Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2006

Ζωγράφος - Γεωργάτος - Εξευτελισμός.

Μπορεί να φταίει που είμαι τυφλός, φανατικός, χολερικός, οπαδός, μπορεί να φταίει αυτό, αλλά αρνούμαι να σχολιάσω ποδοσφαιρικά, αρνούμαι να σεβαστώ, αρνούμαι να αναγνωρίσω αυτήν την ομάδα, αρνούμαι να αισθανθώ οτιδήποτε άλλο από σιχαμάρα γι' αυτό που είδα σήμερα και γι΄αυτό που βλέπω πάνω από μια δεκαετία τώρα.
Η φαρσοκωμωδία Ζωγράφου - Γεωργάτου μου λέει εμένα ως θεατή, εμένα ως οπαδού ότι, κύριε, δεν με ενδιαφέρει να τηρήσω καν τα προσχήματα, δεν με ενδιαφέρει να κατουράω πάνω στη νοημοσύνη των φιλάθλων, όσο και να λήξει το σκορ εγώ ως Ζωγράφος έκανα το καθήκον μου, έδειξα ότι θα σφυράω ό,τι θέλω, γιατί ξέρω πως όσα εγκλήματα κι αν κάνω, αύριο ο αθλητικός Τύπος θα έχει τον Ριβάλντο πρωτοσέλιδο και όχι εμένα.
Γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές και γιατί πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές, αν θέλουμε να φτιάξουμε ποδόσφαιρο.
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
ΖΩΓΡΑΦΕ, ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ.
Αλλά εσύ τη δουλειά σου την έκανες κι εγώ είμαι ο γραφικός που σε βρίζω.
Αν αύριο SPORTDAY, SPORTIME και GOAL, έβγαιναν με τον Ζωγράφο πρωτοσέλιδο και όχι υποσημείωση, δεν θα τους έπαιρνε να είναι τόσο κραυγαλέοι.
Δεν θα το κάνουν όμως, γιατί είναι αντικειμενικός Τύπος και αυτό εδώ ένα οπαδικό μπλογκ.

8 σχόλια:

squarelogic είπε...

απο τα σχολια σου που εχω διαβασει εγω, μονο τυφλος,φανατικος οπαδος δεν εισαι...ομως δεν αντεχεται αλλο αυτη η ιστορια 10 χρονια τωρα-και με αλλαγη κυβερνησης και τον Κοκκαλη υποτιθεται στο στοχαστρο,παλι το πανω χερι εχουν.Μπραβο στον Σκορδα του ΑΡΗ που το εθεσε ωραια το θεμα(οτι αυτα δεν γινονται ουτε στα φιλικα,και αρα αφου ειναι..φιλικο δεν κανουμε δηλωσεις)και ελπιζω να μην περασει ντουκου το θεμα.
Για να δουμε και τις "αντικειμενικες"φυλλαδες αυριο τι θα λενε.
Η τιμωρια τους ομως θα ειναι παντα οτι στην Ευρωπη που οι Γεωργατοι δεν μπορουν να κανουν τετοια ατιμωρητοι,μια ζωη θα αναρωτιουνται γιατι δεν μπορουν...γιατι ο Βαζελος τα καταφερνει και αυτοι ειναι μονιμως "ατυχοι".Και θα κανουν οι Ερπετοπουλοι βαθυστοχαστες αναλυσεις για ψυχολογικα συνδρομα(που ολως τυχαιως προσβαλλουν και τους αλλοδαπους που φορανε την κοκκινη φανελα μολις ερθουν στην Ελλαδα),για βουντου,για μπατζετ κλπ.Ενω η εξηγηση ειναι τοσο απλη...

Thrass είπε...

Παρόλο που ο Ζωγράφος είναι γνωστός κίναιδος του Κόκκαλη, συμφωνώ ότι σήμερα ήταν ιδιαίτερα εμετικός. Δεν ήταν μόνο οι τρεις φάσεις με το Γεωργάτο (κυρίως οι δύο πρώτες, η τελευταία δεν ήταν τόσο εξώφθαλμη), από το 2-0 μέχρι το 2-2 έπαιζε τον Ολυμπιακό 80-20. Μετά το 2-2 το 'κλεισα.

Αλλά θα σε μαλώσω: ξεχνάς τον επόπτη που ήταν από τη μεριά τής κάμερας (αυτόν που έπαιζε τον Ολυμπιακό στο Α'), που όλως τυχαίως τα λανθασμένα του σφυρίγματα ήταν όλα κόκκινα.

Για να πω το προφανές, το ματς ήταν καθαρά στημένο. Και από ό,τι φαίνεται η σουπερλίγκα εξακολουθεί να μην ενδιαφέρεται ν' αλλάξει αυτήν την κατάσταση. Είναι κάπως απογοητευτικό.

Thrass είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

@ old boy κάνεις ένα ... λαθάκι: οι εφημερίδες που αναφέρεις (SportGay, Φιλάθλιος) είναι ΟΠΑΔΙΚΟΣ Τύπος και αυτό εδώ το μπλογκ είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ!

Το νω πει κανείς ρε αδέρφια; Ξερνάει το πανελλήνιο με τις ζωγραφιές...

ΑΛΛΑ, λέω, δεν πειράζει, αφήστε τις γαβριέλες να νομίζουνε πως έχουν ομάδα ... σε δυο μέρες ακολουθεί το γνωστό σούπερ show:

BATMAN vs JOKER part II

NYXTEΡΙΔΕΣ κατά ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥ μέρος 2ο

Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος, όπως πάντα!!!

kornass είπε...

Ο Ζωγράφος και ο κάθε Ζωγράφος θα αλωνίζουν στα γήπεδα όσο το επιτρέπουν όλοι οι άλλοι παράγοντες πλην του Σώκρατες. Αλλά φαίνεται οτι κουμάντο κάνει ακόμα ο Σώκρατες για τα καλά. Ή αυτό ή τον φοβούνται οι διαιτητές. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που έβλεπα στο Χαριλάου με τον Γεωργάτο. Γιατί με 2 γκολ στην πλάτη και 10 παίχτες τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Σίγουρα ο αρης φανέρωσε οτι είναι μικρή ομάδα αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι ο γαύρος ευνοήθηκε απρόκλητα από το κοράκι.

Το πιο ενοχλητικό απ' όλα όμως έιναι πως τα ΜΜΕ το κάνανε γαργάρα. Φανταστείτε στη θεση του γαύρου να είμαστε εμείς.....1 μήνα θα το σχολιάζανε....ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ δημοσιογράφοι και άχρηστοι της ΠΑΕ που δεν προστατεύετε παρασκηνιακά την ομάδα μας και τον θεσμό που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κύριοι,

σήμερα ανακάλυψα το Blog (μου το έστειλε ο Old Boy).

Δεν είμαι θρήσκος, αλλά μάλλον εδώ πληρώνονται όλα... Δεν υπάρχει μετά θάνατον ζωή... Τα εντόπια όργια του JOKER χρόνια τώρα πληρώνονται (και θα πληρώνονται) εκεί που δεν υπάρχουν οι έξωθεν βοήθειες.

Σε ότι αφορά στην SportDay, είναι ΟΠΑΔΙΚΗ συγκεκαλυμένα. Το ίσιο κρατάνε ο Νικολογιάννης, ο Σαμπράκος και ελάχιστα ο Σωτηρακόπουλος ο οποίος δεν ασχολείται με τα εντόπια μάλλον διότι οι άλλοι δύο συνιδιοκτήτες είναι άρρωστοι οπαδοί...

Ανώνυμος είπε...

Ο anonymous είμαι... ο ακριβώς αποπάνω, ξέχασα να υπογράψω (είμαι λίγο νέος είπαμε)...

Sniper

Ανώνυμος είπε...

www.athensout.gr