Παρασκευή, Νοεμβρίου 24, 2006

ΡΕΑΛ + ΜΠΑΤΖΕΤ

Δεν ανοίγω καινούριο therad επειδή εξαντλήθηκε το προηγούμενο, το ανοίγω επειδή μόλις διάβασα την είδηση ότι η Ρεάλ πούλησε τα τηλεοπτικά της δικαιώματα για την περίοδο 2008-2013 προς 1.100.000.000 ευρώ σύνολον! Μάλιστα για δισεκατομμύριο πρόκειται, δεν έκανα λάθος, οπότε μας βγαίνει κάτι παραπάνω από 200.000.000 ευρώ το χρόνο μόνο από την TV, χώρια οι χορηγοί, χώρια τα μέλη, χώρια τα εισητήρια. Οπως καταλαβαίνετε, μόλις απέκτησε μια ακόμη δικαιολογία για τις συνεχείς ευρωπαϊκές ήττες του ο γάβρος!
Υ.Γ.: Κι εμείς αποκτήσαμε έναν ακόμη λόγο για να συνεχίσουμε τις επενδύσεις σε μικρούς και στις Ακαδημίες.

2 σχόλια:

squarelogic είπε...

γιατι εχω την αισθηση οτι προκειται για εμμεση επιχορηγηση απο εταιρεια σχετιζομενη με κρατικα ή δημοτικα(Μαδριτη)συμφεροντα?το ποσο ειναι απιστευτο για να μπορει να αποσβεστει και οπως ισως θυμαστε κι απ την εγχωρια εμπειρια με NETMED/ALPHA DIGITAL ωφελημενοι θα βγουν οι μανατζερ και οι νεομεταγραφεντες παικτες αλλα το πραγμα νομοτελεικα θα "σκασει"αφου δεν υπακουει σε στοιχειωδεις οικονομικες αρχες.
Υ.Γ. Θυμιζω οτι υπο το βαρος των πανακριβων μεταγραφων της η Ρεαλ εχει παραχωρησει την κυριοτητα του Μπερναμπεου στον δημο της Μαδριτης(ή καποια δημοτικη οντοτητα) για αλλα 100 εκ!Αν κι αυτο δεν ειναι rescue package αντιστοιχο με αυτα που πληρωνουμε εμεις καθε λιγο για την Ολυμπιακη,τοτε τι ειναι? Να δειτε που η Επιτροπη Ανταγωνισμου θα ασχοληθει καποια στιγμη με το θεμα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κύριοι,

να άλλη μία δικαιολογία για τους απογόνους του στόλου... δεν υπάρχουν λεφτά...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/EthnikosPiraeus/135253.html

Sniper