Παρασκευή, Απριλίου 13, 2007

Σσσσσσσσσσσ....η ΠΑΕ κοιμάται.

Η χρονιά φτάνει στο τέλος και οι φωστήρες της ΠΑΕ δεν έχουν ιδέα για το μέλλον. Κανένα πλάνο, κανένα όραμα. Ότι βρέξει ας κατεβάσει...Προπονητής για την νέα χρονιά δεν υπάρχει. Άρα ούτε και εισηγήσεις για μεταγραφές. Αν μείνει ο Μουνιόθ, λίγο το κακό καθώς γνωρίζει την ομάδα. Αν όχι-που είναι το πιθανότερο-ο νέος θα θέλει την δική του κρίση και όχι του προκατόχου του. Βέβαια σε αυτό το θέμα πότε αποφάσιζε ο προπονητής για να γίνει τώρα...? Σωστό κι αυτό. Οι ίδιοι άχρηστοι που ευθύνονται για όλους τους άσχετους που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια, θα αποφασίσουν και θα θησαυρίσουν και φέτος. Είναι οι ίδιοι που αποφάσισαν να χαρίσουν τον Γκέκα στην Μπόχουμ. Όχι οτι τον είχα σε απίστευτη εκτίμηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ξεπουλάς/δανείζεις με αστείους όρους περιουσιακά σου στοιχεία...Αλλά δεν είναι ο πρώτος και δεν θα είναι ο τελευταίος. Το μοναστήρι να είναι καλά και θα τιμωρηθούν και άλλοι απείθαρχοι. Γιατί η μη δουλική συμπεριφορά στον επίγειο θεό της ΠΑΕ θεωρείται παράπτωμα και μάλιστα σοβαρότατο. Το μόνο σίγουρο είναι η επιστροφή στην Λεωφόρο. Με άλλα λόγια η "πώληση" της Ferrari και η επιστροφή στο πειραγμένο Renault 5 Turbo.
Με λίγα λόγια. Και του χρόνου μια απο τα ίδια....βαρέθηκα!!!

8 σχόλια:

squarelogic είπε...

εκτος απ την ΠΑΕ κοιμηθηκαμε κα μεις,μου φαινεται...
πανω που ημουν ετοιμος να υποθεσω οτι ολη η γερουσια επεσε θυμα γαστριμαργικων υπερβολων!

οπως τα λες Κουτοχορτε...βοηθα και η αγωνιστικη διακοπη,αφου δεν ερχονται τα ανησυχητικα μαντατα απ τον αγωνιστικο χωρο.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε μου, εμείς απλά αποκαρδιωθήκαμε. Και η υπομονή έχει όρια. Και όπως ξέρεις δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά η προσπάθεια, η φιλοσοφία και η νοοτροπία. Και δυστυχώς αυτά δεν αλλάζουν στην ΠΑΕ. Και το χειρότερο....δεν τους νοιάζει κιόλας. Ποιόν να φοβηθούν? Τους κυριλέ Παναθηναϊκούς που σιχτιρίζουν και λένε "Δεν γαμιέται που θα πεθάνω για τους μαλάκες" και τελικά απλά παύουν να ασχολούνται??? Και συμπεριλαμβάνω πρώτον απ'όλους εμένα. Το μαγαζί βγάζει λεφτά, χρήσιμο επικοινωνιακά και για παράπλευρες δουλειές είναι, το κομμάτι τους κάνουν, με τα συνεταιράκια τα πάνε περίφημα....τι τους νοιάζει....??? Ας κάτσουμε εμείς να μελαγχολούμε για το Παναθηναϊκό μεγαλείο. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Old Boy είπε...

«Είναι οι ίδιοι που αποφάσισαν να χαρίσουν τον Γκέκα στην Μπόχουμ. Όχι οτι τον είχα σε απίστευτη εκτίμηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ξεπουλάς/δανείζεις με αστείους όρους περιουσιακά σου στοιχεία...»

Μέχρι να πεθάνω θα ηχεί στα αυτιά μου η επαναληφθείσα χίλιες τουλάχιστον φορές φράση του Κουτόχορτου κατά το περασμένο έτος:
«Πώς θα πας μπροστά;
ΜΕ-ΤΟΝ-ΦΑ-ΝΗ-ΓΚΕ-ΚΑ;
ΜΕ-ΤΟΝ-ΦΑ-ΝΗ-ΓΚΕ-ΚΑ;»

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά, δεν ξέρω και γω τί να πω με αυτή τη διαρκή ραστώνη από την πλευρά της ΠΑΕ. Το γιατί δεν κλείνει το θέμα προπονητή, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, είναι πραγματικά ακατανόητο. Εκτός βέβαια αν έχει ήδη γίνει η συμφωνία με τον πρίγκηπα, οπότε κανείς δεν βιάζεται.

Από την άλλη, η πρώτη φορά στα χρονικά που η ΠΑΕ κινήθηκε έγκαιρα, ήταν πέρυσι, όταν με δεδομένη την απομάκρυνση του Μαλεζάνι, έσπευσε να κλείσει το θέμα προπονητή, από το Πάσχα κιόλας... Και έφερε τον Μπάκε!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

SniperAthens είπε...

A πα πα πα πα....

πλακώσαν οι Καρυάτιδες μαζεμένες.. και άρχισε η καταστροφολογία...

Έχετε κάνει τόσα χρόνια υπομονή μέχρι να πάτε κοντά στον Πανάγαθο, δυό μήνες ακόμη θα σας φάνε?

Aπ' ότι μου διαβάζουν (γιατί στο δημοτικό ακόμη δε τα έχουμε μάθει όλα τα γράμματα), ο Μουνιόθ είναι αυτός που δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα κάνει. Άρα αυτό εμένα μου λέει ότι έστω και σε ένα ισχνό 51-49 η διάθεση της ΑΕ είναι να τον κρατήσει.

Ανώνυμος είπε...

Μα στο Δημοτικο του LSE το στελνουν αυτο το παιδι τον sniper και ξερει τα παντα περι ΑΕ?

σε λιγο θα μας πει οτι αντι να βαφει κοκκινα αυγα,περασε το Πασχα του κυνηγωντας τον ποδογυρο...

:ppppppppppp

SniperAthens είπε...

Είναι κρίμα τώρα που πλησιάζεις να κριθείς, να γράφεις τέτοια αντιχριστιανικά παππού.

ιφ γιου μάστ νόου, έκλινα το γόνυ, σήκωσα το παραπέτο και προσκύνησα... αγκαίν εντ αγκαίν...

:-pppppp

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!! (Να δούμε πότε θα αναστηθεί και η Ομάδα... τέλος πάντων).

Αν πω ότι είμαι αισιόδοξος θα με πάρετε με τις πέτρες φαντάζομαι. Εγώ όμως γουστάρω. Το χθεσινό "σφάξιμο" του Μπριάκου δείχνει ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας θα βγει 3ος οπότε και Ελλάδα και Ευρώπη θα παίζουμε Λεωφόρο.

Οι μεταγραφές είναι σε καλό δρόμο βασισμένες στις εισηγήσεις του Μουνιόθ.

Τέλος, ο ερασιτέχνης συμφώνησε με τον Κακλαμάνη για το ΓΗΠΕΔΟ.

Πάω να πάρω τα ναρκωτικά μου πάλι και τα ξαναλέμε.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.