Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2006

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΕΡΕΝΤΣ...


Σε ευχαριστούμε για τις χαρές και τις μνήμες που μας προσέφερες. Και κυρίως γιατί εδώ και 35 χρόνια χτυπιούνται και οδύρονται τα λιμενικά απόβλητα, για κάτι που δεν θα καταφέρουν ΠΟΤΕ....

13 σχόλια:

@petrosskl είπε...

Όμοιος σου κανένας...

Ανώνυμος είπε...

Όταν σε μια στιγμή που υποτίθεται ότι τιμάς κάποιον νεκρό σου, βγάζεις την κωλογαμημένη βαζελοεμπάθειά σου, τότε αξίζει να εισπράξεις ένα :
ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ.
ΤΙ ΚΑΛΑ!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τρισάθλια ανώνυμη θρασύδειλη κότα που γράφεις αυτά τα εμετικά σχόλια, σε ευχαριστώ που αποδεικνύεις τι υπάνθρωποι και χαμερπή(άνοιξε λεξικό γιατί σίγουρα δεν ξέρεις την λέξη) σκουλήκια είστε. Βρες ένα blog να συζητάς με τους ομοίους σου γιατί το παρόν απευθύνεται σε ανθρώπους-δεν συγκαταλέγεσαι στο είδος-με ανώτερο του μέσου επίπεδο, κάτι που επίσης δεν διαθέτεις. Περαστικά...

Kolka είπε...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Είμασταν τυχεροί που μια τόσο μεγάλη μορφή πέρασε απ' αυτόν τον τόπο κι απ' αυτήν την ομάδα. Ολα τα υπόλοιπα δεν αξίζει να τα συζητάμε.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τί λένε ο "Στρατηγός" και ο "Πολέμαρχος" για τον "Καλπάζοντα Συνταγματάρχη"...

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=65462

Old Boy είπε...

Aνώνυμε, μαλακία του Κουτόχορτου που στον ποστ για τον θάνατο του Πούσκας αναφέρθηκε σε σας, αλλά και το δικό σου το σχόλιο είναι γελοίο. Aς βριστούμε με άλλες αφορμές ρε παιδιά, δεν έχει πλάκα έτσι.

squarelogic είπε...

αν και δεν ειδα με τα ματια μου το Γουεμπλευ,ειμαι σιγουρος οτι ο αποηχος του με εκανε να γινω Παναθηναικος...δηλωνα τετοιος ακομα κι οταν δεν εβλεπα ακομα ποδοσφαιρο και ακουγα την καζουρα των φιλαρακων στα χρονια του Γουλανδρη...γι'αυτο και για το Θρυλο που θα ζει για παντα,ευχαριστω Φερεντς!Στη μνημη μας θα ζεις παντα

squarelogic είπε...

οσο για τον Θρασυδειλο ανωνυμο 2 πραγματακια.
1)το οτι κανεις το εμετικη σου ιεροσυλια ανωνυμα δειχνει α)οτι τσαμπα φορας παντελονια β)οτι ξερεις πως αυτο που εγραψες ειναι ΥΒΡΙΣ(με την αρχαια ελληνικη εννοια του ορου-αν εμενες καθολου στο σχολειο για να την αντιληφθεις)
2)δειχνεις περιτρανα την διαφορα επιπεδου αναμεσα στους οπαδους των 2 ομαδων.
Εμεις θα αποχαιρετησουμε με το σεβασμο που του πρεπει τους Ριβαλντο,Τζορτζεβιτς πχ.κι ας μας εκλεισαν ουκ ολιγες φορες το σπιτι-τους σεβομαστε ομως για την αξια τους,το ηθος τους,και τις σπανιες στιγμες που μας προσφεραν στα γηπεδα.Ομοιως σεβομαστε τον Σαβεβσκι,τον παικτη Μπαγεβιτς και θαπρεπε κα συ να χτυπας προσοχη εμπρος σε Βαζεχα,Ζαετς,Ροτσα...Αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις παιδεια,αγαπη για το παιχνιδι και ηθος...κι εσυ απεδειξες οτι αυτα τα βρισκεις μονο στα λεξικα.Σε λυπαμαι...

Ανώνυμος είπε...

Anonymous said...

Όταν σε μια στιγμή που υποτίθεται ότι τιμάς κάποιον νεκρό σου, βγάζεις την κωλογαμημένη βαζελοεμπάθειά σου, τότε αξίζει να εισπράξεις ένα :
ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ.
ΤΙ ΚΑΛΑ!

------------------------------
Μπράβο ανώνυμε....
Τα μουνιά που δεν σέβονται τους νεκρούς της Θ-7, δεν αξίζουν κανένα σεβασμό, όσο κι αν μυξοκλαίνε για τον θάνατο του ραμολί.
Old Boy , άντε γράψε καμιά παπαριά για την πόρτα του πολυτεχνείου και άσε τις νουθεσίες

Old Boy είπε...

Ανώνυμε, ο Κουτόχορτος είναι φίλος μου και δεν θα σου ζητήσω την άδεια να τον νουθετήσω, ούτε αυτός θα σου ζητήσει την άδεια να μου απαντήσει αν θέλει. Επίσης, αν σε ενοχλούν οι παπαριές που γράφω για το Πολυτεχνείο να έρθεις να το πεις στο μπλογκ μου και όχι εδώ.

squarelogic είπε...

ασε ρε old boy,τι καθεσαι και απαντας σε ανωνυμες κοτες-ετσι κι αλλιως ολοι ειμαστε με ψευδωνυμο εδω μεσα,και οι θρασυδειλες κοτες ουτε με αυτο δεν υπογραφουν τα εμετικα τους γραφτα...σιγα ρε,μην πνιγειτε απο ανδρισμο!που την ειδε η τελευταια κοτα την ελλειψη σεβασμου στους ατυχους της θ.7 ΕΔΩ ΜΕΣΑ,πολυ θαθελα να ξερω..ασε που δεν συγκρινεις το impact ενος ΠΟΥΣΚΑΣ με τον τυχαιο ατυχο οπαδο..

warzycha είπε...

Πολύ κακώς απαντάτε... Και νομίζω ότι από δω και μπρος πρέπει να σβήνουμε τις εμετικές ύβρεις του κάθε διεστραμμένου που δεν έχει τι να κάνει και μπαίνει εδώ να βγάλει το άχτι του...

Ανώνυμος είπε...

Ferenc, σε ευχαριστώ για αυτά που μου χάρισες... ακόμη κι αν ήμουν μόνο 4 ετών τότε και δεν καταλάβαινα απόλυτα...


Sniper