Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2006

ΜΑΛΕΖΑΝΙ

Ναι, ναι, το ξέρω ότι ο Καρπετόπουλος είναι γάβρος και μάλιστα "προεδρικός" γάβρος. Αυτό που έγραψε όμως στη "SportDay" για το πως θα χειριζόταν ο Μαλεζάνι το ματς με τον Εργοτέλη, αν καθόταν ακόμη στον πάγκο του ΠΑΟ, είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό. Enjoy:
«Ο Μαλεζάνι, από την άλλη, στο αντίστοιχο περσινό ματς του ΠΑΟ μετά το πρώτο ημίχρονο θα κοίταζε πώς να διορθώσει την ανασταλτική λειτουργία. Πιθανότατα θα έβγαζε έναν πλάγιο χαφ ή έναν επιθετικό για να βάλει έναν τρίτο κεντρικό αμυντικό. Μπορεί να άλλαζε τον Μάντζιο -αλλά με τον Αντριτς. Αποκλείεται να έβαζε σε αυτό το σημείο του αγώνα δύο δημιουργικούς μέσους. Ενα φορ παραπάνω ίσως, δύο χαφ που δεν μαρκάρουν πολύ, ποτέ! Στο τέλος το παιχνίδι θα τελείωνε 0-0 (όπως στη Λιβαδειά) και ο κόουτς θα εξηγούσε πως συμμάζεψε την άμυνα και ότι η ξαφνική απουσία του Παπαδόπουλου από την επίθεση χάλασε τα σχέδιά του. Τέλος, θα σημείωνε ότι ο ΠΑΟ έχει τέσσερα ματς να δεχτεί γκολ, πράγμα που πιστοποιεί την πρόοδο της ομάδας.»

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρπετόπουλος είναι ΜΕΓΑΣ ΑΜΠΑΛΟΣ και ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, συν τοις άλλοις! Έλεος!

Καλά ρε σεις, δεν θυμόσαστε πόσο ντόρο έκανε κι αυτός κι όλο του το σινάφι πέρσι, επειδή ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ έπαιζε ακριβώς με ΔΥΟ δημιουργικούς μέσους; Δεν θυμόσαστε θρήνους και οδυρμούς για το ότι ... δεν κολλάει ο ΕΚΙ με τον ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ επειδή - έτσι έλεγε κι αυτός και το σινάφι του - δεν παίζεται η σύγχρονη μπάλα με 2 δημιουργικούς μέσους;

Πλάκα μας κάνει; Ποντάρει στην αμνησία μας; Μας θεωρεί τόσο λαμάκες;

Ο άνθρωπος αυτός λέει και ξελέει κατά το συμφέρον του και για να φανεί ξύπνιος (ο μπούφος)! ΤΙΠΟΤΑ απ' όσα λέει για το ποδόσφαιρο δεν είναι να το εμπιστευτείς, ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΗ! Είναι άσχετος, εμπαθής και απατεώνας!

Ή μήπως ξεχνάτε τις ειρωνείες του για το rotation (που στο κάτω κάτω, ήταν ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ επιβεβλημένο πέρσι στο Ιταλό εξαιτίας πολλών τραυματισμών, καρτών και απουσιών), το οποίο τώρα γαργαρίζει κι αυτός και το σινάφι του επειδή το κάνει ο σωσίας του τηλεΓιώργου Παπαδάκη;

ΕΛΕΟΣ!

Ό,τι και να καταλογίσουμε στον Ιταλό, γεγονός είναι ότι στα δικά του χέρια η ομάδα μας απέκτησε έναν επιθετικό αγωνιστικό προσανατολισμό (άλλος θρήνος που είχε γίνει για το 4-3-3, ότι δήθεν δεν ταιριάζει στον ΠΑΟ και θα μας καταστρέψει).

Κι έπειτα, πώς να ξεχάσουμε με ποιόν ΑΙΣΧΡΟ τρόπο του φέρθηκε το Καρπετοπουλοσινάφι από την πρώτη στιγμή; Αποκλειστήκαμε εμείς πέρσι από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ ενώ ήμασταν στη 2η θέση στη βαθμολογία, είχαμε νικήσει τη Βέρντερ κι είχαμε φέρει ισοπαλία με τη Μπάρτσα: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, για τον Ιταλό, έσκουζαν εν χορώ! Αποκλείστηκε φέτος το ΑΕΚ44 από το Χαϊδάρι κι ενώ είναι στην 3η θέση κι έχει καταφέρει με κόπο να νικήσει τη ΛΙΛ που έπαιζε 70' με 10 παίχτες: ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΦΕΡΕΡ και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΕΛΕΟΣ ΛΟΙΠΌΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Kolka είπε...

Γεια σου Τζόνυ
Για τα περί "απατεώνα Καρπετόπουλου" δεν θα απαντήσω, δεν είναι δική μου δουλειά. Οσον αφορά στον Μαλεζάνι όμως, έχει απόλυτο δίκιο. Ημουν μέσα στη Λεωφόρο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που μας κόστισε το πρωτάθλημα και οφείλω να σου πω ότι πιο πολύ μπάλα ξέρανε οι διπλανοί μου παρά ο Αλμπέρτο. Και στο κάτω κάτω της γραφής καλύτερα να χάναμε από εκείνο τον Ηρακλή (οχι τον Ηρακλή τον καλό του Κωφίδη, υπενθυμίζω), παρά να παίζαμε για την ισοπαλία ως το ογδοηκοστό λεπτό, οπότε πάθαμε τον πανικό της αρκούδας και αρχίσαμε τις γιόμες μπας και πιάσει καμιά κεφαλιά ο αγιος Γιάννης ο Γκούμας. Για να τελειώνουμε: Οσα είδα από τον συγχωρεμένο τον Κυράστα στο γήπεδο, όσα είδα από τον Μαρκαριάν και όσα έχω δει ως τώρα από τον Μουνιόθ, δεν τα είδα ούτε στο ελάχιστο από τον Μαλεζάνι. Και -γαμώ το μπελά μου- πρέπει να ήταν ο πιο άκομψος Ιταλός που ήρθε στην Ελλάδα. Το γράφω αυτό γιατί από τον πάγκο του ΠΑΟ έχει περάσει και ο κομψότερος προπονητής όλων των εποχών, ο Χέλμουτ Σενέκοβιτς!

Ανώνυμος είπε...

Τζόνυ, τα είπες ΟΛΑ! Ανεξάρτητα από το αν ο Αλμπέρτο ήταν κατάλληλος ή ακατάλληλος, ο πόλεμος που δέχτηκε από τα γνωστά φερέφωνα, με μέγα πρωταγωνιστή τον Καρπετόπουλο, ήταν χωρίς προηγούμενο!

Ο συγκεκριμένος εγκάθετος, εξελίσσεται σε μεγάλη πληγή. Με αυτή την απίστευτη σοβαροφάνεια και τη δήθεν τεχνική γνώση, με το ύφος των χιλίων καρδιναλίων, "ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις" στηριγμένος στις πλάτες του γαυροκατεστημένου, παριστάνει τον "γκουρού" και εξυπηρετεί πολύ συγκεκριμένες αποστολές.

Περιμένετε και θα δείτε, τί έχει να γίνει αν, ο μη γένοιτο, ο Μουνιόθ φέρει κάποιο "στραβό" αποτέλεσμα. Ο wannabe Μουρίνιο της "δημοσιογραφίας" θα ξεσαλώσει και θα μας αναλύσει το 4-2-3-1, τον "ρόμρο", το "διαμάντι" και τις άλλες μαλακίες που ακούμε στα ραδιόφωνα και διαβάζουμε στις φυλλάδες.

Για την ώρα "λουφάζει", επειδή δεν τον πάνε τα αποτελέσματά μας. Κι έχει αφήσει το alter ego του, τον Πανούτσο, να σπέρνει την αμφιβολία και την ειρωνία. Αλλά μην γελιόμαστε: αυτός και οι όμοιοί του αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα έντεχνης διαστρέβλωσης της πραγματικότητας στην αθλητική δημοσιογραφία. Με μόνιμο θύμα, φυσικά, τον ΠΑΟ, ο οποίος δυστυχώς "διοικείται" από τη γνωστή ανεπαρκή, άσχετη και άκομψη περί τα επικοινωνιακά οικογένεια.

Ας μας κάνει τη χάρη λοιπόν ο "Κάρπετ" να μας αφήσει 'ησυχους κι ας "αναλύσει" το παιχνίδι του γαύρου, το οποίο προφανώς συζητά με τον γελοίο "Αναστό" - όπως ο ίδιος έχει κατ΄ επανάληψιν δηλώσει, τον θεωρεί πολύ μεγάλο προπονητή...

Ανώνυμος είπε...

@ Kolka μου, ο Ερπετόπουλος τα λέει ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΚΑ - και σου μιλάω έστω και μόνο γι' αυτό που ανέβασες, ότι δηλ. ο Μαλεζάνι ουδέποτε θα διανοούνταν να βγάλει επιθετικό και να βάλει 2 δημιουργικούς μέσους. Θέλεις απόδειξη στα πολύ πρόχειρα;

ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ 2-1 στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός βλέπει ότι το γήπεδο ψιλογέρνει, ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, τον Τόργκελε, και ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΣΟ, τον Τζιόλη!!!

Κι αν θέλεις, το ψάχνουμε και σε άλλα ματς. Συμπέρασμα; Ο Ερπετόπουλος ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "απόλυτο δίκιο", που λες, αλλά εκτός από κατεργαράκος, είναι και ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΟΛΚΗΣ μ'αυτό που γράφει και ανέβασες.

Να σου θυμίσω όμως κι ότι κάποιοι οπαδοί μας, με το που έκανε ο Αλμπέρτο αυτή την αλλαγή, έσκουζαν "ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑΝΟ", προς τέρψιν του ερπετοπουλαίικου βέβαια!

Αχ φίλε μου, παίζουνε με την αμνησία μας; Μας θεωρούν λαμάκες; Τι να πω...

Thrass είπε...

Συμφωνώ ότι ο Καρπετόπουλος είναι μεγάλος απατεώνας, αλλά άμπαλος δεν είναι. Τεχνικά έχει πολύ καλό επίπεδο για δημοσιογράφος. Απλώς είναι απατεώνας, όπως εύστοχα διατυπώθηκε.

Ανώνυμος είπε...

@ thrass, ΟΚ, δεν είναι άμπαλος, είναι χοντρόμπαλος :-)

Old Boy είπε...

Διαφωνώ ότι ο Καρπετόπουλος είναι άμπαλος. Πιστεύω ότι ξέρει περισσότερη μπάλα από την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων αθλητικογράφων. Ωστόσο. Ωστόσο έχει κατά τη γνώμη μου ένα άλλο χαρακτηριστικό: ξεκινάει να γράψει μια ποδοσφαιρική ανάλυση βασιζόμενος σε ένα γεγονός που πιστεύει ότι ισχύει και στη συνέχεια από το ένα γράφει άλλα πέντε από το μυαλό του, ενθουσιαζόμενος από την πορεία του κειμένου. Έτσι θα τον βρεις να αναιρεί τον εαυτό του πολλάκις. Αυτό γιατί επειδή όντως γράφει καλά όντως έχει ταλέντο και όντως ξέρει μπάλα, δεν του αρκεί μια ψύχραιμη ποδοσφαιρική ανάλυση, αλλά κάθε άρθρο του το αντιμετωπίζει ως συναρπαστική ιστορία όπου μας αποκαλύπτει τα μεγάλα κρυμμένα μυστικά του ποδοσφαίρου, των συστημάτων, των προπονητών. Σε ένα τέτοιο νομίζω κλίμα κινείται και το άρθρο που σχολιάζει ο φίλος Κόλκα. Ο Εργοτέλης δεν είχε κάνει υποψία (υποψία όμως) φάσης στο Α' ημίχρονο και ο Μαλεζάνι «θα κοίταζε πώς να διορθώσει την ανασταλτική λειτουργία» ;;;; Θα έβαζε τρίτο κεντρικό αμυντικό; Γιατί, έβαλε πολλές φορές πέρσι τρίτο κεντρικό αμυντικό; Έβαλε στην Βαρκελώνη ή στη Βρέμη που έπαιζε (ηλιθιωδέστατα και «εγκληματικά») ζώνη δέκα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή μας;
Ο Κάρπετ ξεκινώντας για μια ακόμη φορά να γράψει ένα άρθρο εκκινώντας από μια ορθή παρατήρηση (ότι ο Μουνιόθ δείχνει να διαχειρίζεται τα ματς πολύ καλύτερα από τον Μαλεζάνι) έβαλε στην πορεία για να νοστιμίσει την ιστορία φαντασιόπληκτες σάλτσες.

squarelogic είπε...

καθενας με τις εμμονες του!ο Λαζοπουλος με την Ντενιση και ο τζονυ με τους "ερπετοπουλους"!
οχι,οτι εχεις και πολυ αδικο τζονυ!
δεν ξερω αν ο τυπος ειναι στο payroll του Σωκρατες,αλλα οντως νομιζει οτι ξερει περισσοτερη μπαλλα απ'ολη τη σχολη της Κολωνιας και του Καπερτσανο μαζι!και για να βγαλει τις 4-5 φοβερες επισημανσεις που "υποχρεουται" σε καθε ματς σαν μεγας αναλυτης που ειναι,ξεχνα και συχνα αναιρει οτι εχει γραψει 5 αραδες πιο πανω ή σ'ενα δυο προηγουμενα φυλλα,ειρωνευεται ανθρωπους με σαφως πιο ταιριαστο βιογραφικο απ το δικο του,και σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι χαραμιζεται ως γραφιας,αφου θα μπορουσε να ειναι ο Ελληνας Μουρινιο...Μουρη παντως ειναι...Οσο για τον Πανουτσο,σεβομαι την παιδεια του,το βρετανικο του χιουμορ,την ανατρεπτικη του ματια αλλα και τις ποδοσφαιρκες του γνωσεις.Συχνα στην εκπομπη τους διαφωνουσε με τις εμβριθεις αναλυσεις του "ψηλολαιμου"Καρπετ οι οποιες συχνα τεκμηριωνονταν μ'ενα μονο πλανο που επαιζε σε επαναληψη...Τωρα στα πλαισια της ειρωνικης/ευφυολογουσας γραφης δικαολογουνται και μερικες υπερβολες..Αλλα μηπως και η δικη μας πλευρα τι εχει να αντιταξει?τον Μενιο(μπλιαχ!!!)ή τον Γκοντζο?
Ας προωθηθουν καποιοι απο δω μεσα,τοτε μαλιστα θα υπαρχει σοβαρος αντιλογος.Κουτοχορτε,old boy,τζονυ,ενδιαφερεστε για νεα καριερα?

Ανώνυμος είπε...

@ squarelogic λες να γίνουμε το ... αντίπαλο δέος των ερπετόπουλων; :-)

Λοιπόν, εγώ δεν κατάλάβει από πού βρίσκετε πως ο Έρπετ ξέρει από μπάλα! Εσείς το λέτε ότι ο άνθρωπος λέει και γράφει ό,τι του 'ρθει. Αυτοσχεδιάζει από μια μικρολεπτομέρεια και κάνει τη μύγα ελέφαντα. Και καλά, ας πούμε πως την έχει δει ... ποιητής (εκ του προχείρου, έχων τη μορφή του χοίρου) ή καλλιτέχνης του κολάζ ή ζωγράφος action painting, αλλά πού διάολε να χωρέσουν οι ΨΕΜΜΑΤΟΥΡΕΣ κι οι ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΕΣ που αραδιάζει;

Δηλαδή τι; Τέτοιος βαθύς γνώστης της μπάλας και δεν θυμότανε ότι ο Μαλεζάνι έκανε ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ αυτό που τώρα γράφει ότι δήθεν ο Ιταλός ούτε που θα διανοούνταν; Δεν θυμότανε έστω το 2-1 με τη Βέρντερ;

Κοιτάχτε ... κι αυτό ισχύει και για τον Καραφλόγαβρο με τις Τιράντες: μπαίνω κι εγώ στου ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ κι αγοράζω βιβλιαράκια περί συστημάτων, κ.λπ. Μετά, κοπιάρω κάτι από εκεί μέσα και το κολάω σε κάποια φάση που μοιάζει να ταιριάζει. Γράφω και καλά, έχω και υφάκι παντογνώστη, και ... Ωωωωω! Ααααα!
Ιιιιιιιι!

Κι εντάξει η πλάκα αλλά εγώ δεν θέλω να ξεχάσω πώς όλοι τούτοι οι κανακάρηδες φερθήκανε (και) σ' αυτόν τον προπονητή μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ που πήρε την ομάδα, απλά και μόνο για να την έχουνε μονίμως ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΑ και ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.

squarelogic είπε...

δυστυχως τετοιες "εξυπναδες"επιπεδου Γ Γυμνασιου δημοσιευσαν και "δικοι μας",οπως ο "κασκαντερ",προσδοκωντας δεν ξερω και γω τι(αναγνωσιμοτητα?μα αυτοι που θα τα εβρισκαν χαριτωμενα λογικα δεν τους ενδιαφερουν καθολου σαν κοινο).Για αυτο και γω το εβαλα τιμωρια στο ενα ποδι στον πινακα,και δεν θα φαει κουλουρι στο διαλειμμα!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλοι μου, στην πρόταση για νέα καριέρα θα ήμουν αρνητικός γιατί αφ'ενός δεν είμαι οσφυοκάμπτης-υπάλληλος-εργαλείο προπαγάνδας κτλ-και αφ'ετέρου δεν θα είχα πέραση γιατί ο κόσμος έχει μάθει να διαβάζει αυτά που θέλει και όχι την πραγματικότητα. Θα ήμουν λοιπόν δυσάρεστος εάν βέβαια παρέμενα σώος καθώς θα χαλούσα την πιάτσα (δημοσιογραφική και παραγοντική).
Σχετικά με τον πρώτο Έλληνα πυγμαίο και τον ψευτοκουλτουριάρη υπέργηρο χαβαλετζή φίλο του, έχω να πώ τα εξής: Ο μεν πρώτος για χρόνια μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν βλέπουμε το ίδιο ματς, έφτασε δε στο σημείο να λέει ότι ο Ολυμπιακός είχε τα καλύτερα άκρα της Ευρώπης-ναι ναι αυτά τα άκρα που έτρωγαν την μία πεντάρα μετά την άλλη. Θυμάμαι δε σε μία στιγμή σπάνιας παραφροσύνης είχε δηλώσει ότι ο λόγος αποτυχίας του Ολυμπιακού ήταν η διαιτησία. Προφανώς γιατί δεν άφηναν την Ρεάλ με 9 παίκτες ούτε φόρτωναν με 300 κάρτες από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους ενώ δεν έδιναν 5-6 πέναλτι στο κέντρο. Όλα αυτά θα τα θεωρούσα απλά έλλειψη αντικειμενικότητας ενός οπαδού (άσχετα που ένας οπαδός δεν θα έπρεπε καν να λέγεται δημοσιογράφος)και θα τα κατανοούσα. Όταν όμως προφανώς κόπηκαν οι επιχορηγήσεις του θείου, ο ίδιος κύριος με πρώτη ευκαιρία ασκούσε δριμύτατη κριτική στους άλλοτε ποδοσφαιρικούς χάρλεμς καθώς και στα στηρίγματα αυτών(παράγκες-πολυκατοικίες κτλ). Ο δε έτερος τραγέλαφος προσπαθεί αγωνιωδώς να μας πείσει ότι είναι ποδοσφαιρική αυθεντία με αναλύσεις 30 λεπτών για ένα σουτ(παπούτσι-μοίρες κλίσης-15 σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του παίκτη και λοιπά φαιδρά), παρουσιάζοντας το ποδόσφαιρο σαν πυρηνική φυσική. Όλα αυτά βέβαια προκειμένου να εντυπωσιάσει-μάλλον την Ρούλα από την Κυψέλη-γιατί οι υπόλοιποι νοήμονες παρουσιάζουν έντονες στομαχικές διαταραχές. Οι δε ψυχολογικό-μαντικές του εκτιμήσεις ξεπερνούν τους Πητ Παπαδάκο και Χορταρέα μαζί, ενώ ο Φρόυντ είναι ένας απλώς θνητός μπροστά στο μεγαλείο του.
Κλέινοντας θα πώ κάτι που ειλικρινά μου έκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εντύπωση. Πρόσφατα έκανα την πρώτη τους εκπομπή με τίτλο "μόνο για άνδρες" ή κάτι τέτοιο. Ε σε αυτή λοιπόν την ανδρική εκπομπή, οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν τελειωμένες αδερφές που παρακαλάνε να είχαν γεννηθεί γυναίκες. Πραγματικά φρίκαρα με την παρέλαση θεμάτων και προσώπων που απέχουν ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ από τον αντρικό πρότυπο. Και προς θεού δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε σεξιστής. Στο κάτω κάτω όσο περισσότεροι οι gay τόσο μεγαλύτερη η κατά κεφαλή αναλογία για μας που ακόμα προτιμάμε τις γυναίκες. Απλά από μία αμιγώς αντρική εκπομπή περίμενα κάτι σε καυτές γυναίκες, γρήγορα αυτοκίνητα, ποτά και μπάλα και αντ'αυτού είδα μια gay parade.....

Ανώνυμος είπε...

"O πρώτος Έλληνας πυγμαίος"! Καταπληκτικό, Κουτόχορτε. Θα συμπλήρωνα στην ανάλυσή σου ότι οι δύο συγκεκριμένοι "γκουρού" είναι βαθύτατατα συμπλεγματικοί, πολύ πάνω από το μέσο όρο κομπλεξισμού, γεγονός που τους οδηγεί σ'αυτά τα παραληρήματα εξυπναδισμού και δήθεν βαθιάς γνώσης! Για του λόγου το ασφαλές, διαβάστε στο www.sport-fm.gr το σημερινό άρθρο του Πανούτσου, στο οποίο εκφράζει τη νοσταλγία του για τα παλιά "δρεπανηφόρα" των γηπέδων, τύπου Φαμπιάτου και Περγαμηνού!

@petrosskl είπε...

Δεν θα ασχοληθώ με τον Καρπετ. Τη δουλειά του κάνει, και φταίνε όσοι τον διαβάζουν (και κατ' επέκταση τον σχολιάζουν)... καλά είναι να υπάρχουν και τέτοιοι για να γίνεται κουβέντα (εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ξέρει μπάλα απλά είναι πιο άρρωστος με τον πούστη και τη διαιτησία που το χάνει στα δρόμο). Άλλο θέλω να πω...
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕ... (ήδη το postara για να μην το ξεχάσω...)
και τα λέμε, ε;

squarelogic είπε...

κουτοχορτε για αυτο ακριβως πιστευω οτι καποιοι απο σας(μας) εδω θα ηταν πολυ πιο υπολογισιμες φωνες απ'οτι ανυποληπτοι υπαλληλοι τυπου Μενιου(που το καλοκαιρι εκθειαζουν την αξια των διαφορων Κονσεισαο,Μπισκαν,Μπακε αλλα δεν εχουν προβλημα να τους θαψουν 2-3 μηνες μετα,και να ισχυριζονται απο πανω οτι απ το καλοκαιρι ειχαν φανει τα σημαδια...).
Αντιθετα με οτι γραφεις,υπαρχει μια μεριδα νοημονος κοινου που δεν εχει προβλημα με την (δηλωμενη)συλλογικη προτιμηση ενος αρθρογραφου αρκει να γνωριζει οτι αυτος προσπαθει να δει τα πραγματα οσο πιο αντικεμενικα γινεται.Μπορει βεβαια να εναι μειοψηφια,παντως ειναι περισσοτερο απο αυτους που παιρνουν στα σοβαρα τα παπαγαλακια της καθε διοικησης(μιλαω για αυτους που εχουν δικαιωμα ψηφου τουλαχιστον).
το προβλημα ειναι οι κρυφοι "οπαδοι"που δηλωνουν αδεκαστοι κριτικοι και μεγαλοι αναλυτες(...ουρων).
Δεν χρειαζονται αλλοι οσφυοκαμπτες και "υπαλληλοι"-γνησιες φωνες με φρεσκια ματια χρειαζομαστε!

Thrass είπε...

Σημειώνω ότι ο Καρπετόπουλος έχει βγάλει σχολή προπονητών.

Ανώνυμος είπε...

Σχολή Προπονητών;;; Μήπως να αναλάβει βοηθός του Σόλιντ;

Ανώνυμος είπε...

Σχολή προπονητών έβγαλε κι ο Αλέφαντος :-)

Λέει κάτι αυτό; :-))

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συγνώμη αλλά κάνετε πολύ κουβέντα για το τίποτα. Πανούτσοι Καρπετόπουλοι Sportdayδες και λοιποί (ειδικά βέβαια οι δύο πρώτοι), την έχουν δει δοκιμιογράφοι και γράφουν περισπούδαστες αναλύσεις τις οποίες προσωπικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Ισως να μην είμαι και τόσο σε βάθος γνώστης του αθλήματος. Από αυτή την άποψη προτιμώ το Γεωργίου speaking ο οποίος μπορεί να έχει πει κατά καιρους μαλακίες και να χει πέσει έξω, αλλά κάνει κριτική απλή, αναφέρεται στα προφανή και σε αυτά που ο απλός φίλαθλος βλέπει, και με βάση αυτά δημιουργεί ερεθίσματα για κουβέντα και κριτική. Επίσης δε βλέπω να γίνεται εδώ μέσα αναφορά στη γκολάρα του Μπόβιο, που αν έμπαινε στο εξωτερικό θα λέγαμε πόσο ατυχοι είμαστε που έχουμε αυτό το ποδόσφαιρο κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κύριοι,

Κοντός άνθρωπος είναι δυνατόν να μην είναι συμπλεγματικός??? Θυμάστε τα σακάκια που φόραγε στις εκπομπές του Mega? Σαν του μακαρίτη του ήταν, δανεικά.

Α, και ο αδελφός του είναι μπάτσος. Φαίνεται η φασιστική νοοτροπία διαπνέει την οικογένεια αυτή.

Σε ότι αφορά στον θαυμασμό του για τον προπονητή με το σκωροφαγωμένο μύστακα, bear with me για μία ιστοριούλα, η οποία δείχνει όχι ότι είναι άμπαλος, αλλά ότι είναι ένας οσφυοκάμπης υπηρέτης.

Όταν ήταν ο μυστακοφόρος (πάλι κάποια από τις πολλές φορές) προπονητής του ΠΑΣ, είχε κάνει συμφωνία με τον Άλέφαντο να του δίνει οδηγίες έναντι του ταπεινού ποσού των 400,000 δρχ. μηνιαίως. Επειδή ο μυστακοφόρος έχει και τεράστια αντιληπτική ικανότητα, τηλεφωνούσε στον μέντορά τους τρις (τουλάχιστον) ημερησίως. Ο οποίος στο τέλος τον προέτρεψε (με τη γνωστή γαλατική του ευγένεια - είσαι βλάκας του είπε) να αγοράσει κασσετόφωνο για να του τα λέει μία φορά και μετά να πατάει το playback να μη ζαλίζει και το γέρο-μέντορά του.

Η αγαστή αυτή συνεργασία έλαβε τέλος όταν ο πανέξυπνος μυστακοφόρος έστειλε τον πρώτο μήνα τα συμφωνηθέντα, το δεύτερο 200,000 τον τρίτο 100,000.

Sniper