Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

KATΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ BLOG

Ανεβάζω νέα ποστ σε τόσο σύντομο χρονικό σημείο από το προηγούμενο του squarelogic προκειμένου το περιεχόμενο να διαβαστεί από όλους ως απαρχή μιας προσπάθειας να σταματήσει η συνεχής κατρακύλα του blog. Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγνούς Παναθηναϊκούς που ήθελαν να μοιραστούν τον προβληματισμό τους για τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Ως Παναθηναϊκοί διαφέρουμε από την πλειονότητα των φιλάθλων γιατί είμαστε καλλιεργημένοι, σκεπτόμενοι και εκλεπτυσμένοι. Ακόμα και σε περίοδο μεγάλης ακμής από άποψη επισκεψιμότητας, ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε pop-ups, διαφημίσεις, links ή οτιδήποτε άλλο που θα σήμαινε οικονομικό όφελος, προκειμένου να μην αλλοιωθεί η ποιότητα και το υπόβαθρο του blog. Δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου συγκεκριμένοι άνθρωποι άρχισαν να ποστάρουν ανεξέλεγκτα χρησιμοποιώντας εκφράσεις και συμπεριφορές ξένες τόσο με την αισθητική της ιστοσελίδας και των δημιουργών αυτής, όσο και εν γένει με την ποιότητα που χαρακτηρίζει τον μέσο Παναθηναϊκό φίλαθλο. Αποτέλεσμα ήταν η σταδιακή εθελούσια αποστασιοποίηση των δημιουργών του blog έως την οριστική αποχή από τον χώρο αυτό καθώς είχαμε αηδιάσει με τις αναρτήσεις κάποιων. Δικαίωμα στην άποψη έχουν όλοι, άλλωστε πολλές φορές πρώτος εγώ έχω διατυπώσει απόψεις που δεν ασπαζόταν η πλειοψηφία και υπήρχε ομοβροντία αντιδράσεων. Πάντα όμως οι αντεγκλήσεις είχαν ιδεολογικό υπόβαθρο και εκατέρωθεν επιχειρηματολογία. Αυτό το επίπεδο μέχρι την ακατάσχετη βωμολοχία, τις προσωπικές επιθέσεις και την φρασεολογία-συμπεριφορά Τρούμπας απέχουν έτη φωτός. Καλώ λοιπόν όλα τα "ιστορικά" μέλη του blog να επιστρέψουν, σε μια στιγμή που η ομάδα μας σχεδόν διαλύεται, δηλώνοντας πως συμπεριφορές τύπου Νύχτα ή Πανάθα ή όπως αλλιώς λέγονται δεν θα είναι πλέον ανεκτές και τα σχόλια θα διαγράφονται ΑΜΕΣΑ. Εάν κάποιοι νοούν την δημοκρατία ως απεριόριστη ανοχή απαράδεκτων συμπεριφορών μέχρι του σημείου αυτές οι αισχρές πρακτικές να επικρατούν και να διώχνουν τους νοήμονες φίλους αυτής της σελίδας, τότε από σήμερα έχουμε ΧΟΥΝΤΑ. Παρακαλούνται όσοι φίλοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα να μας απαλλάξουν οικειοθελώς από την παρουσία τους.

Σχόλια επιπέδου λιμανίσιων θα διαγράφονται άμεσα (όσο είναι δυνατό βάσει χρόνου που διαθέτει κάθε διαχειριστής). Ως απαρχή του ξεσκαρταρίσματος καλώ τον Oldie να γράψει ένα ποστ, από ερεθίσματα άλλωστε υπάρχουν άπειρα.

76 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά του έκανες του Μαυρονυχτα ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΜΕ

greenheart είπε...

Πολύ σωστός Κουτόχορτε. Μαζί σου.

squarelogic είπε...

Καιρός ήταν να επανεμφανιστεί η "ιστορική" φουρνιά...είχα σιχαθεί πιά...Βέβαια,μην περιμένεις να εξαφανιστεί ο γνωστός ψυχοπαθής αν δεν μπει invitation 'η moderation.
Το πολύ-πολύ να αλλάξει nick...

EVIL ELVIS είπε...

φίλε ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ μας έλειψες, όπως και όλοι οι υπόλοιποι "παλιοσειρές"! Πραγματικά αυτό το blog έχει μεγάλη αξία για όλους όσους σας διαβάζουμε από τις 1ες εβδομάδες δημιουργίας! Να έχουμε όλοι μας υγεία [σωματική και πνευματική] και να ευχαριστιόμαστε ωραίες συζητήσεις εδώ!

henriksen είπε...

Μπορεί να μην είμαι "ιστορικός" επισκέπτης (βρήκες και εσύ λέξη μετά το "ξεβράκωμα" του γύφτου στο νιόνιο), αλλά επικροτώ εννοείται την κίνηση και ελπίζω να αναζωογονηθεί το μπλογκ.

Περάσανε χρόνια, που έγραφα ως a, και πάλι στα ίδια σκατά μας γυρίσανε... Να στε καλά παιδιά να τα λέμε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΙΔΗΣΗ:

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Goal, οι παίκτες που το καλοκαίρι σκέφτονται την αποχώρηση από την ομάδα είναι 13, αυτοί που σίγουρα θα αποτελέσουν παρελθόν 11 και οι υπόλοιποι που θα μείνουν είναι 7!

Αυτοί που παραμένουν στην ομάδα είναι οι ποδοσφαιριστές με τα πιο χαμηλά συμβόλαια, με μία-δύο εξαιρέσεις. Συγκεκριμένα, οι εφτά ποδοσφαιριστές που όπως υποστηρίζει η εφημερίδα είναι σίγουροι για τη νέα χρονιά είναι οι: Ορέστης Καρνέζης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σεντρίκ Καντέ, Γιόσου Σαριέγκι, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Στέργος Μαρίνος και Χάρης Μαυρίας. Από την άλλη, αυτοί που σκέφτονται αν θα μείνουν ή όχι στην ομάδα είναι 13 και συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Μαρσέλο Μάτος, Σεμπαστιάν Λέτο, Σίντνεϊ Γκοβού, Σίλβα Κλέιτον, Αντώνης Πετρόπουλος και Τζιμπρίλ Σισέ.

Τέλος, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση από την ομάδα 11 ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα των Ντανιέλ Φερνάντες, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Γιώργου Ιωαννίδη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νταμιάν Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Ελίνι Δημούτσου αλλά και των δανεικών και... αγύριστων Βαγγέλη Μάντζιου, Γκάμπριελ, Μάριο Γκαλίνοβιτς, Χρήστου Μελίσση, Μπράις Μουν και Ματίας Μπιάρσμιρ.

Ανώνυμος είπε...

Πώς μας φαίνεται; Όπως κάθε είδηση της εφημερίδας GOAL για τον Παναθηναϊκό...

Old Boy είπε...

Προσωπικά περνάω φάση πρωτοφανούς ξενερώματος με την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, από το αγωνιστικό ως το ιδιοκτησιακό. Ασορτί φαίνεται με την ομάδα πάει και το μπλογκ. Δεν παρακολουθώ τα σχόλια εδώ και πολύ καιρό. Παλιά είχα αντιρρήσεις στο να σβήνονται σχόλια ή και σε κάθε είδους περιορισμούς. Αλλά δεν έχω πια. Εσείς που ασχολείστε περισσότερο (ο Square βασικά αλλά και εσύ) έχετε από την πλευρά μου το ελεύθερο να κάνετε ό,τι νομίζετε σε θέματα διαχείρισης σχολίων.

greenheart είπε...

Πάντως, ποιος να μας το έλεγε τότε, τις ηρωϊκές μέρες του "Λώρενς του Κατάρ" και μετά τα "μεγαλεία" της παρελθούσης διετίας, ότι αυτό το blog θα ήταν πιο επίκαιρο παρά ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

greenheart, henriksen, oldboy, square, koutoxortos all together! leipei o thrass kai o shogun!

Ζητάω εξήγηση Αντρέα! είπε...

OldBoy όλοι ξενερώσαμε αλλά τι σου "λέει" αυτό το ξενέρωμά σου με το Σύλλογο αν το "ακούσεις"; Ίσως αυτό να έχει ενδιαφέρον να μοιραστούμε. Θα πω λοιπόν για μένα. Εμένα το μεγάλο και τελικό χτύπημα μού το έδωσε η δήλωση του Βγενόπουλου ότι δεν χρωστάει να δώσει και δεν θα δώσει καμιά εξήγηση! Αυτό με ξενέρωσε απόλυτα.
Εκείνος από τον οποίο όλος ο κόσμος περίμενε να πάρει την ομάδα όπως είχε υποσχεθεί, να γυρνάει ξαφνικά και την ώρα που όλοι περίμεναν να πει "Αναλαμβάνω την ΠΑΕ", να λέει "Αντίο και δεν σας χρωστώ καμιά εξήγηση που φεύγω". Αυτό με ξενέρωσε οριστικά εμένα. Και πιστεύω ότι αυτό ξενέρωσε επί της ουσίας τον περισσότερο κόσμο. Όχι η αγωνιστική εικόνα και πορείας της ομάδας (άλλωστε ο γαύρος με τη διαιτησία 100-0 μαζί του μόλις και με το ζόρι παίρνει παιχνίδια). Ούτε ακόμα και το ότι δεν έγινε τελικά η αναμενόμενη αλλαγή στη μετοχική σύνθεση και το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Πιο πολύ κι από αυτό, αυτή η γ@@@μένη δήλωση του Βγενόπουλου! Γιατί ήταν στ' αλήθεια αυτό που λέμε "τραβάω το χαλί κάτω από τα πόδια". Πού θέλω να καταλήξω. Ένα. Καλό είναι να κοιτάξουμε τι ακριβώς μάς έχει ξενερώσει πάνω απ' όλα. Αν γίνεται, καλό είναι και να το μοιραστούμε. Ήρεμα και όμορφα. Μπορεί στον καθένα να είναι κάτι διαφορετικό. Ίσως όμως όλα μαζί να δείχνουν στην ίδια κατεύθυνση. Κι από το βάλτο και την ακινησία του ξενερώματος, κάτι να βγει. Δυο. Να δείξουμε στον Βγενόπουλο ότι έκανε ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Όχι επειδή δεν πήρε την ΠΑΕ. Δικαίωμά του στην τελική. Αλλά επειδή μάς πέταξε κατάμουτρα αυτό το "Δεν σας χρωστάω καμιά εξήγηση". Αλλά αυτό ΔΕΝ είναι δικαίωμά του! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΡΩΣΤΑΕΙ μια εξήγηση. Να του το δείξουμε λοιπόν και να τον καλέσουμε να το κάνει. Κι έπειτα βλέπουμε. Αυτά είχα να πω και να προτείνω.

Ζητάω εξήγηση Αντρέα! είπε...

Anonymous εφόσον ρωτάς πώς προτείνω "να το το δείξουμε", προφανώς συμφωνείς με το σκεπτικό μου, ότι δηλαδή το ΑΠΟΛΥΤΟ ξενέρωμα προήλθε από τη δήλωση του Βγενόπουλου ότι δεν μας χρωστάει καμιά εξήγηση. Σωστά;
Αφού λοιπόν συμφωνείς, μια ιδέα είναι να του το δείξουμε με τις κατάλληλες έξυπνες αναρτήσεις, που δεν θα "δαιμονοποιούν" αλλά ούτε και θα αφήνουν στο απυρόβλητο τον Βγενόπουλο, και που θα μπορούσαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε λ.χ. να σηκωθεί ένα πανό στο γήπεδο (ή και έξω από τα γραφεία της MIG) που μπορεί να λέει: "Ανδρέα Βγενόπουλε οφείλεις εξηγήσεις στον κόσμο του ΠΑΟ!", ή κάτι τέτοιο. Κάτι απλό, σοβαρό, αποφασιστικό και όχι αλήτικο.

Ζητάω εξήγηση Αντρέα! είπε...

Κι επειδή το είδα μόλις ανέβασα τη δευτερολογία μου: προτείνω στους διαχειριστές ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ... "GREENLIVER", διότι καλεί σε αλήτικες και τραμπούκικες συμπεριφορές.

Ανώνυμος είπε...

μαύρη νύχτα, όσο κι αν προσπαθείς να ξεκαρφωθείς, σε καταλαβαίνουμε. πάψε πια.

Κώστας είπε...

Το blog πρέπει να γίνει 'κλειστό', με passwοrd ή κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να έχει πρόσβαση ο κάθε psycho. Ο νύχτας συνεχίζει και γ@@ει το blog, ποστάροντας τα 8 τελευταία σχόλια και 'συνομιλώντας' με τον εαυτό του.

ΜAD_BOY είπε...

GREEN WEB FANS:

Οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού ήταν το αποκορύφωμα όλων όσων συμβαίνουν φανερά ή όχι την τελευταία 3ετία στην ομάδα.Παραμένει δεδομένη η νίκη του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τον Απρίλη του 2008. Από κείνο όμως το σημείο, είναι άπαντες υπόλογοι ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ είτε για το γεγονός ότι έκαναν τα πάντα για να μοιάζει άκυρη ή πύρρειος αυτή η νίκη είτε για τον τρόπο με τον οποίο τη διαχειρίστηκαν και την αξιοποίησαν.

Παραμένουν υπόλογοι και αιώνια καταδικασμένοι από τον κόσμο αυτοί που προ Απρίλη 2008 είχαν τον Παναθηναϊκό κλειστό κλαμπ για λίγους ημετέρους προνομιούχους, που τον είχαν σε συνεχή λιτότητα, που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η λογιστική συμφωνία, πάντα στα πλαίσια ενός άθλιου καθεστώτος ομηρίας και μιζέριας, κυνηγητού των "αντιφρονούντων", δηλαδή της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών, οργανωμένων και μη και εν τέλει σμίκρυνσης του ΠΑΟ στον έσχατο βαθμό. Αυτοί λοιπόν οι κύριοι κρίθηκαν και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ για τα πεπραγμένα τους στην ειρηνική εξέγερση του Πεδίου του Άρεως.

Κι όμως, παρά τις φωνές που ακούγονταν τότε μέσα στην ευφορία της νίκης για άμεση απεμπλοκή της ομάδας από αυτούς και κυρίως από τους αυλικούς, παρατρεχάμενους και σφουγγοκωλάριούς τους, οι οποίοι ήταν και παρέμειναν κράτος εν κράτει, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στην ομάδα ενώ θα έπρεπε να ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ από τότε. Αντ' αυτού, έμειναν ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Τα έχουμε ξαναπεί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ησυχάσουν ΠΟΤΕ. Δεν ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκδικηθούν. Να εκδικηθούν γι' αυτό που έγινε τον Απρίλη του 2008. Να εκδικηθούν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον κόσμο, ΟΛΟΥΣ. Έναν προς έναν αυτούς που γνωρίζουν (και αυτό να το έχουν υπόψη τους όσοι τελευταία, έστω και με καλή πίστη συνεργάζονται μαζί τους) και ολόκληρο τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Δεν θα ησυχάσουν αν δεν το πετύχουν. Έστω και τώρα το υπενθυμίζουμε: ΦΤΑΝΕΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Όλοι ανεξαιρέτως οι εμπλεκόμενοι της πρώτης γραμμής έχουν επιδοθεί σε ένα παιχνίδι τακτικής το οποίο καθώς φαίνεται βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Για τους ιθύνοντες του προηγούμενου καθεστώτος το περιμέναμε. Γι' αυτούς που ήρθαν ύστερα από τις 13 Απρίλη του 2008 ήταν μια απογοήτευση να τους βλέπουμε σταδιακά να χάνουν την ιδιότητα του "επαναστάτη" και να αποκτούν αυτή του θύματος, αφήνοντας να τους σέρνουν σε άγνωστα και μη (;) αναμενόμενα πεδία αντιπαράθεσης, αναγκάζοντάς τους σε αμυντική τακτική και συμμετοχή σε μικροπολιτικά παιχνίδια... ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Ξεχάσατε κι εσείς τον βασικό κανόνα! Τον κανόνα που έδωσε τη νίκη τον Απρίλη του 2008. ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ!!! ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ «ΧΑΣΑΤΕ». ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...


Καλές οι στρατηγικές και τα εναλλακτικά σχέδια, προφανώς και υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζουμε και που ενδεχομένως θα εξηγούσαν πολλά, αλλά...ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ! Και το λάθος, ακόμα κι αν το (όποιο) σχέδιο πηγαίνει περίφημα, είναι ότι πλέον υπάρχει διάχυτη η καχυποψία και η ισοπέδωση στη μεγάλη μάζα των φιλάθλων. Και πλέον όλα είναι πολύ δυσκολότερα. Παραδεχτείτε το!

ΜAD_BOY είπε...

...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΛΙΓΜΟΥΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΧΑΡΙΖΕΙ» Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ.ΑΞΙΖΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

Ξέρουμε ότι τη θέλετε την ΠΑΕ. Με τους όρους σας. Αλλά πλέον τους όρους δεν τους βάζετε εσείς, τους ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο κόσμος που σας πίστεψε, σας έφερε εκεί, σας εμπιστεύτηκε την ομάδα του και τα όνειρά του. Ο κόσμος που έβαλε ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ στους τοίχους των σπιτιών του και στα γραφεία του, δίπλα από την οικογένειά του. Αυτός ο κόσμος αισθάνεται προδομένος, αισθάνεται ότι τον «πουλήσατε», αλλά και έτσι να μην είναι, αυτό του βάζουν όλοι μέσα στο κεφάλι καθημερινά από παντού και όσο κι αν κάνει λάθος να έχει τέτοια αισθήματα, αυτά είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ;
Και μέσα σε όλα αυτά γίναμε και μάρτυρες της πιο ανίερης συμμαχίας που γνώρισε ποτέ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Βιώσαμε την προδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Ναι, βαριά λέξη για τους ανθρώπους που μας κράτησαν ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, βαριά λέξη για ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, βαριά λέξη αυτή ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Από τον άνθρωπό σου είναι χειρότερο. Δεν χωνεύεται ποτέ! Προδοσία από ανθρώπους που τους είχαμε μια ζωή στη καρδιά μας - που γίνεται ακόμα χειρότερη όταν δηλώνουν ότι δεν έχουν την επιδίωξη να αναλάβουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, όμως, επιμένουν να τον υπονομεύουν με κάθε ευκαιρία και έχουν την αξίωση να ανεβοκατεβάζουν προέδρους και διοικήσεις... Με ποιο σκοπό άραγε; Είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό ο πόλεμος κατά των προσωπικών τους αντιπάλων και το να εκδικηθούν ποιον; τον «αχάριστο κόσμο»; Θα θέλαμε να τους καλέσουμε να συνέλθουν, να δουν ότι είναι σύμμαχοι ακριβώς σε αυτό για το οποίο κατηγορούν τους Βγενόπουλο και Πατέρα. ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ στη διάλυση και την απαξίωση της ομάδας. Δυστυχώς, και αυτό ως ύβρις θα εκληφθεί. Αποδείξατε και εσείς ότι δεν ακούτε τίποτα, ότι είστε τυφλωμένοι από τον εγωισμό και το μίσος σας... Τόσο, που μέχρι ο έως χθες μεγαλύτερος υβριστής σας, ο τουλούμπας (σας θυμίζουμε ότι εσείς τον έχετε ονομάσει έτσι...), στρατολογήθηκε στο πλευρό σας. Ποιος θα το περίμενε. Ο τουλούμπας να "υμνεί" τους Γιαννακοπουλαίους. Ο τουλούμπας στη δούλεψη του Δημήτρη.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ: ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΔΙΚΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΕ; ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ; ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ; Αν έχετε σκοπό να την πάρετε, πείτε το. Ακόμα και σαν μακρινή προοπτική. Θα είναι τουλάχιστον μια εξήγηση. ΘΕΛΕΤΕ; Γιατί η απάντηση που δίνετε όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ είναι πισώπλατη μαχαιριά. Στο τριφύλλι, σε εμάς, στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ. Αν πράγματι δεν έχετε τη διάθεση, τότε είστε εσείς που καταδικάζετε το μέλλον του Παναθηναϊκού με ανεξήγητη στάση και συμπεριφορά.

ΜAD_BOY είπε...

...Οι συνέπειες σε όλα τα επίπεδα του Συλλόγου (γιατί όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα) είναι μπροστά μας, τις βιώνουμε καθημερινά και τις βλέπουμε να αποτυπώνονται στο γήπεδο, στο κόκκινο παρασκήνιο που οργιάζει με όρους 1997, στα μέσα ενημέρωσης τα οποία μας κατακρεουργούν σε καθημερινή βάση και κυρίως τις βλέπουμε να αποδομούν τη συνοχή και τις αντοχές των φιλάθλων της ομάδας μας, οι οποίοι διακατέχονται από διάφορα σύνδρομα και αισθήματα που θα καταλήξουν με μαθηματική ακρίβεια σε νέο εμφύλιο, πολύ χειρότερο από εκείνον επί «παλαιού καθεστώτος». Ακούγονται και γράφονται απίστευτα πράγματα. Λέγονται ακόμη πιο ανείπωτα!!!

Εμείς αδειάσαμε... φρικάραμε πια με όλα αυτά. Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε αυτό το σκηνικό. Είναι πλέον ελάχιστοι εκείνοι που αντέχουν ( ; ) να τα ξαναβάλουν με ολόκληρο το σύστημα από την αρχή. Και δεν μπορούμε να αδικήσουμε κανέναν που φωνάζει κατά δικαίων (αν επιτέλους υπάρχουν "δίκαιοι" σε όλον αυτό τον κυκεώνα...) και αδίκων και εγκαταλείπει τη μάχη. Δε μπορούμε να αδικήσουμε πια κανέναν για το τσουβάλιασμα των πάντων. Δε μπορούμε για μια ακόμη φορά να γινόμαστε ενδιάμεσοι και μεταφραστές (και γιατί να το κάνουμε; ) ούτε να διυλίζουμε την κάθε λέξη και να την αποκωδικοποιούμε. Έχουμε αδειάσει σωματικά, πνευματικά και ψυχικά ειδικότερα με όσα συμβαίνουν το τελευταίο 8μηνο. Η κατάκτηση του νταμπλ πέρσι για την οποία δώσαμε μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ακριβώς για να μην ακολουθήσουν αυτά που τελικώς ακολούθησαν, μας δημιουργεί έναν τεράστιο κόμπο στο λαιμό κι ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; Γιατί τους δώσατε πίσω την ομάδα να την διαλύσουν; Γιατί επιτρέψατε στους απέναντι, στο πιο ΒΡΩΜΙΚΟ σωματείο του πλανήτη, να συνεχίσουν να ζουν ενώ θα έμεναν στην αφάνεια ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και θα ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; Πώς ανέχεστε από την άλλη να μιλούν για Πρωτοδικεία και ελλείμματα έχοντας βάλει σχεδόν 70 εκατομμύρια ευρώ σε 30 μήνες;


Πώς ανέχεστε να ψάχνονται να πουλήσουν τον Σισέ; Πώς ανέχεστε να τολμούν να τον κοστολογούν;;;!!! Πώς ανέχεστε να μιλούν πάλι για παίκτες δανεικούς, «λαχεία» και αδυναμία κάλυψης των διαπιστωμένων κενών; Πώς ανέχεστε να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των παλτών που τα παπαγαλάκια του "καθεστώτος" βάφτιζαν παικταράδες;

Και πώς δεν καταλαβαίνετε ότι όσο συνεχίζεται η κατρακύλα και η απαξίωση της ομάδας, ακόμα και στην περίπτωση που επιστρέψετε τελικά θα παραλάβετε εντελώς καμένη γη και το έργο της ανάκαμψης θα είναι αφάνταστα δυσκολότερο; Όπως άλλωστε αποδείχτηκε στο διάστημα από το Μάη που μας πέρασε μέχρι τον Σεπτέμβρη με τον χειρότερο αλλά ταυτόχρονα και με τον ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ τρόπο...

Έχουμε δεκάδες πράγματα να πούμε ακόμα, τα λέμε κατά καιρούς, αλλά τελικώς είναι τα απλά λόγια της ψαγμένης λογικής σε μια εντελώς χαοτική και παράλογη κατάσταση που πλέον αδυνατούμε συνειδητά να ακολουθήσουμε. Είμαστε οπαδοί και όχι αναλυτές.Το μόνο βέβαιο είναι ότι η πολυμετοχικότητα με αυτήν την σύνθεση μας τελείωσε. ΑΠΕΤΥΧΕ!Όσο κι αν ήταν ένα μεταβατικό στάδιο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να διατηρείται αυτή η σύνθεση.

ΜAD_BOY είπε...

...ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΙΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΑΛΛΟΙ; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ), ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…

Και να ξέρετε κάτι όλοι όσοι σας πιστέψαμε και επενδύσαμε πάνω σας όλα μας τα όνειρα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: ότι όποιος τελικά εγκαταλείψει το πλοίο του Παναθηναϊκού τώρα στα δύσκολα, ή στηρίξει αυτήν την αρρώστια που ζούμε τον τελευταίο καιρό, θα γραφτεί κι αυτός με μαύρα γράμματα στην Παναθηναϊκή ιστορία και τίποτα δεν θα μπορεί να τον ξεπλύνει... όπως κι αν λέγεται, όσα κι αν έχει κάνει...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ! ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Ξέρουμε ότι η νίκη του κόσμου θα έχει τελικώς αντίκρισμα. ΜΕ ΕΣΑΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ Ή ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Οδηγός μας ο Απρίλης του 2008. Ακόμα κι αν χρειαστεί άλλη μια ζωή, ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσουν κι άλλες γενιές σκλαβωμένες, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ. Αλλά ήδη μετράμε απώλειες. Και δεν έχουμε περιθώριο για άλλες.


ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ, ΧΤΥΠΑΝΕ, ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΤΗ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ.

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...


-ΤΕΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ-

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Νεαρός είπε...

Κώστα,

χαρά στο κουράγιο σου να ψάξεις τις παλιές αναρτήσεις. Επιβεβαίωσες κάτι που όλοι ήξεραν. Και σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο και σε ό,τι αφορά στις φασιστικές μεθοδεύσεις του μυαλοφυγόδικου-ψυχάκια-θολοκουλτούρα-επαναστάτη του κώλου που (αυτο)χαρακτηρίζεται "αριστερός".


Και που αποτέλεσε την αιτία να απόσχουν σημαντικοί συμμετέχοντες όπως το νιάτο "a/henriksen", ο "kornass", ο "πάτερ ευλόγησον", και ο "τουρτούρας".


Εύγε και στον αγαπημένο της Ρούλας που με παρέμβαση ωσάν αίλουρος γκολκήπερ που σώζει το φαλτσοσφυριχτό ξυραφένιο λάκτισμα πέναλτυ από το "γάμμα", βάζει τα πράγματα στη θέση τους.


Έτσι είναι οι διαχειριστές κύριε διαχειριστά... Το βαπόρι θέλει οπλονόμο.... και εκτός από πετρέλαιο βάζουν και κανένα λουκέτο για να μη πλακώνουν οι άπλυτοι, λάθροι, μπαχαλάκηδες φασίστες (με μία λέξη: Τσύριζα).

squarelogic είπε...

"ζητώ εγήγηση"

το σχόλιο του greenliver το εκλαμβάνω ως ειρωνικό και δεν θα αστυνομεύσουμε και την ειρωνία.
Επιπλέον,σε ποστ που δεν είναι δικό μου,δεοντολογικά αφήνω την διαχείρηση των σχολίων του στο συντάκτη του.
Είναι προφανές οτι ο δικός μουν διαθεσιμος χρόνος είναι απείρως μικρότερος από αυτόν του Νύχτα,συνεπώς αν χρειαστεί,εγώ δεν θα έβαζα comment moderation,αλλά συμμετοχή μόνο κατόπιν πρόσκλησης.
greenheart,
τα 2 τελευταια σχόλια(βροχοπούλου & νεαρός) ξέρεις ποιός τα έκανε,κερασε τον λοιπόν καφέ..με αλάτι!

Ζητάω εξήγηση Αντρέα! είπε...

Squarelogic,

όπως νομίζεις. Επομένως σάς αποχαιρετώ.

Κώστας είπε...

Κάποιος, τα νικς του οποίου αναφέρονται στην ανάρτηση, θίχτηκε από το περιεχόμενο του κειμένου και ως δια μαγείας, ξεπήδησαν 10 ανώνυμα σχόλια, εντέχνως αντικρουόμενα μεταξύ τους. Μόλις σχολιάστηκε αυτό, αμέσως οι ανώνυμοι έλαβαν σάρκα και οστά. 1 είσαι ρε νύχτα, σπάστηκες που δηλώθηκε σε ολόκληρη ανάρτηση ότι τα υπόλοιπα παιδιά δεν σε παίζουμε (sic) και κάνεις το blog 'βrothel house' άλλη μια φορά. Καιρός είναι, για ξεκάρφωμα και καλά, να γράψεις και ως Νύχτας τώρα. Μην σου πω ακόμα και ως γιοματάρης.

ΥΓ: Πριν 3 χρόνια, σε πόστ Γενάρη του 08, έκανε την 1η του εμφάνιση comment με υπογραφή pavlotheeparetinpae. Στις 1ες εμφανίσεις του, το ύφος ήταν παραινετικό, διαλλακτικό, και ουχί φασιστικό. Κάτι που σχολίασε, παρεξηγήθηκε από τον τζόνι φατούρο και μαλλον ο δύσμοιρος νύχτας αποφάσισε να αλλάξει το pavlothee σε πανάθα. Η συνέχεια γνωστή, προβάλεται ήδη στις οθόνες σας εδω και χρόνια, με τον πανάθα να επιτίθεται και να βρίζει αδιακρίτως τον κάθε ένα. Συνεχίζει ακόμα και τώρα, με ανώνυμη μάσκα, να ειρωνεύεται τους διαχειριστές του blog. Και όταν παρέθεσα λινκ με comments που δείχνουν ξεκάθαρα το 'ποιόν' του ανθρώπου αυτού {https://www.blogger.com/comment.g?postID=7285662542881986209&blogID=27533190&isPopup=false&page=1}, ο ξανθιώτης ειρωνεύτηκε {εσύ με ποιο νικ έγραφες και που σε έβρισε ο πανάθας/νύχτας;}. Μάλλον ξανθιώτη για αυτό απέχεις τώρα ε; και έχεις να σχολιάσεις 3 μέρες. Κάνεις απεργία πείνας για τον φίλο σου :P Eπαναλαμβάνω πως κάθε επίθεση σε εσένα στο παρελθον με βρίσκει να διαφωνώ πλήρως. Αλλά όχι και να υπερασπίζεσαι το υποκείμενο πανάθα/νύχτα! Στο τέλος -αν όχι ήδη- θα χαρακτηριστείς κι εσύ. Κοντά στα χλωρά καίγονται και τα ξερά + Δείξε μου τον φίλο σου , λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός.

KOYTOXOΡΤΕ + SQAURE, ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ BLOG ΣΕ ΙΝVITE ΚΛΠ.

Κώστας είπε...

ο ξανθιώτης ειρωνεύτηκε {εσύ με ποιο νικ έγραφες και που σε έβρισε ο πανάθας/νύχτας;}

εννόω πως αυτή ήταν η απάντηση του ξανθιώτη σε εμένα. [γεμάτη ουσία, ομολογώ]

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέα απαιτώ εξήγηση, αποχωρείς ώστε να επιστρέψεις με άλλο νικ;

3 χρόνια γράφεις στο blog, λες να μην γίνεται αντιληπτό το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ στυλ γραφής σου;

Κώστας είπε...

Greenliver, είσαι είτε ο νύχτας, είτε ο . . . πανάθας. ΔΕν έβρισα ποτέ και πουθενά την οικογένεια κανενός εδώ μέσα. Το αφήνω για τους 'αριστερούς' αυτό.

[σε εισαγωγικά, διότι αυτοαποκαλείται αριστερός ενώ είναι φασίστας 1ης διαλογής].

Ανώνυμος είπε...

"Σαν να μην πέρασε μια μέρα" (Γιώργος Δημητριάδης)

Ανώνυμος είπε...

greenliver,
πρόσεχε,γιατί αρχίζει να σηματίζεται η εικόνα...Τελικά εσύ θα μείνεις στην απέξω όταν γίνει invitation only...

Ξανθιώτης είπε...

Κώστας: "Μάλλον ξανθιώτη για αυτό απέχεις τώρα ε; και έχεις να σχολιάσεις 3 μέρες. Κάνεις απεργία πείνας για τον φίλο σου :P"

Όχι, δεν είναι αυτό ρε Κώστα. Είμαι κλεισμένος στην Νομική και εδώ μέσα δεν πιάνουμε καλά το wifi για να μπορώ να στέλνω άνετα με το iPhone. Έχουμε ζητήσει από τη Διαμαντοπούλου να μας βάλει ένα καλό wifi και το έχει δεχτεί, αλλά αυτή η κυβέρνηση σας ρε Κώστα μέχρι να υλοποιήσει μια απόφαση κάνει μήνες! Απαράδεκτοι! Στο Ουζμπεκιστάν είχαμε περισσότερη συνέπεια.

;-)

Ξανθιώτης είπε...

Εγώ πάντως το δηλώνω ξεκάθαρα ότι σε αυτήν την αντιπαράθεση είμαι με τον μπλακ. Ναι, μερικές φορές ίσως ξέφευγε λιγάκι. Όπως άλλωστε όλοι μας. Όμως επίσης τον προκαλούσαν πρώτα άλλοι. Και νομίζω ότι υπήρχαν αρκετοί που ήταν τρις-χειρότεροι από τον μπλακ. Για παράδειγμα ο Τουρτούρας και οι διάφοροι "ανώνυμοι".

Ίσως το μεγαλύτερο σφάλμα του μπλακ είναι ότι θιγόταν περισσότερο από ότι θα έπρεπε από τους διάφορους καραγκιόζηδες που έγραφαν σαχλαμάρες και βρισιές ατιμωριτί. Δεν ήταν ο πρώτος που έβρισε, αλλά μερικές φορές απάντησε κι αυτός με τον ίδιο τρόπο.

Ξανθιώτης είπε...

Τέλος, νομίζω ότι στο όλο θέμα, καλώς ή κακώς, η κύρια ευθύνη είναι των admin. Και νομικά η ευθύνη είναι δική τους για οτιδήποτε υβριστικό γράφεται και δεν το σβήνουν. Αλλά και σύμφωνα με την κοινή λογική από αυτούς ξεκινά το πρόβλημα.

Αν κάποιος βρίσει και οι admin αμέσως το διαγράψουν, τότε το θέμα τελειώνει εκεί. Αν το αφήσουν, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο θιγόμενος είτε μπορεί να μην απαντήσει, είτε να το πάρει στη πλάκα, είτε θα απαντήσει με τον ίδιο άσχημο τρόπο. Οτιδήποτε από τα τρία και να επιλέξει, υπάρχει πρόβλημα.

Από την άλλη, τους καταλαβαίνω απόλυτα και τους admin. Δεν έχουν όρεξη να κάθονται και να διαβάζουν το μακρύ και το κοντό του καθενός και να σβήνουν διάφορα. Και αυτών η στάση είναι ανθρώπινη. Όμως δυστυχώς σε ένα μπλογκ που γράφει όποιος να'ναι χωρίς κανένα περιορισμό, και για ένα θέμα τόσο εμπρηστικό όπως το ποδόσφαιρο που προκαλεί πάθη, είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα συμβούν παρεξηγήσεις. Αθώες ή μη.

Αν οι admin δεν στέκονται στο ύψος τους και αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους ονομάζουν άλλους "ψυχοπαθείς", τότε τι να περιμένει κανείς; Για το συγκεκριμένο, είτε ο άλλος δεν είναι "ψυχοπαθής" οπότε πρόκειται για ανυπόστατη βρισιά, είτε ο άλλος είναι όντως "ψυχοπαθής" και είναι ακόμη χειρότερα γιατί πρόκειται για ιατρικό πρόβλημα. Όπως και να' χει, αν ένας απλός χρήστης δεν πρέπει να βρίζει, πολύ περισσότερο δεν πρέπει να το κάνει ένας admin.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι admin δεν είναι καταπληκτικά παιδιά. Απλώς σημαίνει ότι άφησαν να τους ξεφύγει η κατάσταση και τώρα τα ρίχνουν ΟΛΑ σε έναν. Νομίζω ότι αυτό είναι και άδικο και ανειλικρινές.


Τέλος πάντων. Εκεί έξω έχει πολλά σοβαρά και αληθινά προβλήματα. Εδώ μέσα δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι "εικονικές παρεξηγήσεις" που δεν σημαίνουν τίποτα και κακώς τους δίνουμε τόση σημασία. Δεν πρέπει να κοκοκαρδιζόμαστε για τέτοια πράγματα. Η ζωή είναι πολύ μικρή και έχει πολλές αληθινές δυσκολίες.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Τύποι σαν τον Νύχτα ή Πανάθα ή Θέλω εξήγηση ή ότι άλλη παπαριά του έρθει αποτελούν ντροπή για την Παναθηναϊκή κοινότητα. Άραγε δουλειά δεν έχει? Προσωπική ζωή? Ενδιαφέροντα? Πραγματικά περίπτωση που χρήζει ψυχιατρικής μέριμνας. Θα δούμε παιδιά για το invitation, κάτι θα κάνουμε.

Ξανθιώτης είπε...

Δηλαδή το κριτήριό σου είναι ότι όσο πιο συχνά γράφει κανείς στο μπλογκ τόσο πιο ψυχοπαθής είναι, σωστά;

Φαντάζομαι ότι ο βαθμός ψυχοπάθειας πολλαπλασιάζεται αν κάποιος έχει και δικό του μπλογκ και γράφει εκεί καθημερινά.

Και βέβαια αν κάποιος είναι εισοδηματίας και έχει ένα μαγαζί που το νοικιάζει 5000 το μήνα, και έχει και ένα ψιλικατζίδικο για να απασχολείται, τότε είναι τελείως άρρωστος και θέλει τουφεκισμό. Έτσι;

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Εσυ την ψυχοπάθεια του εν λόγω την τοποθετείς στην συχνότητα ή στο ύφος, την αντιπαλότητα, την διάθεση επιβολής των απόψεων και την άρνηση να καταλάβει ότι από την πλειοψηφία δεν ήταν αποδεκτός? Και για να είμαι ακόμα πιο σαφής ο Old boy έχει δικό του blog και γράφει καθημερινά αλλά είμαστε φίλοι άρα άτοπη η ειρωνεία σου.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Βέβαια μπορεί μετά από τόσα μπινελίκια, επιθέσεις σε άπαντες και όλα τα υπόλοιπα που γράφω παραπάνω, εσύ να τον θεωρείς νορμάλ οπότε ΟΚ σεβαστή η άποψη. Αν όντως την έχεις νομίζω θα είσαι και ο μόνος εδώ μέσα. Η διαφορετικότητα στην άποψη δεν είναι κακή, τουναντίων, αλλά το να εχθρεύεσαι και να ειρωνεύεσαι συστηματικά κάθε έναν με αντίθετη γνώμη ΕΙΝΑΙ (βλ Νύχτας)!!!

Ξανθιώτης είπε...

Δεν μπορώ να κρίνω στα σοβαρά ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω προσωπικά και δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκονται μια δεδομένη στιγμή και τι φάση περνούν. Και σαφώς έχω σε μικρή εκτίμηση σε όσους το κάνουν αυτό. Και μάλιστα βασισμένοι στο ... ίντερνετ!

Και θεωρώ τελείως διαφορετικό να πω σε κάποιον "λες μαλακίες" ή έστω "είσαι μαλάκας", από το να πω "είσαι ψυχοπαθής". Δεν είναι όλες οι λέξεις ίδιες. Οι λέξεις σημαίνουν συγκεκριμένα πράγματα.


Αλλά γιατί κόλλησες μόνο σε αυτόν; Ο Κώστας που εμφανίστηκε ξαφνικά και άρχισε να φέρνει λινκς από περασμένα έτη και να θυμάται παλιές ιστορίες, χωρίς να λέει αν έγραφε τότε και με ποιο νικ, με τα δικά σου τα κριτήρια είναι φυσιολογικός;;; Ή είναι κι αυτός ψυχοπαθής;

SniperAthens είπε...

Ρε Ξανθιώτη,

κάνε μας τη χάρη τώρα. Επειδή τα links είναι παλιά, παραγράφεται η καθηκοσύνη του ψυχάκια?


Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας και κυρίως μη κάνεις αυτό που έκανε ο ψυχάκιας. Να καταχράσαι τη φιλοξενία του χώρου λόγω της ανεκτικότητας και του μειλίχιου ύφους των admin και κυρίως του square.


Τι είμαστε δηλαδή, χήνες του Καπιτωλίου να μας ταϊζει μαλακίες και προσβολές ο ψυχάκιας μέχρι να μας πρήξει το συκώτι για να κάνει foie gras για να καυλαντίσει?


Και στο φινάλε στα παπάρια μου αν θίγεται ο ψυχάκιας. Αυτός έχει θίξει - και εξαναγκάσει σε φυγή με την ψυχασθένειά του - πολλούς περισσότερους. Άρα με βάση την αρχή της δημοκρατίας, που τόσο ψευδεπίγραφα γουστάρει γιατί είναι ουσιαστικά φασισταριό του κερατά, παίρνει τον πούλο και τελειώσαμε.


Στα τσακίδια λοιπόν κι αυτός κι όποιος άλλος έχει τις ίδιες μπουρδελοποιητικές αντιλήψεις.


Άντε γιατί την ανοχή και την ευγένεια την εκλαμβάνετε σαν αδυναμία. Και το παραγαμίσατε.

Κώστας είπε...

ΝΥΧΤΑ

"ο ψυχοπαθής που τολμάει να αμφισβητήσει τον Βαρδινογιάννη μας και να μας πει ότι δεν έχουμε ομάδα"

δεν σου απαντώ ο ίδιος, ήδη έχω γράψει τόσα και δεν νοιώθεις. ούτε εσύ ΞΑΝΘΙΩΤΗ νοιώθεις, όταν γράφεις

"Δεν ήταν ο πρώτος που έβρισε, αλλά μερικές φορές απάντησε κι αυτός με τον ίδιο τρόπο."

μαλλον ξανθιωτη αλλο blog παρακολουθείς, και όχι την βαζελοκατάσταση. Συνέχισε να φοράς ΜΑΥΡΑ γυαλιά.

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ:

"Η διαφορετικότητα στην άποψη δεν είναι κακή, τουναντίων, αλλά το να εχθρεύεσαι και να ειρωνεύεσαι συστηματικά κάθε έναν με αντίθετη γνώμη ΕΙΝΑΙ (βλ Νύχτας)!!!"

υγ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΙΚ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΑ? ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΑΣ/ΝΥΧΤΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ. ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΘΕΕ/ΠΑΝΑΘΑΣ/ΓΙΟΜΑΤΑΡΗΣ/ΜΑΥΡΗΝΥΧΤΑ/GREENLIVER ΚΑΙ ΣΟΥ-ΣΑΣ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΙΚ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ

υγ2: ΝΥΧΤΑ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ "ποια καθυστερημενη τον παντρευτηκε" ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ [ΒΡΙΖΕΙΣ/ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ] ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ .

ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΝΑ ΛΕΞΙΚΟ, ΞΑΝΘΙΩΤΗ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. ΘΕΣ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ''ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. δλδ ΚΟ.ΦΑ.ΣΥΝ.ΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.

SniperAthens είπε...

Μετά το διδακτικό πόνημα του ψυχάκια με τις πολλαπλές περσόνες, για το οποίο αναρωτιέμαι αν το έχει παράξει νους τις ή πους τις, ζητώ συγγνώμη από τους admins που εξανέστην.


Εγώ, ομολογώντας τη σκληρή στάση της ζωής απέναντί μου, υπολείπομαι τρόπων συγκρινόμενος με τον ψυχάκια. Αυτός είχε την τύχη να γεννηθεί και ανατραφεί σε maison de tolerance - όπου, γνωστό τοις πάσι, απαιτείται άκρα αστική ευγένεια - διότι ο πλερώνων (sic - Kανελλάκειος έκφρασις) έχει πάντα δίκιο. Μόνη φροντίς λοιπόν του ψυχάκια είναι να προεισπράττει μετρητοίς "τα διόδιά" του διότι με την κρίση η αγορά βρίθει ακάλυπτων επιταγών.

squarelogic είπε...

Ως ήταν αναμενόμενο η μόνο λεκτική παρέμβαση Κουτόχορτου είχε ως αποτέλεσμα μόνο την αλλαγή nick.
Ετσι κάποιος πρωτοεμφανιζόμενος("αντρεα ζητώ εξηγήσεις") απαιτεί την διαγραφή ενός ειρωνικού σχολίου ενός επίσης πρωτοεμφανιζόμ.nick(greenliver ως παραφθορά του παλιού και καλού greenheart),πιθανότατα για να μπορεί μετά να μας εγκαλέσει για υπερβολική αυστηρότητα ή μη ανοχή διαφορετ.άποψης.Επίσης έχω πλέον πεισθεί και γω οτι greenliver=μαυρη νύχτα,όπως είχα γράψει στο 3ο σχόλιο αυτης της ανάρτησης.
Η ουσία είναι αγαπητοί συνδιαχειρηστές οτι όσο το μπλογκ επιτρέπει σχόλια από οποιονδήποτε,αντί "για ενα μπλογκ για την Πανάθα και τον λικβινταρισμό",θα πρέπει να μετονομαστεί σε "πως ένας εμμονικός διαλύει μια αξιόλογη κοινότητα".
Αντί να συζητάμε για την ομάδα(όποιος τέλος πάντως δεν έχει ξενερώσει απόλυτα με αυτήν και αυτούς που-υποτίθεται-την διαφεντεύουν),θα συζητάμε για το αν καποιο νικ είναι ο Νύχτας ή την δημοκρατικότητα καθενός εξ ημών.
Ετσι,αν δεν έχετε σοβαρή αντίρρηση,λέω το blog να περάσει σε σχόλια εγγεγραμμ.χρηστών openID ή χρηστών με Google account...

squarelogic είπε...

..και δυστυχώς,"ψυχάκιες" δεν υπάρχουν μόνο στη Βαζελοκατάσταση,αλλά και στο περιβάλλον της ομάδας,καταδικάζοντας την σε απαξίωση,αποστερώντας την από ανθρώπους με διάθεση και δυαντότητα να βοηθήσουν και αποθαρρύνοντας άλλους που θάθελαν να αναμειχθούν δίχως όμως να δουν το όνομά τους να σπιλώνεται σε κραυγαλέα πρωτοσέλιδα:

http://www.sport-fm.gr/article/455361

Δημήτρη Γιαννακόπουλε,αν έχεις σκοπό να πάρεις την ομάδα,βγες μπροστά!
Αν όμως διατείνεσαι οτι κανένα τέτοιο σχεδιο δεν έχεις και την ίδια στιγμή συκοφαντείς και πριονίζεις οποιονδήποτε άλλον,
τότε μόνο ζημιά κάνεις,και μάλιστα μεγαλύτερη ζημιά απ'οσο της έκανε ο κάθε Κοκκαλης...
Καιρός να απαιτήσουμε να σταματήσει η νοσηρή ατμόσφαιρα γύρω απ την ομάδα.Κανείς να μην αγοράζει τις 2 κατευθυνόμενες,δήθεν πράσινες κωλοφυλλάδες!

SniperAthens είπε...

square,

πραγματικά πιστεύεις ότι ο Πατέρας (και ο Βγενόπουλος νωρίτερα) την έκαναν λόγω Δημήτρη και Γκότζου?


Flip side: Εάν όντως ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος την έκαναν λόγω Δημήτρη και Γκότζου, τότε αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι ελαφροβαρείς.


Δε δέχομαι επ' ουδενί ότι επιχειρηματίες αυτού του βεληνεκούς, σα το Βγενόπουλο και τον Πατέρα όταν τους θίγει ένα κακομαθημένο παιδαρέλι και ο νεόκοπος υπάλληλός του "τσιμπάνε". Ψύλλος σε ελέφαντα είναι ο Δημήτρης και ο Γκόντζος απέναντι στους Πατέρα και Βγενόπουλο.


Κακό, φθηνό και ξεπερασμένο άλλοθί τους ο κόσμος και οι εφημερίδες που βρίζουν.

Στην οικονομία βρίσκονται τα αίτια. Και στη διάλυση της ΠΕΚ ελέω Βγενοπούλειας αλλαζονίας.

Ας περιμένουμε να δούμε πότε, δηλαδή με λίστα ή σταυρό γιατί αυτό μόνο περιμένουμε, θα γίνουν εκλογές.

EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Pappas10 είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα. Χαίρομαι που το blog επανέφερε την τάξη και που σας "βρήκα" ξανά. Η αλήθεια είναι πως οι λόγοι της αποχής μου δεν σχετίζονταν αποκλειστικά με την παρουσία κάποιων "ακραίων στοιχείων" εδώ μέσα αλλά σίγουρα τώρα έχω έναν λόγο παραπάνω να "επιστρέψω".

Pappas10 είπε...

Ως προς τα θέματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, λίγοι στίχοι του Τριπολίτη από το "Ανεμολόγιο" σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου νομίζω ότι εξηγούν την κατάσταση...

"Όνειρα ξένα, ράκη αλλώτρια ζητοκραυγάσαμε και τώρα εισπράτουμε από την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα..."

Greenliver είπε...

Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω Μιχάλη. Ανησύχησα ότι είχες πάθει κάτι. Σε θυμάμαι που σχολίαζες παλιά και μάλιστα έκανες και τον φίλο στον πανάθα (όπως και ο elvis). Που ήσουν τόσο καιρό? Διάβαζες και δεν σχολίαζες? Δεν πιστεύω μπαγασάκι να σχολίαζες με άλλο nick? Εγώ δεν το πιστεύω αλλά είναι κάποιοι καχύποπτοι εδώ μέσα. Χαίρομαι πάντως που θα τα λέμε ευγενικά πάντα (τώρα που τον διώξαμε τον μαυρόνυχτα) εδώ μέσα. Θυμάμαι ότι ήσουν Βαρδινογιαννικός. Ισχύει ακόμη? ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Προεδράρα ο Γιάνναρος. Ευτυχώς που δεν είναι ο μαυρόνυχτας εδώ να μας καταραστεί να μας καεί το βίντεο που μας αρέσει ο Βαρδινογιάννης. Φαντάζομαι αυτό θα σε ενοχλούσε πιο πολύ σε αυτόν τον εμμονικό και θα ήθελες να φύγει σωστά Μιχάλη?

Greenliver είπε...

Αχ είσαι ένας ποιητής Μιχάλη μου. Θα κάνεις πολλές ευαίσθητες γυναικείες καρδιές να σπάσουν (μεταξύ μας το δοκίμασα σε κανα δυο γκόμενες και δεν μου κάθησαν). Κάτι θα έκανα λάθος. Τώρα μαζί σου θα μάθω.

Greenliver είπε...

Μιχάλη πως τα βλέπεις φέτος τα πράγματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ?

Pappas10 είπε...

Βαρδινογιαννικός δεν υπήρξα ποτέ. Εγώ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δηλώνω. Απλά δεν ήμουν αντιβαρδινογιαννικός.

Ο Πανάθας δεν θυμάμαι ποιός είναι. Με όλους είμαι φίλος... δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν.

Δεν συμμετείχα εδώ αλλά συμμετείχα αλλού. . Οπότε οι απόψεις μου είναι καταγεγραμένες.

Ναι μου αρέσει η ποίηση. Και πιάνει και με τις γκόμενες αλλά πρέπει να ξέρεις και τον σωστό στίχο και πότε να τον χρησιμοποιήσεις. Είναι θέμα εμπειρίας που δεν αποκτάται με 2 φορές....

Pappas10 είπε...

Πιστεύω ότι στο Ποδόσφαιρο αν το πιστέψουν μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν και πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για το μπάσκετ το έχω πει. Αυτή η ομάδα μόνο όταν θέλει χάνει. Και τώρα που θα κάνει και ο "Ζοτς" τον Καλάθη... Ν-Kal θα τα σηκώσουμε όλα. Εκτός αν κάνει κανέναν δώρο φέτος ο Ζοτς στον Κουμπάρο... που - μεταξύ μας - δεν με χαλάει.

EVIL ELVIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Pappas10 είπε...

Το θέμα μας ποιό είναι ρε παιδιά; Προφανώς έχω χάσει επεισόδια... :)

shogun είπε...

Την καλημέρα μου σε όλους. Επιτέλους oldboy, συμφώνησες με το αυτονόητο. Κανείς δεν έχει χρόνο να παρακολουθεί όλα τα σχόλια.

Pappas10 είπε...

Greenliver,

1. Πιστεύω ότι ο Καλάθης έχει καλύτερη προοπτική απ' τον Σπανούλη. Έχει και την αμερικάνικη νοοτροπία του "δουλεύω" και με την καθοδήγηση του "Ζοτς" θα γίνει παιχταράς κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω πολύ στον Καλάθη.

2. Ο Τζίγγερ έχει αποδειχτεί ανίκανος στο να διοικήσει την ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν παίζαμε στην Πρέμιερ Λίγκ, ίσως και να είχαμε κατακτήσει περισσότερους τίτλους. Τα ΛΕΦΤΑ όμως των Βαρδινογιάννηδων τα χρειαζόμαστε. Αποδεδειγμένα. Για εμένα το ιδανικό σενάριο θα ήταν να αναλάβουν ΟΛΟΝ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και Ερασιτέχνη) οι Βαρδινογιάννηδες με τους Γιαννακόπουλους και όσους άλλους θα ήθελαν να συμμετάσχου (βλέπε Πολέμη). Εξακολουθώ να πιστεύω στην πολυμετοχικότητα. Είναι σίγουρα η καλύτερη λύση.

Η ποίηση θέλει και λίγο κόπο. Είναι ιδιαίτερη μορφή τέχνης και θέλει πολύ διάβασμα είναι η αλήθεια.

Πάντως στα πεταχτά για γκομενάκια δοκίμασε τα κάτοθι αποσπάσματα:

1. Από το "Μονόγραμμα" του Ελύτη ("Θά πενθώ πάντα -μ’ακούς;- γιά σένα, μόνος,στόν Παράδεισο")

2. Από το "Όσο μπορείς" του Καβάφη (" Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις")

3. Από το 14ο από τα "Είκοσι Ερωτικά ποιήματα" του Νερούντα ("Θέλω να κάνω μαζί σου αυτό που κάνει η άνοιξη στις κερασιές").

Γενικά ο Νερούντα είναι πολύ ερωτικός ποιητής. Εξαιρετικά ερωτικός είναι και ο Καβάφης (για εμένα ο μεγαλύτερος ποιητής του κόσμου) αλλά επειδή ήταν πούστης, κάπου "κολάει" η χρήση του για γκόμενες...

Αν είναι κουλτούρα η γκόμενα και σκαμπάζει και 5 πράγματα από ποίηση, πέσ' της για τον Τάσο Λειβαδίτη ("Σαν τον τρελό που κλειδωμένος στο κελί του ζωγράφισε στον τοίχο μία πόρτα κι έφυγε"). Έλληνας σουρεαλιστής και ψιλοάγνωστος, κατά τη γνώμη μου εξαιρετικά "αδικημένος" μιας και είναι πραγματικά μοναδικός.

Αυτά για την ώρα.

Greenliver είπε...

Pappas 10:

Σε ευχαριστώ καταρχήν για τις ποιητικές συμβουλές. Παρόλο που είμαι ωραίο παιδί δε μπορώ να στραβώσω γκόμενα τελευταία. Από ποίηση βέβαια ξέρω μόνο το «Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος» και γενικά όλους τους στίχους από το έντεχνο και ποιοτικό τραγούδι. Θα προσπαθήσω με τους ποιητές που ανάφερες. Σε ευχαριστώ και πάλι.

Καλάθης αντί Σπανούλη βρε συ Pappas10? Εγώ πιστεύως πως ο Καλάθης σε δύο χρόνια θα παίζει στον Μακεδονικό αλλά φυσικά εύχομαι να κάνω λάθος. Εξάλλου φέτος τους @#$@ στο ΟΑΚΑ ο Καλάθης ή κάνω λάθος και μπερδεύω τα ματς. Θυμάσαι πόσα λεπτά έπαιξε στο ΟΑΚΑ και πόσους πόντους έβαλε σε σχέση πάντα με την αντίστοιχη προσφορά του Σπανούλη σε εμάς (έτσι μόνο μπορείς να κάνεις σύγκριση).

Α θες Βαρδινογιάννη, Γιαννακό και Πολέμη. Τα λεφτά του Βαρδινογιάννη ε? Θεωρείς ότι έχει βάλει λεφτά? Γιατί κάποιοι διαδίδουν ότι πριν την εμφάνιση της ΠΕΚ, το μπάτζετ ήταν ένα μύριο και μετά με την ΠΕΚ πήγε στα εξήντα. Αν αληθεύει είναι λίγα λεφτά. Μάλλον έσπρωχνε ότι έπαιρνε από τα εισιτήρια (καμιά 500αριά άτομο στη Λεωφόρο, Γκότζος, Μήτσου κλπ included) και τα τηλεοπτικά. Μακάρι να έχεις δίκιο και σε αυτό και να επιστρέψει.

squarelogic είπε...

green testicle,
μην παίζεις με την υπομονή των ανεκτικών...τράβα κάνε και καμιά δουλειά και μην μας τα ζαλίζεις με τις μόλις συγκεκαλυμμένες ειρωνίες σου.Η μετατροπή by invitation only είναι επί θύραις...

squarelogic είπε...

shogun,
μια και απ'οτι έχω καταλάβει είσαι ο πιο σχετικός με αυτά,τι λες να το ρυθμίσεις εσύ?

Pappas10 είπε...

Greenliver,

Ο Καλάθης δεν είναι ακόμα... θα γίνει όμως γιατί έχουμε Ζοτς.

Αν γνωρίζεις από οικονομικά θα ξέρεις τι σημαίνει "έλλειμα". Από τη στιγμή που ο Πατέρας είπε ότι όταν ανέλαβε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, η ομάδα είχε έλλειμα 80 μυρίων , αυτό σημαίνει ότι ο Βαρδινογιάννης είχε βάλει 80 μύρια από την τσέπη του.

Όσον αφορά το Μπάτζετ, είναι λογικό στην πρώτη ΑΜΚ της πολυμετοχικότητας να έχει εκτιναχθεί το Μπάτζετ. Από τη στιγμή που η ομάδα ήταν "καθαρή" - γιατί ο Βαρδινογιάννης έως τότε κάλυπτε μόνος του το έλλειμα - τα φράγα που μπήκανε πήγανε στις ανάγκες της ομάδας και όχι στην κάλυψη χρεών.

Το πρόβλημα ξεκινάει τον 2ο χρόνο όταν - φυσιολογικά - οι πολυμετοχικοί κλήθηκαν να καλύψουν οι ίδιοι τα συμβόλαια που υπέγραψαν ΣΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και είδαν ότι δεν τους παίρνει.

Είναι σαν να πας εσύ να μπεις συμμέτοχος σε ένα μαγαζί που έχει ήδη πληρώσει τα ενοίκια και τους φόρους της χρονιάς. Προφανώς και θα σε παίρνει να "σπρώξεις" ό,τι λεφτά θα βάλεις για να αγοράσεις εμπόρευμα και να προσλάβεις υπαλήλους ή να δώσεις αυξήσεις στους υπάρχοντες. Όταν όμως την επόμενη χρονιά θα κληθείς να πληρώσεις ΚΑΙ ενοίκιο ΚΑΙ εφορία, τότε θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Αυτά.

Greenliver είπε...

Pappas10 μάλιστα. Ήσουν σαφέστατος. Άρα ήταν απατεώνες υποστηρίζεις εσύ και δεν έβαλαν λεφτά όπως ισχυρίζονται. Απλά την αύξηση των 60 μυρίων την πλήρωσε ο Βαρδινογιάννης και αυτοί μας έλεγαν ψέμματα. Άσχετα αν οι μαλάκες έπρεπε να δώσουν τα λεφτά σε 123 παίκτες επειδή η ομάδα δεν είχε παίκτες. Κατάλαβα. Μύλος η υπόθεση. Η μόνη λύση είναι να ξαναγυρίσει ο Γιάνναρος. Μαζί με τον Παυλάρα και να τον απογειώσουν τον ΠΑΟ. Το βλέπεις εφικτό?

Greenliver είπε...

Pappas10 ξέχασα να σχολιάσω για τον Σπανούλη. Από το Μαρούσι φαινόταν ότι είχε τη στόφα του μεγάλου παίκτη. Για μένα είναι πολύ τυχερός ο ΟΣΦΠ που τον απέκτησε. Ο Καλάθης δεν έχει τη στόφα του μεγάλου παίκτη. Είναι ένας ρολίστας και φοβάμαι πως ρολίστας θα μείνει. Θυμάσαι πόσο χρόνο έπαιξε με τον ΟΣΦΠ και πόσους πόντους έβαλε? Θυμάσαι επίσης την πρώτη συμμετοχή του Σπανούλη με τη δική μας τη φανέλα εναντίον του ΟΣΦΠ? Συμμετοχή εννοώ και πόντους. Δεν κρατάω στατιστικά και δεν θυμάμαι.

Pappas10 είπε...

1. Όχι δεν ήταν απατεώνες επειδή ΔΕΝ έβαλαν λεφτά. Φυσικά και έβαλαν λεφτά. Απατεώνες ήταν γιατί ΔΕΝ έβαλαν τα λεφτά που έταξαν και δεν συνέχισαν να καλύπτουν τα έξοδα τα οποία εκείνοι δημιούργησαν.

2. Ο Βαρδινογιάννης δεν έβαλε λεφτά από την τσέπη του. "Έβαλε" λεφτά μέσω της ΑΜΚ όπου αντί να πουλήσει "εξέδωσε" καινούργιες μετοχές ούτως ώσστε τα φράγκα των πολυμετοχικών να πάνε στην ομάδα.

3. Από την "βασική" 11άδα του Νταμπλ, μόλις 4εις παίκτες (Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης) ήταν πολυμετοχικοί. Αν θεωρείς οτι κόστισαν 60 μύρια αυτοί.... δικαίομα σου αλλά θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνώ.

4. Προσωπικά θεωρώ αδύνατο να "επιστρέψει" ο Τζίγγερ. Ίσως κάποιος άλλος από την οικογένεια. Το θέμα είναι ότι, για εμένα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη λύση. Επαναλαμβάνω ότι είμαι οπαδός της πολυμετοχικότητας. Αρκεί όλοι οι μέτοχοι να βάζουν αυτά που πρέπει.

5. Δεν θυμάμαι την απόδοση του Σπανούλη στην πρώτη του εμφάνιση με τον Γαύρο. Συμφωνώ ότι είχε την στόφα του μεγάλου παίκτη αλλά πιστεύω ότι και ο Καλάθης την έχει. Προσωπικά εμένα μου λείπει ο Σάρας περισσότερο από τον Σπανούλη.

Αυτά. Καλό βράδυ.

greenheart είπε...

Γεια σας Πάτερ, Sniper, Shogun! Χρόνια και ζαμάνια.

Παίδες, πώς το είδατε το σημερινό πρωτοσέλιδο της Sportday;

http://www.sport-fm.gr/article/455517

Είναι φανερό ότι στο παρασκήνιο γίνεται χαμός! Διαγκωνισμοί για το ποιο "παραμάγαζο" θα επικρατήσει. Εργολαβίες κι άγιος ο θεός. Αυτά βέβαια είναι χαρακτηριστικά των εποχών με κενά εξουσίας - ή, εποχών, όπως η προ-πολυ-μετοχική, όπου η πραγματική εξουσία είτε χαλαρώνει, είτε, απλά, είναι ανίκανη.

Ομολογώ ότι αισθάνομαι αμήχανα μπροστά στα τεκταινόμενα. Από τη μια συμφωνώ με τον νεαρό Sniper - δεν είναι δυνατόν τα οποιοδήποτε πρωτοσέλιδα "οικογενειακών" εφημερίδων να καθορίζουν τη στάση και τη δράση ανθρώπων με πολύ μεγάλη οικονομική και επιχειρηματική εμβέλεια. Από την άλλη, στο αμιγώς επιχειρηματικό πεδίο, υπάρχουν πολλά που μου μοιάζουν ακατανόητα.

Εκτιμώ ότι η πιο ώριμη και τίμια στάση τον τελευταίο καιρό είναι αυτή του Πολέμη: ρεαλισμός, καθαρές διατυπώσεις, ήρεμη δύναμη. Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να είναι μια κάποια λύσις, για να παραφράσω τον μνημονευθέντα Μεγάλο Αλεξανδρινό.

Αν και με όσα έχουμε δει την τελευταία διετία, δεν μπορεί πραγματικά να αποκλειστεί τίποτα - μα εντελώς τίποτα...

Φαντάζομαι ότι, όταν κι εμείς ως blog απαλλαγούμε από την... εσωστρέφεια, θα επεκταθούμε επ΄αυτών.

Κι ένα σχόλιο για το μπάσκετ - το οποίο οι παλιοί ξέρετε ότι το παρακολουθώ από κοντά: συμφωνώ με τον "Πάτερ" σε γενικές γραμμές. Ο Καλάθης είναι πολύ εξελίξιμος. Έχει κάποια χαρακτηριστικά πολύ σπάνια. Προφανώς δεν είναι ακόμα Σπανούλης - και δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Θα είναι πάντα πιο "ρολίστας", πιθανότατα με μικρότερο ρεπερτόριο. Όμως, όπως όλοι βλέπουμε, αυτή είναι η κατεύθυνση που έχει επιλέξει η ομάδα μας για την επόμενη διετία. Λιγότεροι superstars, ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ομαδική λειτουργία, πιο ομοιογενής 12άδα.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτή η επιλογή είναι επιβεβλημένη για 2 λόγους: πρώτον, τις αλλαγές στις οικονομικές παραμέτρους. Δεν υπάρχουν πια τα "παλιά λεφτά", υπάρχει το νέο σύστημα φορολόγησης, άρα πάμε σε ρόστερ μικρότερης ονομαστικής αξίας. Δεύτερον, στην αλλαγή των κανονισμών, που επιβάλλουν πιο "αθλητική" προσέγγιση του σπορ, μεγαλύτερη ομοιογένεια, ακόμα σκληρότερες άμυνες.

Αυτό το νέο -και ασυνήθιστο για μας ως προς το συνολικό glamour του ρόστερ - μοντέλο, πιθανόν να έχει παρενέργειες. Μπορεί φέτος να είναι η χρονιά που θα μείνουμε εκτός στόχων (αν και προσωπικά δεν το βλέπω). Σύντομα όμως, πιστεύω ότι θα δούμε "άλλο" μπάσκετ. Δείγματα είδαμε και χθες, είδαμε και σε προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα είχαμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η τεράστια μορφή του Ζοτς, η οποία μπορεί να μην είναι κι αυτή αλάνθαστη, αλλά σε βάθος χρόνου αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση που έχουμε βιώσει ως Παναθηναϊκοί τις τελευταίες δεκαετίες.

Ειδικά όταν τα πράγματα στραβώνουν, φαίνεται πόσο λείπει μια αντίστοιχη μορφή (είτε στη διοίκηση, είτε στον πάγκο, είτε στο χορτάρι) από τον σύγχρονο ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

SniperAthens είπε...

Κύριε σχολιαστά 07:12:00,

Αφήστε τα αυτά. Flattery will not get you anywhere.


Παρακαλώ εξηγήστε μας τι είναι που "στο αμιγώς επιχειρηματικό πεδίο, υπάρχουν πολλά που μου μοιάζουν ακατανόητα".


Νομίζω πάντως ότι ξέρετε αφού λέτε παρακάτω "...Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτή η επιλογή είναι επιβεβλημένη για 2 λόγους: πρώτον, τις αλλαγές στις οικονομικές παραμέτρους. Δεν υπάρχουν πια τα "παλιά λεφτά", υπάρχει το νέο σύστημα φορολόγησης, άρα πάμε σε ρόστερ μικρότερης ονομαστικής αξίας...".


Σε ό,τι δε αφορά στον κύριο Πολέμη, το εγκώμιο του οποίου πλέκετε, η πιάτσα λέει ότι "στο χωριό του Πολέμη το σκατό τους το κάνουν παξιμάδι".


Παρακαλώ εξηγηθείτε πάραυτα και τάχιστα ειδάλλως σας προ(σ)καλώ σε μονομαχία την ερχόμενη Πέμπτη 3/2.

Pappas10 είπε...

Τον Πολέμη τον γουστάρω κι εγώ. Μου αρέσει πολύ η προσέγγιση του. Καμία σχέση με τις παπαρολογίες του Βγενόπουλου και τον "Κοκκαλισμό" του Πατέρα. Και έχει αρκετά μεγάλη οικονομική επιφάνεια (μεγαλύτερη από του Μαριδάκη σίγουρα... μικρότερη βέβαια από του Βαρδινογιάννη).

Για εμένα όλος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα πρέπει να ανήκει (δηλαδή να χρηματοδοτήται και να διοικήται σε οικονομικό επίπεδο) από αυτούς τους 3εις (Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο, Πολέμη) και όποιον άλλον έχει τη διάθεση (και τα λεφτά ) να βοηθήσει.

Λαμόγια αλά Βγενόπουλου δεν μας χρειάζονται. Για 1 Νταμπλ υπονόμευσαν το μέλον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (οικονομικά μιλάμε). Απέναντι στον Πατέρα κρατάω μία λιγότερο επικριτική στάση γιατί πιστεύω ότι όντως προσπάθησε να γεφυρώσει κάποια χάσματα. Έκανε όμως υπέρ του δέοντος την "λεζάντα" του κι αυτός, ενώ πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά "έστησε" την ομάδα.

squarelogic είπε...

Πρέπει να είναι πολύ κουραστικό να διατείνεσαι οτι δεν είσαι η Μαύρη Νύχτα ή Πανάθας ή Παυλοθεέ ή Βλακ Ειντζελ,αλλά να γράφεις όλη την μέρα γι'αυτόν...δεν μου φαίνεται και πολύ "αντρίκια" αυτή η στάση εκτός αν σε έχει βάλει δικηγόρο ...
Ρε φίλε μας έχεις κουράσει με το προσωπικό σου θεματάκι...υπάρχουνε ψυχίατροι γι'αυτή τη δουλειά.Δεν κάνουμε την δίκη κανενός,αλλά μην υποχρεώνεις και συ τους αναγνώστες να διαβάσουν 50 άσχετα σχόλια πριν βρουν κάτι που μπορεί να τους ενδιαφέρει.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Πόσο τραγικό είναι κάποιος αποδεδειγμένα ανεπιθύμητος να αλλάζει nick και να μιλάει σε άλλο πρόσωπο για τον εαυτό προκειμένου να αποδείξει τη θέση του. SHOGUN κάνε κάτι τώρα!!!!

squarelogic είπε...

...κατά τα άλλα,ο Φερνάντεζ δεν πήρε ούτε ΜΙΑ ευκαιρία φέτος,πάντα με αγωνιστικά κριτήρια...

Τζ.Σισσέ,η δήλωση της χρονιας
"Σήμερα αισθάνομαι οτι ..με πήδηξαν"!

EVIL ELVIS είπε...

Αντί σχολιασμού του αγώνα και της -άδικης για τον ΠΑΟ μας- εξέλιξης, παραθέτω σχόλια του Αρχηγού Γαβριήλ Σισίδη:

«Τρεις λέξεις θα χρησιμοποιήσω για να εκφράσω την αποστροφή μου για απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα, αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πήδηξαν. Οταν είναι 7 λεπτά οι καθυστερήσεις και δεχόμαστε το γκολ στα 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι λέω»

Σε ερώτηση που του έγινε για μη αποβολή του Βύντρα, σε 2 περιπτώσεις, στο 1ο ημίχρονο, με 2η κίτρινη, απάντησε:

«Είστε διαιτητές; Με ρωτάτε τώρα; Θα προτιμούσα να έχει δεχθεί κίτρινη ο Βύντρα για ένα μαρκάρισμα και όχι στο πλάγιο άουτ. Το να δίνεις 2η κίτρινη κάρτα στο πλάγιο το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη («μας πήδηξαν»). Το έκανε και η ΑΕΚ 2-3 φορές αλλά χωρίς να τιμωρηθούν. Αυτή η ανακατωσούρα μου προκαλεί αηδία, αποστροφή. Πραγματικά, είμαι αποκαρδιωμένος όχι επειδή χάσαμε την πρόκριση αλλά για τον τρόπο με τον οποίο την χάσαμε. Συνέβη για μένα κάτι πολύ σημαντικό απόψε, που είναι η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε, που έδωσε τη μάχη της, παίζαμε με 10 παίκτες αλλά πολεμήσαμε για τον χρόνο που έπρεπε να παίξουμε. Φαίνεται ότι ο διαιτητής περνούσε πολύ όμορφα και ήθελε να επεκτείνει τον χρόνο του αγώνα. Είμαι υπερήφανος σήμερα που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Έπαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που κάναμε σήμερα ήταν πραγματικά μεγάλο. Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο ως το τέλος».

EVIL ELVIS είπε...

Αναμφισβήτητα τεράστια γκάφα του Carnation, αλλά αν ο Παππά(ρα)ς σφύριζε την λέξη όταν 'ΕΠΡΕΠΕ, το ματς θα έληγε με σκορ 1-3 και θα είχαμε προκριθεί με παλικαρίσια ανατροπή. Αυτή η ομάδα φέτος μας έχει πικράνει πολλάκις, σήμερα όμως όχι απλά άξιζε την νίκη, αλλά την ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Πέρα για πέρα.

Pappas10 είπε...

Κρίμα αλλά έτσι είναι η μπάλα. Ο Σισέ είναι ηγέτης αλλά δεν έχει δίκιο... ο Διαιτητής ήταν μαλάκας αλλά δεν έκρινε αυτός το παιχνίδι.

Τέλος πάντων... θεωρώ ότιέχει δίκιο στο 2ο σκέλος των δηλώσεων του.. ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ.

SniperAthens είπε...

Ναι, αλλά βολεύει να τα ρίχνουμε όλα σε έναν Παππά. Πάντα ένας Παππάς (μας) φταίει, με το 10 ή άνευ αυτού...


square, θυμάσαι που κι ο κοσμοκαλόγερος "θάνατος" Αγγελάρας έβγαζε εντεκάδα με ποσόστωση 80% Έλληνες, 15% προτεστάντες και 5% καθολικοί? Οπότε γιατί να παίξει ο Φερνάντεζ ο καλύτερος τερματοφύλακάς μας κι όχι ο λεβέντης-τσολιάς-Έλλην Καρνέζης?

EVIL ELVIS είπε...

Σίγουρα, αν ο Σισέ είχε σκοράρει έστω σε 1 απο τις 3-4 ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στο 2ο ημίχρονο, τώρα λογικά θα κάναμε άλλη κουβέντα. Όπως επίσης 'εύκολο' είναι να χρεώσουμε την κατάσταση στον Carnation [παιδικά goal και τα 2 που δέχτηκε]. Όπως και να έχει, ότι έγινε, έγινε....


Διαβάστε και αυτό, το είδα στο leoforos.gr:


"ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού κινδυνεύει να κληθεί σε απολογία για αυτά που είπε, με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος. Κι επειδή υπάρχει και το βίντεο όπου φαίνεται τι είπε ο Σισέ, απειλείται με τιμωρία 2 αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακού που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, μετά το ντέρμπι της Κυριακής με την Τούμπα. Ο Σισέ λογικά θα κληθεί σε απολογία την ερχόμενη εβδομάδα και εάν βγει άμεσα η ποινή τότε θα χάσει το ντέρμπι.

Βέβαια η ΕΠΟ, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, ενεργεί σε παρόμοιες περιπτώσεις με καθυστέρηση, ενώ υπήρξε και πολλές φορές αρκετά ελαστική, οπότε όλα είναι ανοιχτά. Για παράδειγμα πέρυσι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κληθεί σε απολογία για δηλώσεις που ήταν δυσφημιστικές για το άθλημα. Kλήθηκε Μάρτιο, απολογήθηκε τον Απρίλιο και τιμωρήθηκε με επίπληξη τον Ιούνιο!
Το ίδιο είχε συμβεί και όταν έπεστρεψε ο Ζήκος στην ΑΕΚ. Στις 16 Δεκεμβρίου έκανε τις σχετικές δηλώσεις για τους χεσμένους διαιτητές στο καραισκάκη, και τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική τον Φεβρουάριο."



Για να δούμε... Θα είναι τόσο 'ελαστική' και 'υπομονετική' η ΕΠΟ τώρα, όπως στις προαναφερθείσες περιπτώσεις; Ή θα κάνει ο βαγγέλας ότι περνάει από το χέρι του ώστε να στερηθούμε τελικά τον Γαβριήλ, και μάλιστα στα 2 ντέρμπυ; Ίδωμεν...

Pappas10 είπε...

Τώρα εγώ θα την γράψω την μαλακία μου αλλά...

... μολονότι τον ΛΑΤΡΕΥΩ τον Σισέ, θεωρώ τον Πετρόπουλο μεγάλη παιχτούρα. Και ίσως, επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ, αυτός να είναι ο μοναδικός τρόπος να πάρει τις ευκαιρίες που του αξίζουν.

Λέω εγώ τώρα...

greenheart είπε...

Δεν ξέρω πόσοι από σας είδατε -ελέω conn x- το παιχνίδι, εγώ πάντως αισθάνθηκα μετά από πολύυυ καιρό ότι βλέπω πραγματικό Παναθηναϊκό.

Όσο για την εμφάνιση του Τζιμπρίλ, ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. Νομίζω ότι την ενέργειά του που καταλήγει στην ασίστ στον Λέτο, θα την θυμάμαι για πολλά χρόνια. Όχι γιατί είναι δείγμα κάποιας εξαιρετικής ποδοσφαιρικής ποιότητας, αλλά γιατί, στο χρονικό σημείο που γίνεται, είναι δείγμα μεγάλης κλάσης, μεγάλης σωματικής δύναμης και τεράστιας θέλησης. Ό,τι πρέπει να διαθέτει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, δηλαδή.

Για τη μεγάλη εμφάνιση του Ζιλμπέρτο περιττό να γράψω. Ο τύπος είναι από τις μεγαλύτερες μορφές που έχουν φορέσει τη φανέλα μας - κι ας κριτικάρεται συστηματικά από τους νεόκοπους Μουρίνιο της δημοσιογραφίας και των social media.

EVIL ELVIS είπε...

Πραγματικά, Σίλβα και Σισέ έκαναν ματσάρα χτες. Όχι μόνο για τα γκολ [ειδικά εκείνο του Σίλβα θυμίζει το αντίστοιχο του Ζιντάν, 9 χρόνια πριν στον τελικό του Ch.League] , αλλά για την συνολική, ηγετική τους παρουσία.

Όπως έγραψα και προηγουμένως, η αξιέπαινη προσπάθεια της ομάδας χτες επισκιάστηκε από την διαιτησία του απαράδεκτου ρέφερι. Από πού να ξεκινήσουμε; Δεν απέβαλε τον Βύντρα στο 1ο ημίχρονο με ΣΩΣΤΗ 2η κίτρινη για χέρι, και αυτό ‘του έδωσε την άνεση’ να παίξει 100-0 υπέρ της ΑΕΚ στο 2ο,και τον απέβαλε τελικά επειδή έψαχνε αμαρκάριστο συμπαίκτη σε εκτέλεση πλαγίου. Επίσης οι υπερβολικές καθυστερήσεις. Ας ξαναμετρήσει πόσο διήρκησε η διακοπή όταν μπούκαραν τα χουλιγκάνια στο γήπεδο, κάτι που αρχικά δεν πήρε πρέφα και χρειάστηκε να αρχίσουν να εκσφενδονίζονται οι διαφημιστικές πινακίδες για να χαμπαριάσει. Και επιπλέον, ανέχτηκε τις αμέτρητες φραστικές επιθέσεις του στραβο-χιμένεθ στον βοηθό, χωρίς να του κάνει ούτε 1 παρατήρηση, ενδεικτικό της γενικότερης συμπεριφοράς που είχε ο ρέφερι χτες. Βέβαια πολλοί υποστηρίζουν πως κανένας διαιτητής δεν θα άφηνε τον ΠΑΟ να προκριθεί, όταν έχει αποκλειστεί ο ‘διορισμένος’. Κοντός ψαλμός...