Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2011

Μια διαπίστωση κι ένα κουίζ...

Η ηθελημένη "καρμιριά" των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟ μπορεί να είναι παροδική,
τα αποτελέσματά της ομως θα κυνηγούν την ομάδα για πολλά-πολλά χρόνια...

Και,
πως αυτή ίσως συνδέεται με την εμμονή του χονδροΒαγγέλα να μειώνει τον παιδικό του φίλο
Νικόλα Πατέρα ακόμα και δίχως αφορμή?

115 σχόλια:

Ξανθιώτης είπε...

Απαντήσεις στο ερώτημα:

1. Ο κάθε πρόεδρος του γαύρου αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να τα έχει καλά με τους οπαδούς και να τους γλύφει. Αλλιώς θα έχει άσχημα μπλεξίματα.

2. Ο καλύτερος τρόπος για να τα έχει κανείς καλά με τους γαύρους οπαδούς είναι να φτύνει ότι έχει σχέση με τον ΠΑΟ. Άλλωστε όλα τα άλλα συγχωρούνται. Αποκλεισμοί από Ισραήλ, ήττες από Μόλτε, ευρωπαϊκό ρεκόρ 7-0, όλα ξεπερνιούνται φτύνοντας τον ΠΑΟ.

3. Για να γίνεις λεφτάς δεν σε νοιάζουν φιλίες. Δεν έχεις φίλους. Αν χρειαστείς φίλους, απλώς τους αγοράζεις.

Ξανθιώτης είπε...

Και επίσης να μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρός τους δεν απευθύνεται σε ανθρώπους! Απευθύνεται σε γαύρους οπαδούς...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χαχαχαχα.....Ξανθιώτη "έγραψες". :-)))

ΜAD_BOY είπε...

Παιζει ο βαγγελας να εχει ηδη ενημερωσει τον πατερα, πως ξερεις φιλε λεω να τους πεταξω κουτοχορτο στα μουτρα των οπαδων μου, μονο ετσι νιωθουν. οποτε θα σε βριζω. ελευθερα χοντρε, απανταει ο πατήρ, κράξε και βρίσε με, έτσι ισα ισα που θα σιγουρευτουν οι δικοι μου οπαδοι οτι δεν αποχωρησα για να το παρεις ευκολα, αλλα οτι οντως και καλα εχουμε εχθρα. σταχτη στα ματια ολα παιδια, το πιστευω ακραδαντα.

ΥΓ:με το νεο νομοσχεδιο που θα προτεινει στην ΟΥΕΦΑ ο Πλατινι, ενας συλλογος δεν θα εχει μεγαλυτερη αξια απο τα εσοδα του.
Γιατι να μπουν σε νεα αυξηση μετοχικου κεφαλαιου οταν η ομαδα δεν θα τους αποφερει κερδη και δεν ξερουν ακομη ποια θα ειναι τα νεα νομικα δεδομενα ακριβως,δηλομενου οτι η ομαδα ειναι και ζημιογονος;
Και αυτο ισχυει για ολους και ετσι εξηγειται η μεταστροφη της πουτανοοικογενειας να χαρισει τον Σεμπτεβριο ενοψη των αλλαγων που επικεινται.

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic για ποιους μεγαλομέτοχους μιλάς;
Παίζει να θέλεις την επιστροφή του Ραλίστα; Μπρρρ.
Γιατί αν δεν παίζει, τότε δεν υπάρχει θέμα να τον καλείς να βάλει λεφτά. Ίσα-ίσα καλύτερα που δεν βάζει, για να μη παραμένει ίδιο και να μη μεγαλώνει το ποσοστό του.
Εγκαλώντας την Οικογένεια ότι δεν βάζει χρήματα και επιμένει στην "καρμιριά" είναι σαν να της ζητάς να επιστρέψει!

Κώστας είπε...

Μαυρονυχτα ο Βγενόπουλος δεν είναι μαλάκας οπως λες. Είναι μπίζνεσμαν κι έκανε τη δουλεια του. ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (μέχρι και την τελευταία στιγμή, την ώρα που φαινόταν να αναλαμβάνει πρόεδρος ο Πολέμης και να υπάρξει λύση, τα παπαγαλάκια στην ΕΞΕΔΡΑ έσπειραν διάφορα για να τον αποτρέψουν και το κατάφεραν). Δεν ήταν μαλάκας ο Βγενόπουλος που ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. Σαν μπίζνεσμαν είχε τους λόγους τους κι έπαιξε στο φουλ με τα συναισθήματα του κόσμου για να τους πετύχει. Δεν ήταν λοιπόν αυτός μαλάκας.
ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! Όχι επειδή τον πίστεψες, όλος ο κόσμος τον πίστεψε, αλλά επειδή ΕΔΡΑΣΕΣ ΣΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ μέσα σ' αυτό το blog αγωνίστηκε υπέρ της αλλαγής αλλά στάθηκε με τις δέουσες επιφυλάξεις και την απαιτούμενη επαγρύπνηση απέναντι στον Βγενόπουλο. ΕΔΡΑΣΕΣ ΣΑΝ ΣΚΕΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ισοπεδώνοντας με το γνωστό σου στυλ οποιοδήποτε τολμούσε να εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη για τα "ταξίματα" του Βγενόπουλου. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ λοιπόν, όχι ο Βγενόπουλος. Εκτός κι αν δεν ήσουνα μαλάκας αλλά όπως είπε κάποιος ενας ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.
Και τωρα βάλε τον "ιδεολογικά ανώνυμο", τον "Ξανθιώτη" κι όλες τις περσόνες σου να σκίσουν τα καλτσόν τους για τη χαμένη σας τιμή.

Κώστας είπε...

* μέσα σ' αυτό το blog το οποίο αγωνίστηκε

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Βγενόπουλος "διέλυσε" τον ΠΑΟ? :-))))

Τον ΠΑΟ τον διαλύουν χρόνια ο Βαρδινογιάννης και ο Γιαννακόπουλος. Ε ήρθε άλλος ένας μαλάκας....συγνώμη μπίζνεσμαν ήθελα να πω και έπαιξε και αυτός το "παιχνίδι" του. Είχε "οδηγό" βλέπεις. ;-)

Δηλαδή για να καταλάβω. Προτιμείς την ασφάλεια της χρυσής μετριότητας του Βαρδινογιάννη ή την ανυπαρξία του Γιαννακόπουλου ή τη διάλυση του ερασιτέχνη έτσι ή τον Κόκκαλη να κάνει πάρτυ ή να μην έχεις γήπεδο, παίκτες, προπονητή κλπ κλπ? Γιατί αυτό είχαμε τόσα χρόνια. Απλά όταν στα λέγαμε εσύ έπαιρνες γραμμή από το DERBY και την ΠΡΑΣΙΝΗ και τα έβλεπες όλα με παρωπίδες (κάτι που συνεχίζεις να κάνεις, απόλυτα λογικό για άνθρωπό με χαμηλό IQ). ;-)

Mad Boy ακόμη και έτσι να είναι, έχει καμιά σημασία?

Δηλαδή σύμφωνα με τον Πλατινί, η ΡΕΑΛ, η Μπάρτσα, η Μάνστεστερ κλπ θα έχουν αξία σύμφωνα με τα έσοδα τους? Μα αυτές οι ομάδες είναι "μέσα". Ξέρεις πόσα χρωστάει η ΡΕΑΛ? Δις ευρώ........

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται να τρώμε δυο γκολ απο μια ομάδα που σε όλο τον αγώνα έκανε 1 φάση! Δεν γίνεται να εκτελούμε 10 κορνερ και τα......12 να πηγαίνουν στο πρώτο δοκάρι!!!!!Πώς γίνεται ο Γιούρκας που όσες φορές έπαιξε να θυμίσε παλαίμαχο και να παίζει βασικός στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ? Όλοι εμείς οι Παναθηναϊκοί ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σεβασμό απο τους παίχτες το τεχνικό team και την διοίκηση και φυσικά απαντήσεις!! Να μας πούνε τι φταιέι.....για την κακή πορεία στην Ευρώπη,τον σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό απο το κύπελλο και το -5 απο την κορυφή!! Να μας πούνε επίσης για το διοικητικό μπάχαλο....για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.....για τον αν θα κάνουμε μεταγραφές.......για το αν θα μέινει ο Φερέιρα...για,για,για....

Έχουνε χρέος να το κάνουν απέναντι στα 30000 διαρκείας που πήραμε εν μέσω οικονομικής κρίσης,απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκου σε όλον το κόσμο...... Απλά κουραστήκαμε....... να ακούμε δικαιολογίες...... που καταντάνε....κλισε....και πλέον είναι για τον κάλαθο των αχρήστων......

giourkas είπε...

signwmi re kwsta, ti ifos ine afto? ipotithete oti emeis oi panathinaikoi exoume epipedo. ki egw exw diafwnisei pollakis me to ifos ekfrasis tou nikta alla oute malaka tha ton pw oute tsiraki. o vgeno emfanistike ws messias, k egw imoun epifilaktikos alla panta sixenomoun sofer kai sia. oi pavlothanasides ine terastioi k exoun paei ton pao mas poli psila, alla sta podosferika kati epeze/paizei pou den mou/mas aresei i stasi tous. e o vgeno fenotan o messias anamesa sta skata. oute egw imoun ipermaxos tou, alla stadiaka evlepa pws didimo bgeno/patera kai tous isxirous tis pek apo pisw, o pao mas tha anateilei ksana. dld an o niktas ipostirizei px KKE, ine tsatsos tis alekas k esi an ipostirizeis LAOS, ise tsatsos tou karatzaferi? ti logiki ine afti re paidia gia onoma tou theou.

ΜAD_BOY είπε...

Νύκτα συμφωνω με αυτο που λες, αλλα το σχέδιο του Πλατινί έτσι θα θέσει την κατάσταση. Θα δείξει ππως θα εξελιχθει το θέμα...Για τις εξελίξεις στα διοικητικά μας, τα σημαντικότερα για μένα είναι τα εξής:

1) Η απόφαση του σοφερ να μην βάλει τα 4 εκατ. ευρώ, αρα οντως θα λειτουργεί ως το 30% και όχι ως το 54,7% στο οικονομικό σκέλος.

2) Το ανοιχτό παράθυρο του Πολέμη για το καλοκαίρι, με το σημαντικότερο δεν είναι αν θα γίνει πρόεδρος, αλλά αν θα πάρει το 25% της οικογένειας.

3) Η παρουσία του Πατέρα, ο οποίος αν και «εξωδιοικητικός», εξακολουθεί να παίζει μπάλα.


Τα ερωτηματικά για το μέλλον:
1) Ποιος θα πάρει το 25% της πουστρο-οικογένειας;

2)Σε ποιο ποσό θα οριστεί και θα καλυφθεί η αύξηση του Μ.Κ. το καλοκαίρι. Φυσικά ρόλο θα παιξει η κατακτηση του τιτλου , πραγμα απίθανο κατα την γνωμη μου.


ΥΓ: giourka και Νύχτα, έτσι όπως τα λέει ο Κώστας είναι, τι δεν καταλαβαινετε; είμαστε τσίροι του βγενό. παραδεχτείτε το ρε σεις. μας πληρώνει για να γράφουμε σε blog που συμμετεχουν 8 νικσ και κάποιοι ανώνυμοι ότι ο βγενο ειναι θεός. και μας πληρωνει και πολύ καλα. μεχρι και γκόμενα μου βρήκε εμένα, ενω σε ενα ξαδερφο μου του πήρε Lαborghini Murcielago. Σημείωση: Ο ξαδερφος έκανε και πίπες, δεν έγραφε απλά σε blog υπερ του.

Ξανθιώτης είπε...

Mad boy, το να έχεις σε μια εταιρία το 54% και να λες αριστερά και δεξιά ότι ... λειτουργείς σαν να έχεις το 30% είναι ανέκδοτο που δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε κι εμείς! Απευθύνεται σε βλάκες μόνον.

Είναι του ίδιου επιπέδου ανοησία με εκείνη την εταιρία μανατζερ που θα έφτιαχνε ο Τζίγγερ για να επενδύσουμε εμείς οι οπαδοί. Ανέκδοτα για χαζούς!


Δηλαδή τώρα που ο Τζίγγερ έχει το 30% μπορούν να πάνε οι υπόλοιποι και να διώξουν τους ανθρώπους του από την ΠΑΕ;;;

Χαζομάρες....

Ξανθιώτης είπε...

Υστερόγραφο: Για αποφυγή παρεξήγησης, το "χαζομάρες" δεν αναφέρεται σε όσα γράφονται εδώ, αλλά σε όσα λέει ο Τζίγγερ!

ΜAD_BOY είπε...

Κανένα πρόβλημα ξανθιώτη, δεν παρεξηγώ άτομα με επίπεδο, οπως εχεις δειξει τοσα χρόνια οτι διαθέτεις. Και συμφωνώ με αυτό που λες, εν τούτοις απλά παρέθεσα τις εξελιξεις, το ζουμι τους, ώστε να δούμε τι συνέβη τις τελευταιες μέρες. Ο σοφερ μας κοροιδευει εδω και χρονια, αυτό ειναι γνωστό ακόμα και στα τσιράκια του. [βλέπε παπας13 -μιχάλης, τορτούρας κλπ. o tzoni tortouro πάντως είναι ηθοποιάρα, άσχετο]

Κώστας είπε...

Αγαπητοί γιουρκα MADBOY και ξανθιώτη.

Ανατρέξτε στο https://www.blogger.com/comment.g?blogID=27533190&postID=6443902547960820177

Περίπου στο 1/3 των σχολίων, ο Μαύρος Νύκτας γράφει:

"Τουρτούρα δεν είναι αρρώστεια να συζητάς τα προβλήματα της ομάδας σου - μάλιστα ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ δημοσιοποιηθούν.

Το αντίθετο ονομάζεται στρουθοκαμηλισμός.

Δικαιώνονται ουσιαστικά ο Ξανθιώτης, παλιότερα ο Πανάθας και γενικά όσο τόνιζαν τα κακώς κείμενα την ίδια ώρα που εσύ και η "παρέα" σου πανηγυρίζατε τη νίκη με τον Πανθρακικό"

"Δικαιώνονται ο Πανάθας"

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΑΘΑΣ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΛΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ. ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΞΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒLOG ΤΟΥΣ ΖΟΥΚ, GATTI, ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΝ ΣΕ ΕΝΑ COMMENT ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ.

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ 'ΑΝΘΡΩΠΟΣ' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ -ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΑ ΤΥΦΛΗ/ΚΑΘΗΣΤΗΕΡΗΜΕΝΗ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΠΑΙΔΙΑ- ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΚΛΟΟΥΝ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΝΙΚ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ, + ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ 'POLITICALLY CORRECT' . ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ Η ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ Η ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βρε συ Mad Boy και εσύ τι ήθελες να αναφέρεις τον Τουρτούρα βραδιάτικα? Βρέχει και έξω. :-)))

Συμφωνώ ότι ο Torturo είναι ηθοποιάρα. ;-)

Ξανθιώτη πως τον προτιμείς? Ως "Κώστα" ή ως "ανώνυμο"? :-)))

Ξανθιώτης είπε...

Μπλακ, τους ανώνυμους δεν τους διαβάζω πλέον! Ο Κώστας να δούμε τι θα μας προκύψει στο μέλλον. Σήμερα μάλλον ξέχασε τα χάπια του, του κόλλησε του καημένου και το Caps Lock, οπότε τον συγχωρούμε. Αύριο που θα ηρεμήσει θα είναι καλύτερα!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-)))))

Κώστας είπε...

Συνέχισε να το παιζεις κινέζος και ανώτερος. Δεν απαντας ομως, στο ότι τόσο γελεία έχεις απαξιώσει ομάδα, παίκτες, διαφορετικές απόψεις, άλλους bloggers.

Ξανθιώτη δεν εχω πρόβλημα με την πάρτυ σου, χαλάρωσε. Και θεωρώ μαλακία του τουρτούρα που σε αποκαλούσε οπαδό της ξάνθης. Κ εγω στην θέση σου θα προτιμούσα τον τίτλο να τον πάρει η Καλαμαριά ή η Βέροια.

Κώστας είπε...

https://www.blogger.com/comment.g?postID=7285662542881986209&blogID=27533190&isPopup=false&page=2

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ/ΓΙΟΜΑΤΑΡΗΣ/ΠΑΥΛΟΘΕΕ/ ΠΑΝΑΘΑΣ.

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο SQUARE ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΗ.

Κώστας είπε...

Συχνα ξαναπόσταρες το ίδιο commment επειδή προφανώς σκάλωνε το PC σου. Το ίδιο συνέβη και με τον ΓΙΟΜΑΤΑΡΗ, Τυχαίο;;; δεν νομίζω.

Λες τον Ιουλη του 2009 'παιδια αποχωρώ', σκας μυτη τον Αυγουστο ως Γιοματάρης, έπειτα επανέρχεσαι ως Μαυρη ειναι η νύχτα και φυσικα αραιά και που γράφεις και ως Γιοματάρης, για το ξεκάρφωμα.

Και ως γιοματαρης ειχες το ίδιο σχεδόν ύφος και ιδέες. Έσκουζες για γιούρκα ως Παναθας, έσκουζες και ως γιοματαρης. Το ίδιο και για τον γκόντζο και τον σοφερ.


"Greg έχουν κατά καιρούς προτείνει ωραίες ιδέες κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο παρών blog για το τι αντίδραση πρέπει να ασκήσει ο κόσμος του ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ ανήκει στον κόσμο του και όχι στους επιχειρηματίες που τον διοικούν όπως τον διοικούν."

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 'ΕΥΛΟΓΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ' ΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΙΚ.

"Έχουμε δουλειά ΠΟΛΥ.Αν αγαπάμε την ομάδα. Γιατί αγάπη δε σημαίνει τυφλή υποταγή. Σημαίνει και κριτική. Σημαίνει και παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου όταν δεν εμπιστεύομαι ΑΥΤΟΥΣ που την έχουν προσωρινά στα δικά τους"

ΑΥΤΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕ Ο ΠΑΝΑΘΑΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΝΥΚΤΑ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ!

"Υ.Γ. Που΄ναι οι δύο γνωστοί παπάρες του blog? O Τζόνυ Τουρτούρας και ο άλλος ο γκοτζίλας ο Μιχάλης ή κατά κόσμο Παππάς για να μας κάνουν τα τρία, δύο και το άσπρο, πράσινο? ΟΕΟ!!!"

Περιμενω ειρωνικό σχόλιο στυλ 'γεια σου κλουζώ με βρηκες'.

ΔΕΝ περιμενω να παραδεχτείς ότι εισαι φασισταριό, κομπλεξικός και θρασύδειλος.

Κώστας είπε...

TADE ΕΦΗ ΓΙΟΜΑΤΑΡΗΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009:
"Ρε παιδιά αλήθεια σας αρέσει ο Σίλβα? Ο άνθρωπος περπατάει, δε μαρκάρει, κάνει λάθη κλπ κλπ......

Προσωπικά δε μου αρέσει και ο Σισέ. Άλλο ακριβοπληρωμένο παλτό. Δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης. Για να βάλει γκο πρέπει η μπάλα να είναι στρωμένη σε κενή εστία. Στο ένας εναντίον ενός (χθες του δώθηκε η ευκαρία) είναι ανύπαρκτος. Σουτάρει από όπου του καπνίσει με τραγικά στατιστικά και άλλα πολλά."

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΥΡΗ ΝΥΚΤΑ? ΟΤΙ Ο ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΛΠ. ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ.

ΠΑΝΑΘΑ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!

χέστη.

squarelogic είπε...

Κώστα είσαι off topic!
Μην ξαναρχίζουμε τα ίδια...
Καθένας έχει τη γνώμη του για τους μετέχοντες με σταθερό(ή εκαι εναλασσόμενο...) nick,γιάυτό και είναι προτιμότερο απ τα διάφορα ανώνυμα σχόλια.

Αλήθεια,τι γνώμη έχετε για την μεταγραφή Τζεμπουρ στον Γαύρο?

ΥΓ. Καποιοι πλησίασαν στο ένα σκέλος της απάντησης του κουίζ,αλλά την συνολική εικόνα δεν την έχει συλλάβει ακόμη κανένας.
Περιμένω...

EVIL ELVIS είπε...

τζιμπούρογλου στο sport-fm:

"Μετά την ΑΕΚ ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Δεν μίλησα ούτε με τον Ολυμπιακό ούτε με τον Παναθηναϊκό. Προτεραιότητά μου ήταν να πάω στο εξωτερικό, να γνωρίσω νέα μέρη. Πριν πάω (χθες) στη Γερμανία με πήρε τηλέφωνο ο κ. Μαρινάκης και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε. Του είπα ότι θα πάω πρώτα στη Γερμανία, να συζητήσω με τους ανθρώπους μίας ομάδας (σ.σ. της Χοφενχάιμ). Μου έδειξε μεγάλο σεβασμό ο κ. Μαρινάκης, που κράτησε το λόγο του -σε αντίθεση με τον κ. Αδαμίδη- και του είπα ότι όταν γυρίσω, θα εξετάσω την πρότασή του. Προτίμησα τον Ολυμπιακό λόγω της συμπεριφοράς του προέδρου, παρότι ο μάνατζέρ μου με έβαλε σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα. Σήμερα μίλησα και με τον κ. Βαλβέρδε και με ικανοποίησαν αυτά που μου είπε. Όσο για τον κ. Αδαμίδη, δεν μπορούσε να μου δώσει αυτά που μου είχε υποσχεθεί! Προσπάθησε να καταστρέψει την καριέρα μου αυτός ο άνθρωπος! Και την εικόνα μου, ώστε να μην πάω ούτε σε ομάδα της Ελλάδας ούτε σε ομάδα του εξωτερικού! Σε αντίθεση με τον κ. Μαρινάκη, που μου μίλησε όμορφα και έδειξε ότι αναγνωρίζει την αξία μου. Θέλω να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου και να αφοσιωθώ στον Ολυμπιακό. Δεν ένιωθα καλά στην ΑΕΚ λόγω του Αδαμίδη"


sqaure, το deal είναι για 6 μήνες με οψιόν ανανένωσης για 2 χρόνια. Κάτι που σημαίνει πως η παραμονή του μετά το πέρας του καλοκαιριού, θα εξαρτηθεί τόσο απο τον -δεδομένα- έκρυθμο χαρακτήρα του, όσο και απο τις εξελίξεις στο θέμα 'μιραλάς' στον γαυρο. ΠΧ αν ο γαυρος δεν δώσει τα 2,5 που ζητά ο μιραλίδης, και ταυτόχρονα ο γύφτογλου 'ικανοποιησει' τον βαλβέρδιο με την παρουσία του στα γατάκια, απο το καλοκαίρι ο γαυρος θα πορευεται με παντελιτς , γύφτογλου και τζιμπούρι [λογικά ο ντιόγος κάπου στην βραζιλία θα δωθεί δανεικός πάλι].

Επι του πρακτέου, έξυπνη κίνηση από τον πόλντο βαγγέλα, αφου θα εχει την δυνατοτητα να δει πως θα φερθει ο τζιμπουρης σε αυτο το 6μηνο. Παράλληλα, κάνει μια κίνηση που πέρα απο ουσίας, είναι και εντυπωσιασμού, καθως δείχνει πως με αδαμίδη δεν τιθεται θεμα ποιός ειναι πιο ισχυρός, αλλά και με τους δικους μας του αφράγκοβιτς, οτι τους κάνει πλάκα όποτε θέλει (άσχετα αν το φλερτ ΠΑΟ-ραφίκ ήταν διακριτικότατο, και όχι έκδηλο οπως πχ με νέμεθ ή μέλμπεργκ).

Προσωπικά, ο τζιμπούρης θεωρω πως ειναι ρισκο για καθε ομάδα. Και για τον Λέτο έτσι έλεγαν βέβαια, αλλά σε εμας μονο 2 'θεματακια' προέκυψαν, στα οποια ομως δεν ήταν ο μοναδικός υπεύθυνος, αλλά συνυπεύθυνος -βλεπε σκηνικό με δερβέναγα καραγκούνη, που νομίζει οτι ο ΠΑΟ του ανήκει επειδή έπεσε στην χύτρα με τον Παναθηναικό ζωμό όταν ήταν μικρός. Είναι παίκτης με πολλά καλά προσόντα ο τζιμπούρης - καμπούρης, αλλά παίρνεις και ενα ρίσκο, αφου ξέρεις ότι ειναι ικανός να βάλει μπουρλότο σε αποδυτήρια -εξ ου και το τρομοκράτης :). Φυσικά κάθε παίκτης βγάζει ιδιορυθμίες εκεί που τον παίρνει να τις βγάλει, αλλά και εκει που ίσως δεν περνάει καλά. ο Λετο σε εμας περνάει καλά και δεν δημιούργησε πρόβλημα ποτέ, άσχετα αν αρπάχτηκε με 2 συμπαικτες σε 2 σκηνικά. Παντου γίνονται αυτά. Έτσι και ο ραφίκ-τεφαρίκ, ίσως στον gay να γίνει παναγίτσα. Ίδωμεν...

Κώστας είπε...

σταθερό και εναλλασσόμενο nick, square? εγώ μόνο για σταθερό και εναλλασσόμενο ρεύμα γνωρίζω. Επίσης γνωρίζω πως όποιος έχει κότσια, κρατάει σταθερό το προφίλ του και δεν μπαινοβγαίνει με άλλα νικς, ενώ έχει δηλώσει πως αποχωρεί εντελώς. ΤΟ κάνει επειδή είναι χέστης και θέλει να απαλλαγεί από το αμαρτωλό παρελθόν του προηγούμενου νικ του. Έχεις αναφερθεί εκτενώς στο θέμα εδώ και 1,5 χρόνο, όμως ο τύπος εξακολουθεί να προκαλεί. Μην μας θεωρεί και μαλάκες [με διαρκείας ή όχι]

Ανώνυμος είπε...

- Γιατί φαίνεται σαν διαφωνία ο διάλογος Πατέρα - Βαρδινογιάννη στο ΔΣ της ΠΑΕ για τη χορηγία στον Παναθηναϊκό;

- Δεν είναι το ίδιο όταν λέει ο Πατέρας ότι βάσει της συμφωνίας μέχρι το καλοκαίρι θα έπρεπε να βάλει ο Τζίγγερ τη χορηγία;

- Προτού φτάσει ο Μάιος όμως δεν έφυγε ο Βγενόπουλος από τη... συμφωνία; Οπότε, με άκυρη τη συμφωνία πώς θα ισχύει η χορηγία;

- Το ίδιο πράγμα δεν λένε λοιπόν με διαφορετικά λόγια; Ποιος λοιπόν αθέτησε πρώτος τη συμφωνία; Ο Βγενόπουλος ή ο Τζίγγερ;

- Αυτοί που ζητάνε το λόγο από τον Βαρδινογιάννη ότι δεν έβαλε τη χορηγία έχουν ξεχάσει ότι στην αύξηση που έγινε έβαλε τα πέντε από τα εννιά εκατ. ευρώ που συγκεντρώθηκαν;

- Δεν βλέπουν δηλαδή ότι ο Τζίγγερ έβαλε πάλι το 55% της τελικής ΑΜΚ, αν και είχε πει ότι θέλει να πέσει στο 30%;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συμφωνώ με τον ανώνυμο και για αυτό βλέπω ως μόνη λύση για τον ΠΑΟ μας τον Τζίγγερ. Μόνο με αυτόν στο τιμόνι θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες του παρελθόντος και στις ένδοξες στιγμές που ζήσαμε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΩΡΑ.

Δε θέλουμε χορηγίες, τον χρειαζόμαστε απλώς ως EL CID.

Μόνο η παρουσία του αρκεί για να κατεβάσει ο Μαρινάκης και οι γαύροι τα παντελόνια τους.

Το ότι έχουν βγει στα ΜΜΕ και τον υπερασπίζονται (μαζί με την Κάτια, τον Γκότζο και τον Γεράσιμο) το θεωρούμε μια αισχρή προπαγάνδα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΩΡΑ.....μαζί με τα ελγίνεια.

Του το αφιερώνω:

http://www.youtube.com/watch?v=1lYXwJQwZfo

Όλοι οι Παναθηναικοί είμαστε μαζί σου μεγάλε αρχηγέ.

Δε μας νοιάζουν οι τεσσάρες, οι ξεφτιλισμοί, η δεύτερη θέση, που αγοράζεις παικτάκια, μας αρκεί που υπάρχεις, που σε βλέπουμε με το τριφύλλι ραμένο στο σακάκι σου.

Όσο δεν πληρώνεις, τόσο μας πορώνεις. :-)))

squarelogic είπε...

Evil,
μέχρι το καλοκαίρι μάλλον θα είναι παναγίτσα.Μετά,εφόσον κερδίσει το 2ετές κοντράτο,θα γίνει ...της Τυνησίας!Παρά τα αναμφισβήτητα προσόντα του δεν τον ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ σε μας.Ασε τους γαύρους να ασχολούνται με τα καμώματά του.

Κώστα,
το σχόλιο για το εναλλασσόμενο nick αναφερόταν εκεί που αναφέρεσαι και συ.Η "καρμιριά" δεν αναφέρεται μόνο στη Οικογένεια,αλλά και σε όλους τους λεφτάδες μετόχους.
Και ξαναρωτώ:
μήπως η απροθυμία τους να βάλουν χρήματα σχετίζεται με το ότι γνωρίζουν-πως οτι και να γίνει-οι επόμενες χρονιές θα είναι του Ολυμπιακού,λόγω του οτι "κουμπώνει" με ευρύτερους πολιτικούς σχεδιασμούς για το ρευστό 'αμεσο μέλλον της χώρας?

"Όσο δεν πληρώνεις, τόσο μας πορώνεις."
Τέλειο!!!

EVIL ELVIS είπε...

square ούτε εγώ θα τον ήθελα στον ΠΑΟ μας. Ούτε τον skoko θα ήθελα, παρόλο που πέρυσι είχα σχηματίσει θετικότατη γνώμη. Δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία μας, είναι και παίκτης του "παίζω όποτε γουστάρω". Αν διάλεγα 1 απο τους 3 φορ της αεκ -μέχρι πρότινος 3- θα προτιμουσα τον Μπλανκο, το έχει το γκολ και είναι καλός χαρακτήρας. Ως αλλαγή του Σισέ φυσικά, κι ας θεωρώ τον Μπλάνκο "Αργεντινό Ινζάγκι", δλδ οριακά offside και απλά σπρώχνουμε την μπάλα μέσα. Εννοείται πως προτιμώ έναν 2ο Σισέ από τον κάθε Μπλάνκο.

Στο quiz που έθεσες, δεν νομίζω ότι έχεις άδικο. Ο προβληματισμός σου ίσως και να μην απέχει από την πραγματικότητα...

Ανώνυμος είπε...

Govou for president!

Μήπως ξέρετε κανέναν άλλο που να έχει χαρίσει περισσότερα χρήματα απ' αυτόν στην ομάδα εφέτος; 8 ζεστά μυρια θα έπρεπε να πάρει έτσι και αποφάσιζε ο Παναθηναϊκός να τον διώξει αυτό τον Γενάρη, ενώ μετά το δικό του «ναι» μπορεί πλέον να τον διώξει όποια ώρα θέλει και να του πληρώσει μόνο 190 χιλ. ευρώ.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι χάρισε και ένα χρόνο συμβολαίου που θα του απέφερε βρέξει - χιονίσει 3,5 εκατ. ευρώ μικτά και ότι δέχθηκε να πληρώνεται ανά παιχνίδι, παρότι είχε ένα εγγυημένο συμβόλαιο ικανό να βγάλει από τα βάσανα της ζωής ακόμα και τα εγγόνια του.

ο Παναθηναϊκός θα εξοικονομήσει συνολικά γύρω στα 4,5 εκατ. ευρώ με βάση τη νέα συμφωνία που έκανε μαζί του. Η οποία νέα συμφωνία είναι κατά 1% επιτυχία του Αντωνίου και κατά 99% χορηγία του Γκοβού. Τα χάρισε οικιοθελώς αυτά τα χρήματα o Γάλλος και δεν τα πρόσφερε μόνο και μόνο επειδή τον στρίμωξε ο Αντωνίου. Ακόμα και το μαχαίρι στο λαιμό να του έβαζε, ούτε καπίκι δεν μπορούσε να του κόψει η ομάδα έτσι και δεν ήθελε αυτός. Το πολύ -πολύ να τον βγάζανε τουρίστα και να τον διώχνανε μια ώρα αρχύτερα, αφού του σκάγανε πρώτα μια πλουσιότατη αποζημίωση με βάση αυτά που όριζε το συμβόλαιό του.

Ο Γκοβού δεν τα άφησε αυτά τα εκατομμύρια να πετάξουν από το παράθυρο ούτε επειδή είναι υπεράνω ούτε επειδή είναι πάμπλουτος ούτε επειδή λατρεύει τον Παναθηναϊκό και μεγάλωσε με τη φανέλα του κάτω από το μαξιλάρι του. Μετά από μόλις τρεις μήνες στην ομάδα, δέχθηκε να χάσει (ή να ρισκάρει στην καλύτερη) ένα ποσό που ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ, όταν κάποιοι άλλοι εύκολα θα μπορούσαν να «σκοτώσουν» εμβλήματα και φανέλες για δέκα φορές λιγότερα.
Γιατί ξηγήθηκε έτσι ο Γάλλος; Γιατί έχει εγωισμό και φιλότιμο. Γιατί δεν ήθελε να του πει κανείς ότι ήλθε εδώ για να κάνει αρπαχτή και να μας κοροϊδέψει στη μούρη. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα το φιλότιμο για μερικούς ανθρώπους. Θα μπορούσε να την κάνει χρυσοπληρωμένος ή να μείνει αραχτός και τα εκατομμύρια να πέφτουν μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου του.

Κανείς από τους μετόχους δεν έριξε τόσα λεφτά στο βρόντο. Να τα βάλει και να τα χάσει μόνο και μόνο από φιλότιμο και όχι επειδή το προβλέπουν συμφωνίες και ποσοστά.

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic έμπλεξες με ... συνωμοσιολογικά σενάρια. :-)

Λοιπόν ας σκεφτούμε λογικά. Και θα δεις ότι δεν θα βγούμε χαμένοι. Όπως δεν βγήκαμε χαμένοι ποτέ, όποτε βάλαμε κάτω τα απτά δεδομένα και τη λογική, αντί να μας παρασύρουν τα δημοσιογραφικά σενάρια. Δυστυχώς αποδείχτηκε πως έπεσαν έξω και ΕΧΟΥΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙ.

Με βάση τα δεδομένα και τη λογική, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που δεν βάζουν λεφτά είναι επειδή έκανε πίσω εκείνος, που θεωρούσαν ικανό κι είχαν βάλει μπροστά για να πετύχει η αλλαγή ιδιοκτησιακού. Δηλαδή ο Βγενόπουλος. Αυτός τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια ΟΛΩΝ.

Άρα το βασικό θέμα, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα, αυτό που οι παπαγαλοι δηλητηριογράφοι πασχίζουν να κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι: ΓΙΑΤΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ; ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΛΩΝ;

Με βάση το σενάριό σου, θα πρέπει
λογικά σκεπτόμενοι να δεχτούμε πως ο Βγενόπουλος δεν πήρε το πλειοψηφικό πακέτο που του ΧΑΡΙΣΑΝ, επειδή ήξερε πως τα επόμενα 2 το πρωτάθλημα πήγαινε στο γαύρο. Κι επομένως δεν ήταν βλάκας να ρίξει λεφτά σε μια χαμένη υπόθεση. Αυτό λες betweeen the lines.

ΟΜΩΣ: Πώς μπορεί να ήξερε ο Βγενόπουλος ότι το πρωτάθλημα ήταν δοσμένο τα επόμενα 2 χρόνια στο Μαρινάκη, τη στιγμή που ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ η ομάδα μας, παρά την τραγική εικόνα της στο γήπεδο, ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΠΙΣΩ ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ από το θρήνο (=διεκδικούσε ασυζητητί την κούπα) και τελικά χρειάστηκε να κάνει δυο απανωτά τσαφ (από αυτά τα παράξενα που ... συνηθίζει) για να μείνει στο -5;
Μέχρι να γίνουν αυτά τα 2 τσαφ, υπήρχε κάτι που να ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τον Βγενόπουλο ότι το πρωτάθλημα είχε δοθεί αλλού, ώστε να μη ρισκάρει καθόλου τα λεφτά του; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ! Γιατί αν το πρωτάθλημα ήταν δοσμένο στο Μαρινάκη, θα είχαμε ένα 1ο γύρο όπως επί Κόκκαλη, με το θρήνο να φεύγει μπροστά από τον Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη και όχι να ιδρώνει να κρατηθεί και να περιμένει τσαφ από εμάς για να περάσει μπροστά.

Άρα το σενάριό σου δεν στέκει. Και ο μόνος λόγος που δεν βάζουν λεφτά είναι επειδή τους κρέμασε ο Βγενό.

Διότι αν οι της ΠΕΚ (Νίκας Πολέμης, Ξυλάς) μπορούσαν ν' αναλάβουν μόνοι τους τον ΠΑΟ, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα φώναζαν από το πουθενά τον ΑΣΧΕΤΟ με την ομάδα Βγενόπουλο για να μπει μπροστά.

Αυτό είναι όλο.

giourkas είπε...

kala ta les anwnime. ton maio nomizete tha vgei o polemis kai tha pei PARTE TA DIS MOU KAI FERTE PAIKTES STIN PANATHA? oxi vevea. o panathinaikos pou kserame teleiwse. tha pwlithoun oi sise, ninis, leto, o silva tha figei kai tha paizoume me paiktes tis golden team [pragma pou mporei kai na min einai toso asximo stin poreia , alla edw milame oti kata 90 tois 100 xanoume tous paiktarades mas logw tis afragkias].

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Squarelogic:

1. Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που η ιδιοσυγκρασία του, ο χαρακτήρας του, κάποια ψυχολογικά προβλήματα ίσως, δεν τον αφήνουν και δε θα τον αφήσουν να στεριώσει σε καμιά σοβαρή ομάδα. Νομίζω πως στον ΟΣΦΠ βρήκε το απάγγειο του μέχρι τον επόμενο σταθμό. Αυτός ήταν ο Τζιμπούρ και δεν πρόκειται να αλλάξει. Δε θα τον ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ στον ΠΑΟ.

2. Κουϊζ. Ένα παζλ γνώσεων, εξυπνάδας κλπ απαιτεί την ύπαρξη μιας απάντησης. Είσαι τόσο βέβαιος πως ξέρεις την απάντηση ή απλώς κάνεις μια εικασία? Υποθέσεις μόνο μπορούμε να κάνουμε στην "κόντρα" Μαρινάκη - Πατέρα. Για μένα υπάρχουν δύο εκδοχές. Η πρώτη είναι αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν τα ΜΜΕ, ότι δηλαδή οι δύο φίλοι έχουν όντως μαλώσει. Και η δεύτερη αυτή που υπονοούν κάποιοι, ότι πρόκειται δηλαδή για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Επειδή η πρώτη δεν "πουλάει", εστιάζουμε στη δεύτερη. Εκεί ναι ομολογώ ότι έχει ενδιαφέρον. Θεωρώ λοιπόν ότι η λέξη στερείται ετυμολογίας και ζητώ επαναπροσέγγιση. Το ίδιο πρόβλημα "εντοπίζω" και στη λέξη "off topic" που επουδενί δε σημαίνει τον αποτυχημένο ρουφιάνο + ψυχασθενή που σου βρίζει επανειλημμένα την οικογένεια σου και εγώ κάνω την "πάπια". ;-)

Κώστας είπε...

Έτσι αξίζει στον φασίστα , κομπλεξικο ξερόλα ΠΑΥΛΟΘΕΕ/ΓΙΟΜΑΤΑΡΗ/ΠΑΝΑΘΑ/ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ. KATA Tεκμηριο έχεις γράψει με αυτα τα ΝΙΚΣ, πίσω απο αυτές τις 4 ταυτότητες βρίσκεται το 1 ίδιο άτομο. Παίζει για ξεκάρφωμα να ήσουν και ο GEORGE και κάποιοι άλλοι, αλλα δεν είναι εξακριβωμένο.

Εξαιτίας σου έφυγαν η gatti, ζουκ, kαι oi παλιοί oldboy, κουτοχορτος, bazexa, xenriksen κλπ εχασαν το ενδιαφέρον τους. Εξαιτίας του απολυτου, αυταρχικού, ναζιστικού σχολιασμού σου, και επίθεσης και απαξίωσης σε καθε τι διαφορετικό από το δικό σου.

Τρέμω στην ιδέα οτι μπορεί να είσαι εκπαιδευτικός, θα είσαι υπευθυνος για γενιές εγκληματιών.

ΥΓ¨δεν εχω καμία σχέση με τον τουρτουριασμένο. Το πιστεύεις ή όχι, δεν με ενδιαφέρει. Ειναι απλά άλλη μια υπόδειξη οτι θεωρείς 1 μόνο άτομο αντίθετο σου και προσπαθείς να το απομονώσεις. Όπως προ μηνών κάπου έγραψες "giourka, madboy, ανώνυμε, ξέρω ότι είσαι το ίδιο άτομο πισω απο τα 3 νικς" και όπως μέχρι τώρα αποδεικνύεται, είναι 3 διαφορετικά άτομα. Εκτός κι αν το blog έχει κι άλλους ψυχασθενείς πέρα απο εσένα [συγνώμη εκ των προτέρων αν θίγω κάποιους άδικα].

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ορκίζομαι πως δεν έχω καμία σχέση με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ: http://sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.757284.html :-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κάπου διάβασα πριν από λίγο ότι επιστρέφει ο Βέλιτς. Τζίγγερ is back. Οι επιτυχίες είναι σίγουρες. ;-)

Κατακαημένε Παναθηναικέ τι σου έμελλε να πάθεις.

Άντε να έρθει το καλοκαίρι να πάνε πάλι οι καθυστηρημένοι να πάρουν διαρκείας να στηρίξουν την ομάδα.

ΜAD_BOY είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΧΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ???? Αυτούς;;;;;;; 0-4 απο τον Βόλο???? Κι εμεις τους κάναμε δώρο την πρόκριση στο κύπελλο;;; ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!! Καλά ήδη ξέραμε όλοι ότι το αεκ είναι ανύπαρκτο ΚΑΙ φέτος, αλλά έλεος. Μπείτε ρε μαλάκες [οι παίκτες μας] και ρίξτε 0-4 όπως τη σεζον 2006-2007 [που έγινε δις, μια για κανονικό ματς 1-4 + μια για playoff 0-4]


ΥΓ1: ΜΑΥΡΗ ΝΥΚΤΑ, ακόμα και 1οσέλιδο σε έκαναν!!! χαχαχαχα :)

YΓ2: Κώστα, όντως έγινε τέτοιο σκηνικό και απλά απάντησα στον Μαύρη Νύκτα να παρακολουθεί καλύτερα την πορεία των σχολιασμών. Φυσικά και αρπάχτηκα, αλλά το θέμα για εμένα έληξε εκεί. Έχω ηδη σχηματίσει γνώμη για τις απόψεις των bloggerς εδω μέσα, όπως όλοι μας. Αν κάποιος θέλει να γράφει με 10 νικς, καλά κάνει. Αν θέλει να έχει 1 μόνο, καλά κάνει κι αυτός. Blog είναι, δεν είναι ουτε η παρέα μου, ούτε οι φίλοι μου.

Φιλικά προς όλους,
MAD_BOY

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Mad Boy μαζί με τους ρουφιάνους καίγονται και τα χλωρά....συγνώμη για το μπέρδεμα..... ;-)

Μα με έκαναν πρωτοσέλιδο είδες? :-))))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Mad Boy μήπως δεν είμαστε καλύτεροι ΟΥΤΕ και από αυτή την ΑΕΚ?


Σκεφτόμουν (σπάνιο αυτό) πως αν - από το καλοκαίρι και μετά - επιστρέψουμε σε εποχές μιζέριας και επενδύσουμε σε πιτσιρικάδες (με σκοπό όταν ανδρωθούν να πάνε στον ΟΣΦΠ προφανώς) ότι ο καλύτερος και φτηνότερος και και προπονητής να εργαστεί με μια γενιά υποσχομενων πιτσιρικάδων (λέμε τώρα) είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δεν τον πάω με τίποτα τον Φουρέιρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ 0-1!
Δεν υπάρχει αθλητική ιστοσελίδα, ούτε και με ερυθρόλευκη μυωπία, που να μην αναγνωρίζει ότι το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στο θρήνο και καθόρισε το παιχνίδι, ήταν εντελώς ανύπαρκτο.
Η διαιτησία έχει ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ από τη στιγμή που ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, για τους δικούς του λόγους, ΕΡΡΙΞΕ ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ τον Παναθηναϊκό ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ και την ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΗ διοικητική ΚΡΙΣΗ της 100χρονης ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Βγενό7 είπε...

"Ο επόπτης Γεωργαράκος έκοψε τον ΠΑΟ τρεις φορές υποδεικνύοντας ανύπαρκτα οφσάιντ".

"Ο Κουμορτζί έπρεπε στο 60' να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΚΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ.

Ξανθιώτης είπε...

Η διαφορά του ΠΑΟ με την ΑΕΚ είναι ο Σισέ. Τίποτα άλλο. Σε όλα τα άλλα είμαστε ίδιοι.

Η ΑΕΚ βέβαια έχει πραγματική πολυμετοχικότητα ενώ εμείς έχουμε μια σουρεαλιστική πολυμετοχικότητα του ενός. Ο οποίος είναι μεγαλομέτοχος αλλά μικρο-ιδιοκτήτης, έχει 54% αλλά λέει ότι νιώθει σαν να έχει το 30%, και στην πραγματικότητα δεν έχει τίποτα γιατί είναι του μπάρμπα του ο οποίος δεν ασχολείται με σαχλαμάρες, αλλά ασχολείται ο θείος που θίγεται εύκολα, κλπ κλπ κλπ!

Και για όλα τα στραβά φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον πλειοψηφικό μικρο-ιδιοκτήτη που σηκώνει ψηλά τα χέρια!

Κατά τα άλλα όμως είμαστε τα ίδια με το ΑΕΚακι: γηπεδάρα, παικταράδες 37 ετών, προπονηταράδες, μανατζαρέοι φοβεροί! Μας κλέβει κι απ' τους δυό ο γαύρος πρωταθλήματα στα χαρτιά. Μας φτύνει και τους δυό ο Μπέος!

Μέχρι που θα πρότεινα να κάνουν κανένα σύλλογο ΠΑΟΑΕΚ (συντομογραφία ΠΕΚ), αλλά τώρα που το σκέφτομαι, αν μαζευτούν όλοι οι μικρο-ιδιοκτήτες θα γίνει μεγάλο μπέρδεμα. Θα λέει ο Τζίγγερ ότι έχει το 30% του 50% αλλά στην πραγματικότητα το 80% του 90% και αν διαφωνεί κάποιος θα φωνάξει τον καπετάνιο με το πιστόλι, θα λένε οι άλλοι ότι θέλουν γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφια με μαγαζιά στο Βοτανικό. Τρεχαγύρευε ...

Ευτυχώς που θα αγοράσουν τον ΠΑΟΚ οι Άραβες, ώστε να μην παίρνει πρωταθλήματα χωρίς αντίπαλο ο παλιό-γαυρος...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Αυτή η ομάδα δε βλέπεται.....

Ας τελειώνει αυτή η κωμωδία. Ας ξεκινήσουν να λύνουν συμβόλαια.

Με πρώτο πρώτο αυτού του αστείου προπονητή.

Τα λέμε καιρό τώρα αλλά.....οι άλλοι οι μαλάκες πηγαίνουν και αγοράζουν διαρκείας και μετράνε αγώνα αγώνα μήπως και πάρουμε αυτό που παίρνουν εδώ και χρόνια. Από τα τρία το μακρύτερο.

Ξανθιώτη μη λες κακά πράγματα για τον Βαρδινογιάννη, η "γραμμή" είναι ότι για όλα φταίει ο Βγενόπουλος.

Έχει βγει ο ψευτορουφιάνος του blog και αλλάζει χίλια nicks για να μας πείσει πόσο μαλάκας είναι ο.....ίδιος.

Την ομάδα την "τρέχει" ο Βαρδινογιάννης. Πήρες και ένα νταμπλ....τώρα ξέχασε τα όλα.

Αν δε ξεκαθαρίσει το διοικητικό έτσι - και χειρότερα - θα πορευτούμε τα επόμενα χρόνια. Σε ρυθμούς Βαρδινογιάννη δηλαδή (για να μη ξεχνιόμαστε). ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Α και δεν είναι κακό να παραδεχθούμε ότι το πέναλτυ που μας έδωσε ο Κάκος ήταν μούφα. Αλλά εμείς βλέπεις δεν έχουμε άμυνα. Τι πάσα πάλι έδωσε αυτός ο παικταράς ο Καντέ? Τι μαλακίες έχω ακούσει για αυτόν τον παίκτη (όπως και για πολλούς άλλους).........

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Φανερά προβληματισμένος με την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σεντρίκ Καντέ σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε."

Βρε άμπαλε, προβληματισμένος με την ασχετοσύνη σου πρέπει να είσαι.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

http://mypanathinaikos.wordpress.com/2011/01/23/%ce%b1%ce%bd/#more-12760

Αν το καλοκαιρι ο Πατερας δεν εφευγε απο την θεση του επειδη οι μετοχοι(οπως ηταν λογικο) δεν ηθελαν τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ Αντωνιου..

Αν το καλοκαιρι ο Πατερας δεν συμβουλευε τον Μαριδακη για το πως θα παρει το παρασκηνιο με το μερος του κ δεν τον βοηθουσε σε διαφορα ‘θεματακια’(πχ μεταγραφικα,super league)

Αν το καλοκαιρι ο Πατερας συμπεριφεροταν ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ κ οχι σαν απατημενη συζυγος κ στηριζε την νεα διοικηση του ΑΝΙΚΑΝΟΥ Τσυριζαιου Κωνσταντοπουλου κ δεν πηγαινε στο ‘απεναντι στρατοπεδο’ για να βοηθησει τον Μαριδακη σε ‘ποδοσφαιρικα’ θεματα κ δεν στηριζε τον ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΓΙΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ..

Αν το καλοκαιρι ο Πατερας δεν εβαζε τον στρατο του να πολεμαει την νεα διοικηση ..

Αν το καλοκαιρι οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ ‘ΟΠΑΔΟΙ’ του Πατερα δεν πολεμουσαν την ομαδα βγαζοντας ακομα κ αναρτησεις οτι ‘θα πλακωσουν΄οποιον τολμησει να παρει εισιτήριο διαρκείας ή οποιον παει στο γηπεδο κ οτι ειχαμε πουλησει μολις 500 διαρκειας κ η ΠΑΕ ψευδεται!!!

Αν ακομα κ σημερα αυτα τα πουστρακια εβγαζαν αρχιδια(ή να αγοραζαν ή τους τα εδινε δωρεα ο Βγενοπατερας) κ δεν συνεχιζαν τον πολεμο στην ομαδα προς χάριν των Βγενοπατερων

Αν το καλοκαιρι δεν ειχαμε εμφυλιο στον πρωτο αγωνα με την Τζενοα

Αν το καλοκαιρι ο οι φυλλαδες των Βγενοπατερων(Εξεδρα-Φιλαθλος-Γκολ) δεν εκαναν πολεμο στην ομαδα

Αν οι Αφοι εβγαιναν κ μιλουσαν ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ κ αφηναν στην ακρη τις παπαριες περι ‘γενιων κ χτενιων’ και ‘παντελονιων’ ..

Αν το καλοκαιρι ο ΧΕΣΤΗΣ Τζιγγερ δεν ΦΟΒΟΤΑΝ τα 500-1000 ατομα που τον εβριζαν στον αγωνα με την Τζενοα και δεν προδιδε τα 33.000 διαρκειας δινοντας την ομαδα ΞΑΝΑ στους πουρακηδες και ενω ειχε δει δειγματα της αναξιοπιστιας τους

Αν καποιοι ελαχιστοι ‘οπαδοι΄κοιταγαν να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ κ να ψαξουν το θεμα κ δεν ηταν ΤΥΦΛΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ του καθε Βγενοπατερα

Αν ο Πατερας ακουγε λιγο τον κοσμο και δεν ηταν ξεροκεφαλος(εκτος απο αμπαλος) και δεν κρατουσε τον ΑΝΙΚΑΝΟ Νιοπλια οσο τον κρατησε..

Αν ο Πατερας αντι να εχει τυφλη εμπιστοσυνη σε Ησαιες και Αντωνιου,ειχε διπλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ και ΑΞΙΟΥΣ συμβουλους…

Aν οι Βγενοπατερες τα χρηματα που δινουν σε ΑΡΔ και ‘οπαδους’ για να τους στηριζουν πολεμώντας την ομαδα,τα εδιναν για να κανουν τα ιδια ατομα πολεμο στους gayρους

Αν πριν λιγο καιρο ο Πατερας με τον Βγενοπουλο συμπεριφερονταν σαν ΑΝΔΡΕΣ κ δεν αφηναν την ομαδα στην μεση της χρονιας κ στο -5 χωρις να δωσουν εξηγησεις..

Αν οι ‘εγγυητες(Αφοι-Βαρδηδες) αναλαμβαναν την ομαδα στα δυσκολα,ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ αυτη την μεταγραφικη περιοδο κ δεν κρυβονταν πισω απο φυλλαδες και προπαγανδιστες(ποσο ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ειναι ρε πουστη μου!!!)..

Αν ακομα κ τωρα ο Βγενοπατερας δεν συνεχιζε να πολεμαει την ομαδα με το στρατο των ΑΡΔ του(Νικολογιαννης,Βασιλαρας,Δεσυλλας,Σκοκας,Καρπετοπουλος κλπ)

Αν ο Βαρδης δεν ηταν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ στα @@ του κ οχι τοσο προκλητικα αδιαφορος σε βαθμο να θεωρειται ακομα κ gayρος(ρε Βαρδη ΜΗΠΩΣ μας εχεις πουλησει στους gayρους?)..

Αν ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ειχαν @@,δεν ηταν ΚΟΤΕΣ Κ ΧΕΣΤΕΣ κ δεν εβαζαν τον ΗΛΙΘΙΟ εγωισμο τους,πανω απο την ομαδα..

Αν γινονταν ολα αυτα….

Τωρα θα ημασταν μπροστα στην βαθμολογια,θα παιρναμε ενα ακομα μαγκικο πρωταθλημα,θα εξαφανιζαμε τους gayρους(τωρα αν θα παρουν το πρωταθλημα θα σωθουν απο βεβαιη οικονομικη καταστροφη) κ δεν θα βλεπαμε εναν ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΡΟΥΜΠΙΩΤΗ να πανηγυριζει ενα ακομα καλπικο πεναλντι…

Αλλα ποιος εχασε την ευθιξία του για να την βρουν οι μετοχοι μας?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξέχασες και το αν "30.000 μαλάκες δεν αγόραζαν διαρκείας επιβραβεύοντας όλα όσα είπες"......

;-)

Και πάλι διαφωνώ με το κείμενο σου.

Δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες. Ακόμη και οι ευθύνες που επιρρίπτεις στους βγενοπατέρες να ευσταθούν και πάλι ήταν τόσο μεγάλος ο επικοινωνιακός πόλεμος που δέχθηκαν (παρόλο που επενδύθηκαν λεφτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ Βαρδινογιάννη...να τα λέμε και αυτά....ή δεν τα γράφει το DERBY?) που θα έκαναν μία τρύπα στο νερό.

Καλώς έγινε η προσπάθεια να φύγει ο Βαρδινογιάννης.

Καλώς έγινε η πολυμετοχικότητα και ας απέτυχε.

Τώρα πλέον ξέρουμε ποιοί φταίνε. Και αυτούς δεν τους ξαναθέλουμε στην ομάδα.

Ποιοί είναι?

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Η ομάδα ας έλθει στα χέρια των οπαδών μέχρι να βρεθεί ένας παναθηναικός ισχυρός επιχειρηματίας να την πάρει. Αλλά με μοντέλο Μπάρτσα. Με έλεγχο.

ΑΥΤΟ πρέπει να κοιτάξει ο παναθηναικός οπαδός το επόμενο διάστημα.

Ας τους να φαγωθούν, να πατώσουν, να να να........

Η ομάδα πρέπει να έλθει στα χέρια μας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά χέρια ρε Μαύρη Νύχτα?
τα χέρια που σήμερα-αύριο θα ψάχνουν για το δικό τους φαγητό και των παιδιών τους?
Είναι εποχές αυτές για ομάδες λαικής βάσης?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.

Αλλά αν δεν κάνεις κάτι, εσύ, εγώ, όλοι μας και την αφήσουμε την ομάδα στα χέρια αυτών των ηλιθίων, μετά ας μην παραπονιόμαστε.

Δε μπορεί ο Βαρδινογιάννης να έχεις το 50% και να λέει ότι θα άγεται και θα φέρεται λες και έχει το 30% και αυτό να περνάει στα ψιλά επειδή ΟΥΤΕ Η Πράσινη, ούτε η Derby δε λένε τίποτα. ;-)

Ενώ αποδεδειγμένα αυτός την "τρέχει" την ομάδα και αποδεδειγμένα, αυτός και οι Παυλοθανάσηδες τη σαμπόταραν τόσο καιρό.

giourkas είπε...

ma gia poio logo o marinakis na epitithete sinexeia ston father? kai prin mines, otan o dikos mas elipse ekswteriko, o vaggelas ekraze. molis o father girise, toumpeka. meta omws, ksana kraksimo. kai twra ekaterwthen dilwseis. den kseroume ti na pistepsoume. paizei kai na mas doulevoun!

oson afora ta niks kai ton mavri nixta, exw na pw to eksis:
se para polla diafwnousa mazi tou. twra diafwnw se ligotera. to ifos tou pavlothee itan gamise ta, sorry gia tin ekfrasi. ton typo den ton pigene kaneis pistevw, asxeta an tou apantousan. me tin nixta sizitas toulaxiston, vgenei akri, asxeta an diafwneis se kapoia kai an simpathis to ifos. By the way, simfwnw pleon sxedon me ola, eidika me to telefteo tou post. diafwnw me madboy, grafoume kai epikinwnoume ara imaste san parea edw sto blog. filoi oxi sigoura alla pareoula pistevw eimaste.

kala na imaste oloi kai i panatha na vrei tin igeia tis. oloi edw mesa to kalo tou pao theloume, se antithesi me tous megalometoxous, pou oloi tous exoun antikrouomenes atzentes me ta simferonta tou pao. einai oloi tous anaksiopistoi. menei na doume an to sxima polemi/nika klp tha voithisei i tha apodeixtoun trompes kai apatewnes kai aftoi.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιούρκα τα ονόματα που ανάφερες είναι απλά διαχειριστές.......μικρομέτοχοι είναι και μικρομέτοχοι θα παραμείνουν....αδαμίδημες είναι....τι να κάνουν? Μην περιμένεις πολλά.......

Και κάτι άλλο λίγο προσωπικό. Συμφωνώ ότι εφόσον συμμετέχουμε σε μια συζήτηση τα ίδια άτομα εδώ και πάρα πολύ καιρό, λειτουργούμε ως μια παρέα. Από την άλλη δε γράφεις για να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν με συμπαθούν ή όχι. Έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο της κοινωνικότητας ίσως λόγω ηλικίας, ίσως επειδή εστιάζω σε άλλα πράγματα. Όταν λες τη γνώμη σου δε μπορείς να την εκφράζεις σκεπτόμενος αν θα αρέσει ή όχι. Παύει να είναι η γνώμη σου πλέον αλλά μια προσπάθεια να κοινωνικοποιηθείς. Δεν είμαι κάτοχος καμιάς παγκόσμιας αλήθειας, ούτε θα ηγηθώ του Παναθηναικού μια μέρα. Και βλακείες θα πω και λάθη θα κάνω. Τη γνώμη μου εκφράζω και δεν με ενδιαφέρει αν είναι αρεστή ή όχι. Αλλά άσε με να την πω. Έχε αυτό το στοιχειώδη σεβασμό στον εαυτό σου πάνω από όλα. Δέχομαι την κριτική, αναγνωρίζω την κυνικότητα και δηκτικότητα μου (μερικές φορές), αλλά thats me και όχι κάποιος άλλος. Εκείνο που με "ενοχλεί" είναι η απουσία ισονομίας. Έχω βαρεθεί το "νίπτω τας χείρας μου, επειδή μας βολεύει και λίγο να βρίζουμε την οικογένεια του μαλάκα του Μπλακ ή του Ξανθιώτη (χωρίς να ξέρω ή να καταλαβαίνω το λόγο)". ;-)

Οι "επιθέσεις" που έχω δεχθεί, δεν είναι προς το "πρόσωπο" μου. Αυτό δεν υπάρχει. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Αυτό που γίνεται αντικείμενο χλεύης και κυρίως ύβρης είναι η άποψη μου. Αυτό "πολεμούν" και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο.

Αυτό "πολέμησαν" κάποιοι μαλάκες και στο πρόσωπο του Ξανθιώτη. Γιατί και αυτός εξέφρασε μια διαφορετική άποψη από την "είμαι πανάθας και σας γαμάω όλους". Είπε ότι δεν έχουμε ομάδα, είπε για τον Βαρδινογιάννη κλπ, πράγματα που "πονάνε" τον οπαδό είναι αλήθεια.

Για μένα η διαφορετική άποψη πρέπει να προστατευτεί. Όχι από τους εκάστοτε διαχειριστές. Από εμάς τους ίδιους. Κάτι πρέπει να μας έμεινε από το Διαφωτισμό και το Βολταίρο. Ας απομονώσουμε λοιπόν αυτούς που βρίζουν οικογένειες και άτομα που δε μας φταίνε σε τίποτα. Ψευτοτσαμπουκάδες που απειλούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Δεν τους χρειαζόμαστε. Δεν τους θέλουμε στην πράσινη οικογένεια.

Για μένα η συμμετοχή στο blog είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Αν μπορείς σε ένα τελείως ελεύθερο περιβάλλον να λειτουργήσεις και να σεβαστείς τον άλλον, αλλά και να διαφωνήσεις και όλα αυτά χωρίς να δικαιώσεις τον Χομπς αλλά τον Ρουσσώ.

Για αυτό συμμετέχω ΚΥΡΙΩΣ. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Οι Βγενόπουλος-Πατέρας
είχαν ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς με το μέρος τους,
είχαν ΟΛΟΥΣ τους οργανωμένους δίπλα τους,
είχαν ΟΛΕΣ τις μεγάλες εφημερίδες μαζί τους
(τα συνολικά 5000 φύλλα του Derby και της Πράσινης δεν μετράνε ούτε για πλάκα μπροστά στο αρραγές και ενιαίο βγενοπατερικό μέτωπο των ΕΞΕΔΡΑ+GOAL+SPORTDAY+ΦΙΛΑΘΛΟΣ)
κι επομένως
ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ
(δε λογαριάζεται για πόλεμος τα ψιλοτσαφ από ... αεροβόλα)!
Όποιος αναμασάει το ΠΡΟΣΧΗΜΑ που χρησιμοποίησε ο Βγενόπουλος, ότι δήθεν τα παρατάει επειδή "δέχτηκε πόλεμο",
είτε είναι (θελημένα ή άθελά του) φερέφωνο του ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ μπίζνεσμαν,
είτε δεν εννοεί να καταλάβει σε ποια κατάσταση ο ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ έφερε (για τους δικούς του λόγους) τον Παναθηναϊκό μας τραβώντας ξαφνικά το χαλί κάτω από τα πόδια ΟΛΩΝ,
ακόμα και των υποστηριχτών του,
ακόμα και του Νικόλα Πατέρα!
Να το ξαναθυμίσουμε λοιπόν:
Εξαιτίας αυτής της στάσης του Ανδρέα Βγενόπουλου - κι ενώ αν έπαιρνε το ποσοστο ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ, θα άλλαζε η ιδιοκτησία του ΠΑΟ και θα επικρατούσε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ η αναγκαία ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ στην ομάδα ώστε αυτή να χτυπήσει την κούπα -
εξαιτίας λοιπόν της λιποταξίας του Βγενόπουλου σε αυτή ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ,
ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σήμερα
ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
Όχι απλά στα πρόθυρα της πτώχευσης.
ΥΠΟ πτώχευση!
Όσο για τα ανυπόστατα περί "ομάδας λαϊκής βάσης", εκείνος που τα προτείνει, ας βάλει πρώτος ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Άντε με τις μαλακιούλες του κάθε σαλταρισμένου.
Από μπλαμπλά ονειροφαντασίες και ταξίματα δεν χορτάσαμε, ΠΗΞΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

* "Άντε με τις μαλακιούλες του κάθε σαλταρισμένου".
Εξηγούμαι για να μη θεωρηθεί ότι βρίζω.
Όταν κάποιος μιλάει για "ομάδα λαϊκής βάσης"
σε μια ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
και για ένα Σύλλογο ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ,
δεν μπορεί παρά να είναι σαλταρισμένος!
Γιατί;
Διότι ας δεχτούμε πως δεν έχει πραγματική, εξωκομπιουτερίστικη επαφή με την ομάδα και δεν έχει ακόμα πάρει χαμπάρι πως ο ΠΑΟ είναι υπό πτώχευση (αν και είναι πασίγνωστο πως έχει βάλει ήδη πωλητήριο σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες του και ειδικά στα μεγάλα ονόματα),
αλλά δεν έχει ούτε ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΖΕΙ;
Δεν έχει έστω ακούσει για το 17% της ανεργίας;
Δεν έχει δει ορδές ζητιάνων στους δρόμους να αυξάνονται;
Δεν έχει ακούσει να κόβονται μισθοί και συντάξεις;
Δεν έχει πάει να φωνίσει τίποτα για να δει ότι ΟΛΕΣ οι τιμές ανεβαίνουν καλπάζοντας;
Ρεύμα, νερό, τηλέφωνο δεν πληρώνει για να δει τις τρελές αυξήσεις;
Προφανώς τα έχει δει όλα αυτά.
Επομένως για να μιλάει για "ομάδα λαϊκής βάσης" σε ΑΥΤΗ τη χώρα, δεν μπορεί παρά να είναι ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.
Κι αυτό δεν είναι βρισιά.
Είναι λογική διαπίστωση.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Θες να πεις το ποίημα σου, πες το κανένα πρόβλημα. Επιρρίπτεις ανεύθυνα ευθύνες και δεν προτείνεις λύσεις. Όταν είχαμε τον Τζίγγερ λέγαμε "ΦΥΓΕ", εσύ τι προτείνεις, "ΨΟΦΑ"?

Έφυγε ο Βγενόπουλος πάει. Πάπαλα....μας τελείωσε....καπούτ.......τι προτείνεις? Τζίγγερ? Παύλο?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ανώνυμε, μήπως σου έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι για την πτώχευση του ΠΑΟ φταίω εγώ? :-))))

Εντελώς σαλταρισμένα μου πέρασε από το μυαλό. ;-)

Τη συγκεκριμένη εποχή είναι ΟΝΤΩΣ ανέφικτη μια εταιρεία λαικής βάσης. Παίζεις με τα χαρτιά που έχεις αλλά μέσω πιέσεων κοιτάς να τα καλυτερέψεις. Όσο λες φταίει ο "μακαρίτης", τόσο ικανοποιείς τα ζωντανά λαμόγια.

Γιατί μη μου πεις ότι Γιανάκκης και Παυλάκης ήταν καλά παιδιά το διάστημα της πολυμετοχικότητας? Έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τη διαλύσουν. Θυμήσου τι επιστροφή είχαμε το καλοκαίρι και μετά από νταμπλ. Είχαν φάει τα λυσακά τους που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Η μία τρικλοποδιά μετά την άλλη.

Μόνο εσύ και ο Γκότζος δεν το παραδέχεστε. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τριτολογώ: μου θύμισαν Μητσοτάκη επί κυβέρνησης συνασπισμού.

Αλλά τουλάχιστον εκείνος τα έκανε όλα για να κυβερνήσει. Αυτοί εδώ? Απλώς για να καταστρέψουν. Ε αυτό δε θα περάσει έτσι. Ο πράσινος λαός το ξέρει αυτό όσο γκεμπελικό μελάνι και αν χύσουν τα γκοτζαλάκια. Θα λογοδοτήσουν απέναντι μας κάποια στιγμή εκτός και αν μας κάνουν τη χάρη και μας αδειάσουν τη γωνιά όπως ο Βγενόπουλος. Τότε θα τους πούμε να πάνε στο καλό και......NEEEEXT.....

Sorry mate.....

giourkas είπε...

mavri nixta,

to ifos tou nik "mavri ine i nixta sta vouna" presvevei osa perigrafis pio panw sto comment sou ws apantisi se emena. kanena provlima. polloi omws se sindeoun me alla niks, opws tou panatha, pou evrize pros kathe katefthinsi. proswpika den exw asxolithei toso ektetamena wste na parakolouthw oles tis roes comments. sinepws den ime sigouros kai gia to poios allakse niks kai poios oxi. pantws to ifos tou "panatha" ine afto pou eksorgize tous allous, oxi oi idees tou. tou ''panatha'' lew.

sta agwnistika, paei KAI afto to prwtathlimaaaaaa......vevea simasia exei ti tha ginei to kalokeri, wste na min xathun KAI alla stin sinexeia, kai o pao sinexisei tin kathodiki t poreia...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσύ τι λύσεις προτείνεις βρε Νύχτα;
Εχτός από το σαλταρισμένο για "ομάδα λαϊκής βάσης", ρίχνεις στον αέρα κάτι γενικόλογα "να κάνουμε εμείς κάτι", "να μην αφήσουμε την ομάδα μας σε αυτούς" - και;
Το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ σου ποιο είναι; Γιατί δεν το 'χει δει κανείς.
Στα λόγια πρώτος αλλά στις πράξεις τζαμπατζής λοιπόν κι εσύ;
Κι όποτε λέει κάποιος κάτι κόντρα στον ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ μπίζνεσμαν, αμέσως πετάγεσαι είτε για να τον υποστηρίξεις είτε για να στρίψεις την κουβέντα αλλού;
Ωραίος!
Λοιπόν θέλεις πρόταση;
ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο SQUARELOGIC ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. Την "ξέχασες";
Όποιοι παναθηναϊκοί έχουν λεφτά στις μπίζνες του ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ Βγενόπουλου (είτε καταθέσεις είτε οτιδήποτε άλλο) ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ που τις χρωστάει σε όλους μας. ΄
Δηλαδή μέχρι να πει "Αναλαμβάνω ΤΩΡΑ την ΠΑΕ" ή "Σας έλεγα παραμύθια τόσο καιρό".
Πώς σου φαίνεται;
Και σου έχουμε κι άλλα....

squarelogic είπε...

εγώ προσωπικά το έκανα πράξη πάραυτα!
Κι όχι μόνο για λόγους αντιποίνων...
Απλά,δεν εμπιστεύομαι τους κόπους μου σε έναν τόσο ευμετάβλητο τυχοδιώκτη.
Πάντως,δεν υπάρχει λόγος τα οικονομικά να είναι τόσο άσχημα όσο λένε.Δείτε εδώ

http://4minister.wordpress.com/2011/01/22/%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF/

Και μόλις βρω χρόνο ετοιμάζω μια πρόταση νοικυρέματος του μισθολογίου της ομάδας,ώστε δίχως να ΄χάσει σε δυναμική να απελευθερωθούν πόροι για μετάγγιση νέου αίματος αντί ονομάτων-πρώην ποδοσφαιρ/των.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ή να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Και απέσυρες τα λεφτά σου, so what? Θα σωθεί ο ΠΑΟ? Μαλάκας ήσουν που επένδυσες τα λεφτά σου σε έναν τυχάρπαστο. Και εσύ και ο Πιλάτος. Τι να κάνουμε τώρα?

Εντωμεταξύ κοκοκο για τις ευθύνες Γιαννάκη - Παυλάκη έτσι? ;-)

Έχω κατηγορήσει τον Βγενόπουλο πολλάκις και για πολλά, αλλά δε θα του φορτώσω την παθογένεια 30 χρόνων επειδή έτσι γράφει το DERBY.

Δεν είναι λύση να κατηγορείς έναν παράγοντα που είναι ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Κοίτα τι θα κάνεις με αυτούς που ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Έχω προτείνει πρακτικές λύσεις αλλά ο φανατισμός σου και το μίσος σου (αλήθεια γιατί?) προς το πρόσωπο μου δεν αφήνει να δει. Το καλοκαίρι που πήγες να πάρεις διαρκείας (που έχει χώσει κάπου στο κωλαράκι τώρα) σου έλεγα ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και άλλα σαλταρισμένα. Τώρα πως "νιώθεις". Πονάς αλλά σου αρέσει?

Θα μεγαλώσεις, θα πήξει το μυαλό σου, θα σταματήσεις και τα φάρμακα (ώστε να σταματήσεις να χρησιμοποιείς χίλια νικς για να με βρίζεις) και θα καταλάβεις.

Είσαι "μικρός" ακόμη. ;-)

Υ.Γ. Γιούρκα δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία αποκαλύψεων, online δικών κλπ κλπ. Τα αφήνω στη Wikileaks και στη CIA αυτά. Να ξέρεις όμως κάτι. Αν ασχολείσαι με σκατά, θα λερωθείς και με τους μαλάκες θα είσαι μαλάκας. Είμαι και άθεος για να γυρίσω και το άλλο μάγουλο. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και κάτι άλλο. Να πουληθούν ή να διακοπούν τα συμβόλαια των Γκοβού, Ζιλμπέρτο, Λέτο,ΣΗΜΕΡΑ και με τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν να αγοραστεί ο Γεωργιάδης των Σερρών.

Ας ξεκινήσει ο ΠΑΟ να φτιάχνει τη νέα ομάδα. Και ο Βέλλιος του Ηρακλή είναι μια πάρα πολύ περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΗ ΜΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ, ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΗ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΙΚΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ SIEMENS ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΔΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΣΤΟ 15%. ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΖΑΝΤΙΚΟ, ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ BLACK LIGHT ΜΕΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΑΔΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ Ο...ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ....ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΝΤ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.


ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΩ ΝΤΕ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΟΡΜΗ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΣΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΜΩΡΕ. ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΕΝΩ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΥΡΙΟΣ. ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ, ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ. Ο ΣΙΣΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΞΕΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΈΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ «ΦΤΙΑΧΤΕΙ» ΞΑΝΑ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ?
Ο ΕΝΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΧΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ (ΠΑΤΕΡΑΣ).


Ο ΑΛΛΟΣ (ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.


Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ (ΠΑΥΛΑΡΑΣ).


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΕΡ; ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ.



ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

1η αγωνιστική

Ηρακλής-Ολυμπιακός

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος άρχισαν οι… ομορφιές. Ο διαιτητής Σταθόπουλος έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που έκανε ο Ντουντού, ενώ δεν απέβαλε και τον Τοροσίδη.

3η αγωνιστική

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος την ώρα που βρίσκονταν στο έδαφος παίκτες χτυπημένoι στο κεφάλι, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί (και δεν το διέκοψε ως όφειλε), με αποτέλεσμα ο Πάντελιτς να σκοράρει στη συνέχεια της φάσης. Σαν να μην έφτανε αυτό, σφύριξε τη λήξη του αγώνα την ώρα που ο Πανσερραϊκός έβγαινε τετ α τετ!

4η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Ο διαιτητής Παμπορίδης ακύρωσε λανθασμένα γκολ του Αστέρα Τρίπολης και το σκορ αντί για 2-1 μετατρέπεται σε 3-0. Λίγο αργότερα, ακόμη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραδέχθηκε πως κακώς ακυρώθηκε το γκολ!

5η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου

Ο Αρετόπουλος σκανδαλωδώς δεν απέβαλε τον Τοροσίδη (ακόμη και ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς: «Έπρεπε να αποβληθώ»), ενώ το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού σε δήθεν ανατροπή του Μιραλάς από τον Ζαραδούκα (ούτε επαφή δεν υπήρχε) δεν θα το έδινε ούτε ο Μαρινάκης…

7η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Αρης

Ο Μήτσιος δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ρουίζ, αλλά με μεγάλη ευκολία το έκανε υπέρ του Ολυμπιακού λίγο αργότερα. Στο 32’ ακυρώθηκε γκολ του Ρουίζ ως οφσάιντ, ενώ ήταν στην ίδια ευθεία με την άμυνα των «ερυθρόλευκων».

10η αγωνιστική

Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Ένα παιχνίδι που σκανδαλωδώς διακόπηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου επειδή τα βρήκαν σκούρα οι ερυθρόλευκοι, στο β’ ημίχρονο έπρεπε πάση θυσία να επικρατήσει ο ΟΣΦΠ. Οι κάρτες του διαιτητή Γιάχου έβγαιναν με τρομακτική ευκολία για τους παίκτες του Εργοτέλη, ενώ τα φάουλ πήγαιναν μονόπλευρα υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ το κόρνερ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ προήλθε από διπλό λάθος του βοηθού και του διαιτητή, καθώς δύο φορές η μπάλα βγήκε άουτ από τα πόδια του Ρόμενταλ και του Ριέρα. Ο Γιάχος όμως υπέδειξε κόρνερ και ακολούθησε το γκολ. Επίσης ο Μπούντιμιρ ενώ έφευγε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

11η αγωνιστική

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Και πάλι ο Παμπορίδης αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Σαλπιγγίδη στο 48’ όταν ανατράπηκε από τον Αβρ. Παπαδόπουλο, ο οποίος θα έπρεπε και να αποβληθεί. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι το τσεκούρι Αβραάμ γκρέμισε στη γωνιά της μεγάλης περιοχής τον Βιεϊρίνια με τον αγκώνα, αλλά και πάλι ο Παμπορίδης έκλεισε τα μάτια. Λίγο αργότερα δεν προστάτευσε τον Ίβιτς σε σκληρό μαρκάρισμα του Μοντεστό, ο οποίος τη γλίτωσε με παρατήρηση και στη συνέχεια ο εκνευρισμένος Σέρβος αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Κορσικανό.

12η αγωνιστική

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Σιδηρόπουλος δίχως να έχει προηγηθεί κάποια διακοπή ή κάτι άλλο που να δικαιολογεί την απόφασή του, κράτησε επτά λεπτά καθυστέρηση και έληξε το παιχνίδι στο 97’, αφού κουράστηκε να περιμένει μήπως ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.

15η αγωνιστική

Λάρισα-Ολυμπιακός

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα! Ο Σπάθας αρνήθηκε στη Λάρισα πέναλτι-μαρς σε ανατροπή του Μετίν από τον Ουρτάδο, ενώ στο 68’ δεν τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τον Ιμπαγάσα.

16η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Ηρακλής

Το πανελλήνιο απόλαυσε μέσω του τηλεοπτικού δέκτη τον διαιτητή Κωνσταντινέα να εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα τον Τοροσίδη λέγοντάς του «Πάμε παιχταρά μου»!

17η αγωνιστική

Κερκυρα-Ολυμπιακός

Ο βοηθός Αργυρός δεν βλέπει (;) διπλό οφσάιντ του Πάντελιτς και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην αρχή της φάσης του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού.

19η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Ο διαιτητής Κουκουλάκης, έπειτα από απουσία πολλών αγωνιστικών λόγω τιμωρίας, επέστρεψε και μας θύμισε γιατί είχε τιμωρηθεί. Έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε ανύπαρκτη ανατροπή του Φουστέρ. Εν τέλει οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0. Μιλάμε για τον ορισμό της αλλοίωσης αποτελέσματος.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Δε φταίει ο ΟΣΦΠ για τα χάλια μας. "Τάισε" το φανατισμό σου αν θες, βγάλε και τα λεφτά σου από τις τράπεζες τους και βάλτα στο μαξιλάρι σου ή όπου αλλού θες, αλλά....αγρόν αγόραζε.

Φταίνει ΟΛΟΙ οι μαλάκες που ανέφερες στο πρώτο σου ποστ εκείνο που κόλλησε το caps lock (και στο οποίο έχει "κομμάτια" με τα οποία συμφωνώ, όπως το αμιγώς κοινωνιολογικό καθώς και το θέμα του Ελληνικού αθλητισμού).

Α φταιες και εσύ που το καλοκαίρι πήρες διαρκείας. ;-)

Και θα ξαναπάρεις φέτος. Γιατί μοιάζεις με τον Έλληνα ψηφοφόρο. Που ψηφίζει συνέχεια τα δύο κόμματα που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση με το παραμυθάκι απουσίας τρίτης πρότασης.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα δείνα που βιώνει ο Παναθηνάικος εδώ και 15 χρόνια έχουν μόνο έναν κοινό παρονομαστή.Την οικογένεια Βαρδινογιάννη.Ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα αποδεικνύονται κατώτεροι των προσδοκιών αλλά ποτέ μην ξεχνάτε τον κύριο πυρήνα των προβλημάτων μας.Καθήστε και σκεφτείτε λίγο τι εγινέ αυτα τα 2 χρονια της πολυμετοχικότητας απο την αρχή μεχρι τον σεπτεμβρη φετος, και θα καταλάβετε οτι ένα ήταν είναι και θα είναι το πρόβλημα σε αυτό τον σύλλογο.
Κάποιοι θα παλέψουμε μέχρι να μην υπάρχει ούτε μια μετοχή αυτών των αντιπαναθηναικών δολοπλόκων στην διοικηση ακόμα και αν χρειαστει να πάμε πρωτοδικείο.Εσείς μπορείτε ελεύθερα να κατηγορείτε τον Βγενόπουλο τον Πατέρα τον Νίκα τον Πολέμη την θύρα 13 τον κόσμο που κατεβηκέ στο συλλαλητήριο και οποιόν αλλον θελετε.

Η πληγή του Παναθηναικού έχει ονοματεπώνυμο και λειτουργεί σαν την πέμπτη φάλαγγα...χρόνια τωρα..με αποκορύφωμα το φετινό καλοκαίρι.

Τροφή για σκέψη.

EVIL ELVIS είπε...

Ο φετινός τίτλος δεν χάθηκε χτες. Χάθηκε ΚΥΡΙΩΣ εξαιτίας του σοφέρ ιζεκάνσερ και τις μαλακίες του καλοκαιριού. Χάθηκε εξαιτίας ΟΛΩΝ των πολυμετοχικών που αντί να επενδύσουν -όχι μόνο οικονομικά- στο περσινό νταμπλ, τρώγονταν σαν τα σκυλιά. Χάθηκε στην τραγική προετοιμασία του καλοκαιριού με τον Κέζο και τον Νιόπλια. Χάθηκε από τον Νιόπλια, που είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Χάθηκε στις ηλίθιες γκέλες με Ξάνθη στην πρεμιέρα, Λάρισα και Ολυμπιακό Βόλου, όλα στο ΟΑΚΑ, παιχνίδια που καθαρίσαμε πέρυσι και που γενικά κρίνουν τον τίτλο κάθε χρόνο. Χάθηκε από τον Φερέιρα, όχι τόσο για το αν είναι καλός ή κακός προπονητής, αλλά επειδή δεν είχε δίπλα του ένα Βαζέχα ή ένα Ρότσα να του εξηγήσει την ελληνική πραγματικότητα + τις δυνατότητες του ρόστερ. Διότι με τα ηλίθια πειράματα του με Ιωαννίδηδες, Δημούτσους, Πλεσίδες κλπ χάσαμε 5 εύ-κο-λους βαθμούς. Κι εκεί που βρίσκει ιδανική 11αδα και συνοχή, κάνει το έγκλημα με τις 7 αλλαγές στο κύπελλο με το αεκ. Στην χώρα σου είναι μπας-κλας το κύπελλο, εδώ όχι. Δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ –ποιος όμως?- να τον «βοηθήσει», να τον "κατευθύνει"? Ο ΠΑΟ μας, ποδοσφαιρικά, ως οντότητα και σύλλογος, μικραίνει σταδιακά τα τελευταία 14 χρόνια. Δεν φταίνε ΜΟΝΟ οι υπερ του γαύρου διαιτησίες τόσες σεζόν, που ενώ πέρυσι 'κώπασαν', φέτος έκαναν την επανεμφάνισή τους, λόγω δικής μας διοικητικής ανυπαρξίας. Φταίνε όλα τα παραπάνω. Όλα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Τελευταίε ανώνυμε και Evil ΣΥΜΦΩΝΩ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαβάζω κάτι σωστό (κατά τη γνώμη μου, για τους κακεντρεχείς).

Έχετε τα λόγια αυτά ως "οδηγό" στις επόμενες σας κινήσεις.

Γιατί θα έρθει η ώρα που θα έχετε συμμετοχή. Και να μη θέλετε θα σας τη ζητήσουν οι ίδιοι.

Και τότε το "ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ" θα είναι λίγο.

ΜAD_BOY είπε...

Συμφωνώ με ELVIS. Όλα αυτά φταίνε. Ίσως και να φταίνε και οι μαλάκες με τα διαρκείας που λέει ο Νύχτας [εγώ μένω Βόρεια Ελλάδα και έχω να πάω στο γήπεδο απο τα 18 μου, κοντά 10 χρόνια]. Όμως, όσο και να απαξιωθεί το προιόν, και έστω να φτάσουμε να παίζουμε σε άδειες εξέδρες, ΠΟΙΟΣ θα κάνει κάτι; ΠΟΙΟΣ θα μας σώσει; Ο....SUPER CAOTONIC?? Όλες οι ιδέες εδω μέσα για το καλό του ΠΑΟ είναι, είναι όμως ρεαλιστικές; Ο Νύχτας έχει προτείνει και παλιότερα για μετοχές στον λαό κλπ, και είχαν συμφωνήσει θυμάμαι οι ELVIS και ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ. Eίναι όμως εφικτό κάτι τέτοιο στον ΠΑΟ της Ελλάδας;

ΥΓ: Τι σκάλωμα φάγατε όλοι με τα CAPS LOCK ρε παιδιά?! Εγώ ενίοτε γράφω από ενα παλιό LAPTΟP που έχω και εκεί μόνο με CAPS γράφει, γιατί είναι ''κολλημένο''. Τα greeklish δεν τα πάω, τα κεφαλαία τι σας πειράζουν?! :)

Κώστας είπε...

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε και αυτός ο ΑΓΙΟΣ άνθρωπος που λέγεται Τζιμπρίλ Σισσέ. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και όποιες φρούδες ελπίδες είχαμε για φέτος, εξανεμίστηκαν.


Πολύ περίεργα πράγματα όμως φέτος. Πολύ απότομη και ύποπτη η διάλυση της ομάδας που πέρισυ πήρε το νταμπλ. Πολύ περίεργη η ήττα από αυτή την αεκ στο κύπελλο εν τέλει. Πολύ εύκολα ο γαύρος οδηγείται προς το νταμπλ. Δεν ξέρω. Αν ο γαύρος περάσει αέρα στο κύπελλο από την Τούμπα μην σας παραξενέψει. Λέω εγώ τώρα.


ΥΓ: Το πως τσίμπησες απο τον γιούρκα, που άθελα του (;) σε έβγαλε στη σέντρα, θα μείνει στην ιστορία. Θίχτηκες που χαρακτήρισε άσχημα τον πανάθα, το παλιό σου νικ δηλαδή, και άρχισες να μιλάς για "μαλάκες" και "σκατά". Μαύρη είναι η νύχτα στην ζωή σου (στην ποια;)

ΜAD_BOY είπε...

Σημείωση για το θέμα με τα νικς και τα κραξίματα, για να τελειώνει η φάση κάπου εδώ.

Μαύρη Νύχτα,

1) τον Ξανθιώτη μόνο ο τουρτούρας τον έχει βρίσει. Κανένας άλλος, αλλά και αν ήταν κάποιος που δςεν θυμάμαι, έπαψε να συμβαίνει εδώ και περίπου 11-12 μήνες.

2) Με εσένα ίσως σου κρατούν προηγούμενα, αν όντως είσαι ο πανάθας.

3) Δεν είσαι ο μόνος που έχεις ''διαφορετική'' άποψη και δεν πας τον σοφέρ. Δες πόσα comments δικά μου [ανέκαθεν], του ELVIS [ανέκαθεν], του square [ανέκαθεν] και του γιούρκα [εσχάτως] κράζουν τον σοφέρ. Γιούρκας και Square ίσως πιο μετριοπαθώς, εγώ και ο Elvis πιο έντονα, και με σχόλια του στυλ "παψτε να τον στηρίζετε τον ανίκανο" κλπ. Δεν είσαι ο μόνος που σιχαίνεται σοφέρ, ούτε ο μόνος που "απέχει".

Φιλικά,

MAD_BOY

ΜAD_BOY είπε...

O SQUARE μέχρι και POSTS ολόκληρα έχει κάνει τόσα χρόνια κατά του καρκίνου, για να μην αναφερθώ σε OLD BOY, ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ που το μίσος του για τον σοφέρ είναι δυσθεώρητο.

ΜAD_BOY είπε...

Εν πάσει περιπτώσει, δεν θα βγάλουμε να μετρήσουμε τις . . .αντιπάθειες μας για τον σοφέρ, ποιος την έχει μεγαλύτερη. Όσοι είναι γκοτζαλάκια, ας τρώνε τον σανό τους.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Mad Boy δεν είναι μόνο θέμα Τζίγγερ. Είναι και "άλλα" που δεν αρέσουν. ;-)

Τον Ξανθιώτη δεν τον έβριζε μόνο ο Τουρτούρας, υπήρξαν και κάποιες "ανώνυμες" φωνές, καλή ώρα. Επίσης η "κοινότητα" δεν τον υπερασπίστηκε. Σιώπησε. Για μένα αυτή η σιωπή είναι συνενοχή. Συναίνεση. Mea Culpa. Όπως και το "off topic" του Πιλάτου. ;-)

Δεν τον ξέρω τον Ξανθιώτη. Δεν έχουμε μιλήσει ΠΟΤΕ. Δε μπορούσα να αφήσω όμως αυτή την ανήθικη επίθεση τη στιγμή που το παιδί δεν έλεγε κάτι παράλογο.

Αν πχ κάποιος ονόμαζε τη σύζυγο του Χ χρήστη καθυστερημένη, το παιδί του Ξ "πουστράκι", κοκ, θα αντιδρούσα και μάλιστα έντονα.

Δε μπορούμε να αφήσουμε και να μην απομονώσουμε αυτούς που έχουν διαλύσει το blog.

Είναι φωνές μίσους.

Προσωπικά θα απαντήσω μόλις γίνει η δίκη μου. Μόλις το blog μετονομαστεί σε "ποιός ήταν ο πανάθας" ή "πως λέγεται ο Μπλακ", τότε θα απαντήσω. Με δικαστή τον ψυχανώμαλο Κώστα, τον ψευτορουφιάνο του blog και εισαγγελέα τον squarelogic. Τότε θα το χαρώ. Μέχρι τότε όλες τις "συνδέσεις" με άλλα νικς θα τις γράφω στα @@ μου και θα γελάω για την κατάντια μερικών υπανθρώπων. ;-)

Κώστας είπε...

giourkas + mad_boy
μην έχετε αμφιβολιες ότι ο ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ είναι ο ΠΑΥΛΟΘΕΕ/ΠΑΝΑΘΑΣ. Το έχει ομολογήσει ο ίδιος. Με πολλούς και διαφορους τροπους. Μην τα ξαναλέμε. Ο ίδιος είναι κι άλλοι του ίδιου γνωστού στιλ: "μόνο εγώ λέω την αλήθεια, μόνο εγώ έχω διαφορετική άποψη, μόνο εγώ τα χώνω στον καρκίνο, κι όλοι με κυνηγάνε κι οποιος διαφωνεί μαζί μου είναι γκοτζαλάκι". Τα ίδια και τα ίδια, άλλοτε χυδαιολογώντας και άλλοτε με καμουφλαρισμένη ευγένεια κι από κάτω να τρέχουν ποτάμι οι μπηχτές κι οι βρισιές. Μιλάμε για κάποιον που με τις χυδαιότητές του έδιωξε από το blog τους Gatti, Zouk, Pensierix, κι ένα σωρό άλλους όχι επειδή ήτανε γκοτζαλάκια σαν τον τουρτουριασμένο και τον Pappas, αλλά απλά και μόνο επειδή δεν συμφωνούσαν μαζί του. Μιλάμε για κάποιον που ΚΑΘΥΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ, δηλαδή διαχειριστές του blog! Μέχρι και τον Old Boy έβγαλε ... τσάτσο του Βαρδινογιάννη! Μέχρι και τον OLD BOY ρε σεις! Κι ακόμα και σήμερα, που το παίζει δήθεν παναγίτσα (έτσι κάνει όποτε αρχίζουν οι αποκαλύψεις που τρέμει), καθυβρίζει λίγο πιο πάνω τον διαχειριστή Squarelogic, αποκαλώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ "ΜΑΛΑΚΑ ΠΙΛΑΤΟ"!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και ένα ανεκδοτάκι για να χαλαρώσουμε λίγο:

Ένας Γάλλος, ένας Εγγλέζος και ένας Έλληνας συζητούν για τις στάσεις που προτιμούν.

Ο Γάλλος λέει ότι προτιμά να είναι από πάνω, γιατί τότε βλέπει τα όμορφά της μάτια.

Ο Εγγλέζος προτιμά να είναι από κάτω για να βλέπει τα όμορφα στήθη της.

Ό Έλληνας λέει ότι προτιμά από πίσω... για να βλέπει Champions League.

:-)))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ρουφιάνε Κώστα δεν έχω αποκαλέσει ΠΟΤΕ τον Old Boy τσάτσο, ούτε έχω καμία σχέση με όλα όσα μου καταμαρτυρείς. Μην προσπαθείς να με φέρεις σε αντιπαράθεση με διάφορα nicks δεν πρόκειται να "τσιμπήσω". Προφανώς είσαι κάποιο από αυτά τα νικς. Δε με ενδιαφέρει. Είσαι για το ψυχιατρείο. Δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα όλα αυτά που λες που είναι και ψέμματα + λάσπες.

Δε δέχομαι επίσης ηθικές παρατηρήσεις από κάποιον που καθυβρίζει επιμελώς την οικογένεια μου, δεν έχω δε κανένα σεβασμό σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δεν αντιδράει σε αυτό. ;-)

Άκου και κάτι άλλο. Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου. Τελευταία. Αλλά επειδή παρατράβηξε, σου δίνω το mail μου:

marxistis@gmail.com

Στείλε μου μήνυμα για να κανονίσουμε να βρεθούμε και να μου πεις από κοντά αυτά που θες. ΘΑ ΧΑΡΩ. ;-)

Υ.Γ. Όσο για τον squarelogic, ένα θα σου πω. Είσαι OFF TOPIC. :-))

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Α. Και είσαι μαλάκας που πήρες διαρκείας. ;-))

Ανώνυμος είπε...

Ξαναξύπνησε ο ΠΑΝΑΘΑΣ!

Κώστας είπε...

Τι σόι άνθρωπος είναι κάποιος που καθυβρίζει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ εκείνους που τον φιλοξενούν και που τον ανέχονται παρ' όλο που με τις χυδαιότητές του έχει "κατορθώσει" να διώξει ένα σωρό άλλους, και εκλεκτούς, καλεσμένους τους που δεν θέλησαν να πέσουν στο επίπεδο του και να τον ακολουθήσουν στον "αγώνα" του μετατραπεί ένα παναθηναϊκό blog σε Τρούμπα; Είναι δυνατόν τέτοιο ανθρωπάριο να είναι και "μαρξιστής"; Τέτοια κατάντια πια; Kafrostalinas@gmail.com, ναι, αλλά όχι και μαρξιστής πανάθεμά σε!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πάει Παιανία λέει το ρεπορτάζ ο Γόντικας. Θα τους τρίξει τα δόντια φαντάζομαι. :-)))

Τζίγγερ is back.

Θέλω να δω στο Καραισκάκη Γόντικα και τίποτα άλλο.

Ε ρε πλάκα που έχουμε.

ΜAD_BOY είπε...

Μαύρη Νύχτα,

Το ότι κανείς δεν σε υπερασπίστηκε, όπως λες, μπορεί να συνέβη:

1) είτε επειδή δεν ενδιαφέρεται κανείς εδώ μέσα να υπερασπιστεί κανένα, πράγμα που υιοθετώ προσωπικά. όπως είπα και πιο πάνω, δεν είμαστε φίλοι ούτε γνωριζόμαστε προσωπικά. εγω εδώ θα μπω να γράψω για την ΠΑΝΑΘΑ, (όχι ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΑ :) και όχι για να πάρω το μέρος κάποιου ή να το παίξω "διαιτητής". δεν με ενδιαφέρει, απλά. Συνεπώς, εντελώς ΑΚΥΡΟ για εμένα το ότι θεωρείς συνένοχους όσους δεν αντιδρουν στην επίθεση που δέχεσαι εσύ ή άλλοι bloggers. Αυτό είναι δική σου ονομασία, αυθαίρετη. Στοιχηματίζω πως όσοι δεν αντιδρούν, είναι επειδή "ψιλοχέστηκαν" για το ποιοί bloggers μαλώνουν, όπως κι εγώ.

2) είτε επειδή δεν σε "συμπαθούν". στα αρ@@δια σου βέβαια, καλά κάνεις και δεν σε νοιάζει, ούτε εμένα νοιάζει ποιός-οι με γουστάρουν σε ενα blog. [συγνώμη για την απαξίωση παιδιά, έτσι είμαι, τίποτα προσωπικό εναντίον κανενός].


Προσωπικά, μου αρέσει να συνδιαλέγομαι μαζί σου. Άσχετα απο το ότι πολλές απόψεις μας συμπίπτουν, έχεις συνέπεια στα λεγόμενα σου.
(ίσως όμως όχι στα νικ σου -αστειάκι, πλακίτσα κάνω επιρεασμένος απο το "κλίμα")

ΜAD_BOY είπε...

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ:

"Αυτό είναι δική σου ονομασία, αυθαίρετη":

αναφέρομαι στην "σιωπή" που ονομάζεις "συνενοχή". εγώ το ονομάζω "αδιαφορία".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Mad Boy δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ειλικρινά. Με καλύπτει η απάντηση σου. Ας συζητήσουμε όμως για την Πανάθα, γιατί όσο συζητάμε για "άλλα", παίζουμε το παιχνίδι του ψυχανώμαλου. ;-)

Κώστας είπε...

Όχι μόνο τα έχεις κάνει όλα αυτά που λέω ΝΥΧΤΑ/ΠΑΥΛΟΘΕΕ/ΠΑΝΑΘΑ, όχι μόνο έδιωξες πολλά παιδιά που κάθε άλλο παρά γκοτζαλάκια ήταν, όχι μόνο πήγες μέχρι και τον Old Boy να τον βγάλεις βαρδινογιαννικό, όχι μόνο βρίζεις σε κάθε ευκαιρία τον Squarelogic που σε φιλοξενεί και σε ανέχεται, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες την έπεσες χυδαία σ' ένα "παλιό", τον ΜΙΝΧ, που προσπάθησε να ξαναγράψει δυο λόγια στο blog έπειτα από πολύ καιρό. Μήπως ούτε αυτό το "θυμάσαι"; Να σου φρεσκάρω τη μνήμη τι του είπες: "Τι να πω ρε παιδί μου.... Η μαλακία έχει και όρια... Παρέα με τον Τουρτούρα και εσύ.....". Γιατί τέτοια εμπάθεια; Επειδή ο ΜΙΝΧ, χωρίς καν να σε κρίνει ή ν' αναφερθεί σε σένα, "τόλμησε" να πει ευγενικά την άποψή του, που απλά δεν συμφωνούσε με τη δική σου!
Ούτε kafrostalinas@gmail.com. Μάλλον
karafascistomoutro@gmail.com πρέπει να είναι η διεύθυνσή σου.

squarelogic είπε...

Πανάθα η Μαύρη Νύχτα σου έχω πει να παίρνεις τα χάπια σου!
Πάλι τα ίδια άρχισες ρε καμμένε?
Αντί να πεις "ευχαριστώ" που όταν είδα οτι ο Κώστας είχε ξαναρχίσει τις προσωπ.αντεγκλήσεις του είπα οτι είναι offside με λες "Πιλάτο"?
Αφού κακοπερνάς εδώ,και όλως τυχαίως,όποτε ξεσπούν εδώ ηλίθιοι καβγάδες του πληκτρολογίου,είσαι εσύ ανεμειγμένος,κάνε μας την χάρη και σταμάτα να "βασανίζεσαι":
βρες καινούριο "στέκι" ή ακόμα καλύτερα φτιάξε το δικό σου.
Αλλά όχι μαλακιούλες με μένα ή με τον Old Boy,εντάξει?
Στη συνείδηση των σκεπτόμενων Παναθηναικών αυτό το μπλογκ έχει τη θέση που του αξίζει.

Κώστας είπε...

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΥΧΤΑΣ:

“Δε μπορούμε να αφήσουμε και να μην απομονώσουμε αυτούς που έχουν διαλύσει το blog.”

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ («ΦΙΜΩΣΟΥΜΕ», ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΣΟΥ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΟΖΟΝΕΙΑ / ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΝΙΚΣ. ΜΑΑΑΑΓΚΑΣ!!


«δεν έχω κανένα σεβασμό σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δεν αντιδράει σε αυτό»

ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΞΑΝΘΙΩΤΗ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!

Καλά στα λέει το τρελό αγόρι. Είναι σαν να λες ρε νύχτα, πως επειδή δεν είμαστε ακτιβιστές της greenpeace, θέλουμε το κακό της φύσης. Έλεος με τις μαλακίες εδώ μέσα! Ότι σε βολεύει λες, και τα βαφτίζεις όλα όπως γουστάρεις.

Ξανθιώτης είπε...

Κώστα, από το πουθενά και χωρίς κανένα λόγο, επιτέθηκες στον Μπλακ και προσπαθείς να πείσεις ότι αυτός είναι ο κακός του μπλογκ.

Ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Όχι γιατί το πιστεύω, αλλά για να κάνουμε κουβέντα.

Να σε ρωτήσω κάτι:

Απ' όσα γράφεις, του καταμαρτυρείς πολλά ψευδώνυμα και δείχνεις ότι διάβαζες ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια και έχεις παρακολουθήσει όλα όσα έγραψαν όλα αυτά τα ψευδώνυμα!

Ερώτηση: Αλήθεια, όλα αυτά τα χρόνια εσύ έγραφες;;; Με τι όνομα;;;

Ή μήπως επί τόσα χρόνια δεν έγραφες και απλώς έμπαινες για να διαβάσεις; Δηλαδή τόσα χρόνια διάβαζες, διάβαζες, διάβαζες ... και δεν έγραφες τίποτα; Μέχρι που τώρα ξαφνικά σε έπιασε το Γαλατικό σου και είπες "Μα τον Τουάτη να μην με λένε Κώστα αν αφήσω αυτό το υποκείμενο να γράφει τέτοια!!!";;;

Έτσι έγινε Κώστα; Τόσα χρόνια δεν έγραφες και τώρα πήρες επιτέλους το θάρρος;

Ή μήπως είχες κι εσύ κάποιο άλλο νικ; Ποιο άραγε;;;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Πως σας φαίνεται η συμπεριφορά του Μήτρογλου? Υπήρχε περίπτωση ποτέ σε περίοδο που έπαιζε ο Καρούλιας, ο Χατζηαθανασίου, ο Καλλιτζάκης, ο Κυργιάκος (και άλλα ονόματα πολλά), να έβαζε γκολ στον ΠΑΟ πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ και για να πουλήσει ολυμπιακοφροσύνη να κατέβαζε το σορτς του δείχνοντας έλλειψη σεβασμού στην ίδια του την ομάδα, στην αντίπαλη, στους συμπαίκτες του, στους συναδέλφους του ποδοσφαιριστές και και και.....αυτός ο παίκτης να έμενε μέσα στον αγωνιστικό χώρο?

Και δεν αναφέρομαι στους ξένους παίκτες που είναι μισθοφόροι έτσι και αλλιώς, αλλά στις κοτούλες τους δικούς μας γηγενείς.

Μεγάλη ντροπή για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές αυτή η τζιγγερική απάθεια τους.

Υ.Γ. Τον Old Boy ποιός τον ενέμπλεξε βρε τσαμπουκά Πιλάτε? Μη βάζεις άλλα ονόματα στην "κόντρα". Μείνε εσύ με τα τσιράκια σου. ;-)

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη με με υπερασπίζεσαι γιατί θα σου τσαμπουκαλευτεί και εσένα ο Πιλάτος.

Άστους να σκούζουν.

Το κεφάλι βρωμάει από το κεφάλι. ;-)

Υπάρχει φασιστική επώαση εδώ μέσα. Το αυγό του φιδιού.

squarelogic είπε...

Ο μόνος σταθερός φασίστας εδώ νομίζει μάλιστα οτι είναι μαρξιστής!

squarelogic είπε...

Και για να μην ξαναχαρακτηριστώ Πιλάτος από εναν αγνώμονα εμμονικό
δεν πρόκειται να ξανα-ανακατευτώ όποτε βρίζεσαι με κάποιον.
Η πρόκληση μου όμως παραμένει,και στα >5 χρόνια παρουσίας μου εδώ
έχει απευθυνθεί μόνο σε σένα:
απάλλαξε μας οικειοθελώς απ την παρουσία σου!

ή αλλιώς

είτε το μπλογκ θα γίνει by invitation only,είτε θα σιγήσει...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Γιατί με θεωρείς φασίστα?

Εγώ εξήγησα γιατί σε θεωρώ Πιλάτο.

Είναι απαράδεκτο να βρίζουν μέλη της οικογενείας μου και η δική σου θέση να είναι "off topic" και "off side" λες και είναι κάτι τόσο απλό. Κάτι διαδικαστικό. Πρέπει να σβήσεις το post ως διαχειριστής. Όσο η θέση είναι τέτοια, μεροληπτείς υπέρ του κάθε ανώμαλου μόνο και μόνο επειδή σε γλύφει.

Τίναξε τα σάλια του από πάνω σου και φέρσουν σαν άντρας μια φορά. Ανέλαβε τις ευθύνες σου.

Νίπτεις τα χέρια σου και το έχεις πράξει και στο παρελθόν όταν έβρισαν το παιδί μου, τη μάνα μου κοκ.

Κώστας είπε...

Ξανθιώτη με αποστώμωσες!!! :P

Σημασία έχει αν έγραφα εγώ και με ποιο νικ, ή ότι ο νύχτας κράζει και βρίζει -πιο πολύ παλιότερα με άλλα νικς, λιγότερο ως νύχτας πλέον- αδιάκριτα όποιον τολμά να έχει διαφορετική γνώμη στο blog? ή ακόμα και ίδια γνώμη περίπου ίδια να έχουν, αυτός φέρεται ως ο απόλυτος θεός.

Άραξε στα κυβικά σου, δεν σε έμπλεξε κανείς.

Α, ξέχασα, θέλεις να αποδείξεις πως δεν είσαι "συνομώτης" και "σενένοχος" με τους υπόλοιπους που απλά they dont give a fuck.

ΥΓ: νυχτωμένε , το blog διέπεται από ίχνη φασισμού ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΟΥ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μα γιατί να φύγω? Επειδή το θες εσύ?
Αυτό είναι φασιστικό. Τα γραπτά μένουν. Και τα γραπτά αποδεικνύουν ότι εδώ και καιρό δέχομαι αήθεις επιθέσεις. Κάντο ιδιωτικό και βάλε και φρουρά. Τι θα αποδείξεις? Αυτό που ισχυρίζομαι εγώ.

Ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι Πιλάτε.

Κώστας είπε...

Νυχτωμένε, το παιδί σου και την φαμίλια σου τα έβρισαν όντως.

ΜΗΠΩΣ όμως ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ τους οδήγησες στο ΑΜΗΝ? όπως πχ έγινε με τον ΖΟΥΚ? Που είπε κάτι για εισιτήρια διαρκείας για τον κ... της γυναίκας σου, αφού τον είχες φέρει στο απροχώρητο; για κάντε μια αναδρομή στα σχόλια την περίοδο Ιούλη 2009 και θα δείτε τι λεω -νύχτα και...υποστηρικτές του. Το παιδί μετά σου ζήτησε συγνώμη, και απο τον διαχειριστή. Ναι, θα πεις ""ΟΚ, σας βρίζω κ εγώ και μετά λέω συγνώμη για εξιλέωση"", το θέμα είναι όμως πως ΕΣΥ οδήγησες να σε βρίζουν όσοι σε έβρισαν. Και όωπς λέει και το τρελό αγόρι, ΓΙΑΤΙ να ξέρουμε ρε φίλε αν έχεις οικογένεια, παιδιά, και πόσω χρονών είσαι; blog για τον ΠΑΟ είναι εδώ μέσα, που εσύ κυρίως το έκανες μΠΟΥΡΔΕΛΟ. Ευτυχώς που ο square δεν μασάει απο τέτοια. [ΝΑΙΙΙΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ]. Άντε ρε square κάντο οπως λες με invitation να ρίξεις 'block' στον άνθρωπο αυτό. Άντε να ηρεμήσουμε και να συζητάμε όλοι πολιτισμένα. Α ξέχασα, οι 'πολιτισμένοι' για τον νύχτα είναι 'κλινικά νεκροί' και 'μαλάκες διαρκείας'.

Κώστας είπε...

'εδώ και καιρό δέχομαι αήθεις επιθέσεις'

ναι βρε μαρία παρθένα, ξαφνικά ένα πρωί κι ενώ ο υπέροχος νύχτας σχολίαζε με χάρη και μαεστρία τους γκαρδιακούς φίλους του syn-bloggers, ένας ''τουρτουρας'' του επιτέθηκε χωρίς προηγούμενη αφορμή!

ΑΚΡΗ δεν θα βγεί ΠΟΤΕ μαζί σου.

ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ< ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ<

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Κώστα έχεις δίκιο ρε συ.

Το άξιζε η γυναίκα μου και το παιδί μου και η μάνα μου το βρισίδι τους. Αφού τόλμησα και θεώρησα μαλάκες όσους αγόρασαν διαρκείας.

ΒΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?

Ακόμη περιμένω mail. Γιατί δε μου στέλνεις γράμμα? :-)))

Ξανθιώτης είπε...

Κώστα, από το παραπάνω που γράφεις απευθυνόμενος σε μένα, καταλαβαίνω ότι στο παρελθόν έγραφες με άλλο νικ. Δεν μας λες λοιπόν με ποιο για να ξέρουμε; Δεν ρωτάω και τίποτα τρομακτικό. Απλώς για να καταλάβω τι γίνεται.

Ξανθιώτης είπε...

Square, παρότι εκτιμώ όσα γράφεις και συμφωνώ σχεδόν πάντα ... ε, κάποιο δίκιο έχει ο Μπλακ να σε αποκαλεί Πιλάτο.

Καλώς ή κακώς είσαι ο admin και όταν τον έβριζαν άμεσα, αλλά και όταν έβριζαν εμένα, εσύ ένιπτες τας χείρας σου. Κάτι σαν τον Τζίγγερ που "ενεργεί σαν να έχει το 30%"! :-)

Και για να πούμε την αλήθεια, ο χαρακτηρισμός Πιλάτος είναι πολύ πιο ελαφρύς από το δικό σου χαρακτηρισμό για "αγνώμονα εμμονικό". Δηλαδή για ποιο πράγμα θα πρέπει να σου έχει ευγνωμοσύνη; Και γιατί είναι αυτός "εμονικός" ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι, μαζί και οι ανώνυμοι, ψυχολογικά ισορροπημένοι;

Ξανθιώτης είπε...

Και ακόμη ένα προς Square.

Αυτό το τελευταίο το ξεκίνησε ο Κώστας από το πουθενά και από το τίποτα. Γράφοντας κατεβατά επί κατεβατών εναντίον του Μπλακ με παλιές ιστορίες και άμεση επίθεση. Το ένα γραπτό μετά το άλλο, με κεφαλαία και με λινκ σε παλιές ιστορίες. Καμιά θέση για τον ΠΑΟ ή για οτιδήποτε άλλο ή για τις ειδήσεις. Ούτε καν μια ανάλυση για την ομάδα και τους Γιαννακόπουλους!

Απλή, καθαρή, ευθεία επίθεση στον Μπλακ, αυτός ήταν ο σκοπός του.


Και εσύ αποκαλείς "εμμονικό" ποιόν;;;;;;

???

squarelogic είπε...

Ξανθιώτη,
έχεις αρχίσει επικίνδυνα να ταυτίζεσαι με τη Μ.Νύστα.Να το κοιτάξεις αυτό...
-)
Σοβαρά τώρα,για την περίπτωση που όντως είστε 2 διακριτά πρόσωπα,μπορεί να έχω δικαίωμα admin,αλλά έχω τόσο ξενερώσει και με την ομάδα και με τους ανθρώπους της,που είχα αποφασίσει να ΜΗΝ ξανασχοληθώ.Τα 1-2 τελευταία ποστ ήταν είτε πρό(σ)κληση προς τους Μετόχους(ή τυχόν ανθρώπους τους που μπορεί να διαβάζουν),είτε ερέθισμα για σκέψη(το παρόν)έξω απο τα στενά ποδοσφαιρ.όρια.
Κατά τα άλλα είχα αρκετές μέρες να μπω στο μπλογκ,κι όταν είδα οτι ο "Κωστας" είχε ξεκινήσει μια άνευ ουσίας και κουραστική αντιπαράθεση
με τον darling σου,προσπάθησα ευγενικα να τον επαναφέρω.
Δεν έχω ούτε τον χρόνο,ούτε και την όρεξη να ψάχνω στα αρχεία των σχολίων για να αποδείξω στον Νύστα οτι όποτε υβρίστηκαν μητέρες και παιδιά(περιλαμβανομένων φυσικά των δικών του) αντέδρασα ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ.
Οποιος διαβάζει χρόνια εδώ έχει διαμορφώσει άποψη για το ποιός είναι ο square,και ποιός η "Μαύρη Νύστα".
Και ναι,είναι εμμονικός κάποιος,που ενώ τον υπερασπίζονται,κατηγορεί τους οικοδεσπότες του,γιατί δεν του φαίνεται αρκετός ο τρόπος τους.
Αυτά,κι ας μην το κουράζουμε άλλο,γιατί το μπλογκ θα πιάσει αράχνες...

Κώστας είπε...

Ο φασίστας που βρίζει αυτούς που τον φιλοξενούν και τον ανέχονται εδώ και τρία χρόνια, τούς υποδείχνει τώρα κι αποπάνω ότι θα πρεπε να σβύνουν όλα τα posts με βρισιές σε βάρος του ξεχνώντας πως αν κάποια posts θα έπρεπε να σβύσουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ λόγω υβρεολόγιου σε βάρος άλλων σχολιαστών, αυτά θα ήταν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. Γιατί η ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ του κουβέντα ήταν ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΖΕΙ "μαλάκες" (και άλλα παρόμοια) ΟΛΟΥΣ όσους μετείχαν στις συζητήσεις του blog και είχαν αγοράσει ή σκόπευαν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας ή απλά πήγαιναν στο γήπεδο να δουν την αγαπημένη μας ομάδα!!! Κι αυτό όχι μόνο στα χρόνια πριν την πολυμετοχικότητα (οπότε είχε το ... άλλοθι ότι βρίζει μόνο τσάτσους του ραλίστα), αλλά και ΕΠΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΙ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, δηλαδή μετά την προσπάθεια ν' αλλάξουμε το ιδιοκτησιακό ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ (εκτός από τον ίδιο) ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Υβρεολόγιο που δεν έχει σταματήσει από τότε που πρωτομπήκε, και που επαναλαμβάνει χυδαία έως και ΤΩΡΑ, εδώ πιο πάνω! Κι αυτό το άτομο κλαψουρίζει ότι τον έβρισαν! Κι αυτό το φασιστοειδές τολμάει να ΠΡΟΚΑΛΕΙ τους διαχειριστές του blog που τον φιλοξενεί, λέγοντάς τους με χυδαίο θράσος "Κάντε το ιδιωτικό κα βάλτε και φρουρά"!!!

Κώστας είπε...

Κανείς απο τους Ξανθιώτη και Νύστα, δεν αναφέρονται στα νικς "Νυχτα" ή "Πανάθα", μόνο αναφέρονται κάπου στην μέση, στον Μπλάκ. Άρα παραδέχονται ότι μιλάμε για το ίδιο άτομο. Επίσης αποδεικνύεται ότι έχουν τακιμιάσει μεταξύ τους. Κανένα πρόβλημα, απλά μην μας περνάτε για χαζούς, γράφοντας "εγώ με τον Ξανθιώτη δεν μιλάω προσωπικά και δεν γνωριζόμαστε".

ΞΑΝΘΙΩΤΗ,

Δεν εμφανίστηκα απο το πουθενά. Ο φίλος σου απο το πουθενά βρίζει τους πάντες.

https://www.blogger.com/comment.g?postID=7285662542881986209&blogID=27533190&isPopup=false&page=1

Δείτε το λινκ, και διαβάστε αν έχετε κουράγιο τα 399 σχόλια.

Όπως φαίνεται, νύχτας, ξανθιώτης κααι εγώ είμαστε αργόσχολοι, αφού όλη μέρα γράφουμε στο blog. Και καλα΄ εγώ πες είμαι φοιτητής ή άνεργος, εσύ ρε νύχτα στα 45-50 σου, τι δουλειά κάνεις, και όλη μέρα, όλες τις πιθανές ώρες, μέχρι και 3 το ξημέρωμα, γράφεις σε blog? Ρητορική ερώτηση. Διαβάστε λοιπον τις συζητήσεις του με πενσιερίξ και ζουκ.

Και όσον αφορά τον αγαπούλη σου τον τουρτούρα, το ξέρεις πως ΕΣΥ ξεκίνησες την κόντρα. Στις 1ες σας συζητήσεις υπήρχε καλό κλίμα μεταξύ σας, σταδιακά άρχισεσ εσύ 1ος να του την λες, εκείνος παρέμενε κουλ, λέγοντας σου απλά "φίλε πανάθα, να πας διακοπές, και να βουτάς το κεφάλι μέσα στο νερό να δροσίζεται". Σταδιακά μετα ως Νύχτας πλέον, άρχισες να τον βρίζεις χοντρά. Πρώτος εσύ επιτέθηκες ΚΑΙ σε αυτόν.

Βέβαια πρώτος αυτός επιτέθηκε στον ξανθιώτη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, απο την εμφάνιση του ξανθιώτη μετά την 3αρα από την ξάνθη. Και συνέχιζε (ο τουρτουρ) να τον καθυβρίζει συνεχώς. Πράγμα κατακριτέο. Γιατί όμως εσύ άρχιζες να τον βρίζεις τον τουρτουρ; Είτε επειδη΄βρη΄κες αφορμή ώστε να βγάλεις τα κόμπλεξ σου, είτε απο υπερβολική αγάπη στον ξανθιώτη [που και καλά δεν μιλάτε εκτός blog].

Ότι βρίσιμο έφαγε ο ξανθιώτης, ήταν κατακριτέο. Κι εγώ απο επαρχία είμαι και θα προτιμούσα 1000 φορές να πάρει τον τίτλο η ομάδα της επαρχίας παρά ο θρήνος φυσικά , αλλά ακόμα και ο ΠΑΟ μας που όλοι εδω μέσα αγαπάμε.

Το βρίσιμο που έφαγες εσύ Βλάκ, το ξεκίνησες ΕΣΫ. ΔΕν το αξίζει ούτε η μάνα σου ούτε κανείς συγγενείς σου. Όποιος βρίζει συγγενεις, είναι απλά καθυστερημένος, αφου το πρόβλημα το έχι με εσένα , εμένα κ.ο.κ. Το αξίζεις ΕΣΥ αυτό το βρίσιμο. ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ. ΟΧΙ για τις ιδέες σου, αλλά για το ύφος γραφής σου και τον κομπλεξισμό σου. Κάνε πάλι οτι δεν καταλαβαίνεις, πέτα μας και καμιά ρύση του Μαρξ ή του Γκάντι και γύρνα θριαμβευτής στην δουλειά / σπίτι σου.

Αλήθεια, στο παιδί σου τι του διδάσκεις; Πως έχει πάντα δίκιο ο πατέρας του; Και όταν μεγαλώσει, θα έχει δίκιο αυτό συνέχεια και όοοολοι οι άλλοι (πλην των ομοιδεατων φίλων) είναι κλινικά νεκροί; Δεν υπαρχει μεγαλύτερη ευλογία απο το να είσαι γονιός, σημασία όμως δεν έχει μόνο να το φέρεις στον κόσμο, αλλά να το γαλουχήσεις με αξίες. ΑΞΙΕΣ. Να το μάθεις να σέβεται τους άλλους. Ακόμα και τους 'μαλάκες'. Γιατί δεν παύουν να είναι μαλακες για εσένα, ποιος σου είπε όμως πως έχεις άριστη κρίση και ότι βλέπεις εσυ, είναι η πραγματικότητα; Ο Μόργκαν Φρίμαν, ως άλλος θεός, εμφανίστηκε και σου είπε ΜΑΥΡΕ, ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΟΥ; Σταματάω εδώ, μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους. ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ξανθιώτη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στάση σου, αλλά πιστεύως πως θα βρεις το μπελά σου. Σε ευχαριστώ και πάλι και είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. ;-)

Η μη θέση είναι θέση. Όταν απέχεις ή ρίχνεις λευκό σε μια εκλογική αναμέτρηση, ουσιαστικά παίρνεις θέση είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα.

Προσωπικά, στους ανθρώπους που αγαπάω, αλλά και σε άλλους ανθρώπους (κυρίως νεαρής ηλικίας που έχω την τύχη λόγω επαγγέλματος να έρχομαι σε επαφή καθημερινά) τους καλώ να παίρνουν θέση στη ζωή τους. Οφείλουμε και στους εαυτούς μας και στην κοινωνία να απεμπολήσουμε τον ωφελιμιστικό ατομισμό (χαρακτηριστικό της νεωτερικής και μετανεωτερικής εποχής), κοινώς τον ωχαδελφισμό και να παίρνουμε θέση. Είναι ο δύσκολος δρόμος. Γιατί απαιτεί να ψάξεις την αλήθεια. Ο εύκολος είναι να αδιαφορήσεις. Γιατί βαριέσαι. Αλλά έτσι ενισχύεις την αδικία.

Εδώ "μέσα" τώρα, αυτό που διακυβεύεται είναι η συλλογική συνείδηση. Η συλλογική συνείδηση της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων είναι συμπαγής, χωρίς μεγάλη ατομική διαφοροποίηση με συνεκτικό παράγοντα την αγάπη προς μία ομάδα. Οποιοσδήποτε τολμήσει να εκστομίσει μια "αντίθετη" πρόταση θα ενεργοποιήσει το μηχανισμό της συλλογικής άμυνας και θα δεχθεί "επίθεση", θα στοχοποιηθεί. Θα θεωρηθεί αυτόματα απειλή. Ίσως για το καλό της συγκεκριμένης κοινότητας, καλό είναι το άτομο αυτό να "εκλείψει". Αλλιώς η "αναταραχή" θα παραμείνει.

Σε ευχαριστώ και πάλι Ξανθιώτη. Είναι πολύ τυχεροί οι άνθρωποι που σε περιστοιχίζουν.

"Και ποια είναι η πιο αψηλή εντολή; Ν' αρνηθείς όλες τις παρηγοριές-θεούς, πατρίδες, ηθικές, αλήθειες - ν' απομείνεις μόνος και ν' αρχίσεις να πλάθεις εσύ, με μοναχά τη δύναμή σου, έναν κόσμο που να μην ντροπιάζει την καρδιά σου... Ποια 'ναι η πιο αντρίκια χαρά; Ν' αναλαβαίνεις την πάσα ευθύνη.". Καζαντζάκης

Κώστας είπε...

Ωραίες οι ρητορείες. Και ανέξοδες.
Όμως Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ είναι το δύσκολο Μαύρη Νύχτα. Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. Μετά έρχεται το να παίρνεις θέση. Γιατί άμα παίρνεις θέση χωρίς να έχεις το γνώθι σαυτόν, δεν θα ξέρεις ούτε τι έκανες, ούτε ποιους πάτησες. Και από αυτογνωσία έχεις έλλειμα μεγάλο. Πάσχεις βαρύτατα. Ελπίζω όχι και ανίατα.
Γιατί αν είχες αυτογνωσία, θα είχες κάνει στον εαυτό σου μια κρίσιμη ερώτηση. Θα του έλεγες του εαυτού σου:
"Πώς διάβολε κατάφερα να μου την πέφτουν και να μη με αντέχουν ακόμα και οι διαχειριστές σε ένα blog που ήταν και είναι ταγμένο στον αγώνα εναντίον της Οικογένειας;".
Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, αν καταλαβαίνεις. Κάνε στον εαυτό σου αυτή την ερώτηση Μαύρη Νύχτα. Ίσως έχεις ακόμα χρόνο για γνώθι σαυτόν.

ΜAD_BOY είπε...

"Σε ευχαριστώ και πάλι Ξανθιώτη. Είναι πολύ τυχεροί οι άνθρωποι που σε περιστοιχίζουν"

"Η μη θέση είναι θέση. Όταν απέχεις ή ρίχνεις λευκό σε μια εκλογική αναμέτρηση, ουσιαστικά παίρνεις θέση είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Ο εύκολος είναι να αδιαφορήσεις. Γιατί βαριέσαι. Αλλά έτσι ενισχύεις την αδικία"

Ρε νύχτα, φιρί - φιρί το πας να δημιουργείς αντιπάθειες. Θα με κάνεις και εμένα να σε αντιπαθήσω. Προκαλείς ρε φίλε. Πιο πάνω που σου εξήγησα οτι αδιαφορώ, λες "κανένα πρόβλημα, ολα καλά". Τώρα πάλι λες για συνενοχές. Ρε φίλε ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ δεν δίνω για κανέναν εδω μέσα. Τι μας τσαμπουνάς περί αδικίας? Και από που συμπεραίνεις ότι η φαμίλια του Ξανθιώτη είναι τυχερή, επειδή πέρνει θέση; Πόλωση ρε φίλε, αυτό δημιουργείς. Εξωθείς τις καταστάσεις στα άκρα. Απο ότι "έπιασα", είσαι εκπαιδευτικός φιλόλογος. ΔΕν θα σου πω πως να κάνει την δουλειά σου, εγώ πολιτικός μηχανικός είμαι και δεν γνωρρίζω άλλα αντικείμενα , όπως το δικό σου, ώστε να επέμβω / σχολιάσψ κλπ. Αλλά ρε φίλε ενισχύεις την πόλωση. Ντε και καλά να πα΄ρουμε θέση, σε έναν 'αγώνα' / 'κόντρα'. Και όσοι επιλέγουμε να αδιαφορούμε για τον κάθε Κώστα και κάθε Νύχτα, μας κρίνεις συνένοχους. Με το ίδιο σκεπτικό, όσοι δεν αντιδρούμε σε αυτό, είμαστε και δικοί σου συνένοχοι. ΚΑΙ εσυ έβρισες κλπ, άσχετα ποιός ξεκίνησε 1ος, εγώ λιγους μήνες γράφω μόνο στο blog. Άρα, αφού αμφότεροι βρίζεστε / κράζεστε κλπ, είμαστε συνένοχοι και των 2 σας.

Ανώνυμος είπε...

Νύχτα είσαι φιλόλογος . . . . .;;;!!!

Και είσαι τόόόόσο αρρωστάκι με το gatezero, που γράφεις ακόμα και όταν έχεις "κενή ώρα" ανάμεσα στις παραδόσεις σου . . . . .;;;

Οι διαχειριστές του blog θα πρέπει ήδη να νιώθουν περηφάνια!

YΓ¨Ντουγκλάο, Αμπντουν, Γεωργιάδης, Βέλλιος + ανέβασμα 3-4 απο την golden team. Και αποδέσμευση ζιλμπέρτο, Σιμάο.

Ανώνυμος είπε...

Τον Κώστα κατηγορείς για γλύφτη του square, αλλά κι εσύ με τόσα σάλια στο σακάκι του ξανθιώτη δεν πας πίσω!

Ανώνυμος είπε...

"Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν με συμπαθούν ή όχι. Και βλακείες θα πω και λάθη θα κάνω. Τη γνώμη μου εκφράζω και δεν με ενδιαφέρει αν είναι αρεστή ή όχι. Αλλά άσε με να την πω. Έχε αυτό το στοιχειώδη σεβασμό στον εαυτό σου πάνω από όλα."

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΥΧΤΑΣ! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΡΕ ΝΥΧΤΑ. ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ....

Κώστας είπε...

Είπαμε ανώνυμε: μιλάμε για τιτανοτεράστιο ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ.
Αλλά τι να πεις, άμα δεν συναισθάνεται ο άνθρωπος τι προκαλεί με τη στάση του (να τον αντιπαθήσουν ακόμα και άνθρωποι που συμφωνούν σε πάρα πολλά μαζί του) και θεωρεί συνέχεια ότι είναι "επαναστάτης",
"διαφορετικός", "μέγας γνώστης"
(btw μας έχει ρημάξει και στην επίδειξη γνώσεων, κοινώς name dropping, Χομπς, Ρουσώ) και ότι "τον επιβουλεύονται" γι' αυτό ...
Μαύρη Νύχτα
ειλικρινά σου λέω: ΨΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. Εκεί είναι ο λόγος των αντιδράσεων που προκαλείς.
Γιατί αν είχες αυτογνωσία, θα είχες κάνει στον εαυτό σου μια κρίσιμη ερώτηση. Θα του έλεγες του εαυτού σου:
"Πώς διάβολε κατάφερα να μου την πέφτουν και να μη με αντέχουν ακόμα και οι διαχειριστές σε ένα blog που ήταν και είναι ταγμένο στον αγώνα εναντίον της Οικογένειας;".
Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, αν καταλαβαίνεις. Κάνε στον εαυτό σου αυτή την ερώτηση Μαύρη Νύχτα. Ίσως έχεις ακόμα χρόνο για γνώθι σαυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Η γερουσιαστής Γκάμπριελ Γκίφορντς, αν και Δημοκρατική, είναι υπέρ της οπλοκατοχής. Εδώ μια δίκαιη αλληλουχία επιχειρημάτων βασισμένη στην φιλοσοφία του ΝΥΧΤΑ/ΠΑΝΑΘΑ/ΓΙΟΜΑΤΑΡΗ/ΠΑΥΛΟΘΕΕ θα έλεγε:

"Τα όπλα σκοτώνουν. Η γερουσιαστής είναι υπέρ τους. Άρα η γερουσιαστής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει"

Ξανθιώτης είπε...

Κώστα το λινκ που δίνεις είναι από το 2004. Τότε δεν παρακολουθούσα. Τι ακριβώς θέλεις να διαβάσω από αυτό; Πάντως έψαξα για "Κώστα" και δεν μου έβγαλε τίποτα. Εσύ με ποιο νικ έγραφες και σε ποιο σημείο σου επιτέθηκε ο Μπλακ;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

:-))))

Κώστας είπε...

2009 εννοείς , Ξανθιώτη. Το 2004 δεν υπήρχε καν το blog.

Καληνύχτα σε αμφότερους, Νύχτα βάλε και <3 την επόμεη φορά.

Κώστας είπε...

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟ:

Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία.
"John Locke ( 1632-1704 , Άγγλος φιλόσοφος)"