Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

ΗΔΟΝΗ

Επιτέλους ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....Έχουμε τουλάχιστον έναν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ και αυτός είναι ο Βίκτορ....έχουμε σύστημα,έχουμε μέλλον και περαιτέρω προοπτικές....έχουμε ευκαιρία για ευρωπαϊκή πορεία.....ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ....βέβαια κανένας σήμερα δεν τα λέει αυτά.Ακούς μόνο ότι ο Σόλιντ έχασε το ματς,ότι ο κατάπτυστος δεν ήταν καλός και έχασε από ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκό και λοιπά χαρωπά....δεν πειράζει η μέρα που θα χάσει ή μάλλον θα διασυρθεί από ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Παναθηναϊκό δεν αργεί....και τότε είμαι περίεργος να δώ τι θα βρούν να πούν οι αντικειμενικοί τσουκαλάδες του Τύπου.

18 σχόλια:

@petrosskl είπε...

Αδράξαμε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ που είχε η ομάδα να γυρίσει σελίδα!
Ήταν πολύ κρίσιμο αυτό το ντέρμπυ.
για πολλούς λόγους!
Διαβάστε γιατί δεν το ξαναγράφω...
http://petros-s.blogspot.com

Old Boy είπε...

Γκολ με ΑΕΚ, γκολ με ΗΡΑΚΛΗ, ευκαιρία Μάντζιου χθες: έχουμε δει σε 5 ματς του Μουνιόθ τόσες διαφορετικές κομπίνες στα κόρνερ όσες δεν είχαμε δει τα τελευταία 5 χρόνια.
Όσο για τον άλλο Βίκτορ, βλέπεις αυτό που είδες χθες, του αφαιρείς και 3-4 χρόνια, το πολλαπλασιάζεις επί 11 και καταλαβαίνεις γιατί η Κορούνια έπαιξε την μπάλλα που έπαιξε επί μια εξαετία.

Old Boy είπε...

Koυτόχορτε, προσέθεσα μια φωτογραφία στο ποστ σου, ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση. Η φωτογραφία είναι από το sportime.gr (για να τηρήσω κι εγώ τη δεοντολογία του Thrass).

Thrass είπε...

Δε θα πω τίποτα, γιατί τώρα απλώς χαίρομαι. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι από αύριο.

Όμως, Old Boy, η πραγματικά καταπληκτική φωτογραφία είναι αυτή που έχουν στο sportfm.gr (με τους "καουμπόιδες")!

warzycha είπε...

Μωρέ άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ διασκεδάζω με τον πανικό τους και αυτό κάνει τι νίκη πιο γλυκειά. Ας τους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να μηδενίζουν τα πάντα. 'Έπαιξαν λέει δυο ομάδες άθλια και ο πιο τυχερός κέρδισε'. Καταρχήν παίξαμε σαφώς καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε και ευκαιρίες. "Δεν είδαμε τίποτα, καμιά φάση, όλα μηδέν." Μα, εκτός από τις 4-5 καλές ευκαιρίες μας, μόνο εγώ είδα ορισμένες καλές ενέργειεας και αδειάσματα του Βίκτορ, του Ρομέρο, του Τζιώλη και του Νίλσον; Μόνο εγώ είδα καλό κράτημα τις μπάλας, καλές πάσες από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη κλπ κλπ; Εντάξει, δεν λέω, δεν γίναμε και Μπαρτσελόνα ξαφνικά, μην τρελαθούμε. Ας αναλογιστούμε όμως που βρισκόμασταν ένα μήνα πριν και που είμαστε τώρα. Η βελτίωση κατ' εμέ είναι δραματική, εγώ δεν την περίμενα με τίποτα. Μπράβο στο Μουνιόθ, δείχνει να ξέρει τη δουλειά του, και τεχνικά αλλά και στον ψυχολογικό τομέα.

Αυτά όμως φίλοι μου τα βλέπουν και αυτοί, οι "αντικειμενικοί". Και πανικοβάλλονται. Γιατί βλέπουν μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 24-26, ανάλογα με το ρόστερ, με ταλέντα, με 2-3 πολύ καλούς έτοιμους παίκτες και με ένα προπονητή που να ξέρει πώς να τη διαχειριστεί και να την εξελίξει. Και από την άλλη, ένα γερασμένο σύνολο, χωρίς συνοχή, φθαρμένο, με τεράστιο μέσο όρο ηλικίας, που μοιάζει δύσκολο να αλλάξει αγωνιστική ταυτότητα, καθώς ο προπονητής του δεν πείθει πλέον.

Αφήστε λοιπόν τα πράγματα να εξελιχθούν, τίποτα δεν είναι σίγουρο, έχω την αίσθηση όμως, και πιστεύω θα συμφωνήσετε, ότι επιτέλους το νερό μπήκε στο αυλάκι. Και βάσει των λίγων που είδαμε μέχρι τώρα, ο Μουνιόθ είναι ικανός να κάνει αυτή την ομάδα να πετάει μετά το Γενάρη. Και ας μην έβγαλε μάτια χθες. Ποιος νοιάζεται όμως; Είναι πολύ νωρίς. Και τα πρώτα σημάδια εξαιρετικά. Ο τροχός δείχνει (επιτέλους) ότι γύρισε!

Γιωργος Μανουσακης είπε...

Ντέρμπι ήταν και πέρασε.

Το ζητούμενο πλέον είναι τι θα γίνει την επόμενη αγωιστική με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Η ομάδα χρειάζεται σωστή ψυχολογία και σταθερότητα. Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία είναι πολύ καλή.

Εμπρός λοιπόν για νέες νίκες, για να εξακολουθήσουμε να είμαστε σε πορεία τίτλου. Γιατί αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

Το σύνθημα για το τι θα πούνε οι "αντικειμενικοί" το έδωσε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ των κρατικοδίαιτων της ΝΕΤ, που τους πληρώνουμε από την τσέπη μας. Μιλάμε για κανονικό ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ πάνω σ' ένα ματς που πρέπει να είδε (εκτός απ' όσους πήγαμε γήπεδο) η μισή Ελλάδα.

Πολύ με στεναχώρησε που ο προσκεκλημένος εκεί ΒΟΝΟΡΤΑΣ δεν έτριξε τα δόντια στον προκλητικότατο Αμανατίδη.

Τελοσπάντων, ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ κι αυτό μ' αρέσει!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ! Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΣΕ!

Όχι ότι αποκλείονται οι γκέλες, έτσι; Αλλά είναι σαφές ότι τώρα πια με τον ΜΟΥΝΙΟΘ στο τιμόνι και με το έμψυχο υλικό που έχουμε, η ομάδα ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ, έχει βάσεις, προσανατολισμό και ομαδικό πνεύμα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Α, και με την ευκαιρία: να μη μου ξαναπεί κανείς ότι έχω ... θεωρίες συνομωσίας στο κεφάλι μου όταν έλεγα προ καιρού ότι το Κύκλωμα φροντίζει να προστατέψει τους οπαδούς του Θρήνου και του ΑΕΚ44 ακόμα και μετά από περιφανείς ήττες των ομάδων τους, ενώ θέλει να αναστατώνει και να μιζεριάζει τους δικούς μας οπαδούς ακόμα και μετά από περιφανείς νίκες της ομαδάρας μας.

Νικήσαμε τη Γαβριέλλα, παίζοντας 10 κλικ καλύτερα, εξαφανίζοντας όλα τους τα ατού και χάνοντας 3-4 ευκαιρίες για θρίαμβο ... και ω του θαύματος κατά το Κύκλωμα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ αλλά να ... προβληματιστούμε κι εν πάση περιπτώσει να το .... ξεχάσουμε γρήγορα, ει δυνατόν κι από το ίδιο βράδυ!!!

Και για δείτε και το άλλο: το ματσάκι του ΑΕΚ44 με τον ΑΡΟΥΛΗ, που προήρθε από τη Β' Εθνική κι είναι κοντά στον πάτο της βαθμολογίας, όλη την εβδομάδα και την ίδια την Κυριακή ... ΝΤΕΡΜΠΙ το ανέβαζαν, ΝΤΕΡΜΠΙ το κατέβαζαν!!! Ίσα κι όμοια δηλαδή με το δικό μας ματς με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και κατ' απονομή πρωταθλητή εδώ και 10 χρόνια!!!

Τυχαίο; Τους ξέφυγε; Το έκαναν από καλή καρδιά για να ... τιμήσουν τον ιστορικό ΑΡΗ; Ε, δεν είμαστε και τόσο λαμάκες! Το έκαναν πολύ απλά για να εξισώσουν την ενδεχόμενη δική μας νίκη με τη σίγουρη νίκη του ΑΕΚ44 (οπότε να μην χαρούμε περισσότερο από τα χανούμια) και για να μας καταρρακώσουν σε περίπτωση ήττας.

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

kornass είπε...

Πάμε τώρα να γαμήσουμε τον Εργοτελάκο που του δώσαμε χαρά πέρσι με τα καραγκιοζιλίκια του Μαλακαζάνι....

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ για να δείξουμε τα δόντια μας στους αμφισβητίες...

talos είπε...

Κουτόχορτε εκκρεμεί μια αυτοκριτική περί (μπαμπουίνου) Έμπεντε, έτσι;

Kolka είπε...

Εγώ δεν το είχα δει, αλλά όποιος είχε πει μπαμπουίνο τον Εμπεντε θα 'πρεπε να ντρέπεται ολίγον. Το παλλικάρι μπορεί να υστερεί κάπως στις εξόδους (ζήτημα ποδοσφαιρικής παιδείας;) αλλά από ρεφλέξ είναι καταπληκτικός. Ενώ ο Γκαλίνοβιτς μπορεί να έχει καλύτερη αντίληψη του παιχνιδιού, αλλά θυμάται κανείς πόσο "αργά" ξεδιπλώνει το κορμί του; Και κάτι γκάφες ρε παιδί μου, μα κάτι γκάφες...

Thrass είπε...

Δε νομίζω ότι δεν έχει αντανακλαστικά ο Γκαλίνοβιτς, Κόλκα. Το πρόβλημά του είναι το άλλο που είπες, οι γκάφες.

Thrass είπε...

Α, κι όποιος δει το ματς κυπέλλου σήμερα, ας έχει τα μάτια του ανοιχτά μήπως παίξει ο Κατράνας. Είναι από την Ακαδημία, τον παρακολουθώ τρία χρόνια τώρα, και αν όλα πάνε τέλεια μπορεί να γίνει ο νέος Μπασινάς.

Old Boy είπε...

«τον παρακολουθώ τρία χρόνια τώρα» !!!!!!!

Kolka είπε...

Ρε παιδιά, ακόμη και τον Θρασύβουλο με 1-0 τον νικήσαμε. Μήπως ένα φάντασμα πλανάται πάνω από τον ΠΑΟ; Και μήπως αυτό το φάντασμα είναι του Σερχιο Μαρκαριάν;

Ανώνυμος είπε...

@ Kolka άκουσα ότι ο Μουνιόθ ξεκίνησε να χτίζει την ομάδα μας από την άμυνα, από την συνολική αμυντική λειτουργία της. Είναι πολύ πιθανόν, γιατί στον τομέα αυτό είχαμε πράγματι θεαματική βελτίωση.

Ελπίζω να μη μείνει εκεί :-)

Πάντως την είχανε δει κάπως σήμερα οι παίχτες μας. Π.χ. ο Μάντζιος μου έδωσε την αίσθηση ότι έχει λυσσάξει να σκοράρει κι έπαιζε πολύ ατομιστικά, πράγμα στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει. Πάντως έπαιξαν αρκετά γερά, δεν άφησαν το ματς στο χαλαρό, κι αυτό είναι καλό.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλοι μου σαφώς και ανακαλώ για τον Έμπεντε κυρίως γιατί το σχόλιο μου θεωρήθηκε ρατσιστικό ενώ δεν είχα καμία πρόθεση. Για να κλείσω....ναι έχω εκπλαγεί με τον "Πέτρο" απλά όταν έκανα το σχόλιο θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερη μια πιο δοκιμασμένη λύση (εγνωσμένης αξίας) από Έμπεντε και Γκαφίνοβιτς.

Kolka είπε...

Ο Εμπεντε έγινε πατέρας λίγες μέρες πριν απ' το ντέρμπι και το (αρσενικό) παιδί του γεννήθηκε εδώ. Αρα θα πάρει ελληνικό διαβατήριο και θα μπορεί να παίξει στην εθνική ομάδα. Αυτόν θέλω εγώ, όχι το π@#@ρι τον Καστίγιο!