Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2007

Απορίες μετά το ντέρμπι

- Επιτέλους πρέπει να υπάρχει χρόνια τώρα μανούρα των οργανωμένων με την διοίκηση; Τόσο ανυπέρβλητο είναι να τα βρουν; Όπως και να 'ναι, είναι δυνατόν η θύρα 13 να είναι μισοάδεια σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Ούτε με «διοικητικούς» φανατικούς δεν μπορούν να την γεμίσουν;
- Ο Νικοπολίδης πώς καταφέρνει και κάθε χρόνο γίνεται ακόμη περισσότερο καραγκιόζης, ακόμη περισσότερο αναξιοπρεπής; Στα 40 του δηλαδή που θα έχει φτάσει;
- Ο Καζναφέρης είχε ραντεβού με γκόμενα και βιαζόταν ή απλά βαριόταν να κρατήσει τις σωστές καθυστερήσεις;
- Ο ποδοσφαιριστής Παπαδόπουλος είναι ο ίδιος με εκείνον τον παλιό ή εδώ και πολύ καιρό παίζει το κλωνοποιημένο κακέκτυπό του, το οποίο ουδέποτε κερδίζει μονομαχία, αλλά χάνει διαρκώς την μπάλα λες και παίζει παιδάκι εναντίον μεγάλων;
- Μάτος και Τζιώλης χωράνε μαζί κι αν ναι, πώς θα κατεβαίνει η μπάλα;
- Που ταξιδεύει η σκέψη του Βαγγέλη Μάντζιου και πού τρέχει ο λογισμός του, όταν παίζει ποδόσφαιρο;
- Να ελπίσουμε ότι φέτος με Καραγκούνη, Δημούτσο, Εντογιέ θα δούμε κάτι καλύτερο από πέρσι, από πλευράς και πάθους και ποιότητας;
- Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί έπαιξε τόσο λίγο ο Εντογιέ;
- Όταν μπορεί να κρατηθεί και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού σημαίνει ότι ο Έλληνας είναι ικανός και για ευχάριστες εκπλήξεις ή απλά ότι η τραγωδία με τις φωτιές ξεπέρασε κάθε συνηθισμένο μέτρο;

85 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επίσης: γίνεται να ξαναδούμε τόσο άθλια μπάλλα;
Και τελικά ποιοί ήταν ποιό ανύπαρκτοι; Εμείς ή οι απέναντι; (θέλει καιρό για να φτιάξει ομάδα)

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχαν και θετικά και αρνητικά.

Μερικές σκόρπιες σκέψεις:

1. Πρώτον και κυριότερον αν είναι δυνατόν να είναι μισοάδεια η 13 σε ντέρμπυ με γαύρο.

2. Κρίμα για τον Λεοντίου, πάνω που ανέβαινε, έδειχνε τσαγανό και από ότι φαίνεται θα τον εμπιστευόταν ο Πεσέιρο για βασικό.

3. Πολύ καλός ο Μάτος και ο Δημούτσος (αν και έκανε λάθη λόγω απειρίας). Θετικότατος ο Μάλαρτζ και ο γνωστός Γκούμας

4. Χάλι ο Παπ, αν συνεχίσει 3η σερί χρονιά έτσι, άστα να πανε, δικαιώνεται ο ΤΤ. Μόνο με Σάλπι μπροστά δεν βγαίνει (ο Νταμέ δεν είναι φορ). Αθλιότατος ο Μάντζιος μου προκάλεσε θυμηδία. Νίλσον μέτριος. Τζιόλης προσπάθησε, Κάρα μπορούσε καλύτερα, Καρχαρίας την έκανε την χοντρομαλακία του, έκανε τον Γιαννάκη να δείχνει Χένρικσεν

5. Είχαμε πάθος, ευτυχώς. Ο Πεσέιρο ίσως μπορούσε να κάνει καλύτερο στήσιμο, πιο επιθετικό (αν και οι άλλοι μόλις σκάσανε αρχίσαν τις κλωτσιές) και να βάλει τον Ν'Ντογιέ πιο νωρίς. Και με ένα πόδι από τον Μάντζιο καλύτερος θα ήταν.

6. Ο Γκαλέτι είναι παικταράς, κρίμα που δεν τον πήραμε πέρυσι. Στο α'ημίχρονο τρόμαξα, φαίνονταν πιο ποιοτικοί. Να ναι καλά ο Τάκαρος που δεν θα τους κάνει ομάδα, σκορποχώρι θα μείνουν. Από τον γαύρο μου άρεσε ο Λεντέσμα και ο ατομιστής Λούα.

7. Το κέντρο πάντως με Έκι και Ιβανσιτς θα ήταν πολύ πιο ποιοτικό, και ο Σάλπι θα είχε πετάξει ένα γκολ ΣΙΓΟΥΡΑ. Βέβαια αν είχε αριστερή πλεύρα ο γαύρος (Τζόλε, Μπράβο) αντί για ντομί, θα είχαμε προβλήματα.

2 ευκαιρίες κάναμε ενώ είχαμε κατοχή και υπεροχή στο β'. Μα με τους 2 ανύπαρκτους μπροστά τι να κάνεις. Και όταν και τα 4 χαφ είναι ανασταλτικά ουσιαστικά. Πάλι καλά που δεν το φάγαμε και στις 2 φάσεις του γαύρου. Υπάρχει μέλλον πάντως και είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, ο γαύρος έχει κάποιους καλούς παίκτες, αλλά είπαμε... ο σερ Τάκης να ναι καλά!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Η ομάδα έκανε μία ευκαιρία όλη κι όλη σε ντέρμπυ εντός έδρας. Ποιά έδρα δηλαδή, αφού οι μαλάκες της ΠΑΕ έχουν διαλύσει και αυτό. Δεν είδα πουθενά το ποδόσφαιρο κατοχής και την μπάλα κάτω που μας έλεγε ο Πεσέιρο.Βέβαια η ομάδα είχε σημαντικότατες απουσίες (Μόρρις, Σάλπι, Ίβανσιτς, Έκι, Σέριτς) ενώ μέσα στον αγώνα τραυματίστηκαν οι Λεοντίου (κορυφαίος μέχρι εκείνη τη στιγμή) και ο Μάτος. Παρ'όλα αυτά κατ'εμέ η έλλειψη ποιότητας είναι εμφανής. Αυτός ο Γκαλέτι ήταν καταπληκτικός και τέτοιους παίκτες θέλουμε. Αλλά είπαμε...κοστίζουν και η ΠΑΕ έχει καβούρια. Ο Νίλσον είναι λίγος και ο Ενα-καρχαρίας ντροπή να φορά τη φανέλα του Ρενέ. Για τα λιοντάρια είναι...Στις στημένες φάσεις γινόμασταν όλοι χριστιανοί. Στις δικές μας στημένες φάσεις δεν υπήρξε ούτε μία σωστή εκτέλεση, ούτε μία κομπίνα. Προχειρότητα...Επίσης η ομάδα ήταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργή. Δεν μπορούσαν να τρέξουν, δεν έχουν ταχύτητα ούτε οι ίδιοι (Κάρα, Δημούτσος, Τζιόλης, Μάτος, Νίλσον) αλλά όυτε στην ανάπτυξη. Λες και έβλεπα ριπλέι ήταν. Με άλλα λόγια, μας βλέπω καλύτερους απο πέρσι αλλά πολύ λίγους για μεγάλα πράγματα. Στο τελικό ταμείο, ίδια με πέρσι θα είμαστε και χωρίς νίκες σε ντέρμπι. Απλά θα αποφύγουμε διασυρμούς απο Εργοτέληδες και Ατρόμητους εντός...

Υ.Γ Ο Παπαδόπουλος είναι κατάντια...Σχεδόν τον λυπάμαι.

Υ.Γ2 Ελπίζω να δεί ο αθλητικός δικαστής την φαγούρα του Βούλη.

Υ.Γ3 Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος. Με το καλημέρα ο Κασναφέρης προστάτευσε του απόγονους του στόλου που έπρεπε να παίζουν για ώρα με 10 ή 9 παίκτες. Άξιος ο μισθός του.

Υ.Γ4 Αυτός ο Κατσαρός είναι για φτύσιμο. Είχε βγάλει άπαντες τους γαύρους εκπληκτικούς. Σε κάθε ευκαιρία τους εκθείαζε με οπαδικό φανατισμό. Δεν του είπαν προφανώς οτι ο παχυλός του μισθουλάκος πληρώνεται απο όλους τους μαλάκες Έλληνες. Όμως μακράν το καλύτερο το είπε ο Που-ρου-που-που: Αλέκο τι θα γίνει, στην απευκταία βέβαια, περίπτωση που χάσετε?

Ανώνυμος είπε...

Να 'μαι κι εγώ, έπειτα από γερές διακοπές και πλήρη αποτοξίνωση απ' τα καλώδια ... το χρωστούσα χρόνια στον εαυτό μου και το χάρηκα, έστω κι αν δεν παρακολούθησα διόλου το μπλόγκι εδώ κι ένα μήνα.

Για το ντέρμπι να σημειώσω τα εξής.

Ο αντίπαλος:

1. Κλασικό πούστικο παιχνίδι από τις ψαροκασέλες: όταν π.χ. αρχίσαμε να τους πνίγουμε από το 1ο λεπτό του β' ημίχρονου, αύξησαν στο έπακρο και συνειδητά το πολύ σκληρό-βρώμικο παιχνίδι και έσπασαν τα πόδια στους δυο καλύτερους παίκτες μας (Λεοντίου - Μάτος).
2. Φυσικά, βγήκαν αλώβητοι από αυτό το στήσιμο χάρη στον επαγγελματία Κασναφέρη, που έπαιξε καθαρά "έδρα" το Θρήνο.
3. Όσοι εξ ημών έχετε αρχίσει να θαυμάζετε τις Γκαλέτες τους, σκεφτείτε απλά πώς εξαφανίστηκαν στο β' ημίχρονο - και μάλιστα μ' εμάς να παίζουμε χωρίς Ίβανσιτς-Σάλπι-Ντογιέ.

Η ομάδα μας έπαιξε με πάθος, αν και όχι με καθαρό μυαλό. Ειδικά:

1. Θέλει δουλειά ακόμα, αυτό ήταν και είναι γνωστό κι αυτοόητο. Πάντως φάνηκε πως γίνεται καλή δουλειά: ας μην ξεχνάμε τις πολύ σημαντικές ελλείψεις μας (Σάλπι, Ίβανσιτς κυρίως, Έκι επίσης αλλά τι να πει κανείς) και τη διπλή ανατροπή εξαιτίας των τραυματισμών Λεοντίου-Μάτος.
2. Απαράδεκτο να μην παίξει ο Ντογιέ εξαρχής ή έστω από το β' ημίχρονο και να παίξει το φάντασμα Παπαδόπουλος (πόσο ακόμα θα πληρώνει η ομάδα το περσινό λάθος οπαδών και διοίκησης με την πάρτη του;).
3. Ο Κάρα θα μπορούσε να ήταν πιο ουσιαστικός δημιουργικά - πάντως κέρδισε καλά φάουλ σε καλές θέσεις.
4. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ: ΣΟΥΤΑΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! Θα με ακούσει κανένας;
5. Αλλά με τον "χωλό" σ' αυτό το θέμα Μάντζιο, τι σουτάρες να περιμένεις;
6. Η άμυνα ήταν αρκετά καλή όσο έτρεχε η μπάλα, αλλά ασταθής στις στημένες φάσεις παρά το φροντιστήριο του Πεσέιρο - πιστεύω ότι ο Σαριέγκι θα βελτιώσει πολύ τα πράγματα (παρ' ότι ο Ενακαρίρε, πέρα από το χοντρό λάθος του, στάθηκε καλά).
7. Δημούτσος: μπράβο στο παλικάρι!
8. Μάλλαρτζ: εγγύηση!
9. Πόσο έλειψαν και χτες οι κάθετες μπαλιές του Έκι...
10. Μάτος: θαυμάσιος - και παρακαλώ, μην τον φορτώνουμε με τρελές απαιτήσεις, δεν είναι Έκι, είναι καθαρό (και εξαιρετικό) αμυντικό χαφ.

Για την κερκίδα:

Old Boy και Henriksen, μην υποτιμάτε καθόλου το γεγονός των ατομικών-επώνυμων εισητηρίων, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έβαλε σ' εφαρμογή η ΠΑΕ και ΜΠΡΑΒΟ της ... τουλάχιστον μπράβο της από όσους είναι πραγματικά εναντίον της τυφλής βίας και του χουλιγκανισμού, που σίγουρα οχυρώνεται κι ενισχύεται από τη μαζική "ανωνυμία"-ανευθυνότητα.

Μην υποτιμάτε το γεγονός ότι είναι κάμποσοι εκείνοι που δεν το γουστάρουν, για πολλούς (και όχι απαραίτητα αγνούς) λόγους.

Προσωπικά, νιώθω περήφανος σαν Παναθηναϊκός που η ομάδα μου είναι ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ πρωτοπόρα στον αγώνα κατά του χουλιγκανισμού, και που (παρά τις πούστικες προκλήσεις των Βούληδων) δεν έπεσε τίποτα μέσα στο τερέν.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑϊΤΗΓΑΝΙ!

Με ευχές για
καλό Φθινόπωρο φίλοι μου,

Τζόνι Τ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου,
μολονότι ο ΣΚ έρριξε πάνω από δεκαπέντε ίσως και παραπάνω εκατομμυριάκια και μεις κάτι παραπάνω από τα μισά, η ομάδα μας έδειξε στα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κάποια στοιχεία που δε τάχε πέρυσι.
1.Καλή κυκλοφορία στο κέντρο παρόλο που ο αντίπαλος είχε στήσει τρείς ανασταλτικούς. Ο κόουτς όμως είχε εγκλωβίσει το Κάρα στο αριστερό άκρο και δεν είχες τροφοδότη να δώσει ευκαιρίες στους επιθετικούς μας.
2.Ο αντίπαλος φάνηκε πιο γεμάτος στις πτέρυγες απ όπου έκανε παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Όμως παρόλο που δεν είχες αριστερό μπάκ (Ο Λεοντίου είναι λύση ανάγκης) στο δεύτερο ημίχρονο ανέκοψες το ρυθμό του γιατί πότε ο Δημούτσος, πότε ο Τζιόλης τον βοηθούσαν όχι μόνο να εξαφανίσει το Γκαλλέτι που πράγματι είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά να προωθηθεί και να βγάλει κάποιες σέντρες από αριστερά. ΄
3.Ανεπαρκής ο Παπ και "βασανιστής" της μπάλλας ο Μάντζιος, δεν νομίζω ότι ήταν επιτυχημένες επιλογές για το ντέρμπι. Η είσοδος του Ν'ντογιέ έκανε την άμυνα του αντιπάλου να αισθανθεί πίεση. Αν έμπαινε νωρίτερα ίσως να είχε αφήσει το Θρύλο με δέκα παίκτες πολύ πιο νωρίς.
4. Η επιλογή του Νίνη σε αυτό το σημείο του αγώνα δε του επέτρεψε να βοηθήσει γιατί το μάτς είχε εκτραχυνθεί και ο Νίνης σα ντελικάτος δε μπορεί να παίξει σε τέτοιες συνθήκες. Θα προτιμούσα να πέρναγε το Φύσσα αριστερά και στη θέση του Μάντζιου τον Ν΄ντογιέ.
Τέλος πάντων ο αγώνας πέρασε το 0-0 είναι ένα ουδέτερο σκορ, πάμε για άλλα.
Η διακοπή του Πρωταθλήματος θα επιτρέψει να επιστρέψουν ουκ ολίγοι υγιείς, θα προετοιμαστούν καλύτερα οι παίκτες που πήραμε κάπως αργα στις μεταγραφές και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας. Πάντως η εντύπωση που απεκόμισα είναι:
1. Ο ΟΣΦΠ δεν είναι κανένα φόβητρο και η πορεία του στην Ευρώπη θα είναι για μια ακόμα φορά πορεία ξεφτίλας. Διέκρινα κενά στην άμυνά του. Ο σερ Τάκης είχε κατεβάσει κέντρο με τρεις ανασταλτικούς που πλην του Λεντέσμα που έκανε αθόρυβη αλλά σπουδαία δουλειά οι δύο άλλοι είναι γνωστοί. και στην επίθεση ο λου-λου είναι καλός αλλά μπαφιάζει εύκολα με ένα καλό μαρκάρισμα. Πολύ στατικός ο Κοβάσεβιτς.
2. Καλός ο Μάλαρτζ. έχει στο μερίδιό του δυο καλές αποκρούσεις σε σουτ λεντεσμα και ΛΛ. Ο καρχαρίρε καλός στο δεύτερο του έλειπε αυτοπεποίθηση στο πρώτο. Μάτος καλός, θετικο΄ς και αθόρυβος. Γενικά σαν πρώτο ματς η ομάδα είχε σωστή αντίδραση και τσαγανό. Όμως είμαστε λιγότεροι μπροστά στον ΟΣΦΠ. Αυτο είναι θέμα BUDGET και τίποτα άλλο. Ότι πληρώνεις παίρνεις. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

@ Κρίτωνα γενικά συμφωνώ με τις επισημάνσεις σου και με την ευκαιρία να συμπληρώσω τα όσα προείπα.

Η Γαβριέλα στηρίχτηκε σε δυο κυρίως πράγματα: πολυπρόσωπη άμυνα και σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι. Το "χαρτί" αυτό προϋποθέτει βέβαια και την ανοχή του διαιτητή, που την έχει δεδομένη: μόνον οι πολύ φανατικοί γάβροι δεν βλέπουν σήμερα ότι η ομάδα τους έπρεπε να μείνει με 9 παίκτες στο β' ημίχρονο (ο Βούλης εκτός από νωρίς κι ο Λεντέσμα στο 72').

Πιστεύω ωστόσο ότι το ανωτέρω "σύστημα" τού sir Wow Takis δεν θα λειτουργούσε (ούτε με την ανοχή του Κασναφέρη) εάν η ομάδα μας έπαιζε από το α' ημίχρονο όπως ξεκίνησε το β' - δηλαδή με πίεση από πολύ ψηλά κι επιθετική άμυνα, όπως ακριβώς το θέλει άλλωστε ο Πεσέιρο (που όμως άργησε πολύ να βάλει μέσα τον Ντογιέ).

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις παίξαμε έτσι, η Γαβριέλα χάθηκε και τα "ατού" της (Γκαλέτι, Λεντέσμα) πελάγωσαν. Κι αν δεν τσάκιζαν τους Λεοντίου-Μάτος, και δεν φρόντιζε επαγγελματικότατα ο Κασναφέρης να σπάσει το ρυθμό μας όπως ακριβώς βόλευε τις ψαροκασέλες (όχι μόνο δεν κράτησε τη 10λεπτη καθυστέρηση αλλά και γενικά δεν άφησε να παιχτεί καθόλου παιχνίδι μετά το 65'), πιστεύω ότι θα τους κερδίζαμε.

Α, και κάτι άλλο:

Ανάθεμα στους αισχρούς εγκάθετους που την έπεσαν στον Μόρις μετά το ματς!

Ανώνυμος είπε...

Σωστοί οι ΤΤ και Κρίτων. Να πω κι εγώ για τον Κασναφέρη ότι όποτε ζορίζανε τα πράγματα προστάτευε τον γαύρο. Διακριτικά, με τις καθυστερήσεις και τις κάρτες, τίποτα κραυγαλέο. Επαγγελματίας...

ΓΙα την 13 δεν πήρα το μέρος ούτε του φορέα ούτε της ΠΑΕ. Απλά λέω ότι ήταν κρίμα και ντροπιαστικό να είναι άδεια. Θα μπορούσαν να τα έχουν βρει ενόψει ντέρμπυ.

Κρίμα και για τις μπουνιές με τον Μόρις, τόσο άχτι τον έχουν πια? Τραυματίας είναι έλεος...

Πες τα ρε ΤΤ ούτε ο Κάρα δεν σούταρε χθες, ο Μάτος τι να πρωτοκάνει.. Για τους τελειωμένους μπροστά άστα τι να πεις.. Έπρεπε να είχαμε πάρει ένα φορ ακόμα να τρίψουνε καλά. Ο Παπ είναι γι αλύπηση αλλά ο Μάντζιος είναι πιο εκνευριστικός με την συμπεριφορά του.

Για τον γαύρο και την Ευρώπη πλάκα μου κάνετε? Εννοείται θα αρπάξουν πολλά!! Το κλασικό γέλιο..
Ευτυχώς που δεν ήταν κανάς σοβαρός προπονητής χθες να μας κάνει καμιά κηδεία. Μέχρι και ο Ντάρκο τον πήρε στο δούλεμα

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο ρε παιδιά: σας έχω πει μην κάνετε σαν γαύροι. Δεν φταίει ο μαυρούλης για τον Λεοντίου. Για κεφαλιά πηδήξανε.
Κατά τα άλλα έπεσε πολύ ξύλο, εννοείται

Ανώνυμος είπε...

@ henriksen,

απ' ό,τι είδα, ο Λεοντίου πήδηξε "στατικά" για κεφαλιά, ενώ ο μαυρούλης έπεσε καταπάνω του από το πλάι κι "επιθετικά", τρέχοντας με φόρα και με το ένα πόδι τεντωμένο μπροστά. Επόμενο είναι λοιπόν να πετάξει το Σωτήρη 2 μέτρα μακριά υποχρεώνοντάς τον σε "ανώμαλη προσγείωση", με πολύ ενδεχόμενο αποτέλεσμα αυτό που τελικά συνέβη: να στραβοπατήσει και να γυρίσει το γόνατό του.

Βεβαίως τέτοιες φάσεις γίνονται σε κάθε ματς, όμως είναι σαφές ότι έχουμε σκληρό παίξιμο από τον ένα πάνω στον άλλο - σκληρό και επικίνδυνο, δεδομένου ότι η διεκδίκηση γίνεται στον αέρα και επομένως παίζεται θέμα "ανώμαλης προσγείωσης".

Για τη Θύρα 13:

νομίζω ότι κανένας δεν εμπόδισε κανέναν να πάει και να γραφτεί στο σύνδεσμο "Θύρα 13-1966" (αρκεί να έδινε τα στοιχεία ταυτότητάς του, όπως το απαιτούν οι νέοι κανόνες για την πάταξη του χουλιγκανισμού). Σωστά;

Τι άλλο θα έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ για να τα βρει με τους υπόλοιπους οργανωμένους; Μη γελιόμαστε. Πέρσι (και όχι μόνο πέρσι) τους κάλεσε, συζητήσανε και υποτίθεται ότι τα βρήκαν ... αλλά μετά είχαμε τις γνωστές αθλιότητες στην Πάτρα, στο ματς με τη Ζαπορίζια, που λίγο έλειψαν να επιφέρουν σοβαρότατη τιμωρία της ομάδας απο την ΟΥΕΦΑ!

Γιατί τα ξεχνάμε αυτά;

Γιατί να φταίει πάντα και μόνιμα η ΠΑΕ και ποτέ οι λίγοι ανεγκέφαλοι οπαδοί, που κρύβονται από την ανωνυμία και βάζουν την ομάδα σε μεγάλους κινδύνους (θυμάσαι που για χάρη τους είχαμε παίξει στη με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών σ' ένα ματς που έκρινε τον τίτλο;).

Thrass είπε...

- Είναι ντροπή να φορά τη φανέλα μας εκείνος ο μαυρούκος που έπαιζε δίπλα στον Γκούμα. Τεχνική μηδέν, οι περισσότεροι τερματοφύλακες ξέρουν περισσότερη μπάλα. Πού ΄σαι ρε Χένρικσεν...

- Η ομάδα δεν έχει ύψος, όπως περίπου συμβαίνει από τότε που έφυγε ο Μιχαλάκης. Και δυστυχώς ο Μάλαρτζ (που είναι πολύ καλός) δε φαίνεται τόσο άνετος ψηλά, όσο ο θηριώδης Γκαλίνοβιτς. Αυτό σημαίνει ότι ο πανύψηλος Τζιόλης δε βγαίνει από την ενδεκάδα με τίποτα. Κι επειδή ο Μάτος είναι πολύ καλός, βλέπω ο άξονας να είναι Μάτος-Τζιόλης για την υπόλοιπη χρονιά.

- Ο Λεοντίου δεν ήταν ακριβώς "λύση ανάγκης" στα αριστερά, τη θέση την ξέρει πολύ καλά. Κρίμα το παιδί.

- Ο Δημούτσος ήταν τρακαρισμένος (ποιός τον αδικεί?), αλλά έχει μέλλον.

- Στο Μάντζιο ας δώσουμε μια ευκαιρία, είναι συνηθισμένο να μην τραβάνε οι μεγαλόσωμοι παίκτες, ιδίως οι επιθετικοί, στην αρχή τής χρονιάς.

- Aπό coaching, o Πεσέιρο έκανε γιο-γιο το Sir Τάκη. Aυτό έγινε φανερό στο Β', όπως συνήθως συμβαίνει. Βέβαια δεν πρόκειται και για κανένα σπουδαίο κατόρθωμα...

- Από ό,τι ξέρω, ο Κατσαρός είναι δικός μας, για αυτό μάλλον είχε άγχος να φανεί αντικειμενικός, με αποτέλεσμα να φανεί γαύρος.

- Πόσο πιο άθλιος έπρεπε να ο Παπαδημητρίου, για να τού απαγορευτεί να δημοσιογραφεί; Στην κρατική τηλεόραση πήρατε το β(λ)αμμένο, ωρέ;!

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο Μίχος, οέο;;;

Ανώνυμος είπε...

@ τζονι

(θυμάσαι που για χάρη τους είχαμε παίξει στη με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών σ' ένα ματς που έκρινε τον τίτλο;).

όχι ότι διαφωνώ, αλλά να σου θυμίσω πως η ΠΑΕ τότε δεν είχε μπει καν στον κόπο να κάνει έφεση κατά της ποινής. Αδιαφόρησε προκλητικά!!!


@thrass

Ο Λεοντίου δεν ήταν ακριβώς "λύση ανάγκης" στα αριστερά, τη θέση την ξέρει πολύ καλά. Κρίμα το παιδί.

νομίζω ότι ο Λεοντίου επειδή ακριβώς ξέρει μπαλίτσα μπορεί να σταθεί τόσο στην αριστερή πτέρυγα όσο (και μου φαίνεται καλύτερος)και στον άξονα.Ομως,δεν γίνεται να τον βαφτίζουμε αριστερό μπακ γιατί όλοι είδαμε ότι έκανε τον γκαλλέτι να μοιάζει ανίκητος.Πολύ απλά και ας μην αρέσει σε πολλούς αυτό που θα πω,εάν έπαιζε ο Βύντρα ο γκαλλέτι δεν θα είχε την απόδοση που είχε χτες και θα κερδίζαμε και έναν παιχτη για το κέντρο.

κατά τα άλλα υπομονή.....

Ανώνυμος είπε...

Για μένα τα καλύτερα παιχνίδια του ο Λεοντίου τα έχει κάνει αριστερό χαφ, αριστερό μπακ και μετά κεντρικό χαφ, και ας μην τρέχει πάνω στη γραμμή. Εθνική Ελπίδων έπαιζε αριστερό μπακ και στην Προοδευτική αριστερό χαφ. Αμυντικά είναι αδύναμος, αλλά δεν είχε βοήθειες, δεν μπορούσε να μαρκάρει τον Γκαλέτι όσο είχε δυνάμεις. Ξύπνησε στο β' ο Πεσέιρο και του έβαλε και 2ο παίκτη πάνω. Πράγματι ο Βύντρα ίσως τον περιόριζε καλύτερα αλλά θα χάναμε πολύ είτε στην ανάπτυξη (αν δεν έπαιζε ο Λεοντίου) είτε στο πάθος και την διεισδυτικότητα (αν δεν έπαιζε ο Δημούτσος). Πιστεύω ότι περίμενε να προηγηθούμε και θα έβαζε αμέσως τον Βύντρα.
Ο Κατσαρός παιδιά είναι γνωστός Παναθηναικός (και άθλιος εκφωνητής). Γενικά φέτος στην κρατική θα γλείφουν αβέρτα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ λόγω τηλεοπτικών. Καλά ο δρακουλιάρης ο Πουρουπουπου είναι περιορισμένης ευθύνης και εξαιρείται. (Να σου πω και κάτι τουλάχιστον δεν κοροιδεύει κανένα μες στην ηλιθιότητά του.) Τρελαίνομαι όμως που τον πληρώνουμε.

Πολύ σωστός ο thrass αυτός θα είναι ο άξονας φέτος. Πρέπει να ανέβει ο Τζιόλης αλλά μου φαίνεται θα εφησυχαστεί αν δει ότι την έχει καπαρωμένη την θέση. Αλλά θα μου πεις αυτά τα 2 αμυντικά χαφ έχουμε, αν παίξει κανένας τραυματισμός θα παίζουμε με ένα.
Ο Καρχαρίας χάλι, στο τέλος ανέβηκε. Ελπίζω ο Σαριέγκι να μην είναι τελείως
κρέας. Γιαννάκης Γκούμας και ξερό ψωμί..
Πάντως δε με τρέλανε και το coaching που λέτε, αλλά δεν θα κρίνω από ένα ματς. Υπάρχει μέλλον πάντως.

υγ.Το πρόβλημα του Μάντζιου δεν είναι η φυσική φόρμα αλλά το κεφάλι του. Αν νομίζεις ότι θα αλλάξει μυαλά ο Βαγγελάκης φέτος...

Ανώνυμος είπε...

Καλό φθινόπωρο σε όλους!

Λίγο-πολύ, τα έχετε πει όλα για το χθεσινό ματς.

Συμφωνώ με τη γενική ανάλυση του Κρίτωνα.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τις θέσεις του ΤΤ για τη Θ13.

Μεγάλο κρίμα για τον Λεοντίου.

Ο μαύρος καρχαρίας δεν μου γέμισε το μάτι - ελπίζω ο Βάσκος να είναι καλύτερος γιατί μας βλέπω πάλι με Μόρις/Γκούμα...

Είναι γεγονός ότι η ομάδα που είδαμε χθες είναι "λύση ανάγκης" σε σχέση με τη βέλτιστη σύνθεση που θα προκύψει με βάση το ρόστερ μας. Παρ' όλα αυτά, όπως είπε και ο Κουτόχορτος, το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και η "μπάλα κάτω" απουσίαζαν - και είναι λογικό, όταν η πλειοψηφία των παικτών δεν μπορεί, αντικειμενικά, να ανταποκριθεί σ΄ ένα τέτοιο μοντέλο. Αυτό που είδαμε ήταν η διάθεση για πίεση ψηλά - στοιχείο ασφαλώς θετικό- και ένας αυξημένος τσαμπουκάς (στοιχείο ακόμα θετικότερο). Καλά όλα αυτά, αλλά δεν υποκαθιστούν το συνολικό έλλειμμα ποιότητας που επιμένω ότι υπάρχει. Απλώς, θα μας βοηθήσουν να είμαστε αγωνιστικά "συνεπέστεροι" σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Κατά τα άλλα, με εντυπωσίασε ο Δημούτσος: με τίποτα δεν έδειχνε ότι πέρυσι έπαιζε δανεικός από τον Ηλυσιακό στον Φωστήρα. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει ένα ενδογενές μειονέκτημα: είναι αργός. Δεν θα πείραζε, αν η συνολική μας ταχύτητα ήταν 2 "κλικ" πιο πάνω... Όμως, με Τζιώλη, Μάτος, Κάρα (που δεν είναι και ο πιο γρήγορος), Μάντζιο και λοιπά, το συνολάκι γίνεται βραδυκίνητο - άρα χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση, περισσότερη κατοχή και όλα τα συμπαρομαρτούντα, που δυστυχώς χρειάζονται ποιότητα και κόπο...

Δυο λόγια για τον γαύρο: είμαι και γω της άποψης ότι το βασικό του πρόβλημα είναι ο προπονητής του. Όντας υπό αμφισβήτηση πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και δεδομένου ότι εκ φύσεως είναι "λίγος", καταλήγει υπέρμετρα συντηρητικός και επιφυλακτικός. Αυτή η παγκόσμια πρωτοτυπία με 3 και κάποια στιγμή 4 αμυντικά χαφ θα μείνει στην ιστορία... Δεν πρέπει να παραμυθιαζόμαστε, το ρόστερ του γαύρου είναι καλό και "γεμάτο" - και για μένα το αντικείμενο του "φθόνου" είναι ο Λεντέσμα: τον έβλεπα χθες από τη Θ10 και ομολογώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ...


Εν ολίγοις και με δεδομένες τις συνθήκες, τον πραγματικό φετεινό Παναθηναϊκό θα τον δούμε κατά τα Χριστούγεννα, όταν θα είναι υγιείς, διαθέσιμοι και με αγωνιστικό ρυθμό οι απόντες μας. Το ζήτημα είναι αν θα φτάσουμε μέχρι εκεί χωρίς απώλειες.

Αυτά, καλή σεζόν σε όλους μας!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που είχαμε ξεσηκωθεί πέρσι για να μείνει ο Παπαδόπουλος και να μην γίνει γενίτσαρος, και νομίζω λόγω πίεσης κόσμου έμεινε. Μήπως κάναμε λάθος; Άστον να φύγει να πάρουμε κανέναν δεύτερο Ν'Ντογιέ.

Ανώνυμος είπε...

1. Ο Αντώνης Κατσαρός είναι μεν παναθηναϊκός, όπως λέγεται τουλάχιστον, αλλά αφενός είναι και υπάλληλος της ΝΕΤ κι αφετέρου θέλει υπέρμετρα να ευχαριστήσει την "αντικειμενική" δράκα.

Με την ευκαιρία: μέσα στον Αύγουστο, το "αντικειμενικό" παλιόμουτρο ονόματι Αντώνης Φουντής αφιέρωσε ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ τη σελίδα του ("Έχω αγώνα σήμερα") στο ένθετο ΟΝ/OFF της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας επιτιθέμενος ΑΙΣΧΡΑ στον Αντώνη Κατσαρό!!!

Μού φάνηκε λίγο παράξενη αυτή η ΑΗΘΗΣ επίθεση λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, και συμπέρανα ότι επρόκειτο για ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ της "δράκας" προς τον Κατσαρό τώρα που και ο Παναθηναϊκός εντάχθηκε τηλεοπτικά στη ΝΕΤ. Τι προειδοποίηση; Μα είναι απλό: "Αντώνη, πρόσεξε μην εκδηλωθείς στο ελάχιστο θετικά υπέρ της ομάδας σου γιατί θα σε ξεσκίσουμε".

Όπως φάνηκε, ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ...


2. Μόλις τυχαίνει ν' ακούω ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Για πολλοστή φορά ο σιχαμερός "αντικειμενικός" Νίκος Ασημακόπουλος το παίζει "παρθένα" και επαναλαμβάνει τη δήθεν αθώα "απορία" του, "μα γιατί η διοίκηση του ΠΑΟ δεν τα βρήκε με τους οπαδούς ώστε να γεμίσει η θύρα 13;"!!! Εμετικά πράγματα!

pepe είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Έσβησα σχόλιο ενός πανίβλακα απόγονου του στόλου. Αν θέλουν μπορούν να γράφουν στον κ. Πρόεδρο. Εδώ είναι ανεπιθύμητοι. Μια που μπήκα στον κόπο να συμπληρώσω τα εξής:
1-Ο Πεσέιρο ήταν σε άλλο γήπεδο. Κατέβασε εντός έδρας μια άκρως αμυντική ομάδα με 3 κόφτες και τον Καραγκούνη. Παίκτης με δυνατότητα ντρίμπλας και διείσδυσης δεν υπήρχε.
2-Αν αυτός ήταν ο καλύτερος χλοοτάπητας στην Ευρώπη, δεν μπορώ να φανταστώ τον χειρότερο. Ντροπή και μόνο να ισχυρίζονται τέτοιο πράγμα.
3-Ακόμα απορώ πως μας ζητούσαν Νίλσον (Ρεν) και Βύντρα (Χέρτα) και εμείς τους κρατήσαμε. Ούτε για ΠΑΟ Ρούφ δεν κάνουν όπως και ο άμπαλος γκαφατζής Ενακαρίρε.
4-Η έλλειψη back up για τους Ίβανσιτς-Νίνη είναι εμφανέστατη και χθές κόστισε. Μπράβο Βέλιτς, τρελός σχεδιασμός του ρόστερ.
5-Λέω εκ νέου, η ομάδα είναι απίστευτα αργή δεν υπάρχει προκοπή έτσι. Τρείς μέρες κάνουν να ανέβουν και άλλες τρεις να κατέβουν.
6-Η εχθρική στάση διαιτητών, σχολιαστών κτλ δείχνει την αδυναμία της ΠΑΕ, την ανυπαρξία της και την σμίκρυνση του μεγέθους της ομάδας. Η Καλαμαριά απολαμβάνει μεγαλύτερο σεβασμό...δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Eixa arxisei na anisixw... epitelous o palios kalos "den trwme koutoxorto"...!!!
Pes ta megale, esu pou katexeis tin upertati alitheia...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

To σχόλιο διεγράφη για τον λόγο που ήδη είπα: εσύ και οι όμοιοί σου, είστε ανεπιθύμητοι εδώ. Αυτοί που στηρίζονται χρόνια τώρα σε διαιτητικά δεκανίκια δεν μπορούν να μιλούν για αξία και αναγνώριση αυτής. Είστε υπάνθρωποι με μυαλό κότας και ηθική βιαστή ανηλίκων. Έχει αναγάγει την απατεωνιά σε επιστήμη. Δεν θέλω συζήτηση μαζί σου Πέπυ ή Πιπί ή Πέπε και ξεκόλλα απο αυτήν την σελίδα.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιος ξεπεσμός να μην μπορούμε να γεμίσουμε τη Λεωφόρο είναι ανεπίτρεπτος. Δεν ξέρω στην τηλεόραση τη σχολιάζανε όμως κενά έβλεπε κανείς παντού.

Και γω αγαπώ αυτό το γήπεδο και το θεωρώ αληθινό σπίτι του ΠΑΟ, δεν μπορώ να πιστέψω όμως πως ήταν καλύτερα από το να ήμαστε χτες στο ΟΑΚΑ. Πέρσι πρόπερσι έιχαμε από 50000 κόσμο και πάνω. Φέτος 13,000 κάτι με κενά. Ακόμα και το να δίνει τα εισητήρια η ticketclub ένα σε κάθε δικαιούχο, σπάει το κλίμα. Γιατί άλλο να πας να δεις το ντέρμπι με την παρέα και άλλο μόνος.

Υ.Γ. Για να είμαστε δίκαιοι, εντελώς κωλοπαιδισμός η χειρονομία του Άντζα, όμως και τα συνθήματα για τη γυναίκα του του πατήσανε ένα πολύ ευαίσθητο κάλο.

SniperAthens είπε...

@green: έτσι είναι κύριε, οι νέοι τρέχουν.

@ττ: να κοιτάμε και τα mail μας καμμιά φορά - για τιμωρία θα πληρώσεις τις μπύρες next time.

Παίγνιο:
Ξεκινάει ο gay με 3 αμυντικά χαφ, χωρίς δημιουργικό χαφ και 2 γρήγορους πλάγιους επιθετικούς (μεσοεπιθετικός ο Γκαλέτι, κάτι μεταξύ Γιαννακόπουλου και Καστίγιο). Από τους 3 μέσους μόνο ο Τοροσίδης ψιλομπορεί να παίξει γραμμή. Kαι παίζει σε όλο το Ά από τα δεξιά κυρίως με Γκαλέτι. Μονοδιάστατο παιχνίδι, αν σου κάτσει η αντεπίθεση.

Έχεις απέναντι λοιπόν Λεοντίου (πολύ καλός χτες αλλά χωρίς βοήθειες εξ' ου και η τρύπα που έφερε το τραγικό λάθος του Ενακαρίρε-τον τράβηξε στα πλάγια) που παίζει όλη τη γραμμή (απέναντι στο Γκαλέτι). Και πας και παίζεις από τον άξονα? Σε όλο το Ά ούτε μία από τα αριστερά ή τα δεξιά (όπου ο καλός χθες Δημούτσος ΔΕΝ τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε). Έχει πάρει επ' ώμου ο Τυπάρας το παιχνίδι και πάει ΜΟΝΙΜΩΣ στον άξονα. Όσες φορές τους παίξαμε από τα άκρα και έβγαινε ο Άντζας πάνω στον Παπ (α πα πα πα ΠΑΠ), υπήρχε τρύπα να κάνεις πάρτυ (αυτό φάνηκε καθαρά στο Β' όπου ο Δημούτσος και μπάλλα πήρε και έπαιξε καλύτερα).

Μόλις έγινε η αναγκαστική αλλαγή του Λεοντίου και πέρασε ο Τυπάρας στον άξονα, έγινε παιχνίδι ΚΑΙ από τα δεξιά. Τότε όμως δεν είχες παίκτη για τα αριστερά.

Καλός ο Μάτος με σωστές τοποθετήσεις και διείδα διαθέσεις "μπούκας" από αυτόν.

Ο Ενακαρίρε (πέραν του λάθους) όσο έπαιζε στην ίδια ευθεία με το Γκούμα, δράμα. Μόλις έκανε ένα κλικ πίσω ο Γκούμας και έκανε λίγο βάθος και ο Ενακαρίρε έπεφτε πρώτος στη μπάλλα, συμμαζεύτηκε η κατάσταση. Αεράμυνα όμως στις σέντρες. θέλει μάζεμα εκεί.

Μάντζιος: πιό αργός και πιο ντελικάτος κι από το square με το πι.

(Φανταστείτε-λέμε-Έκι στα ντουζένια του με Σάλπι κορυφή και δεύτερο τον Ν' τογιέ)

Ο Λεντέσμα σε καμμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι ο "νέος Καρεμπέ" ή κάτι που να πλησιάζει σε αυτόν. Πιο στατικός κι από το γέρο-Στολτίδη. Λούα-Λούα καλός αλλά αναξιόπιστος (θα το δείτε σε βάθος χρόνου), Γκαλέτι καλός αλλά μόνος.

Coaching: δε μπορώ να αδικήσω τον Πεσέϊρο κρίνοντάς τον από ένα παιχνίδι. Δεν συμφωνώ με το αρχικό στήσιμο και το game plan όμως. Sir Takis το φοβήθηκε το παιχνίδι, φάνηκε κι από το στήσιμο το αρχικό και από τις αλλαγές. Πάει για μεγάλα γλέντια φέτος, τα πάρτυ στη Ρώμη και στη Βρέμη έχουν αρχίσει. Αs usual στον όμιλο ο πρώτος συνεχίζει, οι άλλοι 2 στο uefa κι ο 4ος στον Πειραιά.

tzonakos είπε...

Γκαζνα-φέρρις, μουνάντζας, και αρνητικός Μάντζιος συν κατι ανεξήγητα κακές σέντρες και κόρνερ.
Εκει συνοψίζω εγω το όλο πράγμα.
Ο Εντ'ογιε θα μπορούσε να μπει λιγο νωρίτερα, στο 60 ας πούμε.

pepe είπε...

Η παιχτουρα ο Βυντρα δεν επερεπε να παιζει απο την αρχη?

Ανώνυμος είπε...

...στο χθεσινο παιχνίδι ήταν φανερή από την πλευρά μας η έλλειψη έμπνευσης στο δημιουργικο τομεα, που στηρίζεται στην απουσία ίβασνιτς-εκι και στο γεγονος οτι ο καρα επαιξε στις πτέρυγες, ενω τα καταφέρνει καλύτερα ως επιθετικο-επιτελικό χαφ. αναπόφευκτα όμως αγωνίστηκε στις πτέρυγες, καθώς παίξαμε με 2 αμυντικά χαφ και όχι με ρόμβο. πολλοί που βιάζεστε να κατακρίνετε τον πεσέιρο γι'αυτή την επιλογή του ενω στην προετοιμασία παίζαμε με ρόμβο, λάβετε υπόψιν πως ο χέστης συρ-τάκις κατέβασε το γαυρο με 3 αμυντικά χαφ και σύστημα 4-5-1 [με τον λουα-λουα κρυφο σεντερ φορ από τα αριστερά]. και για το γιατι δεν ξεκινησε ο εντογε, ήταν σωστή απόφαση αφού ο πεσειρο είχε μαθει πως ο γαυρος θα έπαιζε με 3 αμυντικά χαφ οπότε έπρεπε να κρατήσουμε πιο πολυ τη μπάλα, γι'αυτο προτιμηθηκε ο μαντζιος. [ο οποιος εχει καλα στοιχεια αλλα το κουράζει πολυ...συνεχεια τραβιεται προς το κορνερ...]σωστή λοιπόν κατ'εμε η αποφαση του πεσειρο να μην ξεκινησει τον εντογε, αλλα έπρεπε να τον είχε βάλει το αργότερο μεχρι το 65. ο παπ συνεχιζει να ειναι ντεφορμε αν και δεν βοηθηθηκε απο τα χαφ...ο δημούτσος αν και εμφανως τρακαρισμένος πιστοποίησε οτι έχει μέλλον το παλικάρι. ο ενακαρχίρες δεν μου άρεσε ούτε στην προετοιμασία. ο σαριέγκι είναι κλάσεις ανώτερος και πολύ πιο έμπειρος καθως έχει αγωνιστει σε ομαδες του ισπανικού πρωταθλήματος. κρίμα για τον λεοντίου...ως αριστερο χαφ τα καταφερνει καλυτερα αλλα αγωνιζεται με παθος οπου του ζητηθει. μακαρι να γυρίσει υγιέστατο το παλικάρι...πάντως η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο καλό μας κάνει, καθως θα έχουν γυρισει εκι-ιβανσιτς-μορις και ο τακαρος θα εχει βρει το ρυθμο του. όσο για τους ανεγκέφαλους που επιτέθηκαν στο μόρις, μόνο η λέξη ντροπη μου ερχεται στο μυαλό...

Ανώνυμος είπε...

@pepe: κι ο πατέρας σου επερεπε να είχε τραβηχτεί από την αρχή


α, και που είσαι κότα με κράνος, άσε ανοιχτά τα comments στο κωλοχανείο σου να γελάσουνε και οι μαρίδες

pepe είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
pepe είπε...

ανωνυμε δεν αξιζει να απαντησω. οταν δεν εχεις τι να πεις βριζεις. αυτο ομως δεν κανει καλυτερο τον παναθηναικο. ολοι ειδαν ποια ομαδα ειναι καλυτερη και ποια εχει τσαμπουκα.
αντε να παλεψετε για την τριτη θεση φετος γιατι θα ειναι δυσκολα.

Ανώνυμος είπε...

@pepe: Ξέρω ποιός είναι ο πατέρας ΣΟΥ. Εγώ. Και ξέρεις γιατί. Και η μαμά σου το ξέρει. Πολύ καλά. Πες της να ανάψει το θερμοσίφωνα γιατί πάω τώρα σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

Κουτόχορτε μη τον σβήνεις, σβήσε τα δικά μου αν θες... αλλά αυτόν άστον..

Ανώνυμος είπε...

Σε χαϊδεύω βρε κουτό μου παιδί. Το βρισίδι θα το φας στο κωλοχανείο σου. Με φιογκάκια και στολίδια. θα σε κάνω σα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

pepe είπε...

πρεπει να δεις κανα γιατρο ανωνυμε. τα χανεις και οσο σε παταει ο θρυλος τοσο χειροτερα γινεσαι.
δε θα πεσω στο επιπεδο ενος παναθηναικου για να σε βρισω. σε αφηνω να ερπεις με τα ασπονδυλα στη λασπη απο την οποια θρεφεσαι.

@petrosskl είπε...

να πω και εγώ μια γνώμη γιατί είχα πει ότι θα επιστρέψω όταν σχολίαζα πριν 10 μέρες σαν "ένας παλιός αναγνώστης"...
Η ομάδα θα είναι άλλη ομάδα με τους παίκτες που έλειπαν.
Αυτούς που είδα...
ΠΑΠ: ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ! για να μάθουν όλοι όσοι σε θέλανε αγόρι μου να ακούν τις sport day και τις goal που διαβάζουν! κάτσ'τε πάνω τώρα παναθηναϊκάρες που τον κάνατε σημαία σας και έφυγε εξ' αιτίας του ο Φάνης!
ΝΙΛΣΟΝ: Ο πιο σταθερός από όλους! Δεν έγινε τίποτε από δεξιά!
ΠΕΣΕΙΡΟ: Θα κάνει την ομάδα ομάδα! Μόνο να μην προσπαθούν όλοι οι κομπλεξικοί Παναθηναϊκάρες να τον θάψουν με το καλημέρα... γιατί τα διάβασα και αυτά εδώ..
Μάτος: καλός, όχι καλύτερος του Λεντέσμα αλλά μπορεί να γίνει...
Μάτζιος: ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΓΚΟΛ με τη Λάρισα τότε ΦΕΥΓΕΙΣ! κρίθηκες! πως να γίνει!
θ13: Τζόννυ said..."Γιατί να φταίει πάντα και μόνιμα η ΠΑΕ και ποτέ οι λίγοι ανεγκέφαλοι οπαδοί, που κρύβονται από την ανωνυμία και βάζουν την ομάδα σε μεγάλους κινδύνους (θυμάσαι που για χάρη τους είχαμε παίξει στη με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών σ' ένα ματς που έκρινε τον τίτλο;)."
Εγώ είμαι με τον Πααθηναϊκό! τα παιδιά της 13 όμως ας έριχναν λίγο νερό στο κρασί τους ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι και όχι με τους συμμορίτες που κρύβονται στους συνδέσμους και θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι!
ΤΖΙΓΓΕΡ: τη 13 έπρεπε να την χειρίζεσαι ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ και όχι η κουράδα ο Αθανασόπουλος που έχεις βάλει! Και πσστ! αν δεν πάρεις επιθετικό τον Δεκέμβρη, πάλι ο Ριβάλντο θα το πάρει.
Τον δαφνοστεφανωμένο gay δεν τον φοβάμαι... όσο άντεχε ο Γκαλέτι έπαιζε και αν είχε τον Ίβανσιτς δεν θα έκανε και πάρτυ...κάτι περαπάνω θα είχε να τον ενοχλεί. Δεν εκάναν έναν συνδυασμό και δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να βρουν τη ποιότητα του Ρίμπο (και του Τζιοβάννι, και του νέου Τζόλε ακόμη ακόμη και του Καστίγιο) που είχαν συνηθίσει.
Αυτά παιδιά! άντε εμπρός για νέες μουρμούρες!

Ανώνυμος είπε...

@ sniper, ωραία η ανάλυσή σου του ντέρμπι. Μου άρεσε.

Για το άλλο, όπως είπα, έλειπα όλο τον Αύγουστο και το καλύτερο: δεν ασχολήθηκα κα-θό-λου με κομπιούτερ, ιντερνέτ, κτλ. Πάντως χτες, που επέστρεψα, απάντησα στο mail. Α, μπύρες κερνάω anyway!

@ kris και το δικό σου διάβασμα του ματς μου άρεσε πολύ!

Old Boy είπε...

- Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μπινελικιαζόμαστε με γάβρους εδώ μέσα, αρκεί να είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης. Ειδάλλως θα χάσει την πλάκα του και θα γίνει φόρουμ.
- Για τον Παπαδόπουλο επιμένω ότι με τα τότε δεδομένα άριστα κάναμε και επιμείναμε να μείνει. Από εκεί και πέρα αν το παλικάρι δεν μπορεί, ας κάτσει στο πάγκο. Όπως κι ο Μάντζιος.
- Για την 13, συμφωνώ ότι ειδικά μετά τα γεγονότα της Λαυρίου η αντιμετώπιση των συμμοριών πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα. Αλλά διάολε κάπου πρέπει να υπάρχει και μια χρυσή τομή ανάμεσα στο κάνω αβάντα στους χούλιγκαν και στο διώχνω (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) όλους τους συνδέσμους από το γήπεδο.

SniperAthens είπε...

χαιρετώ τον petross που είχα(με) καιρό να τον ακούσουμε (διαβάσουμε). Petross, όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα στο λάθος. Συμφωνώ μαζί σου για το Νίλσον αλλά σκέψου ΑΝ κάθε φορά που δικαίως ή αδίκως απαιτούσε κάτι ο κόσμος τι θα γινόταν. Π.χ. Βύντρα, Νίλσον κλπ έτσι πρόχειρα.

Παρ' ότι ο ΠΑΠ & ο Μάντζιος είναι σε κακή κατάσταση (για την ακρίβεια ο ΠΑΠ είναι, ο Μάντζιος ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι μπορεί πολλά περισσότερα όπως έχουν τα πράγματα - εξηγούμαι: τον έβλεπα χτες και είναι σαν σωματότυπος ΙΔΙΟΣ και ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ όπως όταν έπαιζε στον Πανιώνιο (καμμία διάθεση του ίδιου για βελτίωση????) - όπου ο τρόπος παιχνιδιού με την αντεπίθεση του ταίριαζε, ενώ σε εμάς όπου το απαιτητό επί Πεσέϊρο (και άλλων προγενέστρων προπονητών είναι το γέμισμα της περιοχής) τι να κάνει? Τόσο μπορεί, τόσο ξέρει, τόσο παίζει.

χαιρετώ τον ττ (ιδιαιτέρως εγκαρδίως, μετά τις μπύρες που υποσχέθηκε!!!)

squarelogic είπε...

ασε τις μπυρες γερο-sniper γιατι παλι ολο στην τουαλετα θα εισαι!!!
(εισαι και σε ηλικια προστατη,τι να κανουμε...)

για το ματς δεν δυναμαι να γραψω τιποτε,γιατι με καταφεραν να ειμαι σε γαμο(ετερου ατυχους βαζελου)και με ενημερωνε ο ασος του SMS,Sniper
(thanks again btw)

Δυστυχως παει και ο τελευταιος της αριστερης πτερυγας:χοντρη ζημια ο Λεοντιου(χιαστος+μηνισκος+γωνια...)
Απωλεια μεγαλη!

Ανώνυμος είπε...

@ Old Boy said: "- Για την 13, συμφωνώ ότι ειδικά μετά τα γεγονότα της Λαυρίου η αντιμετώπιση των συμμοριών πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα. Αλλά διάολε κάπου πρέπει να υπάρχει και μια χρυσή τομή ανάμεσα στο κάνω αβάντα στους χούλιγκαν και στο διώχνω (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) όλους τους συνδέσμους από το γήπεδο".

Όμως φίλε μου, δεν πρέπει πρώτα οι ΙΔΙΟΙ οι σύνδεσμοι να ξεκαθαρίσουν από μέσα τους τα χουλιγκάνια, αντί να τους παρέχουν άσυλο;

Κι ακόμα: αυτό δεν είναι και το μόνο πρακτικά εφικτό, δεδομένου ότι τα χουλιγκάνια δεν μπορούν να τα γνωρίζουν στα ψηλά τα παραθύρια της ΠΑΕ, αλλά μόνον οι ίδιοι οι σύνδεσμοι;

---------

Είδα στο MEGA το στραπάτσο του ΑΕΚ44 από τη ΣΕΒΙΛΗ (1-4 χαλαρά). Το γλύψιμο στην ομάδα του Βανδή και του Δον Λορέντσο από τους σχολιαστές του καναλιού πήγε σύννεφο ακόμα κι όταν φαινόταν ότι η Σεβίλη μπορούσε να ρίξει άλλα τόσα, αν ήθελε. Όλα τους φαίνονταν ωραία. Ακόμα και η ξεφτίλα της τεσσάρας ήταν, λέει, "πανεπιστημιακό μάθημα". Γελοία πράγματα!

Ξαναθυμήθηκα το μαφιόζικο χτύπημα του Φουντή στον Κατσαρό (βλ. παραπάνω επί του θέματος), όταν ο δεύτερος περιέγραψε το φιλικό της ομάδας μας με τη Λάτσιο και τόλμησε να πει ότι οι ιταλιάνοι μάς παίζανε σκληρά.

Εμετόόός!

Old Boy είπε...

«Όμως φίλε μου, δεν πρέπει πρώτα οι ΙΔΙΟΙ οι σύνδεσμοι να ξεκαθαρίσουν από μέσα τους τα χουλιγκάνια, αντί να τους παρέχουν άσυλο;»
Ασφαλώς και πρέπει και δεν λέω ότι οι ευθύνες είναι μονομερείς. Αλλά όταν γίνονται κάθε χρόνο ένα σωρό μανούρες με τα εισιτήρια ακόμη και για τους μη οργανωμένους ή όταν στο φιλικό έστελναν τον κόσμο να πάρει εισιτήρια στο ξενοδοχείο πέντε τετράγωνα πιο κάτω, δεν μπορεί παρά να φταίει και η διοίκηση.
Όσο για την μετάδοση της ΑΕΚ έχω τον Σπυρόπουλο σε μεγάλη εκτίμηση, αλλά από τότε που έχει αναλάβει ο Ντέμης όλα ειδυλλιακά τα βλέπει κι όλα ωραία.
Eπίσης έχω την απορία αν σε όλη την καριέρα του ο Ριβάλντο είχε συμπαίκτη του επιπέδου Μπούρμπου.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο σε όσους δεν συνειδητοποίησαν ότι άρχισε το πρωτάθλημα - ή όσους παραμυθιάζονται ότι με "Πρόεδρα της Superleague τον κύριο Τσίκερ" τα πράγματα αλλάζουν- το σημερινό άρθρο του πυγμαίου αρθρογράφου:

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=100039

Ανώνυμος είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

1. Ρε Πρασινοκάρδιε και εγώ στη 10 είμαι
2. Για εμένα όλος ο αγώνας ήταν η φάση που ο Ν' Ντογέ πήγε να κανιβαλίσει τον Άτζα... ας μην τον προλάβαινε ο Αντωνάκης και ο Αράπης θα του τον έβαζε πρώτα μέχρι την κύστη και μετά θα τον έβαζε στο καζάνι για να εξαγνίσει τον σασεμ της φυλής...
3. Με δεδομένες τις απουσίες ο Πεσέιρο μια χαρά την έστησε την ομάδα.
4. Το θέμα με τη Θ13 ήταν απαράδεκτο και φταίει η διοίκηση για έναν λόγο. Κυρ' Γιάννη πεσόντος, πάσα Τίκετ Κλαμπ κάνει μαλακίες. Συμφωνώ με τον πέτροσσσσσσσσσσσσσς (κάντε ησυχία, γαμάει η 13) οτι ο Τζίγγερ πρέπει να κάνει κουμάντο και αυτό και μόνο αυτός να διαπραγματεύεται μαζί τους.
5. Η Γκουσγκούνα-Καραγκούνα απλά να θυμάται ότι πρέπει να αποδείξει κάποια πράγματα και ότι τον τίτλο του ηγέτη στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τον κερδίζεις και δεν στον απονέμει το σπορτάιμ.
6. Ο (παρ'τα)Τρίακαρίρε φαίνεται λίγος και αργός αλλά έτσι φαινόταν και ο Ρενέ (εντάξει ιεροσυλία αλλά έτσι είναι) στα πρώτα παιχνίδια.
7. Ο Γκαλέτι δεν μου άρεσε. Όταν τον σφίξαμε χάθηκε και άρχισε τα κλοτσίδια.
8. Ο Λεντέσμα είναι καλός
9. Ο Λούα Λούα είναι τελείως αράπης με ό,τι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται. Στη μάχη Δύοκαρίρε - Λούα-Λούα ο Νικητής τρώει τον ηττημένο. ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΦΡΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
10. Ο Μάτος είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αμυντικό χαφ. Είναι όμως ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. Μη το ξεχάσουμε κι αρχίσουμε τις ίδιες μαλακίες όπως με τον Κονσεϊσάο και περιμένουμε κράμα Μαραντόνα και Μπεκενμπάουερ.
11. Εγώ το είχα πει... αντί για "Μείνε στην ΠΑΝΑΘΑ Παπαδο-πουλέ"... το σύνθημα έπρεπε να είναι "Άντε και γαμήσου Παπαδο-πουλέ" και το έλεγα και τότε. (Και το "Ντέρμπυ" το έλεγε αλλά ο Γκόντζος ήταν τσάτσος).
12. Ο Τζιόλης είναι ξύλινος.
13. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

SniperAthens είπε...

Μιχάλη,

Ο Πεσέϊρο έστησε την ομάδα αναλογικά καλύτερα από το Sir Takis. Σε γενικές γραμμές είχε όμως περιθώριο να τη στήσει πιό εκλογικευμένα-διαβασμένα. Ήταν φανερά τρακαρισμένος το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ευτυχώς δεν είναι της σχολής Σάντος (0 στο coaching) αλλά δεν είναι και Μουρίνιο.

Δικαιολογείται από το γεγονός ότι είναι πρωτάρης στο Πρωτάθλημα. Και κανένας, ειδικά νεόφερτος, δε θέλει να ξεκινάει τη σαιζόν ηττημένος.

Διαφωνώ με τη θεώρησή σου για το Λεντέσμα. Με δεδομένο ότι είναι ο πρώτος - αλλά εγχώρια ο πλέον σημαντικός αγώνας του gay-ρου, είναι ένας καραφλός Στολτίδης με ξένο διαβατήριο, νεώτερος στην ηλικία και με λίγο περισσότερες δυνατότητες στην κάθετη πάσα. Με άλλα λόγια αν λεγόταν Λεντεσμίδης, δε θα τον αγόραζε ο gay-ρος. Γιατί έχει ήδη Στολτίδη και Τοροσίδη.

Ανώνυμος είπε...

Εν Παναθηναϊκώ αδελφέ Μιχάλη,

Συμφωνώ σε όλα εκτός βέβαια από την ιεροσυλία με την σύγκριση Ενα-Χαρακίρι/Ενακαρχίδι με τον Ύψιστο Αμυντικό του οποίου το όνομα φέρω.

υγ.1: Ο Πεσέιρο μπορούσε να στήσει την ομάδα πιο επιθετικά και να βάλει Νταμέ/Νίνη 10-15' πιο νωρίς τουλάχιστον. Κατά τα άλλα θα κριθεί στο μέλλον, όταν θα έχει και Ιβανσιτς, Σάλπι κτλ

υγ.2: Φαγωθήκατε να κρίνετε τον Λεντέσμα από ένα ματς. Προσωπικά στο συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ, αλλά δεν σημαίνει κάτι. Τον θεωρώ καλύτερο του Στολτίδη για να μπαίνει στην 22άδα της αγαπημένης μπιανκοσελέστε.
Τουλάχιστον συμφωνούμε όλοι ότι ο Μάτος θα μας κάνει να ξεχάσουμε Φλάβιο, Μπόβιο.

υγ.3: Ο ΠΑΟΚ πήρε Σάντος. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι πάλι θα περάσει από την Τούμπα ο γαύρος

υγ.4: Ρε petross να έρχεσαι πιο συχνά

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντογιέ δήλωσε ότι δεν είχε συνέλθει τελείως από την ίωση και δεν θα έβγαζε το 90λεπτο. Ίσως γι' αυτό ο Πεσέιρο δεν τον έβαλε από την αρχή. Σίγουρα θα μπορούσε (κατ' εμένα, όπως είπα, θα έπρεπε) να τον βάλει νωρίτερα, γύρω στο 60'. Ίσως όμως να μην τον είχαν πληροφορήσει ότι ο διαιτητής Κασναφέρης μπορεί να έληγε το ματς από το 65' ... όπως και έκανε τελικά!

Για τον Νίνη, παίδες το είχα πει από τον Ιούλιο και δυστυχώς νομίζω ότι επιβεβαιώνομαι: το παλικαράκι μας έχει ξε-τι-να-χτεί και χρειάζεται απολύτως ξεκούραση ... όχι τώρα, αλλά εδώ κι ενάμιση μήνα. Να 'τον λοιπόν κι αυτόν με πρόβλημα στους κοιλιακούς - ένα πολύ ύπουλο πρόβλημα (θυμηθείτε Κώτσιο), που θέλει σοβαρή αντιμετώπιση για να μην έχει το παιδί χειρουργεία.


ΥΓ Διάβασα ότι η ΛΑΤΣΙΟ έχει πολύ σοβαρά εσωτερικά προβλήματα: 6 βασικούς τραυματίες και χοντρή φαγωμάρα μεταξύ προπονητή και τεχνικού διευθυντή! Πολύ κωλόφαρδη ομάδα: σε τέτοια παλιοκατάσταση, έπεσε πάνω στο Θρήνο της παραλίας

:-)

Ανώνυμος είπε...

Που να ξέρατε εσείς που ανοίξατε το blog ότι η Λεωφόρος θα γινόταν θερινό σινεμά (μεξικάνικα δεν έχει βάλει ακόμα αλλά είναι σε καλό δρόμο) για να βλέπουμε ταινίες. Για αυτό, προφανώς είστε πολύ μπροστά.

Τραπεζάκια πότε θα μπουν ανάμεσα στα καθίσματα?

SniperAthens είπε...

@henriksen: δυστυχώς, εδώ και χρόνια, στις Εθνικές ομάδες ιδίως της Βραζιλίας και (λιγότερο) της Αργεντινής παίζουν διάφοροι μυστήριοι μόνο και μόνο για να πάρουν το χρίσμα και να κάνουν ακριβότερες μετεγγραφές ως διεθνείς. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο (παικτικά λίγος) αθλητής Ντ' Αλεσσάντρο (Βόλφσμπουργκ πήγε, τώρα Σαραγόσσα, δηλαδή τίποτα).

Το ότι ο Λεντέσμα είναι καλύτερος του Στολτίδη, το έγραψα κι εγώ. Σημασία έχει αν θα είναι πιό χρήσιμος στο gay-ρο απ' ότι ο Στολτίδης.

@ττ: βάλε τις μπύρες στον πάγο και ετοίμασε το τίλιο για το square.

Ανώνυμος είπε...

Παω να δω ενα αλλο Blog του Παναθηναικου και στο τελευταιο αρθρακι το πρωτο σχολιο ειναι απο τον κου-pepe.Εριξα πολυ γελιο.Μηπως ειναι κρυφοβαζελος?χαχαχα

Η ομαδα δεν μου αρεσε σε γενικες γραμμες στο ντερμπι,αλλα θα περιμενω να την δω και σε αλλα παιχνιδια.Αυτη ειναι η ομαδα μας και ας της συμπαρασταθουμε.

Για την 13 εχω και εγω να πω,πως οποιος θελει ερχετε γηπεδακι και να εχει και την ταυτοτητουλα του μαζι.
Εχω πληρωσει για το διαρκειας μου και δεν θελω να χασω παιχνιδι για καποιους που θελουν να ερθουν μονο στα ντερμπι για να κανουν καμια φασαρια χωρις να τους ελεγχει κανεις.
Και η αληθεια ειναι πως μου εχει λειψει το χοροπηδητο και το τραγουδι της 13 οταν ημουν και εγω εκει περα,αλλα μονο αυτο και οχι η καφριλες που εκαναν καποιοι.

Ανώνυμος είπε...

zouk σε ποιο blog τον πέτυχες?

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτο εδω http://northernshamrocks.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

@sniper συμφωνώ αλλά (άσχετο) ο Ντ'Αλεσσάντρο είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ από τους λίγους και ευτυχώς που όταν παρήκμαζε στην Βόλφσμπουργκ δεν τον πήρε ο ΟΣΦΠ ελεύθερο όπως του είχε προταθεί. Μετά πήγε Σαραγόσα δανεικός και εν τέλει με αγορά. Βασικότατος και παιχτούρα

Ανώνυμος είπε...

"Για την 13 εχω και εγω να πω,πως οποιος θελει ερχετε γηπεδακι και να εχει και την ταυτοτητουλα του μαζι.
Εχω πληρωσει για το διαρκειας μου και δεν θελω να χασω παιχνιδι για καποιους που θελουν να ερθουν μονο στα ντερμπι για να κανουν καμια φασαρια χωρις να τους ελεγχει.
Και η αληθεια ειναι πως μου εχει λειψει το χοροπηδητο και το τραγουδι της 13 οταν ημουν και εγω εκει περα,αλλα μονο αυτο και οχι η καφριλες που εκαναν καποιοι."

Το aibo σου κανει?

Κατα τ'αλλα "γηπεδακι" και "ταυτοτητουλα"...
Για κανα ουζακι και μεζεδακι θα παμε?

pepe είπε...

ρε zouk πως σου ηρθε αυτο το κρυφοβαζελος?
ουτε ο ανωνυμος χουλιγκαν του πληκτρολογιου δε με εχει βρισει ετσι.
ακου κρυφοβαζελος.

Ανώνυμος είπε...

@zouk: φανεροαδερφούλα είναι - με στολίδια και comment moderation.


pepe παλιοπίπα, αδελφούλα του ελέους, δώσε φιλιά στη μανούλα σου. Τι μαγειρεύει για μεσημέρι?

Με αγάπη,

ο πατέρας σου (ένας από αυτούς που σου γαμάνε τη μάνα τελοσπάντων)

ΥΓ Μην είσαι αναιδής αλλιώς δε θα της ξαναφήσω λεφτά στο κομοδίνο και δε θα έχεις ψιλά για τσιγάρα.

pepe είπε...

ρε ανωνυμε δε βαρεθηκες? νομιζεις οτι ετσι γινεται καλυτερη ομαδα ο παναθηναικος?
Οταν με βλεπεις παλι τον Μαη με τις κουπες στον Πειραια μην την πεσεις στον Μωρις, δε φταιει ο καημενος.

Ανώνυμος είπε...

@pepe: δε θα βαρεθώ να σε στολίζω, don't worry. Άλλωστε σε προειδοποίησα. Όσο έρχεσαι εδώ και όσο δεν ανοίγεις το comment moderation στο κωλοχανείο σου, όπου σε βρίσκω θα σε στολίζω. Διάλεξε (ότι θα πάρεις είναι σίγουρο, γιαυτό έρχεσαι και ξανάρχεσαι εδώ και αλλού).

Κι απ' ότι βλέπω, σβήνεις και τα σχόλιά σου στου kornass. Κο κο κο, πίσσα και πούπουλα (πίπα και ξύλο). Κλασσικός ρουφιάνος με κράνος.

Πως αισθάνεσαι που στην Ευρώπη ο σβέρκος σου γίνεται πάντα κόκκινος κι ο πωπός σου σα τη διώρυγα του Παναμά? (με αυτό το τελευταίο θα μοιάσεις και της μανούλας σου βρε κουτό)

Με αγάπη,

ο πατέρας σου (τα υπόλοιπα τα ξέρεις)

pepe είπε...

Το σχολιο μου στον kornass το εσβησα γιατι το παιδι δε μου φταιει σε τιποτα να γραφω τετοιες αηδιες στο blog του.
Το οτι εχεις μεγαλο προβλημα ειναι διαπιστωμενο, το κακο ειναι πως θα συνεχισει το προβλημα εκτος αν αλλαξεις ομαδα και παραδεχτεις το οφθαλμοφανες, την ανωτεροτητα του Ολυμπιακου σε ολα τα επιπεδα.

pepe είπε...

Υ.Γ αυτο με την γκομενα πως σου ηρθε? Ζαλαδες απο την ντριμπλα του Λουα Λουα εχεις?

SniperAthens είπε...

@green: ο ρόλος του υπαλλήλου νάνου είναι πασίγνωστος. άρα η αξιοπιστία του είναι υπομηδενική. (Και) Αυτό εννοώ όταν λέω ότι "ο εχθρός είναι απέναντι". Οι ενδεδυμένοι τον μανδύα του αντικειμενικού που "πουλάνε" (και διαμορφώνουν) γνώμη και άποψη. Σήμερα έλεγε στο ραδιόφωνο (επί τη επικειμένη πρόσληψη του βάτραχου στον Άρη-Πάτερ Μιχάλη γουστάρεις Ελληνικά?? :-ppp) "ελπίζω να μη του φερθούν όπως στον Αναστόπουλο" (σας έχω πει την ιστορία όταν ήταν προπονητής στον ΠΑΣ ο βλάκας κεφτές και τηλεφωνούσε στον Αλέφαντο κάθε μέρα, έτσι?) τον οποίον ο νάνος έχει αναγάγει σε μέγα coach.

Ανώνυμος είπε...

Προς το παληκάρι οπαδό του ακατονόμαστου.

Όταν θα καταφέρεις εσύ να εξηγήσεις στον εαυτό σου πως είναι δυνατόν να είσαι 1ος για τόσα χρόνια στην Ελλάδα και 3ος (όχι 2ος... ακόμα και το αεκάκι σε περνάει.. είσαι 3ος) στις βαθμολογίες οι οποίες στηρίζονται σε αποτελέσματα αγώνων που ΔΕΝ σφυρίζουν έλληνες διαιτητές τότε θα συζητήσουμε για πολυεπίπεδη ανωτερότητα.

Η ομάδα που υποστηρίζεις είναι η μεγλύτερη απάτη από καταβολής Ελληνικού Αθλητισμού.

Η "Λαϊκή Ομάδα" που είχε πρώτη πρόεδρο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ (Γουλανδρή) και ανεξέλεγχτο προϋπολογισμό (πέρα από τα "δώρα" του Στυλιανού Παττακού).

Την ίδια στιγμή που ο ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έφτανε στον Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών έχοντας περιορισμούς στον ελεγχόμενο από στρατιωτικό επίτροπο προϋπολογισμό του. Και έχετε το θράσος να μιλάτε για "Ομάδες της Χούντας".

Άμα ήξερες μπάλα και σεβόσουν τις αρχές του αθλητισμού αδελφέ ΔΕΝ θα ήσουν οπαδός του αθλητικού εμετού που αντιπροσωπεύει η ομάδα με σήμα το κεφάλι.

Πάρε όσα πέτσινα θέλεις. Όπως όλοι οι απατεώνες θα χρειάζεται να επαναλαμβάνεις το "είμαι ανώτερος" στον καθρεύτη της ματαιοδοξίας σου και στον μικρόκοσμο της πλάνης σου.

Για όλους του μη οσφυοκάμπτες όμως θα είσαι πάντα ένας βασιλιάς όχι απλά γυμνός αλλά και καρπαζοεισπράκτορας.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

pepe είπε...

Μιχαλη, ο Ολυμπιακος παντα πρεσβευε και πρεσβευει την ευγενη αμιλα, τον υγειη συναγωνισμο και τις αθλητικες αξιες που μας κληροδοτησαν οι ενδοξοι προγονοι μας.
Εν αντιθεση με τον Παναθηναικο που δεν σεβαστηκε ουτε την ιδια την ιστορια του (το γνωστο θεμα με την ημερομηνια ιδρυσεως).

Οσο αναφορα την Ευρωπη, αυτο ειναι ενα αλλο τεραστιο θεμα. Δεν νομιζω να ισχυει η μεταβατικη ιδιοτητα εδω. Το θεμα ειναι τι κανεις στο εγχωριο πρωταθλημα. Γιατι εδω δεν παιζουμε μονο εσεις και μεις, παζουνε τοσες αλλες ομαδες τις οποιες φαινεται να αγνοεις. Περυσι με κερδισες δυο φορες παρολλα αυτα τερματισες αρκετα πιο πισω. Οτι και να κανω στην Ευρωπη, αν δεν κερδιζεις εδω μεσα τις αλλες ομαδες θα μενεις δευτερος.

Καρπαζοεισπρακτορα μπορει να με πει μια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα, οχι ομως ο Παναθηναικος στον οποιο εχω επανηλλημενως αποδειξει την ανωτεροτητα μου.

Ανώνυμος είπε...

Πεπέ,

Πού και πώς ακριβώς πρεσβεύσατε την άμιλα??? Δηλητηριάζοντας τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας στο Μπάσκετ ή με τις καταστάσεις τύπου ριζούπολης;

Η μονοδιάστατες "αποδείξεις" που επικαλείσαι ισχύουν μόνο για τα 11 τελευταία χρόνια. Αν μιλάμε για ιστορία τότε το λιγότερο που είσαι είναι αθλητικά νεόπλουτος.

Το ξέρεις ότι σ' αυτά τα 11 χρόνια, η - ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΟΝΟ - "ανωτερότητα" σου, σου επέβαλε στο σύνολο των αγώνων μας ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να σε έχει αντιμετωπίσει με 11 παίκτες λιγότερους;;; Με 24 κίτρινες περισσότερες;; Με 17 παίκτες με πάνω από 50% συμμετοχές (δηλαδή βασικούς) τιμωρημένους που δεν συμμετείχαν στους αγώνες;; Φοβερή άμιλα.

Και πριν μου πετάξεις το γνωστό ευφυολόγημα ότι "η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα" θα σου απαντήσω ότι η συγκεκριμένη στατιστική αποδεικνύει απλά ότι στάθηκες καλύτερος μόνο και μόνο επειδή εγώ στερήθηκα υπηρεσίες μονάδων από ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ.

Όσο για το πότε ιδρύθηκε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όλα τα καταστατικά αναφέρουν την προηγούμενη ονομασία. Δεν είναι δηλαδή ΙΔΡΥΤΙΚΑ καταστατικά αλλά ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ.

Τέλος, σαφώς και δεν θέλεις να ισχύει η μεταβατική ιδιώτητα. Μολαταύτα, αν δεν κάνω λάθος, (θα έπρεπε να) ισχύουν οι ίδιοι κανόνες του παιχνιδιού εντός και εκτός συνόρων. Η διαφορά όμως αναλογικά είναι τόσο μεγάλη όση αυτή της Ρεαλ Μαδρίτης με την Οσασούνα.

Αυτό λοιπόν αποδεικνύει ότι ΔΕΝ ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Προφανώς στην Ελλάδα ο κανόνας είναι η υπεράσπιση του συλλόγου με σήμα το κεφάλι.

Για να τελειώνουμε με το θέμα σου, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, η ομάδα που υποστηρίζεις αντιπροσωπεύει ό,τι πιο απατεωνίστικο, ποταπό, μικρό και εμετικό έχει να επιδείξει ο Ελληνικός Αθλητισμός. Τόσο η ιστορία σου (η ομάδα της Πειραϊκής Πλουτοκρατίας) όσο και οι πρακτικές σου (από την αφαίμαξη του "Πειραϊκού Συνδέσμου" έως την αίτηση και απόδοση στον σύλλογο επιδότησης τον καιρό του Μικρασιατικού προβλήματος) καταδυκνείουν το πόσο βρωμερά έχει μολύνει - και ουχί υπηρετήσει - το αθλητικό ιδεώδες ο ερυθρόλευκος εμετός.

Ζήσε στην βρώμα που αντιπροσωπεύει ο σύλογος που υποστηρίζεις και πανηγύριζε όσο θέλεις μέσα στην δυσοσμία που αναδύεται από τον κάθε πλαστό του εγχώριο "τίτλο".

Μην ζητάς όμως από άλλους να ενστερνιστούν τη θέση σου. Δικαίωμα σου να υπηρετείς την προπαγάνδα της υποκρισίας που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος με σήμα το κεφάλι. Δικαίωμα μας να πιστεύουμε στο Δίκαιο της Αλήθειας που αντιπροσωπεύει η Δόξα, το κύρος και οι παγκοσμίως αναγνωρισμένες επιτυχίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

pepe είπε...

Η αληθεια ειναι πως ο Ολυμπιακος ειναι πολυ χαμηλα στις γενικοτερες προτεραιοτητες μου στη ζωη. Ουτε δοξα, ουτε καποιο δικαιο και αληθεια ψαχνω στον Ολυμπιακο.
Παρολλα αυτα δε σου μιλαω μονο για το ποδοσφαιρο. Ο Ολυμπιακος ειναι αυτος που εχει στηριξει και στηριζει το συνολο του ελληνικου αθλητισμου εν αντιθεση με τον Παναθηανικο που στα ματια τα δικα μου εκφραζει οτι εκφραζει για σας ο Ολυμπιακος.
Χωρις τον Ολυμπιακο θα καταρευσει ο ελληνικος αθλητισμος, χωρις τον Παναθηναικο θα παει ενα βημα πιο μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

Πεπέ,

Είναι εμφανές ότι αγνοείς στοιχειώδεις πληροφορίες για το τι εστί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ.

Πληροφοριακά είναι ο Σύλλογος με τα περισσότερα Ερασιτεχνικά Τμήματα (μετά τον Πανελλήνιο που όμως μόνο στο Μπάσκετ έχει επαγγελματική ομάδα).

Είναι ο Πρώτος σύλογος που ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ (και όχι οι "Ολυμπιακές Προσαρμογές") και δημιούργησε γήπεδο με Κερκίδες, Γρασίδι και Φωτισμό.

Είναι ο Πρώτος σύλογος που ίδρυσε ΑΚΑΔΗΜΪΕΣ ποδοσφαίρου.

Είναι ο πρώτος σύλογος που ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ (και όχι βαλκανικό) ΤΙΤΛΟ.

Είναι ο πρώτος σύλλογος που δημιούργησε προπονητικό κέντρο.

Είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ???

ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Πήγαινε λοιπόν και υποστήριξε τα ψέματα που σου σερβίρουν. Αν όμως μπεις στον κόπο να διαβάσεις 5 πράγματα θα καταλάβεις ότι η ίδια νοοτροπία που δολοφόνησε τον Καποδίστρια και έστειλε στην εξορία τον Βενιζέλο, είναι αυτή που ανήγαγε το σκουλίκι του Ελληνικού Αθλητκού Μήλου σε "Θρύλο".

Μάθε 5 πράγματα και θα καταλάβεις τι όνειδος αποτελλεί ο σύλλογος με σήμα το κεφάλι για όσους τον υποστηρίζουν πιστά και ΙΔΙΩΣ απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ.

Θα σε παραπέμψω μόνο σε μία δήλωση του Ιστορικού Προέδρου του Συλλόγου σου Γεώργιου Ανδριανόπουλου.

"Σκοπός μας μία μέρα είναι να γίνουμε ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ".

Κατάλαβες τώρα τι είναι και τι συμβολίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι προς τον εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ανώνυμο αδελφό,

Το ποιόν και η παιδεία των υποστηρικτών του ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ δεν συνάδουν με τις ύβρεις που εκτόξευσες στον Πεπέ.

Ως ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ οφείλει να να εξηγεί και να υποστηρίζει την θέση του και την φύση του στους οπαδούς των υπολοίπων αθλητικών ξοάνων και ΟΧΙ να τους καθυβρίζει.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

@Παπάς

Πολύ καλό το τελευταίο σου σχόλιο

@sniper

Με έχει συγκλονίσει η δοτική σου. Μακάρι οι γραμματοσειρές να είχαν και υπογεγραμμένες...

Ανώνυμος είπε...

γειασαν του μιχαλη για το μαθημα ιστοριας . λυπηρη η εικονα της λεωφορου αλλα οπως εστρωσαν και οι δυο πλευρες ας κοιμηθουν .
το ματσακι ηταν δεδομενο ΚΑΙ αγωνιστικα οτι θα κυλαγε στο χηναρι και μονο ξωφαλτσα θα αλλαζε κατι .
σημερα βγηκαν τα διαρκειας στο μπασκετ , ας στηριξουμε τα αδερφια που μας κανουν περηφανους .
επισης οποιος επιθυμει προσκληση για ενα ξηγημενο site ( το www.thegreekz.com ) με καλουδια αλλα και αθλητικο φορουμ ας στειλει εδω dou-dis@hotmail.com .
δεν ειναι της ιδιας ποιοτητας οι συζητησεις με εδω αλλα το παλευουν τα παιδια.
αυτα ,συγνωμη αν δεν επιτρεπεται το παραπανω invite, ειμαι ο doudis και ειμαι καλα αλλα εξακολουθω να μην θυμαμαι τον γαμοκωδικο του γαμογκουγκλ , το μονο σιγουρο ειναι οτι
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΟΟΡΤΟ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη, εξαιρετικός!

Πέπε, η αλήθεια τσούζει. Με την ευκαιρία, κι αφού είπες κάτι για αρχαίους πρόγονους και την ομάδα σου (;), μάθε ότι τους ολυμπιονίκες ΔΕΝ τους στεφάνωναν με δάφνες (αλλά με κλαδιά ελιάς) - στεφάνια δάφνινα φορούσαν στις Δαφνηφορίες των Δελφών (κυρίως) ...

... ακόμα κι εκεί λοιπόν, στο σήμα σας, τα έχετε κάνει μπρδλο.

:-)

SniperAthens είπε...

@henriksen: η πορεία του Ντ' Αλεσσάντρο διέψευσε πολλούς οπαδούς του.. δυστυχώς επιβεβαιώνει αυτό που είπα παραπάνω. Όπως θα έλεγε κι ο ιερομόναχος coach Άγγελος "δε μπορεί το παλληκάρι". Αν ήταν πράγματι ΤΟΣΟ παιχτούρα, θα έπαιζε αν όχι στις Ρεάλ ή Μπάρτσα, τουλάχιστον στη Σεβίλλη ή Βαλένθια.

@greenheart: :-)

@petrosskl είπε...

Μιχάλη θεέ πάρε τη ΠΑΕ σου λέω!!!

Απόγονοι του στόλου! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

pepe είπε...

Μιχάλη, ο Παναθηναικος φαινεται ποιος ειναι οντως και απο τα ψεμματα και ανακριβειες που λες.

Ειναι ο συλλογος που του χαριστηκε δημοσια γη για να φταξει το γηπεδο του και ηταν παντα το αγαπημενο παιδι των εκαστοτε κυβερνησεων (και βασιλεων μιας και αναφερθηκες στον Βενιζελο...).

ΔΕΝ ειναι ο συλλογος που πηρε πρωτος ευρωπαικο. Την ιδια χρονια πηρε και ο Ολυμπιακος στο βολλευ (εκτος κι αν ισχυριζεσαι πως ο τελικος στο μπασκετ εγινε πριν τον τελικο του βολλευ οποτε ειναι το λιγοτερο φαιδρο).

Ο Ολυμπιακος απο την αλλη εχει κερδισει ευρωπαικο τιτλο σε 3 διαφορετικα αθληματα και εχει αθλητες παγκοσμιου κλασεως σε αλλα, πχ ιστιοπλοοια.

Απο την αλλη ο Παναθηναικος δεν ειναι ο συλλογος του οποιου ο προεδρος του ποδοσφαιρικου τμηματος οπλοφορουσε? Ο Παναθηναικος δεν ειναι ο συλλογος που οι προεδροι του μπασκετ φερονται χειροτερα και απο τους φανατικους στη Θ13?

Τελος, ο Παναθηναικος δεν ειναι ο συλλογος που εκραζε μια ολοκληρη χωρα (Ισπανια) για το αδικο πρωτο ευρωπαικο κυπελλο του?

Ανώνυμος είπε...

Πέπε ή πεπέ,

Μέχρι τώρα αντιστάθηκα στον πειρασμό να σου απαντήσω - κυρίως όσο η συζήτηση εκινείτο σε επίπεδο κρεοπωλείου. Αλλά τώρα, που "επιχειρηματολογείς", δεν αντέχω άλλο:

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού οπλοφορούσε και φερόταν ως χούλιγκαν; Τί λες! Και ο νυν Πρόεδρος του Ολυμπιακού; Αποδεδειγμένος πράκτορας ξένων δυνάμεων, αναμεμειγμένος στις πιο σκοτεινές υποθέσεις της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, είναι "κύριος", ε;

O αλήστου μνήμης Σαλιαρέλης; Απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου, χούλιγκαν κανονικός που έγινε διάσημος επιτιθέμενος σε εικονολήπτη της ελληνικής τηλεόρασης; Εξαιρετικός "κύριος" και αυτός, ε;

O κύριος Κοσκωτάς; Συνώνυμος της απάτης και της διαπλοκής, πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου σύγχρονου σκανδάλου, συνυπαίτιος τεράστιας πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, καταδικασθείς και πολυετώς φυλακισθείς; "Μπουμπούκι", ε;

Με όλους αυτούς τους προέδρους, ο ένας χειρότερος από τον άλλον, εσύ μας λες για το περίστροφο του "καπετάνιου" και τα γραφικά στιγμιότυπα των Παυλοθανάσηδων; Και σου θυμίζω ότι όλους αυτούς, ο Ολυμπιακός "λαός" και ο αντίστοιχος οπαδικός τύπος τους αποθέωνε και τους αποθεώνει συστηματικά, θεωρώντας την απατεωνία και τη λαμογιά τους "τίτλους τιμής και μαγκιάς"...

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, Πέπε ή Πεπέ...

Και επίσης, κόντεψα να δακρύσω για το δράμα που περνά η Ισπανία -και ειδικότερα η περήφανη Καταλωνία- από το γεγονός ότι "εκλάπη" από τη Μπάρτσα το Ευρωπαϊκό του 1996 στο μπάσκετ... Οι καημένοι! Δεν φτάνει που οι διαιτητές γύρισαν από μόνοι τους το ματς με απίστευτα σφυρίγματα τα τελευταία 5 λεπτά, δεν φτάνει που το τελευταίο λεπτό κόντεψε να κρατήσει μία ώρα μήπως και ισοφαρίσουν, ήρθε κι αυτό το άτιμο το κόψιμο του Στόγιαν...

pepe είπε...

ειναι γεγονος πως καποιοι εκμεταλλευτηκαν το μεγαλειο του Ολυμπιακου. Αυτοι που ανεφερες υπηρξαν πιονα σε μεγαλυτερο παιχνιδι.

Ο Κοκκαλης δεν εχει σχεση με τους δυο προηγουμνενους. Αυτα τα περι αναμειξης ειναι φημες και πολιτικα παιχνιδια. Δεν αξιζει να τα συζηταμε.

Το θεμα ειναι τι κινησεις κανει ο Παναθηναικος για να ξαναγυρισει στις επιτυχιες. Και πιστευω πως ειναι σε καλο δρομο αλλα εσεις οι οπαδοι στεκεστε απεναντι αντι να βοηθατε.

Και οι δημοσιογραφοι του Παναθηναικου δεν βοηθανε με οσες ανακριβειες γραφουν. Νικολογιαννης και Γκοντζος βλεπουν καθε φορα αλλο παιχνιδι.

Προσπαθει να κανει κατι ο ανθρωπος (Τζιγγερ) και εχει ολο τον κοσμο απεναντι αντι αρωγο στην προσπαθεια αυτη.

Ανώνυμος είπε...

Pepe,

Κατ' αρχάς ποιά είναι η ανακρίβεια; Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πήρε πρώτος Ευρωπαϊκό τίτλο, έστω και με διαφορά ημερών. Ποιά η Φαιδρότητα σ' αυτό; Χώρια το ότι, αν θυμάμαι καλά, τον τίτλο στο Βόλεϊ τον κατακτήσατε τον επόμενο χρόνο. Τέλος πάντων...

Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ χαρίστηκε ΓΗ γιατί ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ. Και μάλιστα εκεί που του χαρίστηκε η γή (για την ακρίβεια πουλήθηκε στο συμβολικό ποσό της μίας δραχμής) δεν υπήρχε τίποτα όταν του χαρίστηκε Η ΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΓΗ.

Εσάς που σας χαρίστηκε το ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ και το ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΟΥΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ τι σας δίνει το δικαίομα να μιλάτε;;; Και μετά ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ στον Κρόκους ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟΔΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και Τολμάτε και μιλάτε;;;;

Αυτό για τους Ολυμπιονίκες μη το πεις σε κανέναν γιατί θα σε πάρουν με τα γιαούρτια. Άλλο ΦΤΙΑΧΝΩ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ (και ο Ιστιοπλόοος σας 6ος βγήκε έτσι; ενώ ο Τσιπιρίδης και ο Σαπάνης πήραν μετάλλια) και άλλο ΑΓΟΡΑΖΩ Ολυμπιονίκες όπως κάνατε με τον Κεντέρη και την Θάνου.

Τέλος αυτά για τον Βασιλιά μη τα πεις σε κανέναν που ξέρει γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες. Επειδή επιμένεις και μάλιστα μου μιλάς για ανακρίβειες, έχω και εξώφυλο με το δώρο 1.000.000 δραχμών του Παττακού όταν η μισή Ελλάδα έτρωγε ξύλο ρε οσφυοκάμπτες της Δικτατορίας. Και έχετε το θράσος και μιλάτε. Πάρε και την ηλεκτρονική διεύθυνση...

http://img96.imageshack.us/img96/2439/patakosxt9.jpg

Για τον Βασιλιά και τις γνωστές ανοησίες του Μπαρμπή, σε προκαλώ να μου βρείς ένα δημοσιεύμα που να λέει.. τι ακριβώς;;; Τι σχέση έχει ο ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τους βασιλείς ρε ανιστόρητε;;; Την ίδια σχέση που είχαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΡΗΤΑΝ ΕΠΙΤΗΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ.

Όσο για τα περί οπλοφορίας του Βαρδινογιάννη, ναι οπλοφορούσε. ΚΑΙ??? ΚΑΙ???? Από πότε η νόμιμη οπλοφορία συνιστά αδίκημα; Έχει καταδικαστεί ο Γιώργος για βιαιοπραγία και δεν το ξέρω;;; Γιατί ο Σαλιαρέλης έχει αποθανατιστεί από κάμερα να επιτίθεται σε ανθρώπους.

Η όλη σου αντίδραση πέρα από άγνοια φανερώνει και μία τάση εστίασης σε διαφορετικά πράγματα από αυτά που σου αναφέρω. Για άλλη μία φορά, είναι δικαίομα σου να πιστεύεις ότι σου σερβίρουν οι προπαγανδιστικοί σας μηχανισμοί. Μη ζητάς όμως από ανθρώπους που έχουνε δει 5 πράγματα και έχουν διαβάσει άλλα 5 να ακολουθούν εσένα και τους ομοίους σου. Η ομάδα που υποστηρίζεις, στο ξαναείπα, απλά είναι το δημιούργημα και ταυτόχρονα ο αρρωγός όλων των ελατωμάτων της Ελληνικής φυλής. Της λήθης, της λησμονιάς, της ημιμάθειας, του νεοπλουτισμού και της απατεωνιάς.

Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει αυτό είστε. Ένα ποταπό και μιαρό δημιούργημα του ψεύδους και της υποκρισίας, που σαν τον Γκαίμπελς πετάει λάσπη στο Αθλητικό Ιδεώδες που πρεσβεύει και υπηρετεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ. Λασπολογείτε, λασπολογείτε, όλο κα κάτι θα μείνει... αυτό που μένει είναι η ομάδα με σήμα το κεφάλι και οι οπαδοί της.

Βγάλε την τσίμπλα από το μάτι και δες.. μάθε και ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Πεπέ,

Αφού εμείς κάνουμε λάθος κι εσύ ξέρεις τι είναι ο Κόκκαλης για πες μου μερικά πράγματα.

Πότε ήρθε στην Ελλάδα (και πρόλαβε να γίνει και φανατικός οπαδός της ομάδας σου όπως μας τον παρουσιάζουν) και από που;;;;

Με τι κεφάλαιο και πως ανέλαβε την Ομάδα σου;;;; (Μήπως με απόφαση πρωτοδικείου;;;)

Τον αποκαλούν "Γόνο ιστορικής οικογένειας"... ξέρεις ποιά ακριβώς είναι η ιστορία της οικογένειας του;;;.

Τα ξαναλέμε γιατί πρέπει να φύγω.


Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=100484

Εδω εχει αναλυτικα τα μπατζετ των τριων μεγαλων.Νομιζω οτι αξιζει να διαβαστει και να γινουν σχολια.

Εγω λογικα τα βρησκω τα μπατζετ.Ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερα εσοδα και πιο μεγαλο μπατζετ.

Εμεις τωρα με Λεωφορο και Ουεφα λογικο ειναι να μην εχουμε κανει ανοιγμα.

Η ΑΕΚ προσπαθησε να ανοιχτει λιγο αλλα τωρα εχασε και τα λεφτα του Τσαμπιονς.

SniperAthens είπε...

To στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης ΑΝΗΚΕ στην Ε.Ο.Α. (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή), ήτοι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Το γεγονός ότι δώθηκε δώρο στη ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., μία ιδιωτική εταιρία, είναι από μόνο του ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Kαι γι' αυτό παρ' ολίγον να δολοφονήσετε το Συρίγο που τα έγραψε στην Ελευθεροτυπία. Τουτέστιν, ΙΔΟΥ Η ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ Α.Ε. Όπως όλες οι εταιρίες του Κρόκους άλλωστε. Αν ΔΕΝ έπαιρνε τις δουλειές του Δημοσίου, θα ήταν επιχειρηματικά ανύπαρκτος.


Σήμερα έμαθα ότι ο Βενιζέλος ήταν και βασιλόφρων (και βασιλεων μιας και αναφερθηκες στον Βενιζελο...). . Θα τρίζουν τα κόκκαλά του. Τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή από τους αγράμματους και ανιστόρητους.


O Kρόκους ανέλαβε με απόφαση Πρωτοδικείου, του χαρίστηκε μέρος της οφειλής και το υπόλοιπο το αποπλήρωσε με δόσεις κατόπιν ΕΙΔΙΚΗΣ ρυθμίσεως που πέρασε από τη Βουλή.

Περισσότερες λεπτομέρεις άλλη ώρα γιατί έχουμε και δουλειές.

pepe είπε...

sniper πουθενα δε λεω πως ο βενιζελος ηταν βασιλικος μη διαστρεβλωνεις αυτα που λεω αλλα τι ζηταω, εδω εχετε διαστρεβλωσει τα παντα.
Τελος παντων, χαρειτε την ομαδα σας και τον μαη τα ξαναλεμε.

Ανώνυμος είπε...

@sniper φέτος ό Ντ'Αλεσσάντρο ήταν ο 2ος πιο πολύτιμος παίκτης της Σαραγόσα σύμφωνα με δημοψήφισμα στο επίσημο σάιτ και έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς βασικός. Η Σαραγόσα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Προφανώς ο Ντ'Αλεσσάντρο είναι χειρότερος από τους Ντέκο,Τσάβι,Ρομπινιο, Βίγια, Χοακίν, Κανουτέ, Φαμπιάνο και τους άλλους μεσοεπιθετικούς των 4 πρώτων ομάδων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Εννοείται περιμέναμε παραπάνα αλλά αν τον είδες πέρυσι θα παραδεχθείς ότι έκανε πολύ καλή χρονιά. Πού σαι ρε λάτιν να τον υπερασπιστείς?

υγ. Ο ΟΛΝΤ-ΜΠΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Pepe,

εγώ δεν θα φτάσω μέχρι τον ... "Πειραϊκό Σύνδεσμο". Θα μείνω στα τελευταία 10 χρόνια.

Σε κάθε άθλημα λοιπόν (όπως και στη ζωή), ο πρώτος, ο πρωταθλητής, έχει αυξημένα μεν δικαιώματα, αλλά κι εξίσου αυξημένες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ απέναντι στο ίδιο το άθλημα και την κοινωνία. Φαντάζομαι ότι αυτό το καταλαβαίνεις και συμφωνείς.

Η μεγαλύτερη υποχρέωση της πρωταθλήτριας ομάδας μιας χώρας είναι να εκπροσωπεί τη χώρα της επάξια στο ΔΙΕΘΝΗ ΧΩΡΟ και να φέρνει, έτσι, πολύτιμους βαθμούς που θ' ανεβάζουν τη χώρα στον πίνακα της ΟΥΕΦΑ επιτρέποντας έτσι σε περισσότερες ομάδες να παίξουν σε υψηλό διεθνές επίπεδο, πράγμα που ασφαλώς βοηθάει ουσιαστικά το ποδόσφαιρο της χώρας αυτής. Φαντάζομαι ότι κι αυτό το καταλαβαίνεις, αλλά δεν ξέρω αν δυσκολεύεσαι να συμφωνήσεις.

Η ομάδα σου λοιπόν είναι σερί πρωταθλήτρια στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια (με εξάιρεση μια σεζόν). Τα δικαιώματα, που της παρέχει αυτό το σερί, τα έχει ρουφήξει με το μπουρί έως και την τελευταία σταγόνα.

Με τις υποχρεώσεις της όμως, τι έχει κάνει; Ενδιαφέρθηκε γι' αυτές; Εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Uefa); Έφερε πολύτιμους βαθμούς στη χώρα μας, όπως είχε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σαν πρωταθλήτρια ομάδα;

Την απάντηση σ' αυτά τα ερωτήματα ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ. Σίγουρα νιώθεις ΝΤΡΟΠΗ για την ομάδα σου σ' αυτό το σημείο.

Κι αυτή τη ντροπή δεν μπορεί να την ξεπλύνει μέσα σου κανένα σερί από ντόπιες κούπες ... πόσο μάλλον όταν επίσης ΞΕΡΕΙΣ πως δεν τις πήρες κι όλες τόσο αντρίκια και καθαρά.

ΟΤΑΝ λοιπόν κάάάποτε με το καλό η ποδοσφαιρική ομάδα σου ανταποκριθεί στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της έστω και κατά το ένα πέμπτο του τρόπου με τον οποίο Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανταποκρίθηκε στις δικές του (κουβαλώντας μάλιστα στις πλάτες του και εσένα, και την ΑΕΚ, ...), ΤΟΤΕ θα μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε σαν ίσος προς ίσον.

ΕΩΣ ΤΟΤΕ σεμνά φίλε μου, σεμνά όταν μιλάς για μια ομάδα, τον ΠΑΟ, που στο μεν εθνικό επίπεδο δεν υπολείπεται διόλου της δικής σου, στο δε διεθνές ούτε με κυάλια δεν μπορείς να τον δεις.

SniperAthens είπε...

@pepe: ΕΣΥ το έγραψες, εγώ το έκανα copy με italics. Ξανακοίτα τι έγραψες: ...ηταν παντα το αγαπημενο παιδι των εκαστοτε κυβερνησεων (και βασιλεων μιας και αναφερθηκες στον Βενιζελο...)


Είσαι κλασσική περίπτωση ημιμαθούς διαστρεβλωτή λασπολόγου. Εσύ τα γράφεις, εσύ τα αναιρείς και ΔΕΝ απαντάς στην ΟΥΣΙΑ (τα κάθε μορφής δωράκια του κράτους στον ιδιώτη Κρόκους, τη διαφθορά που εισήγαγε ο Κρόκους στον αθλητισμό και το απότοκο αυτής, τα ευρωρεζιλίκια).

pepe είπε...

@sniper

τα side effects της πυκνης γραφης. Ηθελα να τονισω οτι ενω ανεφερες τον Βενιζελο και καλα για να δειξεις το φιλελευθερο και δημοκρατικο πνευμα του παναθηναικου εν'τουτοις ειχε επιτιμο μελος τον Βασιλια, τυπικα μεν αλλα ετσι ηταν.

Για τα δωρακια του κρατους στον ιδιωτη αυτο αφορα ολους ή τουλαχιστο τους περισσοτερους προεδρους των ΠΑΕ.

Οσο για τη διαφθορα δεν τη δεχομαι. Επειδη δεν ειχατε ομαδα (και αυτο το παραδεχεστε και σεις οι ιδιοι) να διεκδικησετε το πρωταθλημα σας φταιει το κατεστημενο κλπ κλπ.

Τα ευρωρεζιλικια που λες τα ειχατε και σεις την τελευταια 10ετια. Εσεις δεν παιζατε ευρωπη? Αλλα τι σχεση εχουν αυτα, αλλη διοργανωση η μια αλλη το πρωταθλημα. Εσυ καθε φορα αλλαζεις φανελλα για να μου την πεις, μια φορας της Γιουβε, μια της Μαντσεστερ και πολλες αλλες. Ομως με τη φανελλα του παναθηναικου ΔΕΝ μπορεις να μου την πεις. Αντιθετα με μενα που δε χρειαζεται να επικαλεστω αλλες ομαδες, στη λεω στα ισια με τη φανελλα της ομαδαρας μου.

pepe είπε...

αντε ρε παιδια. Κανα νεο ποστ?

Ανώνυμος είπε...

@ Pepe,

σύνελθε! Πρώτον, είναι ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ αυτό που λες, ότι "είναι άλλες διοργανώσεις το Τσου-Λου και το πρωτάθλημα, οπότε δεν μπορούν μέσω αυτών να συγκριθούν οι ομάδες μας".

Το Champions League φίλε είναι εκείνη η διεθνής διοργάνωση, στην οποία ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ τα ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, μέσω των καλύτερων (βάσει βαθμολογίας) εκπροσώπων τους.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, άλλωστε, από την πορεία μιας ομάδας στο Τσου-Λου παίρνει (ή δεν παίρνει) βαθμούς Η ΧΩΡΑ, το πρωτάθλημα της οποίας εκπροσωπεί - και όχι μόνον η ίδια η ομάδα.

Επομένως, το τι κάνει διαχρονικά μια ομάδα στο Τσου-Λου αποτυπώνει καθαρά την ποιότητά της και μάλιστα με ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, πολύ πιο αδιάβλητα από το τι κάνει εντός συνόρων.

Δεύτερον, με τη δικιά μου φανέλα, του Παναθηναϊκού δηλαδή, σού τη λέω! Γιατί με τη διαχρονική πορεία μου στην Ευρώπη απέδειξα ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, άρα ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ότι έχω ομαδάρα, ενώ εσένα ακόμα και η UEFA σού έκανε πρόπερσι πλάκα, όταν, πριν την έναρξη του Champions League, στην επίσημη ιστοσελίδα της έγραφε ότι "είναι περίεργο που ο ΟΣΦΠ, αν και πρωταθλητής Ελλάδας επί σειρά ετών, δεν έχει καταφέρει να δείξει τίποτε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Σκέψου απλά ένα πράγμα: την αυθόρμητη στάση οπαδών ΑΛΛΩΝ ομάδων όταν παίζει Ευρώπη η δικιά σου κι όταν παίζει η δικιά μου. Όταν παίζεις εσύ, λένε από "πάλι θα ξεφτιλιστεί η Ελλάδα" - ενώ όταν παίζω εγώ, όλοι τους περιμένουν κάτι καλό ή έστω αξιοπρεπές. Διαφωνείς;

Ήττες βαριές έχει φάει ασφαλώς και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Ακόμα και αποκλεισμούς από κατώτερης δυναμικότητας ομάδες. Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ στη συνείδηση όλων των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων! Γιατί; Διότι πολύ απλά έχει κατορθώσει, πέρα από πραγματικά εκπληκτικές νίκες εντός ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ έδρας, κάτι ακόμα πιο σημαντικό: να έχει ΔΙΑΡΚΕΙΑ στις ευρωπαϊκές του προσπάθειες - να κάνει μια πολύ καλή πορεία σχεδόν κάθε 3 με 5 χρόνια.

Αντίθετα, την ομάδα σου την ακολουθεί η ρετσινιά του "γελωτοποιού της Ευρώπης". Γιατί; Όχι επειδή έκανε κάποιες βαριές ήττες ή αποκλείστηκε από κάτι καφενεία (Μόλντε, Χέρενφεν, Μακάμπι), αλλά επειδή ΔΕΝ κατάφερε να δείξει πως αυτά τα ξεφτιλίσματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ των διεθνών εμφανίσεών του. Ποιός μπορεί να ξεχνάει το 0-7-24 (0 νίκες, 7 ισοπαλίες, 24 ήττες), που έχετε κατορθώσει στα εκτός έδρας παιχνίδια σας στο Ch-L;

SniperAthens είπε...

@pepe: μάλλον τα side effects της ηθελημένης παραπλάνησης ελλείψη επιχειρημάτων. Εσύ ανέφερες το Βενιζέλο, όχι εγώ. Ξαναδιάβασε προσεκτικά.

Δωράκια κράτους στον ιδιώτη: Δεν με αφορά το "περισσότερους" που αναφέρεις και ισχύει. Με αφορούν αυτοί οι λίγοι οι οποίοι ιδίοις εξόδοις (παρακαλώ κ. green χειροκροτήστε με :-p) συμμετέχουν σε ένα ΣΤΡΕΒΛΟ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μέχρι στιγμής, οι ΜΟΝΕΣ δύο Α.Ε. που ΔΕΝ έχουν ευεργετηθεί από το κράτος είναι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΙΩΝΙΚΟΣ (μάγκας τεράστιος ο μακαρίτης ο Κανελλάκης). ΟΛΟΙ οι άλλοι τα έχετε αρπάξει έτσι ή αλλιώς, πολλά και πολλές φορές.

Διαφθορά Κρόκους: πρόχειρα 2 παραδειγματάκια, εκτός ποδοσφαίρου: Μανασής και Σαλελές. Ψάξτα και ξαναλέμε.
Εντός ποδοσφαίρου: Αρχίζουμε από τις εκλογές της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη (αγοράστηκαν έναντι $1 εκ.) και φτάνουμε στο σημερα.

Ευρωρεζιλίκια: No comparison είσαι ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής του ρεζιλικίου. Οι ομάδες κομήτες (Molde, Herenvein, Rosenborg, Macabbi Haifa κλπ) έχουν ΜΑΚΡΑΝ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από εσένα. Φυσικά, και δεν απορώ καθόλου γι' αυτό, η αξιοπρέπεια είναι μία λέξη άγνωστη για σένα και τους ομοίους σου.

Το να μου την πεις με τη φανέλλα του gay-ρου είναι αδύνατον για δύο λόγους. Πρώτον, διότι όλοι σου εξήγησαν το διαβλητό χαρακτήρα του Ελληνικού πρωταθλήματος και δεύτερον διότι χωρίς τις έξωθεν βοήθειες στην Ευρώπη είσαι ο Μr. Fapas. Το μόνο καλό που προσφέρει η ομάδα σου στις ευρωπαϊκές της περιοδείες είναι το γέλιο και ότι μαθαίνουμε γεωγραφία, γνωρίζοντας τα πιό απίθανα ψαροχώρια και αγελαδοχώρια της Ευρώπης.

Εμένα δε προσωπικά το Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΟΤΕ δε με ενδιέφερε. Γιατί απλά, αλλού κρίνονται αντικειμενικά οι δυνατότητες των ομάδων. Γι' αυτό κυριολεκτικά λυσσάτε κάθε καλοκαίρι να πάτε καλά στην Ευρώπη αλλά φευ, τα κόλπα του Κρόκους ΔΕN πιάνουν. Και βολεύεστε με το κατ' απονομή διαβλητό Ελληνικό πρωτάθλημα. Congrats για την επαρχιώτικη νοοτροπία σας.

Ανώνυμος είπε...

@sniper

κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ!