Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2007

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Επιτέλους...μια πραγματικά καλή εμφάνιση. Ασφυκτική πίεση, απόλυτος έλεγχος του παιχνιδιού, πρωτοβουλία κινήσεων, ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα, συνδυασμοί, σουτ...πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ εμφάνιση. Αν η ομάδα παίζει έτσι, με τέτοιο πάθος και όρεξη, δεν με απασχολούν τα αποτελέσματα. ΜΠΡΑΒΟ...Είναι απο τις λίγες φορές που είδα την ομάδα να κυνηγάει την νίκη απο το πρώτο λεπτό, όχι να προσπαθεί να την κλέψει. Να στέκεται σαν μεγάλη ομάδα που είναι, να καθιστά σαφές πως είναι πολύ ανώτερη και θα φύγει με την νίκη. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Ναι Τζόνυ πολύ κλάμα, όντως...απο συγκίνηση όμως. Όσο για την Γαβριέλα, τι να πώ? Κάτι απο Λεβάντε με ανύπαρκτη άμυνα στην σέντρα. Θυμηθείτε οτι όταν παίξουν με μας θα αμύνονται μπουλουκιδόν στην μεγάλη περιοχή σαν σκυλιά. Κατά τα άλλα είναι δικό μας παράρτημα. Ότι εδώ και πόσα χρόνια συλλέγει 5άρες και 6άρες ΜΟΝΟ απο τη Γαβριέλα, δεν το λέει κανείς. Σε όλα τα γκολ χτες δεν υπήρχε άμυνα ούτε για δείγμα. Δεν μάρκαραν ούτε με τα μάτια, προκειμένου να πάρει μια παράταση χρόνου το καφενείο του λιμένος και να διαβάζουμε για διαστημική μπάλα και λοιπά χαρωπά. Ε ρε κάτι γιουσουφάκια που βγάζει η Κρήτη...Τώρα που θα σκάσει η διαστημική 6άρα απο την Βέρντερ θα κρυφτούν πάλι στο καβούκι τους. Πάλι καλά που έπεσαν τα διαχρονικά παραρτήματα Αιγάλεω, Ιωνικός και Κέρκυρα γιατί θα άρχιζαν με + 30 βαθμούς το πρωτάθλημα.

26 σχόλια:

SniperAthens είπε...

Το μυστικό είναι στη διατροφή. Εξηγούμαι:

Ο Ντόϊ, αφού τελείωσε το ραμαζάνι κι άρχισε να τρώει, συνήλθε.

Ο Παπ θα συνέλθει μόλις "φάει" αρκετό πάγκο.

Ο Παππάς (ευλόγησον) συνέρχεται μόλις "τρώει" παντόφλα.

O Henriksen "τρώει" το καπέλλο του με την κατάντια της Αργεντινής.

Οι γέροι θυμούνται ότι έτρωγαν πιροσκί.

Ο gay-ρος τρώει τ' @@ του στην Ευρώπη (πάγια διατροφική συνήθεια).

Και οι νέοι θα σας "φάμε" ζωντανούς στο 5χ5.

Κατά τα λοιπά, είδα θέληση. Κι όσο τους βλέπω να θέλουν να "φάνε" σίδερα, ΔΕΝ ανησυχώ τόσο.

Θα συμφωνήσω (κάτι έφαγα και με πείραξε μάλλον) με τον Κουτόχορτο ότι ο ΟΦΗ έπαιζε άμυνα 2/4 (δύο τετάρτων-αμυνόταν στο μισό γήπεδο, από λίγο πριν τη σέντρα έως και τη μεγάλη περιοχή του gay-ρου.)

ΥΓ Ο Ρομέρο τι έφαγε χτες το μεσημέρι?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η ομάδα παίζει καλύτερα χωρίς Καραγκούνη; Λέω μήπως;

gatti είπε...

τονυτονυ είπε: μήπως η ομάδα παίζει καλύτερα χωρίς Καραγκούνη;

Οσο κι αν δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια προοπτική, χωρίς Κάρα και Παπ η ομάδα ήταν καλύτερη. Ο Ν΄ Ντόι πρέπει να ξεκινάει δίπλα στον Σάλπι. Χάρηκα που έβαλε γκολ ο Σάλπι γιατί θα πάρει τα πάνω του. Ο Μόρις παραλίγο να την κάνει την πατάτα από την πολλή σιγουριά, αλλά δεν θέλω να γκρινιάζω τέτοιες ώρες. Μακάρι να βλέπουμε την ομάδα όπως χθες να κάνει φάσεις και συνδυασμούς, να φαίνεται ρε παιδί μου ότι έχει σύστημα, έχει σχέδιο.
Αμα συνεχίσει έτσι θα βγουν και οι αυτοματισμοί. Λέτε ο Ρομέρο να έστρωσε; Τον έβλεπα και δεν το πίστευα.

Οσο για τον γαύρο ήταν το συνηθισμένο ξέσπασμα μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία (ως τέτοια λογίζεται η ισοπαλία με τα φασιστοειδή). Είχες και τον (Ν)ταραλίδη όλη την εβδομάδα να λέει "να μη μας υποτιμήσουν". Ε, αυτό έκαναν! Α ρε έρμε Μάουρερ τι όνειρο είδες το βράδυ και έστησες έτσι τον ΟΦΗ. Δεν τον φοβάμαι πάντως το γαύρο παρά τις εξάρες. θα μας χαρίσει πάλι ανεπανάληπτες στιγμές στην Ευρώπη. Εδώ με την διαιτησία θα τα καταφέρνει.

Αλήθεια τώρα που λέω για διαιτησία πώς σας φάνηκε ο Κάκος; Την βλέπω τη φάση να μην σφυρίζουνε καθόλου φέτος υπέρ του Ν΄ Ντόι ή να του καταλογίζουν επιθετικό.

sniper: Aυθαδιάζεις νέος!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ σκοπευτικέ αδελφέ,

1ον Δεν έχει ραμαζάνι αυτήν την περίοδο.

2ον για τον Παπ συμφωνώ και επαυξάνω.

3ον τελευταία μου πετάει και κάτι παλιές γόβες.. το λαμβάνω ως "σήμα" ότι θέλει καινούργια παπούτσια... ό,τι παω να ξεχρεώσω την κάρτα, πάλι ο Χαραλάς θα μου τα φάει κι ο Πετρίδης...

4ον αφού κατάντησε η Αργεντινή να δίνει παίκτες στις γαβριέλες τι περιμένεις. Είμαι κι εγώ άρρωστος Αρτζεντίνα αλλά τώρα βρισκόμαστε σε παρακμιακή φάση.

5ον. Εγώ έτρωγα μπουγάτσα με κρέμα.

6ον. Ο γαύρος το μόνο που μπορεί να φάει στην Ευρώπη είναι όντως τα @@ του όπως και το μόνο που μπορεί να πάρει είναι τα @@ των υπολοίπων.

Θα μας κλάσετε μία μάντρα απ' αυτά που τρώει και παίρνει ο γαύρος στο 5Χ5...

Ήταν καλή η ομάδα εχθές. Το 2ο γκολ του Ρομέρο το "έπνιξε" πάντως ο φίσκουλας.

Η Ομάδα χωρίς Καραγκούνη-Παπ είνα 2 ταχύτητες πάνω. Να τα δει αυτά ο Γιώργαρος, να αφήσει τα αρχηγλικοηγετιλίκια, να σταματήσει να μιλάει και να αρχίσει να κλωτσάει και να μαρκάρει σωστά.

Ο ΟΦΗ ανοίγει τα πόδια στον γάβρο εδώ και μία 10ετία.. είναι γνωστό αυτό.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα..

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,


Παπππασ10 ή κατα κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Γάττι,

Ο Κάκος είναι γνωστός και μη εξαιρεταίος. Εχθές μετέτρεψε μία θριαμβευτική νίκη σε επιβλητική νίκη.

Δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι τι μπορεί να κάνει αν το παιχνίδι είναι οριακό.

Τέλος πάντων.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ γενικώς με τις τακτικές σας αναλύσεις.

Για μένα, το πιο σημαντικό απ΄ όλα, είναι ότι απόντος του Παπ και παρόντος του Νταμέ στην ενδεκάδα, η ομάδα αγωνίζεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επιθετικό: που μπορεί να πάρει τη μπάλα "κανονικά", να περάσει κατά μέτωπον στο "ένας με έναν", να εκτελέσει γρήγορα και αποτελεσματικά, να "σπάσει" ωραία τη μπάλα. Παίδες, η διαφορά που προκύπτει απ΄ αυτά τα στοιχεία είναι πολύ μεγάλη. Αν τα είχαμε και πέρυσι, θα ήμασταν έντελώς διαφορετικοί...

Δεν θέλω να προτρέχουμε με την "τυπάρα". Όσο κι αν παίξαμε καλά χθες, το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα εύκολο, όπως εξελίχθηκε. Στα δύσκολα, ο Γιώργος είναι αναντικατάστατος. Και είναι καθήκον του Πεσέϊρο να οριοθετήσει σωστά το παιχνίδι του και να αξιοποιήσει τις αρετές του.

Επίσης θέλω να πω ότι με κατέπληξε η μεταφυσική ανάλυση του sniper, που κατάφερε να συνδέσει αμιγώς ποδοσφαιρικά ζητήματα με αρχετυπικές βιολογικές έννοιες, όπως η "Πείνα". Τόσο νέο παιδί με τόσο βάθος στη σκέψη... Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Γκρην,

Όχι μόνο δεν ΠΡΟΤΡΕΧΩ με τον Γιώργαρ αλλά αντίθετα ακολουθώ κατά πόδας.

Η κακή μέρα φάνηκε από το πρωί της ανακοίνωσης της μεταγραφής του. Και καλά οι "δικές μας" εφημερίδες. Το σπόρτ-γκέι, το πουστοτάιμ και ο κσεφτύλαθλος γιατί πανηγύριζαν;;; Όταν βλέπω "κανάκεμα" παίκτη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από αυτές τις φυλάδες εγώ "σφίγγομαι".

Και χωρίς να το "παίζω κάπως", έως τώρα οι επιφυλάξεις μου για τον Καραγκούνη έχουν δικαιωθεί νομίζω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκιτμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ,

Σε καταλαβαίνω απολύτως - απλώς λέω ότι, όταν η μπάλα γίνει 100 κιλά - με τα κακά και τα στραβά του- ο Γιώργαρος θα είναι εκεί για να βγάλει τα κάστανα απ΄ τη φωτιά. Αυτό το στοιχείο είχε απωλεσθεί από την ομάδα μας και είναι ευχής έργον που το ξαναβρίσκουμε. Κατά τα άλλα, αν ο προπονητής μας διαχειριστεί σωστά τα όπλα του, ας γράφουν ότι θέλουν τα "φερέφωνα"...

Ανώνυμος είπε...

@ Gatti,

όχι και "έρμος" ο Μάουρερ. Κι αυτός είναι αρχιμπαγάσας, αφού έστησε τα ΟΦΗ - είπαμε: Ολυμπιακά Φίδια (snakes) Ηρακλείου - με τον τελευταίο αμυντικό στη ... σέντρα!

Μιλάμε για το διαχρονικό εδώ και 15 χρόνια "παράρτημα" της Γαβριέλας-με-τα-Ροζ.

@ Snip,

είσαι σε μεγάλη φόρμα νέε μου, αυτή η Περί Διατροφής Πραγματεία σου έγραψε!

Σύμφωνα με καλώς πληροφορημένες πηγές ο Ρομέρο έφαγε καρύδια με μέλι!

@ Αll,

ο ΚΑΡΑ είναι ή μάλλον παραμένει δυστυχώς πολύ χαοτικός και έχει την τάση να κάνει πιο πολύπλοκα πράγματα απ' όσα χρειάζονται.

Ακόμα κι έτσι, είναι σίγουρα πολύ καλός παίχτης, αλλά αν το διορθώσει αυτό το χούι, θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός, ΤΕΛΕΙΟΣ, γιατί και λύσσα για μπάλα έχει, και μαχητικός είναι, και ντρίμπλα πονηρή διαθέτει, και σουτάρα, και καταπράσινη καρδιά!!!

Thrass είπε...

Κύριε Μάουρερ,

- Όταν η αντίπαλη ομάδα έχει επιθετικούς (γρηγορότερους από την άμυνά σου (Λούαx2 και Γκαλέτι), δεν -επαναλαμβάνω ΔΕΝ- παίζουμε τεχνικό offside.
Επίσης, συνήθως είναι κακή ιδέα να παίζουμε τεχνικό offside πάνω από τη σέντρα.

- Όταν η αντίπαλη ομάδα έχει παίκτη ψηλότερο από την άμυνά σου (Κοβάσεβιτς) είναι σημαντικό να κοπούν οι σέντρες. Αυτό ΔΕ σημαίνει ότι εγκαθιστούμε τον αργό Ταραλίδη στην αντίπαλη περιοχή ως αριστερό εξτρέμ. Tον γυρνάμε πίσω για να βοηθά στο μαρκάρισμα του Γκαλέτι.

- Όταν στήνουμε παιχνίδια, ΔΕΝ το φωνάζουμε με τον τρόπο που στήνουμε την ομάδα στο γήπεδο.

Πάρ' τα αρχίδια μου,
Thrass

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τα ίδια δεν έγιναν με τον Άρη πέρσι? 2-0 το σκορ, φουλ επίθεση η ομάδα. Τελικά μετά και την αναμενόμενη προσφορά Ζωγράφου...2-3. Μετά απο κανά-δυο αγωνιστικές παίζουν με μας. 1-0 το σκορ και αμέσως και οι 11 ταμπούρι και φτου ξελεφτερία. Ο ΠΑΟΚ? Κάθε χρόνο με μας παίζει για την ιστορία του και όταν παέι ο γαύρος για το ταμείο του. Ειλικρινά τι να πρωτοθυμηθώ...το Αιγάλεω που δεν έκοβε ποτέ βαθμούς? Τον Ιωνικό που λύσσαγαν με μας και με τον γαύρο φεύγανε απο την περιοχή για να βάλει γκολ ο Στολτίδης? Τα αυτογκόλ Νατμπίζα, Βάλλα και Αμανατίδη? Τον Σιντιμπέ που τα έτρωγε μόνος του και με εμάς γινόταν Ντασάεφ? Μήπως όταν κατέβαζαν εφήβους (Ξάνθη) τελευταία αγωνιστική? Μήπως πάλι τελευταία αγωνιστική τα ξεβρακώματα Άρη (5-0 ημίχρονο) και Ηρακλή του γνωστού γαύρου Σπανουδάκη...?Και όπου δεν περνάγαν χωρίς αγώνα, το γνωστό Κασναφερηδο-Ζωγραφό-Μπριάκοι...

Ανώνυμος είπε...

...η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και δείχνει πως είναι ικανή να παίξει ουσιαστικό ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε να τη βλέπουμε: με τη μπάλα κάτω, με αυτοματισμούς, με "τριγωνάκια" και "1-2" και να επιβάλλει τον ρυθμό της. φυσικά μην ξεχνάμε ότι για 60 λεπτά ο εργοτέλης έπαιζε με 10, αν και οι παίχτες μας έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα αποφασισμένοι για τη νίκη. ο μάτος πιστοποίησε για ακόμη μια φορά ότι ξέρει μπάλα και είναι πολύ έξυπνος παίχτης... ο δημούτσος θα πάει μπροστά το παλικάρι, έχει ταλέντο και δεν κωλώνει...ο ρομέρο έδειξε φιλότιμο και όρεξη. ευτυχώς οι ξένοι προπονητές εφαρμόζουν το rotation [το κάνει ο πεσέιρο, το έκανε και ο μουνιόθ] γιατί είναι απαραίτητο σε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους τόσο εγχώριους όσο και σε ευρωπαικό επίπεδο. όσον αφορά τον τζιώλη, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και αν "ιδρώνει" και "τσαλακώνεται" περισσότερο θα γίνει ακόμα καλύτερος, καθώς έχει θετικά χαρακτηριστικά. ο ivanschitz διστακτικός, πράγμα λογικό, και όλοι θέλουμε να βρει γρήγορα τα "πατήματα" του [επίσης θέλουμε από την διοίκηση να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του, μην ξεχνάμε πως αγωνίζεται ως δανεικός]. τέλος, γίνεται προφανές ότι ο σάλπι με τον ντάμε δίπλα του θα κάνουν θαύματα. τέτοιο παίχτη χρειάζεται ως παρτενερ του ο σάλπι. ο ντάμε δεν μασάει, είναι δυνατός και "μπουκαδόρος" και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα σε οποιαδήποτε θέση επίθεσης-κέντρου. δεν έχει μόνο δύναμη αλλά και ποιότητα. οι 2 τους πρέπει να ξεκινούν βασικοί και ο παπ να έρχεται αλλαγή όποτε χρειάζεται... ίσως ο πάγκος τον βοηθήσει τον παπ, ίσως τον αποφορτίσει απο το άγχος και τον κάνει πιο απελευθερωμένο. όσον αφορά τον καραγκούνη, δεν προσφέρει μόνο κερδισμένα φάουλ στην ομάδα αλλά μοιράζει παιχνίδι είτε με καλές σέντρες είτε με κάθετη πάσα και ξέρει να "παγώνει" το ρυθμό όποτε είναι απαραίτητο. τον ξέρουμε τον γιώργο, είναι πολύ χρήσιμος παίχτης απλά ΔΕΝ μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του όταν αγωνίζεται στα αριστερά...

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Κρις,

Ακριβώς επειδή ξέρουμε τον Γιώργαρο, ξέρουμε τι μπορεί και τι δεν μπορεί. ΔΕΝ μπορεί να είναι ηγέτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δηλαδή. Όπως ΔΕΝ μπορεί να δίνει οδηγίες την ώρα που παίζει.

Στο παιχνίδι με την Αρτμέντια "έχωσα" 2 παίκτες. Κάρα και Παπ. Αυτοί οι 2 λείπανε και... ...understand???
Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΚΤΙΜΙΣΗ,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

@petrosskl είπε...

ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ!!!! τι εμφάνιση είναι αυτή!!!!!!?????
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κόντρα στους 10(!!) του Εργοτέλη!
Τι χάλια είναι αυτά και γράφετε πως έπαιξε καλά!!! Άνθρωποι του Τζίγγερ είναι εδώ και μας δουλεύουν νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,
για τον καρα έγραψα πως είναι πολύ χρήσιμος παίχτης και οτι αποδίδει καλύτερα όταν δεν παίζει αριστερά.
πουθενά δεν ανέφερα ότι είναι ο ηγέτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ...

kornass είπε...

Συμφωνώ με τα σχόλια για το δήθεν παράρτημα μας που κάθε φορά ανοίγει τα πόδια του για τον γαύρο αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως ο ΜΑΟ ΜΑΟ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ και ο Γκαλέτι είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Γκρίνια ξε-γκρίνια χωρίς Παπ-Κάρα παίξαμε καλύτερα. Και ο Ρομέρο απέδωσε καλύτερα πιο μπροστά, ελπίζω να μην ήταν αυτό το ματς της ζωής του και τέρμα. Ό,τι και να γίνει πάντως ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Για 2 γκολ τον είχα να βάλει όλη τη χρονιά. Τώρα θέλει νίκη και με τους Βούλγαρους για να είμαστε από την αρχή στην κορυφή, όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Τραυματίστηκε και ο Καρχαρίας, για να δούμε και κανά Σιμάο/Σαριέγκι/Σιόντη.

Ο Μάουρερ μου θύμισε Μαλεζάνι στο Καμπ-Νου! Πάντως όπως και εμείς είμαστε βελτιωμένοι λόγω Μάτος/Ν'Ντόι/Μάλαρτζ/Δημούτσο, έτσι παράρτημα ή όχι, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Γκαλέτι είναι φοβερός παίκτης και ο ΛάουΛάου (έτσι τον είπε ο Μίχος!) πολύ καλός και γρήγορος για Ελλάδα. Ευτυχώς που τους βγήκε και ο γεροΚοβάσεβιτς γιατί ο Κύπριος ήταν για γέλια. 4 εξ επαφής έχασε!!

Ο Τάκης παρ'όλ'αυτά δίνει ρεσιτάλ καθώς για να μην βάλει στον πάγκο τον Ντομί(!) έβαλε τον Ρ.Μπράβο σέντερ μπακ. Έλεος. Την Τετάρτη θα πέσει γέλιο πάντως, 3 έως 5 προβλέπω να τρώνε, και ξανά προς την δόξα τραβά.

Τα χανούμια άρχισαν τις κωλοφαρδίες τους... Κοίτα να δεις που ο Φερέρ θα κάνει ομάδα τους Μανού, Μπούρμπους, Καφέδες, Άλβες. Ευτυχώς πήραν πρέφα το ζώο τον Μορέτο.

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Αδέλφια,

1. Αν ο Γιώργαρος συγκεντρωνόταν στη θέση του και δεν ήθελε να το παίζει "δίνω οδηγίες και ηγούμαι/ καθοδηγώ" δεν θα είχε τόσα προβλήματα.

Το πρόβλημα δεν είναι το πόσο "έχει" ή "δεν έχει" τη θέση αλλά στο κατά πόσο είναι συγκεντρωμένος σ' αυτό που πρέπει να κάνει κατά τη γνώμη μου.

Να τους δω με καμιά σοβαρή ομάδα τον Γκαλέτι και τον Λούα Λούα. Στον χθεσινό ΟΦΗ μέχρι και ο Τζόλε παικταράς φαινόταν.

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ Πέτροο... ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΙΕΣ... ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ???

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Old Boy είπε...

«Είναι απο τις λίγες φορές που είδα την ομάδα να κυνηγάει την νίκη απο το πρώτο λεπτό».
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
(Δεν γελάω για την επί της ουσίας παρατήρηση. Είναι προσωπικό αστείου μεταξύ εμού και του Κουτόχορτου).

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν έμενε με 10 ο Εργοτέλης δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα ερχόταν το 3-0 ίσως να κερδίζαμε αλλά δύσκολα αφού, ενώ για άλλη μια φορά το κέντρο οργάνωνε πολύ καλά το παιχνίδι και με κάποιο εμφανές σύστημα, υπάρχει μια δυσκολία στο να μετατρέψουμε άμεσα την υπεροχή σε γκολ.
Προσωπικά θα ήθελα η ομάδα και να κερδίζει και να παίζει καλή μπάλα, αλλά δύσκολο να γίνει αυτό σε ένα χρόνο μέσα, είμαι όμως αισιόδοξος.
Έχω μείνει έκπληκτος με το Δημούτσο, πλέον όποτε πάει η μπάλα σε εκείνον είμαι σίγουρος ότι ο μόνος τρόπος να του την πάρουν είναι με φάουλ! Μεγάλο ταλέντο!
Για τον Κάρα έχω την αίσθηση ότι νιώθει πως επέστρεψε σαν ηγέτης της ομάδας, αλλά θα πρέπει να πνίξει λίγο τον εγωισμό του αφού ο ηγέτης της ομάδας φέτος ακούει στο όνομα ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΑΤΤΟΣ!
Μακάρι παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι!

Old Boy είπε...

Για να πούμε και μια μουρμούρα μέσα στην εξαιρετική εμφάνιση, ενώ το σκορ ήταν 1-0 έχουμε κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή (νομίζω το φάουλ της αποβολής). Ο Νταμέ έχει σκοράρει με καταπληκτικό φάουλ στο φιλικό με Λάτσιο. Πάει ο Σαλπιγγίδης -ένας κατά τα άλλα άμεμπτος χαρακτήρας- και εκτελεί εκείνος το φάουλ σχεδόν με το ζόρι. Αυτό το αίσθημα της παλαιότητας και της ιεραρχίας που μας έχει ταλανίσει χρόνια πρέπει να κοπεί στην ρίζα του. Και υπό αυτήν την έννοια μακάρι ο Παπαδόπουλος να συνεχίσει να κάθεται πάγκο, γιατί ο Νταμέ σε αυτήν την φάση τουλάχιστον ανεβάζει την ομάδα μια σκάλα.

squarelogic είπε...

αμα τα λετε ολα εσεις οι μπροστινοι,τι μενει να πουμε εμεις οι...πισινοι?
(καταταχτειτε μας ελεγαν,ανακαταταχτειτε μας ελεγαν...)

sniper εξοχη η πραγματεια σου περι διατροφης.Θα σε συμβουλευτω αν αρχισω να παιρνω κιλα.

Βλεπω ιστορικη ομοφωνια στο μπλογκ περι
α) αναγκη παραμονης του ΠΑΠ στον παγκο,οσο ο Νταμε πιανεται μονο με λασο
β)οτι ο ΚΑΡΑ πρεπει να γινει πιο απλος και ουσιαστικος στο παιχνιδι του,και οτι ο τιτλος του "ηγετη" αποδιδεται απ τον κοσμο με βαση τις εμφανισεις κι οχι το ιστορικο του καθενος.Βεβαια ο Γιωργος ποτε δεν ηταν ο πιο γρηγορος χαφ,ουτε ηταν ο τυπος του "με τη μια",αλλα στο χερι του Πεσειρο ειναι να του δωσει να καταλαβει τι θελει απ αυτον.

3) οτι τα "λαυρακια" του Βελιτς φαινονται να βγαινουν μεγαλα λαχεια(Δημουτσος,Νταμε αλλα και Ματος).
Αν ειχαμε και 2 αφρικανους πλαγιους μπακ με την ταχυτητα και τεχνικη του Νταμε,και εναν σεντερ μπακ εγγυηση....

Τουτεστιν κανας φουρνος θα γκρεμιστει!

SniperAthens είπε...

@all: ο Κοβάσεβιτς με τη μπάλλα ΚΑΤΩ είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Παρατηρήστε ΠΟΣΟ χρόνο χρειάζεται να τη φέρει στο κατάλληλο σημείο, να στρίψει και να σουτάρει. Στο τσακ πρόλαβε-και με τον ΟΦΗτζή αργό-ένας μέτρια γρήγορος αμυντικός θα τον είχε "φάει". Στο ψηλό παιχνίδι είναι καλός.


@Κουτόχορτος: χαίρομαι γιατί συνηγορείς με αυτό που φωνάζω καιρό τώρα. Ότι ο εχθρός είναι απέναντι. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής (δεδομένα όχι μεγάλης κλάσεως) και οι απέναντι με διάφορες πουστιές [άνοιγμα ποδιών, κλπ] (και για να μείνω πιστός στη γραμμή της "διατροφής"), σου "τρώνε" το ψωμί, τότε φρικάρεις.


Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που οφείλει ο Καραγκούνης να θυμηθεί τι του έχουνε κλέψει και να σοβαρευτεί. Και ναι green, συμφωνώ, όταν η μπάλλα ζυγίζει πολλά κιλά αυτός θα την "φάει", αλλά ΠΟΣΑ γαμοπαίχνιδα έχουμε χάσει στο παρελθόν από τη χαλαρότητα, τα βεντετιλίκια και τη "φαγωμάρα" διαφόρων?

(Κατόπιν τούτων, παρακαλώ να προστεθεί στη περιγραφή του blog το εξής: "..και τη διατροφή" :-pppp)

Ανώνυμος είπε...

Ναι να προστεθεί και το "για την διατροφή" αλλά με εύφημο μνεία στα πιροσκί της τάξης του Γούεμπλει

υγ. κοπλιμέντο ήταν αυτό, μήπως να πω η τάξη του κινήματος στο Γουδή?


υγ2. ναι ρε ποιος Κοβάσεβιτς 34 είναι πλέον που να στρίψει. Για Ελλάδα και ούτε πια.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω να απολυθεί ο Πεσέιρο και να προσληφθεί προπονητής ο "Thrass" που σχολιάζει πιο πάνω! Τέτοια ανάλυση αδελφέ, ούτε προπονητής να ήσουνα. Πιο πολύ μου άρεσε το offside που ήταν -όπως λες- "τεχνικό" και όχι ΤΕΧΝΗΤΟ!!! Μια κατάσταση που τη δημιουργείς (για παράδειγμα το offside) είναι τεχνητή και ΟΧΙ τεχνική μεγάλε φιλόσοφε thrass! Αρκέσου λοιπόν να μας λες γενικώς την άποψή σου για τον ΠΑΟ και άσε τις αναλύσεις για άλλους (θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι, πίστεψέ με)

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδες αυτος ο Νταμε που εχουν ενθουσιαστει ολοι με την παρτη του δεν ειναι λιγο ατσουμπαλος στα τελειωματα του? Ευχομαι το παιχτακι να "βγει", για το καλο του πανω απ'ολα, δλδ να παει σε μια καλυτερη ευρωπαικη ομαδα αλλα πρεπει επειγοντως να βελτιωσει τα τελειωματα του