Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2006

Πρώην


Ορίστε. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτοί εδώ οι κύριοι έφυγαν από μια πραγματική ευρωπαϊκή ομάδα και βάζουν το λιθαράκι τους στο να γίνουν ευρωπαϊκές ομάδες η ΑΕΚ κι ο γαύρος.

Με γκολ τού Λύμπε η ΑΕΚ πήρε την πρώτη της νίκη στο CL. Ο Νικοπολίδης είναι από τις βασικές αιτίες που ο γαύρος αρχίζει και παίρνει σιγά-σιγά ποντάκια εκτός έδρας στην ίδια διοργάνωση, ενώ παραλίγο να πάρουν και το πρώτο διπλό πέρυσι στη Νορβηγία εξαιτίας του!
Θα ήθελα να βάλω ακόμα φωτογραφία τού Μιχαλάκη (μεγάλη η συνεισφορά του στα ευρωπαϊκά ματς), αλλά βαριέμαι.
Εν τω μεταξύ στον Παναθηναϊκό είμαστε γεμάτοι ταλέντο, αλλά είναι νεαρό. Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Τζιόλης, Λεοντίου, Δάρλας μπορούν να κερδίσουν το σεβασμό τής Ευρώπης, αλλά θέλουν χρόνια ακόμα. Έτσι είναι, για να σταθεί μια ομάδα εκεί θέλει ταλέντο και εμπειρία. Και πέρα από τις ξένες προσθήκες, χρειάζεται ελληνικές σταθερές. Τις είχαμε. Τις διώξαμε ή τις αφήσαμε να φύγουν. Το πληρώνουμε.

Ο Γκούμας μόνο έχει μείνει, αλλά μεγάλωσε, τραυματίζεται και σπάνια πιάνει πλέον το 100%. Λείπει τρομερά κι ο Μπασινάς. Ήρθαν Φλάβιο και Μπίστσαν, αλλά ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί επάξια. Κι ο Καραγκούνης μού λείπει.

Το μεγαλύτερο λάθος τού Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια είναι ασφαλώς το ότι δε φρόντισε να διατηρήσει μια συνέχεια στο ενδοχώριο υλικό τής ομάδας. Με παίκτες που να έχουν αξία, εμπειρία και να ξέρουν πού παίζουν. Και τα τρία μαζί.

Κάποιος θα πει ότι ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν χώρο στο budget και αυτού τού είδους οι παίκτες γίνονται σχετικά ακριβοί από ένα σημείο και μετά. Γενικά δε διαφωνώ. Εκ του αποτελέσματος όμως, η ομάδα φαίνεται ότι θα μπορούσε να έχει γλιτώσει ένα σωρό μεταγραφές (κάποιες από τις οποίες ήταν πολύ ακριβές- ιδιαίτερα αυτές στα αμυντικά χαφ), αν τους είχε κρατήσει. Οπότε το προφανές συμπέρασμα είναι ότι απλώς τα κάναμε θάλασσα.

Ο Τζίγγερ δυστυχώς δε φαίνεται να καταλαβαίνει από τέτοια πράγματα. Μισό ρόστερ έρχεται και φεύγει κάθε καλοκαίρι. Και η εμποροπανήγυρη συνεχίζεται. Αλλά έτσι δε γίνονται βήματα μπροστά.

YΓ. Οι φωτογραφίες είναι από contra.gr και uefa.com.

16 σχόλια:

Old Boy είπε...

Δεν θεώρησα λάθος την μη ανανέωση του συμβολαίου του Λυμπερόπουλου. Πήρε πάρα πολλά και προσέφερε πολλά, αλλά όχι όσα πολλά θα έπρεπε. Έχει πέντε κινήσεις ως παίκτης που τις κάνει τέλεια, αλλά έχει και ελαττώματα. Τον τιμάμε πάντως και θα τον τιμάμε για τη στάση που κράτησε μετά τη φυγή του.
Όσον αφορά τη φωτογραφία του Νικοπολίδη, Thrass θα βρούμε πού μένεις και θα σε τιμωρήσουμε.
Ο άνθρωπος αυτός έχει τελειώσει μέσα μου οριστικά και αμετάκλητα. Ας περάσει την υπόλοιπη ζωή του παρέα με τον Αντώνη Γλύκα και τους βετεράνους του TV Magic, βασιλικότερος του βασιλέως, πιο μέλος κι απ' τα μέλη.

σχολιαστής είπε...

Ο Βαρδινογιάνης είναι μεγάλο κορόιδο που άφησε να φύγουν τέτοιοι παιχταράδες όπως ο Λύμπε και ο Νικοπολίδης, ο Καραγκούνης ο Σειταρίδης και ο Μπασινάς. Ακόμα και ο τρόπος που έφυγε ο Γκέκας είναι απαράδεκτος. Τον μεταχειρίστηκαν σαν να πουλούσαν ένα σακί πατάτες.

Και δε φτάνει που έφυγαν αλλά χρυσοπλήρωσε διάφορα παλτά.

Βέβαια παθαίνοντας, κάποια στιγμή θα μάθει.

Thrass είπε...

Old Boy, να 'ρθείτε, να 'ρθείτε, φτιάχνω και ωραίο καφεδάκι :)
Έλληνες επιθετικοί με την κλάση τού Λυμπερόπουλου σπανίζουν, φαντάζομαι ότι συμφωνείς. Αυτοί που έχουμε τώρα μπορούν και μακάρι να τον ξεπεράσουν (κυρίως ο Μάντζιος θα συγκρίνεται, που είναι παρόμοιος παίκτης), αλλά μέχρι τότε ο Λύμπε είναι Λύμπε. Κι όπως και να το κάνουμε, κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό που να μπορεί να παίξει με την πλάτη στο τέρμα, κι ο καλύτερος τέτοιος τριγύρω είναι... guess who.

Για τον Αντωνάκη: κοίτα, συμφωνούμε ότι δεν τονε θέλουμε πίσω, ούτε αυτόν ούτε το Μιχαλάκη. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι τα πράγματα δεν έπρεπε να έχουν φτάσει εκεί. Βλέποντάς το πέρα από συγκεκριμένα πρόσωπα, δώσαμε τρεις παίκτες ευρωπαϊκού επιπέδου στο υπόλοιπο ΠΟΚ, γίνονται ευρωπαίοι αυτοί (πάνε ένα βήμα μπροστά τουλάχιστον) κι εμείς μένουμε με τους μαθητευόμενους. Ωραίο το μέλλον, αλλά χρειάζεται και το παρόν.

Σχολιαστή, ο Γιούρκας πουλήθηκε, οπότε εκεί πάω πάσο. Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Εκτός από το τελευταίο, για το οποίο δεν είμαι σίγουρος: προς το παρόν, δε με έχει πείσει ότι έχει μάθει τίποτα (κάθε καλοκαίρι τα ίδια, αλλάζει τη μισή ομάδα), οπότε ειλικρινά δεν ξέρω αν "το 'χει"!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έπρεπε να «ξηλωθεί» η ομάδα μετά το ματς της Ριζούπολης. Ήταν λάθος αυτό. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Έφυγαν ή σταμάτησαν την καριέρα τους σπουδαίοι παίκτες και δεν αντικαταστάθηκαν από ισάξιους. Η ομάδα που κέρδισε 3-1 τη Γιουβέντους είχε επιθετικό δίδυμο Βαζέχα και Λυμπερόπουλο.

Για τον Νικοπολίδη: δεν είναι εντυπωσιακός, δεν είναι τόσο ικανός όσο π.χ. ο Σαργκάνης άλλοτε, αλλά έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είναι σταθερός.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως κάνετε ένα πολύ μεγάλο λάθος να λέτε ότι η ομάδα της Ριζούπολης ξηλώθηκε. Όπως πολύ σωστά έχουν γράψει αρκετοί εδώ μέσα, εμείς οι οπαδοί πήγαμε την επομένη του ντέρμπυ στην Παιανία και τους πήραμε στο κυνήγι! Μέχρι το αυτοκίνητο του Βαζέχα σπάσανε τότε!!! (Το "εμείς" δε σημαίνει απαραίτητα "εμείς" που μπαίνουμε εδώ μέσα). Συνεπώς το ποιός έδιωξε ποιόν, όσοι υποστηρίζετε ότι τους διώξανε οι Βαρδινογιάννηδες, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.
...Και όχι Thrass, δε μου λείπει καθόλου ούτε ο Νικοπολίδης, ούτε ο Λυμπερόπουλος. Να μου πεις για το Σαραβάκο και το Βαζέχα το καταλαβαίνω, αλλά για δαύτους... sorry δε θα πάρω! Πήξαμε στους τίτλους που μας έφεραν Νικοπολίδης, Λύμπε, και λοιποί υπερεκτιμημένοι και μας λείπουν?...

Ανώνυμος είπε...

έχει δίκιο ο ΝΟΠΟ.
Ποιός έδιωξε ρε μάγκες την ομάδα της Ριζούπολης; "Εμείς!" Και δεν υπήρξε καμιά φωνή τότε να μας πει να ξαναδούμε το θέμα.

από την άλλη έχω ξαναγράψει κάτι το οποίο αναφέρω ξανά.
Η διαφορά μας δεν είναι πως κάποιοι καλώς ή κακώς έφυγαν ή κάποιος πουλήθηκε. Αυτά γίνονται.
Το θέμα είναι η γνώμη που έχουν αυτοί που έφυγαν για την ομάδα που τους έκανε μάγκες.
Οι πρώην δικοί μας δεν θέλουν να ακούνε για Παιανία.
Ούτε και με ταξιτζή που έχασε το δρόμο δεν ξαναπέρνάνε από εκεί.

Από την άλλη;
Υπάρχει ένα παράδειγμα (και δεν είναι το μόνο) που με τρελαίνει.
Ο Γιαννακόπουλος πιστεύω πως είναι από τα μεγαλύτερα κολώπαιδα των γηπέδων.
Όταν είναι όμως Ελλάδα πάει Ρέντη για προπόνηση! Εκεί δε τον δέχονται σαν να μην έφυγε ποτέ! Ποιός; Το κολώπαιδο!

Πότε ο Γιούρκας, ο Καραγκούνης, ή οποιος άλλος θες που πουλήθηκε, (δεν μιλάω φυσικά γι αυτούς που έφυγαν) ξαναπέρασε για καφέ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Λύμπε, εκτός από παικταράς (τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα), ήταν και είναι βάζελος.
Για το μέλος, τα είπαν άλλοι.

Να σημειώσω εδώ, πριν το ντέρμπυ, πως εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ενώ για την γαβριέλλα θα είναι το πρωτο καρφί στο φέρετρο.

Πάντως προβλέπω χι.

kornass είπε...

Ρε τι Χ....ΣΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ.......

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ! ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

Thrass είπε...

Από ό,τι θυμάμαι, ο Καραγκούνης δεν πουλήθηκε, απλώς δεν ανανεώθηκε. Αλλά δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό το "οι πρώην δικοί μας δε θέλουν ούτε να ακούνε για Παιανία, ενώ τού γαύρου κλπ". Απλώς οι δικοί μας δεν ανανεώνονται ή εκδιώχνονται (αντίθετα με ότι γίνεται πχ στους γαύρους), αυτό είναι το πρόβλημα κι όχι κάτι βαθύτερο. Αλλά αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Το ότι δεν έχουν αξία αυτοί οι παίκτες δεν το δέχομαι. Ολόκληρο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πήρανε κάποιοι από αυτούς. Losers my ass. Κι ο Λυμπερόπουλος που δεν ήταν στην Εθνική τότε, σίγουρα δεν είναι χειρότερου επιπέδου. Πόσα γκολ έχει πετύχει για την ΑΕΚ στο 90; Επιπλέον, ξαναδείτε και τη φωτογραφία πάνω.

Για το ότι δεν πήρανε πρωτάθλημα, ήταν θέμα διοίκησης. Είναι περίπου προφανές. Εκτός αν θεωρούμε ότι η ομάδα τού Σουμ ήτανε καλύτερη. Ή ότι μια σοβαρή διοίκηση θα είχε αφήσει να γίνουν αυτά που έγιναν στη Ριζούπολη. Και πράγματι, Νόπο (χμ...), Σαραβάκος και Βαζέχα μάς λείπουν περισσότερο, αλλά αυτοί έκαναν το κύκλο τους. Οι επόμενοι δεν πρόλαβαν! Γιατί τους διώξαμε, επειδή δεν ήταν τού επιπέδου τού Σαραβάκου;

Η ομάδα τής Ριζούπολης ξηλώθηκε, παιδιά. Αν το πράγμα ήταν τόσο απλό τού στιλ "τους δείραμε και για αυτό έφυγαν", τότε δε θα είχαν μείνει Γκούμας και Μπασινάς. Ειδικά ο Μπασινάς, τον οποίο κυνήγησαν οι περισσότεροι. Άλλωστε ξύλο έχει πέσει και στο γαυρολίμανο, δεν έφυγε κανείς για αυτόν το λόγο.

Για σήμερα δεν είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά θα τα πούμε μετά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ 1. Η "ομάδα της Ριζούπολης" ΔΕΝ ξηλώθηκε ΜΕΤΑ τη Ριζούπολη, δηλαδή στην αμέσως επόμενη σεζόν ρε παιδιά! Για θυμηθείτε πότε έγινε η Ριζούπολη και πότε έφυγαν οι παίκτες που νοσταλγείτε (όσοι τους νοσταλγείτε). Δεν υπήρξε δηλαδή κανένα ... πογκρόμ, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε κάποιοι "αντικειμενικοί".

ΕΛΕΟΣ 2. Αντωνάκης; Μιχαλάκης; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ούτε ζωγραφιστούς! Και σιγά τις ανανττικατάστατες παιχτούρες που χάσαμε δηλαδή! Ξεχάσατε μωρέ με τον Αντωνάκη, που κάναμε το σταυρό μας σε κάθε κόρνερ του αντιπάλου κι όποτε το παλικάτι επιχειρούσε έξοδο; Ή μήπως μας πέφτει λίγος ο ΣΑΛΠΙ σε σχέση με το γομάρι;

ΕΛΕΟΣ 3. Μπασινάς; Ναι, πρόσφερε πολλά, έπαιξε 15 χρόνια, αλλά ρε παιδιά τα τελευταία 2 ήτανε χώμα το παλικάρι. Άσε που ποτέ δε μπόρεσα να χωνέψω την ΑΓΕΛΑΣΤΗ φάτσα του ακόμα κι όταν παίρναμε νίκες στην Ευρώπη. Λίγος μας έχει πέσει ο ΕΚΙ δηλαδή; Έχετε μετρήσει πόσα γκολ έχουμε βάλει από ασίστ του ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ; Όχι ότι το παλικάρι δε χρειάζεται βελτίωση (συχνά κρατάει υπερβολικά τη μπάλα, γυρνάει πολύ πίσω και τα κάνει θάλασσα), αλλά ΟΧΙ δεν προτιμάω τον 32χρονο Μπασινά από τον 26χρονο ΕΚΙ!

ΕΛΕΟΣ 4. Σεϊταρίδης; Τον πήραμε μηδενικό και τον κάναμε παίχτη και ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ και το μόνο που βρήκε να κάνει, ήταν να στείλει εξώδικο για κάτι ψιλά που του χρώσταγε η ΠΑΕ από τα νοίκια του και που είχε κανονιστεί να του πληρωθούν... ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ!!!

ΕΛΕΟΣ 5. Κυργιάκος. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕ!

Τέρμα τώρα τα "έλεος" και πάω στους άλλους.

Καραγκούνης. Τον αγαπάω και τον πάω ακόμα. Σαν παίχτης όμως ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ. Λίγος μου πέφτει ο ΒΙΚΤΟΡ;

Λύμπε. Κι αυτόν τον αγαπάω ακόμα κι ας μ' έχει στεναχωρήσει με τα γκολάκια που μας έχωσε. Πάλι όμως δεν μου λείπει σαν παίχτης. Λίγοι μου πέφτουνε ΠΑΠ-ΜΑΝΤΖΙΟΣ;

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ το ΝΤΑΜΠΛ το πήρα χωρίς όλους αυτούς!!!

Κατά τα άλλα, ναι, συμφωνώ ότι έγιναν τσάτρα-πάτρα κινήσεις ανανέωσης της ομάδας, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ (η ανανέωση). Αλλά ποιός το φανταζόταν ότι π.χ. ο πολύς Κονσεϊσάο, που αγοράστηκε ακριβώς για τον τομέα "εμπειρία", θα έβγαινε μούφα;

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

ΒΙΚΤΡΟ ΜΟΥΝΙΟΘ ΟΛΕ!!!

warzycha είπε...

Λίγο πριν το ντέρμπυ, μακάρι να μπούμε γερά και με πίστη και να σπάσουμε τον τσαμπουκά των γάβρων από την αρχή. Πιστεύω ο Μουνιόθ να τους εμφυσήσει το απαραίτητο πάθος. Θέλω να μπαίνουν πρώτοι στη μπάλα σε κάθε διεκδίκηση!

Τι φοβάμαι: Τον οίστρο παικτών όπως ο Τζόρτζεβιτς, που πάντα με μας γεννάνε και τα κοκόρια του, και ας είναι πεθαμένος τελευταία. Φυσικά το Ριβάλντο, που και περιπατητής ακόμα μπορεί να σε σκοτώσει με ένα ελεύθερο σουτ ή φάουλ (όπως το περσινό ανύπαρκτο.)

Κοντός ψαλμός: Και τα τρία αποτελέσματα είναι πιθανά...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι.

Καλό παιχνιδάκι από άποψη τακτικής, 4-4-2 over 4-5-1, τί να κάνεις;
Καλή η συνολική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, τραβήξανε και τα εξτρέμ μας, λίγη τύχη, πολύ αισιοδοξία.
Πάμε και για Ευρώπες τώρα.

squarelogic είπε...

να προσθεσω και γω τη γνωμη μου?
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.Ειχε ονειρο την ευρωπαικη καριερα και την κηνυγησε(εστω κι αν πηρε την κατω βολτα η καριερα του και δεν στεριωσε).RESPECT για την τολμη του!
ΜΠΑΣΙΝΑΣ.Μεγαλο,τεραστιο λαθος η αποπομπη του.Εχουν παρει 8-10 παικτες στη θεση του κι ακομα ψαχνουμε αξιο αντικαταστατη του.Φυσικο ειναι ενας παικτης που παιρνει παντα την ομαδα στις πλατες του,να κανει μπαμ οταν δεν ειναι τοσο καλος,και επισης καποια στιγμη να ξεμενει απο καυσιμα(τελευταιο ματς με ΑΕΚ προπερσι).Και τζονυ δεν παιζει στην ιδια θεση με τον Εκι(κι ας τον γυρισε πισω ο Μαλεζανι).
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ. Ποτε δεν επρεπε να του φερθουν ετσι!Δεν διαπραγματευτηκαν μαζι του,δεν συζητησαν,του ορισαν μια τιμη κι οταν δεν συμφωνησε μεμιας εστειλαν τον κηπερ της Εθνικης στην εξεδρα πριν το EURO!εστειλαν ετσι το μηνυμα της μεταχειρισης που θα τυχουν κι οι επομενοι-πιστευω οτι πολλοι το μετρησαν αυτο στην αποφαση τους.Οσο για το"μελος",πιστευει κανεις οτι μπορουσε να κανει διαφορετικα?δηλ.τι θα ελεγε,ειμαι βαζελος?ψωμι τρωει,και να δωσει απαντησεις ηθελε.για ελατε στη θεση του...
ΛΥΜΠΕ. σεβομαι το τσαγανο του,το ηθος του,το οτι εμεινε να παλεψει στην αμφιβολη ΑΕΚ για πολυ λιγοτερα λεφτα απ οτι θα μπορουσε να παρει.Στον ΠΑΟ ειχε τεραστιο συμβολαιο,δεν ηταν παντα αντιστοιχης αξιας,αλλα δεν φταιει ο παικτης μιας Α αξιας αν εσυ τον πληρωνεις 5Α!Επιπλεον σεβομαι πολυ οτι ποτε δεν πανηγυρισε τα γκολ που μας βαζει..τα βαζει ομως σαν σωστος επαγγελματιας.Κι εγω πιστευω πως επειδη προσδιοριζε σε μεγαλο βαθμο το αγωνιστ.προφιλ της ομαδας ηταν επιβεβλημενη η αλλαγη του,απ τη στιγμη που θελαμε να αλλαξουμε στυλ .Επιπλεον ενας παικτης μαθημενος να παιρνει Α χρημ.απο μια ομαδα δεν μενει happy στην ιδια ομαδα με Α/2.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.Ιδια σχολια με Λυμπε για το συμβολαιο του.επρεπε να του βρουν ομαδα στο εξωτερικο απ τη στιγμη που δεν τον ηθελαν κι οχι να τον χαρισουν στον αντιπαλο.Τον τσακισαν οι προσδοκιες που δημιουργησε το τεραστιο ποσο της μεταγραφης του.Ιδιος κινδυνος και για ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!
ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ.παικταρας,αλλα δεν δικαιουται να ομιλει-οφειλει στον ΠΑΟ!
ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ.μαλλον δασκαλευτηκε απ τους Σκωτσεζους που ειδαν την τρυπα στο συμβολαιο του και επιασαν κωτσους το Τζιγγερ και τους συμβουλους του.Απαραδεκτη συμπεριφορα απο ενα παικτη που ειχε τα φοντα να ειναι ο επομενος ηγετης μας και ειχε ταυτιστει με την ομαδα.Θα το μετανιωσει...
Μηπως στη συμπεριφορα των 2 τελευταιων επαιξε ρολο η συμπεριφορα απεναντι σε Νικοπολιδη,Φυσσα,Λυμπε?
αν δεν αλλαξει η σταση της διοικησης απεναντι στους ελληνες παικτες μην περιμενετε να τους δειτε να θυσιαζονται για την ομαδα.θα βλεπουν τον ΠΑΟ σαν ενα αναγκαιο σκαλοπατι στην καριερα τους αλλα θα προσεχουν παντα τον εαυτο τους και τα ποδια τους,και θα γυριζουν μην τους χτυπησει η μπαλλα(ορα Μπολεσλαβ,και ΤΖΙΟΛΗ,ΜΠΙΣΚΑΝ)
Μια και μας παρακολουθει κι ο media watcher ευκαιρια να κανουν μια νεα αρχη με τον πολυ ικανο προπονητη που επιτελους εχουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ ΜΟΛΙΣ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΣΝΙΦ-ΣΝΙΦ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ;

ΑΝΤΕ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕ!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ!!!

Ή μήπως πρέπει να νοσταλγώ ακόμα τον Μπασινά την ώρα που έχω στην ομάδα μου τον ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΝΤΣΕΘ;

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!!

ΥΓ. squarelogic τ' άλλα που λες τ' αφήνω για σήμερα, είμαι ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ξέρεις ... απλά, σε ό,τι αφορά τον Κυργιάκο που λες, κάνεις ένα λαθάκι: η ΤΡΥΠΑ που λες, δεν υπήρχε στο συμβόλαιό του με την ομαδάρα μας που τον πήρε από το μηδέν και τον έκανε παίχτη, αλλά υπάρχει τώρα ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ, αφού η Φιφα ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ και ο Σώτος καλείται να πλερώσει πρόστιμο από την τσεπούλα του για την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ που διέπραξε!

squarelogic είπε...

Δεν μιζεριαζουμε τζονυ,ειδικα τετοια μερα...απλα εγραψα και γω την εκτιμηση μου για καθενα απ τους αποπεμφθεντες επειδη πρεπει να μαθαινουμε απ το παρελθον για ναμη γινουν τα ιδια λαθη και στο μελλον.Θυμιζω οτι ο ΠΑΠ εμεινε στο παρα-ενα,και οτι σχεδον ολες ο καλες μεταγραφες του καλοκαιριου εγιναν τελευταιες μερες...ειναι ευκαιρια τωρα που εχουμε ποιοτικο υλικο και καλο προπονητη να κανουμε το αλμα μπροστα,με 2-3 ποιοτικες προσθηκες ιδιως στην αμυνα(οπως νομιζω εχεις γραψει και συ)και ν'αφησουμε τους γαυρους να φτιαχνουν ομαδα απ την αρχη με τιποτε ΑλεφαντοΑναστοπουλους στον παγκο τους..
χε,χε,χε(που θαλεγε και καποια ψυχη):)))

Thrass είπε...

Τζόνυ, κάπως καθυστερημένα: το ότι κερδίσαμε το γαύρο είναι μεγάλη χαρά, όπως και να το κάνουμε, αλλά αυτό δεν αναιρεί ορισμένα προβλήματα. Το θεωρώ κάπως άστοχο να εννοούμε ότι -επειδή κερδίσαμε το γαύρο- την ομάδα την έχουν χειριστεί τέλεια, ε;

Για το Έλεος 1: οι περισσότεροι έφυγαν μόλις έληξε το συμβόλαιό τους. Δεν έληγε όλων το συμβόλαιο στο τέλος εκείνης τής χρονιάς.

Για το Έλεος 2: Διαφορετικοί παίκτες ο Μιχαλάκης κι ο Σάλπι. Και τώρα ο Μουνιόθ ψάχνει γιγαντόσωμο επιθετικό. Πέρα από αυτό, προσωπικά με ενδιαφέρει το πώς θα στέκεται ο Σάλπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς, εκεί που ο Μιχαλάκης έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Ίδωμεν.

Έλεος 3: Ο Μπασινάς είναι ο καλύτερος κόφτης που είχαμε ποτέ. ΚΑι βέβαια ούτε εγώ νομίζω ότι θα έκανε καλό η επιστροφή του σε αυτήν την ηλικία (δεν είμαι σίγουρος). Απλώς έπρεπε να μην έχει φύγει (που είναι τελείως διαφορετική κατάσταση από το να γυρίσει).

Ο Βίκτορ φαίνεται ότι θα είναι παικτάρα και σε εμάς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρύπες στο ρόστερ. Που θα μπορούσαν να μην υπάρχουν, αυτό είναι το όλο θέμα.

Δεν ήταν ανάγκη να μείνουν όλοι, αλλά σίγουρα δεν έπρεπε να έχουν φύγει όλοι.