Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2007

Έτσι γιορτάζουν τα 100 χρόνια ραλίστα..όχι με Ενακαρίρες και Φύσσες



Τι να λέμε...Χαμός στο αεροδρόμιο χτες. Παροξυσμός. Τρέλα. Πάθος. Ο διψασμένος κόσμος έδωσε το παρόν. Του δόθηκε η ευκαιρία να πάει στο αεροδρόμιο για μια λαμπρή στιγμή, γεμάτος περηφάνια. Μέχρι πρότινος πήγαινε μόνο για να βρίσει μετά απο 3άρες στην Κέρκυρα και λοιπά κατορθώματα της ομάδας του ραλίστα . Σε τρείς μήνες μπαίνουμε στον 100ό χρόνο απο την γέννηση της ομάδας και τα απίστευτα αδέρφια μας έκαναν ένα αξέχαστο δώρο. Έναν τρομακτικό παίκτη για τον οποίο ξεροστάλιαζαν οι λιμανίσιοι. Το φυσάνε και δεν κρυώνει τα κακόμοιρα. Δεν χρειαζόμασταν τον Σάρας, αλλά έτσι για να γελάμε με τους απέναντι, έτσι για να κάνουμε το κέφι μας, έτσι για να δείξουμε ποιός μετράει, είπανε να τον πάρουν. Την ίδια στιγμή στην ΠΑΕ ψάχνουν για διαμάντια σε χωματερές και οι φετινές μεταγραφές κόστισαν όσα τα κορδόνια του Σάρας. Μάλλον στους ισοσκελισμένους ισολογισμούς τους δεν είχαν καταχώρηση για τα 100 χρόνια. Παράλληλα σε αποκορύφωμα γυφτιάς αρνούνται να πληρώσουν το ποσοστό στον Ερασιτέχνη για τα έσοδα του ντέρμπι, το γήπεδο του οποίου χρησιμοποιούν. 1000 ευρουλάκια λέει αντιστοιχούν στον Ερασιτέχνη. Μια απλή καφετέρια σίγουρα έβγαλε περισσότερα την βραδιά του ντέρμπι, γελάει ο κόσμος μαζί τους. Άστο μεγάλε, κράτα τα, να τσοντάρουμε όλοι να φέρεις κανά παικτάκι απο τον Παναργειακό. ΠΑΥΛΟ-ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ Ποιές ήταν η μοναδικές εφημερίδες-εκτός των οπαδικών Γαβριέλας και ΑΕΚακίου- που δεν είχαν πρωτοσέλιδο τον Σάρας? Η αναμενόμενη αντιπαναθηναϊκή ΦΙΛΑΘΛΟΣ και...η ΝΤΕΡΜΠΙ. Γκόντζο τόσο πολύ σας πόνεσε???

65 σχόλια:

shogun είπε...

Τι να πώ, ο κουτόχορτος με καλύπτει..Ακόμα καλύτερα θα ήθελα να δω μια σύγκριση budget Ποδοσφαίρου-Μπάσκετ για να γελάσουμε... Κουτόχορτε για πες μας...

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Για το μπάτζετ του ραλίστα απαξιώ. Για το μπάσκετ το μπάτζετ έχει ως εξής:
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους 3.500.000 ευρώ*
Δημήτρης Διαμαντίδης 1.700.000 ευρώ
Μάικ Μπατίστ 1.600.000 ευρώ
Βασίλης Σπανούλης 1.500.000 ευρώ
Δήμος Ντικούδης 850.000 ευρώ
Αντρίγια Ζίζιτς 800.000 ευρώ
Κένεντι Ουίνστον 700.000 ευρώ
Νίκος Χατζηβρέττας 700.000 ευρώ
Κώστας Τσαρτσαρής 600.000 ευρώ
Σάνι Μπετσίροβιτς 500.000 ευρώ
Ντέγιαν Τομάσεβιτς 600.000 ευρώ
Μίλος Βούγιανιτς 600.000 ευρώ
Φραγκίσκος Αλβέρτης 400.000 ευρώ
Στράτος Περπέρογλου 350.000 ευρώ
Ζέλικο Ομπράντοβιτς 1.200.000 ευρώ
Τεχνικό τιμ 500.000 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ 16.100.000 ευρώ

Σε αυτά τα ποσά δεν περιλαμβάνονται φόροι που ανεβάζουν ακόμα παραπάνω το κόστος. Η εφορία για Σάρας π.χ είναι άλλο ένα μύρριο. Σε αυτά προσθέστε άλλα κοντά 3.500.000 για τις ελευθέρας Σπανούλη-Σάρας και την απόκτηση Περπέρογλου. Συνολικά λοιπόν το μπάτζετ φτάνει τα 25.000.000€!!! Αλλά δεν είναι αυτό το εντυπωσιακό. Τα έσοδα, τα σίγουρα δηλαδή, απο χορηγούς, Σίσκα, εισιτήρια και τηλεοπτικά είναι μόλις 5.000.000€!!!

Όσο αναφορά το μαγαζάκι του ραλίστα θα πώς μόνο οτι 5.000.000€ παίρνει κάθε χρόνο απο ΕΡΤ, άλλα 2.000.000 απο διαρκείας(κατά προσέγγιση βάζοντας 5.000 διαρκείας με 400€), άλλα πόσα απο χορηγούς-φαντάζομαι πάνω απο 1.2 που δίνει η ΝΟΚΙΑ στο μπάσκετ- και εισιτήρια αγώνων. Βάλτε και 700.000 απο ενεργοποίηση της οψιόν Γκέκα. Μιλάμε για έσοδα άνω των 10.000.000€ με το καλημέρα.

Και επειδή δεν ισχυρίστηκα ποτέ οτι μπορεί να έρθει ο αντίστοιχος ποδοσφαιρικός Σάρας ή Ομπράντοβιτς, συγκρίνω έσοδα με έξοδα. Αν δηλαδή ο Παυλάρας είχε να ποντάρει στο χρυσωρυχείο της ΠΑΕ, πόσα θα ξόδευε??? Ο Γκαλέτι που όλοι θαυμάζουμε κόστισε 2,5 + 1,5 το συμβόλαιο και άλλα τόσα ο Λούα-Λούα. Ε λοιπόν 5 αντίστοιχους Γκαλέτι θα τους είχε για πλάκα ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ. Δεν είπε κανείς για Ροναλτνίνιο. Ο ένας τα σπρώχνει τρελά ΧΑΝΟΝΤΑΣ και ο άλλος φέρνει Ενακαχίρες και κερδίζει. Ο ένας μας φτιάχνει και είναι πρώτος και ο άλλος τρώει 3άρες απο Κέρκυρα και παίζει ντέρμπι με Ατρόμητους και Ζαπορίζιες βγαίνοντας 3ος!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ???

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Και για να μην νομίσουν κάποιοι οτι αποφεύγω, τα μεγάλα συμβόλαια στην ΠΑΕ είναι 1.000.000€ Καραγκούνης, 900.000€ Έκι, 700.000€ ο Ακατέβατος, Ίβανσιτς 700.000(δανεικός ακόμα!!!) και 600.000€ ο Σάλπι. Οι υπόλοιποι Βύντρες, Δημούτσος (μια φρατζόλα ψωμί), Νίνης 100.000€, Εντόι, Τζιώλης, Μάντζιος, Δάρλας, Σιόντης, Μάλαρτζ, Γκαλίνοβιτς, Γκούμας λόγω οτι δεν έχουν όνομα πληρώνονται έως 300-400.000€. Κάτι παραπάνω παίρνουν οι Ρομέρο, Μόρρις, Σαριέγκι, Νίλσον, Σέριτς, Μάτος, με πλαφόν τα 500-600.000€. Με την πλέον ΣΠΑΤΑΛΗ εκδοχή δεν ξεπερνά τα 10.000.000-12.000.000. Βάλτε και τα όποια χρήματα δόθηκαν για μεταγραφές, δεδομένου οτι Εντόι, Καραγκούνης,Φύσσας ήρθαν ελεύθεροι, Δημούτσος για 100.000€, Μάλαρτζ-πόσα να κόστισε-Ενακαρίρε δανεικός και Σαριέγκι, Μάτος(αφήστε την φαντασίοα σας ελεύθερη).

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Υ.Γ αν ξεχνάω κάτι, θυμίζω δεν είμαι λογιστής. Μέσες-άκρες τα υπολογίζω.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να χαλάστηκε πολύ ο Γκόντζος. Κάναμε τη μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στο μπάσκετ και μας λέει ποιούς θα βάλει ο Πεσέιρο στο πρωτοσέλιδο.

SniperAthens είπε...

έλα μωρέ τώρα, έλα μωρέ τώρα...

σιγά τα σαπάκια του Παύλου... και τα μαϊμού λεφτά που μας λέει ότι πλήρωσε...

τι να λέμε τώρα, αφού δεν τον ήθελε ο Αγγελόπουλος και τον πήρε το κορόϊδο ο Παύλος τον τελειωμένο..

άσε μας τώρα...


Στο αποδεικνύω και με Ανώτατα Μαθηματικά

2 Ριβάλντο = 1 Γκονζάλες, ήτοι 1,7 μύρια χ 2 = 3,4 μύρια

άρα 1 Σάρας = 1 Γκονζάλες

και ποιός τα έδωσε πρώτος? Η ΠΑΕ


είδες για να είσαι εμπαθής?


τι να λέμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα, το επιχείρημα όσων ήθελαν να καλύψουν τον Τζίγγερ στη σύγκριση "ΠΑΟ μπάσκετ" και "ΠΑΟ ποδοσφαίρου" ήταν ότι στο μπάσκετ έχεις μόνο 12-13 παίχτες και ότι τα μεγάλα μπασκετικά συμβόλαια στην Ευρώπη είναι πολύ μικρά σε σχέση με εκείνα του ποδοσφαίρου.
Εδώ και μερικά χρόνια -και ειδικά φέτος- έχει πέσει και αυτό το επιχείρημα. Αυτή η ρήση πλέον λειτουργεί μόνο σαν σφαλιάρα για τον Τζίγγερ αφού ο ΠΑΟ του "μικρού" μπάσκετ τον έχει ξεβρακώσει στο χρήμα που ρίχνει!
Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι οι Γιαννακόπουλοι θα είναι μείον στο τέλος της χρονιάς (διότι το Ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν έχει μεγάλα κέρδη) άλλα δεν τους νοιάζει, ρίχνουν όσο χρήμα γουστάρουν! Μεγάλοι Μάγκες!
Λεπτομέρεια θα μου πείτε, αλλά απ' ότι διάβασα η νέα φανέλα στο μπάσκετ θα είναι επετειακή με χρυσά σήματα κλπ.
Δεν καταδικάζω τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αλλά είναι πασιφανές ότι δε γουστάρουν να ρίχνουν χρήμα. Ταλεντάρα ο Δημούτσος αλλά η ομάδα θέλει και ονόματα για να προσφέρει θέαμα! Ο κόσμος φταίει για τον Κονσεϊσάο και τον Μπίσκαν; Γιατί υπάρχουν μερικοί "δημοσιοκάφροι" που λένε ότι ο Τζίγγερ έχει ρίξει χρήμα που δε βγήκε. Να ξαναρίξει λέω εγώ για να μας αποστομώσει.
Τέλος, για τον Γκότζο... ο άνθρωπος είναι για φτύσιμο, το ίδιο και η εφημερίδα του. Ποτέ δεν την έχω αγοράσει, τυχαία την έχω διαβάσει μια φορά. Τον έχω ακούσει όμως στο ραδιόφωνο αλλά και στο Supersport που έκανε εκπομπή. Αντιπαθέστατος και εγκάθετος.
Θυμάμαι το καλοκαίρι που υπήρχε το σενάριο με τον Σαβιόλα, τον άκουγα ένα βράδυ στο ράδιο. Με είχε κάνει να πιστέψω ότι την επόμενη μέρα θα είναι στο αεροδρόμιο...Αλλά είναι τρομερός κωλοτούμπας. Το σημερινό εξώφυλλο δείχνει περίτρανα γιατί πουλάει τόσα φύλλα η "Πράσινη" η οποία δεν είναι κι αυτή τίποτα το ιδιαίτερο. Περαστικά σου Γκότζε και καλές εκπομπές στο γαυροραδιόφωνο. Προτείνω να κάνει και εκπομπές με τον Μπάμπη!

ΥΓ. Τι παναθηναϊκάρας είνα και ο συνεργάτης του ο Τάσος, που μας είχε πρήξει με το ringtone του Κασναφέρη! Και ο άλλος ο Χρήστος που έκανε εκπομπή στο ράδιο με τον ρατσιστάκο!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Συγνώμη αλλά επειδή παίρνω "Ντέρμπυ", εχθές τον είχε πρωτοσέλιδο και μάλιστα με τα αντίστοιχα πρωτοσέλιδα του Πουσταθλητή για να τους δουλέψει...

Και σήμερα πρώτη σελίδα στον υπέρτιτλο την υποδοχή έχει.

Με εκτίμηση,

Παπάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Ανώνυμε,

Το τι είναι ο Γκόντζος άσε να το ξέρουν αυτοί που τον διαβάζουν. Σε αντίθεση με αυτά που λες, ο Γκόντζος ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πούλησε σότο για τον Σαβιόλα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

Σταμάτα λοιπόν να μετατρέπεις τα αποκυήματα της φαντασίας σου σε δεδομένα γιατί έτσι φαίνεσαι εσύ εγκάθετος και όχι ο Γκόντζος μα μεν.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πάτερ μόλις έσκασαν 2000 άτομα στο αεροδρόμιο, η κωλο-φυλλάδα του Γκόντζου θυμήθηκε την ενδεκάδα του Πεσέϊρο. Και ξέρεις γιατί? Γιατί ο εργοδότης του ακόμα δεν μας έχει στείλει ούτε αεροδρόμιο(για καλό), ούτε Ομόνοια.

Κάνε ένα σχόλιο κιόλας για τα μπάτζετ. Η εικόνα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ. Ξαναείπα, κλείνουμε 100 χρόνια, ούτε συλλεκτική φανέλα δεν έβγαλαν τα ζώα και για δώρο μας έφεραν τον Δημούτσο και τον Ενακαρίρε.

Τα αδέρφια όμως μας έδωσαν
1. Ξεφράγκιασμα χωρίς ανταπόδοση για τον παικταρά Σάρας
2. Την δυνατότητα να δουλεύουμε τα γαυράκια που ακόμα τον ονειρεύονται.
3. Την προοπτική τίτλων για να γιορτάσουμε την επέτειο
4. Συλλεκτική φανέλα για να γουστάρουμε. Γιατί φίλε στα επόμενα 100 χρόνια δεν θα ζώ, οπότε είναι μια φορά για όλη μου τη ζωή. Το καταλαβαίνεις αυτό? Τα αδέρφια επειδή νοιώθουν ακριβώς το ίδιο, σκορπάνε χρήμα. Όπως ακριβώς θα έκανα κι εγώ αν είχα τα λεφτά. Έτσι για να γουστάρω. Για την αρρώστια μου απο μικρό παιδί...και ο ραλίστας τι κάνει, μας γυρνάει Λεωφόρο και μας φέρει παίκτες λαχεία...ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΠΑΤΕΡ...ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ.
Σας άκουγα τόσο καιρό να μιλάτε για μη συγκρίσιμα μεγέθη. ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ...Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΡΑΛΙΣΤΑ. Εδώ είναι μετρημένα κουκιά...

A ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

telika eiste poly blakes anti na xareite mia fora me tin psuxi sas gia tin metagrafh tou aiona pou ekanan oi Giannakopoulaoi kaueste kai asxoleiste me ton gontzo kai ton tzigeriako...

Ανώνυμος είπε...

"Ο Γκόντζος δεν είναι εγκάθετος". Το ανέκδοτο της ημέρας. Να σαι καλά ρε φίλε, γελάσαμε.

V

squarelogic είπε...

sniper μηπως πρεπει να γινεις πολιτικος(αντε δικηγορος...)?

Τα αδερφια δεν αρκουνται στο να εχουν τηνωραιοτερη γκομενα στο κρεβατι.Φτιαχνονται με το να βλεπουν την γκομενα να φτιαχνεται...Ετσι και γι αυτους η αιτια αυτης της τρελλας τους,λογικα ειναι οτι θελουν να φτιαξουν,να ξεσηκωσουν τον κοσμο και να γιορτασουν τα 100 χρονια με αλλη μια ευρωπαικη κουπα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ παππά. Εγώ θα κρίνω όποια εφημερίδα θέλω κι ας μην τη διαβάζω. Το πολύ πολύ να λέω βλακείες και να κάνω λάθος. Αν ήμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία θα έλεγα ότι τη διαβάζω συχνά και ότι δε συμφωνώ με αυτά που γράφει και μπλά μπλά μπλά!
Η ραδιοφωνική εκπομπή του ως μέσο είναι πιο διαδραστικό από την εφημερίδα του γιατί μιλάει με κόσμο στο τηλέφωνο. Ξέρετε ποια είναι όμως η απάντησή του όταν τον κατηγορήσει κάποιος για κωλοτούμπα κλπ; "Διάβασε ό,τι έχω γράψει στην εφημερίδα". Πρόκειται για μια πολύ πονηρή χρήση του scripta manent. Στο ράδιο μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά οι επίσημες θέσεις του είναι μόνο στη Derby.
Έτσι λοιπόν, όσον αφορά στο Σαβιόλα ,το ότι σε εκείνη την εκπομπή έλεγε ότι έχει πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ότι ο αργεντίνος θα είναι την επόμενη μέρα στην Αθήνα δεν μπορώ να το αποδείξω!
Τέσπα, ας λέει ο Γκότζος ό,τι θέλει, δεν είναι εκείνος που θα βάλει τα λεφτά στην ομάδα αντίθετα βγάζει το ψωμί του σχολιάζοντας τα της ομάδας. Γενικά για τους δημοσιογράφους "good news is no news"

Ανώνυμος είπε...

Παίδες,

Αν το πετύχετε, διαβάστε το σημερινό του Μπαζίνα στον "Φίλαθλο". Τα λέει όλα... Σας μεταφέρω απλώς τον τίτλο: "NASA ο μπασκετικός ΠΑΟ... ενώ ο ποδοσφαιρικός εμμένει στο "αραμπάς περνά, σκόνη γίνεται...""

@square

Γιατρέ μου, συγκλονιστική η μεταφορική αναγωγή της συμπεριφοράς του Παυλοθανάση σε πιπ-σόου! Μήπως, εκτός της ειδικότητος που γνωρίζουμε ότι εξασκείς, ασχολείσαι και με τη σεξολογία??? (το ξέρω ότι δίνω πάσα σ΄ αυτόν τον αλήτη τον sniper, αλλά το ρισκάρω...)

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα επίσης χθες το εξής καταπληκτικό σχόλιο: "Αυτή τη στιγμή, ο πιο πιθανός "ποδοσφαιρικός" λόγος για να πάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο, είναι για να αποχαιρετήσουν τον Λουκά αν πάρει μεταγραφή τον Δεκέμβριο..."

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πάντως όπως το να είναι κάποιος γαύρος λέει κάτι απο μόνο του, δηλαδή οτι ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον μαλάκας, έτσι και το να διαβάζει κάποιος Ντέρμπι σημαίνει πολλά. Είναι η εφημερίδα που κάνει την νύχτα-μέρα και που κάθε χρόνο ανακοινώνει την πράσινη Μπάρτσα που εντός ολίγου γλεντάει κάθε πικραμένος. Το να γλείφεις κώλους δεν είναι κακό, ιδιαίτερα αν είναι καλοσχηματισμένοι σαν της Αντζελίνα Τζολί, αλλά το να γλείφεις τον κώλο του καταστροφέα σου είναι πολύ σαδο-μαζο(πληρώνει καλά πάντως).
Ε ΓΚΟΝΤΖΟ?

Εν ολίγοις η εφημερίδα αυτή προσβάλει την νοημοσύνη του Παναθηναϊκού φιλάθλου. Δεν είναι καν Παναθηναϊκή, είναι απλά οικογένεια Βαρδινογιάννη, όλα καλώς καμωμένα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι οι περισσότεροι εξ'αυτών (Γκόντζος, Κοντός) δεν μοιάζουν με Παναθηναϊκούς. Ούτε στο τρόπο σκέψης, ούτε στον τρόπο ομιλίας. Δεν έχω καταλάβει δε γιατί και απο πότε, μας εκπροσωπούν σε τηλεοπτικές συζητήσεις. Ποιοί? Οι υπαλληλίσκοι της δεκάρας.

Θυμάμαι πέρσι πόσο έγκαιρα είχαμε όλοι διαγνώσει το φάγωμα Μουνιόθ. Μόλις άρχισε τα περίεργα η Ντέρμπι, και μάλιστα χωρίς άσχημα αποτελέσματα, πήραμε όλοι το μήνυμα. Να ξέρουν κάτι τα υποκείμενα αυτά, όλες οι χούντες κάποτε πέφτουν και το μεγάλο γαμήσι το τρώνε οι σφουγγοκωλάριοι και υποτακτικοί του καθεστώτος.

Και κάτι για τον ραλίστα. Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους ανθρώπους για πολύ καιρό αλλά τους πολλούς μόνο γαι λίγο. Και επειδή όντως δεν τρώμε κουτόχορτο...ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΟΥΚΩΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ...ούτε εσένα, ούτε τους αυλικούς σου.

ΠΑΥΛΑΡΑ-ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΗΔΕΣ...

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδέλφια,

1. Περί Γκόντζου και Ντέρμπυ.

Προσωπικά όχι μόνο είμαι αναγνώστης του Ντέρμπυ αλλά είμαι και ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ αναγνώστης του Ντέρμπυ για διάφορους λόγους.

Κατ' αρχάς το Ντέρμπυ δεν μου έχει πουλήσει ΠΟΤΕ σότο για μεταγραφές. Δεν έχει προσπαθήσει ΠΟΤΕ να με κάνει υπάλληλο του Βαρδινογιανέικου (πελάτη μπορεί, υπάλληλο όχι) και δεν μου έχει "υποδείξει" ΠΟΤΕ παίκτη για φάγωμα στη διάρκεια των αγώνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Επίσης - για όσους το διαβάζουν - μολονότι είναι έντονα "φιλοκυβερνητικό" αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασκεί κριτική και μάλιστα αρκετά σκληρή. Όταν όλοι ορύονταν για τους Κονσεϊσάο και Μπίσκαν το Ντέρμπυ είχε γράψει ότι πρώτα βλέπεις τους παίκτες στο γήπεδο και ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ίσως να μη χρειαζόταν αυτούς αλλά κάποιους με μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Όταν όμως τα έγραφε αυτά, όλοι λέγανε "Τσάτσοι, πάνε να γλιτωσουν φράγγα από τον Βαρδινογιάννη και να καλύψουν την τσιγγουνιά του".

Εγώ στο Ντέρμπυ αναγνωρίζω την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που δεν έχει κάνει "κωλοτούμπα". ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν σχολιάζω το αν η θέση της είναι σωστή ή λάθος αλλά το κατά πόσο μένει σταθερή σ' αυτήν.

Εγώ την θέση του Ντέρμπυ την Ασπάζομαι. ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ.

Όσο για τον Γκόντζο αυτόν καθεαυτόν, προσωπικά τον σέβομαι πάρα πολύ γιατί έχει σταθεί στο πλευρό των οπαδών ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ πολλές φορές.

Όταν κάποιο μας έλεγαν αλήτες, όλους ανεξαιρέτως, ο Γκόντζος μας υποστήριζε και ξεχώριζε την ήρα των χουλιγκάνων από το στάρι των οργανωμένων. Σε αντίθεση με κάτι άλλους που όποτε τους βολεύει είμαστε "κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ" και όποτε ΔΕΝ τους βολεύει είμαστε "αλήτες". Εντάξει;;;

Τόσο η θέση όσο και το ήθος του Ντέρμπυ εμένα προσωπικά με βρίσκουν σύμφωνο στο μεγαλύτερο μέρος τους. Δεν θα αποδώσω ποτέ πιστοποιητικό "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟφροσύνης" σε κανέναν αλλά δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να μου αποδώσει τίτλους "μισθοφόρου" ή "εγκάθετου" με γνώμωνα την Εφημερίδα που διαβάζω. Αυτά ως προς το Ντέρμπυ.

Ως προς τα Μπικικίνια, απλά να θυμίσω ότι γκαφρά από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ξοδεύονται και σε παιανίες, ενοικίαση γηπέδων κλπ. Και ότι κάποια στιγμή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του ΠΑΥΛΑΡΑ βρέθηκε να χρειάζεται "διορθώσεις" για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Και για τελευταία φορά ΕΠΙΣΗΜΑ οι Γιανακόπουλοι ΠΟΤΕ δεν ζητήσαν την ΠΑΕ. Εμένα αυτό με έχει ενοχλήσει γιατί δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς να μπορεί κανείς να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει κάτι.

Χώρια το ότι με προσβάλει σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να γίνεται κουβέντα μέσα από εφημερίδες για το πόσο κοστίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και τι δίνει ο ένας και τι παίρνει ο άλλος.

Να μου έχει ο κάθε κωλοδημοσιογράφος άποψη για το αν είναι ή δεν είναι πολλά τα Χ φράγκα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, προσωπικά ΠΑΝΤΑ θα τους μέμφομαι για το ότι δεν ζήτησαν ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ την ΠΑΕ αλλά - αντίθετα - μας έβαλαν σ' ένα τριπάκι αντιπαλότητας σαν κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Αυτή είναι η θέση μου. Δεν αμφισβητώ ότι οι Γιαννακοπουλαίοι είναι ευλογία για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αλλά δεν δέχομαι αυτή η ευλογία να στρέφεται τεχνητά εναντίων του τμήματος ποδοσφαίρου. Αφού κι εκείνοι ισχυρίζονται ότι Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ, είναι το λιγότερο ύβρις προς τους ιδίους, να λειτουργούμε διασπαστικά και "αντιποδοσφαιρικά" στο όνομα τους.

Αυτό πιστεύω.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Αντιπαρέρχομαι τα όλον γκοτζικό υμνολόγιο και θα σταθώ μόνο σε αυτό:
"ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, προσωπικά ΠΑΝΤΑ θα τους μέμφομαι για το ότι δεν ζήτησαν ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ την ΠΑΕ αλλά - αντίθετα - μας έβαλαν σ' ένα τριπάκι αντιπαλότητας σαν κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ."
Τι υποκρισία! Μιλάς σοβαρά τώρα; Έστω πως δεν έγινε καμία άμεση διερευνητική επαφή από τους ΑΦΟΥΣ για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ, φαντάζεσαι να έβγαινε δημόσια ανακοίνωση από μέρους τους ό,τι θέλουμε να αγοράσουμε την ΠΑΕ; Αν αρνούνταν ο Τζίγγερ (που πιστεύω αυτό θα έκανε) θα προέκυπτε εμφύλιος. Και θα τον είχαν προκαλέσει αυτοί. Αυτό δε θα ήταν ΑΝΤΡΙΚΙΟ όπως λες, αλλά δολοφονικό!

SniperAthens είπε...

@"κύριο" των 28/9/07 04:57


Η διαδρομή μου και το ήθος μου δεν μου επιτρέπουν να σας ακολουθήσω σε αυτές τις επικίνδυνες ατραπούς του οχετού και της λάσπης που ηθελημένα και υποβολιμιαία εκτοξεύετε κατά του προσώπου μου με μοναδικό στόχο τη διαστρέβλωση του έργου μου, της προσωπικότητάς μου και την πολιτική και ηθική εξόντωσή μου.


Τα χαλκεία εν είδη αλαλαζόντων κυμβάλων που αναπαραγάγουν ψεύδη και κατασκευασμένες κατηγορίες προς το πρόσωπό μου και τα μίσθαρνα όργανά τους έχουν επανειλλημένα λάβει την απάντηση που τους αξίζει. Απάντηση που έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει ο Ελληνικός λαός.


Παρακαλώ κύριε Κουτόχορτε να με προστατεύσετε αλλιώς θα φύγω από το πάνελ.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩ Ανώνυμε αδελφέ,

Αφού το να έλεγαν στα ίσια οι Γιαννακόπουλοι "Θέλουμε να αγοράσουμε την ΠΑΕ" θα ήταν δολοφονικό, έχεις κάποιο δίκιο εκεί, γιατί δεν βγήκαν να πουν "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ" ώστε να μην υπάρχει αυτή η διχαστική ατμόσφαιρα.

Έστω και αν θέλανε να την αγοράσουν και δεν την πουλάνε η Βαρδινογιάννηδες, ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΟ.

Και να σου πω και κάτι στην Τελική. Πετάξαν τον Κόκκαλη έξω από το Μπάσκετ, του γαμήσανε τα ράματα του Κρόκους, τους ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ γι' αυτό.

Αλλά ο Κόκκαλης πήρε τον πούλο επειδή είχε διμέτοπο πόλεμο ΚΑΙ - επαναλαμβάνω ΚΑΙ - από τον Βαρδινογιάννη στο Ποδοσφαιρο. Δεν τον έφαγαν μόνο με την δική τους τσέπη τον Κόκκαλη. Και τώρα γαμάνε τους Αγγελόπουλους γιατί οι Αγγελόπουλοι ακόμα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Όπως και οι ίδιοι τρώγανε πούτσα από τον Κόκκαλη για μία 5ετία μέχρι να καταλάβουν τι γίνεται. Και στην τελική, για τον οποιονδήποτε λόγο, οι Γιαννακόπουλοι ποτέ δεν φάγανε τον πόλεμο που έφαγε ο Βαρδινογιάννης από τον τύπο. Κυρίως επειδή το Μπάσκετ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Εγώ αρνούμε να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης, ιδίως μέσα από το ψευτοδίλημμα "Βαρδινογιανναίοι ή Γιαννακόπουλοι". Προσωπικά γουστάρω ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να γαμάει σε όλα τα αθλήματα, από ποδόσφαιρο μέχρι και τάβλι.

Συντάσομαι με τους Γιαννακόπουλους στο Μπάσκετ που γαμήσανε τον Ολυμπιλαγό και έχουν κάνει την ΠΑΝΑΘΑ ΠΡΩΤΗ Σ' ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
Τους βρίζω για το Πόλο που του το αφήσανε. Τους τιμώ για όσα προσφέρουν στον Ερασιτέχνη αν και οι επιτυχίες του έχουν μειωθεί αρκετά.

ΑΡΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
τη γνώμη μου για τα αδέλφια των Παυλοθανάσηδων την έχω καταθέσει στο σχόλιο με το τίτλο "Νισάφι" της 25/9/2007. Όμως επειδή είμαι Οικονομολόγος και άποψή μου είναι ότι οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, συμφωνώ αναφανδόν με την άποψη του κουτόχορτου. Με μία όμως επιφύλαξη. Ότι και οι παίκτες που έχομε πάρει στο ποδόσφαιρο ακόμα και άν είναι Β διαλογής εργαλεία, μπορεί να αξιοποιηθούν στα χέρια ενός Προπονητή που τους δουλεύει μέσα στο πλάνο μιάς ομαδικής δουλειάς. Είδαμε κάτι καλό στη Κρήτη. Ας περιμένομε. Αν η προσπάθεια αυτή έχει διάρκεια, τύφλα νάχουν τα αστέρια. Θεωρώ ακόμα ότι η καταξίωση των Νίνηδων και των Δημούτσων είναι και δικό μας μέλημα? να το πώ ή δημιούργημα? Ίσως. Γιατί και μείς οι φίλαθλοι είμαστε ένα κομμάτι της παράστασης. Αν από την αρχή αποδοκιμάζομε αυτά τα παιδιά που ακόμα είναι στο στάδιο της ποδοσφαρικής τους διάπλασης, τότε σίγουρα δε τους δίνομε κίνητρα να συνεχίσουν μια προσπάθεια που ενδεχομένως να είναι σε καλό δρόμο καταξίωσης.
Αγαπητοί φίλοι θα περιμένω.
Είναι σεβαστές οι γνώμες όλων σας για τη δημοσιογραφική συντεχνία. Λίγοι όμως εξ αυτών είναι "δημοσιογράφοι" με αξιοπρέπεια και ήθος. Όλοι τους είναι "δημοσιογραφίσκοι" της κακιάς ώρας. Αυτό το δείχνει και ο μεγάλος αριθμός των αθλητικών εντύπων που έχομε στην Ελλάδα. Όταν χώρες με προηγμένο επίπεδο σε όλα τα σπόρ και δεκαπλάσιο πληθυσμό έχουν μία ή το πολύ δύο αθλητικές εφημερίδες και μείς έχομε δέκα απ' αυτές.
Όταν ο Γάλλος ή ο Άγγλος ή ο Ισπανος δημοσιογράφος ή ο αθλητικογράφος, έχει Πτυχίο Πανεπιστημίου και δώ είναι απόφοιτος Γυμνασίου, στο οποίο μάλιστα ήταν και κακός μαθητής, τότε σίγουρα αυτός θα επιλεγεί με κριτήρια όχι αξιοκρατικά.
Δεν έχετε διαβάσει κείμενα αθλητικών εφημερίδων που βρίθουν ορθογραφικών λαθών? Δεν έχετε ακούσει μαργαριτάρια από τηλεσχολιαστές? Δυστυχώς για τους παραπάνω λόγους, δε πρέπει κατά τη γνώμη μου να συζητάει κανένας σοβαρά για τη συνομοταξία αυτή.
Με την ακλόνητη πεποίθηση ότι ο Παναθηναικός μας θα είναι στο Μπάσκετ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά "King with triple crown" μέσα στη Μαδρίτη σας στέλνω θερμούς Παναθηναικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

@ φίλε μου Κουτόχορτε,

θεωρώ επιεικέστατα ΘΛΙΒΕΡΟ το θάψιμο που επιχειρείς (όχι στην ΠΑΕ αλλά) στην ποδοσφαιρική ΟΜΑΔΑ με αφορμή την εκπληκτική μεταγραφή του Σάρας στο μπάσκετ.

Ο τίτλος και μόνον αυτού του post, με τη φτηνή ειρωνεία σε βάρος και ενός παίκτη που έχει ΜΑΤΩΣΕΙ την πράσινη φανέλα (και τη φανέλα της Εθνικής), του Τάκη ΦΥΣΣΑ, είναι για ΦΤΥΣΙΜΟ αδερφέ.

ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΜΩΡΕΕΕ;;;

Κι ακόμα κι ο ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ ή ο ΡΟΜΕΡΟ, τι σου φταίνε;

Και μ' αρέσει που λες για το "Φίλαθλο" και το "Ντέρμπι" ...

Δεν πας να κοιτάξεις τη ΧΟΛΗ σου λέω 'γω, γιατί άμα βγάζεις τόση πολλή σε τέτοιες ώρες χαράς, τίτε σίγουρα κάποιο πρόβλημα έχει.

gatti είπε...

Το θέμα άνοιξε πολύ όπως βλέπω. Από τη σύγκριση Παύλου - Τζίγγερ ξεκίνησε και κατέληξε στις "πράσινες" και τις άλλες εφημερίδες, στους αντικειμενικούς και μη δημοσιογράφους, στην ολοκληρωμένη ή ελλιπή επαγγελματική τους κατάρτιση.

Είναι αλήθεια πως οι Γιαννακοπουλαίοι είναι το σπάνιο είδος των ιδανικών ιδιοκτητών. Είναι αυτό που κάθε οπαδός ονειρεύεται. Να διοικεί την
αγαπημένη του ομάδα κάποιος πάμπλουτος επιχειρηματίας που είναι "περισσότερο οπαδός" από τους ίδιους και ξοδεύει πέρα από κάθε λογική.
Για κάθε έναν Παύλο όμως υπάρχουν δέκα (και λίγους λέω) Μπατατούδηδες ή Ψωμιάδηδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η σύγκριση είναι συντριπτική κατά του Τζίγγερ και θα ήταν γελοίο να προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε να υποστηρίξει το αντίθετο.
Κι εγώ τον Παυλάρα αγαπάω, τον λατρεύω γιατί ξέρω ότι κάνει ο,τιδήποτε για να κρατήσει την ομάδα μου ψηλά και να με κάνει συνέχεια υπερήφανη.
Δεν μπορώ όμως να μην εκτιμήσω το γεγονός ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη πρόσφερε στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια την διοικητική σταθερότητα που άλλες ομάδες δεν έχουν δει ούτε στα όνειρά τους. Οταν όλοι οι άλλοι έψαχναν και ψάχνουν τρόπους να μπουν σε άρθρα 44 και να έχουν ευνοϊκές ρυθμίσεις, όταν ακόμα και το "αντίπαλον δέος" ο ακατονόμαστος χρειάστηκε σε μια χρονική στιγμή της ιστορίας του να ρυθμίσει τα χρέη του για να μπορέσει να συνεχίσει, όταν άλλες ομάδες δεν είχαν λεφτά να βγάλουν το μήνα και σωρρεύονταν τα χρέη και τα απλήρωτα συμβόλαια, εμείς είχαμε - και έχουμε - την "πολυτέλεια" να μουρμουράμε και να γκρινιάζουμε για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έρχονταν στην Παιανία. Δεν μπορεί αυτή η διοικητική σταθερότητα να είναι
η "κολυμβήθρα του Σιλωάμ" όπου θα εξαγνιστούν τα "εγκλήματα" που έχουν κάνει κατά καιρούς, αλλά δεν θα φτάσω και στο άλλο άκρο, δηλαδή να τους απαξιώσω εντελώς.

Ναι, έχουν κάνει λάθη, ναι, συνεχίζουν να κάνουν, ναι θα ήταν ευχής έργο να πουλήσουν στον Παύλο για να δούμε και την ποδοσφαιρική ομάδα να ανεβαίνει ένα επίπεδο παραπάνω αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει ότι δεν προσπαθούν. Με λάθος τρόπους; Ισως. Με αλαζονεία; Σίγουρα ναι. Αλλά πάντως ούτε αδιάφοροι είναι, ούτε αναίσθητοι.

Οσο τώρα για το θέμα των εφημερίδων δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για τσακωμούς και αντιδικίες. Προσωπικά οι τελευταίες εφημερίδες που διαβάζω είναι οι δικές μας οι "οπαδικές". Ανέκαθεν μου άρεσε να διαβάζω τις "αντιπάλους". Δεν ωφελεί να διαβάζεις αυτά που αισθανεσαι. Ούτε χρειάζεσαι χειραγώγηση. Πρέπει να ξέρεις τα επιχειρήματα και την νοοτροπία των άλλων. Δεν εννοώ βέβαια ότι θα φτάσω στην άρρωστη κατάσταση να διαβάσω "Πρωταθλητή" ή "Score" αλλά και "Φως" έχω πιάσει στα χέρια μου και "Ωρα" έχω διαβάσει.

Το επιχείρημα ότι από την "Ντέρμπι" δεν έχει φάει κανείς σότο, δεν μου λέει κάτι. Από την "κυβερνητική" εφημερίδα θα μάθεις τις αληθινές μεταγραφές. Τις ξέρει πριν από σένα για σένα. Οι άλλοι απλώς προσπαθούν να μαντέψουν ή να συνθέσουν το παζλ των πληροφοριών που έχουν από τις πηγές τους. Αλλη πονεμένη ιστορία αυτή, δείγμα της παναθηναϊκής εσωστρέφειας, το γεγονός ότι τις μεταγραφές τις είχαν μόνο δύο εφημερίδες, το Ντέρμπι (Γκόντζος) και η Sportday (Νικολογιάννης).

Δεν μπορώ όμως να διαβάσω, ούτε Ντέρμπι, ούτε Αθλητική ούτε Πράσινη και θεωρώ το επίπεδό τους επιεικώς μέτριο. Αντί για τις τρεις θα ήταν καλύτερο να υπήρχε μία μόνο πράσινη εφημερίδα επιπέδου. Αλλά πώς να υπάρχει όταν έχουμε ...δίπολο;
(Καλά, υποθέτω πως η Αθλητική είναι ο ...τρίτος πόλος, έτσι για να είμαστε και μέσα στην πολιτική μόδα).

Οσο τώρα για τους δημοσιογράφους, ισχύει ό,τι ισχύει και για τις άλλες δουλειές. Υπάρχουν οι καλοί, οι καλοί, οι μέτριοι και οι "σφουγγοκωλάριοι". Στο χέρι μας είναι να επιλέγουμε να διαβάζουμε αυτούς που πιστεύουμε ότι είναι πραγματικά καλοί (και σίγουρα όχι "υπάλληλοι"). Δόξα τω Θεώ, κρίση διαθέτουμε.

Ανώνυμος είπε...

PAPA TELIKA EISAI POLI MALAKAS AGORI MOU. TOLMAS KAI LES TETOIA GIA TOUS GIANAKOPOULOUS KAI IPOSTIRIZEIS DERBI KAI JIGGER? ENTAXEI, KATHENAS EXEI DIKAIWMA STI VLAKEIA ALLA ESI TO KSEFTILISES. ANTE KAI GAMISOU KSEROLA.

Ανώνυμος είπε...

KAI KSEKOLISTE RE ZWA ME TIN APODOSI STO MATS ME TON ERGOTELI. ME 10 EPAIZE O ERGO TELIS APO TO 34. ANTE KSIPNISTE.

gatti είπε...

EDIT: Oι καλοί ΟΙ ΚΑΚΟΙ, οι μέτριοι και οι "σφουγγοκωλάριοι". Αντε γιατί όλους καλούς τους έβγαλα...

Ανώνυμος είπε...

KAI O JONY TORTYRAS EXEI DIKIO RE KOUTOXORTE [POU GENIKA KALA KANEIS KAI GRINIAZEIS] TI SOU FTAIEI O TAKAROS RE? DEN EINAI ROBERTO CARLOS ALLA EINAI PANATHA KI EXEI FILOTIMO. OPWS KI O KARA DEN EINAI RONALDINHO ALLA EXEI FILOTIMO K EINAI PANATHA. PAPA KSEROLA PES KAMIA MALAKIA. "EN PANATHINAIKO"

Ανώνυμος είπε...

GATTI KALA TA LES PANTOU ALLA AN OI GIANAKOPOULOI PAROUN KAI TIN PAE, TA PRAGMATA DEN THA GINOUN RODINA. DEN GINETAI NA EXOUN TIN OMADA 1h KAI SE BASKET KAI SE PODOSFAIRO.

Ανώνυμος είπε...

KAI PROSEXTE MALAKES TIS PAE MIN KAPSETE KAI TON DIMOUTSO OPWS KAPSATE TO NINI KAI TWRA THELEI XEIROURGEIO GIA KOILIAKOUS...MALAKES

Ανώνυμος είπε...

KAI MALAKA JIGER ANTE KAI GAMISOU. ADEIA I 13 KAI "PERIMENOUME EPISODIA SE ANIPOPTO XRONO" APO TON TSATSO ATHANASOPOULO. ANTE KAI GAMITHEITE KI ESEIS KI O FILOS SAS O PAPAS.

Ανώνυμος είπε...

STO BLOG "EPESA" TIXAIA PRIN MERIKES MERES ALLA DIAVASA KAI PALIA ARTHRA...RE MALAKA PAPA, META TIN NIKI MESA STO TIGANI ELEGES OTI MPOROUME NA PAROUME TO PRWTATHLIMA! TETOIES PIPES OUTE O TSOUKALAS. PWS EPITREPETE STO ZWO NA ARTHROGRAFEI STO BLOG? EPEIDI EXEI EFRADEIA LOGOU? ANTE VRE VLAMENE.

Ανώνυμος είπε...

KAI GIA NA PROLAVW TOUS EXIPNAKIDES POU THA POUN OTI KRIVOMAI PISW APO TIN ANWNIMIA, EXW NA APANTISW TO EXIS: GNWRIZOMASTE METAXI MAS? OXI. ARA TO "AWNNYMOS" EINAI TO IDIO ME TO "PAPAS" I TO "HENRIKSEN". KWDIKOS EINAI. OK ME LENE THANASI.

Pappas10 είπε...

Θανάση,

1ον. Στα μισά που λες συμφωνείς μ' εμένα, ή συμφωνώ εγώ μαζί σου. Ιδίως για το πόσο δύσκολο θα ήταν για τον καθένα να κρατήσει ΚΑΙ το ποδόσφαιρο ΚΑΙ το μπάσκετ. Εκεί άλλωστε είναι το θέμα. Άρα πέρα από λεκτική συμπεριφορά έχεις και ένα ψιλοπρόβλημα αντίληψης.

2ον. Αν δεν καταλαβαίνεις τα παλιά μου κείμενα δεν φταίω εγώ. Μάλλον το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω φταίε. Εγώ μέχρι να χάσω πιστεύω ότι θα κερδίσω. Είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

3ον. Το τι ξέρω και τι δεν ξέρω είναι δικό μου θέμα. Αν μπορείς να με διαψεύσεις, διεψευσέ με σ' αυτά που λέω. Το πόσο ακολουθώ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ είναι γνωστό σε όλους και εύκολο να το καταλάβεις. Το ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ακολουθώ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ επίσης.

4ον. Ευτυχώς ακόμα τα παιδιά που ελέγχουν το ιστολόγιο (blog) δέχονται και την αντίθετη άποψη ανεξάρτητα από την ευφράδεια με την οποία αυτή εκφράζεται. Φαντάζομαι ότι όταν θα μπούνε σε διαδικασία διαλόγου μόνο με σύμφωνες γνώμες, τότε θα με αποκλείσουν.

Εσύ βέβαια θα αποκλειστείς από μόνος σου μιας και δεν συμφωνείς ούτε με τον εαυτό σου, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα μα μεν. Έχω πάντως έναν πολύ καλό φίλο, ψυχολόγο, αν τον χρειαστείς να σε βοηθήσω.

Τέλος, αναρωτιέμαι αν έχεις τις "μπάλες" να με μπινελικώσεις αυτοπροσώπως μικρούλη. Αν τις έχεις, να κανονίσουμε να συναντηθούμε. Δεν αρέσκομαι στο εκ' του ασφαλούς υβρεολόγιο κατά προσώπων Θανασάκη. Δεν είμαι... κάτσε να δεις πως το λένε... α ναί Θρασύδειλος.

Από μάγκες του πληκτρολογίου και της μάζας έχουμε πήξει και στην κοινωνία και στην ομάδα. Αν είσαι μάγκας εκτός πληκτρολογίου λοιπόν, στη διάθεση σου.

Στις ύβρεις σου δεν σκοπεύω να ξαναπαντήσω. Αν έχεις κανένα επιχείρημα να μου αντιπροτείνεις, το συζητάω ευχαρίστως. Αλλιώς κάτσε να με βρίζεις πίσω από το πληκτρολόγιο σου αφού δεν έχεις τις μπάλες να το κάνεις μπροστά μου.

Όταν μεγαλώσεις και ΑΝ διαβάσεις κανένα βιβλίο, γνωρίσεις 5 πράγματα και πάψεις να άγεσαι και να φέρεσαι από τα όποια πάθη σου, μπορεί και να ξανα-ασχοληθώ με αυτά που θα λες.

Άντε τώρα να παίξεις με τα πλήκτρα σου ή ό,τι άλλο παίζεις όταν γράφεις...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

warzycha είπε...

Προς Ανώνυμο Θανάση:

α) Στο blog αυτό έχουμε κάποιους κανόνες συμπεριφοράς και αν πράγματι διαβάζεις τα άρθρα θα δεις ότι υπάρχουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις αλλά εκφράζονται με κόσμιο τρόπο. Αν αδυνατείς να το καταλάβεις, την επόμενη φορά που θα βρίσεις κάποιον (τον οποίο ούτε ξέρεις ούτε σε ξέρει) θα σου σβήσω τα σχόλια εγώ προσωπικά.

β) Μάθε να γράφεις σαν άνθρωπος. Με ελληνικούς χαρακτήρες και ΟΧΙ κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις. Μάλλον είσαι αρκετά θερμόαιμος και δικαιολογείσαι από την ηλικία σου (16-17;) Για αυτό και σε προσειδοποιώ και δεν σβήνω τα προηγούμενα σχόλιά σου.

Εδώ είμαστε όλοι Παναθηναϊκοί και δεν βριζόμαστε ούτε παίζουμε φατούρο. Αυτά στο σχολείο σου. Αν θέλεις να συμμορφωθείς με τους κανόνες, έχει καλώς, είσαι ευπρόσδεκτος. Αν όχι, υπάρχουν φαντάζομαι οπαδικά blog που θα χαρούν να φιλοξενήσουν τις απόψεις σου.

Ανώνυμος είπε...

16-17? PES 34 KALITERA PANTREMENOS ME PAIDI KAI EISAI MESA. TO AN EXW PROVLIMA ME TON EUATO MOU EINAI DIKO MOU THEMA, TO OTI ESI OMWS EISAI KSEROLAS EXEI ANTIKTIPO KAI STOUS IPOLOIPOUS. OSO GIA TO NA VRETHOUME KAI NA METRISOUME TIS MPALES MAS, AUTA EINAI TIS ALANAS KAI TWN 8XRONWN. TO PROVLIMA SOU EINAI OTI EISAI ALAZONAS. AKOU "EIMAI PANATHINAIKOS" SWPA RE "EN PANATHINAIKO ADELFE" TO PROVLIMA SOU EINAI KATHARA EGWISTIKO. EXW PARATIRISEI PWS OPOIOSDIPOTE KANEI SXOLIO STO BLOG, AMESWS SPEUDEIS NA TOU APANTISEIS ESI, LES KAI APEUTHINETAI S'ESENA. DEN EINAI DIKOS SOU O PANATHINAIKOS MIXALAKI. KAI AFOU OI IPOLOIPOI DEN EXETE PROVLIMA ME TOUS KSEROLISMOUS KAI TA TSIFLIKIA TOU PAPA, FATE TON STI MAPA.
OSO GIA TA KEFALAIA, ETSI GRAFW APO PAIDI STIN GRAFOMIXANI KAI DEN ENOXLISE KANENAN. CIAO BABIES.

Pappas10 είπε...

Θανασάκη,

Δίκιο έχεις, δεν ξέρεις τι λες.

Γειά σου λοιπόν και μάθε ότι την ενηλικίωση και δη την ωρίμανση της προσωπικότητας δεν την κάνει ούτε η ικανότητα τεκνοποίησης ούτε τα χρόνια που μετράς έξω από τη μήτρα.

Να χαίρεσε την οικογένεια σου και να περνάς καλά, χωρίς ίχνος ειρωνίας στο εύχομαι.

Μόνο την επόμενη φορά θυμήσου ότι πέρα από το να είσαι πρέπει και να συμπεριφέρεσαι σαν ώριμος οικογενειάρχης. Και όχι σαν 16χρονο κοτοπουλάκι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Και "γκρίκλις" από μικρό παιδί στην γραφομηχανή έγραφες; Τηλεγραφητής από τα 10 ήσουν; Θα με τρελάνεις ρε μαν...

Ανώνυμος είπε...

Τελοσπάντων,

υπάρχει κανένας που να διαφωνεί, ότι ο συναγωνισμός μεταξύ ποδοσφαιρικού και μπασκετικού τμήματος κάνει καλό στον Παναθηναϊκό;

Και

υπάρχει κανένας που να διαφωνεί, ότι ένας ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ αυτών των δυο τμημάτων κάνει τρομακτικό κακό στον Παναθηναϊκό;

Επομένως,

μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε ποιούς συμφέρει η πολεμική ατμόσφαιρα, που ορισμένα (ανώριμα και παρορμητικά στην καλύτερη περίπτωση) λεγόμενα και γραφόμενα
σπέρνουν ανάμεσα στα δυο τμήματα;

Ποιούς συμφέρει;

Σίγουρα όχι τους παναθηναϊκούς, σίγουρα όχι τον Παναθηναϊκό.

...

Υ.Γ. Φάγαμε και το Μπαοκάκι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του "Τέρορ" και παρά το ότι δεν παίξαμε πολύ καλά (ωστόσο και πάλι παίξαμε οργανωμένα, με σαφές πλάνο που δείχνει πως δουλεύεται σοβαρά).

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ Gatti αδελφέ,

Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με όσα γράφεις για ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αλλά μέχρι πέρυσι και τις κινήσεις του μπασκετικού ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μόνο το Ντέρμπυ τις είχε. Όπως και ό,τι έκανε ο Σταθοκωστόπουλος στο βόλεϊ.

Την "Πραβντοποίηση" του Αθλητικού τύπου δεν την δημιούργησε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά... ο κόσμος και οι απαράδεκτοι δημοσιογράφοι, κατά τη γνώμη μου.

Οι γαβριέλες έβγαλαν τον Πουσταθλητή το 2003, και σταδιακά έβαλε τέλος στα νταβατζιλίκια του Νικολαΐδη από το "ΦΩΣ" (θυμίσου τη συνέντευξη Αλέφαντου στην πρώτη του θητεία στον γαύρο, επί Κόκκαλη πριν ξεκινήσει η "αυτοκρατορία" του το 1995 και το "χώσιμο" στον Νικολαΐδη).

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τη σειρά του κράτησε την "Ηχώ" ή οποία συνέχισε το Νταβατζιλίκι στις μεταγραφές, τις λογής - λογής "υποδείξεις" και τον διχασμό των φιλάθλων.

Όταν βγήκε το Ντέρμπυ, εμείς ήμασταν "Ξεψαρωμένοι" και το αντιμετωπίσαμε σαν τον "Πουσταθλητή". Το "Ντέρμπυ" όμως ρε φίλε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΘΛΗΤΗΣ. Επειδή πολλές φορές έχω διαβάσει και τις 2 εφημερίδες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Ο Πουσταθλητής ΤΑΖΕΙ ΦΥΚΙΑ. Το ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ ΦΥΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Απλά έχει μία θέση που συνοψίζεται στο "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠ' ΈΞΩ". Τέλος. Εγώ αυτήν την θέση την γουστάρω.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι γίνομαι γάβριέλα που, ενώ μου τάζουν Μακελελέ, μου φέρνουν Ντούντου και μου λένε ότι είναι ισάξιοι. Και τους πιστεύω.

Απλά οι Γαβριέλες έχουν την αβάντα και την υπομονή που τους δίνουν οι "Τίτλοι" τους. Τρώνε και την παραμύθα για το "στην Ευρώπη παίζουν άλλη μπάλα" και είναι ευτυχισμένοι.

Το Ντέρμπυ τέτοια ξεφτίλα όπως αυτή του Πουσταθλητή με τον Γιασκεβίτσιους δεν έχει υποστεί ποτέ ρε παιδιά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

Εμένα σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, με ενδιαφέρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και τι κάνει. Στο γήπεδο είμαι κάθε Κυριακή, μάτια έχω και βλέπω. Δεν περιμένω να διαβάσω για την απόδοση της ομάδας σε καμία εφημερίδα. Σήμερα είδα τον Μάτος να διαμαρτύρεται στον Πεσέιρο για την εμονή του Κάρα να εκτελεί τις στημένες φάσεις.

Ο Κάρα τα έχει κάνει μουνί. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Βλέπει κανείς καμμία "αντικειμενική" εφημερίδα να το γράφει; Ε, ΟΥΤΕ το ντέρμπυ το γράφει. Εγκάθετοι και οι 2?

Δεν νομίζω. Απλά το "Ντέρμπυ" έχει πάγεια τακτική ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Οι "αντικειμενικοί" έχουν χωρίσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σε παιδιά και αποπαίδια, ανάλογα με τα συμφέροντα τους.

Προκαλώ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να μου πει πότε μία άλλη εφημερίδα ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ή ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ σε συνάρτηση με παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ;

Όταν Ουρλίαζανε για τον Παπαδόπουλο και τα 800.000 ενώ το Ντέρμπυ έλεγε "αφήστε τον να φύγει, δεν αξίζει τόσα";

Όταν βγάζανε τον Γκέκα "χασογκόλη" ενώ το Ντέρμπυ έγραφε "είναι καλός παίκτης". Και μετά με μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κωλοτούμπα τα γυρίσανε.

Θέλετε να πάμε και πιο παλιά;

Όταν στήνανε τον Φιλιππίδη στον τοίχο για τον "ελαιώνα ούτε στον άλλον αιώνα". Και υποστήριζαν ανέφικτες ή απαράδεκτες "λύσεις" για Γουδί και Ελληνικό ενώ το Ντέρμπυ έλεγε "Γήπεδο εντός των ορίων του δήμου Αθηναίων"

Όταν σου βάζανε το δίλημα "Σόουζα ή Κουτσουπιάς (ή δεν θυμάμαι ποιός)"

Όταν ΒΑΦΤΙΖΑΝΕ "ΚΟΥΤΣΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΥ ΜΠΟΛ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΜΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΑΙΖΕ.

ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΟΦΥΛΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ "ΝΤΕΡΜΠΥ" ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΚΛΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;

ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΟΤΑΝ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΙ ΕΔΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΟΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. "ΝΤΕΡΜΠΥ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΝΤΕΡΜΠΥ". ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΩ, ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΩΣ "ΑΔΙΚΩΣ ΔΙΩΓΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ".

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ. "ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ; Τ0 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ; ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟ". Αυτή τη θέση έχω κι εγώ.

Δεν χρειάζομαι κανέναν να μου υποδείξει "ενόχους". Και πολύ περισσότερο να μου επιβάλει με 1200 ηλίθια και καταφανέστατα - γαμώ το φελέκι μου μέσα - ΨΕΜΑΤΑ μία ομάδα που θα έπρεπε να είναι στη Γ εθνική λόγο χρεών από το 1989 ως "άξιο πρωταθλητή".

Όποιος γουστάρει αυτό το παραμύθι ας τους διαβάζει. Εγώ γουστάρω το παραμύθι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είμαι στην τελική.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Όποιος μου εξηγήσει γιατί ακύρωσε ο "Τέρορ" (σωστός ΤΤ) το γκολ του Δημούτσου θα τον κεράσω μπύρα μετά το 5Χ5...

Αλήθεια με το 5Χ5 τι γίνεται;;;

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Για το 5Χ5 θα επιμείνω γιατί πολύ την έχετε δει οι Δημουτσονίνηδες εδωμέσα και πρέπει να σας αποδείξουμε οι Δομαζομεσάρηδες ποιος ξέρει μπάλα εδωμέσα....

Έτσι για να σφίξουν λίγο οι κώλοι...

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα

Κάγγελος είπε...

Προς οικογένεια ιδιοκτητών ποδοσφαιρικού τμήματος: Σε 50, 100 και 200 και 1000 και βάλε χρόνια, η Ιστορία θα γράφει μόνο για τους αδελφούς Γιαννακόπουλους... Για εσάς δε νομίζω πως θα ξοδευτεί καθόλου μελάνι... Δε μπορείτε ή δε θέλετε να κάνετε κάτι για να φανείτε αντάξιοί τους; (τσάμπα γράφω…)
Υ.Γ. Terror – Βίτσας (αυτός που έδωσε τον τίτλος στο γαύρο το 2005)

Ανώνυμος είπε...

Και ξαναλέω:

Ποιοί σπέρνουν ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό;

Το Derby πάντως όχι. Ούτε και η ΠΡΑΣΙΝΗ.

Και ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ μια πολεμική ατμόσφαιρα μεταξύ μπασκετικού και ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΛΙΓΑΚΙ ΩΡΙΜΑ!

SniperAthens είπε...

Μετεωρολογικό Δελτίο

Δελτίο Θαλασσών:
"Πρίμα" και "όρτσα" τον πήγε το gay-ρο ο Κασναφέρης στο "Βικελίδης".


Δελτίο Αγροτών:
Το χορτάρι είναι ψηλό στο "Βικελίδης" όπως αποκάλυψε ο coach Sir Takis. (το έγραψε πρωτοσέλιδο και το "ΦΩΣ") -αληθές, ο δάκος, ο βέλιουρας κι η μουχρίτσα ήταν σε άδεια


Δελτίο Βροχής:
Στη Βρέμη έριξε 8 εκατοστά βροχή, και προβλέπεται να βρέξει πολύ την Τετάρτη επίσης. ("Ωχ!" στο πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή).

Πρόβλεψη:
Sir Takis, dress well on Wednesday γιατί προβλέπεται ισχυρή βροχόπτωση συνοδεύομενη από ξεβράκωμα. Και αφού θα μείνεις άνεργος, μη κρυολογήσεις κιόλας.

(Ακολουθεί η λίστα με τα Φαρμακεία της Βρέμης)

Ανώνυμος είπε...

@sniper: πολύ εύστοχο! προτείνω να αναλάβεις το δελτίο καιρού σε όλα τα κανάλια [κρατικά και ιδιωτικά]

όσον αφορά το χτεσινό παιχνίδι με τον πάοκ, ξεχώρισαν οι μάτος και δημούτσος για ακόμη μια φορά, και ο σαριέγκι που με την εμπειρία του καθάριζε κάθε φάση [όχι ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ο παοκ ήταν τραγικός]. είχε καλές τοποθετήσεις και δεν έδιωξε ούτε 1 φορά στα τυφλά, ακόμα και πιεζόμενος από παίχτες του παοκ, πάντα έβρισκε συμπαίχτη είτε με πάσα είτε με το κεφάλι. σταθερότατος ξανά ο μάλαρτζ [που τον ήθελα απ'τον γενάρη στον ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ], επιτέλους μετά από καιρό ένας αξιόπιστος υπερασπιστής της πράσινης εστίας. ο ρομέρο δεν έπιασε την απόδοση του στο ματς με τον εργοτέλη αλλά ήταν χρήσιμος, κέρδισε και το πέναλτι...πάντως φάνηκε και χτες η προβληματική ανάπτυξη απο τα ακραία μπακ [δεν μπορεί ο νίλσον αριστερά, γνώμη μου είναι νίλσον δεξιά με αλλαγή τον λουκά και τάκαρος αριστερά με αλλαγή τον σέριτς] επιπλέον, ΔΕΝ είναι εικόνα ΛΕΟΦΩΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αυτή...θεωρώ περιττό να αναφερθώ κι εγώ στην διαιτησία του τέρορ, ο άνθρωπος γράφει ιστορία...

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που λέμε και δυο λόγια για τη νίκη μας επί του ΠΑΟΚ ... αντί απλά να γκρινιάζουμε.

Νομίζω πως το πρόβλημα ήταν στην επιθετική ανάπτυξη, και γι' αυτό έφταιγαν η κακή μέρα του Ν'ΝΤΟΪ (παλεύω να συνηθίσω τη νέα προφορά του ΝDOYE) και το γνωστό πρόβλημα του ΚΑΡΑ (χαοτικό παίξιμο, τζάμπα κουβάλημα της μπάλας, μηδέν κάθετη πάσα μπροστά) - με την ευκαιρία, ψιλοδιέκρινα "ζήλεια" για τον ΜΑΤΟΣ; Ο ΚΑΡΑ θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά πόσο ευθύνεται και ο ίδιος για την "απαράδεκτη εικόνα της ομάδας", που είπε μετά το ματς. Είναι κρίμα ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Είναι παίκτης ΠΟΛΥ μεγαλύτερης στόφας. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ και να ξε-αγχωθεί.

Για τον ΣΑΡΙΕΓΚΙ τι να πω; Ο άνθρωπος είναι εγγύηση!!! Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με μία ακόμα εξαιρετική μεταγραφή.

ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ", χωρίς να είμαι ενθουσιασμένος (εννοείται), νομίζω πως υπάρχει μια υπερβολή. Δίνεται μια "εικόνα" σαν να μην πήγαν παρά 2-3 χιλιάδε άτομα!

Ξεχνάμε ίσως πως η Λεωφόρος έχει υπάρξει (δυστυχώς) και πολύ πιο άδεια σε άλλες, ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ εποχές.

Τώρα, με τη νέα πολιτική της ΠΑΕ - και με δεδομένο και το πρόβλημα με τους "ανεξάρτητους" ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ! -, είναι σίγουρο ότι θα περιμένουμε κάμποσο μέχρι να ξεχειλίσει το γήπεδο.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΠΟΧΗ"... κι αυτοί είναι σίγουρα ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που έχουν δικαίωμα να πούνε κάτι για την εικόνα του γηπέδου.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από το παιχνίδι, τουλάχιστον πήραμε τους 3 βαθμούς!
Μερικές σκέψεις:
Ο Μάλαρτζ όποτε χρειάστηκε ήταν παρών, μέχρι τώρα του (και μας) πάνε όλα καλά.
Ο Σαριέγκι σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστα καλός. Δεν με εντυπωσίασε γιατί δε χρειάστηκε. Στο κάτω κάτω δεν αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες η άμυνα.
Ο Μόρις φαίνεται να ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έκανε την παραπάνω και αχρείαστη τρίπλα. Πότε επιτέλους θα καταλάβει ότι τα σέντερ μπακ δεν τα κάνουν αυτά!
Ο Λουκάς δυστυχώς επιβεβαίωσε πάλι τους "υβριστές" του. Αυτό το παιδί λες και τα κάνει επίτηδες! Στο προηγούμενο ματς (νομίζω) έκανε μια απίστευτη σέντρα στον ΠΑΠ με εξωτερικό φάλτσο και ενθουσιάστηκα, αλλά μάλλον ξινό θα μας το βγάλει και φέτος.
Τον Νίλσον ευτυχώς τα μπαόκια δεν τον χρησιμοποίησαν και γλιτώσαμε τα χειρότερα...Αυτές οι λάθος πάσες ρε γαμώτο! Ήμαρτον!
Μάττος-ΕΓΓΥΗΣΗ
Ο Τζίολης πρέπει να αρχίσει να βάζει και μυαλό στη δύναμη, πάντως έχει μειώσει τις ντελικάτες (χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα) κινήσεις. Ο Μάττος τον κάνει μάγκα!
Ο Κάρα ήταν πάλι κουραστικός! Πρέπει να του τρίξει τα δόντια ο Ζοσέ! Πάντως απορώ με τα σημερινά εξώφυλλα που τον έχουν πρώτη μούρη!
Ο Τσιρόλα άφαντος μέχρι το πέναλτι. Δεν πειράζει όμως, αρκεί να μην περιμένουμε κανά 6μηνο για να ξαναπαίξει καλά!
Ο "Εντόι" κουρασμένος πολύ.
Αν δεν είχαμε έλλειψη επιθετικών θα πρότεινα τον Σάλπι για αμυντικό χαφ. Όλο μαρκάρει και από τρίπλα τίποτα. Τι να το κάνω το σπριντ αν δεν μπορεί να κοντρολάρει με τη μία.
ΠΑΠ-Τι να λέμε τώρα...
Ο Δημούτσος ήταν πάλι ευχάριστος!

ΥΓ1. Πολύ ήσυχο το γήπεδο, πρέπει να λυθεί το θέμα
ΥΓ2. Ευχάριστο το χειροκρότημα στο Σβούρα!

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδέλφια,

Συμφωνώ με τους Άνωθεν ΤΤ και ΟΚΡΑ.

Για τον Κάρα, νομίζω ότι του έκανε κακό το "λιβάνισμα" των εφημερίδων. Την "κουράζει" πολύ την μπάλα, καθυστερεί την ομάδα και "χαραμίζει" στημένες μπάλες. Επίσης, αυτή του η συμπεριφορά, ήδη φαίνεται να προκαλεί δυσφορία σε κάποιους συμπαίκτες του.

Ελπίζω ο Πεσέιρο να τον συνετίσει γιατί είναι κρίμα να διαψευσεί τις ελπίδες μας. Μπορεί να γίνει υπερπολίτιμος.

Ο Σαριέγκι... γαμώ. Γουστάρω βάσκο με τρέλα. Δεν αντιμετώπισε βέβαια και την τρελή πίεση, αλλά φάνηκε η εμπειρία του. Ίσως να δώσει στην άμυνα της ΠΑΝΑΘΑΣ μας αυτή τη σιγουριά και την εμπειρία που τόσο της έχει λείπσει μετά τον Ρενέ. Είναι βέβαια νωρίς για τέτοιες ιερόσυλες συγκρίσεις.

Αυτά για την ώρα. Την Τρίτη όλοι μέσα...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα...

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

squarelogic είπε...

sniper μετα την διατροφικη πραγματεια,μας εδωσες και ενα εξαιρετικο δελτιο καιρου!Πολυταλαντο παιδι!Αληθεια,κανονισαμε τιποτε για το ματς,οσοι δεν θαναι μεσα?
(αληθεια,δεν εχω ασχοληθει καθολου με το συστημα διανομης εισιτηριων,αλλα ετσι φευγαλεα οπως το ειδα,φαινεται να θελει ph.D. να το κατανοησεις!)

gatti,για κυρία,ειστε πολυ ορθολογιστρια.Και επιπλεον,πρασινη!
Αν ημουν ελευθερος,θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα!...να σας συστησω τον sniper,που εχει ακομα διαφυγει...τον κινδυνο?


Greeklish Ανωνυμε
και γω δεν εχω σχεδον ποτε συμφωνησει με τον Μιχαλη,αλλα δεν εχουμε βριστει τοσο καιρο,ακομα κι οταν του εκανα πλακα μετα τα "πετυχημενα"προγνωστικα του.Με δεδομενη την αγαπη του για την ομαδα,δεν υπαρχει κανενας λογος να τον βριζεις.Αν δεν σου αρεσουν τα γραφομενα του,απλως skip it!
Τελος και για μενα,ο τροπος γραφης σου μου ειναι ιδιαιτερα δυσαρεστος
στην αναγνωση...πιστευω οτι το πληκτρολογιο σου δεν στερειται ελληνικων και μικρων χαρακτηρων.

Ανώνυμος είπε...

@ Sniper,

έχεις τεράάάάστιο χιούμορ! Απίθανο το μετεωρολογικό σου!

ΛΕΤΕ Η ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ 8 ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ" ΦΡΑΟΥ ΒΕΡΝΤΕΡ;

Ερεθιστικό! :-)

SniperAthens είπε...

@ττ: thanx!


@square: Πρώτον, thanx!

Δεύτερον, per se, όχι δεν έχει κανονιστεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά έχουμε θετικές συμμετοχές από green & ττ (& you and I σύνολο 4). I guess στο γνωστό μέρος, οπότε κανόνισε εσύ τα διαδικαστικά παρακαλώ. Αν θέλετε να την "ανοίξετε" την πρόσκληση, it's fine by me.


Tρίτον...Μάτος! Σου τα έλεγα από το καλοκαίρι (mid August) και μου έλεγες "που είναι ο Μάτος, οέο", "μα, μου", "να τον ακούς τον coach square"... Μόλις ζητήσεις γονυπετής έγγραφη συγγνώμη, θα σβήσω το sms με το οποίο σε "κρατάω" ακόμη :-ppp

gatti είπε...

H ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν με ενθουσίασε αλλά από την στιγμή που κερδίζει δεν έχω την απαίτηση να ...ζωγραφίζει σε κάθε παιχνίδι. Ο Μάλαρτζ είναι θετικός, αλλά δεν τον έχω δει ακόμα σε πολύ μεγάλα ζόρια. Τα δύο πλάγια μπακ μας είναι φόβος και τρόμος. Είναι
μαθηματικά βέβαιο ότι θα την κάνουν την πατάτα. Ειδικά ο Βύντρα έχει τουλάχιστον μία σε κάθε παιχνίδι και μάλλον πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι αν μείνει μόνο σ΄ αυτήν. Αντε να έρθει ο Δεκέμβριος να πάει στην Γερμανία να ησυχάσουμε. Ο Σαριέγκι θετικός, δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, δεν ξέρω όμως αν κολλάει με τον Μόρις καθώς μου φαίνεται πως θα έχει πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι.
Ο Μόρις, κλασικά, θα κάνει την περιττή ενέργεια από την ...πολλή σιγουριά. Χαίρομαι που διαψεύδομαι για τον Μάτος, γιατί δεν μου είχε γεμίσει το μάτι στην αρχή. Για τον Κάρα προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα θετικά, δεν τα καταφέρνω όμως πάντα. Υπάρχει κάτι στο παιχνίδι του που με εκνευρίζει. Για τον Ρομέρο ήμουν σίγουρη ότι δεν θα έκανε παιχνίδι ανάλογο με αυτό στο Παγκρήτιο κι όταν περιμένεις κάτι αρνητικό δεν σου πέφτει πολύ ...βαρύ όταν συμβαίνει.
Ο Τζιόλης σαν να στρώνει λίγο, όσο προκατειλημμένη και να είμαι μαζί του δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι υπάρχει μια - κάποια - βελτίωση.
Τον Σαλπιγγίδη τον λυπάται η ψυχή μου έτσι που βολοδέρνει ο φουκαράς, ο Ν΄ Ντόι μάλλον έπαιξε απείθαρχα, ίσως πράγματι να φταίει η κούραση, ίσως να ήθελε να εντυπώσιάσει, πάντως το θέμα είναι ότι δεν του βγήκε. Πολύ καλός και πάλι ο Δημούτσος, ο Παπ χρειάζεται κι άλλο πάγκο.

ΥΓ. Μαύρο χάλι η άδεια 13, ακόμα και ο Καραγκούνης ξενέρωσε όταν πήγε να πανηγυρίσει το γκολ και γύρισε πίσω άρον άρον.
ΥΓ1. Αληθεύει ότι σηκώθηκε βασκική σημαία στο γήπεδο;
ΥΓ2. Τι ήταν αυτό που έπαιξε από τα μεγάφωνα μετά το γκολ αντί για τον ύμνο; Beat-άκι; Ημαρτον!


@μιχάλης Παππάς 10: Ο,τι και να μου πεις για την Ντέρμπι, δεν αλλάζω γνώμη. Εννοείται βέβαια ότι ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Αν γουστάρεις να την διαβάζεις καλά κάνεις και την διαβάζεις.

@sniper: Προσθέτω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για το εμπνευσμένο
δελτίο καιρού.

@squarelogic: Ως ορθολογίστρια απεχθάνομαι τις δεσμεύσεις.
Δεν είστε ελεύθερος; Κουράγιο καλέ μου! Οσο για τον sniper; Ωραίος και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ ο νέος, αλλά υπερβολικά δραστήριος για την ηλικία μου.

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αδελφέ (μάλλον αδελφή απ' ό,τι κατάλαβα) Gatti,

Όντως σηκώθηκε βάσκικη σημαία από στη θύρα ανάμεσα στο 6 και το 8 της Λεωφόρου. Νομίζω ότι πήρε και μία το μάτι μου στην 4 κάποια στιγμή αλλά δεν παίρνω όρκο.

Ναι έπαιξε το "That's the way, aha aha I like it" όταν βάλαμε γκολ με κάτι που φώναζε "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ". Αν και μου άρεσε, συμφωνώ ότι ήταν λίγο ξενέρωμα. Προφανώς έχω παραφλωρέψει.

Ο ορθολογισμός δεν αποκλείει δεσμεύεις. Απλά τις εκλογικεύει αν δεν κάνω λάθος. Χώρια το ότι ορθολογισμός και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ποτέ δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Συμφωνώ για τα άκρα της άμυνας... κι εγώ τους ψιλοφοβάμαι. Περιμένω την επιστροφή του Δάρλα. Κρίμα που τραυματίστηκε ο Λεοντίου. Νομίζω ότι είχε ΑΚΡΙΒΩΣ τα στοιχεία που θέλαμε από το πλάγιο μπακ. Ίσως ο Τάκης να δώσει κάποια λύση... δεν ξέρω.

Η άδεια θύρα 13 είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Εδώ φταίει πρωτίστως η ΠΑΕ και η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά της απέναντι στους φιλάθλους, είτε αυτοί είναι οργανωμένοι είτε αυτοί είναι κάτοχοι διαρκείας.

Θέλω να ελπίζω ότι τα παχύδερμα των ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ θώκων θα καταλάβουν ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ και βρουν μια λύση. Έχουν και οι οργανομένοι ευθύνες, αλλά αυτή τη φορά - κατά τη γνώμη μου - η ΠΑΕ το παράκανε.

Στις κρίσεις των παικτών πάνω κάτω συμφωνώ αν και θεωρώ ότι Κάρα, Τζιόλης και Παπαπδόπουλος είναι για αλλαγές. Ο δε Τζιόλης για αλλαγή στη Β εθνική. Δεν είδα βελτίωση, απλά είναι πιο συγκεντρομένος.

Θέλω να πιστεύω ότι με την πλήρη επανένταξη των Ίβανσιτς, Νίνη και Έκι (πόσο μου έχει λείψει αυτός ο παίκτης) η ομάδα θα έχει άλλη ποιότητα και θα παίζει όμορφη μπάλα.

Να τολμήσω - χωρίς να διεκδικώ δάφνες προπονητή - μερικές εντεκάδες?

Στο 4-4-2

Μάλαρτζ

Φύσσας
Μόρις ή Γκούμας ή Ενακαρίρε
Σαριέγκι
Νίλσον

Μάτος
Νίνης
Ίβανσιτς
Έκι

Νταμέ
Σάλπι

Στο 3-5-2

Γκούμας
Σαριέγκι
Τριακαρίρε

Μάτος
Δημούτσος
Καραγκούνης
Ίβανσιτς
Έκι

Νταμέ
Σάλπι

Στο 4-5-1

Φύσας
Μόρις
Σαριέγκι
Νίλσον

Μάτος
Ίβανσιτς
Νίνης
Δημούτσος
Έκι

Σάλπι

Τέλος, όσον αφορά το "Ντέρμπυ", όπως πολύ σωστά είπες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμιση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Τροφή για σκέψη...
Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραγκούνης ήταν μόλις το τρίτο στην καριέρα του!

Χαρακτηριστικότατο το τηλεοπτικό στιγμιότυπο με το κοντινό στον Μάττος να φωνάζει απευθυνόμενος στον πάγκο και δείχνοντας προς τον Καραγκούνη και να λέει κάτι βραζιλιάνικα "*#*$&@)*$ ΚΑΡΑ".

ΚΑΡΑ σε αγαπάμε αλλά μην μας ζαλίζεις τον έρωτα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

Είναι σαφές, μετά από τα τελευταία σχόλια του square και της gatti, ότι το blog, μετά το μεξικάνικο σινεμά και τη διατροφή, επεκτείνεται ταχύτατα και προς την κατεύθυνση του dating! Προβλέπω τη δημιουργία ενός online μεγαθηρίου, το οποίο θα δημιουργήσει τρομερές υπεραξίες στο άμεσο μέλλον! Το μεγάλο asset ασφαλώς θα είναι ο μέγας πανεπιστήμων χιουμορίστας, ο μοναδικός διατροφολόγος-μετεωρολόγος, ο "Μουρίνιο των bloggers"....

Στα αγωνιστικά, παρακολούθησα ζωντανά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και γενικώς συμφωνώ με τις εκτιμήσεις των περισσοτέρων. Θέλω να επισημάνω τα εξής:

Σε 180 λεπτά φέτος στη Λεωφόρο, η ομάδα δεν έχει κάνει ΜΙΑ κανονική φάση για γκολ. Το πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών είναι φανερό και δεν μπορεί να κρυφτεί από την παραγωγική εμφάνιση του Ηρακλείου, απέναντι σ΄ έναν ιδιαίτερα αδύναμο αντίπαλο.

Ο Σαριέγκι μου άρεσε πολύ. Κρατώ επιφυλάξεις επειδή δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, αλλά οι ενδείξεις είναι θετικές. Δεν συμφωνώ με προηγούμενο σχόλιο για διαφαινόμενη αδυναμία του στο ψηλό παιχνίδι - μου φάνηκε ότι έχει πολύ καλό timing στην εναέρια διεκδίκηση, αλλά θα ήθελα να τον δω και με κάποιον πιο "physical" αντίπαλο.

Ο Μάτος είναι το πραγματικό ΣΥΝ της φετεινής χρονιάς. Πολύ ώριμος, πολύ έξυπνος, πολύ ψύχραιμος. Πολύτιμος. Ακολουθεί σε μικρή απόσταση ο Δημούτσος...

Ο Νταμέ με ξενέρωσε λίγο προχθές. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους επιθετικούς αυτή τη στιγμή, αλλά, μετά από τη "φασαρία" που έγινε γύρω από το πρόσωπό του, ο ΠΑΟΚ ήταν "επικεντρωμένος" πάνω του και τον περιόρισε. Επειδή αυτό περιμένουμε να συμβαίνει συστηματικά στο εξής, θα δούμε ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες.

Κατά τα άλλα, πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα με φιλοδοξίες η οποία αγωνίζεται με "ανάπηρα" άκρα. Ή θα βρούμε λύση, ή δεν θα πάμε και πολύ μακριά...

@ΤΤ

Συμφωνώ με την ανάλυσή σου περί ανταγωνισμού-συναγωνισμού μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Η άποψή μου πάντως είναι ότι οι Παυλοθανάσηδες δεν επιζητούν ούτε καλλιεργούν κάποια κόντρα. Το ότι γουστάρουν να κάνουν το "κομμάτι" τους, είναι γεγονός. Αλλά και μεις γουστάρουμε...

Ανώνυμος είπε...

Με καλύψατε πλήρως οι προλαλήσαντες, και για τον Βάσκο, και για την 13, και για το μπιτάκι, και για τον Κάρα (μάλλον τον ζάλισε το υπερβολικό λιβάνισμα των ΜΜΕ).

1. Όλα τα στημένα πρέπει να τα εκτελεί ο Μάτος ή ο Ίβανσιτς.

2. Πράγματι κρίμα που τραυματίστηκε ο Λεοντίου, αυτό που μας λείπει είναι ένα μπακ που να βοηθάει στην ανάπτυξη.

3. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά δεν απάντησε κανείς γιατί δεν είχε πρωτοσέλιδο τον Σάρας η Ντέρμπυ. Προσωπικά συμφωνώ με Κουτ ότι τους πόνεσε.

4. Γουστάρω Δημούτσο

SniperAthens είπε...

@Greenheart: από "αλήτης", "asset"!!! :-)


@All:

θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να βρούμε τα budget των μεγάλων ποδοσφαιρικών και μπασκετικών εταιριών στην Ευρώπη.

Είναι εύκολο σε χώρες/περιπτώσεις που ενδιαφέρονται εξίσου για τα δύο αθλήματα, π.χ. Real & Barca (ποδόσφαιρο & μπάσκετ), της Roma (ομοίως-όχι όμως της Milan) κλπ. Σε περιπτώσεις όπως της Γερμανίας, Bayern Muenchen και σε κάποια σχετική αντιστοιχία της Alba Berlin. Και ούτω καθεξής για Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πόσα γκολ οφσάΐντ θα μετρήσουν φέτος για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα?

@petrosskl είπε...

http://whispering-planet.blogspot.com/
2007/10/blog-post_01.html

Για δείτε αυτό. Κάτι δεν πρέπει να κάνουμε κι εμείς γι'αυτούς τους μαλάκες;

Pappas10 είπε...

Εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩ αδελφέ (οεεεεεε Ρενέ) Henriksen...

Αφού είπα πως η Ντέρμπυ τον είχε πρωτοσέλιδο όταν τον πήραμε. Την ημέρα της υποδοχής όντως δεν είχε πρώτη φωτογραφία αλλά θέμα στον υπέρτιτλο της 1ης σελίδας.

Ιδού και τα Links

http://www.contra.gr/news_large.aspx?paper=derby&date=26092007

http://www.contra.gr/news_large.aspx?paper=derby&date=27092007

http://www.contra.gr/news_large.aspx?paper=derby&date=28092007

2 πρωτοσέλιδα του αφιερώνει ρε παιδιά...και στην υποδοχή τον πρωτοσέλιδο υπερτιτλο.

Εντάξει η "Πράσινη" του αφιερώνει 3 πρωτοσέλιδα κι ένα στον Παύλο 4 και ένα πάλι σήμερα 5 για την αποκλειστική συνέντευξη.

Προφανώς η υποδοχή τους πείραξε... αλλά μην κάνουμε και έτσι.

Αυτά για την ώρα.

Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλης Σπανούλης: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό".

Στράτος Περπέρογλου: "Ανυπομονώ να παίξω με αυτούς τους παίκτες και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Αντριγια Ζίζιτς: "Σοκαρίστηκα όταν μου είπαν στον Ολυμπιακό πως θα μείνω ελεύθερος. Ήρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό και φυσικά την αποδέχτηκα. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν".

Σάνι Μπετσίροβιτς: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους και θέλουμε να αποδεικνύουμε κάθε βράδυ πως είμαστε οι καλύτεροι".

Δήμος Ντικούδης: "Είναι μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες. Μακάρι η περσινή χρονιά να αποτέλεσε οδηγό για τη φετινή".

Μάικ Μπατίστ: "Είναι δύσκολο για έναν Αμερικανό να είναι τόσο χρόνια στην Ευρώπη, αλλά είμαι μέλος μιας φανταστικής οικογένειας και ευελπιστώ να παραμείνω για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα".

Δημήτρης Ιτούδης: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να έχουμε υγεία και στο τέλος της χρονιά να έχουμε κατακτήσει όλους τους τίτλους".

Ανώνυμος είπε...

αυτες ειναι φιλοδοξιες, αυτος ειναι σεβασμος στην ιστορια της ομαδας. ξυπνηστε.

@petrosskl είπε...

Με τον Μπατίστ δεν πρέπει να κάνουμε κάτι; Του χρόνου στην Ολυμπιάδα θα κλείνει πενταετία.
Να τον ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ να παίξει εθνική μπας και πάρει και το Ολυμπιακό μετάλιο η Πανάθα;
:)

Ανώνυμος είπε...

@ Greenheart,

ασφαλώς και ΔΕΝ εννοούσα τους Γιαννακόπουλους στο σχόλιο-ερώτημά μου για το "συναγωνισμός ή πόλεμος μεταξύ ποδοσφαιρικού και μπασκετικού τμήματος"!

Γι' αυτό άλλωστε έγραψα επακριβώς το εξής:

" Ποιοί σπέρνουν ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό; Το Derby πάντως όχι. Ούτε και η ΠΡΑΣΙΝΗ".

Αυτό το τελευταίο (που το έχω επισημάνει από πέρσι) ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας κι ας το σκεφτούμε καλύτερα: ανταγωνιστική/πολεμική ατμόσφαιρα μεταξύ ΠΑΕ και ΚΑΕ δεν σπέρνει ούτε η βαρδινογιαννική Derby, ούτε η γιαννακοπουλική ΠΡΑΣΙΝΗ.

Επομένως:

ΑΛΛΟΙ είναι αυτοί που παίζουν (ηθελημένα ή από βλακεία) το παιχνίδι ενός "πολέμου" μεταξύ ποδοσφαιρικού και μπασκετικού τμήματος!

Ανώνυμος είπε...

Great writing, I have been after that :D

Sincerely,
Kerry

Ανώνυμος είπε...

Hey Deena, rofl?!?

-Kind regards
Mattie