Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2006

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ....

Νομίζω ότι όλα όσα τραγελαφικά είδαμε το Σάββατο τα είχα προβλέψει και μάλιστα αρκετά νωρίς, όχι περιμένοντας το πρώτο στραβοπάτημα....Και για την Γιαγιά Ντακ τα είχα πει-ο άνθρωπος είναι από άλλο ανέκδοτο, και για τον Σούπερ-ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ-Μάριο και για την άμυνα και τα άκρα της που είναι επιεικώς απαράδεκτα.Συγχαρητήρια στον κ. Τζίγγερ για τον τσαρλατάνο που επέλεξε για προπονητή και για μία ακόμα καταστροφική χρονιά που έρχεται.Του χρόνου το γνωστό...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ κτλ.Πάντως το 18/1 που έδινε το διπλό ήταν μια καλή ευκαιρία απόσβεσης των όποιων επενδύσεων...για να μην πώ....ΚΕΡΔΟΥΣ.Ας είναι καλά τα χιλιάδες κορόιδα που έτρεξαν και πάλι να δουν το τσίρκο του Τζίγγερ.Και θα ξανατρέξουν,και ξανά,και ξανά γιατί δυστυχώς η αρρώστια δεν γιατρεύεται πλέον....η αγάπη είναι παθολογική.Έτσι είναι φίλοι μου....εμείς έχουμε πάθος με την ιδέα και κάποιοι άλλοι με την προβολή και το χρήμα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ και του χρόνου πάλι με νέες υποσχέσεις και εξαγγελίες.......

Υ.Γ Θα πιστέψω πραγματικά στις προθέσεις του κυρίου, όταν θα φέρει προπονητή φίρμα και όχι άλλο ένα φερέφωνο-υπάλληλο....

10 σχόλια:

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Επιπρόσθετα θέλω να τονίσω ότι το ανωτέρω άρθρο αποτελεί απάντηση σε όσους μίλησαν για κωλοτούμπες μετά το Αιγάλεω κτλ.Και για να μην γίνομαι κουραστικός θα ξεκαθαρίσω την θέση μου μια και καλή.Αυτή η ομάδα, με αυτόν το προπονητή και αυτό το σύστημα-έκτρωμα δεν έχει καμία-ΜΑ ΚΑΜΙΑ-τύχη.Θυμίζω επίσης ότι είχα πει(μετά το φιλικό με Άντερλεχτ)ότι η Γιαγιά Ντακ δεν θα προλάβει όχι την παρέλαση αλλά ούτε την αρμάτα των Σπετσών.Βέβαια παίζει και η περίπτωση να μουλαρώσει ο ραλίστας στη γιούχα που θα έρθει και να τον κρατήσει-όπως τον Μαλεζάνι-εως ότου βγούμε όγδοοι....

warzycha είπε...

Εγώ διασκεδάζω να διαβάζω τα γραφόμενά σου, και μην το πάρεις στραβά, έχουν πλάκα. Παρουσιάζεις όμως υπερβολική εμπάθεια και κινδυνεύεις να χάσεις και το δίκιο σου. Συμφωνώ ότι τα σημάδια ήταν άκρως ανησυχητικά, πέρασα δε ένα απαίσιο σαββατόβραδο επιλέγοντας να δω το (νεο) Παναθηναϊκό αντί να κάνω κάτι άλλο. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ απ' όλα είναι ότι μετά το 70', και χάνοντας 2-0, κάτσανε και πετάξανε λευκή πετσέτα στον Ιωνικό, λες και παίζανε με τη Μπάρτσα. Αυτή η ξεφτίλα ήταν too much.
Παρόλα αυτά θα περιμένω περισσότερο από σένα και μετά μαζί σου, δεν έχω πρόβλημα...
Αυτά που με ανησύχησαν περισσότερο ήταν τα εξής:
α) έλλειψη φυσικής κατάστασης
β) αχρηστία Βύντρα, Δάρλα, Μπίσκαν (που φοβάμαι δεν διορθώνεται)
γ) δεν μου αρέσει καθόλου η νοοτροπία ΠΑΠ από τότε που πήρε το χρίσμα του αρχηγού και θέλει να τα κάνει ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Απαράδεκτος. (για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη)
δ) Πράγματι, ο Ιωνικός ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, καλύτερα γυμνασμένη, δουλεμένη και στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Ήξερε τι πρέπει να κάνει και το έκανε χωρίς να κλειστεί πίσω. Σε αντίθεση ο ΠΑΟ ένα σκορποχώρι. Τον δε Ρομέρο συστηματικά δεν τον παίζουν και παρότι ήταν ο πιο δραστήριος τελειώσαμε το παιχνίδι με το Μπίσκαν να περπατάει-παραπαίει ενώ ο Ρομέρο είχε βγει αλλαγή.

Μπορώ να γράψω πολλά ακόμα, δεν θέλω να κινδυνολογώ ούτε να είμαι μηδενιστής σαν τον 'κουτόχορτο', όμως τα πρώτα δείγματα γραφής του Μπάκε δεν μου αρέσουν καθόλου. Θα είμαι όμως επιεικής και θα περιμένω να δέσει λίγο η ομάδα. Και προπαντώς να βάλει χαλινάρι στα αρχηγιλίκια...

Kolka είπε...

Πριν προλάβει κανένα ζώο όρθιο και γράψει ξανά για "κουπαετίες" (δεν έχουν δικό τους blog τα δόλια και τρέχουν στα δικά μας ή τους έκοψε τον server ο μεγάλος;), θέλω να καταθέσω τη χαρά μου που το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τελείωσε φέτος από τον Αύγουστο και όχι από τον Οκτώβριο (κερδίσαμε δυο μήνες χωρίς αγχος), να υπενθυμίσω τη δήλωση Μπάκε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα (εκτός αν εννοούσε ότι "η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα και από εκεί και πέρα θα πάρει την κατηφόρα", οπότε τον συγχωρώ), να σημειώσω και πάλι ότι έχουμε καλύτερο ποδοσφαιρικό υλικό από το σωματείο του λιμένος (αλλά και επί Κυράστα είχαμε και το 'κανε αλοιφή ο μπάρμπα Θωμάς)και να καταλήξω σε μια ακόμη δοξολογία του τρισμέγιστου Παύλου Γιαννακόπουλου που δεν έχει βαρεθεί (και ούτε ποτέ θα βαρεθεί!) να μαζεύει τίτλους. Στο μεταξύ η ΠΑΕ πάει για πουρνάρια.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε warzycha...Ειλικρινά σου λέω ότι δεν είμαι ούτε εμπαθής, ούτε οπαδός άλλης ομάδας όπως βλακωδώς ισχυρίστηκε κάποιος, ούτε προσπαθώ να κάνω αντιπολίτευση.Είμαι απλά απίστευτα στεναχωρημένος και μπουχτισμένος να βλέπω τους ανύπαρκτους, τους υπάνθρωπους με IQ βλέννας να πανηγυρίζουν και να μασ ειρωνεύονται.Πίστεψέ θα έκανα απεριόριστη υπομονή εάν τα θεμέλια του εγχειρήματος ήταν στέρεα.Να περιμένω τον Λίπι, τον Χίτζφελντ ή τον Ιρουρέτα έναν χρόνο και δύο.Αλλά από τον άγνωστο Σουηδό συνταξιούχο τι να περιμένω?Να με κάνει Σίλκεμποργκ????Τι να περιμένω από έναν άνθρωπο ο οποίος έχει παντελή άγνοια του ποδοσφαίρου????Ο άνθρωπος κράτησε για 90 λεπτά τον χειρότερο παίκτη(Μπίσκαν) ενώ έκανε αλλαγή τον καλύτερο(Ρομέρο).Παράλληλα ξεκίνησε τον τραυματία Γκούμα ενώ έβαλε και δεξί χαφ-ΗΜΑΡΤΟΝ-φίλε μου τον Μποβιό που είναι ΚΛΑΣΣΙΚΟ αμυντικό χάφ ενώ αγότερα έβαλε και εξτρέμ τον Μάντζιο...δηλαδή πες μου ειλικρινά είναι να μην τρελαίνεσαι?????Ο άνθρωπος είναι ανέκδοτο.Θα δεχόμουν ένα κακό προπονητικά βράδυ εάν επρόκειτο για προπονητή με εντυπωσιακό παλαμρέ τίτλων και επιτυχιών.Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ατζαμή ψαρά από την Σουηδία που η μεγαλύτερή του επιτυχία είναι μια ισοπαλία με την Ρέιντζερς παίζοντας τουρλουμπούκι άμυνα....Στην Αούστρια Βιέννης που πήγε έφυγε μεσάνυχτα.Για να μην θυμηθώ ότι ήταν υποψήφιος για τον Άρη πριν μερικά χρόνια....ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΑΖΙ να είναι αυτός ο άνθρωπος προπονητής του Παναθηναϊκού και να διαχειρίζεται budget δισεκατομμυρίων, παίζοντας με τις ελπίδες και την αγάπη εκατομμυρίων ανθρώπων.Όμως δεν φταίει αυτός.Υπεύθυνος είναι εκείνος που επέλεξε την Γιαγιά Ντακ, δηλαδή ο ραλίστας.Δεν μαε λυπάται πιά καθόλου???Έχω κόψει όχι μόνο το γήπεδο αλλά και κάθε συζήτηση για ποδόσφαιρο.Αυθυποβάλομαι για να πειστώ ότι δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος, ότι είμαι μεγάλοε για να ασχολούμαι, ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή κτλ ώστε να ξεχνάω τον πόνο μου.Ειλικρινά κοντεύω να το χάσω...Με καταλαβαίνεις????

warzycha είπε...

.... Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και εγώ που δεν είμαι και ειδήμων στα τεχνικά ζητήματα συμφωνώ δυστυχώς με τα πιο πολλά. Είναι οφθαλμοφανές αυτό που συμβαίνει με Ρομέρο. Επίσης σωστό αυτό με το Γκούμα. Όπως και με ΠΑΠ, ο οποίος σώνει και καλά να τα κάνει όλα μόνος του επειδή είναι αρχηγός, ακόμη και αν δεν είναι σε καλή μέρα. Όσο για Ίβανσιτς, που βολόδερνε στο δεύτερο ημίχρονο; Σε κάποιες φάσεις βρισκόταν μπροστά και από τα φορ. Φυσικά, που να την πάρει τη μπάλα εκεί; Έβλεπε όμως κανείς από τον πάγκο; Ο Μπίσκαν πάλι; Προκαλούσε θυμηδία η εμφάνισή του...

Παρόλα αυτά, πριν τα βάψουμε όλα κατάμαυρα, ας δούμε και κανα ματσάκι ακόμα και επανερχόμαστε. Ψυχραιμία και ηρεμία. Όλα εδώ θα φανούν...

Old Boy είπε...

Δεν τρώμε κουτόχορτο, αφήνω κατά μέρους τα τεχνικά. Κατά τη γνώμη μου έχεις δίκιο σε μερικά και άδικο σε άλλα, αδικείς όμως και τα σωστά που λες με την ακρότητα που τα λες. Τέλος πάντων, εγώ θέλω να σχολιάσω τα περί στοιχήματος. Το ελληνικό πρωτάθλημα στο ελληνικό στοίχημα παίζεται ως εξής: μπορείς να παίξεις ένα ελληνικό παιχνίδι σε συνδυασμό με άλλα δύο ξένα. Άρα και να έστηνε το παιχνίδι δεν αρκούσε. Αντίθετα το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται σε ξένες εταιρίες εδώ και αρκετά χρόνια, και μάλιστα χωρίς τέτοιου είδους περιορισμούς. Συνεπώς και λογικά δεν στέκει το επιχείρημα περί στησίματος. Ένα επιχείρημα που ούτως ή άλλως δεν θα με έπειθε, ακόμη και αν τα ελληνικά παιχνίδια ήταν μονά αποδεκτά.

Thrass είπε...

Μερικές σημειώσεις για το ματς, που το είδα από την TV:

- Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχετε βάλει όλοι με το Δάρλα. Από τους καλύτερους ήτανε.

- Ο Ρομέρο άφηνε το Βύντρα απελπιστικά μόνο στην άμυνα. Δεν ξέρω αν αυτό γινόταν κατόπιν εντολής, αλλά μου φαίνεται δύσκολο, καθώς ο Βύντρα έπρεπε να καλύπτει και τον Γκούμα στα σπριντ των αντιπάλων επιθετικών. Συνεπώς, ορθώς αντικαταστάθηκε ο Ρομέρο.

- Έχετε δίκιο για τον Μπίσκαν και τον Παπ.

- Με την εξέλιξη του Βύντρα, τα τελευταία χρόνια, δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος. Αλλά το Σάββατο έκανε ό,τι μπορούσε (ίσως κι επειδή ο Τσιώλης είχε δώσει εντολή να τον αφήνουν να παίρνει άνετα την μπάλα) και θα έπρεπε να είναι από τους τελευταίους που θα κατηγορήσουμε για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

- Ο Μπάκε δε με έχει πείσει ούτε εμένα. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι ελληνική ομάδα μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη χωρίς λίμπερο, που παίζει αυτός. Το μεγαλύτερό του λάθος ήταν η μη χρησιμοποίηση του Μόρρις από την αρχή, καθώς ήταν λογικό ο Ιωνικός να παίξει με αντεπιθέσεις.

- Είναι λογικό να τα παρατήσουν οι παίκτες μετά το 0-2 στο 70'. Για να κάνεις σημαντική προσπάθεια ανάκαμψης εκεί, πρέπει να έχεις δεμένη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει υπάρξει δεμένη ομάδα εδώ και τρία χρόνια.

- Οπότε φτάνω στον Τζίγγερ. Φαίνεται να έκανε καλές μεταγραφές φέτος (αντίθετα με πέρυσι), αλλά τελοσπάντων δεν έχει μάθει τίποτα από τον πατέρα του;! "Οι μεγάλες ομάδες κτίζονται, δεν αγοράζονται!", τουλάχιστο για τα ελληνικά οικονομικά δεδομένα. Και πώς να κτίσεις μεγάλη ομάδα, όταν αλλάζεις τόσους παίκτες κάθε καλοκαίρι;! Από το 2003 που διαλύθηκε η ομαδάρα τής Ριζούπολης, ο Τζίγγερ δεν έχει κτίσει τίποτα. Ούτε επίτηδες να το έκανε!

Ανώνυμος είπε...

Nikita_Ras


"Κερνάω απόψε εγώ....
Γιορτάζω ένα ακόμα διπλό¨"

Πίκρα κ φέτος...

Kolka είπε...

Βρε καλώς τον Παπουτσέλη! Δεν φωνάζεις και τον Θωμά να πιείτε μια μπυρίτσα;

SILIO D'APRILE είπε...

παίδες, συμπάσχω απόλυτα με όλα τα σχόλια - αναρωτιέμαι, πηγαίνοντας λίγο πιο πίσω στον χρόνο, μήπως μετά την εκδίωξη του Οσιν δεν έχει υπάρξει σοβαρός-στοιβαρός προπονητής στην ομάδα; Η "Γιαγιά Ντακ", συμφωνώ, δεν φαίνεται να βροντοφωνάζει το "Οχι" του αλβανικού μας έπους... (Πιο πολύ μου τη δίνει που στη δουλειά μου, στο κτίριο που δουλεύω, υπάρχει απόλυτη γαβρίλα - πέντε βάζελοι σε τριακόσια άτομα δεινοπαθούν καθημερινά, έτσι για να κλείσω το σχόλιο με σαρδόνειο χαμογελάκι)