Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Καλημέρα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το blog επιστρέφει στην αρχική του διεύθυνση απο σήμερα που είναι η http://panathinaikoi.blogspot.com . Για λίγο καιρό ακόμα το domain www.gatezero.gr θα σας στέλνει εκεί αλλά μετά την λήξη του θα σταματήσει να το κάνει και θα πρέπει απλά να πηγαίνετε κατευθείαν στην παραπάνω διεύθυνση.

11 σχόλια:

Old Boy είπε...

Να πούμε εδώ ότι τόσα χρόνια τα έξοδα του domain τα είχε πάρει επ΄ ώμου ο Shogun, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια (σαν πολιτικός ακούγομαι, αλλά δεν πειράζει) :)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΗΤΑΝ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΝΤΑ'Ι'ΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ, ΟΤΙ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΠΕΡΕΑ ΜΟΥ ΠΕΡΕΑ ΜΟΥ Κ.Τ.Λ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ:

8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 32, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.

ΓΗΠΕΔΟ? Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΛΛΑ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΑΝΑΚΗ [ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ] ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΙΚΡΟ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.

SniperAthens είπε...

Ευχαριστώ Shogun.

Γιάννης είπε...

Ανδρέας Βγενόπουλος προς Δημήτρη Γόντικα στις 15 Σεπτεμβρίου:

"Με την ιδιότητά σου ως πρόεδρος, σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με τον κ. Βαρδινογιάννη και να μου δώσεις εγγράφως απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα".

Ανδρέας Βγενόπουλος προς Δημήτρη Γόντικα στις 29 Σεπτεμβρίου:

“Είσαι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και όχι ο ταχυδρόμος του Βαρδινογιάννη. ΑΠό εδώ και πέρα σε παρακαλώ, για το καλό του Παναθηναϊκού διαφύλαξε το θεσιμό σου κύρος και μην ανακατευτείς ξανά σε θέματα που αφορούν τους μετόχους"

ΕΛΕΟΟΟΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμένεις από ξένους παίκτες να σου πουν το παραμύθι «από μικρός ήμανε Παναθηναϊκός». Ούτε περιμένεις να δεθούν με την ομάδα σαν να ήταν από μικροί Παναθηναϊκός. Γι' αυτό και εκείνους που πορώνονται με την ομάδα ξέρεις να τους βάζεις και εσύ στην καρδιά σου.

Ο Σισέ έφυγε γιατί υπήρχε οικονομικό πρόβλημα και ο ίδιος ήθελε να πάει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, άρα βόλευε ο ένας τον άλλον. Και λέει πως θέλει να γυρίσει. Ο «Σάρας» δεν το λέει πια. Γύρισε!

Από την ημέρα που η ΚΑΕ δεν ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιό του ο τρελός Λιθουανός έκανε σαν τρελός να γυρίσει. Και σε αντίθεση με τον Τζιμπρίλαρο το οικονομικό πρόβλημα ήταν αυτό που τον έφερε πίσω.

Με το που επέστρεψε η χαρά του ήταν έκδηλη. Το ίδιο θα είναι και η χαρά του κόσμο στο πρώτο εντός έδρας ματς. Γιατί αν όχι όλοι οι περισσότεροι ευχόμασταν/ευχόσασταν να ξαναφορέσει τα πράσινα. Και τώρα που τα ξαναφόρεσε μένει να βγει τελευταίος από την φισούνα και φτάνοντας στο παρκέ να πηδήξει και να σκαρφαλώσει πάνω στους άλλους.

SniperAthens είπε...

Καλώς το Γιάννη (Jigger εσύ;) τον αντι-βγενοπουλικό. Θα σε φάνε τα άγρια θηρία του blog με αυτά που γράφεις. Μόνο τον παππού μη φοβάσαι, δε βαστάει η μασέλα του.

squarelogic είπε...

Na kι ο πραγματικός πρίγκηπας...

http://www.flickr.com/photos/kaltsovrako/6168502771/

Γιάννης είπε...

Παίζουμε όμως μπαλίτσα, ε; Τι έγινε;

squarelogic είπε...

Χωρίς να ο περιμένει κανείς με τόσα προβλήματα,ο πραγματικός "παππούς" κάνει πρώτης τάξεως ΔΟΥΛΕΙΑ!
Τετοια μπάλα-και χωρίς κλασικό φορ-
εχω να δω απ την ομάδα του Κυράστα και αν...
Ζέκα-Κουίνσυ προσφέρουν την ταχύτητα που έλειπε,αλλά το επληκτικό είναι το πετυχημένο passing game:εκεί που πέρσι,και τα προηγούμενα χρόνια το ρεκόρ μας ήταν 3 πετυχημένες πάσες
(ΜΟ 2,5...),τώρα υπήρχαν φάσεις που ψιλοθυμίζαμε...Μπάρτσα!
Και υπάρχει και δέσιμο μεταξύ των παικτών!
Τσάκα, κράτα τους δημοσιοκάφρους μακριά απ το αγωνιστικό τμήμα για κανα 3μηνο ακόμα...

Ανώνυμος είπε...

Ο πρίγκηπας είναι ένα δημιούργημα της οικογένειας.

Βαρδινογιάννης πουλάει, Βαρδινογιάννης αγοράζει.

Αν έχετε αντίθετη άποψη τότε απλά απαντήστε μου απο που προέρχονται τα χρήματα του πρίγκηπα και ποιά ή ποιές είναι οι επιχειρήσεις που θα αγοράσουν τις μετοχές του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν λέει.

Όσο αυτές οι πληροφορίες, μαζι με τον ίδιο τον πρίγκηπα, είναι άφαντες και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα όταν ερωτούνται σχετικά τόσο εγώ θα λέω οτι το όλο σκηνικό είναι στημένο.

Και ποιός μου λέει εμένα οτι τα χρήματα αυτά δεν μπαίνουνε απο την ίδια την οικογένεια και ο τύπος αυτός να επιτελεί τον απλό μα καταλυτικό ρόλο της βιτρίνας;

Ότι γνωρίζουμε γι' αυτόν και για τις ασχολίες του είναι ότι μας έχει πεί ο Τσάκας και οι δικηγόροι της οικογένειας. Υπουργοί, φορείς και αξιωματούχοι όλοι δηλώνουν άγνοια.

Διαφωνήστε ελεύθερα αλλα τεκμηριώστε την αποψή σας. Αν δεν μπορείτε καν' τε μου την χάρη.

Γιατί τώρα να μπούνε οι κάβουρες σε αυτή την διαδικασία;

Πολύ απλά γιατι τα παιδιά έχουν συστήσει απο κοινού μια εταιρεία στοιχήματος με τον Κόκκαλη (ναι αυτόν τον οποίο το καμάρι μας ευχαρίστησε στην συνέντευξη τύπου) η οποία δεν μπορεί να πάρει μπρός βάση νόμου αν δεν απεμπλακούν πρώτα απο τον Παναθηναϊκό.

Αυτα δεν είναι εικασίες, δεν είναι θεωρίες, δεν είναι καν απόψεις. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Πουλώντας λοιπόν σε κάποιον ο οποίος είναι δικός τους, μπορούν και με το στοίχημα να παίζουν και τις μπίζνες τους να κάνουν παράλληλα στην πλάτη της ομάδας. Και αυτοί και η παρέα τους.

-Με λένε Μπόμπολα και μετα τα υπερκοστολογημένα Ελληνικά έργα και δρόμους θέλω να χτίσω και ένα υπερκοστολογημένα γήπεδο στον Βοτανικό που απο τα 60 έφτασε ως δια μαγείας στα 150 εκ. ευρώ.

-Με λένε Βωβό και θέλω να χτίσω εμπορικό κέντρο στον Βοτανικό με διπλάσιο συντελεστή δόμησης απ΄ ότι επιτρέπεται απο τον νόμο.

-Με λένε Βαρδινογιάννη, εγώ έχω μετοχές απο τις εταιρείες των παραπάνω και σκοπεύω να βγάλω λεφτά ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

Όσοι δεν μπορείτε να ανοίξετε τα στραβά σας και να δείτε τι πάνε να περάσουν εις βάρος της ομάδας περαστικά. Καλά κάνουν και σας κοροϊδεύουν.

Υγ - Η ίδια συνταγή ακολουθήθηκε και στην πολιτική. Λεφτά υπάρχουν. Μπορούμε να σώσουμε την χώρα. Ψηφίστε μας!

Το τυρί το είδατε, την φάκα όχι. Να' τα τα αποτελέσματα. Τώρα σας ξανασερβίρουν το ίδιο παραμύθι με άλλους πρωταγωνιστές.

Πρίγκηπας υπάρχει! Λεφτά με την σέσουλα! Καινούριο γήπεδο! Απογειωνόμαστε!

Το δις εξαμαρτείν όμως ουκ ανδρός σοφού.

squarelogic είπε...

Είναι ιδέα μου ή ο Ολυμπιακός έκατσε
επί του γαλλογερμανικού άξονος?