Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23, 2010

Γράμμα,στον κυρ Ανδρέα,τον Αεριτζή...

"Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, ε 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες".

Καμία αντίρρηση κυρ-Ανδρέα...φαντάζομαι και συ δεν θα ζητήσεις καμία εξήγηση από τους μέχρι προχθές συνοδοιπόρους σου που θα σε βρίζουν όπου σε βρουν...το δικαίωμα αυτό το έχουν "πληρώσει" και κείνοι όλα αυτά τα χρόνια που ακολουθούν τον Παναθηναικό από γήπεδο σε γήπεδο απ το υστέρημά τους κι όχι απ τα λεφτά άλλων ανθρώπων...

Ήμουν και γω πριν δυόμιση χρόνια από αυτούς που είχαν ενθουσιαστεί με την πρωτοβουλία σου να ηγηθείς της ΠΕΚ, ευαγγελιζόμενος μέρες μεγαλείου για την κοινή μας "αγαπημένη ".
Παρά τους σκεπτικιστές που σε έλεγαν "νεο Κοσκωτά",σε θεωρούσα δεινό dealmaker και εξπέρ της τακτικής,εκτιμούσα τον ριζοσπαστικό σου λόγο και τις εύστοχες παρεμβάσεις σου.
Με προβλημάτισε λίγο η περίεργη εμπλοκή σου στο θέμα του ΟΤΕ,αλλά θεώρησα ότι ήταν εντός των ορίων του οικονομικού παιχνιδιού...Εντυπωσιάστηκα με την αναδιοργάνωση της Ολυμπιακής,αλλά ξενέρωσα όταν είδα οτι στο χρόνο πάνω προσπαθησες να "βγεις" και από κει,"συμμαχώντας" με τον άσπονδο μέχρι τότε 'εχθρό" σου,καταργωντας-όλως τυχαίως- κάθε έννοια ανταγωνισμού στις εσωτερικές πτήσεις.
Κάπου εκει άρχισα να προβληματίζομαι...
Προστέθηκαν και κάμποσες αποχωρήσεις από τα παναθηναικά δρώμενα και ισάριθμες επάνοδοι με αποτέλεσμα να αμφιβάλλω σοβαρά κατά πόσο θα γινόταν η περίφημη μεταβίβαση του ποσοστού Βαρδινογιάννη.Ήταν και η αδιαφορία σου για τον μαρασμό του Ερασιτεχνη,παρά το ότι προέρχεσαι από τα σπλάχνα του.
Όσο κι αν οι γενικές συνθήκες της Ελλάδας του 2010 είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του 2008,μια καθαρή εξήγηση την ΧΡΩΣΤΟΥΣΕΣ:
Κανένας δεν θα σε έψεγε αν έλεγες "οτι αναζήτησα συμπαίκτες/συμμάχους για την στήριξη του Παναθηναικού και μην βρίσκοντας πρόθυμους συνεργάτες, μόνος μου δεν μπορώ πλέον να σηκώσω το βάρος",έστω κι αν στρεφόσουν σε ένα πιο "μετρημένο" μοντέλο,με μεγαλύτερη έμφαση στην ανάδειξη παικτών.Αλλά η αλαζονεία του "δε χρωστώ εξήγηση" προκαλεί,ιδιαίτερα σε τέτοιες ευαίσθητες περιόδους...
Για να δούμε πως θα σου βγει,τώρα που μάλλον θ'αρχίσουν οι εισαγγελικές έρευνες στην MIG,με τον κόσμο του Παναθηναικού που ξεδιάντροπα εκμεταλλεύθηκες για άλλους σκοπούς,όχι πλέον "ασπίδα" σου,αλλά απέναντί σου.
Γιατί στο δικό σου επίπεδο,η οριστική απώλεια της αξιοπιστίας κοστίζει πολύ παραπάνω από μερικά εκατομύρια ευρώ...

50 σχόλια:

Old Boy είπε...

Ήθελα να γράψω κι εγώ στο ίδιο πνεύμα, αλλά με πρόλαβες και καλά έκανες.
Η φράση «Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή» θα μείνει στην ιστορία νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο ο Αεριτζής που δεν σκοπεύει να δώσει καμιά εξήγηση.
Καμιά εξήγηση δεν φαίνεται πως σκοπεύει να δώσει κι ένα ολόκληρο στημένο κύκλωμα "δηλητηριογράφων" στα μμε, έντυπα και ηλεκτρονικά, που
όχι απλώς τον υποστήριζαν (δικαίωμα καθενός να υποστηρίζει όποιον θέλει),
ούτε απλώς τον υποστήριζαν ενώ ήξεραν το ποιόν του (δεν είναι δικαίωμα κανενός να υποστηρίζει κάποιον ενώ ξέρει πως είναι τρύπιος, αλλά έστω ότι ήταν "για καλό σκοπό"),
αλλά έβγαζαν τρελούς και, ακόμα χειρότερα, χυδαιολογούσαν αισχρά εναντίον όσων διατύπωναν τις αμφιβολίες και τις ενστάσεις τους για τον "μεσσία" (αυτό όχι μόνο δεν είναι δικαίωμα κανενός, αλλά είναι και κολάσιμη αλητεία).

Ανώνυμος είπε...

Για παράδειγμα:
Ο Βέργης στην εφημερίδα GOAL,
που - μαζί με την ΕΞΕΔΡΑ - στήριξε μέχρις εσχάτων ... συν κάτι (μέχρι και προχτες ο Σαμπράκος έγραφε ότι όλα αυτά είναι κόλπα του Βγενόπουλου για να καθαρίσει την ΠΑΕ ακόμη κι από τον Πατέρα και να επιβληθεί ως ο μοναδικός ηγέτης της!!! όπως κι η ΕΞΕΔΡΑ έγραφε παραπροχτές ότι ο Βγενόπουλος είναι πανέτοιμος να πάρει ακόμα και τον Ερασιτέχνη!!!),
έχει σήμερα εκτενές άρθρο όπου αναλύει με στοιχεία τα της "πτώσης" του Mr MIG τα τελευταία δυο χρόνια.
Ωραία. Μπράβο.
Μόνο που όλα αυτά τα στοιχεία (τα διογκούμενα χρέη της Ολυμπιακής και άλλες αποτυχίες του) ήταν γνωστά όλο τον προηγούμενο καιρό.
Οποιοσδήποτε καθόταν 5 λεπτά να ψάξει, αυτά τα στοιχεία τα έβρισκε.
Δεν ήταν δα και τίποτα "απόρρητα".
Πόσο μάλλον αν είναι δημοσιογράφος. Πανεύκολο να τα βρει!
Δεν τα ήξεραν λοιπόν όλα αυτά τα στοιχεία, που τώρα ξεφουρνίζουν, οι κύριοι "δηλητηριογράφοι" του GOAL και της ΕΞΕΔΡΑΣ, όταν όλον αυτό τον καιρό ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ τον κόσμο με τον Βγενόπουλο;;;
Αυτοί οι κύριοι δεν χρωστάνε καμιά εξήγηση;;;

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ο Βγενόπουλος εμφανίστηκε στον ΠΑΟ τα τελευταία 3 χρόνια.

Τι έγινε στα προηγούμενα 30 χρόνια θα μας πει κανείς?

ΕΚΕΙ είναι η ρίζα του κακού. Γιατί ο ΠΑΟ είναι ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ που διαλύεται.

Ο Βγενόπουλος ΑΥΤΟ εκμεταλεύτηκε και νομίζω πως ΕΚΕΙ πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα.

ο Βγενόπουλος δε φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών μας. Πρόδωσε αν θέλετε τα όνειρα χιλιάδων Παναθηναικών να ξεφύγουν από τη μιζέρια της εποχής Βαρδινογιάννη.

Ο Βαρδινογιάννης όμως ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τα όνειρα μας. Και μαζί του σύμπλευσε και ο Γιαννακόπουλος.

Δεν το ξεχνάει αυτό ο κόσμος του Παναθηναικού όσο προπαγάνδα και να δεχθεί.

Να ρίξουμε τις ευθύνες εκεί που αναλογούν αλλά το να εστιάσουμε μόνο στο Βγενόπουλο είναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟ αν όχι ΗΛΙΘΙΟ.

Υ.Γ. Old Boy εσύ δεν εμφανιζόσουν το καλοκαίρι και έλεγες "μην απαξιώνετε την ομάδα του νταμπλ"? Μετά γιατί εξαφανίστηκες? Γιατί δε στήριξες την ομαδάρα του νταμπλ? Γιατί δε βγήκες να πεις "έκανα λάθος". Η ομάδα είχε πρόβλημα και πριν. Η ομάδα που στήθηκε να αντικαταστήσει μια προβληματική ομάδα ήταν και αυτή προβληματική.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Βαζάκας: "«Έχω περάσει από ομάδες όλων των κατηγοριών. Αυτό που προσπαθώ να περάσω στα Τρίκαλα είναι πως κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Τα Τρίκαλα απέκλεισαν τον Άρη γιατί να μην σκεφτόμασταν κάτι τέτοιο και με τον ΠΑΟ. Σκεφτόμαστε αν όχι την πρόκριση να πάμε στα Τρίκαλα τον επαναληπτικό.
Ο Παναθηναϊκός είναι προβλέψιμος και όλο το παιχνίδι του είναι πάνω στον Σισέ. Εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον Σισέ ο οποίος στηρίζεται στη ταχύτητα. Εμείς προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τον ΠΑΟ να μας βάλει στην περιοχή. Πιέσαμε τους χαφ για να μην ανέβει. Μόνο ο Νίνης ήταν καλός χθες.
Ο Φερέιρα έχει πολύ δύσκολο έργο για να επαναφέρει την ομάδα. Ο ΠΑΟ από την στιγμή που η γενιά του Καραγκούνη πάει στον πάγκο, τα νέα παιδιά δεν μπορούν να βοηθήσουν τόσο πολύ ακόμη. Αυτοί που ήρθαν δεν μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟ. Μου θυμίζει τον περσινό Ολυμπιακό.
Στο μόνο που δεν του λείπει του ΠΑΟ είναι η φυσική κατάσταση. Άλλο είναι. Οι παίκτες που ήρθαν δεν έδεσαν. Ήρθαν και δεν παίζουν καλά. Ο ΠΑΟ δεν έχει πλάνο. Όλο του το παιχνίδι στηρίζεται στο να κάνει κίνηση ο Σισέ και να του βγει η πάσα»"

Μέχρι και ο Βαζάκας μας πήρε χαμπάρι, μαλάκας. :-))

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακόπουλος: "Αλλοι βλέπουν τον Παναθηναϊκό ως διαφήμιση, άλλοι με την καρδιά τους και άλλοι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη."

Μετάφραση: "Ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας βλέπουν τον Παναθηναικό ως διαφήμιση, εμείς με την καρδιά μας και οι Βαρδινογιάννηδες δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη".

Για αυτό σας λέω μην ασχολείστε με τους μαλάκες.

Έχει και συνέχεια το "έργο".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Στο προηγούμενο post πάτησα κατά λάθος το enter πριν προλάβω να "υπογράψω".

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Ένα μεγάλο ΜΡΠΑΒΟ στους οπαδούς που χθες στο κλειστό ΟΑΚΑ δήλωσαν:

"EIΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ".

Γιατί αυτό το ξεχνάνε "μερικοί".

Μόνη μου ένσταση είναι το πανό.

Αντί του "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ", έπρεπε να γραφτεί "ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ".

Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να έχει ΚΑΝΕΝΑΝ τους στο Δ.Σ.

ΜΟΝΟ τον κόσμο του ΠΑΟ. Ας μεταβιβαστούν οι μετοχές τους στον ερασιτέχνη και ας ανοίξει ο ερασιτέχνης για όλο τον κόσμο. Ας γίνει ένα σύστημα παρόμοιο με της Μπαρτσελόνα. Με μέλη (όχι σαν του ΟΣΦΠ). Και αν εμφανιστεί κάποιος επενδυτής θα τον ψηφίζουν τα μέλη τα οποία θα έχουν το πλειοψηφικό πακέτο και θα μπορούν να τον καθαιρέσουν μετά από το πέρας της θητείας του (που θα καθοριστεί από πριν).

Η ΜΟΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ για την ΠΑΕ και τον ίδιο τον ερασιτέχνη.

Έτσι και αλλιώς διαχειριστές εσόδων είναι και όχι επενδυτές.

--------------------

Για να ευοδωθούν τα ανωτέρω θα πρέπει το έγκλημα να λάβει τέλος.
Αφήστες τους να αυτοδιαλυθούν. Και μετά ας αναλάβει ο κόσμος δράση για να εξυγιάνει το σύλλογο.

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Προκειμένου να σταματήσει η ακατάσχετη γαυροποίηση του μπλογκ θα πω τα εξής:

1. Όσα λεφτά έριξε ο Βγενόπουλος στον Παναθηναϊκό σε δυο χρόνια, δεν είχε βάλει η οικογένεια σε τριάντα.

2. Σε μια εταιρεία που δεν του ανήκε και από την οποία μάλιστα, με τους γνωστούς χειρισμούς, τον έδιωξε το καλοκαίρι ο γνωστός δυνάστης μας προκειμένου να την διαλύσει.

3. Μεταγραφή τύπου Σισέ δεν είχατε δει ποτέ σας και ούτε θα βλέπατε υπό τον Βαρδινογιάννειο ζυγό. Μάλλον κάποιοι ξεχάσατε πολύ εύκολα τους Μίτου, Αντριτς, Πόλακ, Βόουτερ, Μαλέκους και λοιπά παλτά για την βαρυχειμωνιά της Σιβηρίας.

4.Ότι άνοιγμα και να έχει-ΕΑΝ ΕΧΕΙ-η ΠΑΕ βρε βλάκες δεν δημιουργήθηκε από τους Βγενόπουλο-Πατέρα γιατί απλούστατα λεφτά υπήρχαν από την αύξηση. Το να κατασπαταλήθηκαν ή να επενδύθηκαν λανθασμένα σαφώς και το συζητάμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Αν υπάρχει άνοιγμα, ήτοι συσσωρευμένα χρέη, είναι από παρελθούσες χρήσεις-επιλογές.

5. Η όποια ολιγωρία, οπισθοχώρηση ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε δεν αναιρεί, δεν δικαιολογεί και κυρίως δεν εξαγνίζει 30 χρόνια τυραννίας και προδοσίας. Και ακόμα περισσότερο να δίνει δικαίωμα σε σφουγγοκωλάριους τύπου Γκόντζου που έχουν ρουφήξει το αίμα ομάδας και φιλάθλων με το μπουρί της σόμπας, όχι απλά να μιλούν για δικαίωση αλλά ούτε καν να έχουν το θράσος να βγαίνουν από τα λαγούμια τους.

6. Κάποιοι βιάζεστε υπερβολικά και σε λίγο καιρό θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Τόση αγανάκτηση και μίσος για πραγματικό Παναθηναϊκό κάποιον που προσέφερε-ακόμα και αν υποθέσουμε πως λάκισε-και τόση υπομονή και στήριξη (30 ολόκληρα χρόνια)σε μια οικογένεια αποδεδειγμένα εχθρική προς την ομάδα και τον λαό της.

Εν ολίγοις ακόμα και αν κάποιος μας απογοητεύσει ή δεν εκπληρώσει τις προσδοκίες μας, δεν δικαιούται αυτόν τον χλευασμό και τόση αχαριστία. Κάποιοι είστε πραγματικά άθλιοι.

squarelogic είπε...

Κουτόχορτε,
δεν ξερω αν αναφέρεσαι στο δικό μου κείμενο.Δε νομίζω να αδικώ τον
'αεριτζή"...Το δικαίωμα μου το έδωσε ο ίδιος με τα αψυχολογητα μπες-βγες που έκαναν άνω κάτω την ομάδα.Εκείνο που κυρίως καυτηριάζω είναι το "δε χρωστάω εξηγήσεις" όταν είναι φανερό οτι έψαχνε αφορμή για να την κάνει απ'οταν ο Τζίγγερ προσφέρθηκε(?) να του χαρίσει το πακέτο.
Αυτό βέβαια δεν παραγραφει τη μιζέρια της βαρδινογιαννικης διαχείρησης-που άλλωστε ήταν και ο λόγος της δημιουργίας του μπλογκ-ούτε με κάνει νοσταλγό της φαμίλιας.Αλλά το να έχει κάνει ο Βαρδής 2 αεροπλανικά ζίου ζίτσου στον Βγενό(με την αποδοχή της πολυμετοχικότητας αρχικά,και την δωρεάν παραχώρηση του 30%)εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα,ποιός θα το περίμενε...

Τέλος,θα έγραφα και κάτι περί σεβασμού της διαφορετικής γνώμης,αλλά σε έναν ορμητικό αφοριστή σαν εσένα,θα πάει χαμένο,οπότε άστο...
--)))

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είπε...

Φίλε square
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, πολλώ δε μάλλον η δική σου που ανήκεις στους πρωτεργάτες αυτής της αυθεντικά Παναθηναϊκής γωνιάς. Το σχόλιο μου είχε άλλους αποδέκτες. Και ο old boy ξέρω πως θα διαφωνήσει μαζί μου αλλά δεν σημαίνει κάτι, είναι φίλος μου (κανονικός και όχι διαδικτυακός)πολλά χρόνια.

Εάν το θέλεις είναι η έκφραση της δικής μου αγανάκτησης για την επιλεκτική μνήμη και παροιμιώδη αχαριστία που επιδεικνύουν κάποιοι εδώ μέσα αλλά και σε πολλά σαιτ και μπλογκ. Τίποτα παραπάνω.

squarelogic είπε...

ΟΚ,Κουτόχορτε,

έτσι υπέθεσα κι εγώ...Μπορεί να αξιωθήκαμε να καμαρώσουμε εναν Σισσέ στα πράσινα,αλλά αν η τελική συνέπεια όλης αυτής της ιστορίας που ξεκίνησε 3χρόνια πριν με την ΠΕΚ,ήταν να περάσει ο ΠΑΟ έστω απ την μίζερη αλλά σταθερή διαχείρηση των Βαρδινογιάννηδων,σε διοίκηση Πρωτοδικείου και απρόβλεπτες περιπέτειες,μάλλον θα ήταν καλύτερα να μας έλειπε το..βύσσινο,δε νομίζεις?

Θέλω να πω ότι όταν υποκινείς και ξεσηκώνεις τέτοιες ανατροπές και καταστάσεις,μετά έχεις ΕΥΘΥΝΕΣ,δεν μπορείς όποτε θέλεις να παίρνεις το καπελάκι σου και να φεύγεις...

Αν υπάρχει οικονομικό άνοιγμα από προηγούμενες χρήσεις θα έβγαιναν και θα έλεγαν "τόσα χρωστά το μαγαζί,άρα όχι μόνο δεν παίρνεις μετρητό,αλλά να καλύψεις τα χρέη πριν το πάρουμε".
Δεν άκουσα κάτι τέτοιο...αντ'αυτού ο τύπος την έκανε με αστεία αφορμή αγνοώντας(?) κι αυτόν ακόμα τον Πατέρα!
Νομίζω οτι η φυγή του χωρίς μια καθαρή και έντιμη εξήγηση,που θα ήταν αποδεκτή στο βαθμό που όλοι κατανοούμε οτι τα ρπάγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το 2008,ήταν ενα κολοσσιαίο σφάλμα,που θα ακυρώσει οριστικά και τα όποια σχεδια είχε εκτός του επιχειρ/κού στίβου.
Ευχές για τις γιορτές!

Old Boy είπε...

Μαύρη είναι η νύχτα, δεν το θυμάμαι αυτό που λες, αλλά δεν το αμφισβητώ κιόλας. Ούτως ή άλλως το πίστευα. Ναι, όχι απλά πίστευα στην περσινή ομάδα, αλλά επιπρόσθετα ήλπιζα ότι φέτος έχουν γίνει προσθήκες που θα την πάνε ένα στάδιο πιο πάνω (σε συνδυασμό με την ομοιογένεια ενός χρόνου, την ωρίμανση του Νίνη κλπ). Οπότε αν εξαφανίστηκα είναι επειδή ξενέρωσα αφάνταστα με αυτό το κακό χάλι.
Αν λοιπόν το θέμα είναι να παραδεχθώ πως λάθος είδα τα πράγματα και πως με διέψευσε πανηγυρικά η εικόνα της ομάδας, ναι λάθος τα είδα. Ωστόσο και πάλι δεν θεωρώ ότι το υλικό που έχει η ομάδα είναι για αυτή την εικόνα. Και για αυτό τη θεωρώ εντελώς μα εντελώς δυσανάλογα κακή.

Old Boy είπε...

Κουτόχορτε, δεν καταλαβαίνω γιατί το να κατακρίνεις τον Βγενόπουλο συνεπάγεται την αθώωση των Βαρδινογιάννηδων. Έτερον εκάτερον. Ο τύπος είπε και ξείπε πάμπολλες φορές. Τα δεν χρωστάω εξήγηση σε κανένα είναι είτε για γέλια. Να εξηγήσει. Εκτός και αν δεν έχει κάτι να εξηγήσει, εκτός και αν ξέμεινε από δικαιολογίες.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Old Boy οκ πάμε παρακάτω που λένε (δεν έχει και πολύ σημασία έτσι όπως γίναμε). ;-)

Square μια απορία γιατί εντόπισα ένα παράδοξο - ή εγώ δεν κατάλαβα καλά - στα λόγια σου.

Αναφέρεις σχετικά:

"...αν η τελική συνέπεια όλης αυτής της ιστορίας που ξεκίνησε 3χρόνια πριν με την ΠΕΚ,ήταν να περάσει ο ΠΑΟ έστω απ την μίζερη αλλά σταθερή διαχείρηση των Βαρδινογιάννηδων,σε διοίκηση Πρωτοδικείου και απρόβλεπτες περιπέτειες,μάλλον θα ήταν καλύτερα να μας έλειπε το..βύσσινο,δε νομίζεις?"

Το οποίο δε συνάδει με το:

"Αυτό βέβαια δεν παραγραφει τη μιζέρια της βαρδινογιαννικης διαχείρησης-που άλλωστε ήταν και ο λόγος της δημιουργίας του μπλογκ-"

Αλήθεια θεωρείς ότι τσάμπα έγινε ότι έγινε και ότι από το να κάναμε κάτι θα ήταν καλύτερα να μέναμε με το Βαρδινογιάννη? Γιατί αν παραδέχεσαι ότι υπήρχε μιζέρια, τότε καλώς αντιδράσαμε άσχετα με την εξέλιξη της υπόθεσης που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μεταφραστεί σε επιστροφή στη μιζέρια. Μιζέρια το πρωτοδικείο (είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟ δε θα καταλήξει εκεί), μιζέρια όμως και ο Βαρδινογιάννης (χιλιάδες οπαδοί ξέρουν....όπως και κατασκευαστές πλυντηρίων).

Υ.Γ.1 Περιττό να πω ότι συντάσσομαι ΠΛΗΡΩΣ με τον "Δεν τρώμε Κουτόχορτο".

Υ.Γ.2 Πολέμης: "δεν θα πτωχεύσει ο σύλλογος, ξέρουν όμως πως από δω και πέρα πρέπει να ακολουθήσουν μια τελείως διαφορετική πολιτική, ώστε να μην είναι αναγκασμένοι κάθε χρόνο να "ματώνουν" την τσέπη τους. Καθώς τα έσοδα είναι ... γνωστά από τώρα (εισιτήρια διαρκείας, τηλεοπτικά δικαιώματα και υπό προϋποθέσεις τσάμπιονς λιγκ) κάπως έτσι θα κινηθούν και ... στα έξοδα." (από sport24) = συγνώμη αλλά τι τους χρειαζόμαστε θα μου πει κανείς? Αφού ξοδεύουν μόνο από τα έσοδα. Τι μας ενδιαφέρει το οικονομικό του εκτόπισμα? Μήπως πρέπει να περάσει η ομάδα στα χέρια του κόσμου?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ ήταν ο Βαρδινογιάννης. Μετά το Βαρδινογιάννη, το πρόβλημα ήταν ο εμφύλιος. Ο Παναθηναικός βρισκόταν όμηρος μια δικτατορικής διοίκησης και τώρα είναι όμηρος των προσωπικών επιδιώξεων 5 μαλάκων.

Αυτή η δημοσίευση πχ http://www.sport-fm.gr/article/365347 αλλά και αυτή http://www.sport-fm.gr/article/365358 αποτελεί ξεφτίλα πως να το κάνουμε και ενδεικτική του προβλήματος της ομάδας. Αυτό βιώνουμε τα τελευταία χρόνια δυστυχώς.

Η επόμενη μέρα πρέπει να σημάνει την αποδέσμευση του ΠΑΟ από όλους αυτούς τους ηλίθιους. Αυτό θα πρέπει να είναι το κίνητρο για ένα νέο συλλαλητήριο και αυτό το κυρίως θέμα ή PLAN B αν θέλετε.

Διαβάστε αυτό

http://www.sport-fm.gr/article/365302

αλλά και αυτό

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=31513&autid=4

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ.

squarelogic είπε...

Αντιγράφω πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον 4minister
(http://4minister.wordpress.com/)

1. Πριν την παραίτηση Πατέρα, 2-3 μέρες πριν, είχαν βρεθεί Πατέρας – Τζίγκερ, και ο πρώτος ζήτησε από τον 2ο ένα μέρος των 18 εκ. για να διατεθεί σε μεταγραφές Γενάρη, εισπράττοντας αρνητική απάντηση. Γι’ αυτό και αποχωρώντας, τη Δευτέρα 20/11, κάρφωσε το μετρητό που υπάρχει στα ταμεία, για να καταλάβουν όσοι έχουν πλύνει τα μάτια τους, ότι οι μεγαλομέτοχοι έχουν σκοπό να παντελονιάσουν το μαρούλι. Η άμεση απάντηση, μέσα σε 10-15 λεπτά, έδειξε ότι αιφνιδιάστηκαν.
2. Γίνεται επίσης ξεκάθαρο ότι, μετά το καλοκαίρι τουλάχιστον, η Οικογένεια κουμαντάρει το ταμείο, επομένως αυτή κουμαντάρει το “μαγαζί”, άσχετα με τις διάφορες δημόσιες δηλώσεις, περί μη επιθυμίας επιστροφής τους στη διοίκηση. Γι’ αυτό είχαμε προσέξει διαφορετική διακυβέρνηση απ’ τον Πατέρα, χλωμή και με πυρετό.
3. Οι ίδιοι είναι αυτοί που έβαλαν 4 εκ ευρώ λιγότερα στην τελευταία Α.Μ.Κ. με αποτέλεσμα ο Παύλος να ζητήσει πίσω τα 350.000, αφού έγινε μικρότερη από την ανακοινωθείσα αύξηση, και θέλει να αντιστοιχεί το ποσό της συνεισφοράς του στην πραγματική αύξηση.
4. Οι ίδιοι πάλι οφείλουν τα 6 εκ ευρώ που παραχωρήθηκαν στη ΓΗΠΕΛ, πράγμα που έχουν αποδεχθεί να επιστρέψουν, αλλά κωλυσιεργούν να τα βάλουν στη θέση τους.

Εγείρεται λοιπόν το συντριπτικό ερώτημα. Είναι αλήθεια το «δεν πουλάμε, χαρίζουμε» που ακούσαμε το καλοκαίρι; Γιατί οι μετέπειτα πράξεις άλλα δίνουν σαν συμπέρασμα. Ότι «χαρτούρα uber allas»

Ανώνυμος είπε...

Σωστά! Χάρη στον Βγενόπουλο είδαμε επιτέλους ένα νταμπλ, κάτι που δεν είχαμε δει ποτέ τα προηγούμενα 30, 50 ή κι 100 χρόνια.
Και χάρη στο Βγενόπουλο παίξαμε και μια χρονιά καλά στην Ευρώπη, κάτι που επίσης δεν είχαμε δει ποτέ τα προηγούμενα 50, 50 ή κι 100χρόνια.
Και μετά μιλάμε για επιλεκτική μνήμη και βολικές ανασκοπήσεις.

Ας σοβαρευτούμε. Οι καιροί απαιτούν σκέψη και όχι συνθηματολογίες.
Με ποιο μέτρο μπορεί να αποτιμηθεί η παρουσία του Βγενόπουλου;
Ορίστε: Η όποια αξία του Βγενόπουλου προσμετρήθηκε εξαρχής - και θα προσμετρούνταν και τελικά - σε συνάρτηση με την απελευθέρωση από την Οικογένεια.
Διαφωνεί κανείς σε αυτό;
Στο βαθμό που ο Βγενόπουλος κινήθηκε και συνέχιζε να κινείται δραστικά (όχι απλώς ρητορικά) προς αυτή την κατεύθυνση, η αξία του ανέβαινε κατακόρυφα και μαζί και οι προσδοκίες κι η αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του.
Η οριστική αποτίμηση της αξίας του θα γινόταν, εννοείται, εάν πετύχαινε την πλήρη απελευθέρωση του συλλόγου από την οικογένεια. Εάν δηλαδή προχωρούσε, όπως είχε υποσχεθεί, στην απόκτηση (είτε με αγορά, είτε από δωρεά) του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ καταρχήν - ώστε στη συνέχεια, εάν αυτό ήταν εφικτό, να εκδιώξει πλήρως την Οικογένεια.
Αντί γι' αυτό, ο Βγενόπουλος, αθετώντας τη συμφωνία του τόσο με την Οικογένεια όσο και (το βασικότερο) με τον κόσμο του ΠΑΟ, την κοπάνησε κανονικά και, το χειρότερο, χωρίς εξηγήσεις και με μια υπερφίαλη ανακοίνωση για γέλια.
Αυτομάτως λοιπόν έχασε την όποια αξία του. Μηδενίστηκε. Κι ακόμα παρακάτω από το μηδέν έπεσε η αξία του, γιατί φάνηκε ανάξιος των υποσχέσεών του και του ιστορικού ρόλου του(=απελευθερωτής από το ζυγό της Οικογένειας). Και δυο φορές πιο παρακάτω γιατί άφησε τον Παναθηναϊκό όχι απλώς στο χείλος του γκρεμού αλλά μέσα στη χαράδρα.
Αυτό είναι όλο.
Πικρό, θλιβερό, τραγικό ίσως, όπως πάντοτε είναι η αλήθεια για όποιον έχει παραμυθιαστεί, αλλά αυτό είναι.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερές αποκαλύψεις!
Το ερώτημα όμως Squarelogic είναι γιατί αυτά τα αποκαλυπτικά,
τα γράφει ένας ανώνυμος με nick "Μπάλα ξώραφη" στο blog κάποιου με το ψευδώνυμο "4minister",
και δεν τα είπε ανοιχτά, ξεκάθαρα κι αντρίκεια στην ανακοίνωσή του
ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας,
ούτε στη δική του ανακοίνωση
ο ίδιος ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Γιατί πρέπει να λέγονται από ψευδώνυμους και να μην μπορεί να ελεγχθεί η αξιοπιστία τους;
Γιατί πρέπει να μεταδίδονται με τη μορφή του ράδιο-αρβύλα;

squarelogic είπε...

Ο "υπουργός" είναι δημοσιογράφος,φίλος του ΠΑΟ, που διατηρεί αυτό το μπλογκ.
Τα στοιχεία αυτά προέρχονται προφανώς από το "ψάξιμο"που έκανε,δεν είναι συνήθως μασημένη τροφή-αναπαραγωγή δελτίων τύπου.

Τώρα,αν είναι έτσι τα πράγματα,γατί δεν βγήκε ο Βγενό να τα πει,είναι ένα πολύ λογικό ερώτημα,που όμως δεν μπορει να απαντηθεί από εμάς(ειδικά για έναν απρόβλεπτο τακτικιστή σαν αυτον )

Ανώνυμος είπε...

Μα "δημοσιογράφοι φίλοι του ΠΑΟ" ήταν όλοι αυτοί που μέχρι και την τελευταία στιγμή διέδιδαν ότι ο Βγενόπουλος είναι πανέτοιμος να αναλάβει όχι μόνο την ΠΑΕ αλλά και τον Ερασιτέχνη, να φτιάξει την "Παναθηναϊκή Πολιτεία" στο ΟΑΚΑ και άλλα παρόμοια. Όπως "δημοσιογράφος φίλος του ΠΑΟ" είναι και αυτός που, δυο μέρες μετά την τραγική διάψευση όλων αυτών των παραμυθιών, διατυμπάνιζε πως αυτή η 3η αποχώρηση του Βγενόπολου ήταν και αυτή "κόλπο" ώστε να απαλλαγεί και από τον Νικόλα Πατέρα (!!!) για να αναλάβει όπως ο ίδιος γουστάρει και με πρόσωπα "της απολύτου εμπιστοσύνης του" την ΠΑΕ.
Είναι ακόμα δυνατόν να εμπιστεύεται λογικός άνθρωπος αυτούς τους δημοσιογράφους;;;
Προσωπικά, η λογική ποτέ δεν απαγοήτευσε, όποτε την χρησιμοποίησα.
Εάν αυτά τα θρυλούμενα (όπως και τα περί δυσβάσταχτου ανοίγματος της ΠΑΕ) ίσχυαν, τότε ο Βγενόπουλος και Πατέρας θα τα είχαν παρευθύς κοινοποιήσει, ακριβώς διότι θα αποτελούσαν "όπλα" τους και ασπίδες προστασίας της υστεροφημίας τους απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟ, που τώρα πλέον τους θεωρεί από αεριτζήδες έως προδότες.
Πάντως πρέπει να πω και το εξής: όπως και να έχει, εγώ έχω καταγράψει στα θετικά του Βγενόπουλου ότι, βγαίνοντας μπροστά και διεκδικώντας την ΠΑΕ από την Οικογένεια, την υποχρέωσε να ανοίξει τις πόρτες σε άλλους μετόχους και έσπασε το "άβατον".
Γι' αυτό, και μόνο γι' αυτό, τον ευχαριστώ.
Το λέω γιατί βλέπω ότι, εντελώς ανόητα, κάποιοι, από καθαρό συναισθηματισμό, ξαναρίχνουν τον κόσμο στην κενή συνθηματολογία.

squarelogic είπε...

Το 'δημοσιογράφος,φίλος του ΠΑΟ" δεν γράφτηκε με την έννοια του Βασιλαρά ή του Μένιου ή του Βεργή,δηλ.επώνυμων τύπων που παραγοντίζουν ή χρηματίζονται για να προωθούν τις θέσεις του ενός ή του άλλου μεγιστάνα.
Έχει τη σημασία του ότι είναι ενα μπλογκ σαν τα δικά μας,και απ τα σχόλια του,που τα παρακολουθώ καιρό,βλέπω οτι μοιράζεται τις δικές μας αγωνίες.Απλά λόγω επαγγελματικής σχέσης με τον χώρο(που ίσως να μην είναι αμιγώς δημοσιογραφική,δηλ.ενδεχεται να εργάζεται πχ.στην τεχνική υποστήριξη κάποιου δημοσιογραφ.οργανισμού)αλιεύει και συσχετίζει κάποιες πληροφορίες στις οποίες εμείς δεν έχουμε πρόσβαση.
Το ερώτημα γιατί αυτά δεν τα κοινοποίησαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι,λογικό και κεφαλαιώδες...Φαντάζομαι,θα το καταλάβουμε προσεχώς...
Χρόνια Πολλά σε όλους....

Ανώνυμος είπε...

Η λογική και πάλι θα μας σώσει. Ακόμη και ο αγνότερος των δημοσιογράφων φίλων του ΠΑΟ να είναι ο άνθρωπος, ας προσεχθεί αυτό:
άλλο το "συσχετιζω υπαρκτές πληροφορίες και εξ αυτών κατασκευάζω μια ερμηνεία τους
(όπως πχ μπορεί να συσχετίσει κανείς τη μη-συμμετοχή των 3 ιδρυτών της ΠΕΚ στην ΑΜΚ με την εμφάνιση των καταγγελιών Βεντούρη για απατεωνιές Βγενόπουλου σε βάρος μικρότερων μετόχων στα εταιρικά του σχήματα, και από αυτή τη συσχέτιση ερμηνεύω ότι αργά ή γρήγορα επίκειται 3η και μάλλον οριστική αποχώρηση του Βγενόπουλου)
και άλλο
"συσχετίζω παντελώς αναπόδεικτες ή/και κατασκευασμένες πληροφορίες και φτιάχνω όποια θεωρία θέλω".
Γιατί το λέω αυτό;
Διότι ο "υπουργός" στηρίζεται σε μια πληροφορία - τη συντάντηση Πατέρα-Τζίγγερ όπου ο πρώτος υποτίθεται πως ζήτησε 2εκ από τα 18(προφανώς του Champions League) και ο δεύτερος τα αρνήθηκε -, η οποία είναι παντελώς αναπόδεικτη
και την οποία μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια μόνον όποιος ήταν παρών σε αυτή την συνάντηση , ή όποιος είχε τη δυνατότητα (και τη βούληση) να εγκαταστήσει "κοριό" και να την κατέγραψε.
Είναι νομίζω καταφανές ότι κανείς από αυτούς τους όρους δεν εκπληρούται στην περίπτωση του "υπουργού".
Επομένως μάλλον "παπαγαλίζει", στην καλύτερη περίπτωση, ή άλλως "ραδιοαρβυλώνει".
Προσεχώς λοιπόν αλλά ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Καλές γιορτές και από εμένα σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Την κοπανάει όταν πλησιάζει η ωρα για μεταγραφές
κι επιστρέφει όταν έχουν τελειώσει.
Τέλειο!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παιδιά.......

Ανώνυμος είπε...

simfono me to parapano sxolio ke opos to diavasa kateliksa sto siberasma pos borei etsi akrivos na to egrafa ki ego

-- michalis mitilini-sikamia --

Ανώνυμος είπε...

απο το leoforos.gr





Αυτοί που την κάνουν στην πρώτη δυσκολία από το καράβι δεν είναι οι «καπετάνιοι στο καράβι των ονείρων μας», αλλά οι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ...

Οι γελοιότητες που ακούμε από τους... Γιουσέιν Μπολτ των διοικητικών του ΠΑΟ δεν έχουν τελειωμό. Δεν είναι δυνατόν να ακούμε τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ 80 εκατομμυρίων που ΜΠΗΚΑΝ στην ΠΑΕ τα 2,5 τελευταία χρόνια με τις δύο Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου (2008-2010) (22 ο «Βγενό», 10 οι Βαρδινογιάννηδες, 11 ο Πατέρας, 10 ο Πολέμης, 10 οι Νίκας-Ξυλάς-Ζολώτας, 11 οι Γιαννακοπουλαίοι και 6 μύρια οι υπόλοιποι) και από τα οποία ο ίδιος έριξε ΜΟΝΟ 11 μύρια, να μας λέει ότι αφήνει τον ΠΑΟ καθαρό...

Δηλαδή παρέλαβε τον ΠΑΟ το 2008 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ από τον Τζίγκερ, ξοδεύτηκαν ως επένδυση στην ομάδα 80 μύρια από το 2008 μέχρι σήμερα και μας λέει ότι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ που είναι καθαρός;;;

Μα κατόρθωμα θα ήταν να τον παρέδιδε με ΧΡΕΟΣ...

Ας μας πει πόσα θα πλήρωνε ο Πατέρας και ο «Βγενό» στην TV, στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα για να έχουν για 2,5 χρόνια ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το πρόσωπό τους και τότε να κρίνουμε αν τελικά ο ΠΑΟ τούς ζημίωσε οικονομικά ή αν στο ΟΝΟΜΑ του ΠΑΟ οι κύριοι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΑΝ...

Πατέρας, «Βγενό» και όλοι οι μέτοχοι της νέας εποχής στον ΠΑΟ δεν έχουν κάνει ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ για τον ΠΑΟ...

ΑΓΟΡΑΣΑΝ μετοχές...

ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ τα φράγκα τους ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ στον Βοτανικό...

Τώρα που πρέπει να ΜΑΤΩΣΟΥΝ την τσέπη τους ΟΧΙ για αγορά μετοχών (που τους ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ από τον Τζίγκερ) αλλά για να ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ και να ΓΙΓΑΝΤΩΣΟΥΝ την ομάδα, την κάνουν με ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ..

Ο ΠΑΟ είναι μαγαζί γωνία και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ θα βρει τη λύση του...

Απλά τη σημερινή εποχή ο ΠΑΟ δεν είναι επένδυση, αλλά ακριβό χόμπι...

Όποιος αναλάβει πρέπει να ξέρει ότι για λίγα χρόνια πρέπει να σπρώχνει χρήμα στην ομάδα ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ χωρίς ανάλογα έσοδα...

Θα δούμε τις εξελίξεις...

Τελειώνοντας να πω ότι...

Ο Τζίγκερ -ως κάτοχος του 55% των μετοχών της ΠΑΕ- και μέχρι να βρει κάποιον να ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ το 25% των μετοχών του, είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ στον κόσμο και την ιστορία του ΠΑΟ...

Ο Τζίγκερ πρέπει ΜΕΧΡΙ να βρει ΣΙΓΟΥΡΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ λύση στο πρόβλημα της διοίκησης του ΠΑΟ, να «τρέξει» το μαγαζί με τον ρόλο που έχει... αυτόν του μεγαλομετόχου.

Αλλά για τις τελευταίες εξελίξεις δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη...

Και όσοι τον ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ μαζί με Πατέρα και «Βγενό», είναι ΓΕΛΟΙΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και στερούνται λογικής σκέψης...

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ (το ξέχασες). :-)))

ΜAD_BOY είπε...

Πούλο ο Αντωνίου. Έτσι έπρεπε. Σε κάποιους που λένε πως πρεπει να φυγει κ ο Φερέιρα, έχω να πω το εξης: Κανονικά, πρέπει οι ομάδες να κρατάνε τους προπονητές για πολλά χρόνια. Για να δεις αποτέλεσμα πρέπει να τους αφήσεις να δουλεψουν. Ο Φερέιρα καλό είναι να δουλέψει για όσο είναι το συμβόλαιο του και μέτα (αν δεν μας ικανοποιεί) να φύγει. Δεν βγάζεις συμπεράσματα από 1 μήνα.

Παράδειγμα: Η Μαντσεστερ, έχει τον Φεργκιουσον από το '86. Τις πρώτες χρονιές που ήταν εκεί, έβγαιναν κάτω από την 5η θέση, αλλά του έδειξαν εμπιστοσυνη, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει πάρει 11 (!) πρωταθλήματα και 2 Champions League

Μην ακούτε τα παραμύθια που σας πουλάνε οτι ο Φερέιρα πρέπει να φύγει, είναι άσχετος και τέτοια, αφήστε τον να δέιξει τι αξίζει. Που ξέρτε, μπορεί να μας κάνει ομάδα όπως έκανε και με την Πόρτο

Υ.Σ. Ενας από τους βασικούς λόγους που ορισμένα Ευρωπαικά Πρωταθλήματα είναι καλού επιπέδου, και το δικό μας όχι είναι οτί εμείς συνηθίζουμε μόλις ένας προπονητής χάσει μια φορά ή φέρει δύο ισοπαλίες να λέμε " Τι ασχετος που είναι αυτός" και δεν έχουμε υπομονή.
Δηλαδή ο Φερέιρα (που σίγουρα δεν είναι Μουρίνιο αλλά είναι πιο καλός από το Νιόπλια) θέλετε να νικάει όταν αναγκάζεται να παίξει με τον Μαρίνο και τον Πλεσίς;

squarelogic είπε...

...Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

:-(((

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟ έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχολογίας και διοίκησης.

Προσωπική μου άποψη είναι πως ό,τι παίκτες και να πάρει ο ΠΑΟ, αν δεν αλλάξουν ριζικά κάποια εσωτερικά θέματα στην εταιρεία δεν πρόκειται ποτέ να κάνει μια πραγματικά καλή ομάδα με παρόν και μέλλον. Δεν μπορεί κανείς να με πείσει ότι οι παίκτες που έχουμε είναι τόοοοσο κακοί. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε 3 πάσες στο κέντρο ρε παιδιά.. Ομάδες β' εθνικής είναι καλύτερες. Είμαι πεπεισμένος ότι αν είχαμε την 11άδα του ολυμπιακού, θα σερνόμασταν το ίδιο! Άσχετα αν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερους παίκτες, το σημαντικό τώρα είναι ότι το υπάρχον ρόστερ παίζει το 20% των δυνατοτήτων του.

Η πρότασή μου είναι ΚΑΜΙΑ μεταγραφή τώρα, αφού δεν προλαβαίνουμε να γίνουμε καλή ομάδα στο υπολειπόμενο του πρωταθλήματος, και δρομολόγηση των κάτωθι:

1) ΕΝΑΣ ισχυρός στην διοίκηση με απόλυτη εξουσία. Όταν λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Επίσης απομάκρυνση του Βγενόπουλου οπωσδήποτε (να μην έχει ούτε μετοχές). Η διοίκηση οφείλει να επενδύει σωστά και να προστατεύει την ομάδα σε όλους τους τομείς.

2) ΕΝΑΣ προπονητής με απόλυτη εξουσία στο προπονητικό κομμάτι. Δεν ξέρω αν κάνει ή όχι ο Φερέιρα (δεν είναι δικό μου θέμα να πω), όμως θέλω έναν προπονητή σε στυλ Κούπερ ή Σάντος, που να είναι respect και όταν μιλάει να το βουλώνουν όλοι. Ο προπονητής να προσληφθεί με ορίζοντα 10ετίας. Θέλω κάτι σαν Φέργκιουσον ή Βενγκέρ στο επίπεδο που μπορούμε φυσικά. Θυμάστε τον Σάντος; Τον έδιωξε η κλίκα των παικτών... Γιατί η διοίκηση δεν προστάτεψε αυτό το διαμάντι που είχαμε; Σε κάθε τέτοιο επισόδειο περιμένω από την (νέα) διοίκηση να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Πάρτε τον 'αρχηγό' της κλίκας και ΔΙΩΧΤΕ τον άμεσα ακόμη και αν είναι ο καλύτερος παίκτης. Ακόμη και αν χάσεις λεφτά. Θα τα πάρεις στην πορεία πάλι.

3) Επένδυση σε φυτώρια και νέους ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες. Μοντέλο Άγιαξ, στο επίπεδο που μπορούμε φυσικά.

4) Κάθε αποτυχία θα βαραίνει απόλυτα την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και αυτή θα δίνει εξηγήσεις στον κόσμο του ΠΑΟ. Ο προπονητής θα είναι απρόσιτος από τα μέσα, θα στηρίζεται απόλυτα. Όταν η διοίκηση αποφασίσει ότι δεν κάνει θα αναγνωρίσει το λάθος της επιλογής της και θα χρεωθεί την ευθύνη πρόσληψης.

5) Διάλυση των οργανωμένων οπαδών. Μόνο κακό κάνουν στην ομάδα και ξέρετε όλοι πως οι αρχηγοί τους είναι μισθοφόροι της ομάδας μας, υπάλληλοι κανονικοί και φυσικά πουλημένοι. Επίσης κόψιμο των μισθών και επιδομάτων σε πράσινους δημοσιογράφους. Δεν τους χρειαζόμαστε.

Ξέρω ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν.. Δεν πειράζει..

Καλή Πρωτοχρονιά!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Και ευτυχώς που δε θα γίνουν γιατί είναι σα να διαβάζω το Γκότζο.

Καμία μεταγραφή, να φύγει ο Βγενόπουλος και την ομάδα να την αναλάβει ο Βαρδινογιάννης. Σωστά? :-)))

Καλή Πρωτοχρονιά να έχεις. ;-)

Υ.Γ. Όρεξη να'χεις να διαβάζεις μαλακίες του Τουρτούρα.

giourkas είπε...

Δυστυχώς έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού του αθλητικού κόσμου από τις πραγματικές αιτίες πίσω από την κακή αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Η βασική λοιπόν αιτία - και σε ότι με αφορά - έγκειται στο ότι πολύ σύντομα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, μου αφαιρέθηκε η δυνατότητα να γυμνάσω τους ποδοσφαιριστές όπως αρμόζει σε μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς.

Πιο συγκεκριμένα όταν ανέλαβα την εκγύμναση της ομάδας στις αρχές Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν σε ικανοποιητικά επίπεδα αντοχής. Ωστόσο με έκπληξη διαπίστωσα ότι ήταν εξαιρετικά αγύμναστοι στις παραμέτρους της δύναμης, της ταχύτητας και εκρηκτικότητας, οι οποίες είναι βασικότατες στο μοντέρνο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Υπογραμμίζω δε ότι πριν ακόμη προλάβω να εφαρμόσω το πρόγραμμα μου στους παίκτες μου εδόθη έγγραφη εντολή από το εργομετρικό κέντρο (Panathinaikos Lab) να ακολουθήσω απαρέγκλιτα το προπονητικό προφίλ των τελευταίων 2 ετών , ήτοι:

· μέτριας έντασης αερόβια προπόνηση

· αποχή από οποιαδήποτε προπόνηση εκρηκτικότητας

· αποφυγή ασκήσεων με μέγιστη ένταση- ταχύτητες

· αποφυγή ασκήσεων με οριζόντια ή κάθετα άλματα

· αποφυγή ασκήσεων με αντιστάσεις

· αποχή από ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και βάρη

Θεωρώ ότι η διαδρομή μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και η επιστημονική μου κατάρτιση και εμπειρία δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να προσυπογράψω την καταδίκη των επαγγελματιών παικτών του Παναθηναϊκού με τη διατήρηση τους σε επίπεδα «ρελαντί». Είναι δε πλέον ώριμες οι συνθήκες να μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού ότι η κατά την ολιγοήμερη θητεία μου στην ομάδα, και εξαιτίας των ταξιδιών σε Αμερική και Καναδά αλλά και του διαχωρισμού της ομάδας σε 2 γκρουπ, μετά κόπων και βασάνων κατόρθωσα να επιβλέψω την προπόνηση των μη διεθνών παικτών (Α’ γκρουπ) για 20 ημέρες και των διεθνών για μόλις 10 ημέρες.

Είναι συνεπώς τουλάχιστον αναξιοπρεπές το ανάθεμα να στρέφεται εναντίον μου, όταν από επίσημα έγγραφα προκύπτει ότι αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, ο Παναθηναϊκός με παρόπλισε. Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας και σε συνδυασμό με τη δυσκαμψία επιτελικών στελεχών μπορούν εύκολα να θέσουν εκτός στόχου μια ομάδα. Από την πλευρά μου δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συνεχίσει να με προσβάλει αλλά και να διαστρεβλώνει τα γεγονότα, όταν μάλιστα εξακολουθώ να εισπράττω εκτίμηση και σεβασμό από τους πρωταγωνιστές. Τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Με τιμή

Αντώνης Κέζος





hm, hm ,, hm,,,,, lete etsi na egine ontws, i o kezos to paizei papia?


PS: kserei kaneis sas posoi ine oi gayroi, emeis, ta paokia klp? se miria. enas filos paoktzis epimenei pws ine perisoteroi apo emas! eleos! oxi k perisoteroi! kserei kaneis? i akoma kalitera, an gnwrizei kapoios kapoio arxeio -eikona, analisi se blog- pou na ine episimo. kales giortes na exoume!

Δεν τρώμε βλήτα είπε...

Με αγωνία περιμένουμε πότε θα
τελειώσει η μεταγραφική περίοδος
για να επιστρέψουν στον ΠΑΟ μας
ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας
ο μεγαλοεπενδυτής Ανδρέας Βγενόπουλος
και ο ιδανικός διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου
για να βάλουν τέλος
στα εγκλήματα του Ιανουαρίου!

Και τώρα,
όλοι μαζί τραγουδιστά:

Αντρέα
είσαι η ελπίδα μας
πήδα πήδα πήδα μας!

Νικόλα
είσαι η καψούρα μας
ούρα ούρα ούρα μας!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ.....η μόνη σωτηρία για τον ΠΑΟ μας.

Μαζί μου συμφωνεί ο Τουρτούρας, ο Γκότζος, η Κάτια και ο Ιάκωβος.:-)))

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία 14 χρόνια των δύο μόλις νταμπλ, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις στις οποίες το μόνο που δεν έφταιγε για την «πράσινη» αποτυχία ήταν το ισοσκελισμένο ταμείο.
Εχουμε και λέμε: Το 1999-2000, ο ΠΑΟ του Κυράστα με ρόστερ που στοίχιζε με το «κλειδί στο χέρι» λιγότερο από τα... αυτοκίνητα του Σισέ, έχασε το πρωτάθλημα στο 2-2 του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, κι αυτό γιατί στην ισοφάριση των γηπεδούχων, οι «πράσινοι» πανηγύριζαν ακόμα το 1-2.
Τις σεζόν 2001-2002 και 2002-2003, ο ΠΑΟ είχε σπουδαία ομάδα που διακρίθηκε στην Ευρώπη αλλά ουδέποτε προστατεύτηκε από τη διοίκησή της με τα γνωστά ρεζιλίκια την επομένη της Ριζούπολης. Το 2004-2005, οι «πράσινοι» έκαναν προσπάθεια να χάσουν το πρωτάθλημα και τα... κατάφεραν.
Αν σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, ο ΠΑΟ είχε πάρει τον τίτλο, έστω έναν, ίσως να άλλαζε τον ρου της ιστορίας και σήμερα το «2 στα 14» να ήταν «3, 4, 6 ή 7 στα 14». Ποιος ξέρει...

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε" γκοτζαλέα όλα αυτά τα ρεζιλίκια, που ζήσαμε 14 ολόκληρα χρόνια, θ' αλλάξουν τώρα που ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τον Νικόλα Πατέρα ετοιμάζονται να πάρουν στα χέρια τους το "ακυβέρνητο" καράβι.
Να είσαι σίγουρος γι' αυτό.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχουν τα γκοτζαλάκια. Η αλήθεια όμως είναι μια, όσο κι αν λυσσάνε να την κρύψουν: επιστροφή στη μιζέρια.
Η "απομάκρυνση" Αντωνίου αφήνει στον αέρα ένα σοβαρό μεταγραφικό σχεδιασμό, που είχε εκπονήσει ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας του νταμπλ και υπεύθυνος για "το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον", όπως έγραψαν όλα τα σοβαρά μμε.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, κανείς δεν είναι πια σίγουρος ότι θα αγοραστεί ο εκλεκτός του Κώστα Αντωνίου, ο διεθνούς φήμης Σλοβένος μπαλαδόρος Γέντριτσεκ!
Ξαναγυρνάμε σε εποχές Μίτου και Ζουτάουτας.
:-(

Ανώνυμος είπε...

Νιόπλιας σε Sportfm. Για την αντίδραση των παικτών για τις δηλώσεις του Αντωνίου μετά από αυτό το ματς: «Με φωνάζουν οι παίκτες και μου είπαν ‘Πες σε αυτόν τον…’ να μην πω τι… Ψάχνουμε να βρούμε την ηρεμία μας και βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας. Αυτά είναι τα προβλήματα της ομάδας. Αυτά τα γαμ…α τα επικοινωνιακά μάς τρώνε. Έχω δει πράγματα και θαύματα. Όταν ο Πετρόπουλος ήταν εκτός αποστολής στο ματς με την ΑΕΚ λόγω μιας ενόχλησης και χάσαμε, στο τέλος η πρώτη ερώτηση που μου έγινε ήταν γιατί δεν είχα στη 18αδα τον Πετρόπουλο. Είχε πέσει τηλέφωνο για να γίνει αυτή η ερώτηση».

Τι καθόσαστε και ψάχνετε μετά από αυτά; Γιατί πήγαμε κατά διαόλου;

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ κανει κυκλους...παντα τρωγομασταν, εδω εδιωξαν καποτε τον Καλαφατη... Το γηπεδο της Λεωφορου αντι να ονομαζεται "Γεωργιος Καλαφατης" ονομαζεται "Αποστολος Νικολαιδης".Ο οποιος ηταν ενας απο τους πιο αυταρχικους και εσωστρεφεις προεδρους πριν το Βαρδινογιαννεικο που ομως αγαπουσε την ομαδα αλλα και την εξουσια.
Για οσους γνωριζουν την ιστορια μας,αυτα ειναι γνωστα.
Για την πουτανα οικογενεια,εχω να πω οτι ποτε δεν αγαπησε την ομαδα παρα μονο την προβολη της μεασ απο αυτην.Οι τυποι ειναι χομπιστες...Η Μαριαννα στο συλλογο "Ελπιδα" ο Γιωργος προεδρος των αλογομουρηδων κλπ.Ετσι τα πραγματα ρολαρουν μονα τους οσον αφορα την προβολη τους.Αυτο λοιον ηταν ο Παναθηναικος για αυτους ...ενα χομπυ,στα αρχιδια τους τα πρωταθληματα και οι οπαδοι, στα αρχιδια τους ολα.
Ενα ερωτημα μονο, γιατι χαριζουν?
Οσο για τους Μπενοβγενοπουλος,αυτοι καηκαν ανεπιστρεπτι!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σύντομα θα έρθουν στο φως όλα τα στοιχεία, που θα αποδείχνουν αδιαφιλονίκητα το τι ακριβώς έχει παιχτεί στον Παναθηναϊκό.
Πολύ πολύ σύντομα.

Ευρωπανάθας είπε...

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΓΕΝΤΡΙΤΣΕΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΜΙΖΕΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ANΔPEAΣ BΓENOΠOYΛOΣ: Πήδηξε από το καράβι χωρίς εξηγήσεις

O μέχρι πριν από δύο χρόνια πανίσχυρος επιχειρηματίας, από πρωτεργάτης της «νέας εποχής» και του ανοίγματος της ΠAE, από τις υποσχέσεις για έναν Παναθηναϊκό-κολοσσό που θα ξέφευγε από τα ελληνικά δεδομένα, κατάφερε με... μαγικό τρόπο και με μία λιτή (εν αντιθέσει με τις προηγούμενες) ανακοίνωσή του να γράψει στο... χιόνι την περιβόητη συμφωνία του Σεπτέμβρη με τον Tζίγγερ για την αγορά της ΠAE.

Πηδώντας από το καράβι στη θέα των ανοιγμάτων που θα έπρεπε να καλύψει ο ίδιος πλέον ως αφεντικό απ’ την επόμενη σεζόν. Xωρίς έστω να μπει στον κόπο να δώσει μία εξήγηση για το μεγάλο «φεύγω». Eίχε ή δεν είχε τα λεφτά; Hθελε την ομάδα ή απλώς έκανε άλλα παιχνίδια στην πλάτη της, όπως κατηγορείται από το μεσημέρι της 20ής Δεκεμβρίου από το αντίπαλο στρατόπεδο; Aν κάποιος ποτέ απαντήσει σε αυτό, κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον.

Tην ίδια στιγμή, δε, μέσω «κύκλων» διαρρέει συνεχώς προς τα έξω ένα κλίμα πως «ο Aνδρέας θα ξανάρθει και θα την πάρει την ομάδα...». Mόνο που ακόμη κι αν συμβεί αυτό, δεν θα βρεθεί πλέον άνθρωπος να τον πιστέψει, αφού προτίμησε να ακροβατήσει εδώ και δύο χρόνια πάνω στην παροιμία του λύκου με τα πρόβατα...

NIKOΛAΣ ΠATEPAΣ: «Aντίο» σε κάκιστο τάιμινγκ

Λίγες ώρες μετά την άτακτη υποχώρηση του «Mr. MIG» ακολούθησε και το «φεύγω» του Nικόλα Πατέρα από την προεδρία με αιχμές στην επιστολή του προς τους υπόλοιπους πως «έχω απομείνει μόνος να πολεμώ σε όλα τα μέτωπα και δεν υπάρχουν προοπτικές τέτοιες που να διασφαλίζουν ότι ο σύλλογος θα πορευτεί πάνω στις στέρεες βάσεις που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα της ένδοξης ιστορίας του».

Mία αποχώρηση σε κάκιστο τάιμινγκ, την ώρα που το καράβι οδηγείται σε ξέρα. Eνα «αντίο» που μοιραία συνδέθηκε από τον απλό κόσμο με αυτό του Bγενόπουλου, μολονότι οι σχέσεις των δύο τους δεν είναι πλέον αυτές που ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό...

ΓIANNHΣ BAPΔINOΓIANNHΣ: Διακοπές και... ρεβανσισμός

Tην ίδια ώρα που ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός καταρρέει, ο Γιάννης Bαρδινογιάννης προτίμησε τις... διακοπές στη Σουηδία για τις γιορτές των Xριστουγέννων απ’ το να ασχοληθεί επί της ουσίας με την κρίση μίας ομάδας, στην οποία στο κάτω κάτω της γραφής δεν παύει να είναι ο μεγαλομέτοχος με 57%.

Kι ας βγάζει προς τα έξω, με σαφείς ρεβανσιστικές διαθέσεις και αίσθηση υπεροχής και «δικαίωσης», πως ο ίδιος και η οικογένειά του λειτουργούν από τον Σεπτέμβριο ως 30% στην ΠAE, αποκλείοντας ενδεχόμενο επιστροφής του επειδή «δεν γίνεται να πληρώσω ξανά εγώ το λογαριασμό που άφησαν οι άλλοι».

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα είναι να μείνουμε όλοι ενωμένοι ώστε να μην επιτρέψουμε να χαθεί ο παικταράς Γέντριτσεκ και πάει στράφι ο σχεδιασμός, που εκπόνησε διεξοδικά ο Κώστας Αντωνίου με βάση τα οράματα του Νικόλα Πατέρα και τα χρήματα του Ανδρέα Βγενόπουλου για ένα Παναθηναϊκό αντάξιο των 10 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζίγγερ στην οκταετία (2000-2008) που είχε στα χέρια του τις τύχες της ομάδας απέτυχε και από την στιγμή που είναι ανεπιθύμητος από τους οργανωμένους οπαδούς αποφάσισε να κρατήσει το 30% του μκ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που έφερε την ελπίδα στον σύλλογο πήδηξε πρώτος από το καράβι, χωρίς να εξηγήσει και τους λόγους της αποχώρησης του και ο Νικόλας Πατέρας τον ακολούθησε με αποτέλεσμα ο κόσμος της ομάδας να αισθάνεται δικαίως προδομένος. Αφήνουμε έξω τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο γιατί τα δύο αδέλφια προσφέρουν τουλάχιστον 15-20 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο στο μπάσκετ! Ποσό που αν το διέθεταν και οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας (μαζί ενδεχομένως και με τα άλλα μέλη της ΠΕΚ) η ΠΑΕ θα ξεκινούσε κάθε χρόνο με αξία πάνω από 50 εκατ. ευρώ. Με τόσα χρήματα (συν τα υπόλοιπα έσοδα από χορηγούς, εισιτήρια, ΟΥΕΦΑ) το ρόστερ της ομάδας δεν θα είχε άλλους 3 Σισέ, όπως είχε υποσχεθεί ο Βγενόπουλος, αλλά 13.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΛΗΞΕ.
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΤΩΧΕΥΕΙ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΙΡΟΣΩΣΤΙΚΟ "ΑΡΘΡΟ 44".
ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.

giourkas είπε...

matos kai ivansits mallon girnane apo twra! ante makari!

ΜAD_BOY είπε...

Να είστε έτοιμοι και να προετοιμάσετε τα νεύρα σας γιά τα χρόνια που έρχονται.Το πράγμα μυρίζει νέα δυναστεία τού Ολυμπιακού.Το έχουμε ξαναδεί το έργο στην αρχή της παντοκρατορίας του Κόκκαλη.Τότε που ο Λουκόπουλος έδινε πακέτο στον Γιώργη το Βαρδινογιάννη Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλο κι εκείνος κοίταζε αλλού.

Ο Μαρινάκης μόνος του, σκουπίζει την αγορά, παίρνει όποιο ταλέντο κινείται, κάποιους τους δίνει δανεικούς(και με αυτό τον τρόπο αποκτά ΠΑΕ δορυφόρους) και σε δυο-τρία χρόνια θα έχει στον γαύρο έμπειρους παίκτες και όχι απλώς ταλέντα. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Και ανέλαβε και όλα τα χρέη του Κόκκαλη.

Από την άλλη οι δικοί μας. Πρώτα ξεσήκωσαν τον κόσμο με διαδηλώσεις και πολεμικές ώστε ο Βαρδινογιάννης να ανοίξει την ΠΑΕ. Και όταν αυτός τους χάρισε τις μετοχές, λάκισαν. Και τώρα; Χρέη που κανείς δεν αναλαμβάνει, μεταγραφές(αν γίνουν) με το σταγονόμετρο, διώξιμο παικτών και σίγουρα θα φύγουν κι αυτοί που αξίζουν χρυσάφι-σιγά μην κάτσει ο Σισέ με αυτά που γίνονται να παίζει εδώ.

Δεν βλέπω φως. Και φοβάμαι πως μπαίνουμε πάλι σε πέτρινα χρόνια-μόνο που αυτή τη φορά δεν θα φταίει μόνο η όποια παράγκα(που ο Μαρινάκης δημιουργεί μιας και δεν βρίσκει αντίσταση από εμάς), αλλά και τα έργα και ημέρες των δικών μας παραγόντων.

Ανώνυμος είπε...

Mad_Boy δεν προβλέπεται απλώς νέα δυναστεία του ΟΣΦΠ.
Προβλέπεται μετατροπή του ΠΑΟ σε ΑΕΚ.
Ένα όνειρο για πολλούς εχθρούς και άσπονδους φίλους γίνεται τώρα πια πραγματικότητα.
Άξιος ο μισθός τους.
:-(
:-(
:-(

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά... είπε...

Μία είναι η λύση.

Φέρτε πίσω τον Βαρδινογιάννη να σαρώσεις τη μεταγραφική αγορά.

Θυμίζω ότι μεγαλομέτοχος είναι ο Βαρδινογιάννης.