Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2007

Αλήτη Χαλκιά

Aπό τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου μόλις εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εμείς, ο Έλληνες αθλητικογράφοι, ζητούμε τον δημόσιο ανασκολοπισμό του αθλητού Κώστα Χαλκιά, ο οποίος τόλμησε να λάβει φανέλλα βασικού, στερώντας την από τον πορτιέρο που υπερασπίζεται σθεναρά γκολπόστ και σθεναρότερα πόρτες αλουμινίου, από τον αθλητή - πρότυπο, Αντώνη Νικοπολίδη.
Ο Κώστας Χαλκιάς έπνιξε ένα γκολ, εμείς είπαμε ότι έπνιξε δύο, αλλά σημασία έχει ότι ο Αντώνης ο Νικοπολίδης, που από το ΕURO και μετά έχει πνίξει πάνω από δέκα (10) γκολ σε όλες τις δυνατές και αδύνατες παραλλαγές και ποικιλίες, χωρίς να ακούσει τίποτα από εμάς τους Έλληνες αθλητικογράφους, δεν είναι δυνατόν να μην παίζει βασικός αφού:
1) Έχει γκρίζα μαλλιά και μοιάζει στον Κλούνεϊ,
2) Έχει αριθμό μέλους 72.236,
3) Είχε κάνει μια δύσκολη απόκρουση στον ημιτελικό με Τσεχία και ήταν σταθερός στον τελικό με την Πορτογαλία,
4) Είναι ακόμη στεναχωρημένος από την αχαρακτήριστη απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να του πάρει την φανέλλα του βασικού στην χρονιά του νταμπλ και να την δώσει σε ποιόν, στον Κώστα Χαλκιά.
Εμείς οι Έλληνες αθλητικογράφοι ζητούμε από τον Κώστα Χαλκιά να κόψει την μπάλλα μόνος του, ειδάλλως θα του την κόψουμε εμείς.
Αντώνη, ψυχάρα, για πάντα βασικάρα».

7 σχόλια:

gatti είπε...

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, από τότε που ήταν στην Πανάθα ο Χαλκιάς το έλεγα ότι άμα είναι να κάνει την πατάτα θα την κάνει χοντρή. Μπορεί να έκανε δέκα φοβερές αποκρούσεις αλλά θα την πάταγε στα εύκολα.

Το μέλος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει του κόσμου τις πατάτες αλλά πάντα πέφτει στα μαλακά. Εχει πολλούς "αλήτες ρουφιάνους" να τον υποστηρίζουν από τον γαυροτύπο, χώρια που το Euro 2004 ανέβασε τις μετοχές του. Αρέσει (μπλιαχ) και στις γυναίκες πήγε στον γαύρο από την πανάθα, οπότε η ασυλία ήταν πάνω κάτω προδιαγεγραμμένη.

Μην περιμένετε να αλλάξει αυτό. Μέχρι να πάρει σύνταξη το μέλος θα το τρώμε στη μάπα στην Εθνική.


ΥΓ. Μη στενοχωριέστε όμως. Κυριακή κοντή γιορτή. Από την Τρίτη και μετά θα απολαύσουμε πάλι την ταινία
"γαμώτο, την έκανα πάλι τη μαλακία..." κι αυτό το ηλίθιο βλέμμα που έχει κάθε φορά που μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βασικά μπήκα γιατί περίμενα να διαβάσω Κουτόχορτο μετά το χθεσινό τουρνουά. Πάντως ήταν επιτυχία που καταφέραμε σε 90 λεπτά να χάσουμε απο δύο ομάδες.

hopkins είπε...

:)

Κάγγελος είπε...

Pε παιδιά, βάζελος είμαι, τόσα χρόνια βλέπω που εκφράζεται από μεγάλη μερίδα παναθηναϊκών η αντιπάθεια στον νικοπολίδη και θέλω να πω πως δε τη συμμερίζομαι για έναν άνθρωπο που έκατσε 15 (πόσα είναι ακριβώς δε ξέρω) στην ομάδα, πολύ περισσότερο για ένα μέλος της ΗΡΩΙΚΗΣ ομάδας της ριζούπολης, της μισής (και βάλε) εθνικής του 2004. Σας παρακαλώ να με παραπέμψετε σε στοιχεία (μη μου αναλύσετε από εδώ, εκτός αν έχει κανείς όρεξη) για να καταλάβω τι παίζει... Πήγε στο γαύρο, κοίταξε τη καριέρα του, και άλλοι φύγαν αλλά δε κάναμε έτσι.
Υ.Γ. 1: To μόνο που έχω ακούσει (σαν στοιχείο υπόθεσης, όχι τεκμηριωμένο) είναι ότι το καλοκαίρι του 2004 είχε συμφωνήσει με το γαύρο, πριν λήξει το πρωτάθλημα. ΟΚ, είναι σοβαρό, αλλά ποτέ δε θα ξεχάσω ότι και αυτός έφαγε όλο το λούκι στα πέτρινα χρόνια (που εξακολουθούμε να περνάμε). Είμαι δογματικός σε αυτό, η ομάδα της ριζούπολης αξίζει της αιώνιας αγάπης μας. Άλλοι έπρεπε να γιουχάρονται...
YΓ2: στο 2-2 ο πάτσα μαρκάριζε τα χορτάρια και άφησε τον νορβηγό (πωςτονλέν) να κάνει ξεμαρκάριστος το σουτ. Ο Κωστάκης έχει πνίξει και χειρότερα, εδώ εγώ δε θα του έριχνα τόση μεγάλη ευθύνη. (ουφ, το είπα, τόσες μέρες κανείς δε τόλμησε να θίξει αυτό το θεματάκι)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ρε φιλαράκι πόσα θες να μας τρελάνεις? Το πουλητάρι αυτό-το μέλος εννοώ-ήταν παρθένα σ'εμάς και τώραπετάει γάντια σε επόπτες, βρίζει και χειρονομεί...10 χρόνια χειρουργία δεν το έβγαλαν απο τα ρούχα του, τώρα μάγκεψε και νοιώθει αδικημένος? Όσο για την ατεκμηρίωτη θεωρία, πάρε το DVD της Ριζούπολης, έπεσε για πρώτη φορά στο 70' αφού είχε μαζέψει τρία μπαλάκια χωρίς ΚΑΝ να πέσει...ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ...

Old Boy είπε...

«και άλλοι φύγαν αλλά δε κάναμε έτσι»
Δεν κάναμε έτσι επειδή δεν έκαναν και αυτοί έτσι.
Ας κοίταγε την καριέρα του κι ας είχε λίγη αξιοπρέπεια. Λίγη.

SniperAthens είπε...

@κάγγελος: ο Λυράκης είχε συμφωνήσει με το Λούβαρη για τη μετεγγραφή από τον Ιανουάριο (άρα παράνομα) και η ΠΑΕ το έμαθε. Ο κόσμος όχι. Όπως επίσης έμαθε και ποιοί είχαν πάει στον Κρόκους με το χέρι απλωμένο πριν το παιχνίδι της Ριζούπολης.

Κατά τα λοιπά, σε ότι αφορά σε αυτά που βλέπει/ξέρει ο κόσμος και ΔΙΚΑΙΩΣ τον εξαγριώνουν συμφωνώ (α πα πα πα πα) με τον Κουτόχορτο και τον κο. Old Boy.