai oso artiotero ginetai gia na min prosbalete apo enstaseis" kai loipes paparies...

shogun είπε...

Βρε ηλίθιε δειλέ ανωνυμάκο, έχεις και άλλες ηλιθιότητες να μας πείς; Η απλά είσαι άλλος ένας γαυράκος που λέει λιμανίσιες μαλακίες; Μιας που ζεις στην σύγχρονη εποχή του 2007 και search engines υπάρχουν πολλά χρόνια, θα έπρεπε να ξέρεις πως δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μάγκας και να κρατάει αρχείο αφού υπάρχουν δωρεάν online
Ναι λοιπόν εμείς οι κοινοί θνητοί χρησιμοποιούμε τα τις δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να έχουμε άποψη για το αν μας δουλεύουν η όχι. Αν εσύ είσαι κολλητός του ραλίστα τώρα και σου λέει πως δεν φταίει αυτός 'μαγκιά σου' πανίβλακα.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Είναι απεριόριστη τιμή που ο shogun έλυσε την σιωπή του προκειμένου να με υπερασπιστεί...ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

γιατι τρωγόσαστε μωρε???λες και εχει γίνει τίποτα στην ωρα του στο κωλοκράτος για να φτιαχτεί και το γήπεδο άμεσα?
ακόμα και στους ολυμπιακούς αγώνες μέχρι τελευταία στιγμή σοφαντίζαμε....
παναθηναικους χαιρετισμους σε όλους!!!

zouk είπε...

Ανωνυμε πολλες φορες (για να μην πω συνεχεια,χαχαχαχα),διαφωνω με τον κουτοχορτο και με πολλους ακομα σε αυτα που γραφουν.
Το να βριζεις ομως τον κουτοχορτο για την μια πλευρα και τον Μιχαλη για την αναποδη,μου κανει λιγο,οτι εισαι προβληματικος τυπος και δεν μπορεις να συζητησεις.
Γιατι αφου εισαι καραβαζελος δεν πας σε καποιο ερυθρολευκο μπλογκ να βρισεις γαυρακια?

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

απο www.sportdog.gr

Δεν τα βρήκαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της βραδινής συνεδρίασης του ΔΣ του Ερασιτέχνη. Η διαφωνία είχε να κάνει με τις εισπράξεις από τα εισιτήρια του ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη υποστήριξαν ότι η ΠΑΕ πρέπει να τους καταβάλει το ποσό των 70.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΑΕ, στον Ερασιτέχνη θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό της τάξης των 1.000 ευρώ!

Άλλη μία απόδειξη της ακόρεστης βλακείας της ΠΑΕ. 1000€ η αποζημίωση του Ερασιτέχνη για το ντέρμπι. Όταν βάσει νόμου δικαιούται 15%, πόσα ήταν τα έσοδα 6.000? ΗΜΑΡΤΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

tzigger pswfa

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Κουτόχορτε αδελφέ,

Ποιοί είναι αυτοί οι σπορτόγκιδες πρώτον

Ισχύει αυτό 2ον?

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Κάτσε ρε αμέσως να την πέσεις στην ΠΑΕ... παίζει και να είναι Ράδιο Αρβύλα ρε μαν...

Ανώνυμος είπε...

alitheia einai vlaka papa

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι να λείψω, και γίνεται της τρελής.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Για το θέμα του γηπέδου ευθύνονται - με την έννοια του έχουν την ευθύνη, και για τα καλά και για τα στραβά - ΚΑΙ η ΠΑΕ αλλά ΚΑΙ ο ερασιτέχνης.

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

Έχεις πολύ πλάκα... αχαχαχαχαχαχαχαχα

Προφανώς τα (κατα)πίνεις όλα.

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια...

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για την διάσταση απόψεων στα μπικικίνια;

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

shogun είπε...

Πάτερ, πραγματικά τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι σου συμβαίνει και δεν μπορείς να κανεις login και πρέπει να σχολιάζεις ανώνυμα και εμείς να μυρίζουμε τα νύχια μας για το ποιός είσαι... Εχεις google account? Αν όχι, φτιαξε ένα, τσαμπα είναι και κάνε login με αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Shogun,

Έχω λογαριασμό αλλά δεν θυμάμαι το πασγουόρντ.

Γι' αυτό υπογράφω σχεδόν πάντα.

θα κάνω ένα πάλι. Δεν ξέρω βέβαια πως να το κάνω γιατί είμαι και λίγο γκασμάς από αυτά.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμο Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,


Εντάξει τώρα??