Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Ελπίζω μετά την τελευταία-και να μην μας γράφεις- μεγαλειώδη εμφάνιση του ραλίστα να μην έμεινε καμία απολύτως απορία για το τι συνέβαινε τόσα χρόνια. Ο άνθρωπος που κατείχε μέχρι το 2008 το 90% της ΠΑΕ ουσιαστικά έβγαλε φταίχτη τον Χατζηπετρή. Ο ίδιος έχει κάνει κάποια λαθάκια (άνθρωποι είμαστε βρε αδερφέ) αλλά όπως πάντα φταίνε για όλα άλλοι. Ο άνθρωπος που παραδίδει τον Παναθηναϊκό χωρίς ομάδα, χωρίς γήπεδο και χωρίς προπονητικό κέντρο (αν δεν μισθώναμε τόσα χρόνια τη Παιανία με την λογική από την δεξιά στην αριστερή τσέπη, θα είχαμε χτίσει πέντε). Ο άνθρωπος που από όλες τις τεράστιες μορφές που πέρασαν από τον σύλλογο ευχαρίστησε τον Γκούμα και τον Βύντρα. Ο άνθρωπος που ως κερασάκι στην διάλυση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρωτεργάτη και εμπνευστή αυτής Κόκκαλη (υιός ή πατήρ δεν έχει καμία διαφορά, ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΝΕ). Ο άνθρωπος που είχε το 54%, λειτουργούσε ως 30% και πλήρωνε ως ΜΗΔΕΝ. Ο ευεργέτης που αυτοαποκαλείτο εγγυητής αρκεί οι εγγυήσεις να μην ήταν ποτέ χρηματικές. Εγγύηση της εσωστρέφειας, του εμφυλίου, της στασιμότητας, της απαξίωσης, της μιζέριας και βεβαίως της ομάδας της καρδιάς του...ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΣΙΩΝ. Αν υπάρχουν ακόμα λοβοτομημένοι που έχουν έστω και μια καλή κουβέντα να που μετά και το τελευταίο εθελούσιο ξεμπρόστιασμα....ας περάσουν να πληρωθούν την 1η του μηνός. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα διαλυθεί. Δεν ξέρω αν θα εμφανιστούν επενδυτές-σωτήρες-μεσσίες ή ότι άλλο. Αλλά αν είναι να διαλυθεί η ομάδα, την διαλύουμε και μόνοι μας δεν έχουμε ανάγκη τον ραλίστα. Ακόμα και έτσι θα ανήκει σε Παναθηναϊκούς, θα έχουν την ευθύνη αγνοί, τρελοί, βλάκες, άχρηστοι αλλά Παναθηναϊκοί. Από αλλόθρησκους Εφιάλτες δεν θέλουμε άλλους, χορτάσαμε. Αν είναι να πέσω, ας πέσω αντρίκια και όρθιος. ΟΧΙ ΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

Τα λέμε....

13 σχόλια:

ΜΑD_BOY είπε...

Ψυχρά μιλώντας, η προσδοκία της εμφάνισης ενός μεγάλου επενδυτή στη σημερινή συγκυρία είναι αντίστοιχη με του μαρμαρωμένου βασιλιά: τα χρόνια θα περνάνε κι εμείς μόνο θα αναπολούμε. Όμως έστω και με λίγα χρήματα, η ομάδα πρέπει να χτιστεί απ' την αρχή, με καινούργια φιλοσοφία που να υιοθετήσουν μαζί διοίκηση, ομάδα και φίλαθλοι. Θα πάρει καιρό κι αυτό δεν αρέσει σε κανένα μας, αλλά δεν πιστεύω πως γίνεται αλλιώς. Φτάσαμε πια σε μιά ομάδα με τόσο φανερή έλλειψη συνοχής και επαγγελματισμού, που χρειάζεται ριζική θεραπεία και όχι ημίμετρα:


α) Διοίκηση από ανθρώπους που καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο, αγαπούν την ομάδα και είναι αποφασισμένοι να είναι κοντά της και να την υπερασπιστούν. Να διαλέξουν προπονητή που να ξέρει να στήνει ομάδες (θα μπορούσε να είναι ο σημερινός) και να του δώσουν πίστωση χρόνου χωρίς την πίεση του άμεσου αποτελέσματος, οργανώνοντας παράλληλα σκάουτινγκ και Ακαδημίες ώστε να δουλέψει με το καλύτερο δυνατό υλικό. Να έχουν σοβαρή και δυναμική παρουσία στα κέντρα αποφάσεων για να εμποδίζουν τη διαρκή αλητεία, φροντίζοντας και το κομβικής σημασίας επικοινωνιακό κομμάτι, που σήμερα πια δεν επηρεάζει μόνο τους φιλάθλους, αλλά και διαιτητές, δικαστές, τους πάντες. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει π.χ. τρεις δικές του εφημερίδες και τουλάχιστον άλλες τόσες που τον αβαντάρουν κι εμείς δύο "φιλικές" που κάνουν αντιπολίτευση! Χρειάζεται καθημερινή μάχη σε όλα τα επίπεδα, και καμμιά ανοχή σαν αυτή του Βαρδινογιάννη προς τον Κόκκαλη - ή του Πατέρα προς τον Μαρινάκη, για να μην ξεχνιόμαστε.

β) Στελέχωση της ομάδας με μιά νέα γενιά ποδοσφαιριστών - θα την ονόμαζα γενιά της κρίσης - όχι μόνο νεαρής ηλικίας και υψηλής φιλοδοξίας, αλλά κυρίως συνειδητοποιημένων και γαλουχημένων με τον σωστά εννοούμενο επαγγελματισμό, που σήμερα λείπει από την ομάδα: πρώτα τα δίνουμε όλα κι αποδεικνύουμε την αξία μας και μετά ζητάμε να την πληρωθούμε (ο τελευταίος αυτής της λογικής ήταν ο μεγάλος Γιώργος Καραγκούνης που αξίζει περισσότερο σεβασμό από όλους μας, παρακαλώ, στη λήξη της καριέρας του). Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα να βγάζεις παίκτες από τις Ακαδημίες σου, να τους "μεγαλώνεις" σωστά και να ενσωματώνονται στην πρώτη ομάδα με μιά δεδομένη φιλοσοφία. Όποτε έγινε αυτό, έφερε απίστευτες επιτυχίες! Μικρά συμβόλαια, λοιπόν, με πολλά μπόνους για κίνητρο. Ξέρω βέβαια πως μ' αυτό τον τρόπο δεν φτιάχνεις μεγάλη ομάδα, φτιάχνεις όμως υγιή και συμπαγή ομάδα. Η οποία θα έχει ελπίδες στη συνέχεια να (ξανα)γίνει μεγάλη: Στο υγιές περιβάλλον και χρηματοδότες μπορεί να βρεθούν και μεγάλοι παίκτες να έρθουν και να προσφέρουν. Στο σημερινό είναι πολύ δύσκολο και η περσινή χρονιά είναι η καλύτερη απόδειξη.

ΜΑD_BOY είπε...

γ) Χρειάζεται όμως και κάτι άλλο: μιά "νέα γενιά" φιλάθλων που να στηρίξει μια τέτοια διοίκηση χωρίς πολλά λεφτά και μιά ομάδα χωρίς μεγάλα ονόματα. Φιλάθλων που να είναι δεμένοι με την ομάδα επειδή θα αντιπροσωπεύει τα ιδανικά τους: υγεία, εντιμότητα, δυνατή και διαρκής προσπάθεια - κι όχι οπαδών που ζουν μόνο για το αποτέλεσμα ή νομίζουν πως μπορούν να διοικήσουν ή πως έχουν δικαίωμα να καταστρέφουν! Αντιθέτως, να είμαστε ο αντίποδας στον κάθε κομπλεξικό Μαρινάκη που μας προτρέπει ...να γίνουμε Ολυμπιακοί για να είμαστε χαρούμενοι τις Δευτέρες (!) και από πάνω να μη ντρεπόμαστε να μας φτύνουν όλοι για τους πέτσινους τίτλους μας. Να δίνουμε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ανεξάρτητα από την όποια κριτική για την απόδοσή της ή τις επιλογές των ηγεσιών της.

Μόνο έτσι θα έρθει το ζητούμενο: μιά ομάδα οργανωμένη, ποιοτική, δυνατή και συμπαγής πρώτα, που να μπορέσει να ξανακάνει πρωταθλητισμό και να ξαναβρεί την Ευρωπαϊκή της (μας) ταυτότητα.

Πολλοί θα πουν πως τέτοιοι άνθρωποι να διοικήσουν και τέτοιοι φίλαθλοι να τους στηρίξουν δεν υπάρχουν στην Ελλάδα του σήμερα. Δεν συμφωνώ! Και σοβαροί άνθρωποι με Παναθηναϊκή ιστορία υπάρχουν (δεν θέλω να πω ονόματα ούτε ξέρω αν θέλουν να αναμιχθούν, αλλά έτσι πρόχειρα μου έρχονται μερικά) και υγιείς φίλαθλοι που συχάθηκαν τη μπάλα έτσι όπως κατάντησε αλλά θα σπεύσουν να υποστηρίξουν την ομάδα όταν εκπέμψει υγεία και προοπτική. Αυτή είναι άλλωστε εξ ορισμού και η δυναμική του μεγάλου συλλόγου: αν παραδεχτούμε πως δεν υπάρχει, τότε θα είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι που θα συνεχίσει να μικραίνει.

Ανώνυμος είπε...

Μορε ο Καπετανιος ηταν ο καλυτερος αναμφισβητητα,αλλα απο τοτε που ηρθε ο ανιψιος του......
Εχω χρονια να δω εναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ και καλο ΠΑΙΚΤΗ στον Παναθηναικο,και μπορω να πω οτι ο Σισσε και ο Ζιλμπερτο ηταν οι μονοι που κατειχαν αυτα τα στοιχεια.Κονσεισαο,Στραντλι και πολλοι αλλοι ηταν τα ΠΑΛΤΑ που παιρναμε και οι ακαδημιες εβγαλαν το Νινη ο οποιος τωρα μονο παιχτης δεν γινεται να θεωρειται.Νεκροι γιναμε σε ολους τομεις.Μια ομαδα που ειχε κερδισει εναν ΑΗΤΤΗΤΟ Αγιαξ,μια ομαδα που εβγαζε τα καλυτερα ταλεντα στην Ελλαδα,μια ομαδα με ιστορια κατεντησε να τραβα προς την λυση του Πρωτοδικειου.Τωρα:Διαρκειας ΠΟΙΟΣ να αγορασει?Λεφτα ΠΟΙΟΣ θα βαλει?Μεταγραφες ΠΟΙΟΣ θα κανει?

Ανώνυμος είπε...

Έλειπα για μια δεκαετία από την χώρα και η αλήθεια είναι πως μου είχε λείψει απίστευτα ο Παναθηναϊκός. Μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και περίμενα να γυρίσω πως και πως στην πατρίδα προκειμένου να δω την αγαπημένη μου ομάδα στο νέο της σπίτι. Άλλωστε πριν φύγω όλοι θεωρούσαν δεδομένο πως θα φτιαχτεί το μέρος που θα στεγάζει τις χαρές και αγωνίες όλων των φίλων του μεγαλύτερου συλλόγου στην χώρα.

Ερχόμενος στην Ελλάδα άκουσα με μεγάλη ευχαρίστηση τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και διάβασα στον Τύπο πως ο Βαγγέλης Σαμαράς, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο, τα κατάφερε και ήταν απολύτως πετυχημένος σε αυτό που έκανε. Η χαρά μου ήταν απίστευτη γιατί σκέφτηκα πως επιτέλους ο Παναθηναϊκός μου, ο Παναθηναϊκός μας είχε το νέο του γήπεδο, στο Βοτανικό, Ελαιώνα η όπως θέλει ο καθένας να το πει.

Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα, ήταν να πάω στο νέο στολίδι. Θαύμασα τις απίστευτες εγκαταστάσεις που δεν υπάρχουν όμοιες τους στην Ευρώπη. Το γήπεδο θύμιζε λίγο από τις γηπεδάρες των Άγιαξ και Πόρτο και μάλιστα στο καλύτερό τους και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η τρομερή ακουστική που είχε «και με 10.000 κόσμο θα γίνεται χαμός» σκέφτηκα και συνέχισα την περιήγησή μου.

Μια περιήγηση που μετά την μπουτίκ και την μαγική αίθουσα vip, συνεχίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο, αλλά και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, μιας και ως γνωστών Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο η ΠΑΕ, είναι και η ΚΑΕ και φυσικά και ο Ερασιτέχνης. Η «μάνα του λόχου» που πριν φύγω για το εξωτερικό στριμωχνόταν στα υπόγεια της μικρής Λεωφόρου, τώρα μπορεί να γιγαντωθεί στα υπερσύγχρονα γήπεδα, κολυμβητήρια, στίβους κλπ. Με τέτοιες εγκαταστάσεις θα μπορεί επιτέλους να δοθεί βάρος στις υποδομές και να βγάζουμε αθλητές σε όλα τα αθλήματα, διεκδικώντας συνεχώς τίτλους.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ήταν μια αξέχαστη μέρα, καθώς φεύγοντας για τα ξένα ονειρευόμουν ένα νέο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό και επιτέλους επιστρέφοντας αυτό το όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα. Δεν ήθελα κάτι άλλο στην φίλαθλη ζωή μου από εκείνη την στιγμή και περίμενα πως και πως το πρώτο παιχνίδι για να πάω στο γήπεδο και να φωνάξω για την αγαπημένη μου ομάδα!

Όχι ρε παιδιά δεν τρελάθηκα, αλλά πραγματικά με τα όσα ακούμε τις τελευταίες μέρες δεν απέχουμε πολύ από το να μας στρίψει. Όταν ακούς τον πρώην μεγαλομέτοχο να ευχαριστεί τον άνθρωπο που έχει επιμεληθεί το θέμα του γηπέδου, τονίζοντας πως έφερε σε πέρας το έργο του, πραγματικά το πρώτο που σκέφτεσαι δεν είναι πως το σπίτι της ομάδας σου έχει φτιαχτεί; Φυσικά και δεν έχω τίποτα με τον κύριο Σαμαρά, αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε. Όχι γήπεδο δεν υπάρχει, αλλά ούτε καν ο... κόκορας δεν έχει σφαχτεί για να πέσουν τα θεμέλια.

Γιάννης είπε...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Το θέμα δεν ήταν απλά και μόνο η απαλλαγή από τους Βαρδινογιάνηδες.

Ήταν ταυτόχρονα και η προοπτική για ένα Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή εντός κι εκτός συνόρων.

Να μιλήσουμε ειλικρινά. Χωρίς λαϊκισμούς.

Τέτοια προοπτική - αυτήν θελήσαμε -χωρίς μεγάλους επενδυτές που να αγαπούν τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει!

Όποιος λέει το αντίθετο, πολύ απλά λέει ψέμματα στον εαυτό του και στους γύρω του.

Μέχρι στιγμής οι μεγάλοι επενδυτές που να αγαπούν τον Παναθηναϊκό, παραμένουν άφαντοι.

Ας περιμένουμε να δούμε τι έχει να πει ο Βγενόπουλος...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Βαρδινογιάννης δεν έχει φύγει. Έφυγε όπως και οι Αγγελόπουλοι. Θα φύγει όταν θα μεταβιβαστούν επίσημα οι μετοχές. Ας τις δώσει στον ερασιτέχνη και ας ξεκουμπιστεί. Ο ΠΑΟ είναι φτωχός και άρρωστος. Χωρίς τον Βαρδινογιάννη θα είναι μόνο φτωχός. Ένα βήμα εμπρός. Μην περιμένετε πολλά από τον Βγενόπουλο. Η κίνηση Τζίγγερ είχε σκοπό να τον βγάλει στη σέντρα. Και κάτι άλλο. Τι ρόλο βαράνε τα δύο συλλογικά έντυπα του ΠΑΟ? Πως έφυγε ο Βαρδινογιάννης όταν επικοινωνιακά στηρίζεται από τις δύο φυλάδες? Και πείτε ότι βρεθεί ένας νέος αγοραστής. Πως θα δουλέψει με τα έντυπα να του κάνουν πόλεμο ή θα πρέπει να τα εξαγοράσει και αυτά? Μπλέξιμο και μάλιστα χοντρό.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΣ ΤΟΝ ΙΒΒ...

Ανώνυμος είπε...

Aτακες που γράψανε Ιστορία σήμερα:



"Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ήταν ένα κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού και μόνο ο Θοδωρής, ο Βαρδής και ο Γιώργος ήταν Κρητικοί λεβένταροι."

"Από την επομένη κιόλας, οι δηλητηριογράφοι συνέχιζαν την δουλειά τους και οι διάφοροι Ζαρμακούπηδες και ντούρου ντούρου ντούρου μας έβαζαν εμπόδια"

Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο κάποιες τοποθετήσεις εκτός λογικής. Θα έπρεπε να τον πάρουν με τις πέτρες αλλά διαθέτει μία τεράστια επικοινωνιακή δύναμη και έτσι όπως τα είπε τον πήραν ως λογικό.

Σου απαντάω κύριε Βαρδινογιάννη. Είσαι παρών; Εγώ είμαι περαστικός και καιροσκόπος; Εσύ προσπαθείς να φύγεις και εγώ είμαι εδώ.

Πήρα τηλέφωνο τον κ. Πηλαδάκη και μου είπε ότι το νέο γήπεδο της Λάρισας κόστισε 28 εκατομμύρια. Η Λάρισα έδωσε 28 εκατομμύρια και έχει ένα γήπεδο 16 χιλιάδων θέσεων. Εμείς δώσαμε 10,5 και έχουμε μακέτες.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον πατέρα του, να βλέπει το παιδί του τι κάνει.

Δεν θέλω τίποτα δωρεάν από τον κ. Βαρδινογιάννη.

Άρα το πρώτο θέμα είναι να σας απαντήσει αν δέχεται την αύξηση, να μην έχει δικαίωμα, να καταλυθεί το συμφωνητικό και να κοιτάξει το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Αν τα δέχεται... we are in business.

Εγώ στα δύσκολα δεν θα αφήσω τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να τα καταφέρω. Και κλείνω λέγοντας ότι: "Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω". Όπως είπες και συ Γιάννη Βαρδινογιάννη".

Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι η πράσινη πολιτεία. Η περιοχή του ΟΑΚΑ.

"Θεωρώ ότι ο κ. Γκόντζος θα πρέπει να έχει θέση μόνο σε γενική συνέλευση συμβούλων

"-Σε αυτούς που σας κατηγορούν, τι απαντάτε και γιατί προεξοφλείτε ότι δεν θα δεχτεί ο κ. Βαρδινογιάννης τις προτάσεις σας;
"-Είμαστε στην ίδια συνέντευξη Τύπου;"

Θέλω να μου λέτε όνομα και επίθετο και που δουλεύετε:

Μπόνους φοβισμένος αρδ "Ε...εεε...εεεε κυριε Βγενοπουλε εγώ είμαι περήφανος που δουλεύω στο Μεγκα"

Υ.Γ Τρακη πρώτα πες για το 3-2 με την Ξάνθη κ μετά βγάζε ανακοινώσεις στήριξης...

Γιάννης είπε...

Τι συμπέρανα από τη συνέντευξη του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Με μοναδικό "καύσιμο" τον αντιτζιγγερισμό, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει πιο πέρα από το Νοέμβριο του 2011, το πολύ.

Ο Βγενόπουλος πρέπει λοιπόν από εδώ και μπρος να ρίξει στην παναθηναϊκή μηχανή πολύ ισχυρότερα "καύσιμα".
Δηλαδή χρήμα και πρόθυμους συμπαίκτες.

Ας περιμένουμε λοιπόν, ελπίζοντας να του βγουν τα χαρτιά. Άλλωστε δεν έχει βγει και κανένας άλλος μπροστά κι όπως είπα παραπάνω, χωρίς μεγάλο επενδυτή δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ξανασηκωθεί ο Παναθηναϊκός.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ,



ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΘΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΛΑΦΑΤΗΔΕΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΔΕΣ.


ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ PANATHINAIKOS ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.


ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΠΟΧΟΡΩΝΤΑΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΕΝΙΣ ΚΑΛΜΠ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ.


ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΕ 'ΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ!!!! ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.


ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΠΑΕ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗ ΠΑΕ.

Γιάννης είπε...

Η μοναδική λογική εξήγηση.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος επιθυμεί να αναλάβει τον Παναθηναϊκό αφού προηγουμένως ο Σύλλογος φτάσει σε κατάσταση πτώχευσης και σε "λύση" Πρωτοδικείου.

SniperAthens είπε...

Παλιός, all-time classic Κουτόχορτος. Πάντως, don't hold your breath με το Βγενόπουλο.