Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2006

Σύγκριση


Θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον μια σύγκριση της θέσης που θα καταλάμβαναν στην ειδική βαθμολογία της UEFA όλες οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες αν δεν είχαν τους βαθμούς του Παναθηναϊκού και της θέσης που θα καταλάμβανε ο Παναθηναϊκός αν μετρούσαν μόνο οι δικοί του βαθμοί.

3 σχόλια:

kornass είπε...

Άσε ρε φίλε. Αν δεν ήταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ τόσα χρόνια ο μπάοκ και το χανούμι αλλά ακόμα και οι απόγονοι δεν θα ξέρανε τι πάει να πεί Ευρώπη.

Οκ κάναμε μια νίκη απέναντι απέναντι σε ένα καφενείο (και ΜΗ πει κανείς το αντίθετο) αλλά η ουσία είναι πως δεν κάνουμε λες και πήραμε το Champions League όπως το χανούμι που νίκησε με τα χίλια ζόρια και με 10 παίχτες το μεγαθήριο Λιλ ενώ οι άλλοι οι ανύπαρκτοι χαίρονται που κατάφεραν και πηραν το Χ στη Ρόμη απέναντι στους πεθαμένους...

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΡΕ.

squarelogic είπε...

ωσ συνηθως δικιο εχεις.αν δε με απατα η μνημη μου,ο ΠΑΟ σε 4 αγωνες μαζεψε περισσοτερους ποντους απ οτι ολοι οι αλλοι"ευρωπαιοι"μαζι σε 14 αγωνες!ναι,αυτος ο μισοπεθαμενος,αξιοθρηνητος Παναθηναικος!
Και χτες ειδαμε δειγματα προοδου,ειδαμε να κανουν τριγωνακια ,να παιζουν με καποιο συστημα,ειδαμε ομως και παιδαριωδη λαθη στην αμυνα...προσεξα τον Τζιολη και τον Μπισκαν να γυριζουν πλατη επανειλημμενα μπροστα σε Τσεχους που ετοιμαζονταν να σουταρουν,αντι να βαλουν ποδι ή σωμα μπροστα,πουλησαμε τσαμπα αρκετες φορες τη μπαλλα εξω απ τη περιοχη,και ευτυχως που παιζαμε με τη Μαλντα,γιατι οι σοβαρες ομαδες του τσαμπιονς ληγκ θαχαν βαλει για πλακα 4 τεμαχια ακοπα.
Η κλάση του Βικτορ φανηκε με δυο μπαλλιες και ελπιζω να φτασει σε αγωνιστικο επιπεδο που να θυμιζει τον βικτορ της ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-θαναι τεραστια προσθηκη...
Ελπιζουμε σε μια νεα αρχη κοντρα στους γαυρους.VIVA MUNOJ!

talos είπε...

Κοίτα η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί γιατί στην βαθμολογία των χωρών διαιρείς με τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν ή κάτι τέτοιο. Αλλά η βασική πληροφορία βρίσκεται εδώ.

Νο 19 vs Νο 47 και κάτω...