Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11, 2007

Αθώος ο Άντζας...τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι πάει. Σούπερ Λίγκα, νέα ήθη, πολιτισμός και λοιπά και λοιπά...
Και τώρα με το επιχείρημα οτι ξυνόταν αθωώνεται ο κερατάς.
Τα έχουμε ξαναδεί. Απο το θαύμα με την κόκκινη του Ζε Ελίας μέχρι τα καραγκιοζιλίκια του Καστίγιο που έμεναν ατιμώρητα για να "μη χαθεί η επένδυση" (ποιανού άραγε;)
Αλλά αυτή η απόφαση (που ούτως η άλλως θα περάσει στο ντούκου απο τους αντικειμενικούς που οι μισοί τους ακουμπάμε τα λεφτά μας για να διαβάζουμε τις βρωμοφυλλάδες τους)
έρχεται απλά να επιβεβαιώσει οτι όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.
Πάλι καλά που δε φάγαμε και τιμωρία έδρας για τα υβριστικά συνθήματα στον τάρανδο.

V

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι αθλητικοι δικαστες ειναι για τον πεουλα.
Τωρα οποιος παιχτης τα ακουει απο την κερκιδα,θα ξυνει το κεφαλι του.

Αμα ηταν να παει φυλακη,θα καταλαβαινα αυτο που ειπαν(δλδ οτι ειχαν αμφιβολια για το αν εκανε χειρονομια ο Ατζουκος).
Ομως εδω ειναι αλλιως τα πραγματα.
Πρεπει να εισαι ηλιθιος για να μην καταλαβεις τι εκανε.
Επρεπε για παραδειγματισμο και για να το κοψεις μια και καλη πριν το κανουν αλλοι,να του ριξεις την τιμωρια.
Σκατα στο κεφαλι τους εχουν αυτοι οι δικαστες.

pepe είπε...

Ο Αντζας επρεπε να τιμωρηθει. Σαν επαγγελματιας εδωσε την απαντηση του στον αγωνιστικο χωρο, δεν ηταν αναγκη να προκαλεσει.
Ομως φαινεται οι δικαστες θεωρησαν την χειρωνομια "ξυσημο", οπως ειχαν θεωρησει και του Γιαννακη του Γκουμα "αναπαρασταση" την επιθεση στον διαιτητη.

zouk είπε...

Εχεις δικιο και για τον Γκουμα.Πολλοι ειναι αυτοι που θα επρεπε να τιμωρηθουν κατα καιρους.Απλα το θεμα του Αντζα ειναι το τελευταιο παραδειγμα στο ποσο πισω ειμαστε στις τιμωριες.

Και οι ομαδες θα επρεπε να ειναι πιο σοβαρες και να ριχνουν προστιμα απο μονες τους σε τετοιες συμπεριφορες.Αλλα που.Εδω Ελλαντα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που υπάρχει δεδικασμένο ας ελπίσουμε όποιος τους καρφώσει στο Καραϊσκάκη να πάει να ξυστεί μπροστά στην 7. Κι αν τον τιμωρήσουν θα τους πάρει ο διάολος.

V

Old Boy είπε...

Έχω γράψει ύμνους για τον Άντζα στο άλλο μπλογκ παλιότερα για το προσωπικό του θέμα κι όλα αυτά που υφίσταται, ύμνους που τους εννοούσα και δεν τους έλεγα ειρωνικά. Επίσης το σύνθημα δεν το έχω φωνάξει ποτέ. Τώρα όμως, αφού η λογική μας πήγε για μια ακόμη φορά περίπατο, νομίζω πως νομιμοποιούμαι να αναρωτηθώ μήπως όντως είχε φαγούρα και έξυνε το κέρατο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι,
είναι κρίμα να κατηγορούμε ένα παιδί γιατί:
1. Παίζει σε αντίπαλη από μας ομάδα.
2. Εκανε μία αισχρή πράξη η γυναίκα του (αν την έκανε) και όχι αυτός.
3. Αφού ξέρει ότι, κανένας εξ αυτών που έκαναν παρόμοιες πράξεις και ακόμα χειρότερες στο παρελθόν, δε τιμωρήθηκε (όποιο χρώμα φανέλλας και αν φόραγε).
4. Σε τελευταία ανάλυση απ' όπου και αν το δει κανείς, το παλληκάρι φοράει και το εθνόσημο στο στήθος και πολλές φορές το υπερασπίστηκε με αυταπάρνηση.
5. Σε αυτή τη στρούγκα γιδιών και τραγιών που συχνωτίζεται το παλληκάρι, που η μόρφωση τους, από το Πρόεδρό τους μέχρι το τελευταίο Διοικητικό τους Σύμβουλο, στην ελληνική γλώσσα και τη πνευματική κή τους καλλιέργια σταματάει στο γράμμα "Ο" (Ολυμπιακός) και όχι στο επόμενο γράμμα "Π" όπου υπάρχει η λέξη "Πολιτισμός".
Άρα στο παιδί αυτό πρ'επει να δείξουμε την επιείκιά μας και τη συμπάθειά μας.
Να σκεφτούμε ότι κανείς από αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρό μας και κυβερνούν τον τόπο μας δεν είναι άξιος να τιμωρήσει κανέναν γιατί ξορκίζουν μόνον έναν εχθρό.
Το πολιτικό κόστος.
Κανένας άλλος δε μπορεί να τους σταματήσει στο κατήφορο παρά μόνο εμείς. Αρκεί να εκτιμήσουμε σωστά τη δύναμή μας. Μόνο τότε οι "κύριοι" αυτοί θα τιμωρήσουν τον Άντζα ή τον κάθε Άντζα. Γιατί θα ξέρουν ότι ο λαός τους κρίνει από αυτό και όχι από τα καθρεφτάκια και τα γλυφιτζούρια που μοιράζουν στους ιθαγενείς.
Ευκαιρία να το σκεφτείτε. Δυστυχώς δε παίρνουν μόνοι τους τον κατήφορο. Παρασύρουν μαζί τους και την Ελλάδα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Δύο μερούλες μείνανε.

pepe είπε...

ρε συ Κριτων το εχεις αναγαγει σε μειζων κυβερνητικο θεμα. Και να πεσει αυτη η κυβερνηση τι θα αλλαξει (για τη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαω)? Θα αλλαξει μηπως ο αθλητικος δικαστης? Ο Τζιγγερ σαν προεδρος δε θα μπορουσε να πιεσει?
Αλλα ετσι εχουν τα πραγματα και απορρω πως ειναι δυνατον να φωναζουμε εμεις, Ολυμπιακος και Παναθηναικος.
Για ρωτα τους φιλους μας τους ΠΑΟΚτσηδες πως αισθανονται με την ατιμωρισια των παιχτων μας και των ομαδων μας. Για ρωτα πως νιωθουν για το θεμα της διαιτησιας. Οχι τωρα να βγουμε και αδικημενοι.

Σχετικα με το επιπεδο των ανθρωπων που ασχολουνται με τον Ολυμπιακο θα σου πω μονο ενα ονομα: Αφοι Γιαννακοπουλοι.

pepe είπε...

Και σταματηστε πια ρε παιδια να τα ριχνετε ολα στον προεδρο σας. Δηλαδη τι να κανει ο ανθρωπος? Τι μπορουσε να εκανε με το θεμα αυτο?
Στο κατω κατω αν δεν το εχετε αντιληφθει, η ατιμωρησια αυτη βολευει και τους δυο μεγαλους. Αυριο μεθαυριο το ιδιο μπορει να συμβει με δικο σας παικτης (καλη ωρα οπως περυσι ο γιαννακης ο γκουμας).
Και οι δυο ειναι υπευθυνοι για την κατασταση αυτη, πως μπορει να βγει και να φωναζει ο Τζιγγερ? Για ρωτηστε και αλλες ομαδες μικροτερες τι εχουν τραβηξει για να μπορουν οι δικοι μας παιχτες να εχουν ατιμωρησια. Για ρωτηστε και τον φουκαρα τον Μπουσι που λιγο ελειψε να τον κρεμασουν στην κεντρικη πλατεια επειδη ηταν αλβανος.

Ανώνυμος είπε...

1. Τι έκανε η γυναίκα του Άντζα;

2. Ξέρει κανείς γιατί ο Άντζας είχε φύγει από τον Ολυμπιακό πριν από λίγα χρόνια;