Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

2008 - 2011: τόσο κοντά,κι όμως τόσο μακριά...

Ποιός να φανταζόταν,οταν πριν 3 χρόνια "στριμώχνονταν" οι μεγαλοπαράγοντες ποιός θα "πρωτομπεί" στο άνοιγμα του Παναθηναικού και θα συνδέσει το όνομά του με το πρεστίζ του συλλόγου,ότι το 2011 θα έλεγαν ΟΛΟΙ 'απελθέτω εμού το ποτήριο τούτο'...
Συνέπεσε βέβαια και η ουσιαστική χρεωκοπία της χώρας,η οποία όμως δεν φαίνεται να πτοεί τον τζάμπα μάγκα της αντίπαλης πλευράς,ενώ είναι βέβαιο οτι δεν έχει επηρεάσει ουσιαστικά και τους περισσότερους εκ των πράσινων μετόχων.
Να τους θυμίσω οτι ο Παναθηναικός ξεπερνά τα 100 χρόνια ιστορίας και θα είναι εδώ και όταν αποφασιστεί οτι η Κρίση μπορεί να ξεπεραστεί...Ας σκεφτούν όλοι,πως θα μνημονεύεται τότε το όνομά τους...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να το φανταζόταν...

Πάντως κάποιοι που το φαντάζονταν,
καθυβρίζονταν.

Ανώνυμος είπε...

"Για όλα φταίει ο Τζίγγερ"

Βέλη κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έριξε ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, υπογραμμίζοντας πως για όλα φταίει ο Τζίγγερ.

Ο εκπρόσωπος του "Mr MIG" σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Nova Σπορ FM" έκανε μια μίνι αναδρομή σε όλα όσα συνέβησαν την φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό και από τα λεγόμενά του, αυτός που φταίει μονάχα είναι ο Γιάννη Βαρδινογγιάνης.

Για το χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Χωρίς να έχω λόγους που το λέω, η ευθύνη για όσα συμβαίνουν τη φετινή χρονιά στην ομάδα είναι όλη του κ. Γιάννη (Βαρδινογιάννη). Με κάθε εκτίμηση που του έχω. Ο Νίκολας Πατέρας ανέλαβε και αποχώρησε. Εκείνος τοποθέτησε τους πάντες (σσ Βαρδινογιάννης). Ξεκίνησε με τον Κωνσταντόπουλο, μετά έγιναν μεταγραφές, καθορίστηκε το μπάτζετ και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, πάντα με άτομα της επιλογής του. Έφερε τον κ.Γόντικα, ο οποίος έφτασε σε συσκευασία μιας θέσης, να κατέχει πέντε θέσεις. Όλα σε ένα. Στη συνέχεια αποχώρησε σε μεταγραφές.

Ο κ. Γιάννης στην αρχή είπε ότι βάζω την αύξηση του ΜΚ, μετά είπε βάζω το 30% και αργότερα είπε βάζω χορηγία. Δεν κριτικάρω. Αλλά δεν μπήκαν τα λεφτά αυτά, γιατί αν είχαν μπει, τότε θα ήμαστε εντάξει. Η πλευρά του κ.Βαρδινογιάννη –αν εκφράζεται από τον ίδιο μου είναι σεβαστή. Με κάθε εκτίμηση, όμως, η φετινή πρόοδος της ομάδας είναι αποκλειστικότητας του".

Για το αν θα υπάρξει απάντηση από τον Ανδρέα Βγενόπουλο στην ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη: "Καθαρά και ωραία για να τελειώσει το θέμα. Είμαι χρόνια στον Παναθηναικό… Ο κ.Βγενόπουλος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ σοβαρός. Έχω μπει στις επιχειρήσεις του, και ξέρω ότι ασχολείται με πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Αυτά τα θεωρεί γελοιότητες που γίνονται. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ασχοληθεί. Και οι θείοι του Βαρδινογιάννη δέχθηκαν… λάσπες και καθόλου καλές συμπεριφορές.

Ούτε ανακοινώσεις, όμως, υπήρξαν, ούτε κάποιο άλλο ‘’υποκατάστατο’’ βγήκε να πει αηδίες. Οι νεαροί κύριοι που εδώ δεν τους πάω δεν έχουν καμία σχέση στη συμπεριφορά τους με τους γονείς τους. Έβγαζε ποτέ ο Θόδωρος εκ των υστέρων ανακοινώσεις; Βέβαια, έχουν και πλεονεκτήματα, αλλά δεν μοιάζουν στις σταράτες τους κουβέντες".
'

Ζωγράφου13 είπε...

Ποιος να το φανταζόταν επίσης πως φέτος θα βγαίναμε όχι μόνο ... κερατάδες και δαρμένοι αλλά και κατηγορούμενοι οτι στήσαμε τη διαιτησία στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟ !!!!!!!!


Αλλά αφου υπάρχουν ακόμα οπαδοί που καπνίζουν φυτείες κουτόχορτου κι εξακολουθούν να πιστεύουν στο ... μαρμαρωμένο βασιλιά :-(

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατηγός τόνισε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι ο Mr Marfin θα επανέρθει αργά ή γρήγορα: "Αργά ή γρήγορα ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα πάρει την ΠΑΕ. Όλο το πλειοψηφικό πακέτο. Με αυτά που έχει ακούσει, την ώρα που έχει βάλει 22 εκατομμύρια, είναι λογικό να αηδιάσει", ανέφερε ο Δομάζος.

Αφού το είπε ο στρατηγός.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ισχύει οτι ο Πατέρας είχε τηλεφωνηθεί με Δαλούκα πριν και μετά τον Αρη, τότε είχαμε μπλεξει με επιεικώς ηλίθιο.

EVIL ELVIS είπε...

Για άλλη μια φορά, ο Μητσάρας και η παρέα του μας έκαναν περήφανους. Σε αυτά τα 4 ματς με την μπαρτσελόνα, αποδείχτηκε ξανά πως η ομάδα μας έχει γαλουχηθεί εδώ με μέταλλο ΝΙΚΗΤΗ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
Ο Ζέλικο χειρίστηκε και τους 4 αγώνες με την μοναδική του μαεστρία και ευστροφία και πιστοποίησε ξανά ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ.


highlight 1: Ο Γαβριήλ με μπλούζα Διαμαντίδης 13.

highlight 2: To αιώνιο Fear of the Dark των Iron Maiden που εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιείται από τον πράσινο λαό ως 2ος ύμνος του συλλόγου. 20.000+ κόσμου να το τραγουδούν λίγο πριν την λήξη συνιστά την υπέρτατη ονείρωξη [ΠΑΝΑΘΑ + ΡΟΚ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ]

squarelogic είπε...

Ας μας πει τώρα ο Βασιλάκης (Καίλας)
αν βρήκε το ΚΙΝΗΤΡΟ που έψαχνε...
Κάθε χρόνο θα βλέπει την πλάτη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ζέλικο και του Διαμαντιού απ την Καστοριά....
Μπράβο στα παιδιά,ειδικά σε Καλάθη-Βουγιούκα-Περπέρογλου που ξεπέρασαν εαυτούς,και φυσικά,Υπόκλιση,στον έναν,τον Μοναδικό,τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Ανώνυμος είπε...

Πανό εναντίον του Γιαννακόπουλου δεν σηκώσαν χτες τα παιδια;

Τι έγινε; Λύγισαν κι αυτά;

SniperAthens είπε...

@Ανώνυμος Πεμ Μαρ 31, 01:47:00 μμ

Ισχύει και ισχύουν και χειρότερα αλλά δεν είναι της ώρας (είναι μαγειρευτά).