Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2006

Η ώρα των συμψηφισμών

Αν η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να παίξει καλά, στο δεύτερο δεν προσπάθησε καν. Βολεύθηκε στο 2-1 και αδιαφορούσε. Μετά κάνει στη μοναδική της φάση το 3-1 κι ενώ μένουν ούτε δέκα λεπτά κάνει δυο μαλακίες και σήμερα όλοι θα μιλάνε για το πέναλτι του Έμπεντε και θα επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ, στο σπορ του συμψηφισμού δηλαδή, που έχει ως βασικό σλόγκαν ότι όλοι οι μεγάλοι ευνοούνται λίγο - πολύ το ίδιο. Αλλά αφού μέχρι τώρα είμαστε σε μια φάση διαρκούς βελτίωσης, προσωπικά δεν θα διαμαρτυρηθώ που παίξαμε ένα ματς άσχημα.
Για τη φάση του 93' η απορία μου είναι η εξής: η μπάλλα είναι στον αέρα και διεκδικούμενη. Τρέχουν να την προλάβουν ο επιθετικός της Καλαμαριάς με κεφαλιά και ο Έμπεντε με τα χέρια. Προλαβαίνει στο τσακ ο επιθετικός και παίρνει την κεφαλιά. Αμέσως μετά ο Έμπεντε ακουσίως τον γκρεμίζει. Το ίδιο είναι που μπόρεσε και έκανε την κεφαλιά και το ίδιο θα ήταν να τον εμπόδιζε ο Έμπεντε να την κάνει ρίχνοντας τον κάτω; Είναι κάθε επαφή στην περιοχή πέναλτι ή είναι πέναλτι η επαφή που εμποδίζει τον επιτιθέμενο;

24 σχόλια:

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Ήταν πέναλτι και μάλιστα κραυγαλέο, μην γίνεστε γαύροι. Από την άλλη πλευρά είναι προφανές ότι δεν υπήρχε δόλος γιατί αλλιώς θα μας είχε βοηθήσει να καθαρίσουμε το ματσάκι νωρίς και με άλλο τρόπο. Ίδια φάση ε΄γινε 2 φορές παλιά με Ταληκριάδη Σαραβάκο και πήραμε πέναλτι ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ. Να είστε αντικειμενικοί. Βέβαια οι φυλλάδες το 1 και μοναδικό λάθος σφύριγμα το έκαναν θέμα, ενώ στις περιπτώσεις 100-0 διαιτησία από το 1ο μέχρι το 90 μίλαγαν για επικές ανατροπές.

kornass είπε...

Πεναλτάρα ήταν μη λέμε οτι θέλουμε. Καλά να πάθουμε τώρα που θα φάμε όλη τη προπαγάνδα στη μάπα για κάνα μήνα ενώ αν παίζαμε λίγο σοβαρά έπρεπε να είχαμε πετάξει 4 γκολάκια να καθαρίζαμε. Είμασταν απαράδεκτοι

warzycha είπε...

Πράγματι, είμασταν απαράδεκτοι χθες... Και ο Εμπέντε δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή μέρα (βλ. πρώτο γκολ) κάτι που άλλαξε όλη την ψυχολογία της ομάδας.
Και φυσικά ήταν πεναλτάρα, μην τρελαινόμαστε...

Συμπέρασμα: Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε. Και ίσως το μόνο καλό που μένει από χθες είναι ότι θα αφυπνιστούμε, διότι θέλουμε δουλειά πολύ ακόμη. Επίσης, και μη με παρεξηγήσετε, είμαστε ΑΚΟΜΑ, λίγο πιο πίσω από ΟΣΦΠ και ΑΕΚ, αλλά με Μουνιόθ θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλύτερα και το χαμένο έδαφος θα καλυφθεί μετά τις γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ πιστεύω πως ήταν πέναλτι. Το ζήτημα όμως είναι άλλο. Γιατί φτάσαμε να συζητάμε και μάλιστα να μας καλούν σε απολογία για ΜΙΑ φάση σ' ένα ματς που κανονικά έπρεπε να το είχαμε καθαρίσει ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.

Αυτή η ομάδα ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ με τη χτεσινή της εμφάνιση κι έδωσε λαβές και πατήματα για να μας κατηγορούν εκείνοι που στήσανε ΠΑΡΑΓΚΕΣ και πήρανε τίτλους χάρη στις ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ των κορακιών.

Ο ΜΟΥΝΙΟΘ το είχε πει, και μας φάνηκε υπέρβολικό, ότι αυτό το ματσάκι είναι πολύ πιο δύσκολο απ' όλα τα προηγούμενα. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ! Όχι για την αγωνιστική δυναμική της Καλαμάρως αλλά για ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ = σνομπισμό, επανάπαυση, χαλάρωση, άάάνεση, ειδικά έπειτα από νίκες σε πραγματικά δύσκολα ματς.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

warzycha είπε...

τουρτούρα:
Μα το φοβερό (και ανησυχητικό μαζί) αυτό είναι! Οι εφημερίδες είχαν σε ανύποπτο χρόνο γράψει ότι ο Μουνιόθ εφιστούσε την προσοχή στο ματσάκι αυτό. Όπως τα λες δηλαδή. Αποτέλεσμα; Από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε. Ο προπονητής έκανε ό,τι μπορούσε και οι παίκτες δεν απέβαλλαν τη λάθος νοοτροπία. Τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή; Μήπως είναι λύση να φάνε κανένα πρόστιμο; Μπορεί βέβαια να ακούγεται υπερβολικά αυστηρό, δεν ξέρω, απλά το θέτω προς συζήτηση: Γιατί για εμένα, και για τη διοίκηση ίσως, το ματς αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί σαν να είχε έρθει ισοπαλία... Μπορεί να πήραμε τους βαθμούς αλλά το τελικό σκορ μπορούσε (και ίσως έπρεπε) να είναι ισοπαλία.
Πρέπει λοιπόν να γίνει κάτι δραστικό για να μάθουν (επιτέλους) να αντιμετωπίζουν όλα τα ματς σαν να είναι ίδια, και το κυριώτερο, ΝΑ ΜΗΝ ξενερώνουν τον κόσμο μας όποτε ζεσταίνεται και πάει να τους δει και να τους βοηθήσει. Μα καλά, μια φορά δεν μπορούν να παίξουν για αυτό τον κόσμο και να προσφέρουν λίγο θέαμα και σκορ;

(Εδώ ο ημιθανής, όπως αρεσκόμαστε να λέμε, γάβρος, πέταξε χθες 4 τεμάχια χωρίς τους βασικούς επιθετικούς του. Αναλογιστείτε αυτό και κάντε τις συγκρίσεις. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν να ξεγράψουμε κανέναν...)

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Χαίρομαι που οι περισσότεροι δεν εθελοτυφλούμε και βλέπουμε το προφανές.Κάτι ακόμα γιατί θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρος και δίκαιος. Όχι μόνο κάνει πέναλτι ο Έμπεντε αλλά και ο Νίλσον που μπροστά στον κίνδυνο τον τραβάει, εμποδίζοντάς τον να φτάσει την μπάλα. Η παράβαση του Νίλσον είναι ακόμα πιο κραυγαλέα καθώς δεν έχει σχέση με την μπάλα. Κρίμα γιατί δώσαμε πάτημα στις κλαίουσες Μαγδαληνές. Στο Αιγάλεω δόθηκαν υπό μορφή δικαιοσύνης(?) 2 ανύπαρκτα πέναλτι-στο 2ο η παράβαση αρχίζει εκτός περιοχής-και κανένας δεν είδε πάλι τίποτα.Πλάκα-πλάκα έχει σπάσει και τα κοντέρ της Παράγκας η ΑΕΚ σε πέναλτι αλλά δεν τρέχει τίποτα, αποθεώνουμε Φερέρ, Ντέμη και παίκτες. Την σπρώχνουν απροκάλυπτα να πάρει το πρωτάθλημα, και αν δεν είναι η ιδέα μου.....δεν νομίζω να πιστεύετε ότι θα βγεί 3ος ο γαύρος???????

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Όσο για την Λάρισα.....ΕΛΕΟΣ. Με Νταμπίζα-Βάλλα αμυντικό δίδυμο τι περιμένατε? Εγώ απόρησα που δεν έβαλαν και αυτογκόλ.....

Zaphod είπε...

Παιδιά εγω για πέναλντι το είδα....στο ρίπλευ όμως....Σε real time μια χαρά φάση μου φάνηκε

Ανώνυμος είπε...

@ watzycha ναι ρε γαμμώτο, είναι μια αρρώστεια αυτή πια! Εντάξει, πρόστιμο για το χτεσινό δεν πάει, είναι πολύ χοντρό αφού τελικά πήραμε τους 3 βαθμούς, αλλά κάτι πρέπει να γίνει για να πάψει αυτή η ομάδα να αδικεί τον εαυτό της. Ευτυχώς, ο ΜΟΥΝΙΟΘ το έχει πάρει χαμπάρι το θέμα οπότε πιστεύω ότι θα βρει τη λύση σαν γνώστης όχι μόνο του ποδόσφαιρου αλλά και των ποδοσφαιριστών που είναι. Ελπίζω να μην έχουμε σκάσει μέχρι τότε :-)

Από την άλλη, δεν μου πολυάρεσε που στο γήπεδο ήταν καμμιά 15.000 μόνο. Έπειτα από τις προηγούμενες επιτυχίες και καλές εμφανίσεις, περίμενα 30.000! ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, να χαλαρώνουμε και να σνομπάρουμε ματσάκια...

Τελοσπάντων. Εμπιστοσύνη σ' αυτή την ομάδα υπάρχει από τη μεριά των οπαδών, αυτό είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΛΟ, αρκεί να μην υπάρχει ... υπερβολική εμπιστοσύνη και μας γυρίσει ανάποδα το αίσθημα :-)

kornass είπε...

Ρε φίλε η μπάλα ήταν στον αέρα την ακούμπησε ο επιθετικός της Καλαμαριάς με το κεφάλι και έπεσε με κίνηση καρατέκα ο Εμπέντε επάνω του και τον σώριασε. Ήταν πέναλτι, πως να το κάνουμε τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει νόημα να συζητάμε αν ήταν πέναλτυ ή όχι. Τεχνικά, ήταν 100%. Προφανώς, η ταχύτητα και η ιδιαιτερότητα της φάσης ήταν τέτοια που δικαιολογεί οποιαδήποτε απόφαση. Μη μου πει κανείς, απ΄ όλους όσοι ήμασταν στο γήπεδο χθες, ότι είχε ξεκάθαρη αντίληψη για το τί συνέβη σε πραγματικό χρόνο...

Τέτοιου είδους πέναλτυ και έχουμε κερδίσει και μας έχουν στερήσει πολλές φορές. Κρίμα που δώσαμε το περιθώριο να συμβεί, τώρα είμαστε αναγκασμένοι να "φάμε στο κεφάλι" την προπαγάνδα των φερέφωνων, που ξεσάλωσαν από χθες το βράδυ. Ούτως ή άλλως, αυτοί ψάχνουν αφορμές να δικαιολογήσουν το μισθό τους και θα τις βρουν ο κόσμος να χαλάσει.

Εμείς, σταθερά δίπλα στον Μουνιόθ, που παραλίγο να πάθει 17 εγκεφαλικά χθες βλέποντας τα "παιδιά" μας να παριστάνουν τους Πελέδες με τακουνάκια και άλλα "περίεργα"...

Η εξήγηση βέβαια είναι απλή. Αυτή η ομάδα, έχει φάει τόσο "σκατό" που κυνηγάει με το ντουφέκι την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, ότι είναι ώριμη και υψηλού επίπέδου. Όμως δεν είναι ακόμα έτοιμη, είναι προφανές και δεν μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το "στράβωμα" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ισπανός θα βρει την κατάλληλη συνταγή, είμαι βέβαιος.

Υ.Γ. Θέλει κάποιος να σχολιάσει την απόδοση και την εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά και νοοτροπία του Δημήτρη Παπαδόπουλου?

@petrosskl είπε...

Συγχαρητήρια στον Ζενεκίδη που δεν έδωσε το πέναλτι. Και έτσι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα εύνοια της ομάδας μας.
Έτσι βγήκε πάλι στην επιφάνεια το μεγαλείο του gay 0-7-24, που με κορυφαίους τους Βάλλα και Νταμπίζα πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα...
Πάμε έτσι και του χρόνου ο gay θα είναι πάλι πλήρης!
Όσο για τους δημοσιογράφους...είναι πραγματικά ανεξάρτητοι και...δημοκράτες! για περισσότερες πληροφορίες...2310 521010!!!

@petrosskl είπε...

Α! και κάτι άλλο παιδιά...
ΠΟΣΟ χαίρομαι που ο ΟΦΗ μας πάει καλά!
"Γιατί εμείς τον ΟΦΗ τον αγαπάμε!"
ΧΑΧΑΧΑΧ :P

Ανώνυμος είπε...

@ antikoala πιστεύω πως η φάση είναι από εκείνες που άνετα σφυρίζονται πέναλτι χωρίς να γίνει ο χαμός. Βέβαια στο γήπεδο δεν μπορείς να δεις τι ακριβώς τρέχει σε τέτοιες φάσεις, όμως η φάση δεν παίχτηκε μόνο μεταξύ Εμπέντε και Ουέλιγκτον (όπως το ανέλυσες) αλλά μπλέκεται και ο ΝΙΛΣΟΝ που φαίνεται να τραβάει τον Ουέλιγκτον - οπότε τι να πεις;

Τελοσπάντων, θέμα ... απολογίας προς τις γαβριέλες δεν τίθεται βεβαίως - ούτε και θέμα να μη γινόμαστε σαν κι αυτές τις παστρικιές. Το μόνο θέμα είναι ότι η ομάδα μας δεν έπαιξε έτσι ώστε να καθαρίσει ΑΝΕΤΑ αυτό το ματσάκι με 3+ γκολ διαφορά - πράγμα που σαφώς ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ κι όταν δεν χαλαρώνει μαλακωδώς.

squarelogic είπε...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
3-2:"ωχ,αυτοι βαλθηκαν να το κανουν ντερμπυ το ματσακι"
φαση πεναλτυ:(μεσα σε κλασματα του sec)"ωχ,και τοπα εγω,τωρα?...σφυριζω πεναλτυ στο 90+ στην Καλαμαρια και με κυνηγανε ολοι οι βαζελοι που φωναζαν για το Ζωγραφο τη περασμενη Κυριακη ή το κανω γαργαρα κι ουτε γατα ουτε(σχεδον)ζημια"?
Ε,η (ελληνικη)λογικη σ'αυτες τις περιπτωσεις λεει οτι κάνεις αβαντα στον ισχυρο γηπεδουχο και για τον αδικημενο μικρο "θα τα βρει η επιμελητεια" στο μελλον.Δεν επικροτω,αλλα δεν πμορεις να δεις το χτεσινο μεμονωμενα,αποκομμενα απο το τι γινεται στα αλλα παιχνιδια,απ το παρελθον...Απολυτα αναμενομενη η αποφαση του διαιτητη που θα την φυλαει στα "καμαρια"μας που τον εστησαν στον τοιχο!

Kolka είπε...

Δεν με νοιάζει αν ήταν πέναλτυ ή όχι. Με νοιάζει ο εφησυχασμός των παικτών, που έπαιξαν πέντε καλά παιχνίδια και άρχισαν τις μανούρες. Να ρωτήσω και κάτι; Η γκαφίτιδα είναι ασθένεια κολλητική; Μόλις γύρισε στις προπονήσεις ο Γκαλίνοβιτς, άρχισε τις γκέλες ο Εμπέντε...

Ανώνυμος είπε...

@oldboy: Είναι πέναλτυ. Γιατί? Διότι ο κανονισμός είναι σαφής και δεν αφήνει περιθώριο ερμηνείας. Συγκεκριμένα, όταν η ενέργεια του αμυνομένου, του δίνει πλεονέκτημα έναντι του επιτεθεμένου, υφίσταται παράβαση.

Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα: Όταν η μπάλλα εξοστρακίζεται στο χέρι του αμυνομένου και αλλάζει πορεία. Εφόσον ο αμυνόμενος αποκτά πλεονέκτημα, τότε υφίσταται παράβαση. Ο κανονισμός ΔΕΝ εξετάζει εάν αυτό έγινε ακουσίως ή εκουσίως – η πρόθεση ΕΧΕΙ καταργηθεί. Κι αυτό για προφανείς λόγους. Για να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη ομοιομορφία στις διαιτητικές αποφάσεις και να εξαλειφθεί η ερμηνεία του ακουσίως-εκουσίως από τους διαιτητές. Άλλωστε, όλη η αναμόρφωση του παγκόσμιου κανονισμού διαιτησίας, με τον οποίο εναρμονίζονται οι κατά τόπους Π.Ο., αυτή τη λογική έχει. Βέβαια, θα μου πεί κάποιος, μα αν ήθελαν πραγματικά καθαρό ποδόσφαιρο θα έβαζαν τη χρήση του video (όπως στο American Football) και δεν θα άφηναν τους διαιτητές να ερμηνεύουν τον κανονισμό κατά το δοκούν (διαιτητές πεζοναύτες ή ελευθέρας βοσκής πάντως έχουμε δεί και στα Παγκόσμια Κύπελλα).

Το τι (θα έπρεπε να) ισχύει (βάσει του κανονισμού) με το τι σφυρίζουν οι διαιτητές και με το πώς το ερμηνεύουν οι δημοσιογράφοι, τηλεκριτικοί, διαιτητοπατέρες, παρατηρητές διαιτησίας απέχουν μεταξύ τους όσο η ημέρα στον Ισημερινό και η νύχτα στην Φινλανδία…

Και κάτι που αφορά στους διαιτητές και στις «πονηρές», «πιασμάν», «αβαβά» διαιτησίες: Όλοι όσοι γνωρίζουν από διαιτησία, γνωρίζουν ότι ο διαιτητής ο έχων δόλο, ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ «πονηρή» φάση να του γίνει εντός περιοχής του «μεγάλου» στα τελευταία λεπτά, π.χ. σε μπαλιά από ψηλά (σέντρα, κόρνερ), σφυρίζει λήξη στον αέρα ή κάποια παράβαση που μόνο αυτός είδε – και το αντίστροφο, ήτοι με τα «πονηρά» σφυρίγματά του κλείνει αυτόν που θέλει να βλάψει στην περιοχή του (όρα Ευθυμιάδης στη Λεωφόρο με το πέναλτυ επί του Βενετίδη στο 94’ όπου ισοφαριστήκαμε – όποιος θυμάται τον αγώνα, θα θυμάται ότι από το 60’ και μετά περίπου δεν περάσαμε τη σέντρα).

Σε ότι αφορά στις κρίσεις, εξώφυλλα κλπ πονήματα των «αντικειμενικών», με κάλυψαν τα παιδιά στα παραπάνω comments. Η πρόταση μου για το outing ισχύει…

Sniper

Old Boy είπε...

Παιδιά, εγώ στο ποστ δεν λέω ότι δεν είναι πέναλτι. Στο ποστ κάνω μια εντελώς συγκεκριμένη ερώτηση, χωρίς στην ερώτηση αυτή να αμφισβητήσω ότι τον γκρέμισε ο Εμπεντε. Μην μου αποδίδετε γάβρικη νοοτροπία λοιπόν. Απάντηση ψιλοτεκμηριωμένη μόνο ο Sniper έδωσε. Δηλαδή στην ερώτηση «γιατί ήταν πέναλτι;» η απάντηση δεν μπορεί να είναι «επειδή ήταν». Ούτε «επειδή τον γκρέμισε ο Έμπεντε». Γιατί και ο Έμπεντε και ο Ουέλλιγκτον την μπάλα κυνηγούσαν και ο Ουέλλιγκτον πρόλαβε και πήρε την κεφαλιά. Αν όντως η διατύπωση του κανονισμού κάνει λόγο για «πλεονέκτημα του επιτιθεμένου» τότε μάλλον είναι πέναλτι.
Μια ακόμη ερώτηση. Το έμμεσο στην περιοχή έχει καταργηθεί; Σε ποιές περιπτώσεις δίνεται; Μήπως είναι έμμεσο;
Δεν ξέρω. Στ' αλήθεια τα ρωτάω αυτά, όπως αληθινή ήταν η απορία μου στο ποστ.

σχολιαστής είπε...

Αν ήταν στην αρχή του αγώνα, θα το' έδινε χωρίς κουβέντα. Και κάρτα στον τερματοφύλακα. Αλλά τελευταίο λεπτό, ήθελε αρχίδια μεγάλα για να το δώσει.

Τέλος καλό, ας μην παίξουμε σε άλλο παιχνίδι όπως παίζαμε με τον Μπάκε γιατί η μπάλα τιμωρεί και μπορεί ο τίτλος) να πετάξει.

Και ας κάνουμε δυο καλές μεταγραφές επιλογής Μουνιόθ το Γενάρη. Λεφτά έχουν οι Βαρδινογιάννηδες, δεν έχουν πρόβλημα

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη αν εβρισκε πρώτα την μπάλα και μετά τον παίχτη, ετσι όπως τον βρήκε, δεν θα ήταν πεναλτυ?Πιστεύω πως έπρεπε να δοθεί μαρς γιατί δεν είμαστε ανθρωποι εμείς.Πριν από 2 μέρες λέγαμε για τα χάλια του γαύρου κ πως εμείς πρέπει να φανούμε σοβαροί για να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε στραβοπάτημα κ αντί αυτών προσπαθούμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας.Ας αφυπνιστούμε λοιπόν κ ας είμαστε τουλαχιστον σοβαροί γιατί κακά τα ψέμματα δεν γίναμε ξαφνικά μέσα σ' ένα μήνα ομάδα που να έχει την ευχέρεια να καθαρίζει τα λεγόμενα μικρά παιχνίδια με άνεση από το πρώτο 10λεπτο.

Ανώνυμος είπε...

6 φλώρια συζητάνε για την κατάντια τους!
Πραγματική βαζελοκατάσταση!
Ή με άλλη λέξη : ολντμποϊσμός

warzycha είπε...

Αναρωτιέμαι τι ενδιαφέρον βρίσκεις σε τούτο το blog ανώνυμε... Προφανώς εσύ χαίρεσαι όταν σε ευνοεί η διαιτησία. Δηλαδή πάντοτε. Έτσι έμαθες, δεν σε παρεξηγώ. Άσε μας εμάς να μπορούμε να κάνουμε και αυτοκριτική και να παραδεχόμαστε και τα αρνητικά. Αυτό μας κάνει διαφορετικούς από εσάς. Αυτό μας ξεχωρίζει από την καφρίλα.

squarelogic είπε...

ανωνυμε προβοκατορα χαιρομαι που σουχει γινει συνηθεια αυτο το μπλογκ-κανει καλο στο στενο μυαλο σου.Οπως λεει και ο warzycha η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι βλεπεις 6-8 σοβαρους οπαδους να παραδεχονται αμεσως οτι η ομαδα τους ευνοηθηκε.Αν μου δειξεις ενα λινκ γαυρο-μπλογκ που να γινεται το ιδιο θα σκισω τα διπλωματα μου...

Ανώνυμος είπε...

@old boy (ειδικότερα) και όλους γενικότερα: Είναι τρομερό αυτό το πράγμα... ο καθένας λέει αυτό που ξέρει, αυτό που τον έχουν μάθει χρόνια τώρα (διαβάζοντας, ακούγοντας, συν-σχολιάζοντας) και ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΡΗΜΑΔΗΣ Ο ΓΑΜΟΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ (ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ) ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ. Δηλαδή "τυφλός τυφλόν οδήγαγε", ήτοι ότι στραβό υπάρχει το ακολουθούμε???

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΠΟΚΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ"....????

Αυτά όμως ΔΕΝ τα γράφουν ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΡΠΕΤΟΠΑΝΟΥΤΣΟΙ...

Σε ότι αφορά στον ανώνυμο, μία παλιά Τσέχικη παροιμία λέει: "Μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να παίζει βιολί. Και τον καιρό σου χάνεις και το γουρούνι ενοχλείς". Ο νοών νοήτω...

Sniper