Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011

Από τους Αμπράμοβιτς,στους ....Αφράγκοβιτς!!!

Αν το γεγονός οτι σε μια Εταιρεία υψηλού προφίλ όπου συμμετέχουν οι οικογένειες Βαρδινογιάννη-Γιαννακόπουλου,οι εφοπλιστές Πατέρας,Πολέμης,Ζολώτας κλπ,και
ο Ανδρέας-Αέρας-Βγενόπουλος,πρέπει να αποχωρήσουν 5-6 παίκτες(μεταξύ των οποίων το σύνολο σχεδόν των φετινών μετεγγραφών!) για να αποκτηθούν (που ΔΕΝ...) 2 δανεικοί,
δεν αντιλαμβάνονται ότι συνιστά όνειδος και προσωπική ντροπή για καθέναν απ'αυτούς,
τότε ο Σύλλογος θα περάσει πραγματικά μαύρες μέρες...

98 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά και περιμένουν μαύρες μέρες το Σύλλογο!
Αλλά μην τους τυλίγουμε όλους σε μια ίδια κόλλα χαρτί.
Δεν έχουν όλοι ίδιες ακριβώς ευθύνες για την επικείμενη καταβαράθρωση του Παναθηναϊκού μας.
Όνειδος και προσωπική ντροπή συνιστά αυτή η κατάσταση ΚΥΡΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ για εκείνους που έταξαν πολλά στα λόγια και που αθέτησαν τα συμφωνημένα την κρίσιμη ώρα, κατά την οποία θα αναλάμβαναν την ΠΑΕ, ήτοι για τους κκ Βγενόπουλο και Πατέρα.
Όνειδος και προσωπική ντροπή ΔΕΝ συνιστά σίγουρα για τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, που έχουν ξεπαραδιαστεί στο μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη και που και την ΠΑΕ τήρησαν στο ακέραιο τα συμφωνημένα.
Για την Οικογένεια, αυτή στο όνειδος και στη ντροπή ήταν τόσα χρόνια. Γι' αυτό και εκδιώχτηκαν. Θα ήθελες δηλαδή να επιστρέψουν;!
Μπρρρρ!

squarelogic είπε...

Ανώνυμε,
για τους ΠαυλοΘανάσηδες συμφωνώ ότι η θεώρηση είναι διαφορετική,ακριβώς λόγω της συνεχιζόμενης προσφοράς τους,αλλά θα περίμενα από εναν παράγοντα σαν αυτούς,να βγει ΜΠΡΟΣΤΑ,όχι για να αναλάβει όλα τα οικονομικά ανοίγματα,αλλά για να ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ και να ΕΝΩΣΕΙ,δίχως τακτικισμούς.

Γιατί τελικά,απ την στιγμή που όλοι αυτοί οι μεγαλοεπιχειρ/τιες παραμένουν ΜΕΤΟΧΟΙ,δεν γίνεται να ανέχονται εσαεί απαξιωση της επένδυσης τους...το σημερινό κενό εξουσίας είναι απλά ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ παιχνίδι ΤΑΚΤΙΚΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Squarelogic,
να τα ξεκαθαρίσουμε ένα-ένα.
Για τη μισητή Οικογένεια δεν είναι παιχνίδι τακτικής. Κατ' εντολή Βαρδή, ο Σωφέρ ασχολείται πλέον με τα νέα διυλιστήρια και την εταιρία στην Αίγυπτο, που έστησαν μαζί με τον Λάτση. Δεν πρόκειται δηλαδή να ξαναγυρίσουν στον ΠΑΟ. Τους τελείωσε οριστικά, όπως κάποτε τέλειωσε η ΑΕΚ για το Μελισσανίδη. Έχουν χαρίσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους (δηλαδή αυτές τις μετοχές είτε τις πάρει ο Χ, είτε τις βάλουν στο κάδρο πάνω από το τζάκι τους, το ίδιο τους κάνει) και τα λιμά που τους απόμειναν μην ξαφνιαστείς αν τα χαρίσουνε κι αυτά. Ζημιογόνα επιχείρηση ήταν άλλωστε ο ΠΑΟ.
Ούτε οι Γιαννακόπουλοι κάνουν τακτικισμούς. Καταρχήν, γιατί να βγουν μπροστά; Όταν μετά την παραίτηση Πατέρα τον περασμένο Μάρτη το δοκίμασαν (έχοντας από καιρό καταλάβει καλά τι εστί "Αεριτζής και Σια") εισέπραξαν τέτοια λασπη και τόσο δηλητήριο από τους "βγενοπατέρες" (ότι δήθεν τα έκαναν πλακάκια με την Οικογένεια για να διώξουν τους "Μεσσίες" παναθεμά τους!), αλλά και τόση αγνωμοσύνη από πολύ κόσμο, που έμειναν κυριολεκτικά κάγκελο. Έχοντας να βαστήξουν το μπάσκετ κι έχοντας να βαστήξουν και την επιχείρησή τους (που πλήττεται από την κρίση), μόνο ηλίθιοι (όχι απλά τρελοί) θα ήταν να πάνε τώρα και να πάρουν την ΠΑΕ.
Για τους μικρομέτοχους της πρώην ΠΕΚ δεν συζητάμε. Τα είδαν ΟΛΑ! Είναι ν' ανοίξει η γη και να τους καταπιεί.
Πρέπει λοιπόν να το χωνεύουμε σιγά-σιγά.
Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ τε-λεί-ω-σε. Το όνειρο των γαύρων να καταντήσουμε ΑΕΚάκι έγινε πραγματικότητα. Και δεν υπάρχει και άρθρο 44 τώρα πια.
Τελειώσαμε...
Τα κατάφεραν.
Άξιος ο μισθός τους.
:-(

Ανώνυμος είπε...

"εισέπραξαν τέτοια λασπη και τόσο δηλητήριο από τους "βγενοπατέρες" (ότι δήθεν τα έκαναν πλακάκια με την Οικογένεια για να διώξουν τους "Μεσσίες" παναθεμά τους!), αλλά και τόση αγνωμοσύνη από πολύ κόσμο, που έμειναν κυριολεκτικά κάγκελο."
Να θυμίσω κάτι;
Τότε που την είχαν πέσει κάμποσοι στο Θανάση και τον απειλούσαν να μη βγαλει αχνα και να μη βγει μπροστά;
Πότε;
ΔΣ του ΠΑΟ με 2000 κόσμο μαζεμένο απέξω. Ξέρεις πότε.
Τι λέμε τώρα. Τι λέμε τώρα!!!
Ουαί ημίν...

Ανώνυμος είπε...

"Για τους μικρομέτοχους της πρώην ΠΕΚ δεν συζητάμε. Τα είδαν ΟΛΑ! Είναι ν' ανοίξει η γη και να τους καταπιεί."
Εξ ου και το σημερινό "Κάνει πίσω ο Πολέμης".
Έκπληξη μόνο για όσους τρώνε κουτόχορτο.
Τε-λει-ώ-σα-με!
:-(

MAD_BOY είπε...

ανώνυμε,

Ζημιογόνα επιχείρηση ήταν άλλωστε ο ΠΑΟ, λες.


Μαγαζι γωνια ειναι ο ΠΑΟ, εσυ πως συμπεραινεις οτι ειναι Ζημιογόνα επιχείρηση;


επιπλεον,


λες πως πληττεται απο την κριση η εταιρεια των γιανακοπουλων. αναφερεσαι στον κολοσσο που ακοευ στο ονομα βιανεξ; μονο κερδη εχουν αυτες οι εταιρεις και αυτοι οι επιχειρηματιες.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μας σώζει είναι να βγει ένας τρελός να αναλάβει την ομάδα και να σαρώσει την Ελληνική αγορά όπως κάνει ο Μαρινάκης.

giourkas είπε...

kalitera apo kathe alli fora, aksizame pera gia pera tin niki.

lazaros, ninis kai leto prepei na plesiwnoun ton sise se kATHE mats.
[akoma k an ine travmaties :P ]

goustarw pou den paizei o kara.

me 1000!

isws o fereira kanei 'kapsoni' , epeidi o kara epimenei na paizei - opote paizei - me to diko tou, ilithio, aftarxiko kai spasarxidiko styl. mpala kserei, as paizei me ousia lipon. OPOTE paizi.

Ανώνυμος είπε...

MAD_BOY,
α) ότι ο ΠΑΟ ήταν ζημιογόνα επιχείρηση το είπε πλειστάκις ο κ. Πατέρας πέρσι και πρόπερσι, όταν είχε τεθεί το ζήτημα τού τι ΠΑΕ παρέλαβε η "πολυμετοχικότητα". Μάλιστα ο Πατέρας διευκρίνισε τότε ότι, κατά τα προηγούμενα χρόνια, οι ετήσιες ζημίες καλύπτονταν από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έκανε η μισητή Οικογένεια προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ σε τράπεζες. Τέλος ο κ. Πατέρας είχε διευκρινίσει ότι με τον ίδιο τρόπο ακριβώς θα κινούνταν και ο "πολυμετοχικός" ΠΑΟ.
Επί του θέματος υπήρξε και σχετικά πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ το Μάιο του 2010, που θα βρεις εδώ:
http://prasinanea.gr/categories/management/article163399.ece

β)Για το ότι και η Βιανέξ πλήττεται από την κρίση. Είναι σαφές ότι έστω και μόνο τα νέα κυβερνητικά μέτρα στο τομέα των προμηθειών των νοσοκομείων (για να μην αναφερθώ και σε άλλους παράγοντες) έπληξαν ήδη όλες τις φαρμακευτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μια χώρα στην οποία ο ιδιωτικός τομέας εξαρτάται σε υπερβολικό βαθμό από τον κρατικό, που ήδη βρίσκεται σε σημείο "κόκκινου συναγερμού". Αλλά υπάρχουν και οι πολύ πρόσφατες δηλώσεις του ίδιου του Γιαννακόπουλου, ότι "έχουμε να κρατήσουμε μια εταιρία όπου εργάζονται 1200 ψυχές, που δεν θέλουμε ν' απολυθεί κανείς, και αυτή είναι τώρα η κύρια μέριμνά μας".
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο το "άρθρο 44" μάς απόμεινε:

"Μέσα σε όλα, σύμφωνα με την «Εξέδρα», η ENIC είχε κάνει πριν από δέκα μέρες κρούση σε άνθρωπο του Παναθηναϊκού για να μάθει περισσότερα για την πώληση του συλλόγου", από http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article740256.ece

Θυμίζω ότι η "Εξέδρα" υπήρξε το πιο πιστό φερέφωνο του Βγενόπουλου (μαζί με το Goal). Τυχαίο ότι αυτή πουσάρει την "είδηση"; Δεν νομίζω!

Αχ Παναθηναϊκέ μου. Η "ΑΕΚοποίηση" σου, για την οποία έχω μιλήσει, προχωρεί ακάθεκτη. Τι να σκέφτεται άραγε για όλα αυτά ο κ. Στέφανος Ησαϊας, εκλεκτό στελέχος του αλήστου μνήμης "Ντεμοτεχνείου" και γραμματέας του κ. Νικόλα Πατέρα στην πράσινη ΠΑΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟ έχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ρόστερ. Στον Παναθηναϊκό δεν έλειψε η κλάση μονάδων, όλα αυτά τα χρόνια. Σχέδιο αξιοποίησής τους δεν υπήρχε, ομαδικό πνεύμα δεν υπήρχε, προπονητής ακούνητος απ΄ολους δεν υπήρχε και φυσικά διοικητική βούληση να σταματήσουν ορισμένοι σαλτιμπάγκοι να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του συλλόγου, είτε επικοινωνιακά, είτε εις βάρος του κόσμου του, είτε στα θεσμικά όργανα. Ενότητα, ηρεμία και σεβασμός των …παρατρεχάμενων στο όνομα του ΠΑΟ να είχε εξασφαλιστεί απ’ το 1997 και μετά, τώρα θα είχαμε άλλα 3-4 πρωταθλήματα κι η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά.

Ακου΄γεται πως ο Σιμάο θα αποχωρλησει με μεταγραφή. Είναι πολύ χρήσιμος σε αγώνες ειδικών συνθηκών, αλλά στη κατάσταση που είναι ο σύλλογος, κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να παραχωρηθεί. διαβάζουμε ότι είναι κοντά στη Ντιναμό Μόσχας. Ρώσοι, Τούρκοι και Αγγλοι ρίχνουν χρήμα για μεταγραφές, οπότε το να γεμίσει το ταμείο από ένα παιδί με τρομερές φυσικές δυνάμεις, αλλά στάσιμο εδώ και τρία χρόνια, δείχνει -με πρώτη ματιά -θετική εξέλιξη. Ο Μοζαμβικανός έχει τα φόντα να κάνει καριέρα σε τοπ κλαμπ (γιατί μπορεί να είναι άτεχνος, αλλά τέτοιοι είναι κι ο Όμπι Μίκελ της Τσέλσι κι ο Γκατούζο της Μίλαν), να φέρει φράγκα στον Παναθηναϊκό που τον απέκτησε τζάμπα -χάρις τα «κονέ» του Γιάσμιγκο Βέλιτς- και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ν’ αντικατασταθεί σχετικά εύκολα, αφού τέτοιους παίκτες βρίσκεις πολλούς στην αγορά. Είναι ευκαιρία -αν το δεις καθαρά τεχνοκρατικά- να γεμίσεις το ταμείο σου από έναν ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι γύρισε πολλά κιλά βαρύτερος, στο Τσάμπιονς Λιγκ πάτωσε και οι μετοχές του είναι πεσμένες. Αν πουληθεί κι αντικατασταθεί με κάτι παρεμφερές ως στυλ ώστε να μην μείνουμε μόνο με Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Κατσουράνη στον άξονα, μια χαρά μας βλέπω…

Ανώνυμος είπε...

!!!!

http://mypanathinaikos.wordpress.com/

ZN είπε...

Καλος ηταν ο Σαριεγγι χτες. σε κατι τετοια ματς που δεν εχουν κλασσικο στράικερ οι αντιπαλοι πρεπει να χρησιμοποιειται, καθως παιζει κοντα στα χαφ και τα αποφορτιζει, απομακρυνοντας την πιεση και απο το κεντρο, και απο την αμυνα. αμπαλος ειναι γενικα, αλλα χτες εδειξε πως μπορει, εστω σε ορισμενα ματσακια.

ΜAD_BOY είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΕ!

ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΡΟΜΕΝΤΑΛ, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ.

ΕΠΕΙΤΑ, ΣΙΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ.


ΑΞΙΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν φταίει και τόσο ο Ελευθερόπουλος για το γκολ. Η απόκρουσή του ήταν ενστικτώδης σε σουτ από πολύ κοντά. Οι αμυντικοί του φταίνε ουσιαστικά και κυρίως εκείνος που άφησε τον σκόρερ να σουτάρει με άνεση (εικόνα που επαναλήφθηκε πολλές φορές).
Εκείνο που εγώ θα συγκρατούσα, είναι το γνωστό παιχνίδι του "βαλβερδικού" θρήνου και η διαιτησία.
Ο βαλβερδικός παρουσιάζει τη γνωστή (από την προηγούμενη θητεία του Ισπανού κόουτς στο λιμάνι) ανούσια και ανώδυνα εικόνα μιας ομάδας που αλλάζει 5000 μπαλιές στο κέντρο (κάτι που εντυπωσιάζει τους άμπαλους) αλλά δεν ξέρει τι να κάνει επιθετικά. Χαρακτηριστικό ότι (και πάλι) έκανε μόνο 2 φάσεις σε όλο το α' ημίχρονο, από τις οποίες η μια του βγήκε σε γκολ.
Κι αυτό με σκανδαλώδη εύνοια (και πάλι)της διαιτησίας, που τον έπαιξε 150-0 τον Ηρακλή (όπως και όποιον παίζει στο τηγάνι). Με αποκορύφωμα τη σκανδαλώδη αποβολή του Σολτάνι σε μια φάση που ήταν πέναλτι υπέρ του "γηραιού"!
Όχι τίποτε άλλο, για να ξέρουμε τι μας περιμένει.
Κι αυτά ενώ τα δικά μας καϊνάρια αποφάσισαν, δια στόματος Βεκρούλη, να μην προσφύγουν στην Ουέφα για τα συνθήματα σε βάρος του Σισέ! Προσφυγή που θα οδηγούσε το άθλιο παράρτημα του θρήνου στην όμορφη Ξάνθη σε μια γερή και παραδειγματική τιμωρία.

Κώστας είπε...

Ο εχθρός ήταν "εντός"!
Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είδαμε τον Παναθηναϊκό μας να λειτουργεί σαν ομάδα. Με αδυναμίες και με ολοφάνερα κενά κυρίως στον δημιουργικό τομέα, αλλά σίγουρα πια σαν ομάδα. Μέτρια, καλή, κακή, δεν έχει σημασία, αλλά σίγουρα ομάδα.
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έκανε τους παίκτες και τον προπονητή να συμπεριφερθούν έτσι.
Η λογική λέει, πως η αποχώρηση του Αντωνίου μάλλον "απελευθέρωσε" καταστάσεις και πρόσωπα. Κι αυτό επίσης ήταν ολοφάνερο, ειδικά σε κάποιους.
Στον προπονητή για παράδειγμα, που χειρίσθηκε σαφέστατα πιο ορθολογικά το παιχνίδι, σε σχέση με προηγούμενα κοουτσαρίσματά του.
Ή τον Λέτο, που και αγωνιστικά, αλλά κυρίως τακτικά, έμοιαζε άλλος παίκτης.
Ή ακόμα και η εξής σύμπτωση: ότι δηλαδή ενώ όλα τα έγκυρα ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες, έλεγαν ότι οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι για διώξιμο, ξαφνικά ο Γκοβού από εκτός αποστολής εμφανίσθηκε στην ενδεκάδα, ενώ ο εκτός αποστολής εδώ και αρκετό καιρό επίσης Γκαρσία, μπήκε σαν αλλαγή.
Μπορεί όλα αυτά να ήταν και τυχαία. Όμως με βάση όσα αρχίζουν και βγαίνουν πια στην φόρα για την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και κυρίως μετά τα σαφέστατα υπονοούμενα που άφησε στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Νιόπλιας (άσχετα αν είχε δίκιο ή όχι), μόνο σαν τυχαίες δεν κάνει να φανούν όλες οι παραπάνω συμπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νιώθετε τύψεις;
http://newspao.blogspot.com/2011/01/blog-post_9995.html

giourkas είπε...

katsuranis kai zilberto EKOVAN KI ERAVAN sti mesaia grammi. fwnazoume edw kai kairo, den ginete kapoioi paiktes pou kseroun TOSI mpala, na tin ksexasan. Apla fantastite na epezan simfwna me tin aksia tous o govou k o garcia. ninis k leto vriskoun rithmo, o lazaros fetos ine o 2os swtiras mas meta ton sise. den thriamvologw, apla ine dedomeno pws san MONADES, iperteroume apo ton gay. apla o gay exei ginei omada pio grigora apo emas, pragma oskimoro, afou emeis imaste kata 9-10/11 idioi me perisi.

Ανώνυμος είπε...

giourkas και Κώστα,
σωστές οι παρατηρήσεις σας ότι αυτό που κυρίως έχει λείψει από το φετινό ΠΑΟ - που είναι κατά τα 8/11 ο περισινός - είναι η ομαδικότητα και όχι τόσο οι ποιοτικές μονάδες (αν και χρειάζονται κινήσεις και προς αυτή την κατεύθυνση, πάντως όμως όχι για να ήμασταν τώρα στο +5 αντί του -5 από το θρήνο).

EVIL ELVIS είπε...

1oχρονιάτικος μποναμάς του Κωνσταντινέα προς την ομάδα του λιμανιού και της πουστιάς:

http://www.youtube.com/watch?v=QasrCPd6Gpg&feature=player_embedded

πεντακάθαρα λέει στον τοροσίδη "ΠΑΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ".

και μην πουν κάποιοι πως έτσι κάνουν οι διαιτητές στους ποδοσφαιριστές, γιατι πολύ απλά, ΕΤΣΙ κάνουν οι ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ διαιτητές στους ποδοσφαιριστές του GAY.

Πολλά τέτοια σκηνικά, αναρίθμητα. πχ θυμηθείτε πριν 4 χρόνια , Nοέμβρης 2006, ΑΡΗΣ-GAY απο 2-0 έγινε 2-3, με τον μουνοπανά γεωργάτο να έχει ήδη κίτρινη και να του χαρίζεται ο διαιτητης ζωγράφος 4 φορές, και η κάμερα να τον συλλαμβάνει να λέει προς τον πάγκο του GAY: "αν δεν τον βγάλεις εσύ (με αλλαγή), θα αναγκαστω να τον βγάλω εγω (με την 2η κιτρινη που του εχω χαρίσει πολλάκις απόψε".

ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ GAY, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. Μόλις έγινε μπουρδέλο ΞΑΝΑ ο ΠΑΟ μας, βρήκαν οι λιμανίσιοι εικαιρία να χτίσουν την παράγκα τους.

ΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ-ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ γαύρων. ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς, Elvis. Πρωτίστως, η ομαδα χρειάζεται 1 Πρόεδρο δυνατό που θα τον αποδεχτούν όλοι οι Παναθηναικοί και θα έχει στήριξη από όλους. Και θα καθαρίσει τα παρασκήνιο.

Τώρα, σε κάποιους άλλους, που ηδη λησμονούν τον σοφέρ, ας δούμε λίγο τι μεταγραφές έγιναν στη 4ετια 2004-2008, όταν και προέκυψε η πολυμετοχικότητα:


ΣΑΙΖΟΝ 2003-2004
Παπαδόπουλος ,Μινχ ,Κώτσιος ,Μόρις ,Επαλέ ,Γκονζάλες ,Βύντρα ,Ζουτάουτας ,Ντεμπά ,Μάριτς ,Χαλκιάς ,Σανμαρτεάν.

ΣΑΙΖΟΝ 2004-2005
Άντριτς ,Γκαλίνοβιτς ,Χαραλαμπίδης ,Τσίγκας ,Μίτου ,Ραγκουέλ ,Βόουτερ ,Σκάτσελ ,Μπικόφσκι ,Γκέκας ,Ρουμπάκης ,Άντερσον Λιμα

ΣΑΙΖΟΝ 2005-2006
Σέριτς ,Μπίσκαν ,Έμπεντε ,Θεοδωρίδης ,Νίλσον ,Μάτζιος ,Τζιώλης ,Δάρλας ,Λεοντίου ,Κονσεϊσάο ,Σιημητράς ,Τόργκελε

ΣΑΙΖΟΝ 2006-2007
Ρομέρο ,Βίκτορ Σάντσεθ ,Άντονσον ,Ίβανσιτς ,Σαλπιγγίδης,Μπόβιο

ΣΑΙΖΟΝ 2007-2008
N Ντόι ,Ενακαρίρε ,Σιμάο ,Μάρλατζ ,Δημούτσος ,Καραγκούνης ,Καρνέζης ,Μάτος ,Φύσσας ,Σαριέγκι ,Σιόντης ,Mανούτσο ,Πόστιγκα,Σπυρόπουλος

Συνολικά 57 μεταγραφές σε 5 σαιζόν.
Δηλαδή 11 καινούργιοι παίκτες κάθε νέα σαιζόν. Σε αξία χρημάτων ο Τζίγγερ τα έσκασε στις περιπτώσεις των Γκονζάλεζ ,Μπίσκαν,Κονσεισάο και Σαλπιγγίδη. Απο τις 57 μεταγραφές λίγοι προσφέραν πραγματικά στην ομάδα και οι περισσότεροι απο άγνωστοι κατέληξαν στα χαμένα. Διαβάστε στο wikipedia κάθε παίκτη το βιογραφικό,για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα,τι παίκτες ήρθαν και τι προσέφερε ο καθένας απο αυτούς στην ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΖΟΝ 2008-2009

Γκάμπριελ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κλέιτον, Μάντζιος, Μελίσσης, Μουν, Πετρόπουλος, Ρουκάβινα, Σιόντης, Σόουζα, Τζόρβας, Χριστοδουλόπουλος

ΣΕΖΟΝ 2009-2010

Σισέ, Λέτο, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Μαχλελής

Σύνολο 20 μεταγραφές σε 2 σεζόν. Δηλαδή 10 καινούργιοι παίκτες κάθε σεζόν. Αποκτήθηκαν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ παίκτες όπως ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο, παίκτες καλοί όπως ο Λέτο, ο Κατσουράνης και ίσως ο Λάζαρος, αλλά και πάρα πολλοί μετριότατοι παίκτες, πρώην παίκτες ή και σκέτα παλτά. Το κακό είναι ότι σε 2 σεζόν που επιτέλους δαπανήθηκαν πολύ μεγάλα ποσά, τα διαχειρίστηκε ένας τηλεσχολιαστής. Κι έτσι κάποιοι μέτριοι ή πρώην ή παλτά αποκτήθηκαν με πολλά χρήματα (Μελίσης) ή με μεγάλα συμβόλαια (Γιούρκας), ενώ με αυτά θα μπορούσε να αγοραστεί ακόμα ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης, ακόμα και δυο.

giourkas είπε...

o mantzios apoktithike to 2005

Ανώνυμος είπε...

giourkas,
σωστός. Είχε όμως δοθεί και ξαναγύρισε. Όπως κι άλλοι (Δημούτσος, κ.λπ). Οπότε δεν είναι μεταγραφή. Άρα 19 παίκτες από μεταγραφές σε 2 σεζόν = 9,5 και όχι 10 σε καθεμιά. Σημαντική διαφορά.
:-))

Ανώνυμος είπε...

Δεν είστε στα καλά σας. Η ομάδα έχει φοβερές ελλείψεις σε όλες τις γραμμές.
Θέλει 1 τερματοφύλακα της προκοπής στη θέση του "μανταλάκια".
1 αριστερό μπακ γιατί με Σπυρό δεν πάμε πουθενά.
2 σέντερ μπακ (εννοείται γιατί).
1 δεξί μπακ αφού προβλέπεται να μας αφήσει αναξιοποίητος ο Σεϊταρίδης.
2 κεντρικά χαφ στη θέση του γηροκομείου.
1 αριστερό ακραίο αντί του εγωϊσταρου Λέτο.
1 περιφερειακό φορ.
1 δεξί ακραίο αντί του μεθύστακα.
Σύνολο 10 μεταγραφές.
Όπως συνήθως δηλαδή.
Αλλά μην ανησυχείτε πώς θα γίνουν. Τώρα που θα παίζουμε στο Περιφερειακό Νταμαρίων, θα τους αγοράσουμε όλους (κι άλλη μια εντεκάδα) πουλώντας 3 φανέλες με original αυτόγραφο του Σισέ.
Και θα μας μείνουν και ρέστα για να πάρουμε και προπονηταρά.
(εννοείται ότι όλοι οι σημερινοί θα έχουν ξεπουληθεί για να εξοφληθούν ανειλημμένες υποχρεώσεις προς το πράσινο "ντεμοτεχνείο").

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Καλή προσπάθεια. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Είδες άμα προσπαθεί κανείς;
;-))

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο είναι πολύ απλό και γίνεται σε όλες τις εταιρείες που εξαγοράζει η MIG.

Οικονομικό αδιέξοδο και εξαγορά σε τιμή που θέλει η εταιρεία του Βγενόπουλου.

Ακόμα και οι καταγγελίες για την προετοιμασία των παικτών είναι πολύ ύποπτες και δεν αποκλείεται να έχουν σχέση με όλα τα προηγούμενα.

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.

Προτείνω σε όλους τους φίλους παναθηναϊκούς να μην τρώνε αμάσητα ότι τους πουλάει ο καθένας.

Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες και έτσι πρέπει να μάθετε να σκέφτεστε οι πιο πολλοί που ακόμα πιστεύεται στους επαγγελματίες παναθηναϊκάρες.

mypanathinaikos.blogspot

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή είδηση Ανώνυμε, αν ισχύει!
Δηλαδή ο Βγενόπουλος ετοιμάζεται να πάρει τον Παναθηναϊκό μας!!!
Αν είναι έτσι, να βάλουν κι οι αγνοί οπαδοί το βαρύ χεράκι τους.
2-3 ακόμα αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών κι έπεσε το κάστρο.
Κι έπειτα θα έρθουνε 3 Πιζάρο και 3Σισέ!
Μαζί με τον Αντωνίου, εννοείται. Οι μεγάλες μεταγραφές θέλουν και μεγάλο ντίλερ.
Θ' απολαύσουμε πούρο που θα πάει σύννεφο!
Εμπρός αδέρφια, να διαλυθεί ο ΠΑΟ για να τον πάρει ο Μεσίας και να τον κάνει Μπάρτσα!

....

Κι έπειτα χτύπησε το ξυπνητήρι κι η ... μαύρη νύχτα έφυγε.
Το δωμάτιο ήταν κρύο. Το ρεύμα είχε κοπεί από μέρες και φράγκα για πετρέλαιο, γιοκ!
Εκατομμύρια πράσινες καρδιές τουρτούριζαν στην ταπετσαρία.
Πήγε να φτιάξει καφέ.
Σε λίγες ώρες έπαιζε στα νταμάρια.

Σ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ:
Ο επίσημος ισολογισμός της ΠΑΕ μιλάει για χρέη 30 εκατομμυρίων την πρώτη χρονιά της διοίκησης Πατέρα, για 12 εκατομμύρια τη δεύτερη χρονιά και φέτος για άλλα 13 εκατομμύρια μίνιμουμ. Μια απλή πρόσθεση μας κάνει χρέη 55 εκατομμυρίων! Θυμίζω πως τα χρέη του Ολυμπιακού, όταν τον αγόρασε ο Μαρινάκης, δεν ήταν περισσότερα από 65 εκατομμύρια. Και υπήρχαν περιουσιακά στοιχεία, όπως το «Καραϊσκάκη» και οι εγκαταστάσεις στου Ρέντη. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικό του γήπεδο. Ποιος επιχειρηματίας θα τον αγοράσει με αυτά τα οικονομικά δεδομένα;
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΙ ΒΓΕΝΟΠΑΤΕΡΕΣ!
ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ!

Κώστας είπε...

Ανώνυμε Σ των 9:48
δεν κατάλαβες καλά.
Ο Μπαινοβγενόπουλος πάει συνειδητά τον ΠΑΟ για διάλυση ώστε να τον αγοράσει όχι οι ίδιος (ένας σκέτος διαχειριστής είναι, μην το ξεχνάμε!) αλλά ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (βλ. Κατάρ).

Ανώνυμε των 9:57
είναι τυχαίο που δόθηκε εντολή να μην κανει η ΠΑΕ έφεση για τις 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών;

Υπάρχει ξεκάθαρα σχέδιο διάλυσης. Αλλιώς δεν εξηγούνται τα τεκταινόμενα.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

"Ανώνυμη" κωμωδία "κατάντησε" το blog.

Well Done!!! Ο ψυχασθενής είναι εδώ.

Υ.Γ.1 Προς διαχειριστές: ενεργοποιήστε τη δυνατότητα ποσταρίσματος με κωδικό ώστε να τελειώνει η φαρσοκωμωδία αλλιώς θα διαβάζουμε ανώνυμα ποστς του ενός ατόμου.

Υ.Γ.2 'Εχω δουλειά και δε γράφω, μη χαίρεσαι. ;-)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μαύρη Νύχτα,
μα τι σε έχει πιάσει κατά της ανωνυμίας; Όποιος ανώνυμος λέει σαχλαμάρες, ή εμπαθή πράγματα, δεν έχεις παρά να τον αγνοήσεις. Είναι πολύ απλό. Γιατί κολλάς; Γιατί το παίρνεις τόσο πολύ προσωπικά; Στο κάτω-κάτω όλοι ανώνυμοι μεταξύ ανώνυμων είμαστε στο διαδίκτυο. Και, επομένως, δεν έχουμε να υπερασπίσουμε τίποτα άλλο εδώ παρά μόνο τις απόψεις μας και τα επιχειρήματά μας. Τίποτα άλλο. Γιατί λοιπόν κολλάς και επιμένεις - κατά δικαίων και αδίκων - να παταχθεί η ανωνυμία;
Μήπως σου αρέσουν καταβάθος οι σκιαμαχίες, να έχεις δηλαδή κάποιους και να "βρίζεστε" (μέσα σε εισαγωγικά, διότι πραγματικές ύβρεις δεν μπορούν να ανταλλαχθούν μεταξύ ανωνύμων!);
Εντάξει μπορεί αυτό να έχει καμιά φορά την πλάκα του αλλά είναι και λιγάκι άρρωστο.
Ή μήπως πάλι θέλεις να χτυπηθεί αδιακρίτως η ανωνυμία επειδή δεν μπορείς να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα σε επιχειρήματα - που αυτό είναι το νόημα μιας συζήτησης, και όχι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις;
Αυτό δεν το νομίζω. Πιστεύω πως έχεις επιχειρήματα. Γιατί λοιπόν δεν αντιπαρέρχεσαι τις διάφορες ανώνυμες αηδίες και δεν επιχειρηματολογείς απλά;
Σκέψου το αυτό. Διότι φοβάμαι ότι με την επιμονή σου να αρθεί η ανωνυμία (την οποία εγώ υποστηρίζω και ιδεολογικά), το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβληθεί εξουσιαστικά μια τυπική ευγένεια.
Δεν σε έχω για τόσο μικροαστό.

Ανώνυμος είπε...

Part-time Πρόεδρος;;;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ρωτάει τον ΠΟΛΕΜΗ: Πάντως, υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι να βγείτε μπροστά αν σας το ζητήσουν;

ΠΟΛΕΜΗΣ: «Ναι υπάρχει, αν μπορούσαμε να παράγουμε έργο όχι μόνο για τον Παναθηναϊκός και γενικότερα για το περιβάλλον του ποδοσφαίρου θα ήταν κάτι που θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον, έχω τη διάθεση αλλά όχι τον χρόνο. Θα πρέπει να δουλεύουμε σαββατοκύριακα γιατί εγώ από Δευτέρα έως Παρασκευή δεν μπορώ»

Ρε τι 'ν' τούτοι, θα μας τρελάνουν!!!!
Τα σκέφτονται πριν τα πουν;;;
Φύγανε οι αεριτζήδες για να 'ρθουν οι ... κοπανατζήδες;;;

ΜΑD_BOY είπε...

Η ομάδα δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς (ο προπονητής να τη "μαθαίνει" και οι παίκτες να μαθαίνουν από αυτόν) η άμυνα έχει δέσει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων... αλλά εκεί υπάρχει ο Τζόρβας) κι όσο για την ανάπτυξη... είναι θέμα της τριπλέτας πίσω από το Σισέ: αν φτάσει αυτή σε υψηλή απόδοση (βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο) θα μπαίνουν και τα γκολ ευκολότερα (κι όχι μόνο από το Σισέ...) Ανασταλτικά όμως στο κέντρο (όπως και δημιουργικά από τα ακραία μπακ) θέλουμε περισσότερη βελτίωση...

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ!

Κώστας είπε...

Ο ΒΓΕΝΌΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ;;;

Από τη συνέντευξη του εκ των ιδρυτών της ΠΕΚ, κ. Νίκα:

ΓΙΑ ΒΓΕΝΟ: "Αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος όταν από πριν 12 μήνες αποφάσισε ότι δεν τον ενδιέφερε να ασχοληθεί περαιτέρω, αντί να μας το πει, προσπάθησε να μας απομακρύνει. Και δυστυχώς όσον αφορά τον Νικόλα Πατέρα το κατάφερε με τα πρόσφατα αποτελέσματα".

ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ "ΑΕΡΙΤΖΗΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΡΑΣΕ ΔΙΑ-ΛΥ-ΤΙΚ-ΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ !

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ... ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;

ΜAD_BOY είπε...

Δηλαδη ρε ανωνυμε, επειδη πιστεψαμε σε ένα καλυτερο αύριο -όπως το υποσχέθηκε ο βγενο- για τον ΠΑΟ μας, ειμαστε τσάτσοι του βγενο; ωραια λογικη ρε φίλε! σε αντ΄θιεση με τους πληρωμενους τσατσους του σοφερ εδω μέσα (μιχάλης, τζονι τ.), ειμαι σιγουρος πως δεν υπηρξε ουτε 1 'τσάτσος' του 'αντίπαλου' στρατοπέδου. Νέοι ήμαστε, αγαπαμε τον ΠΑΟ, σιχαθηκαμε την οικογένεια και την ανεπάρκεια της, και πιστέψαμε σε έναν 'μεσσία' που υποχόταν μέρες τσέλσι-μπάρτσα, αλλά τελικά μας εξαπάτησε. ΑΠλό.

EVIL ELVIS είπε...

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Νίκα, για τα δρώμενα στον ΠΑΟ:


Ποια, κατά τη γνώμη σας, θα είναι η καλύτερη λύση για ν’ αποφύγει ο ΠΑΟ τις περιπέτειες;

«Εάν θέτουμε ως στόχο την επιβίωση, απλά θα με βρείτε παντελώς αντίθετο! Ο Παναθηναϊκός, ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, με ή χωρίς πρόεδρο. Τα δεδομένα ετήσια έσοδα του Παναθηναϊκού, από χορηγίες, εισιτήρια, τηλεοπτικά κ.λπ., μπορούν από μόνα τους, σωστά διαχειριζόμενα, να κρατήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Εάν θέλουμε φυσικά να προχωρήσουμε παραπέρα και με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα νέες εισροές χρήματος από τους μετόχους, θα πρέπει όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Φυσικά, το κάθε θέμα πρέπει να αντιμετωπίζεται ανά περίπτωση. Ας πούμε ότι ο Παναθηναϊκός πουλάει για «χ» εκατομμύρια τον Σισέ. Προκειμένου να αντικατασταθεί ο Σισέ, ίσως χρειαστούν δύο, ίσως και τρεις παίχτες, να δαπανηθούν περισσότερα χρήματα και το αποτέλεσμα να είναι χειρότερο!».

ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΑ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΡΚΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΜΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΟΥΣ -δεν το γράφει, το εννοει ομως- ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ολη η συνέντεξη στο

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=103964676


YΓ: Όπως λέει και ο MADBOY, όσοι θεωρείτε τσάτσους του βγενό, αυτούς που πίστεψαν σε ένα καλύτερο αύριο για την ΠΑΝΑΘΑ μας, είστε απλά ανύπαρκτοι. Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Στα μπασκετικά, έχω ηδη εξασφαλίσει εισητήριο για το πάρτυ με τον πελάτη την τετάρτη. Αγνοήστε ΟΛΟΙ τον σπανουλη. Ο φραγκοφονουλης είναι παικταράς, δεν κωλώνει σε κανένα γήπεδο, αλλά στον Παναθηναϊκό το κασέ του ανέβηκε λόγω της παρουσίας εξαιρετικών συμπαικτών (Νίκολας, Διαμαντίδης, Σάρας) δίπλα του. Στο λιμάνι, ο παρηκμασμένος Παπαλουκάς (ευφυής μπασκετμπολίστας, αλλά τα χρόνια περνάνε για όλους) κι ο απίστευτα υπερτιμημένος Τεόντοσιτς (αργός, ανύπαρκτος αμυντικά, με φοβερά κενά διαστήματα στην απόδοσή του και μέτριο σουτ) είναι εκ των προτέρων γνωστό ότι θα τον βοηθήσουν, ώστε τα φώτα της δημοσιότητας να στραφούν αποκλειστικά επάνω του. Προβλέπεται τρελο παρτυ με τους πελατες...Αρκεί να μην κάνουν καμιά βλακία οι θερμοαιμοι οπαδοί μας...Αγνοήστε τον χοψονίδη!

Ανώνυμος είπε...

MAD_BOY δεν σε καταλαβαίνω. Πρώτα πρώτα, ποιος σε είπε εσένα αδελφέ μου "τσάτσο του Βγενό";;;!!! Και ποιος είπε πως όσοι πίστεψαν στο Βγενόπουλο είναι "τσάτσοι" του;;;!!!
Από την άλλη μεριά να σε ρωτήσω και θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά:
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον Παναθηναϊκό - δηλαδή ότι βρίσκεται στο κατώφλι της διάλυσης! -, δεν είναι αρκούντως τρομαχτικά ώστε να πρέπει να τα συζητήσουμε;
Δεν είναι όχι απλώς αρκούντως τρομαχτικά αλλά τόσο δραματικά όσο και απρόσμενα, ώστε να επιβάλλεται να τα κουβεντιάσουμε λιγάκι παραπάνω;
Δεν έχουν μια διάσταση πολύ πιο κρίσιμη για το ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ από ό,τι το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΑΡΗ και το αν η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία βελτίωσης;
Όταν μάλιστα βγαίνει ένας από τους βασικούς ιδρυτές της ΠΕΚ, ο κ. Νίκας, και ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΓΝΑ τον Βγενόπουλο λέγοντας ότι,
1. ούτε λίγο ούτε πολύ, ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ("ο Ανδρέας Βγενόπουλος όταν από πριν 12 μήνες αποφάσισε ότι δεν τον ενδιέφερε να ασχοληθεί περαιτέρω, αντί να μας το πει, προσπάθησε να μας απομακρύνει"!!!)
2. ότι ο Βγενόπουλος ουσιαστικά ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ("Και δυστυχώς όσον αφορά τον Νικόλα Πατέρα το κατάφερε με τα πρόσφατα αποτελέσματα"!!!) και
3. ότι αυτή την διάλυση του ΠΑΟ ο Βγενόπουλος την έβαλε μπροστά ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ("όταν από πριν 12 μήνες"!!!),
όλα αυτά αδελφέ ΜAD_BOY δεν τα βρίσκεις αρκούντως ΤΡΑΓΙΚΑ ώστε να πρέπει να τα συζητήσουμε;;;
Εγώ δεν σου κρύβω ότι η συνέντευξη του κ. Νίκα με έκανε ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΩ!
Μα είναι δυνατόν εδώ και ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ο Βγενόπουλος να θέλει να απομακρύνει όσους ξεκίνησαν τη μεγάλη αλλαγή και έτσι διαλύσει τον Παναθηναϊκό, και σε όλο αυτό το διάστημα εμείς να κοιμόμαστε;;
Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν: αυτά δεν είναι θεματάρες που πρέπει να συζητήσουμε για να δούμε τι πρέπει ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
Δηλαδή τι περιμένουμε; Να διαλυθεί πρώτα ο Παναθηναϊκός και μετά να τα κουβεντιάσουμε;

ΜAD_BOY είπε...

"ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ... ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;"

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ, ΑΡΑ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ELVIS, ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑΙ ΕΧΩ ΜΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ -ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ- ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΜΕ / ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ, ή AN ΛΑΚΙΣΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΙΚ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ Ο 1 ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ/ΣΑΣ? ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ 'ΙΔΕΑ' ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ. . . . . ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

Ξανθιώτης είπε...

Mad_boy, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει ούτε να διαβάζεις ούτε να απαντάς σε όσα λέει κάποιος που δεν είναι ικανός να βρει ούτε καν ένα ψευδώνυμο ώστε να έχει μια σταθερή υπόσταση!!! Αν δεν καταλαβαίνει ούτε τόσο λίγο, είναι δυνατό να καταλαβαίνει οτιδήποτε; Και σωστό να πιάσει κάτι ... θα είναι "κατά λάθος"!!!

Ανώνυμος είπε...

MAD_BOY και Ξανθιώτη έχω εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζω ιδεολογικά την ανωνυμία στις ιντερνετικές συζητήσεις. Αν δεν έχετε διαβάσει αυτά που έγραψα επ' αυτού, πείτε το μου και ευχαρίστως θα τα βρω και θα σας παραπέμψω (αν θυμάμαι ήταν σε σχόλιό μου στην προ-προηγούμενη ανάρτηση).
Αν δεν δέχεστε αυτούς τους λόγους, δεν έχετε παρά να αγνοείτε τα όσα γράφω. Nick δεν πρόκειται να αποκτήσω ποτέ.
MAD_BOY το "ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ... ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;", που έγραψα, ήταν όντως κάπως έντονο αλλά με κανένα τρόπο δεν υπονοούσε ότι όσοι γράφουν εδώ είναι "τσάτσοι" του Βγενόπουλου. Ακραίο να συμπεράνει κανείς κάτι τέτοιο από τη φράση μου αυτή!
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι προσπερνάς πολύ βιαστικά αυτά που είπε ο Νίκας στη συνέντευξή του.
Ο Νίκας δεν είναι Νιόπλιας! Δεν είναι υπάλληλος της ΠΑΕ, είναι ΜΕΤΟΧΟΣ! Και μάλιστα ενεργός αυτή τη στιγμή! Δηλαδή είναι ένας από τους ανθρώπους, από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον του Συλλόγου.
Επομένως αυτά που είπε, δεν είναι να τα περνάς έτσι πρόχειρα και βιαστικά. Είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.
Διότι δεν αφορούν μονάχα το Βγενόπουλο, που στο κάτω-κάτω είναι όπως φαίνεται παρελθόν για τον ΠΑΟ.
Όταν ο Νίκας σού λέει πως όλο αυτό έπαιζε ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,
και όταν ξέρεις ότι όλο αυτό το διάστημα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έδωσε κάποιο σημάδι στους οπαδούς ότι κάτι βρώμικο παίζεται,
και όταν επίσης ξέρεις ότι το καλοκαίρι κάποιοι προπηλάκισαν τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ για χάρη του αεριτζή και ο Νίκας ΕΜΕΙΝΕ ΣΙΩΠΗΛΟΣ,
τότε καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα για την ομάδα μας είναι πλέον ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ αλλά ΣΤΟ ΠΑΤΟ!
Κι εμείς θα συζητάμε για το ... πόσα χιλιοστά βελτιώθηκε η ομάδα στα τελευταία 2 παιχνίδια;;;
Ξέρω κι εγώ;
Μπορεί και να έχω άδικο. Μπορεί και να είναι καλύτερα να συζητάμε για το τι έκανε ο Φερέιρα και πόσες πάσες άλλαξε ο Νίνης. Για να ξεχνιόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΘΕΣΗ GRANT THORNTON

"Μέχρι στιγμής πάντως, υπάρχει «ταύτιση απόψεων» στις μελέτες της Grant Thorton και της Deloitte που είχε κάνει έναν αντίστοιχο έλεγχο για λογαριασμό της οικογένειας Βαρδινογιάννη." gazzetta.gr

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ - ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν ξέρουμε αν οι δυο εκθέσεις ταυτίζονται, όπως λέει η gazzetta.gr. Η ΠΑΕ έκανε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει το δημοσίευμα του "Φίλαθλου" σαν ψεύτικο και στημένο!!!

H ANAKOINSH

Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες αναδεικνύεται ως θέμα η οικονομική κατάσταση και η οικονομική προοπτική της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μεσούσης της περιόδου και ενώ η ομάδα διεκδικεί στο ακέραιο τους στόχους της κατάκτησης Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας. Πιο πρόσφατο κρούσμα η σημερινή διαρροή και στρεβλή παρουσίαση ενός προσχεδίου της έκθεσης που διενεργήθηκε από εταιρεία οικονομικού ελέγχου με την προοπτική μεταβίβασης μετοχών.

Το προσχέδιο της έκθεσης που διέρρευσε περιέχει τόσες αποκλίσεις από την τελική έκθεση σε όλα τα μεγέθη, και είναι τόσα τα λάθη (;) στην παρουσίαση των στοιχείων από το ρεπορτάζ που συνοδεύει τη διαρροή που εκθέτουν ανεπανόρθωτα και το έντυπο που δημοσίευσε το προσχέδιο και αυτόν που το διέρρευσε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ακόλουθα:

•Ενώ στην έκθεση (τόσο στο προσχέδιο όσο και στην τελική) αναφέρεται αύξηση λειτουργικών εσόδων από € 30,7 σε € 47,9 εκατομμύρια, το δημοσίευμα κάνει λόγο για αύξηση των εξόδωνκατά τα ίδια ποσά!
•Ερμηνεύεται ως λογιστικό τρικ (!) το γεγονός ότι το πριμ της κατάκτησης του πρωταθλήματος 2010 καταβάλλεται στους ποδοσφαιριστές κατά την περίοδο 2010-11, μια πράξη αφενός αυτονόητη και συνήθης για όλες τις ΠΑΕ και αφετέρου εγκεκριμένη από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
•Αναφέρεται στο δημοσίευμα ότι δεν έχουν υπολογιστεί σωστά οι φόροι των νέων συμβολαίων γεγονός το οποίο (υποτίθεται ότι) θα επιβαρύνει επιπλέον τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ. Αυτό είναι προφανώς ψευδές καθώς, η έκθεση (τόσο στο προσχέδιο όσο και στην τελική της μορφή) επιβεβαιώνει και με το παραπάνω την ακρίβεια της σχετικής πρόβλεψης της ΠΑΕ.
•Εκτιμάται από το ρεπορτάζ ότι την περίοδο 2010-11 οι ζημιές της ΠΑΕ θα φτάσουν τα € 47 εκτομμύρια, εκτίμηση που δεν προκύπτει από πουθενά, όση φαντασία και να διαθέτει ο συντάκτης.
Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι κακόβουλο, υποβολιμιαίο και ψευδές και συνεπώς η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει το συμφέρον της με κάθε νόμιμο μέσον.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς τι έδειξαν οι εργομετρικές για το Νίνη;
Πότε λήγει το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο;
Με το δανεισμό Μάτος τι τρέχει;
Ο Έμπεν παραμένει;

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση κρίσεως: Σας φαίνεται τυχαίο που ο "Φίλαθλος" έβγαλε αυτό το ψεύτικο και στημένο δημοσίευμα ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΑ, που ξεμπρόστιαζε άσχημα τον Βγενόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πρέπει κανείς να έχει ευρεία και καλή ενημέρωση, αν δεν θέλει πραγματικά να τρώει κουτόχορτο*,
διαβάστε κάτι ενδιαφέρον για έναν έλληνα "Αμπράμοβιτς" (όχι τον δικό μας, καλή του ώρα):

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=374679&ct=19&dt=24/12/2010


* Αν πχ διάβαζε κανείς κάποια πράγματα έστω τον περασμένο Ιούνιο (αν όχι από πολύ νωρίτερα), δεν θα έπεφτε από τα σύννεφα με τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΠΑΟ.

γκοτζαλοδιώχτης είπε...

Ρε ανώνυμε γκοτζαλομούρη παυλικέ τσάτσε του Γιαννάκη και του Δημητράκη τι ψάχνεις; Αφού έχουμε δουλιά σου παμε. Τρ'αβα κι εσύ στη δουλιά σου κι α παράτα μας. Στο πε κι ο Μαυρονύχτας κι ο Μαντ Μπόη κι ο Ξανθιώτης κι ο άλλος ανώνυμος ενοχλείς κορίτσι μου.
Πάρε τις καλτσοδέτες σου και τράβα κατά Συγγγρού. Τραβέλι ε τραβέλι. Στα τσακίδια!!!! Που θα μας κάνεις κι αναλύσεις φτωχομπινέ! Λες και δε θυμόμαστε τις ποδοσφαιρικές σου αναλύσεις που μας λυνότανε ο αφαλός "ανώνυμε" κουνιστέ. Όταν σε είχε προκαλέσει ο Μαυρονύχτας να καθαρίσετε σαν άντρες, την είχες κάνει κοτάρα. Αλλά κάτι τέτοιες αδερφές είσαστε γκοτζαλάκια!!

Ανδρέας Πηρατονπουλόπουλος είπε...

Νύχτας και λοιποί υπάλληλοι-τσιράκια-κλακαδόροι-χειροκροτητές-γλείφτες-αποθεωτές μου, όψιμοι εμφανισθέντες στο blog,

Σας είχα πεί να έρθετε να πάρετε τις μεταχρονολογημένες επιταγές σας για τις καλές υπηρεσίες σας.

Και σας είχα προτρέψει να μην αργείτε όμως γιατί δε ξέρω που θα βρίσκομαι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τώρα που την έκανα και σας έγραψα στ' αρχίδια μου χωρίς να σας δώσω εξηγήσεις και αφού δεν ήρθατε να πληρωθείτε, τσιμπήστε ένα μάτσο αρχίδια τώρα, βάλτε τα στον πάτο σας και περαστικά σας χρήσιμοι ηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Μπάσκετ: 3 λεπτά πριν από το τέλος κι ενώ προηγούμαστε, έχουμε ρυθμό και μομέντουμ, "οπαδός" μας ρίχνει τα "πυρά" του και το ματς διακόπτεται - κάτι που φυσικά οφέλησε καθοριστικά το Θρήνο.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το άλλο πρωί ο Μπαινοβγενόπουλος ή σκέτα Αεριτζής βγάζει ανακοίνωση όπου την πέφτει, από το πουθενά, στο Δ. Γιαννακόπουλο.

????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Με όλο αυτό το κλίμα έντασης που δημιουργήθηκε παραμονές του αγώνα και επίκεντρο τον Σπανούλη, είναι ξεκάθαρο ότι ευνοημένος βγήκε μόνο ο Ολυμπιακός. Αγνοήσαμε όλες αυτές τις μέρες ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ολυμπιακό και στρέψαμε την προσοχή πάνω στην επιστροφή του «προδότη» Σπανούλη. Σαν να έρχονται με ταχύτητα πάνω σου δέκα μπάλες και ενώ ο στόχος σου είναι να πιάσεις όσο περισσότερες μπορείς, εσύ να έχεις βάλει στο μάτι μόνο μία. Θα την πιάσεις κάποια στιγμή, αλλά μέχρι τότε οι άλλες εννιά θα έχουν κάνει τη ζημιά τους.

Η εικόνα μετά την εξάλεπτη διακοπή ήταν εντελώς διαφορετική και έδειξε ξεκάθαρα ποιον εξυπηρέτησε η αναστάτωση που δημιουργήθηκε από την ηλιθιότητα ενός από την εξέδρα. Η φωτοβολίδα βρήκε ξώφαλτσα τον Παπαλουκά στο χέρι. Θα μπορούσε να είχε φύγει λίγο πιο πάνω και να τον είχε βρει στο κεφάλι και να τον άφηνε στον τόπο. Τι θα γινόταν λοιπόν αν είχε συμβεί το χειρότερο; Θα είχε δικαιωθεί ο ηλίθιος που πέταξε τη φωτοβολίδα; Θα ένιωθε πιο άντρας το βράδυ που θα ξάπλωνε στο κρεβάτι του; Νιώθει σπουδαίος έστω και μ' αυτό που «πέτυχε»; Έκανε καλό στον Παναθηναϊκό, τον έκανε πιο μεγάλο; Και μην πει κανείς ότι τα ίδια και χειρότερα γίνονται στο ΣΕΦ. Δεν έχει λογική αυτός ο νόμος της ζούgκλας.

Χωρίς τον Διαμαντίδη ο πρωταθλητής είναι άλλη ομάδα, δεν θα γράψω ότι εξαρτώμαστε υπερβολικά από τα κέφια του, γιατί αυτό συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ, σκεφτείτε την Μπάρτσα χωρίς τον Ναβάρο π.χ.

Όλοι θέλουμε ένα αξιόμαχο γκαρντ να ξεκουράζει τον Διαμαντίδη, απλά φανταστειτε τον φραγκοφονουλη ή τον Σάρας ακόμα στην ομάδα. Έστω 1 απο τους 2. Όμως ποιος μπορεί να ψέξει τους ιδιοκτήτες που φέτος έκαναν κράτει στο οικονομικό (δεν είναι κι εύκολοι καιροί) ή τον κόουτς που -φυσιολογικά- ήθελε να δει τι ψάρια πιάνουν Καλάθης/Τέπιτς, ώστε να γνωρίζει αν μπορεί να ποντάρει πάνω τους μελλοντικά. Ο στόχος της πρωτιάς της κανονικής περιόδου χάθηκε (λογικά), μένουν ακόμα κύπελλο και Τop-16, όπου ευτυχώς οι αντίπαλοι που προέκυψαν δεν είναι τόσο ισχυροί, γιατί πάντα ο ΠΑΟ επί Ζέλικο το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου κάνει «κοιλιά».

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ποιός μαλάκας είπε ότι η Μπαρτσελόνα έχει μόνο το Ναβάρο? Έχει και τον Ρούμπιο και τον Λάκοβιτς. Ο ΟΣΦΠ έχει Σπανούλη, Παπαλουκά και Τεόντοσιτς. Και εμείς μόνο Διαμαντίδη.

Κακά τα ψέματα. Οι απώλειες των Σπανούλη, Πέκοβιτς και Σάρας δεν αναπληρώθηκαν. Παίζουμε με ένα γκαρντ. Και με ένα σέντερ. Και όχι μόνο. Ήρθαν παικτάκια το καλοκαίρι. Χάθηκαν οι Σπανούλης, Πέκοβιτς, Σάρας και ήρθαν ο Καιμακόγλου, ο Βουγιούκας και παίζουμε με Περπέρογλου, Καλάθη και Τέπιτς. Πολύ λίγοι για τον ΠΑΟ μας. Για τον ΠΑΟ που μας έμαθαν. Για τη φετινή ΑΕΚ καλοί είναι.

Οι ευθύνες της διοίκησης είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ. Για μένα φέτος, τελειώσαμε.

Τέρμα πια το απυρόβλητο για τους Γιαννακοπουλαίους και ας αφήσουν "κάποιοι" τις μαλακίες ότι ήθελε να δοκιμάσει ο Ζοτς τους Τέπιτς και Καλάθη. Αυτούς έχει, με αυτούς πορεύεται. Τι να κάνει?

Έρχονται δύσκολες εποχές και για το μπάσκετ παίδες. Το βλέπω το όνειρο. Δυστυχώς ο ΟΣΦΠ είναι σε σωστό δρόμο στα δύο επαγγελματικά αθλήματα με παράγοντας λεφτάδες που αγαπούν την ομάδα και με διάθεση να "ματώσουν" οικονομικά.

Στο ποδόσφαιρο "τελειώσαμε". Μένει να δούμε αν ισχύει και για το μπάσκετ αυτό. Θεωρώ ότι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ (στο ποδόσφαιρο το θεωρώ δεδομένο) και να σας πω την αλήθεια ναι μεν με στεναχωρεί αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Μεγάλη ομάδα είναι, πολλά χρόνια μακρυά από τους τίτλους, νομοτελειακά θα συνέβαινε και αυτό. Εκείνο που φοβάμαι είναι μη μας πάρει η "κατηφόρα", φύγει ο Ζέλικο, γίνουν επενδύσεις της πλάκας όπως φέτος, αποδυναμωθούμε και άλλο, ενισχυθεί ο αντίπαλος και....έχετε γεια βρυσούλες.

Δύσκολες εποχές για....Παναθηναικούς.

Είναι εποχές μόνο για ανώνυμους υβριστές, σαλιγκάρια και αδελφές κοκώνες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/den_tha_ginei_h_diplh_anaplash.748669.html = το "κερασάκι". :-(

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολες εποχές.
Θλιβερές όσο και αδιέξοδες καταστάσεις.
Ας όψονται εκείνοι που με την κακή διαγωγή τους και την άσχημη συμπεριφορά τους οδήγησαν τον ευγενή πρωταθλητή της πράσινης ξιφασκίας κ. Ανδρέα Βγενόπουλο να αποσυρθεί αηδιασμένος με το χαμηλότατο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εάν δεν υπήρχαν αυτές οι κακής ποιότητος μειοψηφίες, τώρα θα είχαμε απογειωθεί ως Σύλλογος.
:-(

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.sportnet.gr/report.php?id=249940 = καλό άρθρο για το μπασκετικό ΠΑΟ. ;-)

Αγοράστε play maker και Center πριν να είναι αργά. Και Σισκάουκας που από ότι ακούγεται μένει ελεύθερος (λόγω οικονομικών προβλημάτων) από την Τσσκα.

Δε μπορεί να προχωρήσει αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι.

Ανώνυμος είπε...

Και στο μπάσκετ βαλτώσαμε. Τραγική κατάσταση σε ΟΛΑ τα μέτωπα. Άραγε υπάρχει λύσις; Ίσως θα έπρεπε ο κ. Βγενόπουλος να στραφεί προς τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, τώρα που τον αηδίασε το χαμηλότατο επίπεδον του ποδοσφαίρου. Άλλωστε το μπάσκετ θεωρείται ευγενέστερον άθλημα. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα στράψει προς αυτό τον πλούσιο επιχειρηματικό δυναμισμό του αυτός ο παναθηναϊκός ευπατρίδης. Μάλιστα διαισθάνομαι ότι ήδη έχει αρχίσει να στρέφει το βλέμμα του προς το μπάσκετ! Το ενδιαφέρον για τον μπασκετικό ΠΑΟ προσώπων που με διαφόρους τρόπους πρόσκεινται σε αυτόν, αυτό δείχνει!
Και αν, τελικώς, το επίπεδον και του μπάσκετ αποδειχθεί χαμηλόν, υπάρχει και ο πράσινος στίβος. Εκεί πράγματι θα μεγαλουργούσε ο κ. Βγενόπουλος. Άλλωστε από τα σπλάχνα του προήλθε.

Ανώνυμος είπε...

Για τους σινεφίλ της παρέας,

"ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΑΛΤΟ"

http://www.youtube.com/watch?v=2mnFsrmsA94

Μινχ είπε...

Ελεος

Χάσαμε απ' τον Ολυμπιακό μια φορά στο ΟΑΚΑ.
Είναι ορατό το ενδεχόμενονα χαθεί το πρωτάθλημα μετά από μια δεκαετία σχεδόν.

Και τι έγινε...

Με 14/15 πρωταθλήματα.
Με 5 ευρωπαικά.
Και αρχίσανε πολλοί τη κλάψα.
Εν τω μεταξύ το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί ακόμη.
Ρε λίγο θετικά δε μπορούν να σκεφτούν ορισμένοι. Αλλωστε είναι μοιραίο η ομάδα αυτή να περάσει τη δικιά της κρίση και να φτάσει ακόμα ακόμα και στη παρακμή της.

Σοβαρά θα κλαίμε σα τις μιξοπαρθένες τώρα?

Ελεος πια.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artid=4613198 = όπου καυγάς και Λέτο...άντε να πάρουμε και τον Τζιμπούρ να γίνει η Παιανία πυγμαχικό κέντρο.

Όσον αφορά το μπάσκετ τώρα (έτσι και αλλιώς το ποδόσφαιρο μας έχει τελειώσει χρόνια τώρα και ζούμε απλά με αναλαμπές). Έχετε δικαιώματα μάγκες ως θεατές ενός θεάματος. Φέτος ο διευθυντής του σόου σας έφερε "σκάρτο" υλικό. Κοινώς σε κορόιδεψε. Δεν κλείνουμε τα μάτια επειδή πήραμε τίτλους και μάλιστα πολλούς και πιέζουμε τη διοίκηση να καλυτερεύσει το υλικό της. Δε θα κάνουμε ότι πράξαμε χρόνια με το Βαρδινογιάννη με τα γνωστά αποτελέσματα. Δε θα αφήσουμε και αυτή την ομάδα να γίνει σαν του ποδοσφαίρου. Δεν είναι παίκτες αυτοί που πήραμε, μη μας κοροιδεύουν και μάλιστα διπλά λέγοντας μας ότι είναι απόφαση του Ζέλικο.

Κώστας είπε...

Ανώνυμε τώρα κατάλαβα τι εννοούσες
όταν έγραφες για τον Βγενόπουλο
"Μάλιστα διαισθάνομαι ότι ήδη έχει αρχίσει να στρέφει το βλέμμα του προς το μπάσκετ! Το ενδιαφέρον για τον μπασκετικό ΠΑΟ προσώπων που με διαφόρους τρόπους πρόσκεινται σε αυτόν, αυτό δείχνει!".

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή;

EVIL ELVIS είπε...

φίλε Μαύρη Νύκτα,

"Δεν κλείνουμε τα μάτια επειδή πήραμε τίτλους και μάλιστα πολλούς και πιέζουμε τη διοίκηση να καλυτερεύσει το υλικό της. Δε θα κάνουμε ότι πράξαμε χρόνια με το Βαρδινογιάννη με τα γνωστά αποτελέσματα. Δε θα αφήσουμε και αυτή την ομάδα να γίνει σαν του ποδοσφαίρου"

Αυτό το κομμάτι σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Έχουμε απαιτήσεις ως Παναθηναικοί, ειδικά από τον μπασκετικό Αυτοκράτορα. Να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης, παραπάνω αναφέρεσαι σε Καλάθη - Τέπιτς. Είναι δεδομένο πως στην παρούσα φάση, είναι λίγοι για να στηριχτούμε σε αυτόυς σε ματς με γαυρο + Ευρώπη. Για το ελληνικό μπας-κλας πρωταθλημα, φτανουν και περισευουν. Αλλά για γαυρο + Ευρώπη, ουσιαστικά έχουμε μόνο Διαμαντίδη. Πέρυσι οι προαναφερθεντες νεαροί δεν αγωνιστηκαν και τόσο, συνεπως είναι σαν να είναι 'φετινές' προσθήκες. Όντως, σαν να αντικατεστησες Σάρας + χωψωνίδη με Καλάθη + Τέπιτς. ΑΥΤΟ ειναι πισωγύρισμα, αντί να ενισχύσεις την ομάδα, την 'αποδυναμώνεις'. Συμφωνούμε και εδώ.

Τώρα,

"Φέτος ο διευθυντής του σόου σας έφερε "σκάρτο" υλικό" +
"Δεν είναι παίκτες αυτοί που πήραμε"

Εδώ διαφωνώ. Σίγουρα ο Καιμακόγλου και ο Ιαν (στους οποίους αναφέρεσαι ονομαστικά) δεν ειναι . . . Σισκα και Πέκοβιτς, αλλά είναι ποιοτικές προσθήκες που αξίζουν να είναι στο ρόστερ μας. Ειδικά ο Καιμακ, έχει πολύ καλα προσόντα, παίζει άριστα ως 3ρι και 4ρι και σιγά-σιγά τον βλέπω να εξελίσεται σε παίκτη που βασίζεσαι πάνω του.

Δεν κάνεις λόγο για τις υπόλοιπες φετινές προσθήκες, τον Σάτο και τον Μάριτς, φαντάζομαι επειδή αναγνωρίζεις οτι είναι παικταράδες αμφότεροι. Απλά είμαστε γκαντέμηδες που ο Μάριτς θα μείνει εκτος τόσους μήνες. Δεν είναι Πέκοβιτς (όχι λόγω αξίας αλλά λόγω 'χρησιμότητας') αλλά σε όσα μάτς έπαιξε, η εικόνα μας ήταν απίστευτα καλή. Απελευθέρωνε το 4ρι και οι γκαρντ έκαναν μαγικά.

EVIL ELVIS είπε...

Επίσης,

"μη μας κοροιδεύουν και μάλιστα διπλά λέγοντας μας ότι είναι απόφαση του Ζέλικο"

Τόσα χρόνια στον Πάο, ο Ζέλικο έχει δείξει πως αυτός κάνει κουμάντο σε αποφάσεις για παικτες και συμβόλαια. Βέβαια, το γεγονός πως σε κάθε λήξη του συμβολαίου του, αρκούσαν 5 λέπτα για να ανανεωθεί, ενώ φέτος χρειάστηκαν 4 ώρες όπως έλεγαν τα ρεπορτάζ, σημαίνει αρκετά. Σημαίνει πως προφανως ο Ζέλικο ήθελε να έχει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ παικταράδες στην ομάδα, και ήθελε απο τους Γιανακόπουλους τα εχέγγυα. Οι Γιανακόπουλοι έχουν πολλάκις δηλώσει τους τελευταίους μήνες πως είναι δύσκολοι καιροί κλπ, πράγμα που ήδη γνωρίζουμε. Συνεπώς μπορεί κατα την φετινή ανανέωση του Ζέλικο, να του διαμήνυσαν πως φυσικά και αυτοί θέλουν τον ΠΑΟ ψηλά, όπως κάνουν τόσα χρόνια στο μάσκετ, αλλά "οι καιροι ειναι δύσκολοι". Κάτι που έχουμε διαπιστώσει σε όλες τις μεγάλες ομάδες φέτος στην Ευρωλίγκα, με κορυφαίο παράδειγμα την ΤΣΣΚΑ.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ - ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ: Πως γίνεται όμως όλοι οι Παναθηναικοί παράγοντες να έχουν 'οικονομικά προβλήματα' , ενώ ο μαριδάκης και οι αγγελοπουλοι τα χώνουν τα φράγκα; Είτε οι επιχειρησεις των 'πράσινων' δεν ειναι τόσο κερδοφόρες όσο των 'κόκκινων', είτε οι 'πράσινοι' δεν θέλουν να χώσουν φράγκα, άσχετα αν διαθέτουν ή όχι. Απλές σκέψεις...


Τέλος,

"Μεγάλη ομάδα είναι (ο γαυρος), πολλά χρόνια μακρυά από τους τίτλους, νομοτελειακά θα συνέβαινε και αυτό".

Έτσι ακριβως. Ειδικά φέτος, με Ίβκοβιτς στον πάγκο και φραγκοφονούλη ενορχηστρωτή + παίκτες ρολίστες, που υπακούουν σε Ίβκοβιτς, όχι σε γκέρσον ή μπαναώτη. Εκ πρώτης όψεως παίκτες 'κατώτερους' από τους περσινούς σε ατομικό επίπεδο, πχ Κλέιζα, Σοφοκλής και Τσίλντρες δεν υπάρχουν φέτος (αν και τον τελευταιο τον θεωρω μεν πολύ καλό παίκτη, χωρίς διάρκεια δε), όμως οι φετινοί παίκτες [Έρτζεν και Νεστέροβιτς κυρίως] είναι πάικτες που με τον κατάλληλο προπονητή, αναδεικνύονται σε κρυφά όπλα. Φέτος ο γαύρος έχει τα εχέγγυα να κάνει την κοριφαία του σεζον στα τελευταια 14 χρόνια. Όμως και εμείς απο την πλευρά μας, με Νίκολας / Μπατίστ / Μάριτς χωρίς προβλήματα τραυματισμων, με Σάτο, Φώτση, Τσαρτσαρή και τους επίσης πολύ καλούς Περπερογλου και Καιμακ και φυσικά Διαμαντίδη και Ζότς, είμαστε ικανοί για double σε Ελλάδα και το 6ο Ευρωπαικό τρόπαιο.

Ανώνυμος είπε...

Στην ωραία ανάλυση του Elvis ας προσθέσουμε και κάτι που πρέπει να προσέξουμε εμείς οι παναθηναίκοί.

Κώστας Μίσσας, ομοσπονδιακός προπονητής: "Χωρίς συζήτηση υπέρ του φιλοξενούμενου εξελίχθηκε η διακοπή που προκλήθηκε από τη ρίψη φωτοβολίδας από οπαδούς των γηπεδούχων. Δεν βοήθησαν την ομάδα τους ούτε και με τα λέιζερ. Δεν ήταν λίγο πράγμα το δικαίωμα που πήρε ο Ντεστέροβιτς να εκτελέσει ξανά και να ευστοχήσει σε μια καθοριστική βολή, όταν το ματς παιζόταν σε τεντωμένο σκοινί".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Evil συμφωνώ με το 99% όσων έγραψες, απλά δε θεωρώ παικταράδες τους Σάτο και Μάριτς, ούτε καλές προσθήκες τους ΚαΪμακόγλου, Βουγιούκα γιατί είχε καλομάθει η γριά στα σύκα.

Όσο σκέφτομαι τι υλικό είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τι έχουμε τώρα, ε όπως και να το κάνουμε είναι πισωγύρισμα (άποψη με την οποία συμφωνούμε αν κατάλαβα καλά).

Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το ελληνικό πρωτάθλημα μακάρι όμως να διαψευστώ. Μια εκτίμηση κάνω βέβαια. Μου φαίνεται όμως πως δεν είναι αισιόδοξοι και οι ίδιοι στον ΠΑΟ όταν μιλάμε για πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ. Γιατί μέσα στο ΣΕΦ? Δηλαδή θεωρούν ότι θα χάσουμε στον αγώνα της κανονικής διάρκειας? ;-)

Για την Ευρώπη ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα να πάρει ευρωπαικό.

Η γνώμη μου πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Είχα προειδοποιήσει από μέρες πως οι ιδρυτές της ΠΕΚ τα έχουν παίξει και θέλουν ν' ανοίξει η γη και να τους καταπιεί.
Ο Πολέμης ανακοίνωσε ότι δεν πάει για πρόεδρος. Η ανακοίνωσή του:

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μετόχους και τα μέλη του ΔΣ για την υποστήριξή τους. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως μέλος του ΔΣ, όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα.»

Κρίμα. Αλλά μόνο ένας θεότρελος θα αναλάμβανε αυτή τη στιγμή τον ΠΑΟ με τον αεριτζή να παραμονεύει και να υπονομεύει. Και ο Πολέμης είναι λογικός άνθρωπος. Και όμως και ο Νίκας, ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

* όπως

Ανώνυμος είπε...

"με τον αεριτζή να παραμονεύει και να υπονομεύει"
Υπερβολή; Μα το ομολογεί ο ίδιος ο "βγενοπουλικός" Ν. Βασιλαράς στο άρθρο του για την ανακοίνωση Πολέμη:
"Κάτι φαίνεται δεν του κάθισε καλά μετά τις επαφές που έκανε με τους υπόλοιπους μετόχους, ίσως δε να τον πείραξε και ο τρόπος με τον οποίο διέρρευσαν αυτές προς τα έξω. Και ιδιαίτερα αυτή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, όπου είχε και μπόλικη «γαρνιτούρα». Να προσπαθεί ο άνθρωπος να πει «θα συμμαζέψουμε τα πράγματα» και να «μεταφράζεται» ότι θα βάλει (ή θα του... βάλουν) είκοσι «μύρια», δεν είναι ό,τι καλύτερο και σε προκαταβάλλει αρνητικά για όσα μπορεί να ακολουθήσουν" (Βασιλαράς).
Σε απλά ελληνικά: Ο ΠΟΛΕΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Να κάνουμε συλλαλητήριο να φύγει ο Βγενόπουλος και να επιστρέψει ο Βαρδινογιάννης. ;-)

Όλα τα γκοτζαλάκια να βγουν στους δρόμους. :-)))

Ωραίο παικτάκι ο Γεωργιάδης των Σερρών. Και ο Βιερίνια. Ωραία "άκρα". Μεγάλη απώλεια του Σάλπι. :-(

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΑΚΑ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 9' ΚΑΙ ΜΕΤΑ!
ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ!!!

http://www.sportdog.gr/article/6924/o-kaugas-karpetopoulou-%E2%80%93-gkodzou-audio

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουμε συλλαλητήριο να φύγει ο Βγενόπουλος και να επιστρέψει ο Βαρδινογιάννης. ;-)

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ... ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ.
ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΩΡΑ;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Χάσαμε και στο Βόλλευ μέσα στη Γλυφάδα. Και να φανταστείτε πως ο γαύρος είναι 6ος. Είχε φτιάξει ωραία ομάδα ο Σταθακωστόπουλος αλλά τη διέλυσε ο Γιαννακόπουλος. Αν συνέχιζε τις επενδύσεις και δεν του έβαζε τρικλοποδιά ο Θανάσης μέχρι και τσάμπιονς λιγκ θα παίρναμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βλάσης δεν ήταν "τσάτσος" του Βαρδινογιάννη???

Κώστας είπε...

Ήταν, μέχρι να δοθεί εντολή ότι τώρα χτυπάμε τους Γιαννακόπουλους.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Όλοι διαδραμάτισαν τον ύποπτο ρόλο τους. Ο Βλάσης αποδείχθηκε ότι συμμάχησε με το Βαρδινογιάννη γιατί έβλεπε ότι ο Γιαννακόπουλος πήγαινε να τον φάει παρά τις επενδύσεις του.

Τελικά αυτοί οι Γιαννακόπουλοι με κανέναν δε μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά για το καλό του ΠΑΟ.

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑΝ παράγοντα από όσους έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο. Μόνη λύση είναι να εφαρμοστεί ένα μοντέλο αλα Μπάρτσα. Με μέλη μετόχους (όχι σαν του ΟΣΦΠ που απλά τους πήραν τα λεφτά και δεν περνάει ο λόγος τους πουθενά).

Κάποιος πόσταρε ένα διάλογο του Καρπετόπουλου με τον Γκότζο. Τι ακριβώς συμπεράσματα διάγετε από αυτή τη συζήτηση? Το ενδιαφέρον τους ανάγεται στο να πουν την αλήθεια στον κόσμο ή να χειραγωγήσουν τους πράσινους οπαδούς και μαλάκες που τρώνε κουτόχορτο?

squarelogic είπε...

Δεν θέλω να πολυασχολούμαι με την παράγκα του Καραγκιόζη(όπως έχουμε καταντήσει...)αλλά αφού ο Τζίγγερ αποπoιείται το 30 %
δεν το δίνει στον Σισσέ
(και σε φίλους του που θάθελαν να επενδύσουν),και κίνητρο παραμονής να έχει,αλλά και να βάλει τα γυαλιά στους διάφορους Αμπράμοβιτς?

Αντε,γιατί τώρα δεν βλέπω πιο Παναθηναικό απ τον Τζιμπρίλ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ [ΠΧ ΠΑΤΕΡΑΣ] ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ , ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε πόσο πονάει ρε γαυροι όταν μας θεωρείτε ξοφλημένους και βλέπετε ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο Παναθηναικός παρουσιάζεται σοβαρότερος-ουσιαστικότερος και κυρίως δεν χάνει επαφή με την κορυφή; Πόσο εύκολα βρίσκεται ευκαιρίες να παρουσιάσετε ότι ευνοούμαστε από την διαιτησία; Δηλαδή τόσο πολύ φοβάστε; Είναι δυνατόν πια να αμφισβητείτε τα πάντα και να προσπαθήσετε με την προπαγάνδα σας να μας παρουσιάσετε οτι έχουμε την διαιτησία με το μέρος μας; Βόρειοι και Νότιοι γαύροι. Που οι μεν δώσανε ένα ωραίο φιλικό με το παράρτημα των Σερρών και οι άλλοι αφού τα σπάσανε όλα στον Βόλο και τα ΜΜΕ το κάνανε γαργάρα (γιατί είπαμε είναι οι μόνιμα αδικημένοι, κτλ, κτλ) νικήσανε μεν τον Ολ. Βόλου με μόλις 2 ευκαιρίες και το πρώτο γκολ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ στον τερματοφύλακα. Το δικό μας πέναλτι στο Νίνη είναι πέναλτι αλλά επειδή στην Ελλάδα τέτοια πέναλτι παλιά δινόντουσαν μόνο στον γαύρο, προφανώς τα έχουν χάσει τελείως στην ομάδα της τρούμπας και νόμιζαν πως υπήρχε κανονισμός που τέτοια πέναλτι να δίνονται μόνο υπέρ τους οπότε τώρα τους φαίνεται περίεργο!

ΜAD_BOY είπε...

ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: [ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ‘ΚΟΛΛΑΕΙ’ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ]

1. ΤΖΟΡΒΑΣ: ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΡΕΦΛΕΞ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ.

2. ΒΥΝΤΡΑ: ΠΑΝΤΑ «ΑΘΛΗΤΗΣ», ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΛΑΘΗ.

3. ΣΙΜΑΟ: ΊΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΙΜΑΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ. [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΙΜΑΟ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, Ο ΠΛΕΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ]

4. ΝΙΝΗΣ: ΈΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΛΟΓΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ. ΣΟΒΑΡΟΣ, ΩΡΙΜΟΣ, ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΩΣ 8ΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ 10ΡΙ ΑΓΧΩΝΟΤΑΝ, ΛΟΓΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ 20 ΕΤΩΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ –ΑΚΟΜΑ-. ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΙΕΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΡΕΙ.

5. ΚΑΤΣΟΥΡ: ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΕΠΙ ΤΕΝ ΚΑΤΕ, ΔΛΔ ΔΕΞΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΧ ΧΘΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΙΜΑΟ «ΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ» ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ, ΔΙΝΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ Η ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ.

6. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ELVIS ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ. ΣΤΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ «ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟΣ» ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

7. ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Ο ΓΚΟΒΟΥ ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ.

8. ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΙΕΓΚΙ - ΚΑΝΤΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

9. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ 11ΑΔΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ, ΣΥΝΟΧΗ, ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΠΧ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 100% ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ‘ΖΗΤΗΣΕΙ’ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ‘ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΚΤΑ’).

10. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑ – ΨΥΧΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ 11ΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΙΑΛΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΌΤΑΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ.

Κώστας είπε...

Mad Boy με βρισκεις απόλυτα σύμφωνο. Για αυτά που φωνάζουν οι γαύροι πραγματικά μου προκαλεί γέλιο για να μην μου προκαλέσουν εμετό. Πέναλτι δεν ήταν του Νίνη αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν και του Σιμάο. Αλλά αυτό γαργάρα όλοι οι "αντικειμενικοί". Βλέποντας τον τρόπο που λειτουργούν οι γαύροι με πιάνει αηδία. Ας φωνάξουν λίγο τώρα για διατησία και για τον Κόντη και ας ετοιμάζονται για ένα ακόμη φιλικό μέσα στο Γενάρη. Είναι η κλασσική νοοτροπία της πουτάνας που για να μην την πάρουν πρέφα ότι είναι πουτάνα κατηγορέι όλες τις άλλες στην γειτονιά ότι είναι πουτάνες. Μόνο που στα ζώα τους οπαδούς τους πουλάει μόνο αυτό. Σε κανέναν άλλον. Μετά την Κέρκυρα και τον Πανσεραϊκό ετοιμάζονται για ομηρική μάχη με τον Αστέρα του Μποροθρύλου και ακολουθούν οι 2 δύσκολες αγωνιστικές με τον έτερο Ολυμπιακό και με το παράρτημα της Θράκης.

Ανώνυμος είπε...

Εβγαλε και ο κάγκουρας γλώσσα... Ο Μήτρογλου πέτυχε δύο γκολ με τον Πανιώνιο και νομίζει πως κατέκτησε το Μουντιάλ και συνάμα βγήκε πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο δεν ξέρω να μιλάω ελληνικά είπε σε συνέντευξη του πως τον πανηγυρισμό με τα πιστόλια τον έχει μόνο για τους λιμανίσιους, ενώ περιμένει να σκοράρει και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σιγά ρε κάγκουρα, κρατήσου... Μην σκεφτείς πολύ τι πανηγυρισμό θα κάνεις, αν σκοράρεις γιατί δεν πρόκειται! Τσάμπα θα κάψεις και τον εγκέφαλο σου από την σκέψη, άλλωστε έχεις αποδείξει πως δεν υπάρχει και πολύ πράγμα μέσα στο κεφάλι σου.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι πόσες πάσες θα κάνει σήμερα η ομάδα. Επίσης αν θα κάνει σουτ εκτός περιοχής και από ποια σημεία. Με απασχολούν αυτά γιατί είναι καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα. Θα με απασχολούν και όταν θα παίζουμε στο ερασιτεχνικό.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη τρύπα 25 εκ. ευρώ

Εφημερίδα δημοσίευσε τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κατατέθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με τους πράσινους, αν όλα μείνουν ως έχουν, να πρέπει να βρουν άμεσα 10 εκ. ευρώ ή 25 αν η ομάδα δεν βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελικά η έξοδος στην Ευρώπη είναι μονόδρομος για μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, αφού τα έσοδα είναι τεράστια.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις όμως οι επιπτώσεις μπορεί και να είναι καταστροφικές, κάτι που συμβαίνει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που θα πρέπει να κληθεί να βρει τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εφημερίδα Goal News δημοσίευσε τον φετινό προϋπολογισμό της ΠΑΕ, ο οποίος δείχνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Καταρχάς τα μεγάλα έξοδα στο λειτουργικό τμήμα της ΠΑΕ, τα χρήματα που πρέπει να δοθούν σε Σισέ και Λέτο, όμως και τη χασούρα από μεταγραφές.

Επίσης προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ο μάνατζερ του Κατσουράνη θα πάρει προμήθεια 200.000 ευρώ αυτή τη σεζόν, αν και ο παίκτης ήρθε το 2009. Στα έξοδα δεν αναφέρεται κάπου αλλού για προμήθεια και άλλων μάνατζερ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Σεζόν 2009-2010

Λειτουργικά έσοδα:

Εισιτήρια αγώνων (8 εκ. ευρώ): 7.6 από τα διαρκείας και 5.5 τα απλά, όμως 5.2 είναι τα έξοδα αγώνων.

Γιουρόπα Λιγκ (7.8 εκ. ευρώ): Όμιλος, ματς, χορηγοί

Χορηγίες (6.5 εκ. ευρώ): Από φανέλα, διαφημίσεις κτλπ

Τηλεοπτικά (7 εκ. ευρώ): Συμβόλαιο με NOVA και εμπορικά

Λοιπά έσοδα (1.6 εκ. ευρώ): Φιλικά, PAO visa, summer camp, κτλπ

Σύνολο: 30.9 εκ. ευρώ

Λειτουργικά έξοδα:

Ποδοσφαιρικό τμήμα 2009-2010

Συμβόλαια ποδοσφαιριστής (27.8 εκ. ευρώ): Συμβόλαια ποδοσφαιριστών (23 + 4.8 η εφορία)

Συμβόλαια προπονητικού τιμ: 3.3 εκ. ευρώ (2.8 συν 500.000 ευρώ η εφορία)

Πριμ ποδοσφαιριστών (4.7 εκ. ευρώ): 3.7 για την προπέρσινη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και τις συμμετοχές τους συν 1 εκ. ευρώ η εφορία.

Ανταποδοτικές χορηγίες: 1.3 εκ. ευρώ

Κόστος προσωπικού ομάδας (2.7 εκ. ευρώ): Προπονητές ακαδημίας, τεχνικός διευθυντής, τεχνικό-ιατρικό τιμ, σκάουτινγκ, ταξίδια κατασκοπίας.

Golden team: 400.000 ευρώ

Λοιπά έξοδα: 1.7 εκ. ευρώ (Παιανία, συντήρηση, ταξίδια στελεχών)

Σύνολο εξόδων: 41.9 εκ. ευρώ (φορολόγηση συμβολαίων 21%)

Έξοδα διοίκησης:

Κόστος προσωπικού (2.5 εκ. ευρώ): Μισθοί διοικητικού προσωπικού, στελεχών, υπαλλήλων της ΠΑΕ) 800.000 ευρώ: ανταποδοτικές.

Λοιπά έξοδα (2.9 εκ. ευρώ): Ενοίκια, κοινόχρηστα, αναλώσιμα, δημόσιες σχέσεις.

Σύνολο εξόδων: 62 εκ. ευρώ

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά έξοδα:

ΦΠΑ, ΓΗΠΕΛ, Λεωφόρος, πρόστιμα, αγορές παγίων: 5 εκ. ευρώ

Football trading: -3.7 εκ. ευρώ


Μεταγραφικά έσοδα:

Τζιόλης: 900.000 ευρώ σε Σανταντέρ

Ρουκάβινα: 700.000 ευρώ σε Ντιναμό

Ρ. Σόουζα: 620.000 ευρώ δόση από Κορίνθιανς

Ντέιβιντ: 370.000 ευρώ 60% αγόρασε η Φλαμένγκο

Μπιάρσμιρ: 300.000 ευρώ δανεικός

Ίβανσιτς: 200.000 ευρώ από Μάιντς (οψιόν αγοράς)

Σύνολο: 3.1 εκ. ευρώ


Μεταγραφικά έξοδα:

Σισέ: 3.6 εκ. ευρώ (προτελευταία δόση σε Μαρσέιγ)

Λέτο: 1 εκ. ευρώ (προτελευταία δόση σε Λίβερπουλ)

Μπουμσόνγκ: 1 εκ. ευρώ (μεταγραφή από Λιόν)

Γκοβού: 800.000 ευρώ, μπόνους μεταγραφής

Κατσουράνης: 200.000 ευρώ προμήθεια μάνατζερ

Φερνάντες: 120.000 ευρώ κόστος δανεισμού

Πλεσί: 100.00 ευρώ κόστος δανεισμού

Σύνολο εξόδων: 6.8 εκ. ευρώ

Ανώνυμος είπε...

Καλή η τρολιά "ανώνυμε". Αρκούσε να παραπέμψεις στην εφημερίδα αντί για όλα αυτά τα κατεβατά. Καλά όμως έκανες γιατί με το που τα διάβασα, ξανάγινα αισιόδοξος.
Έλλειμα 10 ή 25 εκ. η ΠΑΕ στο τέλος της σεζόν; ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ! Κανένα πρόβλημα. Τα ποσά αυτά είναι για φυστίκια (απ' αυτά τ' αράπικα, με τα οποία αγοράζουμε μαϊμούδες).
Όπως όλοι ξέρουμε, ο παναθηναϊκός ευπατρίδης κ. Ανδρέας Βγενόπουλος είχει τάξει 30-40 εκ. ευρώ μόνο για μεταγραφές έτσι κι έπαιρνε στα στιβαρά του χέρια την ΠΑΕ.
Λόγω κρίσης απλά θα κόψει από τα 40εκ για μεταγραφές τα 10-25εκ του ελλείματος. Έτσι το έλλειμα θα καλυφθεί άνετα και θα μας μείνουν και 15 με 30 εκ. για μεταγραφές!
Δηλαδή είτε για έναν ακόμα Σισέ, είτε για 2 Πιζάρο (αν δεν ήταν η κρίση θα παίρναμε 3).
Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν;
Αρκεί ο κ. Βγενόπουλος να πάρει την ΠΑΕ που του χαρίζουν!

Μπέεεε είπε...

Παίζουν Γιούρκας, Καραγκούνας!
Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας.
0-1 και βλέπουμε.
:-(

ΧΧΧ είπε...

0-2 και προχωράμε!
Ομαδάρα!
Με βάθος πάγκου!
Γιούρκας για τα ένσημα.

Μινχ είπε...

Σιγά...
Θα αποκλειστούμε από την ΑΕΚ στο κύπελλο και κάτι έγινε. Το θέμα είναι να τη πάρουμε στο ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα.
Ο δε κυρ Θανάσης...
Αμέσως να πάρει το φτυάρι να θάψει.
Τι στο διάολο έχουν πάθει και δε το βουλώνουν οι κοντοί. Η ομάδα είναι μέσα στο πρωτάθλημα (που είναι ο θεσμός που ενδιαφέρει γιατί εκεί είναι τα φράγκα) και δείχνει ανεβασμένη. Ποιος το γαμεί το κύπελλο...

Τι νομίζουν ότι εξυπηρετούν με το να μιλάνε και να την απαξιώνουν κάθε φορά?
Αμα δεν έχουν σκοπό να τη βοηθήσουν (ακόμη και κορόιδα να τους έπιασαν) ας το βγάλουν το σκασμό.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μινχ είσαι σοβαρός? Έχασες 2-0 στην έδρα σου από την ΑΕΚ και δεν έγινε τίποτα?

Ποιό κύπελλο? Και σε φιλικό να χάσεις δεν είναι λόγος να γκρινιάξεις?

Συνέχεια ξεφτιλιζόμαστε και όλο κοιτάμε τον επόμενο στόχο?

Τόσο χαμηλά τον πήχη?

Στα παπάρια σου η στεναχώρεια μας για τις εμφανίσεις, για το γεγονός πως δεν έχουμε ομάδα, πρόεδρο, γήπεδο, παίκτες κλπ κλπ και εκείνο που μας νοιάζει είναι να πάρουμε ένα πρωτάθλημα?

Το πήρες και το καλοκαίρι και?

Διαλύεσαι τώρα, μεταγραφές δεν έκανες, ενισχύθηκε ο κυριότερος αντίπαλος σου και πάει λέγοντας.

Μήπως να το παρεις αλλιώς?

Μήπως το μότο που μας έχουν πασάρει "πρωτάθλημα ή καταστροφή" αφορά ΕΚΕΙΝΟΥΣ και όχι ΕΜΑΣ?

Μήπως είναι ένα τέχνασμα για να μας κρατήσουν στις τάξεις τους ως πελάτες και ενώ το "προιόν" δεν κοστίζει τίποτα?

Τόσο πια φανατίλα ή είναι θέμα ανεγκεφαλιάς οπότε καλά μας κάνουν?

Τι να πω ρε παιδί μου.......

Η μαλακία έχει και όρια.....

Παρέα με τον Τουρτούρα και εσύ.....

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Προς μαλάκα ανώνυμο παραπάνω....

Ο Βγενόπουλος νομίζω πως ακόμη και επί εποχής ΠΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν παίρνει μόνος του τον ΠΑΟ και πως ΟΛΟΙ μαζί οι επιχειρηματίες αποτελούν ένα μέγεθος μεγαλύτερο του Αμπράμοβιτς. Κάτι που τελικά όλοι γνωρίζουμε πως δεν πέτυχε.

Άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε μαλακίες.

Βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντε έξι.

Σιγά μην για τα πρωταθλήματα του Κόκκαλη, για το Καραισκάκη, για το γεγονός πως δεν κάναμε δικό μας γήπεδο, για την παράγκα, για τα παικτάκια της εποχής προ ΠΕΚ, μη φταίει ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας.

Δεν τους υπερασπίζομαι, μαλάκες αποδείχθηκαν και αυτοί και λίγοι αλλά για άλλους λόγους.

Όχι θα μας σώσει ο Βαρδινογιάννης. Ή ο Γιαννακόπουλος.

Βρε πας καλά?

Τα θες και τα λες ή είσαι υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών?

Κώστας είπε...

Και χιουμορίστας ο Κωστάκης:

«Δεν παίξαμε καλά, αλλά σίγουρα δεν παίξαμε και άσχημα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.", Κώστας Κατσουράνης μετά το 0-2 από την ομάδα του.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ!

Κώστας είπε...

Τον ΣΑΚΑΤΑ θα φέρει λένε ο Αρης θεσσαλονίκης.
Με γειά του με χαρά του.
Έμεις δεν χρειαζόμαστε ΣΑΚΑΤΑ, έχουμε πολλούς.
Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιούρκας, Ζιλμπέρτο, Μαρίνος, Νίνης, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, όλοι ΣΑΚΑΤΑ είναι.

ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

κατάλαβα, κατάλαβα
θέλει η π να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει "ανώνυμε"

Μινχ είπε...

"Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά"...

είναι δεδομένο ότι η κατάσταση είναι δύσκολη.
Από τη στιγμή όμως που η ομάδα έδειξε αισθητά σημαδια βελτίωσης, κέρδισε τη πιο ποιοτική για μένα ομάδα του πρωταθλήματος, τη Καβάλα,
με τους παίκτες που έχει τώρα, με τη ψευτοδιοίκηση με το προπονητή αυτόν, χρειάζεται στήριξη.

Το να βγαίνουν με τη πρώτη στραβή να την απαξιώνουν μηδενίζοντας την όποια προσπάθεια γίνεται σε τι οφελεί?
Μήπως δε βλέπαμε τη κατάσταση της ομάδας όλους αυτούς τους μήνες?

Αυτό το Ντέρμπυ πια δε ντρέπεται λίγο...
Τα "Διαλυμένο μαγαζί" και κατάντια τα λες όταν πλέον έχουν χαθεί τα πάντα και δε προσβλέπεις σε τίποτα.

Δηλαδή για σένα το πρωτάθλημα και το Champ. League, δε πρέπει να είναι η άμεση προτεραιότητα?

Και εχθές οκ, δε τράβηξε ο Σισέ, ο Καραγκούνης κακώς έπαιζε, ο Γιούρκας σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστά το φετινό Βύνρτρα, γενικά δε τράβηξε η ομάδα. Αλλά τα γκολ ήταν κολόφαρδα ,άμυνα και τερματοφύλακας δεν έφεραν καμιά ευθυνη. Μπορεί δημιουργικά ομάδα να ήταν κακή, αλλά αμυντικά δεν είδα να χάνει τη συνοχή της. Δε νομίζω ότι δικαιολογούνται ο κυρ Θανάσης να μιλάει τώρα για κατάντια.

Υ.Γ. Ημουν και είμαι αντιβαρδινογιαννικός. Πιστευα πολύ στους Γιαννακόπουλους για τη ΠΑΕ. Αλλά επειδή ένα χρόνο τώρα κάνουν δηλώσεις για σπατάλες ("όπως τα κάναν να τα ξεμπλέξουν" λέει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Παυλάρας), σχολιάζουν μεταγραφές (Μελίσσης κτλ), πέρυσι σχολίασαν έντονα την αντικατάσταση του Τεν Κάτε απ το Νιόμπλια και πετάγαν συνέχεια υπονούμενα στη τότε διοίκηση, ας θυμηθούμε ότι πριν χτίσουν την ομαδάρα του μπάσκετ, για 4 χρόνια πολλές επιλογές τους ήταν για το π....
Θυμάται κανένας τον ανεκδίηγητο Παυλίσεβιτς (που με Βράνκοβιτς, Γκάλη, Κόμαζετς έχασε το πρωτάθλημα μες τη Γλυφάδα), τον Μάλκοβιτς και τη λεγεώνα των κοινοτικών (Τζόν Αμίτσι κλπ)?

Γι αυτό έστω κι αν αδικήθηκαν στη πολυμετοχικότητα καλό είναι να είναι πιο φειδωλοί σ' αυτά που λένε και να στηρίζουν την ομάδα έμπρακτα (με τη σιωπή τους καλύτερα).

ΜAD_BOY είπε...

Πάντα γνώριζα ότι η ΑΕΚ είναι κωλόφαρδη αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Τέτοια γκολ πραγματικά δεν μπαίνουν ούτε αν έχεις το χριστό μπάρμπα. Τέτοια κωλοφαρδία δεν είχε ούτε η Ανόρθωση του Κετσπάγια... Πραγματικά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Από τη στιγμή που φάγαμε το γκολ δεν αντιδράσαμε καθόλου βέβαια και η ομάδα θύμισε τις παθογένειες προηγούμενων αγώνων. Ίσως ο Φερέιρα δεν έπρεπε να ανακατέψει τόσο την ομάδα... Από την άλλη λυπήθηκα το Σιμάο. χωρίς να έχει δίπλα του άλλον κόφτη να καλύπτει, δε μπορεί να παίξει τη θέση μόνος. Το ξέρουμε οτί δε μπορεί να αλλάξει πάσα από το ένα πόδι στο άλλο, αλλά ούτε αμυντικά πάει καλά.

YΓ¨με το νεο νομοσχεδιο που θα προτεινει στην ΟΥΕΦΑ ο Πλατινι, ενας συλλογος δεν θα εχει μεγαλυτερη αξια απο τα εσοδα του.
Γιατι να μπουν σε νεα αυξηση μετοχικου κεφαλαιου οταν η ομαδα δεν θα τους αποφερει κερδη και δεν ξερουν ακομη ποια θα ειναι τα νεα νομικα δεδομενα ακριβως,δηλομενου οτι η ομαδα ειναι και ζημιογονος.
Και αυτο ισχυει για ολους και ετσι εξηγειται η μεταστροφη της πουτανοοικογενειας να χαρισει τον Σεμπτεβριο ενοψη των αλλαγων που επικεινται.

Ανώνυμος είπε...

Μινχ

το Ντερμπυ κάνει αυτό ακριβώς που έκαναν οι αντίπαλοί του στο παρελθόν. Μηδενιστική ισοπέδωση. Είναι μια θλιβερή αλλά άκρως παναθηναϊκή κατάσταση στο σύνολό της.