Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2007

Διαλέχτε δικαιολογία...

Επειδή απόψε, αλλά και με Εργοτέλη, προβλέπεται μεγάλο κλάμα...ορίστε μερικές έτοιμες δικαιολογίες για να μην σπάσουν το κεφάλι τους στην ΠΑΕ να βρούν κάτι να ψελλίσουν...
1. Η ομάδα είναι ανέτοιμη...απορώ γιατί γίνεται η προετοιμασία αφού πάντα ανέτοιμοι είναι στην Ελλάδα.
2. Η ομάδα έχει ελλείψεις...σωστά γιατί χωρίς Ροναλντίνιο, Μέσι και Ανρί είναι λογικό να ζοριζόμαστε.
3. Η Αρτμέντια είχε παιχνίδια στα πόδια...με τα αντίστοιχα παιχνίδια στα πόδια μας θα έχει φύγει ο μυρωδιάς Πορτογάλος, ο νέος θα έχει παραλάβει χάος και ξανά απ'την αρχή.
4. Η ομάδα είναι ακόμα κουρασμένη ή αλλιώς πιασμένη...δηλαδή τον Μάρτιο τι θα είναι, εξαλϋωμένη?
5. Είχε σε κακή μέρα αρκετούς παίκτες...μάλλον δεν έχει καν παίκτες θα θέλανε να πούν.
6. Ο Πρόεδρος τους έτριξε τα δόντια...κοινώς τους έκλασε τα φρύδια.
8. Η ομάδα δεν έχει δέσει...εμείς είμαστε έτοιμοι για δέσιμο στο Δαφνί.
9. Υπομονή...ούτε ο Ιώβ τόση.
10. Κακός αγωνιστικός χώρος...γιατί εμείς έχουμε μάθει στην Λεωφόρο-Μπερναμπέου.
11. Ο προπονητής πειραματίζεται...τα πτώματα πάντα προσφέρονται για πειράματα.
12. Ο προπονητής είναι άσχετος...κάτι καινούργιο? Τον Πεσέϊρο πήρες, όχι τον Μουρίνιο.
13. Πάμε για πρωτάθλημα...το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
14. Έχουμε παικταράδες, σε λίγο θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο...όσες πιθανότητες έχει μια κουράδα να γίνει διαμάντι, άλλες τόσες έχουν τα πανέρια μας.
15. Η ομάδα έχει παίκτες με απειρία...μάλλον με αναπηρία.
16. Τον Δεκέμβριο θα φέρουμε άλλους που θα κάνουν την διαφορά...ξέρουμε..Μίτου, Πόλακ, Ενακαρίρε, Άντριτς και λοιπούς Χάρλεμς.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩ κουτόχορτε αδελφέ...

... μηδένα προ του αράπακλα γκρινιάριζε.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10.

zouk είπε...

Θα σε παρακαλεσω πριν απο καθε παιχνιδι να βαζεις το συγκεκριμενο ποστ.Ισως ειναι γουρικο και κερδισουμε ολα τα παιχνιδια.

Πολυ καλη εμφανιση.Λιγο τρομοκρατια ειμαστε στα στημενα.Πολυ αγχος οταν στηνετε η μπαλα εξω απο την περιοχη.
Ο Μαραντονα του ...δεν θυμαμαι τι ειχες γραψει καποτε(Δημουτσος) ηταν πολυ καλος.Ο Ματος παρα πολυ καλος.Μεχρι και ο Βυντρα εκανε πολυ καλη εμφανιση.Τζιολης και παει λεγοντας.
Δεν θελω και δεν εχω λογο να γραψω πολλα.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με ολα τα παιχνιδια σημερα.Μπραβο σε ολες της ομαδες.

Ανώνυμος είπε...

Που και που έπαιξε καλή μπάλα η ομάδα.
Ο Σαλπιγγίδης δυστυχώς λίγος! Είναι δυνατόν να μην μπορεί να κάνει ένα σωστό κοντρόλ; Αν είναι να ζητήσει από το Δημούτσο να του δείξει, που έβγαλε μάτια!
Ο Ενακαρίρε έχει βαλθεί να μας κάψει, για άλλη μια φορά απαράδεκτος, περιμένουμε επιστροφή Μόρις (όχι ότι αυτός δεν τις κάνει τις γκέλες του)
Ο Νίλσον, ο γνωστός Νίλσον...
Μάτος παιχτούρα, αν έπαιζε δίπλα του και ένα πιο σκυλί αμυντικό χαφ αντί για τον ντελικάτο Τζιόλη θα ήταν ακόμα καλύτερος.
Ο Καραγκούνης θέλει αλλά δεν μπορεί, μου έκανε πολύ ευχάριστη εντύπωση ότι τον έβγαλε ο Πεσέιρο, φαινόταν, δεν τράβαγε, αλλά οι σχολιαστές δεν τολμούσαν να το πουν πριν δουν το ταμπελάκι του τέταρτου...
Ο Παπ έδωσε μάχες αλλά ρε γαμώτο είναι πολύ κοντός για να παίξει αυτό τον ρόλο, θέλει έναν ψηλό δίπλα του, και τέτοιον καλό δε διαθέτουμε.
Και εις άλλα με υγεία, πάντως η ρεβάνς δε θα είναι τόσο εύκολη όσο μας έπρηξαν οι τηλεσχολιαστές...

ΥΓ. Όλοι έφεραν νίκες εκτός από τον γαύρο, ως συνήθως (για το γαύρο, όχι για τους υπόλοιπους), και μετά λένε για την πτώση του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Μπράβο στις άλλες ομάδες!

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ (ρουκ) Ζούκ.

Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Τέτοιες ομάδες κάποτε τις κερδίζαμε 3-0 με τις φανέλες... δεν μας βγάζανε την ψυχή.

Χώρια το ότι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΟΤΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΕΙ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

Περιτό βέβαια να πούμε ποια είναι Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Και έπεζαν και εντός έδρας.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Σνάιπερ...

μέσα για το 5Χ5

gatti είπε...

Λυπάμαι που το λέω αλλά το μόνο που με ευχαρίστησε είναι το αποτέλεσμα. Για τον τρόπο που ήρθε ας μη το συζητάμε καλύτερα. Τέτοιες ομάδες κάποτε τις είχαμε για ...κολατσιό και τώρα μας βγήκε η ψυχή.
Ο μόνος που μου άρεσε ήταν ο Μάτος και σε ένα βαθμό ο Δημούτσος. Ο Καραγκούνης ταλαιπώρησε τη μπάλα και μου θύμισε κάτι από το παρελθόν. Ωρες ώρες όταν παίζει και "δεν τραβάει" μου φαίνεται σαν να έχει τραβήξει η ομάδα χειρόφρενο. Για τον Ενακαρίρε το λεξιλόγιό μου αποδεικνύεται φτωχό. Εκτός θέσης,εκτός φάσης, εκτός τόπου και χρόνου. Προσδοκώ πως θα επιστρέψει ο Μόρις (το μη χείρον βέλτιστον) και θα παίξει ο Βάσκος, διαφορετικά...

Ο Παπ δεν με πείθει, όπως ακριβώς και πέρσι. Οταν πήγε να χτυπήσει το πέναλτι έτρεμε το φυλλοκάρδι μου (κι εδώ που τα λέμε άσχημη η εκτέλεση). Ούτε ο Τζιώλης μου άρεσε.
Ο Νταμέ εγγύηση, περιμένω να καταφέρει επιτέλους να παίξει σε ένα ματς 90 λεπτά γιατί άκουσα πως είναι εξαντλημένος λόγω Ραμαζανιού.

ΥΓ. Ο Σωτηρακόπουλος τι πίνει;

Ανώνυμος είπε...

enakarhire pare ena enakarxidi kai fige. eutuxws o tipos einai daneikos. einai nwris akoma alla exei deixei oti den mporei to palikari. krima to ipsos tou. o sariegi einai poli anwteros ton exw dei. auto pou prepei na ginei AMESA einai i apoktisi tou ivanschitz, o opoios einai daneikos [polloi omws to ksexnane]

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Αλβέρτη,

Ο Καραγκούνης φταίει κυρίως για το γκολ και ο Νίλσον.. ο Δυοκαρίρε στην συγκεκριμένη φάση πήγε να καλύψει κενό.

Ο Καραγκούνης όμως τον κυνηγάει και πριν προλάβει να πάει πάνω του ο Τριακαρίρε και να του κάνουν το "double team" σταματάει και αρχίζει να βγάζει λόγο.

Την ώρα που βγάζει λόγο ο Καραγκούνης ο αρκμέντιας βγάζει τη σέντρα και τρως το παστέλι.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Σοβαρευτείτε, με πιτσαρία παίζαμε. Αυτή η Αρτμέντια ούτε για Α'Εθνική δεν κάνει. Η Καλαμαριά είναι Μπάρτσα μπροστά της. Περισσότερα έγραψα στο άρθρο του thrass.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο "σιγοντάρισμα" σε περιγραφή αγώνα. Ο Σωτηρακόπουλος με τον Μένιο ήταν λες και έβλεπαν μπροστά τους την Μπαρτσελόνα! Έβγαλαν λίγο-πολύ όλους τους παίκτες του ΠΑΟ από καλούς έως και εξαιρετικούς και την συνολική εμφάνιση αντάξια του ευρωπαικού ονόματος της ομάδας! Με τέτοια στάση από μέρους τους αφενός χάνουν την αξιοπιστία τους ως δημοσιογράφοι (οι τηλεθεατές δεν είναι τόσο μαλάκες, ξέρουν τι βλέπουν και αυτά που βλέπουν δεν συμβαδίζουν με αυτά που ακούνε!!!) αφετέρου κατεβάζουν τον πήχη της ομάδας όταν παρουσιάζουν ως κατόρθωμα την νίκη επί μιας τόσο μέτριας ομάδας.

Εγώ στον χθεσινό και γενικά στον φετινό ΠΑΟ βλέπω:

Μάλαρτζ: Δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει την αξία του.
Βύντρα: Ο συνήθως καλός αμυντικά, ανίκανος επιθετικά (θυμάστε τις δύο σέντρες στο... διάολο;). Γιατί ξαφνικά χθες έπαιξε δεξιά;
Ενακαρίρε: Έχανε τις περισσότερες εναέριες μονομαχίες, στα συν ότι προσπαθούσε χαμηλά να βγαίνει πρώτος στην μπάλα. Είναι επιρεπής στην γκέλα, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Γκούμας: Ο μπαρμπάΓιάννης αποτελεί ακόμα και σήμερα μια αξιόπιστη λύση αλλά έως πότε;
Νίλσον: Καλός αλλά έξω από τα νερά του στα αριστερά. Δεξιά προσφέρει περισσότερα
Μάτος: Αρχίζει και δείχνει όσα είδαν εκείνοι που τον έφεραν στην ομάδα. Αναμφισβήτητα χρήσιμος.
Τζιώλης: Εργάτης που τα δίνει όλα αλλά με μικρές ομάδες πρέπει να χρησιμοποιείται κάποιος με οργανωτικές δυνατότητες.
Δημούτσος: Αποκάλυψη ο μικρός, δίκαιος ο ντόρος γύρω από το όνομά του το καλοκαίρι. Δεν είναι απαραίτητο να παίζει 90 λεπτά τώρα στην αρχή.
Καραγκούνης: Δεν χρειάζονται σχόλια, είναι απαραίτητος για την ομάδα. Χθες απλά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.
Παπαδόπουλος: Από τότε που ανανέωσε το συμβόλαιό του δεν είναι ο παίκτης που ξέραμε. Το ότι τα δίνει όλα δεν αρκεί για τη θέση του. Λίγο πάγκος θα τον "ισιώσει" πιστεύω.
Σαλπιγγίδης: Απαραίτητος και αναντικατάστατος ακόμα και στην κακή του ημέρα. Με τον Νταμέ δίδυμο θα δυσκολέψουν πολλές άμυνες.
Η ενδεκάδα που βλέπω να "περπατάει" φέτος είναι αυτή:

Μάλαρτζ, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις (Σαριέγκι), Σέριτς, Μάτος, Καραγκούνης, Ίβανσιτς, Δημούτσος (Νίνης), Σαλπιγγίδης, Ν'Ντιογέ

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ Σκάρμα,

Όλα καλά, τον Καραγκούνη από που κι ως που τον είδες απαραίτητο;

Μήπως επειδή από τη στιγμή που βγαίνει ή ομάδα γίνεται 2 ταχύτητες πιο γρήγορη και βάζει και 2 παστέλια;;;

Να ξεκινάει δηλαδή ο Καραγκούνης και στο 15ο λεπτό του 1ου ημιχρόνου να τον κάνουμε αλλαγή για να βελιτώνεται η εικόνα μας.

Έκι
Ίβανσιτς
Νίνης
Εν' Ντόε

Είναι καλύτερες επιλογές μέχρι να καταλάβει ο Καραγκούνης ότι τον τίτλο του ηγέτη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν στον δίνουν οι δημοσιογράφοι πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά τον κατακτάς μέσα στο γήπεδο με το ταλέντο και τον ιδρώτα σου.

Το γκόλ ήταν 80% δικό του λάθος. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? ΑΝΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ΨΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ??? ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση (και ναι ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΟΣ με τον Καραγκούνη).

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.