Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2006

Χθες και σήμερα... χωρίς λόγια


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χέθε μέθα Πολυχρόνη...

Ανώνυμος είπε...

Για την ιστορία, ο Σωκράτης Κόκκαλης ακολούθησε την ομάδα μπάσκετ στην Τουρκία και δεν βρέθηκε στις κερκίδες του «Μεστάγια».
Βέβαια κ οι 18 στο κεφάλι δεν τον χάλασαν τον κατάσκοπο, αλλά φανερά πλέον η κρίση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι τέτοια που οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να φανούν.Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να σηκώσουν κεφάλι κ εννοώ ότι κερδίζοντας όλα μας τα παιχνίδια δεν μπορεί...κάπου θα στραβοπατήσουν,οποιαδήποτε εξωαγωνιστική βοήθεια κ αν έχουν.Το άγχος έχει μεταφερθεί σ' αυτούς κ είμαι σίγουρος, με τη σοβαρή εικόνα που έχουμε επί βίκτορ, πως το μέλλον μας ανήκει.ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!!

warzycha είπε...

Πιστεύω ότι ακόμη και αν ξέρει ότι δεν θα βοηθήσει σε τίποτα να διώξει τον Σόλιντ τώρα, δεν θα έχει καμιά επιλογή με το πρώτο στραβοπάτημα επί ελληνικου εδάφους (ή με Σαχτάρ εντός). Υπό το βάρος των κορνέδων μπορεί και να τον διώξει μεσούσης της περιόδου. Γι' αυτό εμείς δεν πρέπει να έχουμε πισωγυρίσματα. No mercy!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αυτόν τον αγώνα γιατί δεν τον γύρισε ο Θρύλος;

Ανώνυμος είπε...

@novalis: Δεν είχε πάρει το Ζωγράφο (Παπουτσέλη, Τσαγκαράκη, Κασναφέρη, Μποροβήλο, Τσίκινη, Τσαχειλίδη) στην αποστολή...

@all symmetexondes se afto to forum: Με ενοχλεί ανθρωπίνως η αχαριστία σας και πιστεύω πως είστε πολύ κακοί άνθρωποι... Αντί να χαίρεστε που υπάρχει ο Ευρωπαίος Τζανετάκος (ο παλιός ηθοποιός), ο σβέρκος του οποίου έχει καταντήσει πιό κόκκινος κι από τη φανέλα που φόρεσε εχθές από τις φάπες που έχει φάει σε όλη την ήπειρο, εσείς τον χλευάζετε? Ντροπή σας...

Η δε αχαριστία σας? ...απροσμέτρητη.. βρε, σας δίνει δέκα χρόνια τώρα "σίγουρα" στο στοίχημα - τόσο σίγουρα που κάποιος γνωστός μου πούλησε το σπίτι του και τα πόνταρε όλα, τώρα έχει ολόκληρη κωμόπολη δική του - κι εσείς, παλιόπαιδα, κακομαθημένα δεν έχετε ίχνος εκτίμησης??? Δεν έχετε καταλάβει ότι μπορείτε να ακουμπάτε πάνω του με σιγουριά???

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!


Sniper

Thrass είπε...

Πάνε για τελικό UEFA.

squarelogic είπε...

kι εγω που ησυχασα οταν εγινε το 2-0,οτι τωρα ο θρυλος θα γυρισει σιγουρα τον αγωνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε γιατί δεν παίρνουνε το Μίχο προπονητή που τα ξέρει όλα και θα τους οδηγήσει στην ευρωπαική υπέρβαση?

Ανώνυμος είπε...

Πέτρος Μίχος:αν είναι δυνατόν να πληρώνουμε την ερτ για να σχολιάζει ο Μίχος.Τόσες μλκιες μαζεμένες δεν έχουν ματαξανακουστεί από ανθρώπινο στόμα.Συμφωνώ με την ιδέα να αναλάβει τον gay.