Πέμπτη, Απριλίου 19, 2007

ΦΛΟΥΦΛΙΚΗ ΠΑΕ....ΑΨΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Αυτό είναι κύριοι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας. Διοικείται απο ανίκανους γιάπηδες που το μέγιστο που έχουν καταφέρει είναι να ανάψουν το τζάκι του σπιτιού τους και να κόψουν την άκρη στο πούρο τους. Γεμίσαμε Δ/ντές και Προϊσταμένους οι οποίοι έχουν ύφος Καρδινάλιου και γνώσεις λαχειοπώλη. Φιλοσοφία δεν υπάρχει, ούτε συνέπεια. Το πρωτάθλημα έχει σχεδόν τελειώσει, το Κύπελλο το ίδιο, και ακόμα δεν ξέρουν αν τους κάνει ο προπονητής. Δηλαδή αν κερδίσει το Κύπελλο θα γίνει Λίπι και αν όχι θα θεωρείται Αλέφαντος. Μα είμαστε σοβαροί; Η όλη νωχελικότητα θυμίζει νεκροταφείο μετά τα μεσάνυχτα, που και πάλι πιο ζωηρό είναι καθώς όλο και κανένας σατανιστήςή νεκρόφιλος θα βρεθεί να ανάψει το κέφι. Η όλη σαπίλα, αναξιοκρατία και προχειρότητα έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές. Τους βλέπεις και τους λυπάσαι. Η ποδοσφαιρική κλάση είναι ένα δεδομένο, η αγωνιστικότητα και το πάθος είναι κάτι διαφορετικό. Αν ανοίξεις ξαφνικά την τηλεόραση και δεν γνωρίζεις σκορ και λεπτό, στοιχηματίζεις οτι το ματς είναι 6-0 και κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Ούτε μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα την ομάδα να παίζει δυνατά, να τρέχει, να σκίζεται και να παθιάζεται. Πότε είδα ένα δυνατό, έστω αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Κυρίες κανονικές τα παιδιά.
Το χειρότερο όλων, και σε αυτό έχει δίκιο ο πυγμαίος χωρίς λαιμό, η διοίκηση είναι το απόλυτο κορόϊδο στα μάτια όλων. Κανένας δεν παίρνει σοβαρά υπ'όψιν, πόσο μάλλον να φοβάται, τον Παναθηναϊκό. Η λογική του "χτύπα κι άλλο, θα τ'αντέξω" και "σφάξε με Πασά μου ν'αγιάσω" μας έχει κατατάξει στους αδιαφιλονίκητους κομπάρσους ανά την επικράτεια. Οχι μόνο δεν μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στο 10ετές, και πλέον, κατεστημένο αλλά ακόμα και οι μικρές ομάδες με εμάς παίρνουν πίσω τα σποράκια που έχασαν με άλλους. Θα περίμενε κανείς οτι μετά απο τις απανωτές πανωλεθρίες....αγωνιστικές, μεταγραφικές, ιατρικές κτλ θα υπήρχαν τουλάχιστον ένοχοι και κυρώσεις....ΜΠΑ!!! Θα περίμενες αυτοκριτική και βελτίωση....ΜΠΑ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙ!!! Θα περίμενες ξεσηκωμό και αντάρτικο, μια δραστηριοποίηση....ΚΑΛΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

Κοίτα να δείτε που αν πάρουμε Κύπελλο, θα το βαφτίσουν άθλο. Μια λέξη ταιριάζει μόνο....Κατάντια....και μάλιστα βορείων προαστίων...

29 σχόλια:

kornass είπε...

Πώς είναι δυνατόν να έχω 15:24 και εσύ να έγραψες το κείμενο στις 15:59;;;; Τέλος πάντων.

Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι συμφωνώ σε όλα μαζί σου και πραγματικά να δείς που αν το κατακτήσουμε το κυπελλάκι ξαφνικά η χρονιά θα χαρακτηριστεί επιτυχημένη, ο Μουνιόθ προπονηταράς και όλα καλά όλα ωραία, ενώ αν το χάσουμε τότε ο Μουνιόθ άχρηστος, οι παίχτες να φύγουν όλοι κτλ, κτλ. Η παθογένεια είναι εξαπλωμένη από δοιήκηση μέχρι οπαδούς. Φτάνω να ακούω από μερικούς να απαξιώνουν το κύπελλο, ή ακόμα να θεοποιούν το Γκούμα και τον Βύντρα επειδή σε ένα ματς παίξαν στοιχειωδώς καλά....ΕΛΕΟΣ

tzonakos είπε...

Δεν έχεις άδικο περί αμηχανίας διοικούντων, μην πώ ανικανότητας.
Εστω οτι έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους, ας δούμε στην πράξη τι είναι.
Απο ποδοσφαιρική αξία, ναι, υπάρχει.
Ας βάλουμε και λίγη αξία φιλάθλου πάνω μας κι ας μην ακουγόμαστε γκρινιάρηδες.
Συνέχεια σκέφτομαι τι στο καλό κάνουν και υπάρχει αυτη η λουζεράδικη αίσθηση στα πάντα : Παράγοντες, παίκτες.
Οι φίλαθλοι που αγαπάμε την ομάδα δεν είμαστε λούζερς. Αλλα τι μπορούμε να κάνουμε ;
Δική τους ειναι το επιχείρησις, αυτοί πλερώνουν και αποφασίζουν.
Πάντως δεν βλέπω να μένει ο Μουνιόθ του χρόνου, ασχέτως Κυπέλλλου ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και ... κατάντια η κατάκτηση του Κυπέλου! Ούτε και ... άθλος βέβαια, αλλά μην πέφτουμε από τη μια άκρη στην άλλη. Τώρα, για τον προπονητή, εμένα ο Μουνιόθ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ και καλά θα κάνουνε να τον ξαποστείλουνε γρήγορα! Ο άνθρωπος μας κοροϊδεύει.

Από πού ν' αρχίσω; Όταν στο ματς με ΠΑΟΚ έβγαλε τους 2 καλύτερους (Ίβανσιτς-Νίνη) κι έβαλε τον ταραμά Μπίδη, που δεν είχε καν παίξει φέτος στην ομάδα μας; Όταν δεν εννοεί να βάλει τον Δάρλα, έστω κι αν η ομάδα παίξει χωρίς αριστερό μπακ; Όταν δεν βάζει ούτε μισό λεπτό τον Άντονσον, που και δίμετρος είναι, και πιτσιρικάς, κι όποτε έπαιξε ήταν μια χαρά; Όταν έφτασε να κλατάρει το Νίνη βάζοντάς τον 17 χρονώ παιδάκι ακόμα και σε ματς που δεν υπήρχε ζωτική ανάγκη;

Για το ότι, αν και είναι μαζί μας ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ μωρέ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΟΜΑΔΑ κι ούτε 2 μπαλιές δεν μπορούνε ν' αλλάξουνε οι παίχτες μας ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ 1000000000%;;;΄

Και βέβαια γι' αυτό ειδικά ΔΕΝ φταίνε οι παίχτες! Πώς τα κατάφερναν καλύτερα με τον Μαλεζάνι μωρέ;

Να φύγει ο Μουνιόθ και να ΜΗΝ έρθει ο Βάτραχος! Δόξα τω θεώ υπάρχουνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΙ προπονητές στην αγορά.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Καλά φίλε μου αν πιστεύεις οτι φταίει ο Μουνιόθ που δεν μπορούν να αλλάξουν πάσα τα σαπάκια του Τζίγγερ....τι να σου πώ. Το υλικό του Παναθηναϊκού είναι για ομάδα Β Εθνικής Ισπανίας και μπορεί και πιο κάτω.Και εσυ θέλεις να δεις δεμένη ομάδα. Με παίκτες άμπαλους, με νοοτροπία ξέφραγο αμπέλι λόγω ανίκανης διοίκησης, με 300 παρατρεχάμενους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με ανύπαρκτη προετοιμασία, με ιατρικό επιτελείο της πλάκας, χωρίς ενίσχυση τον Γενάρη, χωρίς εξουσία στον προπονητή που μοιάζει αναλώσιμος και ενίοτε με κόντρα διαιτησία....ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κατανικώντας τη γεροντική μου συνήθεια για ατέρμονες αναλύσεις, θα πω λακωνικά (κυρίως για να γλυτώσω τη γκρίνια του sniper)ότι σε γενικές γραμμές με βρίσκει σύμφωνο η ουσία της ανάλυσης του Κουτόχορτου, καθώς και η "δευτερολογία" του.

Για τον Μουνιόθ η θέση μου είναι εκπεφρασμένη -"να μείνει"! Και για να τελειώνουμε μ΄ αυτή την ιστορία, θα μπορούσα να αποδεχτώ την απομάκρυνσή του αν η διάδοχη λύση ήταν κατά τεκμήριο καλύτερη (ή, έστω, είχε μεγάλη προοπτική!). Δυστυχώς, τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της διοίκησης κάθε άλλο παρά μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε. Ο Μουνιόθ είναι μια στατιστικώς ευνοϊκή συγκυρία για τον ΠΑΟ κι εμείς πάμε να την "κάψουμε".

Σκούρα τα πράγματα παιδιά.

Υ.Γ. Συγχωρήστε με αν επαναφέρω ένα πολυσυζητημένο θέμα, αλλά δεν μπορώ να ακούω "ρεπορτάζ" σύμφωνα με το οποίο ο Βέλιτς θα είναι ο τελικός κριτής της δουλειάς του Μουνιόθ! Πραγματικά φρικάρω!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν ρητορεύω, γράφω με επιχειρήματα. Και δεν είδα να μου λέτε λέξη για τις απίστευτες προπονητικές γκάφες του Μουνιόθ που ανέφερα - κι αν θέλετε, σας θυμίζω πολλές περισσότερες από αγώνα σε αγώνα.

Π.χ. στο ματς με την Καλαμαριά έφτασε με τις ... εμπνευσμένες αλλαγές του να παίζουμε με ΟΧΤΩ (8) ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ!!! Έλεος μωρέ, δεν βλέπετε ότι ο άνθρωπος μας κοροϊδεύει περιμένοντας πότε θα λήξει το ισπανικό πρωτάθλημα να την κάνει;

Παγκόσμια ευρεσιτεχνία διεκδικεί λοιπόν η άποψή σου "Δεν τρώμε κουτόχορτο" ότι ο προπονητής είναι εντελώς άμοιρος ευθυνών όταν οι παίκτες της ομάδας δεν μπορούν ν' αλλάξουν 2 μπαλιές κι αναλώνονται στα περισσότερα ματς σε γιόμες (α λα Σόλιντ αν σαν λέει κάτι αυτό) 40 μέτρων μπας και βρούνε Σάλπι-Παπ!!!

Και βέβαια αυτή η κουφή άποψη μπορεί να σταθεί, κουτσαίνοντας έστω, μόνο με το τυφλό "επιχείρημα" ότι φταίνε εντελώς οι παίκτες επειδή, λέει, δεν κάνουν ούτε για Β' Εθνική! Δηλαδή έχουμε και κουφαμάρα και κουτσαμάρα και τύφλα, 3 σε 1, όταν λέμε τέτοια πράγματα!

Δείτε τις προπονητικές γκάφες του Μουνιόθ επιτέλους! Που άπαξ κι έστησε την ομάδα αμυντικά στην αρχή (το ευκολότερο άλλωστε), δεν την πήγε ούτε ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ παραπέρα! Αυτός κι αν είναι αραχτός δημόσιος υπάλληλος ... γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν σκαμπάζει από προπονητική υψηλότερου επιπέδου.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία! Να αναφέρω κι άλλα "προπονητικά εγκλήματα" του Μουνιόθ:

1. Έχει δώσει εντολή στους δύο σεντερ μπακ, Γκούμα και Μόρις, να μην πηδάνε πολύ ψηλά στις διεκδικήσεις, με αποτέλεσμα να τους παίρνει κεφαλιά όποιος είναι πάνω από 1.75
2. Έχει απαγορεύσει στον Βύντρα να κάνει σέντρα εντός περιοχής. Μόνο στην εξέδρα του επιτρέπει! Επίσης, μέσω ενδοσυνεννόησης, του επέβαλε να κάνει το πέναλτυ με τη Λανς.
3. Διέταξε τον Σαλπιγγίδη να χάνει 9 στα 10 κρίσιμα τετ-α-τετ.
4. Έχει απαγορεύσει στον Παπαδόπουλο να κάνει κοντρόλ, γενικώς.
5. Έχει πείσει τον Μάντζιο ότι το ΟΑΚΑ είναι αλάνα και ότι οφείλει να αγωνίζεται και να συμπεριφέρεται αναλόγως.
6. Έχει πείσει τον Λεοντίου να φοβάται τη σκιά του.
7. Έχει καταβαραθρώσει τον παικταρά Άντριτς, που με άλλους προπονητές μας είχε βγάλει τα μάτια τα προηγούμενα χρόνια.
8. Έχει ρίξει υπνωτικό στο καζάνι με τη σούπα που έπεσε ο Μπίσκαν όταν ήταν μικρός!
9. Έχει ειδικό καθρεφτάκι στον πάγκο και τυφλώνει τον Γκαλίνοβιτς όταν ετοιμάζεται να επέμβει και τον Εμπέντε όταν πρέπει να κάνει έξοδο!
10. Έσκαψε επίτηδες λακούβα στο ΟΑΚΑ και έπεσε μέσα ο Έκι και έπαθε υποτροπή.
11. Πλήρωσε τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές για να μην κάνουν καλά τον Βίκτορ - μάλλον τον είχε στη μπούκα από τότε που έπαιζε στη Ντεπορτίβο.
12. Έθαψε τον φοβερό σέντερ μπακ Άντονσον, γιατί έχει κουμπαριά με τον Γιάννη Γκούμα και δεν θέλει να τον βγάλει από την ομάδα.
13. Κρατάει με το ζόρι στον πάγκο τον Γιώργο Θεοδωρίδη, που μπαίνει στο χορτάρι και τρέμει ο τόπος από το πάθος του και οι αντίπαλοι από τον φόβο τους.
14. Φωνάζει από τον πάγκο, αποσπά τους διαιτητές, οι οποίοι δεν προσέχουν και αδικούν την Πανάθα!
15. Κάνει βουντού στον Τζιόλη κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα και το παλικαράκι κάνει λάθος πάσα.
16. Έχει προσθέσει ειδική ουσία στις βιταμίνες του Μπόβιο και τον "φρενάρει" όταν κάνει σπριντ.

Αυτά και άλλα πολλά είναι τα εγκλήματα του Αλέφαντου της Ισπανίας (ωραίο, ε;). Να φύγει! Και επειδή τον Αλέφαντο της Ιταλίας τον δοκιμάσαμε, πάμε γι άλλα! Ποιος είναι ο Αλέφαντος της Πορτογαλίας, να τον φέρουμε;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Αντι-Μουνιόθ κύριοι! Εγώ περίμενα ύστερα από τόσους μήνες να παίξει κάτι στοιχειωδώς αυτή η ομάδα, αυτοί οι "άμπαλοι", που οι ίδιοι πάνω-κάτω πέρσι με το Μαλεζάνι, έπαιζαν κατιτίς καλύτερο! Το μόνο θετικό που έχω δει φέτος είναι ο Νίνης και το 1-4 με την ΑΕΚ! Ψέμματα? Εκεί δεν ήταν άμπαλοι κύριε κουτόχορτε οι παίκτες όταν ρίχνανε 4? Γιατί μια ομάδα με παίκτες Β' Εθνικής (όπως λες) δε ρίχνει 4 στην 2η του Ελληνικού Πρωταθλήματος!
Απλά πιστεύω πως επειδή εξαρχής έχεις πει ότι ο Μουνιοθ είναι προπονητάρα, δε θες να κάνεις κωλοτούμπα τώρα!
Εγώ περίμενα τόσο καιρό να δω κάτι να βελτιώνεται, βλέπω, περιμένω αλλά τελικά καταλήγω ύστερα από τόσους μήνες πως απλά ...δεν κάνει ρε παιδί μου! Και εν τέλει, αφού οι παίκτες είναι άμπαλοι, γιατί δε ζήτησε καμιά μεταγραφή το Δεκέμβρη, μπας και σωθεί τίποτε???
Μία λύση υπάρχει: Ντούσαν!!! Και τέλος οι δοκιμές! Να έρθουν και 2-3 παιχταράδες να φτιαχθεί σύνολο και η Διοίκηση επιτέλους να προστατεύσει την ομάδα από Μπριάκους, θείους και λοιπά λαμόγια! Έτσι λέω εγώ...

Ανώνυμος είπε...

Πλακίτσες πλακίτσες "Greenheart" όμως όλα αυτά που λες, αν τα δεις σοβαρά, έχουν να κάνουν κύρια με το ότι δεν έχει φτιαχτεί ομάδα και δευτερευόντως με τις ατομικές ικανότητες ή αμπαλοσύνες καθενός παίκτη ξεχωριστά. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δεν μπορούν να βρεθούνε μέσα στο γήπεδο οι παίκτες μας, δεν μπορούν να συνενοηθούν, δεν υπάρχει κανένας αυτοματισμός, δεν ξέρει κανείς πού θα βρει τον άλλον ... Όλα αυτά είναι δουλειά του προπονητή να τα είχε λύσει, και μιλάμε ΑΠΟ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ρε παιδιά, από τον Οκτώβρη!!!

Μα πώς να φτιάξεις ομάδα με στοιχειώδεις αυτοματισμούς όταν π.χ. βάζεις το Λεοντίου τη μια αριστερό μπακ, την άλλη χαφ, όταν βάζεις το Ρομέρο μια δεξιά, μια αριστερά, μια κέντρο, όταν δεν βάζεις 10άρι τον Ίβανσιτς παρόλο που είναι φοβερός στις διεισδύσεις κατά μέτωπο και αντ' αυτού έχεις τον Παπ για επιτελικό μέσο (τσίου!!!), όταν δεν αφήνεις τον Μάντζιο να συνεχίσει βασικός τη στιγμή που είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του (θυμηθείτε τα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ), όταν θυμάσαι να βάλεις τον Μπίσκαν κάτι ψωροδεκάλεπτα (και χτες με το που μπήκε καθάρισε όλες τις κεφαλιές) μια στο τόσο, όταν ΣΑΦΩΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΓΙΟΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ (με τη δικιολογία ότι είναι κακό το τερέν!!!), όταν έχεις τα χαφ αποκλειστικά και μόνο για αμυντική δουλειά και δεν τους δείχνεις τίποτα από τον τομέα δημιουργικό παιχνίδι (αλλά πώς; όταν έχεις 10άρι τον Παπ;;;!!!), κ.ο.κ.

Μήπως δεν ισχύουν όλα αυτά; Ή μήπως όλα αυτά δεν είναι δουλειά του προπονητή; Απαντήστε μου λοιπόν μ' επιχειρήματα.

Όσο για τον Μπάγιεβιτς "Ντούσαν", μόνο αν εύχεσαι να διαλύσεις τον ΠΑΟ μπορεί να τον θέλεις στην ομάδα! Να μας καταντήσει σαν τον Ερυθρό Αστέρα...

Υπάρχουν κι άλλοι πραγματικά καλοί προπονητές.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε παιδια?
εφτασε η κυνηγετικη περιοδος προπονητων και γεμισαμε ξαφνικα αγνωστους Μπουσαν,Ντουσαν,αντιΜουνιοθ κλπ?

ή εχει γινει χοντρο infiltration του blog ή καποιοι απ τους παλιους γραφουν με αλλο nick για
να μη κατηγορηθουν για...κωλοτουμπες!

Ως συνηθως,κι ας κατηγορηθω απ τους νεοκοπους(???),με βρισκει συμφωνο το πνευμα του ποστ και η τοποθετηση του γκρην.

Νεοκοποι ντουσαν,μπουσαν και τσι-μπουσαν we'll be keeping a green eye on you!

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ Παναθηναϊκό από το 1908 και τέτοια χάλια δεν έχω ξαναδεί.

Ανώνυμος είπε...

Ομοίως με τον προλαλήσαντα

tzonakos είπε...

Καλά, κάποτε μας κατηγορούσαν για "τσούκου-τσούκου-μπόλ" αλλα εγω θυμάμαι οτι τότε είχε αποτελέσματα η ομάδα και αν μη τι άλλο ήταν πιο δεμένη.
Τώρα, με γιόμες, με Παπ. να μην μου αρέσει πια, με ασύνδετους μεταξύ τους παίκτες, νομίζω οτι αν βγάλεις τον Τζιώλη δεν θα μπορούν καν να συνεννοηθούν στο ελάχιστο μεταξύ τους.
Οσο για την "προοπτική" που ανέφερε κάποιος πριν, ναι, αρκεί να μην ειναι "5-ετία Μαλεζάνι" πάλι. Αν τον άφηναν 5 χρόνια δηλαδή ; ούτε να το σκέφτομαι.
Μιας και περι Μουνιόθ ο λόγος, θα προτιμούσα Ντούσαν, απο παλιά τον ήθελα, μετά τον Κυράστα.
Στην τελική, ας παίζουν καλή μπάλλα και αν οι άλλοι ειναι καλύτεροι ας μην κερδίσουμε, τι να κάνουμε ;
Το πρόβλημα νομίζω ειναι συνολικό και γενικότερο και ειναι λάθος να τα βάζουμε αποκλειστικά με τον προπονητή. Αυτός φυσικά έχει ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λίγο σαρωτικό το ποστ, λίγο σαρωτικά τα σχόλια, αλλά μάλλον έχουν αρκετό δίκιο. Θα δούμε παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μου κάνετε? Συμφωνώ με τον γηραιό σεβάσμιο γκρηνχαρτ. Από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει καλύτερη εναλλακτική από τον Μουνιόθ, εννοείται να μείνει να δούμε την ομάδα που θα παρουσιάσει με δική του προετοιμασία και μετεγγραφές.

Με το τσουκου τσουκου μπολ είχαμε πάντως πολύ πάθος και προσωπικότητα (Ρενέ, Κάρα, Λύμπε, Μπασινάς(ναι Μπασινάς), Κυργιάκος).

Για τον Τζιόλη συμφωνώ με τον Καρπετόπουλο, χρειάζεται είτε έναν προπονητή δάσκαλο είτε μία φάση αλα Σόουζα-Μπασινάς, Καρεμπέ-Στολτίδης, Ρενέ-Κυργιάκος, για να ανέβει επίπεδο και να γίνει ακόμα πιο ουσιαστικός και αποτελεσματικός. Το παιδί 2 χρόνια ότι πρόοδο έχει κάνει μόνος του παλεύει

Ανώνυμος είπε...

Μετα και το σημερινο στραπάτσο ελπίζω να καταλάβατε όλοι γιατί ο Μουνιόθ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ! Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει για να το χωνέψετε; Ο άνθρωπος απλά κοροϊδεύει! Και προς θεού, μην ξαναρχίσετε το παραμύθι ότι δεν είχε την ομάδα από το καλοκαίρι και δεν ήταν επιλογές του αυτοι οι παίκτες. Ο ισπανός είναι μαζί μας από τον Οκτώβρη μωρέ, και μας έχει φέρει σε δεινή θέση με 4 ήττες εντός έδρας από ΜΙΚΡΕΣ ομαδούλες! Ούτε η Λάρισα να ήμασταν...

Πάλι τραγικές οι επιλογές του, ή μάλλον πιο σωστα τα ΑΝΑΚΑΤΕΜΑΤΑ ΤΟΥ. Αστειότητες. Να φύγει και να μην ξανάρθει.

Ξαναλέω: υπάρχουν πολλοι καλοί προπονητές. Και φυσικά δεν εννοώ το Σέρβο που κατόρθωσε να ερημώσει το Μαρακανά του Ερυθρού Αστέρα με τις ηλιθιότητές του.

Ανώνυμος είπε...

Αντι Μουνιοθ δε μας λες και το ονομα με το οποιο υπεγραφες μεχρι πριν λιγο καρο?

ε,οχι και κοροιδευει ο Μουνιοθ επειδη ο Σαλπι προσβληθηκε(οπως ηταν φυσικο...)απο την αρρωστια της Παιανιας και χανει 4-5 τετ-α-τετ για πλακα...επειδη η αμυνα δινει σε ΚΑΘΕ αγωνα 4-5 ανοιχτες φασεις για γκολ..επειδη στο τσιρκο αυτο που φορα(κακως..)τις πρασινες φανελες,εδω και 25 μερες ,παρα τις 2 εντος ηττες,δεν εγινε η παραμικρη κινηση απ την πλευρα της διοικησης να αλλαξει το κλιμα,να στηριχθει ο προπονητης,να τονωθει το ηθικο των παικτων...Αλλα γιατι να γινουν αυτα?
- ο προπονητης πρεπει να φυγει,για να εχουμε για αλλη μια χρονια εξιλαστηριο θυμα και για να μη ζητα σοβαρες μεταγραφες
-καποιοι παικτες πρεπει να απαξιωθουν για να μη χρειαζεται να πληρωθουν τα συμφωνηθεντα
-και ετσι κι αλλιως τριτη θα ειναι η ομαδα.Αλλα εχουμε τη ΝΕΑ Μεγαλη Ελπιδα,τον μαγο των παγκων Βελιτς που θα φροντισει για ολα...

Αηδια,πια...

Ανώνυμος είπε...

Eπέστρεψα ... κι έπεσα πάνω σε νέα γκέλα ολκής ρε γαμμώτο!!! Πραγματικά έχω την αίσθηση ότι αυτή η ομάδα ΜΑΣ ΚΟΡΟϊΔΕΥΕΙ. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά που βλέπουμε, έπειτα από την 4άρα στο ΑΕΚ44 και τη νίκη μέσα στο Καρατηγάνι. Δεν είναι δυνατόν και δεν εξηγείται ποδοσφαιρικά αυτό το συνεχόμενο τσίρκο! Ούτε βέβαια εξηγείται με την υποτιθέμενη άθλια ποιότητα των παικτών μας (Κουτόχορτος), ούτε και με την υποτιθέμενη άθλια ποιότητα του Μουνιόθ (αντι-μουνιόθ). Το ΑΕΚ44 και το Λιμενόgay οι ίδιοι παίκτες κι ο ίδιος προπονητής τους νίκησαν, μη λέμε λοιπόν πρόχειρα πράγματα ότι φταίει αποκλειστικά ο ένας ή αποκλειστικά οι άλλοι.

Διαφωνώ με τον "αντι-μουνιόθ", παρ' όλο που είμαι ίσως ο πρώτος εδωμέσα που του έκανα αυστηρή κριτική για μια σειρά από λάθη. ΑΝ - ξαναλέω: αν - είναι να υποθέσω ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, ότι κάποιος κοροϊδεύει κάποιον, θα έλεγα ότι μάλλον ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ. Γιατί; Μήπως για να φέρουν τον Βάτραχο; Πολύ πιθανόν.
Αν ξέραμε τους μανατζαρέους και τους δημοσιογράφους που προστατεύουν τα παιχτάκια μας, πιστεύω ότι θα είχαμε μια πολύ καθαρότερη εικόνα του τι φταίει γι' αυτά τα ΤΡΕΛΑ που βλέπουμε.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Η κατάσταση της ομάδας είναι ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

που ησουνα ρε τζονυ 15 μερες τωρα?καθηγητης εισαι και ειχες τοση αδεια?

α,και χαιρομαι που δεν εισαι εσυ ο αντι-μουνιοθ.Βλεπεις τα παικτακια μας υπακουουν στις επιθυμιες της διοικησης και απαξιωνουν τον Ισπανο...οταν βεβαια θα μεγαλουργησει στην πατριδα του θα καταλαβουν τι εχασαν...φαινεται χαλαει πολυ την "σουπα"ορισμενων ωστε να τους αναγκασει να βαλουν και υορανοκατεβατους εγκαθετους και εδω μεσα.

Ανώνυμος είπε...

...γεια και χαρά σε όλους.
παρακολουθω το συγκεκριμένο blog εδώ και πολλούς μήνες αλλά δεν έπαιρνα θέση γιατί ήθελα να το κάνω προς το τέλος της σεζόν, δλδ τώρα. Περιττό να αναφέρω ότι είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ και όπως όλοι μας, από τη μια φουσκώνω από περηφάνια για τον basket-ικό ΠΑΟ [που έχει χτίσει μια αδιαμφισβήτητη αυτοκρατορία εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στις 3-4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης], αλλά αισθάνομαι πικρία και στεναχώρια για την κατάντια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ. Και εκεί θέλω να αναφερθώ. Μέχρι και το 2004 χάναμε στον πόντο τα πρωταθλήματα λόγω της γνωστής ΠΑΡΑΓΚΑΣ όπου η διαιτησία μας έσφαζε, ενώ για μεγάλες χρονικές περιόδους παρουσιάζαμε δείγματα εξαιρετικού ποδοσφαίρου [κυρίως επί Κυράστα και Μαρκαριάν]. Όμως τα 3 τελευταία πρωταθλήματα δεν μας τα στερεί μόνο η διαιτησία [η οποία ειδικά φέτος μας έχει σφάξει με περισσό θράσος] αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με την ίδια την ομάδα. Αλλεπάλληλες αλλαγές/αντικαταστάσεις παιχτών, προπονητών και έλλειψη παραγόντων που θα εμπνέουν σεβασμό στους παίχτες και που πάνω απ' όλα ΑΓΑΠΟΥΝ τον ΠΑΟ [π.χ. Σαραβάκος, Βαζέχα -όχι ότι δεν θέλουν οι ίδιοι, απλά η διοίκηση τους έχει απαξιώσει]. Ειδικά φέτος, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα για το "τοις πταίει". Φταίει ο Μουνιοθ; φταίει ο Τζίγκερ; φταίνε οι παράγοντες [Λιβαθηνός, Βέλιτς κλπ] με την νοοτροπία και τις επιλογές τους; φταίνε οι παίχτες; Προφανώς το φταίξιμο δεν ανήκει κάπου μεμωνομένα. Πιστεύω ότι σχεδόν όλοι συμφωνούμε πως Λιβαθηνός και Βέλιτς [ειδικά ο 2ος] ΔΕΝ πρέπει να έχουν κανένα πόστο στον ΠΑΟ. Όσον αφορά τον Μουνιόθ, τάσσομαι με αυτούς που επιθυμούν την παραμονή του. Οι λόγοι που τον "δικαιολογούν" για τις αποτυχίες που σημείωσε ο ΠΑΟ επί των ημερών του, είναι οι εξής:
1)ΔΕΝ έκανε προετοιμασία στην ομάδα. Όσοι πιπιλάν συνέχεια την καραμέλα "μα είναι προπονητής από τον Οκτώβρη" δεν γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία για μια ομάδα.
2)ΔΕΝ επέλεξε τους παίχτες. Ήρθε και αναγκάστηκε να δουλέψει με το συγκεκριμένο roster αφού
3)την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ΔΕΝ υπολόγισε η διοίκηση καμία από τις εισηγήσεις του και δεν πήρε κανένα παίχτη.
Οπότε ο Μουνιόθ αναγκάστηκε να πορευτεί με τους συγκεκριμένους παίχτες.
Από την άλλη, έχει υποπέσει σε μερικά σφάλματα και ο ίδιος, όπως:
1)η μη χρησιμοποίση του Μάντζιου. Ο Μάντζιος ειδικά Γενάρη-Φλεβάρη "έβγαζε μάτια" με την απόδοσή του. Τώρα βέβαια φυσικό είναι να μην αποδίδει τα αναμενόμενα όποτε θυμάται να τον βάλει ο Μουνιόθ, αφού ένας παίχτης γίνεται ακόμα καλύτερος όσο συχνότερα αγωνίζεται. Τώρα που ο Μουνιόθ βάζει τον Μάντζιο στην χάση και στην φέξη, λογικό είναι το παλικάρι να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα.
2)η εμμονή του στον Παπ. Φέτος ο Παπ διανύει την χειρότερη του χρονιά. Στους περισσότερους αγώνες δεν μπορούσε ούτε κοντρολ να κάνει, ούτε να μεταβιβάσει σωστά την μπάλα. Ίσως βέβαια γι' αυτό να έφταιγε και το γεγονός ότι συνήθως έπαιζε πίσω από τον Σάλπι, δλδ ΔΕΝ έπαιζε στη φυσική του θέση. Αλλά όπως και να 'χει, αφού είναι ντεφορμέ, ΜΗΝ τον βάζεις ρε Μουνιόθ. Γιατί επιμένεις; επειδή είναι ο αρχηγός; γενικά ο Παπ είναι καλός παίχτης [θυμηθείτε τις 2 πρώτες του χρονιές στον ΠΑΟ] αλλά φέτος ΔΕΝ μπορεί.
3)η συνεχής χρησιμοποίηση του Νίνη. Ο πιτσιρικάς ξέρει πιο πολύ μπάλα από όλους εκεί μέσα, αλλά είναι μόλις 17 ετών και επιπλέον ΔΕΝ έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία αντίστοιχη με των υπολοιπων παιχτών.

Πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως το αγωνιστικό πρόβλημα έγκειται στο ότι ΔΕΝ έχουμε ένα παίχτη-ορχήστρα που να συνδέει την άμυνα με την επίθεση. Με τον Γκονζάλες τραυματία να χάνει όλη τη χρονιά και τον Βίκτορ να μην αποδίδει τα αναμενόμενα [όταν αγωνιζόταν στην Λα Κορούνια ήταν μαγευτικός τόσο στις πάσες/σέντρες του όσο και στα γκολ του -και με τα 2 πόδια, απευθείας φάουλ, από μεγάλη απόσταση κλπ αλλά τραυματίστηκε σφοδρά γι' αυτό και στην Ισπανία ήταν στα αζήτητα], πολλοί θεωρούν πως ο Μουνιόθ έπρεπε να χρησιμοποιεί τον Ίβανσιτς σαν επιτελικό χαφ. Έτσι όμως προκύπτει το εξής ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ; ο Θεωδορίδης; όχι δα! καλός παίχτης αλλά όχι αντάξιος του βεληνεκούς του ΠΑΟ.
Επιπλέον, φέτος τραυματίστηκαν και όλοι οι αριστεροί μπακ, οπότε ο Μουνιόθ ήταν αναγκασμένος να χρησιμοποιεί γι' αυτή τη θέση παίχτες που δεν αγωνίζονταν εκεί [ο Νίλσον ήταν αίσχος από τα αριστερά, ο Βύντρα καλούτσικος, καλύτερος πάντως από όταν αγωνιζόταν στα δεξιά].΄Έτσι μεταφερόμαστε στην υπόθεση "παίχτες", η οποία βέβαια είναι στενα συνδεδεμένη με την υπόθεση "διοίκηση". Ο ΘΡΗΝΟΣ πήρε τον Τοροσίδη, έναν πολύ καλό παίχτη που μπορεί να τον κρατήσει μια 10ετία. Η διοίκηση του ΠΑΟ γιατί παίρνει παίχτες αμφισβητούμενους [πχ Ρομέρο] και δεν στρέφεται προς παίχτες που και Έλληνες είναι [άρα μπορεί να "ματώσουν" περισσότερο την φανέλα από ένα ξένο] και έχουν αποδείξει την αξία τους; ΠΑΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ από τον πανιώνιο για αριστερό μπακ. [θα τον παίρναμε πριν 3 χρόνια αλλά βρέθηκε ότι έχει υψηλή τεστοστερόνη και φοβήθηκαν ότι έκανε χρήση αναβολικών]. ΠΑΡΕ ΦΥΤΑΝΙΔΗ από τον απόλλωνα για παρτενέρ του Μόρις [πολύ καλός ο Μόρις, εγώ τον θέλω στον ΠΑΟ και μάλιστα βασικό. οκ, έχει κάνει τις μαλακίες του κι αυτός αλλά δύσκολα θα ξαναβρούμε παίχτη σαν τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΝΕ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ]. Πάρε κι ένα πολύ καλό δεξί μπακ, γιατί ο Νίλσον έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του [δεν συζητάω για Βύντρα, το παλικάρι είναι φιλότιμο αλλά πρέπει να αποτελεί 2η λύση, δλδ αλλαγή για την θέση του δεξί μπακ].
ΠΑΡΕ και ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ στυλ ΣΟΟΥΖΑ, ΚΑΡΕΜΠΕ. Αυτές οι κινήσεις πιστεύω πως είναι επιτακτικές. Τώρα δεδομένου ότι στις πτέρυγες έχουμε Νίνη-Ίβανσιτς, πρέπει να δούμε και για επιθετικό χαφ. Μακάρι να γυρίσει υγιέστατος ο Γκονζάλες γιατί και μπάλα ξέρει [φυσικά και ΔΕΝ είναι ΡΙΒΑΛΝΤΟ κύριε Αργύρη Μήτσου] αλλά είναι και φιλότιμος. Βέβαια φέτος με εκνεύρισε που στον αγώνα με την Κέρκυρα, έξω από την περιοχή μας έρχεται η μπάλα προς το μέρος του κι αυτός αντί να κινηθεί προς την μπάλα, γκρεμίζει τον επερχόμενο παίχτη της Κέρκυρας [και ενώ το μαρκάρισμα γίνεται έξω από την περιοχή, το κοράκι το έδωσε πέναλτι]. Όσον αφορά τη θέση του φορ, ο Σάλπι πρέπει να θεωρείται δεδομένος, παρά τα αναρίθμητα τετ-α-τετ που έχασε φέτος. Γενικά είναι γκολτζής αλλά θέλει δίπλα του ένα παίχτη ψηλό που θα του δίνει τη μπάλα & θα παίρνει κεφαλιές. Πολύ καλός ο Μάντζιος αλλά "see-through". Πρέπει να γίνει πιο δυναμικός και μαχητικός. Ο Παπ φέτος απογοήτευσε, ελπίζω την επόμενη περίοδο να επανέλθει στον καλό του εαυτό [όσοι τον θεωρείτε άμπαλο, ανατρέξτε στις 2 πρώτες του χρονιές στον ΠΑΟ]. ΠΑΡΕ και τον Μάλαρζ από την ξάνθη για τερματοφύλακα, γιατί είναι καλύτερος από Εμπέντε [και φυσικά από τον Γκαφίνοβιτς]. Η διοίκηση όμως δεν κάνει καμία κίνηση ούτε για παίχτες, ούτε για το θέμα του προπονητή...Ίδωμεν...

Ανώνυμος είπε...

κύριε 13.34

δε φαντάζομαι να εννοείτε εμένα με την τελευταία αποστροφή του λόγου σας. Σας παρακαλώ σεβασμό στο πρόσωπό μου.

Ανώνυμος είπε...

ούτε εμένα εννοείτε κύριε 13.34 φαντάζομαι?

tzonakos είπε...

Aρκετά καλά τα λέει ο kris.
Σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ, απλα δεν θα θελα να κάνουμε το ίδιο που κάνει ο Μουνιόθ δηλαδη τους προπονητές.
Αλλα θα φωνάξω να αλλάξει η κατάσταση, δεν πάει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

@ Kris καλώς ήρθες στις συζητήσεις μας. Μια διορθωσούλα. Λες ότι "έως και το 2004 χάναμε τα πρωταθλήματα στον πόντο από τη διαιτησία". Σωστό, αλλά όχι "έως ΚΑΙ το 2004", διότι το 2004 δεν χάσαμε τίποτα, αντίθετα ΠΗΡΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα λες και μερικά από τα λάθη του ΜΟΥΝΙΟΘ που επισημαίνει τα έχω ήδη πει εδωμέσα από καιρό, όπως π.χ. για τη λάθος μη-χρησιμοποίηση του Μάντζιου, τη χρησιμοποίηση του ντεφορμέ Παπ και την υπερβολιή χρησιμοποίηση του Νίνη.

Θα διαφωνήσω όμως στο ότι είναι λάθος να υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός είναι στην ομάδα από τον Οκτώβρη και ότι, επομένως, θα έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη δουλειά. Τον δικιολογείς λέγοντας ότι η προετοιμασία του καλοκαιριού είναι τρομερά σημαντική, ότι δεν δούλεψε με παίκτες που είχε επιλέξει κι ότι δεν του αγόρασαν τον φορ που ζητούσε. Ωστόσο τα ΙΔΙΑ ισχύουν π.χ. για τον ΚΙΚΕ ΕΡΝΑΝΤΕΘ του ΑΡΗ, που παρέλαβε την ομάδα από τον Όγιος, τη δούλεψε πολύ λιγότερο καιρό απ' ό,τι εμάς ο Μουνιόθ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Άρα δεν ισχύουν αυτές οι δικιολογίες. Κάτι άλλο τρέχει. Και το λέω διότι για μένα είναι ευδιάκριτη μια "ψυχική" ΑΛΛΑΓΗ στον Μουνιόθ εδώ και ΠΟΛΥ καιρό: είναι σαφώς πιο "αδιάφορος", λιγότερο παθιασμένος, απ' ό,τι στους πρώτους 2-3 μήνες. Γιατί; Ποιός να ξέρει... Μήπως επειδή δεν του πήραν τον ΣΑΛΒΑ ή κάποιον άλλον φόρ το Γενάρη; Η ψυχή του το ξέρει.

Σχετικά με το ποιός θα έπαιξε αριστερό χαφ αν έβαζε επιτελικό τον ΙΒΑΝΣΙΤΣ αντί του πανάσχετου (και ειδικά αμπαλότατου για τη συγκεκριμένη θέση) ντεφορμέ ΠΑΠ: εμένα δεν θα με χάλαγε αριστερό χαφ ο ΛΕΟΝΤΙΟΥ! Φυσικά με Ίβανσιτς 10άρι.

Ένα πράγμα που είχα πει σε παλιότερη γκέλα μας, είναι ότι αυτή η ομάδα ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ κι ότι εξαιτίας αυτού έχει "μετεφηβικές" μεταπτώσεις και σίγουρα όχι το πηγμένο μυαλό και την πείρα που χαρίζουν μια σταθερότητα.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. Αυτή η μανία με τους "νεαρούς Έλληνες" πρέπει να λήξει. Πήραμε ό,τι καλύτερο από δαύτους υπήρχε, δεν χρειαζόμαστε άλλους τέτοιους.

Α, και προπονητή: τον ΜΟΥΝΙΟΘ. Με το ζόρι, έστω!

@ Squarelogic είμαι ελεύθερο πουλί (επαγγελματικά) ... που σημαίνει ότι έλειπα μεν, πλην όμως δούλευα ακόμα και στις διακοπές του Πάσχα - απλώς εκτός Αθήνας.

Πάντως δεν φταίει ούτε ο ΜΟΥΝΙΟΘ, αλλά ούτε πια και ο ΤΖΙΓΓΕΡ που ο ΣΑΛΠΙ δεν μπορεί να σκοράρει σε καμμιά 10ριά πλέον τετ-α-τετ μετά το ματς με τον Ηρακλή (και τη νίκη στο Τηγάνι)! Αν το δεις, το χτεσινό 0-1 θα μπορούσε να ήταν άνετα 3-1 ή και 4-1 αν ο ΣΑΛΠΙ δεν ήταν τόσο χάλια στην τελική του προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα!

Ξαναφταίει ο Μουνιόθ λοιπόν, κύριε αντι-μουνιόθ. Ειδικά στον χθεσινό αγώνα, όπου ο Παναθηναϊκός μπήκε στην περιοχή του αντιπάλου 100 φορές με 100 διαφορετικούς τρόπους και έκανε τουλάχιστον 15 φάσεις, με τις οποίες μια ομάδα με παίκτες αυτού του -υποτιθέμενου- επιπέδου θα έπρεπε να ρίξει μια πεντάρα το λιγότερο.

Ξαναφταίει ο Μουνιόθ, επειδή την κρίσιμη στιγμή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν μια προσωπική ενέργεια που θα δώσει πλεονέκτημα. Φταίει επειδή δεν έχουν την ποιότητα ή την ψυχή να κάνουν σωστά την τελική προσπάθεια. Ε, όχι.

Αν το συμπέρασμα από το χθεσινό παιχνίδι είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν "ανακατεμένος" και ότι ο προπονητής με τις επιλογές του "κράτησε" την ομάδα, τότε, ή είδαμε άλλο παιχνίδι, ή έχουμε διαφορετική "ατζέντα"...

@Τζόνυ, welcome back!
@Kris, welocme, γενικώς!

warzycha είπε...

Ναι. Το παραδέχομαι αφού με καταλάβατε. Αποφάσισα να γράφω με το ψευδώνυμο αντι-μουνιόθ γιατί άλλαξα γνώμη. Το παραδέχομαι! Άσχετος ο Ισπανός. Τα έχω ξαναπεί. Έκανε κακή προετοιμασία, δεν ζήτησε παίκτες, και δεν αξιοποιεί το αστείρευτο ταλέντο παικτών όπως Βύντρα, Θεοδωρίδης, Άντριτς, Σέριτς, Μπίσκαν (και άλλων που ξεχνάω. Γενικώς είναι χάλιας. Παρά την αμέριστη συμπαράσταση και δύναμη που του δίνει η διοίκηση, αυτός αποτυγχάνει. Με τέτοιο επιτελείο ΛιβαθηνοΒέλιτς κλπ, και δεν μπορεί να στήσει την ομάδα. Αίσχος! Στείλτον από κει που ήρθε παμμέγιστε Τζίγκερ, εσύ μόνο ξέρεις από μπάλα, κάνε επιτέλους το σωστό.

Και για να σοβαρευτώ: Πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος να λέμε "να κρατήσει ο Τζίγγερ τον Μουνιόθ". Τον Μουνιόθ ρε αδέρφια τον ρώτησε κανείς αν θέλει να μείνει; Τι είναι δηλαδή, κανένας πειναλέος τυχάρπαστος να παρακαλάει τον καθένα για να συνεχίσει να προπονεί αυτούς που τον ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ συστηματικά στο Β' κατηγορίας ελληνικό πρωτάθλημα; Έλεος. Άσε που είμαι σίγουρος ότι ο Τζίγγερ έχει ψωνίσει βατράχι από τον Οκτώβρη. Άντε, χρυσές δουλειές θα κάνει η μπουτίκ με τις φανέλες Αμπονσά του χρόνου :-))

Ανώνυμος είπε...

o Μουνιόθ φταίει που δεν έχει πάει σπίτι του ακόμα και κάθεται και ανέχεται το κάθε μαλακισμένο που του έχουν δώσει αέρα να κάνει ότι γουστάρει εκεί μέσα.

Αν λόγο εκεί μέσα στα αποδυτήρια είχε μόνο ο
Ισπανός τώρα θα βλέπαμε άλλη ομάδα.
Αν λόγο για τα αγωνιστικά της ομάδας στη διοίκηση είχε πάλι μόνο ο ισπανός τότε θα λύνονταν και άλλα πολλά και χρόνια προβλήματα.

Πούλο όλοι οι παρατρεχάμενοι και τα μαγαζάκια τους.
Αρκετά έφαγαν και έγιναν γνωστοί μέσω της ομάδας μας.
Λιβαθηνοί, πρωην μεταφραστές/άτυποι τεχνικοί διευθυντές, δημοσιογράφοι, διευθυντές εφημερίδων που το μόνο που μπορούν να κάνουν πλεόν είναι πολιτική μέσα στον παναθηναϊκό... αφού η γραμμη δεν περνάει με πωλήσεις του περασμένου αιώνα, εκπρόσωποι επικοινωνίας, πρώην διευθυντές κλπ κλπ κπ κλπ κπλ

Λευτεριά στους ουρανοκατέβατους.
Ότι γράφουν αυτοί εδώ τα ίδια θα "λέγονται" και στο τζίγκερ από τους προαναφερόμενους της προηγούμενης παραγράφου.

Ανώνυμος είπε...

τζόνυ και greenheart σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. τζόνυ εσένα σε ευχαριστώ και επιπλέον για την ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ διόρθωση [το "και" της φράσης μου "...εως και το 2004"]
Λες να μην γνωρίζω πως το 2004 πήραμε το νταμπλ; [το πρώτο μετά το ένδοξο 1995] Γι αυτό άλλωστε ανέφερα το έτος 2004, ως σημείο διαχωρισμού περιόδων [μέχρι τότε χάναμε τα πρωταθλήματα λόγω διαιτησίας ενώ από την επόμενη χρονιά του νταμπλ τα χάνουμε και λόγω των παραγόντων που προανέφερα]

όσον αφορά το σχόλιο σου περί αλλαγής στην στάση του μουνιοθ [τόσο στην συμπεριφορά του στο γήπεδο όσο και στις δηλώσεις του μετά τους αγώνες], θα συμφωνήσω μαζί σου και θα προσθέσω πως αυτή η αλλαγή παρατηρήθηκε μετά από την ήττα από τον Εργοτέλη. το θέμα είναι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ η ομάδα παρουσιάζει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο. Επειδή πήραν αέρα τα μυαλά των παικτών μετά τη νίκη μέσα στο τηγάνι; Επειδή διοίκηση+ορισμένοι παίχτες στήνουν παιχνίδια; επειδή πάλι παίκτες και διοίκηση υποσκάπτουν τον μουνιοθ; παρεπιπτόντως, πιστεύω πως ο τζίγκερ-οσαρμάς τον θέλει τον μουνιοθ, αλλά είναι τόσο ανίκανος που υπακούει τυφλά στις προσταγές των Λιβαθηνου+Βέλιτς. Επιπλέον, φρονώ πως ο ίδιος ο μουνιοθ δεν φαίνεται να θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ειδικά σε μια ομάδα που θα πρέπει να δίνει λόγω στον ΒΕΛΙΤΣ!

όσον αφορά το ότι η ομάδα [παρα]είναι νεανική, συμφωνώ αλλά δεν πρέπει να απαξιώνεις τους έλληνες παίκτες. "Αυτή η μανία με τους "νεαρούς Έλληνες" πρέπει να λήξει. Πήραμε ό,τι καλύτερο από δαύτους υπήρχε, δεν χρειαζόμαστε άλλους τέτοιους." είπες.
ο ΘΡΗΝΟΣ αν παρει το ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΦΥΤΑΝΙΔΗ θα λύσει το πρόβλημα της άμυνας του για 10 χρόνια [έχει και τον τοροσίδη].
σίγουρα όμως θέλουμε ΚΑΙ 2-3 ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ παικτες που σε μια δύσκολη μέρα θα πάρουν την ομάδα από το χεράκι και θα της δώσουν το 3ποντο [όπως ακριβώς γίνεται με τον ΡΙΒΑΛΝΤΟ και τον ΘΡΗΝΟ εδω και 3 χρόνια].

Όσον αφορά ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΤΖΙΩΛΗ, πιστεύω πως με 2-3 ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ παίκτες δίπλα τους θα γίνουν και οι ίδιοι καλύτεροι, όπως είπε και ο henriksen.

Ανώνυμος είπε...

@ All, τυχαία πριν από λίγη ώρα ένας φίλος μου έστειλε μια ιστοσελίδα, που σίγουρα εμπνέεται από τον "αντι-μουνιόθ"! Είναι η SPORTACTION στο σημερινό (ή χτεσινό) editorial. Ρίξτε της μιας ματιά.

@ Kris, χαίρομαι που βλέπεις κι εσύ την αλλαγή στάσης του Μουνιόθ - για μένα τοποθετείται αρκετά πριν το ματς με τον Εργοτέλη. Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θέλει να συνεχίσει... Κρίμα, γιατί αλλιώτικα ξεκίνησε. Ποιός από μας περίμενε ποτέ, μετά το ξεκινήμά του, ότι θα κάναμε μαζί του 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ήττες;;;

Επιμένω: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΙΑΤΑ. Δεν τα υποτιμώ, απλά έχουμε αρκετά. Η ομάδα θέλει τώρα 2 συστατικά: ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΠΥΓΜΗ. Το πρώτο από παίκτες, το δεύτερο από την ΠΑΕ.

Και δεν πρέπει με ΤΙΠΟΤΑ να (ξανα)τσιμπήσουμε στο ποιούς θα πάρει ο Λιμενόπουστας! Χεστήκαμε! Την πάθαμε ήδη με τον ΠΑΠ, φτάνει, ας βάλουμε μυαλό και να μην παρασυρόμαστε από τέτοια αστεία ... άγχη.