Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2007

Νισάφι

Γιαννακόπουλε, νισάφι πια με την κοροϊδία.

Γιαννακόπουλε, ως πότε νομίζεις ότι μπορείς να παίζεις με τον πόνο μας;
Γιαννακόπουλε, ο Παναθηναϊκός είναι σύλλογος μεγάλος και δεν μπορεί να αγοράζει από τα πανέρια και τα αζήτητα του ΝΒΑ, που πας και μας κουβαλάς τα γκαρντ που μια χρονιά έβγαλε ο κώλος τους καρούλια στους πάγκους και η μόνη άσκηση που έκαναν ήταν να κουνούν πετσέτες (ο ένας - ο άλλος δεν γούσταρε ούτε αυτό να κάνει).
Γιαννακόπουλε, δεν είναι δυνατόν να φέρνει ο βασικός σου αντίπαλος ΝΒΑers κανονικούς και εσύ να την βγάζεις με τα σαπάκια.
Γιαννακόπουλε, αν δεν μπορείς να φέρεις τους καλύτερους, τράβα φύγε από μόνος σου μην σε φύγουμε εμείς.

19 σχόλια:

Pan είπε...

Δεν πας καλά φιλαράκι.

SniperAthens είπε...

Gallup Poll
Γιατί τα χώνει ο Old Boy?
1. Ζηλεύει τη δόξα του Κουτόχορτου και θέλει να γίνει ο #1 γκρίνιας στη θέση του
2. "Στήνει" ιστορικό τρέλλας έτσι ώστε στο δικαστήριο να ισχυριστεί "insanity"
3. Δεν προσέχει τη διατροφή του
4. Έπαθε τροφική δηλητηρίαση
5. All of the above

gatti είπε...

Εγώ συμφωνώ απόλυτα old boy. Δεν μπορεί να μας δουλεύει ο Παυλάρας με όλους τους άχρηστους που γυαλίζουνε τους πάγκους στο ΝΒΑ αντί να μας φέρνει κανονικούς ΝΒΑers.
Αρκετά πια η κοροϊδία. Θέλουμε παιχταράδες κι όχι σαπάκια.

ΥΓ. Κι όμως ώρες ώρες έχω την αίσθηση πως ο Παυλάρας είναι ένας βαθιά δυστυχισμένος άνθρωπος. Θέλει να δώσει πολύ περισσότερα λεφτά, θέλει να φέρει πολύ πιο διάσημους παίκτες (πόσο πια θα μου πεις) αν ήταν δυνατόν θα κουβαλούσε όλο το ΝΒΑ στην Αθήνα, αλλά αυτός ο ...παλιοΣέρβος του κόβει τον αέρα. Ετσι και δεν του κρατούσε τα χαλινάρια θα είχε ξεσαλώσει. Ενώ τώρα είναι σαν το μικρό παιδάκι που παρακαλάει τον ...μπαμπά του να το αφήσει να παίξει στις κούνιες. Κι όταν του πει το ναι, ξεχνάει να σταματήσει.

squarelogic είπε...

ρε σεις,δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι οι Γιαννακοπουλοι θα καταλαβουν οτι κανετε βρεττανικο χιουμορ και θα στεναχωρηθουν αν τυχει και τα διαβασουν...κριμα θαναι...

Παντως,νομιζω οτι τουτη τη φορα το παρακανε με βαση αυτους που ηδη ειχε.Ελπιζω ο Σαρας να ειναι τουλαχιστον υγιης για να μην γινει... της Σαρας και της Μαρας..

Βεβαια οταν στο μελλον θα αναλογιζομαστε που σταματησε το κοντερ των Γιαννακοπουλων,θα μας πιανει δεος,και θαπρεπε να υπαρχει μια ολοκληρη γενια τεκνων βαζελων με τα ονοματα "Παυλος" και "Θανασης".

-)

Ανώνυμος είπε...

Τρομερός old boy (όπως πάντα).

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ Old Boy!!!

Ειδικά σήμερα το μεσημέρι που άκουγα τον Παυλάρα ν' ανακοινώνει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ την απόκτηση αυτουνού του παλτού του Σάρας - που, όπως είπε, αναμένεται στο "αεροδρόμιο του Ελληνικού" (5 φορές τα μπέρδεψε ο Παύλος) την ΠΕΜΠΤΗ στις 6 το απόγευμα -, κόντεψα να ... εκραγώ!

Δηλαδή, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ μ' αυτούς τους Γιαννακοπουλαίους;

Το ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ θέλουνε να πάρει η Πανάθα επιτέλους;

Και καλά, αυτά, πάνε στα κομμάτια. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ τον ... ΕΛΛΗΝΙΑΔΗ; Που ο κακόμοιρος ψέλλιζε κάτι για Τεόντοσιτς μπας και νιώσει ξανά τη γη κάτω από τα πόδια του;

Old Boy είπε...

Γιατί ρε Pan; Είσαι ευχαριστημένος εσύ με τους Γιαννακοπουλαίους; Αν είσαι παίζε με τους Γιασικεβίτσιους, τους Διαμαντίδηδες και τους Σπανούληδες. Εγώ επειδή είμαι φίλος του μπάσκετ θα βλέπω αληθινούς ΝΒΑers σαν τον Τσακαλίδη.

hopkins είπε...

χαχαχαχαχαχα. Γεια σου ρε Old Boy, Τζιγκερικέ! :Ρ

Ανώνυμος είπε...

gaurakia poustrakia etoimasteite gia treli ventouza KAI fetos. t'arxidia mas tha parete pali.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια...

Όταν υπάρχει πολύς ενθουσιασμός εγώ αρέσκομαι στο να κρατάω μικρό καλάθι (όπως τότε με Κονσεϊσάο και Μπίσκαν).

Με μία διαφορά.

Το μπάσκετ δεν με έχει απογοητεύσει σχεδόν ποτέ.

Πάντως το θέμα έχει ως εξής.

Αν δεν σου βγει στο παιχνίδι ο Σπανούλης θα σου βγεί ο Διαμαντίδης.

Αν δεν σου βγει ο Διαμαντίδης θα σου βγει ο Γιασκεβίτσιους.

Αν σου βγούνε και οι 3εις σ' ένα παιχνίδι δεν θα βγουν οι αντίπαλοι.

Όταν θα συνειδητοποιήσουμε τι παίκτες έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο μπάσκετ θα πάθουμε παράκρουση. Μιλάμε ότι σε επίπεδο ονομάτων μόνο στο ΝΒΑ μπορούν να βρεθούν ομάδες να μας παίξουν. Και εκεί μόνο εφ' όσον απαγορεύεται η ζώνη.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα...


Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

SniperAthens είπε...

Σωστός ο Old Boy. To επιβεβαίωσε κι ένας gay-ρος οπαδός στο ραδιόφωνο χτες το απόγευμα στο Γεωργίου που είπε: "Αν ήθελε ο Αγγελόπουλος θα τον έπαιρνε το Σάρας αλλά δε του χρειαζόταν, σιγά τη μετεγγραφή"

Προκειμένου λοιπόν να ξεπλυθούν τα εγκλήματα του Γιαννακόπουλου, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ πάραυτα ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ

Μόνο έτσι θα είμαστε ανεκτικοί απέναντι στο Γιαννακόπουλο - και να πάει ο Οld Boy στο Γιαννακόπουλο να του εξηγήσει τι εστί Παναθηναϊκός και να του υποδείξει καμμιά μετεγγραφή της προκοπής.


ΥΓ Το Φως γράφει σήμερα: "Πριμ για πρόκριση στο UEFA δίνει ο Κόκκαλης για πρώτη φορά" - Τα παλιόπαιδα θα του τα πάρουν χοντρά του Κόκκαλη πάλι.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

1ον ΕΥΓΕ για την εκπληκτική φωτογραφία που ο Σάρας πετάει το κασκόλ του τρισκατάρατου.

2ον Ότι λέω καιρό τώρα. Τα αδέρφια ξοδεύουν ακόμα και όταν δεν χρειάζεται, ενώ ο άλλος είναι καβούριας. Και όλα αυτά ενώ είναι αδιαφιλονίκητα πρώτη η ομάδα, όχι άτιτλη για μια δεκαετία.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το θέμα αλλά μας ενδιαφέρει όλους:
Οι προσφορές απάτης συνεχίζονται από την αθλητική εφημερίδα Sportime παρά τα τόσα παράπονα και καταγγελίες των αναγνωστών του αθλητικού Τύπου. Σε διαφήμιση στο ραδιόφωνο άκουσα πως η εφημερίδα προσφέρει dvd με όλη την ιστορία των ομάδων ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι η σειρά θα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες των ομάδων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Επιτέλους να το πάρουμε χαμπάρι!!! Η «προσφορά» του κ…λου θα περιλαμβάνει σίγουρα κάποιους σκόρπιους αγώνες των ομάδων και αυτό μέχρι το ’91 , ’92 και μετά ξαφνικά θα χαθεί όπως χάθηκαν χωρίς εξήγηση τόσες άλλες στο παρελθόν! Σας καλώ να μην αγοράσουμε κανείς μας ούτε ένα φύλλο της Sportime με την προσφορά, μήπως κάποτε σταματήσουν να μας κλέβουν. Εάν οι κύριοι της Sportime διαφωνούν τους προκαλώ να ξεκινήσουν ανάποδα δίνοντας δηλαδή πρώτο το dvd που θα έδιναν κανονικά τελευταίο ώστε να δούμε και εμείς οι αναγνώστες πως θα ολοκληρωθεί η προσφορά!

Pan είπε...

Δηλαδή συγκρίνεις την Σαραμαρακακοσυναπαντημα με τον Tsak;;;;; Αδελφάκι σου το ξαναλέω. Δεν πας καθόλου καλά.

Παναθα οεοεοεοεοεοεοεο

Thrass είπε...

Κάπως πρόχειρα, υπολογίζω ότι το μπάτζετ των τμημάτων μας ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι πλέον περίπου ίσα (~25M).
Το οποίο βέβαια είναι απαράδεκτο για την ΠΑΕ.

Μιχάλη, η ζώνη επιτρέπεται πλέον στο NBA. Οι Pistons έπαιζαν ζώνη πέρυσι.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και μόνο που σκέφτομαι τι ομάδα θα είχε με Παύλο-Θανάση στην ΠΑΕ μελαγχολώ...Αυτοί οι άνθρωποι ηδονίζονται να μας βλέπουν χαρούμενους, περήφανους. Και μόνο αυτό αρκεί για να κάνουν την μεγαλύτερη θυσία. Πονάνε την ομάδα όσο εμείς και παραπάνω, γιατί εκείνοι τα σπρώχνουν κιόλας χωρίς να τα αποσβένουν. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. Ελπίζω κάποια στιγμή το παιδικό σας όνειρο να γίνει πραγματικότητα...δηλαδή η ιδιοκτησία της ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μολονότι είμαι αντίθετος στην σύγκριση Γιανακόπουλων - Βαρδινογιάννηδων (και πολύ περισσότερο όταν αυτή καταλήγει σε ενδοΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ οπαδική αντιπαλότητα) οφείλω να ομολογήσω ότι έχω γίνει μάρτυρας της "αρρώστιας" των Γιαννακόπουλων για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ... όχι μαλακίες. ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ.

Μιλάμε ότι τα εσωτερικά διπλά του μπασκετικού ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα έπρεπε να μεταδίδονται από την τηλεόραση προς επιμόρφωση και ψυχαγωγία.

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Θρασσά αδελφέ...

Αν επιτρέπεται η ζώνη δεν είναι δίκαιο για τις υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ ρε μαν... δεν υπάρχει ομάδα να μας βάλει πάνω από 60 πόντους.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα...

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Χατζηβρέτας...εεε.. σόρρυ.. Μιχάλης

Υ.Γ. Δεν μου αρέσει που ενθουσιαζόμαστε τόσο πολύ... φοβάμαι μην την πάθουμε από υπερβολικό ενθουσιασμό.. αλλά πάλι.. γι' αυτό έχουμε τον Ομπράντοβιτς (πόρο πορο πο πέρομ περόμ) και τον Ιτούδη.

Ρε ΠΑΝΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Κατ΄ αρχήν, υποκλίνομαι στο δαντελένιο χιούμορ του Old Boy.

Θέλω επίσης να πω το εξής: η τρελάρα των Παθλοθανάσηδων είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη. Πέρα όμως απ΄ αυτό, υπάρχει μια άλλη διάσταση των πραγμάτων: Η επέκταση του NBA στην Ευρώπη είναι πιο κοντά παρά ποτέ. Η ενσωμάτωση 3-4 κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων στο ΝΒΑ μέχρι το 2010 είναι μια απολύτως ρεαλιστική προοπτική. Φυσικά, η Πανάθα, είναι μια απ΄ αυτές τις ομάδες, πιθανότατα μαζί με την Μπάρτσα, την ΤΣΣΚΑ και κάποια ιταλική...

Πιστεύω λοιπόν, ότι αυτό το επενδυτικό ντελίριουμ των "κοντών" δεν είναι άσχετο με την όλη υπόθεση. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός προετοιμάζεται από τώρα για μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, οπότε τίποτα ας μη μας κάνει εντύπωση. Και δεν ξέρω τί σκέφτεται ο Θανάσης και ο Ζοτς για το "διαπλανητικό", αλλά το "πλανητικό" είναι βέβαιον ότι τους περνάει από το μυαλό... (το χόντρυνα λίγο, ε; Μάλλον πρέπει να τρώω ελαφρύτερα το μεσημέρι...)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητά μου παιδιά,
Στη πιο πεζή εποχή που ζούμε ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν κάτι μεγάλα παιδιά που αγαπούν ακόμα το δρόμο με το χώμα, που μπορούσαν να παίξουν μπάλλα με τα "τσουράπια", που καθόντουσαν στο Κολώνό και δε ντρεπόντουσαν να το πούνε και που πηγαίνανε στο Λυκαβηττό να δούνε το Λινοξυλάκη το Μπενάρδο το Τουμπέλη και το Πυτιχούτη.
ΕΥΤΥΧΩΣ που αυτά τα μεγάλα παιδιά σα φαρμακοτρίφτες δε ξεχάσανε όλα τα παραπάνω και όταν ο Ύψιστος τους επέτρεψε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, δε ξεχάσανε από που καταγόντουσαν και ποιοί παιδικοί τους ήρωες γεμίζανε τα φτωχά τους Κυριακάτικα μεσημέρια.
ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουνε αυτοί οι τρελλοί και Ρομαντικοί (οι τελευταίοι που υπάρχουν στη χώρα αυτή) Παυλοθανάσηδες, οι πιο αγαπημένοι νάνοι της Χιονάτης του Ελληνικού μπάσκετ, για να θυμούνται τα παιδιά μας και να το πούν στα παιδιά τους και αυτά στα παιδιά των παιδιών τους, ότι είδαν τον Ντομινίκ Ουίλκινς, τον Σαρόύνας, τον Στόγιαν, τον Γκάλη, τον Γιαννάκη κ.α. να σηκώνουν κούπες με την πράσινη φανέλλα.
Εκείνο λοιπόν που μετράει για μας τους παληούς Παναθηναικούς του "Τάφου του Ινδού" είναι ότι δε τελειώνει το όνειρο μας στην ομάδα του Κολοκυθά και του Παναγιωταράκου ούτε σε αυτήν του Γκάλη και του Γιαννάκη, ούτε σε αυτήν του Ρέμπρατσα και του Λάκοβιτς και τόσων άλλων. Οι τρελλοί Παυλοθανάσηδες φροντίζουν να αρχίζουν το όνειρό μας από την αρχή.
Αγαπητοί φίλοι, ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ. Χαρείτε τον νέο Παναθηναικό του ΜΠΑΣΚΕΤ.
Είθε ο Θεός να μας χαρίζει και να τους χαρίζει Υγεία για να απολαμβάνομε τους νέους τίτλους που έρχονται.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία.